Sådan lyser du din overskæg med peroxid

Mørk fluff over overlæben på en kvindes ansigt ser grimt ud, men det sker ganske ofte. Selvfølgelig har mange piger hørt, at der er en måde at lette overskæget på med peroxid, men ikke alle kender den korrekte række handlinger. Du kan gøre denne procedure hjemme.

Lys antennene med peroxid. Hurtigt og nemt

En kvinde ønsker at se så attraktivt som muligt, og tilstedeværelsen af ​​mørke hår over hendes læbe er fuldstændig uønsket. Huden i dette område er meget følsom, så depileringsprodukter kan forårsage alvorlig irritation. Tør hårene med pincet længe nok, og det gør ondt. Den bedste løsning er at lette overskæget med peroxid.

Før du fortsætter med proceduren, skal du sørge for, at det er virkelig nødvendigt. Lysfluff over læben er ikke overskæg, og meget hårdt sort hår vil ikke ændre hydrogenperoxid. I dette tilfælde skal du besøge kosmetologens kontor og ty til at fjerne antennerne med en laser eller varm voks. Det er tilrådeligt at lette antennerne med peroxid, hvis hårene er tynde og ikke for mørke.

Instruktioner om, hvordan du lettere dit overskæg med hydrogenperoxid

Lys antennefotoet. Først skal du vide, at en kvinde ikke vil have en allergisk reaktion på peroxid. Du kan foretage en hurtig test, dryppe en dråbe opløsning i hånden og holde den i op til 15 minutter. Når der ikke er udslæt på huden, er du velkommen til at begynde at forberede proceduren.

Hvordan lette din overskæg med hydrogenperoxid? Det er nødvendigt at lave en opløsning af 1 tsk 6% peroxid, 5 dråber ammoniak og 1 dråbe flydende sæbe. Blandes grundigt alle ingredienserne, du skal forsigtigt anvende blandingen til en strimmel mørkt hår, du kan bruge en bomuldspindel. Efter 15 minutter skylles peroxidet med vand med et par dråber citronsaft. I tilfælde af rødme af huden anbefales det at bruge en baby creme.

Lyst din overskæg med hydrogenperoxid hver dag, efter et stykke tid bliver hårene meget tyndere og lettere, de bliver ikke mærkbare.

Sådan lyser du antennerne med hydrogenperoxid. En anden måde

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan du lighter antennerne med hydrogenperoxid uden at bruge yderligere komponenter, kan du prøve denne indstilling. En bomuldskugle fugtes i opløsningen og forsigtigt gnider hårene over overlæben i 5 minutter. Efter afslutning af proceduren er det nødvendigt at vaske og smøre huden med baby creme. Dette skal gøres dagligt i 3 dage.

Mørkhudede piger rådes ikke til at tænke over, hvordan antennerne lyser med hydrogenperoxid, fordi de mørke hudblegede hår skaber en stærk kontrast. Slap af den eksterne fejl, mørke øjne hjælper professionel kosmetolog.

Ud over peroxid i folkeopskrifter er der et eksempel på, hvordan man kan slippe af med mørkt hår over overlæben ved hjælp af citronsaft. Dette vil kræve, inden hver tur til solarium eller på stranden for at smøre antennene med frisk citronsaft. Under solbadning vil hårene hurtigt brænde ud og være næsten usynlige.

Lav usynligt uønsket ansigtshår med blegning

Barbering ansigtshår får dem til at blive stive og vokse hurtigere. For at gøre hårene tynde og uklare, kan de være misfarvede med hydrogenperoxid.

Artiklens indhold:

Hydrogenperoxid blev brugt af vores mødre og bedstemødre, ikke kun til desinfektion af slid, men også til blegning af hår. Med sin hjælp blev skønheden blondiner. Men denne medicinsk produkt tørrer håret for meget, og den farve, der vil ende, er uforudsigelig. Derfor er nu peroxid ikke brugt til farvning krøller. Men for at blegge hår over overlæben eller hagen er det meget velegnet.

Blegning er en mere produktiv måde end barbering. Hvis du lyser dit hår konstant, vil de over tid blive tyndere, de vil vokse langsommere. Dette skyldes, at peroxid ødelægger det chitinøse frakke, og det mørke pigment bliver mindre resistent.

For at misfarve hårene over overlæben eller hagen skal du tage en bomuldspude og suge den med hydrogenperoxid. Tænd huden og tryk godt. Hold på for en og en halv til to minutter. Hvis håret er for mørkt og tykt, gentag proceduren to eller tre gange, indtil resultatet helt tilfredsstiller dig. Tørrene bliver normalt klarere meget hurtigere end håret på hagen og halsen. Derfor er der nok en procedure.

Foruden blegning med hydrogenperoxid er der mange moderne måder at hjælpe med at slippe af med antennerne på ansigtet for evigt. En af de mest effektive er depilation voks. Med en skarp adskillelse af håret fra huden falder pæren sammen, og antennene holder op med at vokse helt eller vokse meget langsomt. For at opnå den maksimale effekt skal voks fjernes inden for et år - en og en halv. Denne procedure er god, fordi det er let at udføre hjemme. Det er nok at købe voks, varme det til den ønskede temperatur, anvende på ansigtet og fjerne uønskede hår.

Photoepilation er en anden procedure, der hjælper med at håndtere antennerne. Denne metode er baseret på hårpigmentets evne (melanin) til at absorbere lysbølger. Det skaber en termisk effekt, der fører til død og ødelæggelse af pæren. Efter flere sessioner forsvinder ansigtshår fuldstændigt.

Læs videre om, hvordan du bruger en Shantz ortopædisk krave.

Hvordan rengøres dit overskæg om overskæg?

Antennene på pigens ansigt ser ikke ret æstetisk glædeligt ud. Brunetter lider normalt af overdreven hårvækst. Barbering og træning af håret med pincet anbefales ikke. De bliver tykkere, sværere og sværere. Du kan lette uønskede hår med hydrogenperoxid. I apoteket skal du købe en 3% peroxid og ammoniak. Før du fjerner overskægsparoxidet, skal du kontrollere, om der er allergier over for det. For at gøre dette, slip et par dråber på din hånd og vent 15 minutter. Hvis huden ikke bliver rød og ikke begynder at kløe, så er alt normalt, peroxid kan bruges.

For at lette antennerne blandes en teskefuld farmaceutisk peroxid med 5 dråber ammoniak, tilsæt en dråbe barberskum og påfør den resulterende masse med en bomuldspindel til hårene. Efter 20 minutter vaskes opløsningen med varmt vand. Proceduren udføres dagligt for at opnå den forventede virkning. Håret bliver tyndere og lettere, eller forsvinder fuldstændigt. Det hele afhænger af strukturen af ​​hår og pigment indeholdt i det. Peroxid lyser ikke kun selve håret, men huden under den. Mørkhudede piger bliver nødt til at komme med en lys stripe over deres overlæbe i nogen tid eller se efter en anden metode til at fjerne overskydende hår.

For at gøre det klart, hvad essensen af ​​lynet er, skal du finde ud af, hvordan hydrogenperoxid virker. Peroxid oxiderer hårpigmentet og gør det til et farveløst stof. Jo større koncentration af peroxid og virkningsfrist, jo hurtigere bliver håret misfarvet. Men ikke at observere nøjagtige doser, det er muligt at brænde ikke kun hår, men også hud.

Til afklaring er en b% opløsning af hydrogenperoxid undertiden anvendt. Hvordan er hydrogenperoxid derhjemme? Ofte i apoteker solgt perhydrol indeholdende 30% peroxid. For at opnå den nødvendige koncentration af hydrogenperoxid trækkes 6 kuber perhydrol i sprøjten (for at opnå en 9% opløsning, 9 kuber) hældes i en kolbe, og der tilsættes vand til 30 ml mærket.

Mange piger er interesserede i spørgsmålet, hvordan man fjerner håret med hydrogenperoxid hurtigt? I en opløsning af hydrogenperoxid er det nødvendigt at suge en bomuldspude og tørre antennerne i fem minutter 3-4 gange om dagen i 3-5 dage. Efter proceduren skal du vaske med varmt vand og smøre huden på overlæben med baby creme.

Hvis håret over læben lidt, så vil brugen af ​​peroxid hjælpe. Men hvis der er meget hår, før du bleger håret med peroxid, skal du finde ud af årsagerne til deres overdrevne vækst hos lægen. Måske skyldes dette, at de endokrine kirtler virker og den øgede produktion af mandlige hormoner. Nogle gange er det nok at gennemgå behandling for permanent at slippe af med uønsket hår.

Sådan lyser du antennerne over læben derhjemme?

Ansigtshår giver mange problemer for mange moderne kvinder. En ubehagelig overskæg over overlæben ødelægger ansigtets æstetik, hvilket gør det maskulint og groft. Der er mange måder at fjerne irriterende mørke hår på, en af ​​disse metoder er at lette dem. Om hvordan man skal misfarve overskæget over læben derhjemme, vil vi fortælle i vores nutidens artikel.

Årsager til mørkt hår over læben

For nylig er et stigende antal kvinder udsat for dette problem. Hårvækst over læben kan skyldes:

 • Høje niveauer af mandlige hormoner;
 • graviditet;
 • Tager p-piller i lang tid;
 • Vedvarende chok eller konstant stress;
 • arvelighed;
 • Miljøspørgsmål;
 • Langvarig sygdom eller tilstedeværelsen af ​​sygdomme som epilepsi, hjerne tumor eller nyresygdom.

De anførte grunde vedrører ikke kun væksten af ​​hår på læberne. Der kan også forekomme vegetation på armene, maven, brystet og i andre "ikke-standard" steder på kroppen.

Hvem skal lette hårene over læben?

Før du fortsætter med misfarvning af antennerne over læben, skal du vide, om denne procedure hjælper med at løse dit problem.

 • Hvis håret over læben er sort og hård, mere som stubbe, så er der ingen mening om at blegge det. I dette tilfælde bør du ty til sådanne metoder som laser eller voks hårfjerning.
 • Hvis hårene er lyse og tynde, vil hjemmelavet misfarvning hjælpe med at løse dit problem.
 • Hvis der er en lille mængde næsten umærkeligt hår over læben (den såkaldte "fluff"), så er det ikke nødvendigt at lette dem, de er en naturlig belægning af epidermis. Du bør heller ikke lette hårene over sværede pigers læber, fordi blonde hår vil være stærkt synlige mod baggrunden af ​​mørk hud.

Vi vender nu til hovedemnet i vores artikel: hjemme metoder til at lette antennerne over overlæben.

Metoder til misfarvning af hårene over læben derhjemme

Der findes flere dokumenterede hjemmelavede metoder til antenneblegning. Vi har angivet dem nedenfor.

 1. Classic clarifier. Dette gættede du det er hydrogenperoxid. Vi fugter en vatpind i ovennævnte væske og tørrer problemområder over læben med det to gange om dagen. Efter lidt tid bliver hårene lettere, skøre og tynde.
 2. Creamy lightening agent med hydrogenperoxid. I en spiseskefuld barberskum tilsættes 5 ml peroxid. Påfør blandingen med en bomuldspinne på problemområder over læben, vask af efter 10 minutter. Denne opskrift er egnet til følsom, irriteret og tør dermis.
 3. Sæbe og flydende ammoniak med hydrogenperoxid. I 10 ml peroxid tilsættes 2 ml flydende sæbe og 3 dråber ammoniak. Efter opskumning af komponenterne skal massen på de mørke hår anvendes, holdes i højst en halv time og vaskes af med rent vand. Denne opskrift hjælper med at fjerne uønsket yellowness fra bleget hår.
 4. Hydrogenperoxidmiddel og ammoniak / lanolin. I 10 ml peroxid tilsættes 2 dråber ammoniak eller 5 g lanolin. Denne blanding bør gnides med mørke hår dagligt. Dette produkt er mere effektivt end almindeligt peroxid, men det kan forårsage alvorlig irritation, så vask huden senest 15 minutter efter påføring af sammensætningen.
 5. Ammoniak med hydrogenperoxid og hydroperoxid. Vi bliver til pulver 1 tablet hydroperit og blandes med 3 ml peroxid og et par dråber ammoniak. Med denne sammensætning smører vi antennerne og venter i 10 minutter, vask af kompositionen med rent vand.
 6. Sæbe og flydende ammoniak med hydroperiod. Bland pulver fra 1 tablet hydroperipita med 4 ml flydende sæbe og et par dråber ammoniak. Dæk blandingen med mørke hår, vask af efter 2 minutter med rent vand.
 7. Citron retsmiddel. Smør mørke hår med citronsaft og gå solbadning (i direkte sollys eller i en solarium). Citronsaft hjælper hårene til at brænde ud hurtigere og blive ubemærket.
 8. Æg-citron afhjælpning. Indsæt 15 ml saft fra moden citron i en skål med pisket frisk protein. Børst på mørke hår og vent 15 minutter, skyll med rent vand.
 9. Eddikesyre citronmiddel med vand. Bland 5 ml bordseddike, citronsaft og vand. Bland de mørke hår, hold masken i 1 time, skyll med rent vand.
 10. Infusion af valnød / cedertræ. Vi forbereder fortyndet tinktur af pinjekerner eller valnødder med rent vand (2: 1) og påfør på overlæben i 20 minutter. Derefter vasker vi det behandlede hudområde med rent vand.

Du kan også bruge færdige blegemidler eller lyse farver. Metoden til deres anvendelse kan findes i de angivne oplysninger på emballagen af ​​den valgte agent.

Nyttige tips

For at blødning af antennene skal kunne overføres uden konsekvenser, anbefaler vi at du læser listen over følgende regler.

 • Hvis din hud er for følsom og tilbøjelig til irritation eller betændelse, er det bedre at opgive proceduren for lynhår over læben eller bruge ikke-aggressive midler.
 • Korrekt pleje af ansigtet efter lette antennerne vil beskytte din hud mod udseende af rødme og irritation på det. Efter fjernelse af blegemidlet skal du sørge for at anvende en baby eller nærende (fortrinsvis hjemmelavet) creme til dermis. Vaselin-, mandel- eller havtornørolie hjælper med at fjerne rødme. Undgå også brugen af ​​alkoholbaserede kosmetiske plejeprodukter.
 • Antenneafklaring er en tidskrævende proces. For et stabilt resultat skal du udføre mindst 10 procedurer (deres antal afhænger af det valgte lysstofs effektivitet og tykkelse, pigment og tykkelse af hår). Undlad at ty til andre metoder, hvis blegning mislykkes. Prøv at bruge andre produkter, sandsynligvis blandt opskrifterne er der et værktøj, der hjælper dig med at misfarve pesky hår over læben.
 • Hvis ingen af ​​de anførte værktøjer har klargjort opgaven, skal du kontakte en kosmetolog eller en hudlæge, der vil rådgive dig og hjælpe dig med at vælge den passende metode til blegning eller fjernelse af antennerne.
 • Det er bedre at lette antennerne før sengetid, fordi Ofte er huden efter fjernelse af sammensætningen rød, irriteret og modtagelig for eventuelle eksterne stimuli. Anvendelse af kosmetik, forvitring og enhver hudkontakt kan forværre situationen og forårsage mere alvorlige dermatologiske problemer.

Glem også at teste lygten for allergi. Så du beskytter din hud mod unødig overbelastning og gør proceduren med overskægsblegning så effektiv som mulig.

Lette de mørke hår over læben hjælper med at vende tilbage til dit ansigt et smukt, feminint og æstetisk udseende. Glem ikke reglerne beskrevet i artiklen og vær smuk til glæden ved din familie og venner.

Hvordan misfarve håret over læben

Hårene over overlæben er, hvad hver kvinde er bange for, og hver anden skal stå over for dette i praksis. Hvis du kæmper for dette problem forkert, bliver håret endnu hårdere og mørkere. Derudover forbliver spor i det behandlede område, når de fjerner hår ved kardinale metoder, som skal maskeres af concealer.

I denne artikel vil du lære at misfarve hår på din overlæbe i hjemmet og ikke kun. Specielt for dig har vi forberedt de mest populære og effektive måder.

Peroxid mod kvindelige antenner!

Effektiviteten af ​​blegning af hår med peroxid er blevet testet på mange kvinder i årevis. De første resultater af proceduren vil være mærkbare om to eller tre dage. Håret begynder at lyse og bryde.

For at lette håret over læben i hjemmet, er det bedst at bruge peroxid i sin rene form. Dette er den bedste løsning, når en pige ikke har tid og mulighed for at forberede forskellige masker baseret på flere ingredienser.

Til proceduren skal du have en 3% opløsning af hydrogenperoxid, de er fugtet med en bomuldsuld (swab) og påført håret i fem minutter. Gnidning udføres dagligt indtil fuldstændig bortskaffelse af "pistol" over læben.

Tilsvarende effekten af ​​citronsaft. Samtidig skal den være friskpresset.

Du kan også misfarve håret over læben med et peroxid i kombination med barberkrem. For at forberede en sådan sammensætning skal:

 • 2 tsk. 3% hydrogenperoxid.
 • 1 spsk. ske skærefløde.

Det anbefales at bære en maske over læben i ca. 20-30 minutter. Efter vask af sammensætningen med micellært vand (eller normalt), skal området omkring læberne være dækket af nærende creme.

For at opnå den maksimale effekt anbefales det at tilføje et par dråber ammoniak til sammensætningen.

Anvend sammensætningen til problemområdet skal være mindst hver anden dag og helst to gange om ugen.

Salve til lynhår over læben

Hvis det ikke er muligt at forberede en daglig løsning til afklaring, vil salve komme til undsætning, som du kun skal forberede en gang, og brugen kan genbruges.

For dens forberedelse vil have brug for:

 • teskefulde lanolin,
 • en halv teskefuld vaselin,
 • 4 dråber 30% hydrogenperoxidopløsning,
 • 2 dråber ammoniak,
 • halv tsk shampoo.

Bland blandingen med en blander og skift den i en dyb beholder (for eksempel i en krukke). Påfør salven over læben med en lille pind og lad den gå, indtil den er tør.
Det anbefales ikke at anvende salven oftere end to gange om ugen.

Hydroperit og hydrogenperoxid for at afklare antennerne

En meget effektiv metode til at blegge hår omfatter følgende ingredienser:

 • 1 tablet hydroperit.
 • flere dråber ammoniak (ikke mere end 10).
 • nogle få dråber 3% hydrogenperoxid (ikke mere end 10).

Alle bestanddele af opløsningen skal blandes grundigt til en tyk blanding, der påføres hårene i 10-15 minutter. Efter vask skal du anvende fedtet creme til huden.

Denne procedure anbefales ikke at udføre mere end 1 gang om ugen. På samme tid bør der ikke være sår og ridser på huden, ellers kan irritation ikke undgås.

Alternativt bruger mange piger en klargjort hydroperitor clarifier, som kan købes på specialbutikker til ansigts- og kropspleje. Det påføres også hårene i højst 15 minutter.

Vi tilbyder en anden effektiv opskrift til din "sparegris". I 10 ml hydrogenperoxid tilsættes 2 ml. flydende sæbe og 3-4 dråber ammoniak. Massen skal være ordentligt skummet. Derefter påføres håret i højst en halv time. Skyl derefter med køligt vand. Dette værktøj fremmer ikke kun hår, men hjælper også med at bekæmpe uønsket yellowness under hovedbunden.

Honning og citronhår blegning

Hvis du, som mange andre piger med dette kosmetiske problem, undrer dig over, hvad du ellers kan misfarve antennerne over din overlæbe, så er du velkommen til at anbefale dig honning og citron. Honning skærer ikke bare overskæget omhyggeligt nok, men også fugtiger huden ikke værre end nogen dyre ansigtscreme.

Blandt andre fordele ved at bruge citron som et middel til at bekæmpe ansigtshår på kvinders ansigter, bør også fremhæves:

 • indholdet i honning af elementer, der normaliserer vandets balance i huden.
 • Match alle hudtyper.

Tilberedning af en naturlig clarifier, bland 2 spsk. honning og en teskefuld citronsaft. Bland grundigt ingredienserne, massen påføres ansigtet med en tynd træpind eller en gammel tandbørste. Tyve minutter efter påføring skal masken vaskes af med køligt vand.

De første resultater af overskæg misfarvning over overlæben vil være mærkbar to dage efter, at masken påføres igen.

Hvordan slippe af med overskydende vegetation med gurkemeje?

Indiske kvinder er godt bekendt med gurkemeje, som med et lette middel. Gurkemeje dræber farvepigmentet inde i håret, hvilket gør det mærkbart lettere og tyndere.

For at forberede masken skal blandes ingredienserne:

 • 2 spsk. l. vild gurkemeje
 • 1 spiseskefuld mælk.

Lynmasse påføres problemområdet. Efter 15-20 minutter vaskes masken af ​​og gnides med en beroligende lotion.

Efter en maske kan der som regel forekomme en gul farvetone på ansigtet. Dette er direkte relateret til gurkemeje, som farvning - i en sådan reaktion er ikke noget forfærdeligt. Det eneste negative er, at du ikke kan slippe af med yellowness så hurtigt. Derfor anbefales det at lave en maske af gurkemeje i weekenderne eller om aftenen, når der ikke er noget særligt behov for at gå overalt. Fjern den lyse gule farvetone hjælper opløsningen af ​​vand og citron (1: 1 forhold). De skal tørre det område, der har ændret sin sædvanlige farve, hele dagen, når der er en mulighed.

Lys antennene med citron

Citron skærer ikke kun huden, men lyser også håret. Hvis du beslutter at misfarve antennerne med en citron, skal du huske at dette værktøj har en bagside af mønten. Citron kan forårsage mærkbar irritation.

Før det påføres, er det nødvendigt at foretage en følsomhedstest. For at gøre dette, bare slip et par dråber juice på håndleddet. Hvis der efter 10 minutter ikke er rødhed, vil testen blive vellykket.

For at forberede en maske til afklaring skal du:

 • 1.5 Art. l. frisk citron eller limejuice.
 • en teskefuld sukker.

Masse kan ikke kun påføres problemområdet omkring læberne, men også hele ansigtet for at lette huden lidt. Ti minutter efter påføring vaskes masken med køligt vand.

En alternativ opskrift til lynhår med citron er at blande det med æggehvide. Et protein vil kræve 15 ml. saft. Den mest bekvemme måde at anvende en sådan sammensætning med en pensel på. Eksponeringstiden er ikke mere end 20 minutter. Derefter kan sammensætningen vaskes af.

Lysende hår med kikærmel

Ud over det faktum, at kikærter effektivt lyser hår, er det også i stand til:

 • bringe ansigtstonen til næsten perfekt.
 • Rens ansigtet af døde celler (handlingen ligner skrubning).

Du skal blande en teskefuld gurkemeje, 1 spsk. mælk eller fløde og 2 spsk mel. Masken påføres i 20-30 minutter. Efter ventetiden skal ansigtet tørres af med en bomuldssvamp gennemblødt i vand.

Baseret på ovenstående ingredienser kan du også tilberede en fugtighedsbevarende maske ved at tilsætte en teskefuld lyse yoghurt uden tilsætningsstoffer.

Mælk og papaya - krigere for blegede hår

De to dataprodukter i tandem er utroligt effektive mod vegetationen over læben! Et vigtigt positivt punkt er, at blandingen er egnet til ejere af enhver hudtype.
ingredienser:

 • 1 tsk mælk med et hvilket som helst fedtindhold.
 • 2 spsk. pureret papaya puree.

Masken påføres i 40-60 minutter og vaskes derefter af med køligt vand. Efter den første brug af masken vil pigen mærke positive resultater - hårene bliver mærkbart lettere og huden bliver blødere.

Kamille afkogning

Kamilleafkogning er en meget effektiv måde at lyse håret på overlæben! Denne metode er ikke kun et af de nemmeste at forberede, men også et af budgettet.
Broth til lynhår er fremstillet som følger:

 • 2 spiseskefulde blomster hæld 100 ml. kogende vand.
 • Hæld bouillon i en termos og insister fire timer.
 • filter før brug.

Du kan behandle problemområdet med en sådan afkogning flere gange om dagen, for eksempel om morgenen og om aftenen. De første resultater vil blive mærkbare efter to dage fra starten af ​​ansøgningen.

Infusion af cedertræ eller nøddeskal

Efter at have delet med sin bedstemor problemet med "antennerne" over hendes læbe, vil den moderne modekvinde sikkert modtage råd om at du skal bruge en tinktur af en møtrik eller cedertræ.

Infusion fremstilles på traditionel vis. Derefter fortyndes det med vand (2: 1 forhold). Ansøgning over læbe tinkturen anbefales ikke i mere end tyve minutter. Derefter vaske med køligt vand og påfør en nærende creme på huden.

Du bør ikke ty til kardinale foranstaltninger for at slippe af med antennerne over læben, det ville være nok til at misfarve dem på en af ​​de måder, der er angivet ovenfor. Du må alle lykkes!

SPECIAL TILBUD TIL LADYBE LÆSERE!

Køb Chokolade Slank Chokolade med 50% rabat! 1 dag tilbage til slutningen af ​​handlingen! LÆRPRIS »

Hydrogenperoxid fra uønsket hår

Skønheden i ansigt og krop af en kvindepleje siden oldtiden. Masker til hud og hår, øvelser til vægttab, fjernelse af uønsket hår er altid relevante, fordi en smuk kvinde er en velplejet kvinde. Særlig opmærksomhed i kroppens pleje fortjener hårets udtørring. For at få glat, strålende hud er der udviklet mange moderne procedurer - foto og elektrolyse, Qull-epilation og laser hårfjerning og andre. Men ikke alle kvinder er i stand til at betale for dyre procedurer, og nogle kvinder har kontraindikationer for deres præstationer. Den eneste vej ud er at søge enkle og billige metoder, fx hårfjerning med hydrogenperoxid.

Hvordan gør det

Peroxid epilating evner består i tredobbelt effekter på hår:

 1. Blegning (farvepigment er ødelagt, og håret bliver falmet, næppe mærkbart).
 2. Tyndning (skøre hår falder hurtigere ud).
 3. Krænkelse af stangens integritet (stoffet ødelægger hårets struktur og forbrænder dem).

Som ekstra hjælp vælger vi den bakteriedræbende egenskab af hydrogenperoxid. Sammen med epilering af den hårede overflade forekommer desinfektionen også. Peroxid tynder betydeligt og svækker håret, hvilket forårsager, at deres tab opstår hurtigt og umærkeligt.

Umiddelbart slippe af med håret ved kemisk behandling virker ikke. Her er regelmæssighed og evne til at forberede lægemidlet korrekt, vigtigt. Hår i forskellige mennesker varierer i farve, struktur og tykkelse, så koncentrationen af ​​peroxid bør også være anderledes.

Klarhårede kvinder og naturlige blondiner kan gøre med en svag blanding af stof med vand. Det er nok at få et koncentrat på 4 - 8%. Ejerne af hårde hår vil have brug for en mere mættet opløsning - 11-12%.

værdighed

Ved at bruge hydrogenperoxid til at fjerne hår, vil ejere af blødt tyndt hår straks sætte pris på fordelene ved produktet. Hvis hårene er for stramme og tykke, vil resultatet af brugen af ​​peroxid komme lidt senere.

Fordele ved at fjerne hår med hydrogenperoxid:

 • Omkostningseffektivitet af metoden og tilgængelighed af stoffet til epilering. Lægemidlet sælges i hvert apotek til en lav pris og uden recept.
 • Absolut sikkerhed. Peroxid er et kraftigt antiseptisk middel. Læger bruger det til at behandle sår. Depilation med hydrogenperoxid eliminerer risikoen for hudinfektion.
 • Brugervenlighed. Den færdige opløsning kan påføres straks ved ankomsten fra apoteket. Der er ingen grund til at blande det med noget. Yderligere tilbehør til påføring af en kemisk væske er ikke påkrævet.
 • Ingen bivirkninger. Irritation og ømhed af stoffet under forarbejdning skaber ikke.
 • Visuel effekt Resultatet af regelmæssig brug af peroxid er hårets blødning på kroppen. Vegetationen er næsten farveløs og usynlig på huden.
 • Fuld bortskaffelse af hår. Hvis hydrogenperoxid fra uønsket hår anvendes kontinuerligt, bliver hårets struktur undergået negative ændringer. Tynde hår bryder af og falder ud og frigiver gradvist en del af kroppen fra dets tilstedeværelse.

Essensen af ​​metoden

Hvis en kvinde bruger maling til at ændre hårets farve på hendes hoved, ved hun, at det er umuligt at overdrive sammensætningen. Ellers vil farvningen forværre hårets tilstand og provokere deres tab. På samme måde påvirker peroxid hovedbunden.

En enkelt anvendelse af peroxid vil ikke give et fantastisk resultat. Men med hver session vil hårene lyse op mere og du vil bemærke, at de er blevet tyndere og mere skrøbelige. Fald ud svækket vegetation vil være hurtigere.

Hvis du er konfigureret til at fjerne hår med hydrogenperoxid, anbefaler vi at du følger tre enkle regler:

 1. Før du fjerner håret, test for allergiske reaktioner. Læg en lille løsning på albuens indre overflade og se huden i et par minutter. Fraværet af negative ændringer indikerer kemikaliens tolerance.
 2. I nærværelse af tør hud skal du starte proceduren med forbehandling af kroppen med en creme. Ved afslutningen af ​​manipulationen smøres også cremen. Dette vil beskytte huden mod udtørring.
 3. Brug opløsninger, hvis koncentration ikke overstiger 12%. For mættede koncentrater forårsager kemisk forbrænding og ødelæggelse ikke kun af håret, men også af huden.
 4. Når du selv forbereder løsningen, må du ikke bruge metalbeholdere. Samspillet mellem jern og hydrogenforbindelser giver farlige oxider.
 5. For de bedste resultater skal du holde peroxidmasken på din krop i mindst 30 minutter.
 6. Koncentreret peroxid er ret aggressiv. Med øget forsigtighed anbefales det at bruge piger med følsom hud.

Hvis du har taget hensyn til vores advarsler, fortsæt for at bekæmpe unødvendig vegetation. Ud over løsningen skal du bruge bomuldsstykker eller pinde. Påfør produktet på det hårede område og vent på, at væsken tørrer. Anvend et andet lag, og lad opløsningen tørre igen. Vask af med rigeligt varmt vand og gentag proceduren en anden gang på samme dag. Gør dette i flere dage i træk for at få den ønskede effekt.

Peroxid hårfjerning

For at fjerne hår fra benets hud er der flere muligheder for brug af peroxid. Den enkleste metode er anvendelsen af ​​lægemidlet på overgroet hud 2 gange om dagen. Fremgangsmåden udføres før signifikant lynnedslag og hårtab. Men hver dag for at arrangere sådanne sessioner er ikke værd, det er nok at suge vegetationen med et kemikalie 3 gange om ugen.

Nu skal vi fortælle i detaljer hvordan man fjerner hår med hydrogenperoxid, der vokser på benene. I det første tilfælde skal du tage 40 g perhydrol og 1 tsk. peroxid, opløs produkter og hæld i 20 ml vand og 30 ml flydende sæbe. Blandingen spredes forsigtigt på benene og venter på, at den tørrer. Massage og gnidning gør det ikke. Sessionen afsluttes ved at vaske fødderne grundigt og smøre med en fugtighedscreme.

Den anden opskrift på depilation med hydrogenperoxid indeholder ammoniak:

 1. Bland 50 ml 6% peroxid med ammoniak (nok 10 dråber).
 2. Tilsæt lidt mel og bland igen.
 3. Påfør masken på benets hud.
 4. Efter 15 minutter afvaskes stoffet.

For en hurtig blegning af hår i området med forbedret vækst, brug en blanding af peroxid, ler og ammoniak. Peroxidopløsningen skal være 20%. Ler og ammoniak tager lidt. Produktet skal let påføres huden. Hold det i 10 minutter og vask det af.

Fjernelse af ansigtshår

Antennen over overkanten af ​​det retfærdige køn er et helt unødvendigt fænomen. Hvis hårene barberer eller trækker, vokser de hurtigt tilbage. Så hvorfor ikke lette dem og ikke helt fjerne dem med hydrogenperoxid?

Vi eliminerer denne fejl derhjemme:

 1. Sug en vatpindbrøndbrønd med en 3% peroxidopløsning, og tør problemet med det i 5 minutter. Efter nogle få procedurer vil hårene lyse og bryde, og snart forsvinder det helt.
 2. Klem nogle barberskum og tag den samme mængde hydrogenperoxid. Smør hårbeklædningen med en blanding og scor i 20 minutter. Afslut proceduren ved at vaske dit ansigt med sæbe og bruge en nærende creme.
 3. Skab en halv teske ammoniak og 50 ml hydrogenperoxid af. Rør en lille barberkrem i stoffet og anbring produktet langs hårlinjen i 10 minutter. Fjern sammensætningen med en bomuldsstuds, vask og smør ansigtet med fløde.
 4. Lav en perhydrolmaske ved at blande 2 ml peroxid (30%), 8 g vaselin, 12 g lanolin salve og et par dråber ammoniak. Påfør lægemidlet til det ønskede område, og vask kun ud, når det tørrer.

Hvis brintperoxid ikke redder dig fra uønsket hår, er der muligvis sket hormonal svigt i din krop. Lægen vil hjælpe dig med at forstå årsagerne til overdreven hårvækst og undertrykke intensiteten af ​​denne proces.

anmeldelser

Uanset om du skal bruge hydrogenperoxid, hvis du vil fjerne hår fra ansigtet eller kroppen, skal du selv bestemme. Vi minder om, at tynde lys hår er lettere at fjerne. Imidlertid hævder kvinder i anmeldelser, at peroxid klæber med håret på hænder og fødder. Selvom i disse områder af stammen vegetationen er mere synlig og tæt.

Olga, 25, Nizhny Novgorod: "Jeg har for nylig mestret recepten på hårfjerning med ammoniak og hydrogenperoxid. Hårene på min krop var bløde og mørke. Jeg opnåede betydelig blegning efter nogle få behandlinger. Jeg bemærkede også, at nye hår vokser langsommere. "

Irina, 35 år gammel, Anapa: "Antennene dukkede op fra mig på grund af den tidlige overgangsalder. Lægen hjalp mig til at stabilisere den hormonelle baggrund, men problemet med overskydende ansigtshår forsvandt ikke fra mig. Efter råd fra sin kosmetikskvinde begyndte hun at bruge hydrogenperoxid og efter flere procedurer blev hendes ansigtshår mindre mærkbart. Metoden virker virkelig, så der er en chance for at bringe antennene helt ud. "

Kira, 20, Irkutsk: "Jeg udviklede overdreven hårdhed efter en mislykket graviditet. Først barberede jeg mine hænder og fødder med en maskine, men så indså jeg, at en barberkniv hjælper et stykke tid. Jeg lærte om muligheden for at fjerne hår med hydrogenperoxid på forummet. Jeg gjorde den første procedure meget omhyggeligt, men senere indså jeg, at jeg normalt udholder peroxid. Nu er mine arme og ben dækket af næppe mærkbar fluff, og det glæder mig. "

Sådan lyser du antennerne hjemme

Tilstedeværelsen af ​​hår på en kvindes krop forårsager ofte ubehag og et ønske om at slippe af med dem. Men i nogle situationer er depilering ikke den bedste løsning, for eksempel hvis hår på overlæben forstyrrer. Antennen vokser i alle repræsentanter for svagere sex, men nogle gange er de meget mærkbare og påvirker udseendet væsentligt. Løsningen på problemet kan være at lette antennerne, hvilket kan gøres selv hjemme.

Årsagerne til, at hår vokser på læben hårdt, mørkt og synligt, kan være meget forskellige: nervøs spænding eller stress, bærer et barn, tager præventionsmidler samt en genetisk egenskab af kroppen. Uanset hvilke forudsætninger der påvirker antennens intensive vækst, kan de regelmæssigt afklares for at gøre det ubemærket.

Hjemmelavede afklaringsmetoder

Det er muligt at udføre tænding af antenner i hjemmet selvstændigt ved hjælp af produkter eller midler, som er tilgængelige i næsten ethvert hjem. De mest populære metoder til lynhår er brugen af ​​hydrogenperoxid eller citron. Du kan selvfølgelig bruge specielle maling eller blæseforbindelser, men effekten af ​​dem ligner hjemmemekanismer, og omkostningerne er meget højere. Ved hjælp af de gennemprøvede hjemmelavede opskrifter vil det vise sig at opnå samme effekt uden betydelig indsats.

Madlavning opskrifter

Antenneafklaring med hydrogenperoxid er den mest populære og almindelige metode på grund af dens enkelhed og tilgængelighed. Ofte bruges en af ​​disse opskrifter:

 • Den nemmeste måde at tørre området af vækst af hår over læben med en bomuldsstynde dyppet i hydrogenperoxid to gange om dagen. Om nogle få uger bliver antennen ikke kun lysere, men også tyndere.
 • Du kan lave en mere kompleks sammensætning med barberskum og peroxid. På en spiseskefuld af skummet skal du tilføje 5 ml væske og rør let med en bomuldspindel. Brug derefter det til at påføre sammensætningen på huden over læben og lad den stå i 8-10 minutter. Denne procedure kan også udføres to gange om dagen.
 • Betragtes som den mest effektive blanding med tilsætning af ammoniak. For at forberede det skal du tage 10 ml hydrogenperoxid, tilsæt 2 ml flydende sæbe og ammoniak. Alle ingredienserne blandes sammen for at danne et skum, massen påføres huden. Blandingens eksponeringstid er 20-30 minutter, hvorefter den skal vaskes med rigeligt vand.

Efter brug af en recept med hydrogenperoxid er det vigtigt at anvende en nærende eller fugtgivende creme til huden. Dette gælder især for følsom eller problem hud. Desuden er det vigtigt at kontrollere hudreaktionen den næste morgen efter den første dag, hvor man bruger hjemmemedicin til at lette antennerne. Rødme, udslæt eller kløe er tegn på en allergisk reaktion og bør være en grund til at stoppe sådanne eksperimenter derhjemme.

Citronbrug

Der er en anden mulighed for hjemmeprocedurer - lette antennerne med citron. Opskrifter med citrus er også nemme at bruge, de kræver ikke meget arbejde. Juice af citron kan smøre huden over overlæben og gå en tur, under påvirkning af solen og citronsyre håret bliver lysere nuance.

Andre almindelige opskrifter omfatter:

 1. Maske af citron og æggehvide. Til forberedelse til proteinet skal du tilføje 15 ml frisk citronsaft, bland og applicer på hårene over læben. Masken er efterladt på huden i 15-20 minutter, derefter skyllet af med vand.
 2. En blanding af eddike, vand og citronsaft i lige store mængder er et endnu mere effektivt middel til at afklare antennerne. Selvom denne maske skal opbevares på huden i mindst en time, og derefter fjernes med vand.
 3. Bland kefir med citronsaft i forholdet 2: 1 og lad huden stå i 15 minutter, skyll derefter. Gentag proceduren hver dag i en uge.

Til fremstilling af enhver blanding eller maske baseret på citronsaft kræver ikke specielle ingredienser eller komponenter, der er vanskelige at købe. Alle produkter er let tilgængelige og tilgængelige i alle hjem. Efter en lille aftenstid til personlig pleje kan en kvinde reducere problemet med mærkbare antenner i en kort periode.

Forholdsregler og kontraindikationer

Uanset hvor enkelt og harmløst ingredienserne i hjemmelavede masker til lette antennerne er, er det vigtigt at huske om sikkerhedsforanstaltninger for ikke at skade dig selv. For at gøre dette skal du følge et par enkle regler:

Før du starter nogle procedurer, bør du konsultere en kosmetolog. Ved at kende hudens individuelle egenskaber, vil en specialist fortælle dig, hvordan man bedst kan lette håret over læben for ikke at skade det.

Efter den første procedure skal du tage en kort pause og observere hudens reaktion. Med en behagelig følelse og ingen reaktioner kan du fortsætte med at pleje dig selv med et valgt middel.

Du kan ikke overskride den foreskrevne dosis og varighed af proceduren, selvom du virkelig ønsker at fremskynde resultatet. Dette kan føre til forskellige negative konsekvenser.

At lette antennerne i hjemmet vil være nemt og effektivt, hvis det gøres korrekt og omhyggeligt. Lidt tid og opmærksomhed på dig selv vil hjælpe med at føle sig attraktiv og selvsikker.

Hvordan fjerner du antennerne over din overlæbe en gang for alle hjemme?

Antenne på kvinders læber er et almindeligt kosmetisk problem, der giver en masse psykologisk ubehag for deres ejere. Der er mange tilgængelige måder at fjerne hår på, men de kræver alle tålmodighed og systematisk brug. Du kan fjerne antennerne over læben derhjemme, men det er bedre at først gøre dig bekendt med alle muligheder for at løse dette problem.

Årsagerne til antennerne på overlæben i piger

Mørke fluffantenner over læben hos kvinder kan både være et træk ved udviklingen af ​​hår og et tegn på udviklingen af ​​endokrine sygdomme. Den vigtigste initiator for mørkningen af ​​ansigtshår er hormonet testosteron, selvom andre faktorer påvirker denne proces.

Vi kan udklare følgende hovedårsager til dannelsen af ​​mørke antenner i piger:

 1. Forøgede testosteronniveauer på grund af organismens individuelle egenskaber. Under hans indflydelse vokser ansigtshår hårdere.
 2. Arvelige faktorer. Mørk fluff over læben er genetisk bestemt i mange piger i de østlige nationaliteter, selvom det normalt kan forekomme hos næsten enhver kvinde.
 3. Graviditet. Hormonale storme i udviklingen af ​​fosteret kan forårsage en midlertidig mørkning af håret på overlæben.
 4. Brug af p-piller. Langvarigt ukontrolleret indtagelse af hormonelle lægemidler kan provokere deres ubalance og øget hårvækst hos mænd.
 5. Sygdomme forbundet med nedsat produktion eller regulering af syntesen af ​​kønshormoner.
 6. Systematisk stress.

Ud over forekomsten af ​​antenner kan sygdomsforstyrrelser af kønshormoner hos kvinder opleve følgende karakteristiske symptomer: fald i stemmeklang, øget vækst af mørkt hår gennem kroppen og menstruationsforstyrrelser. Ved udseendet af disse symptomer bør undersøges af en endokrinolog.

Skal jeg fjerne antennerne på overlæben

Når pigen begynder at komplekse på grund af de mørke antenner, er det tid til at gøre deres fjernelse eller afklaring. Dette kosmetiske problem er ikke subjektivt, fordi mænd virkelig holder øje med kvinders læber. Valget af en måde at løse dette problem på afhænger af de enkelte karakteristika ved vellus hårets vækst, deres farve, længde og hårdhed.

Langsomt voksende antenner er nemmere at blanke, ikke generer de smertefulde procedurer for deres fjernelse.

Men langt hår vil skabe problemer, selv når de lyser, så det er bedre at epilere eller barbere dem regelmæssigt. Under alle omstændigheder kræver den kosmetiske defekt eliminering, så kvinden fortsætter med at føle sig smuk.

Kan en pige skære sin overskæg?

Der er en myte, at efter hårklipp eller barbering er kvindes hår hårdere og mørkere. Og grundlaget for denne overbevisning er. Spidsen af ​​et naturligt voksende hår er blødt og fleksibelt. Og efter at den er skåret i rod, vises en tykk og stiv stang på overfladen. Derfor efter 2-3 dage på huden fremstår som en børstehår, selv om den i sidste ende også blødgør naturligt.

Således ændres hårets indre struktur ikke, selv efter en lang klippe eller barbering. Deres vækst er ikke accelereret, og antallet af aktive follikler på huden øges ikke. Den eneste ulempe ved mekanisk skæring af hår på læben er deres midlertidige stivhed, hvilket kan forårsage ubehag og irritation ved kysse.

Det er nødvendigt at barbere antennerne en gang hver 2-3 dage, hvilket også fjerner mange kvinder. Selv om du hurtigt skal fjerne fluffhår, er deres skæring den bedste metode.

Hvordan kan en kvinde permanent fjerne ansigtshår?

Det er usandsynligt, at det vil være muligt at fjerne antennerne over læben en gang for alle, men det er helt muligt at fjerne dem i flere måneder eller år. Alle metoder til at håndtere en mørk pistol kan opdeles i kosmetologi og hjemme. Separation er betinget, fordi en kvinde med tiden kan lære at udføre salonprocedurer hjemme.

Til mekanisk rodhårfjernelse anvendes følgende metoder:

 1. Shugaring - epilering af hårakslen med sukkerpasta.
 2. Tripping - hårfjerning med en snoet silketråd. Med god dygtighed tager denne proces nogle minutter. Det irriterer ikke huden og kræver ikke økonomiske omkostninger.
 3. Komprimerer til natten ud af vandet med sodavand.
 4. Voksning er en analog shugaring, hvor voksstrimler anvendes i stedet for sukkerpasta. Når materialet størkner, fjernes voksen fra huden sammen med håret.
 5. Elektrisk eller mekanisk epilator. Ved hver epilation bliver håret lidt tyndere og blødere.
 6. Mekanisk hår trækker med pincet. Den mest smertefulde og lange måde at bruge, som ikke anbefales.
 7. Hardware typer af hårfjerning: laser, elektrolytisk, photoepilation. Disse metoder er mest effektive, men smertefulde og dyre. Imidlertid kan flere sådanne sessioner give hårfjerning i 1-5 år.

I alle disse tilfælde udføres hårfjerning uden at skade pæren, bortset fra hårfjerning. I dette tilfælde vises antennerne på læben inden for 15-20 dage. Hvis du ikke ønsker at trække dit hår ud, kan kvinder bruge mere velegnede metoder, der involverer at fjerne kun den del af stammen, der rager ud over huden:

 1. Barbering.
 2. Skæring antennerne med saks.
 3. Brug depilatory creme, der gør det muligt at trække hår ud af huden.

Effekten af ​​haircuts og barbering varer 1-3 dage, hvorefter en gentagelsesprocedure er påkrævet.

Specielle depilationskremer opløser overfladisk placeret dele af hårakslen. Derfor sker dens efterfølgende fjernelse med en skraber på et dybere niveau, og effekten bevarer i flere dage længere end med en normal barbering. Når du først bruger cremen, skal du lægge den på dit håndled for at kontrollere en allergisk reaktion.

Med små størrelser af hår kan du skjule dem ved misfarvning, hvilket kan gøres både hjemme og i en skønhedssalon.

Fjernelse af uønskede hår over læben ved hjælp af shugaring

Brugen af ​​sukkerpasta til epilering af antennerne bliver stadig mere populær blandt kvinderne. Der er flere grunde til dette:

 1. Allergivenlig.
 2. Hudsikkerhed.
 3. Yderligere rensning af huden fra død epithelium.
 4. Effektivitet.
 5. Den lette procedure.
 6. Cheapness.

Til korrekt fremstilling af pasta anvendte sukker og citronsaft i forholdet 2: 1. Blandingen opvarmes på komfuret for at blive flydende og afkøles derefter til 37-38 ° C. Derefter påføres sukkerpastaen på huden mod hårvækst, og efter den endelige afkøling brydes den af ​​en skarp bevægelse i modsat retning. For nemheds skyld er det muligt at påføre en bomuldsstribe ovenpå.

Shugaring giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation på læberne i 3-4 uger. Den systematiske anvendelse af denne metode medfører permanent skade på folliklerne, hvorfor håret bliver tyndere og blødere over tid. Dette giver en yderligere positiv effekt i kampen med antennerne.

Hvordan laver vi usynlige antenner hjemme?

Hvis en kvinde kun er bekymret for hårets mørke farve på sin overlæbe, så kan en simpel misfarvning være nok til at fjerne dette problem. Denne procedure kan gøres hjemme uden forudgående træning. Som blekemidler anvendes:

 1. Hydrogenperoxid.
 2. Salver og formuleringer med ammoniak og hydrogenperoxid.
 3. En blanding baseret på hydroperit. Hendes klargjorte sammensætning sælges i kosmetikbutikker.
 4. En blanding af honning og citronsaft. Virkningen af ​​denne sammensætning fremkommer efter den anden ansøgning, men den giver den sikreste afklaringsproces.
 5. Sammensætningen af ​​mælk og gurkemeje blandet i forholdet 1: 2. Nogle gange kan en ekstra ingrediens være kikært mel.
 6. Citronsaft Citron presses ind i en lille mængde sukker, som efterfølgende søges i 10 minutter til problemområdet. Derefter vaskes sammensætningen med varmt vand.

Der er mange andre folkemæssige retsmidler, men deres effektivitet er i tvivl. Og forbindelser med ammoniak skal påføres meget omhyggeligt, fordi hvis der er skader på huden, kan det forårsage alvorlig irritation.

Den bedste mulighed for at maskere antennerne er færdige kosmetiske blandinger af kendte mærker. Deres effektivitet er garanteret, og antallet af bivirkninger fra ansøgningen minimeres.

Antenneafklaring med hydrogenperoxid

Brugen af ​​hydrogenperoxid til at lette håret er meget populært. Dette skyldes sikkerheden ved dette værktøj, dets billighed og høj effektivitet. Peroxid anvendes både i ren form og i blandinger. Følgende muligheder er ret almindelige:

 1. Ren 3% hydrogenperoxid. Påfør liberalt på overlæben i 5 minutter med en bomuldspindel. Proceduren gentages dagligt indtil fuldstændig afklaring.
 2. Én æggehvide til 1 tsk. 35% hydrogenperoxid. Ansøg om i 10 minutter, skyll derefter med vand.
 3. 1 tsk lanolin, 0,5 tsk. Vaseline, 4 dråber 35% peroxid, 2 dråber ammoniak, 0,5 tsk. shampoo. Ansøg i 15 minutter, skyll derefter med citronsaft.
 4. 1 spsk. barberskum, 5 ml 3% peroxid. Ansøg om i 10 minutter, skyll derefter med vand. Opskriften er designet til tør og følsom hud.
 5. 1 tablet hydroperiton, 3 ml peroxid, 2 dråber ammoniak. Påfør blandingen i 10 minutter og skyll med varmt vand.

Der er andre opskrifter til lynblandinger baseret på hydrogenperoxid. Det er tilrådeligt at prøve nogle få af dem og vælge både effektiv og ikke-irriterende hud. Det vil ikke være muligt at lyse håret helt med det samme. Procedurer skal udføres i flere dage i træk.

Ofte ønsker ønsket om at se smukke ud kvinder at udslette handlinger, der kan skade sundheden. Derfor skal løsningen på problemet med mørke antenner på ansigtet benyttes særligt delikat. Den valgte metode skal være tilgængelig, effektiv og så sikker som mulig for læbernes følsomme hud.

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser

Sådan lyse håret hjemme