Øjenbryn pincet

Hver kvinde ønsker at se attraktive ud. Men nogle af det retfærdige køn tiltrækker øjet og fascinerer med deres udseende, andre synes mindre smukke. Årsagen til denne opfattelse er harmoni af det kvindelige ansigt eller dets fravær. En meget vigtig rolle i dannelsen af ​​det kvindelige udseende spilles af øjenbryn, hvis pæne form gør ansigtet mere velplejet. Du kan gå til en skønhedssalon og overlade dit ansigt til en professionel mester, eller du kan selvstændigt tilpasse formen derhjemme. Under alle omstændigheder er det usandsynligt, at du opnår et perfekt resultat uden hjælp af øjenbrynpincetter.

Særlige egenskaber

Øjenbryn pincet - et must-have værktøj i en kvindelig kosmetik taske. Uanset om du har tykke øjenbryn eller tynd - for at opnå den perfekte form, skal du bruge pincet. Der er også andre navne på denne kosmetologiske enhed. Øjenbrynpincet - en af ​​dem.

Hvad hedder de?

Men på det faglige niveau betegnes dette værktøj som en raider. I starten var det en indretning til tegning, bestående af to metalsticks med en base. Afstanden mellem kanterne blev indstillet ved hjælp af et særligt scrollhjul. For yderligere 30-40 år siden brugte kvinder massivt reedfederen til at korrigere formen på øjenbrynene. Efterhånden blev han tvunget ud af pincet og professionelle øjenbrynpincetter. Alle disse kosmetiske værktøjer ser næsten ens ud og bruges til at give øjenbrynene den perfekte, neat form.

arter

I dag tilbydes det retfærdige køn et rigt udvalg af forskellige pincet og øjenbrynpincetter.

Mode står ikke stille. Denne erklæring gælder for det kvindelige udseende. Ethvert kosmetologisk værktøj kræver opgradering og opdatering. Udvalget af professionelle øjenbrynpincetter er repræsenteret af følgende muligheder:

 • automatisk;
 • pincet; saks;
 • pincet, nål;
 • pegede;
 • indsnævret;
 • skrå;
 • buet;
 • direkte widescreen;
 • elektrisk;
 • baggrundsbelyst.

Når du vælger et værktøj, skal du fokusere på din egen fysiologi (formen af ​​øjenbrynene, tykkelsen og retningen af ​​hårvæksten), hyppigheden af ​​brugen af ​​enheden og personlige præferencer.

Populære producenter

Kosmetiske værktøjer på det moderne verdensmarked er repræsenteret af en række mærker. Der er producenter, som kun specialiserer sig i fremstilling og salg af værktøj, og der er universelle virksomheder, der også producerer forskellige kosmetiske produkter. Der er budget muligheder for personer med mellemindkomst, og der er luksusvarer.

Blandt de hundreder af virksomheder, der er kendt på kosmetologimarkedet, er følgende: Mac, Staleks, Zinger, Metzger, Solingen, QVS og andre.

Ikke alle kvinder forstår straks, hvilken producent der foretrækker. Det er bedre at fokusere på produktets kvalitet og funktionalitet, forbrugeranmeldelser og personlige præferencer.

Hvordan vælger man?

Når du vælger pincet, skal du først beslutte om øjenbrynens form og bestemme hvilket værktøj der passer bedst til.

De vigtigste udvælgelseskriterier for professionelle øjenbrynpincetter omfatter følgende:

 • form - type design af værktøjskanten;
 • produktionsmateriale (den bedste mulighed er pincet af rustfrit stål med glidende gummierede indlæg);
 • type (universal, automatisk eller baggrundsbelyst);
 • fremstillingsvirksomhed;
 • prissegment.

Desværre kan det første køb ikke altid lykkes. Du kan købe professionelle pincet af luksus, men du kan ikke arbejde med det. "Hans" værktøj til at føle. Som professionelle kosmetologer bemærker, undertiden er det kun gennem forsøg og eksperimenter, at man kan finde de perfekte pincet til øjenbrynformning.

Hvordan trækker du ud korrekt?

Så købt pincet, nu skal du lære at bruge det korrekt. Normalt vil du straks teste værktøjet. Men skynd dig ikke, fordi en fejl - og øjenbrynens form kan blive forkælet. Læs anbefalingerne og råd fra kosmetologer, studer de forskellige teknikker, vælg formularen - og kun derefter fortsæt med at gennemføre planen.

Korrektionsteknologi

For det første er håndhygiejne og desinfektion nødvendige, og kun så vil det være muligt at fortsætte med proceduren. Glem ikke at behandle dine øjenbryn med et antiseptisk middel.

Med en hånd forsigtigt stram huden, den anden - med forsigtige og omhyggelige bevægelser fjern hårene en efter en. Efter korrektion anbringes en kosmetisk gel, der lindrer irritation og lindrer skadet hud. Du kan bruge de sædvanlige isstykker, som hurtigt lindrer smerte.

For at udelukke muligheden for hårdannelse efter proceduren skal du trække dem ud i retning af vækst. Eksfolierende skrubningsprocedurer forhindrer også efterfølgende hårindvækst.

Hvordan laver du selv en formular?

Bøjernes bøjning, størrelse og form er valgt efter typen af ​​ansigt. Der er knækkede øjenbryn, buet, buet, hus, vandret og stigende.

For at bestemme formularen, tag en øjenpenne i dine hænder og tegne tre punkter på øjenbryn:

 1. Vedhæft en blyant ved at forbinde i en linje næsens vinge og det indre hjørne af øjet - dette vil være begyndelsen af ​​øjenbryn.
 2. Den lodrette linje forbinder næsens vinge og øvre øvre øvre kant - dette er øjenbryns højeste punkt.
 3. Den tredje linje forbinder næsens vinge og det ydre hjørne af øjet - dette er enden af ​​øjenbryn.

Sådan steriliseres der hjemme?

Uanset om du udfører øjenbrynskorrektion i kosmetologisalonen eller i skønhedscentret, stoler på fagfolkets hænder eller gør alt selv, skal du ikke glemme renheden af ​​de anvendte instrumenter. Øjenbrynpincetter skal vaskes (du kan bruge almindeligt fast vand, men destilleret vand er bedre), desinficere og sterilisere.

Hvis der i skønhedssaloner til sterilisering af kosmetologiprodukter anvendes forskellige specialapparater (ultraviolet sterilisator, tørvarmeskab eller glossperic sterilisator), er implementeringen af ​​denne procedure derhjemme tvivlsom. Den bedste mulighed er at købe en lille kvarts lampe eller en glas-glas sterilisat til en overkommelig pris.

Sådan repareres?

At kosmetologeværktøjet ikke brød, er det nødvendigt at bruge det til udpeget formål. Forholdsregler kan eliminere unødvendige problemer med reparation eller uplanlagte slibning øjenbryn pincet. For eksempel øger hyppigheden af ​​pincet uden en sag i din pung eller kosmetiske taske risikoen for et værktøjsbrud.

Der sker dog noget i livet. Pincet kan deformere eller bryde lige som følge af et uheldigt fald på gulvet. Uden de dygtige hænder af mesteren kan ikke gøre, da i dette tilfælde skal retting og straightening. Efter reparation skal du sørge for, at pincettene er i god stand: Kontrollér, at spidserne er jævnt lukket.

Hvordan man skærper?

Brug af de samme pincetter i lang tid kan du bemærke, at det bliver sværere at arbejde med værktøjet. Det hår kan ikke fjernes, formularen kan ikke justeres korrekt. Ofte beslutter piger at købe en ny "assistent" og begå en fejltagelse. Fejlen ligger i, at det "gamle" værktøj ikke svigtede, men kun dets tip var kedeligt. Pincet til øjenbryn, der bruges hjemme, bør skærpes en gang om 6-7 måneder, og værktøjer fra professionelle skønhedssaloner - en gang om 2-3 måneder, siden der er intensiteten af ​​brugen er højere.

Du kan skarpe øjenbrynpincer selv, for dette har du brug for sandpapir. Sørg for, at bevægelserne er ensartede og nøjagtige, ikke nødvendigt at skynde sig. Behandle indersiden først, så ydersiden.

Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at søge hjælp fra en professionel. Føreren af ​​skarphed kosmetologi værktøjer skærper din "assistent" perfekt.

Hvad kan pluk øjenbryn, hvis der ikke er nogen pincet?

Brug af pincet eller pincet til at danne øjenbryn er den nemmeste og mest overkommelige måde. Men der er alternative metoder og enheder, der bruges til at skabe den perfekte form af øjenbrynene. De kan med succes erstatte professionelle værktøjer:

 • tråde (denne teknologi kræver erfaring og færdighed);
 • voks (som i den tidligere version, kan du ikke undvære færdigheder eller hjælp fra en professionel kosmetolog);
 • trimmer (egnet til kvinder med høj hudfølsomhed og lav smerte tærskel, da enheden ikke trækker hår ud, men simpelthen trimmer dem);
 • epilator for øjenbryn (denne metode har en række ulemper, blandt hvilke udsender ømhed og varighed af proceduren samt en høj sandsynlighed for efterfølgende hårinvækst).

anmeldelser

Øjenbrynpincetter er "hjælperen" i hver kvindes kosmetikpose, uden hvilken det er umuligt at opnå den perfekte form for øjenbryn. Hvis vi taler om, hvorvidt dette værktøj er nødvendigt, er svaret absolut bekræftende. Anvendelsen af ​​pincet til øjenbrynformning betragtes fortjent som den mindst traumatiske og meget smertefri metode. Proceduren kræver ingen særlige færdigheder, det er nok at følge de mere erfarne masters generelle regler og anbefalinger.

Ønsker at have perfekte øjenbryn - køb kvalitet pincet. Produktanmeldelser fra de bedste producenter er næsten altid positive. Når du vælger pincet eller pincet, skal du være opmærksom på kvaliteten og styrken af ​​det anvendte materiale, form og type af værktøjet, graden af ​​skærpning. Ideelle øjenbryn kræver det bedste værktøj, hvilket kan tage meget tid at søge.

Fortsætter temaet i artiklen - en video om valg af den perfekte øjenbrynpincett.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Øjenbryn Pincet: art overblik og fabrikanter, brug og pleje regler

Typer af øjenbrynpincetter

Sådanne pincet er et vigtigt redskab i hver piges arsenal, da øjenbryn kræver særlig opmærksomhed og omhyggelig omhu. Det er vigtigt at vælge en mulighed, som opfylder alle krav til det og ikke forårsager ubehag under brug.

Følgende er de vigtigste typer af pincet:

 1. Et værktøj med en lige og ret bred arbejdsflade er den mest almindelige og klassiske løsning. Designfunktionerne gør det muligt at fange ikke en, men flere hår på én gang, så det er meget bekvemt, når man arbejder med temmelig tykke øjenbryn. I de fleste tilfælde anvendes den af ​​specialister i saloner, da de særlige forhold i form af den del af arbejdet gør det vanskeligt for dem at arbejde selvstændigt.
 2. Et værktøj med en skrånende arbejdsdel er ikke mindre almindelig og populær, da sådanne funktioner gør det meget mere bekvemt til selvstændig brug, bliver individuelle hår fanget meget lettere. Denne mulighed er ideel, hvis proceduren er at fjerne individuelle hår med en grov struktur.
 3. Et værktøj, der har skarpe ender kræver en vis færdighed at bruge. Arbejde med øjenbryn bliver vanskeligere, fordi disse designelementer ikke giver mulighed for at fange mere end et hår ad gangen. En af de vigtigste fordele ved denne mulighed er, at det faktisk ikke forårsager nogen smerte under proceduren.
 4. Pincet, fremstillet efter saks, har ikke fået en sådan popularitet som andre sorter. Dette skyldes i vid udstrækning brugen af ​​kompleksiteten og det faktum, at det endelige resultat ofte ikke opfylder forventningerne. Sådanne saks i de fleste tilfælde gør øjenbrynene ret smalle efter den tilsvarende procedure for at rette deres form.
 5. Den automatiske type pincet er også meget svært at kalde et populært sortiment, da dets drift er ret kompliceret, og det vil sandsynligvis tage lang tid at vænne sig til et sådant instrument. Alle modeller af denne type har en kompleks struktur, hovedsageligt værktøjet består af dobbelt pincet af intern og ekstern type. Under proceduren indfanger og fixerer det indre værktøj et hår, der glider ind i yderpindene. På trods af alle brugsvanskelighederne har denne mulighed en meget stor fordel: det fuldstændige mangel på smerte, når man arbejder med øjenbryn.

Hvordan får du smukt hår fra en vaskeklud på hovedet?
- Hårvækst over hele overfladen af ​​hovedet på kun 1 måned;
- Den organiske sammensætning er fuldstændig hypoallergenisk;
- Ansøg 1 gang om dagen
- Mere end 1 MILLION tilfredse købere af mænd og kvinder over hele verden!
Læs hele historien.

Udvælgelseskriterier

For at opnå det mest hensigtsmæssige og egnede værktøj er det ikke nok til at bestemme dets særlige sortiment, da der er andre udvælgelseskriterier. Deres fulde liste er nedenfor:

 1. Formen af ​​overfladen af ​​arbejdet ender. Det er ønskeligt, hvis det vil være så afrundet som muligt, da dette udelukker muligheden for utilsigtet ridser af huden under procedurer med øjenbryn.
 2. Værktøjets adfærd ved lukning. Det er nødvendigt at sørge for, at arbejdsenderne er tæt presset til hinanden, ellers vil de dårligt opfange hår.
 3. Overfladefunktioner. Et kvalitetsværktøj har en absolut glat ydre overflade og skærpes indvendigt. Hvis disse regler ikke overholdes, vil det være ret problematisk at slippe af med nyligt voksede hår med en lille længde.
 4. Skæringsværktøj udefra. Ikke alle modeller opfylder dette kriterium, men det er godt, hvis denne regel overholdes, da det giver ekstra sikkerhed under øjenbrynskorrektion.
 5. Brugervenlighed. Før du køber, har du brug for lidt tid til at støtte pincetten i dine hænder for at sikre, at det ikke medfører ulejl under driften.

En vigtig rolle spiller også ved købsstedet, det anbefales at foretage sådanne indkøb udelukkende i specialbutikker og professionelle kosmetiske afdelinger. Deres personale vil hjælpe dig med at vælge den mest passende mulighed for specifikke behov og skærpe pincet, hvis du har brug for det.

Gennemgang af de bedste muligheder

For at gøre det nemmere at navigere i en bred vifte af moderne enheder af denne type, er følgende korte oversigter over pincett, der fuldt ud opfylder alle krav til dem:

 1. Dolly Collection er et billigt værktøj med en skrånende arbejdsflade. Rustfrit stål blev brugt som et materiale, så værktøjet er ikke modtageligt for korrosion og kan vare i meget lang tid. Begge arbejder slutter tæt til hinanden, hvilket giver dig mulighed for nemt at fjerne selv de tyndere hår. Udgivelsen udføres under Divage-mærket, som har formået at etablere sig på den positive side af det kosmetiske marked, der konsekvent demonstrerer et højt kvalitetsniveau. Den omtrentlige pris er 240 rubler.
 2. Solinberg 251-G77 er lavet af højkvalitets stål og har en speciel form: Arbejdets ender skærpes på begge sider og ligger i en vinkel, kanterne er meget klare og giver dig mulighed for nemt at få fat i hår. Værktøjet er lille og let, hvilket gør det behageligt at holde i dine hænder, hvilket sikrer nem betjening under procedurerne. Den anslåede pris er 220 rubler.
 3. TOUCHBeauty er en innovativ version af pincet, som desuden er udstyret med baggrundsbelysning. Denne innovation giver dig mulighed for at manipulere øjenbryn overalt, uanset graden af ​​dækning. Dioderne indgår i designet rette lyset i den nøjagtige retning. Arbejdstænger har en buet form, designet til at fjerne selv de tyndeste hår. Omkostningerne ved et sådant værktøj varierer fra 650 til 800 rubler.
 4. Premax 250-1819 er en moderne model af pincet, der anvendes til fremstilling af stål af højeste kvalitet. Værktøjet har en bekvem form, let vægt, omhyggeligt gennemtænkt design og forbliver skarp i lang tid efter slibning. Mange professionelle kosmetologer vælger i mange henseender takket være de nævnte fordele. Du kan købe sådanne pincet til 1000-1100 rubler.

Sådan bruges

Før du bruger pincet, skal du overveje den ønskede form for øjenbrynene, og korrigér dem derefter regelmæssigt. Hvis denne regel overholdes, begynder de systematisk fjernede hår gradvist at vokse meget langsommere.

Fremgangsmåden i sig selv er som følger:

 1. I første omgang skal du vaske dine hænder med sæbe og vand, hvorefter hudområdet omkring øjenbrynene udsættes for desinfektionsprocessen. Når proceduren starter, skal hele instrumentet også være rent.
 2. Bevægelser af den ene hånd bør forsigtigt og forsigtigt skubbe huden i forskellige retninger, og den anden for at fjerne overskydende hår ved hjælp af pincet. Hvis du følger denne regel, vil smerten faktisk ikke mærkes.
 3. Hvert hår fjernes kun separat, fordi ellers er der risiko for at forstyrre øjenbrynernes tilsigtede form.
 4. Efter fjernelse af alt overskydende hår behandles huden tæt på øjenbrynene med en særlig beroligende gel. Du kan vedhæfte et lille stykke is eller lave en kold komprimering, som gør det muligt at berolige den irriterede hudproces lidt.
 5. Hvis der er indgroede hår i øjenbrynsområdet, kan proceduren først startes efter fordamning af huden og brug af skrubbe. Pincet eller et værktøj med skarpe overflader er bedst til fjernelse i dette tilfælde.
 6. Afskalning af de døde øvre lag af huden og korrektion kun i retning af hårvækst giver dig mulighed for at slippe af med dette problem i fremtiden.

Pleje, opbevaring og håndtering

Øjenbrynpincetter er ikke et evigt redskab, det har sit eget operationelle liv. Du kan øge det ved at følge visse regler, der er angivet nedenfor:

 1. Opbevaring udføres kun i en særlig sag.
 2. Værktøjet skal beskyttes mod fald, der kan beskadige det eller reducere levetiden væsentligt.
 3. Efter hver brug skal pincetbehandles med et hvilket som helst desinfektionsmiddel, inden det påbegyndes, skal det samme gøres. Den mest populære behandling for denne pleje er Miramistin.
 4. Tidligt skærpe pincet og brug ikke et værktøj, der er blevet stumt.

Skarpe pincet

Tidlig slibning er en integreret del af den obligatoriske pleje af denne type værktøj.

Det udføres i to tilfælde:

 1. Pincet blunted. Dette kan let bestemmes af, at med hjælp er det blevet meget sværere at fange et enkelt hår, fjernelsen begynder også at tage meget mere tid og kræfter.
 2. Forebyggende slibning, som udføres en gang hvert halve år.

Du kan også skærpe pincet på to forskellige måder:

 1. Kontakt de fagfolk, der arbejder i de relevante workshops eller skønhedssaloner.
 2. Gennemfør selvskærpning, det er ikke svært, du skal kun forsigtigt gnide enderne af arbejdsdelene på sandpapiret.

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet

Der er mange forskellige måder at rette øjenbryn på uden at bruge til dette specielle værktøj, her er nogle af dem:

 1. Brug af tråden til at give øjenbrynerne den ønskede form, men denne metode har en betydelig ulempe: at udføre en lignende procedure med egne hænder, uden at have visse færdigheder og erfaring, er ikke muligt.
 2. Trimmer haircut er en meget god mulighed, fordi det ikke kræver særlige færdigheder og slet ikke irriterer huden.
 3. Brugen af ​​en særlig øjenbryn epilator er en fælles metode, men misbruget af denne metode kan føre til indvækst af enkelte hår, foruden smerten, når du vælger denne mulighed er meget stærkere end for de fleste analoger.
 4. Anvendelsen af ​​voksstrimler er en anden kendt metode, men det anbefales ikke at øve sig hjemme, fordi det uden hjælp af en specialist er meget vanskeligt at anvende produktet korrekt på øjenbrynene.

pincet

RUBIS

Øjenbrynpincetter med skråt spids. Classic-modellen er en høj kvalitet kosmetisk pincet designet til den mest bekvemme og præcise anvendelse. Bevel tips er ideelle til at pukke øjenbryn eller fjerne uønsket hår fra andre dele af ansigtet eller kroppen.

RUBIS

Øjenbrynpincetter med skråt spids, dækket med fløjlsagtig maling. Classic-modellen er en høj kvalitet kosmetisk pincet designet til den mest bekvemme og præcise anvendelse. De afskårne tips er ideelle til at pukke øjenbryn eller fjerne uønskede hår fra nogen.

RUBIS

Øjenbryn-pincet med skråt spids komplet med læder etui. Classic-modellen er en høj kvalitet kosmetisk pincet designet til den mest bekvemme og præcise anvendelse. De afskårne tips er ideelle til at pukke øjenbryn eller fjerne uønskede hår fra nogen.

RUBIS

Pegede pincet med skarpe spidser. Pincet dekoreret med et schweizisk kryds. Modelpeger - højkvalitets kosmetiske pincett, der giver den mest komfortable og præcise brug. Denne pincet har tynde skarpe spidser, der er perfekte til at fjerne indgroede hår eller splinter.

RUBIS

Øjenbrynpincetter med skråt spids, dækket af maling. Classic-modellen er en høj kvalitet kosmetisk pincet designet til den mest bekvemme og præcise anvendelse. Bevel tips er ideelle til at pukke øjenbryn eller fjerne uønsket hår fra andre dele.

RUBIS

Øjenbrynpincetter med lige spids. Modellen Universal er en professionel pincet af høj kvalitet, der giver den mest behagelige og behagelige brug. Universal - en traditionel pincetmodel med tynde lige spidser. Takket være ergonomisk design og bekvemmelighed i.

RUBIS

Øjenbrynpincetter med skråt spids, dækket med fløjlsagtig maling. Classic-modellen er en høj kvalitet kosmetisk pincet designet til den mest bekvemme og præcise anvendelse. De afskårne tips er ideelle til at pukke øjenbryn eller fjerne uønskede hår fra nogen.

METZGER

PT-610-D-pincettene blev udviklet af eksperter fra det tyske firma Metzger til plukning af øjenbryn og fjernelse af uønskede hår. Specielt er modellen praktisk til at håndtere stubber og indgroet hår. Pincetten er lavet af høj kvalitet stål, har spids svampe med en skærpet inde, som.

RUBIS

Øjenbrynpincetter med skråt spids, dækket med fløjlsagtig maling. Classic-modellen er en høj kvalitet kosmetisk pincet designet til den mest bekvemme og præcise anvendelse. De afskårne tips er ideelle til at pukke øjenbryn eller fjerne uønskede hår fra nogen.

Kiepe

Soft touch øjenbryn pincet med skråt spids, dækket af maling. Farve: pink. Størrelse: 9 cm. Sammensætning: rustfrit stål.

Artikel: 116 pink

METZGER

PT-360-D / R-vippepinde rød blev udviklet i laboratorierne i det tyske firma Metzger. Dette værktøj er designet til at fjerne hår og pluk øjenbryn. De skrånende spidser af PT-360-D / R-pincet fra Metzger er ideelle til denne operation. Denne pincet er lavet meget.

LUCAS 'COSMETICS

Øjenbryn pincet. Stål, plast.

METZGER

PT-13-R-faset pincet rødt - et af de mest udsøgte manicure værktøjer udviklet af specialister fra det tyske firma Metzger. Pincet Metzger designet til plukning af øjenbryn og hårfjerning, lavet af høj kvalitet stål, har skrå svampe med en skærpet inde.

METZGER

PT-865-D-pincet er designet af eksperter fra det tyske firma Metzger til at plukke øjenbryn og fjerne uønskede hår. Specielt er modellen velegnet til håndtering af hamp og indgroet hår. Pincetten er lavet af høj kvalitet stål, har spids svampe med en skærpet inde, som.

METZGER

Blades: skråkant. Farve: blå. Skarphed: manuel. Materiale: værktøjsstål.

METZGER

PT-608-D-pincetten blev oprettet i de tyske firma Metzger's bedste laboratorier. Dette værktøj er designet til at fjerne hår og pluk øjenbryn. De lige tip af PT-608-D-pincet fra Metzger er ideelle til denne operation. Denne pincet er lavet meget omhyggeligt. Det er meget vigtigt.

METZGER

PT-380-D Titanium-skåret pincet blev udviklet i laboratorierne i det tyske firma Metzger. Dette værktøj er designet til at fjerne hår og pluk øjenbryn. De skrånende spidser af PT-380-D Titanium pincet fra Metzger er ideelle til denne operation. Denne pincet er lavet meget.

DEWAL BEAUTY

Professionelt kosmetisk tilbehør, der gør det muligt hurtigt og korrekt at justere øjenbrynens form. Den ideelt konstruerede struktur og maksimal skarphed af alle detaljer bidrager til hurtig fjernelse af selv de mindste hår, hvilket gør korrektionsproceduren mindre smertefuld.

METZGER

Straight tang PT-602-D mat blev udviklet i Tyskland af de bedste specialister fra det tyske firma Metzger. Dette værktøj er designet til at fjerne hår og pluk øjenbryn. De lige tip af PT-602-D-pincet fra Metzger er ideelle til at udføre denne operation. Denne pincet er lavet meget.

HAIRWAY

Pincet med afskårne kanter

Kiepe

Ergo tech øjenbryn pincet med skråt spids, dækket af maling. Farve: sort. Størrelse: 9,5 cm. Sammensætning: rustfrit stål.

Artikel: 118/4 sort

SILVER STAR

Manicure pincet AT-9100. Pincetstørrelsen er 100 mm. Blad skævt. Pink silicone indsats. Hårdhed 42-44 HRC.

Artikel: AT 9100

TITANIA

Pincet-saks 1069, sølv.

METZGER

Pincet PT-607-D, udviklet af eksperter fra det tyske firma Metzger, er et fremragende manicure værktøj, hvis anvendelse er særlig tilrådeligt i forbindelse med øjenvipper forlængelse. Pincetten er lavet af højkvalitets stål og har en svamp med en skarpskåret indvendig og skarp kant.

SILVER STAR

Manicure pincet AT-862. Pincetstørrelsen er 100 mm. Blad skævt. Halvmåttecoating. Hårdhed 46-48 HRC. Til professionel brug.

Artikel: AT 862 special

Kiepe

Soft touch øjenbryn pincet med skråt spids, dækket af maling. Farve: sort. Størrelse: 9 cm. Sammensætning: rustfrit stål.

Artikel: 116 sort

SILVER STAR

Manicure pincet sort AT-9902. Pincetstørrelsen er 100 mm. Blad skævt. Belægningen er farvet. Hårdhed 42-44 HRC.

Artikel: AT 9902

Ergonomisk formede pincet til øjenbrynskorrektion med skråt spids. Farve: lime. Størrelse: 9 cm. Sammensætning: rustfrit stål.

Artikel: 850 AIP lysegrøn

METZGER

Belægning: Farveblade Størrelse: Skåret Materiale: Værktøj Stål Aktiv Ingredienser. Materiale: værktøjsstål. Anvendelsesmåde: Brug Metzger pincett i overensstemmelse med brugsanvisningen, og levetiden vil være utrolig lang.

Kiepe

Fantasy pincet med skråt spids, dækket af maling. Manuel skarphed. Farve: flerfarvet. Størrelse: 9 cm. Sammensætning: rustfrit stål.

Artikel: 114 stjernehimmel

METZGER

PT-863-D lige pincettmatte blev oprettet i det tyske firma Metzgers bedste laboratorier. Dette værktøj er designet til at fjerne hår og pluk øjenbryn. De lige tip af PT-863-D pincet fra Metzger er ideelle til denne operation. Denne pincet er lavet meget omhyggeligt. Trods alt

SILVER STAR

Manicure pincet AT-9912. Pincetstørrelsen er 100 mm. Blad skævt. Belægningen er farvet. Hårdhed 42-44 HRC.

Artikel: AT 9912

SILVER STAR

Pincet med en sidenål til opbygning af AT-867. Størrelsen på pincet er 115 mm. Bladnål. Belægningen er strålende. Hårdhed 42-44 HRC.

SILVER STAR

Manicure pink pincett AT-9900. Pincetstørrelsen er 100 mm. Blad skævt. Belægningen er farvet. Hårdhed 42-44 HRC.

Artikel: AT 9900

SILVER STAR

Pincetter til bygning AT-997. Pincetstørrelsen er 100 mm. Bladnål. Halvmåttecoating. Hårdhed 42-44 HRC.

SILVER STAR

Manicure pincet AT-9904. Pincetstørrelsen er 100 mm. Blad skævt. Belægningen er farvet. Hårdhed 42-44 HRC.

Hvordan vælger du en pålidelig og høj kvalitet øjenbryn pincet

Åben harmonisk udseende, understreget ovalt i ansigtet, korrekt anbragte accenter - alt dette kan gøres ved øjenbryn, eller rettere deres form. Ændret øjenbrynens form - ændret ansigtets udtryk: glad, overrasket, vred.

De siger, at der i naturen er syv typer øjenbryn, som fortæller meget om deres ejer, hans karakter og mulige muligheder. Selvfølgelig, nu damer, for det meste ikke "bære" naturlige øjenbryn. Og alligevel fortsætter fysiognomisterne i form af deres korrektion at lære meget om en persons karakter.

Uanset hvilken form for øjenbryn du vælger, kan du ikke gøre uden pins. Selv i tilfælde af at du har tid og penge til regelmæssige besøg på saloner. Små hår kan forekomme pludselig - og ikke engang løbe til makeup kunstner på grund af et eller to hår!

 • Dine pincet til øjenbryn bliver din uerstattelige assistent. Vælg det - hele kunsten. Damerne sparer som regel ikke penge til køb - det er meget svært at finde det eneste værktøj, der passer dig i alle henseender. Og værner om det som et øje.
 • Specielt damer var berømt for sådan sparsommelighed i de tidspunkter, hvor de kun havde én mulighed for at ligne deres foretrukne skuespillerinder - at bruge et emne fra en skoleberedskab: tegne pen. Han og nu mange kvinder i mode betragter som det bedste redskab til øjenbrynskorrektion, efter at have forsøgt snesevis af forskellige pincet.

Rispepher eller pincet?

Industrien producerer i dag en række modeller af metal- eller plastpincetter.

 • Nogle gange dækker top fabrikanter af tilbehør pincetten med farvet emalje og dekorere dem med Swarovski krystaller. Overvej om du skal betale en masse penge til instrumentets glamour.
 • Højkvalitets metalpincetter, som ikke indeholder skadelige urenheder og ikke er korrosionsfarlige på grund af hyppig desinfektion, kan ikke være a priori billige.
 • Vi anbefaler dig at være opmærksom på pincet af medicinsk stål eller titanium.

Værktøjskant

Men det er ikke alt. Det er et afgørende valg for værktøjets arbejdskant.

Følgende krav pålægges det:

 1. Perfekt glat og jævn overflade. Ellers skader du din hud. Selv små ar i vækstområdet af øjenbrynene kan forblive i mange år. For at skjule denne mangel skal du ty til øjenbrynens tatovering.
 2. Pincet skal være symmetrisk og tæt sammen uden at danne et hul. Af denne karakteristika afhænger evnen til at plukke lige fremtrykte hår eller "hamp", næppe synlig for det blotte øje.

Dette er de generelle krav til instrumentets arbejdsdel, som igen kan have en anden overfladeform:

 • Direkte anbefales til grove hår;
 • fasade - en universel form, med hvilken du kan arbejde som en smal og fremspringende kant;
 • pegede på tykke øjenbryn;
 • i form af et "sting" eller en nål til at plukke de fineste hår eller "hamp".

Skønhedstips

Det er meget sjældent muligt at vælge et universelt værktøj til plukning af øjenbryn og deres efterfølgende korrektion.

 • Vi anbefaler at købe et værktøj med en lige arbejdsflade til "groft" arbejde.
 • Pegede (i form af en nål) for et perfekt design af området over øjnene.
 • Som en ekstra pincet er reedpeder en succes. Ja, ja det samme, fra skolen villig.

Pen form spørgsmål

Med et materiale og en arbejdsflade blev der defineret. Men fra de forskellige former for kuglepenne - drej dit hoved!

 • Enkle pincet er repræsenteret af to fastgjorte plader omkring ti centimeter lange.
 • Producenter af professionelle pincetter betaler øget opmærksomhed på ergonomien i det daglige arbejdsredskab. For at lette sin vægt skal du gøre perforering af håndtaget i form af munter "ærter" eller rhombusser.
 • Til salg kan du finde en "kniv" med gummierede håndtag. Efter vores mening gør dette "lancetten" tungere og bærer ikke yderligere bekvemmelighed.
 • Der er et værktøj i form af små søm saks. Det synes mere behageligt for mange kvinder. Men skynd dig ikke at vælge. Tag saks pincet i dine hænder og prøv dem at arbejde "inaktiv." Træt højre hånd og hans venstre hånd og det er fuldstændig umuligt at bruge? Køb ikke et sådant værktøj - vi lider!

Mirakel af teknologi

 • Kosmetisk industri står ikke stille. Tilbehørssortimentet opdateres med misundelsesværdige konsekvenser. Værktøjsfabrikanterne besluttede sig for at komme væk fra enkle mekaniske pincett og frigivet automatisk øjenbrynpincetter.

Nyhed med hensyn til brugervenlighed er meget kontroversiel. Det er ikke så nemt at mestre det: Der kræves passende færdigheder. Hvis vi anser at vi bliver nødt til at træne på vores eget ansigt, så er der ikke så mange, der ønsker at mestre den nye teknik.

Automatiske pincet består af to redskaber til arbejde: man fanger et hår, den anden fungerer som en hånd, og vender automatisk pincetet på plads.

 • For nemheds skyld at plukke øjenbryn inde i instrumentet monteres lyskilden. LED-pincet synes at være attraktivt ved første øjekast. Faktisk for stærkt lys, der slår direkte i øjnene, skader dem. Hvis vi taler om korrektion af et eller to hår, kan du sikkert købe dette mirakel af teknologi. For langt arbejde er det lidt brug. Husk! Øjenbryn formgivning er omhyggeligt og ansvarligt arbejde. Den bedste belysning er lyst dagslys.
 • Men pincet, der er udstyret med et forstørrelsesglas, må ikke forårsage klager fra specialister.

Professionel pincet

Det anbefales at købe et korrektionsværktøj, der ikke er i gang i en underjordisk passage, men i professionelle butikker. Sortimentet i dem er ret rig, du vil modtage omfattende information fra specialisten om producenten, fordelene ved modellen, du kan "prøve" værktøjet til din hånd uden hast. I denne forbindelse mister onlinebutikker køb "live" - ​​du får en "kat i en taske."

Ofte har et professionelt værktøj en skarphed på indersiden og udadtil. Specialiserede afdelinger tilbyder sin efterfølgende korrektion.

Kendte professionelle producenter fremstiller kosmetiske tilbehør under mærkerne:

 • Zinger. Et velkendt tysk fremstillingsvirksomhed i årtier producerer kosmetiske værktøjer af fremragende kvalitet. Kundeanmeldelser er meget positive.
 • Sephora. Det franske selskab, der indtager en ledende stilling på det kosmetiske marked.
 • Mertz. Tysk firma leverer værktøjssæt til Rusland siden slutningen af ​​forrige århundrede. Produktlinjen har en ekstraordinær sort.
 • Solinberg. Det tyske selskab har i flere år leveret europæiske professionelle professionelle værktøjer.

Dette er ikke alle producenter af professionelle øjenbrynpincetter. På egen hånd vil du finde snesevis af pålidelige producenter, der vil give det bedste valg til formkorrektion.

For nylig er kits til omfattende øjenbrynspleje blevet vist. De består af højkvalitets værktøjer, gel, voks, nuancer af forskellige farver.

Regler for brug af et professionelt værktøj

Det vil være nyttigt at minde om, hvordan man udfører depilation med pincet. Hovedregler:

 1. Desinfektion. Vask dine hænder, inden du begynder arbejdet, tør apparatets arbejdsflade af med en alkoholopløsning. Med en mild desinfektionsmiddel, for eksempel Miramistin, behandler ansigtets arbejdsområde.
 2. Smertefri. Forbered din hud for en ubehagelig procedure ved hjælp af en varmekompressor. Tag altid kun et hår under depilation, træk det i retning af vækst. Stram let arbejdsområdet på huden for at gøre proceduren mindre smertefuld. Øjenbrynskorrektion med pincet - video:
 3. Sikkerhed. Overvåg pinceternes tilstand. Hvis de er stump, skærp dem. Hvis du har brugt værktøjet til andre formål og jags dukkede op på arbejdskanten, kan du alvorligt skade din hud, op til udseende af ar. Håndter med meget skarpe tips.

Opbevaring og pleje

Du har endelig fået et praktisk, praktisk og pålideligt værktøj, der passer dig i alle henseender. Pas på ham!

 • Hvis du har købt øjenbrynpincetter uden en matchende sag, sy et lille stof eller ruskind tilfælde med en snørebånd. Brug altid det i en skønhedsekspert, for ikke at spilde tid og nerver på søgen.
 • I slutningen af ​​arbejdet desinficer du dit nye køb. Tør det. Sæt i sagen. Med passende pleje vil han tjene dig i mange år. På den professionelle værktøjsproducent giver en garanti.

konklusion

Efter at have studeret denne artikel, hvor vi har forsøgt at beskrive de grundlæggende egenskaber for øjenbrynpincet så præcist som muligt, kan du nemt vælge et sådant vigtigt redskab i hver kvindes liv. Skønhed og udtrykkelighed i dine øjne afhænger af det nøjagtige valg efter din individualitet.

Professionelle øjenbryn pincet

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "% @".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "% @".

 • nulstille

Kategorier 0? "Øjenbrynpincetter": "Alle") '> Øjenbrynpincetter

Øjenbryn pincet retningslinjer

Øjenbrynernes pæne form korrigerer ansigtets form og giver det et velplejet udseende. Korrekt udvalgte øjenbrynpincetter hjælper med at fjerne uønskede hår smertefrit og minimere deres vækst i fremtiden. Moderne pincet varierer efter fabrikant, metode for handling, form. For at købe pincet, der opfylder alle de ønskede krav, skal du forstå de forskellige værktøjer.

Typer af pincet

Resultatet af øjenbrynskorrektion afhænger af valget af pincet. Forkerte pincet er i stand til at afbryde hår og forårsage alvorlige smerter. Blandt alle øjenbrynpincetter kan du hente et værktøj fra et bestemt materiale og den ønskede form.
Til fremstilling af pincet anvendes metal eller plast. Ifølge kosmetologer er det bedste værktøj rustfrit stål. Dette materiale indeholder ikke skadelige urenheder, det er holdbart, let at bruge og vedligeholde. Plastpincetter er svære at desinficere. Selv med omhyggelig håndtering mislykkes de hurtigt.
Hvordan vælger pincet til øjenbryn i form af arbejdskant? Der er pincet:

 1. Med lige og brede ender. Et sådant værktøj er praktisk at udføre korrektionen af ​​tykke øjenbryn. Kanterne skal passe tæt på hinanden, ellers fungerer det ikke for at gribe et hår. Denne pincet er ikke egnet til selvbehandling.
 2. Med afskårne ender. Et sådant værktøj anses for ideelt til korrektion både i kosmetologikontoret og i hjemmet. De afskårne tips sætter den rigtige retning for korrektionen og giver dig mulighed for at fjerne de mest frække og grove hår.
 3. Med skarpe ender. I udseende ligner dette værktøj 2 nåle. Det giver dig mulighed for at fange hårene mest præcist og præcist. Denne pincet til øjenbryn bør bruges af dem, der er særligt bange for smerte, da brugen af ​​pincet af dette design ikke forårsager ubehagelige fornemmelser.
 4. Saks pincet. Dette værktøj er ubelejligt at greb, da det ikke giver dig mulighed for at holde hånden i den ønskede vinkel. Ikke egnet til at skabe tynde øjenbryn. Det kan bruges til regelmæssig fjernelse af regrown hairs.
 5. Automatisk. Dette design er en "pincet i pincet." Det indre værktøj tager fat i håret og glider inde i den ydre. Dette er en hurtig, korrekt og smertefri korrektion. Brug af sådan øjenbryn kræver pincetpraksis.

Elektriske pincett har gode anmeldelser. Med det kan du få fat i et hår og ødelægge pæren ved at aktivere en lav spænding. Det elektriske værktøj har en ret høj pris, men det tillader ikke at slippe af med uønskede hår for altid, som det hævdes af nogle producenter.

Anbefalinger til udvælgelse

Efter at have besluttet på typen af ​​materiale og form, skal du være opmærksom på andre vigtige nuancer, når du køber øjenbrynpincetter.

Værktøjet skal tages i hånd og sørge for, at det ikke forårsager ubehag. Pincettens arbejdskant bør lukkes tæt for effektivt at kunne tage fat i håret. Den afrundede spids af pincetten vil ikke ridse huden under korrektion.
Du bør nøje overveje pincet til øjenbryn ind og ud. Pinsens ydre overflade skal være helt flad og glat. Kvaliteten af ​​pincetten bliver skærpet inde. Takket være dette vil pincetene kunne rydde op, ikke kun lange, men også knap voksede hår. Det er godt, hvis værktøjet er skarpt og udenfor: dette vil sikre sikkerhed i korrektionsprocessen. Det er nødvendigt at kontrollere pincetten efter manuel slibning, da hakene kan forblive på den.
Det er bedst at købe øjenbrynpincetter i professionelle afdelinger. Eksperter hjælper dig med at vælge det rigtige værktøj, giver detaljerede råd om ethvert problem. I sådanne butikker er der desuden mulighed for at skære pincet.

Sådan bruges

Det er meget vigtigt at vælge den ønskede form for øjenbryn inden den første plukning. Dens forandring kræver en stor indsats og tager lang tid. Med en regelmæssig procedure vil individuelle hår forsinke deres vækst.

Særegenheder af pleje

Livet på øjenbrynpincetter er ikke uendeligt. For at udvide det er det vigtigt at pleje instrumentet korrekt. For at undgå skade bør du:

 • holde det fra at falde;
 • opbevare i et specielt tilfælde
 • efter hver korrektion tørres med et desinfektionsmiddel.


Selv med passende pleje kan øjenbrynpincet kedeligvis. Dette skete, hvis værktøjet ikke altid tager fat i håret eller trækker det ud med vanskeligheder. Du kan skærpe det med en professionel mester eller uafhængigt. I hjemmet er det nemt at gøre med sandpapir og gnider værktøjets spidser. Skarpe pincet skal udføres mindst 1 gang om 6 måneder.
Højkvalitets pincet til øjenbrynskorrektion - et uundværligt værktøj til omsorg for dit ansigt, både hjemme og hos en professionel kosmetolog. Det rigtige værktøj hjælper dig hurtigt og uden smerte at løse problemet med unødvendige hår og give udseendet af et færdigt udseende.

Øjenbrynpincetter: Hvordan vælger du den rigtige?

Fjernelse af overskydende hår med pincet er den mest almindelige måde at rette øjenbrynene hjemme (du kan læse om andre typer her). Han fortjente denne anerkendelse på grund af den enkle teknik, som selv en nybegynder kan mestre.

Hvordan vælger øjenbrynpincett?

 • Pincet med skråkantede kanter: Giver dig mulighed for at få fat i et hår ad gangen, samt fjerne de korteste.
 • Straight-edge pincet: giver dig mulighed for at få fat i flere hår på én gang, hvilket er meget bekvemt, når du korrigerer tykke øjenbryn (vi har allerede fortalt om, hvordan du vokser øjenbryn). Sådanne pincet anvendes normalt af professionelle mestere.
 • Pincet med tynde, smalle ender: Ideel til pitting, såvel som for indgroede hår.
 • Saksformet pincet: Dette er en speciel form for pincet, der giver dig mulighed for at holde værktøjet som almindelig saks. Kanterne af pincetten kan både være lige og afskårne. Men det kan ikke synes at være praktisk for alle, for i dette tilfælde er det vanskeligere at styre instrumentets bevægelser.
 • Belyset pincet: dets karakteristiske egenskab er tilstedeværelsen af ​​en indbygget lommelygte, der belyser selv de korteste hår og giver dig mulighed for at opnå den perfekte form.
 • Automatisk pincet: fanger hårene, og han trækker dem ud. Men med sådanne pincet er der brug for en vis fingerfuldhed, da den på grund af sin størrelse kan blande sig i visuel processtyring. Det vil sandsynligvis fjerne overskydende hår.

Når du har besluttet en formular, der passer til dig, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​en bestemt pincet, som du beslutter dig for at købe. Hvad er værd at overveje?

 • Pincet skal være lavet af rustfrit stål. Dette materiale er garanteret ikke at reagere med nogen kosmetiske og desinfektionsmidler.
 • Pincettens kanter lukkes tæt, og de bør ikke være ru.
 • Pincets størrelse skal passe dig personligt og være behagelig til arbejde.

Hvilken øjenbrynskorrigeringsteknik foretrækker du? Efterlad en kommentar.

Alt om øjenbrynpincetter

Øjenbrynpincet - et værktøj, der kræves af hver øjenbrynskorrektionsspecialist, og enhver kvinde skal have tang i hendes arsenal. Evnen til at give øjenbrynene den ideelle form afhænger mere af mesterens professionalisme end på værktøjet. Men at arbejde med stumpe pincet, der ikke tager fat i håret og ridser huden, bliver en komplet straf.

Hvad er forskellige pincet

De fleste øjenbrynpincetter har en lignende form og omtrent samme længde. De adskiller sig hovedsageligt i form af arbejdskanten og det materiale, de er fremstillet af. Pincet af forskellige plastmaterialer, metallegeringer og rustfrit stål sælges i butikker og onlinebutikker. Uanset om du køber pincet til arbejde eller personlig brug, skal du kun vælge rustfrit stål.

Plastpincetter kan indeholde giftige stoffer, som gennem huden eller med indåndet luft vil fordøje kroppen langsomt. Kniplinger af en legering af ukendt sammensætning er også et tvivlsomt valg. Afhængigt af legeringens sammensætning og metoden for dens produktion kan sådanne værktøjer blive rustne, hurtigt kedelige, bøje. Ved regelmæssig desinfektion vil de blive ødelagt af korrosion. Det bedste valg er værktøjer lavet af austenitisk klasse 12x18H10T strukturelt stål. De har en høj korrosionsbestandighed, må ikke rustes med langvarig kontakt med vand, modstå udsættelse for ætsende medier, tjene i lang tid og skarpe godt. Denne stålkvalitet bruges til at lave en række medicinske instrumenter, herunder pincet.

Da geometrien af ​​pincet til professionel og personlig brug er den samme, købes de bedst i specialbutikker, der sælger produkter til skønhedssaloner. Selv i sådanne butikker kan priserne på værktøjer variere meget. Hvis du ser 2 praktisk talt identiske pincetter af samme producent, der adskiller sig i omkostningerne med 1,5-2 gange, tyder dette på, at en billigere forekomst er lavet af lavere kvalitet stål, der indeholder mikrofoner eller stålet er billigere måde og er mindre holdbar, blødere. Sådanne pinsetter fejler hurtigere. I tilfælde af et utilsigtet fald, fra en højde på 20 cm, stopper hårene normalt. Når du forsøger at skærpe, danner de en ujævnt kant med finner. Faktisk er de ikke genstand for skærpning.

Udvælgelse af pincet i form af arbejdskant

Typer af pincet er bestemt af:

 • stål, hvorfra det fremstilles
 • Instrumentets geometriske form (den skal ligge komfortabelt i hånden, ikke glide ud, i virkeligheden bør pincetten være en forlængelse af mesterens hånd);
 • Elasticitetsgrader ved kompression (tilslutning af enderne);
 • forkanten af ​​arbejdskanten
 • Skæringsmetoden, som skal være på begge sider med pincet med en bred kant (hvis det ønskes, kan du skarpe med reparations- og vedligeholdelsesværktøjet eller dig selv).

Mekaniske pincett til øjenbryn produceret med 4 former for arbejdskant:

 • lige bred
 • tilbøjelig bred
 • indsnævret;
 • nåleformede.

Der er også automatisk type pincet. Det er et inddrageligt design. Den inddragelige del bruges til at tage fat i et hår, hvorefter det trækker sig ud og trækker et hår ud. Denne procedure giver ingen smertefulde fornemmelser, men kan kun udføres af en mester. Det er yderst ubelejligt for dem at selvstændigt justere formen på øjenbrynene.

Nogle mekaniske tang er lavet med lys. På værktøjet installere en lille LED lommelygte, som skal hjælpe med at se bedre hår. I praksis er effekten af ​​en sådan belysning ubetydelig. Baggrundslyset er tydeligt synligt i mørkede rum, i lyst oplyste rum er det næsten umærkeligt. Det er strengt forbudt at anvende sådanne apparater i saloner, da de ikke kan gennemblødes i en antiseptisk opløsning og steriliseres i en ultraviolet lampe, specielt desinficeret i en autoklave, som kan forårsage infektion med virale, svampe og parasitære sygdomme, herunder HIV, alle hepatitisstammer osv.

Lige, bred hæm er god til hurtig justering af tykke øjenbryn med tykt hår, men giver ikke mulighed for en detaljeret undersøgelse af øjenbrynene.

Skrå kant passer til alle typer øjenbryn. Det er praktisk at bruge både erfarne mestere og begyndere.

Den indsnævrede kant er mest velegnet til arbejde med meget fine hår.

De nålformede tænger er universelle, med lidt fingerfærdighed, som de giver dig mulighed for hurtigt, smukt og smertefrit at rette eventuelle øjenbryn til både klienten og sig selv.

Tips til at hjælpe dig med at vælge de rigtige øjenbrynpincetter:

Gør øjenbrynene hjemme

Hvis du aldrig har været involveret i udvælgelsen af ​​blanketten og fjernelse af overskydende hår, er det bedre at kontakte en professionel. Guiden hjælper dig med at vælge geometrien på øjenbrynene, der bedst understreger din skønhed, gør dit ansigt ekspressivt, giver anbefalinger til pleje og pålægning af makeup.

Hvis du kun har brug for at justere de voksne hår, og du har en vis færdighed, kan du selv fjerne uønskede hår. Køb straks professionelle pincet. Der er ingen grundlæggende forskel i designet mellem professionelle og husholdnings tang, men det er meget mere praktisk for en professionel at arbejde, de er af høj kvalitet og holdbar. Når det bruges individuelt, varer det mere end et år.

Vælg formen af ​​tang og geometrien på arbejdskant, så det er bekvemt for dig at gribe et hår ad gangen og trække det ud i retning af vækst. Den mest ubehagelige - med en lige bred kant. Ved smertefri behandling skal du tage den nålformede. Til selvbetjening vælger mange pincett med en konisk eller konisk kant.

Pleje pincet

Selv om pinchet synes at være den enkleste armatur, kræver det også ordentlig pleje. For at kunne tjene det længe og smidigt skal du følge en række regler.

 • Tænger kan ikke tabes: falder forårsager beskadigelse af arbejdskant. Ofte, efter et fald, selv fra en lav højde, bliver pincet ubrugelig.
 • Før første brug og efter hver brug vaskes tængerne under rindende vand med vaskemiddel, nedsænket i en antiseptisk opløsning. Hvis værktøjet bruges af en person, er der 10 minutter i en 0,05% opløsning af chlorhexidin Bigluconate nok, at pincetterne ikke har et næringsmedium til mikroorganismerne. Efter at instrumentet er taget ud, tørres forsigtigt og opbevares i en ren sag eller en specielt udpeget boks.

I kabinen er anordningen nedsænket i en opløsning af et stærkt antiseptisk middel, f.eks. "Optimax" (koncentrationen og tiden for opløsningen er foreskrevet i instruktionerne og afhænger af det specifikke middel).

Efter opløsningen sendes tangen til sterilisatoren, hvor de forbliver til næste brug.

 • Pincet skal skærpes i tide. Skæringsplanen afhænger af hyppigheden af ​​brugen. I saloner, hvor proceduren er i stor efterspørgsel, justerer de skærpningen en gang i 2-3 måneder alene eller hos mesteren. Individuelle pincet kan skærpes. Gør det 1 gang i 6-7 måneder, ved hjælp af en elektrochechetochka med en dyse til saks. Med sin hjælp kan du runde for skarpe hjørner.
 • Hvis du bærer øjenbrynpincetter i en håndtaske, skal du sørge for, at arbejdskanten er beskyttet af en hætte, og tangene placeres i en praktisk sag, som beskytter den mod beskadigelse og forhindrer pincetten i at ødelægge posen og genstande inde i den.

Se også: Sådan vælges de bedste øjenbrynpincetter (video)

Hvordan man vælger voks voks til depilation

Hvorfor er der og hvordan man fjerner irritationen efter barbering: metoder til behandling og forebyggelse af problemer