Facial soda: egenskaber, grundlæggende anvendelser, tips

Soda er et velkendt og uundværligt produkt i køkkenet, som vi er vant til at bruge dagligt uden at vide selv om alle dets gavnlige egenskaber. Men ud over at bruge det til at vaske og bakke en muffin, kan du bruge dette værktøj til kosmetiske formål. Soda ansigtsbehandling er i stand til at håndtere sådanne hudproblemer som acne på ansigtet, sorte pletter, overdreven fedt i huden eller olieagtig glans.

Hvad kan sodavand til ansigtet?

Ansigtsrensning med sodavand hjælper dig om et par dage for at slippe af med irriterende sorte pletter og bumser, det trækker ud alle nedbrydningsprodukter fra huden

Få mennesker ved, at soda kun blev solgt på apoteker på tidspunktet for vores bedstemor, der udelukkende blev brugt som medicin. Men efter et stykke tid blev dette stof så udbredt i hverdagen, at dets medicinske egenskaber simpelthen blev glemt. Og meget forgæves.

Et sådant ansigt rensning med sodavand hjælper dig om et par dage for at slippe af med irriterende sorte pletter og bumser. Soda, som en svamp, trækker ud af huden alle henfaldsprodukter, støvpartikler og rester af kosmetik samt overskydende fedt, der dannes på ansigtet på grund af overdreven aktivitet af talgkirtlen. Med dette værktøj kan du lave skræl eller kosmetiske masker.

Den positive virkning af sodavand på huden på grund af den kemiske sammensætning af dette produkt. Dens komponenter omfatter:
1. Carbon. Dette er den bedste måde at fjerne fedtet skinne på ansigtet. Det kan også normalisere aktiviteten af ​​talgkirtlerne og helbrede eksisterende foci for betændelse.
2. Natrium. Dette er en emolent, det er i stand til at trænge dybt ind i hudcellerne og medbringe alle de fordelagtige stoffer, der udgør masken. Takket være natrium vil sodavandsmasken på grund af natrium påvirke hudcellerne mere aktivt.
3. Oxygen med hydrogen. Disse to stoffer har en blødgørende virkning på huden og minimerer aggressiviteten af ​​andre komponenter.

Dyb rensning af ansigtet med sodavand derhjemme hjælper dig med at genoprette strålingen og det sunde udseende på huden, tørre de eksisterende betændelser og forhindre udseende af nye bumser.

Sådan rengøres dit ansigt hjemme, kan du læse her.

Soda handling på ansigt

Indikationer for brug af sodavand til ansigtet: olieagtig og acne udsat hud; overbelastning af talgkirtler; ål og sorte punkter fedtet skinne af huden; tilstopning og poreforurening

Det er vigtigt at vide, at afhængigt af hvilke andre komponenter ansigtsmasken med soda består af, afhænger dens virkning på huden. I hjemmet retsmidler med sodavand, kan du tilføje mange forskellige produkter. For eksempel gned honning, cremefløde, fløde, frugt og grøntsager til gruel og salt.

Men de har alle deres egenskaber. Nogle stoffer, såsom honning, æg, mel kan reducere dets rensningsegenskaber samtidig med at reducere aggressiviteten af ​​nogle bestanddele af sodavand. Men aktivt kul, tværtimod, vil kun styrke effekten af ​​masken, i hvilken soda påføres ansigtets hud.

Soda til ansigtshud kan anvendes i følgende tilfælde:
1. Acne og olieagtig hud.
2. Overskydende talgkirtler.
3. Tilstedeværelsen af ​​ål og sorte prikker.
4. Ugly fedtet glans hud.
5. Alvorlig tilstopning og poreforurening.

Mask og ansigtsskrubbe fra sodavand er fremragende middel til førstehjælp til hudproblemer. Deres fortjeneste er også i den kendsgerning, at de hurtigt og enkelt er forberedt, de er ret billige og kendetegnes af deres absolutte naturlighed i modsætning til forskellige syntetiske indkøbsmidler.

Hvordan laver man peeling soda?

Facial scrub med sodavand - den mest effektive måde at rense ansigtet på

Den nemmeste måde er at tilføje dette stof til din yndlingsrensning. 1-2 tsk er nok. på 50 ml af midlerne. Ryst det godt og applicer med en masserende bevægelse til hele ansigtet. Skyl derefter simpelthen med varmt vand.

Denne enkle måde at rense dit ansigt med sodavand giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med døde hudceller, samt fjerne overskydende aktivitetsprodukter fra talgkirtlen.

Ansigtsskrubbe med sodavand og salt har en stærkere virkning. Til forberedelsen skal du blande i lige store mængder sodavand og fint saltet salt, det bedste hav. Tilsæt lidt varmt vand, så massen bliver til en vrøvl, og det er let at påføre huden. Hvordan man bruger en ansigtsskrub, kan du lære af artiklen.

Soda og salt til ansigtet - dette er den bedste måde at rense huden på.

De vil være særligt nyttige i ungdommen, når talgkirtlerne er mest aktive. Men hvis du tilhører ejerne af følsom og tør hud, er det bedre at nægte at bruge dette værktøj, ellers kan det forværre problemer med tør hud. Ud over skrubben kan du også forberede en ansigtsmaske med sodavand og salt. Den er forberedt på samme måde, men efter at den er påført huden, er det nødvendigt at holde det et stykke tid, hvilket afhænger af din hudtype. Under alle omstændigheder må en sådan maske ikke anvendes i mere end 10 minutter.

Glem ikke at salt er meget tør hud.

Ansigtsmasker fra sodavand: hvordan man laver mad og ansøger

Der er mange opskrifter til masker med sodavand. De mest almindelige er selvfølgelig ansigtsmasker lavet af sodavand og salt.

Der er mange opskrifter til masker med sodavand. Den mest almindelige er selvfølgelig en ansigtsmaske af sodavand og salt. Imidlertid er deres anvendelse kun mulig i ungdomsårene eller med meget højt fedtindhold i huden. Da sådanne midler har mange bivirkninger, for eksempel destruktion af lipidlaget af huden.

Olivenmaske med soda

Til forberedelsen skal du blande salt og bagepulver i lige store mængder. Derefter fortyndes til en tyk tilstand, tilsæt et par dråber olivenolie. Massage i ansigt, hold i 5-10 minutter, skyll.

Ansigtsmaske med honning og soda

Forbered det helt let. For at gøre dette behøver du kun at blande maskinkomponenterne i lige store proportioner, anvende ansigt og hold i 10 minutter. Skyl derefter med varmt vand. I stedet for honning kan du bruge andre naturlige produkter, f.eks. Slagneæg, fløde, kefir.

Glem dog ikke, at du skal bruge sodavand til ansigtets hud med forsigtighed. Når du bruger en ansigtsmaske til akne fra sodavand, skal du først udføre en test på armens skur. Hvis du oplever ubehag, er det bedre at nægte at bruge det.

Således kan vi konkludere, at sodavand til ansigtet, en maske og en skrubbe baseret på det kan løse de samme problemer som professionelle hudplejeprodukter. Den eneste forskel er, at en beskeden boks sodavand koster dig 10 gange billigere.

Ofte stillede spørgsmål

Alena, 35 år gammel
-Velkommen! Hvor ofte kan du lave masker til sodavand og salt?

Ekspert kommentarer
- Hej! Det er ønskeligt ikke mere end to gange om ugen.

Karina, 40 år gammel
-Velkommen! Fortæl mig, en ansigtsmaske sodavand og salt i hvilken alder anbefales?

Ekspert kommentarer
-Velkommen! Under alle omstændigheder afhænger det hele af din hudtype og om fraværet af allergi mod honning. Det er bedre at prøve for hudreaktion på honning og først derefter udføre proceduren.

Sådan bruger du sodavand til ansigt

Drikke (bagning) sodavand til ansigtet er et simpelt og unikt værktøj, som du kan udføre alle de kosmetiske procedurer til ansigtspleje på egen hånd.

Fordel og skade

Natriumbicarbonat, som er i køkkenet af enhver værtinde, er det mindste hvide pulver. Det er helt opløseligt i vand, har en salt smag, blød til berøring.

Drikke sodavand anvendes i vid udstrækning i kemi-, fødevare- og medicinalindustrien. Ikke det sidste sted, det tager, og når man udfører kosmetiske procedurer.

Nyttige egenskaber ved natriumbicarbonat:

 • Baktericidal og antiinflammatorisk. Natriumhydrogencarbonatopløsning bruges til at behandle sygdomme i halsen, trøst, svampesygdomme, rense ansigtets hud.
 • Emollients til behandling af hoste, kåt hud, hårvask.
 • Det har en hvidtekalkning. Det er vant til at hvide tænder og ansigt hud.
 • Beroligende effekt. Anvendes til bad, lindrer kløe fra insektbid.
 • Hjælper med at klare ubehagelige lugte fra munden og mod sved.

Harm natriumbicarbonat:

 • Langvarig hudkontakt forårsager irritation.
 • Hvis du er overfølsom, kan du have allergiske reaktioner.
 • Hvis tørt pulver kommer ind i dine øjne, kan det forårsage en hornhindeforbrænding.
 • Anvendelsen af ​​natriumbicarbonat i indersiden forårsager tab af appetit, kvalme og undertiden gastrit og mavesår.
 • Brug af dette stof bør kontaktes med forsigtighed, og følg nøje reglerne for brug.

Funktioner i brug

Når først sodavand kun kunne købes på apoteket som medicin. Tid gik, og drik sodavand begyndte at blive brugt primært i hverdagen, og desværre glemte alle simpelthen sine helbredende egenskaber. Men alt nyt er den glemte gamle og sodavand finder igen anvendelse i kosmetologi og bruges til behandling af forskellige sygdomme.

Den effektive virkning af natriumbicarbonat på huden skyldes indholdet af følgende kemiske elementer i det:

Carbon, som normaliserer talgkirtlen. Stopper inflammatoriske processer;
natrium trænger ind i hudcellerne og fører dem til næringsstoffer fra masken;
ilt og hydrogen, reducerer de aggressiviteten af ​​komponenterne og blødgør deres påvirkning på huden.

I hjemmet med natriumbicarbonat kan du bruge frugt, honning, salt, creme, grøntsager, kefir.

Påfør bagepulver til huden skal være i nærværelse af:

 1. blackheads og sorte pletter;
 2. olieagtig skinne;
 3. tilstoppede porer.

Brug natriumbicarbonat ansigtsmasker med normal og tør hud en gang om ugen. Når olieagtig - kan anvendes hver anden dag. Ved påføring af en maske for at udelukke området omkring læber og øjne. Hold ikke masken i mere end 10 minutter for ikke at overdrive det øverste lag af huden. Når du har fjernet masken på ansigtet, skal du anvende en nærende creme, der passer til din hudtype og alder.

For at forhindre masker fra natriumbicarbonat anbefales ikke.

For at opnå et positivt resultat af at anvende sodavand, er det nødvendigt at udføre daglig kamp for skønheden i dit ansigt. Tidlig at rense, exfoliere, tone og nærme ansigtets hud.

Opskrifter til ansigtsmasker med sodavand

Der er mange ansigtsmasker med natriumbicarbonat. Før du anvender en maske, dampes ansigtet over kogende vand, du kan tilføje urter til det, så maskerens effekt vil stige. Efter at proceduren er afsluttet, fjernes masken med en våd vatpind eller skylles med køligt vand.

 1. Honning, olie (kosmetisk eller vegetabilsk), natriumbicarbonat, tag alle ingredienserne i lige mængder og bland. Olie giver blødgørende virkning, honning fremmer fjernelse af giftige stoffer fra hudceller. Mask gør 3 gange om måneden.
 2. Æggeblomme, natriumbicarbonat, brygersgær. Rør en spiseskefuld gær, æggeblommen af ​​et æg, en teskefuld natriumbicarbonat. Det har en hvidt effekt.
 3. En tsk natriumbicarbonat blandes med to spiseskefulde cremefløde. Masken holder 10 minutter. Denne sammensætning kan bruges som en skrubbe, kun surkrem skal tages i halvt og tilsæt lidt vand. Ansøg i cirkulære bevægelser på ansigt.
 4. Tag to spiseskefulde rismel, en halv kop kefir og en teskefuld natriumbicarbonat, bland alt til sukkerfløde konsistens og læg på ansigt i 10 minutter.

Rensemasker:

Tag vilkårlige proportioner af havregryn og natriumbicarbonat, tilsæt lidt vand, bland til en tykkelse af cremefløde. Til olieagtig hud skal der tages lige store mængder ingredienser, og i andre tilfælde skal mel tilsættes tre gange mere end natriumbicarbonat;
I en saft af en citron eller appelsin tilsættes en teskefuld natriumbicarbonat. Smør huden med en vatpind og skyll masken af. Det renser huden godt, bruges til olieagtig og problem hud.

Acne og acne masker

Antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber af natriumbicarbonat kan bruges til at rense ansigtet mod acne og acne.

Den nemmeste måde er at vaske om morgenen med sodavand. For at gøre dette blandes natriumbicarbonat med vand til en grødtilstand. Sæt blandingen på dit ansigt og hold i 30 minutter, skyll med varmt vand. Proceduren udføres hele måneden to gange om ugen.

Du kan bruge en anden opskrift. Bland natriumbicarbonat og salt i lige mængder. Skyl ansigtet og sæb det med sæbe, påfør den tilberedte blanding på det soppede ansigt. Massage, ikke gnide indholdet, og lad i 10 minutter. Skyl med lunkent vand.

For at fjerne acne og acne, vil hydrogenperoxid og natriumbicarbonat hjælpe, bland ingredienserne 2/1, påføres på de beskadigede områder og hold i 10 minutter. Skyl med koldt vand.

Rynke soda masker

Rynker fremgår af ansigtsmuskulaturen eller som følge af en kvalitativ forandring i huden med alderen. Stress og alvorlig sygdom, dårlig ernæring, hurtigt vægttab, dårlig kvalitet på anvendt kosmetik - alt dette påvirker udseendet af for tidlige rynker i ansigtet.

Natriumbicarbonat er et aggressivt stof og bruges ofte til at rense huden, så der er ikke så mange opskrifter til rynker i ansigtet. Her er to eksempler:

En effektiv og temmelig blid ansigtsmaske, der bruger natriumbicarbonat med honning. Det kan bruges til ældning og tør hud. Det har en mild effekt, selvom den gør dyb rensning, nærer og fugter huden.

For at forberede masken skal du tage lyserødt vand, en banan og natriumbicarbonat. Bland en banan med en gaffel, tilsæt 15 g rosenvand og 5 g natriumbicarbonat. Huden bliver mere elastisk og fine linjer bliver mindre synlige.

Masker fra alder pletter

En af årsagerne til udseendet af alder pletter er arvelighed. Dette gælder især for fregner. Andre pigmentpletter forekommer af forskellige årsager, for eksempel under graviditet eller i alderdommen.

Et af de stærkeste og sikreste midler til at reducere og fjerne pigmentpletter er natriumbicarbonat. Det lyser huden uden at skade det.

Opskriften er meget enkel: opløs kun 45 g natriumbicarbonat i en kvart liter varmt vand og tilsæt 75 g citronsaft. Påfør opløsningen på huden flere gange om dagen.

Fortynd natriumbicarbonat med vand i lige mængder, læg på de steder, hvor der er pigmentpletter og fregner. Nem at massere og skylle med lunkent vand.

Ler og mælk tager 30 gram, 15 ml honning og afkog af urter: morgenfrue, kamille og pebermynte, en halv teske natriumbicarbonat. Masken har en hvidt effekt kun for olieagtig og normal hud. I stedet for ler kan du bruge mel.

Gennemføre regelmæssige procedurer, hvidter du huden og styrker dens lettelse. Det bliver elastisk, de døde celler fjernes, og epidermierne vil blive fornyet.

Kontraindikationer til brug af masker med sodavand

 • Følsom og tør hud.
 • Tilstedeværelsen af ​​ansigtsskæringer, slid eller sår.
 • Hyppig brug.
 • Anvendelsen af ​​stoffer i ren form.

Forbruger anmeldelser

Nogle anmeldelser af dem, der allerede har brugt sodavand i ansigtsbehandling:

Til ansigtsrensning bruger jeg natriumbicarbonatskrubbe. Værktøjet er meget effektivt og billigt. I starten brændte hun ansigtet, da hun gjorde rengøringen med en sodavand, men senere begyndte hun at bruge forskellige tilsætningsstoffer. Elskede kefir skrubbe. Jeg har tynd hud og har hele tiden akne. Resultatet oversteg forventningerne.
Bemærkelsesværdigt folkemøde, uundværlig i kampen mod acne ungdom. Bedre dyre kosmetik.
Med jævne mellemrum laver jeg masker fra honning og natriumbicarbonat. Til fedtet hud med sorte pletter er dette den mest ideelle mulighed. Det vigtigste er at anvende blandingen omhyggeligt, ikke gnid det stærkt. Proportioner vælges uafhængigt.

Meget billig og effektiv.
Dette er et simpelt, overkommeligt, økonomisk og alsidigt værktøj. Giver et godt resultat.
Vask hele tiden mit ansigt. Brug en blanding af sæbe og natriumbicarbonat. Efter proceduren: huden er elastisk, sorte pletter bliver mindre, finner tørre op. Hej gamle ar på huden og forsvinder fedtet. Generelt bliver ansigtets hud meget bedre end efter at have besøgt skønhedssaloner.

Fra negative anmeldelser:

Lavet en sodavand og brændte huden. Der er rødme og brænde;
Stærkt sting, det er nødvendigt at vaske forsigtigt ud.

Enhver natriumbicarbonat ansigtsmaske giver resultater. I betragtning af alle anbefalinger og tips til brug af et så enkelt og unikt værktøj, vil du løse mange hudproblemer.

Bagepulver til ansigtshud

Bagepulver til ansigtet har længe vundet popularitet blandt den smukke halvdel af menneskeheden. Natriumhydrogencarbonat kan effektivt klare mange hudproblemer (akne, rødme, fregner, acne osv.) Hjemme, uden at ty til dyre kosmetiske procedurer.

Er det muligt at rense ansigtet med sodavand, er det skadeligt?

Mange piger foretrækker at bruge sodavand i stedet for "shop" kosmetik. Det har en række fordele i forhold til industrielle analoger:

 • Naturlighed. Sammensætningen af ​​sodavand masker vil kun være naturlige ingredienser, som du tilføjer dig selv.
 • Effektivitet. På grund af dets antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber kan sodavand let håndtere en række problemer: skræl, tørrer, reducerer inflammation mv.
 • Cheapness. Omkostningerne ved sodavand er flere gange mindre end prisen på populære plejeprodukter.

Se også: peeling soda - er det velegnet til ansigtet?

Men foruden fordele kan forkert sodavrensning forårsage skade:

 • Huden er beskyttet af et specielt lag, som let forstyrres af overdreven brug af natriumbicarbonat på grund af et skift i pH-balance til den alkaliske side. I dette tilfælde, ikke kun sygdomsfremkaldende, men også gavnlige bakterier dør.
 • Soda pulver består af små krystaller, der virker som en skrubbe. Overdreven brug af sådan kosmetisk "slibemiddel" fører til udseende af irritation og betændelse i huden.

Eksperter siger - du kan vaske dit ansigt med sodavand. Det vigtigste er at være forsigtig med ikke at forsøge at få øjeblikkelige resultater ved hjælp af sodavand 2-3 gange om dagen.

For at undgå ubehagelige konsekvenser, når du først anvender det, er det værd at omhyggeligt se hudens reaktion.

I den næste artikel vil vi overveje en usædvanlig metode til at anvende sodavand fra hår.

Hvad giver daglig vask med sodavand, hvad er brugen?

Den største fordel ved natriumbicarbonat er dens antiseptiske egenskaber, som gør det muligt at desinficere huden og effektivt bekæmpe de bakterier, der forårsager acne. Den alkaliske reaktion af sodavandspulver har en positiv virkning på ansigtets hud, normalisering af talgkirtlerne og udskillelse af fedt, indsnævring af porerne og eliminering af olieagtig glans. Vask med soda spiller også rollen som skrubbe, omhyggeligt rydning af døde hudceller, hvilket bidrager til fornyelsen af ​​epidermis.

Masker og andre sodavandsprodukter skal bruges med forsigtighed. Hvis du har for fed hud - natriumbicarbonat kan bruges dagligt i flere dage for at normalisere aktiviteten af ​​talgkirtlen.

Når det er tørt og udsat for tør hud, kan sodavand ikke bruges mere end en gang om ugen. Hvis der er udslæt, kløe, rødme og andre irritationer - skal du stoppe med at bruge sodavand.

Se nedenfor: hvordan man laver en ansigtsscrub fra sodavand.

Sådan rengøres dit ansigt med bagepulver?

Før du begynder at rense dit ansigt med sodavand, skal du gøre dig fortrolig med enkle regler, der kan hjælpe dig med at udføre proceduren korrekt og sikkert:

 • Undgå solskoldning og tynd hud.
 • Start rensning med små områder.
 • Klargør din hud til rensning: Fjern kosmetik og rumple dit ansigt ved hjælp af specielle opvarmningsmasker.

At bruge sodavand til kosmetiske procedurer derhjemme:

 • Påfør kogt sodavand på dit ansigt. Anvend ikke på området under øjnene og omkring læberne.
 • Værktøjet bør masseres med lette bevægelser i 1-2 minutter. Afhængig af opskriften skal masken enten vaskes af eller forlades i et bestemt tidsrum. Pas på - ansøgningstiden må ikke overstige 15 minutter.
 • Vask af med rigeligt varmt vand. Påfør den sædvanlige fugtighedscreme.

Husk - kun bagepulver bruges til hjemmelavet kosmetik. Brugen af ​​kaustisk sodavand er strengt forbudt.

Der findes forskellige opskrifter til hjemmet "kosmetik", herunder en række ingredienser: for eksempel sæbe til dyb rensning eller en maske med bagepulver og tandpasta til peeling. Vælg en opskrift baseret på din huds type og tilstand.

Soda og salt til ansigtet

Et af de mest populære midler til at bruge te sodavand i kosmetologi er sodavandsmasker og skrubber.

 • Den klassiske måde. Bland i lige store mængder fint salt og sodavandspulver, fortynd massen med varmt vand indtil en homogen masse. Anvend med lette patting massager bevægelser, idet der lægges særlig vægt på problemområder. Lad den stå i 2-3 minutter, og tør derefter af med afkøling af beroligende urter (for eksempel fra kamille).
 • Opskriften på tør og følsom hud. Tag 1 tsk natriumbicarbonat og 1 tsk. salt. Bland 50 gr. havregryn med varm, ikke-fed mælk. Rens huden, for mere effekt, blød blandingen i 5-10 minutter.
 • Skrælning til ansigtshud. Tag 1 el. sodavand og 1 spsk. salt. Gnid saltet først, og derefter sodavandspulveret på problemområderne. Skyl med varmt vand efter rengøring og sørg for at anvende en beroligende eller nærende creme. Denne skrælning er en ret aggressiv procedure, så det er ikke egnet til betændt, irriteret og følsom hud.

Læs videre: barberskum og sodavand til at rengøre dit ansigt.

Kokosolie og sodavand til ansigt

Kombinationen af ​​sodavand og kokosolie normaliserer pH-balancen og er et godt næringsstof med antibakterielle, antiinflammatoriske og sårhelende egenskaber. Hertil kommer, at kokosolie indeholder mættede fedtstoffer, der bidrager til effektiv fugtgiving af huden.

 • Tag 2 tsk. naturlig kokosolie. Sørg for at være opmærksom på udløbsdatoen - udløbet olie vil ikke give den ønskede effekt.
 • Bland olien med 1 tsk. drikke sodavand. Den resulterende blanding skal anvendes straks, den kan ikke opbevares.
 • Påfør pastaen i cirkulære massager bevægelser, lad i 2-4 minutter. skyl med varmt vand.
 • Den kan ikke bruges mere end 2 gange om ugen.

Kokosolie hjælper huden perfekt med fedtsyrer, så efter brug af det kan du ikke bruge cremer.

Hvordan sodavand hjælper med at slippe af med acne i ansigtet, læs den særlige artikel.

Soda og hydrogenperoxid til ansigt

Hydrogenperoxid i kombination med natriumbicarbonat er et godt værktøj til whitening og rensning af ansigtet.

 • Maske med yoghurt og peroxid. 1 spsk. yoghurt uden smag eller lavt fedtfløde blandet med 0,5 tsk sodavand. Tilslut blandingen med et par dråber af en 3% peroxidopløsning. Lad den færdige vand på huden i 3 minutter. Skyl med varmt vand.
 • Rengøringsmask I en lille beholder blandes 2 dele sodavand og 1 part peroxidopløsning. Blandingen bør smøres på ansigtet med fingerspidserne, efter påføring for at forlade i 5-7 minutter.

Whitening ansigt citron og sodavand

Til ansigtsblegning bruger mange piger den gamle bekræftede opskrift fra sodavand og citrus, som giver dig mulighed for hurtigt at rødme huden:

 • Bland 50 g til madlavning. sodavand med saft 1/2 del citron eller appelsin.
 • Bland grundigt, applicer på huden, idet der lægges særlig vægt på områder med frynser eller alderspletter.
 • Blandingen skal holdes i 8-10 minutter.

For at opdatere dit ansigt og slippe af med blå mærker og poser under øjnene, brug en maske bagepulver, gurkemeje og citron:

 • Forbered flere isbiter på forhånd. Is er bedre at forberede fra mineralvand - hæld mineralvand i forme og fryse.
 • Bland 1 spsk. sodavand med 1/2 spsk gurkemeje. Hvis det er muligt, køb gurkemeje efter vægt - disse krydderier er mere friske end deres købte "modparter".
 • Tilsæt 3 dråber frisk citronsaft og en terning af "mineral" is til blandingen. Rør igen. Vent, indtil isen smelter helt.
 • Påfør en hvidblegemaske, lad i 15 minutter. Skyl af produktet skal være køligt vand, når det er tørt - påfør cremen.

Soda og aspirin til ansigt

I kombination med aspirin bekæmper natriumbicarbonat effektivt pigmentering. Ved hjælp af sodavand og acetylsalicylsyre kan du fjerne rødme og mindre betændelser.

Udvid 5 aspirintabletter. Hvis knusning ikke virker - brug en kaffekværn. Forbered en afkogning af calendula, til afkogning, kan du bruge den farmaceutiske samling.

 • Razorte ansigt ved hjælp af specielle opvarmningsmasker.
 • Bland knust aspirin og en halv spsk. l. sodavand og 30 ml. vand.
 • Påfør massen jævnt på ansigtet, hold i 7-8 minutter. Vask af.
 • Damp en bomuldsstykke i kalendulens bouillon, tør ansigtet af med det.

Soda pigmentering på ansigtet

Soda-castor maske vil være et budget og effektivt middel til pigmentpletter på ansigtet.

 • Rør 2 dråber ricinusolie og 1/2 tsk. sodavand. Du skal have en glat, pastaagtig masse uden klumper.
 • Påfør på pigmentpletten. Blandingen påføres punktvis, det er ikke nødvendigt at sprede den over ansigtet. Vedhæft et stykke fleece eller gasbind ovenpå, lim med tape.
 • Komprimering bliver nødt til at forlade natten, proceduren gentages dagligt i en måned.

anmeldelser

Irina, 32 år gammel, Serov.
Det faktum, at mange piger bruger sodavand til ansigtet, som først lærte af kvinders magasin. Jeg turde ikke prøve i lang tid, så min ven overtalte mig til at eksperimentere. De begyndte at vaske sammen med sodavandringer - efter en uge forsvandt små bumser, huden blev glatt og blev lettere.

Valentina, 51 år gammel, Nizhny Novgorod.
Med pigmentpletter har man allerede trukket sig tilbage. Jeg troede, at jeg ikke kunne slippe af med dem; der er ingen penge til dyre cremer, og folkemæglerne hjalp ikke. Jeg forsøgte sodavand med ricinusolie. Til slut forsvandt pletterne ikke, men de blev lysere og næsten usynlige.

Bagepulver til ansigt

Soda til ansigtet - måske et af de mest effektive produkter, der bruges til fremstilling af hjemmelavet kosmetik. Det moderne marked tilbyder et stort udvalg af produkter og procedurer til at opretholde skønhed og ungdommelighed i huden.

Men mange kvinder fortsætter med at foretrække kosmetik baseret på naturlige ingredienser. Længe siden sodavand er kendt for sine gavnlige egenskaber. Derfor bruges sodavand så ofte som en hoved- eller ekstra komponent til fremstilling af masker, skrubber og skræl til ansigtet.

Bagepulver til ansigtsfordele og skade

Fordelene ved natriumbicarbonat til ansigtets hud bliver tydelige, hvis du forstår dens egenskaber.

Det har været videnskabeligt bevist, at natriumbicarbonat har følgende egenskaber, som har en positiv indflydelse på huden:

 • Desinfektionsmiddel.
 • Affedtning.
 • Cleansing.
 • Bakteriedræbende.
 • antiallergisk

Alle disse egenskaber af dette stof er meget nyttige til pleje af ansigtets hud. Først og fremmest vedrører det olieagtige, problemhud, tilbøjelige til acne, sorte pletter og olieagtig glans. Brug af sodavand til at passe på denne type hud hjælper med at gøre huden ren og desinficere dybt. På grund af den moderate alkaliske reaktion klipper natriumbicarbonat perfekt med for højt fedtindhold i ansigtet, hvilket eliminerer den skinnende glans og normaliserer produktionen af ​​talg.

Rengøringsegenskaben af ​​sodavand hjælper med at fjerne huden af ​​overskydende snavs, fedt og døde hudceller, hvilket resulterer i fornyelse af huden. Ansigtets porer renses, åbner adgang til ilt og næringsstoffer og derved forbedrer vævs sundhed. Antimikrobielle egenskaber af natriumbicarbonat hjælper med at ødelægge infektiøse inflammatoriske processer på ansigtet. Denne kvalitet af sodavand gør det til et uundværligt redskab i kampen mod acne, acne og allergiske udslæt samt svampe læsioner af dermis.

Anvendelse af natriumbicarbonat som kosmetik til ansigtets hud, det skal huskes, at natriumbicarbonat kan bringe ikke kun gavn, men også skade. Negative konsekvenser af brugen af ​​natriumbicarbonat kan forekomme på grund af tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer til brugen eller brud på teknologien til fremstilling af kosmetik baseret på den.

Først og fremmest er det nødvendigt at vide, at for lang tid og aktiv brug af alkali kan føre til tørring og dehydrering af huden.

Det er strengt forbudt at anvende bicarbonat, hvis huden har slid, ikke helbrede ar og mavesår samt konsekvenserne af smitsomme sygdomme. Brugen af ​​sodavandiner i dette tilfælde er kun mulig efter fuldstændig genopretning af huden. Forkert valgte proportioner af sodavand kan føre til udtynding og tør hud.

Anvendelsen af ​​natriumbicarbonat er udelukket, hvis intolerance over for dette stof forekommer.

Det anbefales ikke at bruge sodavandkosmetik under graviditet og amning på grund af den mulige forekomst af negative virkninger på fostret eller barnet på grund af brugen af ​​modermælk.

Anbefalinger før brug

For at forhindre uønskede konsekvenser, før du bruger natriumbicarbonat, er det nødvendigt at gøre dig bekendt med følgende anbefalinger:

Før du sætter på et kosmetisk præparat, der indeholder sodavand, skal du lave en følsomhedstest. For at gøre dette skal du anvende en lille kosmetisk sammensætning på albuen bøje armen eller håndleddet og følge hudens reaktion. Hvis kløe, forbrænding eller andet ubehag forekommer, er det bedre ikke at bruge lægemidlet.

Alle produkter baseret på natriumbicarbonat bør ikke holdes på ansigtet i mere end 15 minutter. Hyppigheden af ​​anvendelse af masker og rensekurvprocedurer bør ikke overstige 1 gang om ugen.

Du kan ikke bruge sodasammensætning til at tage vare på følsomme områder af huden: området omkring læber og øjne.

Ved forberedelsen af ​​hjemmelavet kosmetik ved hjælp af sodavand, er det nødvendigt at tage kun et frisk produkt med en nuværende holdbarhed.

Brug kun til fremstilling af huskosmetik kun kogt eller filtreret vand.

Efter afslutningen af ​​enhver kosmetisk procedure skal du først skylle ansigtet med varmt, derefter køligt vand og fugt huden med en creme.

Soda for hver dag ansigt

Anvendelsen af ​​natriumbicarbonat til daglig ansigtspleje er ikke egnet til enhver hudtype. Det skal huskes, at sodavand er et alkalisk produkt, som har en meget hård effekt på huden.

Der er mange opskrifter hjemmelavet kosmetik ved hjælp af natriumbicarbonat. De fleste af dem anbefales at blive brugt med en frekvens, der ikke overstiger 2 gange om ugen. De eneste undtagelser er milde, sparsomme midler, som foruden natriumbicarbonat omfatter olier, honning og andre blødgørende virkninger af sodavandele. Anvendelsen af ​​kosmetik, baseret på de specificerede produkter, er mulig på daglig basis, men anvendelsen bør begrænses.

Det er yderst uønsket at anvende selv daglige blide, sodoosoderzhaschey kosmetiske ejere af følsom eller tør hud.

Ved hjælp af daglige midler, som omfatter sodavand, er det nødvendigt at anvende sammensætningen på ansigtet med forsigtige strøgbevægelser (som ved påføring af cremen) og forsøge ikke at irritere eller skade huden igen.

De bedste opskrifter til kosmetik ved brug af sodavand

De positive egenskaber af natriumbicarbonat har været berømte siden oldtiden. Selv vores bedsteforældre brugte helbredende sodavand til kosmetiske formål for at fjerne hudflader og bevare sin skønhed og ungdom. Nogle opskrifter er blevet bevaret, og er populære med den smukke halvdel af menneskeheden i dag.

Acne Mask Soda + Havregryn

Ingredienser: havregryn, bagepulver, citronsaft, kefir (kan erstattes med yoghurt).

Fremstillingsmetode: Slib havregrynflagerne i pulver (det skal gøre ca. 3 store skeer), bland med sodavand i lige store mængder. I den resulterende masse hæld citronsaft og kefir (du kan yoghurt) 1 lille skefuld af hvert produkt. Alle komponenter blandes grundigt. Der bør være en masse, der minder om cremefløde i konsistens.

Hvordan man bruger: Anbring i cirkulær bevægelse på ansigtet (inden du anvender masken anbefales det at dampe huden). Forlad sammensætningen på ansigtet i 15 minutter, skyll derefter med køligt vand og påfør daglig creme.

Effekt: Det kul, der udgør sodavand, absorberer toksiner og forurening, hvilket forhindrer væksten af ​​bakterier på huden. Efter denne procedure ryddes huden af ​​acne, hudorme og andre inflammatoriske elementer. Havregryn hjælper med at stramme forstørrede porer og fjerne den skinnende glans. Ascorbinsyre indeholdt i citronsaft har en vedvarende blegningsegenskab, der hjælper med at fjerne den gråagtige farvetone i ansigtet.

Acne Mask Soda + Brewer's Yeast

Ingredienser: bagepulver, gær, kogt vand.

Fremstillingsmetode: Bland sodavand (1 stor ske) med samme mængde gær, tilsæt kogende vand til konsistensen af ​​cremefløde.

Anvendelsesmåde: Rengør huden grundigt fra kosmetik og urenheder. Anbring produktet på ansigtet og undgå området med følsom hud. Maskenes eksponeringstid er 15 minutter. Derefter skal det vaskes af med rigeligt rindende vand. Efter proceduren fugtes huden med en creme.

Effekt: sodavand hjælper med at eliminere årsagerne til acne: forurening og bakterier. Gær undertrykker den inflammatoriske proces, hvilket redder huden mod uønskede defekter.

Anti-inflammatorisk maske soda + hvedemel

Ingredienser: hvedemel (du kan tage klid), sodavand, kogende vand.

Forberedelse: Hvede (eller klid) mel (et par store skjeer vil være nok) kombineres med sodavand (1 lille ske.) Tilsæt kogende vand til disse produkter, og bland omhyggeligt alt, indtil klumper er elimineret.

Anvendelsesmetode: Vi rengør huden fra kosmetiske midler, og anvend derefter præparatet med et jævnt lag på ansigtet og lad huden stå i 10-15 minutter. Efter den angivne tid afvaskes produktet med varmt vand (det er muligt med afkog af urter) og påfør en nærende creme.

Effekt: sodavand eliminerer betændelse, undertrykker udviklingen af ​​patogen mikroflora på hudoverfladen. Flour hjælper med at eliminere fedtet skinne og stramme forstørrede porer.

Rengøringsmask sodavand + salt

Ingredienser: bagepulver, kosmetisk eller havsalt, mælk til vask eller babyvæske, sæbe, kogende vand.

Fremstillingsmetode: Bland mælk til vask (et par store skeer) med sodavand (halv en lille ske), og tilsæt derefter den samme mængde salt. Hvis groft havsalt tages, skal det males før brug. Hæld varmt vand i den resulterende blanding (1 stor ske.) Den resulterende sammensætning omrøres kraftigt til en homogen masse.

Hvordan man bruger: læg en maske på ansigtet med et tyndt lag. Efter 10-15 minutter skal produktet vaskes af med en kontrastvask. Efter en halv time på huden er det ønskeligt at anvende en beroligende creme.

Effekt: Salt og sodavand er meget aktive ingredienser, som i kombination med hinanden har en aggressiv virkning på huden. Hvis masken er lavet i de rigtige proportioner, har den en kraftig anti-acne effekt. Dette værktøj renser, desinficerer og tørrer hudbetændelse. Det er meget vigtigt at blødgøre effekten af ​​sodavand og salt med blød mælk for at beskytte huden mod forbrændinger og irritationer.

Super rensende maske sodavand + hydrogenperoxid

Ingredienser: hydrogenperoxid (vandig 3% opløsning), bagepulver.

Fremstillingsmetode: Soda (2 store skeer) blandes grundigt med 3% hydrogenperoxid (1 lille ske).

Hvordan man bruger: læg en maske på problemområderne i huden (ikke nødvendigt at anvende på hele ansigtet). Maskens eksponeringstid er 5-10 minutter, hvorefter den skal vaskes af med varmt vand og påfør en beroligende creme på huden.

Effekt: Hydrogenperoxid er et kraftigt antiseptisk middel. I kombination med sodavand renser huden dybt, frigør porerne fra snavs, overskydende talg, normaliserer aktiviteten af ​​talgkirtlen. Ifølge effektiviteten af ​​dette værktøj kan sammenlignes med mekanisk rengøring af ansigtet. Maskens komponenter trækker snavs og fedt ud af de dybe lag af dermis og frigør tilstoppede porer. Takket være denne procedure bliver huden glattere og glattere, ansigtet får en sund farve.

Nærende maske

Ingredienser: sodavand, æggeblomme, citronsaft.

Fremstillingsmetode: bland sodavand (halvdelen af ​​den lille ske) med æggeblomme (1 stk.). Derefter tilsættes citronsaft (1 lille ske). Sammensætningen blandes grundigt, indtil den er glat.

Anvendelsesmåde: Vi pålægger midler med de nemme massagebevægelser på tidligere forberedt hud (for at rydde og dampe). Efter 10 minutter skal masken vaskes med rigeligt køligt vand.

Effekt: soda renser og desinficerer problemområder i ansigtet, eliminerer små defekter i form af bumser og rødme. Æggeblomme er et fremragende næringsstof, mætter hudceller med vitaminer. Citronsaft, lyser, opfrisker og forandrer hudens farve.

Anti-aging mask soda + honning

Ingredienser: sodavand, tung creme, honning.

Forberedelse: sodavand (dessert ske vil være nok.) Kombiner med tung creme eller creme fraiche (1 stor ske) og samme mængde honning. Alle komponenter blandes grundigt.

Hvordan man bruger: Påfør ansigt, der tidligere er blevet tilberedt (rengøring af kosmetik og snavs). Efter 10 minutter vaskes med varmt vand og fugter huden med en creme.

Virkning: På grund af blødgøringsbestanddelen i form af creme er masken egnet til pleje af tør, livløs hud. Det klare fjernelsen af ​​små rynker, har en blødgørende egenskab. Strammer, glatter og opfrisker huden. Tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​honningproduktet tilføjer en yderligere ernæringsvirkning til midlerne.

Kokosolie + sodavand til ansigt

Ingredienser: sodavand, kokosolie.

Fremstillingsmetode: Bland sodavand (1 lille ske) med kokosolie (2 små skeer) og bland blandingen grundigt, indtil klumperne fjernes.

Hvordan man bruger: Pålæg på renset ansigt, uden at røre området omkring øjnene og læberne. Eksponeringstiden er 10 minutter. Derefter vaskes masken med rigeligt varmt vand.

Effekt: På grund af det alkaliske miljø genopretter natriumbicarbonat det normale niveau af syrebasebalance på huden, hvilket eliminerer fedtindholdet og dannelsen af ​​acne, acne og andre huddefekter. Kokosolie har en nærende, fugtighedsgivende og blødgørende egenskab. Kombineret kombinerer disse komponenter hinandens egenskaber, hvilket gør masken baseret på dem, der er universelt egnede til enhver hudtype. Værktøjet rydder perfekt porer, neutraliserer inflammation, nærer og fugter huden. På grund af de anti-inflammatoriske egenskaber af sodavand og kokosolie hjælper masken ikke kun med at håndtere acne, men fjerner også deres virkninger - små sår og dimples.

Soda som ansigtsskrubbe

Ingredienser: sodavand, barberskum (kan erstattes med gel til vask eller flydende babysæbe).

Fremstillingsmetode: Kombiner sodavand og barberskum (kan erstattes med flydende babysæbe eller gel til vask). Produkterne skal bruge 3 store skeer hver.

Hvordan man bruger: Påfør på en tidligere forberedt hud i ansigtet (rent og damp). Massér forsigtigt blandingen i huden i 2-3 minutter, idet der lægges særlig vægt på problemområder (kinder, næse og pande.). Lad ikke blandingen komme på huden omkring øjnene. Derefter anbefales det at vaske skrubben med en kontrastvask. Efter proceduren skal du tørre huden med en lotion eller tonic og anvende en nærende hud.

Effekt: soda renser huden på de sorte pletter. Scrub hjælper med at fjerne den øvre stratum corneum og eliminere ufuldkommenheder i form af tilstoppede porer og acne. Efter denne metode til rensning bliver huden jævn, frisk, udsmykningen kommer ud.

Takket være de kosmetiske midler, der er tilberedt med drikkevand, er det virkelig muligt at klare så mange huddefekter. Blandt de mange forskellige produkter er det muligt at vælge den der passer til din hudtype.

Før du vælger, skal du på en hvilken som helst opskrift nøje tænke og forstå, hvilke individuelle træk i din hud. Stol ikke på anbefalinger fra venner. Nogle gange sker det, at det samme værktøj kan modtage helt modsatte anmeldelser. Hvis det er nødvendigt, er det bedre at konsultere en kosmetolog.

Anmeldelser om brugen af ​​sodavand til ansigtet

Du kan efterlade dine anmeldelser, tips, sodavandre til ansigtet i kommentarerne nedenfor, de vil være nyttige for andre brugere!

Svetlana

Jeg bruger altid sodavand. Jeg forsøgte en hel masse opskrifter. Specielt kunne lide masken med tilsætning af hydrogenperoxid. Effekten er bare en bombe! Takket være denne maske bliver jeg af med sorte pletter uden brug af dyre kosmetik. Hudens fedt er blevet meget mindre, hudens hud er udjævnet, og acne er blevet meget mindre.

Albert

Jeg forsøgte en hel masse butik acne produkter. Jeg var allergisk over for de fleste af dem. En ven rådede mig til at blande sodavand med vand eller hydrogenperoxid og vaske mit ansigt med dette produkt. Nu bruger jeg denne metode dagligt. Om natten tørrer pimples og går væk uden spor. I stedet for at bruge dyre kosmetik anbefaler jeg alle at prøve sodavand.

14 magiske opskrifter med sodavand, som vil bevare ansigternes friskhed og skønhed

Det har længe været observeret, at mad (drikke) sodavand permanent kan bevare eller hurtigt genskabe skønhed og ømhed til huden. Denne enkle ingrediens bruges af læger og kosmetologer til behandling af ansigtshud, hår restaurering, tandblegning, styrkelse af neglepladen.

Soda egenskaber

Soda har en stærk antiseptisk virkning, det klare med acne, acne, allergisk udslæt og endda insektbid. Behandling af ansigtshud er i høj grad lettere ved brug af bagepulver. Den bruges som hovedbestanddel i:

 • masker;
 • scrubs;
 • vandbad;
 • ansigt rensemidler;
 • blegemidler til hudblegning.

I kosmetologi bruges sodavand til pleje af enhver hudtype. Det bekæmper effektivt betændelse, fjerner fedtede aflejringer, renser porerne dybt.

Soda består af fire kemiske elementer:

 • natrium (neutraliserer fedt, stimulerer forsigtigt hudens evne til at regenerere);
 • kulstof (normaliserer udskillelsen af ​​talgkirtler);
 • hydrogen (reducerer kulstof);
 • ilt (forynder hudceller, i kombination med hydrogen fjerner toksiner).

I sammensætningen af ​​fugtgivende procedurer soda beroliger irriterede områder, ødelægger bakterier på ansigtet, lyser pigmentpletter.

Regler for anvendelse

Drikke sodavand eliminerer effektivt inflammation og beroliger hurtigt irriteret hud. Men nogle regler bør følges:

 • Påfør masker på ansigtet ikke mere end en gang hver tredje til fire dage.
 • Scrubs og peels med sodavand til at holde en eller to gange om ugen.
 • Dyb rengøring af huden til at gøre en gang om måneden.
 • Forøg ikke den dosis sodavand, der er angivet i opskriften.
 • Påfør masken på ansigtet, omgå området omkring øjnene og læberne.
 • Efter procedurerne med sodavand påfør ansigtet en nærende creme til normal og olieagtig hud og en fugtgivende creme til tør.
 • Til fremstilling af medicinske formuleringer skal du bruge porcelæn, glas eller træfade: disse materialer er de mest miljøvenlige.

Husk, at for ofte brug af sodavand kan tørre huden og forårsage rynker.

Video: regler for anvendelse af sodavand på ansigt

Når du bruger sodavand, vises en prikkende eller prikkende fornemmelse nogle gange i ansigtet. Bare rolig: Denne sodavand trænger ind i de betændte eller forurenede porer, ødelægger de patogene bakterier og deres metaboliske produkter.

Det er vigtigt! Det er tilladt at anvende sodavand til personer med tynd, overfølsom hud ikke mere end en gang om måneden, og umiddelbart efter proceduren skal du anvende en fugtighedsgivende sammensætning til huden.

opskrifter

Nem peeling til daglig brug

Om morgenen, vask med skum eller sæbe, læg produktet på en bomuldsstynde og let drys sodavand på toppen. Massage dit ansigt i et par minutter med lette cirkulære bevægelser. Vask derefter med varmt vand. Dette vil hjælpe med at fjerne døde celler og rense ansigtet.

Tør forsigtigt ansigtet af med en bomuldsstynge med de sædvanlige midler sprinklet med sodavand

Soda og salt: maske

Fremragende antibakteriel sammensætning. Det bekæmper acne godt, er særligt effektiv mod pustler og koger.

Opløs blandingen af ​​sodavand og fint salt med flydende sæbe eller gel til vask til tilstanden af ​​vandløb

For at forberede masken skal du blande godt i en del sodavand, salt (bedre at tage det godt) og flydende sæbe. Påfør gruel med en bomuldsstuds på området med acne eller sorte prikker. Du kan forsigtigt massere ansigtet med disken, så du undgår stærk friktion. Lad masken stå i 10-15 minutter. Efter proceduren vaskes med rent vand.

Soda Scrub med Salt

For at fjerne de døde celler fra ansigtet, skal du forsigtigt gnide huden med en bomuldsstynde, drysses med fint salt og sodavand. Det er bedst at gøre dette på badeværelset eller i badet, når huden er godt opvarmet og alle porerne åbnes. Det er nødvendigt at pas på pres, for ikke at skade ansigtet med små krystaller af salt og ikke forårsage irritation.

Mask med creme creme

Dette middel bruges mod inflammation og til at fodre tør og problem hud. Halv en lille skefuld sodavand blandet med en teskefuld krydret cremefløde. Påfør på dampet ansigt og hold i 20 minutter. Efter vask af med varmt vand. Soda behandler acne og små revner, lindrer dermis. Sure creme giver dyb ernæring.

Til behandling af tør hud, brug en maske sodavand og cremefløde.

Maske med nærende creme og citron

En anden opskrift på at fjerne acne fra tør hud. Bland i lige store mængder (1: 1) sodavand og enhver nærende creme. I sammensætningen tilsættes to dråber citronsaft. Skyl blandingen med varmt vand 20 minutter efter påføring.

Citronsaft slukker lidt sodavand, hvilket gør det blødere

Æg hvid sodavand

Dette middel anbefales til normal eller olieagtig hud. Bland grundigt, opløs en lille ske sodavand i en æggehvide. Hold blandingen på ansigt i 15 minutter, skyll med varmt vand. Værktøjet renser og strammer porerne, normaliserer fedt.

Masken vil indsnævre porerne og eliminere fedt på ansigtet

Maske med barberskum og hydrogenperoxid

Vi laver creme til normal eller olieagtig hud. Bland to små skeer af barberskum og samme skål af sodavand. Bland blandingen med hydrogenperoxid til tilstanden af ​​flødeskum. Påfør sammensætningen på det dampede ansigt (du kan sidde over dampen under et håndklæde), skyll med varmt vand efter 15 minutter. Blandingen fjerner overskydende fedt fra overfladen af ​​ansigtet, vasker væk bakterier, forsigtigt beroliger dermis.

For at lave en maske, tilsæt barberskum til sodavand og hydrogenperoxid.

Deep cleaning soda med honning

Denne maske er designet til hud med normal og forhøjet fedtbalance. Soda desinficerer og ødelægger bakterier, honning giver dyre næring og nærer med vitaminer.

Tre store skeer sodavand blandet med en sked honning. Bland en tyk blanding med et halvt glas varmt vand. Dampflader i badet eller badet. Hvis du ikke har adgang til den ene eller den anden, skal du holde hovedet over et lille bassin varmt vand, dækket af et håndklæde. Sveddråberne sagde, at porerne havde åbnet. Påfør masken i ansigtet, hvile i rolige omgivelser i ca. 10 minutter. Efter proceduren vaskes med varmt vand uden sæbe.

Advarsel! Brug ikke denne maske, hvis du er tilbøjelig til allergi.

Lotioner til hudblegning

Soda lotions lyser godt huden, misfarver alder pletter. Metoden er velegnet til enhver hudtype. Det er obligatorisk at anvende en fugtighedscreme efter proceduren.

Opløs halvdelen af ​​en lille skefuld sodavand i varmt vand (4-5 suppeske). Fugt en serviet eller bomuldsstynder i opløsningen, ansigtspå ansigtet. Slap af under den rolige musik i 10 minutter. Skyl dit ansigt med vand.

Express maske til acne og sorte pletter med havregryn

Dette middel har en næsten øjeblikkelig virkning, hvilket kan ses efter den første procedure. Antallet af acne er mærkbart reduceret, porer tilstoppet med acne ryddes, og fede aflejringer fjernes.

To dele knuste (kan males i en blender) havregryn insisterer på varmt vand i en halv time. Opløs en del af sodavand i opslæmningen, læg ansigtet op og vent 15 minutter. Derefter vaskes med varmt vand.

Mulighedsmasker med sodavand og havregryn (video)

Efter barberings reparationsmaske

Dette værktøj renser og desinficerer hurtigt lagene af dermis. Aftershave creme er rig på E-vitamin er afgørende for huden. Det absorberes godt, hurtigt strammer små revner og sår. Værktøjet kan bruges som daglig creme eller som grundlag for makeup.

Klem en skefuld fløde i et glas eller porcelænskål. Tilsæt en ske med tør sodavand. Creme bland godt med en træ eller glas spatel.

Vandbad med sodavand derhjemme

Denne metode anvendes typisk til indånding med forkølelse eller ondt i halsen. Men få mennesker ved, at natriumpar kan trænge dybt ind i lagene af epidermis. Ved hjælp af sodavand åbnes acne, der frigiver sygdomsindholdet. Porerne åbner, frigør tæt forankrede ål.

Dampning over en varm sodavand åbner tilstoppede porer og acne.

Hæld meget varmt vand i et bassin eller stor skål. Opløs halvdelen af ​​sodavand i den. Dæk dig selv med et håndklæde og hold dit ansigt over damp. Du er velkommen til at trække vejret gennem din mund eller næse. Dette vil sikre forebyggelse af luftveje. Fortsæt med at dampe ansigtet op i op til 20 minutter. Tør derefter af med et blødt håndklæde.

Husk! Går ud med dampet hud er forbudt. En kraftig forkølelse vil medføre, at porerne bliver kraftigt smalle, hvilket vil forsinke fjernelsen af ​​sorte prikker.

Nærende maske med olivenolie, vitamin E og honning (video)

anmeldelser

Jeg kan godt lide at skrubbe sodavand + salt. Kun jeg anvender denne vrøvl ikke på et skum lavet af sæbe, som tørrer huden, men på et tyndt lag fløde. Det viser sig, at huden ikke tørrer, og effekten af ​​rensning fra skrubben er. Men hvis pimpleet er stort, purulent, så råder jeg dig til ikke at røre ved det, men vask det forsigtigt.

briar

http://stopprysh.ru/sredstvo-ot-pryshhej/soda-ot-pryshhej.html

Jeg har for nylig gniddet mit ansigt med sodavand og sæbe, jeg gned det meget cool til rødt, men mit ansigt rydde alt, så det var bogstaveligt den næste dag. Det vigtigste her er at smøre ansigtet med noget med en god fugtighedscreme (creme, gel), så kun komponenterne er naturlige.

Bereginya

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4085677

En gang om ugen bruger jeg sodavand i badet, gnider hele kroppen med sodavand og i dampbadet i 10 minutter efter fugtighedscreme. Huden efter en sådan procedure er bare super.

Irene

http://narodnayamedicina.com/soda-dlya-lica-ochishhenie-lica-s-pomoshhyu-sody-skrab-s-sodojj-dlya-lica

For mig var det en opdagelse, at sodavand kan tilsættes ansigtsmasker. Jeg forsøgte at lave en maske med havregryn, da jeg har tør hud, som er lidt flaky. Overraskende var der ingen tæthed og tørhed efter masken, tværtimod blev huden mere fugtig og blød til berøring. Ansigtet lystede og friskere.

marina

http://looktips.org/skin/maski-iz-sodyi-dlya-litsa/

Jeg prøvede en maske med sodavand! Dette er forfærdeligt! Derefter blev min hud rød og kløende.

Victoria

http://obertivanie.com/maski/maska-dlya-lica-s-sodoj-ochishhenie-kozhi-ot-shlakov.html

Jeg havde mange sorte prikker. Jeg prøvede forskellige kosmetik, men jeg fandt ikke en effektiv og begyndte at anvende folkeopskrifter. Soda var den mest effektive. Soda peeling gør meget forsigtigt masserer huden. Du kan utilsigtet ridse ansigtet, og når der er betændelse, bruger jeg ikke sodavand til peeling. Jeg bemærkede, at irritation i nogle tilfælde kan stige, men så kaster brystet hurtigere. Porerne med sodavand er perfekt rengjort, sorte prikker kan masseres lidt længere, men omhyggeligt.

Helena

http://aranetta.ru/krasota/piling/piling-sodoy.html

Blid hud uden acne, pletter og sorte pletter: dette er muligt takket være drikkevand. Soda - overkommelige og billige midler til at passe ansigtet hjemme. Hun er til stede hver dag, opskrifter med sodavand er enkle og effektive. Brug dette værktøj derhjemme og vær uimodståelig!

20 rene barberingshemmeligheder for en pige

Sådan fjerner du irritation i ansigtet