Sådan forbereder du på laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en fantastisk måde at fjerne uønsket hår på. Takket være det kan du fjerne dem på forskellige dele af kroppen: på ansigt, ben og arme i bikini og underarms område. Af stor betydning er forberedelsen til laser hårfjerning. Så ca. en måned før proceduren bør du ikke solbade, fordi huden for så vidt som den bedste effekt og fravær af forbrændinger skal være så kontrast til hårene som muligt. Dette ved, at mange foretrækker at fjerne overskydende vegetation i den kolde årstid. Hvis håret skal fjernes med en laser om sommeren, skal måneden før proceduren og måneden efter det behandles med en særlig solcreme. Til disse formål, perfekt creme med en SPF på 50 enheder. Det giver 100% UV beskyttelse.

Skal jeg barberes før laser hårfjerning?

Ca. en måned før laser eksponering til huden, ikke trække hårene, lette dem eller gøre voks depilation. Umiddelbart inden selve proceduren er det ikke nødvendigt at barbere, men det skal ske 2-3 dage før det. På grund af dette aktiveres hårvækst, og du opnår fremragende resultater. Den bedste effekt kan opnås, hvis hårlængden til laserfjerning er 3-4 mm, men hvis de vokser meget længere, kan hårfjerning blive mere smertefuldt.

Hvordan forbereder man sig til laser hårfjerning?

Før du udfører manipulationen af ​​huden, skal du rengøre dig godt af kosmetik, lotioner, deodoranter og andre ting. Før proceduren kan kun en særlig bedøvelsescreme anvendes. I nogle tilfælde omfatter forberedelse til proceduren opvarmning af det tilsvarende område med en varm kompressor. Også før laserepilation skal kosmetologen passe på, at patientens øjne er beskyttet mod lyse stråler med mørke briller. Mange mennesker, der ønsker at slippe af med overskydende hår, er interesserede i ikke kun hvad man skal gøre før laser hårfjerning er nødvendig, men også hvad der skal undgås.

I denne forbindelse rådgiver flertallet af specialister på dette område 2 uger før proceduren at udelukke brugen af ​​antibakterielle og hormonelle præparater, antibiotika. Derudover anbefales det at teste hudens følsomhed til laseren et par dage før den første session. Forresten kan forberedelse inden laser hårfjerning også omfatte overfladebehandling med fugtighedscreme: Dette skal gøres hver dag i ugen forud for proceduren.

På grund af sådanne foranstaltninger bliver det lettere for huden at dele med hårene, dens følsomhed vil blive lidt reduceret. Imidlertid anvendes smertelindring sommetider før proceduren. Det involverer påføring på det behandlede område af gelen med lidokain. Men gnide huden med alkohol en uge før laser eksponeringen er bare ikke det værd, fordi det vil gøre det tørre og dermed gøre hårfjerning vanskeligere, det vil øge de smertefulde fornemmelser.

Hvordan forbereder man på fjernelse af laserbikini?

Hvis det er nødvendigt at fjerne hår i en sådan intim zone, så før laserbehandling af bikinizonen, skal man styres af de samme principper, der gælder for andre dele af kroppen. Takket være denne type hårfjerning vil du være i stand til at fjerne vegetationen, både i et lille område og helt i puben, i området mellem skinkerne. Det vigtigste, der bør omfatte forberedelse til laserhårfjerning af en bikini, barberer i dette område 2-3 dage før proceduren. Hvis det ønskes, kan man i 30-60 minutter før proceduren anvende anæstetisk creme. Forresten er bikinizonen, sammen med armhulerne og området over læberne, den mest følsomme. At vide, hvordan man forbereder sig til laser hårfjerning, kan du opnå gode resultater og minimere ubehag.

Hvordan man udfører kompetent forberedelse til laser hårfjerning?

Korrekt forberedelse til laser hårfjerning - nøglen til opnåelse af et vellykket resultat og fravær af komplikationer. Hvis der er gået glip af forberedende procedurer, er der risiko for manglende fjernelse af håret og udseendet af konsekvenser. For at undgå dette skal du forstå præparatets specifikationer.

Behovet for korrekt forberedelse

Forberedelse af huden af ​​området, der skal udsættes for lysstrålen, er obligatorisk. Inden du går på hårfjerning, skal du kontakte en kompetent specialist. Det er bedst, hvis det er den skønhedsekspert, der vil foretage fjernelse af vegetation.

Det skal forstås, at hver hårfjerningsprocedure har kontraindikationer. Hvis patienten ikke er bekendt med dem, øges risikoen for sundhedsskader. En kvalificeret mester har den rette lægeuddannelse og vil være i stand til at fortælle alle nuancer af laser hårfjerning for at undgå efterfølgende problemer.

En kompetent kosmetolog vil hjælpe dig med at vælge den type laser: Hvis huden er lys, vil fjernelsen af ​​håret med en alexandrit laser være optimal. Frihed fra vegetation diode laser er anvendelig for enhver hudtype.

Hvordan forbereder man sig på proceduren?

Forberedelse til laser hårfjerning kan opdeles i flere hovedtidsfaser:

 1. For en halvanden måned. På dette stadium anbefaler kosmetologer ikke at solbade i solen og ikke at bruge hårfjerning med en epilator, der påvirker follikelroten. I dette tilfælde er voksning, elektrolyse og plukning af vegetation kontraindiceret. Hvis dette er gjort, vil hårsækken dø, derfor har laseren ikke et mål for synet, og proceduren bliver meningsløs.
 2. I 2 uger. Tag ikke tetracyclin-antibiotika, gå til en solbad og brug alkoholbaseret kosmetik. For korrekt at forberede laser hårfjerning, nægter vi i 10-14 dage at besøge poolen og begrænse fysisk anstrengelse.
 3. I 1 dag. På dette stadium er det nødvendigt at barbere håret før laser hårfjerning på de dele af huden, der vil blive påvirket af lysstråling. Til disse formål er den mest hensigtsmæssige depilation med en almindelig barberkniv eller en speciel depilatory creme.

Nogle piger er interesserede i, om det er nødvendigt at dyrke hår før epilering? Svaret vil være negativt - tværtimod skal de fjernes. Forskellige områder af kroppen kræver nogle forskelle i forberedelsen. For eksempel at forberede området af armhulerne til laser hårfjerning, skal du barbere dit hår 1 dag før proceduren. Samme tidsrum gælder for bikiniområdet.

Forberedelse til laserhårfjerning på ansigtet indeholder alle de anbefalede anbefalinger, dog skal vegetationen i overlæbeområdet fjernes med en barbermaskine 4-8 timer inden proceduren begynder. Alle andre dele af kroppen - dele af arme, ben og andre - anbefales at barbere 3 dage før epilationens begyndelse. Det bemærkes, at den minimale hårlængde skal være 1 mm.

En liste over hvad du kan gøre før laser hårfjerning:

 • brug depilatory creme;
 • anvende en barbermaskine;
 • Anvend tanningskrem på huden i tilfælde af tvungen tilfælde.

Glem ikke, at det er nødvendigt at overholde tidsplanen for besøg hos kosmetologen til gennemførelse af gentagne procedurer. Det er kun nødvendigt at dyrke hår, hvis det før blev fjernet med voks eller elektrolyse.

Kontraindikationer

Forberedelse af proceduren omfatter obligatorisk fravær af alle tilgængelige kontraindikationer. For at kontrollere deres tilgængelighed anbefaler vi, at du gør dig bekendt med listen:

 • Solbrænding - det anbefales at begynde at lave sessioner allerede om vinteren, når hudområderne lukkes under tøj;
 • hudsygdomme i eksacerbation eller kronisk fase;
 • et stort antal mol i stedet for den laserbehandlede overflade;
 • smitsomme forkølelser
 • onkologi;
 • herpes;
 • åreknuder - dette forbud gælder for områder af ben og arme
 • kroppens tendens til at danne keloid ar - vævsproliferation i skadeprocessen
 • tilstedeværelsen af ​​forbrændinger
 • amning eller graviditet
 • Tilstedeværelse af allergiske reaktioner: Udslæt, irritation;
 • nederlag i huden med slid og ridser.

Vegetation under pubertet har sine egne egenskaber, og hvis de fjernes ved hjælp af lasermetoden, vil den efterfølgende vækst af håret efter en tid blive kendetegnet ved mørk farve og stivhed.

Det er værd at huske på, at lasermaskinen ikke vil se grå og for let hår - i dette tilfælde er proceduren ubrugelig.

Mulige konsekvenser

Eksperter er enige om, at laser hårfjerning ikke skader og ikke forårsager smerte. Dybden af ​​penetrering af bjælken er 1-4 mm, men hvis patienten har kontraindikationer, eller at kosmetologen ikke er tilstrækkeligt kvalificeret, kan der opstå komplikationer. Disse omfatter:

 • forbrændinger;
 • hudpigmentering;
 • allergiske reaktioner
 • folliculitis;
 • herpes udslæt;
 • synsproblemer.

Den sidste komplikation fremkommer i mangel af særlige beskyttelsesbriller foran patienten. Laseren udsender lys, hvilket har en skadelig virkning på synet, derfor er du i salonen forpligtet til at bære briller til kundens øjne.

Umiddelbart efter proceduren kan der forekomme svag hævelse og rødme. De kræver ikke særlig behandling og bestilles inden for 24 timer. Dette hudreaktion opstår på grund af eksponering for laser energi: hår opvarmer og absorberer energi. For at undgå dette skal du spørge kosmetologen om at afkøle huden, inden du starter proceduren.

Hudpleje efter epilering

De fleste patienter er interesseret i spørgsmålet om, om de skal barberes efter laser hårfjerning. Eksperter siger, at den bedste måde at fjerne vegetation i processen med at gennemføre sessioner er en regelmæssig barbering. Med denne effekt er follikelen ikke påvirket.

Efter proceduren anbefales at overholde disse tips:

 • Våd ikke det behandlede område i løbet af dagen;
 • Udsæt ikke kroppen til fysisk anstrengelse i løbet af de første 3 dage;
 • Tag ikke lange bade i to uger;
 • brun ikke uden brug af beskyttende creme;
 • Brug ikke skrubber i ca. 2 uger;
 • efter epilering er lys makeup tilladt den næste dag;
 • Brug ikke medicin - i denne henseende er det værd at konsultere med en specialist.

Den første uge anbefales at anvende på huden Bepanten, som har en beroligende effekt. Derudover vil en fugtighedscreme anvendt til de behandlede områder flere gange om dagen være nyttig.

Det er let at forberede sig på proceduren, hovedmålet er at overholde alle de specificerede krav og lytte til anbefalingerne fra den behandlende kosmetolog. Så vil effekten af ​​laser hårfjerning kun give et positivt resultat.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Før laser hårfjerning

Skal jeg barbere håret før laser hårfjerning?

Vi finder ud af alt om barbering og laser

Dem, der vil gøre permanent hårfjerning, vil gerne vide, hvordan man opfører sig inden laser hårfjerning. Barbering eller ej er det mest almindelige spørgsmål på forummet. Lad os prøve at svare på det. Men lad os først og fremmest huske essensen af ​​epilationen med en laser og hvorfor den hedder permanent.

Laser hårfjerning - en komplet sejr!

I dag er laser hårfjerning en nyhed af professionel kosmetologi, den bedste måde at dele med unødvendig vegetation. Efter færdiggørelsen af ​​procedurerne sikres den længst mulige effekt af hudens glathed, og med regelmæssige understøttende procedurer (som i øvrigt skal bruges mere end 1-2 gange om året), kan du sikkert erklære at du er helt fjernet for evigt. På grund af et sådant varigt resultat kaldes laser hårfjerning permanent.

Kernen i teknologien ligger i laseropvarmning af melaninpigmentet, hvilket farger vores hår en mørk farve. Den opvarmede hårpære (follikel) kollapser uden mulighed for genopretning og vokser ikke længere. Det eneste, der mørker hele glæden ved laser hårfjerning er, at du kun kan ødelægge hår, der allerede er vokset. Og vi har dem kun 10-30%. Derfor, i en session for at få perfekt glathed vil ikke fungere.

Hvordan opfører sig før laser hårfjerning?

For at laser hårfjerning skal gå så produktivt som muligt og fjerne så meget hår som muligt i en session, skal du ordentligt forberede dig på det. Først og fremst barberer du det berørte område. Og det er ikke kun på grund af forebyggelsen af ​​mulige forbrændinger, som mange tror.

Hvis det bestrålede hår bestråles, vil den rettede energi blive fordelt langs hele længden, og kun dens del vil nå folliklen. Selvfølgelig vil proceduren blive mindre effektiv, og du vil have brug for et meget større antal ture til epilationscentret. Nogle flere specialister, der har set længere end nødvendigt hår, skal blot tilføje effekten af ​​enheden. Og her er der risiko for forbrændinger.

Ud over den obligatoriske barbering, før laser hårfjerning:

 • du kan ikke solbade
 • Brug ikke kosmetiske produkter baseret på alkohol.

Hvad skal hårets længde være før laser hårfjerning?

Den gennemsnitlige hårlængde, når den fjernes med laser, er 1 mm. For at håret skal vokse til en sådan længde, skal du som regel have barbering:

 • armhuler og intim zone - på en dag;
 • resten af ​​kroppen - i tre dage.

Men nogle klinikker beder patienterne om at barbere straks før proceduren. Dette skyldes den type laser, der vil blive brugt. Derfor er det værd at afklare disse oplysninger med din mester.

Mange skønhedsstudier i Moskva tilbyder sig selv at præprocessere epilerede zoner. Hvis du frygter, at du ikke vil kunne ordentligt forberede, spørg om det kan gøres direkte i kabinen.

Laser hårfjerning - kan jeg barbere efter?

Ikke mindre spørgsmål og hvordan man fjerner hår efter laser hårfjerning.

Reglen her er én ting - for at opnå det bedste resultat er det nødvendigt at irritere folliklerne så lidt som muligt for ikke at provokere deres videre vækst.

Det er ideelt, håret ville slet ikke røre ved. Men at gå en "håret bjørn" i et år og et halvt eller to (nemlig et kursus kan strække sig i en sådan periode afhængigt af hvor lang tid du har en session), ikke alle vil beslutte. Derfor vil barbering, hvor håret simpelthen skæres af ved roden, være her bortset fra konkurrencen.

Foruden barbering kan håret være pænt trimmet med neglesaks. Denne mulighed er velegnet til kvinder, der fjerner hår i ansigtet, eller dem, der har tyndt og let hår.

For at gøre dig tilfreds med resultatet af din laserfjerning, følg blot alle anbefalingerne. Tag alvorligt spørgsmålene om forberedelse, og så kan du trygt sige, at du har løst håret i lang tid og billigt.

Laser hårfjerning - anmeldelse

Barberer eller ikke barberer? Intet spørgsmål overhovedet! Gør det så håret ikke vokser!

Hej alle og hej!

Vi piger er så modstridende, vi har brug for tykkere hår, og så pludselig tyndere, hvor der absolut ikke er nogen tæthed i ansigtet.

Før en vigtig begivenhed blev det besluttet at "rense fjerene" og slippe af med uønskede hår.

Mine advarsler om æstetik:

Billeder er, de er nødvendige. Jeg forstår, at det ikke er helt behageligt, men hvis du læser min anmeldelse, betyder det at du er interesseret i laser hårfjerning, der er fotos af den aksillære del.

Plan X blev udviklet, hvilket indeholdt laser hårfjerning af armhulerne og udvalgt en diode laser som assistent mod overskydende hår.

Min mor og søster kastede deres hænder i kor og forsikrede dem om, at de ikke burde bogstaveligt talt "gøre tåbelighed", "fordi det der er givet af naturen, er der ingen grund til at forstyrre." Jeg talte med læger om dette emne, alle sagde en ting, at laser hårfjerning ikke skader kroppen.

• Umiddelbart og om alting •:

Apparat-laser hårfjerning i dag er tre-diode, alexandrit og neodym.

Jeg gentager, at jeg valgte diode-metoden.

Virkningsmekanismen for laserstråling:

Laserstrålen trænger ind i huden til en dybde på 4-6 mm, hvilket er ret nok til at påvirke hårfollikelens melaninceller, og karret fodrer det. Melanin absorberer energien fra laserstråling og forårsager hår

overophedning og forbrændinger.

I dette tilfælde er foderbeholderen irreversibelt forseglet. Laserstrålen selv virker ikke på huden. Irritation, smerte og forbrændinger er normalt et resultat af overførsel af varme fra det brændte hår til de omkringliggende follikelvæv.

I en af ​​salonerne, lige om efteråret, var der en andel - i stedet for 1200 rubler, 50% (af underarmene) en rabat på 600 rubler. for første gang var alle efterfølgende rabatter ikke gældende.

Forberedelse er enkel, men nødvendig:

Før proceduren om 12 timer skal du fjerne alt det der er unødvendigt, så du skal slippe af med det.

Og på den fastsatte dag med et bredt smil, en gummipung og et pas til at komme til salonen.

Ved at udfylde et standard spørgeskema (allergier, hvilke lægemidler du tager, om der har været operationer osv.) Vil du blive inviteret til at se en læge, der vil rådføre dig med dig og eventuelt stille dig yderligere spørgsmål.

Efter at have sørget for, at laseren ikke var kontraindiceret for mig, foreslog lægen, at jeg lå på sofaen med mine arme op (for den aksillære del) og fortalte mig at hvile.

Før proceduren blev der påført en speciel gel, præbehandlet område, som blev depileret.

Bære specielle briller (næsten som sol), vi solbade og slappe af. Havet er støjende, et sted et sted langt væk lyden af ​​cikader er hørt, solen bager.. Åh! Åh, hun bager så meget!

Og så huskede han, at jeg slet ikke var til søs, men på en laser med en læge. Læge, hjælp!).

Og selv solcreme, gel hjælper ikke fra forbrændinger.

Faktisk lider nogen af ​​denne korte procedure med anæstesi. Jeg indrømmer, og jeg er næsten selv henna, lasermesteren overrasket og roste over, at jeg ikke engang rynkede (faktisk var jeg bare bange for at virke som tørret frugt)).

Ja det gør ondt, men det bakker og brænder, men det er acceptabelt.

Hvis der er en meget høj smertetærskel, må du ikke nægte anæstesi.

På diodapparatet anvendte epilatormasteren 2 typer af bølger med forskellige parametre for større effektivitet. En bølge er blød, rolig, den anden brænder og en sådan fornemmelse trænger dybere ind i elektriske strømme.

HVORDAN SKAL DU FORDELDE DERES EFTER PROCEDUREN:

1. Dagen tillader dig ikke banketterne med kranse, saunaer og ture til solariumet.

2. Tre dage for at undgå antiperspiranter og alkoholholdige produkter.

3. Køb bepanthen eller dens analoge på forhånd og behandle depilerede områder.

4. Det er lov til at skælve og bølge lykkeligt i forskellige retninger, som f.eks. "Blæse nogen til mig!"

5. Det er uønsket at barbere de resterende hår, det er bedre at lade dem være alene i et stykke tid.

Hvad du behøver at vide:

Uden at læse, uden at studere, besluttede jeg mig at afslutte en uge før arrangementet. Det viser sig, at du skal gøre hårfjerning en måned før vigtige begivenheder, før en ferie eller før nytår, for at slå Far Frost direkte eller endda før hvad begivenhed, og selv for sig selv netop sådan. I en måned, ikke mindre.

VIGTIGT! Laserbehandlet hår falder igennem. Tre uger.

I særligt følsomme personer kan der allerede falde i en uge. Men det er ikke værd at stole på følsomheden. Vent ikke på resultatet her og nu.

Lægen forklarede, at huden fra første gang ikke ville være fuldstændig glat og for altid fri for hår, mindst 8 procedurer vil være nødvendige. Jeg stemte ind for dem selv tog en kampposition til at gøre laser hårfjerning i andre områder.

Nej, du, jeg har aldrig set ud som en masochist, bare vi husker alle om nogle ofre for skønhedens skyld.

Dagbog af begivenheder i armhulerne:

1. Umiddelbart efter proceduren er der en følelse af stramhed i udførelsesområdet, og du føler også svage forbrændinger og rødme.

2. Efter to dage går alt væk, du glemmer, at der generelt var noget som en påmindelse om, hvad der skete, du ser små skorper i depressionsområdet.

3. Den tredje dag efterfulgt af den fjerde er der ingen fornemmelser. Skorpen passerer, fortsæt med at behandle bepantenom.

4. Den femte dag. Synlige forbedringer faldt rødheden til sidst, hårene på plads.

5. I løbet af ugen blev det bemærket, at hårene vokser mindre, og næsten ingen vækst blev observeret.

6. Efter 2 uger og tre dage i depilationsområdet er huden glat, ikke ridset, uden hår. De faldt i op til 3 uger.

Jeg gjorde det igen. For anden gang var det slet ikke forfærdeligt - jeg blinkede bare, lægge sig ned og alt var klar og barberet.

Resultat * lad os se *:

Razor fjernelse før og efter laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en effektiv metode til at eliminere unødvendigt hår på huden, forberedelse der indeholder et par nuancer. Der er mange uenigheder om, hvorvidt det er muligt at barbere sig før laserfjerning og efter denne procedure. Hvor mange mennesker - så mange meninger, men glem ikke: mange tager fejl i dette spørgsmål. Lad os se på alle de komplicerede forberedelser til en laser session og overveje følgende dilemma: barberer du dit hår efter en session eller ej?

Indhold:

Kort om laser hårfjerning

Skal jeg barberes?

Har hår mellem sessioner?

Kort om laser hårfjerning

Der er tre laserapparater:

Principen for deres funktion er trite: hårpærerne er ødelagt på grund af deres opvarmning af den stråle, der trænger ind under dermis. Mørkt hår fjernes meget godt, da det indeholder melanin (et farvestofpigment), men lys og gråt lys (stråle) tages ikke.

Som et resultat af kurset - væksten af ​​håret bremser ned, med tiden de helt ophører med at vokse. For en sådan effekt er det nødvendigt at gå igennem 8-10 sessioner - og så kan du sige farvel til irriterende vegetation i mange år eller endog for evigt.

Forberedelse til laser hårfjerning: om at barberes

Glemme voksning eller shugaring før proceduren - disse metoder ødelægger follikelen (men ikke dræb), som lasermetoden er rettet mod; lysstrålen kan simpelthen ikke varme dem.

Så hvor meget tid til ikke at barbere før epilering og hvorfor?

Skær forsigtigt håret fra huden, som vil blive behandlet af lyset, ikke det du skal bruge - det skal gøres uden fejl! For at fjerne hår fra laserstrålen er det nødvendigt at handle direkte på follikelet, embryoet. Ellers, hvis klienten beslutter sig for ikke at barbere håret, kan sessionen blive spildt. Strålen dækker hele længden af ​​et hår, forsøger at fjerne det - og så er der ingen koncentration af lys på roden. Som følge heraf falder meget lidt vegetation, plus det vil være ret smertefuldt. Der kan også være forbrændinger - masteren tænder enheden med fuld kapacitet, så strålen fjerner "tykkelsen".

I barberingen før en session er der en nyansering. Du skal barbere området en dag eller to før proceduren - en lille "pindsvin" skal vises på overfladen, op til ca. 1 mm. Men hårene på menneskekroppen vokser på forskellige måder: et område "børster" efter en dag, den anden for tre. Bikini og underarme bør dyrkes til maksimalt 0,5 mm.

Også før proceduren skal du rengøre huden fra:

 • kosmetik;
 • antiperspiranter;
 • cremer.

Tan hud at reducere til denne "nej."

Vigtig note: inden laserens løbetid er det nødvendigt at stoppe med at tage sådanne lægemidler som antibiotika, hormoner. Det er værd at konsultere med en læge eller en specialist inden for laser kosmetologi.

Konklusion: ja, det er nødvendigt at barbere før en let epilering for en dag eller i 2-3 dage (afhængigt af området og hastigheden af ​​hårvæksten). Rådfør dig med kosmetologmesteren, som vil udføre proceduren i fremtiden.

Er det muligt at fjerne hår mellem sessioner

Dette spørgsmål er også relevant for emilationens emne. Lad os se hvad der er: Kan vegetationen blive udsat for fjernelse med en barbermaskine, epilator, voks, shugaring?

Maskinens klinge på ingen måde vil gøre håret vokse mere end før. Maskinen påvirker ikke hårsækken, den barberer kun vegetationen over overfladen af ​​huden. Derfor barberer du dine ben eller enhver anden del af kroppen, der har været udsat for laserlysbehandling. Det er kun nødvendigt at vente, indtil huden er genoprettet.

Vær ikke bange for, hvis nye hår går igennem - dette "vækker op" en ny pære, som efterfølgende bliver udsat for en varm lysstråle og vil blive fjernet.

Epilatoren er ikke en barbermaskine. Han trækker et hår ud af en rod, den løg, som laseren forarbejdede. Hvorfor komplicere dit liv! Når mesterens arbejde udfører proceduren reduceres med en lignende handling til "nej".

Voks er lige så ond som en epilator: en hårfollikel er trukket ud fra under dermis. Under påvirkning af strålen er huden ikke beskadiget. Fjernelse af vegetation med varm voks efter en laser fremkalder hudirritation. Glem ikke, at en aflejringssession efter sådan fjernelse er simpelthen penge kastet til vinden.

Fremgangsmåden ved shugaring er også uønsket efter lysbehandling, som en epilator og voks. Kunder, naivt at tro, at en sammenbrudt follikel bør hjælpes til at forlade dermis, gør en shugaring, kun forværre situationen. Mængden af ​​vegetation går ikke overalt, men vil begynde at vokse ligesom før en laser session, og alvorlig hudirritation kan stadig forekomme.

Som følge heraf, efter at vegetationen er fjernet med strålen, skær den, barber den, men anvend aldrig epilatoren, voks, sukkerpasta - glem det hvis du gennemgår en laserbane!

I jakten på glatte ben, en ren underarm, en pæn bikini, gør pigerne mange ofre. Det er meget nemmere at gå gennem et forløb af laser hårfjerning end at barbere hele tiden eller gøre hårfjerning.

Laser hårfjerning er langt den mest effektive kosmetiske procedure til fjernelse af uønsket hår fra enhver del af kroppen. Salonen af ​​laser hårfjerning i Moskva "CHIC @ CHARME" er et team af fagfolk, der arbejder på det mest moderne udstyr, der tilbyder modellering af din æstetiske skønhed ved hjælp af de nyeste teknikker.

I løbet af en session fjernes kun de hår, der er i aktiv vækstfase - det er op til 30% af det samlede antal. De resterende follikler er i søvnfasen.

For fuldstændig hårfjerning i det område, du har brug for, skal du færdiggøre et kursus på 5 til 10 sessioner.

 • Prisliste for kvinder
 • Prisliste for mænd

Epilationsområde for kvinder

Pris uden kupon

Pris med kupon

! ACTION!
KUPON som en gave

Mænd epilation område

Pris uden kupon

! ACTION!
KUPON som en gave

KUPON som en gave
op til 80% rabat
til alle zoner

Anmeldelser, du kan købe, følelser og følelser - aldrig! Så lad os vise dem!

Hår forsvinder og bremser væksten efter den første procedure.

Patenteret hudkølesystem gør proceduren smertefri

Fra 5 til 60 minutter afhænger varigheden af ​​sessionen af ​​hårfjerningsområdet

Komfortable stole og en varm velkomst

Procedurer udføres af certificerede specialister inden for lasermedicin.

Et rent sterilt kabinet venter på dig.

Vi sparer dig for unødigt hår for evigt!

Diode laser til fjernelse af hår

Epilation foregår uden smerter på grund af et opgraderet vandkølesystem.

Risikoen for forbrændinger og irritation er udelukket. Diodelaseren bruger et safirhoved til at afkøle og beskytte epidermis ved 0 ° C, hvilket gør hårfjerningsprocessen smertefri og behagelig.

Laseremitteren har en pletstørrelse på 12x12 mm. På grund af dette sker hårfjerning med højest mulig hastighed.

Efter 2 uger efter den første procedure begynder håret at falde, huden bliver glat.

Diode laser bruger en unik teknologi med dobbelt laser puls med effektiv og behagelig hårfjerning.

Dagen før proceduren skal du barbere håret i den zone, der skal epileres. Optimalt - håret skal næsten ikke være synligt på overfladen.

I intervallerne mellem proceduren kan du kun fjerne hår fra området med en barberkniv. Alle andre mekaniske og kemiske metoder er kontraindiceret.

En progressiv metode til fjernelse af uønsket hår

Laser hårfjerning er en moderne kosmetisk procedure rettet mod den radikale fjernelse af uæstetisk hår. Denne metode til at håndtere overskydende vegetation i dag er den mest effektive og derfor den mest populære.

I salonen "CHICCHARME" for proceduren blev der anvendt diode laser af den nyeste generation. Højteknologisk udstyr giver flere fordele:

 • sikkerhed for kroppen
 • smertefri;
 • Mulighed for anvendelse på enhver del af kroppen (herunder de mest følsomme og følsomme områder)
 • evnen til at arbejde med forskellige hudtyper
 • Muligheden for udsættelse for hår i forskellige farver (mørk, mørkblond, lysebrun).

Vær opmærksom!

Laser hårfjerning udføres ikke, hvis håret er meget lys, rødt, gråt. Dette skyldes laserprincippet. Laserstrålen påvirker melanin - pigmentet, som er karakteristisk for mørkt hår. Der er ikke noget pigment i blondt hår. For denne type hår er denne metode til kontrol derfor ineffektiv, proceduren er meningsløs og upraktisk.

Kontraindikationer og begrænsninger

Laser hårfjerning, som enhver anden kosmetologisk service, har flere begrænsninger og kontraindikationer. De er som følger:

 • graviditet og amning
 • alder før pubertet
 • friskbrun (mindre end en uge før starten af ​​sessionen);
 • onkologiske sygdomme;
 • herpes eller inflammatoriske sygdomme inden for epilation;
 • tager visse lægemidler (retinoider: acnecutan, roaccutane);
 • influenza, forkølelse, forkølelse og andre infektioner i det nuværende stadium;
 • forværring af kroniske sygdomme
 • Tilstedeværelsen af ​​sygdomme, der kan påvirkes af proceduren (systemisk lupus erythematosus, epilepsi, sclerodermi, etc.);
 • Tilstedeværelsen af ​​forbrændinger, slid, ridser på det behandlede område af huden.

Før du starter sessionen for at slippe af med uønsket hår i salonen "CHICCHARME" modtager hver klient professionel rådgivning fra en kosmetolog. Specialisten bestemmer mulige begrænsninger af proceduren, tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer, muligheden for udsættelse for en laser og andre vigtige parametre.

! ️ Diode Laser Hair Removal Tips! ️

I en procedure er det umuligt at fjerne 100% af håret. Dette skyldes, at hvert hår går igennem 3 faser af udvikling: aktiv, regressiv og hvilende fase. Under proceduren fjernes hår, der er i fase med aktiv vækst, og det er ikke mere end 30%. Derfor skal du færdiggøre et fuldt kursus (5-10 procedurer) til den endelige fjernelse af hår.

Anbefalinger efter laser hårfjerning

For at få den maksimale effekt fra laser hårfjerningsprocessen og resultatet - perfekt glat hud - var mærkbar efter den første session, er det nødvendigt at nøje overholde en række specifikke regler og forskrifter fra specialister. De vedrører både processen med at slippe af med uønsket hår ved hjælp af en diodelaser og forberedelse til en session, samt pleje af hudområdet, som er blevet behandlet med en laser.

Hudpleje i forbindelse med fjernelse af uønsket hår gennem laser hårfjerningsprocedurer bør være særlig forsigtig. Du bør omhyggeligt og ansvarligt behandle de råd, der gives af kompetente kosmetologer.

Hvad anbefales at gøre efter proceduren

 • I tilfælde af irritation, betændelse, rødme i huden i områder, der har været udsat for laserstrålen, skal du bruge kosmetik eller medicin med en beroligende effekt.
 • De behandlede områder skal beskyttes mod direkte sollys. Før du går udenfor, skal du anvende solcreme med et højt SPF-niveau på de eksponerede dele af kroppen.
 • Det er nødvendigt at tage sig af fugtgivende huden og anvende specielle fugtighedscreme.
 • Inden for tre dage efter en session af laser bør hårfjerning forsynes med solbrænding, herunder et besøg på solariumet.
 • Inden for tre dage efter proceduren er det nødvendigt at udelukke besøg på badet, saunaen, swimmingpoolen.
 • Efter epilering i armhulerne i 24 timer skal du stoppe med at bruge deodorant. De komponenter, der udgør dette kosmetiske produkt, kan forårsage yderligere hudirritation.

Hvad anbefales IKKE efter proceduren

 • Det er strengt forbudt at bruge på steder i kroppen, der undergraver virkningerne af en laser, sådanne metoder til hårfjerning som shugaring, voksning, elektrisk epilator. Mellem de enkelte sessioner af laser hårfjerning, som holdes hver 1-1.5 måneder, bør du slippe af med uønsket hår med en barbermaskine.

En professionel tilgang til at levere tjenester til fjernelse af æstetisk hår i "CHICCHARME" laser hårfjernings salon og omhyggelig overholdelse af alle anbefalinger vedrørende kropspleje efter hver session er nøglen til fremragende resultater i smuk og silkeagtig hud.

Skal jeg barberes før laser hårfjerning?

God eftermiddag bruger jeg ofte de nævnte procedurer. Jeg betragter laser som den sikreste, fordi den er blid og strålen påvirker ikke huden. Jeg forsøgte også fotoepilation, i sammenligning med laser, meget mere effektivt. Jeg vil bare prøve en hårfjerning epilation, der prøvede denne procedure på mig selv? Kan du venligst fortælle mig, om du skal barbere, før laser hårfjerning?

Du bør altid barbere inden laser hårfjerning. Cool epilation er en procedure, der lover at slippe af med vegetationen i de næste 10 år, men hver pige har alt individuelt. Den pige, der har lavet hårfjerningsafsnittet, har allerede gået i et halvt år, mens der ikke vokser noget. Fremgangsmåden er fuldstændig smertefri. Du vil blive tildelt et kursus, og kun i slutningen af ​​hans hår vil ikke længere klatre.

En kosmetolog anbefalede mig at barbere et par dage før laser hårfjerning og forsøgte ikke at skære mig selv, ellers vil der opstå en forbrænding under hårfjerning. Kul epilation prøvede, imponeret meget - det andet år er der ikke noget uønsket hår. Desuden, efter at episoderne har lov til at løbe, er det tilladt at løbe for at slappe af på stranden eller besøge saunaen.

Kold epilation i otte måneder fra vegetation reddet. Denne epilering er sikker, der er ingen kontraindikationer. Hvad er vigtigt - nul risiko for indvækst af hår. Barbering, ja, du har brug for, helst på tærsklen til hårfjerning. Bare gør dig klar til varigheden af ​​proceduren, varig hårfjerning for længere fotoepilation.

Allerede gjort laser epilation flere gange, men før det kom til høringen. I kabinen blev jeg fortalt, at du skal barbere. For eksempel, hvis hårfjerning er planlagt til frokost, skal du barbere om aftenen. Et eller andet sted 10 timer før proceduren.

Jeg skal også gøre en laser hårfjerning. Jeg ved, at du har brug for at barbere dit hår. Tidligere brugt elforbruger, som fjernede hårene fra rødderne. Nok effekt i et par uger. Jeg vil være længere...

Nå, selvfølgelig har du brug for det! Det er bare ikke umiddelbart før proceduren, men på tærsklen. Det er ikke håret der vil virke, men hårsækkene, du skal åbne adgang til dem. Og jeg har følgende erfaring: en halvanden måned, og så skal jeg gøre noget igen.

Sådan forbereder du på laser hårfjerning

Laser hårfjerning er den mest effektive måde at fjerne uønsket hår på. For at proceduren skal lykkes og ikke forårsage komplikationer, er det nødvendigt at forberede det på forhånd. Hvad gør forberedelsen til laser hårfjerning?

Forsigtig, der er kontraindikationer!

Den første ting at gøre før en session med laserterapi er at finde ud af, om du har kontraindikationer til denne metode til vegetation fjernelse. Når alt kommer til alt, kan laserstrålingens virkning påvirke og aktivere et antal processer, der forekommer i menneskekroppen. Derfor er en forudgående konsultation med din skønhedsekspert nødvendig.

For at succesen af ​​procedurerne kan tilfredsstille både kosmetologen og patienten, oprettes der en personlig medicinsk journal for hver ny klient. Alle oplysninger om hans sundhedstilstand er angivet der. Særlig opmærksomhed - sygdomme, hvis tilstedeværelse er en kontraindikation eller begrænsning af udførelsen af ​​sådanne procedurer.

Vær så oprigtig som muligt og åben i en samtale med en læge. Dette er en nødvendig betingelse for hårfjerning for at få de ønskede resultater.

Absolutte kontraindikationer for hårfjerning ved hjælp af lasersystemer lidt:

 1. Onkologiske sygdomme.
 2. Hypertensive hjertesygdomme, især i det akutte stadium.
 3. Iskæmisk sygdom
 4. Åreknuder i forbindelse med hårfjerning.
 5. Eventuelle hudinfektioner i det akutte stadium.

Særlig opmærksomhed fra lægen ved den indledende konsultation skal betales til tilstedeværelsen af ​​tatoveringer, ar eller nevi i epilationsområdet.

Deres tilstedeværelse er ikke en kontraindikation for proceduren. Dette er dog en grund til, at lægen korrigerer parametrene for laseremitterens effekt.

Udgør ikke en kontraindikation for proceduren for graviditet og amning. Men da kvindernes hormonelle baggrund forstyrres på dette tidspunkt, er det værd at være forberedt på, at effektiviteten af ​​sessionen bliver lavere.

For andre hormonforstyrrelser, der kan forårsage overdreven hårvækst, bør du konsultere en endokrinolog. Efter stabilisering af den hormonelle baggrund er laser hårfjerning bedre og har en længere effekt.

Stages kompetent forberedelse til laser hårfjerning

Til effektiv fjernelse af håret er det nødvendigt, at pigmenteret hår er til stede i hårsækken. Når stråling rammer huden, absorberer melanin inde i håret det. Dette ledsages af udgivelsen af ​​store mængder termisk energi. Dette starter processen med ødelæggelse af hårsækken. Så, hvordan man forbereder laser hårfjerning?

En og en halv måned før behandling

 • brugen af ​​andre metoder til hårfjerning, der påvirker hårsækkenet;
 • solbade.

Epilering med voks, elektroepilering og plukning er kontraindiceret 6 uger før behandlingsstart. Årsagen - i mangel af hår i follikelen er der ikke noget mål for laserstråling.

Tanning påvirker laser hårfjerning af anden grund. Som vi har sagt, er anvendelsen af ​​laserstråling hårmelanin. I nærværelse af friskbrun konkurrerer melanin i epidermis med hårets melanin og kan "tage" det meste af strømmen af ​​laser energi. Resultatet - forbrændinger af forskellig grad.

Nogle gange garvede patienter med spor af tan er ordineret en hvidtekrem. Ikke desto mindre er det meget sikrere for solbrændingspatienter at vente, indtil solbrunet kommer ud, inden behandlingen påbegyndes.

2 uger

Overdreven motion bør begrænses. Det bemærkes, at folk, der er aktivt involveret i sport, ofte udvikler folliculitis efter laser hårfjerningsprocedurer.

Besøg poolen og boblebadet før epilering kan også føre til betændelse i hårsækken.

Dagen før behandling

Patienten bør barbere det hudområde, der er underlagt hårfjerningsproceduren. En alternativ løsning - en depilatory cream.

Epilationsdag

Det behandlede område skal være rent, fri for makeup. Om nødvendigt en time før proceduren vil skønhedseksperten råde dig til at anvende et tykt lag af bedøvelsescreme.

Hvis du nogensinde har haft herpesudbrud, kan antivirale lægemidler startes på behandlingsdagen. Dette er gjort for forebyggende formål. Da hudskader er mulig under fjernelse af håret, er der risiko for gentagelse af infektionen.

Så lad os opsummere og udpege de vigtigste punkter for acceptabel adfærd inden en laser hårfjerning session.

7 "nej" inden laser hårfjerning

Følgende procedurer før laserterapi bør ikke udføres på grund af den høje risiko for bivirkninger, det er:

 1. Elektrolyse.
 2. Solbad
 3. Epilation voks og shugaring.
 4. Plukning.
 5. Swimming pool.
 6. Jacuzzi.
 7. Klasser er aktive sportsgrene.

Hvad er muligt før laser hårfjerning

Før proceduren skal:

 1. Brug en depilatory cream.
 2. Hårfjerning med en barbermaskine er acceptabel.
 3. Brug af solcreme, når du bliver tvunget til at blive under den lyse sol.

Laser hårfjerning er uovertruffen med hensyn til effektivitet. Denne ubestridelige kendsgerning er accepteret af kosmetologer over hele verden. Denne komplekse kosmetiske procedure udføres dog kun af fagfolk på specialudstyr og kræver en seriøs holdning. Vær opmærksom på dig selv og dit helbred!

Svar på spørgsmål - Laser hårfjerning, alexrit laser - Ansigt

- Hvad er de vigtigste fordele ved laser ansigtshår fjernelse?


- Ud over de generelle fordele ved laser hårfjerning sammenlignet med fotoepilation i forbindelse med monokrom mindre aggressivt lys med en enkelt bølgelængde, er selektive effekter på hårpigmentet, bortset fra andre væv, langsigtet positiv klinisk erfaring med at bruge lasere, der er en række egenskaber, der er karakteristiske for ansigtshårfjernelse.
I modsætning til fotoepilation, som indebærer obligatorisk hudkontakt og brug af gelen, kan laser hårfjerning gøres uden kontakt med huden. Det skal bemærkes, at på grund af ansigtsanatomets anatomiske struktur for at sikre fuld kontakt med huden er det ikke altid muligt for eksempel på øjet.
I tilfælde af kontaktfri laserfjerning kan du: For det første, justere zonegrænsen med en minimumsstørrelse på 7 mm med en nøjagtighed på et hår. Faktisk taler vi om muligheden for smykkearbejde på ansigtet. For det andet behøver du ikke at barbere håret på ansigtet. For det tredje er der ingen fare for infektion. For det fjerde er der en øjeblikkelig kosmetisk effekt på glat hud umiddelbart efter proceduren, da den synlige del af håret brænder under proceduren, og hårrødderne falder inden for to uger.

- Er det muligt at rette formen på øjenbrynene ved hjælp af laser hårfjerning?

Besvar Ivanova Julia Borisovna
læge kosmetolog, hudlæge
14 år arbejder i rednorcentrene
- I modsætning til fotoepilation, der involverer hudkontakt og brug af en gel, kan laserfjerning ske i to former: uden kontakt med huden, og laseren kan have kontaktkøling, i dette tilfælde ligner laserhårfjerning ligner fotoepilation.
Med kontaktmetoden til fjernelse af håret er det umuligt at kontrollere grænsen for zonen af ​​tre grunde: For det første har dysen et større sted, især når man epilierer - 2-3 gange mere laser, for det andet lukker dysen synspunktet, tredje, den synlige del af håret Det ødelægges ikke direkte under proceduren, hvilket ikke tillader visuelt at kontrollere hvilket hår der er påvirket af laserstrålen.
Hvis du står over for opgaven med øjenbrynformkorrektion, kan du helt sikkert anbefale en laser, der har en minimumsstørrelse på 7 mm og fjerner hår uden kontakt med huden. I dette tilfælde kan du justere formen på øjenbrynene med en nøjagtighed af et hår. Derudover får du en øjeblikkelig kosmetisk effekt af glat hud umiddelbart efter proceduren, da den synlige del af håret brænder under proceduren, og hårrødderne falder inden for to uger.

- Hvorfor skal jeg barbere ansigtshår før laser hårfjerning? Er det muligt at undvære det?

Pestrikova Maya Ivanovna svarer
læge kosmetolog, hudlæge
14 år arbejder i rednorcentrene
- Som du ved, bliver laserlagets overflade opvarmet i laserfjerningsprocessen. Da målet for laser hårfjerning er hårpigmentet, absorberes en væsentlig del af energien af ​​den synlige del af håret. Og jo længere håret er, desto mere energi absorberer det, og overfladen af ​​huden vil varme op mere. Man kan sige, at hår er en dirigent, der leverer varme til hårets rod.
Håret er barberet for at reducere sandsynligheden for forbrændinger, samt for at forlænge levetiden for glaset i laser dysen eller flashlampen til fotoepilation i kontakt med huden.
Det er ingen hemmelighed, at de fleste kvinder er forspændte om at barbere håret på ansigtet, fordi de tror at dette kan udløse væksten af ​​hårdere hår og tegne analogier med ungdomsårene hos unge mænd, hvoraf mange udsætter starten for barberingen på et senere tidspunkt.
Hvis dette er vigtigt for dig, så kan vi anbefale en laser, der fjerner hår uden kontakt med huden. I dette tilfælde kan du gøre uden barbering. Derudover får du en øjeblikkelig kosmetisk effekt af glat hud umiddelbart efter proceduren, da den synlige del af håret brænder under proceduren, og hårrødderne falder inden for to uger.

- Det siges ofte, at laser hårfjerning på ansigtet kræver flere procedurer end på kroppen. Hvordan man kan bestemme efter den første procedure, er der en effekt fra epilation?


- I modsætning til laser hårfjerning, som kan udføres uden kontakt med huden, involverer fotoepilering kontakt med huden og brugen af ​​gelen. En laser kan have kontaktkøling, i dette tilfælde ligner laserhårfjerning som fotoepilation.
Man bør huske på, at der i tilfælde af kontaktløs laserfjernelse er en øjeblikkelig kosmetisk effekt af glat hud umiddelbart efter proceduren, da den synlige del af håret brænder under proceduren. For mange kvinder er det vigtigt, for det nye hår vokser som regel i en og et halvt eller to måneder, og denne periode er nok til at tilbringe sommerferie til søs uden problemer.
Hvis vi taler om permanent hårfjerning, det vil sige permanent hårfjerning, så har både laser og fotoepilation en fællesnævner, hvilket udtrykkes i den kendsgerning, at hovedvirkningen er relateret til effekten på hårroten, dens ødelæggelse, som forhindrer hårvækst i fremtiden. Baseret på dette er hovedkriteriet for langvarig effektivitet af fjernelse af håret en reduktion i hårdets densitet, op til dets fuldstændige fravær i behandlingsområdet efter en række procedurer. Det krævede antal procedurer for at opnå en fuldstændig mangel på hårvækst er strengt individuelt afhængigt af området - ansigtet eller kroppen, hormonniveauet, etniske egenskaber mv.
For at kontrollere effektiviteten af ​​hårfjerning mellem behandlinger kan du bruge det faktum, at rødderne af det behandlede hår har tabt i to uger hos de fleste mennesker. I en lille procentdel af patienter falder rødderne ikke ud. I dette tilfælde er kriteriet om effektiviteten af ​​epilering mellem behandlinger manglen på vækst af behandlet hår i to uger.
I tilfælde af kontakt hårfjerning, kan vi anbefale følgende metode til kontrol. Hår før proceduren er barberet, så der er 2-3 mm tilbage. Inden for to uger skal det behandlede hår falde ud. Hvis håret ikke falder ud, skal de ikke vokse. Hvis hårfjerningen ikke nåede effekten, kan væksten være fra 2 til 5 mm over den angivne periode. Du kan gennemføre et forsøg efter denne periode: fjernet, men ikke falder hår er let at trække ud uden den karakteristiske smerte ved at trække ud - trække håret ud.
Ved hårfjerning uden kontakt kan følgende kontrolmetode anbefales. Efter proceduren skal huden være helt glat, hvilket indikerer, at alt hår er behandlet. Inden for to uger skal rødderne af det behandlede hår falde ud. Hvis håret ikke falder ud, skal de ikke vokse. Der er tilfælde, hvor hårets sorte prikker fjernes ved inerti stiger over overfladen af ​​huden, men ikke mere end 1 mm. Hvis hårfjerningen ikke nåede effekten, kan væksten være fra 2 til 5 mm over den angivne periode. Du kan gennemføre et forsøg efter denne periode: fjernet, men ikke falder hår er let at trække ud uden den karakteristiske smerte ved at trække ud - trække håret ud.

- Efter proceduren med fotoepilation, det vil sige, umiddelbart efter behandling med en laser, har ansigtshåret ikke gået væk. Nu, selvfølgelig forsvinder håret gradvist, er det normalt?

Gaydina Tatiana Anatolievna svarer
Kosmetikskirurg, Ph.D.
14 år arbejder i rednorcentrene
- I modsætning til fotoepilation, der involverer hudkontakt og brug af gelen, kan laser hårfjerning gøres uden kontakt med huden. En laser kan have kontaktkøling, i dette tilfælde ligner laserhårfjerning som fotoepilation. I nærværelse af kontaktkøling ødelægges den synlige del af håret ikke direkte under proceduren, og hovedvirkningen er forbundet med virkningen på hårroten, dens ødelæggelse, som forhindrer hårvækst i fremtiden. Fra dette synspunkt er det, der skete med dig, normalt. hvis du foretrækker en øjeblikkelig kosmetisk effekt, glat hud efter proceduren, så kan kun en laser der fjerner hår uden kontakt med huden hjælpe dig. I dette tilfælde brænder den synlige del af håret under proceduren, og hårets rødder falder inden for to uger. I centrene i Rednor anvendes en alexandrit laser med en bølgelængde på 755 nm, som er karakteriseret ved den laveste energiabsorption ved hæmoglobin. Du kan vælge en ikke-kontaktmetode eller kontakte køling (tilgængelighed skal afklares via telefon)

Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Kamillehårbelysning - procedurens hemmeligheder