Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvis du kender den rigtige opskrift på shugaring pasta, er det ret nemt at lave mad derhjemme. Dette vil hjælpe med at spare penge i forhold til at købe færdige produkter i butikken. En af fordelene ved selvforberedelse er, at du altid kender komponenterne i pastaens sammensætning til epilering.

Egenskaber ved fremstilling af blandingen

Højkvalitets hårfjerning indebærer en forståelse for, hvordan shugaringmassen skal se ud, hvilken sammensætning den skal have, hvad der skal gøres i en eller anden uforudsete situation relateret til depileringsproceduren.

I sig selv er produktets konsistens meget lig med sukkercaramel, hvortil vand eller citronsyre tilsættes, afhængigt af hvilken blanding du vil oprette. Ud over de grundlæggende komponenter kan det indeholde andre stoffer, der kan øge effektiviteten af ​​brugen af ​​produktet, have en beroligende eller anti-allergisk virkning på huden.

En række forskellige typer pasta til shugaring (dets opskrifter og metoder til anvendelse) giver dig mulighed for at eksperimentere med målet om at vælge den mest passende mulighed.

For at forstå, hvilken shugaringopskrift der skal vælges hjemme, skal du lave pastaen i flere densitetsvarianter (fra første gang ikke mange mennesker får massen af ​​den ønskede konsistens). Pastaen skal ikke være for flydende eller viskøs (jo mørkere er den - tættere og omvendt). Denne tilstand påvirkes af den proportionelle blanding af de krævede ingredienser.

Eksperter identificerer tre typer viskositet:

 1. Blød og flygtig, der minder om tekstur af honning. Den bedste mulighed for manuel fjernelse af overskydende vegetation på kroppen manuelt.
 2. Mellemdensitet. Best for hårfjerning på hænder og fødder, fjernelse udføres ganske omhyggeligt, stoffet er effektivt til anvendelse mod hårdt hår.
 3. En tæt konsistens anvendes til særligt ømme områder af kroppen (hovedsagelig til armhuler og bikiniområder), hvor vegetationen er kendt for dens ruhed og hårdhed.

For hver pige eller kvinde er valg af tæthed individuel. Men i de fleste tilfælde skal du bruge den anden mulighed, da den er mere praktisk og nem at bruge. En anden funktion - den gennemsnitlige tæthed anvendes på næsten alle dele af kroppen.

Klassisk opskrift

Det er nødvendigt at konstant overvåge kogestoffets tilstand, det er vigtigt ikke at blive distraheret fra madlavning, ellers vil du ikke kunne opnå det ønskede resultat. En blanding til shugaring derhjemme er ikke så vanskelig at forberede som det forekommer ved første øjekast. Perederzhat ingredienser i brand, selv om nogle få sekunder, ødelæg derefter produktet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man klargør en pasta til shugaring med den maksimale bevarelse af de anvendte komponenters gavnlige egenskaber:

Det er nødvendigt at lave mad meget hurtigt, det er det vigtigste øjeblik i processen. Massen skal påføres hurtigt på kroppen.

Forbered pasta til shugaring derhjemme kan kvalitativt underkastes følgende regler:

 • Sukkeret, der anvendes i forbindelse med fremstillingen af ​​stoffet, bør udvælges stort, da karamelisering er meget hurtigere og lettere, vil fint sukker i form af sand ikke være i stand til at bringe den fremtidige pasta til den krævede tilstand;
 • hvis sukker ikke var nok, bør du reducere antallet af andre komponenter, der bruges til at afbalancere forholdet mellem ingredienser i produktet
 • hvis du skal bruge citronsaft, er det bedst at vælge frosne eller friske, i det ekstreme tilfælde er det muligt at erstatte det tørre koncentrat;
 • i begyndelsen af ​​tilberedningsprocessen skal du vælge den rigtige gryde, helst rustfrit stål, det anbefales at afholde sig fra teflon og emalje;
 • så snart blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at hælde det straks ud af gryden, da det vil være svært at gøre dette: Vent et par sekunder, indtil konsistensen afkøles en smule, og bevæg den forsigtigt til en anden beholder.

Pasta skal anvendes umiddelbart efter forberedelsen. Det er vigtigt, at det ikke begynder at hærde, for i en sådan tilstand vil dets anvendelse være svært.

Sukkerpasta Opskrifter

Med citronsaft

Lav en pasta hjemme kan være en klassisk opskrift. De grundlæggende ingredienser i dette tilfælde er vand, citron og sukker.

Forberedelsen skal udføres i overensstemmelse med følgende princip:

 • klemme saft fra citron
 • ifølge opskriften (til 8 spiseskefulde sukker tilsættes 2 spiseskefulde citronsaft og vand) bland alle ingredienserne;
 • Bland grundigt massen og lad den være ved lav varme;
 • indtil stoffet begynder at koge, er det nødvendigt at smelte alt sukker;
 • Til kogt pasta skal man på forhånd udarbejde beholderen;
 • hvis der er usmeltede saccharinblade, og væsken allerede koger, kan du slukke for ilden i et stykke tid og vente på, at alle granulaterne smelter;
 • efter kogning er det nødvendigt at skubbe lidt af den resulterende masse og slippe den ind i et kar med koldt vand, stoffet skal tykke, det føles som ler;
 • stoffet af den tilberedte form til brug i bandage-teknologi er blødt, ligner tyggegummi, så hvis du får dette resultat, kan madlavning udfyldes;
 • så snart stoffet bliver tykt, er det nødvendigt at fjerne gryden fra varmen og hæld i en anden beholder.

Madlavningspasta er færdig. Nu kan du fortsætte direkte til brug.

Med citronsyre

Hvis der ikke er nogen frisk citronsaft til rådighed, kan den erstattes med citronsyre. I dette tilfælde er sekvensen som følger:

 • Alle nødvendige ingredienser (4 spsk liter vand, 6 spiseskefulde granulatsukker og 2 tsk liter citronsyre) kombineres i en gryde og blandes forsigtigt;
 • varme massen i flere minutter ved at placere den på ovnen over en lille ild;
 • efter det er det nødvendigt at slukke komfuret og lade fremtiden klistre i 10 minutter;
 • det er vigtigt at røre regelmæssigt, således at sukkerkornene smelter jævnt i en gryde;
 • Den resulterende karamel skal sættes i brand igen og koges i flere minutter, det er bedre ikke at afvige fra produktet, før det er klar, ellers kan du gå glip af slutningen af ​​madlavningen;
 • du kan kontrollere tilstanden af ​​et stof ved at droppe en dråbe i vandet, og hvis det tykkes, skal du færdiggøre præparatet;
 • Korrekt shugaring udføres, når konsistensen bringes i overensstemmelse med karamelens tykkelse, så fjern produktet og lad det afkøle i et stykke tid.

Ved tilberedning af pastaen anbefales det at bære beskyttelseshandsker, da stoffet kan brænde huden i tilfælde af utilsigtet kontakt. Men en god, velkogt konsistens er svær at spildes, da den allerede har taget den ønskede tæthed.

Med honning i mikrobølgeovnen

Den bedste shugaring pasta opskrift er en nem måde at bruge en mikrobølgeovn på. Det er velegnet til dem, der har meget lidt tid til at smelte sukker på komfuret.

 • Der er ikke brug for vand, kun honning (2 spsk), citronsaft (2 spsk) og sukker (4 spsk) anvendes;
 • først skal du blande i de angivne mængder citronsaft og honning;
 • Tilsæt derefter den specificerede mængde sukker til blandingen;
 • massen skal blandes grundigt, så det er nødvendigt at sætte det i en mikrobølgeovn i 7-10 minutter;
 • Derefter røres indtil alle bobler forsvinder;
 • gentag proceduren - lad pastaen stå i yderligere 10 minutter i ovnen;
 • til den efterfølgende madlavningspasta skal du bruge en træpind, bring blandingen til det ønskede niveau af tæthed;
 • For at kontrollere niveauet af beredskab, skal du droppe noget stof i koldt vand, så tag en dråbe tandstikker for at kontrollere dens viskositet.

For at afslutte forberedelsen af ​​sukkermassen er det nødvendigt at bringe det til farven af ​​flydende honning, så snart stoffet begynder at afkøles, bliver det mere tæt. Madlavning shugaring derhjemme er let nok, hvis proportionerne er korrekt observeret.

Med eddike

Dette er en usædvanlig måde at forberede en pasta til depilation. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: eddike er ikke så sikkert som citronsaft. Opskriften er simpel nok:

 • bland vand og eddike i lige store mængder i en kasserolle og tilsæt 2 gange mere granulat og sæt den mindste ild;
 • til madlavning pasta ønskede konsistens du nødt til konstant at røre massen;
 • Kontroller regelmæssigt beredskab med en dråbe anbragt i koldt vand;
 • Efter afslutning skal du fjerne fra varme og lade afkøle.

Det er nødvendigt at bruge pastaen meget omhyggeligt, først efter at du har sørget for, at alle normer og korrelationer er blevet overholdt, kan du begynde at anvende. Epilering skal gøres sådan:

Sådan opbevares den kogte masse

Når du har lavet pastaen, skal du passe på den rette opbevaring. Hvis det er korrekt opbevaret, så hvordan man forbereder blandingen igen, er det ikke nødvendigt at tænke i lang tid. Karamel er perfekt bevaret i køleskabet. Hun er kræsen og kan stille på hylden ved siden af ​​kosmetikken, men du skal bruge stramme dæksler.

Det er vigtigt ikke blot at vide, hvordan man laver sukkerpasta, men også hvordan man forlænger holdbarheden. Det vigtigste - for at forhindre luftens indtrængning i bankerne, vil en kemisk reaktion med ilt svække pastaens egenskaber. Opbevaring kræver ikke særlige forhold. Men hvis karamel hærdet over tid, kan den opvarmes i mikrobølgeovn, blandes og bringes tilbage til den ønskede konsistens.

Men du bør ikke varme meget, fordi hvis et stof udsættes for for høje temperaturer, bliver det ubrugeligt og epilering vil være umuligt. Hvordan bruger du pastaen, hvis den er overophedet? Det er værd at afkøle lidt og straks bruge til det tilsigtede formål.

Som du kan se, er det meget nemt at gøre depilation hjemme. blanding Opskrift sukker kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika og personlige anmodninger, så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre shugaring skal være styret af, hvad strukturen af ​​nuancerne i din hud er, og hvilken form for hårfjerning er det rigtige for dig.

Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta

Før eller senere, før hver pige er der et spørgsmål: Hvad er den bedste måde at slippe af med overskydende vegetation på kroppen? Og her har hver sin egen opskrift for succes. En vigtig ting er, at denne proces går hurtigt, den anden - så det ikke er for smertefuldt, og nogen sætter sig i forkant med den langsigtede effekt af proceduren.

Og hvad bare ikke opfundet for at lette damerne! Razors og depilatories, voksstrimler og specielle cremer, et hav af salonprocedurer... Og en af ​​de mest populære metoder til at slippe af med unødigt hår er epilering med sukkerpasta eller shugaring. Det handler om hende og vil blive diskuteret nedenfor. Fordele og ulemper ved en sådan procedure, kontraindikationer, forberedelse til hårfjerning med sukker og shugaringopskrift derhjemme - alt dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Lidt teori

Navnet "shugaring" selv, som mange ved, kommer fra det engelske "sukker", det vil sige sukker. Opskriften på denne kosmetiske procedure blev imidlertid ikke opfundet i England - den er af persisk oprindelse. For nogle århundreder siden i øst brugte kvinder guldbrun sukkerblanding til at fjerne overskydende hår på kroppen. Og i Europa kom en sådan mode kun i firserne af det sidste århundrede. Derfor kaldes lejlighedsvis shugaring også persisk hårfjerning.

I det væsentlige ligner proceduren for shugaring voksning, men der er stadig betydelige forskelle mellem dem. Så at slippe af med unødig vegetation med sukkerpasta anses mindre smertefuldt. Desuden gør en sådan karamel huden mere delikat og silkeagtig end voksblandingen. Plus, prisen på shugaring kogte hjemme er lav, så det er ret overkommeligt for hver kvinde.

Derudover består enhver opskrift på shugaring af naturlige ingredienser, og derfor er proceduren også egnet til følsom hud.

Effekten af ​​shugaring varer cirka tre uger. Hår efter det vokser ikke. Det er muligt at anvende blandinger til shugaring for ben, armhuler og bikini.

Vigtige nuancer

Før du tager op på opskriften til en sukkerblanding, skal du vente på håret i de områder, der er beregnet til hårfjerning, for at vokse lidt igen. Ca. 2-5 mm. Et par dage før "time X" er det ønskeligt at lave en peeling.

Det er nødvendigt at starte shugaringproceduren med ren og tør hud. Og hvis der er skader, sår, ridser eller udskæringer på det, er det bedre at udskyde epilering af dette område ved hjælp af sukkerpasta, indtil de er helt helede. Du bør ikke gøre shugaring umiddelbart efter at komme fra solarium eller fra stranden.

Derudover vil en kontraindikation for shugaring være diabetes mellitus og åreknuder.

Før du anvender blandingen, anbefales det at tørre området for hårfjerning, tonic. Derefter skal du drysses med talkum eller almindeligt mel - så sukkeret virker strengt efter det tilsigtede formål, trækker kun hårene ud og ikke rører ved huden.

Og efter brugen af ​​shugaring pasta er efterladt, er det nødvendigt at vaske grundigt af restene af blandingen og brug en beroligende creme eller naturlig olie.

Nu ved at kende alt dette, kan du sikkert vælge opskriften til hjemmelavet sukkerpasta.

Perfekt opskrift

Så hvad er den bedste shugaring pasta opskrift? Hver pige skal vælge den ved forsøg og fejl. Nogen foretrækker en opskrift med sukker, nogen - med honning. Nogen opfanger en opskrift på en gaskomfur, og nogen leder efter den til en mikrobølgeovn. Alligevel gør blandingen for første gang, det er bedre at lave mad i 1 gang. Og så, hvis alt passer, kan du fylde på det for fremtiden.

Her er en af ​​de velprøvede opskrifter til at gøre shugaring hjemme, trin for trin.

For det bliver nødvendigt:

 1. 6 spiseskefulde sukker;
 2. 2 spsk varmt vand
 3. lidt mere end en halv spiseskefuld citronsyre;
 4. En lille skål eller gryde til madlavning, helst med en tyk bund.

Og det er værd at sørge for, at citronsyre har en normal holdbarhed - ellers vil det ødelægge opskriften.

Sukker hældes i beholderen og hæld vand. Tænd brænderen til den mindste ild, og efter at have blandet vandet og sukkeret, vente indtil shugaring-blandingen begynder at skifte farve. Dette vil ske gradvis - fra det gennemsigtige skal det blive lys gyldent. På dette tidspunkt er det tid til at tilsætte citronsyre til gryden. Glem ikke at røre massen. Om et par minutter bliver beholderens indhold en rig mørk honning farve - voila, pastaen er klar!

I stedet for syre er det helt muligt at bruge frisk juice fra en halv citron - opskriften tillader det.

Derefter skal blandingen fjernes fra varmen og hældes i en tallerken. Lad afkøle lidt for ikke at brænde huden. Hvis der er for stiv, lidt varme i mikrobølgeovnen.

Korrekt shugaring ligner en plastpasta, der nemt klæber til huden. Dette er netop hans opskrift, der modtog den mest positive tilbagemelding fra piger, som gentagne gange har prøvet det. Hvis pastaen ikke ruller ind i en klump - det betyder, at den er undercooked, du kan returnere den til ilden i et stykke tid. Men det er vigtigt ikke at overdrive det! Når alt kommer til alt, hvis massen til shugaring øjeblikkeligt bliver fast og sprød - er den allerede overcooked.

Dernæst skal du tage pastaen i dine hænder og ælte godt til lejestandarden og opkøbe en lys, let perlefarve. Hvis forkrøbet hårdt - tilsæt et par vanddråber. Rull bolde på en valnøds størrelse og distribuere dem til det ønskede område af kroppen. Så vent til frysning og rive af.

Advarsel! Det skal huskes, at sukkerblandingen påføres hårets vækst og kommer væk - på deres vækst!

Og her er en anden shugaring opskrift. For at forberede skal du tage:

 • 20 spiseskefulde sukker;
 • 6 spiseskefulde citronsaft;
 • 8-9 spiseskefulde varmt vand;
 • 1 spiseskefuld naturlig honning.

Varm sukker med vand over lav varme, indtil sukker opløses, omrør konstant. Tilsæt honning, rør og hæld citronsaft. Lidt mere at koge indtil en ensartet forbindelse af alle ingredienserne - massen skal være blød ølfarve. Sluk derefter forbrænderen og lad pastaen stå alene i et par timer. Derefter knæ det og start proceduren.

Vi håber du finder en hjemmelavet opskrift til din smag, og shugaring vil træne for ære!

Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår

Næsten smertefri fjernelse af hår på kroppen bliver stadig mere tilgængelig. Og det kan gøres lige så effektivt både i kabinen og hjemme. Samtidig er sæt af komponenter til en sådan procedure minimal, og processen med at forberede sammensætningen er ikke byrdefuld, hvilket giver dig mulighed for at skabe et budget og nemt at fremstille materiale. Hvis du ikke ved, hvordan du laver en shugaring hjemme, vil vores anbefalinger og opskrifter hjælpe med at sørge for glatheden i din hud.

Fordelene ved shugaring derhjemme

Udtrykket "shugaring" kommer fra sukker (Eng.), Consonant with the Russian "sugar". Denne komponent er grundlaget for dannelsen af ​​en tæt og samtidig smertefuld substans, hvis formål er at fjerne hår på nogen del af kroppen eller ansigtet.

Dette er interessant. Der er en opfattelse, at shugaring er en relativt ny metode til depilation. Men det blev også aktivt brugt af de charmerende egyptiske kvinder Nefertiti og Cleopatra. Persiske skønheder forblev heller ikke ligeglade med fordelene ved sukker for at opnå glat hud.

Depilatory pasta er tilladt at købe eller lave det selv.

Uanset de anvendte råvarer har home shugaring flere fordele:

 1. Naturlig sammensætning, hypoallergen. Selvfremstillet pasta giver ingen tvivl i mangel af uacceptable komponenter.
 2. Brugervenlighed. Ubehag under sådan hårfjerning er ikke mere end fra voksproceduren.
 3. Langvarige resultater (glat hud leveres i gennemsnit i 14 dage).
 4. Yderligere plejefunktioner af pastaen. Produktet blødgør epidermis og ud over at håret fjerner døde celler.
 5. Et lille antal kontraindikationer.
 6. Regelmæssig hårfjerning med denne metode gør dem tyndere, mens væksten sænkes.

Typer af sukkerpasta til shugaring, hvordan man vælger

Evnen til at lave pasta hjemme eksisterer ikke altid. I disse tilfælde er det tilladt at vælge et produkt i butikken. Valget af produkter er ekstremt bredt: fra ultra blød til hård.

Når du vælger et produkt, skal du følge nogle anbefalinger:

 • Overvejelse af funktionerne i depilationsteknikker. Ved anvendelse af bandagefremgangsmåden ved anvendelse af specielle strimler, bør der gives fortrinsvis den bløde pasta. Manuel depilering kræver en mere stiv sammensætning på grund af behovet for et stærkt hårstik med et færdigt sukkerprodukt.
 • Kropstemperatur Afsnit af den menneskelige krop varierer ofte i temperatur. Uoverensstemmelsen er 1 - 2ºС. Hot spots bør "sendes" hårdt pasta.
 • Varmeren af ​​mesterens palmer. Folk med varme lemmer bør foretrække tyk pasta, med kølige dem - bløde.
 • Temperaturforhold på værelset. Jo højere det er, jo sværere pastaen.
 • Graden af ​​hårstivhed er den højeste i bikiniområdet og i armhulerne. Hårdt dækning indebærer brugen af ​​den samme pasta.

Der er følgende variationer af shugaring pasta:

 • Ultra blød. Halv-flydende produkt, godt til at fjerne hår på lemmer.
 • Bandage. Gælder for bandage depilation mulighed.
 • Blød. Velegnet til begyndere i affilering, da den er næsten universel og relevant for forskellige dele af kroppen, med undtagelse af bikini.
 • Medium hårdt Den anvendes til alle zoner, undtagen forfronten.
 • Tough. Den er bedst kombineret med mesterens varme fingre. Velprøvet i at fjerne det hårdeste hår.

Hvordan man laver sukkerpasta til depilation

Klip for at bekæmpe vegetation på enhver del af kroppen, der virkelig er kogt med egne hænder.

Shugaring pasta opskrift:

 • sukker - 10 el. l.;
 • vand - 4 spsk. l.;
 • citronsaft (0,5 stk.).

Algoritme for handlinger:

 • Sæt de angivne komponenter i en tyk bund beholder, bland dem.
 • Sæt blandingen på lav varme, luk beholderen med et låg.
 • Ingredienser omrører fra tid til anden og ser for at sikre, at sukker ikke holder fast i bunden.
 • Efterhånden bliver blandingen gennemsigtig. Efter kogende bobler vises på overfladen. Karmeltonen i blandingen indikerer pastaens parathed. Dette sker normalt efter 5 minutter.
 • Produktet fjernes fra varmen, afkøles. Lim kan testes - stræk et stykke i dine hænder. Hvis det stikker og ikke tager form - skal du lave pastaen i nogen tid.

Det er vigtigt at prøve ikke at fordøje pastaen (ellers får du slikkepind). Den undercooked blanding vil heller ikke fungere - det flydende stof vil simpelthen ikke fange hårene.

Hårlængde for en effektiv procedure.

Den optimale længde af hår til shugaring er 5 mm (men ikke kortere end 2).

Graden af ​​hårvækst afhænger af, hvor ofte hårfjerning skal udføres. Den gennemsnitlige frekvens af hårfjerning er en gang 3 til 4 uger. Gradvist bliver væksten af ​​vegetationen langsommere, det bliver ikke så mærkbar.

Praktiske tips til newbies

Før du bruger sukkerpasta til depilation, skal novice herrer tage højde for nogle praktiske tips:

 • Det antages, at om dagen er smertetærsklen noget højere end om aftenen. Af denne grund bør depilationen udskydes til første halvdel af dagen.
 • Skrubbning anbefales før fjernelse af håret.
 • I modsætning til voks er sukkerblandingen let afvasket med vand.
 • Ved depilering af store arealer er første gang det nødvendigt at udelukke sportsbelastninger. Intenst sved kan tilstoppe folliklerne, hvilket kan forårsage rødmen af ​​bikiniområdet - et utroligt delikat og delikat område. Efter at have gennemført depilation på dette sted, skal du opgive intimitet for en dag.

Hvordan man bruger sukkerpasta til shugaring

Sukkerfjerning af vegetation består i at udføre følgende handlinger:

 1. Depilatory behandling med affedtning lotion. Det er også tilladt at sprøjte huden med talkumpulver på toppen - pastaen passer bedst til en tør overflade.
 2. Temperaturen af ​​produktet skal være tolerant for at røre, dvs. næsten identisk med kropstemperaturen. Kold masse skal opvarmes. Du kan anvende en mikrobølgeovn (vandbad).
 3. Massen påføres i et ensartet lag på arealet dækket af vegetation. Tegning udføres mod hårets vækst.
 4. Den eksakte bevægelse af pastaen fjernes sammen med hårene (i retning af vækst).

Dyb bikini til sig selv

Mange piger har tillid til at gøre en shugaring selv kræver en utrolig, næsten akrobatisk fingerfærdighed. Faktisk er alt ikke så svært, det er kun værd at lave lidt øvelse.

Du kan lave en dyb bikini for dig selv ved at følge denne algoritme:

 1. Spred blandingen mod hårvækst. Bevægelsen skal udføres med tryk for at klæbe godt.
 2. Tag ikke en stor del af håret på en gang i løbet af deres fjernelse - alvorlig smerte kan forekomme.
 3. Vent 10-20 sekunder, tag kanten af ​​pastaen op og riv den af ​​i én bevægelse efter hårets vækst.
 4. Gentag trinene på de nødvendige steder, indtil alle hår er helt fjernet.

Rådet. Bikini område er ret vanskeligt. For at kvalitativt fjerne hår på alle sine områder er det praktisk at bruge et spejl under de første procedurer.

Bandage teknik shugaring

Der er to hovedteknikker til shugaring:

 • Bandage. Til anvendelse af halvvæskemasse anvendes spatel. En strimmel af stof lægges på toppen, revet af præcis bevægelse.
 • Manual. Depilation opstår uden brug af strimler.

De vigtigste faser af bandage teknologien:

 1. Behandl huden med lotion, fjern overskydende fedt og tør "skalaer". Hvis lotionen ikke er til stede, kan du anvende chlorhexidin.
 2. Kontroller hudens område, vælg retningen af ​​hårvæksten.
 3. Pulver huden med talkumpulver.
 4. Spatel til at fordele massen i dele af kroppen og lede den mod vegetationen. Derudover skal du have strimler af klud eller papir.
 5. Strimlen påføres pastaen, presses og glattes med hånden.
 6. Huden lige over båndet er spændt, og med en hurtig bevægelse adskiller den pastaen fra overfladen af ​​huden. Bevægelse udføres på hårets vækst.

Hudpleje efter hårfjerning

Hud efter depilation kræver en uundværlig pleje. For at gennemføre det tages der højde for flere regler:

 • Straks efter depilering skal integumentet behandles med et antiseptisk middel. Til dette formål er egnet "chlorhexidin", "miramistin" og andre dokumenterede værktøjer. Du kan anvende et beroligende lotion, der er designet til at passe til depilerede områder.
 • Umiddelbart efter depilation, bør du nægte at besøge badet, saunaen for en dag. Hvis dette forbud er blevet overtrådt, kan der dannes forbrændinger på huden. "Panthenol" er egnet til deres behandling.
 • Det depilerede område bør ikke fugtes i 12 timer.

Hvis der ikke er nogen beroligende lotion eller apotek ved hånden, kan området efter depilation behandles med infusion af følgende planter:

 • kamille;
 • eg bark;
 • salvie;
 • celandine.

Kontraindikationer

Shugaring er uforenelig med visse betingelser i kroppen, og har derfor flere kontraindikationer.

Disse omfatter:

 • diabetes;
 • epilepsi;
 • allergisk overfor sammensætningen af ​​kosmetik;
 • hjertesygdom;
 • herpes;
 • dermatologiske problemer (dermatitis, eksem osv.);
 • hævelse;
 • sår, mol inden for hårfjerning;
 • menstruation;
 • graviditet.

Gør en shugaring derhjemme er ikke så vanskelig som det kan virke ud af vane. Det vigtigste - at vælge en god opskrift og tilberede massen til at fjerne vegetationen. For dem, der ønsker at spare tid og kræfter, vil butikens produkter være egnet til hårfjerning. Og bekymre dig ikke om manglen på erfaring - efter at nogle bevægelsesforløb bliver mere sammenhængende, og proceduren selv vil tage mindre og mindre tid.

Vi forbereder den korrekte pasta til shugaring uafhængigt

Sukker depilation er en populær tjeneste for skønhedssaloner, men ikke alle har mulighed for og lyst til at besøge kosmetologens kontor. At vide, hvordan man laver en pasta til shugaring, kan du med succes udføre proceduren derhjemme. Det vigtigste er at observere simple nuancer, og processen vil gå glat.

Regler for madlavning pasta til depilation

Selvfremstillet shugaring pasta er ikke ringere end industrielle muligheder, hvis selvfølgelig alle madlavningsregler følges.

 1. Kog sukker til shugaring behov i en egnet beholder. Velegnet til panden med en tyk bund, stewpan eller ladle med non-stick coating. I aluminium eller emalje vil karamel brænde og blive uegnet til hårfjerning.
 2. Under tilberedningen skal blandingen konstant omrøres.
 3. Opvarmning bør være ensartet: uden at sænke eller hæve temperaturen.
 4. Obligatorisk ingrediens er citronsyre eller citronsaft. Under aktionen af ​​denne komponent erhverver karamellmassen plastegenskaber og bedre adheres til hårene.
 5. Hvis pastaen brændes, kan den ikke bruges. Virkningen af ​​proceduren i dette tilfælde vil ikke være.
 6. Som tilsætningsstof kan du bruge et par dråber af enhver æterisk olie. Det giver karamel en behagelig aroma.

Nogle gange er det umuligt at lave sukker til shugaring hjemme for første gang. Det er bedre at reducere proportionerne og tilberede en lille smule pasta på prøven. I fremtiden vil det være muligt at koge karamelmassen i store mængder. Det holdes godt på et køligt, tørt sted. Før proceduren skal pastaen opvarmes i en mikrobølgeovn, i et vandbad eller bare blande det i dine hænder.

Depilatory Paste: Hjemmelavet Opskrift

Så, hvordan man laver den rigtige shugaring pasta hjemme? Hovedkomponenterne i karamel er granulatsukker, vand, citronsyrepulver eller citronsaft. Disse produkter er billige og altid til rådighed.

For at forberede produktet i en mængde, der er tilstrækkelig til engangsbrug, skal du bruge 6 teskefulde granuleret sukker, 2 teskefulde vand og samme mængde citronsyre. Først skal du opløse sukkeret i en egnet vandtank og tilberede sirupen. Branden skal være lille, og blandingen skal konstant omrøres, så den ikke brænder.

Gennemsigtig masse vil snart begynde at erhverve en karamelskygge. Efter et par minutters kogning skal du kontrollere pastaen for beredskab: Læg en lille mængde i en beholder med koldt vand. Hvis dråbet er hærdet - karamel er klar til brug. Citronsyre tilsættes til gryden, og massen blandes grundigt, indtil krystallerne opløses fuldstændigt. Efter det skal pastaen fjernes fra varmen og afkøles, hvilket ikke tillader stærk hærdning. Hvis dette sker, læg massebeholderen i vandbadet, tilsæt lidt vand og genopvarm.

Korrekt kogt karamel er plastik, blødt, holder sig ikke i hænderne, har en lys karamelfarve. Massen, der spredes, stikker og pletter hænder, du skal bringe til beredskab i et vandbad.

Hvis alt fungerede og shugaring var vellykket, kan du lave mad i store mængder.

For at gøre dette, pr 1 kg sukker er taget 8 spiseskefulde vand og 7 spiseskefulde citronsyre. Alle komponenter er blandet sammen i en gryde med en tyk bund, hvorefter opvasken placeres på medium varme. Kog blandingen skal være omkring 40 minutter, omrøring konstant. Først vil sirupet være gennemsigtigt, men vil efterhånden få en lysebrunfarve. Efter beredskabstesten skal karamel hældes i en plastikbeholder og afkøles.

Denne mængde pasta er nok til 4-6 procedurer. Før depilering opvarmes sammensætningen i mikrobølgeovn eller i vandbad.

Sukkerpasta kan fremstilles til shugaring enten med citronsyre eller citrusfrugtsaft.

For mængden af ​​saft presset fra en halv citron, tages 10 spiseskefulde sukker og 1 spsk vand. Alle komponenter skal tilsluttes og slukke. Når blandingen opvarmes, begynder den at få en karamelfarve. Efter kogning skal pastaen holdes på ilden i 10 minutter, så kontroller for beredskab og afkøling.

For at forberede karamel til fremtiden skal du tage 1 kg granuleret sukker, 7 spiseskefulde citronsaft og 8 spiseskefulde vand. Tilberedningstiden i dette tilfælde vil være ca. 45 minutter. Det modtagne beløb er nok til 4 måneders brug.

Hvordan man ansøger hjemmelavet sukkerpasta

Ved overholdelse af teknologi til forberedelse viser den hjemmelavede sukkerpasta sig moderat tæt, den fordeles let på huden og vaskes af med rindende vand.

Shugaring proceduren udføres kun på ren og tør hud. Depilation sites kan være lidt pulveriseret med talkum eller baby pulver. Dette vil gøre det muligt for pastaen at mate bedre med hårene. Når huden er kogt, kan du begynde shugaring.

 1. Mash et lille stykke pasta med dine fingre og ansøge til depilationstedet mod hårvækst. Huden skal være lidt spændt i modsat retning.
 2. Med en skarp bevægelse for at rive en stribe karamel ud af huden.

Ved at følge alle anbefalinger til madlavning og brug af pasta til shugaring, kan du opnå den ønskede glathed i huden i op til flere uger. Sukker hårfjerning derhjemme - en overkommelig og effektiv måde at slippe af med uønsket hår til dem, der ønsker at se velplejede uden ekstra omkostninger.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Shugaring i et behageligt hjemmemiljø: Vælg en passende opskrift for dig selv

Moderne skønhedssalon forgæves tilbyder tjenesten til at fjerne uønsket vegetation fra kroppen kaldet "shugaring". Hvad er specielt med denne procedure? Er det muligt at gøre den procedure, der kaldes shugaring hjemme med mine egne hænder uden deltagelse af en kosmetolog? Skal jeg købe et færdigt produkt, eller kan jeg hente en opskrift og lave en sød pasta fra almindelige fødevarer derhjemme? Du kan selv besvare disse spørgsmål, hvis du ved mere om denne metode til hårfjerning.

FAST ARTIKEL NAVIGATION

Caramel epilation

Navnet shugaring er baseret på ordet sukker, som bogstaveligt talt oversætter fra engelsk til russisk for at betyde "sukker". Denne procedure kaldes også "karamel eller persisk hårfjerning."

Hårfjerning med denne metode sker ved hjælp af tyk naturlig karamel, der påføres huden med uønsket vegetation.

Det gamle Egypten betragtes som fødestedet for shugaring, hvor det i lang tid blev betragtet som uanstændigt at have vegetation på kroppen.

Fabrikanter af kosmetik hævder, at forberedelsen af ​​et særligt sødt stof til procedurer derhjemme ikke er en nem opgave, så de er klar til at tilbyde færdige pastaer. Men ved at kende nogle finesser er det helt muligt at lave sukkerpasta hjemme.

Redaktionelt styre

Positive sider

For dem der ikke ser forskellen mellem shugaring hjemme og voksning, er det nyttigt at vide, at på trods af procedurernes lighed er det flere fordele at fjerne vegetation med sukkerpasta.

 • sukkercaramel har en positiv virkning på huden, det gør det mere ømt;
 • selve depileringsprocessen anses mindre smertefuld;
 • shugaring er ikke traumatisk;
 • sammensætningen af ​​pastaen forårsager ikke irritation og allergiske reaktioner, hvilket tillader depilering ved hjælp af denne metode selv på meget følsomme hudområder derhjemme;
 • effekten af ​​proceduren varer op til tre uger;
 • pasta kan fremstilles ifølge forskellige opskrifter, men de består udelukkende af naturlige produkter;
 • Omkostningerne ved hjemmelavet pasta gør det muligt at bruge det af alle kvinder, uanset deres indkomstniveau.

Nogle vigtige nuancer

På trods af alle de positive aspekter af shugaring, for at fjernelse af hår derhjemme ved hjælp af sød pasta skal være vellykket, skal følgende betingelser være opfyldt:

 • inden du begynder shugaring, skal håret vokse til en længde på mindst 2 millimeter;
 • på forhånd, et par dage før sukker hårfjerning bør skrælle;
 • Hudområder, der skal fjernes uønsket vegetation, skal være sunde, rene og godtørrede (hvis huden har sår, ridser eller anden skade, kan epilering kun startes med sukkerpasta, efter at de forsvinder fuldstændigt);
 • Du bør ikke starte shugaring hjemme umiddelbart efter at have besøgt solarium eller solbadning på stranden;
 • Shugaring er uacceptabel i diabetes mellitus og markerede åreknuder i benene;
 • For at sammensætningen skal virke direkte på hårene, inden der påføres pastaen, er det nødvendigt at behandle huden med en tonic og drysses med talkum og i fravær med almindeligt mel
 • Efter proceduren vaskes pastaen grundigt af og behandles med en beroligende creme eller kosmetisk olie.

Karamelpasta til shugaring gør det selv

Kogning sukkerpasta hjemme er et snap. For at gøre dette kan du bruge en af ​​følgende opskrifter.

Opskrift nummer 1

Før du laver pasta med denne opskrift, skal du lave mad:

 • sukker i mængden af ​​10 skeer (bord)
 • vand (lidt varmt) - 1. en ske
 • saft ½ del af en citron af de gennemsnitlige størrelser.

Alle ovennævnte komponenter blandes i en metalskål eller gryde og sendes til kogning. Rør blandingen regelmæssigt, bring den i kog, og fortsæt med at lave mad. Snart skal du se udseendet af store bobler på overfladen af ​​blandingen. Det betyder, at processen med madlavning af pasta i hjemmet går godt.

Efter at blandingen i beholderen har fået karamelfarven, skal den koges i 7-10 minutter. Derefter fjernes den søde pasta fra varmen og afkøles.

Hvis du har gjort alt i overensstemmelse med opskriften, så skal blandingen let rulles ind i en bold.

Hvis konsistensen opnået under madlavning ikke tillader sammensætningen at danne en bold, fortvivl ikke, men forsøg på at rette op på situationen. Tilsæt lidt (ca. en spiseskefuld) kogende vand til blandingen, og kog pastaen igen og afkølet.

Hvis dette forsøg mislykkes, koges blandingen i nogen tid på dampbadet, og derefter afkøles det igen.

Separér et lille stykke størrelsen af ​​et vagtelæg fra den færdige afkølede blanding. Rul det ind i en kugle og knead det med dine hænder, før det bliver til et blødt, let strækkende stof.

Placer bolden på det område af kroppen dækket med vegetation. Og fordel det jævnt på et separat område af kroppens bevægelser mod hårets vækst. Stræk huden så meget som muligt, og træk hurtigt et lag sukkerpasta fra kroppen sammen med hårene, men i modsat retning. Det er strengt i retning sammenfaldende med hårets vækst. Med denne bevægelse vil du ikke rive hårene af, men trække dem sammen med hårsækkenet, hvilket vil sikre en længere shuffaring effekt.

Det kan ske, at du af en eller anden grund ikke vil være i stand til at forberede en pasta af konsistens, der ligner et viskøst stof, og du får lidt mere væske. I dette tilfælde skal du ikke skynde dig for at smide af blandingen. Påfør det på kroppens område og dækk med en strimmel klud ovenpå. Efter hærdning skal du fjerne stoffet sammen med pasta og vegetation.

Når du er færdig med depilation, tag et varmt brusebad og smør huden med creme.

Hvis du ikke har brugt hele den forberedte sammensætning på en gang, kan du opbevare det i køleskabet. Derefter skal du først opvarme det i et vandbad inden brug.

Opskrift nummer 2

Dette er også en godt bevist opskrift. Men hvis du beslutter dig for at lave mad sød pasta hjemme for første gang, skal du ikke gøre det for meget. Faktisk kan en opskrift være acceptabel for en type hår og hud, og en anden til en anden. Så prøv at lave en lille mængde af blandingen. Og først når du sørger for, at denne særlige opskrift passer dig bedst, kan du proportionelt øge mængden af ​​produkter og forberede en pasta til selvstændig bortskaffelse af hår i hjemmet til fremtiden.

 • sukker - 6 målte dele (bord eller dessert skeer)
 • vand - 2-dimensionelle dele,
 • 0,5 udvalgt mål af citronsyre.

Pas på krystallerne af citronsyre for at matche dens holdbarhed. Ellers kan et forsøg på at lave mad i henhold til denne opskrift mislykkes.

Sæt sukkeret med vand i de passende dimensioner af metalbeholderen, fortrinsvis med en temmelig tyk bund. Kog sukker blandet med vand over lav varme, omrør kontinuerligt, indtil væsken fra klaret bliver lys gylden. Farveændringen er et signal for at tilsætte citronsyre til sammensætningen. Efter lidt tid skal pastaen blive en mørk honning farve. Det betyder, at blandingen til hårfjerning med dine hænder derhjemme er klar.

Du skal vente til blandingen afkøles, og du kan bruge den på samme måde som i den forrige opskrift.

Opskrift nummer 3

Denne opskrift på hårfjerning med en sød pasta hjemme indeholder naturlig honning.

 • sukker - 20 skeer,
 • vand - 8 - 9 skeer,
 • citronsaft - 6 skeer,
 • honning - 1 ske.

Blandingen koges over moderat varme med kontinuerlig omrøring. For det første skal du opløse sukkeret i vand, og derefter tilføje honning og forpresset citronsaft. Sammensætningen skal koges for at fuldføre forbindelsen mellem alle ingredienserne i en homogen masse og erhvervelsen af ​​ølfarven. Derefter fjernes beholderen fra varmen og lades alene i 2 - 3 timer. I løbet af denne tid afkøles blandingen og kan knyttes til en tilstand af duktilitet.

Opskrift nummer 4

Denne opskrift bruger citronsyre. Det er nemmere at lave mad i hjemmet bare med hende, som i tilfælde af at bruge naturlig citronsaft er det lettere at gøre sammensætningen med den rette konsistens. Faktum er, at manglen på syre kan resultere i utilstrækkelig plasticitet af sammensætningen, og dets overskud vil gøre pastavæsken.

Kog sukkerpastaen til denne opskrift fra følgende produkter:

 • sukker - 1 kop,
 • vand - 2 spsk. skeer,
 • citronsyrekrystaller - 1,5 tsk.

Alle ingredienser skal blandes og koges med konstant omrøring, indtil der dannes en homogen masse af smukke gyldne farver.

Bestem beredskabet af sammensætningen kan dryppe en dråbe af blandingen i et glas med koldt vand. Sammensætning for hårfjerning derhjemme anses for at være klar, hvis en dråbe i vandet ikke sløres og fryser i form af en afrundet glat kugle.

Opskrift nummer 5

Pasta til denne opskrift behøver ikke at lave mad på ovnen. Det kan gøres hurtigt med egne hænder derhjemme ved hjælp af en mikrobølgeovn.

Du skal bruge følgende sæt produkter:

 • sukker i mængden af ​​4 spiseskefulde (hældt med et lille dias)
 • vand - 1,5 skeer (spisestue),
 • citronsyre krystaller - 1 tsk.

Alle ingredienser skal anbringes i en glasburk, blandes og anbringes i en mikrobølgeovn i højeste kapacitet i ca. 3 minutter. I løbet af denne tid skal du blande blandingen flere gange og åbne døren til mikrobølgeovnen. Når blandingen er klar og bliver til en gylden masse, skal den afkøles før brug ved stuetemperatur.

Opskrift nummer 6

For kvinder med følsom hud kan du lave en pasta derhjemme uden at bruge citronsyrekrystaller. For at gøre det, skal du blande 4 spiseskefulde sukker med to spiseskefulde vand og en teskefuld naturlig flydende honning. Kog blandingen skal ligner tidligere opskrifter.

Undervisning video fra Elena Maya vil hjælpe dig med at lære at fjerne hår derhjemme uden at bruge skønhedssalernes ydelser.

Vælg en passende opskrift for dig selv, lær at lave mad i hjemmet, og du kan altid nemt gøre din hud silkeglat uden uønsket vegetation.

Clever Blog

Smart blog om skønhed og sundhed

Shugaring derhjemme. Sukkerpasta opskrift

Shugaring opskrift derhjemme

I tidligere artikler lærte vi "Hvad er shugaring" og "Shugaring Techniques", og jeg tror, ​​at mange kunne påpege fordelene ved shugaring. Hvad der ellers er et stort plus sukkerpasta, så det er dets naturlige sammensætning, det ligner karamel. Det indeholder trods alt sukker, vand, citronsaft eller citronsyre. Hvis du beslutter dig for at lave sukkerpasta til shugaring derhjemme, er internettet fyldt med forskellige opskrifter til fremstilling af sukkerpasta, og du bliver nødt til at bruge meget tid og råvarer til at finde den rigtige shugaringopskrift på hjemmelavet shugaring. Jeg vil fortælle dig opskriften til at gøre shugaring hjemme, som jeg bruger mig selv. Men for at opnå en passende pasta konsistens, har man brug for erfaring og dygtighed. Så fraråd dig ikke, hvis du ikke klarer at forberede sukkerpastaen til epilering på egen hånd første gang, fordi selv den mest beviste shugaringopskrift ikke giver dig garanti for, at du vil være i stand til at tilberede præcis densiteten af ​​hjemmelavet shugaringpasta, som du har planlagt. Forberedelsen af ​​en pasta med en vis tæthed afhænger af mange faktorer: sukkerkvaliteten og dens fugtighed, tidspunktet og kogepunktet, hvor meget væske er fordampet osv.

For at forberede hjemmelavet shugaring, skal du have en høj rustfri stålpande, helst med en tyk bund. Højden af ​​panden er vigtig for at undgå problemer med skumdannelse og afhænger af mængden af ​​sukkerpasta du skal forberede.

Shugaring opskrift til fremstilling af mediumdensitetspasta:

 • 250 gr. sukker (ca. 15 spiseskefulde)
 • 25 ml. rent vand (ca. 2 spsk.)
 • 20 ml. citronsaft (ca. 4 tsk, hvis du erstatter det med citronsyre, så er det ca. en fjerdedel af en teskefuld)

Processen med at lave sukkerpasta til shugaring derhjemme

  1. Bland alle ingredienserne i din valgte krukke.
  2. Sæt panden på en lille (svag) ild. Hvis du sætter på en stærk ild, vil sukkeret smelte ujævnt og brænde. Derfor skal man i første omgang lægge en langsom ild, bør sukkerpasta til shugaring derhjemme fremstilles ved en temperatur for at opnå den plasticitet, der er nødvendig for shugaring.
  3. Smelt sukkeret. Dette gøres bedst med låget lukket, så sukkeret smelter jævnt og vil ikke brænde.
  4. Efter ca. 5 minutter blandes, luk låget og lad det forberede sig yderligere. Ofte skal du ikke blande, så du kan ændre temperaturen i produktionen, og det er vigtigt for os at holde os til samme temperatur. Det er nok at blande, når sukker koges og når det er helt opløst.
  5. Efter ca. 5 minutter blandes og lades koges uden låg. På dette tidspunkt bør sukkeret allerede smelte og begynde at koge (boble). Pastaen begynder at erhverve en lys gylden farve.
  6. Derefter koges om en anden 10-12 minutter. Farven på pastaen skulle allerede være en ravfarvet skygge uden sukkergranulat, en gennemsigtig farve. Det er vigtigt at fjerne fra varmen i tide, hvis du ser at pastaen er begyndt at vende guld, slukke for ovnen, den shugaring pasta derhjemme er klar. Det vigtigste her er at fange det øjeblik, hvor pastaen begynder at mørkne, og når der kommer en klar lugt af brændt sukker (karamel).
 1. For at kontrollere om sukkerpasta er klar eller ej, kan du droppe et par dråber i et glas med koldt vand. Hvis dråberne spredes, er shuffaringpastaen hjemme endnu ikke klar. Hvis dråberne ikke spredes, tag en og knus det med fingrene, kontroller for sejhed.
 2. Sluk komfuret, og den færdige sukkerpasta hældes i en forudberedt beholder. Luk beholderen med et låg og lad pastaen køle af ved stuetemperatur. Sukkerpasta skal straks hældes i en varmebestandig beholder, så den ikke koges i en gryde.
 3. Du skal opbevare pastaen i en tæt lukket beholder uden nogen deformation på 0-30 °. Hvis pastaen er forseglet, spiller rummets luftfugtighed ikke nogen rolle, og din sukkerskraveringspasta derhjemme vil bevare sine arbejdsegenskaber i lang tid. Og det er bedre at opbevare det på et mørkt sted, så solens stråler ikke kunne deformere beholderen, hvor din husholdningsopbevaring er opbevaret.

Med denne shugaringopskrift på hjemmelavet shugaring bør du have en sukkerpasta med medium-densitet, gulbrun. Hvis du bliver blød eller tæt, så næste gang "lege" med mængden af ​​citronsaft (citronsaft gør pastaen og jo mere citronsaft, jo blødere pastaen bliver) eller vand (vand er nødvendigt for at smelte sukker). Men det er værd at overveje, at den samlede mængde væske bør forblive uændret.

I videoen nedenfor, en anden opskrift til at lave hjemmelavet shugaring pasta

Sukkerpasta til shugaring på afkog af urter derhjemme

Jeg kan lide at eksperimentere både på mig selv og i forberedelsen af ​​plejeprodukter. Som du kunne forstå fra tidligere artikler om shugaring derhjemme, har jeg i lang tid praktiseret denne metode til sukkerfjerning, og jeg er meget tilfreds med det. Nogle gange køber jeg færdiglavet sukkerpasta til shugaring derhjemme, nogle gange kog jeg det selv og fandt en interessant måde at lave sukkerpasta på urtete på, som jeg vil dele med dig.

Denne version af sukkerpastaen på afkogning af urter vil appellere til dem, der elsker omsorgsegenskaberne af plantens urter. Sådanne shugaring pastes forsigtigt på din hud, mens det beroliger det under shugaring og forhindrer betændelse. Hvis du allerede har tilberedt sukkerpasta ifølge sin klassiske opskrift (se ovenfor), så vil denne produktionsmulighed ikke være svært for dig.

Hvordan man vælger urter til at lave pasta til shugaring

Urter kan købes på apotek eller indsamles af dig selv, hvis du har mulighed for det. Til afkog kan du ikke kun bruge medicinske urter, men også blomster, de vil give dit sukker en behagelig blomsteret aroma. Det er vigtigt at vælge urter, der passer til din hudtype (overveje mulige allergier) eller vælg krydderurter, der passer til alle hudtyper (kamille, yarrow, salvie, mynte, rosenblad, jasmin, linden blomster, humle, violet, plantain, stedmoder).

Opskriften til at lave sukkerpasta på urte bouillon hjemme

Der er ikke noget svært ved at forberede en afkogning, alt er som at lave te, men ikke stærk te :) Afkog vi har brug for svage, umættede.

Proportionerne er omtrent som følger: 1 tsk. tørre urter i 250 ml vand. Fyld med kogende vand og insister 15 minutter. Dernæst fortynd bouillon med vand i forholdet 1: 2, og vi kan begynde at forberede sukkerpasta i overensstemmelse med den klassiske shugaringopskrift (som beskrevet ovenfor), erstatt kun vandet med bouillon og vores pasta til sukkerepilation derhjemme er klar :) Hvis du ikke vil forstyrre madlavning pasta hjemme, kan du bruge komplekset til hårfjerning BIKINI MAX.

Kontraindikationer for sukkerepilation

Du kan ikke shugaring på huden med betændelse, forbrændinger og sår, hvis der er en hudsygdom, forekomsten af ​​vorter, friske ar og ar, inden for fedt og blå mærker (hæmatomer). Det er også umuligt at behandle den indre overflade af næsepassagerne og auriklerne, zonen i nærheden af ​​piercingen, huden, hvor injektionerne blev lavet på mindre end en uge og mindre end en dag senere, hvor sukkerepilation blev udført med voks eller sukkerpasta.

Det er muligt at udføre sukkerepilation af en bikini under disse "kvindedage", men smerten kan øges dramatisk, og der er mulighed for øget menstruationsblødning.

Når graviditet skal være meget forsigtig, kan smerte fremkalde hypertoni i livmoderen. Det tager hensyn til graviditeten og tærsklen for følsomheden af ​​din hud, der er en trussel om abort.

Når varicose hårfjerning sukker pasta til shugaring derhjemme er helt muligt, men hvis varicosis er mild og kun efter høring af din læge.

Efter shugaring må ikke gå til solarium i 2-3 dage.

Hvorfor håret er elektrificeret

Fordele ved en lige barbermaskine