Huden mørkner på intime steder: årsager og hvordan man kan slippe af med pletter

I dag kommer flere og flere kvinder til kosmetologer og dermatologer med klager over mørkere epidermier i lyskeområdet. På trods af at dette spørgsmål er ret intimt, beslutter de unge damer sig for at besøge lægen, da mørkningen af ​​vævene i bikiniområdet forårsager ubehag og en følelse af tilbageholdenhed. Især dette problem er relevant i sommersæsonen, når der er behov for at bære badedragt.

Dermatologer advarer om, at du skal tænke på at løse et problem tidligere, da lynet skal udføres i mindst 1,5-2 måneder. Hvorfor mørker huden på intime steder? Årsagerne til sygdommen kan være meget forskellige, og inden man går i gang med behandling, er det nødvendigt at finde ud af, hvad der er den primære kilde til mørkning i en bestemt sag.

Hovedårsagerne til skiftet i epidermis skygge

Mætningen af ​​hudens hud i ethvert område afhænger af mængden af ​​pigmenter, der udskilles af cellerne. Hvis den metaboliske proces forstyrres, kan pigmentet frigives i større mængder, hvilket får vævene til at mørkne.

I de fleste tilfælde er mørk hud på intime steder en følge af den negative virkning af følgende faktorer:

 • overvægt. Overvægtige mennesker i indinale folder har altid overdreven svedtendens, hvilket fører til mørkningen af ​​hudens hud.
 • iført stramt undertøj lavet af syntetiske stoffer;
 • bærer et barn Mange piger i position noterer sig udseendet af pigmentering i bikiniområdet. En sådan reaktion i kroppen er en konsekvens af hormonelle lidelser og går ganske ofte alene efter fødslen.
 • svampeinfektion i lyskevævet. Mange patogener, der slår sig ned i de indinale folder, kan føre til overdreven pigmentproduktion. Hvis kvinden bekræfter diagnosen, er det nødvendigt at gennemgå et behandlingsforløb;
 • sygdomme i indre organer. I nogle sygdomme i maven, leveren eller galdeblæren er et af symptomerne vævsmørkning
 • tan misbrug Hvis en pige går for mange gange til en garvningslokale og ikke bruger beskyttende kosmetik, er der en øget risiko for mørkning af huden.
 • tager orale præventionsmidler. Udseendet af alderspletter i det intime område kan skyldes et forkert valgt stof eller en overdreven dosis hormoner;
 • langsigtet antibiotikabehandling
 • aldersændringer. Efter 40 år mørkere huden i bikini-zonen i 75% af kvinderne. Denne kropsreaktion er naturlig og skyldes ændringer i hormonernes niveau.

Ud over de ovennævnte faktorer kan nedsat pigmentering i det følsomme område skyldes forkert pleje eller brugen af ​​uhensigtsmæssige plejeprodukter.

Hjælp! Hvis mørkningen af ​​væv forekommer ret hurtigt, og processen skrider frem, anbefales det at besøge en hudlæge, som vil sige, at det er den primære kilde til problemet.

Årsager i forbindelse med barbering

Hvis en kvinde bruger en barbermaskine eller voksstrimler for at eliminere vegetation i bikinizonen, vil depilering altid ledsages af en lille skade på overfladelaget af huden.

Også disse typer af depilation fører ofte til irritation og rødme, som ofte ledsages af overdreven pigmentering.

Barbering og voksning fører ofte til indgroede hår i bikiniområdet.

Pletter fra dem i mangel af ordentlig behandling kan også ikke passere i flere måneder, på grund af hvilken epidermis bliver mørkere.

For at mindske risikoen for sådanne komplikationer anbefales det at udføre depilering af det intime område under tilsyn af en professionel.

Hvordan slippe af med mørkere hud

I dag er det ikke særlig svært at reducere pigmentering i bikiniområdet, fordi du på apoteker kan finde specielle blegemidler.

På trods af at sådanne lægemidler har en stærk effekt og er i stand til at løse problemet på kortest mulig tid, forårsager de ofte bivirkninger (allergisk reaktion, dermatitis) på grund af deres specifikke sammensætning. Det er nødvendigt at bruge dem med stor forsigtighed, nøje efter instruktionerne.

For at opnå det bedste resultat skal blegning af væv udføres i 2 faser: Først skal du skrælle stratum corneum og derefter reducere syntesen af ​​melanin. Til peeling er det bedst at anvende produkter baseret på alfa-hydroxysyrer, for eksempel citronsyre eller glycolsyre.

Folkelige retsmidler

Inden du begynder med hvidtning, skal du forberede huden. Et par timer før sessionen er det nødvendigt at udføre depilationen, da glat hud opfatter blegemidler meget bedre.

2-3 timer efter depilering, skal det skylles og lade det stå i 5 minutter til eksponering. Efter denne tid vaskes rester af produktet med varmt vand. Når de hornede partikler fjernes, kan du fortsætte med blegningen. Hvordan slippe af med mørk hud i bikiniområdet?

Meget godt i kampen mod denne sygdom har anbefalet sig selv sådanne midler:

 • citron. Fordi frugten indeholder en stor mængde syrer, hjælper det med at lette og jævn hudtonen. Brug af værktøjet er meget simpelt: du skal presse saften fra frisk citron og anvende den på problemområder. For at opnå den forventede effekt, bør sammensætningen overlades til at påvirke i 10 minutter, og vask derefter rester af varmt vand. Behandlingen udføres dagligt, indtil det ønskede resultat er synligt;
 • agurk. Grøntsager er nødt til at gnage og sætte den resulterende vandløb på problemområder. Efter 15 minutter afvaskes rester af sammensætningen med varmt vand. Da et sådant blegemiddel ikke har kontraindikationer og ikke forårsager bivirkninger, kan du bruge det hele tiden;
 • afkogning af persille. En lille flok grønt er nødvendigt for at male og hælde et glas kogende vand. Efter 20 minutter, når væsken er infunderet, er den fugtet med et gasbind og komprimeres til de mørkede områder. Komprimeringstid - 30 minutter;
 • kartoffel og citron maske. For dens forberedelse er forpligtet til at blande 50 gram. frisk revet kartofler med samme mængde citronsaft. Den resulterende sammensætning fordeles jævnt over huden og efterlades i 20 minutter. Efter denne tid fjernes resterne af masken med varmt vand, og der påføres en fugtighedscreme på huden.

Det skal huskes at slippe af med pigmentering på intime steder, for at bruge folkemæssige opskrifter vil have mindst 2 måneder.

Hjælp! Citronsaftbaserede masker og grubs kan kun bruges, hvis der ikke er ridser eller slid, ellers kan denne behandling forårsage irritation og smerte.

Medicinske metoder

Hvis du vil blanke huden på kortest mulig tid, er det bedre at bruge stoffer, fordi de blokerer pigmentproduktionen meget hurtigere. Dermatologer råder kvinder til at være opmærksomme på disse stoffer:

 • Lakshma Maxxi. Dette amerikanske stof er universelt og er velegnet til hudblegning helt på alle sider. Takket være den blide sammensætning kan cremen bruges selv under graviditeten, da den ikke har kontraindikationer og ikke forårsager komplikationer. Den omtrentlige pris for produktet er 1750 rubler;
 • Ekstra blødblegning Eveline. Værktøjet reducerer pigmentering og korrigerer hudtonen. På grund af det faktum, at cremen kun indeholder naturlige ingredienser for at opnå et synligt resultat, skal de bruge det i lang tid. Omkostningerne ved produktet varierer mellem 70-150 rubler;
 • Finale hvidtekrem. Cremen har en udtalt effekt og giver dig mulighed for at lette det hyperpigmenterede område på bare 1 måned. På trods af den udtalte effekt påvirker værktøjet let huden og er egnet til langvarig brug. Omkostningerne ved dette produkt er 550 rubler.

konklusion

På hvilken måde at kvitte sig med mørkningen i den intime zone, bør kvinden selv bestemme under hensyntagen til individuelle præferencer. Men det er nødvendigt at huske, uanset hvilken metode der vælges, er det nødvendigt at påbegynde blegeproceduren på forhånd, da det vil være muligt at opnå den ønskede virkning ikke tidligere end i en måned.

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Pigmenterede pletter på de intime områder må ikke have et æstetisk udseende og skabe effekten af ​​"snavset hud", men dette problem løses nu let ved hjælp af proceduren "blegende intime zoner". Hvad er intimt hvidtning? Dette er et kompleks af procedurer, som vil føre til en betydelig lette hudfarve i anus, labia, brystvorter, skrotum, mave og i det aksillære område.

Ikke at dette spørgsmål kan virke sjovt, kun for personer, der ikke har stødt på dette problem. Og intim hud har en ubehagelig egenskab at mørke. Her har jeg det mørkere, og jeg vil gerne fjerne denne problemer. Jeg læste mange anmeldelser om, hvordan man blækker en intim zone derhjemme, men jeg kunne ikke finde et bedre middel. Kan nogen komme på tværs af dette problem?

En kvinde som skønhedskilde skal være smuk på alle sider, så selv de steder, der ikke er synlige for alle, skal se perfekt ud. Mange kvinder står over for problemet med mørkningen af ​​huden på intime steder, dette kan skyldes forskellige grunde, men i hvert fald er der intet behageligt her. For at løse dette problem opfandt mange måder, men ikke alle af dem er lige så sikre som effektive.

Så hvad er de "indbindende intime zoner"? Dette er en simpel proces til at lette hudens farve omkring det ønskede område, som følge af proceduren har det delikate område en lysere og mere ensartet farve, velplejet udseende.

Hvorfor i det intime område er huden mørkere

I skridtområdet er hudfarven mørkere, og der er en forklaring:

 • forbedret pigmentering beskytter mod overdreven friktion og selvinfektion;
 • kvindelige hormonelle ændringer i kroppen;
 • Resultatet af overskydende vægt - gnider huden på det indre lår
 • skader på undertøjsartikler
 • hud funktioner;
 • aldersændringer.

Hvad er årsagen til mørkningen af ​​huden på intime steder?

Whitening intime zone derhjemme

Før du begynder hudblegning på intime steder, skal du kontakte en hudlæge. Han vil ordinere en analyse af svampen, forstå grundigt problemet, og først når alle sygdomme fjernes, og spørgsmålet forbliver kun i ønsket - kan du begynde at blegge.

Blandt blegemidlerne til hud på intime steder er der potente, men med uønskede bivirkninger (mulig allergisk reaktion, dermatitis eller pigmenteringsforstyrrelser) og sikrere, milde, men ikke så hurtige og udtalte resultater. All hyperpigmentering, uanset deres type, repræsenterer en stigning i produktionen af ​​melaninpigment på huden på intime steder. Derfor er en forudsætning for alle hvidtningsprocedurer pålidelig beskyttelse mod UV-stråler. Ultraviolette stråler fra spektra A og B øger signifikant syntesen af ​​melanin, og for at forhindre udseende og vækst af pigmentpletter på baggrund af blegning er det nødvendigt med daglig brug af solcreme med et bredt spektrum af handling (solbeskyttelsesfaktor (SPF) på mindst 25). Det skal huskes, at maksimal beskyttelse kun kan opnås ved brug af specielle cremer, mens makeupprodukter, der indeholder fotofilter, ikke er tilstrækkeligt effektive.

Whitening hud procedurer i intime steder omfatter to hovedelementer - exfoliating stratum corneum og reducere produktionen af ​​melanin pigment. Afskalning af huden hjælper med at fjerne melanin fra epidermis, hvilket fører til lynnedslag på aldersflader. Til dette formål anvendes forskellige typer skræl. Valget af peeling afhænger af typen og sværhedsgraden af ​​hyperpigmentering. Tidligere blev 20% salicylalkohol, kviksølvsalve og phenol anvendt til dette formål. I dag er a-hydroxysyrer (AHA), såsom glycolsyre, mælkesyre, citronsyrer og andre, oftest injiceret i sammensætningen af ​​kosmetiske midler til at exfoliere huden.

Hvid hud på intime steder med folkemæssige midler hjemme

Mange planter har blegningsegenskaber. Bearberry indeholder arbutin, lave koncentrationer af hydroquinon og organiske syrer, hvilket forklarer dets hvidtningseffekt. Yarrow er rig på flavonoider, der danner forbindelser, der er toksiske for celler og producerer melanin, melanocytter. Licorice har organiske og phenoliske syrer, der fremmer hudblegning. Citron og agurk - organiske syrer og ascorbinsyre og persille - også æteriske olier, som også hjælper med at gøre huden blød i det intime område.

Opskrift for blegning intim zone nummer 1.
Bland frisk persillejuice med creme eller kefir og tilsæt lidt citronsaft. Anvend på spændende steder (armhule, skridt, bikini område) i 5-10 minutter, vask af. Ikke mere end 5 gange om dagen. Blekning kursus 2-4 dage.

Agurk masker til den intime zone. Masken af ​​disse grøntsager er meget populær, ikke kun for at lette huden på intime steder. For at forberede masken skal du gnide en frisk agurk på en fin rist og blandes med en spiseskefuld nærende creme til tør hudtype. Derefter våd vi gasbind servietter i den resulterende sammensætning og pålægger problemområdet.

Metode til at blegge huden på intime steder med hvid ler. For at hvidte huden lidt i det intime område, er 1 spiseskefuld hvid ler udtyndet med agurkesaft, eller juice presset fra persilleblade til dannelse af en tykk masse. Du kan også bruge jordbær eller jordbærjuice. Tilsæt et par dråber citronsaft til blandingen, applicér på huden i det intime område, og lad det stå i 10 minutter, skyll derefter med køligt vand.

En velkendt, effektiv metode til hudblegning i det intime område er smøringen af ​​det indre lår med en kaffekurbe med tilsætning af citronsaft. Du kan smøre området mellem benene med et stykke citron.

Bemærkelsesværdige midler til traditionel medicin til hudblegning på intime steder omfatter grapefrugtsaft, agurkesaft, birk, granatæble.

Folkesager kan ikke virke med det samme. Det er nødvendigt at bruge dem regelmæssigt, og resultatet vises i 1-2 måneder. Efter smøring er det nødvendigt at anvende en nærende creme.

DARK SKIN MELLEM FOT - HVORDAN SKAL DU FÅ RID

Mørkning af huden på intime steder hos kvinder er ikke så sjældent, det er simpelthen ikke sædvanligt at tale højt om det. Området mellem benene kan have en mørk farve af forskellige årsager. På følsomme steder afhænger farven på vores hud, nemlig i anusområdet, perineum, direkte af mængden af ​​pigment i den. Særlige hudceller - melanocytter - er ansvarlige for dette. Disse strukturer producerer et mørkt pigment kaldet melanin. Nogle gange sker det, at celler begynder at arbejde mere aktivt og melanin produceres i overskud - dette fænomen kaldes hyperpigmentering. Dette fører til udseende af æstetisk grimme mørke pletter på huden mellem fodbåndet eller hele bikinizonen.

Forbedret hudpigmentering mellem benene og langs den dybe bikinilinje kan forårsage modstridende følelser hos piger. Nogle mennesker er ikke opmærksomme på dette, fordi det ikke ledsages af ubehagelige fornemmelser ved kælenavne og er ikke synligt synlige i hverdagen på grund af tøj. Og til trods for at det overskydende pigment i de fleste tilfælde ikke skader sundheden, er det mørke skridt for mange et ægte æstetisk problem. Et intimt sted for en moderne pige bør trods alt være lige perfekt ikke kun i solbrændtiden og i badetøj, men også i hverdagen i seng, fitness klub, sauna osv. situationer. Vi anser det for at være grimt, nogle gange genert for at være nøgen foran din unge mand, i en skønhedssalon foran en kosmetolog og endda foran en gynækolog.

Derudover er der situationer, hvor der i brusere, omklædningsrum på fitnessklubber og andre steder bliver en usædvanlig farve af kønsorganerne og huden omkring dem blevet genstand for øget opmærksomhed og diskussion blandt venner eller bare andre. Derfor er interessen for proceduren for hvidblegning af en dyb bikinizone stabil hos kvinder på ethvert tidspunkt af året, uanset alder, religiøse overbevisninger og seksuelle præferencer.

Hvorfor er mørkheden

1. GENETIK

Pigmentering af en bikini hos en person afhænger kun af, om sydlige eller nordlige var i fjerne forfædre. De nordlige er lettere, og hud og slimhinder, de sydlige er mørkere, og deres efterkommere kan være så og på den måde. Farven på labia er normalt omtrent den samme som farven på areola på brystvorterne på dine bryster. Hvis areolaerne er mørke, så vil labia og anus også være sådan, selv om der er undtagelser. Ifølge nogle observationer er hudfarven mellem benene af brunetter ofte dusk og endog mørk brun, mens det i blondiner er normalt lys som hele huden. Årsagen er helt forståelig - forskellige genetik i brunetter og blondiner.

2. HORMONAL DISBALANCE

En udtalt mørkning af huden på et intimt sted og frem for alt af den store og lille labia er et almindeligt fænomen under graviditeten og kaldes "chloasma". Hyperpigmentering noteres ikke kun på kønsorganerne, men også på brystvorterne, ansigtet, halsen. Stigningen i hormonproduktionen af ​​progesteron og østrogen "interfererer" med syntesen af ​​melanin, men denne tilstand normaliseres normalt efter fødslen, men ikke altid.

3. ÆLDRE ÆNDRINGER

Climax hos kvinder, et af de karakteristiske tegn på hvilke der er en hormonel ubalance i kroppen og som følge heraf bliver huden mellem benene mørkere. Ældning af huden forårsager en stigning i antallet af pigmenter - dette gælder også årsagerne til hyperpigmentering, den såkaldte. "senile pletter".

4. Nogle sygdomme

Først og fremmest er disse sygdomme i leveren, hovedorganets provokatør i kroppen, på grund af hvilken øget pigmentering mellem benene i bikiniområdet kan forekomme. Chloasma kan også forekomme i sygdomme hos æggestokkene med nedsat funktion - kronisk inflammation, dysfunktioner og nogle medfødte patologier. Synderen af ​​mørke pletter i perineum kan være diabetes, Cushings syndrom, hvilket forårsager en kraftig stigning i blodet af binyrerne, polycystisk ovarie.

5. EKSTRA VÆGT

Overdreven vægt ledsages altid af friktion mod hinanden af ​​lårets indre overflader. Og som følge heraf forekommer gnidning og udslæt i friktionszonen, hvilket kan føre til forbedret produktion af melaninpigment, som er ansvarlig for hudtonen.

6. RECEPTION AF MEDIKATIONER

Behandling med hormonelle lægemidler, beskyttelse mod antikonceptionsmidler - 1/3 af kvinder, der bruger orale præventionsmidler, fandt melanose, dvs. akkumulering af melanin i vævene i de indre organer og huden. Mørkning af huden af ​​en bikini kan også forekomme som følge af indtagelse af kemikalier, sulfonamider, arsen, antipyrin, tetracyclin, produkter indeholdende tjære. Anvendelsen af ​​deodoranter i det intime område fører uundgåeligt til mørkningen i dette område.

7. VITAMINER

Mangel på vitaminer i kroppen fører til alvorlige overtrædelser. Især denne mangel på C-vitamin, A, PP, folinsyre og mange andre elementer, som kan forbedre melanogenese.

HVORDAN SKYDER HUDDIMMEREN I DET INDRE OMRÅDE

Procedurer for whitening mørk hud mellem benene og i andre intime steder omfatter to hovedelementer - eksfoliere stratum corneum og reducere produktionen af ​​melaninpigment. Afskalning af huden hjælper med at fjerne melanin fra epidermis, hvilket fører til lynnedslag på aldersflader. Til dette formål anvendes forskellige typer skræl i salonen eller klinikken. Reduktion af melaninproduktion fastsætter effekten opnået ved afskalning. Disse mål er specielle originale kosmetik til hjemmebrug.

Blegningsprogrammet mellem benene består af 2 dele. Den første - "Procedurer i klinikken" omfatter: forbehandling, selve blegningssessionen, observation, særlig pleje efter. Den anden er "hjemmepleje" - brug af specielle whiteningprodukter derhjemme i 21-28 dage. 2-3 yderligere procedurer (serum + mezokoktyl), accelerere og forbedre effekten kan også anbefales. De første synlige forbedringer kan normalt observeres allerede 10-15 dage efter den oprindelige procedure. Hvor mange sessioner kan kræves? Det afhænger af den indledende tilstand af dette område - normalt er det 3-4 procedurer, eller en specialist i vores klinik vil mere præcist sige efter undersøgelsen. Se "Billeder før og efter intim blegning"


Der er et ønske om at prøve at fjerne den mørke hud mellem benene? Overgivelse til professionelle hænder - vi vil forsøge at gøre alt så hurtigt som muligt!

Blegning af området mellem benene i samme række med genitalernes intime plasticitet og regelmæssig fjernelse af håret gør det muligt for dig at flaunt i de mest utrolige tøj og helt uden dem når som helst og hvor som helst og ikke føler dig lidt begrænset!

"BLEACHING OF THE DARK SKIN OF THE INTIMATE ZONE"

Omkostningerne ved denne service til kvinder i klinikken, fra

Hvordan man smider huden på intime steder derhjemme

Hver kvinde har et konstant ønske om perfektion. På samme tid er det som det er kendt, at enhver detalje, selv den mest ubetydelige ved første øjekast, er vigtig for et fejlfri udseende. En af de vigtigste betingelser for kvindelig attraktivitet er smuk og sund hud, og det gælder ikke kun ansigtet og andre synlige steder rundt, men også de, der kaldes intime. Huden i disse områder af kroppen har tendens til at ændre sin farve (mørkere), hvilket forårsager modstridende følelser hos kvinder. Nogle lægger ikke vægt på denne kendsgerning, da dette fænomen ikke ledsages af ubehagelige fornemmelser, og for andre specielt indtrykelige skønheder kan en overtrædelse af pigmentering i det intime område forårsage alvorlige komplekser, der forhindrer dig i at føle sig godt tilpas ikke kun i badetøjssæsonen, men og i hverdagen.

I dag er der mange forskellige metoder til at genoprette den normale hudtone, og de fleste skønhedssaloner tilbyder en række tjenester, der hjælper med at eliminere overdreven pigmentering på nogen del af kroppen. Men i virkeligheden beslutter hver kvinde ikke at vende sig til en specialist med et så sart problem. I dette tilfælde kan du forsøge at hvide huden på intime steder ved hjælp af folkemedicin. Men før du vælger den rigtige metode, skal du bestemme årsagen til hudens uæstetiske mørkning i intime områder, for for at slippe af med fænomenet, skal du først fjerne de faktorer, der fremkalder dets forekomst.

Hovedårsagerne til mørkningen af ​​huden på intime steder.

Som det er kendt, afhænger mætningen af ​​hudtonen af ​​koncentrationen af ​​pigmenter (melaniner) udskilt af celler (melanocytter). Når stoffernes metabolisme forstyrres, forekommer der en ændring i hudfarven - jo mere melanin cellerne producerer, jo mørkere bliver dermis. Overdreven produktion af pigment er en slags beskyttende reaktion af celler på eksterne faktorer, og derfor forekommer dyschromi (vedvarende affarvning af huden, hyperpigmentering), der ofte udtrykkes som mørke pletter på forskellige områder af kroppen, herunder i det intime område. Hovedårsagerne til denne patologi er:

 • mekanisk virkning på huden - regelmæssig iført ubehageligt, for stramt undertøj, især hvis det er lavet af lavkvalitets syntetiske materialer. Du kan rette op på situationen, hvis du foretrækker produkter fra bløde strikkede stoffer uden stiv snørebånd;
 • overvægtige - folk med fedme har ofte overdreven svedtendens i de indinale folder, hvilket fører til mørkningen af ​​huden i det intime område;
 • ukorrekt aflejring - fjernelse af uønsket vegetation på kroppen med en barbermaskine eller voks kan forårsage irritation og skade på huden i det delikat område, der ofte ledsages af udseendet af overdreven pigmentering;
 • UV-eksponering - solbadning (eller besøge en garvningslokale) i nøglen uden brug af specielle solcreme kosmetik fører til øget melanin produktion og følgelig dannelsen af ​​mørke pletter i det intime område;
 • graviditet - mange kvinder i fertilitetsperioden har øget pigmenteringen af ​​de store og små læber i labia, lårets og brystvortenes indre side (dette fænomen kaldes chloasma). Denne særlige tilstand er forårsaget af hormonal ændring i kroppen og øget blodcirkulation, det betragtes som normen og forsvinder som regel flere måneder efter fødslen;
 • svampe og infektionssygdomme i huden i den inguinale zone - gærswampe og patogene mikroorganismer, der opholder sig i steder med fugtophobning (i indinale folder), forårsager en overtrædelse af produktionen af ​​pigmenter i cellerne. Dette kliniske billede er ofte observeret i ringorm i lysken. For at rette op på denne patologi kræves et behandlingsforløb, som bør ordineres af en hudlæge;
 • åreknuder - på grund af stagnation i bækken området kan blive forstyrret venøs udstrømning af vulva, som ofte er ledsaget af ødem og hyperæmi af store og små skamlæber, samt overtrædelse af pigmentering i den intime område. I nærvær af åreknuder er specielle lægemidler (venotoniske stoffer) indikeret;
 • endokrine lidelser - forskellige patologier associeret med forringet produktion af hormoner fra hypofysen og binyrerne, indebærer en unormal pigmentering af huden, ikke blot i det følsomme område, men også i underarm område, samt på albuer, knæ og mave. I dette tilfælde er det nødvendigt at undersøge blodet for hormoner og om nødvendigt udføre hormonudskiftningsterapi;
 • forskellige sygdomme i indre organer - patologiske processer, der forekommer i kroppen, kan ledsages af en overtrædelse af hudpigmenteringen i perineum. I højere grad gælder dette for sygdomme i leveren og galdeblæren samt tumorer i maven. For at etablere en nøjagtig diagnose er det nødvendigt at gennemgå en omfattende undersøgelse på et hospital;
 • brugen af ​​hormonelle præventionsmidler - ukorrekt udvalgte lægemidler eller deres doser fører ofte til forstyrrelse af hormonbalancen i kroppen og som følge heraf mørkningen af ​​huden i bikiniområdet. Hvis der forekommer hyperpigmentering af huden i det intime område, mens du tager p-piller eller andre lægemidler, der indeholder hormoner, bør du konsultere gynækologen om revisionen af ​​terapien.
 • toksiske virkninger på kroppen - forgiftning forårsaget af overdreven brug af antibiotika, sulfonamider og andre kemoterapeutiske midler, såvel som virkningen af ​​de kemiske stoffer af naturlig eller syntetisk oprindelse, kan føre til forstyrrelser i metabolismen af ​​pigmenter i hudceller;
 • aldersrelaterede ændringer - over tid kan en helt sund kvinde mørke huden i det intime område. Dette skyldes ændringer i niveauet af kønshormoner, som normalt opstår i overgangsalderen.

Ud over alle ovennævnte faktorer kan nedsat pigmentering af huden i det følsomme område skyldes forkert pleje og brug af uhensigtsmæssige vaskemidler. Hvis processen med mørkning af huden på intime steder forekommer ret intensivt og ledsages af nogle ubehagelige symptomer, bør du konsultere en specialist, og efter at have fastslået, hvilken faktor der forårsagede dette fænomen, kan du anvende et sæt hjemmeprocedurer for at fjerne det.

Folkemidler til hudblegning på intime steder

Blandt de mange blegemidler til huden i intime områder, der anvendes i hjemmet, er der dem, der har en ganske stærk effekt, men kan forårsage bivirkninger - allergiske reaktioner, nedsat pigmentering af huden eller endda dermatitis, og der er også helt sikkert, men ikke at give så udtalte resultater. En af de vigtige betingelser for udførelse af blekningsprocedurer er obligatorisk beskyttelse af huden mod ultraviolet stråling, hvilket signifikant øger produktionen af ​​melanin. Derfor er det på baggrund af brugen af ​​midler til at lette huden, når man besøger stranden eller solsengene, brug af solcreme kosmetik med en SPF på mindst 25 enheder.

hud kridtning i intime steder forekommer normalt i to trin, hvoraf det første ligger i afskalning af stratum corneum og den anden - at reducere melanin syntese. Peeling (skrælning) af huden udføres ved hjælp af specialværktøjer, som omfatter forskellige alfa-hydroxysyrer (glykolsyre, citronsyre, mejeri og andre). Du kan også bruge kviksølvsalve, salicylalkohol (20%), aspirintabletter fortyndet i vand, hydrogenperoxid eller endda regelmæssigt granuleret sukker blandet med olivenolie.

Valget af eksfolierende midler afhænger af sværhedsgraden af ​​pigmentering og på følsomheden af ​​huden. Før du skaler på intime steder, skal du fjerne hår i bikinizonen på en hvilken som helst bekvem måde, og efter to timer påføres den valgte sammensætning på huden med lette cirkulære bevægelser. Fremgangsmåden bør ikke vare mere end 5 minutter, hvorefter huden skal skylles med varmt vand.

Efter fjernelse af keratiniserede partikler skal man fortsætte direkte for at lette huden. Som blegemiddel kan du bruge forskellige kombinationer af produkter (urter, frugtsaft og grøntsager), som har evnen til at reducere syntesen af ​​melanin og endda hudtonen. Disse komponenter omfatter:

 • citron - hvidt citrusblegning er på grund af tilstedeværelsen af ​​organiske syrer;
 • agurk - denne nyttige grøntsag indeholder i sin sammensætning en stor mængde struktureret vand, ascorbinsyre og nikotinsyrer, der hjælper med at eliminere hyperpigmentering af huden og udligne sin skygge;
 • persille - æteriske olier, der har en stærk whitening effekt er en del af denne plante;
 • Yarrow - denne plante er rig på flavonoider, som danner forbindelser, der reducerer produktionen af ​​melanin af cellerne;
 • bjørnebær - det indeholder arbutin, som hæmmer aktiviteten af ​​enzymer, der påvirker pigmenternes metabolisme;
 • lakrids - alle dele af dette lægemiddel indeholder en større koncentration af organiske syrer og phenolforbindelser, der hjælper med at lette huden ved at reducere produktionen af ​​melanin.

Det skal bemærkes, at enhver folkemekanisme, på trods af den naturlige sammensætning, kan provokere forekomsten af ​​allergiske reaktioner, især gælder dette for personer med følsom dermis. For at undgå ubehagelige konsekvenser skal alle forberedte blandinger afprøves på huden inden brug.

Hjemrecept til hudblegning i intime områder

Bland fra juice af persille, citron og kefir

 • 30 ml frisk persillejuice;
 • 20 ml citronsaft;
 • 50 ml kefir eller yoghurt.

Forberedelse og brug:

 • Kombiner alle komponenterne, bland og smør de mørke pletter på intime steder.
 • Skyl efter 5-10 minutter med varmt vand og anbring en nærende creme på huden. Procedurer skal udføres 2 gange om ugen i en måned, hvorefter du skal tage en pause.

En blanding af agurkmasse og fugtighedscreme

 • 1 frisk agurk;
 • 20 g af enhver fugtighedscreme.

Forberedelse og brug:

 • Grate revet agurk og bland den resulterende vassel med creme.
 • Påfør den tilberedte sammensætning på gazeservietter og fastgør dem til problemområder.
 • Efter 20 minutter skal du fjerne komprimeringen og tørre huden med bomuldspuder gennemblødt i køligt vand. Procedurer kan udføres 2-3 gange om ugen, indtil der opnås et bæredygtigt resultat.

En blanding af hvid ler og afkogning af yarrow

 • 30 gram hvidt ler;
 • 20 g tørret yarrow græs;
 • 100 ml kogende vand.

Forberedelse og brug:

 • Hæld kogende vand over yarrowen og lad det stå i ca. 30 minutter.
 • Stram den forberedte afkogning og bland med ler indtil glat.
 • Smør de opnåede vandløbsproblemer i huden og lad dem stå i 10-15 minutter.
 • Skyl med koldt vand og påfør en nærende creme på huden. Brug dette værktøj anbefales 2-3 gange om ugen i 30 dage. For at øge effekten kan du tilføje et par dråber citronsaft til blandingen.

En blanding af kaffegrunde og citronsaft

 • 30 gram kaffe grunde;
 • 30 ml citronsaft.

Forberedelse og brug:

 • Bland citronsaften med kaffepladserne og behandle problemområderne med den resulterende masse (anvend forbindelsen i cirkulær bevægelse).
 • Efter 5 minutter skyl huden med køligt vand og smør det med creme. Det anbefales at udføre sådanne procedurer 2 gange om ugen, indtil det ønskede resultat opnås.

Man bør huske på, at folkemekanismer ikke kan fungere ikke straks, men først efter 1-2 måneder, og derfor begynder tandblegningsprocedurerne i hjemmet, bør du have en hel del tålmodighed. Men efter et stykke tid vil du sikkert være i stand til at slippe af med komplekserne om dit udseende, og du vil igen være i stand til at føle dig let og afslappet i alle livssituationer.

Hvorfor mørkere huden på intime steder. grunde

Under visse perioder af deres liv bemærker mange mennesker sig selv forskellige forandringer og forandringer. For nogle er sådanne ændringer håndgribelige nok, for andre kunne det være en slags opdagelse kun for personen selv. Især vises de intime dele af kroppen ikke.

På samme tid interesserer disse områder og ændringer med dem ofte folk, især i en ung alder. Det vigtigste spørgsmål, som det er umuligt at give et bestemt svar: "Hvorfor mørkker huden på intime steder, årsagerne og forklaringerne herfor."

Disse årsager kan relateres til livsstil og til visse aldersrelaterede ændringer.

Pigmenteringsproces

Den meget ændrede hudfarve, især i den indinale zone, er relateret til mængden af ​​udskillede pigmenter. Derfor bør mørkningen af ​​huden også tilskrives pigmentering.

Jo større mængden af ​​melanin, også kendt som pigmentet, vil blive frigivet i din krop, jo mere mørkere af visse områder af huden vil dukke op.

Melanin er ofte tildelt som en beskytter af din krop, derfor til dens overabundance føre til eventuelle krænkelser af dit helbred. Og det er overhovedet ikke nødvendigt, at dine kønsorganer er i fare, selvom du bemærker pigmenterede pletter i deres område.

Interne faktorer

Så for det meste reduceres årsagerne til pigmentering i de intime områder til indflydelse af direkte interne, individuelle faktorer for en person på deres eget helbred. Desuden taler vi om specifikke interne sundhedsproblemer uden indflydelse fra eksterne faktorer.

Hvis du vil vide de eksterne reagenser af hvorfor huden mørkner på intime steder: Årsagerne kan være følgende:

Overvægt: På grund af for meget fedttypper vil du have masser af sved i områder, hvor din hud bliver mørkere i fremtiden;

Graviditet hos kvinder: pigmentering kan forekomme på baggrund af stærke hormonelle ændringer;

Svampe, infektioner i dit lyskeområde: I dette tilfælde bør du ikke tøve og begynde behandling for at helbrede sygdommen;

Åreknuder: Ofte fører en kraftig dilatation af venerne til udstrømning til den inguinale zone og fører også til mørkningen af ​​kønsorganernes hud.

Endokrine sygdomme: de er direkte relateret til den menneskelige hormonelle baggrund, hvorfor pigmentering kan overholdes ikke kun på intime steder, men også i andre områder af huden;

Sygdomme i indre organer, især i lever, mave, galdeblære og nyrer: I dette tilfælde er det strengt forbudt at udsætte besøget hos lægen;

Alder: Antallet af erfarne år kan også være en faktor i mørkningen af ​​huden, især det gælder kvinder i overgangsalderen.

Eksterne faktorer

En række mulige årsager til kønspigmentering slutter ikke med helbredsproblemer og mulige sygdomme. Også spørgsmålet om hvorfor huden mørkner på intime steder, hvad kunne være årsagerne til dette, kan gives af nogle af de eksterne faktorer af indflydelse. Blandt dem er:

Forkert beklædning: klemme, gnide, prægning under påklædning, især undertøj, kan have en negativ effekt på huden på de intime dele af kroppen, som følge af hvilken farven kan mørke

Problemer med depilation: Efter irritation af huden eller mulig skade på den efter ukorrekt fjernelse af hår, kan du forvente pigmentering af kønsorganerne;

En overvægt af ultraviolet stråling: overdreven udsættelse for solen uden passende kosmetik er fyldt med udseendet af pigmentpletter for dig;

Vedtagelsen af ​​orale præventionsmidler: På grund af ændringer i hormonniveauer kan mørkere huden på intime steder

Giftige stoffer: direkte eksponering for kemiske og giftige stoffer på huden forårsager pigmenterede pletter.

Det er således muligt at fastslå årsagen til mørkningen af ​​huden på intime steder og om muligt fjerne problemet.

Sådan lyser du huden på intime steder: en gennemgang af midler og metoder

Selvfølgelig drømmer hver kvinde om at være perfekt, og ikke kun i de steder, der er synlige for alle. De områder, der under normale omstændigheder er skjult for nysgerrige øjne, skal også være smukke, og det afhænger stort set af hudens tilstand. Desværre ændrer det sig under indflydelse af visse faktorer dets farve. Det kan ske på enhver del af kroppen, herunder i det intime område. Selvfølgelig er dette et rent æstetisk problem. Ændring af hudtonen udgør ikke en sundhedsrisiko og påvirker ikke de fysiologiske funktioner, men samtidig er det irriterende for kvinder, og det gør nok, at de føler sig usikre under sex. Det er godt, at et sådant problem let kan løses, fordi der er kosmetik skabt specielt til hudbelysning, herunder dem, der er specielt designet til den intime zone. Nogle af dem viser gode resultater bogstaveligt efter flere dages brug. Folkeblegningsprodukter er ikke mindre effektive.

Hvorfor huden i intime steder mørkere

Huden i det intime område over tid mister sin farve og sammen med den fløjlsagtige tekstur. Nogle gange sker dette i en ret ung alder: nogle piger fra 20 til 25 år begynder at klage over et sådant problem.

En moderne kvinde bekymrer sig ikke blot for skønheden i hendes ansigt, men også for alle andre dele af hendes krop.

Årsagerne til pigmentering kan være mange:

 1. Da vi bærer undertøj og tøj næsten hele tiden, er huden i skridtområdet konstant i temmelig tunge forhold. Det lider af mangel på ilt, hvilket er nødvendigt for normal regenerering af epidermale celler.
 2. Det intime område gnider hele tiden mod undertøj, som har sømme og blonder, der har en relief struktur. Det er muligt, at disse elementer ikke gnides nok, så det tydeligt mærkes, men selv deres lyse indvirkning på huden er nok til at ændre tekstur til en grovere og starte mørkningsfremgangsmåden.
 3. Overvægt kan også forårsage misfarvning af huden. Når det intime område er skjult bag de fede folder, begynder det bogstaveligt at feje. Nogle gange er det ikke kun det, men også den indre overflade af lårene. Alt dette er ekstremt negativ indvirkning på tilstanden af ​​epidermis, det begynder at fremstå mørke pletter. Det er nødvendigt at tabe sig, ellers vil alle forsøg på at gøre huden bløde være ubrugelig.
 4. Epilering kan påvirke hudens tilstand negativt. For eksempel, hvis du bruger en barbermaskine hver dag, vil det øverste lag af epidermis konstant "skrabe", gennemgå en skrælning. Det ser ud til at være udadtil absolut ikke mærkbart, men på cellulært niveau påføres mikrotraumas dagligt på huden. Til forsvar bliver hun grov og mørkere. En vedvarende misfarvning efter hardwareprocedurer, såsom fotoepilation eller laserhårfjerning, kan indikere en forbrænding.
 5. Hormonelle ændringer, først og fremmest aldersrelaterede ændringer kan også forårsage mørkdannelse af huden.
 6. Hvis der sammen med en ændring i skyggen af ​​den intime zone følges kløe og ømhed der, så er årsagen til problemet sandsynligvis af medicinsk art. Så mørkning og ødem kan sige, at en allergisk reaktion udvikler sig, og hvis kløe også tilslutter sig dette, så kan det være thrush eller endda en stigning i blodsukker. Selvfølgelig er det i dette tilfælde nødvendigt at håndtere årsagen. Anvendelsen af ​​kosmetiske blegemidler i sig selv vil ikke give en konkret virkning.
Ikke kun huden i den intime zone er tilbøjelig til mørkningen, men også andre områder, der hele tiden gnides.

Hvordan man virker som et middel til at lette huden på intime steder

Problemet med mørkningen af ​​huden i det intime område løses helt enkelt. Der er specielle klarende kosmetik til salg, hvis handling er baseret på egenskaberne af de komponenter, der udgør deres sammensætning.

Blandt alle blekekomponenterne anses de mest effektive som naturlige: æterisk olie af citron, persille, agurk mv.

Følgende hvidtekomponenter eksisterer:

 1. Glucuronsyre. Udover det faktum, at dette stof lyser, er det også en antioxidant og fjerner toksiner fra huden.
 2. Hydroquinon. Det reducerer mængden af ​​melanin i huden, hvilket gør den lettere. Men samtidig er denne komponent giftig, så det er bedre ikke at bruge produkter, der indeholder det i sammensætningen. Derudover bidrager kunstig reduktion af melanin til en forøgelse af vævets følsomhed, hvilket betyder, at risikoen for hyperpigmentering kan udvikle sig i fremtiden.
 3. Azelainsyre. Det er et organisk stof afledt af korn. Det har en meget mild effekt, tørrer ikke huden. Derudover har den en bakteriostatisk virkning, hvilket er en absolut fordel ved anvendelse i det intime område.
 4. Kojinsyre. Stoffet stammer fra svampe. Udover hvidblegningen har antibakterielle og antifungal virkninger.
 5. Mælkesyre Organisk materiale, der er indeholdt i store mængder i fermenterede mejeriprodukter. Det er til stede i den menneskelige krop, og derfor godt opfattet af huden. Dræber bakterier.
 6. Ascorbinsyre. Nyttig til hudens vitamin, udover at have evnen til at oxidere melanin.
 7. Urteekstrakter. Sammensætningen af ​​hvidt kosmetik indeholder oftest agurk og nogle urter: persille, bjørnebær, lakrids, yarrow. Produkter fremstillet på basis af naturlige komponenter er meget mere fordelagtige for huden end at have en fuldstændig "kemisk" sammensætning. De mætter væv med vitaminer og mikroelementer, eliminerer toksiner, fremmer regenerering af naturlige celler og foryngelse.
 8. Æteriske olier. De har en ganske stærk effekt og kan lette huden på få dage. Først og fremmest er det citrusolie (citron, grapefrugt osv.) Samt sandeltræ, lavendel, cedertræ og neroli.

Fotogalleri: betyder til hvidteklinisk intim zone

Anvendelsen af ​​klargøringsmidler i det intime område

Handlingsprincippet for alle klareringsmidler er det samme. Ordren for deres ansøgning er heller ikke meget forskellig, men du skal stadig læse instruktionerne før brug.

Selv gravide kvinder kan lette huden i det intime område, forudsat at de ansvarsfuldt vælger det kosmetiske produkt, de vil bruge. Hvis det indeholder organiske syrer: mælkesyre, askorbinsyre, azelainsyre, etc., samt planteekstrakter, så er det helt uskadeligt. Men giftige stoffer som kviksølv eller hydroquinon bør undgås.

Sådan bruger du klargøringsmidler korrekt

Så efter at du har læst vejledningen, kan du begynde at bruge lynet. For at resultatet ikke holder dig venter, skal du følge nedenstående regler:

 • de fleste af midlerne skal anvendes to gange om dagen, men hvis instruktionerne angiver en enkelt brug, bør du ikke forsømme dette råd;
 • fløde påføres den forrensede hud;
 • betyder, at det er nødvendigt at lægge et tyndt lag
 • i løbet af whitening procedurer, er det nødvendigt at begrænse solstrålerne på huden i den intime zone, derfor, under et besøg i solarium, behøver du ikke at tage af dit vaskeri.

Hvordan hvidter huden på intime steder?

Pigmentpletter placeret i det intime område, krænker æstetikken hos den kvindelige krop - huden virker snavset, hvilket kan forårsage alvorlige komplekser. Hvordan hvidter huden på intime steder? Hvilke værktøjer skal bruges?

Hvorfor mørkner huden på intime steder?

Det er værd at vide, at huden i de intime zoner har en mørkere pigmentering - det er helt naturligt. Situationen ændres, hvis der forekommer pigmentpletter i denne zone - dette mærkbart forkæler indtrykket. Årsagen til dette problem er:
• Hormonale ændringer
• Friktion af hud ved linned
• Friktion af de indre lår mod hinanden
• Ændringer i alderen
• Hudsygdomme
• Systemisk indtagelse af visse lægemidler
• Konsekvenser af skader og betændelser
• Eksponering for sollys.

I nogle tilfælde pigmentering på grund af arvelighed. Mekanismen for opstart af pletter er længe blevet belyst - melanogenese (produktion af melanin) øges i lokale områder af kroppen, eller der udvikles antiinflammatorisk posttraumatisk hyperpigmentering. For at klarlægge årsagen til udseendet af grimme pletter, bør undersøges.

Professionelle midler til at blegne intime steder

Blegeprocessen omfatter 2 trin:
1. Exfoliering af stratum corneum
2. Reduceret melaninproduktion

Afskallning med peeling hjælper med at fjerne melaninpigmentet fra epidermis. Valget af peeling afhænger af en række faktorer. Tidligere var de aktive komponenter af produkterne phenol, kviksølvsalve eller salicylsyre, og i dag er a-hydroxysyrer (AHA) kommet til de første stillinger: mælkesyre, glykolsyre, citronsyre. Blegemidlet bør indeholde komponenter som hydroquinon, azelainsyre, gluconsyre og kojinsyrer, arbutin, ascorbylmagnesium 2-phosphat. Yderligere komponenter: ekstrakter af bjørnebær, agurk, persille, jordbær træ.

I skønhedssalonen vil du blive tilbudt at gøre en peeling af problemområdet. Lightening procedurer skal fortsætte hjemme - du vil blive forsynet med en speciel whitening creme. Det er nødvendigt at anvende det hele 2 uger, om morgenen og om aftenen. Den første anvendelse af værktøjet skal ske senest 3 dage efter salonproceduren. Peeling udføres af højt kvalificerede beauticians, så du kan eliminere risikoen for skade. Du kan hvidte huden i kønslæberne, anus, brystvorter, underlivet, pungen, aksillærområdet.

Folkerecept til hudblegning

Hvordan kan hvide hud på intime steder? Hvis der ikke er midler til blegemidler, vil folkelige opskrifter komme til undsætning.

Persille og fermenteret mælkeprodukt

Frisk persille og citronsaft (1 del) blandet med creme fraiche, yoghurt eller kefir (2 dele). Den resulterende sammensætning skal smøres mørke pletter, lades i 5-10 minutter og skylles med varmt vand. Hvidningskurset tager 2-4 dage, hvorefter du skal tage en pause.

Frisk agurk

Bland revet agurk med nærende creme (1: 1). Pak gasbindet i gasbind og fastgør pletterne i 10 minutter.

Hvidt ler

Bland det hvide lerpulver med saft af persille eller frisk agurk, indtil du får en gylle, sæt den på problemområdet og lad det stå i 10 minutter. For at øge effektiviteten af ​​værktøjet kan du droppe et par dråber citronsaft i blandingen. Vask masken med køligt vand.

citron

Pigmentpletter kan tørres med et citronskive - det bidrager også til afklaringen.

Flere gange om dagen skal du tørre huden med saft af grapefrugt, granatæble, jordbær. Du kan også bruge birkesap. Organiske syrer bidrager til fjernelse af melanin. Efter aftørring er det nødvendigt at smøre huden med en nærende creme.

Hvordan hvidter huden på intime steder? At klare et sart problem vil hjælpe både salontjenester og hjemmemekanismer. Det er vigtigt at huske at folkemæssige opskrifter kan føre til hudirritationer. Vær yderst forsigtig og fjern de midler, der giver ubehag.

Laser hårfjerning - anmeldelse

Sådan vælger du en laser epilator