Nosetrimmer serie 3000 Komfortabel næse, øre og øjenbryn trimmer

Træk ikke hår

Hurtig og sikker udjævning af øjenbryn, næse og ørerhår

 • Træk ikke hår
 • Beskyttelsessystem, ideel vippevinkel
 • Skyl under vand, AA batteri
 • 2 pande kam, sag

Avanceret beskyttelse mod udskæringer og hårdragning

Takket være ProtecTube-teknologien er skæreelementet beskyttet af et specielt ultra-tyndt net med afrundede spidser, der forhindrer hudirritation. Desuden bevæger de to knive uafhængigt af hinanden, så enheden trækker ikke hårene ud.

Praktisk fjernelse af næse og ørehår

Den optimale Philips næse trimmer vinkel gør det nemt at trimme hårene i ørerne og næsen såvel som på øjenbrynene - du kan være sikker på effektiviteten af ​​at fjerne uønsket hår.

Precision skarpe skær til barbering

Højpræcisionsskæringer i de bevægelige og roterende knive giver effektiv og hurtig trimning af hår.

Skyl under vand

Trimmer og kamme kan vaskes og bruges i bruseren.

Praktisk opbevaring af alt tilbehør

Soft case indhold: AA batteri, 2 øjenbryn kamme

Praktisk at bruge selv i høj luftfugtighed

Den bløde gummibelagte belægning gør det muligt at holde trimmeren fast, selvom den er våd, hvilket giver en mere behagelig brug og præcision af bevægelsen.

2 øjenbryn crest

Brug øjenbrynkamme på 3 eller 5 mm til at model eller trimme hårene til den ønskede længde.

AA batteri inkluderet

Takket være AA-batteriet er trimmeren altid klar til brug.

Bladene kræver ikke smøring

Smøring er ikke nødvendig, hvilket forenkler vedligeholdelsen af ​​enheden.

2 års garanti

Alle vores personlige plejeprodukter til mænd er kendetegnet ved deres robuste konstruktion. Den 2-årige garanti gælder for trimmeren.

Philips trimmer NT3160 / 10

+ 40 nbsp Bonus rubler Mængden af ​​Bonus rubler bestemmes i overensstemmelse med reglerne for M. Bonus. "class =" c-btn c-btn_help notranslate ">?

Batteri Energizer Industrial AA-LR6 10 stk. (E301424500)

Batteri Duracell Professional AA LR6 / MN1500 6 stk.

Batteri Energizer MAX AA-LR6 10 stk.

Adapter netværk ERA SP-4-I

Adapter netværk Uniel S-GES2-160

Adapter netværk Uniel S-ES1-16R

Mest nyttige anmeldelse

Jeg har brugt trimmere i lang tid til at rense håret i mine næsebor, som ofte går i stykker og ikke er meget komfortable, selvom det er billigt. Den samme Philips NT3160 overskredet alle mine forventninger af bekvemmelighed! Nu fjernes ikke kun hårene i mine næsebor, men også jeg skærer mine øjenbryn på grund af deres tykkelse - du ved at du er over 50 år gammel. Jeg har lige købt i en anden detailkæde til samme pris - bonusprogrammet i M.Video tillod ikke at bruge de akkumulerede bonusser på mindre end 500. Ak, M.Video! At miste loyale kunder på grund af det dumme bonussystem!

Bonussystemet er virkelig mærkeligt - de opfandt certifikater på 500 rubler, der hver især brænder ned. Det ville være bedre at give alle de tilgængelige bonusser uden mange 500 rubler og sætte gennemsigtige og forståelige betingelser for alle bonusser. For eksempel - bonusser kan gemmes i et år, og de brænder ned den 10. januar hvert år.

Tak!

Kommentaren vil blive offentliggjort.
efter moderering

Om produktet

karakteristika

Når du køber dette produkt, får du det

Lavet en ordre inden kl 20.00? Lever i morgen

Fundet billigere? Reducer prisen!

Installer, konfigurer, vis, træne. Tilføj tjenester

Kan du ikke lide købet? Udveksle uden problemer.

Philips trimmer NT3160 / 10

Du kan købe Philips NT3160 / 10 Trimmer i M.Video butikker til en overkommelig pris. Philips trimmer NT3160 / 10: beskrivelse, foto, specifikationer, kundeanmeldelser, instruktioner og tilbehør.

Philips NT3160

Den bløde gummibelagte belægning gør det muligt at holde trimmeren fast, selvom den er våd, hvilket giver en mere behagelig brug og præcision af bevægelsen. Du kan lave modeller og trimme øjenbryn takket være tilstedeværelsen af ​​specielle 3 eller 5 mm kamme, hvorfra du vil give hårene den nødvendige længde og form.

Enheden drives af konventionelle batterier, som om nødvendigt kan købes i enhver butik og er nemme at udskifte. Med alt dette har den betragtede trimmermodel en meget kompakt størrelse, som giver dig mulighed for at tage enheden med dig på ture, forretningsrejser og andre ture. Hver moderne mand vil sætte pris på fordelene ved denne opfindelse.

Philips NT3160 / 10

Instruktioner og filer

For at læse instruktionerne skal du vælge filen i listen, du vil downloade, klikke på knappen "Download", og du bliver taget til den side, hvor du skal indtaste koden fra billedet. Hvis svaret er korrekt, vises en knap i stedet for billedet for at modtage filen.

Hvis der er en knap "View" i feltet med filen, betyder det at du kan se vejledningen online uden at skulle downloade den til din computer.

Hvis materialet på din side ikke er komplet, eller du har brug for yderligere oplysninger om denne enhed, f.eks. En driver, yderligere filer som firmware eller firmware, kan du stille et spørgsmål til moderatorer og medlemmer af vores samfund, som vil forsøge at reagere hurtigt på dit spørgsmål.

Du kan også se instruktioner på din Android-enhed.

Philips Nosetrimmer serie 3000 Nem at bruge trimmer til næse, ører og øjenbryn med ProtecTube teknologi Træk ikke hår ud NT3160 / 10

Kuponer og rabatter:

286,21 gnid. Ny brugerkupon

Kuponer og rabatter:

Tilbud til nye brugere

Butik rabat

0? 'Levering:' detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Gratis forsendelse' "> Levering: 315.79 rub.

I USA af dpd-Rusland

Varerne leveres ikke til det valgte land.

Leveringsmetode

Kan ikke sende din valgte adresse. Du kan sende til dit land.

 • Populære lande
 • USA
 • Den Russiske Føderation
 • Spanien
 • Frankrig
 • Det Forenede Kongerige
 • Brasilien
 • Israel
 • Holland
 • Canada
 • Italien
 • Chile
 • Ukraine
 • Polen
 • Australien
 • Tyskland
 • Belgien
 • <><<#countryList>>
 • <><>

Skib Fra, Farve

vare! = null).join ('') || 'Ships From, Color' ">

Afsendelse fra

 • indeks == 0? 'u201336103': vare), skuProperty: detailSkuState.skuProperty.map ((vare, indeks) => index == 0? 'Russiske Føderation': vare), SendGoodsCountryCode: 'RU', skuquantity: 1 >>) "> indeks == 0? 201336103: item)>) "[checket] =" curPropertyIds [0] == 201336103? Ægte: falsk "[deaktiveret] =" skuPropertyIdList.filter (item => cid.map ((PropertyId, PropertyIndex) = > PropertyIndex == 0? 201336103: PropertyId).filter (curPropertyId => item.includes (curPropertyId)). Længde == cid.map ((PropertyId, PropertyIndex) => PropertyIndex == 0? 201336103: PropertyId).filter item => item).length).length? false: true "> Den Russiske Føderation
 • indeks == 1? '193': post), skuProperty: detailSkuState.skuProperty.map ((post, indeks) => indeks == 1 'Sort' :? Item), skuquantity: 1 >>) "> indeks == 1193 :? Vare )>) "[kontrolleret] =" curPropertyIds [1] == 193 sandt :? false "[deaktiveret] =" skuPropertyIdList.filter (punkt => cid.map ((PropertyId, PropertyIndex) => PropertyIndex == 1193? :. PropertyId).filter (curPropertyId => item.includes (curPropertyId)) længde == cid.map ((PropertyId, PropertyIndex) => PropertyIndex == 1193 :? PropertyId).filter (punkt => punkt).length ).længde? false: true "> Black

Antal

0? 'Levering:' detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Gratis forsendelse' "> Levering: 315.79 rub.

I USA af dpd-Rusland

Varerne leveres ikke til det valgte land.

Beklager, denne genstand er i øjeblikket ikke tilgængelig.

Philips NT3160 og NT1150 - trimmer til ører og næse

Knække hår fra næse og ører er ikke den bedste "dekoration", som fremmer udseende af komplekser i dets ejer og fjendtlighed fra andre. I en sådan situation vil en nyskabende enhed komme til redning - Philips NT3160 trimmer, designet specielt til at slippe af med dette problem.

Generel teknisk karakteristik

Den komplette trimmer indeholder 2 specielle kamdyser til skæring og øjenbrynskorrektion, indbyggede rustfrit stålblade til barbering af hår fra næsen og ørekanalerne, en beskyttelseshætte, der passer over trimmernæsen og en blød opbevaringpose.

Sættet er gummeret, vandtæt, hvilket gør det muligt at bruge det (såvel som rengøring) straks under brusebad uden risiko for, at apparatet glider fra hånden og beskadiger ved vandindtrængning.

Indbyggede knive er skarpe, kræver ikke smøring og yderligere slibning. De er udstyret med beskyttelse mod udskæringer på huden, må ikke rive hårene og forskyde dem forsigtigt (barbere). Dette sikrer ingen skader og smerter under brug.

Den bekvemme hældningsvinkel for trimmerens næse gør det muligt for anordningen at trænge ind på vanskelige steder. Haircut i næse og ører bliver behageligt og hurtigt. Bladene kan fjerne vegetation 3-5 mm lang.

Effekten af ​​trimmeren er lavet af kun en almindelig AA-batterier. Ingen genopladning er påkrævet. Garanti - 2 år, oprindelsesland - Kina.

Hvordan man vælger

Du kan købe enheden i detailnetværket M-video eller Media Markt til priser fra 1.400 til 1.700 rubler, afhængigt af regionen. Du kan også bestille enheden på websteder eller onlineforretninger med speciale i husholdningsapparater. Ved køb i butikker gør det ikke ondt at bede sælgeren om et overensstemmelsescertifikat og kontrollere varerne til de materialer, der anvendes til fremstilling og komplette sæt.

Sådan bruger du en trimmer

Før brug, fjern enheden fra emballagen, indsæt batteriet. Følg derefter som følger:

 • tænd, drej den øverste del af trimmeren;
 • indsæt næse med knive i øret eller næsepassagen;
 • dreje enheden, skær håret inde
 • at trimme øjenbrynene bruge specielle tip med en kam;
 • Efter afslutningen af ​​hårklippet skal du slukke for apparatet, skylle det under rindende vand og lægge det i sagen.

Huden på trimmede overflader er ikke irriteret og kræver ikke smøring med cremer i slutningen af ​​processen.

Anbefaling: For voksne hår kan først barberes med samme enhed til en acceptabel længde, og derefter anvende den til det tilsigtede formål.

Til sammenligning

Philips NT3160 trimmer er designet til at trimme øjenbryn, fjerne hår, som vokser i næse og ører, men er ikke egnet til at skære et overskæg og skæg, i modsætning til trimmeren af ​​samme mærke, men en anden model - NT1150. Sidstnævnte korrigerer idealt vegetationskonturen på det mandlige ansigt, trimmer og barberer sin overdrevne længde, men trænger ikke dybt nok ind i øret og næsepassagerne. Derfor er det ideelt at have begge enheder til den mest hensigtsmæssige brug: til overskæg og skæg - Philips NT1150 og mod håret i næse og ører - den pågældende model.

Forbruger anmeldelser

Gregory, 42 år gammel. Indtil for nylig stod min næse markant ud. Det var meget ubehageligt (især i vinterfrost, da disse tykkelser blev til fremspringende ister), og det irriterede min kone... Generelt kunne jeg ikke holde det, jeg købte en speciel trimmer Philips NT3160 til at trimme hår, der voksede i min næse og ører. Nu eksisterer dette problem for mig ikke, og selvom det blev lettere at trække vejret! Priborchik meget bekvemt, lige i brusebadet og brug det, fordi ikke fra netværket og i hænderne glider ikke. Jeg råder alle, der har de samme problemer!

Anna, 30 år gammel. Min ven har øget vegetationen, som jeg husker ham. Jeg kunne ikke lide det selvfølgelig, men han nægtede at trække håret ud af ørerne og næsen, formentlig gjorde det ondt. For et par måneder siden så jeg på internet reklametrimmer Phillips (model - NT3160), præsenteret for sin kæreste. I første omgang reagerede han med vantro på denne lille ting, men nu smagte han det, nød det og fortalte det. Han siger, at det er meget bekvemt at bruge, vanskelige at nå kan være godt behandlet uden nedskæringer, og selv enheden ser godt ud. Nu rådgiver han alle sine venner!

Michael, 36 år gammel. Jeg har brugt trimmeren i et halvt år, og indtil videre er alt fint: knivene er ikke stumme, rustne, rene, processen er helt smertefri, og det er nemt at rengøre det - jeg vasket det og glemte det.

Vladislav, 40 år gammel. Jeg besluttede at spare en måned siden, købt en trimmer til hårfjerning Philips NT1150. Jeg troede, at jeg ville dræbe flere fugle med en sten - og skæget med en overskæg vil være i orden, og jeg vil fjerne håret i mine ører. På ansigtet er det rigtig smukt, men i ørerne går denne enhed ikke så dybt som den burde være (dens knive springer ud fra kanten langt væk). Han lyttede til råd fra en kollega, der roser model NT3160 af samme firma. Han siger at han har brugt det i lang tid, og indtil videre har intet gået i stykker (selvom den kinesiske enhed!), To minutter for at fjerne alt undergræs i næsen er nok, knivene er skarpe, men det er umuligt at få ondt. Jeg er sikker på, at jeg heller ikke vil fortryde det.

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Trimmeren til næse og ører Philips NT3160 / 10 trækker ikke hår ud. Takket være ProtecTube-teknologien er skæreelementet beskyttet af et specielt ultra-tyndt net med afrundede spidser, der forhindrer hudirritation. Desuden bevæger de to knive uafhængigt af hinanden, så enheden trækker ikke hårene ud. Hurtig og sikker udjævning af øjenbryn, næse og ørerhår. Den optimale Philips næse trimmer vinkel gør det nemt at trimme hårene i ørerne og næsen såvel som på øjenbrynene - du kan være sikker på effektiviteten af ​​at fjerne uønsket hår. Bladene kræver ikke smøring. Trimmer og kamme kan vaskes under vand og bruges i brusebadet. Soft case indhold: AA batteri, 2 øjenbryn kamme. Brug øjenbrynkamme på 3 eller 5 mm til at model eller trimme hårene til den ønskede længde. Takket være AA-batteriet er trimmeren altid klar til brug.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Philips trimmer NT3160 / 10

fra 1050 til 2190

Model: NT3160 / 10

Produkttype: Trimmer

beskrivelse

Video Anmeldelser (3)

Philips trimmer. Udpakning og gennemgang.

Philips NT3160 / 10 Nosehår Trimmer Series 3000

Gennemgå Philips NT3160 / 10 næse, øre og øjenbryn trimmer - YouTube

Karakteristika (13)

Priser på Yandex.Market

Viser forslag til prisen på rubler. op til gnidning.

Sammenlign priser (7)

Sådan køber du eller hvor vi er +

"DiscountGID" er en service til prissammenligning i butikker, en cashback service og hjælp til at vælge varer gennem et udvalg af video anmeldelser, anmeldelser og sammenligning af varer. De fleste af de butikker, der er repræsenteret på webstedet, leverer til Rusland, så det er gavnligt at bruge online-ordren på denne butiks websted (hvis du sender ordrer til din region, kan du finde ud af den valgte butiks websted). For at købe det valgte produkt skal du klikke på "Køb" knappen mod den valgte butik og fortsætte køb på webstedet for denne butik. For at få cashback følg de samme trin, før du registrerer.

Pris fra 1050 rubler til 2190 rubler i 7 butikker

Cashback service Rabat HYD

Køb i nærliggende byer

Tjenester til beboere i Moskva

"Utkonos" - lederen inden for online handel med fødevarer og relaterede produkter.

General Food er en fødevareteknologiselskab, der beskæftiger sig med produktion og levering af sund mad hele dagen (eller ration i 6 dage) i Moskva.

Vi forbereder og bringer dig hjem til en daglig kost af passende ernæring, lagt i kasser til en overkommelig pris.

Køb på kredit

Rentefri periode - op til 100 dage. Kreditkort problem - gratis

Lånebeløbet er op til 300.000 rubler. Rentefri periode - op til 55 dage!

Anmeldelser (16)

Martynov Igor - 4. juni 2015

For disse penge, en helt normal trimmer - for ørerne og næse. For at trimme overskæg eller skæg vil det ikke fungere. Samtidig udfører den sin opgave på 100.

Fordele:
Succesfuld model, billig og pålidelig. Tillader dig at behandle nok utilgængelige steder. Lang batterilevetid

Anvendelsesperiode: flere måneder

Victor Kozlov - 21. juli 2015

meget god næse og øre trimmer

Fordele:
Virkelig rive ikke håret ud.
Trimmeren er bekvemt buet - barberer hårdt for at nå områder.
Praktisk at holde håndtaget - det er gummeret.

Brug periode: mindre end en måned

ukendt Anton - 2. maj 2016

Købt en uge siden. Jeg kan godt lide alt. Sandt nok er dette den første trimer og intet at sammenligne. Jeg anbefaler at købe fordi klare sine opgaver med et bang.

Fordele:
Det fungerer som det skal

ulemper:
Jeg har endnu ikke fundet

Brug periode: mindre end en måned

Vladislav Croup - 23. december 2015

Jeg købte denne trimmer i butikken (bestillingsnummer 015-29385250). Trimmer en af ​​de bedste. Det er kun at købe en dyse for at barbere whisky.

Fordele:
Komfortabel, smuk, funktionel.

ulemper:
Neto

Brug periode: mindre end en måned

Galina Kovaleva - 5. september 2016

Du kan sikkert købe denne model som gave til en mand over 40 år.

Fordele:
Manden fik en trimmer som gave, jeg ville ikke købe det selv. Men jeg ville gerne have et sådant værktøj i lang tid. Meget hurtigt regnet ud, prøvede det og var meget tilfreds med resultatet. Jeg vil ikke engang være bange for ordet "glæde". Maskinen er bekvem og komfortabel i drift. alt er meget gennemtænkt.

ulemper:
Endnu ikke opdaget.

Brug periode: mindre end en måned

Usova Evgenia - 7. december 2016

Fordele:
Købt i online butik. Jeg bruger det i en uge, mens jeg er ret tilfreds: det holder godt i min hånd.

ulemper:
Ikke afsløret, Philips gør gode ting.

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 13. december 2016

Ikke afsløret, Philips gør gode ting.

Fordele:
Købt i online butik. Jeg bruger det i en uge, mens jeg er ret tilfreds: det holder godt i min hånd.

ulemper:
Fra en lille ulempe kan vi sige, at den ikke helt barberer under "0". Men den anden roterende type er endnu værre.

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 23. januar 2017

brugervenlighed er så forskellig fra andre modeller, at efter den første mislykkede, bestilt i online butik - (!) tre - for hver af de huse (by, natur og andre byer), hvor der er også bor. Jeg anbefaler til alle

Fordele:
brugervenlighed, multifunktionalitet

ulemper:
den første model blev undertiden ikke medtaget, og til sidst stoppede den helt og holdent

Brug periode: mere end et år

Terekhina Elena - 10. marts 2017

Modellen er god, tak, jeg købte at studere

Fordele:
Jeg kunne godt lide alt

ulemper:
Alle berettiget

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 13. marts 2017

Batteriet varer lang tid. Jeg anbefaler ikke at droppe - det er følsomt over for stød. Den første model brød fra at falde til gulvet, motoren stoppede simpelthen at tænde, og der var ingen mekanisk ekstern skade. I 3000 serien er en opbevaringskasse - meget praktisk, da designen er rund og glider ned fra hylden til gulvet, er det ikke svært. Dækslet beskytter mod dette.

Fordele:
Komfortabelt design passer godt i hånden. Glider ikke ud af den våde håndflade. Det kan vaskes med vand lige undervejs. Beskærer håret relativt hurtigt.

ulemper:
Ikke altid saks off første gang, du skal bruge på et sted flere gange, hvilket skaber ubehag.

Anvendelsesperiode: flere måneder

Pavlov Artem - 3. juni 2017

Samlet enhed.

Fordele:
Praktisk.
Ikke stor
Ergonomisk.

ulemper:
Det er godt at vænne sig til et bestemt hjørne i arbejdet, fordi shears ikke et punkt, men som en regelmæssig clipper.

Anvendelsesperiode: flere måneder

Dziuba Anastasia - 4. juli 2017

Meget praktisk at bruge. Mand ligesom

Brug periode: mindre end en måned

Lepikhov Ivan - 25. juli 2017

Jeg har sikkert brugt i omkring fem år.

Fordele:
Alt er fantastisk:
-praktisk,
-sikker,
-høj kvalitet og pålidelig

ulemper:
ingen

Brug periode: mere end et år

Anonym - 1. september 2017

Fordele:
Bekvemt ligger i hånden, barberer til tider.

ulemper:
Det er nødvendigt at finde angrebsvinklen, ellers kører du bare sådan.

Brug periode: mindre end en måned

Igorevich Alexander - 9. juli 2018

Barberingskvalitet Før dette købte han en kinesisk næse trimmer på Alishka, var skuffet, fordi han gjorde simpelthen ikke noget med sit hår, bortset fra at han måtte ooooochen forsøge at vise undre af "kørsel" med denne enhed. Jeg besluttede at jeg vil have en normal, læse anmeldelser, slags.

Fordele:
Philips, let, enkelt, du kan ikke være bange for at blive våd

ulemper:
barbering kvalitet er ikke særlig god, hvad mere kan du sige

Anvendelsesperiode: flere måneder

Alexanr Losev - 9. august 2018

Jeg indså, at det ikke er nødvendigt at barbere i næsen meget kort, fordi.

Fordele:
Alt er fantastisk

ulemper:
Nej, er det muligt at tilføje noget hårdt tilfælde til skærebeslaget til pakken for ikke at bryde det, når du rejser?

Brug periode: mindre end en måned

Philips NT3160 i Zelenograd

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Prisen på philips nt3160 i Zelenograd butikker

På hjemmesiden kan du vælge philips nt3160 efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Det er nemt at købe philips nt3160 billig (inklusiv på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

PHILIPS NT3160 / 10

PHILIPS NT3160 / 10 - Specifikationer

 • Land: Kina
 • Fabrikantgaranti: 2 år
 • Generelle egenskaber
 • Type: Trimmer
 • Antal dyser: 2
 • Formål: Næse, Øre og Øjenbryn
 • Haircut Længdejustering: Ja
 • mad
 • Type: AA
 • boliger
 • Gummiindsatser: Ja
 • Farve: Sort, Grå
 • Yderligere oplysninger: Knive i rustfrit stål kræver ikke smøring. Skyl under vand

PHILIPS NT3160 / 10 - anmeldelser

Leonid

(26. august 2018)

Nem. Jeg er tilfreds med købet. Der er en taske til opbevaring. Barberer håret ujævnt, det er nødvendigt at køre her-her tusind gange. Men næste gang vil jeg købe lidt anderledes. Det er jo synd, det lykkedes mig ikke lang tid. Og at gå med krøller, der stikker ud af næsen, er en eller anden måde uanstændig :) Måske er brutalitet ikke dårligt, men når du kommunikerer med folk hele tiden, og du har hår, der stikker ud af din næse. ) Kort sagt, dette er et personligt spørgsmål :). Nej. Jeg forventer ikke engang, at det så nemt og enkelt kan barbere hårløse smertefrit.

Vadim

(25. august 2018)

Jeg anbefaler). Men den anden roterende type er endnu værre. Overholder alle de deklarerede funktioner. Trimmeren er stor i sin arbejdsdel! Produktet viste sig, efter min mening, ret praktisk, men der er en ting. Denne model håndterer i princippet sit ansvar, men i starten tager processen længere tid, og børster kan forblive. Prisen på varerne er for høj. Nope. Praktisk at holde håndtaget - det er gummeret. Praktisk. Meget behagelig trimmer.

Oleg

(25. august 2018)

Måske er jeg en slags speciel, men denne trimmer er ikke designet til at barbere en stor mængde hår, måske et par ekstra hår og ikke mere. Pengene til vinden. Koldt design, lang levetid, mærke. Konklusion: Jeg vil ikke tage sådan en anden person og vil ikke anbefale det til nogen. Jeg var nødt til at kigge efter en mulighed. Fremragende model, tager lidt plads, komplet posen, hvor du kan sætte alt tilbehør. Før det var der en billig kinesisk hårfjerner, før smerten nåede frem til det, og med stor irritation blev det simpelthen trukket ud og ikke barbert.

Valentine

(12. august 2018)

Som en gave til kære også, en god mulighed. Dette produkt svarer til beskrivelsen. Det er på tide at øge valget. I flere måneder ikke fundet. Shave øjenbryn og ører til at klare sig uden problemer, men med en næse barbering er ikke særlig praktisk. Ikke endnu bemærket. Over tid bliver du vant til, at knivene er sikre, så du kan holde tættere på huden. Gav sin mand. Cool ting, praktisk og opladning i lang tid. Allerede 3 år er alt godt. Intet ekstra. Barberer godt Træk ikke håret.

Igor

Nej. Jeg beklager ikke, at jeg bestilte det! Komfortable dyser, stor barbering (hår trækker ikke !!) fremragende værdi for pengene. Fremragende trimmer, selv barberer mine tykke øjenbryn ved hjælp af dysen perfekt trim. Næsehår næsten ikke skære, det vil sige, det opfylder ikke sit hovedformål. Her har du FIRM. Jeg kigget igennem listen over enheder, stoppet ved dette. Håret slipper virkelig ud, som det står skrevet på pakken. Som før lykkedes han uden det. og så besluttede at købe og var tilfreds.

Constantin

Filipsom var generelt meget glad, hans kone lavede en gave den 23. februar. Ikke afsløret, Philips gør gode ting. Manden fik en trimmer som gave, jeg ville ikke købe det selv. Virkelig deklareret funktionalitet, barbering godt, ingen fejl fundet. Der er modeller mere subtile. Jeg råder alle sammen. Resultatet bliver bedre. Penge er ikke ked af ham, god trimmer! Jeg købte denne trimmer i butikken (bestillingsnummer 015-29385250). Ikke fundet.

Maxim

Det var muligt at gøre et komplet sæt lidt rigere ved at supplere det med yderligere dyser. God trimmer. Jeg ved det ikke, måske er jeg speciel, men næsehåret er ekstremt dårligt, og hvis du kun sætter spidsen i fuld længde, skal du gå gennem hele næseboret på den indre overflade - den mindste forspænding og ingen effekt. Praktisk, kompakt, flot design, gør alt smertefrit, ret stille. Sammenlignet med 180 rubler er prisen bestemt størrelsesorden højere, men jeg vil ikke sige, at den er transcendent.

Belozerova Anna

Vask bekvemt. Tage vil ikke fortryde! Jeg anbefaler. Tidligere brugt en trimmer med en cirkulær dyse, brændt. Men jeg ville gerne have et sådant værktøj i lang tid. Længe har købt. Jeg købte min mand som gave, han er tilfreds. Som altid et kvalitetsprodukt fra dette firma. Praktisk i hånden, kvalitativt monteret. Den skærer let og forsigtigt, men for første gang behøver du at snyde for at klare dine tykkelser. Trimmer en af ​​de bedste. Succesfuld model, billig og pålidelig. Et must-have tilbehør til mænd.

Sergei

For at vaske skal du demontere Det er ubelejligt at transportere - der er ingen dækning; Drejer våde hånd ubehageligt. Stor trimmer! Jeg købte min far den 23. februar, jeg kunne virkelig godt lide gaven. Generelt er enheden 100% tilfreds. Yderligere dyser. For øjenbryn, overskæg, hår på ørerne er fremragende (men det kan være nogen hårklippere), men det er hovedsageligt beregnet til næsehår. Jeg vil stadig ringe til minus en pris, fordi jeg fandt den i et andet netværk meget billigere og kunne have syet en taske stof mere seriøst og ikke noget, der var vedhæftet.

Emelyanova Olga Alexandrovna

Jeg vil ikke skjule det faktum, at positiv feedback har spillet en rolle i udvælgelsen. Cool trimmer. Efter at have læst anmeldelser tog denne model. i sidste ende passede jeg ikke. Meget hurtigt regnet ud, prøvede det og var meget tilfreds med resultatet. Lav dig selv en mini fødselsdagsgave! Håret trækker ikke, virker stille. Jeg købte som gave. Ikke bange for vand. I et sæt: 2 dyser, en beskyttelseshætte, et vævet cover med en ledning og et batteri + mange docks. Det er kun at købe en dyse for at barbere whisky.

Alexander

Tillader dig at behandle nok utilgængelige steder. komfortabel. Der er ingen klager, bortset fra at når du slukker nogle gange, drejer du håndtaget og batterirummet åbnes - men det er bare gnidning. Jeg bruger selv det samme, kun uden øjenbryn. Jeg har brugt trimmeren i 3 måneder nu, og der er ingen klager om arbejde endnu. Meget behagelig, jeg er tilfreds med købet. Stille. Tilsyneladende er det bedre at have enheder med endeblade, medmindre du har næsebor under din tommelfinger. Men i almindelighed, cool ting, købte en gave til hendes mand, var tilfreds, nyder og rådgiver alle).

Zolotarev Alexander Y.

Selv om huset har Philips udstyr og dets kvalitet er kendt førstehånds :). Det er let at rengøre under vand, barberer godt, klipper ikke. Komfortabelt design passer godt i hånden. Barbering gør ikke ondt, håret rykker ikke. Jeg anbefaler til alle. Hvis det bruges til næsen, er det bedre at tage med en cirkulær dyse. Jeg vil ikke engang være bange for ordet "glæde". En uundværlig ting i hverdagen og rejser. Pakken indeholder: trimmer, 2 kam 3 og 5 mm, AA batteri, beskyttelseshætte, låg. Praktisk og nødvendig for mange ting! Let at betjene, intet overflødigt.

Victoria

Overholde sine funktioner perfekt. Træk ikke håret. Jeg er tilfreds med købet, jeg kan godt lide det. Købt, alt glad! Lang batterilevetid. Jeg troede, det ville være bedre at barbere. Der er noget at forbedre. Jeg anbefaler. Jeg råder alle sammen. Vasket under rindende vand. Vidunderligt med sit job! Byggekvaliteten er meget god: plastik er anstændigt, håndtaget glider ikke, er ret vægtigt, det er meget godt i hånden (næsten som en smartphone :))). Glider ikke ud af den våde håndflade.

Anton Berkovsky

Min mand kunne virkelig godt lide! Få og hurtigere og bedre. Maskinen er bekvem og komfortabel i drift. alt er meget gennemtænkt. Design og pæn samling. Jeg kunne virkelig godt lide! I denne konfiguration er der vedhæftede filer til øjenbryn, hvilket også ikke er overflødigt. Det barberer godt i svære at nå steder. God ting, jeg tænkte på trimmer for lang tid siden, købte jeg det, jeg fortryder det ikke, den stille drift af enheden og et fremragende resultat efter barbering. Kvalitetskampe! Komfortabelt i din hånd.

Vladimir

(25. februar 2018)

Indtil du prøver det - forstår du ikke. Funktioner udført. handy ting. God ergonomi. Træk ikke og passerer ikke hår. Hygiejnisk behandling er let. Ikke fundet. Det kan vaskes med vand lige undervejs. Jeg er tilfreds med købet! Jeg kunne godt lide alt. Den samme trimmer viste sig lang og havde stadig hår. Den seje ting jeg bruger, i omkring 5 år har jeg taget på ozon. Fra første gang skærer ikke tykt hår (måske skal du tilpasse).

Olesya

(22. februar 2018)

Opladningen af ​​et batteri er længe nok. Stor trimmer! Fantastisk enhed! For disse penge, helt normal trimmer - for ørerne og næsen. Lav vibrerer, ikke irriterende støj. Komfortabelt, fungerer godt, ikke rykker, min mand kunne lide. Ikke fundet. nej. Trimmeren er super. trækker ikke hår ud, gummibelagt belægning er behageligt at holde, trim øjenbrynene pænt (to øjenbryn kamme er inkluderet). Efter et halvt år stoppede han med at arbejde. Min mand er tilfreds med købet). Arbejdsdelen fjernes simpelthen og omvendt i omvendt, hvis det er nødvendigt at skylle eller smøre indersiden :).

roman

Jeg anbefaler. Beskærer håret relativt hurtigt. Erhvervet i en fart for ferien. God maskine. Af fordelene ved denne model er philips ikke ticklish. Endnu ikke opdaget. Det virker stadig, barberer øjenbrynene, hår på ørerne, håret træk ikke, Philips er bedst. Ikke bemærket. Nej. Det er selvfølgelig lidt dyrt. Jeg er tilfreds med købet! Mand glad! Fjerner overskydende hår (lige hård mand) pænt og smertefrit. At trimme overskæg eller skæg vil ikke fungere. Ikke fundet.

Tatiana

Ikke bemærket. Købt min mand, nyder, tilfreds. Manden gav det nye år, var tilfreds. Trimmer og kamme kan vaskes i vand. Phillips kan behageligt overraske. bekvemmelighed og pris, tilgængeligheden af ​​posen til opbevaring. På bekostning af ulemperne ved knappen, hvis du kan kalde det, ville jeg ikke gerne overdrive og dramatisere inddragelsen. Overholder sine funktioner perfekt. Byg kvalitet. God værdi for pengene.

Tsapin Dmitry Andreevich

God ting, men som alt fra PHILIPS. Hendes mands næse, ører, øjenbryn og templer er nu i perfekt stand. Samtidig udfører den sin opgave på 10 anmeldelser om Philips. En opbevaringspose ville være lavet af et bedre materiale (materialet ligner en skopose). Et godt selskab, klarer sig godt med sit formål. Sikker, barberer håret hårdt i næsen. Opbevaringstaske. Det var det samme, men købt for længe siden. Jeg var ikke glad for længe: et par måneder.

Maxim

endnu ikke fundet. Dette element bliver tydeligt. Han løser opgaven. Ikke altid saks off første gang, du skal bruge på et sted flere gange, hvilket skaber ubehag. Håndtere hårets opgave trækker ikke. Dækslet - godt, bortset fra at det er, såvel som den sædvanlige taske af beklædningsstof til møbler. Du kan sikkert købe denne model som gave til en mand til 4 Endnu ikke fundet. Jeg er tilfreds med købet. Værd at pengene. Egnet til hyppig brug. Kompakt og elegant.

Ivan

Meget høj kvalitet og pålidelig lavet. Det vigtigste er, at han selv er meget tilfreds))). Jeg købte for mig selv, fordi jeg tror, ​​at håret i næsen ikke er smukt. Utroligt glad for brugen af ​​denne ting. Helt skrøbelig, men du skal bare være mere forsigtig. Nej. Købt en ny til gengæld. Tænderne på trimmeren bliver hurtigt tilstoppede, og det er næsten umuligt at rengøre apparatet korrekt. Jeg købte min mand en gave. Det ser ud til at intet nogensinde er faldet, og et batteri er faldet ud. Jeg tror ikke, at trimning af næsehåret kræver en sådan hastighed, at det er nødvendigt at dreje denne del af håndtaget i en nødstilstand i øjeblikets varme :) Og dårskab kan begrænses;

valentinsdag

Batteri til rådighed. Stor trimmer. Erfaret i områder: næse, ører, øjenbryn (med en kort kam), med en lang kam på grund af manglen på skæg og overskæg fortynnede smør. Af fordelene: det barberer rent, huden rører ikke og irriterer ikke, det er bekvemt at opbevare i et specielt tilfælde, vedhæftede filer. Kan købes som gave. Træk ikke hår, knækker ikke huden, den vaskes perfekt under en vandstrøm. Beskrivelsen svarer til kvaliteten. Med denne mirakel enhed føler ikke noget ubehag, bare et par minutter, og alt er klar.

Constantin

Håret forblev kun på to steder :). Jeg købte til min mand. Jeg kan godt lide det meget. Der er ingen beskyttelsesdæksel i sættet (((Selvfølgelig ikke kritisk, men. (Selvom det er på billedet og i beskrivelsen). Vi har ikke tænkt på noget bedre endnu. Alt er fint. Trimmer klarer sig godt med opgaver. Det bliver en halv omgang. Ikke egnet til sorte øjenbryn. Batteriet varer lang tid. Jeg vil gerne have et par millimeter længere end arbejdsfladen tættere på kanten, men det er ikke en ulempe!

Paul

Ikke fundet. Dyre enhed. Ikke støjende. Tag det, nyd det. Du kan trimme kantene. Nem at rengøre - vaskes og klares kun under rindende vand. Mens jeg tænkte, køb ikke køb, gik prisen op! Absolut anbefale! Let at bruge. Ingen irritation! Philips holder kvalitetsniveauet, trimmeren er fremragende. Han løser opgaven. Jeg ved det ikke, måske fik jeg en sådan kopi, men han skar ikke, snaps, når et hår rammer tænderne, og det er alt. Indtrykket af produktet var lidt forkælet af manglen på en beskyttelsesdæksel i dette sæt, som er til stede i produktbilledet.

Natalia

Beskærer øjenbryn, næse og ørerhår, træk ikke. nej. Det er kun nødvendigt at tilpasse sig korrekt til at modellere øjenbrynene. Usædvanligt fra første gang til at bruge arbejdsdelen selv, især hvis du er vant til en rund dyse, så at sige roterende :) Men efter den første oplevelse vil du helt tilpasse :) Det eneste, jeg påpegede, er at du skal forsøge at sætte arbejdsdelen i forventning om næse fra den første noget ubehageligt, og som jeg personligt tror, ​​ville det være en god ide at flytte arbejdshovedet tættere på kanten af ​​arbejdsfladen selv :) Måske for en stor næse er det acceptabelt :)) Men det er personligt, måske :).

Anton

(21. december 2017)

Det er muligt at justere hårets længde med udskiftelige dyser. Jeg anbefaler ikke at droppe - det er følsomt over for stød. Trimmeren er god! God opbygning. Batterirummet skal åbnes, idet risikoen tilpasses med en trekant på sagen. Funktionalitet, brugervenlighed. Fremragende enhed, huden rører ikke, barberer helt, og dyserne gør mine buskede øjenbryn glat og pænt. Stor næse og øre trimmer! Hvis du har et langt skæg eller en stub, kan du først bruge en trimmer og gøre arbejdet lettere.

Irina Baskova

(17. december 2017)

Jeg er glad for, at alt er gjort sikkert for huden, især håret i næseborene barberer komfortabelt. Ikke egnet til sorte øjenbryn. Afstanden mellem tænderne er meget lille, og selv tændene selv er skarpe, tykt og hårdt tager håret ikke. ubrugelig ting. Se ikke i pakken - det er ikke der! En lille smule - men ubehagelig. God, god og meget nødvendig enhed til mænd. Dyser inkluderet. Sagen er god, men ikke pålidelig. Håret rive ikke ud :) Dyser til øjenbrynene er bekvemme. Der er to af dem, i forskellige længder.

Vinnik Lesha

(16. december 2017)

Den første model brød fra at falde til gulvet, motoren stoppede simpelthen at tænde, og der var ingen mekanisk ekstern skade. Det oprindelige tilfælde var ikke inspireret - han var mere sandsynligt en støvere end en sag, lavet en anden fra læder. Praktisk i enhver forstand! Jeg har brugt trimmere i lang tid til at rense håret i mine næsebor, som ofte går i stykker og ikke er meget komfortable, selvom det er billigt. Ved hjælp af ekstra dyser kan du trimme og justere længden af ​​øjenbrynene. Denne enhed klare sin opgave med et bang.

Utkin Sergey

Maskinen blev købt som gave. Mangler ikke bemærket. Jeg købte min mand som gave, og de buskede øjenbryn blev fjernet, og næsen blev renset, hovedmålet var at manden kunne lide det meget, var meget tilfreds og nu gør det endda det hele CAM. Helt tilfreds med købet. Rider ikke håret, skærer forsigtigt. Jeg råder alle! Denne trimmer blev købt af mig til modellering og opretholdelse af øjenbrynens form. Det er synd, at hun ikke gemte kontrollen, hun ville helt sikkert returnere dem. Jeg vil anbefale sælgeren ikke at vildlede køberne og slippe af med fejlen.

Pudov Boris

Det er ikke muligt at bruge. Stor trimmer. Broket efter 2 måneders brug. Kompakt, kvalitet Philips kan vaskes. Modeller øjenbryn meget godt. Enheden fungerer fra et finger-type batteri. I 3000 serien er en opbevaringskasse - meget praktisk, da designen er rund og glider ned fra hylden til gulvet, er det ikke svært. Stor trimmer! Det renser håret godt, træk ikke, det virker i lang tid på batterier. Den samme Philips NT3160 overskredet alle mine forventninger af bekvemmelighed! Smerter uden at trække håret ud.

Svetlana Ivanovna

Det fungerer som det skal. Den angriber var tilfreds. Ikke bemærket. Jeg anbefaler. Utrolig handy ting til at skære øjenbryn, meget bekvemt, og jeg vidste ikke engang, at dysen er inkluderet. Der er et låg, det er bekvemt at bære rundt! Træk ikke hår. Det er muligt at justere hårets længde med udskiftelige dyser. Praktisk at bruge, alt passer. Luk! Blev taget til servicecenteret. Det sker ikke hurtigt, selvfølgelig, men sikkert :) Hvis du ikke har det travlt, roser det også under processen :)).

Igor

Batterierne varer godt, meget lang. Dækslet beskytter mod dette. Alle funktioner arbejder med et bang. Meget tilfreds med købet! Nu fjernes ikke kun hårene i mine næsebor, men også jeg skærer mine øjenbryn på grund af deres tykkelse - du ved at du er over 50 år gammel. Vasket under rindende vand. Endnu ikke opdaget. Generelt er en fremragende og bekvem trimmer, som er nem at bruge, opbevare og rengøre. Meget tilfreds med denne trimmer. Et ord køligt ting. Bare en super trimmer! Dyser for første gang påklæbet er ikke let, meget stramt, bange for at bryde.

Eugene

Fantastisk gave til min mand. Der er to af dem, i forskellige længder. God ting! bemærkede ikke. Næse skulle nok være som Cyrano de Bergerac. Nej. Dommen er ikke vedligeholdt. En lille øjenbryn cap klæder ikke, det føles som "ikke fra denne opera", øjenbrynene niveauer op halvt så. På bekostning af sorte prikker på sorte øjenbryn, som det ikke var bemærket :). Det klare sig ganske godt, men jeg anbefaler det ikke til modellering af øjenbryn, hvis du har lyse sorte øjenbryn. Bare et fund for mig.

Alexander

(15. oktober 2017)

Her køber man bare i et andet detailnetværk til samme pris - bonusprogrammet i M. Må ikke varme op. Endnu ikke fundet. Philips NT3160 / 10 næse og øre trimmer er designet til forsigtigt at fjerne uønskede hår i næse og ører samt at korrigere formen på øjenbrynene. En vidunderlig ting er nødvendig for alle, der ser godt ud))). Fungerer på 5+. Ozon mislykkedes med leveringstiden, men intet, det er pengene værd. Praktisk og udfører alle sine funktioner! Meget tilfreds med produkterne!

Tsyganov Alexander

(12. oktober 2017)

Min mand kunne lide det, der plejede at være en kinesisk trimer, vand kom ind og han døde, jeg håber, at denne ikke er bange for vand. Han er glad! Enheden fungerer fra et finger-type batteri. Til øjenbryn, der er nødvendigt! 2 dyser. Jeg købte min mand en gave. Og for at trimme håret på templerne er det bedre at købe en simpel maskine (den bliver mere funktionel). Det er en skam en cool ting, et gennemtænkt design, et godt legetøj behage ikke længe. Ganske en anstændig måde. På steder, hvor der var hår, vil der være sorte pletter. Jeg kunne godt lide alt.

Igor

(13. september 2017)

Den eneste ulempe er den ubehagelige opbevaringspose! Det ville være bedre tilfælde. Videoen tillod ikke at bruge de akkumulerede bonusser på mindre end 500. Bøjningen på trimmerhovedet giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at fjerne hår på steder, der er vanskelige at nå frem til. Da jeg først brugte det, var jeg bange for at jeg ville trække mit hår (der er en ubehagelig oplevelse ved at bruge enheder med samme formål). Alle deklarerede funktioner kører problemfrit. Stor kvalitet. Sagen er nyttig, praktisk at bruge.

Sergei

(13. september 2017)

Jeg anbefaler det til alle! Meget komfortabel og funktionel. Alt fungerer fint. Batterierne varer godt, meget lang. Jeg anbefaler! Tilfreds, nydt med glæde. Jeg anbefaler. Jeg tager ikke den anden. I princippet kommer denne pris for vej- og forretningsrejser helt ned. I ørerne er den aflange arbejdsdel forresten et plus:). For lette øjenbryn er fantastisk. God enhed). Ak, M. Jeg anbefaler stærkt! Det viste sig bare super. Købt en uge siden.

Sergei

(22. august 2017)

Praktisk at bruge. Philips har altid en pålidelig, velfremstillet teknik. Håret fjerner rent. Tag dig, du vil ikke fortryde. Træk ikke hår og vandtæt. Broket efter to års brug. Håret rives ikke. Det klare sig ganske godt, men jeg anbefaler det ikke til modellering af øjenbryn, hvis du har lyse sorte øjenbryn. Kompakt, kan vaskes under rindende vand. Kvalitetsmaterialer. Praktisk, smertefri, æstetisk.

Larissa

(11. august 2017)

Jeg argumenterer ikke med en god trimmer, det barberer ikke helt i nogen tid, før den faldt fra en højde på 70 cm på en gummimåtte. ✓ Kvalitetsmaterialer; ✓ Højkvalitets montering; ✓ Helt stille; ✓ Gummieret skridsikker greb; ✓ Anatomisk buet arbejdsdel :). Alt dette skændsel er renset i en pose sag :) Hvilket er heller ikke dårligt som en bonus :). Jeg brugte det ikke til at skære hår på andre dele af kroppen, så jeg kan ikke sige noget. Alle berettiget. Købt i online butik.

Denis

(11. august 2017)

Video! Dyser er også gode. Jeg kan godt lide alt. Jeg anbefaler. Værd at pengene. Jeg er glad for det. Min far har meget hårdt hår i ørerne, intet kunne klare dem, bortset fra denne bekvemme, pålidelige og sikre enhed! Jeg bestilte det samme, jeg kan ikke se endnu et alternativ. Under brug er der intet ubehag. På steder, hvor der var hår, vil der være sorte pletter. Næseskærerne er ikke perfekte. En 5 mm dyse sitter dårligt, øjenbrynet skærer dårligt, i næsehulen er det heller ikke så varmt, da håret er barbert, der var ingen beskyttelsesdæksel i sættet.

Vladimir

Chuchut mere funktionel. Alt. derefter stoppede barberingen. Jeg vil ikke kalde det en minus, men nogle vanskeligheder (selvom du kommer på hænge af det, er det ikke ubehageligt :)) når det er brugt, er det bedre at tale på tærsklen, for så vidt at sige om næsen :)) Det er efter min opfattelse ønskeligt, at den arbejdsdel skiftet til kanten af ​​lidt mere :) Selvom ikke at behage hver næse :). Generelt tilfreds med enheden. Jeg anbefaler alle en god ting. Ikke fundet. Jeg bruger det i en uge, mens jeg er ret tilfreds: det holder godt i min hånd.

Vladimir

At miste loyale kunder på grund af det dumme bonussystem! Let at bruge. Generelt er købet tilfreds. Sandt nok er dette den første trimer og intet at sammenligne. Unødvendig funktionalitet - dyser har aldrig været nyttige. Næse, ører - perfekt, forventede ikke engang. God trimmer. Hurtig og bekvem. For lette øjenbryn er fantastisk. Useløs ting, dårlige haircuts - nogle plager. Min første trimmer. T. e motor fungerer enheden er støjende, men barberer ikke.

Victoria

Jeg plejede at bruge en simpel trimmer, navnet jeg ikke engang husker :) Jeg købte det i et apotek i 180 r :)) Med et rundt hoved og den eneste :). Vel, valget er altid vores. Jeg købte min far som gave, han var meget glad for. Modellen er god, tak, jeg har købt at studere anmeldelser. I drift i seks måneder, en god enhed, er der intet at sammenligne med, der var ikke sådan noget som jeg ikke vidste hvordan jeg levede uden det)).. Fremragende trimmer! Plus: Den mest praktiske model af alle, Philips bedste. Jeg anbefaler at købe, fordi det klare sine opgaver med et bang.

Tatiana

Men med templerne er det ikke meget, du skal meget tilslutte dig. Komfortabel, smuk, funktionel. Virkelig rive ikke håret ud. Komfortabelt og barberer fint. Et stort plus, som du straks kan vaske med vand. Jeg brugte det ikke til at skære hår på andre dele af kroppen, så jeg kan ikke sige noget. Noget ikke fundet. En meget lille enhed, nem at tage med dig på ferie. Og med øjenbryn vedhæftede filer, det skærer ikke overhovedet. Tilfreds. Kørte til servicecenteret, dommen er ikke vedligeholdelig.

Svetlana

Han "fløj sikkert". Det udfører sine funktioner perfekt. Et stort plus er, at hårfjerning er helt smertefrit. Sagen er super. Alle deklarerede funktioner: suppe), øjenbryn, næsearbejder uden spørgsmål. Fra en lille ulempe kan vi sige, at den ikke helt barberer under "0". Beskærer hår i næse, ører, øjenbryn. Nej. Minus: Den nederste roterende omskifter - plast. Praktisk, funktionel, god værdi for pengene. Efter min mening har Philips en mere bekvem model - med runde knivskruer, men jeg har ikke set den til salg i lang tid.

Gavrilenko Evgeny Yuryevich

Superresultater efter brug blev ikke bemærket. Trimmeren er bekvemt buet - barberer hårdt for at nå områder.

Soda til ansigtshud

Shugaring indsæt Gloria anmeldelser