Filmvoks

For en kvinde er kropshår et uønsket fænomen. Dette er et tegn på forsømmelse, og det ser afstødende ud. Kosmetiske virksomheder udvikler konstant nye metoder til hårfjerning og tilbyder det rimelige køn et stort udvalg af passende produkter. En sådan udvikling er filmvoks. Dette produkt er unikt og har flere funktioner.

Hvad er det?

Naturen af ​​menneskekroppen er sådan, at den udfører sit program uanset dets ønske. For at glæde dig selv og dem omkring dig søger en kvinde at finde den perfekte måde at slippe af med uønsket kanon i bikiniområdet, hår under armene, på benene.

Filtret voks er i centrum et værktøj til bekæmpelse af uønsket hår, en af ​​forberedelserne af gruppen af ​​varme voks til depilation, en forbedret version af dem. Det er et værktøj, der når det hærdes, danner en plastikfilm (på grund af de olier, der er indeholdt i den). Det er meget populært i kosmetikindustrien og er en uundværlig komponent i hudpleje.

Sådan voks er anerkendt som et værdifuldt alternativ til barberskrabere. At være et professionelt lægemiddel, gør det muligt at fjerne uønsket vegetation på kroppen uden at ty til en specialist. Denne procedure kan udføres uafhængigt hjemme.

Egenskaber og fordele

Hårfjerning med filmvoks er mere blid og passer ikke kun til et bestemt område af kroppen, ligesom andre voksanaloger. Det er et værktøj med en delikat tilgang til fjernelse af alt hår på kroppen. Lægemidlet er alsidigt og egnet til alle hudtyper.

Filmvoks er uhøjtidelig i arbejdet: At kende metoden til dens forberedelse og anvendelse, du kan løse problemet med vegetation i lang tid. Hele teknologien gentager depilation med varm voks, kun tager mindre tid og påføres med et tyndt lag.

Et sådant lægemiddel sælges gratis, og med den rigtige tilgang til valget skelnes det af en acceptabel pris: dette giver et plus til sparglen af ​​fordele, så du kan spare mange penge på den dyre procedure.

Lægemidlet til bekæmpelse af uønsket hår er forskelligt, fordi det på grund af den flydende konsistens er i stand til at tage formen af ​​kroppen, derfor lindrer det håret bedre end andre præparater, der kan bryde hårene af.

I modsætning hertil reducerer filmvoks graden af ​​smerte under en ubehagelig procedure. Det fryser ikke meget hurtigt og styrer at skabe den nødvendige termiske effekt, der er nødvendig for opvarmning af hårsækkene. Wax film fanger selv de korteste hår, der involverer dem i fjernelsen og gør dem smidige. Fordelene ved værktøjet omfatter ikke kun nem forberedelse, anvendelse, men også integriteten af ​​filmen, når den fjernes.

Udover høj plasticitet er filmvoks økonomisk: i forhold til konventionelle produkter er denne figur 1: 3. Du behøver ikke et stort antal til at distribuere værktøjet på overfladen af ​​problemområder: det påføres med et lag af mindre tykkelse (2 mm) og gentager konturen på det ønskede område.

Hvad er forskelligt fra hot film?

Den største forskel på filmvoks fra den varme modstykke, som erhverver en flydende tilstand ved en temperatur på 45-47 grader, er opnåelsen af ​​den ønskede konsistens ved en lavere temperatur (37-40 grader). Graden af ​​opvarmning er velegnet til kropstemperatur, så stoffet chokerer ikke huden.

Dette reducerer signifikant smerte og risiko for forbrændinger til dermis. Desuden bliver aflejringsproceduren selv mere komfortabel, derfor er den meget velegnet til enhver form for hud, herunder overfølsom og allergisk.

Virkningen af ​​anvendelsen af ​​filmvoks er mærkbar fra den første ansøgning. Ud over den delikate effekt beroliger vokset i form af en film huden og gør den blød. Effekten af ​​glat hud kan vare op til en måned, og desuden er det umuligt at beskadige huden med et sådant præparat.

Hvad er bedre - voks eller shugaring?

Film voks og sukker pasta depilation har samme funktion. Absolut sige, at det er bedre ikke. Begge metoder er gode og giver huden mulighed for at forblive smuk i lang tid. Normalt holder effekten lang tid.

Hos kvinder, der har testet begge produkter, er meninger modstridende, hvorfor hver kvinde tænker anderledes. Der er dog en lille forskel. Med hensyn til benene er stofferne perfekt begge sammen. De fjerner uønskede hår uanset længde og tykkelse. Regelmæssige procedurer giver dig mulighed for at sikre, at håret bliver tyndere, så at fjerne dem hver gang bliver lettere. Hvis vi snakker om det intime område, er sukkerpastaens virkning mere følsom og mindre smertefuld.

struktur

Formuleringen af ​​filmvoks indeholder mange nyttige ingredienser. Dens grundlag består af adskillige komponenter: naturlig fyrresin, bivoks, paraffiner, gummiderivater. Yderligere komponenter omfatter:

• Olier, der nærer og blødgør huden

• Urteekstrakter med en beroligende og helbredende virkning;

Azulene, beroligende hud, nedsættelse af inflammation

• chlorophyll, som fremmer hurtig helbredelse af celler

• teetræ, som har en desinfektionsvirkning

• duftstoffer, duftstoffer, der giver stoffet en behagelig lugt;

• Farvepigmenter, der gør voksfarven behagelig.

Derudover er talkum (som fremmer klæbeevne), titandioxid (en blødgørende komponent) og zinkoxid (som reducerer smerte) ofte komponenter i filmvoks.

Filmvoks i granuler til depilering

Voksende produkter marked tilbyder et meget rig sortiment. Voksgranuler til depilering har mange fordele, men er kun kendt for en smal kreds af specialister. Voksemateriale kan være:

 • I patroner. Den mest økonomiske mulighed for varm fjernelse af uønsket vegetation hjemme eller i saloner. Armaturet har en rulle, med hvilken den opvarmede voks er jævnt fordelt over overfladen. Til fremstilling af råmaterialer kræves lodret voksning. Nogle modeller af patroner har et vindue, som du kan observere indholdet af stoffet under manipulationen. Denne metode er velegnet til behandling af store områder: ben, ryg.
 • I banker. Bruges til at bekæmpe uønsket vegetation af forskellige zoner i forhold til kosmetiske centre eller saloner. Stor mængde giver dig mulighed for at forberede et værktøj til at arbejde sammen med flere kunder. Samtidig er produktet økonomisk.

Fordele ved granulær voks

Voksgranuler til depilering har fordelene:

 • høj sikkerhed. Arbejdstemperaturen overstiger ikke 37-39 °. Dette eliminerer muligheden for skader på huden, forbrændinger fra nybegyndere af depilation. Alle andre typer varm voks kræver en temperatur på 45-47 °, hvilket giver visse bekymringer og ubehag. Derfor er det bedre at begynde bekendtskab med voksning ved hjælp af en film (granulær) version;
 • økonomi. For proceduren kræves flere granuler. Produktet påføres i et tyndt lag. Dette vil give mulighed for lang tid at bruge en pakke af produktet;
 • effektivitet. Sammensætningen af ​​den granulerede voks indbefatter gummi. Det giver massens styrke og plasticitet. Ved adskillelse, fjernelse af produktet fra huden, vil voksen ikke bryde af. Massen bevarer sin elasticitet i lang tid, hvilket giver et langsommeligt tempo til at behandle hudoverfladen indtil fuldstændig fjernelse af uønsket vegetation;

Hvis du udfører proceduren for voksaflejring for første gang, så skal du vælge granulerne. Med dem bliver voksning hurtigere, uden skade, vil risikoen for konsekvenser (irritationer, pustler, udslæt) være minimal.

Produkt ulemper

Granuleret voks har flere ulemper:

 • pris. Dette er et professionelt værktøj. På grund af sin alsidighed og smalle fordeling sælges den ikke i supermarkedets kosmetiske afdeling. Men nogle sessioner i hjemmet dækker mere end omkostningerne ved en mester for voksaflejring.
 • duktilitet. På nogle kvinder, på grund af manglende overholdelse af instruktionerne, opstår dårlig opvarmning, værktøjet krummer, ujævnt og trækker håret dårligt. Video-øvelser på internettet hjælper med at løse problemet. Øv et par gange, og det vil virke nemt at arbejde med granuler, og resultatet er fantastisk.

Egnet brugsteknik

Kvinder der først møder et produkt still et spørgsmål: hvordan man bruger? Reglerne vil hjælpe i denne sag:

 • en dag før starten af ​​proceduren test for allergi. Nogle kvinder har en individuel intolerance over for gummi. Derfor er det værd at kontrollere denne kendsgerning. Det perfekte sted er bagsiden af ​​hånden;
 • læg granulerne i en skål. Varm dem i en voksmølle, i et vandbad, mikrobølgeovn;
 • affedt huden på forhånd, anvende talkum eller babypulver
 • opvarm produktet til 38-40 grader. Den rigtige konsistens - tyk creme creme;
 • Påfør voks med en spatel på arbejdsområdet.
 • vent på, at materialet afkøles. Det burde ikke holde fast i fingrene;
 • trækker huden med din hånd, løft kanten af ​​det frosne værktøj. I løbet af hårvækst rive væk voks;
 • hvis hårene er hårdt fjernet, vent endnu et par minutter. Koldt materiale vil give et godt resultat;
 • Efter den kosmetiske session skal du anvende et kølemiddel, vækstblokerer.
Zonen skal desinficeres ved at behandle den med enten antiseptisk eller speciel lotion, der er designet specielt til at forberede proceduren.

Kontraindikationer

Voksgranuler (film) kan ikke anvendes til:

 • kredsløbssygdomme i området for manipulation (åreknuder, tromboflebitis, kuperoz);
 • diabetes (med læsioner i huden);
 • i nærvær af slid, skær, ridser.
Ud over en allergisk reaktion har voksaflejring en række andre kontraindikationer: Tilstedeværelsen af ​​åreknuder

I alle andre tilfælde, med forbehold af sikkerhedsreglerne, vil proceduren give en langsigtet effekt, et positivt indtryk. Derfor, hvis du ikke har forsøgt voks i granuler, så er det tid til behagelige forsøg.

Voks varm til fjernelse af hår Hvid linje Natura varm film i granuler Azulen - anmeldelse

Voks til depilation (film voks) Hvid linje: depilation hjemme uden problemer!

Hej alle læser!

Sommeren kommer snart, og vi bør forberede os på det nu og sætte os i orden! Og uden en forfærdelig handling kaldet "hårfjerning" er det ikke nok.

Jeg har meget følsom hud, groft hår og sidder meget dybt. På internettet snuble jeg på anmeldelser af filmvoks, der kunne redde mig fra det ekstra hår på min krop. Åh, hvordan jeg ønskede at få mig selv denne vidunderlige voks! Sagde - gjort! Derudover takket være onlinebutikken krasotkapro, er denne erhvervelse ikke meget ødelagt min tegnebog)))

Her er det filmvoks med azulene i White Line granulat.

Det er en oval fast dråber, der er mørkegrøn i farve, lugter ikke.

Granulerne af filmvoks smelte (i mit tilfælde smeltede jeg i et vandbad), og de smelter hurtigt nok, og allerede ved 40-43 grader når de et viskøst halvflydende stof.

På den forberedte hud (ren, fedtet og drysset med talkumpulver) med en spatelvoks påføres med et tyndt lag. Jeg bruger nogle gange en kort stationery lineal i stedet for en spatel - den er flad, bred og holdbar.

Desuden kan voksen påføres i enhver retning, så længe det er indrykkede (aftrykte) bevægelser, så værktøjet vil bedre omfavne håret.

Voksen hærder på den optimale tid - det kan stadig glattes, og efter 10 sekunder er det allerede svært. Herefter skal du tage fat på kanten af ​​filmen og holde huden, og du skal fjerne voksen parallelt med huden.

Ingen besvær med papirstriber, det vigtigste er at forberede huden og sørge for pleje efter proceduren:

1. For at affedt huden,

2. Behandles med talkumpulver (babypulver).

3. Efter epilering skal klorhexidin på huden anvendes for at undgå inflammation.

4. Smør med kosmetisk olie.

Hot line hvid voks "Azulen" fra lavet med inklusion af gummikomponenter. Gentagelse af kroppens lindring, når den påføres, fjerner hårde og korte hår, såvel som hår på vanskelige steder og i områder med følsomt hud - ansigt, armhuler og bikini.

Smeltepunkt er + 40-45 grader. Produceret i granulat, pakning vægt - 1 kg.

I dag besluttede jeg at epilere en bikini zone. Selvfølgelig er smerten til stede under proceduren, men efter min mening er epilatoren mere smertefuld.

Jeg anbefaler denne White Line film voks! Fremgangsmåden er enkel, der udføres nemt hjemme! Minimal irritation, tolerabel smerte, slippe af med uønskede hår i op til 3 uger!

Voks er perfekt til bikini og underarm! Og for mine ben foretrækker jeg denne hjælper i kampen mod unødvendige hår!

Sådan laver voks voks i granuler

Voksning er en af ​​de mest almindelige måder at håndtere overskydende hår på forskellige dele af kroppen. Mange kvinder har allerede oplevet effekten og effektiviteten af ​​traditionelle typer af dette materiale. Og hvad er en granulær voks?

Egenskaber af materialet i granulerne

Producenter producerer tre typer voks til depilation - koldt, varmt og varmt. Den første før brug er nok til at varme i hænderne. De to andre kræver opvarmning til 40-45 ° C og 42-60 ° C, som et resultat af hvilket de bliver til en flydende masse, der minder om honning.

Voksgranuler til depilering er en forbedret type varm voks. Dette er en af ​​formerne for filmvoks, som fik sit navn på grund af det faktum, at når det hærdes, danner det en tynd film, der ikke rives eller strækker sig. Ansøgningen omslutter hårsækkene tæt og fjernes i et sammenhængende stykke.

Kosmetisk produkt er lavet i form af fliser og i granulær form. Den består af gummipolymerer, paraffiner, naturlig fyrharpiks og ingredienser af vegetabilsk oprindelse. Gummiet giver produktet plasticitet og tillader ikke hurtigt hærdning, hvilket giver god vedhæftning til hårrødderne. Parafin bidrager til den dampende virkning af epidermis og hårsækkene. Harpiksen har stærke antibakterielle og antiseptiske egenskaber, fremmer helbredelse, lindrer smerter.

Olier blødgør og nærer epidermis, lindrer irritation.

Takket være denne kombination af komponenter er det tilstrækkeligt at opvarme det til en behagelig temperatur på 37-40 ° C til påføring. Det granulerede produkt optrådte i vores land for flere år siden, men er allerede blevet populært blandt professionelle skønhedseksperter og almindelige piger, som foretrækker hjemme voksning.

Fordelene ved granulær

Materialet i granulatene - en meget attraktiv måde at slippe af med overskydende hår. Sammenlignet med sine andre arter har den følgende fordele:

 • Sikkerhed. Anvendelse af massen på huden forårsager aldrig en forbrænding, som er særlig vigtig for følsom hud i det intime område.
 • Høj duktilitet. Når produktet påføres, gentager produktet let alle uregelmæssigheder i kroppen, hvilket gør det muligt for selv vanskelige at nå zoner at slippe af med unødvendig vegetation på en gang. Filmen deformeres ikke, når den fjernes, hvilket gør det muligt at udføre proceduren så hurtigt og bekvemt som muligt.
 • Ansøgning uden hensyntagen til retningen af ​​hårvækst.
 • Øget klæbeevne. Voks i granulerne klæber fast lige til kort (fra 5 mm) og hårde hår, og når filmen trækkes af, trækker de dem ud fra roden, forlader ikke knuste hår.
 • Økonomi. Værktøjet påføres i et tyndt lag på 1-2 mm, det vil sige 2 gange tyndere end andre typer voks.
 • Det indebærer ikke brug af strimler.
 • Mindste smerte. Produktet i granulater størkner langsommere end den varme modstykke. Derfor stiger tiden for den dampende handling, som følge heraf fjernes hårrødderne mindre smertefuldt.
 • Alsidighed. Værktøjet anvendes med succes til alle områder med overskydende vegetation, herunder bikiniområdet og ansigtet.
 • Rens huden efter voksning. Materialet efterlader ikke klæbrige mærker på kroppen og kræver ikke skylning.

Kontraindikationer

For ikke at skade sundheden er det vigtigt at vide, i hvilke tilfælde det er forbudt at anvende filmvoks til depilation. Ud over individuel intolerance over for komponenterne har proceduren kontraindikationer:

 • Åreknuder. Med denne almindelige sygdom er der risiko for skade på blodkarrene, hvilket medfører en høj sandsynlighed for blødning.
 • Et stort antal mol og fødselsmærker.
 • Diabetes mellitus. Hårfjerningsproceduren beskadiger uundgåeligt epidermis. De resulterende sår heler ikke i lang tid.
 • Epidermis sygdomme forbundet med inflammatoriske og infektiøse processer. I tilstedeværelsen af ​​pustulære udbrud og herpes øger risikoen for forringelse af huden og spredning af infektion.
 • Graviditet. Enhver form for voksaflejring anbefales ikke, da voksning kan føre til en stigning i livmoderens tone.
 • Overtrædelse af epidermis integritet. Nedskæringer, skader, bider, revner skal afhjælpes før proceduren.
 • Hormonudskiftningsterapi, antibiotika og hormonelle præventionsmidler øger følsomheden af ​​huden.

Hvis du har en eller flere af disse faktorer, skal du tænke på en anden metode til at fjerne unødvendig vegetation.

Forberedelse af proceduren

Hvad skal jeg tænke på, før jeg går videre med proceduren? For at processen med at komme af med vegetationen skal være sikker og effektiv, bør der laves nogle forberedende punkter på forhånd.

 1. En dag før den planlagte manipulation er det nødvendigt at teste huden for allergi tendens. Sommetider reagerer kroppen på virkningerne af gummi med øget følsomhed.
 2. Kontroller kroppens område for sår, skade, irritation. Kun helbrede dem, du kan begynde at fjerne hår.
 3. Tage hensyn til mol, fødselsmærker. Du kan ikke bruge voks på pigmenterede formationer, fordi de kan brydes i manipulation. For ikke at beskadige en nevus, skal du omhyggeligt omgå den.
 4. Du bør ikke bruge voks i granuler, især uden erfaring i denne sag, på tærsklen til en vigtig begivenhed, fotografering eller ferie til ferie. Dermis reagerer forskelligt på dette middel, og nogle kvinder har små blå mærker og blå mærker. Bedre en uge før den vigtige begivenhed for at opleve produktet i aktion.
 5. Uønsket hår bør have den ønskede længde. For et kvalitetsresultat bør hårene ikke være meget korte og meget lange. Ideel til god stinglængde er 5-15 mm. For lange hår skal skæres, og kort skal vokse.
 6. Det anbefales ikke at slippe af med overskydende hår i perioden med særlig følsomhed i huden. For eksempel bør du ikke gøre proceduren på garvet hud. Menstruationstiden er heller ikke egnet til denne form for manipulation, da de smertefulde fornemmelser i disse dage intensiverer.
 7. 2 dage før den planlagte session rengør huden af ​​døde celler med en skrubbe.

Efter at have givet alle nuancer, kan du komme ned til erhvervslivet.

Sådan bruger du granulat voks selv

Voks i granulater er velegnet ikke kun til professionel brug, men også for at slippe af med hår derhjemme.

Før processen er det bedst at tage et bad, skal du vaske din krop med mild sæbe eller brusegel. På en opvarmet og fugtig krop vil proceduren være mere behagelig. At tørre huden tørret med en håndklæde alkoholholdig lotion, chlorhexidin eller anden antiseptisk. Påfør en lille mængde babypulver eller talkum til det ønskede område.

Den nødvendige mængde granulat til at sætte i en glas- eller plastskål og varme i et vandbad eller en mikrobølgeovn til 37-40 ° C. Når de udsættes for varme, skal granulerne blive en masse, konsistensen af ​​cremefløde. Brug en spatel til jævnt at fordele produktet, der påvirker alle hår. Hvis der ikke er noget specielt værktøj, vil det være hensigtsmæssigt at bruge en almindelig plastlinje behandlet med et antiseptisk middel.

Straks efter påføring trækkes bundkanten af ​​stillfryseprogrammet ud.

Efter at blandingen er helt indstillet, trækker du huden i modsat retning, med den anden hånd, tag fat i venstre spids af filmen og rykk den med en skarp rykke langs hårets vækst. Sørg for at følge producentens anbefalinger om den tid, der bruges på epidermis og ikke overstige det! Ellers vil massen hærde stærkt, og den videre proces bliver meget smertefuld.
Ved slutningen af ​​sessionen skal du tørre huden med et antiseptisk middel. Han vil desinficere det skadede område og fjerne rødmen. En god mulighed er at bruge til dette formål urtedekoktion af kamille, tog eller hypericum.

Regler for hudpleje efter hårfjerning

Uanset de blide metoder til at slippe af med vegetationskoskologer opfinde, er denne proces altid forbundet med stress for huden. De mest almindelige problemer er irritation, betændelse, indgroet hår og pigmentering. For at minimere risikoen vil du være opmærksom på hudpleje.

I de første dage efter depilering anbefales materialet i granulat af dermatologer at afholde sig fra bad, sauna, swimmingpool, strand, solarium, smalle undertøj og bukser. Sportsaktiviteter skal også udskydes. Scrubs og peels, samt en fugtighedscreme forhindre succesfuldt hår. For at spare resultatet i længere tid kan du bruge et kosmetisk produkt, der nedsætter hårvæksten.

Hyppige fejl i arbejdet med voks i granuler og måder at fjerne dem på

Hvis værktøjet er dårligt trukket og går i stykker, betyder det, at det ikke er frosset. Det tager lidt mere tid at vente og derefter forstyrre applikationen.

Hvis der opstår hår på stedet, er dette et tegn på, at det er nødvendigt at presse scapulaen stramt og med kraft under påføringen. Ellers distribueres filmvoks kun overfladisk og giver ikke den ønskede vedhæftning med dem. Enkelt hår bedre trække ud med pincet. Med en stor mængde hår tilbage, er det nødvendigt at gentage proceduren med en stærkere presning.

Nogle gange størkner massen på kroppen ikke til den ønskede tilstand. Dette skyldes fordelingen af ​​overskydende voks.

Det er nødvendigt at forsigtigt fjerne overskydende i en skål og derefter sprede produktet med et tyndere lag - højst 2 mm.

Ujævnt program fører til, at filmen ikke er helt fjernet. Du bør forsøge at sprede blandingen mere jævnt.

Med en højkvalitets forberedelse til depilation med brug af voks i granulat, overholdelse af proceduren og regler for pleje, vil proceduren have en langsigtet glat hudeffekt og kun behagelige indtryk.

Depilation voksfilm - hvad det er og hvordan man bruger det

Ikke alle har råd til ture til saloner, ved hjælp af en barberkniv er ubelejligt, og epilatoren er for smertefuld. Det er ikke overraskende, at kvinder i udøvelse af glatte ben er i stand til at komme med de mest utænkelige måder at fjerne uønsket vegetation på. Men heldigvis er dette ikke altid berettiget - nogle gange er det bedre at ty til professionelle værktøjer derhjemme end at gnide dig selv med skrubber med sodavand. Film voks er effektiv til depilation både i salonen og i hjemmet. Efter at have mestret teknikken for dens anvendelse, kan du fjerne uønsket hår fra enhver del af kroppen.

Hvad er filmvoks?

Hvis du har gjort depilation mindst en gang med almindeligt varmt voks, så kan du helt forstå, hvad en film er. Det er trods alt faktisk anvendt og ser på samme måde. Men takket være den modificerede sammensætning betragtes sidstnævnte som en avanceret version af sin traditionelle "kammerat": den er meget mere plastisk og beslaglægger bedre uønskede hår. Og navnet skyldtes tekstur, som er i stand til at gentage kroppens anatomiske egenskaber - det passer godt og passer godt til huden.

Filmvoks sælges også i patroner, men oftere findes det i granulat.

Højkvalitets filmvoks kan indeholde:

 • furuskummi, herunder modificeret harpiks;
 • forskellige paraffiner;
 • gummikomponenter;
 • zinkoxid (antiseptisk);
 • talkum;
 • titandioxid (titandioxid, titanium hvid) osv.

Yderligere ingredienser er forskellige æteriske olier, der helbreder og reducerer inflammationskomponenter. Tea tree ekstrakt har for eksempel en desinfektionsvirkning, og azulene forhindrer udseende af irritation og fremskynder processen med hudregenerering. Men derudover tilsættes ofte forskellige parfumesammensætninger, smagsstoffer og farvestoffer til sammensætningen. Det er selvfølgelig ønskeligt at give præference for de mest naturlige af deres modparter.

Hvis sammensætningen ikke indeholder mulige allergener og andre irriterende komponenter, kan sådan filmvoks anvendes på næsten enhver del af kroppen.

For små eller følsomme områder er det bedst at bruge patroner, der hjælper med at anvende voks med et ideelt tyndt lag uden ekstra indsats. Men for store områder er det bedre at vælge granulært materiale - det er lettere at distribuere det.

Forresten, før du køber, skal du altid være opmærksom på oplysningerne om hærdningstiden: kosmetologer anbefaler at købe slow-cooling filmvoks. For behageligt arbejde tager det normalt 10-20 sekunder. Begyndere i løbet af denne tid vil have tid til at distribuere materialet korrekt, og profferne vil give mulighed for ikke at skynde sig under proceduren.

Hvilke områder kan depileres

Fordelen med filmvoks er, at den let lægger sig i et tyndt lag og samtidig giver minimal smertefulde fornemmelser i forhold til andre former for varmt voks. Men som med de fleste andre former for depilation, er det nødvendigt at tilpasse sig det og finde den rigtige tilgang - først så er dets effektivitet afsløret for ægte.

Vifte af filmvoks er ikke begrænset til et sæt farvestoffer og dufte: de kan også være velegnede til forskellige typer hud og hår

Generelt er denne voks egnet til at fjerne uønsket hår over hele kroppen. Men her var det ikke uden nuancer. Producenter kan producere forskellige filmvoks: nogle er mere egnede til benene, mens andre er specielt designet til steder som ansigt, axilla eller bikini. Nogle godt forstår kun genopbyggede hår på ikke mindre end 5 mm, mens andre rengør selv børsterne rene.

Derfor er det tilrådeligt at være opmærksom ikke kun på de anbefalede mærker, men også på mulige anvendelser. For områder med følsom hud (ansigt, hals, mave, dyb bikini) sammensætninger med et indhold af duftstoffer mindst den bedste tilpasning, men tilsætningen af ​​beroligende midler og smertestillende komponenter med talkum vil være meget nyttig. Ben og hænder i denne henseende er meget mere alsidige, valget for dem er som regel et smagsspørgsmål.

Video: Depilation af forskellige zoner med Dipilica filmvoks

Sådan bruger du filmvoks derhjemme

Filmvoks kan bruges hjemme. Men før proceduren med depilering er det nødvendigt at studere teknologien for anvendelse af værktøjet samt at gennemføre et sæt forberedende aktiviteter.

Forberedelse af proceduren og kontraindikationer

For at undgå indbrud af håret, et par dage før proceduren er det nødvendigt at skrubbe det behandlede område. Hvis problemet ikke opstod før eller er dårligt udtrykt, kan du gøre med en blød peeling, ellers ville en hård kaffeskrubbe være en ideel mulighed.

Før første brug af filmvoks er det også nyttigt at udføre en testallergotest, selvom materialet ikke indeholder allergener - irritation kan forårsage intolerance over for gummikomponenter.

Listen over generelle kontraindikationer er minimal:

 • Tilstedeværelse af rødme, udslæt, åbne sår, ridser eller slid
 • diabetes mellitus
 • kredsløbssygdomme (åreknuder osv.).

Resultatet af depilation afhænger stort set af det korrekte arbejde med en eller anden filmvoks.

Depilationsteknologi med filmvoks svarer meget til traditionel varm voks. Er det den første anses for mere plastisk og sikrere - smeltepunktet og arbejde med det er meget lavere, 30-45 ° C. Du kan kun forbrænde dig selv, når du er sløv opvarmning på ovnen eller i mikrobølgeovnen.

Inden der udtages nogen del af huden, skal den behandles: Den skal være ren og tør. Til rengøring egnede specialiserede lotioner, der anvendes før depilering. Ellers kan du blot vaske rester af snavs, sved, cremer eller kosmetik med varmt vand og tørre det grundigt med et håndklæde og desinficere.

Talc eller babypulver hjælper med at slippe af med den resterende fugt og slutter affedt området - dette vil give yderligere klæbning af voks til håret og beskytte huden mod det.

Filmvoks smelter temmelig langsomt på et dampbad, i en mikrobølgeovn kan denne tid reduceres til 2-6 minutter.

Og selvfølgelig skal filmvassen genopvarmes, før proceduren startes. Ved konsistens skal det ligne moderat tyk creme. Mange kvinder er vant til at bruge vandbad, mikrobølger eller endog komfurer til dette formål, men det er værd at bemærke, at dette ikke er så praktisk. Især hvis materialet er hurtigt indstillet, og der er behov for at opretholde temperaturen i lang tid. Så fra den endeløse serie af opvarmning (og overophedning) vil en professionel vokssmelte spare, hvilket bliver uundværlige hjælpere til dem, der kun fjerner hår ved hjælp af voksning. Hvis det ikke er tilfældet, skal du huske at kontrollere temperaturen på voks før påføring.

Depilationsteknologi

Det er bedst at anvende voks ikke med dine hænder, men med en spatel eller en træpind i værste fald - med en ske med et relativt fladt og bredt håndtag. Bevægelsen kan gøres helt i enhver retning, men med godt pres, ellers kan voksen måske ikke fange hårene fra første gang, især hvis de er små.

Visse typer voks, når de påføres med deres hænder, pletter fingrene og holder sig fast til dem, og fjerner unødvendigt overskud i en separat procedure. Desuden er det brugt meget hurtigere og mere end nødvendigt.

Glem ikke, at det efter hærdning skal slides af, så du skal passe på mindst en af ​​kanterne og gøre den lidt tykkere. Så kan du hente det med samme spatel eller hente det op med dine hænder. Eksperter anbefaler at danne små og tynde lag-kronblade. Det er umuligt at anvende tykt filmvoks - tykke plader mister deres elasticitet, og det vil ikke være nemt at fjerne dem straks og med uønsket vegetation.

Professionelle kosmetologer bruger filmvoks til depilation af bikini og aksillære områder

Vassen hærder fra 5 til 20 sekunder afhængigt af sammensætning, lagtykkelse og fabrikant. I løbet af denne tid behøver du ikke røre ved det eller konstant rette det. Vent bare, indtil pladen hærder nok, så tag den fortykkede kant op og skar skåret af og hold huden. Det bør ikke holde sig til hænderne, strække eller rive. Antistressbevægelsen vil hjælpe med at slippe af med smerte: Placer fingrene på det behandlede område straks efter fjernelsen af ​​voks.

Et andet træk ved filmvoks - det er ligegyldigt, om det påføres efter hårvækst, imod, i cirkler eller endda med penselstrøg. Det er nok at presse det ind i huden, hvilket giver vedhæftning. I hjemmet, når det er selvpålagt, er det bedst at bruge "fra sig selv til sig selv" ordningen.

Fjern resterende klæbrighed og voks har brug for specielle klud. Og hvis de ikke er til stede, kan du fugtige en bomuldsuld, gasbind eller kosmetisk skive med baseolie (mandel, solsikke, oliven osv.). Mange forskellige produkter, der er beregnet til hudpleje efter depilering, hjælper med at berolige mulig irritation og eliminere indgroet hår.

Video: Depilation med hvid linie hot film voks med fejl demonstration

Hvor meget voks er nødvendigt

Begyndende selvlærte mestere og kvinder, der gør depilation for første gang, klager ofte over, at når man bruger det, er der et meget stort forbrug af materialer. Men den karakteristiske egenskab ved filmvoks er, at den skal påføres med et tyndt lag af "film" - dets effektivitet vil ikke lide på nogen måde, og kun få granuler vil blive påkrævet til hele proceduren i stedet for en fuld skål. Så det er nok at træne og følge den korrekte anvendelsesmåde, så forbruget af voks under proceduren bliver økonomisk.

anmeldelser

Velkommen! Denne gennemgang handler om granuleret filmvoks til depilation af den hvide linje.

Åh guder, hvor smertefuldt var det! Og hvad er den mest fornærmende, har hårene forladt ikke alle. Ikke engang halvdelen. Men huden bag voksen trak især. Det gør ondt forfærdeligt, og endog straks modtaget blå mærker. Men på glatte overflader (arme, ben) viste sig at være fremragende. Træk meget rent. Men disse steder vil ikke fungere helt på grund af det enorme forbrug af materiale - det vil koste meget.

La_Sirene

http://irecommend.ru/content/chto-na-samom-dele-ispolzuyut-v-reklame-pasty-epilage-dlya-depilyatsii-goryachii-plenochnyi

Jeg har vasket hjemme i lang tid efter at jeg indså, at der ikke var nogen mening i overbetaling i salonen. Jeg købte først en voks voks til voksning i patroner for at epilere mine ben, men så indså jeg, at jeg også skulle købe voks til armhulerne. Så købte White Line natura Rose voks billigt i prof. butik - på kortet kostede det mig ca. 350 rubler per 500 gram. Filmvoks, brydes ikke ved rive, hærdningshastigheden er fremragende - hverken hurtigt eller langsomt - lige højre. I vokssmelte opvarmes den i 30 minutter (ca. 250 gram), det vigtigste er at finde den ideelle temperatur til det - så fungerer det med et knæk. "Rose" er beregnet til kort hårdt hår til epilering af sarte steder: underarms, bikinier, ansigter. Nogle gange ser jeg, at folk forsøger at fjerne hår på deres ben eller hænder med det - så der er andre voks til det! Du skal anvende et tyndt lag på omkring en millimeter, og efterlade "halen" i kanterne for greb med fingrene. Jeg købte en masse forskellige varme voks, men det stoppede på dette - kvaliteten er fremragende, prisen er overkommelig, økonomisk, forårsager ikke allergier. Jeg anbefaler!

Etoile_2002

http://irecommend.ru/content/idealnyi-vosk-foto

Jeg har meget følsom hud, groft hår og meget dybt... På internettet kom jeg på tværs af anmeldelser af filmvoks, der kunne redde mig fra det ekstra hår på min krop. Åh, hvordan jeg ønskede at få mig selv denne vidunderlige voks! Sagde - gjort! Og her er en film voks med azulene i White Line granuler allerede foran mig.

I dag besluttede jeg at epilere en bikini zone. Selvfølgelig er smerten under proceduren til stede, men epilatoren er mere smertefuld, efter min mening. Jeg anbefaler denne White Line film voks! Fremgangsmåden er enkel, der udføres nemt hjemme! Minimal irritation, smertestolerance, fjernelse af uønskede hår i op til 3 uger!

ELKU

http://irecommend.ru/content/plenochnyi-vosk-white-line-vot-eto-daaaaaaa-kak-zhe-ya-ranshe-bez-nego-zhila

Jeg forsøgte at lave en dyb bikini. Men da jeg kom til følsomme områder, kunne jeg ikke sige noget mere end måtter... håret vokser meget tykt der + meget sart hud og det er bare umuligt at fjerne dem! Færdig med pincet, og derefter freaked ud og barbert ud. Jeg har dette problem med alle voksene, ikke bare det. Epilation med denne voks er virkelig ikke så smertefuld som alle de andre, jeg havde. HUD I STØD! Hun rødede nu og da blev blek. Efter behandling med antiseptisk dækkede hun med røde pimples. Men i princippet, ikke tæller smerten, var jeg tilfreds med resultatet. Lad os se, hvordan huden opfører sig yderligere!

MINX93 5

http://irecommend.ru/content/samyi-otkrovennyi-otzyv-ili-krik-dushi-o-stol-delikatnoi-probleme-mnogo-foto-kak-pravilno-is

De vigtigste fordele ved skum voks er dens sikkerhed og brugervenlighed. Du skal bare håndtere et par nuancer, så fjernelsen af ​​uønsket kropshår fra problemet bliver til en hurtig procedure, som i 2-3 uger vil give huden ekstraordinær glathed, ikke værre end en almindelig epilator.

Hvordan man bruger filmvoks til depilation

Voksning er en hårfjerningsmetode, der er populær hos det kvindelige publikum. Gennemfør det på forskellige måder ved hjælp af specielle værktøjer og tilbehør. For at udføre proceduren i hjemmet køber kvinder ofte filmvoks. Lad os se på, hvilken slags produkt, og lær reglerne for dens uafhængige brug.

Hvad er det?

Innovativ filmvoks er inkluderet i gruppen af ​​varme depilatoriske vokser. Det flyder dog ved lavere termiske hastigheder end sine "brødre". Smeltet ved 37-40 ° C reducerer risikoen for forbrændinger, sikrer smertefrihed og øger procedurens komfortniveau. Til sammenligning: Den optimale temperatur til smeltning af varm voks er 45 - 47 ° C, og dette er fyldt med forbrændinger til overfølsomme personer.

Fraværet af øget smerte syndrom skyldes den hurtige hærdning af filmvoks. Det tager cirka 7 til 10 sekunder, men selv så lidt tid er nok til at skabe den termiske effekt, der er nødvendig for at opvarme hårsækkene. Det flydende produkt gentager lindringen af ​​den behandlede hud og fanger hår af en hvilken som helst længde (de korteste er også involveret i processen).

Hvis du sammenligner filmvoks til depilation med den sædvanlige varme indstilling, er det nemt at se den bedste effekt fra den første applikation. Med sin hjælp bliver kroppen af ​​med mere hår uden at bryde, uanset hvor svært webstedet er. Desuden er udgifterne til midler til en procedure ret små. Således øger tyndfilmbelægningen af ​​voks dens brugstid med ca. en tredjedel. Varm voks, frigivet i granulær form, ender hurtigere.

Filmvoks er en god mulighed for at bruge i forskellige dele af kroppen og udføre intim depilation, hvilket ikke er tilfældet med andre varme voks. De lindrer og blødgør stoffer, men er ikke egnede til hårfjerning i bikiniområdet, hvilket er meget følsomt. Der er masser af vegetation i det intime område, men du skal arbejde med det omhyggeligt og omhyggeligt fjerne hvert hår.

Oversigt over midler

Opfylder voks til hårfjerning i forskellige formater. Den er lavet med briketter og forseglet i en metalbeholder, og granulerne pakkes i poser. Nogle butikker sælger produkt ved stykket. Salgspunkter er placeret i byer og virtuelle netværk. Også varm voks er en anden type fjernelse. Nogle sorter kan fjernes med hånden, andre kan fjernes med papirstrim striber. Når man fjerner en bikinizone, er det bedre at bruge filmvoks med en manuel fjerneteknik.

En populær producent af depilatoriske voks er det spanske firma Beauty Image. Hun tilbyder sit produkt i diskformat. Sammensætningen er baseret på muskatnødolie og harpiksudtræk. Hot disc wax gør et fremragende arbejde med korte, stive hår, der gør en uldløjne og armhule.

I en boks med mærkevoks er 15 diske. For en session, hvor huden opvarmes og renser og åbner porerne, er 1 til 2 plader tilstrækkelige. Beløbet afhænger af omfanget af det område, der skal epileres.

Beauty Image produktsortiment:

 • Voks med bomuldsekstrakt.
 • Eau de Parfum.
 • En serie produkter med arganolie og guld (genkendelig med navnet "glamour").

Den anden version af det pågældende selskabs produkter sælges i en metalbeholder. Dens funktion er indholdet af aloe vera - en plante, der værner om tør og tynd hud. Det er bemærkelsesværdigt, at aloe voks fjerner alle typer hår. Du kan fjerne det uden brug af strimler.

Gennemgangen af ​​populære hårfjerningsprodukter fortsætter med hvide chokoladegranuler (samme producent). Det påvirker produktet ved en temperatur på 42 ° C, i tæt kontakt med dermis og uden at forårsage bivirkninger i form af irritation, kløe, rødme.

Sammenlignet med den traditionelle produktform giver granuleret voks større komfort i arbejdet. Frosset i den tyndeste film, trækker det smertefrit ud alle hårene med follikler. Mange eksperter foretrækker at arbejde med granuler til kunder, der har brug for at vokse det intime område. Produktets pris er økonomisk.

Ved køb af depileringsprodukter anbefaler vi at være opmærksom på produkterne fra firmaet White Line Natura. Produkter her er mest gelignende. Det bør opvarmes til 37 ° C. Fordelen ved gel voks ligger i enkelheden af ​​dens anvendelse og bekvemmeligheden ved at behandle faste overflader (hårede lemmer, ryg). Alle typer voks er egnede til professionel og uafhængig fjernelse af hår.

Hvordan man vælger

Når du vælger en filmvoks, skal du se på formularen, hvor produktet frigives. Sælgeren kan tilbyde dig to muligheder:

 1. Granuleret voks Under passende betingelser fortyndes produktet til en homogen masse. Det anbefales at anvende det med en spatel. Denne type voks fjerner hår overalt, det falder let på store og beskedne overflader. Påfør filmvoks taget et tyndt lag på 2 mm. Men hvis vegetationen er lang, vil du nemt rette lagets tykkelse.
 2. I patroner. Fjern filmvoks fra kassetten i opvarmet form. Kvinder kan lide at smelte massen, er tilladt i pakken, så du kan undgå at smøre hjemmelavede retter. Når du fjerner hår på små områder af kroppen, er det ikke nødvendigt at måle mængden af ​​produktet. Proceduren kræver 1 - 2 bånd. Ifølge stoffets struktur kan voks være gel, fløde og klassisk. Den første er hypoallergen, den anden er for følsom og tør hud, den tredje er egnet til epilering af overfølsomme områder. Denne mulighed for pakning af voks til depilering er imidlertid en dårlig ulempe ved brug i store områder.

Når du køber filmvoks, anbefaler vi også at du gør dig bekendt med sammensætningen af ​​dit yndlingsprodukt. Et sikkert produkt anses for at indeholde naturlige phyto harpiks, paraffin, olie og gummi derivater.

Væsentlige forskelle voks til depilation i banker, granulat og patroner har ikke. Dette er kun en form for frigivelse, hvis valg forbliver for forbrugeren.

Sådan bruges

Lad os se nærmere på, hvordan man bruger filmvoks for at opnå et kvalitetsresultat. Forbered først huden ved at vaske og skrubbe. Hygiejne hjælper med at fjerne forurenende stoffer og døde partikler af den epidermale struktur, hvilket forringer hudens adhæsion til voks. Vaskemiddel bør ikke indeholde aggressive stoffer. Den anbefalede sammensætning er naturlige ingredienser.

Det næste skridt er desinfektion af huden. Tør det eller en speciel lotion beregnet til hårfjerning eller apotekets antiseptiske. Dernæst sprøjter huden med talcumpulver til affedtning. Pulveret absorberer sved og skaber betingelser for pålidelig fastgørelse af voksmassen på den hårede overflade.

Anvendelsen af ​​granulær voks

Lære at bruge filmvoks derhjemme som følger:

 1. Det krævede antal granulater sat i en plastikskål eller en speciel varmeapparat kaldet voksvoks.
 2. Vi opvarmer lægemidlet til 38 - 40 ° C, hvilket giver dannelsen af ​​en masse creme-lignende konsistens. Gør uden vokssmelt dampbad eller mikrobølgeovn.
 3. Bevæbnet med en spatel, læg vokset i det ønskede område, fordel jævnt fordelt og greb alle hårene. Kanten af ​​den uhærdet applikation er lidt forsinket. Det udbulende sted, vi har brug for til smertefri fjernelse af laget.
 4. Efter at have ventet på massen til fuldstændigt at fryse, tag fat i appliquets spids. Med den anden side trækkes den tilstødende hud ud.
 5. Hurtigt rive voks i retning af hårvækst. Hvis du gør dette i omvendt rækkefølge, kan du skade folliklerne og tjene problemet med indgroet hår.
 6. Vi afslutter proceduren ved at behandle den epilerede overflade med kølemiddel.

Sådan voks voks i patroner

Når du bruger filmvoks i patroner, behøver vi kun en spatel og varmelegeme.

Sådan fjerner du kropshår med voks fra patronerne:

 1. Placer kassetten i voks og vent i 20-25 minutter, indtil produktet bliver flydende.
 2. Ved hjælp af en spatel fordeles præparatet jævnt på huden og løfter laget på den ene side.
 3. Venter på frysning og greb slutningen af ​​ansøgningen. Med den anden hånd skal du trække huden omkring den voksforseglede overflade.
 4. Fjern laget med en skarp bevægelse i retning af hårvækst.
 5. Blødgør området med kølingskosmetik.

I anmeldelser om proceduren for depilation med filmvoks skriver kvinder ofte, at efter fjernelse af håret fjerner produkterne i patronerne mærker på huden, der ikke kan vaskes med vand. I denne sag er der specielle olieservietter og produkter forseglet i hætteglas. De renser hurtigt kroppen af ​​rester af produktet og gør ikke fede pletter. Men da sådanne stoffer udsender en ikke særlig behagelig lugt, nægter nogle forbrugere at bruge dem hele tiden.

Granuleret voks efterlader ingen rester efter epilering. Det hærder med en integreret film, og på fjernelsestidspunktet fjernes det i et enkelt lag.

Fra improviserede midler til fjernelse af voksmassen er egnet olivenolie. Et serviet er imprægneret med det og huden gnides. I ekstreme tilfælde kan du forsøge at tørre vokset af med en fed kropscreme eller sæbevand. Men disse metoder er ineffektive. Det er bedre at bruge specialudstyr.

Brugsresultater

Ansøgning om fjernelse af filmvoks frigør dig fra uønsket vegetation i 1 til 4 uger. Det gennemsnitlige resultat af bevarelsen af ​​den glatte virkning er fastsat til 2 uger.

For at udvide den opnåede effekt kan du eventuelt bruge et værktøj, som kan hæmme hårvæksten. Når du bruger det, vil du tilføje glathed til din hud i nogle få dage.

Hvad angår de negative virkninger af hårfjerning med filmvoks, er de praktisk taget fraværende selv blandt ejere af overfølsom hud. Produktets sammensætning er delikat med hensyn til den mest delikate hud. Hvis rødme eller mild hævelse opstår, forsvinder de hurtigt og kræver ingen intervention.

Sådan fjerner du hår med filmvoks

For mange piger er voksaflejring blevet en integreret del af regelmæssig selvbehandling, med flere og flere kvinder foretrækker at udføre proceduren hjemme snarere end i en skønhedssalon. For at opnå et professionelt resultat og undgå mulige komplikationer, kan du bruge filmvoks til fjernelse af hår. I sin kerne er det en slags varm voks, men har sine egne fordele, som gør brugen nem og produktiv på samme tid.

Produktegenskaber

Alt sortiment af voks, der findes til salg til depilation, kan opdeles i to store grupper - varmt og koldt. For at bruge den første skal de forvarmes til den ønskede temperatur, som i hjemmet ofte slutter ved forbrændinger, kold voks er sikrere i denne henseende, men har sine ulemper. Filmvoks kan kaldes den gyldne middel, da den smelter ved en lavere temperatur end varm, men samtidig har alle de nødvendige egenskaber. Hvis du sammenligner filmvoks med andre typer, kan du fremhæve følgende fordele:

 1. Lavt smeltepunkt sammenlignet med varmt voks hjælper med at undgå forbrændinger og gør processen mere behagelig. En sådan sammensætning begynder at smelte ved en temperatur på 37-39 ° C, hvilket lidt overstiger personens egen temperatur.
 2. Sammensætningen påføres i et tyndt lag, som en film, deraf navnet. Dette giver dig mulighed for at øge levetiden for en pakke og betydeligt spare penge på det.
 3. Vassen har en tilstrækkelig temperatur til at dampe ud huden, hvilket gør håret mere smidigt. Dette gør proceduren hurtigere og smertefri, i modsætning til kold voksvoksning.
 4. Filmvoks hærder længere end den klassiske varme, så du kan ikke skynde dig under proceduren. Sammensætningen vil have tid jævnt fordelt på huden, gentage sine konturer og fange alle hårene, selv de mindste.
 5. På grund af dets sammensætning og egenskaber kan et sådant produkt anvendes selv til aflejring af et bikiniområde. Det opvarmer huden tilstrækkeligt og behandler det omhyggeligt, så processen er mindre smertefuld end ved brug af andre epileringsmetoder.

Hvordan vælger du den rigtige løsning

Den vigtigste forskel mellem filmvoks fra hinanden er udgivelsesformen, i dag kan de fremstilles i form af hele sammensætning, fliser eller granuler. Den første mulighed er egnet til tør og følsom hud, da en engangsfilm voks giver mulighed for at åbne porerne, og processen med hårfjerning bliver lettere og næsten ingen irritation. Voks i fliserne kan kaldes en universel mulighed, da den passer til alle dele af kroppen og til forskellige typer hår og hud. Der er fliser til manuel udstyr, dvs. fjernelse af sammensætningen sker med hænderne, snarere end voksstrimler, hvilket er meget bekvemt for bikiniområdet, underarm og dyb bikini. Granular filmvoks er mere praktisk at bruge, den er ideel til at fjerne hår fra følsomme områder.

Du bør også studere sammensætningen af ​​produktet, det er bedre at give præference for naturlige ingredienser. Syntetiske tilsætningsstoffer i form af farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler kan skade huden, især følsomme og også forårsage en allergisk reaktion. Hvis vi taler om mærker, så er de mest populære til brug i hjemmet betragtes som "Depilica" og "White Line".

Sådan udføres proceduren

Forberedelse af huden til depilation med filmvoks derhjemme adskiller sig ikke fra den klassiske version. Håret skal trimmes til en længde på 2 - 5 mm, denne værdi passer bedst til enhver voksaflejring. Inden proceduren startes, er det nødvendigt at anvende et antiseptisk middel til at fjerne alle patogene bakterier, som lever på huden og forhindre forekomst af infektion. Derefter påføres talkum på huden, så de udstødende fugtpartikler ikke mindsker din indsats til et minimum.

Det er nødvendigt at måle den nødvendige mængde voks, normalt angives de omtrentlige proportioner af producenten på emballagen eller i vejledningen. Sammensætningen skal anbringes i en voksmølle eller metalbeholder og opvarmes til en temperatur på 38 ° C. Indstil den nøjagtige temperatur opnås kun, når du bruger voskoplav, ellers kan du opvarme produktet i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Konsistensen af ​​voks, der er egnet til depilering, skal ligne tyk creme fra fløde.

Varm voks skal påføres jævnt på huden i retning af hårvækst med en træspatel og lim en stribe klud eller papir ovenfra. Du kan købe specielle strimler i kosmetikbutikken eller gøre dem selv, forskellen i effektivitet vil ikke være. Når bandagen er fastlimet på kompositionen, har du brug for en skarp rykke for at fjerne strimlen mod hårets vækst. Når hele det planlagte område er behandlet, er det nødvendigt at bruge antiseptisk igen, og påfør derefter en fugtighedscreme eller en kølemiddel på hudoverfladen.

Det sker ofte, at der efter proceduren forbliver rester af voktsammensætning på huden, som ikke kan vaskes af med almindeligt vand. I dette tilfælde tilbydes producenter af materialer til voksaflejring at købe olieservietter eller voksfjernere i store flasker. Dette gør det muligt at rydde produktets hud, der ikke er fede pletter, men ofte har disse værktøjer en skarp lugt. For at fjerne sammensætningen kan du bruge det improviserede middel, blot fugte et papirserviet med olivenolie.

Hvad man kan forvente af proceduren

Filmvoks samt andre former for voksemidler giver dig mulighed for at glemme uønsket vegetation i 1 til 4 uger, i gennemsnit varer resultatet 2 uger. Du kan forlænge effekten, hvis du desuden køber et værktøj, som reducerer intensiteten af ​​hårvækst, kan det give flere dage med glat hud.

Hvis vi taler om komplikationer, så når vi bruger filmvoks, er de meget mindre, selv blandt ejere af følsom hud. Dets sammensætning og egenskaber giver en delikat hudbehandling selv i de mest følsomme områder. Vanligvis fra bivirkningerne af proceduren er der kun rødme og mild hævelse, der hurtigt forsvinder.

Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring

Irritation efter barbering i den intime zone (bikini zone) - hvordan slippe af med? Forebyggelse af irritation i bikiniområdet