DIY barberskum

Til fremstilling af barberskum vil bruge:

- 150 gram sæbebase (almindelig sæbe) til barbering;

- 1 spsk kamilleolie ekstrakt;

- 20 dråber æterisk olie (i dette tilfælde mint og te træ);

- 2-3 dråber vitamin E;

- mixer eller håndviske;

- beholder til vandbad (oftest en pande)

- ren beholder (lille).

Fremstillingsproces

1. Tag sæbebasen. For at forenkle forberedelsen skærer vi sæbe i terninger.

2. Nu skal det smeltes. For at gøre dette sætter vi taren med terninger i et vandbad. Såpen smeltet væk. Hæld den smeltede sæbebase i en mere bekvem beholder.

3. Tilsæt 1 spiseskefuld kamilleolie ekstrakt.

4. Derefter dråber vi 20 dråber æterisk olie og 2-3 dråber vitamin E.

5. Bland forsigtigt alt sammen med en skje først. Og så kan du slå med en mixer eller en håndpisk.

Hvordan laver man barberskum med egne hænder?

Faktisk er barberskum et moderne værktøj, og før det blev det behandlet med almindelig sæbe.

Chips blev lavet af sæbe (du kan gnide den på et groft rist), brygges med kogende vand i en bestemt beholder med dybe kanter, og derefter blev barberingsbørsten kommet i spil. En barbering børste er sådan en barbering børste. Med den blev pinden pisket i et tykt skum og påført ansigtet. Og alting var det sikkert at barbere.

Det samme skum kan laves nu, efter at have hentet sæbe på en behagelig lugt og den tilsvarende hudtype.

Do-it-yourself barberskum!

Selvklæbende skum af høj kvalitet er en god gave til både en elsket mand og en bedste ven. Korrekt kogt, det letter ikke blot selve processen, men også bekymrer sig for huden, gør det glat, blødt, reducerer irritation.

Der er flere måder at lave barberskum på:

 • fra almindelig sæbe (husstand eller toilet);
 • fra sæbebasen med tilsætning af yderligere ingredienser;
 • fra faste olier (for eksempel sheasmør).

I sidstnævnte tilfælde får du mere barberkrem.

Shaving Foam Soap

For at forberede skummet skal du bruge:

 1. En bar af sæbe.
 2. Barberingsbørste (barberingsbørste).
 3. Keramisk skål.
 4. Varmt vand (ca. 50 ° C).

Det er bedst at bruge en badger nap pensel. Dip det i vandet, giv tid til at suge - 2-3 minutter. Hæld derefter vandet, ryst børsten og saml sæbet og læg en lille børste på overfladen. Det resulterende cremede skum overføres til en skål. Gentag trinene for at få den rigtige mængde penge. På samme tid skal du justere skumtykkelsen ved at tilsætte vand (nogle få dråber). Skumskrabbe sæbe klar!

Du må dog indrømme, at det ikke er meget velegnet til en gave til en elsket. Til dette formål er det bedre at bruge følgende metoder.

Shaving Foam Soap Base

Her kan du drømme op, udtrykke følelser, følelser og pleje ved hjælp af aroma, farve og forskellige egenskaber ved ekstra komponenter. Til dette har du brug for:

 1. Sæbe (sæbebase).
 2. Glycerin.
 3. Urteafkogning (eller rent vand).
 4. Kosmetiske olier (ricinusolie, druemostolie, hvedekorn osv.).
 5. Yderligere ingredienser (ifølge individuelle præferencer).
 6. Ware til et dampbad.
 7. Rivejern.
 8. Kapacitet til opbevaring af klare midler.

Gnid et stykke sæbe på en fin rist. Det er bedre at tage babyen uden duft - det vil ikke forårsage allergier og har praktisk taget ingen lugt. Hvis du bruger en sæbebase, skal du bare klippe den i små terninger. Vi sætter alt i et dampbad og opvarmer det. Tilsæt ca. 100 gram afkogning af urter (for eksempel kamilleafkogning) eller destilleret vand og rør indtil chipsene er helt opløst. Hvis sæbet ikke vil smelte, hæld i et lille havsalt. Det vil forbedre skumdannelse og forynge huden.

Hæld ½ tsk af enhver kosmetisk olie (mandel, fersken, selv solsikke), om en teskefuld glycerin, et par dråber vitamin E. Du kan også tilføje dine yndlingssmag og madfarver. Det er vigtigt at huske, at æteriske olier fordampes fra høje temperaturer, og de skal blandes, når sammensætningen er afkølet lidt. Pisk det resulterende værktøj med en visp eller en blander og hæld i en smuk krukke. Gaven er klar!

Fordelene ved dette skum er ubestridelige:

 • det koster billigt;
 • opfylder hudens behov
 • omsorg for;
 • eliminerer irritation - ideel til allergi;
 • kræver ikke brug af aftershave
 • giver plads til kreativitet og selvrealisering.

Creme-barbering gel baseret på faste olier

Derhjemme er det også nemt at lave barberkremgel fra omsorgsfulde faste olier. Det vil kræve:

 1. Faste olier (kokos, pistacien, mandel, sheasmør, kakao, mango osv.).
 2. Vandbad.
 3. Æteriske olier (valgfrit).

Vi tager i lige store proportioner de olier vi kan lide, smelter dem i et vandbad til en flydende konsistens, tilsæt olivenolie (det kan være fersken, abrikos) og bland. Lad sammensætningen køle lidt ned. Så slå med en mixer eller visp og brug.

Overvejede barberskum opskrifter er gode, fordi de kan ændres i henhold til dine præferencer og behov i din hud.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvordan man laver barberskum gør det selv: opskrifter på forskellige grunde

For mange mænd er skum et almindeligt barberingshjælp, men hvad skal man gøre, hvis afhjælpe er forbi på det rigtige tidspunkt, og du skal fjerne børster på en sikker måde? Kun på grund af barberskum kan en mand nemt og nemt fjerne overskydende ansigtshår og ikke beskadige hudens integritet. Eksperter anbefaler at bruge de populære opskrifter og lave skummet selv.

Få mænd ved, hvordan man laver barberskum, og at sådan noget er muligt. Faktisk viser erfaringen fra tidligere generationer, at selv et par improviserede værktøjer kan bruges til hjemlavning af sådanne barberingsprodukter. Det kan være almindelig sæbe, olier med fast konsistens og en sæbebase, hvortil forskellige nyttige komponenter tilsættes.

Kan jeg lave barberskum i hjemmet?

Faktisk er barberskum med egne hænder ret ægte, og enhver kan klare en sådan opgave. Desuden er alternative midler ikke værre end kvalitativt skum, hvis de er korrekt tilberedt efter opskriften og anvendes straks til det tilsigtede formål.

Til fremstilling af hjemmelavet skum til sikker, glidende og delikat børstefjernelse kan du bruge:

 • toilet eller simpel vaskesæbe;
 • vegetabilske olier af fast konsistens
 • sæbebase og yderligere komponenter til den.

Den første version af sæbebaseret skum er ideel til mænd med normale og olieagtige hudtyper, da alkalier i sæbsammensætningen fjerner fedt og desinficerer epidermis. Soapbasen kan suppleres med planteekstrakter, fugtighedsgivende ingredienser og æteriske olier, hvilket gør den ideel til følsom hud. Og på basis af olie viser det sig lidt barberkrem, som fugt og blødgør tør hudtype.

Opskrifter til hjem madlavning

Om hvordan man kan slå barberskummet fra sæbe, har mange mænd længe vidst, da kosmetik til barbering ikke blev opfundet. Da der ikke var noget alternativ, skumrede alle mænd simpel sæbe og anbragte dette værktøj på deres hud med en børste, hvorefter de fjernede børsterne med en farlig barberkniv.

Fra sæbe

I dag, for at forberede et alternativt skum fra sæbe, skal du bruge følgende tilgængelige værktøjer:

 • toilet sæbe eller husstand;
 • barbering børste;
 • vandtemperatur på ca. 50 grader;
 • keramisk skål.

Til piskesæbe til skumtilstanden anbefaler eksperter at hente en lille børste fra en skovlbunke. Til at begynde med skal barberingsbørsten dyppes i varmt vand og efterlades der et par minutter for at dampe ud i villi. Derefter børstes for at ryste resten af ​​vandet og gnid så på overfladen af ​​sæbet, indtil der kommer skum op. Det resulterende skum skal hurtigt flyttes til skålen, indtil det når den ønskede mængde.

Ved hjælp af varmt vand kan du justere skumets tæthed og tilføje et par dråber efter behov. Derefter påføres skummet straks på huden med en lille børste, om nødvendigt kan skummet konstant slås med en lille børste. Barbering er et must med et skarpt blad, da det kan beskadige hud og børster. Efter proceduren vil det være nok at vaske med køligt vand og påføre en fugtighedscreme efter barbering.

Fra sæbebaser

Soapbasen sælges i enhver gren af ​​apoteket eller specialbutikkerne, det bruges af mennesker, som selvstændigt forbereder naturlige produkter til hygiejneprocedurer. Når du opretter barberskum fra et sådant fundament, kan du også tænde fantasi og tilføje forskellige værdifulde komponenter. For eksempel:

 • glycerol;
 • olier (fersken, mandel, kokosnødder, druesaft, citrus, shea, jojoba, hvedekorn);
 • afkog på urter
 • æteriske olier.

Derudover skal du bruge redskaber til madlavningsværktøjer på dampbadristen og kapacitet til det færdige værktøj. Gitter skal du gnide et stykke sæbe eller skære sæbebassen i stykker, varme den på dampbadet og hæld ca. 100 ml urter bouillon. Værktøjet er forstyrret, indtil sæbet er smeltet, du kan tilføje et lille havsalt for at fremskynde resorptionen af ​​sæbe og forynge ansigtshuden med mineraler af salt.

Til agenten tilsættes en halv teskefuld vegetabilsk olie, glycerin, du kan tilføje vitamin E og et par dråber æterisk olie til aroma (men ether tilsættes til det afkølede middel). Ved brug af en mixer eller en simpelt visp bør der laves færdig sæbe inden skumdannelse. Derefter hældes værktøjet i den færdige beholder og kan bruges til det tilsigtede formål.

Fra faste olier

Du skal hente olie til barbering med egne hænder, idet du tager højde for personlige præferencer og egenskaber ved hudreaktion. Eksperter anbefaler dig at vælge mellem følgende muligheder for faste olier:

 • shea smør;
 • kokos;
 • pistacie;
 • kakaosmør;
 • mandelolie;
 • mango smør.

Derudover skal du bruge en beholder, et par dråber af enhver æterisk olie og vand. Du kan blande i samme proportioner et par olier skåret, i et vandbad smelter de til en flydende tilstand, tilsættes lidt olivenolie eller E-vitamin og blandes godt. Til det afkølede værktøj skal du tilføje ethere og slå med en visp eller en mixer. Efter denne fløde kan selvkogeskum anvendes til barbering.

Vigtige nuancer ved madlavning

Før du bruger det forberedte værktøj, skal du teste det for en allergisk reaktion. For at gøre dette skal en lille mængde selvfremstillet skum påføres på håndledets hud eller på albuens skæl og derefter kontrollere om rødmen kommer på huden. Hvis huden ikke reagerer, kan dette alternative skum bruges til at fjerne overskydende ansigtshår.

Valget af recept til hudtype er som følger:

 • tør hud - skum fra faste vegetabilske olier;
 • normal og olieagtig hud - skum fra husholdnings- eller toiletsæbe;
 • følsom hud - skum fra naturlig sæbevand.

Børster til påføring af skum på ansigtet anvendes bedst af naturlige materialer. Til følsom og tør hud bør flydende glycerin og E-vitamin tilsættes sammensætningen af ​​det selvfremstillede produkt for at sikre, at maskinen glider, nærer og fugter huden efter en sådan procedure. Et hvilket som helst barberskum tilberedt skal anvendes en gang, og der fremstilles frisk skum til næste procedure.

konklusion

Selvfremstillet barberskum er ideel til mænd, der har en allergisk reaktion på de fleste kosmetik. Du kan lave skum fra faste vegetabilske olier (du får creme skum), fra en sæbebase (et alternativ til barberingsgel), og også fra simpel toilet sæbe eller husholdnings sæbe. Ved skabelsen af ​​skum derhjemme kan du give kreative impulser og fantasier frihed til at give op til opskrifterne til madlavning af andre værdifulde stoffer og komponenter.

Sådan slår du skummet fra cremen og sæbe til barbering

Fremragende skum kan opnås fra både cremen og barbersæben. Men teknikken til at arbejde med disse værktøjer er anderledes. Med de fleste cremer kan skum opnås hurtigt og ubesværet. Og med fast sæbe skal nogle producenter tinker for at bestemme den rigtige mængde vand og selve produktet, metoden og varigheden af ​​piskning. Læs mere om at arbejde med barberingsprodukter.

 • vigtigste
 • artikler
 • Barbering kosmetik
 • Sådan slår du skummet fra cremen og sæbe til barbering

Fremragende skum kan opnås fra både cremen og barbersæben. Men teknikken til at arbejde med disse værktøjer er anderledes. Med de fleste cremer kan skum opnås hurtigt og ubesværet. Og med fast sæbe skal nogle producenter tinker for at bestemme den rigtige mængde vand og selve produktet, metoden og varigheden af ​​piskning. Læs mere om at arbejde med barberingsprodukter.

Sådan får du barberskumskum

Creme - det mest undemandende middel til at få skummet. Producenter tilføjer meget vand til cremen, så det udgør den vigtigste del af kosmetik. Sæbebase, overfladeaktive stoffer, opblæsningsmidler, fugtighedscreme og andre additiver opløses oprindeligt i vand. På grund af dette kræver kremer ikke meget arbejde og eksperimentering med vand og penselstrøg.

For at slå barberskummet ud af fløden, fortsæt som følger.

Sug en naturlig børstebørste i varmt vand 5-10 minutter før barberingen. Det er muligt ikke at suge kunstig fiber aftørring. Husk at børsten ikke kan gennemblødes i meget varmt vand, så det ikke bliver beskadiget. Det er også uønsket at knude fuldstændigt nedsænket i vand.

Hæld vandet ud af skålen og fjern overskydende fugt fra børsten. For en barbering børste børster og kunstige fibre vil være et par ikke meget intense omrystning. Badger uld børster er normalt rystet mere intensivt, og nogle vetshareyery selv forsigtigt klemme dem.

Hvis du forbereder skummet på ansigtet, skal du trykke en lille smule creme direkte på barberingsbørsten. I de fleste tilfælde er en slange omkring 2 cm lang nok. Bemærk at dette gælder for en creme med en bred dispenser eller et hul i røret, for eksempel til Proraso. Hvis cremen har en smal dispenser eller et hul i røret, vil længden af ​​slangen være længere. For eksempel skal creme D.R.Harris presse ud omkring 4 cm.

Sæt skummet i 1,5-2 minutter. Dette er normalt nok til at få en god skum og forberede huden til barbering.

Hvis du forbereder skummet i skålen, skal du huske et vigtigt punkt. Efter at have lavet skummet, er det ikke nok at anvende det på ansigtet. Sørg for at massere barberingsområdet med en barberbørste i mindst et minut, selvom skummet i skålen passer dig helt. Det er nødvendigt for barberingsbørsten at løfte stubben og forberede huden til mødet med bladet.

Sådan får du skum fra sæbe til barbering

Sæbe barbering er foretrukket af erfarne forruder og barbermaskiner. Det er sværere at få skum fra sæbe, fordi der er mindre vand i denne kosmetiske sammenlignet med fløde. På grund af dette tager det længere tid at arbejde med en lille børste samt at vælge mængden af ​​vand, der er nødvendigt for at få skummet.

NB! Afhængigt af producenten kan du have brug for en anden mængde vand for at få skummet fra sæbe.

Sæbe er af to typer: blød og hård. De har brug for en anden tilgang, så vi betragter dem særskilt.

Hvordan man får et mildt sæbe skum

Det mest kendte eksempel på mild sæbe er Proraso. Dette er den såkaldte croap eller creme sæbe. Det adskiller sig fra fast sæbe konsistens.

I blød sæbe rangerer vand først i ingredienslisten.

Hvis du trykker på din finger på den bløde sæbe, er det nemt at få en buk. Lad en bule på fast sæbe uden alvorlig indsats virker ikke.

En mild sæbe indeholder mere vand end en solid. Derfor er det lettere at komme ud af det. Også, en mild sæbe næsten aldrig behøver at blive gennemblødt. At piske skummet af blød sæbe, fungere som dette.

Sug barberingsbørsten i varmt vand i nogle få minutter. Forbered din hud og stubbe til barbering. Ryst barberbørsten for at fjerne overskydende vand fra det. Fugt det øverste lag af sæbe i en cirkulær bevægelse.

Derefter henter sæbe i børsten med rakbevægelser. For at gøre dette skal du holde barberingsbørsten over krukken og bruge en cirkulær bevægelse med kanten af ​​barberingsbørsten på sæbe.

Når børstens børstehår stikker sammen, og penslen bliver mærkbar, overføres den til skålen. Du kan også slå skummet direkte på ansigtet. Arbejd med en lille børste for at opnå et tæt og vådt skum. Hvis du bruger en skål, skal du om nødvendigt tilføje vand direkte ind i den. Hvis du slår skummet på ansigtet, skal du om nødvendigt også fugte børstens spids.

Sådan skylles skum fra fast sæbe

At få skummet ud af fast sæbe er det sværeste. Dette skyldes to grunde.

For det første er de fleste typer af fast sæbe meget tørre. Du kan bekræfte dette ved at læse listen over ingredienser. Vand kommer normalt ikke først. På grund af dette anbefales det at blødgøre det, før du sætter sæbe på en barberingsbørste.

HJM sæbe sammensætning

For det andet kræver hver producents sæbe en anden mængde vand. På grund af dette eksperimenterer vådvægte med en ny sæbe for at bestemme den bedste tilgang til arbejde. Når man arbejder med creme, er det også muligt at eksperimentere med vand. Men de påvirker ikke skumets karakteristika kritisk, men hjælper kun med at gøre skummet til en foretrukken konsistens. Men når man arbejder med fast sæbe uden at eksperimentere med vand, er det ikke altid muligt at piske mindst skum af medium kvalitet.

For at piske skummet af fast sæbe, blødgør du barberbørsten. Sæbe nogle producenter kræver også blødning.

Bemærk at det ikke er nødvendigt at helt neddykke hele stykket. Det er nok at tilføje noget vand til overfladen af ​​sæbet, så toplaget bliver blødere. Dette gør det lettere at samle sæbe med en børste, og hele stykket vil ikke forringes på grund af overskydende fugt.

Efter et par minutter skal du fjerne overskydende fugt fra barberingsbørsten og sætte sæbe i den med rakbevægelser. Det er nødvendigt at skrive fast sæbe længere end blød. For eksempel at indsamle HJM sæbe til to passerer ind i barberbørstens børsterbørste, skal du arbejde i omkring et minut.

Overfør barberbørsten til skålen og slå skummet. I processen tilsætes et par dråber vand for at opnå den ønskede konsistens. Slå skummet op for at opnå en cremet konsistens og fjern store luftbobler.

Hvad skal man gøre hvis man overdriver det med vand, og skummet viste sig for at være for flydende? Sæt lidt mere sæbe på penslen og slå skummet til den ønskede konsistens.

Sådan arbejder du med en pind til barbering

Stick er en vejudgave af fast sæbe. Du kan arbejde med ham på to måder.

Sug barberingsbørsten i vandet, vask ansigtet. Fjern stokken og skub den over den våde hud i barberingsområdet flere gange. På samme tid vil ansigtet være en lille sæbe.

Stick til vejbarbering

Fjern overskydende fugt fra børsten og slå skummet på ansigtet. Dette er en vej måde at arbejde med en pind.

Den anden metode adskiller sig ikke fra arbejde med sædvanlig fast sæbe. Smelt staven i mikrobølgeovnen og overfør til en lille beholder. Derudover kan sæbe ringes lige fra stokken.

Klistermærker er stadig designet til hurtig barbering på vejen, så skummet af dem opnås hurtigt og ubesværet.

Hvilket er bedre: fløde eller sæbe til barbering

Dette er et spørgsmål om personlig præference, så hver forrude skal vælge alene. Men nogle generaliseringer kan stadig gøres.

Creamskummet er det nemmeste og hurtigste at få. Derfor kan barberkrem anbefales til rejser, såvel som til daglig brug til mænd, der barberer om morgenen før arbejde. Beat cremen med cremen kan hurtigt og uden overraskelser, så vetcheyveren er ikke i fare for at være forsinket til mødet.

Barbersæbe kan anbefales til mænd, der finder tid til hyggelige ritualer. At arbejde med sæbe tager tid og ro, så denne mulighed er egnet til barbering i weekender eller om aftenen. Dette er helt sikkert sandt for hårde sæber. En mild sæbe er mellemliggende mellem creme og fast sæbe.

Oprettelse af et luksuriøst barberskum fra sæbe

I dag, kære læsere, vil vi tale om at skabe et luksuriøst barberskum. Der er allerede en hel del materiale om russisk-talende og vestlige ressourcer om dette emne, men i denne artikel vil jeg forsøge at systematisere kendskabet til "verdenshensynet", tilføje noget fra personlig erfaring og måske vil du lære noget nyt for dig selv.

Det er ingen hemmelighed for nogen, at creme eller sæbe til barbering bruges til at skabe skum i en traditionel våd barbering. Og hvis alt er mere eller mindre klart med den krævede mængde creme (ca. 1 cm rørfløde er nok), så er der nogle nuancer med sæbe. En barber børste er kun klar til at arbejde, når den er "gennemblødt" med sæbe (for mere detaljer om dette senere i teksten).

Egenskaber af fast sæbe

Der er specielt hårde barbersæber (triple shredded under produktion) som "Mitchel Wool Fat", "DR Harris", "Geo F Trumper", som er meget vanskelige at sløre med en lille børste og hårde sorter som "Arko", "Derby", "LaToya" og andre mærker.

Hvordan laver man barberskum fra sådan sæbe? Det er nødvendigt at placere en lignende sæbe i en slags skål eller bruge en speciel beholder (foto 2, den hedder "Apothecary mug" i vest), hæld varmt vand i 2-3 minutter (i løbet af denne tid bliver det øverste lag af sæbe slukket) vand og begynd at læse barberingsbørsten.

Forresten er det meget vigtigt at tampe sæbe i forvejen for ikke at forlade huller til vand, hvilket uden mulighed for fordampning meget hurtigt vil gøre sæbe til et rod. At slå barberskum, der er to typer - lige på ansigtet og i en skål. Jeg foretrækker personligt den anden mulighed, da jeg tror, ​​at denne proces er mere kontrolleret.

Beat skummet

Så lad os gå. Vi suger barberingsbørsten i varmt vand (fra en dræber - 2-3 minutter fra svampebørste - 4-5 minutter, behøver slet ikke syntetisk lur - bare dypp det i varmt vand), det er også ønskeligt at opvarme skålen til skummende slag (foto 3) eller brug en speciel skatl - varmekapacitet hjælper med bedre skumslag. Vi fortsætter - vi tager en barbering børste, der allerede er mættet med vand, vi fjerner overskydende vand (lidt klem det med fingrene omkring bunken), så fløser vi det med vores fingre og begynder at læbe sæbe. Vi sænker barberbørsten i en beholder med sæbe og starter i cirkulære bevægelser (med uret og derefter mod) med en lille børste. Indlæsningstiden og mængden af ​​såpe "taget" af barberingsbørsten afhænger af mange faktorer (herunder den anvendte barberingstype, trykket på barberingen selv og intensiteten med antallet af cirkulære bevægelser). Det tager mig omkring 35-40 sekunder. Alt - en barbering "spiste" (foto 4).

Nu begynder vi faktisk at slå skum i en skål. I cirkulære bevægelser (med uret og mod) uden intensivt tryk på bunken, børsteres vi intensivt i skålen og om nødvendigt tilføjer vand under blandingsprocessen (jeg anbefaler dig at tilføje 3-4 dråber vand fra fingrene på din frihånd), fortsæt med at slå skummet til homogen tilstand (i udseende bør det være "saftigt", "fedtet" uden næsten usynlige luftbobler). Følgende skal noteres her:

 • barbørsten af ​​svinbørster begynder at "arbejde" bedre efter 12-15 barberingssessioner - spidsen af ​​fibrene begynder at splitte;
 • Når du bruger en syntetisk fiberbørste, skal du bruge mere vand til at piske skummet, end når du bruger "naturlige fæller" - bunken af ​​syntetik absorberes ikke af fugt.

Træk barberbørsten fra skålen, skummet skal, hvis jeg måske siger det, "række ud" og holde formen (foto 5.6). Dette er et luksuriøst barberskum. Du, kære læsere, skal huske én ting - det rigtige skum, det er den perfekte balance mellem vand og det anvendte materiale (fløde eller sæbe til barbering).

(billeder kan klikes)

Vandhårdhed er vigtig

Og i konklusion to små og, håber jeg, nyttige råd. Hvis dit skum er stærkt pisket, så er problemet mest sandsynligt i vand (i hårdhedsgraden). Hvor jeg bor, er vandet meget svært - det er ikke muligt at opnå gode resultater med det, så jeg bruger varmtkogt vand fra kedlen til at suge barberingen og skumbehandlingen - det løser helt problemet. For det andet, hvis du bruger klar sæbe (dens "fedt", "succulence" og tæthed) fra den sæbe eller creme du bruger, anbefaler jeg dig at gøre dette: I midten af ​​processen med at whisking skummet i en skål, tilsættes 3 dråber glycerin (solgt i ethvert apotek). Det vigtigste - overdrive det ikke, ellers kan effekten vendes.

Sådan laver du en naturlig barberkrem

Barberkrem, lavet efter en ret simpel opskrift, er ikke ringere end industrielle analoger fra bredt annoncerede mærker og er meget billigere end at købe et færdigt produkt.

Derudover hjælper hjemmelavet barberkrem med at lindre irritation og øget følsomhed i huden, har regenererende egenskaber, eliminerer behovet for at bruge yderligere hudplejeprodukter: aftershave, tonics og cremer.

Til fremstilling af hjemmelavet fløde skal du have følgende ingredienser:

 • 2 spsk. sæbe spåner (husholdnings sæbe, baby sæbe, rester af enhver neutral sæbe);
 • blomstervand (hydrolat) eller destilleret vand - 120 ml;
 • borax - 5 g;
 • jojobaolie eller hvedekim - 15 ml;
 • stearinsyre - 30 g;
 • æterisk olie af mynte, te træ, ylang-ylang - 3-4 dråber.

Blomstervand bruges som base - det kan være kamille, lavendel, mynte eller andet vand.

Basen opvarmes lidt i et vandbad, sæbechips opløses i det og blandes grundigt.

Mens sæbet opløses, opvarmes hvedekimolie med tilsætning af stearinsyre på en vandbase. Syren skal være godt opløst, så der ikke er flager og smuler i det færdige produkt.

Efter at syren er fuldstændigt opløst, hældes olieblandingen i sæbebasen, borax tilsættes, og den resulterende masse piskes med en kosmetisk visp eller blander.

Når blandingen fortykkes og opnår en ensartet struktur, tilsættes den æteriske olie til den, piskes igen, og det færdige produkt overføres til en på forhånd forberedt beholder og desinficeres med en alkoholopløsning.

Den færdige barbercreme opbevares under afdækning ved stuetemperatur. Takket være blødgørende og omsorgsfulde ingredienser kan produktet bruges til både mænds og kvinders hud.

Sådan laver du barberkrem med olivenolie

Velkommen! I dag husker vi lidt vores sidste års konkurrence "Oliven er min kærlighed." En af konkurrencereglerne blev udgivet på bloggen til Eleanor Medwell fra Storbritannien. Men desværre eksisterer den blog ikke længere, og Ellie gav mig sin artikel om, hvordan man laver en mænds hjemmelavet barberkrem med olivenolie til offentliggørelse her. Læs og noter!

Mænds ansigtshudpleje: Mandlig barberkrem

Har du nogensinde spekuleret på, når du køber din mand en regelmæssig rør af barberkrem, og hvad er faktisk dens sammensætning i dette bløde skummende stof, som vores elskede lægger på dit ansigt hver morgen til barbering?

Hudpleje for mænds ansigt i den moderne verden er en del af billedet af en vellykket person. Husk, Alexander Pushkin: "Du kan være en praktisk person og tænke på neglernes skønhed." Interesse i ens sundhed og udseende er ikke et tegn på manglende maskulinitet, men en nødvendighed og et tegn på kultur.

Nu vil jeg fortælle dig, hvordan man forbereder et budget og blid barberkrem, som også omfatter olivenolie. Jeg fandt opskriften på det engelskspråklige internet. Han blev skrevet af en mand, der værdsatte olivenolie for huden og fordelene ved at bruge den til barbering. Læs mere her. Efter en uges barbering med olivenolie modtog han de første imponerende resultater - glat hud, intet indgroet hår og ingen irritation. En måned senere overgav han industrielle cremer og barberskum.

Forresten i Europa og Amerika har både mænd og kvinder længe brugt denne metode til at fjerne uønsket vegetation fra ansigt og krop, og brugen af ​​olivenolie i kosmetologi er meget populær der.

Mænds barberkrem

Du skal bruge 1 toilet sæbe med en fugtgivende effekt, f.eks. Dove og 1 sædvanlig sæbe, for eksempel Baby, en spiseskefuld ekstra jomfrupresset olivenolie og ricinusolie, appelsinsaft, nelliker eller bergamot æterisk olie eller 1/4 tsk mentol krystaller (valgfrit).

 • Gnid sæben på et stort rist i en skål, som du så kan tænde på ilden.
 • Tilsæt oliven og ricinusolie til revet sæbe.
 • Tilsæt destilleret vand, så blandingen af ​​sæbeolie blandes til en homogen masse.
 • Placer skålen på en lav flamme og rør til vandet begynder at fordampe.
 • Når sæbeblandingen tykes, tilsættes æteriske olier. Sammensætningen af ​​sæbe er allerede inkluderet parfume, og du skal kun tilføje en dråbe "manlig" lugt. Et par dråber appelsin, kryddernødolie eller bergamot - et hvilket som helst af dit valg - alt hvad du behøver for dette. Jo senere du tilføjer olie til sæbevandingen, jo stærkere bliver aromaen af ​​den færdige barberkrem.

Hvis du ikke vil bruge æteriske olier, tilsættes 1/4 tsk mentol krystaller, der tidligere er opløst i samme mængde olivenolie.

Mænds hjemmelavet barberkrem

Hæld den fortykkede flydende sæbe i en beholder, for eksempel i en kaffekrus og lad det gå i et par timer til en dag for at blandingen stabiliseres. Den færdige barbercreme skal have en konsistens, der ligner kølet blød margarine. Hvis sæbe er for hårdt, "gummi", opvarm igen blandingen på ilden for at fordampe overskydende vand.

Sådan bruges. Dyp en børste i varmt vand, pisk skummet i et krus med barberkrem, applicér på ansigt og barber som normalt.

Lav denne barberkrem til din far, mand eller ven og præsentér det lige sådan, uden grund eller til en ferie. Fortæl os, hvordan det er nødvendigt, at hudplejen af ​​en mands ansigt er, fordi der ikke er nogen chance for at lave et godt første indtryk som forretningspartner. Vær en lille heks og forestill dig hvordan du sammen med olivenolie hælder i sundhed og lang levetid, hvordan du blander kærlighed og omsorg, som han vil takke for det.

Din Eleanor Medwell.

Tak til Eleanor for nyttige opskrifter! I alt indgav hun 4 artikler med originale opskrifter med olivenolie. Resten af ​​Eleanors artikler kan læses på linkene:

Alle artikler i konkurrencen "Oliva - min kærlighed!" Kan ses på denne side, der vil du finde en masse interessant!

LiveInternetLiveInternet

-musik

-kategorier

 • madlavning (2345)
 • bagning (809)
 • hors d'oeuvres (331)
 • kyllingeskåle (51)
 • fiskeretter (22)
 • desserter (18)
 • brød i brødmageren (9)
 • diætmad (6)
 • supper (2)
 • fiskeretter (1)
 • kyllingeskåle (1)
 • resterende retter (1)
 • decoupage (1433)
 • billeder til decoupage (193)
 • mine værker (14)
 • gør det selv (1235)
 • være sunde (329)
 • emner (208)
 • musik (171)
 • have og grøntsagshave (152)
 • hvad jeg elsker (134)
 • yndlings digte (107)
 • tips (94)
 • computeren er simpel (57)
 • FOTOSHOP LESSONS (46)
 • lydbøger (39)
 • biografhal (38)
 • tegning (37)
 • strikning (36)
 • ZHZL (29)
 • diabetes (26)
 • forestillinger (20)
 • charme og grunde (16)
 • Ortodokse forhold (16)
 • psykologi (12)
 • bånd broderi (12)
 • forfatter sang (11)
 • humor (7)
 • decoupage tips (6)
 • Dietologi (4)
 • interessante steder (3)
 • vigtige oplysninger (2)
 • lira (1)
 • ordninger til dagbogen (0)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-interesser

-Regelmæssige læsere

-samfund

-udsendelser

-statistik

Naturlig barbering cremer med dine egne hænder.

Barberkrem gør det selv. Master klasse

Jeg hilser dig på siderne i min dagbog!

Jeg tror, ​​at emnet for at skabe naturlige produkter for at slippe af med uønsket hår vil være af interesse for mange, især dem, der har følsom hud, er allergiske eller bare opmærksomme på deres eget helbred. Desuden er det absolut ukompliceret at lave cremer og lotioner til barbering, men du skal bruge dem :) Desuden skal du ikke glemme, at nytårsferien kommer og få en naturlig creme som en gave til nogen, vil være meget flot :)

Med hensyn til barbering får mænd selvfølgelig mere :) Vi kan fortsætte med fjernelse af hårfjerning, da der er mange forskellige muligheder nu, og proceduren er helt sikker og smertefri, f.eks. På webstedet for Biomed Laser Therapy Center - http: / / /biomedlaser.ru/ og vigtigere er resultatet langt nok :) Mænd har også det svært, så lad os passe på dem først. Naturlig barbering cremer - dette er en sund hud, og med store besparelser. Jeg vil gerne tilbyde dig flere muligheder for fremstilling af barbercremer, de er alle enkle, kræver ikke specielle materialer og værktøjer, alle kan klare det, hvis det ønskes. Glad visning!

Vi vil begynde med jer for at være ærlig - billederne er smerteligt smukke :) - fra Lindsey G.s værk, forfatter til Homemade Mommy resource (homemademommy.net). Lindsay skabte for første gang en creme til sig selv, hun har meget følsomme hud- og industrielle cremer og sæber er absolut ikke egnede til hende.

4 spiseskefulde shea smør, 3 spiseskefulde kokosolie, 2 spiseskefulde jojobaolie, 10-12 dråber lavendel æterisk olie. Smelte faste olier i et vandbad, tilsæt jojobaolie, efter afkøling, tilsæt æteriske olier, slå med en blender. Det er bedst at gemme i køleskabet og vælge cremen ikke med dine hænder, men med en ren ske eller spatel.

Æteriske olier, der anvendes i sammensætningen af ​​barberkrem, er ikke nødvendige, men ønskelige, fordi de har en stor effekt på huden. Hvis vi taler om barberkrem, vil jeg naturligvis anbefale at fokusere på personlige præferencer, men først og fremmest at vælge olier, der har en blødgørende, fugtgivende, antibakteriel og sårhelende virkning. For eksempel olier af eucalyptus, rosmarin, citrus, lavendel, geranium, jasmin, teetræ osv. Hvis du bruger nogle eller andre æteriske olier for første gang, skal du kontrollere din reaktion på dem - lugte olien, hvis det ikke vil forårsage nysen, prøv at påføre en dråbe på huden - hvis din hud bliver rød og klør, vil denne essentielle olie ikke fungere for dig :) forsigtighed for æteriske olier - brugen af ​​dem ekstraordinære, men de kan forårsage allergiske reaktioner.

Den følgende opskrift (foto er også super!) Fra Shaina (foodformyfamily.com) er også fokuseret på følsom hud og er lavet med olier.

Opskriften svarer meget til den foregående. Ingredienser: 1/3 kop shea smør, 1/3 kop kokosolie, 1/4 kop jojoba eller mandelolie, 10 dråber rosmarin æterisk olie og 3 dråber æterisk olie mynte. Fremstillingen er identisk med den tidligere opskrift - vi opvarmer faste olier på vandbadet, tilsæt flydende olier, efter afkøling, tilsæt æteriske olier og slag.

Den følgende opskrift er fra de allerede kendte til dig mestre Jill (onegoodthingbyjillee.com). Her tilsættes olivenolie og bagepulver til opskriften. Cremen har fugtigheds- og blødgørende egenskaber.

Ingredienser: 2/3 kop kokosolie, 2/3 kop shea smør, 1/4 kop olivenolie, 10 dråber lavendel æterisk olie, 5 dråber æterisk olie, 2 teskefulde sodavand.

Soda tilsættes sammen med æteriske olier efter afkøling af blandingen af ​​olier. Forresten er køling af olien efter blanding praktisk i køleskabet.

1/2 kop flydende naturlig sæbe, 1/4 kop varmt vand, 1/4 kop aloe vera gel, 1/2 tsk salt, 2 spiseskefulde glycerin, 1 spiseskefuld olivenolie, 8 dråber te-æterisk olie, 5- 10 dråber af enhver anden æterisk olie (fra forfatteren - lavendel).

Opløs saltet i varmt vand, tilsæt alle andre ingredienser, bland, opbevar i køleskabet.

Og en anden mulighed fra mesterne Jill fugtighedscreme, men her er der industriprodukter. Men alle kan lide denne meget mulighed, de mest behagelige anmeldelser - godt, vi vil forsøge at vælge de mest sikre stoffer :)

1 glas shampoo, 1 glas hårbalsam (ikke forveksles med balsam :)), 5 spiseskefulde fløde eller krops lotion, 5 spiseskefulde kokosolie. Smelt kokosolie i et vandbad, tilsæt de resterende ingredienser, slå. Du kan tilføje æteriske olier, hvis det ønskes. Jill lover virkelig denne opskrift. Hvilket betyder, at hun brugte, kan du se på billedet.

Efter opskrift fra Sarah Lipoff (savvysugar.com) bruger hun naturlig sæbe og hekselhaselekstrakt i opskriften.

Opskrift: 3/4 kop revet naturlig sæbe (forfatteren har shea smør), 2 spiseskefulde kokosolie, 1/4 spiseskefuld Aloe Vera gel, 1/4 kop heksebasekstrakt, 5-10 dråber af enhver æterisk olie. Grate revet sæbe, tilsæt kokosolie, hekseskal og smelt blandingen i et vandbad. Efter afkøling tilsættes aloe vera gel og æteriske olier, beat.

Men et interessant punkt: Dette er en fotoproces, der fylder røret med masse - forfatteren sætter massen i posen, skærer et hjørne og presset indholdet ind i røret :) Denne fløde lagres altid i køleskabet!

Og en anden opskrift fra Hilda (hildehauc.blogspot.com). Dens skønhed er at bruge ler.

1/2 kop kokosolie, 1/4 kop flydende naturlig sæbe, 1/4 kop grøn ler, 10-15 dråber eucalyptus æterisk olie.

Smelt kokosolie i et vandbad, tilsæt sæbe og ler, efter afkøling tilsæt æterisk olie, slå.

I udseende, selvfølgelig ikke meget, men at dømme efter sammensætningen, er det meget nyttigt :)

Clay, som du ved, kan du bruge noget, som du kan lide eller har på lager :) Ja, og glem ikke parfume duftstoffer, som du kan tilføje raffinement til selv håndlavet barberskum :)

Nå, lad os prøve at lave en nyttig barberkrem selv? Hvis du har spørgsmål, spørg, vil jeg være glad for at hjælpe alle!

Jeg ønsker dig alt godt humør og solrigt vejr!

Skum gør-det-selv, tre måder at slå skummet fra Miguel Gutierrez

Hvis du også er ophørt med at arrangere skummet fra "ballonen" - kog det selv! Fra den første applikation vil du elske det selvfremstillede skum en gang for alle.

Ideen om at skrive denne artikel var en video, hvor Miguel deler sine tips om skummende barbersæbe. Og her kan du have mindst to spørgsmål: "Hvem er Miguel Gutierrez" og "Hvorfor skal du slå skummet selv, når det sælges i næsten enhver butik?".

Først vil jeg fortælle dig, hvorfor mænd gør barberskum selv. Jeg vil ikke kopiere materialer fra andre ressourcer, hvis du ønsker det, kan du finde en masse oplysninger om dette emne på nettet, og jeg vil dele min erfaring med dig.

Barberskum

For mig personligt, som en person, der barberet i mere end 10 år udelukkende med skum fra en "ballon", var det en behagelig opdagelse af et kvalitativt forskelligt niveau af skum pisket alene. Disse er uforlignelige ting! Den naturlige sammensætning af piskesæbe har en gavnlig virkning på min følsomme hud. Den tørhed og irritation, der fulgte mig i mange år, er forbi! Tykt og tæt skum blødgør børsterne, giver fremragende glidning og bekymrer sig for huden. Fornøjelser og et stort udvalg af dufte fra sæbe og barberkrem. Tidligere har jeg ikke lagt meget vægt på dette, men nu er kvaliteten af ​​det skum, jeg bruger, vigtigt for mig.

Selvfølgelig bør alle selv komme til dette. Hvis du efter at have læst denne artikel ønskede at lave mad til skummet selv, var tiden ikke spildt. Efter at have forsøgt igen, er det usandsynligt at vende tilbage til sin sædvanlige "ballon".

Miguel Gutierrez

Så er det tid til at fortælle, hvem der er Miguel Gutierrez? Kort sagt, dette er en professionel frisør fra England. En fin dag tog han operatøren med ham og kørte rundt om i verden for at forbedre sine færdigheder, gøre hårklipp og rydde alle og alt af stubben på hans ansigt.

Efter "Touren" besøgte Miguel 21 lande og var i stand til at gøre sig bekendt med sine kollegaers arbejde i Singapore, Cambodja, Thailand, Vietnam, Nepal og Dubai.

Jeg foreslår at se et videoklip, hvor Miguel deler med os sin akkumulerede erfaring og taler om tre måder at slå barberskum på. For at lette visning, påpegede vores onlinebutik "Male Choice" russiske undertekster. Alle produkter af mærket Muehle, der bruges i videoen, kan du altid købe hos os.

For at gøre det samme som Miguel, har du brug for: en barberingsbørste, en barberskål, sæbe eller barberskum. Gratis levering i Samara og Rusland, når du bestiller fra 3000 rub., Flere detaljer i afsnittet betaling og levering. God visning og glat barbering!

Hvilken fløde kan bruges til at fjerne hår permanent?

Hvorfor smøre øjenbryn efter tatovering, og hvad betyder det for dette at vælge