Øjenbrynpincetter: Hvordan vælger du den rigtige?

Fjernelse af overskydende hår med pincet er den mest almindelige måde at rette øjenbrynene hjemme (du kan læse om andre typer her). Han fortjente denne anerkendelse på grund af den enkle teknik, som selv en nybegynder kan mestre.

Hvordan vælger øjenbrynpincett?

 • Pincet med skråkantede kanter: Giver dig mulighed for at få fat i et hår ad gangen, samt fjerne de korteste.
 • Straight-edge pincet: giver dig mulighed for at få fat i flere hår på én gang, hvilket er meget bekvemt, når du korrigerer tykke øjenbryn (vi har allerede fortalt om, hvordan du vokser øjenbryn). Sådanne pincet anvendes normalt af professionelle mestere.
 • Pincet med tynde, smalle ender: Ideel til pitting, såvel som for indgroede hår.
 • Saksformet pincet: Dette er en speciel form for pincet, der giver dig mulighed for at holde værktøjet som almindelig saks. Kanterne af pincetten kan både være lige og afskårne. Men det kan ikke synes at være praktisk for alle, for i dette tilfælde er det vanskeligere at styre instrumentets bevægelser.
 • Belyset pincet: dets karakteristiske egenskab er tilstedeværelsen af ​​en indbygget lommelygte, der belyser selv de korteste hår og giver dig mulighed for at opnå den perfekte form.
 • Automatisk pincet: fanger hårene, og han trækker dem ud. Men med sådanne pincet er der brug for en vis fingerfuldhed, da den på grund af sin størrelse kan blande sig i visuel processtyring. Det vil sandsynligvis fjerne overskydende hår.

Når du har besluttet en formular, der passer til dig, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​en bestemt pincet, som du beslutter dig for at købe. Hvad er værd at overveje?

 • Pincet skal være lavet af rustfrit stål. Dette materiale er garanteret ikke at reagere med nogen kosmetiske og desinfektionsmidler.
 • Pincettens kanter lukkes tæt, og de bør ikke være ru.
 • Pincets størrelse skal passe dig personligt og være behagelig til arbejde.

Hvilken øjenbrynskorrigeringsteknik foretrækker du? Efterlad en kommentar.

Øjenbryn Pincet: art overblik og fabrikanter, brug og pleje regler

Typer af øjenbrynpincetter

Sådanne pincet er et vigtigt redskab i hver piges arsenal, da øjenbryn kræver særlig opmærksomhed og omhyggelig omhu. Det er vigtigt at vælge en mulighed, som opfylder alle krav til det og ikke forårsager ubehag under brug.

Følgende er de vigtigste typer af pincet:

 1. Et værktøj med en lige og ret bred arbejdsflade er den mest almindelige og klassiske løsning. Designfunktionerne gør det muligt at fange ikke en, men flere hår på én gang, så det er meget bekvemt, når man arbejder med temmelig tykke øjenbryn. I de fleste tilfælde anvendes den af ​​specialister i saloner, da de særlige forhold i form af den del af arbejdet gør det vanskeligt for dem at arbejde selvstændigt.
 2. Et værktøj med en skrånende arbejdsdel er ikke mindre almindelig og populær, da sådanne funktioner gør det meget mere bekvemt til selvstændig brug, bliver individuelle hår fanget meget lettere. Denne mulighed er ideel, hvis proceduren er at fjerne individuelle hår med en grov struktur.
 3. Et værktøj, der har skarpe ender kræver en vis færdighed at bruge. Arbejde med øjenbryn bliver vanskeligere, fordi disse designelementer ikke giver mulighed for at fange mere end et hår ad gangen. En af de vigtigste fordele ved denne mulighed er, at det faktisk ikke forårsager nogen smerte under proceduren.
 4. Pincet, fremstillet efter saks, har ikke fået en sådan popularitet som andre sorter. Dette skyldes i vid udstrækning brugen af ​​kompleksiteten og det faktum, at det endelige resultat ofte ikke opfylder forventningerne. Sådanne saks i de fleste tilfælde gør øjenbrynene ret smalle efter den tilsvarende procedure for at rette deres form.
 5. Den automatiske type pincet er også meget svært at kalde et populært sortiment, da dets drift er ret kompliceret, og det vil sandsynligvis tage lang tid at vænne sig til et sådant instrument. Alle modeller af denne type har en kompleks struktur, hovedsageligt værktøjet består af dobbelt pincet af intern og ekstern type. Under proceduren indfanger og fixerer det indre værktøj et hår, der glider ind i yderpindene. På trods af alle brugsvanskelighederne har denne mulighed en meget stor fordel: det fuldstændige mangel på smerte, når man arbejder med øjenbryn.

Hvordan får du smukt hår fra en vaskeklud på hovedet?
- Hårvækst over hele overfladen af ​​hovedet på kun 1 måned;
- Den organiske sammensætning er fuldstændig hypoallergenisk;
- Ansøg 1 gang om dagen
- Mere end 1 MILLION tilfredse købere af mænd og kvinder over hele verden!
Læs hele historien.

Udvælgelseskriterier

For at opnå det mest hensigtsmæssige og egnede værktøj er det ikke nok til at bestemme dets særlige sortiment, da der er andre udvælgelseskriterier. Deres fulde liste er nedenfor:

 1. Formen af ​​overfladen af ​​arbejdet ender. Det er ønskeligt, hvis det vil være så afrundet som muligt, da dette udelukker muligheden for utilsigtet ridser af huden under procedurer med øjenbryn.
 2. Værktøjets adfærd ved lukning. Det er nødvendigt at sørge for, at arbejdsenderne er tæt presset til hinanden, ellers vil de dårligt opfange hår.
 3. Overfladefunktioner. Et kvalitetsværktøj har en absolut glat ydre overflade og skærpes indvendigt. Hvis disse regler ikke overholdes, vil det være ret problematisk at slippe af med nyligt voksede hår med en lille længde.
 4. Skæringsværktøj udefra. Ikke alle modeller opfylder dette kriterium, men det er godt, hvis denne regel overholdes, da det giver ekstra sikkerhed under øjenbrynskorrektion.
 5. Brugervenlighed. Før du køber, har du brug for lidt tid til at støtte pincetten i dine hænder for at sikre, at det ikke medfører ulejl under driften.

En vigtig rolle spiller også ved købsstedet, det anbefales at foretage sådanne indkøb udelukkende i specialbutikker og professionelle kosmetiske afdelinger. Deres personale vil hjælpe dig med at vælge den mest passende mulighed for specifikke behov og skærpe pincet, hvis du har brug for det.

Gennemgang af de bedste muligheder

For at gøre det nemmere at navigere i en bred vifte af moderne enheder af denne type, er følgende korte oversigter over pincett, der fuldt ud opfylder alle krav til dem:

 1. Dolly Collection er et billigt værktøj med en skrånende arbejdsflade. Rustfrit stål blev brugt som et materiale, så værktøjet er ikke modtageligt for korrosion og kan vare i meget lang tid. Begge arbejder slutter tæt til hinanden, hvilket giver dig mulighed for nemt at fjerne selv de tyndere hår. Udgivelsen udføres under Divage-mærket, som har formået at etablere sig på den positive side af det kosmetiske marked, der konsekvent demonstrerer et højt kvalitetsniveau. Den omtrentlige pris er 240 rubler.
 2. Solinberg 251-G77 er lavet af højkvalitets stål og har en speciel form: Arbejdets ender skærpes på begge sider og ligger i en vinkel, kanterne er meget klare og giver dig mulighed for nemt at få fat i hår. Værktøjet er lille og let, hvilket gør det behageligt at holde i dine hænder, hvilket sikrer nem betjening under procedurerne. Den anslåede pris er 220 rubler.
 3. TOUCHBeauty er en innovativ version af pincet, som desuden er udstyret med baggrundsbelysning. Denne innovation giver dig mulighed for at manipulere øjenbryn overalt, uanset graden af ​​dækning. Dioderne indgår i designet rette lyset i den nøjagtige retning. Arbejdstænger har en buet form, designet til at fjerne selv de tyndeste hår. Omkostningerne ved et sådant værktøj varierer fra 650 til 800 rubler.
 4. Premax 250-1819 er en moderne model af pincet, der anvendes til fremstilling af stål af højeste kvalitet. Værktøjet har en bekvem form, let vægt, omhyggeligt gennemtænkt design og forbliver skarp i lang tid efter slibning. Mange professionelle kosmetologer vælger i mange henseender takket være de nævnte fordele. Du kan købe sådanne pincet til 1000-1100 rubler.

Sådan bruges

Før du bruger pincet, skal du overveje den ønskede form for øjenbrynene, og korrigér dem derefter regelmæssigt. Hvis denne regel overholdes, begynder de systematisk fjernede hår gradvist at vokse meget langsommere.

Fremgangsmåden i sig selv er som følger:

 1. I første omgang skal du vaske dine hænder med sæbe og vand, hvorefter hudområdet omkring øjenbrynene udsættes for desinfektionsprocessen. Når proceduren starter, skal hele instrumentet også være rent.
 2. Bevægelser af den ene hånd bør forsigtigt og forsigtigt skubbe huden i forskellige retninger, og den anden for at fjerne overskydende hår ved hjælp af pincet. Hvis du følger denne regel, vil smerten faktisk ikke mærkes.
 3. Hvert hår fjernes kun separat, fordi ellers er der risiko for at forstyrre øjenbrynernes tilsigtede form.
 4. Efter fjernelse af alt overskydende hår behandles huden tæt på øjenbrynene med en særlig beroligende gel. Du kan vedhæfte et lille stykke is eller lave en kold komprimering, som gør det muligt at berolige den irriterede hudproces lidt.
 5. Hvis der er indgroede hår i øjenbrynsområdet, kan proceduren først startes efter fordamning af huden og brug af skrubbe. Pincet eller et værktøj med skarpe overflader er bedst til fjernelse i dette tilfælde.
 6. Afskalning af de døde øvre lag af huden og korrektion kun i retning af hårvækst giver dig mulighed for at slippe af med dette problem i fremtiden.

Pleje, opbevaring og håndtering

Øjenbrynpincetter er ikke et evigt redskab, det har sit eget operationelle liv. Du kan øge det ved at følge visse regler, der er angivet nedenfor:

 1. Opbevaring udføres kun i en særlig sag.
 2. Værktøjet skal beskyttes mod fald, der kan beskadige det eller reducere levetiden væsentligt.
 3. Efter hver brug skal pincetbehandles med et hvilket som helst desinfektionsmiddel, inden det påbegyndes, skal det samme gøres. Den mest populære behandling for denne pleje er Miramistin.
 4. Tidligt skærpe pincet og brug ikke et værktøj, der er blevet stumt.

Skarpe pincet

Tidlig slibning er en integreret del af den obligatoriske pleje af denne type værktøj.

Det udføres i to tilfælde:

 1. Pincet blunted. Dette kan let bestemmes af, at med hjælp er det blevet meget sværere at fange et enkelt hår, fjernelsen begynder også at tage meget mere tid og kræfter.
 2. Forebyggende slibning, som udføres en gang hvert halve år.

Du kan også skærpe pincet på to forskellige måder:

 1. Kontakt de fagfolk, der arbejder i de relevante workshops eller skønhedssaloner.
 2. Gennemfør selvskærpning, det er ikke svært, du skal kun forsigtigt gnide enderne af arbejdsdelene på sandpapiret.

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet

Der er mange forskellige måder at rette øjenbryn på uden at bruge til dette specielle værktøj, her er nogle af dem:

 1. Brug af tråden til at give øjenbrynerne den ønskede form, men denne metode har en betydelig ulempe: at udføre en lignende procedure med egne hænder, uden at have visse færdigheder og erfaring, er ikke muligt.
 2. Trimmer haircut er en meget god mulighed, fordi det ikke kræver særlige færdigheder og slet ikke irriterer huden.
 3. Brugen af ​​en særlig øjenbryn epilator er en fælles metode, men misbruget af denne metode kan føre til indvækst af enkelte hår, foruden smerten, når du vælger denne mulighed er meget stærkere end for de fleste analoger.
 4. Anvendelsen af ​​voksstrimler er en anden kendt metode, men det anbefales ikke at øve sig hjemme, fordi det uden hjælp af en specialist er meget vanskeligt at anvende produktet korrekt på øjenbrynene.

Øjenbryn pincet

Hver kvinde ønsker at se attraktive ud. Men nogle af det retfærdige køn tiltrækker øjet og fascinerer med deres udseende, andre synes mindre smukke. Årsagen til denne opfattelse er harmoni af det kvindelige ansigt eller dets fravær. En meget vigtig rolle i dannelsen af ​​det kvindelige udseende spilles af øjenbryn, hvis pæne form gør ansigtet mere velplejet. Du kan gå til en skønhedssalon og overlade dit ansigt til en professionel mester, eller du kan selvstændigt tilpasse formen derhjemme. Under alle omstændigheder er det usandsynligt, at du opnår et perfekt resultat uden hjælp af øjenbrynpincetter.

Særlige egenskaber

Øjenbryn pincet - et must-have værktøj i en kvindelig kosmetik taske. Uanset om du har tykke øjenbryn eller tynd - for at opnå den perfekte form, skal du bruge pincet. Der er også andre navne på denne kosmetologiske enhed. Øjenbrynpincet - en af ​​dem.

Hvad hedder de?

Men på det faglige niveau betegnes dette værktøj som en raider. I starten var det en indretning til tegning, bestående af to metalsticks med en base. Afstanden mellem kanterne blev indstillet ved hjælp af et særligt scrollhjul. For yderligere 30-40 år siden brugte kvinder massivt reedfederen til at korrigere formen på øjenbrynene. Efterhånden blev han tvunget ud af pincet og professionelle øjenbrynpincetter. Alle disse kosmetiske værktøjer ser næsten ens ud og bruges til at give øjenbrynene den perfekte, neat form.

arter

I dag tilbydes det retfærdige køn et rigt udvalg af forskellige pincet og øjenbrynpincetter.

Mode står ikke stille. Denne erklæring gælder for det kvindelige udseende. Ethvert kosmetologisk værktøj kræver opgradering og opdatering. Udvalget af professionelle øjenbrynpincetter er repræsenteret af følgende muligheder:

 • automatisk;
 • pincet; saks;
 • pincet, nål;
 • pegede;
 • indsnævret;
 • skrå;
 • buet;
 • direkte widescreen;
 • elektrisk;
 • baggrundsbelyst.

Når du vælger et værktøj, skal du fokusere på din egen fysiologi (formen af ​​øjenbrynene, tykkelsen og retningen af ​​hårvæksten), hyppigheden af ​​brugen af ​​enheden og personlige præferencer.

Populære producenter

Kosmetiske værktøjer på det moderne verdensmarked er repræsenteret af en række mærker. Der er producenter, som kun specialiserer sig i fremstilling og salg af værktøj, og der er universelle virksomheder, der også producerer forskellige kosmetiske produkter. Der er budget muligheder for personer med mellemindkomst, og der er luksusvarer.

Blandt de hundreder af virksomheder, der er kendt på kosmetologimarkedet, er følgende: Mac, Staleks, Zinger, Metzger, Solingen, QVS og andre.

Ikke alle kvinder forstår straks, hvilken producent der foretrækker. Det er bedre at fokusere på produktets kvalitet og funktionalitet, forbrugeranmeldelser og personlige præferencer.

Hvordan vælger man?

Når du vælger pincet, skal du først beslutte om øjenbrynens form og bestemme hvilket værktøj der passer bedst til.

De vigtigste udvælgelseskriterier for professionelle øjenbrynpincetter omfatter følgende:

 • form - type design af værktøjskanten;
 • produktionsmateriale (den bedste mulighed er pincet af rustfrit stål med glidende gummierede indlæg);
 • type (universal, automatisk eller baggrundsbelyst);
 • fremstillingsvirksomhed;
 • prissegment.

Desværre kan det første køb ikke altid lykkes. Du kan købe professionelle pincet af luksus, men du kan ikke arbejde med det. "Hans" værktøj til at føle. Som professionelle kosmetologer bemærker, undertiden er det kun gennem forsøg og eksperimenter, at man kan finde de perfekte pincet til øjenbrynformning.

Hvordan trækker du ud korrekt?

Så købt pincet, nu skal du lære at bruge det korrekt. Normalt vil du straks teste værktøjet. Men skynd dig ikke, fordi en fejl - og øjenbrynens form kan blive forkælet. Læs anbefalingerne og råd fra kosmetologer, studer de forskellige teknikker, vælg formularen - og kun derefter fortsæt med at gennemføre planen.

Korrektionsteknologi

For det første er håndhygiejne og desinfektion nødvendige, og kun så vil det være muligt at fortsætte med proceduren. Glem ikke at behandle dine øjenbryn med et antiseptisk middel.

Med en hånd forsigtigt stram huden, den anden - med forsigtige og omhyggelige bevægelser fjern hårene en efter en. Efter korrektion anbringes en kosmetisk gel, der lindrer irritation og lindrer skadet hud. Du kan bruge de sædvanlige isstykker, som hurtigt lindrer smerte.

For at udelukke muligheden for hårdannelse efter proceduren skal du trække dem ud i retning af vækst. Eksfolierende skrubningsprocedurer forhindrer også efterfølgende hårindvækst.

Hvordan laver du selv en formular?

Bøjernes bøjning, størrelse og form er valgt efter typen af ​​ansigt. Der er knækkede øjenbryn, buet, buet, hus, vandret og stigende.

For at bestemme formularen, tag en øjenpenne i dine hænder og tegne tre punkter på øjenbryn:

 1. Vedhæft en blyant ved at forbinde i en linje næsens vinge og det indre hjørne af øjet - dette vil være begyndelsen af ​​øjenbryn.
 2. Den lodrette linje forbinder næsens vinge og øvre øvre øvre kant - dette er øjenbryns højeste punkt.
 3. Den tredje linje forbinder næsens vinge og det ydre hjørne af øjet - dette er enden af ​​øjenbryn.

Sådan steriliseres der hjemme?

Uanset om du udfører øjenbrynskorrektion i kosmetologisalonen eller i skønhedscentret, stoler på fagfolkets hænder eller gør alt selv, skal du ikke glemme renheden af ​​de anvendte instrumenter. Øjenbrynpincetter skal vaskes (du kan bruge almindeligt fast vand, men destilleret vand er bedre), desinficere og sterilisere.

Hvis der i skønhedssaloner til sterilisering af kosmetologiprodukter anvendes forskellige specialapparater (ultraviolet sterilisator, tørvarmeskab eller glossperic sterilisator), er implementeringen af ​​denne procedure derhjemme tvivlsom. Den bedste mulighed er at købe en lille kvarts lampe eller en glas-glas sterilisat til en overkommelig pris.

Sådan repareres?

At kosmetologeværktøjet ikke brød, er det nødvendigt at bruge det til udpeget formål. Forholdsregler kan eliminere unødvendige problemer med reparation eller uplanlagte slibning øjenbryn pincet. For eksempel øger hyppigheden af ​​pincet uden en sag i din pung eller kosmetiske taske risikoen for et værktøjsbrud.

Der sker dog noget i livet. Pincet kan deformere eller bryde lige som følge af et uheldigt fald på gulvet. Uden de dygtige hænder af mesteren kan ikke gøre, da i dette tilfælde skal retting og straightening. Efter reparation skal du sørge for, at pincettene er i god stand: Kontrollér, at spidserne er jævnt lukket.

Hvordan man skærper?

Brug af de samme pincetter i lang tid kan du bemærke, at det bliver sværere at arbejde med værktøjet. Det hår kan ikke fjernes, formularen kan ikke justeres korrekt. Ofte beslutter piger at købe en ny "assistent" og begå en fejltagelse. Fejlen ligger i, at det "gamle" værktøj ikke svigtede, men kun dets tip var kedeligt. Pincet til øjenbryn, der bruges hjemme, bør skærpes en gang om 6-7 måneder, og værktøjer fra professionelle skønhedssaloner - en gang om 2-3 måneder, siden der er intensiteten af ​​brugen er højere.

Du kan skarpe øjenbrynpincer selv, for dette har du brug for sandpapir. Sørg for, at bevægelserne er ensartede og nøjagtige, ikke nødvendigt at skynde sig. Behandle indersiden først, så ydersiden.

Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at søge hjælp fra en professionel. Føreren af ​​skarphed kosmetologi værktøjer skærper din "assistent" perfekt.

Hvad kan pluk øjenbryn, hvis der ikke er nogen pincet?

Brug af pincet eller pincet til at danne øjenbryn er den nemmeste og mest overkommelige måde. Men der er alternative metoder og enheder, der bruges til at skabe den perfekte form af øjenbrynene. De kan med succes erstatte professionelle værktøjer:

 • tråde (denne teknologi kræver erfaring og færdighed);
 • voks (som i den tidligere version, kan du ikke undvære færdigheder eller hjælp fra en professionel kosmetolog);
 • trimmer (egnet til kvinder med høj hudfølsomhed og lav smerte tærskel, da enheden ikke trækker hår ud, men simpelthen trimmer dem);
 • epilator for øjenbryn (denne metode har en række ulemper, blandt hvilke udsender ømhed og varighed af proceduren samt en høj sandsynlighed for efterfølgende hårinvækst).

anmeldelser

Øjenbrynpincetter er "hjælperen" i hver kvindes kosmetikpose, uden hvilken det er umuligt at opnå den perfekte form for øjenbryn. Hvis vi taler om, hvorvidt dette værktøj er nødvendigt, er svaret absolut bekræftende. Anvendelsen af ​​pincet til øjenbrynformning betragtes fortjent som den mindst traumatiske og meget smertefri metode. Proceduren kræver ingen særlige færdigheder, det er nok at følge de mere erfarne masters generelle regler og anbefalinger.

Ønsker at have perfekte øjenbryn - køb kvalitet pincet. Produktanmeldelser fra de bedste producenter er næsten altid positive. Når du vælger pincet eller pincet, skal du være opmærksom på kvaliteten og styrken af ​​det anvendte materiale, form og type af værktøjet, graden af ​​skærpning. Ideelle øjenbryn kræver det bedste værktøj, hvilket kan tage meget tid at søge.

Fortsætter temaet i artiklen - en video om valg af den perfekte øjenbrynpincett.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Hvordan man vælger en god øjenbryn pincet

Ansigts harmoni og skønhed afhænger stort set af øjenbrynene. Deres pæne form gør et velplejet hele ansigt.

Øjenbryn kan gøre en kvinde yngre, visuelt rette ansigtets form og endog helt ændre sit udtryk. Hemmeligheden ved den ideelle form er en velegnet pincet til øjenbryn.

Hvordan vælger pincet

I dag på det kosmetiske marked kan du finde mange forskellige pincet. Før du køber er det nødvendigt at bestemme det materiale, hvor værktøjet er lavet. Der er metal og plast pincet. Beauticians anbefales at vælge pincett i rustfrit stål. Dette materiale indeholder ikke skadelige urenheder, er praktisk til desinfektion og er holdbar. Selv gode plastpincetter vil svigte ret hurtigt.

Formen af ​​værktøjet kan være to loddet til den ene ende af pladen eller saksen. Sidstnævnte er ikke praktisk til lang plukning, men det kan være praktisk, hvis du kun skal fjerne nogle få regrown hairs.

Pas nu på produktets kanten. I sin form kan følgende pincet skelnes:

I dette tilfælde afhænger valget helt af hårets tykkelse og egenskaberne af deres struktur. Hvis hårene er grove og vanskelige at fjerne, er det værd at stoppe valget på et lige eller skråt instrument. Han håndter ikke kun de hårdeste hår, men hjælper også med at skabe den perfekte form af øjenbrynene.

Pegede pincet anbefales til ejere af tykke øjenbryn. Med det kan du nemt fange små hår vokser. Også sådanne pincet vil være bekvemt for dem, der lige er begyndt at lære at selvplukke øjenbryn.

Hvis du har brug for en detaljeret øjenbrynskorrektion, eller hvis du vil fjerne indgroede hår, skal du vælge pincett med tynde kanter (de såkaldte "nålformede" pincett).

Automatiske øjenbrynpincetter bliver stadig mere populære. Han har en temmelig vanskelig mekanisme: arbejder pincet er inde i designet, som skubber det efter indfangning af det nødvendige hår. Dette gør plukning hurtigere og mindre smertefuldt. Men et sådant design af pincet er ikke egnet til alle. For vellykket arbejde kræver forudgående praksis, ellers kan plukningsprocessen være meget lang.

Ofte inde i instrumentet er en baggrundsbelysning. Ved første øjekast synes dette meget praktisk. Det antages, at en yderligere lyskilde vil lette plukningsprocessen og hjælpe med at identificere individuelle hår, der skal fjernes. Men i praksis er sådanne pincet kun egnet til detaljeret korrektion. Under en lang procedure bliver øjnene hurtigt trætte af det lyse lys.

Når du har besluttet, hvilket værktøj du har brug for, skal du bruge følgende tips.

 1. Tag pincetten i hånden og prøv at presse den. Sørg for, at den passer behageligt i din hånd og ikke forårsager ubehag;
 2. Overvej omhyggeligt dens overflade. Det skal være helt glat og niveau;
 3. Køb værktøjer i professionelle butikker, hvor de giver detaljerede råd og der er mulighed for efterfølgende skarphed.

Der er ingen konsensus om, hvordan de bedste øjenbrynpincetter ser ud. Hver kvinde bør gøre en indsats for at finde hendes perfekte pincet, baseret på funktionerne i hendes øjenbryn og hendes egne ønsker. Øvelse viser, at du i de fleste tilfælde har brug for flere pincet: en lige eller skråkant for at give form og den anden med skarpe og tynde kanter for at fjerne enkelte hår.

Hvordan man bruger pincet?

Når du har lært, hvordan du vælger pincet til øjenbryn, kan du fortsætte til korrektionen. Vask dine hænder, før du starter proceduren. Glem også at desinficere din hud og instrument med alkohol lotion. Arbejd med begge hænder: Stram huden forsigtigt, og den anden presser pincettene tæt. Denne teknik gør det muligt at reducere korrektionen.

Forsøg ikke at få fat i et par hår. Dette vil ikke kun øge smerten, men også gøre det uønskede resultat mere sandsynligt.

Hvis du står over for et problem med indgroet hår, rumple huden og behandle den med en skrubbe. Brug derefter pincet med skarpe kanter og tag forsigtigt et hår op. For at undgå gentagelse af denne situation skal du altid fjerne håret kun i retning af deres vækst og regelmæssigt exfoliere huden.

Hvis du regelmæssigt trækker hår med pincet, vil du hurtigt bemærke, at de enkelte hår har bremset sig. Af denne grund er det vigtigt at straks vælge den rigtige form for øjenbrynene. Da forandringen i form normalt tager lang tid og kræver stor indsats.

Pincet liv og mulig skade

Livstiden til kvalitetspincetter er ikke begrænset. For at undgå brud skal du følge et par enkle regler:

 • Tab ikke pincet;
 • Opbevar den i speciel emballage
 • Tør efter hver brug med Miramistin eller et andet desinfektionsmiddel.

Men selv med passende pleje, falder pincet til plukning af øjenbryn i sidste ende. Hvis han ikke kan få fat i enkelte hår eller trække dem ud, så er han sandsynligvis stump. Sådan beskadigelse er let at klare selv. Hvordan man skærper øjenbrynpincetter? Gnid forsigtigt spidserne på emery papiroverfladen. Derefter vil værktøjet være klar til at arbejde igen.

Kontakt om muligt en professionel værktøjssnitter. Glem ikke at gøre det en gang om 6 måneder, du kan bruge de samme pincetter i mange år.

Øjenbrynskorrektion uden pincet

Plukkende øjenbryn med pincet er utvivlsomt den mest tilgængelige og nemme måde at selvkorrigere øjenbryn på. Men i tilfælde hvor dine yndlingspincetter brød, kan du bruge andre metoder.

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet?

 1. Korrektion ved hjælp af en tråd giver dig mulighed for at skabe en ideel form, men det er næsten umuligt at udføre proceduren selv uden den rigtige oplevelse;
 2. Ved hjælp af trimmeren kan du klippe øjenbrynene for at skabe en smuk form uden at plukke. Denne metode er velegnet til kvinder med meget følsom hud eller lav smerte tærskel;
 3. En øjenbryn epilator er ganske populær, men denne korrektion har betydelige ulemper: indvækst af fjernet hår, procedurens varighed og dets ømhed;
 4. Øjenbrynskorrektion ved hjælp af voks anbefales heller ikke alene. Korrekt anvende og fjerne voksstrimler kan kun professionel kosmetolog.

Uanset om du foretrækker at kontakte en kosmetolog eller gøre øjenbrynskorrektion selv, er højkvalitets og komfortable øjenbrynpincetter et uundværligt værktøj, som hver kvinde har brug for. Det giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at løse problemet med genopbyggede hår og give billedet et komplet og harmonisk udseende.

Øjenbryn pincet i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Pris for øjenbrynpincetter i Zelenograd butikker

På hjemmesiden kan du vælge øjenbrynpincetter ifølge egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Køb øjenbrynpincet billigt (inklusive på kredit) er nemt! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Alt om øjenbrynpincetter

Øjenbrynpincet - et værktøj, der kræves af hver øjenbrynskorrektionsspecialist, og enhver kvinde skal have tang i hendes arsenal. Evnen til at give øjenbrynene den ideelle form afhænger mere af mesterens professionalisme end på værktøjet. Men at arbejde med stumpe pincet, der ikke tager fat i håret og ridser huden, bliver en komplet straf.

Hvad er forskellige pincet

De fleste øjenbrynpincetter har en lignende form og omtrent samme længde. De adskiller sig hovedsageligt i form af arbejdskanten og det materiale, de er fremstillet af. Pincet af forskellige plastmaterialer, metallegeringer og rustfrit stål sælges i butikker og onlinebutikker. Uanset om du køber pincet til arbejde eller personlig brug, skal du kun vælge rustfrit stål.

Plastpincetter kan indeholde giftige stoffer, som gennem huden eller med indåndet luft vil fordøje kroppen langsomt. Kniplinger af en legering af ukendt sammensætning er også et tvivlsomt valg. Afhængigt af legeringens sammensætning og metoden for dens produktion kan sådanne værktøjer blive rustne, hurtigt kedelige, bøje. Ved regelmæssig desinfektion vil de blive ødelagt af korrosion. Det bedste valg er værktøjer lavet af austenitisk klasse 12x18H10T strukturelt stål. De har en høj korrosionsbestandighed, må ikke rustes med langvarig kontakt med vand, modstå udsættelse for ætsende medier, tjene i lang tid og skarpe godt. Denne stålkvalitet bruges til at lave en række medicinske instrumenter, herunder pincet.

Da geometrien af ​​pincet til professionel og personlig brug er den samme, købes de bedst i specialbutikker, der sælger produkter til skønhedssaloner. Selv i sådanne butikker kan priserne på værktøjer variere meget. Hvis du ser 2 praktisk talt identiske pincetter af samme producent, der adskiller sig i omkostningerne med 1,5-2 gange, tyder dette på, at en billigere forekomst er lavet af lavere kvalitet stål, der indeholder mikrofoner eller stålet er billigere måde og er mindre holdbar, blødere. Sådanne pinsetter fejler hurtigere. I tilfælde af et utilsigtet fald, fra en højde på 20 cm, stopper hårene normalt. Når du forsøger at skærpe, danner de en ujævnt kant med finner. Faktisk er de ikke genstand for skærpning.

Udvælgelse af pincet i form af arbejdskant

Typer af pincet er bestemt af:

 • stål, hvorfra det fremstilles
 • Instrumentets geometriske form (den skal ligge komfortabelt i hånden, ikke glide ud, i virkeligheden bør pincetten være en forlængelse af mesterens hånd);
 • Elasticitetsgrader ved kompression (tilslutning af enderne);
 • forkanten af ​​arbejdskanten
 • Skæringsmetoden, som skal være på begge sider med pincet med en bred kant (hvis det ønskes, kan du skarpe med reparations- og vedligeholdelsesværktøjet eller dig selv).

Mekaniske pincett til øjenbryn produceret med 4 former for arbejdskant:

 • lige bred
 • tilbøjelig bred
 • indsnævret;
 • nåleformede.

Der er også automatisk type pincet. Det er et inddrageligt design. Den inddragelige del bruges til at tage fat i et hår, hvorefter det trækker sig ud og trækker et hår ud. Denne procedure giver ingen smertefulde fornemmelser, men kan kun udføres af en mester. Det er yderst ubelejligt for dem at selvstændigt justere formen på øjenbrynene.

Nogle mekaniske tang er lavet med lys. På værktøjet installere en lille LED lommelygte, som skal hjælpe med at se bedre hår. I praksis er effekten af ​​en sådan belysning ubetydelig. Baggrundslyset er tydeligt synligt i mørkede rum, i lyst oplyste rum er det næsten umærkeligt. Det er strengt forbudt at anvende sådanne apparater i saloner, da de ikke kan gennemblødes i en antiseptisk opløsning og steriliseres i en ultraviolet lampe, specielt desinficeret i en autoklave, som kan forårsage infektion med virale, svampe og parasitære sygdomme, herunder HIV, alle hepatitisstammer osv.

Lige, bred hæm er god til hurtig justering af tykke øjenbryn med tykt hår, men giver ikke mulighed for en detaljeret undersøgelse af øjenbrynene.

Skrå kant passer til alle typer øjenbryn. Det er praktisk at bruge både erfarne mestere og begyndere.

Den indsnævrede kant er mest velegnet til arbejde med meget fine hår.

De nålformede tænger er universelle, med lidt fingerfærdighed, som de giver dig mulighed for hurtigt, smukt og smertefrit at rette eventuelle øjenbryn til både klienten og sig selv.

Tips til at hjælpe dig med at vælge de rigtige øjenbrynpincetter:

Gør øjenbrynene hjemme

Hvis du aldrig har været involveret i udvælgelsen af ​​blanketten og fjernelse af overskydende hår, er det bedre at kontakte en professionel. Guiden hjælper dig med at vælge geometrien på øjenbrynene, der bedst understreger din skønhed, gør dit ansigt ekspressivt, giver anbefalinger til pleje og pålægning af makeup.

Hvis du kun har brug for at justere de voksne hår, og du har en vis færdighed, kan du selv fjerne uønskede hår. Køb straks professionelle pincet. Der er ingen grundlæggende forskel i designet mellem professionelle og husholdnings tang, men det er meget mere praktisk for en professionel at arbejde, de er af høj kvalitet og holdbar. Når det bruges individuelt, varer det mere end et år.

Vælg formen af ​​tang og geometrien på arbejdskant, så det er bekvemt for dig at gribe et hår ad gangen og trække det ud i retning af vækst. Den mest ubehagelige - med en lige bred kant. Ved smertefri behandling skal du tage den nålformede. Til selvbetjening vælger mange pincett med en konisk eller konisk kant.

Pleje pincet

Selv om pinchet synes at være den enkleste armatur, kræver det også ordentlig pleje. For at kunne tjene det længe og smidigt skal du følge en række regler.

 • Tænger kan ikke tabes: falder forårsager beskadigelse af arbejdskant. Ofte, efter et fald, selv fra en lav højde, bliver pincet ubrugelig.
 • Før første brug og efter hver brug vaskes tængerne under rindende vand med vaskemiddel, nedsænket i en antiseptisk opløsning. Hvis værktøjet bruges af en person, er der 10 minutter i en 0,05% opløsning af chlorhexidin Bigluconate nok, at pincetterne ikke har et næringsmedium til mikroorganismerne. Efter at instrumentet er taget ud, tørres forsigtigt og opbevares i en ren sag eller en specielt udpeget boks.

I kabinen er anordningen nedsænket i en opløsning af et stærkt antiseptisk middel, f.eks. "Optimax" (koncentrationen og tiden for opløsningen er foreskrevet i instruktionerne og afhænger af det specifikke middel).

Efter opløsningen sendes tangen til sterilisatoren, hvor de forbliver til næste brug.

 • Pincet skal skærpes i tide. Skæringsplanen afhænger af hyppigheden af ​​brugen. I saloner, hvor proceduren er i stor efterspørgsel, justerer de skærpningen en gang i 2-3 måneder alene eller hos mesteren. Individuelle pincet kan skærpes. Gør det 1 gang i 6-7 måneder, ved hjælp af en elektrochechetochka med en dyse til saks. Med sin hjælp kan du runde for skarpe hjørner.
 • Hvis du bærer øjenbrynpincetter i en håndtaske, skal du sørge for, at arbejdskanten er beskyttet af en hætte, og tangene placeres i en praktisk sag, som beskytter den mod beskadigelse og forhindrer pincetten i at ødelægge posen og genstande inde i den.

Se også: Sådan vælges de bedste øjenbrynpincetter (video)

Valg af øjenbrynpincetter

I øjeblikket på markedet er der et stort antal pincet. Blandt dem er begge meget billige muligheder, der koster lidt mere end femten rubler og eliteprodukter, hvis pris overstiger tre tusind (fx pincet fra firmaet Anastasia Beverly Hills). Ikke overraskende er mange kvinder interesseret i spørgsmålet: Hvad forårsagede en sådan forskel i pris, og hvordan man vælger pincet til øjenbryn korrekt.

Hvad er pincetten?

Øjenbryn-pincet er et redskab, der på den ene side udviser to svejsede plader eller saks, på den anden side spidse tips (arbejdskant), som kan fjerne håret fra roden. Man bør huske på, at muligheden "saks" betragtes som mindre praktisk, fordi det er ubelejligt at bruge, hvis man skal trække et stort antal hår. Men "saks" -modellen vil klare en lille mængde særskilt voksende hår uden problemer.

Også for nylig optrådte automatiske pincet til øjenbryn. Pincettene i den er placeret inde i strukturen, hvor de trækkes ind, efter at de har taget et hår, hvilket gør proceduren hurtigere. Dette værktøj til plukning af øjenbryn er ikke særlig populært, fordi det kræver lidt øvelse.

Lav øjenbrynpincetter af plast eller metal af forskellig kvalitet. Pincet, lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, anses for at være det bedste værktøj til tweaking: det indeholder ikke skadelige stoffer, er holdbart og holdbart. Sammenlignet med ham tjener selv af høj kvalitet plastmodeller meget mindre.

En anden parameter, hvorved øjenbrynpincetter er forskellige fra hinanden, er formen på arbejdskant. Der er følgende typer tænger, som du kan gøre øjenbryn til:

 • lige-pincet med denne kant skal bruges til at slippe af med groft hår
 • spids - velegnet til korrektion af tykke øjenbryn, kan de fange de små hår, der lige er begyndt at vokse.
 • i form af en nål - det klæber godt med indgroede hår. Desuden er det praktisk for dem at foretage en detaljeret korrektion, fjerne hår, som andre typer pincet indfanger med vanskeligheder.
 • skrå - velegnet til fjernelse af groft og tykt hår, samt hvis du planlægger at fjerne et stort antal hår.

Den dyre model adskiller sig fra billigere analoger i evnen til at fjerne hår ved hjælp af en arbejdskant: billige pincet har dårlig skarphed og er derfor ofte ude af stand til at få fat i håret eller i stedet for at fjerne dem fra roden, afskær huden. Hvis du ikke har råd til en professionel pincet, kan du begrænse produktet af den midterste pris kategori med skarpe slibning.

Nogle typer tænger giver belysning indeni. En sådan model er praktisk til detaljeret korrektion, men for at give øjenbrynene en symmetrisk form, er dagslys nødvendigt. Men tilstedeværelsen af ​​et forstørrelsesglas i pincetten er godkendt af en kvinde, da det giver dig mulighed for at lægge mærke til hår, der er usynlige for det enkle øje og fjerne dem.

Hvad du skal vide, når du køber

Når du vælger pincet til øjenbryn, afhænger meget af prisen: ikke alle kvinder har råd til at købe pincet fra Anastasia Beverly Hills. Derfor er det meget vigtigt at vide, hvad man skal kigge efter, når man køber tang.

Specialister anbefaler at købe et værktøj til at pukke øjenbrynene ikke på gaden, men i en specialbutik giver et rig sortiment af dem og hjælp fra en professionel konsulent dig mulighed for at vælge den bedste løsning. Når du vælger tænger, skal du omhyggeligt inspicere overfladen, som du skal samle og klæbe arbejdspladerne på.

Lærredet skal være glat, kanterne ikke stikker ud, og pincetten bør lukke tæt (kun på denne måde kan den snappe greb og fjerne et hår). Det vil også sørge for, at værktøjet til plukning af øjenbrynene komfortabelt ligger i hånden, ikke bøjes under presning, komprimerer efter behov.

Du skal også se på, hvor godt pladerne konvergerer, hvis de ikke lukker, behøver du ikke købe pincet. Mange kvinder siger, at det er rigtigt, når man vælger pincet, der foretrækker et værktøj med en skrånende arbejdskant (dette er præget af tang fra Anastasia Beverly Hills), som er egnet til mange situationer og er et universelt værktøj.

Det vil være korrekt, når du køber for at kontrollere skærmens skarphed. Hvis det viser sig at være dårligt udført, vil håret blive trukket ud ikke fra roden, men skåret af huden. Derfor, når man køber et behov for at inspicere indersiden af ​​tangen. Et korrekt skærpet værktøj fra indersiden af ​​arbejdskant er ikke glat, men lidt børstet. Det bør heller ikke have nogen chipping, som kan forblive efter manuel slibning.

Det er ønskeligt, at værktøjet til plukning af øjenbryn har en ekstern skarphed: Kanterne af tangene skal omhyggeligt afrundes og poleres (dette er nødvendigt, så de ikke beskadiger øjenlågens hud).

For at sikre, at pincettene til huden er sikre, skal du lægge pladerne sammen og holde dem på indersiden af ​​palmen. Dette afgør, om instrumentet har ridset huden. Hvis svaret er ja, er det bedre at opgive køb af tænger, ellers kan ridser være mulige (på trods af positive anmeldelser om Avon, dette skete med pincet fra dette firma).

Alle gode pincetter har beskyttende hætter, således at de ikke beskadiger kanten i tilfælde af fald, og ikke skader med en skarp ende (for eksempel når den er i tasken). Dette gælder både Anastasia Beverly Hills og den billigere Avon. Når der købes meget billige pincet, er der stor sandsynlighed for, at der ikke er nogen hætte.

Fordele ved en dyr model

En anden ting at overveje, når du vælger pincet er, at hvis en kvinde er vant til at bruge dyre pincet, hvis pris er 3.000 rubler, vil en billigere model, der er værd at 120 rubler ikke lide det.

Efter at have vænnet sig til et instrument, der er let at bruge og nemt fjerner noget hår, vil det være ubelejligt at bruge billigere pincet, og du bliver nødt til at vænne sig til at arbejde med det i nogen tid (du kan endda traumatisere din hud). Samtidig er kvinder, der ikke er bekendt med pincet af kvaliteten af ​​Anastasia Beverly Hills, tilfredse med Avons instrument, og hårene fjernes let.

En sådan holdning til pincet af den gennemsnitlige prisklasse fra kvinder, som bruges til Anastasia Beverly Hills, skyldes det faktum, at dette værktøj er i stand til at fange hår af hårdhed og størrelse, herunder tynde fluffy, samt sorte stænger, der næppe er synlige over huden, uden roder..

Anastasia Beverly Hills-pincet er lavet af høj kvalitet rustfrit stål, hårflagpladerne er meget tynde, skarpt skærpet og passer tæt sammen, hvilket gør det muligt for dem at fjerne ikke kun hår, der vises over huden, men også indgroet i huden.

Driftsregler

Korrekt udvalgte øjenbrynpincetter kan vare mere end et årti. For at undgå skader er det nok at følge nogle få enkle regler: Kast ikke på gulvet, opbevar i et særligt rum, efter hver brug tørre med et desinfektionsmiddel.

Hvert halve år skal plukningsværktøjet skærpes (det gælder både Anastasia Beverly Hills og Avon). Det er bedre at overdrage skarphedmesteren, hvem vil gøre dette arbejde professionelt. Under udførelsen af ​​arbejdet vil specialisten kontrollere, hvor godt pladerne konvergerer, og hvis noget fejler, vil fejlen blive elimineret.

Skær derefter på slibeskiven, så sørg for at den er ensartet. Derefter skal du sørge for, hvor godt arbejdskanterne komprimeres med hinanden, og om nødvendigt tilpasse dem til hinanden. I sluttrinnet fjerner guiden forsigtigt alle de finner, der optrådte under slibning, og kontrollerer, hvor godt pincettene fanger håret.

Hvis det ikke er muligt at give tændingen til skibsføreren, kan du gøre slipingen selv med smaragdpapir. For at gøre dette skal den forsigtigt gnide værktøjets indre kanter. Når tangene genoptager hårene godt, vil øjenbrynpincettene være klar til brug.

Øjenbrynpincetter: Hvordan vælger du den rigtige?

Fjernelse af overskydende hår med pincet er den mest almindelige måde at rette øjenbrynene hjemme (du kan læse om andre typer her). Han fortjente denne anerkendelse på grund af den enkle teknik, som selv en nybegynder kan mestre.

Hvordan vælger øjenbrynpincett?

 • Pincet med skråkantede kanter: Giver dig mulighed for at få fat i et hår ad gangen, samt fjerne de korteste.
 • Straight-edge pincet: giver dig mulighed for at få fat i flere hår på én gang, hvilket er meget bekvemt, når du korrigerer tykke øjenbryn (vi har allerede fortalt om, hvordan du vokser øjenbryn). Sådanne pincet anvendes normalt af professionelle mestere.
 • Pincet med tynde, smalle ender: Ideel til pitting, såvel som for indgroede hår.
 • Saksformet pincet: Dette er en speciel form for pincet, der giver dig mulighed for at holde værktøjet som almindelig saks. Kanterne af pincetten kan både være lige og afskårne. Men det kan ikke synes at være praktisk for alle, for i dette tilfælde er det vanskeligere at styre instrumentets bevægelser.
 • Belyset pincet: dets karakteristiske egenskab er tilstedeværelsen af ​​en indbygget lommelygte, der belyser selv de korteste hår og giver dig mulighed for at opnå den perfekte form.
 • Automatisk pincet: fanger hårene, og han trækker dem ud. Men med sådanne pincet er der brug for en vis fingerfuldhed, da den på grund af sin størrelse kan blande sig i visuel processtyring. Det vil sandsynligvis fjerne overskydende hår.

Når du har besluttet en formular, der passer til dig, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​en bestemt pincet, som du beslutter dig for at købe. Hvad er værd at overveje?

 • Pincet skal være lavet af rustfrit stål. Dette materiale er garanteret ikke at reagere med nogen kosmetiske og desinfektionsmidler.
 • Pincettens kanter lukkes tæt, og de bør ikke være ru.
 • Pincets størrelse skal passe dig personligt og være behagelig til arbejde.

Hvilken øjenbrynskorrigeringsteknik foretrækker du? Efterlad en kommentar.

Salve til ekstern brug Tverskaya FF Ihtiol 10% - anmeldelse

Hvad hvis der efter barbering i det intime område forekom acne?