Beskrivelse af Philips BT9290 trimmer

Hvis du vælger en trimmer til et skæg, skal du være opmærksom på især pålidelige enheder fra dokumenterede producenter. En af de interessante muligheder, der passer til arbejde med forskellige typer hår - Philips BT9290.

Elegant og behagelig model i et metalhus er meget slidstærkt, og det optimale valg af dyser hjælper med at gøre et hårklipp af enhver længde og kompleksitet.

Funktionsmodeller Philips BT9290 15

Philips BT9290 er en ideel enhed til hyppig brug. Det er meget pålideligt og ikke udsat for brud. Den strømlinede krop er lavet af metal, den glatte belægning er ikke genstand for ridser, bliver ikke snavset, tillader brug af enheden under alle forhold.

På trods af metalbeholderen er apparatet ret let, dets vægt overstiger ikke 250 g. Trimmeren vibrerer ikke, når den arbejder, lyden er stille, ikke irriterende.

Pakken indeholder 2 dyser, der giver mulighed for at trimme hår af enhver struktur og tykkelse. Den aftagelige kam kæmper omhyggeligt skæg og overskæg og hjælper med at give vegetationen på ansigtet den ønskede form.

Under ryggen er en universel dobbeltsidet trimmer. Den store del (32 mm) hjælper dig hurtigt og præcist med at behandle hoveddelen af ​​skæget. Den smalere del, 15 mm bred, er egnet til konturering, trimning af hår over overlæben og rundt om munden.

Ændring af dyser sker hurtigt, idet hovedet fastgøres perfekt, eliminerer vibrationer og brud. Brugere noterer pålideligheden af ​​de knive, der ikke kræver smøring og slibning, såvel som slidstærke og glatte tænder i kammen, der nemt håndterer selv det mest ulydige ansigtshår.

Denne trimmer garanterer et godt resultat selv for brugere der ikke har færdigheder til selvskæring. Efter et par træningsprogrammer bliver processen finjusteret, og du skal ikke bruge mere end 10 minutter på skægbehandling, næsten som professionelle skægskærere.

Et meget vigtigt punkt er batteriopladning. Trimmeren virker ikke på nettet, men det er usandsynligt, at det vil være et problem for altid travle mænd. Fuld opladning af batteriet tager kun 1 time.

Denne figur er særligt imponerende i sammenligning med modparter, der kræver en fem timers opladning. Det er nødvendigt at forbinde enheden til netværket ikke mere end en gang om ugen, strømforsyningen er designet til 60 minutters kontinuerlig drift.

Det er let at passe på philips bt9290 15-enheden. Efter arbejde kan trimmeren vaskes under rindende varmt vand og derefter efterlades for at tørre. Sagen er helt vandtæt, den klorerede fugt forlader ikke fede dråber og pletter.

For at rense kammen er det praktisk at bruge børsten, der følger med i apparatet. Det er bedre at opbevare enheden og tilbehør i et praktisk tilfælde, som beskytter trimmeren mod støv og utilsigtet skade. Sagen er praktisk til transport.

Efter brugerens mening er trimmeren ideel til at få en trendy tre-dages børsteffekt, trimning af korte skæg og justering af whiskers. Fremragende skarpe knive irriterer ikke selv meget følsom hud, hårskåret er pænt og jævnt.

Tekniske specifikationer

 • Enhedstype: trimmer til skæg og overskæg.
 • Case: metal, vandtæt.
 • Antal dyser: 2.
 • Antal skæringsformer: 17, længdeforøgelse op til 0,2 mm.
 • Mad: autonomt lithiumbatteri.
 • Opladningstid: 1 time.
 • Tid for kontinuerlig drift uden genopladning: 1 time.
 • Yderligere funktioner: opladningsindikator, selvskærende knive, laserstyret system til ekstremt præcis skæring, vådrensning af enheden.
 • Komplet sæt: opladeren, en børste til rengøring, et tilfælde til opbevaring.
 • Fabrikantgaranti: 2 år.

Prissætningspolitik

Du kan købe en pålidelig og elegant trimmer philips bt9290 15 i producentens officielle online butik, såvel som i store netværk af husholdningsapparater. Priserne varierer afhængigt af region og sælger.

 • Moskva og Moskva region (Philips): 9990 rubler.
 • St. Petersborg (M-Video): 9.880 rubler.
 • Ekaterinburg (Eldorado): 9889 rubler.
 • Novosibirsk (Holodilnic.ru): 9990 rubler.

Fordele og ulemper

Brugere, som allerede har prøvet trimmeren, bemærk følgende fordele:

 • stilfuldt udseende;
 • brugervenlighed;
 • lydløs og jævn drift
 • knive kræver ikke slibning;
 • Tilstedeværelsen af ​​2 skæreoverflader egnet til forskellige skæg og overskæg
 • irriterer ikke følsom hud;
 • en vellykket kamkamme, der kæmper de mest ulydige hår;
 • meget hurtig genopladning;
 • praktisk opbevaringskasse.

Hylder fordelene ved modellen, køberne påpeger nogle af sine ulemper:

 • fungerer godt med korte hår, men er ikke egnet til korrektion af længere skæg;
 • kittet indeholder ikke et barberhoved;
 • Laservejledning er ubelejligt og praktisk talt ubrugeligt;
 • Minimale børstehøjde er 1 mm, ikke 0,4, som angivet af fabrikanten.

Til sammenligning kan du gøre dig bekendt med andre trimmermodeller - philips qt4015, philips qt4000 15, samt moser 1040, trimmer braun bt 5010, panasonic er gb40.

Gadgeten er praktisk at tage på ture, underlagt driftsreglerne, det vil vare i mange år og opretholde et smukt udseende og anstændige arbejdskvaliteter.

Philips top trimmere anmeldelse: laser peger, indbygget støvsuger og andre vidundere

En mand med skæg, der ikke købte en trimmer, som en kirurg i en operation, der har glemt en skalpel. Philips sendte straks tre nye trimmere til vores redaktionelle team, hver med en unik chip. Vi har testet enheden og forberedt dig til en anmeldelse.

Har jeg brug for en separat trimmer

Dette spørgsmål er snarere relevant for unge og mindre erfarne mænd, der bare vender sig til vegetationen på deres ansigt og forsøger at en eller anden måde klare det. Det første alternativ til en separat trimmer, der kommer til at tænke på, er en elektrisk barbermaskin med indbygget trimmer. Sagen er selvfølgelig god, men ikke perfekt.

For det første er der ingen vedhæftning på trimmeren indbygget i den elektriske barbermaskin. Det er svært at styre hårets længde, du gerne vil beholde.

For det andet er det vigtigste værktøj i en sådan elektrisk barbermaskin stadig en barbermaskine, og en trimmer er et supplement til at fuldføre billedet. Fuldt trim skæget med det bliver sværere.

Ved hjælp af maskinen er det bekvemt at slippe af med ansigtshår, men ikke at passe på det. Selvfølgelig kan du barbere din hals eller kinder, hvilket giver glatte afrundede former, men der er ingen tvivl om en tynd liner. Nej, selvfølgelig, nej nej. Eller en tæt barbering, eller ingenting.

Generelt viser enhver virksomhed sig bedre, hvis du bruger specialiserede værktøjer. Det virker overalt, der starter med renovering af hjemmet og slutter med ansigtsbehandling. En separat trimmer er bare sådan et specialiseret værktøj. Intet kan gøre det bedre end ham.

Philips BT5200

Vi starter med den enkleste og mest overkommelige trimmer, kaldet Philips BT5200.

Forresten, ved at sige "simpel trimmer" betyder vi ikke begrænsningen eller fraværet af nogen funktionalitet, som ville være nyttig, når du plejer ansigtshår. Philips BT5200 er nem at bruge, og alt hvad du behøver for at opretholde den perfekte rækkefølge af børster, skæg og whiskers i den. Hvis det ser ud til at være simpelt med hensyn til muligheder, er det kun mod baggrunden for sine endnu mere sofistikerede ældre brødre.

Så, Philips BT5200 er en letvægts ergonomisk trimmer med indbygget batteri. Derfor fungerer det både fra netværket og autonomt. En fuld opladning varer i 60 minutters arbejde. Find ud af, hvornår du skal genoplade batteriet, du kan på indikatorlyset ved siden af ​​tænd / sluk-knappen.

Den største fordel ved Philips BT5200 er Lift-systemet. Trim. Kamens specielle design løfter håret og styrer det nøjagtigt under bladet. Som et resultat er alle hårene barberet ensartet i et enkelt pas uden et ensomt udragende hul, som ødelægger hele udseendet og tvinger dig til at vende sig til saks for yderligere korrektion.

En anden vigtig ting, at uerfarenhed ikke er opmærksom på, når man vælger en trimmer, er tilstedeværelsen af ​​selvskærende knive. Over tid reduceres skærmens skarphed uundgåeligt. Du vil bemærke dette, når din trimmer pludselig begynder at trække og springe over håret, selvom det ikke var tilfældet før.

Når du har passet på at finde en løsning, vil du opdage, at det er næsten umuligt at skære sådanne knive alene, og der er heller ingen udskiftelige sæt, eller de koster så meget som en halv trimmer eller endnu mere. Og du køber dem, for der er ingen steder at gå. Sådan er gebyret for at spare på ting, der ikke kan gemmes.

Philips BT5200 selvskærende rustfri stålblade. I det mindste, så siger producenten. Vi brugte ikke trimmerne i så lang tid til at kaste dem, men på den sidste testdag arbejdede de så godt som på den første.

Se på denne store cirkulære længdeswitch.

I modsætning til typiske skydere, hopper den ikke over flere positioner på én gang. Administrer det mere bekvemt. Hver switch foregår tydeligt og ledsages af et klik med øjeblikkelig fiksering på den valgte position, hvoraf der i øvrigt er 17 stykker.

Den minimale hårlængde, som Philips BT5200 kan opretholde, er 0,4 mm, hvilket betyder, at det faktisk er en tæt barbering. Forøgelsen er 0,2 mm, indtil du når 1 mm. Næste trin går til 0,5 mm, og så videre til 5 mm. Fra 5 til 10 mm stigning er 1 mm. Har du brug for så mange stillinger trimmer? Ja selvfølgelig. Jo flere muligheder, jo højere nøjagtighed, mere plads til handling og jo bedre resultatet.

Sidst på listen, men langt fra den sidste vigtige fordel ved Philips BT5200 er 100% vandtæt.

Færdig trimning, skyl trimmerhovedet under rindende vand, rystet, læg på hylden. Alt.

Intet vil ruste, vil ikke låse noget og vil ikke bryde. Stor trimmer uden fejl for hver dag.

Philips BT7210 / 15

Den anden trimmer vi testede har en meget nyttig funktion. Philips BT7210 / 15 indsamler barberede hår alene.

Inde er det et miniature vakuumsystem, der strammer de barberede hår og forhindrer dem i at flyve rundt.

Hvem har brug for det overhovedet? Åh-åh-oh... Hvor mange familiekvoter kunne have været undgået, hvis en sådan trimmer dukkede op tidligere. Din kone eller kæreste er ikke sur på grund af disse små, ligesom mikroskopiske nålehår efter trimning? Så gemmer hun bare sin vrede. Og føler du ikke selv barberede hår på huden? Det er det samme som at gå til frisøren og ikke vaske dit hoved: kløende og kløende.

Længdekontakten her er lige så stor og rund, men trinene er noget anderledes. Min. Længden er 0,5 mm, maksimum - 10 mm. Pladsen er altid den samme og er 0,5 mm. I alt 20 stillinger.

Tilstedeværelsen af ​​en støvsuger forbyder ikke at skylle dysebeklædningen under vand og påvirker ikke arbejdsmængden. Generelt er alle tre Philips trimmere, der testes af os, kendetegnet ved et minimalt niveau af genereret støj og vibration, som det viser sig at være mere fokuseret på processen, og hovedet gør ikke ondt. Andre funktioner i Philips BT7210 / 15 er identiske med den yngre model:

 • system til at hæve og styre hår til løftens knive trim;
 • selvskærende knive af rustfrit stål;
 • indbygget batteri.

På Philips BT7210 / 15 mere kraftfuldt udstyr. Ud over kammen til skæg og børster til rengøring er der en kompakt dyse-trimmer til at skabe præcise linjer og en kam til at udarbejde detaljerne. Fremragende trimmer, hvorefter du ikke behøver at komme ud.

Philips BT9290 / 15

De, der er bekendt med våben, ved, hvor mange kollimator seværdigheder og laser designere forbedrer optagelsesnøjagtigheden. Det er hensigtsmæssigt at sigte mod et lyspunkt, men hvis vi taler om en trimmer, så behøver vi ikke et punkt, men en linje, der angiver den nuværende barberingsgrænsen.

Faktisk er Philips BT9290 / 15 den taktiske trimmer med laser målbetegnelse.

Laseren bruges til at skabe de mest præcise og symmetriske linjer.

Hjælper denne røde strimmel virkelig så meget? Åh ja, hvordan ellers! Selv en halvblind vil ikke gå glip af.

BT9290 / 15 er en ældre model, derfor er den lavet af mere avancerede materialer. I stedet for den sædvanlige skridsikre plast anvendes der en gummeret belægning her, og længdeomskifteren er lavet af metal.

Sidens dele af kroppen er dekoreret med kromindsatser, og generelt ser trimmeren selvfølgelig mere solid ud.

Afbryderen med 17 positioner starter fra 0,4 mm og giver dig mulighed for at øge længden til 2 mm i trin på 0,2 mm, derefter til 5 mm i trin på 0,5 mm og nå 10 mm i trin på 1 mm.

Andre funktioner ud over Philips BT7210 / 15 unikke vakuumsystem er identiske med andre trimmere:

 • system til at hæve og styre hår til løftens knive trim;
 • selvskærende knive af rustfrit stål;
 • indbygget batteri;
 • 100% vandbeskyttelse.

BT9290 / 15-kittet indeholder et skægkammer, en børstekamme, en rengøringsbørste og en taske til opbevaring af trimmeren.

i alt

I teorien skal du til sidst vælge en vinder, men i dette tilfælde er hver testet trimmer unik og god på sin egen måde.

Selvfølgelig går manglen på et indbygget vakuumsystem til indfangning af barberet hår og lasermålretning til minus yngre Philips BT5200, men det er mere tilgængeligt og ikke ringere end de midterste og ældre brødre i andre parametre.

Philips BT7210 / 15 er en gave til dem, der ofte skal trimme skæget og stubben i luften, men vil ikke lide efter det og spilde tid på rengøring.

BT9290 / 15 - den bedste måde at føle sig som et specialstyrke, hvis pistol er hængt med taktiske dikkedarer. Nå, det er faktisk bare en meget bekvem og præcis trimmer, hvilket i høj grad letter processen med at bringe skæg og børster i orden.

Beardtrimmer serie 9000 Vandtæt Beard Trimmer

Kundefeedback

 • Philips Beardtrimmer serie 9000 Vandtæt skæg trimmer BT9290 / 15 Dobbeltsidet trimmer med al metal krop og laser vejledning, længde indstilling i 0,2 mm trin, 60 minutters batterilevetid efter 1 timers opladning med innovativ laserstyret teknologi Anmeldelser - side 2
 • y_2018, m_9, d_6, h_14
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_10
 • loc_ru_RU, sid_BT9290_15, prod, sort_ [SortEntry (rækkefølge = RELEVANCE, retning = DESCENDING)]
 • clientName_philipsbrand-ru

Enhver din mening er meget vigtig for os!

Forlad en anmeldelse og hjælpe andre brugere med at træffe det rigtige valg!

Anmeldelser om Philips BT9290

Fordele: Laser, - bruges som et niveau til hammering negle. Når du barberer helt dumme valgmulighed, aldrig brugt.

Ulemper: Erhvervet til trimning af skæg. Kan ikke engang klare denne opgave. Beskærer ikke og tårer hår. Derfor er det nødvendigt at køre bladet i ansigtet meget langsomt. Barberingsprocessen tager 40 minutter. Generelt over haircuts - i tufts.

Kommentar: Lit på pris. Jeg besluttede, at hvis det er dyrt, betyder det kvalitet. I går med en psyko smidt ud fra balkonen. Spild ikke penge. Philips skal lave tv og ikke klip.

Fordele: Denne model er en god ting, shears godt, der var en anden trimmer før det, det er det bedste. Laserpegeren i trimmeren hjælper med at klippe lige i templerne. Afgifter på bare en time. Godt batteri. Trimmeren har et ladningsniveauindeks.

Kommentar: Jeg anbefaler til alle

Fordele: Praktisk at bruge. Let at opnå perfekt børsteform.

Kommentar: Der er ingen klager for 2 måneders brug. Ved hjælp af en laser opnår jeg hurtigt den perfekte form af børsterne.

Plusser: Projekter allerede opført

Ulemper: Lasersyn er sandsynligvis ikke nødvendig

Kommentar: Jeg vil sige som en kone, der gav sin mand)) han kan virkelig godt lide, der er ingen irritationer, selvom huden er følsom, alt er meget behageligt og simpelt. Den uheldige effekt af 2 dage er mest. Du vil ikke fortryde.

Fordele: Fremragende barbering skæg - 0,4 mm - det her er min =) Den mest buzz er evnen til at vaske det under rindende vand og ikke forsøge at udvælge hårene med en børste. Afgiften holder nok, jeg kan oplade hver anden til tre uger. Behageligt både i udseende (det er klart, at en kvalitet ting) og i hånden

Ulemper: Laseren er virkelig ubrugelig - undtagen at underholde børn "ligner farens barbering" =), men det er ikke en ulempe, men en joke

Kommentar: Super køb, normal flyvning i to år, jeg barberer mig selv, jeg skar børn

Plusser: Tilfreds, så tilfreds med alle gadgets i dette firma, der nogensinde har købt. Pålidelighed og kvalitet er meget vigtige for mig. Jeg bliver meget ked af det, når noget bryder sammen, og jeg skal bære denne gadget til alle slags garanticentre. Så jeg omringede mig med Philips gadgets. Hvad har jeg ikke fortryllet for de sidste 7 år? Selvfølgelig er min telefon ikke Philips, og et andet firmas sko)), men jeg foretrækker så vidt muligt dette firma. I dette tilfælde er jeg meget tilfreds med købet - barbering med et bang. Alle brugerdefinerede længder. For dem, der ønsker at få 1-2 dages stubbe (der er sådanne i anmeldelser), råd - fjern bare alle dyserne, og du vil få et trin på 02-04 mm. Du kan også barbere yay lige fint, og drej trimmeren med en lille side - det fanger ikke, yo.

Ulemper: Infuriates den senselessness af laser synet og stoltheden af ​​de ingeniører, der installerede det. Nå, for nogen kan det være en cool funktion.

Kommentar: Vælg fra alle trimmere til rådighed for denne dag. Beibilis brød sammen på 2 af mine venner en gang, og jeg besluttede at dette ukendte kontor ikke var for mig, og valget blev endnu lettere. Jeg plejede at have Samsung og Panasonic barbermaskiner - som var kedelige og ikke barberede efter et halvt år, købte en barbermaskine Phillips, jeg vil glemme denne forfærdelige drøm. Som et resultat giver Phillips stadig ikke forrang i trimer.

Fordele: Læs i tidligere anmeldelser. Han selv er ikke en skægget mand, han tog en enhed til børster (se kommentar). Jeg tror, ​​at den største fordel ved denne trimmer er, at den er velegnet til barbering af hele kroppen - det klipper ikke, gør ikke ondt i huden, trækker ikke håret. Du kan sikkert barbere brystet, ryggen og skuldrene, også med tyk, klumpet vegetation. Sikkert du kan barbere og armhuler - ikke meget ridser.

Ulemper: Enheden overholder ikke en af ​​sine målopgaver - den er ikke i stand til at barbere ansigtet som effekt af 1-2 dages børstehår og kan heller ikke omdanne det. Den angivne mindste længde af hårklippet (0,4 mm) betragtes som en hoaxproducent. Den faktiske længde af hårklippet uden en dyse - fra 1 mm.

Kommentar: Jeg ledte efter en maskine til at skabe effekten af ​​let ujævnhed og dets kantning, noget der ligner sådanne enheder http://www.youtube.com/watch?v=ThNYC51a3ew. Ifølge de angivne parametre Philips BT9290 - den bedste til dato. 0,4 mm og endda en laserpeger til kantning! Jeg troede jeg ville smide min maskine og jeg ville barbere som på en video. Han blev brændt, købt, men det var ikke der. Forsøgte først at omdanne 4-dages stubben. Resultatet er nul. Hvad er det vigtigste, at roterende knive tillader hår at passere mindre end 1 mm. Både tænderne selv og afstanden mellem dem er for store til sådanne manipulationer. Jeg indså, at det ikke ville fungere med maskinen, okay. Jeg tog den anden opgave til - for at gøre effekten af ​​let ujævnhed fra tykt sort 4-dages stubbe. Mochil hendes halv time, og til sidst blev alt som det var. Maksimum det var muligt: ​​slå ned fra 4-dages stubbe til 3 dage. Her har du 0,4 mm. Selv min gamle trimmer, købt i 1999 (!), Barberet renere. Sådan er "fremskridt" i teknologi. En markedsføring. Ifølge udsagnene - allerede flyet, men i virkeligheden er en laserpeger, som ikke er nødvendig, og resten er endnu værre end den for det sidste århundredes enhed. Sandsynligvis skulle jeg have været forstyrret på grund af pengene smidt væk, hvis problemet med barbering andre dele af kroppen ikke var blevet løst. Den eksisterende enhed Braun cruZer krop (om hvilken jeg skrev her - http://market.yandex.ru/product/7852849/reviews?hid=90570), håndterer denne opgave på C grade, ridser og gør ondt i huden. Så Philips BT9290 har fundet en god brug. P.S. Med hensyn til at skabe effekten af ​​1-dages stubbe, så er det som det viste sig senere at professionelle frisørmaskiner kan klare denne opgave. For eksempel modellerne Moser og Ermila i samme prisklasse - de har virkelig 0,4 mm. Desværre er sådanne biler endnu ikke blevet tildelt til en særskilt kategori på markedet.

Fordele: Det er praktisk at regulere, behageligt og hurtigt barberer, normale batterier. Praktisk at vaske.

Ulemper: Den minimale hårlængde er 0,3 mm, jeg vil gerne 0. Laser - en ubrugelig funktion.

Kommentar: Jeg brød efter et halvt års brug. Jeg forstår, at Kina, men Philips burde have været for mange penge til en maskine.

Plusser: Praktisk, smuk, ikke bange for vand, klare sit arbejde.

Ulemper: Ikke fundet.

Kommentar: Gav denne ting til en elsket, fordi den ikke kan barbere sig med en almindelig barberkniv. Han var meget glad, sagde, at han aldrig havde mødt noget sådan bedre i livet. Laseren er en god bonus til en allerede god skæg og overskæg trimmer. Meget praktisk, nem at bruge udenfor hjemmet, tage på vej, batteriet løber i lang tid, og det opkræves hurtigt. Barberer meget forsigtigt. Med andre biler bemærkede jeg irritation af huden, da det er meget følsomt, er denne trimmer frem for alt ros. Jeg håber virkelig, at det vil vare lang tid. Men garantien for hele 2 år! :) Generelt anbefaler jeg. Prisen er ret begrundet i apparatet.

Plusser: Dette er min tredje trimmer. Endelig fandt jeg trimmeren at klippe mit skæg og overskægshår nøjagtigt! Fra 0,4 mm til 7 mm. Eksponeret, for eksempel 1,2 mm, og alt håret blev skåret en længde! Han tog dysen af ​​og ved hjælp af en laserstråle vendte han alt rundt perfekt!

Ulemper: Sandsynligvis lidt tung, mere egnet til hjemmebrug end til mine vilde rejser rundt om i verden, når jeg bytter byer hver dag. Overskydende gram i posen til noget. Selvom det nok tager det.

Kommentar: Enheden er pengene værd, kvaliteten er passende. Det er som at gå til hårklippet i den dyre salon til den bedste mester, der er fuld af hænder!

Plusser: Design. Indstillinger. Muligheden for at vælge bredden af ​​skærefladen ved hjælp af trimmerens roterende øverste del (dog kun 2 stillinger). Kvalitets haircuts. Virkelig lang batterilevetid.

Ulemper: Pris. Først syntes det at være tungt i hånden, men så blev jeg vant til det. Jeg vil gerne have ham til at have en nul længde hårklipp, og ikke 0,4, så ville han smide barbermaskinen. Stramt fjernede vedhæftede filer.

Kommentar: Generelt, en behagelig ting. Laserprojektionen viste sig at være en unødvendig mulighed, som blev spillet de første par gange. Et virkelig langvarigt batteri, efter køb og opladning, barberes 6 gange uden genopladning, mens 2 batteriopladestænger på 3x er på displayet.

Fordele: Trimmer kroppen er vandtæt, du kan trimme dit hår, skyll straks. Der er en laser, det er nødvendigt at bruge det som et niveau, det hjælper med at barbere hårområderne mere glat, hvis du ikke kan orientere dig til øjet. På toppen af ​​enheden sidder hovedet med to knive, den anden er mindre end to gange, de kan bruges ved at dreje hovedet 180 grader, dette er til en tættere barbering for en smuk haircut. Inkluderet er to ekstra dyser til barbering skæg, øjenbryn, hår op til en længde på 7 mm.

Kommentar: Praktisk i brusebadet kan andre modeller ikke vaskes under rindende vand. En lille kniv hjælper med at skræddersy området for stubbe på ansigtet.

Plusser: Flot design. Ergonomisk form. Smuk indikation. Enheden er alle moderne, innovative og samtidig funktionelle. Hurtig opladning, lang batterilevetid, stille betjening. Meget blød barbering.

Ulemper: Prisen er for høj. Lasersynet var ikke nyttigt for mig personligt. For blank forside (fingrene forbliver), for matte tilbage (strimler forbliver).

Kommentar: Tidligere brugte produkter fra andre producenter. Efter fejlen i den næste enhed, som fungerede i ca. 5 år, besluttede jeg at prøve Philips-produkter. Tidligere havde jeg af en eller anden grund tillid til mindre. Og tilsyneladende intet. Model BT9290 meget tilfreds. Han satte sin møll i orden på få minutter. Det følte ikke absolut noget ubehag. Razor som en handske lå i hånden. Den blødhed i barberingen på toppen. Lasersynet brugte ikke, fandt det ikke nødvendigt.

pris Anmeldelser - tilbud til at sammenligne priser for Philips BT9290 i Moskva, læs 13 kundeanmeldelser, kendskab til egenskaber, billeder og vælg hvor man kan købe til en pris i Moskva. Og vi leder ofte efter panasonic er508 og ønsker at få feedback fra ejerne af remington ne3750.

Philips trimmer BT9290 / 15

fra 8470 til 9989

Model: BT9290 / 15

Produkttype: Trimmer

beskrivelse

Trimmeren er skabt ved hjælp af unikke teknologier. Dens vigtigste "højdepunkt" - laser vejledning. En tynd laserstråle angiver den vej langs hvilken trimmeren skal flyttes for at trimme den i det ønskede område og opnå et anstændigt resultat.

Den anden "chip" - hurtig batteriladning. Hvis du oplader Philips trimmeren i en time, er det nok til 60 minutters arbejde. Trimmer kan arbejde fra netværket.

Tredje: Dobbeltsidet trimmerhoved - 32 og 15 mm. Med en bred kam barberer og trimmer vi hovedparten af ​​håret, smalle - svært tilgængelige steder. Og for at vælge længden af ​​håret er nok til at dreje justeringshjulet. Justeringsområdet er meget bredt: fra 0,4 mm (for at skabe effekten af ​​3-dages børstehår) til 7 mm. Selvskærende knive lavet af højkvalitets stål.

Philips BT9290 / 15 trimmeren er vandtæt og kan vaskes under rindende vand. Pakken indeholder en taske og to kamdyser til mere præcis justering.

Video Anmeldelser (3)

Philips Beard Trimmer 9000 Trimmer Review

PHILIPS BT9290 / 15 trimmer

Philips BT9290 trimmer

Specifikationer (19)

Priser på Yandex.Market

Viser forslag til prisen på rubler. op til gnidning.

Sammenlign priser (5)

Sådan køber du eller hvor vi er +

"DiscountGID" er en service til prissammenligning i butikker, en cashback service og hjælp til at vælge varer gennem et udvalg af video anmeldelser, anmeldelser og sammenligning af varer. De fleste af de butikker, der er repræsenteret på webstedet, leverer til Rusland, så det er gavnligt at bruge online-ordren på denne butiks websted (hvis du sender ordrer til din region, kan du finde ud af den valgte butiks websted). For at købe det valgte produkt skal du klikke på "Køb" knappen mod den valgte butik og fortsætte køb på webstedet for denne butik. For at få cashback følg de samme trin, før du registrerer.

Pris fra 8470 rubler til 9989 rubler i 5 butikker

Cashback service Rabat HYD

Køb i nærliggende byer

Tjenester til beboere i Moskva

"Utkonos" - lederen inden for online handel med fødevarer og relaterede produkter.

General Food er en fødevareteknologiselskab, der beskæftiger sig med produktion og levering af sund mad hele dagen (eller ration i 6 dage) i Moskva.

Vi forbereder og bringer dig hjem til en daglig kost af passende ernæring, lagt i kasser til en overkommelig pris.

Køb på kredit

Rentefri periode - op til 100 dage. Kreditkort problem - gratis

Lånebeløbet er op til 300.000 rubler. Rentefri periode - op til 55 dage!

Anmeldelser (18)

GLUSHKOV ALEXEY - 8. oktober 2013

Tidligere brugt produkter fra andre producenter. Efter fejlen i den næste enhed, som fungerede i ca. 5 år, besluttede jeg at prøve Philips-produkter. Tidligere havde jeg af en eller anden grund tillid til mindre. Og tilsyneladende intet. Model BT9290 meget tilfreds. Han satte sin møll i orden på få minutter. Det følte ikke absolut noget ubehag. Razor som en handske lå i hånden. Den blødhed i barberingen på toppen. Lasersynet brugte ikke, fandt det ikke nødvendigt.

Fordele:
Flot design. Ergonomisk form. Smuk indikation. Enheden er alle moderne, innovative og samtidig funktionelle. Hurtig opladning, lang batterilevetid, stille betjening. Meget blød barbering.

ulemper:
Prisen er for høj. Lasersynet var ikke nyttigt for mig personligt. For blank forside (fingrene forbliver), for matte tilbage (strimler forbliver).

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 23. november 2014

Vælg fra alle trimmere til rådighed for denne dag. Beibilis brød sammen på 2 af mine venner en gang, og jeg besluttede at dette ukendte kontor ikke var for mig, og valget blev endnu lettere. Jeg plejede at have Samsung og Panasonic barbermaskiner - som var kedelige og ikke barberede efter et halvt år, købte en barbermaskine Phillips, jeg vil glemme denne forfærdelige drøm. Som et resultat giver Phillips stadig ikke forrang i trimer.

Fordele:
Tilfreds, samt tilfreds med alle de gadgets i dette firma, jeg nogensinde har købt. Pålidelighed og kvalitet er meget vigtige for mig. Jeg bliver meget ked af det, når noget bryder sammen, og jeg skal bære denne gadget til alle slags garanticentre. Så jeg omringede mig med Philips gadgets. Hvad har jeg ikke fortryllet for de sidste 7 år? Selvfølgelig er min telefon ikke Philips, og et andet firmas sko)), men jeg foretrækker så vidt muligt dette firma. I dette tilfælde er jeg meget tilfreds med købet - barbering med et bang. Alle brugerdefinerede længder. For dem, der ønsker at få 1-2 dages stubbe (der er sådanne i anmeldelser), råd - fjern bare alle dyserne, og du vil få et trin på 02-04 mm. Du kan også barbere yay lige fint, og drej trimmeren med en lille side - det fanger ikke, yo.

ulemper:
Infuriates den senselessness af lasersynet og stoltheden af ​​de ingeniører, der installerede det. Nå, for nogen kan det være en cool funktion.

Brug periode: mindre end en måned

dimdym - 11. november 2014

Jeg ledte efter en maskine for at skabe effekten af ​​let uharpet og dets kantning, ligesom de lignende enheder http://www.youtube.com/watch?v=ThNYC51a3ew.
Ifølge de angivne parametre Philips BT9290 - den bedste til dato. 0,4 mm og endda en laserpeger til kantning! Jeg troede jeg ville smide min maskine og jeg ville barbere som på en video. Han blev brændt, købt, men det var ikke der.
Forsøgte først at omdanne 4-dages stubben. Resultatet er nul. Hvad er det vigtigste, at roterende knive tillader hår at passere mindre end 1 mm. Både tænderne selv og afstanden mellem dem er for store til sådanne manipulationer. Jeg indså, at det ikke ville fungere med maskinen, okay. Jeg tog den anden opgave til - for at gøre effekten af ​​let ujævnhed fra tykt sort 4-dages stubbe. Mochil hendes halv time, og til sidst blev alt som det var. Maksimum det var muligt: ​​slå ned fra 4-dages stubbe til 3 dage. Her har du 0,4 mm. Selv min gamle trimmer, købt i 1999 (!), Barberet renere. Sådan er "fremskridt" i teknologi. En markedsføring. Ifølge udsagnene - allerede flyet, men i virkeligheden er en laserpeger, som ikke er nødvendig, og resten er endnu værre end den for det sidste århundredes enhed.
Sandsynligvis skulle jeg have været forstyrret på grund af pengene smidt væk, hvis problemet med barbering andre dele af kroppen ikke var blevet løst. Den eksisterende enhed Braun cruZer krop (om hvilken jeg skrev her - http://market.yandex.ru/product/7852849/reviews?hid=90570), håndterer denne opgave på C grade, ridser og gør ondt i huden. Så Philips BT9290 har fundet en god brug.
P.S. Med hensyn til at skabe effekten af ​​1-dages stubbe, så er det som det viste sig senere at professionelle frisørmaskiner kan klare denne opgave. For eksempel modellerne Moser og Ermila i samme prisklasse - de har virkelig 0,4 mm. Desværre er sådanne biler endnu ikke blevet tildelt til en særskilt kategori på markedet.

Fordele:
Læs i tidligere anmeldelser. Han selv er ikke en skægget mand, han tog en enhed til børster (se kommentar).
Jeg tror, ​​at den største fordel ved denne trimmer er, at den er velegnet til barbering af hele kroppen - det klipper ikke, gør ikke ondt i huden, trækker ikke håret. Du kan sikkert barbere brystet, ryggen og skuldrene, også med tyk, klumpet vegetation. Sikkert du kan barbere og armhuler - ikke meget ridser.

ulemper:
Enheden kan ikke klare sig med en af ​​sine målopgaver - den kan ikke barbere ansigtet som følge af 1-2 dages børstehår og er heller ikke i stand til at dreje over det.
Den angivne mindste længde af hårklippet (0,4 mm) betragtes som en hoaxproducent. Den faktiske længde af hårklippet uden en dyse - fra 1 mm.

Brug periode: mindre end en måned

Olga Favorskaya - 20. marts 2015

Jeg vil sige som en kone, der gav sin mand)) han virkelig kan lide, der er ingen irritationer, selv om huden er følsom, alt er meget komfortabelt og simpelt. Effekten af ​​usikkerhed på 2 dage er mest. Du vil ikke fortryde.

Fordele:
Fordele har allerede nævnt

ulemper:
Lasersyn er sandsynligvis ikke nødvendig

Brug periode: mindre end en måned

Vyazovskiy Vladimir - 16. marts 2015

Super køb, to års normal flyvning, jeg barberer mig selv, jeg skar børn

Fordele:
Fantastisk at barbere et skæg - 0,4 mm - det her er min =) den mest buzz er evnen til at vaske det under rindende vand, i stedet for at prøve at hente hårene med en børste.
Afgiften holder nok, jeg kan oplade hver anden til tre uger
Behageligt både i udseende (det er klart, at en kvalitet ting) og i hånden

ulemper:
Laseren er virkelig ubrugelig - med undtagelse af børn at underholde "se hvordan far barberer" =), men det er ikke en ulempe, men en vittighed

Brug periode: mere end et år

Zashikhin Alexander - 22. januar 2014

Praktisk i bruseren kan andre modeller ikke vaskes under rindende vand. En lille kniv hjælper med at skræddersy området for stubbe på ansigtet.

Fordele:
Trimmerhuset er vandtæt, du kan trimme dit hår, skyll straks. Der er en laser, det er nødvendigt at bruge det som et niveau, det hjælper med at barbere hårområderne mere glat, hvis du ikke kan orientere dig til øjet. På toppen af ​​enheden sidder hovedet med to knive, den anden er mindre end to gange, de kan bruges ved at dreje hovedet 180 grader, dette er til en tættere barbering for en smuk haircut. Inkluderet er to ekstra dyser til barbering skæg, øjenbryn, hår op til en længde på 7 mm.

ulemper:
Nej.

Brug periode: mindre end en måned

Pozdnyakov Yury - 10. november 2014

Det brækkede efter et halvt års brug. Jeg forstår, at Kina, men der burde have været Philips, for lidt store penge til en skrivemaskine.

Fordele:
Det er bekvemt at regulere, behageligt og hurtigt barberer, normale batterier. Praktisk at vaske.

ulemper:
Minimale hårlængde er 0,3 mm, jeg vil gerne 0. Laser er en ubrugelig funktion.

Anvendelsesperiode: flere måneder

Zotov Nikita - 24. januar 2014

Generelt en behagelig ting. Laserprojektionen viste sig at være en unødvendig mulighed, som blev spillet de første par gange. Et virkelig langvarigt batteri, efter køb og opladning, barberes 6 gange uden genopladning, mens 2 batteriopladestænger på 3x er på displayet.

Fordele:
Design. Indstillinger. Muligheden for at vælge bredden af ​​skærefladen ved hjælp af trimmerens roterende øverste del (dog kun 2 stillinger). Kvalitets haircuts. Virkelig lang batterilevetid.

ulemper:
Pris. Først syntes det at være tungt i hånden, men så blev jeg vant til det. Jeg vil gerne have ham til at have en nul længde hårklipp, og ikke 0,4, så ville han smide barbermaskinen. Stramt fjernede vedhæftede filer.

Brug periode: mindre end en måned

Voronov Alexey - 11. oktober 2015

Fordele:
Denne model er en god ting, shears godt, der var en anden trimmer før, denne er den bedste. Laserpegeren i trimmeren hjælper med at klippe lige i templerne. Afgifter på bare en time. Godt batteri. Trimmeren har et ladningsniveauindeks.

ulemper:
ingen

Anvendelsesperiode: flere måneder

Anonym - 31. marts 2015

I 2 måneders brug er der ingen klager. Ved hjælp af en laser opnår jeg hurtigt den perfekte form af børsterne.

Fordele:
Praktisk at bruge. Let at opnå perfekt børsteform.

ulemper:
tung

Anvendelsesperiode: flere måneder

Svanidze Vladimir - 20. juli 2016

Reparationen passerer ikke, kun udveksling, under forbehold af bevarelsen af ​​det komplette sæt. Brækket gennem året.

Fordele:
Der er ingen spørgsmål om barbering, barbering perfekt.

ulemper:
Laseren er ubrugelig,
Ikke vedligeholdeligt!

Brug periode: mindre end en måned

Rudnev Ivan - 11. november 2015

Tændt på prisen. Jeg besluttede, at hvis det er dyrt, betyder det kvalitet. I går med en psyko smidt ud fra balkonen. Spild ikke penge. Philips skal lave tv og ikke klip.

Fordele:
Laser - bruges som et niveau til hammering negle. Når du barberer helt dumme valgmulighed, aldrig brugt.

ulemper:
Erhvervet til trimning af skæg. Kan ikke engang klare denne opgave. Beskærer ikke og tårer hår. Derfor er det nødvendigt at køre bladet i ansigtet meget langsomt. Barberingsprocessen tager 40 minutter. Generelt over haircuts - i tufts.

Brug periode: mere end et år

Dmitry Saltanov - 5. november 2016

Jeg forsøgte med at fokusere på en høj gennemsnitlig rating på markedet at finde endnu engang noget mere effektivt ved at erstatte ovennævnte model (som jeg anslår 4) med mulighed for vådrensning. Fungerede ikke. Hovedproblemet - hvor meget disse trimmere ikke kryber, hopper over lange hår, især krybende og efterlader dem krydsede. Ved en indstillet længde på 1-2 mm er skære ikke dårlig, men for mig er dette ikke særlig relevant og ikke en god vurdering. Insidiously stræber efter at blive gennemboret af skarpe plast tænder i læben af ​​en duty glidende dyse kræver en meget forsigtig tilgang. I retfærdighed bemærker jeg, at det for et hårklipp er det stadig ikke den værste trimmer, der har været hos mig.

Fordele:
Jeg sammenligner det med en anden model af samme firma (det starter med QS - jeg forsøger ikke at skrive navnet helt, så revisionen ikke afviser markedets filtreringssystem). Desværre fandt jeg ingen åbenbare fordele for denne enhed.

ulemper:
(1) Mediokre saks - i en længde på mere end 1-2 mm løfter ikke de bløde børster, derfor forlader det nogle lange hår og placerer endda tufterne. (2) Den ene af de to dyser, der er beregnet til at være sikrere, kan ikke kaldes sådan uden forbehold - det kan skade læben med tænder, hvis du kører for hurtigt (ikke for at få blod, men til en let smertefuld hævelse let).

Anvendelsesperiode: flere måneder

festmahlmann - 25. november 2016

Jeg bruger denne trimmer i mere end to år. I første omgang blev han ikke glad, før mærkelige ting begyndte at ske: trimmeren spontant tænder under opladning, slukker mens du barberer, klæber til børsten og reagerer ofte ikke på knappen (men tændes når du ryster eller trykker på blad / skærmområde), det klumper sig temmelig hurtigt, hvorfra barberingsdysen mister knivens hastighed og stopper helt - det er nødvendigt at rengøre det flere gange i løbet af en barbersession. Det er også nødvendigt at demontere barberhovedet før hver barbering for at rengøre selv det mindste hår, for ellers vil det ikke være muligt at barbere noget væk. Af disse årsager tager barberingen sig selv en størrelsesorden længere end normalt. Jeg forsøgte at kontakte firmaet om reparationen, men jeg lærte, at denne type produkt ikke kan repareres i princippet og kun kan erstattes under garantien. fordi garantien for min enhed er forbi, så valgmulighed to: at lide hver gang, som jeg skrev ovenfor, eller at kaste det væk helt.

Fordele:
barberer meget godt, hvis du ikke har brug for for korte børstehår

ulemper:
effekten af ​​en dags stub skaber ikke, brød efter et års brug

Brug periode: mere end et år

Iskantseva Maria - 31. december 2016

Fordele:
Stor trimmer. Kompakt, multifunktionel. Selv min barberer roser ham.

Brug periode: mindre end en måned

Zolotorev Sergey - 3. januar 2018

Stødt af produkter til en lignende pris. Trimmeren har faktisk to tilstande.

Fordele:
Hun barberer. Tilstrækkeligt rummeligt batteri. Der er fugtbeskyttelse.

ulemper:
Ubelejligt greb Store og ubehagelige. Uventet indikator (for at forstå, hvor længe bladet er indstillet, skal du tænde / slukke for trimmeren eller ændre indstillingerne). Tænd / sluk-knappen er for nem at trykke på: trimmeren tænder nemt posen selv og forkæler posen indefra. Laserpekeren er ubrugelig lidt mindre end fuld.

Brug periode: mere end et år

Anonym - 21. marts 2018

Jeg købte for en måned siden mig selv. Mens jeg bruger, så jeg ikke jambs i det.

Fordele:
Til denne pris, chic maskine.

Brug periode: mindre end en måned

Cherevko Dmitry - 15. april 2018

Min allerførste og værste trimmer, jeg sidder med at skrive denne anmeldelse, opholder sig tabt på, hvordan det var muligt at slippe SÅDAN?
Batteriet døde, hvis det tidligere fungerede normalt kun fra netværket, så nu skal du lide lidt for at det skal fungere. Du skal oprette forbindelse til netværket og trykke på tænd / sluk-knappen eller forsøge at klemme trimmeren som en ekspander, så den vil fungere, mens det er meget svært at få fat i dette øjeblik. Til tider.

Fordele:
- Pris (købt tilbage i 2014, koster omkring 3-4 rubler)
- Når enheden stadig fungerede korrekt, blev hårene godt trimmet.
Jeg har ikke noget mere at tilføje

ulemper:
En og den vigtigste ulempe er selve trimmermodellen!

Brug periode: mere end et år

Hvordan slippe af med nits på håret

Laser hårfjerning - beskrivelse, fordele og skade i proceduren