Hvid linje. Ny tilgang til sukker depilation

Problemet med at fjerne uønsket hår bekymrede kvinder til enhver tid. Den ældste metode betragtes som sukkerafstamning, der opstod i den gamle øst, hvor glat hud uden hår altid har været betragtet som et tegn på aristokrati, ungdom, skønhed og uskyld, og opfylder også de religiøse krav om renlighed og pleje.

I dag er flere og flere præferencer givet til naturlige produkter, som er forbundet med en tilbagevenden til gamle opskrifter og traditioner. Det er derfor, at shugaring i XXI århundrede bliver stadig mere populært på markedet for bio-depileringstjenester.

Hvad er årsagen til den hurtigt voksende popularitet af shugaring? Sukkerpasta passerer ikke kun tidstesten, men har også mange vigtige fordele:

- Sukkerpasta behøver ikke at varme op, det virker ved kropstemperatur, hvilket helt eliminerer sandsynligheden for forbrændinger og giver dig mulighed for at arbejde selv med svære åreknuder;

- Sukkerpasta fjerner effektivt hår, har en blød peeling effekt og kæmper mod tidligere indgroede hår;

- sukkerpasta forsigtigt og forsigtigt fjerner håret i retning af vækst uden at bryde det, det evige problem med indgroet hår eksisterer ikke længere;

- Sukkerpasta er meget økonomisk: Hvis du vælger det rigtige produkt og lægger mesterens hånd i en kugle (30 g), kan du udføre depilation af en dyb bikini og to armhuler (omkostningerne ved proceduren overstiger ikke 50 rubler).

Moderne teknologi for sukkeraffalding tilbyder et valg af mester flere muligheder for arbejde:

Båndteknik - blød pasta anvendes. Det påføres med en spatel mod hårets vækst og fjernes med specielle strimler - bandager - ifølge hårvækst. Denne metode bruges til at fjerne uønsket hår fra store overflader.

Manuel teknik - en pasta af forskellige konsistenser anvendes, afhængigt af det område, der bliver depileret og rumtemperaturen. En klumpkugle påføres på det depilerede område mod hårvækst og fjernes efter vækst. Denne metode bruges til at fjerne uønsket hår fra store overflader (blødere pasta) såvel som fra områder af bikini, underarms (tykkere pasta).

Swordsman (eller kombineret) teknik - pastaer af forskellige konsistenser anvendes. Den superbløde pasta opvarmes i voks til en flydende konsistens, der påføres med en spatel mod hårets vækst, og derefter samles der med en lille kuglepasta af en mere tæt konsistens fra hudoverfladen over hårets vækst.

Det er værd at bemærke, at den manuelle arbejdsteknik er mere effektiv, fordi den giver dig maksimal kontakt med klientens hud, peeling og massage, forbedrer blodcirkulationen og udseende af det depilerede område. Derudover kræves tidskrævende pr. Klient. Dette er forbundet med de høje omkostninger ved sukkeraflejringstjenester i saloner og private herrer, men resultatet overstiger alle forventninger.

Desværre indeholder de fleste pastaer på markedet citronsyre, fordi det giver dem den nødvendige elasticitet. Men samtidig er det citronsyre, der er den vigtigste faktor, der forårsager hudirritation efter depilering. Moderne producenter af produkter til shugaring har i lang tid forsøgt at skabe et helt allergivenligt naturprodukt. Som et resultat af intensivt arbejde lykkedes det italienske eksperter inden for sukkeraffald at løse dette problem!

Som et resultat fremkom der en nyhed på shugaringmarkedet: White Line Natura sukkerpasta, hvor citronsyre blev erstattet med majsstivelse.

Resultaterne oversteg alle forventninger: White Line Natura sukkerpasta, der fastholdt de tidligere koenzymiske (plastiske) og klæbende (vedhæftende) egenskaber, erhvervet fuld hypoallergenicitet.

Majsstivelse indeholdt i pastaen, giver en anden betydelig fordel, det er et naturligt absorberende middel, så i processen er det normalt ikke nødvendigt at anvende talkumpulver, som normalt klæber pastaen. Derfor forbliver White Line Natura sukkerpasta langt længere plast, hvilket letter mesterens arbejde, reducerer forbruget af pasta væsentligt og omkostningerne ved proceduren.

For at gøre det lettere for kosmetologernes arbejde, er White Line Natura-pastaen tilgængelig i fire typer: ultra blød, blød, hård og ekstra.

Ultra blødt - pasta meget blød konsistens. Velegnet til arbejde i den kolde årstid på store overflader (arme, ben), især i områder med tør hud. Praktisk til arbejdet med spatel og bandageudstyr.

Soft-medium plasticity pasta. Velegnet til arbejde i kølige, velindrettede værelser, komfortabelt, når man arbejder med handsker, samt for bandageudstyr.

Fast - pasta tæt konsistens. Velegnet til arbejde i meget varme rum, når du fjerner hudområder med høj luftfugtighed og temperatur.

Ekstrapasta meget tæt sammenhæng. Velegnet til arbejde i den varme årstid, i dårligt indrettede værelser, i depilationszoner med høj temperatur.

For at opnå den maksimale effekt anbefales det at blande bløde og hårde pastaer i de nødvendige mængder afhængigt af temperaturen på masterens hænder, temperaturen på klientens krop samt luftfugtigheden og temperaturen i kosmetikrummet.

White Line Natura Sukkerpasta er:

- Absolut hypoallergenprodukt, produceret i henhold til den traditionelle opskrift "intet overflødig"

- Pastaen med en unik konsistens er meget plastisk og blød, samtidig smelter den ikke og spredes ikke, hvilket giver utrolig praktisk at arbejde med det;

For at arbejde med pastaen har du også brug for yderligere kosmetik, der er i linjen i den hvide linje.

For at forberede huden til aflejringsproceduren anvendes Lotion-skum før shugaring "Vanilla" 200 ml. Det er bekvemt at arbejde med skum i armhulerne og bikiniområdet, såvel som på arme og ben. Denne lotion renser huden perfekt fra daglig pleje kosmetik, forbereder og desinficerer huden, løfter hår;

Under arbejdet er kosmetisk Talc 150 nødvendig. - den storslåede absorberende, derudover tørrer hud og beskytter den mod overdreven skrælning

Du kan bruge en 100/250 ml vandbaseret kølemel til at fjerne sukkerpastaen og berolige huden;

For at afslutte proceduren såvel som efterfølgende hudpleje og for at nedsætte hårvæksten anbefales White Orchid Emulsion Lotion 250/500 ml.

Indtryk af sukkerpasta VELVET

Nu lærte jeg at beherske shugaring og med glæde gør jeg sukkerindhold både for mig selv og mine familiemedlemmer og kunder. Jeg kan virkelig godt lide at arbejde med sukkerpasta. På den ene side er dette meget enkelt, men på den anden side er der nogle nuancer, for eksempel det øjeblik. når du skal håndtere klæbrig hud.

Jeg har ikke prøvet andre pasta, jeg har stadig ikke noget at sammenligne med, men det er ganske nemt at arbejde med sukkerpasta fra Velvet.

I alt er der fire typer pastaer, superbløde, bløde, mellemstore og tætte. Jeg tog straks to slags - medium og blød. Hvis temperaturen i rummet er lav og mine fingre er kolde, begynder jeg at arbejde med blød pasta, og hvis den smelter eller pludselig stikker, sparer pastaen med medium konsistens situationen. Og jeg kan og bare tage og udarbejde en mellempasta og ingenting.

Hvad jeg mere gerne vil notere om sukkerpastaen fra firmaet VELVET, er, at det aldrig har forårsaget en allergisk reaktion i nogen af ​​dens anvendelse. Det er plastik og behageligt at arbejde. Og mit barn sagde, at hun også var meget velsmagende! Nu er jeg tvunget til at skjule) Jeg kan godt lide det efter aflejring med sukkerpasta, huden bliver mere øm og fugtet, døde celler fjernes fra det og det ser bedre ud, mere frisk, henholdsvis.

Fra begyndelsen foretrak jeg at arbejde som en professionel pasta, ikke en samovar, for ikke at bryde mit hår og få en så god effekt.
Hvad angår priser, er de - min pris for 400 gram pasta er 209 Hryvnia, og hvis du er en distributør, så fra 136 til 178 Hryvnia. Og den største pakke på 2 kg koster 829 Hryvnia og for en distributør fra 539 gram til 705 gram.

Sort pasta til depilation - et effektivt værktøj eller bedragere købere?

I 2017 optrådte et nyt produkt på kosmetikmarkedet - sort pasta til fjernelse af hår. Der er mange anmeldelser om et innovativt værktøj, og de er alle modstridende. Hvad hedder et populært værktøj, og hvad siger kunderne om det, hvem lykkedes det at teste det?

Sort pasta - mærke og sammensætning af produktet

Sort pasta til depilation sælges under varemærket Epilage og er placeret som et effektivt værktøj til fjernelse af hår. På emballagen og på sælgerens hjemmeside kan du finde følgende beskrivelse af sammensætningen:

 • bivoks;
 • aktive paraffiner;
 • mineralolie kompleks;
 • pebermynte æterisk olie;
 • mentol;
 • sandeltræ olie;
 • gurkemeje.

Bivoks, paraffiner og mineralolier er basis for pastaen. På grund af dem opnås en plastmasse, der griber godt selv til de tyndeste hår og beskadiger ikke huden. Menthol giver en køleeffekt og gør depilering mindre smertefuld. Pebermynteolie beroliger huden, forhindrer irritation. Gurkemeje har antiinflammatoriske virkninger, og sandeltræolie nærer og fugter huden.

Parafiner og mineralolier anvendes i kosmetologi til behandling af tør hud, elimination af flak og behandling af forskellige dermatitis, op til den gamle form for psoriasis. Paraffin masker gør for at slippe af med cellulite og puffiness, blødgøre ansigtsrynker, fjern alderspletter og sænke huden efter vægttab. I sammensætningen af ​​sort pasta til shugaring paraffin faktisk fordele, strammer og forynder huden.

Efter at have studeret indholdet af Epilage-produktet, kan vi sige, at alle ingredienserne i den sorte pasta er naturlige, de kan udføre funktionerne til et middel til depilation og ganske effektivt. Voks er dog inkluderet i epilagen, og voksning er kendt for at være en smertefuld procedure. Virkningen af ​​bivoks i epilagen er blødgjort med paraffiner. Fabrikanten hævder, at den smertefulde fjernelse af hår med sort pasta svarer til sukkeraflejring, hvorfor det nye værktøj undertiden kaldes black shugaring.

Beskrivelse af værktøjet og brugsanvisningen

Værktøjet fås i mørke poser med en vægt på 100 g. Udseende er et stof i form af violette tabletter. Ifølge instruktionerne er den fortyndet med vand og har en færdig sort farve med en violet nuance. Depilation med sort pasta udføres i flere faser:

 1. Massen fortyndet med vand opvarmes til en temperatur på 42 ° C.
 2. Det hudområde, der skal behandles, affedtes med alkoholkrem eller gel.
 3. Påfør en varm pasta på hårets vækst med en træspatel fra pakken i 5 til 10 sekunder.
 4. Fjern værktøjet med en spatel mod hårets vækst.

Hvis massen stikker under aflejringsprocessen, er det nødvendigt at genanvende massen på det behandlede område og fjerne det med en papirstribe. Efter proceduren kan du bruge kosmetik til at fugtige huden.

Kundeanmeldelser til Epilage Black Pasta

Før du lægger sort pasta, læs Epilage produkt anmeldelser. Du ville blive overrasket, men brugernes meninger er diametralt modsatte. Nogle købere siger om effektiviteten af ​​sort pasta, andre - om den åbenlyse bedrag hos købere. Hvad er der tale om? Gennem den officielle hjemmeside kan du købe et kvalitetsprodukt, men på internettet er der svindlere der sælger en falsk under samme navn.

Hvordan skelne en falsk epilage?

En falsk ligner det originale design af pakken og har samme navn. Men selv emballagen kan bestemme den falske. Massen af ​​pakken med det originale produkt er 100 g, for en falsk er 40 g. Når du bestiller sort pasta via telefon, spørg webstedsoperatøren om pakkenes vægt. Yderligere kan den falske defineres, kun have modtaget på hænderne. Produkterne varierer i sammensætning. Ingredienser er opført på bagsiden af ​​pakken. Der er kun to fejl:

Højkvalitetsbeholdere kan ikke bestå af to komponenter. Bemærk venligst, at der ikke er antracitkul i det originale produkt.

Udseendet af originalen og dets analog er påfaldende anderledes. Hvis den i ufortyndet form ser ud som store, skinnende lilla tabletter, så er den forfalskede vare et fint cremefarvet pulver spredt med sorte granuler af kul. Hvis du fortynder en falsk pasta med vand, får du et gelignende stof, der, når det påføres huden, tørrer i lang tid og fjernes dårligt fra huden, bryder og spredes under fingrene.

For ikke at falde i hænderne på bedragerne, skal du være opmærksom på oplysninger om sælger af varer på stedet. På bona fide sælgeren nederst på websiden er altid den juridiske adresse og oplysninger om virksomhedens registrering.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Velvet shugaring pasta

ULTRA SOFT (ULTRA SOFT): Den blødeste tæthedspasta - fra hele linjen Velvet pasta.
Kræver ikke opvarmning og forberedelse til arbejde.
Meget blød, plastpasta, har farven på kalkhoney.
anbefales:
- At arbejde af erfarne håndværkere i manuel udstyr
- herrer med "kolde" hænder
- under arbejdet i en kølig årstid
- For bandage teknologi.
Perfekt til arbejde med fluffy, tyndt og skrøbeligt hår.

280 ml (400gr) - 209 UAH
550ml (800gr) - 359grn
1500 ml (2 kg) - 829 UAH

Den bedste pasta til shugaring anmeldelser. Sådan vælges en pasta

Epilation med sukker, eller shugaring, er næsten den mest populære service i moderne saloner. Hun er endog dårligere end at vokse, som så længe holdt mesterskabet blandt kvinder.

Moderne mærke kosmetik

Proceduren selv skygger - ikke ny, denne metode blev brugt af de oversøiske dronninger af de ældste epoker. Sukkerblandingen blev kogt kort, bragt til den ønskede tæthed, og så blev de med hjælp af at slippe af med unødig vegetation på kroppen.

Shugaring er en populær procedure, der kom til os fra oldtiden.

I dag kan sukkerpasta nemt købes på næsten ethvert internetproduktsted, i specialbutikker eller butikker. Til kendetegnende for kønne af glat hud fremlægges forskellige typer pastaer afhængigt af den zone, der kræver epilation (armhuler, bikini, ben, osv.).

Mange salonmastre og almindelige borgere, der besluttede at beskæftige sig med vegetationen på kroppen alene, hjemme, er interesserede i et sådant produkt som sukkerpasta til shugaring. Hvilket er bedre? Anmeldelser "for" og "imod" hvem er egnet, og hvem skal afstå? Alle disse spørgsmål er relevante for piger og kvinder i forskellige aldre.

Moderne mærker af produkter, der fører i rating vurderinger på sukkerpasta til hårfjerning:

 • Saona Kosmetik;
 • gloria;
 • Ayuna;
 • Aravia Professional;
 • White Line Natura;
 • Kana'an;
 • DERMAEPIL;
 • Skønhed billede.

Funktioner valg af pasta

Først og fremmest er det vigtigt at klart vide, hvilket produkt der skal bruges til fjernelse af hår. For eksempel, hvis du vil fjerne unødvendigt ansigtshår, så er det nødvendigt at anvende en pasta med blød konsistens. At arbejde med steder hvor hårde og stærke hår vokser, vil du have brug for mere tætte formuleringer.

Blød pasta bruges til shugaring til glattere overflader på kroppen.

En vigtig rolle er spillet af rummets mikroklima, hvor epilationen vil blive udført med sukkerpasta til shugaring. Bedst af alt, bedømme af anmeldelserne, at erhverve sammensætningen med denne særlige konto. Da dens egenskaber varierer afhængigt af hvilken grad af luftfugtighed og temperatur i rummet.

Hvis du planlægger at anvende pastaen manuelt, skal du notere de tætte, viskose sammensætninger. Til anvendelse af en speciel spatel anvendes pastaer med en blød, mere flydende konsistens.

Vær opmærksom! Temperaturen i visse områder af kroppen kan afvige med nogle få grader fra den på overfladen af ​​andre zoner. Dette er af afgørende betydning, da fast pasta er egnet til at arbejde med varmere zoner, da blød pasta kan sprede sig, hvilket vil reducere resultatet af proceduren til nul.

Det samme gælder hændernes temperatur (din eller mesteren) - for at arbejde med kolde hænder, vælg en sukkersammensætning af medium densitet, hvis dine hænder er varme og dristigt bruge hård pasta.

Mange er tøvende med at deltage i specialiserede virksomheder, hvor de leverer sukkerepilationstjenester, og de udfører disse procedurer i hjemmemiljøet alene.

Eksperter anbefaler sådanne personer at købe komplette sæt til shugaring, som omfatter pastaer af forskellig densitet og alle de nødvendige anordninger. Dette giver dig mulighed for hurtigt at forstå, hvilken type sammensætning der er mere passende for en bestemt person.

Det er vigtigt at huske! Inden man påbegynder en uafhængig procedure med "søde epilering", er det nødvendigt at grundigt studere alle oplysninger om dette emne, kende i detaljer med sammensætningen af ​​sukkerpasta til shugaring, anmeldelser, der er bedre at vælge og beslutte sig for.

Nogle gange skal forskellige tætheder, pastaer kombineres for at opnå den ønskede konsistens.

Hvad er prisen på produktet?

Mange kvinder, der allerede klart forstår, hvad en sukkerpasta til shugaring er, hvilken en er bedre, er også interesseret i anmeldelser af dette produkt med hensyn til priser for det.

Hårde konsistenspastaer er ret dyre.

Det hele afhænger af flere faktorer, der påvirker priskategorien af ​​værktøjet:

 1. Producent (jo mere berømt mærke, jo dyrere sælges det).
 2. Sammensætning (pastaens kvalitative og naturlige bestanddele øger dets værdi).
 3. Konsistens (meget blød, i tæthed, sammensætningerne er billigere end faste masser).
 4. Volumen (for store containere, være parat til at betale mere end for en lille krukke penge).
 5. Omfanget af sukkerpasta til shugaring (nogle piger, i deres kommentarer om, hvilken slags karamel er bedre, siger, at det er mere rentabelt at erhverve et universalprodukt, der er egnet til behandling af mange zoner).

Priserne på sukkerformuleringer til shugaring er meget tydeligt påvist på siderne i mange onlinebutikker.

For eksempel starter i de mest almindelige netbutikker omkostningerne ved pengeudtag til sukkerfjerning fra 190 rubler (dette er prisen for 140 gram blød pasta "Jamaica"). Den gennemsnitlige tæthed af "Costa Rica" koster omkring 2000 rubler uden rabat, og med rabat - 1550 rubler.

Patronen af ​​den bløde sukkerforbindelse "Step" vil koste dig 180 rubler. Men den faste pasta med mentol "Gloria" koster lidt mere end 600 rubler.

Karamelkompositionen af ​​firmaet "Aravia" er ligeledes ikke billig for alle sælgere, da det er denne sukkerpasta, der kendetegnes af dens professionelle kvalitet og effektivitet. Dens omkostninger starter fra 150 rubler pr. 100 g vægt.
Pastas af canaan mærke omkostninger fra 1000 til 4355 rubler, afhængigt af volumen.

Individualitet i udvælgelsen

En læsning af anmeldelser om hvilken sukkerpasta til shugaring passer bedst til en bestemt pige, er ikke altid nok. I nogle tilfælde er det fornuftigt endda konsultation med læger.

I visse sygdomme, såsom diabetes, er shugaringproceduren uacceptabel

Forsigtig! Hvis din hud er tilbøjelig til manifestationer af diatese, eksem og andre former for allergiske reaktioner, kan spørgsmålet om epilering med karamel være værd at genoverveje.

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter en sukkerprocedure er det bedre at rådføre sig med din læge, især en hudlæge.

Som du ved, karamelblandinger til hårfjerning er blød, medium, tæt og meget tæt tekstur. Nogle producenter producerer pastaer med en mellemdensitetsværdi (for eksempel ultra soft).

Bløde formuleringer behandler normalt overflader af lige og store områder af kroppen (zoner af hænder eller fødder). Et sådant produkt anvendes primært til at fjerne lys, ikke meget hårde hår. Velegnet til bandage metode til fjernelse af hår og manuel.

Den gennemsnitlige konsistens af karamelskærmsammensætningen er universel, dette produkt er egnet til eliminering af moderat hårdt hår.
Elastiske, tætte formuleringer fjerner hård vegetation, der med lige stor succes kan anvendes på områder af alle områder af kroppen.

Pastiner med meget høj densitet er uundværlige for særligt følsomme områder. Med sådanne sammensætninger arbejder man i den manuelle og applikationsmetode for shugaring.

Top 8 professionelle shugaring pastaer:

 1. "Riviere Sucre" er en fransk sukker sammensætning med en tæthed, der spænder fra en meget blød konsistens til en super hård masse.
 2. "Gloria" - pasta er repræsenteret af forskellige, i konsistens, arter, nogle pastaer indeholder køling menthol. Den russiske producent har taget sig af produktets kvalitet og gør den tilgængelig til brug ikke kun for professionelle håndværkere, men også til almindelige forbrugere. Af den måde er prisen mere demokratisk end nogle udenlandske analoger, men kvaliteten er ikke ringere end dem.
 3. "Saona" - Franske producenter af disse pastaer erklærer med sikkerhed, at deres produkt overholder alle teknologier for shugaring. Disse forbindelser er baseret på fructose, som pastaens hovedkomponent. Linjen af ​​professionelle pastaer "Saona" er repræsenteret af 7 typer, hvoraf 5 er basale (bandage, is, blød, normal, varm) og 2 typer meget bløde og hurtige pastaer, der ikke behøver opvarmning.
 4. "Cannaan" - israelske produkter. Positiv feedback fra nybegyndere om, hvilken slags sukkerpasta er bedre til arbejde, når du udfører shugaring, tyder på, at dette produkt er i stor efterspørgsel. Dette mærke er repræsenteret af 4 typer af densitetskonsistens, nem at bruge, let fjernet, behov for opvarmning.

Israelsk kvalitet og brugervenlighed - fremragende resultat

 • "Dolce Vita" - har en organisk sammensætning, fri for kemisk påfyldning, indeholder ikke kunstige farver. Dette produkt er en favorit hos mange skønhedssaloner.
 • "JOLIE" - indeholder i rørsukker, citronsaft, vand. Denne pasta har en lys og "velsmagende" nuance af friskkogt karamel, lavet i overensstemmelse med traditionerne fra de gamle persere og egypterne. Egnet til hjemmebrug.
 • "Aravia Professional" - vanillecreme, tropisk, honning, naturlig, blød og lys. Al denne mangfoldighed er repræsenteret af producenter af værktøjer til depilering af firmaet "Aravia". I linjen af ​​disse karamelkompositioner præsenteres varer med forskellig densitet.
 • "Start Epil" - forskellige versioner af konsistens, rimelig pris for et godt volumen dåser (fra 700 rubler til 400 ml). Dette mærke har et stort antal positive anmeldelser blandt fagfolk og amatører i færdighederne i shugaring.
 • Sikkert har enhver pige allerede en favorit sukkerpasta til shugaring. Hvilket er bedre? Anmeldelser tyder på, at karamelkompositionens type og mærke vælges individuelt for hver enkelt person. Det hele afhænger af den naturlige tendens til vækst og struktur af hår.

  Hjemmelavet opskrift

  Traditionelt er sukker involveret i fremstilling af karamel til epilering. Det kan være hvidt eller brunt. Til shugaring-proceduren er både raffineret sukker og et produkt, som ikke er blevet behandlet, fremragende.

  Den anden komponent i sukkerpasta opskrifter er vand (renset eller kogt). Konsistensen af ​​pastaen afhænger af mængden, jo mindre vand, karamelen viser sig at være hårdere og tættere.

  Den tredje komponent er sur. Normalt anvendes naturlig juice af citroner til sukkerblandinger, men "citron" i krystaller eller æbleeddikesyre er også ret egnet.

  I nogle tilfælde kan honning være en af ​​komponenterne i karamelblandingen, men dens tilstedeværelse er ikke en forudsætning.

  Honning er en valgfri ingrediens i pastaen, men huden bliver blødere, hvis du tilføjer det lidt til sammensætningen.

  Mulighed populær opskrift:

  • Sukker - i mængden af ​​20 el. l.;
  • 4 spsk. l. vand;
  • Klemt fra citronsaft.

  Kog blandingen skal ikke være mere end 10 minutter, du kan gøre det i mikrobølgeovnen. Når pastaens konsistens vil være mere flygtig, og farven svarer til rav, fjernes sammensætningen fra varmen.

  i den hjemmelavede pastaopskrift For dem, der er allergiske over for citrus, er det acceptabelt at erstatte brugen af ​​citronsyre med eddike

  Proceduren for epilering med sukker kun ved første øjekast virker upraktisk hjemme. Forudsat at det udføres korrekt, kan du opnå et glimrende resultat, og huden vil længe være tilfreds med glathed og elegante taktile fornemmelser.

  I dag er mange relevante emner som sukkerpasta af høj kvalitet til shugaring, hvilken er bedre? De fleste anmeldelser er meget imponerende, fordi denne blide og effektive måde at fjerne uønsket hår, giver maksimal fordel, kræver ikke fabelagtige omkostninger. Og vigtigst af alt er komponenterne til shugaring-procedurer helt naturlige og sikre for raske mennesker.

  Hvordan laver benene helt glatte, hvis ingen af ​​metoderne giver det ønskede resultat? Du bliver fortalt i denne video:

  Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du? - Side 9

  Alle fora »Forum for kosmetologer» Epilation »Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

  Sider Tidligere 1... 7 8 9 10 11 12 Næste

  For at forlade beskeder skal du logge ind eller registrere

  Indlæg [201 til 225 af 287]

  201 Svar fra Anastasia Shevelyov 02.24.2015 17:43:30

  • medlem
  • Rating: 36
  • Registreret: 06/15/2014
  • Beskeder: 39
  • Takket Total: 5

  Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

  God aften. Jeg skal bare tilmelde mig en shugaring træning og straks spørgsmålet "hvor". I vores by er der muligheder som Pandis, Cannaan, Lady Makeaan og Arabien. Shoveled en masse fora og stoppede med at vælge enten Pandis eller Kannaan. Hvad rådgiver du? Epilation er aldrig forlovet, men altid interesseret.

  For at være ærlig er jeg meget overrasket over, at du vælger nøjagtigt mellem de to mærker. Kannaan er ingen kamp for Pandis og Arabien. Disse er de eneste værdige mærker i Rusland. Jeg ville vælge mellem dem.

  De er bestemt helt sikkert værdige. Men det er ikke altid muligt at købe en sådan pasta, hvis du arbejder hjemme. Og ikke alle saloner er villige til at bruge penge (og ganske store) på disse pastaer. Så de søger en mere budget mulighed.

  202 Svar fra Kristinochka 03/02/2015 14:41:18

  • nybegynder
  • Rating: 3
  • Registreret: 03/02/2015
  • Beskeder: 6
  • Takket Total: 1

  Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

  Jeg har arbejdet med canadisk fløjlsukkerpasta i 2 år. Jeg kan virkelig godt lide at arbejde med denne pasta, fordi det er plastik, blødt (jeg prøvede mange egepastaer... Jeg led simpelthen). Spredes ikke. Kvaliteten er fremragende, og prisen er overkommelig. Der er forskellige tætheder, der kan blandes sammen. Der er en linjal før og efter, pulver, pleje kosmetik. Generelt er der alt, hvad der er nødvendigt for mesteren og klienten.

  203 Svar af Sergey 03/04/2015 10:10:33

  • medlem
  • Rating: 19
  • Registreret: 17.02.2015
  • Beskeder: 35
  • Takket Total: 7
  • Tak for dette indlæg: 1

  Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

  God aften. Jeg skal bare tilmelde mig en shugaring træning og straks spørgsmålet "hvor". I vores by er der muligheder som Pandis, Cannaan, Lady Makeaan og Arabien. Shoveled en masse fora og stoppede med at vælge enten Pandis eller Kannaan. Hvad rådgiver du? Epilation er aldrig forlovet, men altid interesseret.

  For at være ærlig er jeg meget overrasket over, at du vælger nøjagtigt mellem de to mærker. Kannaan er ingen kamp for Pandis og Arabien. Disse er de eneste værdige mærker i Rusland. Jeg ville vælge mellem dem.

  Meget mærkeligt valg. For det første er arabien ikke forskellig fra cannaan. Og det er fortsat tvivlsomt at sammenligne dem med Pandis, mens der overalt er vægt på, at dette er luksuspasta.

  204 Besvarelse af Sergey 03/04/2015 10:12:15

  • medlem
  • Rating: 19
  • Registreret: 17.02.2015
  • Beskeder: 35
  • Takket Total: 7

  Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

  God aften. Jeg skal bare tilmelde mig en shugaring træning og straks spørgsmålet "hvor". I vores by er der muligheder som Pandis, Cannaan, Lady Makeaan og Arabien. Shoveled en masse fora og stoppede med at vælge enten Pandis eller Kannaan. Hvad rådgiver du? Epilation er aldrig forlovet, men altid interesseret.

  For at være ærlig er jeg meget overrasket over, at du vælger nøjagtigt mellem de to mærker. Kannaan er ingen kamp for Pandis og Arabien. Disse er de eneste værdige mærker i Rusland. Jeg ville vælge mellem dem.

  De er bestemt helt sikkert værdige. Men det er ikke altid muligt at købe en sådan pasta, hvis du arbejder hjemme. Og ikke alle saloner er villige til at bruge penge (og ganske store) på disse pastaer. Så de søger en mere budget mulighed.

  Hvis du leder efter det optimale, vil jeg vælge mellem Gloria, Cannaan og Arabien. De er ikke værre end Pandis, uanset hvor roste det er.

  205 Besvarelse af Alina Prokhorov 03/04/2015 18:30:37

  • nybegynder
  • Rating: 10
  • Registreret på: 03.03.2015
  • Beskeder: 8
  • Takket Total: 4
  • Tak for dette indlæg: 1

  Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

  Jeg forsøgte og Arabien og Pandis og Kanan, som jeg nu arbejder.
  Og for mig er Kanan og Arabien ikke værre end de vauntede Pandis

  206 Svar fra Adelaide Boer 03/21/2015 23:58:32

  • nybegynder
  • Rating: 2
  • Registreret: 03/21/2015
  • Indlæg: 2

  Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

  godnat fortæl mig hvad jeg skal gøre
  1. Klienten 4 gange om ugen på en stationær cykel under rullerne og tættere på læberne stubber hvad de skal gøre ??
  2. Mulatto okay, vådt hår som en fingerpasta prøvede anderledes som for mig, at nogen giver 80% nogen 95%, at der er der alligevel pincet, vi vil ikke tvinge dem til at bære 100% bomuldsundertøj og skrubbe sig selv og smøre med cremer
  3. hår tykt krøllet skinnet hvidt tyndt barn er allerede ynkeligt og efter alt gik pustler, men hvordan hun taler bedre end efter en barbermaskine (((
  Vær venlig at hjælpe især med 3 tilfælde tak
  Jeg arbejder som pasta, som jeg tester lige nu. Jeg tester MIM Tyrkiet og for Kanan i Odessa er der ikke engang på B. Arnautskaya))))))))))

  207 Svar fra Kristinochka 03/23/2015 10:35:22

  • nybegynder
  • Rating: 3
  • Registreret: 03/02/2015
  • Beskeder: 6
  • Takket Total: 1

  Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

  I det tredje tilfælde har pigen folliculitis. Helt almindeligt tilfælde - sved efter proceduren, rørte sig med beskidte hænder, satte på friske tøj osv. Lad smears zink salve, alt vil passere.

  Tykt groft hår, jeg kan råde dig Velvet sukkerpasta (Canada) - medium konsistens optager perfekt og fjerner det hårdeste hår. Meget god vedhæftning af pasta og hår. Forsyninger er regelmæssige, resultatet er 100%, kvaliteten er fremragende, prisen er overkommelig. Og om "få klienten til at skrabe" - du bør ikke tvinge ham. Du skal fortælle ham fordelene ved at skrubbe og rådgive en god skrubber mod indfødning af håret, fortæl dig hvordan korrekt og hvor ofte dette skal gøres (men råd ikke kaffe eller salt scrubs har anti-cellulite egenskaber). TM Velvet har skrubber mod hårindvækst, hårdt og til et bikiniområde. Mine klienter er alle scrabbled og alle er glade, og jeg og de ser resultatet. Mindre vækst - mindre arbejde til mesteren, glat hud uden tuberkler - alle er glade.

  208 Svar fra Anastasia Alekseevna 03/23/2015 2:19:07

  • medlem
  • Rating: 33
  • Registreret: 12/05/2014
  • Beskeder: 34
  • Takket Total: 5

  Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

  God aften. Jeg skal bare tilmelde mig en shugaring træning og straks spørgsmålet "hvor". I vores by er der muligheder som Pandis, Cannaan, Lady Makeaan og Arabien. Shoveled en masse fora og stoppede med at vælge enten Pandis eller Kannaan. Hvad rådgiver du? Epilation er aldrig forlovet, men altid interesseret.

  For at være ærlig er jeg meget overrasket over, at du vælger nøjagtigt mellem de to mærker. Kannaan er ingen kamp for Pandis og Arabien. Disse er de eneste værdige mærker i Rusland. Jeg ville vælge mellem dem.

  De er bestemt helt sikkert værdige. Men det er ikke altid muligt at købe en sådan pasta, hvis du arbejder hjemme. Og ikke alle saloner er villige til at bruge penge (og ganske store) på disse pastaer. Så de søger en mere budget mulighed.

  Pandis - for dyrt, jeg er enig. Fordi jeg er i Arabien.

  209 Svar fra Anastasia Alekseevna 23.03.2015 21:21:06

  • medlem
  • Rating: 33
  • Registreret: 12/05/2014
  • Beskeder: 34
  • Takket Total: 5

  Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

  God aften. Jeg skal bare tilmelde mig en shugaring træning og straks spørgsmålet "hvor". I vores by er der muligheder som Pandis, Cannaan, Lady Makeaan og Arabien. Shoveled en masse fora og stoppede med at vælge enten Pandis eller Kannaan. Hvad rådgiver du? Epilation er aldrig forlovet, men altid interesseret.

  For at være ærlig er jeg meget overrasket over, at du vælger nøjagtigt mellem de to mærker. Kannaan er ingen kamp for Pandis og Arabien. Disse er de eneste værdige mærker i Rusland. Jeg ville vælge mellem dem.

  Meget mærkeligt valg. For det første er arabien ikke forskellig fra cannaan. Og det er fortsat tvivlsomt at sammenligne dem med Pandis, mens der overalt er vægt på, at dette er luksuspasta.

  Undskyld, Sergey, men jeg tror ikke, at Arabien er anderledes end Kanaan. Der er en forskel. Igen er fabrikantens integritet vigtigt for mig. Der er tvivl om, at den anden pasta virkelig produceres i Israel.

  LiveInternetLiveInternet

  -Søg efter dagbog

  -Abonner via e-mail

  -statistik

  Velvet-Spa dagbog

  • Jeg kunne godt lide indlægget
  • 0 citeret
  • 0 gemt
   • 0 Tilføj til citat
   • 0Save til links

   Shugaring pasta, eller den vigtigste komponent af sukker depilation

   Sukker epilation er en af ​​de ældste kosmetiske procedurer, shugaring stammer fra det gamle Egypten. I gamle Persien var shugaring ganske populær, fordi det blev anset for uanstændigt at have hår på kroppen. Derfor er et af navne på proceduren persisk epilering. I den moderne verden er epilering blevet en ganske populær procedure siden midten af ​​80'erne i det sidste århundrede.


   Shugaring pasta er en klæbrig karamel. Farven afhænger af mængden af ​​ingredienser taget og kan variere fra lys rav til sort te. Dens konsistens er vigtig: pastaen skal være tilstrækkelig plastisk, så den kan påføres huden, men ikke for viskøs, så den ikke holder fast i hænderne og let fjernes fra det behandlede område, når det afskales.

   Tilberedning af pasta kræver sukker med tilsætning af vand og citronsyre (eller citronsaft) i en vis mængde, hvilket afhænger af mængden af ​​sukker og præparationsbetingelserne. Pastaen koges over lav varme, kontrollerer dens beredskab og derefter efterlades for at afkøle til en behagelig temperatur for huden.

   Tilberedning af pasta hjemme kræver tid og en vis færdighed, så i dag er der færdige shuffaringpastaer på markedet.

   Du kan købe pasta i vores butik på webstedet http://velvet-spa.com.ua/

   • Jeg kunne godt lide indlægget
   • 0 citeret
   • 0 gemt
    • 0 Tilføj til citat
    • 0Save til links

    Sådan vælges en pasta til shugaring

    Dette afsnit er udarbejdet for både nybegyndere og mestre af sukkeraffald, han vil fortælle og fortælle dig hvordan man vælger den rigtige sukkerpasta (for at arbejde økonomisk) og få det maksimale resultat i arbejdet.

    Tætheden af ​​sukkerpastaen er valgt afhængigt af mange faktorer:

    Den type hår. Håret hårdere, jo tættere og sværere tager vi sukkerpasta.

    Temperaturen af ​​mesterens hænder. Jo varmere mesterens hænder, jo tættere sukkerpastaen.
    Zoner, som vi arbejder på. I zoner: bikini, mus - huden er et par grader højere end hele kroppens totale temperatur, derfor vil vi i disse zoner bruge en tættere pasta.

    Alle typer pastaer er blandet sammen i alle proportioner, mens deres ydeevne ikke forringes.

    Det skal bemærkes, at hvis du er en nybegynder i en shugaring, kan pastaomkostninger være lidt mere end prisen angivet i tabellen "Udgifter og indkomster".
    Hvis du på arbejdspladsen bemærker, at pastaen ikke holder fast i huden, må du måske bruge for hård (tæt) pasta eller simpelthen ikke nok (forberedt) til at varme den op.
    Hvis sukkerpastaen stak til dine hænder, så tog du sandsynligvis for blød en pasta eller opvarmede den for meget.
    Der er en meget vigtig regel - jo tættere sukkerpastaen er, desto længere og længere skal den opvarmes. Ultra blød og blød pasta har ingen yderligere opvarmning og forberedelse.

    3 bedste shugaring pastaer

    Shugaring, eller depilation med sukkerpasta, bliver mere og mere populær, fortrænger depilation med kold og varm voks. Og det er ikke overraskende, fordi shugaring er en meget mindre smertefuld og mere effektiv procedure for at slippe af med overskydende hår. Ud over depilation giver sukkerpasta omfattende hudpleje, forsinker væksten af ​​nye hår, forhindrer deres indvækst under huden. Shugaring pasta kan ikke brændes, og selve proceduren har ingen kontraindikationer og negative konsekvenser. Sukkerpasta traumatiserer ikke hudcellerne, bryder ikke hårene og fjerner dem sammen med løg.

    Til bedømmelsen blev de bedste shuffaring pasta fra kendte producenter af professionel kosmetik til depilation udvalgt, som fik fremragende karakterer fra nybegyndere og shugaring masters.

    Aravia Start Epil
    Den bedste sukkerpasta til begyndere

    På et fotopasta til en shugaring af Aravia Start Epil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1300 rubler (600 ml).

    Aravia anses for at være en af ​​de førende producenter af kosmetik til SPA-depilering med sukkerpasta. Begyndere rådes til at prøve Start Epil-serien i en bekvem pakke med et lille volumen. Mange betragter den bedste mulighed sukkerpasta med gennemsnitsdensitet, som er velegnet til arbejde i lokaler med gennemsnitstemperaturindikatorer eller for normal kropstemperatur. I den professionelle linje præsenteres 7 pastaformer - fra meget blød til meget tæt. Pastaens sammensætning indeholder naturlige ingredienser: olier, mineraler, aminosyrer, antiseptika.

    Fra anmeldelser om pasta til shugaring Aravia Start Epil:

    "Shugaring er den mest behagelige depilation muligt! Dette er tredje gang jeg bruger blød og tæt Start Epil pasta, bland dem til den optimale konsistens. Generelt er pastaen meget effektiv, det er behageligt at arbejde med det, effekten er langvarig, og vigtigst er der ingen sådan forfærdelig smerte, når huden bliver revet i stedet for hår. Tværtimod har huden fået et meget velplejet og sundt udseende. "

    Bedømmelse: 10 ud af 10.

    Gloria
    den bedste universelle pasta til shugaring

    I billedpastaen for shugaring Gloria. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1000 rubler (800 ml).

    Shugaring pasta Gloria (lavet i Rusland) er perfekt til både nybegyndere og fagfolk med sukkeraffald. Sortimentet indeholder sukkerpasta til mænd og kvinder, fra ultralyd til ekstremt hårdt, blandt andet kan du vælge den rigtige indstilling eller blande to typer pasta. Pakker af forskellig størrelse - små 300 g og et økonomisk format - 1,8 kg. Pastaen indeholder sukker, fructose, vand, citronsaft, naturlige planteekstrakter og olier, som har en beroligende og afkølende virkning.

    fordele:

    • Enkelhed og brugervenlighed.
    • En bred vifte af produkter til shugaring.
    • Sammensætningen omfatter naturlige olier og ekstrakter.
    • Demokratisk pris.

    Ulemper: ikke opdaget.

    Fra anmeldelser om pasta til shugaring Gloria:

    "Jeg har gjort shugaring hjemme i næsten 3 år, jeg har prøvet mange forskellige midler. Jeg valgte Gloria - denne sukkerpasta er efter min mening den bedste. Det fungerer godt, konsistensen er god, duften er behagelig, ingen kemi. Godt og meget økonomisk - ikke alene er billigt alene, så jeg bruger en bold flere gange. "

    "Jeg holder personlig udtalelsen" Hvorfor betale mere? "Derfor valgte jeg midlerne til SPA-depilering fra firmaet Gloria. Kvaliteten er meget god, min hud er glad - ingen irritation, ingen peeling og bumser, som efter voksning. Jeg kan godt lide menthol pasta - efter det forsvinder rødmen om et par timer. "

    Bedømmelse: 10 ud af 10.

    Cannaan
    den bedste professionelle shugaring pasta

    På billedet - Cannaan shugaring pasta. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 4000 rubler (3 kg).

    Professionelle kosmetologer foretrækker at arbejde med den israelske firmas cannaanske shugaringpasta. Pastaen har en høj klæbemiddel evne, det blødgør let, strømmer ikke. Fremlagt i fire versioner: hård, medium, blød og ultra-blød. Solid og medium konsistenspasta er designet til at fjerne hårde hår i armhulerne og bikiniområdet på en manuel måde. Blød pasta fjerner tyndt hår, der er egnet til mestere med kølige hænder, erfarne kosmetologer kan bruge til bikini depilation. Ultrasoft pasta passer bedst til bandage teknologi eller arbejder i handsker, det anbefales til brug af fagfolk. Pastaen indeholder sukker, vand, citronsyre.

    fordele:

    • Højkvalitetsværktøjer.
    • Det er nemt at arbejde med pasta.
    • Naturlig sammensætning.
    • Pakker praktisk volumen.

    Ulemper: ikke opdaget.

    Fra anmeldelser af pasta til shugaring Cannaan:

    "For to år siden skiftede vores salon til cannaan shugaring pasta. Arbejdsproduktiviteten er markant forøget, fordi det er nemt at arbejde med det, hænderne bliver ikke trætte, det klæber håret godt. Maksimum er en time for en procedure (godt, hvis en "hård" sag). "

    "Min herre i salonen gør cannabansk bikini depilation. Jeg besluttede at bestille det (solid) og forsøge at gøre det selv. Ak, men min mester tabte en klient, fordi jeg lykkedes "med et bang"! Jeg kunne endda lide det. Nu - kun hjemme. Dette er ikke lidt værre end i kabinen. Det handler åbenbart om professionel pasta. "

    Bedømmelse: 10 ud af 10.

    Hvad er den bedste shugaring pasta?

    Alle præsenterede pastaer er kvalitetsprodukter af velkendte kosmetiske mærker og har vist sig godt. Professionelle rådes til at starte med en mellemstor sukkerpasta, for eksempel Aravia Start Epil, for at købe en lille pakke (hvis den ikke virker). Og skibsførerne har som regel flere typer sukkerpasta og karamel, fordi succesen af ​​proceduren afhænger af flere faktorer på én gang: kropstemperatur og klima i rummet, hud og hårtype, ud fra hvad de vælger en eller anden type pasta.

    Velvet-spa sukker epilation (shugaring)

    Shugaring (sukker engelsk - sukker) - en form for depilation, som er produceret af tyk sukker karamel. 100% naturlig sukkerpasta (karamel) påføres det præbehandlede område af huden og fjernes sammen med uønskede hår.

    Epilation kom til os fra det gamle Egypten! Nefertiti var trendsætter på en slank og velplejet krop, og Cleopatra selv var senere.

    Blandt de gamle egyptere blev glat hud betragtet som et af elementerne i høj status i samfundet. Gamle egyptere brugte skarpe knive og havpimpsten til hårfjerning. Kvinder og lige mænd barberede hele kroppen og endda deres hoveder, og så satte parykker på hovedet. Som sådan deltog de i sekulære receptioner, besøgte. Glatheden af ​​huden og manglen på hår på kroppen - som intet andet understregede gæstens høje status. Ægypterne var stolte af deres velplejede!
    Kulten i en smuk krop er stadig i mode.

    Ægyptiske skønheder anvendte bi honning, sukkercaramel, juice af urter og planter i kampen med kropshår.

    De gamle egyptere i forfølgelsen af ​​en glat krop - skabte en pasta, som omfattede sukker og citronsaft. Denne blanding til shugaring gælder stadig.

    Velvet shugaring pasta - indeholder ikke dufte, kemiske tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, er kun lavet af naturlige råvarer af høj kvalitet uden kunstige farver og additiver.

    Vær smuk! Med glat hud, skinnende øjne, forelsket i dig selv og din krop!

    For at hjælpe med at opretholde din naturlige skønhed, foreslår vi at prøve eller nyde igen Velvet Paste - Spa for shugaring (sukkerepilation)! Sammensætningen af ​​pastaen omfatter kun naturlige og naturlige ingredienser, indeholder ikke kunstige smagsstoffer og farvestoffer, silikoner, parabener, dufte.

    Velvet pasta shugaring er en af ​​de mest smertefri måder at fjerne overskydende hår.

    I pastaens fløjlsparti præsenteres hele sortimentets plasticitet, hvilket gør det muligt at arbejde med enhver form for hår, hudtype, på alle dele af ansigt og krop, ved forskellige temperaturer, med et andet fagligt niveau til professionel og hjemmebrug.

    Den unikke formel af pastaen gør det muligt at trænge dybt ind i follikelen selv og fjerne håret helt fra roden uden at bryde det af. Pastaen ombryder forsigtigt håret selv, hvilket eliminerer trykket på huden, hvilket minimerer de smertefulde fornemmelser.

    I pastaens pasta er der pastaer af forskellig tæthed-tæt, medium, blød, ultra-blød.

    Valget af pasta er helt individuelt, det afhænger af mesterens færdigheder, færdigheder, hårstivhed, hvilken del af kroppen de er placeret. Pastafyldningsvolumener er også forskellige, der er 2 kg., 800g, 400g


    Lim forbrug er meget økonomisk, en kugle af pasta, en valnøds størrelse kan behandles fuldstændigt ben.

    Topkvalitetsprodukt til en overkommelig pris!

    Vi inviterer alle til træningsprogrammet med at udstede et internationalt certifikat.

    Uddannelsen varer 1 dag.

    Ring til os! Vi hjælper dig med at vælge pasta til dig og give mere detaljeret information om shugaring!

    Føreren af ​​spa-shugaring Elena Ashueva

    Jeg accepterer Tekstilshchiki metrostation i Moskva, Artyukhina St. 6k2 (dage: man, ons, fre, lør) og i Zelenograd bldg..

    Kære piger, til din bekvemmelighed, skal du tilmelde dig shugaringproceduren på forhånd, i mindst et par dage.
    Shugaring er en progressiv metode til fjernelse af hår fra kroppen, meget blødere og sikrere end traditionelle depilationer.
    Du kan fjerne hår fra underarms, ben, bikini områder, samt ansigter. Elena blev uddannet i Arabien, en førende russisk producent af professionel kosmetik, hvilket fremgår af certifikatet udstedt af master shugaring.
    Hvis du leder efter evnen til at fjerne hår med en moderne metode, prøv shugaring, det er en mild måde at epilere hårpæren på følsomme hudområder. Shugaringpasta opløses i vand og er nem at rengøre efter påføring af almindeligt vand.

    I mit arbejde bruger jeg ARAVIA PROFESSIONAL materialer til komplekse hudpleje talkum, pasta, bandager, løver.

    Shugaring (depilation med sukkerpasta) har en række meget værdifulde fordele.
    Dette er en helt naturlig metode til hårfjerning, derfor er det angivet for piger med følsom hud, shugaring forårsager heller ikke allergier eller hudirritation; ved hjælp af shugaring kan du fjerne selv de mindste hår; Sukkerpasta indeholder æteriske olier, der giver en langvarig hudblødgørende effekt.
    Planlæg ikke på depilation på tærsklen til vigtige begivenheder, men 3-4 dage før dem.

    Jeg mestrer nye materialer. Ud over ARAVIA PROFESSIONAL materialer,
    har tilføjet Gloria shugaring pasta til hendes kollektion.
    Føreren af ​​kurser Sweet Epil.

  Sammenligning af den bedste epilator Braun (2018).

  Laser hårfjerning - anmeldelser