Hydrogenperoxid Hårfjerningsmetode

Slap af uønsket vegetation hurtigt og smertefrit drøm om mange piger, der har et sådant problem. Hårfjerning af hydrogenperoxid er blevet praktiseret af flere generationer af kvinder. Denne metode er enkel, overkommelig, effektiv og sikker for helbredet. Hydrogenperoxid er et fremragende antiseptisk middel, det er desinficerede slid og dybe sår. Derfor forekommer inflammation og irritation af huden efter hårfjerning af lægemidlet ikke. Lægemidlet har ingen bivirkninger og kontraindikationer, bortset fra individuel intolerance. Det forårsager sjældent en allergisk reaktion.

Hvordan har hydrogenperoxid på håret

Den kemiske forbindelse indeholder et overskud af aktivt oxygen. Det er let frigivet, og i kontakt med andre stoffer har en stærk oxiderende effekt på dem.

I kontakt med hårakslen eksfolierer hydrogenperoxid keratinflager af det øvre lag af håret (kutiklet) og trænger ind i dets andet lag (cortex). Den kemiske forbindelse oxiderer melaninet indeholdt i håret (farvestof pigment). Pigmentet er ødelagt, og håret mister sin farve.

Lægemidlet misfarver ikke kun håret, men ændrer også sin struktur og densitet betydeligt. Det bliver porøst og skørt. Det svækkede hår falder ud, og hårfollikelen atrofierer.

En sådan omsætning af hår til hydrogenperoxid vil imidlertid ikke være øjeblikkelig. Den destruktive virkning af en kemisk forbindelse på hovedbunden akkumuleres gradvist, kun med den regelmæssige anvendelse. For at opnå atrofi af hårsækkene skal du være tålmodig.

Fjern hår med hydrogenperoxid fra hjemmesættet virker ikke. Medicinen, der i vid udstrækning anvendes i medicin, har en koncentration på 3%. For at slippe af med overskydende kropshår har du brug for et mere koncentreret middel. Du skal købe 5% hydrogenperoxid. Dette værktøj vil med succes lette fra lys og tyndt hår. For tykkere og mørke hår er det bedre at købe 10% hydrogenperoxid. Det vil fjerne enhver vegetation.

Ammoniak (vandig ammoniakopløsning) øger oxygenudviklingshastigheden og fremmer oxidation. En blanding af hydrogenperoxid og ammoniak bruges til at fjerne hår i mennesker med tykt og mørkt hår.

Andre baser som sæbe eller bagepulver har lignende egenskaber. Syrer tværtimod sænker den kemiske oxidationsreaktion.

Fjernelse proces

Hvis du bruger hydrogenperoxid til at fjerne hår på armhulenes hud, bliver duften af ​​sved mindre udtalt. De bakteriedræbende egenskaber ved produktet hæmmer spredning af bakterier, hvis affaldsprodukter forårsager en ubehagelig lugt.

Måder at fjerne hår:

 1. Efter at have mættet hårene med en opløsning af hydrogenperoxid, skal du vente 20-25 minutter og gentage proceduren. Hvis hårfjerning sker om sommeren, anbefales det at erstatte det behandlede område af huden under solens stråler efter påføring af stoffet. De er også en katalysator for oxidationsreaktionen. Efter proceduren er det nødvendigt at vaske det påførte middel med varmt vand. Gentag proceduren skal være daglig indtil fuldstændig forsvinden af ​​håret.
 2. I en blanding af 50 ml hydrogenperoxid og 10 dråber ammoniak skal du tilføje lidt mel. Homogen masse skal ligne tyk creme creme. Sammensætningen påføres huden i højst 15 minutter og skylles derefter med rindende vand. Fremgangsmåden anbefales at gentages hver tredje dag.
 3. Efter blanding af 25 ml hydrogenperoxid og 5 dråber ammoniak, skal 25 ml flydende sæbe tilsættes til blandingen. Sammensætningen påføres huden i 15 minutter og vaskes derefter af med varmt rindende vand. Behandling er ønskeligt at udføre 1 gang om ugen.
 4. 25 ml hydrogenperoxid fortyndet med 25 ml varmt vand. Til den resulterende opløsning tilsættes 2 ml ammoniak (2 ampuller) og 1 tsk. bagepulver. Værktøjet påføres huden i 1 time. Efter proceduren skal sammensætningen vaskes af med varmt rindende vand. Gentagelser skal være 2 gange om ugen.
 5. Efter blanding af barberskummet med hydrogenperoxid i et forhold 1: 1 behandles den resulterende forbindelse med problemområdet. Efter 20 minutter vaskes huden med varmt vand. Proceduren skal gentages 2-3 gange om ugen.

Funktioner ved brug af hydrogenperoxid

Ved regelmæssig brug tørrer hydrogenperoxid og blødgør huden.

Når en kvinde er glad for at hun har fjernet hendes hår, kan hun have et nyt hudproblem. For at undgå dette, efter hver procedure, skal du fugtige huden med creme eller olie. Du kan ikke gnide værktøjet for at fjerne hår i huden. Virkningen af ​​en kemisk forbindelse på den bør være minimal. Det anbefales at skylle overfladen af ​​huden efter behandling med kamilleekstrakt eller arv. Nå omsluttes og fugter tørret hudafkogning af hørfrø.

Det anbefales at anvende hårfjerner punktvis ved hjælp af bomuldspindler eller bomuldsstynder.

Hældning af hydrogenperoxid i metalskåle er umuligt. Som et resultat af reaktionen med metallet vil stoffet miste dets egenskaber.

Hvis du bruger mere flydende ammoniak, end du har brug for, bliver dit hår rødt.

Sikkerhedsforanstaltninger

Før du begynder at bruge hydrogenperoxid, skal du sørge for, at der ikke er nogen allergisk reaktion på det. For at gøre dette skal du bruge lidt penge på huden på et uklart sted (på armbue eller på håndleddet). Hvis der efter 15 minutter ikke forekommer udslæt eller rødme, kan den kemiske forbindelse sikkert anvendes.

Brug af stoffer med en koncentration på mere end 10% er usikre. De er meget aggressive og kan forårsage alvorlige forbrændinger.

En forbrænding kan opnås med en mindre koncentreret opløsning. Derfor bør brug af hydrogenperoxid være forsigtigt, og overholder nøje anbefalingerne om brugen af ​​midler. Jo mere koncentreret hydrogenperoxidopløsning anvendes, desto mindre bør proceduren være.

Hvis brugen af ​​hydrogenperoxid forårsager rødme, smerte, brænding, hævelse eller skorpe på huden, skal proceduren straks afbrydes. Skyl straks det berørte område med rindende vand i 20-30 minutter. Vask produktet med bomuldsuld og servietter kan ikke. På denne måde kan du forværre problemet.

For at neutralisere stoffet på det berørte sted skal du anvende lidt citronsaft eller fortyndet med citronsyre. Efter sårbehandling er det nødvendigt at lægge en steril bandage på den. I tilfælde af kontakt med slimhinden og øjnene, skyll straks det berørte område og kontakt en læge.

konklusion

At løse problemet med overskydende hår med hydrogenperoxid er ikke meget vanskeligt. Hvis du tålmodigt og vedvarende behandler huden, kan du opnå et strålende resultat med minimal omkostning og uden sundhedsskader. Afhængigt af hårets farve og struktur kan en fuldstændig rensning af huden opnås om en eller flere måneder.

Hydrogenperoxid fra uønsket hår - et simpelt og effektivt værktøj

Den moderne kvinde er konstant på udkig efter en effektiv måde at slippe af med unødvendig vegetation på kroppen og købet af glat, strålende hud. Hydrogenperoxid fra uønsket hår er en billig og populær metode, der bruges hjemme.

Hver kvinde drømmer om en perfekt glat hud.

Selvfølgelig tilbyder kosmetologi i vores tid mange måder at slippe af med overskydende hår:

 • Laser hårfjerning;
 • elektrolyse;
 • laser fjernelse mv

Ovenstående metoder kan dog ikke altid være harmløse for helbredet, har mange bivirkninger og kontraindikationer. Og på trods af de betydelige omkostninger ved procedurer er effekten stadig midlertidig.

Egenskaber og virkninger af peroxid

Det er meget sikrere at forsøge at fjerne håret med hydrogenperoxid derhjemme.

Hvordan virker peroxid?

Medicinsk instruktion for hydrogenperoxid afspejler ikke alle dets egenskaber fuldt ud.

Billeder af billige og effektive hårfjerningsprodukter

Dette kemikalie er i stand til at bruge det på hår:

 • bryde stangens integritet
 • gøre dem skøre og tynde;
 • whiten (ødelæg cellerne i farvepigmentet).

En anden fordel ved hydrogenperoxid er dens bakteriedræbende kvalitet.

Behandling af problemområder giver dig mulighed for at sikre, at unødigt hår vil være næsten usynligt. Depilation efter peroxideksponering er hurtigere og lettere, fordi håret bliver svagt og tyndt.

Umiddelbart og fuldstændigt slippe af med uønsket hår vil ikke fungere. Kun med regelmæssigt brug peroxid sikrer, at tyndt og udtømt hår gradvist falder ud.

Anvendelse af peroxid til forskellige mennesker.

Et ubehageligt problem, som vi hver især kan stå over for

Hydrogenperoxid til hårfjerning, som varierer i struktur, tykkelse og farve fremstilles på forskellige måder:

 1. Blondiner og blonde kvinder kan bruge en svag blanding af peroxid med vand (4-8%).
 2. Ejere af hårdt hår bør forberede en mættet opløsning (11-12%).

For at forberede den krævede koncentration af hydrogenperoxid tager de hydroperox tabletter med egne hænder og opløses i det sædvanlige 3% peroxid. For eksempel, hvis du tilføjer 2 tabletter til 100 gram af et apotek, får du 6% peroxid.

Opskrifter for at slippe af med hår

 1. Hårfjerning ved hjælp af hydrogenperoxid anbefales om aftenen før du går i seng. Den nemmeste måde - i en opløsning (50 ml) peroxid, slip 4-6 dråber ammoniak og straks bruge en blanding af smøremiddelhår og hud under dem.

Når applikationsområdet er tørt, kan du igen smøre problemområder. Derefter skal du skylle epidermis og smøre med fugtighedscreme eller afkogning af kamille.

 1. Sådan fjerner du ansigtshår med hydrogenperoxid, for ikke at forårsage irritation? For et så fint sted er det bedre at blande en opløsning af 6% peroxid og ammoniak i lige store mængder. En sådan løsning anbefales at gnide ind på de nødvendige områder tre gange om dagen.

Derefter skal du skylle huden og smøre baby cremen uden dufte for at undgå peeling og irritation af epidermis. Før brug skal du kontrollere hudens hud til en allergisk reaktion.

Mekanisk hårfjerning med en barbermaskine anbefales ikke i ansigtet.

 1. Opskrift på fjernelse af hydrogenperoxid med sæbe. Hårdt, mørkt og tykt voksende hår på benene, arme eller mave kan fjernes ved hjælp af følgende midler.
 • 40 g perhydrol;
 • 1 tsk ammoniumbicarbonat;
 • 30 ml naturlig flydende sæbe;
 • 25 ml rent vand.

Den resulterende masse påføres på epidermis og lades tørre. Rubbed anbefales ikke. Derefter vaskes huden med rindende vand eller syrnes med en lille mængde eddike med vand og smøres med en nærende creme.

Det er nødvendigt at bruge dette middel ikke oftere end en gang om ugen, fordi hyppigere brug kan forårsage betændelse på huden.

Anvendelse af masse med hydrogenperoxid

 1. Hydrogenperoxid bleges hår.

De tager en glasbeholder, opløser 2 tabletter hydroperit i 100 ml rent vand, tilsættes 10 ml ammoniak og 5 g spiselig sodavand.

Påfør det resulterende produkt på huden med en vatpind. Derefter vaskes opløsningen.

Advarsel! Hvis der er en brændende fornemmelse, skal du straks vaske opløsningen.

Denne procedure gentages hver 3. dag, indtil hårene bliver helt lyse.

Tilsæt bagepulver til forbedring af den bakteriedræbende virkning af peroxid.

Vær opmærksom! Hydrogenperoxid i kombination med soda har forbedret bakteriedræbende egenskaber, så denne blanding hæmmer udviklingen af ​​patogene mikrober og hjælper med at slippe af med den ubehagelige lugt af sved.

For at blødgøre effekten af ​​den foreslåede blanding, kan du tilføje et stykke blød naturlig sæbe eller forsmøre huden med babyfed fløde. Dette forhindrer udslæt, irritationer og flager på særligt følsomme områder.

Det skal bemærkes, at peroxid kun lyser hårstængernes yderside, og derfor skal de bruge det regelmæssigt, så snart de vokser.

 1. Hårfjerning af hydrogenperoxid er et mildt og effektivt middel. Til problemområderne skal du vedhæfte en serviet, der er imprægneret med en sådan sammensætning - kopp peroxid, få dråber ammoniak og lidt hvedemel. Denne sammensætning vaskes af efter 25 minutter ved stuetemperatur med vand og smøres på huden med en fedtet creme, vaselin eller calendula salve.

Hydrogenperoxid mod uønsket hår - det bedste værktøj

 1. En anden god måde at slippe af med uønsket hår om sommeren er at suge en bomuldspinne med peroxid og anvende det på problemområderne på kroppen i et par minutter. Derefter skal tamponen fjernes og lægge dette sted under solens stråler. Hvis du gør disse manipulationer hver anden dag, kan du helt slippe af med overskydende vegetation.

Resumé af

Bliver blandingen med hydrogenperoxid løse problemet med overskydende kropshår for altid? Anmeldelser af kvinder, der har anvendt det, er tvetydige.

Unødvendigt hår forsvinder helt og kun få procedurer er nok til dette - nogle kvinder siger. Andre taler kun om noget lyn af hår med hydrogenperoxid.

Det eneste indlysende er, at agenterne med hydrogenperoxid ødelægger hårstrukturen, gør det farveløst (næsten umærkeligt) og forhindrer deres yderligere vækst. Disse udsagn er tilstrækkelige til, at dette værktøj kan kaldes effektivt.

Hvis du sammenligner med skønheds salon procedurer, prisen på opskrifter med peroxid er mindre end titus eller endda hundredvis af gange og er meget sikrere for helbredet.

Fra videoen i denne artikel lærer du lidt mere information om dette sarte emne.

Hydrogenperoxid fra uønsket hår

Hår er til stede på den mandlige og kvindelige krop. I modsætning til det stærkere køn har piger mindre udviklet vegetation på deres hud. Gennem tiden forsøger damerne at fjerne overskydende hår på ansigt, krop, bikini område, ben.

Nogle kvinder, der har forsøgt alle former for metoder til at fjerne uønsket hår uden at få et effektivt resultat, falder i depression. Den ulykkelige "overskæg" over overlæben, vegetationen på arme og ben af ​​typen "mand" definerer pigen som en sløv person. Glat hud uden synlige fejl betragtes som normen.

I det antikke Grækenland blev de beroligede af med unødvendige hår ved hjælp af forskellige metoder. Hårfjerningsteknikker gav dem uudholdelig smerte. Moderne kosmetologer tilbyder mange smertefrie måder at fjerne vegetation i saloner for store penge.

Der er en radikal, smertefri metode til at fjerne uønsket hår derhjemme ved hjælp af H202 - hydrogenperoxid. Du kan købe en medicin på et apotek for en lille mængde.

Hydrogenperoxid: anvendelse

Det antiseptiske præparat H202 (Hydrogenperoxid) bruges til at desinficere sår på overfladen af ​​huden.

Peroxidopløsning i sin rene form, såvel som i sammensætningen af ​​andre komponenter, anvendes til lyn og epilering af uønskede hår. Der er flere effektive opskrifter, efter applicering, hvor huden bliver glat.

For at slippe af med håret skal du vide opløsningens koncentration. Farmaceutisk flaske indeholder tre procent peroxid. Denne procentdel er ikke nok til at fjerne vegetationen. Epilation er effektiv, når den udsættes for huden med fem eller ti procent sammensætning. På apotekets hylder kan du se en 35% løsning. Dette peroxid kaldes hydroperitum (hydroperitol, perhydrol). I sin rene form er brugen af ​​perhydrol forbudt.

Fordele ved epilering med hydrogenperoxidopløsning

Når du vælger denne type hårfjerning, skal du være opmærksom på, at en opløsning af brint hurtigt og effektivt kun virker på blød vegetation. Kvinder med hårdt hår vil også få et varigt resultat, men vil bruge mere tid på epilering.

Under udsættelse for hydrogenperoxid lider pæreapparatet: hydrogen trænger dybt ind i hårets cellulære struktur. I denne henseende er der en gradvis udtynding af beskyttelsesbarrieren: først opstår misfarvning, og derefter fuldstændig ødelæggelse af hårsækken.

Fordele ved hydrogenopløsning:

Billighed af midler
tilgængelighed
Smerteløs epilering
Høj antiseptiske egenskaber
Whitening effekt

Hvem kan ikke gøre hårfjerning med peroxid?

Disse omfatter:

Allergiske reaktioner (individuel intolerance)

Før du begynder hårfjerning, bør du teste stoffet på et lille område af huden. Påfør en lille mængde af opløsningen med en bomuldsstuds på indersiden af ​​underarmen. Vent et par minutter, skyl med rindende vand. Hvis der ikke er rødme, peeling, ingen kløe på huden - testen var vellykket, kan dette værktøj bruges.

graviditet

Indtil nu har forskere ikke kommet til en fælles mening om brugen af ​​hydrogenopløsning hos gravide kvinder. Hårfjerning anbefales ikke med peroxid til piger i graviditetens første trimester. I løbet af denne periode er babyens organer lagt, det er ikke risikoen værd.

Forsigtig

forbrændinger

Ved anvendelse af opløsningen i høje koncentrationer, peroxid i øjnene, kan der opstå en forbrænding. I dette tilfælde skal du skylle brændeområdet med rindende vand og søge hjælp fra en medicinsk institution. OBS: Det er forbudt at smøre brændestedet med fedtholdige produkter (olie, fedt). Overholdelse af den nøjagtige dosering af lægemidlet eliminerer muligheden for komplikationer i form af en forbrænding.

Lægemidlet er ikke ønskeligt for kvinder med tør, delikat hud. Overdreven følsomhed i huden kan udtrykkes i form af en allergisk reaktion: rødme, skrælning, kløe.
Epilering skal være præcis det antal gange, der er angivet i opskriften. Langvarig eksponering for hydrogen kan påvirke hudens tilstand negativt.
Før du fjerner hår, anbefales det ikke at tørre huden med rengøringsmidler og desinfektionsmidler. Den fedtede sekretion af huden skaber en usynlig beskyttende film, der forhindrer forekomsten af ​​en allergisk reaktion.
Den bedste anvendelse af peroxidopløsning er at kombinere hydrogen med andre tredjepartsprodukter.
Hvis opskriften ikke indikerer individuelt tidspunktet for påføringen af ​​opløsningen, er det tredive minutter.

Hårfjerningsmetoder

Sådan fjerner du ansigtshår

Brugen af ​​epilering på ansigtet i form af et blad, et værktøjsmaskiner, pincet truer en kvinde med, at de nyligt voksede hår bliver mere stive, mørke, ligner hanhårbørster.

Hydrogenperoxid er det ideelle værktøj til smertefri epilering af ansigtshår.

Hydrogenperoxid fra uønsket ansigtshår

Dyp en bomuldspude i seks procent peroxid. Behandle det område af huden, hvor uønskede hår er placeret: overlæbe, hage, kinder, ører. Efter fem minutter skylles løsningen af ​​og smeder hudområder med fugtighedscreme.

Til følsom hud:

Shaving Foam - 20 g
H202 (peroxid) - 20 ml

Bland ingredienserne. Ansøg på områder af vegetation. Efter 30 minutter skylles med rindende vand, smøres med en fugtighedscreme.

Permanent hårfjerning opskrift

Ammoniakopløsning (ammoniak) - 2 ml
Hydrogenperoxidopløsning - 50 ml
Barberingsmousse - 30 g

Komponenterne i maskeblandingen gælder for problemområdet. Lad masken stå i 30 minutter. Efter påføring af blandingen skylles det behandlede område med vand ved hjælp af en bomuldspude. Smør med fugtighedscreme.

Fjernelse af ansigtshår: perhydrol balsam

Perhydrol - 2 ml
Lanolin salve - 10 g
Vaselinolie - 5 g
Ammoniak - 3 dråber

Påfør produktet på huden. Når blandingen er tør, vent 15 minutter. Efter proceduren skal du vaske salven med en bomuldsstynde dyppet i vand.

Peroxid fra uønsket hår i det intime område

Denne metode til hårfjerning i bikiniområdet er smertefri og effektiv. For at opnå effekten kræves en vis mængde tid og tålmodighed.

opskrift:

Forbered en hydroperiodblanding:

Perhydrol - 2 ml
Vaselinolie - 7 g
Lanolin salve - 10 g
Ammoniakopløsning - 0,1 ml
Shampoo - 5 ml

Bland ingredienserne. Massen skal ikke sprede sig. Pas forsigtigt masken på hårene i lyskeområdet. Vent til massen størkner. Efter proceduren skylles opløsningen med rent vand.

Epilering af hænder og fødder: peroxid og sodavand

På kroppen har hårene en mere stiv struktur, en mørkere farve. For effektiviteten af ​​proceduren kræver en regelmæssig procedure.

opskrift:

Hydroperit - 1 tablet
Vand - 10 ml
Ammoniakopløsning - 1 ampul (2 ml)
Hovedrensning - 20 ml
Soda - på spidsen af ​​en kniv

Ingredienserne blandes i sekvensen beskrevet ovenfor. Pill peroxid crush. Pulver hældt i en glasbeholder, tilsæt den rigtige mængde vand. Stir. Tilsæt opløsningen ammoniak, shampoo. Til sidst tilsættes sodavand.

Den resulterende blanding påføres huden med den mest tætte vegetation. Efter tørring af opløsningen, vent 20 minutter. Skyl med rindende vand. Påfør blandingen til en fugtighedscreme.

Hydrogenperoxid mod uønskede hår: applikationsfunktioner og anmeldelser

Uønskede hår spænder i dag både kvinder og mænd. Der er forskellige måder at eliminere sådan vegetation på. Fra naturlige produkter frigives almindeligt hydrogenperoxid. Men før du anvender produktet for at slippe af med uønskede hår, skal du gøre dig fortrolig med funktionerne ved brug af væske.

Hvad er hydrogenperoxid?

Hydrogenperoxid er en farveløs, smagløs og lugtfri væske. Produktet består af hydrogen og ilt, har formlen - H2Oh2. På apoteker sælges en 3% peroxidopløsning mest, da den næsten aldrig bruges i sin rene form. Værktøjet er kendt for sine kraftige antiseptiske egenskaber og lave omkostninger.

Hydrogenperoxid er tilgængelig i meget komfortable rør i dag.

Det vigtigste anvendelsesområde for produktet er desinfektion af sår og nedskæringer. Alle har en peroxidboble i deres hjemmedicinsk skab, fordi det er virkelig uundværligt at afhjælpe et middel til at give førstehjælp til forskellige skader på huden.

Nyttige egenskaber

De vigtigste gavnlige egenskaber ved hydrogenperoxid til ekstern brug er:

 1. Blokerende inflammatoriske processer. På grund af denne egenskab hjælper den regelmæssige brug af hydrogenperoxid at slippe af med acne og nogle andre hudsygdomme.
 2. Bekæmpe overdreven talgproduktion. Brugen af ​​produktet hjælper ejerne af olieagtig hud for at finde den ønskede matte i ansigtet.
 3. Pore ​​rensning. Tørre dit ansigt med en bomuldsstuds dyppet i hydrogenperoxidopløsning giver dig en ren og glat hud.
 4. Skin lightening. Hvis fregner eller alder pletter forstyrrer dig, overveje at bruge et peroxid. Sidstnævnte er et glimrende budgetværktøj til udjævning af tone i ansigtet og at slippe af med uønskede mønstre på huden.
 5. Desinfektion. Hvis du er nødt til at neutralisere et snit eller sår hurtigt, skal du sørge for at bruge hydrogenperoxid.
 6. Lysende hår. Peroxid plejede at være særligt populært med ikke-naturlige blondiner. Piger lyser krøller, mange gange ty til brugen af ​​produktet. Midler gør ikke kun farveløs, men også tynder hår. Sidstnævnte er sandt for dem, der ønsker at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Hydrogenperoxid bidrager til ødelæggelsen af ​​melanin - pigmentet med ansvar for hårfarve. Ved regelmæssig brug af værktøjet bliver vegetationen mindre mærkbar og forsvinder undertiden fuldstændigt.

Brug mod uønskede hår

Der er visse funktioner i brugen af ​​hydrogenperoxid for at slippe af med uønsket vegetation. Selvfølgelig, før du anvender metoden, er det nødvendigt at blive fortrolig med alle sine nuancer.

Kan jeg bruge for at slippe af med hår på intime steder

Huden i de intime områder er den mest følsomme og modtagelige for alle mulige irritationer. Men hydrogenperoxid kan anvendes i dette tilfælde. Hårene bliver farveløse og skøre, og over tid kan de helt forsvinde. Fjernelse af uønsket vegetation med hydrogenperoxid betragtes som en af ​​de sikreste metoder til hårfjerning på intime steder.

Instruktioner til brug

Brugen af ​​hydrogenperoxid for at fjerne overskydende hår på kroppen, ansigtet og i det intime område er anderledes.

På kroppen

 • 2 tsk. 3% peroxidopløsning;
 • bomuldspuder.
Ved fremgangsmåden til fjernelse af kropshår er både bomuldspindler og -skiver velegnede.

 1. Dyp bomulden i peroxid.
 2. Tør de resulterende swab steder, hvor der er uønsket vegetation.
 3. Proceduren skal udføres 1 gang om ugen. Fra den første ansøgning forsvinder vegetationen ikke, men bliver kun blege. Men over tid vil hårene være mindre. I mangel af allergier og kontraindikationer kan sessioner udføres regelmæssigt, indtil den ønskede virkning opnås.

På ansigtet

Der er flere måder at fjerne uønsket vegetation på ansigtets hud med hydrogenperoxid. Prøv begge og vælg den der passer dig bedst.

For den første metode er det nødvendigt:

 • 3% hydrogenperoxidopløsning;
 • bomuldspindel.

Hver dag fugtes en bomuldspinne i peroxid, tør dit ansigt med det i områder med uønsket hår. Dette skal ske inden for fem minutter. Inden for et par dage vil vegetationen mærkbart lysne og begynde at bryde. Når dette sker, skal du stoppe med at gøre procedurerne og vende tilbage til dem, hvis det er nødvendigt.

For den anden metode skal du bruge:

 • barberskum;
 • 6% hydrogenperoxidopløsning.
For at forberede en ansigtshårfjerner skal du købe noget barberskum.

Kombiner komponenter i et 1: 1 forhold. Med det resulterende produkt skal du behandle stedet med uønskede hår. Efter en tredjedel af en time, vask med sæbe og brug en nærende creme. Udfør proceduren regelmæssigt, men ikke mere end to gange om ugen. Kursus - 10 sessioner. Så sørg for at stoppe i en måned og genoptag proceduren, hvis det er nødvendigt.

Video: Sådan fjerner du ansigtshår med hydrogenperoxid

I det intime område

 • 2 g 30% hydrogenperoxidopløsning;
 • 8 g olieolie
 • 12 g lanolin;
 • 1 dråbe ammoniak;
 • 1 tsk shampoo.
Vaselin til fremstilling af sammensætningen kan købes hos ethvert apotek

Sådan tilberedes og ansøges:

 1. Bland ingredienserne.
 2. Slør blandingen til glat ved hjælp af en visp eller blender.
 3. Sammensætningen opnået i slutningen, fedt området med uønskede hår.
 4. Når produktet tørrer, vask det af med vand ved stuetemperatur.
 5. Brug opskriften 1 gang om ugen for at opnå det ønskede resultat.

Huden i det intime område er mere øm, så den sædvanlige metode til at påføre peroxid mod uønskede hår i dette tilfælde virker ikke.

Tabel: Fordele og ulemper ved anvendelse af hydrogenperoxid imod uønskede hår

 • lave omkostninger ved proceduren
 • effektivitet;
 • smertefri;
 • lav sandsynlighed for infektion (på grund af de bakteriedræbende egenskaber af peroxid);
 • yderligere virkning: præcisering af pigmentpletter;
 • fuldstændig forsvinden af ​​hår med regelmæssig brug
 • Anvendelsesegnethed (peroxid svarer til vand i konsistens, det bliver ikke snavset og efterlader ingen spor).
 • øget svedtendens (en beskyttende reaktion i huden med hyppig anvendelse af peroxid);
 • Muligheden for kemiske forbrændinger i form af hvide pletter (er sjælden, med misbrug af produktet);
 • venter (metoden virker ikke med det samme, kun med regelmæssig brug af peroxid, hårene forsvinder gradvist).

Sikkerhedsforanstaltninger

Under proceduren for fjernelse af uønskede hår med hydrogenperoxid skal følgende forholdsregler overholdes:

 1. Før du påfører sammensætningen, test for allergier: Anvend lidt af det opnåede produkt (eller en ren peroxidopløsning i ren form, som i tilfælde af kropsepilation) på indersiden af ​​albuen. Hvis der ikke opstod en irritationsdag, kan du sikkert bruge produktet.
 2. Hvis det hudområde, der skal behandles, er for tørt, smør det med en fedtet creme på forhånd. Således vil du skabe yderligere beskyttelse af epidermis mod de aggressive virkninger af peroxid.
 3. Prøv ikke at opnå en løsning, hvor procentandelen peroxid overstiger 12%. Ellers kan du i høj grad skade epidermis. En undtagelse er opskriften til den intime zone, da den indeholder yderligere blødgøringsbestanddele.
 4. Bland ikke stoffer i metalbeholdere. Faktum er, at peroxid i samspillet med jern danner farlige forbindelser.
 5. Hvis du er følsom hud, brug peroxid ikke mere end en gang hver anden uge.

Den eneste kontraindikation til den eksterne anvendelse af hydrogenperoxid er individuel intolerance over for produktet.

Brug af hydrogenperoxid med andre midler

Hydrogenperoxid kan anvendes sammen med andre produkter. Fra denne sammensætning kan blive mere effektiv, men pas på: nogle komponenter er stærke allergener.

Med flydende ammoniak

 • 5-10 dråber ammoniak;
 • 1 tsk 6% hydrogenperoxidopløsning;
 • 1 tsk flydende sæbe eller glycerin;
 • 1 spsk. tørre kamille blomster;
 • kogende vand;
 • fløde eller kropsmælk.
Ammoniak har en stærk lugt, så vær forsigtig, når du anvender den

Sådan tilberedes og ansøges:

 1. Bland alt hvad du behøver undtagen tørre kamille blomster.
 2. Sammensætningen opnået i slutningen, fedt områder med uønskede hår.
 3. Forbered en kamilleinfusion: Hæld kogende vand over tørrede blomster og lad det brygge i mindst 10 minutter.
 4. Efter en kvart time skylles der med varmt vand.
 5. Skyl huden med kamille ekstrakt.
 6. Smør de behandlede områder med creme eller kropsmælk.
 7. Brug opskriften ikke mere end en gang hver syv dage. Kursus - 10 sessioner. Så stop for en måned og genoptag procedurer, hvis det er nødvendigt.

Med ammoniak

 • 5 dråber ammoniak;
 • 1 tsk flydende sæbe;
 • 1 tsk 6% hydrogenperoxidopløsning.
Når du bruger ammoniak til at fjerne hår, skal du være forsigtig: Produktet er meget aggressivt på huden.

Sådan tilberedes og ansøges:

 1. Bland først sæbe med peroxid, og tilsæt derefter ammoniak.
 2. Sammensætningen opnået i slutningen, fedt de steder, du vil slippe af med uønsket vegetation.
 3. Vent en kvart time og vask af produktet.
 4. Sessionen bruger ikke mere end en gang om ugen. Kurset er 10 procedurer. Om nødvendigt genoptages sessioner efter en to ugers pause.

Ammoniak er meget aggressiv på huden, så ved det første tegn på irritation, stop med at bruge sammensætningen.

Med sodavand

 • 25 ml 3% hydrogenperoxidopløsning;
 • 2 ampuller ammoniak (10%);
 • 1 tsk sodavand.
Soda i kombination med hydrogenperoxid godt fjerner uønskede hår

Sådan tilberedes og ansøges:

 1. Bland alt hvad du behøver.
 2. Den resulterende sammensætning smører områder med uønskede hår.
 3. Efter en kvart time skylles af med rent vand.
 4. Udfør proceduren 1 gang om 10 dage for at opnå det ønskede resultat.

anmeldelser

Jeg forsøgte denne opskrift på hårfjerning: 1 del hydrogenperoxid + 2-3 dråber ammoniak. Det hjælper meget godt! Sandt, først er hårene kun tændt, men efter en regelmæssig procedure skal de helt falde ud og vokse ikke længere.

Yulcha

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4275197/

Jeg lærte denne opskrift i et magasin for mange år siden: 1 tsk. hydrogenperoxid (6%), 1 tsk Flydende sæbe, 5 dråber ammoniak (OBS med ammoniak, vær ekstremt forsigtig!) Opskriften er meget effektiv. Ved hjælp af hydrogenperoxid og ammoniak kan du slippe af med uønskede hår. Efter flere applikationer bliver hårene lysere, vokser langsommere og tyndere.

Lacomka

http://irecommend.ru/content/kak-izbavitsya-ot-nezhelatelnykh-voloskovotvet-zdes

Hun fandt en sådan opskrift mod uønskede hår: bland en teskefuld sodavand med to ampuller ammoniak og 25 ml hydrogenperoxidopløsning. Vi fugter gasbind eller bomuldsuld i værktøjet. Efter 15 minutter skylles og smøres med baby creme. Ja, efter 5 procedurer begyndte håret bare at falde. De var væk i lang tid, og da de kom ud, blev de næsten usynlige og nu er der ikke længere som 2 måneder.

Mama_Dadi

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-sodoi-ili-skazhi-proshchai-usikam

Peroxid er et glimrende værktøj til fjernelse af hår på kroppen og ansigt derhjemme. Ved regelmæssig brug bliver uønsket vegetation misfarvet og forsvinder derefter fuldstændigt. Sørg for at teste sammensætningen, inden du bruger den på store hudområder.

Er hydrogenperoxid depilation effektiv?

De fleste kvinder stræber efter at opnå absolut glat hud. Selv i oldtiden blev det betragtet som en indikator for skønhed og pleje. I dag er der mange måder at slippe af med uønsket hår, herunder dem der involverer brugen af ​​de nyeste hardwareteknologier, for eksempel fotoepilation, elektroepilation eller laserepilation. Men ikke alle kan ty til moderne metoder. Mange af dem er ret dyre og har mange kontraindikationer. Derfor mister folk, velprøvede i årevis hårfjerningsprodukter ikke deres popularitet. En af dem er hydrogenperoxid.

Fjernelse af uønsket hår med peroxid

Når du beslutter dig for at fjerne uønsket hår med hydrogenperoxid, skal du straks være forberedt på, at denne proces ikke er meget hurtig, og der forventes ikke et øjeblikkeligt resultat. Dette er selvfølgelig et minus af dette middel. Men hvis det senere er muligt at opnå den ønskede effekt, vil resultatet være stabilt. Og dette er et absolut plus.

Andre metoder tillader også at opnå en varig effekt. For eksempel kan fotoepilering eller laser hårfjerning ødelægge hår i flere år. Men på samme tid er deres omkostninger for nogle kvinder skræmmende, mens peroxid er et budgetværktøj. Og selvfølgelig anses lignende præparater fra førstehjælpskassen traditionelt mindre skadelige.

Først lyser hydrogenperoxid håret, og så begynder det at falme.

Efter påføring af peroxidet bliver hårene tyndere, misfarvede og begynder at bryde ned. Værktøjets virkning er kumulativ, ikke øjeblikkelig, og resultatet afhænger af hårets egenskaber. Hvis de er meget hårde og mørke, er det ikke sandsynligt, at hydrogenperoxid kan klare sådan et vanskeligt tilfælde.

For at uønsket hår skal forsvinde, er det nødvendigt at gå videre fra to regler:

 • langvarig brug
 • regelmæssighed.

Kun i dette tilfælde vil kunne opnå den ønskede effekt. Hvis du forsøger at angive varigheden af ​​brugen af ​​værktøjet, så er alt individuelt, og udseendet af de første resultater varierer fra to uger til flere måneder. Men hvis der efter 1 - 2 måneder ikke er nogen effekt, så vil det højst sandsynligt ikke blive vist.

På apoteker kan du købe peroxid i form af en spray.

Anvendelsesmåde: opskrifter

Hydrogenperoxid kan anvendes i sin rene form, hvilket i høj grad forenkler fremgangsmåden ved depilering selv, og det er muligt at fremstille forskellige blandinger baseret på peroxid. I nogle tilfælde øges procedurens effektivitet.

Anvendelse af peroxid i sin rene form

For at gøre håret på kroppen lyst og tyndt (og til sidst ophøre med deres vækst) kan hydrogenperoxid påføres dem i ren form. Det er meget bekvemt at bruge dette lægemiddel i form af en spray, som er nok til at sprøjte fødderne eller et andet problemområde af kroppen. Lad tørre i 15 minutter, vask derefter rester af produktet med rigeligt køligt vand. Efter lidt tid kan du fugtiggøre huden på applikationsstedet for cremen eller lotionen. Proceduren skal gentages op til tre gange om ugen.

Video: hydrogenperoxidhårafklaring

Blanding med ammoniak

For at øge effekten kan du blande hydrogenperoxid med andre lægemidler, såsom ammoniak.

 • 40 ml hydrogenperoxid 3%;
 • 10 ml varmt vand
 • 2 ampuller ammoniak;
 • 1 tsk sodavand.
 1. Det er nødvendigt at blande hydrogenperoxid og vand. Der skal lægges vægt på, at vandet kun skal være varmt, men ikke varmt.
 2. I en anden beholder blandes ammoniak og sodavand.
 3. Kombiner formuleringer.
 4. Derefter påføres blandingen på områder med uønsket hår.
 5. Hold 30 minutter. Vask af med sæbe og vand.

Proceduren skal gentages 2 gange om ugen indtil resultatet.

I kombination med ammoniak fjerner hydrogenperoxid uønsket hår mere effektivt.

Komprimere med peroxid og ammoniak

Kompress er egnet til små områder med uønsket hår. Og tværtimod vil det være ret vanskeligt at behandle for eksempel hele overfladen af ​​benene på denne måde.

 • hydrogenperoxid 3% - ¼ kop;
 • 1 tsk ammoniak;
 • 1 tsk mel.

Alle ingredienser skal blandes, derefter påføres på en serviet og påføres problemområdet i 20 minutter. Ovenfor for nemheds skyld og forøgelse af effektiviteten er det muligt at rulle en film op. Efter eksponeringstiden skal der vaskes med sæbe og vand. Proceduren udføres 2-3 gange om ugen.

Nogle kvinder anvender en creme på huden før proceduren til behandling af uønskede hår med hydrogenperoxid. Dette er gjort, så værktøjet ikke gør så meget skade på huden. Men det skal huskes, at kosmetikproduktet kommer på håret selv og danner på dem en beskyttende film, der forhindrer penetration af peroxid. Derfor kan anvendelsen af ​​fugtighedscreme og næringsstoffer påvirke resultaterne af proceduren negativt. Det er bedre at anvende dem, når peroxidet er vasket af.

Vejen "sommer"

Denne tilgang til problemet er ganske simpelt, men det er effektivt og ligesom nogle kvinder, så hvis du har de nødvendige betingelser, kan denne opskrift godt blive forsøgt. Områder med uønsket hår behandles med hydrogenperoxid, hvorefter det er nødvendigt at gå på solbad, det vil sige at skabe sådanne forhold, når direkte sollys kommer på præparatet. Dette bidrager til den samlede brænding af hår. Proceduren udføres 3 gange om ugen.

Hydrogenperoxid virker gradvist på uønskede hår, så du skal forberede sig på sommersæsonen og starte proceduren på forhånd.

Ulempen ved denne metode er, at den kræver visse muligheder, da det er svært at udføre denne procedure, mens i byen med den nødvendige frekvens. Og selvfølgelig kan det kun ske om sommeren. Det vigtigste, der skal huskes: Under ingen omstændigheder kan det ikke erstatte solens stråler med et solarium eller andre ultraviolette lamper. Kunstigt forbedret stråling kombineret med peroxid kan skade huden. Og selvom det er umærkeligt i udseende, vil hun stadig blive tilført stor skade.

Midler med hydrogenperoxid og bagepulver

De stoffer, der udgør bagepulveret, med konstant eksponering for hårene, bidrager til deres udtynding, og derfor tilføjer det til peroxidet, du kan opnå imponerende resultater.

 • hydrogenperoxid 3% - 1/2 kop;
 • taske med bagepulver;
 • 3 spiseskefulde af flydende sæbe;
 • 25 ml vand.

Alle ingredienser blandes og påføres områder med uønsket hår i 20 minutter. Du kan udføre proceduren 2 gange om ugen.

Hårfjerning i det intime område

Dette værktøj bruges til særligt dybe områder, og det er nødvendigt at sikre, at det ikke falder på slimhinderne.

 • hydrogenperoxid 3% - 2 teskefulde;
 • Vaselin - ½ tsk;
 • et par dråber shampoo;
 • en dråbe ammoniak.

Alle ingredienser blandes på områder, der er valgt til forarbejdning i 10-15 minutter, indtil præparatet tørrer. Derefter kan du vaske det af (det anbefales at først tørre af med en fugtig bomuldsstynge og derefter vaske den af ​​under rindende vand med sæbe eller shampoo). Det anbefales at ty til denne metode 1-2 gange om ugen, afhængigt af hudens følsomhed.

Kæmp indgroede hår med hydrogenperoxid

Et af de største problemer, som kvinder har i forbindelse med depilation, er udseendet af indgroede hår. Som regel er de i en eller anden mængde til stede i alle kvinder, der fjerner hår, især med voks, shugaring pasta eller epilator. Men nogle gange kan mængden af ​​indgroet hår blive kritisk. Derudover kan inflammatoriske processer forekomme på deres steder. Dette tvinger søge efter midler, der kan hjælpe i denne situation. Hydrogenperoxid har etableret sig som et af disse værktøjer.

Hydrogenperoxid hjælper mod indfødning af hår

Til fremstilling af sammensætningen, som hjælper fra indgroede hår, er det nødvendigt at tage pulveret af en badaga og hydrogenperoxid i et forhold på 1: 2. Bland godt til glat og anvend den resulterende masse på hudens problemområde. Eksponeringstiden kan være fra fem til femten minutter. Derefter skal værktøjet vaskes af med rigeligt varmt vand. Den optimale brugsfrekvens - 3 gange om ugen for at opnå det ønskede resultat. På brugenstidspunktet kan der være ubehag på huden. I en moderat grad betragtes dette som acceptabelt.

Lægemidlet virker som følger: På den ene side blødgør det huden, takket være, at det bliver meget lettere for hår at trænge igennem lagene, og på den anden side gør det også håret blødt og dermed deres vækst i den forkerte retning, hvilket fremkalder indvækst, ikke forårsager hudbetændelse.

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Kontraindikationer for brugen af ​​hydrogenperoxid omfatter:

 • allergiske reaktioner og idiosyncrasi;
 • graviditet;
 • hudsygdomme;
 • tør hud og tendens til irritation.

Mulige negative virkninger af brugen af ​​hydrogenperoxid:

Tilstedeværelsen af ​​uønskede virkninger på huden på steder, hvor lægemidlet anvendes, på grund af at hydrogenperoxid er ganske aggressiv betyder. Derfor skal du omhyggeligt overvåge, hvordan huden reagerer på lægemidlets anvendelse, når du anvender det. Hvis der er rødme, selv små, så desværre, skal brugen af ​​denne depileringsmetode stoppe. Yderligere anvendelse af peroxid vil føre til, at reaktionen bliver mere intens, og huden - at tynde. Det bidrager også til forekomsten af ​​allergiske reaktioner. Der er en irreversibel risiko for at gøre normal hud til tør, overfølsom og samtidig få allergi.

For at undgå uønskede konsekvenser er det nødvendigt at teste for en allergisk reaktion. En lille del af lægemidlet påføres området med følsom hud (normalt er underarmens indvendige ben) brugt i et par timer. Hvis der ikke er fulgt nogen reaktion, kan værktøjet anvendes sikkert.

Til depilering skal du bruge peroxidkoncentration på ikke mere end 3%

For at beskytte dig mod uønskede konsekvenser skal du følge reglerne:

 • Du bør ikke bruge en stor mængde peroxid, når du fjerner hår eller anvender det for ofte på grund af "jo mere - jo bedre", da det kan føre til forbrændinger.
 • ingen grund til at behandle huden med nogen lotioner eller rensemidler før depileringsproceduren med hydrogenperoxid, da fjernelsen af ​​det beskyttende lag af dermis forbedrer penetrationen af ​​peroxidet i det;
 • eksponeringstiden for lægemidlet bør ikke overstige 30 minutter;
 • hvis huden som følge af brugen af ​​peroxid stadig er brændt, skal den under ingen omstændigheder behandles med olieagtige stoffer.

I tilfælde af en forbrænding (og vedvarende rødme i huden er allerede sådan), vask det beskadigede område med rigeligt vand. Også hydrogenperoxid er godt neutraliseret af citronsaft eller citronsyre, der tidligere er opløst i vand.

anmeldelser

Jeg deler en måde at glemme om barbering af benene. Jeg føler mig ikke ked af det))) Lad der være mere glade kvinder i verden! Resultatet er ikke øjeblikkeligt, men uundgåeligt. Og effektens hastighed afhænger kun af regelmæssigheden. Så skal du fylde op på hydrogenperoxid fra apoteket. Bare lager op, fordi manglen på peroxid i det rigtige øjeblik er til stede - og nu er der ingen regelmæssighed... "Jeg har glemt at løbe til apoteket, måske i morgen, og så glemte jeg helt..." Derfor køber jeg flere stykker (ærligt, ikke mindre end 10 ) og hæld det i en bekvem dispenserflaske. Og alt hvad du skal gøre er at anvende peroxid på en bomuldsstynge og derefter på dine fødder. Meget enkel: Ingen grund til at yngle eller blande. Om morgenen og om aftenen blev det så naturligt for mig at rense ansigtet med en tonic. Efter påføring af peroxidet, skal du vente, indtil det tørrer (det er simpelthen ikke at tørre og gå om din virksomhed). Hvordan bliver håret af med: For det første bliver hårene misfarvede, for det andet bliver de tyndere, og til sidst forsvinder de bare, det vil sige, de bryder ned ved bunden. Bidrage til dette kan være sæt til hårfjerning, såsom dem, der sælges i butikker Fix Price. Selvfølgelig vil håret alligevel vokse tilbage, men de er ALDRIG lyse og tynde - det har vist sig mere end et år at bruge peroxid.

valuar

http://irecommend.ru/content/osvetlenie-volos-na-nogakh-effektivno-i-prosto

Der er mange måder at anvende hydrogenperoxid på. Jeg besluttede at prøve 2 måder at slippe af med uønsket kropshår. Metode 1: Fugt en bomuldsstynge med hydrogenperoxid og tør den hårige del af kroppen 2-3 gange om ugen. Håret bliver tyndere og lettere. 2 måde: En spiseskefulde peroxid blandet med en ske med flydende sæbe. Spred denne blanding på den hårde del af kroppen og lad i 15 minutter. Skyl efter 15 minutter med vand. Denne procedure udføres en gang om ugen. Hårene bliver tyndere og svagere hver gang, og snart vil de helt forsvinde. Jeg kombinerede begge veje: To gange om ugen gjorde jeg som angivet i den første metode, plus alt dette gjorde jeg den anden gang om ugen. Det viste sig, at min hud, eller rettere håret på den var i kontakt med peroxid 3 gange om ugen i ca. 2 måneder. Som forsøgspersoner valgte jeg mavenhår. Hvad har ændret sig efter 2 måneder. Det gør ikke noget. Jeg tog ikke engang et billede, fordi intet har ændret sig overhovedet. Hår som de var, så de forblev, lykkedes ikke engang. Jeg skriver alt dette, så du ikke spilder hverken tid eller hydrogenperoxid på ubrugelige ting.

IVA

http://irecommend.ru/content/moi-opyt-izbavleniya-ot-volos-na-tele-s-pomoshchyu-perekisi-vodoroda

I betragtning af overflod af metoder til hårfjerning og depilation, for en moderne kvinde er problemet med uønsket kropshår fuldstændig løseligt. Hovedopgaven er at vælge en bestemt metode. Og meget ofte, som før, stopper dette valg på hydrogenperoxid. Det er dog værd at huske, at resultatet af dets anvendelse afhænger af de enkelte egenskaber. Der er forskellige anmeldelser om brugen af ​​dette værktøj. Det hjælper nogen på kort tid, og efterlader det helt ligegyldigt på grund af ineffektivitet. Men da depilering med hydrogenperoxid ikke er en kompliceret procedure og ikke tager meget tid, vil det ikke være svært at teste denne metode på dig selv. Der er enhver chance for, at uønskede hår virkelig forsvinder.

Hårfjerning af hydrogenperoxid

Skønhedssektoren står ikke stille, og i dag er mange forskellige metoder til depilering blevet opfundet for enhver smag og budget.

Ingen vil argumentere med den anerkendte kendsgerning, at dens skønhed skal være betroet af fagfolk. Men på trods af dette vil der altid være eventyrere, der drømmer om at slippe af med uønsket vegetation på kroppen ved hjælp af folkemetoder derhjemme. Vi vil beskrive en af ​​disse "bedstemors" metoder i denne artikel, nemlig hårfjerning ved hjælp af hydrogenperoxid.

Hvad er essensen af ​​metoden med hydrogenperoxid fjernelse af håret?

Efter at have læst et dusin kvindefora, lærte vi om tre måder at slippe af med uønsket hår med hydrogenperoxid:

 • Det foreslås at anvende tre gange om ugen to gange om dagen til de nødvendige områder af en 5-10 procent opløsning af hydrogenperoxid. Det antages, at den bedste effekt kan opnås ved at tage solbad efter anvendelse af opløsningen. Efter 15 minutter skal opløsningen skylles med varmt vand.

Dette er vigtigt!

Under ingen omstændigheder må der ikke anvendes en 30 procent peroxidopløsning (perhydrol). Dette kan forårsage forbrændinger og skorstedannelse i det berørte område.

 • Også tilbyde en måde at fjerne hår med hydrogenperoxid og flydende sæbe. Du skal blande en teskefulde peroxid, en teskefuld flydende sæbe og fem dråber ammoniak. Den resulterende cremede blanding anbefales at anvendes i ti minutter, en gang om ugen.
 • I sammensætningen af ​​den tredje metode: 50 ml. fem-seks procent opløsning af hydrogenperoxid, ti dråber ammoniak og lidt mel. Den resulterende pastaagtige blanding foreslås anvendt en gang om dagen et par gange om ugen.

Vores eksperiment

Hvilke slags vanvittige folkedannelsesmetoder vores trofaste kvindelige professionelle medarbejdere forsøgte ikke på egen hånd for eksperimentets skyld og tørrede deres hud med sodavand og brændte med en opløsning af kaliumpermanganat.

Efter at have læst anmeldelser om hårfjerning med hydrogenperoxid besluttede vores medarbejdere at teste denne metode. Vi indrømmer ærligt, denne metode er den mest uskadelige af alle ikke-professionelle metoder, som vi testede. I løbet af måneden påførte to piger en blanding af peroxid og flydende sæbe i huden på armen.

Ikke overraskende var der ingen tvivl om at slippe af med hår. Den første test, mørkhudet pige, hår fik en lysere nuance. I den anden ene, hvidhåret og blondhåret, blev håret mærkbart groft og erhvervet en karakteristisk bleget "perhydrol" farve. Huden i de områder, hvor blandingen blev påført, mærkbart tørret ud i begge piger. Vores dom er, at det maksimale, der kan opnås ved fjernelse af hårfjerning med hydrogenperoxid, er at lette uønsket hår, men ikke at ødelægge det.

Hårfjernelse resultat af hydrogenperoxid

anbefalinger

Så hvis du efter at have læst et stort antal anmeldelser om fjernelse af hår med hydrogenperoxid, stadig vil prøve denne metode, skal du overveje vores tips:

 • Forsigtig ikke fugtgivende huden, enhver ikke-professionel eksponering kan skade din hud, og peroxid kan tørre det meget ud;
 • Vi anbefaler ikke solbadning efter anvendelse af løsningen. Som praksis har vist, vil du ikke slippe af med uønsket hår, og bleget hår bleget i solen på baggrund af garvet hud vil være meget mere mærkbar;
 • Vi anbefaler kraftigt at forsøge at slippe af med uønsket ansigtshår på denne måde. Fluppen over læben, efter påføring af peroxid, vil hærde og erhverve en misfarvet gulfarve, og det vil kun tiltrække opmærksomhed. Vær opmærksom på at i vores studie kan du gøre proceduren for shugaring af overlæben ved hjælp af "Depilux-Bio" -teknologien til en meget attraktiv pris.
 • Glem ikke, at en tre procent peroxidopløsning ikke er nok selv til afklaring, en tredive procent vil forårsage alvorlig forbrænding.

Kære damer, vi minder om, at hårfjerning med voks og sukker (shugaring) er langt den mest effektive og eftertragtede metode til depilation. Professionelle og delikate specialister fra Depilux Beauty Studio vil altid finde en tilgang selv til den mest krævende klient og vil gøre enhver procedure til en fornøjelse.

Efter en hårklippende hovedpine

Sammenligning af den bedste epilator Braun (2018).