Hydrogenperoxid: er det effektivt mod uønsket hår?

Hydrogenperoxid - antiseptisk, desinficerende og desinficerende hudskader. Men derudover har stoffet længe været brugt til at fjerne uønsket vegetation. Mange mennesker anser peroxid for at være et depilatorisk middel sammenlignet med nogle andre, og dermed dens popularitet som en måde at slippe af med overskydende hår uafhængigt og sikkert.

På trods af at denne metode virkelig ikke er for farlig, har den sine fordele og ulemper.

Fordele og ulemper

De vigtigste vigtige fordele ved hydrogenperoxid i kampen mod uønsket vegetation er:

 • meget billig og overkommelig til privat brug;
 • det gør det slet ikke ondt
 • kræver ikke særlig grundig forberedelse
 • sandsynligheden for infektion er udelukket
 • dele af kroppen med pigmentpletter bleges;
 • virkningen af ​​peroxid eksisterer (håret bliver misfarvet, tyndt, skørt og forsvinder med tiden);
 • Effektiv fra en blød pistol på ben, hænder og ansigt;
 • egnet til forarbejdning af zoner.

Men der er også ulemper:

 • effekten kommer først efter et forløb af procedurer;
 • Ikke egnet til hårdt og mørkt hår;
 • kan medføre tør hud eller forbrændinger (i tilfælde af manglende overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger og brugsregler)
 • En allergisk reaktion er mulig (en tolerance test er nødvendig før proceduren).

Hydrogenperoxid fra uønsket hår betragtes som en sikker metode, men det er ikke acceptabelt for alle. Dette er indiceret ved kontraindikationer til brugen af ​​lægemidlet:

 • for følsom og meget tør hud
 • allergier;
 • hår vokser fra vorter eller mol.

Under hensyntagen til ovennævnte fordele og ulemper ved at slippe af med hår med hydrogenperoxid, beslutter alle om at blive ved med denne metode eller ikke. Men under alle omstændigheder er det nødvendigt at følge visse procedureregler.

Sikkerhedsforanstaltninger og anvendelsesregler

For korrekt og sikkert brug af hydrogenperoxid for at slippe af med overskydende vegetation, skal du følge disse tips:

 • til fremstilling af blandinger med lægemidlet til anvendelse af ikke-metalliske retter (ellers vil der forekomme oxidation);
 • med følsom hud vil peroxid ikke virke;
 • Udfør ikke proceduren for ofte;
 • Brug en ren 5-10% opløsning (en mindre har ingen virkning og en 30% brændbar hud);
 • Forrens ikke behandlingsområdet (naturligt hudfedt vil fungere som en barriere mellem huden og præparatet og beskytter mod forbrændinger);
 • Før proceduren er det nødvendigt at teste for tolerabilitet (hvis der efter 10 minutter ikke er nogen følelse af kløe og brænding, kan peroxidet anvendes);
 • tør hud før proceduren (og efter den) skal smøres med en creme, fordi peroxidet og så tørrer det;
 • Når du bruger peroxid i ansigtet, skal det ikke komme i øjnene.

Peroxid hårfjerning på forskellige zoner og efterfølgende pleje

Hver del af kroppen har sin egen følsomhedsgrad, hvilket betyder, at det er nødvendigt at nærme sig flere af dem individuelt.

På hans fødder

Hudens ben under knæet er ikke så følsomt, så proceduren kan udføres 2 gange om dagen og gentages 3 gange om ugen. For at gøre dette kan du tage "ombord" disse opskrifter:

 • Opskrift Bland 10 dråber ammoniak med 50 ml 6% peroxid, tilsæt lidt mel og bland igen for at opnå en gylle. Påfør blandingen på føttens hud uden at gnide i 15 minutter, skyll derefter med vand.
 • Opskrift opløst i 1 tsk. peroxid 40 g perhydrol, tilsættes 20 ml vand og 30 ml flydende sæbe. Påfør blandingen på fødderne, ikke gnid, og lad den tørre helt. Vask af med vand.

Til noten: Blondiner skal bruge 4-8% peroxid, brunetter er bedre at bruge en mere mættet opløsning - 10-12%.

På hænder

At lette det mørke hår på hænderne vil hjælpe denne opskrift: Tag 25 ml vand og 6% peroxid, 1 tsk. sodavand og et par ampuller med 10% ammoniak. Fortynd peroxid i vand i en glasbeholder, hæld opløsningen i en porcelænskål og bland de andre ingredienser.

Da hudens hænder er mere følsomme end på fødderne, er det ønskeligt at også anvende en creme på den. Herefter blandes peroxidblandingen forsigtigt, uden gnidning, placeres den på det ønskede område, holdes i 30-40 minutter og skylles med vand og sæbe. Hvis huden forbliver let mærkbar blegede pletter - rolig, det vil snart passere sig selv.

På bikiniområdet

Gentagen behandling med perhydrol salve (du kan købe eller forberede det selv) vil efterhånden give følgende resultat: Håret bliver lys, tyndt og skørt, vil begynde at langsomt bryde og falde ud. Her er opskriften på denne salve:

2 g 30% peroxid + 12 g lanolin + 8 g vaselin + 1 cap. ammoniak + lidt af din shampoo. Alt dette blandes, piskes, men sikrer samtidig, at blandingen ikke bliver meget flydende. Påfør bikiniområdet, vent til tørret og skyll med vand.

På ansigtet

Området af kinderne, hagen og over læben (antenner) påvirkes hovedsageligt af ansigtshår. Huden her er tynd, følsom, så det er nok at tage en svag peroxidopløsning - 3%. Fugt en bomuldsstykke eller tampon i det og tør ud af problemområdet i 5 minutter. Hvis du gør det hver dag, vil resultatet snart være mærkbart: hårene bliver lyse, tynde og uklare.

Eller du kan bruge denne opskrift: Tag lige mængder peroxid og barberskum, bland, applicer 20 minutter på det rigtige sted og skyll med vand.

Pas efter proceduren

Efter hårfjerning med hydrogenperoxid er det nødvendigt med pleje, men det er lige så elementært som forberedelsen til proceduren. Den består kun i smøring af det behandlede område med en creme til fugtighed af huden. Dette skal gøres, hvilken opskrift der anvendes, og det gælder især for hud, der er udsat for tørhed, ellers vil resultatet blive trist. Peroxidet selv har en tørreffekt, så for at undgå problemer er fugt simpelthen nødvendigt.

Yderligere desinfektion efter proceduren er ikke nødvendig, fordi peroxidet selv er et glimrende antiseptisk middel. Derfor er infektion i huden efter hårfjerning umulig.

Det er ikke forbudt at solbade (i modsætning til de første dage efter depilation med sukker eller voks). Tværtimod vil solen også hjælpe hårene med at brænde og misfarve.

Ved brug af hydrogenperoxid er det næppe muligt at slippe af med håret helt, og det kan bestemt ikke gøres hurtigt. Men for at skjule unødvendig vegetation fra nysgerrige øjne, gør det uklart - nemt. Det vigtigste er at følge de grundlæggende regler for at bruge stoffet til dette formål og at huske om forsigtighedsforanstaltningerne.

anmeldelser

Tatyana Melnikova, 39 år gammel. Min datter vokser op og hår viser sig på hendes krop, som hun er flov over. Jeg ønsker ikke at udsætte hende for smerte på grund af voks, så vi besluttede at prøve at fjerne håret på hænderne med peroxid. Måneden kæmper allerede, men intet er forsvundet endnu. Måske fordi hun er en brunette, og hun vil have brug for mere tid til blegning. Eller hjælper ikke, hvordan man ved det. Lad os prøve en anden måned, men vi får se.

Inna Vesnyanskaya. Generelt er jeg en ivrig modstander af alle de "frygtelige" metoder til fjernelse af hårfjerning, såsom shugaring eller voks. På saloner vil i princippet ikke bruge penge. Jeg lider ikke af overgroning, derfor er hydrogenperoxid nok for mig. Jeg har lært denne metode i lang tid i forskellige zoner og er meget tilfreds. Lad mig få lidt hår, men de har ikke været set i lang tid - de har så meget misfarvet. Generelt var resultatet tilfreds.

Hydrogenperoxid fra uønsket hår - et simpelt og effektivt værktøj

Den moderne kvinde er konstant på udkig efter en effektiv måde at slippe af med unødvendig vegetation på kroppen og købet af glat, strålende hud. Hydrogenperoxid fra uønsket hår er en billig og populær metode, der bruges hjemme.

Hver kvinde drømmer om en perfekt glat hud.

Selvfølgelig tilbyder kosmetologi i vores tid mange måder at slippe af med overskydende hår:

 • Laser hårfjerning;
 • elektrolyse;
 • laser fjernelse mv

Ovenstående metoder kan dog ikke altid være harmløse for helbredet, har mange bivirkninger og kontraindikationer. Og på trods af de betydelige omkostninger ved procedurer er effekten stadig midlertidig.

Egenskaber og virkninger af peroxid

Det er meget sikrere at forsøge at fjerne håret med hydrogenperoxid derhjemme.

Hvordan virker peroxid?

Medicinsk instruktion for hydrogenperoxid afspejler ikke alle dets egenskaber fuldt ud.

Billeder af billige og effektive hårfjerningsprodukter

Dette kemikalie er i stand til at bruge det på hår:

 • bryde stangens integritet
 • gøre dem skøre og tynde;
 • whiten (ødelæg cellerne i farvepigmentet).

En anden fordel ved hydrogenperoxid er dens bakteriedræbende kvalitet.

Behandling af problemområder giver dig mulighed for at sikre, at unødigt hår vil være næsten usynligt. Depilation efter peroxideksponering er hurtigere og lettere, fordi håret bliver svagt og tyndt.

Umiddelbart og fuldstændigt slippe af med uønsket hår vil ikke fungere. Kun med regelmæssigt brug peroxid sikrer, at tyndt og udtømt hår gradvist falder ud.

Anvendelse af peroxid til forskellige mennesker.

Et ubehageligt problem, som vi hver især kan stå over for

Hydrogenperoxid til hårfjerning, som varierer i struktur, tykkelse og farve fremstilles på forskellige måder:

 1. Blondiner og blonde kvinder kan bruge en svag blanding af peroxid med vand (4-8%).
 2. Ejere af hårdt hår bør forberede en mættet opløsning (11-12%).

For at forberede den krævede koncentration af hydrogenperoxid tager de hydroperox tabletter med egne hænder og opløses i det sædvanlige 3% peroxid. For eksempel, hvis du tilføjer 2 tabletter til 100 gram af et apotek, får du 6% peroxid.

Opskrifter for at slippe af med hår

 1. Hårfjerning ved hjælp af hydrogenperoxid anbefales om aftenen før du går i seng. Den nemmeste måde - i en opløsning (50 ml) peroxid, slip 4-6 dråber ammoniak og straks bruge en blanding af smøremiddelhår og hud under dem.

Når applikationsområdet er tørt, kan du igen smøre problemområder. Derefter skal du skylle epidermis og smøre med fugtighedscreme eller afkogning af kamille.

 1. Sådan fjerner du ansigtshår med hydrogenperoxid, for ikke at forårsage irritation? For et så fint sted er det bedre at blande en opløsning af 6% peroxid og ammoniak i lige store mængder. En sådan løsning anbefales at gnide ind på de nødvendige områder tre gange om dagen.

Derefter skal du skylle huden og smøre baby cremen uden dufte for at undgå peeling og irritation af epidermis. Før brug skal du kontrollere hudens hud til en allergisk reaktion.

Mekanisk hårfjerning med en barbermaskine anbefales ikke i ansigtet.

 1. Opskrift på fjernelse af hydrogenperoxid med sæbe. Hårdt, mørkt og tykt voksende hår på benene, arme eller mave kan fjernes ved hjælp af følgende midler.
 • 40 g perhydrol;
 • 1 tsk ammoniumbicarbonat;
 • 30 ml naturlig flydende sæbe;
 • 25 ml rent vand.

Den resulterende masse påføres på epidermis og lades tørre. Rubbed anbefales ikke. Derefter vaskes huden med rindende vand eller syrnes med en lille mængde eddike med vand og smøres med en nærende creme.

Det er nødvendigt at bruge dette middel ikke oftere end en gang om ugen, fordi hyppigere brug kan forårsage betændelse på huden.

Anvendelse af masse med hydrogenperoxid

 1. Hydrogenperoxid bleges hår.

De tager en glasbeholder, opløser 2 tabletter hydroperit i 100 ml rent vand, tilsættes 10 ml ammoniak og 5 g spiselig sodavand.

Påfør det resulterende produkt på huden med en vatpind. Derefter vaskes opløsningen.

Advarsel! Hvis der er en brændende fornemmelse, skal du straks vaske opløsningen.

Denne procedure gentages hver 3. dag, indtil hårene bliver helt lyse.

Tilsæt bagepulver til forbedring af den bakteriedræbende virkning af peroxid.

Vær opmærksom! Hydrogenperoxid i kombination med soda har forbedret bakteriedræbende egenskaber, så denne blanding hæmmer udviklingen af ​​patogene mikrober og hjælper med at slippe af med den ubehagelige lugt af sved.

For at blødgøre effekten af ​​den foreslåede blanding, kan du tilføje et stykke blød naturlig sæbe eller forsmøre huden med babyfed fløde. Dette forhindrer udslæt, irritationer og flager på særligt følsomme områder.

Det skal bemærkes, at peroxid kun lyser hårstængernes yderside, og derfor skal de bruge det regelmæssigt, så snart de vokser.

 1. Hårfjerning af hydrogenperoxid er et mildt og effektivt middel. Til problemområderne skal du vedhæfte en serviet, der er imprægneret med en sådan sammensætning - kopp peroxid, få dråber ammoniak og lidt hvedemel. Denne sammensætning vaskes af efter 25 minutter ved stuetemperatur med vand og smøres på huden med en fedtet creme, vaselin eller calendula salve.

Hydrogenperoxid mod uønsket hår - det bedste værktøj

 1. En anden god måde at slippe af med uønsket hår om sommeren er at suge en bomuldspinne med peroxid og anvende det på problemområderne på kroppen i et par minutter. Derefter skal tamponen fjernes og lægge dette sted under solens stråler. Hvis du gør disse manipulationer hver anden dag, kan du helt slippe af med overskydende vegetation.

Resumé af

Bliver blandingen med hydrogenperoxid løse problemet med overskydende kropshår for altid? Anmeldelser af kvinder, der har anvendt det, er tvetydige.

Unødvendigt hår forsvinder helt og kun få procedurer er nok til dette - nogle kvinder siger. Andre taler kun om noget lyn af hår med hydrogenperoxid.

Det eneste indlysende er, at agenterne med hydrogenperoxid ødelægger hårstrukturen, gør det farveløst (næsten umærkeligt) og forhindrer deres yderligere vækst. Disse udsagn er tilstrækkelige til, at dette værktøj kan kaldes effektivt.

Hvis du sammenligner med skønheds salon procedurer, prisen på opskrifter med peroxid er mindre end titus eller endda hundredvis af gange og er meget sikrere for helbredet.

Fra videoen i denne artikel lærer du lidt mere information om dette sarte emne.

Hydrogenperoxid fra uønsket hår

Hår er til stede på den mandlige og kvindelige krop. I modsætning til det stærkere køn har piger mindre udviklet vegetation på deres hud. Gennem tiden forsøger damerne at fjerne overskydende hår på ansigt, krop, bikini område, ben.

Nogle kvinder, der har forsøgt alle former for metoder til at fjerne uønsket hår uden at få et effektivt resultat, falder i depression. Den ulykkelige "overskæg" over overlæben, vegetationen på arme og ben af ​​typen "mand" definerer pigen som en sløv person. Glat hud uden synlige fejl betragtes som normen.

I det antikke Grækenland blev de beroligede af med unødvendige hår ved hjælp af forskellige metoder. Hårfjerningsteknikker gav dem uudholdelig smerte. Moderne kosmetologer tilbyder mange smertefrie måder at fjerne vegetation i saloner for store penge.

Der er en radikal, smertefri metode til at fjerne uønsket hår derhjemme ved hjælp af H202 - hydrogenperoxid. Du kan købe en medicin på et apotek for en lille mængde.

Hydrogenperoxid: anvendelse

Det antiseptiske præparat H202 (Hydrogenperoxid) bruges til at desinficere sår på overfladen af ​​huden.

Peroxidopløsning i sin rene form, såvel som i sammensætningen af ​​andre komponenter, anvendes til lyn og epilering af uønskede hår. Der er flere effektive opskrifter, efter applicering, hvor huden bliver glat.

For at slippe af med håret skal du vide opløsningens koncentration. Farmaceutisk flaske indeholder tre procent peroxid. Denne procentdel er ikke nok til at fjerne vegetationen. Epilation er effektiv, når den udsættes for huden med fem eller ti procent sammensætning. På apotekets hylder kan du se en 35% løsning. Dette peroxid kaldes hydroperitum (hydroperitol, perhydrol). I sin rene form er brugen af ​​perhydrol forbudt.

Fordele ved epilering med hydrogenperoxidopløsning

Når du vælger denne type hårfjerning, skal du være opmærksom på, at en opløsning af brint hurtigt og effektivt kun virker på blød vegetation. Kvinder med hårdt hår vil også få et varigt resultat, men vil bruge mere tid på epilering.

Under udsættelse for hydrogenperoxid lider pæreapparatet: hydrogen trænger dybt ind i hårets cellulære struktur. I denne henseende er der en gradvis udtynding af beskyttelsesbarrieren: først opstår misfarvning, og derefter fuldstændig ødelæggelse af hårsækken.

Fordele ved hydrogenopløsning:

Billighed af midler
tilgængelighed
Smerteløs epilering
Høj antiseptiske egenskaber
Whitening effekt

Hvem kan ikke gøre hårfjerning med peroxid?

Disse omfatter:

Allergiske reaktioner (individuel intolerance)

Før du begynder hårfjerning, bør du teste stoffet på et lille område af huden. Påfør en lille mængde af opløsningen med en bomuldsstuds på indersiden af ​​underarmen. Vent et par minutter, skyl med rindende vand. Hvis der ikke er rødme, peeling, ingen kløe på huden - testen var vellykket, kan dette værktøj bruges.

graviditet

Indtil nu har forskere ikke kommet til en fælles mening om brugen af ​​hydrogenopløsning hos gravide kvinder. Hårfjerning anbefales ikke med peroxid til piger i graviditetens første trimester. I løbet af denne periode er babyens organer lagt, det er ikke risikoen værd.

Forsigtig

forbrændinger

Ved anvendelse af opløsningen i høje koncentrationer, peroxid i øjnene, kan der opstå en forbrænding. I dette tilfælde skal du skylle brændeområdet med rindende vand og søge hjælp fra en medicinsk institution. OBS: Det er forbudt at smøre brændestedet med fedtholdige produkter (olie, fedt). Overholdelse af den nøjagtige dosering af lægemidlet eliminerer muligheden for komplikationer i form af en forbrænding.

Lægemidlet er ikke ønskeligt for kvinder med tør, delikat hud. Overdreven følsomhed i huden kan udtrykkes i form af en allergisk reaktion: rødme, skrælning, kløe.
Epilering skal være præcis det antal gange, der er angivet i opskriften. Langvarig eksponering for hydrogen kan påvirke hudens tilstand negativt.
Før du fjerner hår, anbefales det ikke at tørre huden med rengøringsmidler og desinfektionsmidler. Den fedtede sekretion af huden skaber en usynlig beskyttende film, der forhindrer forekomsten af ​​en allergisk reaktion.
Den bedste anvendelse af peroxidopløsning er at kombinere hydrogen med andre tredjepartsprodukter.
Hvis opskriften ikke indikerer individuelt tidspunktet for påføringen af ​​opløsningen, er det tredive minutter.

Hårfjerningsmetoder

Sådan fjerner du ansigtshår

Brugen af ​​epilering på ansigtet i form af et blad, et værktøjsmaskiner, pincet truer en kvinde med, at de nyligt voksede hår bliver mere stive, mørke, ligner hanhårbørster.

Hydrogenperoxid er det ideelle værktøj til smertefri epilering af ansigtshår.

Hydrogenperoxid fra uønsket ansigtshår

Dyp en bomuldspude i seks procent peroxid. Behandle det område af huden, hvor uønskede hår er placeret: overlæbe, hage, kinder, ører. Efter fem minutter skylles løsningen af ​​og smeder hudområder med fugtighedscreme.

Til følsom hud:

Shaving Foam - 20 g
H202 (peroxid) - 20 ml

Bland ingredienserne. Ansøg på områder af vegetation. Efter 30 minutter skylles med rindende vand, smøres med en fugtighedscreme.

Permanent hårfjerning opskrift

Ammoniakopløsning (ammoniak) - 2 ml
Hydrogenperoxidopløsning - 50 ml
Barberingsmousse - 30 g

Komponenterne i maskeblandingen gælder for problemområdet. Lad masken stå i 30 minutter. Efter påføring af blandingen skylles det behandlede område med vand ved hjælp af en bomuldspude. Smør med fugtighedscreme.

Fjernelse af ansigtshår: perhydrol balsam

Perhydrol - 2 ml
Lanolin salve - 10 g
Vaselinolie - 5 g
Ammoniak - 3 dråber

Påfør produktet på huden. Når blandingen er tør, vent 15 minutter. Efter proceduren skal du vaske salven med en bomuldsstynde dyppet i vand.

Peroxid fra uønsket hår i det intime område

Denne metode til hårfjerning i bikiniområdet er smertefri og effektiv. For at opnå effekten kræves en vis mængde tid og tålmodighed.

opskrift:

Forbered en hydroperiodblanding:

Perhydrol - 2 ml
Vaselinolie - 7 g
Lanolin salve - 10 g
Ammoniakopløsning - 0,1 ml
Shampoo - 5 ml

Bland ingredienserne. Massen skal ikke sprede sig. Pas forsigtigt masken på hårene i lyskeområdet. Vent til massen størkner. Efter proceduren skylles opløsningen med rent vand.

Epilering af hænder og fødder: peroxid og sodavand

På kroppen har hårene en mere stiv struktur, en mørkere farve. For effektiviteten af ​​proceduren kræver en regelmæssig procedure.

opskrift:

Hydroperit - 1 tablet
Vand - 10 ml
Ammoniakopløsning - 1 ampul (2 ml)
Hovedrensning - 20 ml
Soda - på spidsen af ​​en kniv

Ingredienserne blandes i sekvensen beskrevet ovenfor. Pill peroxid crush. Pulver hældt i en glasbeholder, tilsæt den rigtige mængde vand. Stir. Tilsæt opløsningen ammoniak, shampoo. Til sidst tilsættes sodavand.

Den resulterende blanding påføres huden med den mest tætte vegetation. Efter tørring af opløsningen, vent 20 minutter. Skyl med rindende vand. Påfør blandingen til en fugtighedscreme.

Er hydrogenperoxid depilation effektiv?

De fleste kvinder stræber efter at opnå absolut glat hud. Selv i oldtiden blev det betragtet som en indikator for skønhed og pleje. I dag er der mange måder at slippe af med uønsket hår, herunder dem der involverer brugen af ​​de nyeste hardwareteknologier, for eksempel fotoepilation, elektroepilation eller laserepilation. Men ikke alle kan ty til moderne metoder. Mange af dem er ret dyre og har mange kontraindikationer. Derfor mister folk, velprøvede i årevis hårfjerningsprodukter ikke deres popularitet. En af dem er hydrogenperoxid.

Fjernelse af uønsket hår med peroxid

Når du beslutter dig for at fjerne uønsket hår med hydrogenperoxid, skal du straks være forberedt på, at denne proces ikke er meget hurtig, og der forventes ikke et øjeblikkeligt resultat. Dette er selvfølgelig et minus af dette middel. Men hvis det senere er muligt at opnå den ønskede effekt, vil resultatet være stabilt. Og dette er et absolut plus.

Andre metoder tillader også at opnå en varig effekt. For eksempel kan fotoepilering eller laser hårfjerning ødelægge hår i flere år. Men på samme tid er deres omkostninger for nogle kvinder skræmmende, mens peroxid er et budgetværktøj. Og selvfølgelig anses lignende præparater fra førstehjælpskassen traditionelt mindre skadelige.

Først lyser hydrogenperoxid håret, og så begynder det at falme.

Efter påføring af peroxidet bliver hårene tyndere, misfarvede og begynder at bryde ned. Værktøjets virkning er kumulativ, ikke øjeblikkelig, og resultatet afhænger af hårets egenskaber. Hvis de er meget hårde og mørke, er det ikke sandsynligt, at hydrogenperoxid kan klare sådan et vanskeligt tilfælde.

For at uønsket hår skal forsvinde, er det nødvendigt at gå videre fra to regler:

 • langvarig brug
 • regelmæssighed.

Kun i dette tilfælde vil kunne opnå den ønskede effekt. Hvis du forsøger at angive varigheden af ​​brugen af ​​værktøjet, så er alt individuelt, og udseendet af de første resultater varierer fra to uger til flere måneder. Men hvis der efter 1 - 2 måneder ikke er nogen effekt, så vil det højst sandsynligt ikke blive vist.

På apoteker kan du købe peroxid i form af en spray.

Anvendelsesmåde: opskrifter

Hydrogenperoxid kan anvendes i sin rene form, hvilket i høj grad forenkler fremgangsmåden ved depilering selv, og det er muligt at fremstille forskellige blandinger baseret på peroxid. I nogle tilfælde øges procedurens effektivitet.

Anvendelse af peroxid i sin rene form

For at gøre håret på kroppen lyst og tyndt (og til sidst ophøre med deres vækst) kan hydrogenperoxid påføres dem i ren form. Det er meget bekvemt at bruge dette lægemiddel i form af en spray, som er nok til at sprøjte fødderne eller et andet problemområde af kroppen. Lad tørre i 15 minutter, vask derefter rester af produktet med rigeligt køligt vand. Efter lidt tid kan du fugtiggøre huden på applikationsstedet for cremen eller lotionen. Proceduren skal gentages op til tre gange om ugen.

Video: hydrogenperoxidhårafklaring

Blanding med ammoniak

For at øge effekten kan du blande hydrogenperoxid med andre lægemidler, såsom ammoniak.

 • 40 ml hydrogenperoxid 3%;
 • 10 ml varmt vand
 • 2 ampuller ammoniak;
 • 1 tsk sodavand.
 1. Det er nødvendigt at blande hydrogenperoxid og vand. Der skal lægges vægt på, at vandet kun skal være varmt, men ikke varmt.
 2. I en anden beholder blandes ammoniak og sodavand.
 3. Kombiner formuleringer.
 4. Derefter påføres blandingen på områder med uønsket hår.
 5. Hold 30 minutter. Vask af med sæbe og vand.

Proceduren skal gentages 2 gange om ugen indtil resultatet.

I kombination med ammoniak fjerner hydrogenperoxid uønsket hår mere effektivt.

Komprimere med peroxid og ammoniak

Kompress er egnet til små områder med uønsket hår. Og tværtimod vil det være ret vanskeligt at behandle for eksempel hele overfladen af ​​benene på denne måde.

 • hydrogenperoxid 3% - ¼ kop;
 • 1 tsk ammoniak;
 • 1 tsk mel.

Alle ingredienser skal blandes, derefter påføres på en serviet og påføres problemområdet i 20 minutter. Ovenfor for nemheds skyld og forøgelse af effektiviteten er det muligt at rulle en film op. Efter eksponeringstiden skal der vaskes med sæbe og vand. Proceduren udføres 2-3 gange om ugen.

Nogle kvinder anvender en creme på huden før proceduren til behandling af uønskede hår med hydrogenperoxid. Dette er gjort, så værktøjet ikke gør så meget skade på huden. Men det skal huskes, at kosmetikproduktet kommer på håret selv og danner på dem en beskyttende film, der forhindrer penetration af peroxid. Derfor kan anvendelsen af ​​fugtighedscreme og næringsstoffer påvirke resultaterne af proceduren negativt. Det er bedre at anvende dem, når peroxidet er vasket af.

Vejen "sommer"

Denne tilgang til problemet er ganske simpelt, men det er effektivt og ligesom nogle kvinder, så hvis du har de nødvendige betingelser, kan denne opskrift godt blive forsøgt. Områder med uønsket hår behandles med hydrogenperoxid, hvorefter det er nødvendigt at gå på solbad, det vil sige at skabe sådanne forhold, når direkte sollys kommer på præparatet. Dette bidrager til den samlede brænding af hår. Proceduren udføres 3 gange om ugen.

Hydrogenperoxid virker gradvist på uønskede hår, så du skal forberede sig på sommersæsonen og starte proceduren på forhånd.

Ulempen ved denne metode er, at den kræver visse muligheder, da det er svært at udføre denne procedure, mens i byen med den nødvendige frekvens. Og selvfølgelig kan det kun ske om sommeren. Det vigtigste, der skal huskes: Under ingen omstændigheder kan det ikke erstatte solens stråler med et solarium eller andre ultraviolette lamper. Kunstigt forbedret stråling kombineret med peroxid kan skade huden. Og selvom det er umærkeligt i udseende, vil hun stadig blive tilført stor skade.

Midler med hydrogenperoxid og bagepulver

De stoffer, der udgør bagepulveret, med konstant eksponering for hårene, bidrager til deres udtynding, og derfor tilføjer det til peroxidet, du kan opnå imponerende resultater.

 • hydrogenperoxid 3% - 1/2 kop;
 • taske med bagepulver;
 • 3 spiseskefulde af flydende sæbe;
 • 25 ml vand.

Alle ingredienser blandes og påføres områder med uønsket hår i 20 minutter. Du kan udføre proceduren 2 gange om ugen.

Hårfjerning i det intime område

Dette værktøj bruges til særligt dybe områder, og det er nødvendigt at sikre, at det ikke falder på slimhinderne.

 • hydrogenperoxid 3% - 2 teskefulde;
 • Vaselin - ½ tsk;
 • et par dråber shampoo;
 • en dråbe ammoniak.

Alle ingredienser blandes på områder, der er valgt til forarbejdning i 10-15 minutter, indtil præparatet tørrer. Derefter kan du vaske det af (det anbefales at først tørre af med en fugtig bomuldsstynge og derefter vaske den af ​​under rindende vand med sæbe eller shampoo). Det anbefales at ty til denne metode 1-2 gange om ugen, afhængigt af hudens følsomhed.

Kæmp indgroede hår med hydrogenperoxid

Et af de største problemer, som kvinder har i forbindelse med depilation, er udseendet af indgroede hår. Som regel er de i en eller anden mængde til stede i alle kvinder, der fjerner hår, især med voks, shugaring pasta eller epilator. Men nogle gange kan mængden af ​​indgroet hår blive kritisk. Derudover kan inflammatoriske processer forekomme på deres steder. Dette tvinger søge efter midler, der kan hjælpe i denne situation. Hydrogenperoxid har etableret sig som et af disse værktøjer.

Hydrogenperoxid hjælper mod indfødning af hår

Til fremstilling af sammensætningen, som hjælper fra indgroede hår, er det nødvendigt at tage pulveret af en badaga og hydrogenperoxid i et forhold på 1: 2. Bland godt til glat og anvend den resulterende masse på hudens problemområde. Eksponeringstiden kan være fra fem til femten minutter. Derefter skal værktøjet vaskes af med rigeligt varmt vand. Den optimale brugsfrekvens - 3 gange om ugen for at opnå det ønskede resultat. På brugenstidspunktet kan der være ubehag på huden. I en moderat grad betragtes dette som acceptabelt.

Lægemidlet virker som følger: På den ene side blødgør det huden, takket være, at det bliver meget lettere for hår at trænge igennem lagene, og på den anden side gør det også håret blødt og dermed deres vækst i den forkerte retning, hvilket fremkalder indvækst, ikke forårsager hudbetændelse.

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Kontraindikationer for brugen af ​​hydrogenperoxid omfatter:

 • allergiske reaktioner og idiosyncrasi;
 • graviditet;
 • hudsygdomme;
 • tør hud og tendens til irritation.

Mulige negative virkninger af brugen af ​​hydrogenperoxid:

Tilstedeværelsen af ​​uønskede virkninger på huden på steder, hvor lægemidlet anvendes, på grund af at hydrogenperoxid er ganske aggressiv betyder. Derfor skal du omhyggeligt overvåge, hvordan huden reagerer på lægemidlets anvendelse, når du anvender det. Hvis der er rødme, selv små, så desværre, skal brugen af ​​denne depileringsmetode stoppe. Yderligere anvendelse af peroxid vil føre til, at reaktionen bliver mere intens, og huden - at tynde. Det bidrager også til forekomsten af ​​allergiske reaktioner. Der er en irreversibel risiko for at gøre normal hud til tør, overfølsom og samtidig få allergi.

For at undgå uønskede konsekvenser er det nødvendigt at teste for en allergisk reaktion. En lille del af lægemidlet påføres området med følsom hud (normalt er underarmens indvendige ben) brugt i et par timer. Hvis der ikke er fulgt nogen reaktion, kan værktøjet anvendes sikkert.

Til depilering skal du bruge peroxidkoncentration på ikke mere end 3%

For at beskytte dig mod uønskede konsekvenser skal du følge reglerne:

 • Du bør ikke bruge en stor mængde peroxid, når du fjerner hår eller anvender det for ofte på grund af "jo mere - jo bedre", da det kan føre til forbrændinger.
 • ingen grund til at behandle huden med nogen lotioner eller rensemidler før depileringsproceduren med hydrogenperoxid, da fjernelsen af ​​det beskyttende lag af dermis forbedrer penetrationen af ​​peroxidet i det;
 • eksponeringstiden for lægemidlet bør ikke overstige 30 minutter;
 • hvis huden som følge af brugen af ​​peroxid stadig er brændt, skal den under ingen omstændigheder behandles med olieagtige stoffer.

I tilfælde af en forbrænding (og vedvarende rødme i huden er allerede sådan), vask det beskadigede område med rigeligt vand. Også hydrogenperoxid er godt neutraliseret af citronsaft eller citronsyre, der tidligere er opløst i vand.

anmeldelser

Jeg deler en måde at glemme om barbering af benene. Jeg føler mig ikke ked af det))) Lad der være mere glade kvinder i verden! Resultatet er ikke øjeblikkeligt, men uundgåeligt. Og effektens hastighed afhænger kun af regelmæssigheden. Så skal du fylde op på hydrogenperoxid fra apoteket. Bare lager op, fordi manglen på peroxid i det rigtige øjeblik er til stede - og nu er der ingen regelmæssighed... "Jeg har glemt at løbe til apoteket, måske i morgen, og så glemte jeg helt..." Derfor køber jeg flere stykker (ærligt, ikke mindre end 10 ) og hæld det i en bekvem dispenserflaske. Og alt hvad du skal gøre er at anvende peroxid på en bomuldsstynge og derefter på dine fødder. Meget enkel: Ingen grund til at yngle eller blande. Om morgenen og om aftenen blev det så naturligt for mig at rense ansigtet med en tonic. Efter påføring af peroxidet, skal du vente, indtil det tørrer (det er simpelthen ikke at tørre og gå om din virksomhed). Hvordan bliver håret af med: For det første bliver hårene misfarvede, for det andet bliver de tyndere, og til sidst forsvinder de bare, det vil sige, de bryder ned ved bunden. Bidrage til dette kan være sæt til hårfjerning, såsom dem, der sælges i butikker Fix Price. Selvfølgelig vil håret alligevel vokse tilbage, men de er ALDRIG lyse og tynde - det har vist sig mere end et år at bruge peroxid.

valuar

http://irecommend.ru/content/osvetlenie-volos-na-nogakh-effektivno-i-prosto

Der er mange måder at anvende hydrogenperoxid på. Jeg besluttede at prøve 2 måder at slippe af med uønsket kropshår. Metode 1: Fugt en bomuldsstynge med hydrogenperoxid og tør den hårige del af kroppen 2-3 gange om ugen. Håret bliver tyndere og lettere. 2 måde: En spiseskefulde peroxid blandet med en ske med flydende sæbe. Spred denne blanding på den hårde del af kroppen og lad i 15 minutter. Skyl efter 15 minutter med vand. Denne procedure udføres en gang om ugen. Hårene bliver tyndere og svagere hver gang, og snart vil de helt forsvinde. Jeg kombinerede begge veje: To gange om ugen gjorde jeg som angivet i den første metode, plus alt dette gjorde jeg den anden gang om ugen. Det viste sig, at min hud, eller rettere håret på den var i kontakt med peroxid 3 gange om ugen i ca. 2 måneder. Som forsøgspersoner valgte jeg mavenhår. Hvad har ændret sig efter 2 måneder. Det gør ikke noget. Jeg tog ikke engang et billede, fordi intet har ændret sig overhovedet. Hår som de var, så de forblev, lykkedes ikke engang. Jeg skriver alt dette, så du ikke spilder hverken tid eller hydrogenperoxid på ubrugelige ting.

IVA

http://irecommend.ru/content/moi-opyt-izbavleniya-ot-volos-na-tele-s-pomoshchyu-perekisi-vodoroda

I betragtning af overflod af metoder til hårfjerning og depilation, for en moderne kvinde er problemet med uønsket kropshår fuldstændig løseligt. Hovedopgaven er at vælge en bestemt metode. Og meget ofte, som før, stopper dette valg på hydrogenperoxid. Det er dog værd at huske, at resultatet af dets anvendelse afhænger af de enkelte egenskaber. Der er forskellige anmeldelser om brugen af ​​dette værktøj. Det hjælper nogen på kort tid, og efterlader det helt ligegyldigt på grund af ineffektivitet. Men da depilering med hydrogenperoxid ikke er en kompliceret procedure og ikke tager meget tid, vil det ikke være svært at teste denne metode på dig selv. Der er enhver chance for, at uønskede hår virkelig forsvinder.

Måder at fjerne ansigtshår for evigt

Kvinder står ofte over for overskydende ansigtshår, som ødelægger udseendet og giver anledning til mange komplekser.

Dette kan være "Brezhnev" øjenbryn eller naturligvis vise overskæg. Disse damer er bekendt med et sådant problem som permanent ansigtshår fjernelse.

I dag er kosmetologi bekendt med forskellige metoder og metoder, der hjælper med at slippe af med overskydende hår.

Sådanne metoder som laser hårfjerning, fotoepilation osv. Er kun relevante på en kosmetologs kontor, og prisen på sådanne tjenester, hvis du fokuserer på anmeldelser, ofte "bider".

Problemet med overskydende ansigtshår eksisterede længe før udseendet af skønhedssaloner, og vores morfars bedstefars eller anden måde klare det. Mange af disse metoder, siger anmeldelser, bruges med succes i dag.

På trods af overflod af kosmetiske tjenester, som indebærer fjernelse af overskydende hår i ansigtet, bruger flere og flere kvinder traditionelle metoder til fjernelse. Dette sparer tid og penge, fordi omkostningerne ved kosmetiske tjenester af samme orientering ofte er meget høje. Dette fremgår af mange anmeldelser.

Uønsket hårfjerning ved flossing

Dette er et ret gammelt redskab, der blev brugt af perserne. Du kan tørre huden på ansigtet med et stykke is eller salve med anæstetisk creme. Anmeldelser hævder, at dette vil undgå uønsket smerte.

For proceduren skal du tage den sædvanlige tråd ca. 50 cm lang og binde den i en ring. Så har du brug for flere gange (6-8) for at overlappe trådens ring, så resultatet er tegnet "uendelig".

I hver af de to ringe skal du passere indekset og tommelfingrene, dvs. Vi strækker tråden i form af den lyvende otte med fire fingre, mens vi laver en ring lidt mindre end den anden.

Hårfjerning på ansigtet med en tråd udføres på grund af indtrængen af ​​unødvendige hår i det snoet område. Spred den mindre ring med fingrene, den snoet del vil bevæge sig, gribe og trække hår ud.

Trådteknikken er ganske enkel, og det tilgængelige materiale er altid nemt at finde hjemme. Anmeldelser af kvinder viser, at det er et ganske effektivt middel til fjernelse af hår.

En lignende procedure tilbydes i saloner. Sandt nok bliver der nødt til at betale for det. Udgifterne til hårfjerning fra ansigtet bør kontrolleres direkte hos en specialist.
til menuen ↑

Kaliumpermanganat mod overskydende hår

Du kan foretage hårfjerning og kaliumpermanganat. For at gøre dette skal huden på ansigtet dampes med kogende vand med kaliumpermanganat.

Som med en forkølelse skal du placere dit ansigt over dampen, dække dig selv med et håndklæde og sidde lidt i et bad. Når opløsningen er lidt kold, skal du anvende den på de dampede områder i ansigtet, hvor hårfjerning er påkrævet.

Forsigtig! Kaliumpermanganat kan brænde huden, så du bør ikke anvende det på hele ansigtet. Derudover er de behandlede områder malet, så denne metode er bedre at bruge om natten før weekenden.

Anmeldelser af kvinder vidner om den høje effektivitet af denne metode, men resultaterne er mere tilfredsstillende for ejere af tyndt og let hår.
til menuen ↑

Fjern overskydende hår sodavand

Måske er en af ​​de mest populære metoder i dagligdagen at fjerne overskydende vegetation med sodavand. Til implementeringen skal du lave en sodavand: et glas kogende vand + tsk. sodavand.

Opløsningen bør omrøres godt og mætte dem med et stykke fleece. Løs det derefter på ansigtet (hvor du skal slippe af med håret) med tape og gå til morgenen.

Anmeldelser hævder, at tre procedurer er nok til, at ansigtshår svækkes og falder for evigt. Efter proceduren er det ønskeligt at fugtige huden med en creme, da sodavand kan tørre det ud og føre til flak. Da prisen på sodavand er lille, for eksperternes skyld kan du prøve.

Hydrogenperoxid vil hjælpe?

Ofte udføres fjernelse af uønsket ansigtshår hos en kvinde med det sædvanlige peroxid, som er til stede i næsten alle medicinskabinetter. Hun skal tørre hendes uønskede ansigtshår tre gange om ugen. De lyser først og til sidst svækkes og falder for evigt.

Anmeldelser af piger vidner om effektiviteten af ​​sådan bortskaffelse af hår, kun proceduren kræver en lang og regelmæssig gennemførelse. I betragtning af prisen på peroxid er metoden praktisk taget fri.
til menuen ↑

anmeldelser

Alevtina Ivanovna, 46 år gammel:

"Selv om 30 år begyndte antenner at dukke op over min læbe. Jeg plukkede jævnligt dem ud. På en eller anden måde nævnede naboen i en samtale om et lignende problem, at hendes ven tog ud antennerne med kaliumpermanganat.

Jeg besluttede også at prøve, selvom jeg sjældent ty til folkemæssige retsmidler. Resultatet, for at være ærlig overrasket mig. Jeg gjorde omkring 6 behandlinger, og hårene holdt op med at vokse helt. Derfor anbefaler jeg nu mangan til alle, der er bekendt med dette problem. "

"Piger, jeg har længe lider af hår mellem øjenbrynene. Og øjenbrynene smeltede næsten på næsen, som en bonde, ærligt. Efter plukning blev hårene endnu hårdere og mørkere. Jeg blev reddet fra denne ulykke kun af peroxid.

I begyndelsen var håret misfarvet, og så ønskede ikke at vokse overhovedet. Generelt korroderede jeg dem. Men jeg anvendte denne teknik i omkring en måned hver anden dag. Hvis du har tålmodighed, så prøv. Anbefales. "

Hydrogenperoxid: Fjerner uønsket hår én gang for alle

Siden oldtiden er kvinder på udkig efter det mest effektive middel til at bekæmpe uønsket hår på ansigt og krop. De er villige til at udholde smerten ved at trække ud, lide af skæreblade og bruge fantastiske summer til laserprocedurer. Men alt er meget lettere. Du kan fjerne hår billigt og smertefrit lige hjemme, du skal bare kende den rigtige opskrift.

Hvordan virker peroxid?

I hver lejlighed er der ikke en boble med hydrogenperoxid. Han er altid ansvarlig for værtinden i tilfælde af et snit og behovet for at stoppe blodet. Men dens anvendelse kan findes i kosmetisk problematik. På et tidspunkt vil hårperoxid ikke fjerne. Men med regelmæssig brug kan du løse dette problem. Dette er en forholdsvis blid hudpleje metode til fjernelse af hår. Det rammer ikke tegnebogen og er let at anvende.

Anmeldelser bekræfter, at hydrogenperoxid permanent kan fjerne uønskede hår. Denne epilating middel er universelt egnet til at slippe af med uønsket hår på ben, ansigt, hænder, krop. Det er især kendt for dets antiseptiske og hvidtekalkningsegenskaber. Hydrogenperoxid er en bestanddel af hårfarve.

Handlingen for at slippe af med håret skyldes dets lysende egenskaber. Der er en gradvis ødelæggelse af pæren, hvorefter huden får ekstraordinær glathed og silke.

Bemærk at hjemmelavede bobler oftest indeholder 3% hydrogenperoxid.

Denne koncentration vil ikke være tilstrækkelig til at udrydde det flerårige problem. Derfor kigge efter 5% til salg, og selv 10% er bedre. Overdrive det ikke.

Der er en 30% hydrogenperoxid, bedre kendt som perhydrol, hvor du risikerer at tjene en alvorlig forbrænding. I intet tilfælde fristes ikke, desto stærkere løsningen er jo bedre. Dette er en vildfarelse, der tror på, at du kan miste sundhed. I stedet for hårfjerning handler dine tanker om den smertefulde og lange helbredelse af huden.

Opskriften på hjemmet bortskaffelse

I processen med at fjerne uønsket hår anvendes peroxid både som et enkelt middel og som en bestanddel af blandingen. Vælg den opskrift, du vil lide:

 • To gange om dagen fugtes hår i det ønskede område af kroppen eller ansigtet med hydrogenperoxid i flere dage. Hvis du bruger proceduren i den varme årstid, vil det ikke være overflødigt at gå ud i solen efter ansøgningen. Det vil bidrage til hurtig lynnedslag og udtynding af hår. Solbadning er nok tre gange om ugen.
 • Forbered en blanding af 50 ml. 5% hydrogenperoxid, 10 dråber af en vandig opløsning af ammoniak (ammoniak) og en lille mængde hvedemel. Bland grundigt. Påfør blandingen i huden i højst 15 minutter, skyll derefter grundigt.
 • Bland 1 tsk hydrogenperoxid og 5 dråber ammoniak. Tilsæt 1 tsk flydende sæbe. Forsæt blandingen med det ønskede område. Efter en kvart time skylles med kamilleopløsning. På denne måde kan du epilere huden ikke mere end 1 gang om ugen.

Før brug skal du sørge for, at du ikke er allergisk over for komponenterne i cremer og blandinger. Det vil ikke være overflødigt at læse anmeldelser og anbefalinger fra eksperter.

Egenskaber ved epilering med hydrogenperoxid

Efter at have brugt peroxid, glem ikke at hudpleje er nødvendig. Fugt din hud dagligt for at holde det tørt. Sug din hud op med cremer og olier. Vaseline vil perfekt klare denne opgave. Det giver dig mulighed for at blødgøre huden, genoprette vandbalancen. Tør huden om muligt med urteafkogning, de vil desinficere det og fylde det med styrke.

Tynde blonde hår er lettere at slippe af med. Men på trods af denne kendsgerning er det ideelle aktivitetsområde virkelig hænder og fødder ifølge anmeldelser. For det første vil peroxidet misfarve mørke hår og bekæmpe deres stivhed, og så fuldstændigt udrydde dem over tid, svække pærerne. Peroxid hjælper med at fjerne hår på ansigtet, især hårfjerningshår på overlæben.

Hårfjerning af hydrogenperoxid

Skønhedssektoren står ikke stille, og i dag er mange forskellige metoder til depilering blevet opfundet for enhver smag og budget.

Ingen vil argumentere med den anerkendte kendsgerning, at dens skønhed skal være betroet af fagfolk. Men på trods af dette vil der altid være eventyrere, der drømmer om at slippe af med uønsket vegetation på kroppen ved hjælp af folkemetoder derhjemme. Vi vil beskrive en af ​​disse "bedstemors" metoder i denne artikel, nemlig hårfjerning ved hjælp af hydrogenperoxid.

Hvad er essensen af ​​metoden med hydrogenperoxid fjernelse af håret?

Efter at have læst et dusin kvindefora, lærte vi om tre måder at slippe af med uønsket hår med hydrogenperoxid:

 • Det foreslås at anvende tre gange om ugen to gange om dagen til de nødvendige områder af en 5-10 procent opløsning af hydrogenperoxid. Det antages, at den bedste effekt kan opnås ved at tage solbad efter anvendelse af opløsningen. Efter 15 minutter skal opløsningen skylles med varmt vand.

Dette er vigtigt!

Under ingen omstændigheder må der ikke anvendes en 30 procent peroxidopløsning (perhydrol). Dette kan forårsage forbrændinger og skorstedannelse i det berørte område.

 • Også tilbyde en måde at fjerne hår med hydrogenperoxid og flydende sæbe. Du skal blande en teskefulde peroxid, en teskefuld flydende sæbe og fem dråber ammoniak. Den resulterende cremede blanding anbefales at anvendes i ti minutter, en gang om ugen.
 • I sammensætningen af ​​den tredje metode: 50 ml. fem-seks procent opløsning af hydrogenperoxid, ti dråber ammoniak og lidt mel. Den resulterende pastaagtige blanding foreslås anvendt en gang om dagen et par gange om ugen.

Vores eksperiment

Hvilke slags vanvittige folkedannelsesmetoder vores trofaste kvindelige professionelle medarbejdere forsøgte ikke på egen hånd for eksperimentets skyld og tørrede deres hud med sodavand og brændte med en opløsning af kaliumpermanganat.

Efter at have læst anmeldelser om hårfjerning med hydrogenperoxid besluttede vores medarbejdere at teste denne metode. Vi indrømmer ærligt, denne metode er den mest uskadelige af alle ikke-professionelle metoder, som vi testede. I løbet af måneden påførte to piger en blanding af peroxid og flydende sæbe i huden på armen.

Ikke overraskende var der ingen tvivl om at slippe af med hår. Den første test, mørkhudet pige, hår fik en lysere nuance. I den anden ene, hvidhåret og blondhåret, blev håret mærkbart groft og erhvervet en karakteristisk bleget "perhydrol" farve. Huden i de områder, hvor blandingen blev påført, mærkbart tørret ud i begge piger. Vores dom er, at det maksimale, der kan opnås ved fjernelse af hårfjerning med hydrogenperoxid, er at lette uønsket hår, men ikke at ødelægge det.

Hårfjernelse resultat af hydrogenperoxid

anbefalinger

Så hvis du efter at have læst et stort antal anmeldelser om fjernelse af hår med hydrogenperoxid, stadig vil prøve denne metode, skal du overveje vores tips:

 • Forsigtig ikke fugtgivende huden, enhver ikke-professionel eksponering kan skade din hud, og peroxid kan tørre det meget ud;
 • Vi anbefaler ikke solbadning efter anvendelse af løsningen. Som praksis har vist, vil du ikke slippe af med uønsket hår, og bleget hår bleget i solen på baggrund af garvet hud vil være meget mere mærkbar;
 • Vi anbefaler kraftigt at forsøge at slippe af med uønsket ansigtshår på denne måde. Fluppen over læben, efter påføring af peroxid, vil hærde og erhverve en misfarvet gulfarve, og det vil kun tiltrække opmærksomhed. Vær opmærksom på at i vores studie kan du gøre proceduren for shugaring af overlæben ved hjælp af "Depilux-Bio" -teknologien til en meget attraktiv pris.
 • Glem ikke, at en tre procent peroxidopløsning ikke er nok selv til afklaring, en tredive procent vil forårsage alvorlig forbrænding.

Kære damer, vi minder om, at hårfjerning med voks og sukker (shugaring) er langt den mest effektive og eftertragtede metode til depilation. Professionelle og delikate specialister fra Depilux Beauty Studio vil altid finde en tilgang selv til den mest krævende klient og vil gøre enhver procedure til en fornøjelse.

Hårfjerning med kaliumpermanganat

Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta