Lumea Essential IPL Photoepilator til hårfjerning

Venner, jeg har fortalt dig om min erfaring med at bruge Rowenta home photoepilator her i lang tid.

For at være kort i virkeligheden efter 8-10 sessioner var ændringerne så ubetydelige, at jeg ikke engang kunne forstå sikkert, om håret begyndte at vokse chuut langsommere, eller om jeg ville tro det. I sidste ende var jeg helt for doven efter at have skrevet posten, for at fortsætte med at gøre det, og jeg forladte den photoepilator.

Men for mig, som en person, der slet ikke er "salon", synes ideen om at gøre nogle lignende procedurer derhjemme til enhver tid, selvom det med lidt tab af effektivitet virker meget fristende. Og ideen er engang at slippe af med uønsket hår og endnu mere. Så til tider spurgte jeg om mine kollegerbloggere om Philips-enheden, som de forsøgte og læste anmeldelser. Og det forekom mig, at han trods alt på en eller anden måde "mere energi" virker på håret - resultatet er anderledes for alle, men i det mindste så alle nogle ændringer og snarere hurtigt.

Så da Philips gav mig en ny model af Philips Lumea Essential IPLSC1992 / 00 fotoepilator, kom jeg til enighed.

Det var forår.

Teoretisk set er udsættelse for solen en kontraindikation for brugen af ​​en fotoepilator. Men alle gør beslutningen selv - jeg besluttede at bruge. fordi Først og fremmest kan jeg ikke huske pigmenteringen på benene, godt, armhulerne og bikiniområdet, og endnu mere. Jeg bruger ikke så meget tid på gaden og ikke tilbøjelig til at solbade overhovedet, min hud "tager ikke" solen som om. Og selvfølgelig brugte jeg solcreme på de åbne områder af kroppen.

Enheden selv ser sådan ud:

Vinduet hvor flashen kommer fra:

Hvad angår den teknik, der ikke bruges hver dag, er jeg en eller anden måde gammeldags, og jeg beholder sådanne ting i kasser.

Denne model IPLSC1992 / 00 er forholdsvis ny. Hvad er det anderledes end det gamle?

Det har teknologi Slide Flash: Det er en mulighed for at vedhæfte enheden til huden og derefter lede det let over det område, der skal behandles, uden at det er nødvendigt at anvende enheden til det nye afsnit hver gang. Jeg lærte om det lige nu, forbereder et indlæg). Men ulejligheden fra det faktum, at jeg omarrangerer enheden og klikker på flashen, følte jeg ikke noget, men næste gang vil jeg forsøge at gøre det anderledes.

Philips Lumea Essential er også mere kompakt, genoplades efter hver flash og koster mindre (på Philips hjemmeside, hvis du lægger den i kurven, viser den ca. 15.000 rabat uden 18.000).

Her håber jeg at du kan estimere størrelsen på enheden, såvel som størrelsen af ​​vores hænder med manden:

Husk den gamle annonce: "vi er så forskellige og alligevel er vi sammen"?)

Teknikken er altid billigere med tiden, håber jeg, om et par år har en sådan enhed allerede råd til en.

Så jeg vil ikke skrive her med mit dagligdags sprog, hvordan fotoepilatoren fungerer, du kan læse den på det officielle websted og google det.

Det vigtigste er, at en sådan effekt er mest effektiv på det tykkeste og mørkeste hår og på den hvide hud. Meget mørkt (eller solbrændt i et bestemt øjeblik), er folk med meget ret hår og rød brug af enheden ikke vist.

Jeg har noget imellem - hvid hud, lysebrunt hår, men ikke blondt, ikke det tykkeste i verden, men langt fra "fluff". På samme tid vokser de som håret på mit hoved og mine negle meget hurtigt - pusser børster om aftenen, en dag senere er de allerede synlige udefra.

Efter at have brugt Rowenta i 10 gange, bemærkede jeg, at håret begyndte at vokse langsommere, men efter at enheden blev annulleret, vendte alt tilbage igen om nogle få måneder.

Også, når fotoepilation skal beskyttes mod fødselsmærker, tatoveringer, selvfølgelig ikke at bruge på beskadiget hud.

Lumea Essential 5 arbejdsintensitet.

Proceduren skal ikke være smertefuld eller meget ubehagelig, du kan vælge den nødvendige intensitet, det er meget praktisk.

Jeg arbejder mine ben fra første gang på 5 og jeg føler ikke noget. Armhulerne er også 5 og jeg føler noget som en brændende fornemmelse i et halvt sekund, sjældent duften af ​​brændt hår. Jeg forarbejdede bikiniområdet på 3.

Med hensyn til hyppighed af brug: Det er skrevet at gøre proceduren en gang hver anden uge, ikke oftere (da det nye hår i vækstfasen ikke kommer ud og effektiviteten ikke vil stige), de første 2-4-5 gange, og derefter af nødvendighed. Jeg tror, ​​at dette tyder på, at nogle af de heldige mennesker efter 4 procedurer ikke vil vokse hår, og jeg læser selv sådanne anmeldelser.

Det er ikke sådan - jeg bruger stadig enheden hver anden uge siden maj, så det er 6 gange. Men siden Jeg ser forandringer denne gang, og de synes ikke lige præcis, jeg planlægger ikke at stoppe.

Hår begynder at vokse langsommere umiddelbart efter 1-2 procedurer og bliver straks mindre hyppige, med tiden endnu langsommere, vokse i "ure" og lidt tyndere. Beskrivelsen er stort set lig den, jeg skrev i et indlæg om Rowenta, spørgsmålet her er, at alt er meget mere mærkbart og mere udtalt.

Hvad er det vigtigste, der gav mig brug af Lumea Essential for denne sommerperiode?

Det er det faktum, at den næste dag efter barberingen og endda dagen efter at de to ben ikke er helt glatte, men denne meget børste er ikke så meget synlig. Du kan sikkert bære en kjole.

Og for første gang i mit liv stoppede armhulerne barbering hver dag, nogle gange må jeg ikke barbere. Selvom det er sådan en flerårig vane, at den allerede er på maskinen, er jeg ikke engang doven.

I bikini-zonen gjorde jeg kun et par sessioner hidtil, det er for tidligt at drage konklusioner.

For nogle er det måske ikke nok, men her er det meget vigtigt, hvad de oprindelige data er, for vi har alle forskellige og forskellige vaner.

For eksempel er det altid dovenskab for mig at barbere mine ben, og det er ikke silkeglathed, der er vigtigt for mig, men for mine ben at se ensartet ud. Så jeg er tilfreds med resultatet, selv om nogen sandsynligvis efter 3 dage efter barbering stadig ikke vokser noget.

Et mirakel vil sandsynligvis ikke forventes fra sådanne anordninger, selv et mirakel opstår ofte ikke fra salonprocedurer.

Særligt ofte hørte jeg historier i mine omgivelser: de lovede at fjerne alt i 3 (5) procedurer - der var nok penge til 2 (4), men der var slet ingen resultater, og pengene var ynkelige. Det er sandsynligvis nødvendigt at evaluere din egen styrke, og du behøver ikke at gemme dine sidste penge på det - kurset kan altid gå ud mere og mere end hvad de siger.

Det viser sig, at hjemmeapparatet selv koster meget (de sendte det til mig, takket være Philips), men det gør, men nu er der min for evigt - jeg kan stadig tilføje et par point hver anden uge til det fælles mål. For mig er en "salon dovendyr" den eneste måde at virkelig gøre noget overhovedet på. Philips har ikke til hensigt at udskifte apparatets lamper, men antallet af "laid" blinker i lampen, nogle transcendentale i flere år, skal nok være sikker, især da det da skal være mere sjældent.

Så denne gang slutter min første del af historien om Lumea Essential i et humør fyldt med håb. Måske ved foråret vil jeg fortælle dig om de mere radikale resultater.

Nu vokser markedet for disse enheder og vokser, har du allerede forsøgt, og hvilke resultater har du?

PS Jeg skulle nok ikke være en rejsende, som jeg drømmer - hver tur slår mig ud en uge før. Jeg tænker kun om dette i en uge efter, for at komme ind i den sædvanlige rytme.

Philips BRI863 Lumea Essential anmeldelser

Godt valg

Kompakt, god pris, byggekvalitet, kunne lide resultatet, god og enkel applikation

Jeg drømte om dette produkt i min samling, jeg bruger det med glæde og strengt i overensstemmelse med instruktionerne. Resultatet syntes senere end forventet, ikke umiddelbart. Jeg var tilfreds med købet

på ingen måde

I et halvt år er der praktisk taget ingen resultater. Når man skifter til understøttende tilstand "en gang om måneden", vender den fortabte vegetation tilbage. Samtidig har jeg fair hud, mørkt hår og endog hormonprøver (og jeg har dem) er normale. Det overophedes stærkt, fordi det brænder huden og afbryder med jævne mellemrum blus. Epilation tager hele dagen fordi det overophedes selv i 4-tilstand. Spild ikke penge.

Folk, der laver 5 stjerner, men samtidig har du kun en anmeldelse i din profil eller anmeldelser kun på Phillips! Er du ude af dit sind? Trods alt mand. købt "det" for 10-18 tusind rubler vil huske dig med et venligt ord.

Meget dårligt

Delvis fjerner hår med regelmæssig brug

Det slukker efter 5 min arbejde, det hums stærkt, det var ikke muligt at bruge det fuldt ud. For et halvt år undladt at slippe af med hår

Jeg købte denne mirakel enhed om vinteren for ikke at genere med barbering om sommeren. Først var alt fint, brugt en gang om ugen. Over tid stoppede photoepilatoren at producere en flash, selvom indikatoren viste, at alt var fint. Derefter udarbejdede han en "tomgang" flash på mode 5, det vil sige bare en flash som på telefonen. Så begyndte han at spontant slukke og gøre meget støj. Som et resultat gav jeg det til butikken til reparation. Bundlinjen: Kan ikke repareres. Det mest irriterende er, at den forventede effekt i et halvt år ikke kunne nås (kun små områder på benene, hvor håret ikke vokser)

Intermediate

let flot plast meget smukt kosmetisk taske

meget lang tid at vente på effekten af ​​UPD - brød efter 16 måneder

Dette er min første fotoepilator, jeg kan ikke sammenligne med andre. Jeg har brugt det i tre måneder allerede, huden er mørkt blondt hår - det ser ud til at være den perfekte kombination, men kun nu er lille hår forsvundet og endda så små områder. Og det er ikke klart, du skal vente 2 uger eller så straks gøre det igen på steder, hvor det ikke faldt ud? mens effekten ikke er klar. Men et eller andet sted har håret stoppet med at vokse.

Godt valg

Behandler perfekt med sin opgave

Jeg har længe ønsket at købe en sådan enhed til mig selv, men her besluttede jeg helt uventet at donere. Gaven var meget velkommen. Snart ønskede sommeren at bringe deres ben i orden. Jeg plejede at gå til salonen for voksende depilation, nu med hjælp fra en fotoepilator gør jeg alle de procedurer derhjemme))) I starten var det noget ubehageligt, men så blev jeg vant til det. Resultatet er fantastisk.

Intermediate

Komfortabel, nem, smertefri.

Efter 6 procedurer forsvandt 20% af håret hver anden uge. Udgroede hår fremstår.

Jeg kæmper med uønskede hår på kroppen hele mit liv. Fotoepilatoren var et håb for mig, jeg ønskede det i lang tid. Jeg valgte denne model til positiv feedback og anbefalinger fra en ven. Men mit mirakel skete ikke. 6 behandlinger bag, men hår på plads. Der var skaldede patches, men de taler ikke engang om glat hud. Shins og hænder reagerer på en eller anden måde, bikini og lyasha har alle deres hår på plads. Resultatet i 3 måneder forsvandt 20% af hår på ben og arme. Dette er ikke det resultat, der blev lovet. Om sommeren skal man også barbere hver dag.

Godt valg

Efter den 2. brug har jeg allerede bemærket skaldede patches på hårvækststederne, dette er meget glædeligt. Fremgangsmåden er næsten smertefri, hvis du ikke tager højde for de sarte steder.

Nogle gange er det svært at holde epilatoren 90 grader fra kropsdelen. Og uden den korrekte placering fungerer flashen ikke.

På dette stadium glad, brugt 2 gange.

Godt valg

Praktisk i hånden blinker man efter hinanden

Jeg har ikke bemærket endnu

Jeg vil helt sikkert sige, at på steder, hvor fotoepilatoren blev taget 2 gange, blev det lettere at vokse epilering, og efter 2 gange blev håret mindre og vokser langsommere, senere vil jeg tilføje en anmeldelse fra billedet for at gøre det klart

på ingen måde

Billig sammenlignet med konkurrenterne

Næsten fjerner ikke hår, i bedste fald 20%

Vi bruger med pigen i tre måneder. Ak, skete ikke miraklet. Overrasket af antallet af positive anmeldelser. Jeg forestiller mig, det ville være en skam, hvis du købte en dyrere model.

Solid fire

behagelig i hånden dækker det normale volumen

I den bikini-dybe zone er min hudfarve mørkere end andre steder, og denne fotoepilator nægtede at give et blunk - det er ked af det - det virker et eller andet sted, men på mørkere områder nægter det !! - Selvom det ikke er et solbrunt !! Min mand og jeg tænkte i lang tid, og endelig fandt en måde at "bedrage" ham - de smuttede en finger med en "lys hud" på sensoren, de satte det på det rigtige sted, de fjernede den kraftigt. Så fungerer det også på "mørk" hud. begyndte at bruge, så det endelige resultat er ukendt

Anmeldelse af photoepilators PHILIPS Lumea

Uønsket hår af en kvinde fjernes på forskellige måder: med en barbermaskine, voks, shugaring, laser hårfjerning, og også en så smertefri mulighed som fotoepilation. For nylig er fotoepilatorer til hjemmebrug begyndt at komme på markedet, og en af ​​dem er fra det verdensberømte firma PHILIPS.

I denne anmeldelse, vil vi overveje fem helt moderne variationer photoepilator: wired photoepilators PHILIPS Lumea Avanceret SC1997 / 00, Philips Lumea Avanceret SC1995 / 00, Lumea Essential BRI863, og også arbejdet som batteriet og lysnettet PHILIPS Lumea Prestige BRI956 / 00 og Philips Lumea Prestige SC2007 / 00. Med nogle ens parametre er prisen på disse modeller væsentligt anderledes, og vi vil hjælpe dig med at forstå forskellene.

Philips Lumea et overblik

Philips Lumea home photo-epilator bruger IPL-teknologi, som tidligere kun blev brugt i skønhedssentre. Med forbehold for brugsreglerne giver enheden dig mulighed for sikkert at fjerne hårsækkene og forhindrer hårvækst i lang tid. Ingen af ​​Philips Lumea apparater fjerner gråt, rødt og blondt hår. Intensiteten af ​​lyspulsen på 5 j / cm ².

Lampen i fotoepilatoren kan ikke udskiftes, og dens ressource er 200-250 tusind blink i moderne modeller, i tidligere generationer op til 100 tusinde blink. Enheden er beregnet til individuel brug, og det er ikke meningen, at selv 2 eller 3 personer kan bruge den. Fabrikanten siger, at i tilfælde af 2 brugere vil lampens levetid udvikles meget hurtigere, og der vil være problemer med hygiejnen. For sikkerheden er en hudfarvesensor indbygget i enheden; hvis huden er for mørk, slås den simpelthen af.

 • Før du bruger fotoepilatoren for første gang, anbefales det at vaske huden, fjerne det resterende fedt eller cremen, hvis de var og tørre af. Før barbering håret med en maskine eller med voks. Andre metoder anbefales ikke af producenten.
 • Tænd enheden i netværket, hvis det virker på netværket og derefter på tænd / sluk-knappen.
 • Fastgør enhedsvinduet til huden og tryk på knappen. På hvert sted skal der være en flash af lys, det kan tydeligt ses. Det er tilladt at overlappe hudområderne lidt med blink for at undgå huller.
 • Fremgangsmåden anbefales at gentage først hver 2 uger, så når hårvækst stopper hver 3-4 uger. Håndbogen siger, at glatheden af ​​huden vil glæde 48 dage.

Særlige træk ved PHILIPS Lumea photoepilators

Face pack

Face pack

Lad os se nærmere på hver af modellerne, og især deres forskelle.

Lumea Advanced SC1995 / 00

Forskellen på denne enhed fra andre modeller af denne serie er et øget lysvindue til hurtigere kropsbehandling. På denne måde kan 4 kvadratcentimeter behandles ad gangen. Shins behandles på ca. 15 minutter, hvilket sparer tid.
Minus - manglen på yderligere vedhæftede filer til ansigtet. Det bliver svært at håndtere dette område med whiskers og sideburns, og det anbefales ikke af producenten. Strømforsyning.

Her er hvad købere siger om denne model:

Lumea Advanced SC1997 / 00

Dette er en lidt nyere version af den tidligere model. I modsætning til avanceret SC1995 / 00 er denne model også designet til at håndtere området over overlæben, sideburns og hagen. Yderligere funktioner det giver en speciel dyse til sådanne små områder af kroppen. Strømforsyning, som i den foregående model.

Køberne siger, at denne fotoepilator kan være en fuldgyldig erstatning for at besøge salonen, men prisen på enheden er ret høj på 24.000 rubler i dag.

Lumea Prestige SC2007 / 00

Denne model har et indbygget lithiumbatteri samt evnen til at arbejde fra netværket. Opladningstid - 100 minutter. Du kan håndtere næsten hele kroppen, komplet med to dyser - 4 og 2 kvadratcentimeter. Enhedsfarven er hvid med sølv. Prisen er væsentligt anderledes end de enheder, der kun arbejder fra netværket og gennemsnitlig 35 000 rubler.

Kunder noterer enhedens brugervenlighed og hastigheden af ​​proceduren med denne foto-epilator:

Lumea Prestige BRI956 / 00

Modellen har et forstørret sæt af vedhæftede filer - der er 4 af dem. Det er konkavt - til behandling af bikiniområdet, konveks for armhulerne, en lille flad til ansigtet og en dyse med et stort vindue 4,1 kvadratcentimeter til kroppen. Det fungerer som den foregående model fra batteriet og fra netværket. Som du kan se, er dette den mest komplette model af alle modeller af Lumea Prestige-linjen, men samtidig den dyreste. Prisen i detailnetværket er omkring 40.000 rubler.

Ifølge brugerens tilbagemeldinger lyttede de til enheden, syntes om brugervenlighed, tips om dyser, evnen til at bruge uden ledning samt determinanten af ​​hudtype.

Lumea Essential BRI863

Dette er den mest kompakte model af serien, du kan tage den med dig på ferie. Lampens levetid er lidt reduceret - 200 tusind versus 250 tusind pulser i de øvrige enheder. Fungerer kun Essential BRI863 fra netværket. Enheden har også ingen udskiftelige dyser, og vinduestørrelsen er 3,3 cm, hvilket forsinker proceduren, selvom producenterne siger om standardtiden for fotoepilering. Tilfreds prisen på enheden, sammenlignet med resten af ​​modelintervallet er ganske lavt 15.000 rubler.

Brugere af enheden efterlade gode anmeldelser og deler billeder af resultaterne. Her er en af ​​dem:

PHILIPS Lumea udstyr til fotoepilation sammenlignet med salon muligheder

Fabrikanten siger, at fotoepilatorer tilpasset til boligbehov er blevet mere kompakte, men effekten er blevet meget lavere. Lad os se om dette er så, og hvor meget denne model linje adskiller sig fra professionelt udstyr.

For eksempel er det sammenligneligt med den mest overkommelige på markedet, prisen på 120 000 rubler til apparatet til fotoepilation ESTI-110

 1. Dimensioner. Hjemmemodeller er meget mindre. Professionelt udstyr vejer 20 kg og bevæger sig på hjul. PHILIPS Lumea er kun 600-700 gram, som let passer i din hånd.
 2. Anvendelsesområde. PHILIPS Lumea er kun beregnet til fjernelse af overskydende hår. Professionelle modeller bruges af mastere til at fjerne alderspletter, fregner, edderkopper.
 3. IPL puls effekten er 10-10 J per kvadratcentimeter for ESTI-110, mens PHILIPS Lumea er 5 J / cm². Derfor skal hjemmelavede modeller bruges mere ofte for at opretholde effekten af ​​glatte ben.

Det er kun de mest oplagte forskelle, det er klart, at salonprocedurer er mere effektive og lindre uønsket vegetation i længere tid, men hjemmelavede modeller er gode, fordi de kan bruges til enhver passende tid og ikke betaler for proceduren hver gang. Alle betragtede modeller har deres fordele, Phillips udvikler sig i den rigtige retning under hensyntagen til tidligere erfaringer og kundeanmeldelser.

Se filmfilen PHILIPS Lumea video epilator

Photoepilator Philips BRI863 - anmeldelser

Negative anmeldelser

 • billigere end salonprocedure
 • nem og klar kontrol
 • klar kontrol
 • komfortabel
 • pebret
 • langt resultat
 • ingen synlig effekt
 • psykisk ubehag

For første gang besluttet at prøve en ny metode til depilation! Og mit valg faldt på en nyhed - Philips BRI863 Photoepilator. Jeg har hørt mange gange om en lignende salonprocedure, og lokkende reklamer lover at "slippe af med uønsket hår en gang for alle"... Jeg bruger normalt en regelmæssig epilator og voksstrimler. Nå, lad os se, om du vil ændre de sædvanlige gadgets.

Instruktionerne anbefaler, at du barberer alt håret, så der kun er en indvirkning på pæren, og al fotoenergi bruges ikke til stegning af hårets længde.

Da alle de nødvendige forberedelser blev lavet, begyndte jeg. Jeg besluttede at starte med benene. Du vedhæfter simpelthen enheden, den "puffer", du flytter enheden til næste afsnit og så videre. Det ser ud til, at alt er ekstremt trivielt og ikke lidt skræmmende. Og nej. Denne OOOOCHEN er usædvanlig, og på grund af dette var det virkelig skræmmende...

Enheden valgte intensiteten på 4 ud af 5, jeg godkendte lykkeligt sit valg og startede en "fotosession"... og det ved du ikke, jeg kunne ikke lide det. Jeg tager smerten ret godt, men det var ikke der, det var en prikkende fornemmelse, som om fra elektriske stød, brændende varme og ja. duften af ​​brændende hår (husk at jeg barberet af.). Tænker for mig, at denne tilstand er for intens, jeg valgte 3 ud af 5. Situationen gentog. Jeg valgte 2. Jeg stoppede med at brænde huden, alt andet var i princippet forblevet.

Og her er jeg, jeg bruger det på mine bare ben med en photoepilator, lugter lugten af ​​enten brændende hud eller hår og helt taber syn på de steder, jeg allerede har behandlet, og dem der ikke er der endnu. Og stadig fungerer enheden kun på flade steder uden bøjninger, det vil simpelthen ikke "blæse" på dem. Så... Knæene gik uhæmmet... Og generelt er det vildt ubehageligt. Tilføj et flydende hoved.

Generelt har jeg besluttet, at mine ben nok er ret mørke for denne fotoepilator, jeg besluttede at prøve det på armhulerne. Og situationen gentog sig! Ved magt 2 af 5 behandlede jeg zonen.

Den næste behandling ventede på mig om 2 uger. Forresten, efter 1 ansøgning, lover producenten langsommere hårvækst. Jeg havde det ikke. Præcis som efter genbrug efter 2 uger.

Jeg var vildt ubehageligt psykologisk (hver gang det syntes at brænderen ville forblive i stedet for epilatoren) og fysisk. Resultatet er mærkbart straks, vi får ikke. De lover et mærkbart resultat efter 4 anvendelser, men jeg vil nok vende tilbage til den gamle pålidelige metode til fjernelse af hår. For dem der er villige til at bruge tid (måneder!) På de gradvise og ugaranterede "sove" hårsække i bedste fald i 5 måneder, så er denne enhed til dig.

Jeg blev vant til de synlige effekter uden at skade min nervesystem.

 • Fungerer ikke
 • brænder huden hårdt
 • Jeg spildte mine penge

Køb ikke. Komplet skuffelse. På huden efter brænding, kun solide udbrud. Jeg kunne ikke vende tilbage. Tænk tusind gange. Det er bedre at prøve en anden virksomhed. Nå, eller bare ikke passer. Generelt gjorde jeg ikke mere end 1 procedure.

 • Det viste sig at være defekt og ikke-reparerbart

Efter tre procedurer viste det sig, at enheden er FAILED og ikke reparerbar! Efter at have forsøgt at udføre kun den tredje procedure, måtte jeg passere fotoepilatoren til undersøgelse, hvilket fastslog ulejligheden, så jeg havde ikke engang tid til at se effekten af ​​dens anvendelse. Og problemet er, at enheden spontant slukker under proceduren, den kan slukke efter 2-3 blink eller endda på 1. blitz. Desuden slukkes det ved blitz, som om sikringen udløses. Under den første procedure blev den kun slukket 2 gange. Jeg lægger da ikke vægt på dette.

Instruktionerne viser, at apparatet opvarmer under brug, og det er normalt normalt. Jeg besluttede at spontan strømafbrydelse er beskyttelse mod overophedning. Så, som det skulle være i henhold til vejledningen, lå enheden simpelthen i skabet i 2 uger og ventede på den næste procedure. Ved den anden procedure slog den oftere af. Det begyndte at stamme, men jeg roede mig selv - sommer, varme, noget vil slukke. Jeg afsluttede proceduren og satte den af ​​igen i 2 uger. I den tredje procedure begyndte enheden at slukke efter flere blink. Epileringsproceduren tog en hel dag med korte tilgange i 5-10 sekunder med 15 minutters pauser (jeg troede det ville køle ned og arbejde, men han havde ikke engang tid til at varme op, straks slukket). Tålmodigheden er forbi. Det er synd, at i løbet af denne tid (med to 14-dages pauser mellem procedurer) udløbet 30-dages retur af varer til butikken. Hvis jeg brugte det oftere, ville jeg have registreret en funktionsfejl tidligere, men jeg handlede i overensstemmelse med instruktionerne, så det faktum, at denne enhed ikke var egnet, blev klar kun efter en måned.

Det er en skam. Og først var jeg så glad for overtagelsen.

 • Dette produkt er en kontinuerlig minus

Jeg købte den i juni 2017, som det blev skrevet i instruktionerne efter 2 uger, løftene blev ikke rigtige, de siger, at der ikke bliver noget hår efter 2 måneder, håret vokser og vokser, så det bliver mindre. Piger spilder ikke penge, koger og penge var en skam.

Flash fungerer, men efter 3 behandlinger (mørkt hår, ret skind) er effekten nul. Generelt. Ikke mindre end håret eller pæren.

Neutrale anmeldelser

 • Du skal gøre mange sessioner for at opnå det ønskede resultat.

Velkommen! Jeg har aldrig brugt en fotoepilator før. For nylig købte min søster sig, og hun kunne virkelig godt lide resultatet. Hun havde Silk'n "SensEpil". Efter sine anmeldelser gik jeg også og købte mig den samme model. Hun var meget tilfreds med hendes køb, indtil lampen blev brændt ud. Og jeg købte PHILIPS BRI863 / 00 Lumea Essentia1 ILP er selvfølgelig en meget praktisk ting, kompakt, meget nem at håndtere og i hænderne holder den let. Styringen er mekanisk, og jeg kan nemt vælge lampens strøm selv, og lampens ressource er ret stor 200.000 gange! Du kan let og nemt epilere dine arme, ben, ansigt og endda bikini zoner. Allerede flere gange havde sin egen hårfjerning og var tilfreds med resultatet.

Der var ikke nogen irritation, rødme og indgroet hår overhovedet. Og tilstedeværelsen af ​​et ultraviolet filter forenkler kun hele handlingen. Der er en speciel sensor i den, og der vælger han selv det nødvendige niveau afhængigt af hudfarven. Sikkerhed og kvalitet garanteret! Og vigtigst af alt er der ingen smerte eller ubehag. Inkluderet er en blød og behagelig sag, du kan forsigtigt fjerne epilatoren der og opbevare den overalt! Men der er en, men min første Silk'n "SensEpil fotoepilator var meget kraftigere. Og efter den første procedure var 30% af håret væk, i modsætning til PHILIPS, forsvandt 15% af håret der.

Men generelt betyder virkningen, det vil sige det virker, og pengene blev brugt ikke forgæves.

Fortryder jeg mit køb? Jeg ved ikke engang, hvordan man skal svare. Jeg starter i rækkefølge. Selvfølgelig startede det hele med ønsket om at slippe af med disse forbandede hår! Hvor træt er denne procedure for at fjerne kåt hår! Jeg vil slippe af med dem for evigt. Gå til salonen? Tænkte. Men så besluttede jeg at tælle affaldet. kun for et bikiniområde på to tusind pr. procedure, har du brug for 10 stk. I alt for kun et bikiniområde på ca. 20 tusind rubler. Men håret er også under armhulerne og på benene. dyrt. Jeg begyndte at læse anmeldelser om home photo-epilatorer, laser og elos (som sådan, allerede glemt hvordan de hedder korrekt). Som et resultat var de mest entusiastiske anmeldelser om denne fotoepilator. Prisen var acceptabel på det tidspunkt, ca. 18.000 (Bemærk, det er allerede billigere end 10 procedurer i salonen). Og så kom der en annonce om sort fredag ​​i Eldorado, og jeg købte det som et resultat for 12.500 rubler. dvs. med en god rabat. Godt ikke at købe med en sådan rabat, jo mere valgte jeg stadig.

Så det efterlængte køb er lavet, fotoepilatoren er i mine hænder. Ur. Jeg barberer alt, hvad jeg har brug for (ifølge instruktionerne), begynder jeg at bruge det. Lidt ikke rart, men ikke at sige, at det virkelig gør ondt. Desuden kan kraften ændres afhængigt af hudområdet. På benene er der ingen problemer overhovedet. Fordel ved at bruge epilatoren i mere end 10 år. Bikiniområdet er ikke længere meget behageligt, ligesom armhulen er i armene. Men skønhed kræver! Vi vil tolerere. Efter seks måneders brug (en gang om ugen!) Er mit resultat generelt, at mit hår ikke går tabt. På benene er der flere områder, hvor der ikke er hår, men jeg er ikke sikker på, at efter fotoepilatoren og ikke efter blot en epilator. Bikini og armhuler som de var og forblev. Lidt sænket hårvækst. Måske, hvis jeg først kunne fjerne epilatoren på blide steder og derefter behandle den med en fotoepilator, ville effekten være bedre. Men desværre kan jeg kun en barbermaskine eller fløde, der ikke giver tilstrækkelige resultater.

Jeg fortryder ikke, fordi jeg købte til en human pris og det viste sig at være det samme billigere end i salonen. Virkningen er ikke rigtig, men det er måske min særlige egenskab. Så enheden har opnået en rating på tre stjerner!

 • let
 • flot plastik
 • meget smuk kosmetisk taske
 • meget længe vente på effekten

Dette er min første fotoepilator, jeg kan ikke sammenligne med andre, jeg har allerede brugt det i tre måneder, huden er let blondt hår - det ser ud til at være en perfekt kombination, men kun nu begyndte små områder at forsvinde. Og det er ikke klart, du skal vente 2 uger eller så straks gøre det igen på steder, hvor det ikke faldt ud? mens effekten ikke er klar. Men et eller andet sted har håret stoppet med at vokse.

Min mand, på min anmodning, præsenterede mig med Philips Lumea Essential BRI863 fotoepilator. Dette er min første fotoepilator, jeg kan ikke sammenligne med andre.

Jeg har brugt det i tre måneder nu, huden er mørkt blondt hår - det ser ud til at være den perfekte kombination, men kun nu er lille hår forsvundet og endda så små områder. Og det er ikke klart, du skal vente 2 uger eller så straks gøre det igen på steder, hvor det ikke faldt ud?

Mens effekten ikke er klar. Men et eller andet sted har håret stoppet med at vokse. Med hensyn til brug er det praktisk, det passer komfortabelt i din hånd, det virker glat fra netværket og overophedes ikke takket være et godt ventilationssystem. Jeg vil se videre, de siger resultatet er ikke hurtigt, ja, jeg havde nok tålmodighed. Jeg håber om et halvt år vil forsvinde helt.

Før brug skal du sørge for at læse instruktionerne omhyggeligt, der er kontraindikationer og forskellige nyanser.

Jeg kan ikke lide:

Hvad angår smertefrihed, føler jeg stadig smerte i følsomme områder, men det er mere eller mindre tolerabelt, hvis enhedens intensitet er reduceret.

Efter seks måneders regelmæssig brug (en gang hver anden uge som beskrevet i instruktionerne) begyndte håret at vokse sjældnere med 30-50%, blev tyndere, men de handler ikke om fuldstændig forsvinden. Så vær tålmodig.

P. S. Fotoepilatoren blev købt via den officielle Philips hjemmeside.

Positive anmeldelser

At købe et foto epilator var spontan. 8. marts))), der gik forbi m-videoen, tilbød min mand at købe en gave. Så jeg valgte. For at være ærlig troede jeg ikke! Til hårfjerning anvendes elektrisk epilator og creme. Læs omhyggeligt instruktionerne, det var skræmmende))) faktisk er alt simpelt. Tændt, sat og ventede på definitionen af ​​hudtype. Jeg har alle lysene tændt. Jeg forstår, at jeg kan på enhver frekvens. For fødderne satte hun det straks. 5. Det var meget svært at holde fast, så enheden arbejdede. Det er svært på benene, overfladen af ​​enheden antyder en flad overflade, men bøjer. svært (men kan kun for mig).

På bikini og underarms lavet 4. Alt er hurtigt der. Efter første gang var der ingen resultater, men det forventede jeg heller ikke. Men efter den anden. der var store skaldede pletter på deres fødder. Ja, hår vokser ikke. Den tredje er endnu bedre. Men bikini og armhuler og den anden noget. Så gik tredje gang også 5. Og skynd dig. Startet i marts, lavede nu den fjerde. Resultatet glæder mig! Ja, hår vokser på steder, men det er så lidt, at det ikke er et problem at gå gennem epilatoren. Og ikke indgroet, benene glatte. Nu laver jeg en bikini. 5. Jeg venter på resultatet!

Piger tager det! Men jeg siger, jeg er en brunette!

Introduktion til Philips Lumea Essential Bri863 epilator

Jeg bestilte denne fotoepilator i den officielle online butik Phillips i Rusland. Dens omkostninger er nittenhundrede ni hundrede og halvfems rubler. Men med rabat kostede det mig lidt billigere.

I en dejlig kasse, hvor jeg modtog min epilator, er der desuden opbevaret en kosmetikpose, instruktioner, overensstemmelsescertifikat og garantikort. Jeg kunne virkelig godt lide instruktionen, da den er ret detaljeret, den har alle oplysninger om epilatoren, kontraindikationer og anbefalinger.

I sig selv er epilatoren lille og kompakt, komfortabel i hånden. Photoepilator er ret let, da der ikke er indbygget batteri. Epilatoren er lavet af kvalitetsmaterialer, der er meget behageligt at røre ved. Det har et flot design og er let at håndtere: der er kun to knapper (på, valg af hastigheder). Der er også strømindikatorer - fem lyspærer.

At bruge fotoepilatoren er meget enkel - tryk på tænd / sluk-knappen, bring den til huden. Du skal vente, indtil den bestemmer typen af ​​hud og vælger den optimale effekt, som vises ved antallet af belyste indikatorer. For at bekræfte valget skal du trykke på tænd / sluk-knappen igen. For at behandle et hudområde, fastgør epilatoren til det og aktiver flashen ved at trykke på den store knap. For at sikre, at proceduren foregår kontinuerligt, skal du holde knappen nede og langsomt flytte fotoepilatoren over det valgte område af huden.

Jeg vælger normalt min maksimale effekt, undtagen selvfølgelig de mest følsomme områder. Overraskende er denne procedure helt smertefri. Kun behagelig varme og lejlighedsvis let prikken mærkes.

Som følge heraf, efter to måneders regelmæssig brug, bemærkede jeg, at mit hår begyndte at vokse langsommere, og det blev meget mindre almindeligt. Jeg håber i fremtiden, vi kan slippe af med dem helt).

Jeg bruger lidt mere end 2 måneder, de første resultater har allerede bemærket, og det glæder mig!

Jeg kunne godt lide den automatiske indstilling til min hudtype - dette er et stort plus, jeg hentede ikke mode, med hver flash kan du mærke denne prikkende varme, en usædvanlig følelse.. men der er ingen smerte. Jeg anbefaler denne metode til at slippe af med hår og specifikt denne model.

Efter 5 procedurer kan jeg med tillid sige, at jeg ser et betydeligt resultat - hår er blevet mindre end 60%!

 • anvendelighed (hvornår, hvor og hvordan man udfører proceduren du selv bestemmer)
 • uden smertefulde fornemmelser (sammenlignet med andre metoder til at slippe af med uønsket hår - ved elektrolyse, voksning osv.) - jeg følte den maksimale prikkende på steder, hvor huden er særlig følsom);
 • spare tid (behandling af ben, arme, armhuler tager mig kun 30 minutter).
 • Ved forarbejdning af store arealer er det undertiden muligt at glemme, hvilke zoner der allerede er blevet behandlet, og hvilke som ikke har (bare nødt til at udføre proceduren uden at blive distraheret);
 • omkostning (faktisk slet ikke høj, givet prisen på den samme voksaflejring).

Derfor tager jeg hensyn til resultatet, der giver mig mulighed for at reducere tiden og kræfterne til at bekæmpe uønsket hår - jeg anbefaler det dristigt!

 • effektivt
 • smertefri
 • sikkert
 • glat hud.

Længe kigget efter denne enhed. Vejer fordele og ulemper. Købt !! Meget tilfreds, mange skriver, at der ikke er nogen smerte, indtil hun selv prøvede det, troede det ikke. Ingen smerte! lette prikkende fornemmelse. Det er praktisk at bruge, da enheden automatisk justerer alt selv. Jeg er glad, jeg bruger, og det er rart, der er ingen forbrugsvarer. Jeg forbereder mig på sommersæsonen.

 • Lang ledning
 • vælger automatisk flash
 • sikre

På anbefaling af en ven købte hun en BRI863 / 00 fotoepilator, hun har brugt det i lang tid, siger hun, at hendes hår ikke vokser. Så nu har jeg også købt det, idet jeg har lavet 6 procedurer som det skulle ifølge instruktionerne, har håret virkelig holdt op med at vokse, jeg kom ikke engang til livet af en sådan effekt. Hvad angår brugen af ​​selve enheden, er det meget enkelt, det vælger selve flashen, du kan også vælge det selv, det virker fra netværket, en lang ledning.

Det er også sikkert, at der ikke er nogen forbrændinger.

 • kraftig flash
 • praktisk at bruge
 • lys og kompakt
 • effektiv
 • ingen smerter blinker
 • beskyttelse mod uplanlagt flash (fungerer ikke i luften)
 • sagen opvarmes ikke
 • brænde beskyttelse
 • smertefri
 • tankevækkende design.
 • det er en skam, at blondt hår, brændt, gråt og bare gennemsigtigt underlag ikke fjerner, men kun mørke hår med pigment

Jeg besøgte engang salon photoepilation. Hvem gik derhen ved han, at det er dyrt, men effektivt. Det er kun en session, der ikke kan. Derfor var jeg på udkig efter et alternativ. Nu kan jeg med sikkerhed sige, at fremskridtet er gået meget længere, og nu er hjemmepilepilatoren, som er lille og passer i håndfladen, ikke ringere end en stor salonpose.

Efter 3 hjemme-sessioner, på arme og lår, er antallet af mørke hår signifikant faldet. Nu er der kun lys og dem der har brændt ud efter sommeren. Men disse hår, den salon, at hjemmefotopilatorer ikke kan fjerne. Jeg havde ikke meget hår på mine skinner før, men det var meget hårdt og mørkt. Som det viste sig, er det muligt at klare dem uden meget besvær. Nu er der langt færre af dem, jeg tror, ​​at et par af de tre procedurer og hårede ben kun vil være i forfærdelige drømme.

Det viste sig generelt at være praktisk og nyttigt.

Jeg fik en photoepilator sidste weekend. Det første jeg noterede er et kortfattet, behageligt design og hvordan det passer komfortabelt i en hånd. Jeg elsker smukke og nye ting, så før jeg går videre til proceduren, læser jeg omhyggeligt instruktionerne. Generelt var det ikke svært at forstå, men først brugte jeg funktionen til automatisk justering af tilstande afhængigt af indflydelseszonen. I mere følsomme områder (armhuler og bikinier) viste det sig at være lidt mere kraftfuldt end vi kunne lide, så jeg manuelt slog strømmen af ​​og gennemførte disse zoner i en tilstand, som passer mig. Processen er helt smertefri - kun varme mærkes. At sammenligne med voks eller med en regelmæssig epilator, har du ikke lyst til ikke at huske den helvede smerte. Fotoepilatoren er ret "hurtig" - det tog cirka 10 minutter på et knæ. Ledningen er ret lang, så der var ingen ulempe ved brug af den.

På bekostning af dens effektivitet kan jeg skrive efter den tredje procedure, men for nu vil jeg bemærke, at proceduren selv er behagelig, indstillingerne er klare, og prisen er acceptabel.

 • gør ikke ondt
 • Kun termiske følelser fra proceduren
 • ingen hudreaktioner - ingen irritation, ingen rødme eller indgroet hår

Jeg er bare i ære for denne enhed. For det første, det vigtigste - det gør ikke ondt. Før jeg brugte epilatoren, og det var tortur, var jeg nødt til at udholde smerten (Nu er proceduren blevet fuldstændig smertefri, og det er også vigtigt, at der ikke er indgroet hår! Det går ikke lang tid at tage ud af mine ben, - dette er generelt et par minutter J

Jeg kunne også godt lide at selve enheden indstiller den nødvendige intensitet for hver zone, du kan ikke tænke på det selv. Nogle gange kan jeg rette det selv, hvis jeg vil gøre lidt mindre. Og generelt er det alt så behageligt i design, ergonomisk, arbejder fra netværket, men det bliver ikke helt afladet under proceduren.

Generelt råder jeg alle til at spare mange penge, og resultatet er som i kabinen!

Jeg har kun positive følelser fra at bruge billedet af epilatoren PHILIPS BRI863 fotoepilator. Praktisk design. En hudføler, der registrerer hudtonen, og giver anbefalinger til valg af den passende flashintensitetsindstilling. Det er også muligt at tilpasse.

Mode "Slide and Flash" for nem brug. Giver nem glidning af enheden og kontinuerlig indvirkning.

Gentagen epilering. Uden indgroet hår. Velegnet til følsomme hudområder. Forår ikke irritation og smerte.

Nu tager processen med fotoepilation selv halvdelen af ​​tiden. Meget praktisk for dem, der ikke har masser af fritid.

Jeg kan med tillid sige, at dette er den mest succesfulde, nyttige, nødvendige erhvervelse.

 • Praktisk design
 • fem lyspulsmetoder
 • smertefri fjernelse af hår
 • sikre og effektive effekter selv på følsomme områder
 • drevet af elnettet.
 • Ikke egnet til mørke hudtyper.
 • også ikke effektiv til lys og gråt hår.
 • Let at bruge
 • er sikkert
 • 5 tilstande af stråleintensitet
 • indeholder detaljerede instruktioner
 • Proceduren er smertefri.

Photoepilatoren er lille, letvægts, passer godt i hånden, hvilket giver nem brug. Den har 5 indstillinger for intensiteten af ​​lyspulsen. Hvis du ikke ved hvilken tilstand der skal vælges, hjælper enheden dig med at vælge, takket være SmartSkin-tilstanden. Læg bare fotoepilatoren tæt på huden, og den vælger den intensitet, der passer til din hud / hårtype. Det er umuligt at udskifte lampen i Lumea, men hvis du tæller, vil det tage flere penge at erstatte lampen end endda for at købe en ny Lumea.

Enheden fungerer fra netværket, og det er praktisk, fordi hvis batteriopladningen kan sænke til enhver tid, så med denne enhed kan du afslutte proceduren til slutningen. Behandling af 3 zoner (ben + bikini + armhuler) tager 15-20 minutter. Effekten af ​​procedurerne er utroligt - en og en halv måned efter første brug af håret i behandlingsområderne,

2/3 mindre. Enig, et fremragende resultat på trods af at proceduren kun skal udføres 1 gang om 2 uger, og efter et stykke tid endnu mindre ofte, afhængigt af dine individuelle egenskaber.

Philips Lumea Essential: anmeldelse og førstehåndsindtryk

I februar var jeg i stand til at deltage i præsentationen af ​​de opdaterede Philips fotoepilatorer. En af dem, kompakt Philips Lumea Essential SC1983 / 00, kom til mig til testning.

I betragtning af det faktum, at jeg ikke har konfronteret ansigt til ansigt (og endda mit eget hår) principper for hjemmebiografisk epilation, deler jeg dem med dig i dette indlæg, måske dette vil hjælpe dig i fremtiden for at undgå fejl og vælge hvilken type epilering du har brug for.

teori

I fotoepilatorer af Lumea-linjen er IPL (Intense Pulsed Light) teknologi med intens lyspuls brugt, som har været anvendt i professionel kosmetologi over hele verden i 15 år. Den maksimale effektivitet af Philips Lumea photoepilators sikres ved en nøjagtig balance mellem energiintensitet, varighed og penetrationsdybde af flashen. Princippet om absolut sikkerhed for denne metode i Philips fotoepilatorer opretholder UV-filtre af højeste kvalitet, der beskytter huden mod forbrændinger og dannelsen af ​​pigmentpletter.

Philips Lumea-systemet fjerner effektivt (naturligt) blondt, brunt og sort hår. Ligesom andre fotoepilatorer er den IKKE effektiv til fjernelse af rødt, lysebrunt og gråt hår. Desuden er apparatet IKKE egnet til mørk hud.

Før indledningen og periodisk under proceduren bestemmer den indbyggede sensor hudtonen på det behandlede område for sikkerheden. Hvis huden er meget mørk, stopper enheden automatisk lysimpulser.

En vigtig fordel ved Philips Lumea er, at fotoepilatorer ikke behøver at købe ekstra tilbehør eller reservedele.
Kliniske undersøgelser har vist, at efter fire sessioner med en frekvens på en gang hver anden uge reduceres mængden af ​​hårdt mærkbart, og huden bliver glattere. Intervallet afhænger af de enkelte kendetegn ved hårvækst.

Philips Lumea Essential

Arbejdsvinduet på Lumea Essential SC1983 / 00 fotoepilatoren er 2,7 cm², så apparatet er egnet til at fjerne hår på ansigt og krop, herunder de mest følsomme områder. Med antallet af blinker er Lumea Essential SC1983 / 00 næsten det samme som andre modeller - mere end 200.000. Et karakteristisk træk ved fotoepilatoren er sensoren til bestemmelse af hudtyper: inden næste blitz scanner enheden hvert område og indstiller automatisk intensitetsindstillingerne.

Specifikationer:

 • Lys spektrum:> 475 nm
 • Højkvalitetslampe: Giver> 200.000 blink
 • Lyspulsens intensitet (j / cm2): 1,2-3,6

Anvendelsesområder:

 • Kropsområder: Hænder, ben, mave, bikiniområde, armhule
 • Ansigt: Hage, Sideburns, Upper Lip

Sikker justerbare indstillinger:

 • Indbygget UV-filter: Beskytter huden mod UV-stråler
 • 5 indstillinger for flashintensitet: Vælg indstillinger baseret på hudtype
 • Indbygget sikkerhedssystem: Forhindrer utilsigtet blink
 • Hudfarvesensor: Registrerer hudtonen

Eksponeringstid:

 • Nederste lår: 11 min.
 • Armhule: 1,5 min.
 • Bikini linje: 1,5 min.
 • Ansigt: 2,5 min.

Driftstilstand:

 • Slide og Flash-tilstand: Til praktisk brug
 • Kablet / Trådløs tilstand: Kablet
 • Stempel- og Flash-tilstand: Til vanskelige håndteringsområder

Resultater og min erfaring

Ideelt set opnås mærkbare resultater (slippe af med 75% hår) efter 4 behandlinger, der skal udføres hver anden hver anden uge. For at opretholde effekten er det nok at bruge enheden en gang om måneden. Som i tilfælde af professionel fotoepilation er Philips-proceduren ineffektiv mod meget mørk hud, rødt, gråt og meget retfærdigt hår. Efter mange tests bemærker Philips-eksperter også, at brugen af ​​konventionelle epilatorer mellem sessioner ikke påvirker effektiviteten af ​​fotoepilation.

Jeg var ret skeptisk til fotoepilation som helhed, både med proceduren i salonen og med dens hjemversion. Men hvor hurtigt og simpelt det hele viste sig - jeg kan stadig ikke tro. :) Min hud er retfærdig og mit hår er brun. Hidtil har jeg formået at lave 4 procedurer på benene (dvs. en gang hver anden uge i ca. 2 måneder). Gør det ondt Overhovedet ikke. Der er en lille fornemmelse om, at noget varmt, men ikke varmt påføres i meget kort tid. Det er ikke smertefuldt, men ikke ubehageligt.

Jeg er stadig bange for at røre ved en bikini, men med benene gik alt meget let og enkelt: der var en lille rødme, men det gik meget hurtigt. Ingen pigmentering blev observeret.

De første par sessioner havde følelsen af ​​at intet fungerede, håret som det var og forblev, og generelt er alt dette ikke for mig, jeg vil vende tilbage til barbermaden. :) Men så tidligt som den fjerde session var det mærkbart, hvor meget hår blev mindre, hvor sjældnere blev deres lommer af vækst, og hvor meget glattere blev benene blevet. Resultatet forårsagede et ukontrollabelt angreb af glæde i mig - ingen udflugter til saloner, du sidder hjemme og slipper af overskydende hår uden smerte og håber jeg for evigt. :) Og forresten, hvis du deler de samlede omkostninger ved gadgeten med antallet af blink og den ekstremt lange levetid på enheden, viser det sig meget, meget budget.

Jeg har til hensigt at gå helt til ende, til fuldstændig ødelæggelse af hår, og sandsynligvis vil jeg vove at prøve bikiniområdet før eller senere. På yderligere resultater vil jeg forsøge at holde mig ajour. :)

Pris: 19 990 gnid.

Forudsat til gennemgang af Philips PR-afdelingen

Photoepilator Philips Lumea Essential BRI863 / 00

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Vi vil vente længe på tilbagemelding, jeg føler det

"Men ventetiden er det værd. Jeg er også interesseret

Nu vil nogle lyttere samles på internettet, selvfølgelig er de awesome, men jeg vil også høre noget fra rigtige mennesker)

alt til brug i hjemmet - svagt i magten. Lille forstand ((((
Jeg gjorde ben i distriktet, i kosmetologi, hvor uromed. Resultatet er gennemsnitligt - de er blevet tyndere og oftere, men stadig der. Nu gør jeg armhule laser - smukke. Jeg har gjort 3 procedurer - for 3. uge har jeg ikke vokset (jeg vil gøre 5 procedurer). Jeg vil også lave en bikini med en laser, men jeg er bange - proceduren er ubehagelig (((((((

Og hvor laver du lazar?

Og hvor meget resultat har du?

ved laser - til æstetisk honning ved demonstrationen. Men så fandt jeg ud af at de har kuponer på Homsbox - meget billigere

armhule begyndte at gøre i september. I teorien er det nødvendigt at gøre det en gang hver 3. uge, men efter den første jeg begyndte at vokse meget langsomt, så gør jeg det en gang hver 6. uge. Nu ved jeg slet ikke, jeg skulle gøre den 4., og mine armhuler er helt glatte (vi har brug for mindst 1 mm hår). 5 procedurer, så en gang om 2 år at gøre en forebyggende (hvis nødvendigt). bør ikke vokse, hvis der ikke er nogen skarpe hormonelle fejl. Her ser jeg hvad der sker i princippet sammenlignet med benene hvor jeg tog billedet, resultatet er allerede meget bedre (på benene, på trods af 8 procedurer vokser håret stadig, selvom de er få og vokser langsommere)

Tak for tilbagemeldingen!

Jeg finder ud af hvad er hvad og vil prøve)

Komplet bullshit. Præsenteret. Så penge er ikke en skam.

Er alt dårligt? (

Jeg kunne ikke lide

Jeg kiggede også nøje, men virkelige mennesker skriver overalt, at skraldet er komplet. Men jeg læste betalte anmeldelser, alt er fint med alle som en, ingen beklager at købe)))

SampleSociety

Philips Philips Lumea IPL 5 Review

Vores abonnenter fortsætter med at fortælle os om deres erfaring med at bruge Philips home photoepilators! I dag deler Ekaterina Kornilova hendes indtryk.

Vores abonnenter fortsætter med at fortælle os om deres erfaring med at bruge Philips home photoepilators! I dag deler Ekaterina Kornilova hendes indtryk.

Uønsket hår, der fortsætter med at vokse på trods af alt, er et problem for 21st century piger. Så jeg har længe været på jagt efter den perfekte måde at slippe af med uønsket hår.

Det har længe været at kombinere shugaring, voks og epilator. Og alting ville være fint, men på grund af at hårets vækstcyklus er anderledes, er effekten kortvarig, og procedurerne kan ikke kaldes behagelige. Og det mest ubehagelige voksende hår. Nå, og blandt andet tager det meget dyrebar tid.

Photoepilation er en af ​​måderne til at fjerne hår med højimpulslampe. Teknikken er baseret på det faktum, at hårpigmentet - melanin, som er koncentreret i stammen og hårsækken - er i stand til at absorbere lysbølger.

Ganske dyrt på den samlede måde, men det lover at næsten helt slippe af med uønsket hår i nogle få procedurer. Derudover varer ingen smerte og irritation, og en procedure varer kun få minutter!

Generelt er det fristende og meget ønskeligt, er det ikke? :)

Heldigvis kan du nu købe et fotoepilator til hjemmet, mange producenter af skønhedsudstyr producerer allerede deres enheder. Jeg har en Philips Lumea IPL SC1995 / 00 enhed, den er beregnet til selvstændig brug derhjemme. Forskellen med salonproceduren er, at hjemmebladepilatorer er mindre kraftfulde og ikke kræver særlig træning, du skal bare følge instruktionerne.

Min enhed er designet til 250.000 blinker, dette er nok i flere år.

Pris - 25 000 - 27 000 rubler, afhængigt af købsstedet. Du kan købe i hardware butikker (MediaMarkt, Eldorado, osv.)

Enheden er pakket i en stor kartonemballage, den er fuldt udstyret, du behøver ikke købe noget ekstra.

Pakken indeholder:

- selve anordningen,

- netledning (strømforsyning)

- praktisk opbevaringspose

- objektiv rengøring klud,

- instruktion.

VIGTIGT! Sørg for at læse instruktionerne fuldstændigt før brug! Hun er meget omfattende og vil svare på alle spørgsmål der måtte opstå. Det indeholder også en temmelig stor liste over kontraindikationer. Det er nødvendigt at studere, ellers kan du simpelthen misbruge enheden eller endda skade dig selv. Læsning tager ikke mere end 10 minutter, ikke forsøm det.

Her er nogle kontraindikationer:

. Jeg vil gerne bemærke, at photoepilation kun virker på lys hud med mørkt hår. Hvis du har mørk hud, blond eller rødt hår, så vil du ikke vente på nogen effekt, photoepilation passer dig ikke.

Apparatet i sig selv ligner en lille rejse hårtørrer med behagelig ergonomisk form. Praktisk i hånden, ikke tung.

Lige under pegefingeren er der en knap, der starter blitzen. På toppanelet er der en tænd / sluk-knap (også kendt som strømnivetsomskifteren) og en åbning til køling af enheden under drift.

Der er i alt 5 niveauer. Personligt bruger jeg den femte, det giver mig ikke noget ubehag. Under drift er enheden støjende, den er helt normal - kølesystemet fungerer.

Slår fra ved at trykke langsomt på tænd / sluk-knappen.

På siden er der en klarhedsindikator, der lyser grønt, når enheden er klar til drift. Første gang jeg ventede lige på at få det til at tage ild, ventede jeg til sidst, at fotoepilatøren slog sig af. :) Faktisk tænder indikatoren kun, når enheden er tæt nok til huden, hvis den er i forkert position, lyser den ikke, og blitzen virker ikke.

Hvis lyset er tændt, kan du trykke, blitzen vises øjeblikkeligt. Dette er forresten meget bekvemt og forsigtigt, fordi blinkerne er meget lyse, og hvis de arbejdede uanset hudkontakt, ville det være let at beskadige synet.

Der er en slideslash-tilstand, der genererer en flash hvert par sekunder, mens du holder knappen nede. Det er bare at klemme og flytte enheden over huden.

Arbejder fra netværket. For mig er der ingen besvær, ledningen er ret lang, stikket er standard.

Dysen fjernes let, det er lettere at rengøre linsen. For at rense det skal du blot tørre med et serviet, der er inkluderet i kittet (du kan fugt det med et par dråber vand).

Enheden kan bruges i følgende områder: ben, underarm område, bikini linje, arme og mave. Men i intet tilfælde kan det ikke bruges på brystvorterne, i området over læben, og du bør ikke gøre for meget dyb bikini.

Før brug skal du fjerne håret (det er bedre at bare barbere det væk, men du kan også fjerne det med voks med epilator / sukker). Hvis håret forbliver på det område, der skal behandles, vil de blot scorch under brug og sløre linsen.

Huden skal være helt tør og ren, hvis cremen / deodoranten etc. påføres, skal huden rengøres. Muld bedre dække eller lim.

Når huden er tør, ren og glat, kan du fortsætte med hårfjerning.

Jeg har meget ret hud og ret mørkt (omend sjældent) hår. Jeg bruger enheden på skindene, armhulerne og i bikiniområdet.

Det tager meget lidt tid: armhuler - både i 2 minutter, ben - både i 7-10 minutter, bikini - 5 minutter.

Der er ingen irritation efter brug, og i processen føler jeg ikke ubehag, kun en let brændende fornemmelse ved udbruddet (på niveau 5).

Den eneste ulempe ved en sådan "ingen spor" -behandling er, at der ikke er noget spor tilbage, og du simpelthen ikke kan se, hvilken zone der behandles, og hvilket ikke er, det er især ubelejligt ved forarbejdning af store områder (f.eks. Ben).

Hvad angår effekten

Fabrikanten siger, at varig effekt kun vises efter 4-5 procedurer. Min proces var længere. Jeg forventede ærligt lidt mere.

Efter den første procedure er der ikke sket noget. Jeg troede, at håret ville falde ud inden for få dage, men 2 uger var gået, og mit hår tyndte ikke engang lidt. Den første procedure jeg gjorde på 4 strømniveau.

Efter den anden procedure skete der heller ikke noget. Selvom jeg allerede var på niveau 5. Jeg var endda ked af det, fordi enheden slet ikke handlede. Let hud, mørkt hår, men der var ingen effekt.

Efter den tredje procedure er sket! Og det er slet ikke med det samme. Det tog næsten 2 uger, og jeg bemærkede, at håret begyndte at falde ud foci. Jeg observerede stadig ikke effekten på skinnene, men i bikini- og armhulen var der sjove "skaldede pletter".

Efter den fjerde procedure bemærkede jeg, at håret på benene blev lidt mere sparsomt, i bikini- og underarmområderne blev "skaldethed" dannet endnu mere, håret blev tyndere, selv om det fortsatte med at vokse. Problemet med indvækst er ikke tabt.

Efter den femte procedure er intet ændret i forhold til hvad der var efter fjerde.

Det har nu været mere end 3,5 måneder, og håret vokser stadig i bikini og armhuler, selv om det er blevet tyndere og mere sparsomt. Men jeg kan ikke kalde huden glat, jeg gør stadig shugaring og bruger epilatoren. Og på benene er effekten ret ubetydelig. Men der har jeg lysere hår, med dette forbinder jeg manglen på en synlig effekt. Forresten falder håret helt ubemærket! Bare en gang - og dannet skaldethed. :)

Enheden er helt sikker, selv på det maksimale niveau beskadiger det ikke huden (jeg har aldrig haft en forbrænding eller simpelt ubehag efter brug).

Generelt er dette en atraumatisk metode til fjernelse af hår, som for mig personligt bare spiller rollen som en hjælper, da den ikke helt fjerner håret, men kun gør det mindre almindeligt.

Måske har jeg bare brug for mere tid. Jeg fortsætter med at bruge, kun lidt mindre (en gang hver 3-4 uger), jeg vil se dynamikken

De bedste kvinders barbermaskiner og barberingsprodukter

Epilator Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør