Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvis du kender den rigtige opskrift på shugaring pasta, er det ret nemt at lave mad derhjemme. Dette vil hjælpe med at spare penge i forhold til at købe færdige produkter i butikken. En af fordelene ved selvforberedelse er, at du altid kender komponenterne i pastaens sammensætning til epilering.

Egenskaber ved fremstilling af blandingen

Højkvalitets hårfjerning indebærer en forståelse for, hvordan shugaringmassen skal se ud, hvilken sammensætning den skal have, hvad der skal gøres i en eller anden uforudsete situation relateret til depileringsproceduren.

I sig selv er produktets konsistens meget lig med sukkercaramel, hvortil vand eller citronsyre tilsættes, afhængigt af hvilken blanding du vil oprette. Ud over de grundlæggende komponenter kan det indeholde andre stoffer, der kan øge effektiviteten af ​​brugen af ​​produktet, have en beroligende eller anti-allergisk virkning på huden.

En række forskellige typer pasta til shugaring (dets opskrifter og metoder til anvendelse) giver dig mulighed for at eksperimentere med målet om at vælge den mest passende mulighed.

For at forstå, hvilken shugaringopskrift der skal vælges hjemme, skal du lave pastaen i flere densitetsvarianter (fra første gang ikke mange mennesker får massen af ​​den ønskede konsistens). Pastaen skal ikke være for flydende eller viskøs (jo mørkere er den - tættere og omvendt). Denne tilstand påvirkes af den proportionelle blanding af de krævede ingredienser.

Eksperter identificerer tre typer viskositet:

 1. Blød og flygtig, der minder om tekstur af honning. Den bedste mulighed for manuel fjernelse af overskydende vegetation på kroppen manuelt.
 2. Mellemdensitet. Best for hårfjerning på hænder og fødder, fjernelse udføres ganske omhyggeligt, stoffet er effektivt til anvendelse mod hårdt hår.
 3. En tæt konsistens anvendes til særligt ømme områder af kroppen (hovedsagelig til armhuler og bikiniområder), hvor vegetationen er kendt for dens ruhed og hårdhed.

For hver pige eller kvinde er valg af tæthed individuel. Men i de fleste tilfælde skal du bruge den anden mulighed, da den er mere praktisk og nem at bruge. En anden funktion - den gennemsnitlige tæthed anvendes på næsten alle dele af kroppen.

Klassisk opskrift

Det er nødvendigt at konstant overvåge kogestoffets tilstand, det er vigtigt ikke at blive distraheret fra madlavning, ellers vil du ikke kunne opnå det ønskede resultat. En blanding til shugaring derhjemme er ikke så vanskelig at forberede som det forekommer ved første øjekast. Perederzhat ingredienser i brand, selv om nogle få sekunder, ødelæg derefter produktet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man klargør en pasta til shugaring med den maksimale bevarelse af de anvendte komponenters gavnlige egenskaber:

Det er nødvendigt at lave mad meget hurtigt, det er det vigtigste øjeblik i processen. Massen skal påføres hurtigt på kroppen.

Forbered pasta til shugaring derhjemme kan kvalitativt underkastes følgende regler:

 • Sukkeret, der anvendes i forbindelse med fremstillingen af ​​stoffet, bør udvælges stort, da karamelisering er meget hurtigere og lettere, vil fint sukker i form af sand ikke være i stand til at bringe den fremtidige pasta til den krævede tilstand;
 • hvis sukker ikke var nok, bør du reducere antallet af andre komponenter, der bruges til at afbalancere forholdet mellem ingredienser i produktet
 • hvis du skal bruge citronsaft, er det bedst at vælge frosne eller friske, i det ekstreme tilfælde er det muligt at erstatte det tørre koncentrat;
 • i begyndelsen af ​​tilberedningsprocessen skal du vælge den rigtige gryde, helst rustfrit stål, det anbefales at afholde sig fra teflon og emalje;
 • så snart blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at hælde det straks ud af gryden, da det vil være svært at gøre dette: Vent et par sekunder, indtil konsistensen afkøles en smule, og bevæg den forsigtigt til en anden beholder.

Pasta skal anvendes umiddelbart efter forberedelsen. Det er vigtigt, at det ikke begynder at hærde, for i en sådan tilstand vil dets anvendelse være svært.

Sukkerpasta Opskrifter

Med citronsaft

Lav en pasta hjemme kan være en klassisk opskrift. De grundlæggende ingredienser i dette tilfælde er vand, citron og sukker.

Forberedelsen skal udføres i overensstemmelse med følgende princip:

 • klemme saft fra citron
 • ifølge opskriften (til 8 spiseskefulde sukker tilsættes 2 spiseskefulde citronsaft og vand) bland alle ingredienserne;
 • Bland grundigt massen og lad den være ved lav varme;
 • indtil stoffet begynder at koge, er det nødvendigt at smelte alt sukker;
 • Til kogt pasta skal man på forhånd udarbejde beholderen;
 • hvis der er usmeltede saccharinblade, og væsken allerede koger, kan du slukke for ilden i et stykke tid og vente på, at alle granulaterne smelter;
 • efter kogning er det nødvendigt at skubbe lidt af den resulterende masse og slippe den ind i et kar med koldt vand, stoffet skal tykke, det føles som ler;
 • stoffet af den tilberedte form til brug i bandage-teknologi er blødt, ligner tyggegummi, så hvis du får dette resultat, kan madlavning udfyldes;
 • så snart stoffet bliver tykt, er det nødvendigt at fjerne gryden fra varmen og hæld i en anden beholder.

Madlavningspasta er færdig. Nu kan du fortsætte direkte til brug.

Med citronsyre

Hvis der ikke er nogen frisk citronsaft til rådighed, kan den erstattes med citronsyre. I dette tilfælde er sekvensen som følger:

 • Alle nødvendige ingredienser (4 spsk liter vand, 6 spiseskefulde granulatsukker og 2 tsk liter citronsyre) kombineres i en gryde og blandes forsigtigt;
 • varme massen i flere minutter ved at placere den på ovnen over en lille ild;
 • efter det er det nødvendigt at slukke komfuret og lade fremtiden klistre i 10 minutter;
 • det er vigtigt at røre regelmæssigt, således at sukkerkornene smelter jævnt i en gryde;
 • Den resulterende karamel skal sættes i brand igen og koges i flere minutter, det er bedre ikke at afvige fra produktet, før det er klar, ellers kan du gå glip af slutningen af ​​madlavningen;
 • du kan kontrollere tilstanden af ​​et stof ved at droppe en dråbe i vandet, og hvis det tykkes, skal du færdiggøre præparatet;
 • Korrekt shugaring udføres, når konsistensen bringes i overensstemmelse med karamelens tykkelse, så fjern produktet og lad det afkøle i et stykke tid.

Ved tilberedning af pastaen anbefales det at bære beskyttelseshandsker, da stoffet kan brænde huden i tilfælde af utilsigtet kontakt. Men en god, velkogt konsistens er svær at spildes, da den allerede har taget den ønskede tæthed.

Med honning i mikrobølgeovnen

Den bedste shugaring pasta opskrift er en nem måde at bruge en mikrobølgeovn på. Det er velegnet til dem, der har meget lidt tid til at smelte sukker på komfuret.

 • Der er ikke brug for vand, kun honning (2 spsk), citronsaft (2 spsk) og sukker (4 spsk) anvendes;
 • først skal du blande i de angivne mængder citronsaft og honning;
 • Tilsæt derefter den specificerede mængde sukker til blandingen;
 • massen skal blandes grundigt, så det er nødvendigt at sætte det i en mikrobølgeovn i 7-10 minutter;
 • Derefter røres indtil alle bobler forsvinder;
 • gentag proceduren - lad pastaen stå i yderligere 10 minutter i ovnen;
 • til den efterfølgende madlavningspasta skal du bruge en træpind, bring blandingen til det ønskede niveau af tæthed;
 • For at kontrollere niveauet af beredskab, skal du droppe noget stof i koldt vand, så tag en dråbe tandstikker for at kontrollere dens viskositet.

For at afslutte forberedelsen af ​​sukkermassen er det nødvendigt at bringe det til farven af ​​flydende honning, så snart stoffet begynder at afkøles, bliver det mere tæt. Madlavning shugaring derhjemme er let nok, hvis proportionerne er korrekt observeret.

Med eddike

Dette er en usædvanlig måde at forberede en pasta til depilation. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: eddike er ikke så sikkert som citronsaft. Opskriften er simpel nok:

 • bland vand og eddike i lige store mængder i en kasserolle og tilsæt 2 gange mere granulat og sæt den mindste ild;
 • til madlavning pasta ønskede konsistens du nødt til konstant at røre massen;
 • Kontroller regelmæssigt beredskab med en dråbe anbragt i koldt vand;
 • Efter afslutning skal du fjerne fra varme og lade afkøle.

Det er nødvendigt at bruge pastaen meget omhyggeligt, først efter at du har sørget for, at alle normer og korrelationer er blevet overholdt, kan du begynde at anvende. Epilering skal gøres sådan:

Sådan opbevares den kogte masse

Når du har lavet pastaen, skal du passe på den rette opbevaring. Hvis det er korrekt opbevaret, så hvordan man forbereder blandingen igen, er det ikke nødvendigt at tænke i lang tid. Karamel er perfekt bevaret i køleskabet. Hun er kræsen og kan stille på hylden ved siden af ​​kosmetikken, men du skal bruge stramme dæksler.

Det er vigtigt ikke blot at vide, hvordan man laver sukkerpasta, men også hvordan man forlænger holdbarheden. Det vigtigste - for at forhindre luftens indtrængning i bankerne, vil en kemisk reaktion med ilt svække pastaens egenskaber. Opbevaring kræver ikke særlige forhold. Men hvis karamel hærdet over tid, kan den opvarmes i mikrobølgeovn, blandes og bringes tilbage til den ønskede konsistens.

Men du bør ikke varme meget, fordi hvis et stof udsættes for for høje temperaturer, bliver det ubrugeligt og epilering vil være umuligt. Hvordan bruger du pastaen, hvis den er overophedet? Det er værd at afkøle lidt og straks bruge til det tilsigtede formål.

Som du kan se, er det meget nemt at gøre depilation hjemme. blanding Opskrift sukker kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika og personlige anmodninger, så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre shugaring skal være styret af, hvad strukturen af ​​nuancerne i din hud er, og hvilken form for hårfjerning er det rigtige for dig.

Sådan shugaring derhjemme

Piger, indrømme, vi drømmer alle om en magisk creme, der en gang smurt og alt, intet hår. Men desværre har kosmetikproducenterne hidtil ikke forkælet os. I dag vil vi fortælle dig om en af ​​de mest effektive og billige metoder til fjernelse af hår. Sådan laver du shugaring hjemme - læs i vores materiale!

Råd om valg af pasta til shugaring med en specialist, en sonde med levering til 99 rubler.
Se også: Forholdsregler og regler for forberedelse til shugaring
Shugaring er en metode til at fjerne overskydende hår med sukkerpasta. Denne type hårfjerning betragtes som en af ​​de ældste. I oldtiden udførte de første skønheder i Indien og det gamle Egypten ritualet om at fjerne kropshår ved hjælp af sukker og honning. Vi vil forsøge at forblive i rollen som Cleopatra!

Før du går på salonen eller laver en pasta hjemme, bør du altid rådføre sig med en specialist og tjekke din hud for følsomhed overfor visse komponenter. Manglende viden kan påvirke din hud hårdt. Om alle nuancer beskrev vi tidligere: Forholdsregler og regler for forberedelse til shugaring

Råd om valg af pasta til shugaring med en specialist, en sonde med levering til 99 rubler.
Grundlaget for shugaring er sukkerpasta. Du kan købe det i færdig form eller tilberede det selv.

For at koge pasta til sukker epilering tage 10 spsk sukker uden lysbilleder, 4 spsk vand, en halv citron saft eller en halv teskefuld citronsyre uden lysbilleder. Bland alle ingredienserne i en gryde med en tyk bund og læg på lav varme. Sørg for at dække potten med et låg og rør lejlighedsvis, så sukkeret ikke brænder. I starten bliver blandingen gennemsigtig, så når den koger og små bobler vises på overfladen, er det nødvendigt at vente, indtil det bliver karamel. Det tager 5-7 minutter.

Det er meget vigtigt ikke at fordøje, blandingen skal være lidt mørkere end lysølen. Derefter skal du fjerne panden fra varmen og afkøle pastaen til en behagelig temperatur. Derefter kan du prøve at knæde hænderne med et lille stykke af blandingen. Hvis hun stikker til hænderne og ikke går til bolden, skal du lave lidt mere.

Se også: Min første og eneste shugaringpasta, det bedste jeg ikke har fundet endnu!
Så blandingen er svejset og klar, hår mindst 3-5 mm lang, huden er ren og tør. Nu kan du sikkert gå videre til epilering. For at gøre dette er det nødvendigt at klemme et stykke pasta på størrelse med en valnød og knæ det med dine hænder, indtil det lyser. Påfør pastaen skal være imod væksten af ​​hår, lægge stor indsats, som om udsmide det. Men du skal bryde i retning af vækst. Det er det der modvirker indgroet hår.

Råd om valg af pasta til shugaring med en specialist, en sonde med levering til 99 rubler.

Efter proceduren vaskes rester af pastaen og påføres en beroligende body lotion.

Shugaring derhjemme kan gøres på alle områder af kroppen, herunder en dyb bikini. Og huden vil virkelig forblive glat og silkeagtig i 10-20 dage.

FORDELE AF SHUGARING (SUGAR EPILATION)

Se også: Min første og eneste shugaringpasta, det bedste jeg ikke har fundet endnu!
1. Budget.
For proceduren behøver du kun sukker og vand, sådan fjernelse er overkommelig for alle.

2. Mindre smerte.
I sammenligning med voks griber sukkermassen i mindre grad med huden, derfor beskadiger den ikke så meget og forårsager smerte. Næsten smertefri epilering. Denne metode til hårfjerning kan anvendes selv for kvinder, der lider af åreknuder og andre vaskulære sygdomme.

Råd om valg af pasta til shugaring med en specialist, en sonde med levering til 99 rubler.
3. Hypoallergen.
Vand og sukker fremkalder ikke allergi hos langt de fleste mennesker. Til sammenligning indeholder voksens sammensætning nogle stoffer - for eksempel konserveringsmidler, der kan påvirke huden negativt og forårsage allergier.

4. Manglende indgroet hår.
Ved epilering er hvert hår omsluttet i blød karamel og fjernet helt med pæren. Dette negerer risikoen for spiring i det resterende hår. Hvis du fjerner hårene i retning af deres vækst, så forhindrer radikale at bryde af.

Se også: Min første og eneste shugaringpasta, det bedste jeg ikke har fundet endnu!
Og derudover gør karamelpasta til shugaring, der trænger ind i de dybere lag af huden, det blødt og næret. Denne metode til hårfjerning har så mange fordele, at det er synd at ikke prøve!

Shugaring pasta - hvordan man laver mad hjemme, opskrifter

Shugaring er en moderne, naturlig, sikker metode til at fjerne uønsket hår med karamelsammensætning. Efter sukkerepilation forbliver huden glat i flere uger.

For at opnå dette resultat er det ikke nødvendigt at besøge en skønhedssalon. Til proceduren skal du købe færdiglavet shugaringpasta eller forberede det selv hjemme.

Blød pasta

Der kræves en blød pasta til pleje af følsom følsom hud, som let irriteres på grund af påvirkning af eksterne faktorer. Hun fjerner tyndt og blondt hår ubesværet. Bruges normalt på hænder og nakke.

Sammensætningen har en flydende, viskøs konsistens, der ligner honning. Det er nemt at påføre med en spatel og fjerne med en serviet. Velegnet til bandage metode til at slippe af med hår.

Fremgangsmåden skal udføres i et køligt rum. Det trænger ind i hudstrukturen overfladisk, forårsager ikke allergier. Undtagelsen er mennesker, med øget hudfølsomhed og individuel intolerance over for komponenterne.

Medium pasta

Mellempasta kan fjerne både bløde og mellemstore hårde hår. Velegnet til epilering af armhuler, arme, ben. Denne version af hårfjerning er ideel til begyndere, der ikke kan bestemme typen af ​​deres hud og hårets struktur på den.

Det anbefales at anvende mellempasta ved stuetemperatur med dine hænder og helst med en spatel.

Tykk pasta

Med sin hjælp fjernes groft hår fra bikiniområdet og benene. Det er nødvendigt at bruge en pasta med tæt struktur omhyggeligt, da det kræver forvarmning, har tendens til at fryse hurtigt. Den optimale brugstemperatur er 38-40 grader. Før du anvender, skal du knede et stykke varm masse i dine hænder, inden du får en perlefarve.

Eksperter anbefaler at udføre proceduren i et velopvarmet rum, for eksempel i bad, sauna eller bad. Stiv pasta betragtes som den mest økonomiske mulighed. Et lille stykke kan sættes i orden hele kroppen.

Hvilken pasta er nødvendig til hjemmebrug

Før du vælger sukkerpasta til shugaring derhjemme, skal du bestemme hårets tykkelse på det valgte område af hårfjerning og teknikkens fremgangsmåde. Glem ikke rummets temperatur.

Før du køber, skal du være opmærksom på udløbsdato, anbefalede anvendelsesområder, anvendelsesmåde.

Færdige mestre bruger normalt en pasta af tæt konsistens, det er økonomisk og velegnet til enhver form for hår. For begyndere anbefales den første procedure at udføres ved anvendelse af mediumdensitetspasta. Det er universelt.

Funktioner af valget af professionel pasta

Særlig sukkerpasta til shugaring derhjemme anvendes med lethed, det er nok at vælge den rigtige konsistens, baseret på hudtype.

Kvaliteten af ​​et kosmetisk produkt afhænger ikke altid af prisen på røret og producentens mærke. Når du køber, skal du tage hensyn til kroppens individuelle egenskaber og de reelle kundeanmeldelser. Sammensætningen af ​​alle pastaer er den samme, kun er tilstedeværelsen af ​​yderligere ingredienser, som har en fugtighedsgivende, blødgørende, beroligende virkning, mulig.

Komponenter, der udgør den professionelle shugaringpasta:

 • sukker (fructose, glucose);
 • vand;
 • honning;
 • citronsaft eller syre;
 • tea tree olie;
 • valnød ekstrakt;
 • kamille.

Hvis det er svært at afgøre, hvilken konsistens der passer til denne type hår og ikke beskadiger huden i epileringszonen, skal du være opmærksom på producenter, der tilbyder et sæt kosmetik, der består af bløde, mellemstore og hårde pastaer. Dette vil gøre det muligt at teste produkter på forskellige dele af kroppen og vælge den mest egnede mulighed.

Cannaan

Cannaan shugaring pasta er en af ​​de bedste muligheder. Det bruges af professionelle kosmetologer, både i saloner og hjemme. Fabrikanten er et israelsk selskab, der i mange år har solgt højkvalitets kosmetik.

Serien indeholder ultra blød, blød, medium, hård pasta. Du kan bruge sammensætningerne individuelt eller kombineret for at opnå det bedste resultat. Fås i rør fra 0,28 til 3 kg.

Fordele:

 • fjerner perfekt både korte og lange hår
 • økonomisk at bruge (hvis den bruges af nybegynder);
 • bekvem anvendelse med mulighed for genbrug på en anden del af kroppen
 • let fjernet fra huden;
 • har en behagelig lugt.

ulemper:

 • høje omkostninger;
 • skal bruges i et køligt rum
 • undertiden sker en allergisk reaktion, men forsvinder hurtigt.

Købere er tilfredse med resultaterne efter proceduren. Huden er blød, blød og glat. Den resulterende effekt fortsætter i lang tid.

Gloria

Ifølge anmeldelser er dette et godt produkt fra den indenlandske producent. Afviger i god kvalitet og lav pris. Hovedkomponenten af ​​pastaen til shugaring er saccharose, fructose. Fås i krukker fra 0,33 til 1,8 kg. En serie indeholder pasta med blød, medium, hård tæthed. Ideel til at fjerne hårdt hår.

Fordele:

 • minimale kontraindikationer
 • lave omkostninger;
 • tilgængelighed i alle butikker
 • ingen allergisk reaktion
 • sammensætning af naturlige ingredienser
 • brugervenlighed.

ulemper:

 • kort bevarelse af den opnåede effekt (2 uger);
 • dårligt fjerner kort hår.

Shugaring pasta "Gloria" - et egnet værktøj til at udføre proceduren derhjemme. Det kan anvendes af både en nybegynder og en professionel. Hårfjerning er smertefrit. Fremragende kvalitet til sin priskategori.

Aravia

Aravia kosmetiske produkter er skabt af en stor indenlandsk producent, der har udviklet to linjer:

 1. Til professionel brug i skønhedssaloner (AraviaProffesional). Serien indeholder 10 karamelpastaer.
 2. Til hjemmebrug (StartEpil). Lim 4 typer konsistens: blød, medium, tæt, alsidig.

Den hjemmelavede shugaring pasta er lavet af naturlige ingredienser, æteriske olier, beriget med vitaminer.

Fordele:

 • kæmper korte hår
 • gennemsnitspris kategori;
 • ingen irritation
 • har en creme base;
 • egnet til følsom hud.

ulemper:

 • smerte ved fjernelse
 • mulig tør hud efter proceduren.

Ifølge køberne er Aravia-pasta perfekt i brug. Det er nemt at anvende, det er velegnet til værelser med høj luftfugtighed. Fjerner helt kort og hårdt hår. Resultatet er lagret i lang tid.

Jolie

Cane paste "Jolie" er designet specielt til hjemmebrug. Det er praktisk at arbejde med sin nybegynder. Det er let at bruge, kræver ikke yderligere forberedelse af huden.

Fordele:

 • gennemsnitspris kategori;
 • enkel brugsteknik
 • behagelig lugt;
 • naturlige ingredienser i sammensætningen.

ulemper:

 • mulig allergisk reaktion
 • brændende fornemmelse.

Maris

Pasta er designet specielt til professionel brug baseret på ønsker fra ledende kosmetologer. Præsenteret af en bred vifte af produkter, der giver dig mulighed for at arbejde under forskellige forhold. Fjerner velstand, medium, tykt hår af forskellig længde. Solgt i krukker med stort volumen.

Fordele:

 • kræver ikke opvarmning
 • Kæmper helt hår af forskellige typer;
 • lavet af naturlige ingredienser;
 • langvarig glathed effekt
 • økonomisk brug
 • gippoalergenna.

ulemper:

Omkostningerne ved pastaer til shugaring

Kostprisen for pasta til shugaring varierer afhængigt af kvaliteten, produkttype, sammensætning, fabrikantens mærke, rørets volumen. Sammenlignet med omkostningerne ved proceduren i en professionel salon, vil hjemmet hårfjerning koste flere gange billigere. Pastaemballage vil holde din hud glat i flere måneder.

Den gennemsnitlige kostpris på pasta er 500 rubler pr. 300 gram.

Du kan købe et kit til privat brug, herunder:

 • sukkerpasta (vælg typen af ​​masse uafhængigt);
 • lotion;
 • talkum;
 • spatel til distribution
 • handsker;
 • fløde efter depilation;
 • fugtighedscreme;
 • varmelegeme.

Komplekset af professionelle værktøjer koster 7.000 rubler i budgetversionen. Den erhverves en gang, så købes de ekstra komponenter. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på køb af færdiglavet pasta til shugaring, så kan du lave det selv. Komponenter i kompositionen er billige og købes i en almindelig butik eller et apotek.

Vigtige madlavning nuancer

Når du laver hjemmelavet pasta, skal du helt klart følge opskriften, følge alle nuancer af madlavning:

 1. Det er nødvendigt at holde sig til proportionerne af alle de komponenter, der udgøres.
 2. Vand - den grundlæggende komponent i pastaen. Jo mere flydende, jo blødere det vil vise sig. Minimum vand - fast pasta til shugaring.
 3. Eddike er almindelig. Hvis huden er øm, er det bedre at bruge et æble.
 4. Sukker kan sorteres eller rives.
 5. Citronsyre er mindre allergifremkaldende end juice. Dette er en nødvendig komponent, den tjener som en viskositetsstabilisator.
 6. Æteriske olier eller helbredende urter tilsættes for at fugte, afkøle og lindre huden.
 7. Det er bedre at lave pastaen i en gryde med en stram bund og en non-stick coating eller en stegepande. Brug ikke aluminium køkkengrej.

Når man vælger en pastaopskriftsrecept, anbefaler eksperter, at du omhyggeligt studerer din hud og vælger en valgmulighed, der passer til hende.

Citron Juice Opskrift

Denne opskrift er ideel til følsom hud. Honning har en positiv effekt på pastaens struktur, beskytter, beroliger, fugtiger huden.

Til proceduren skal du købe færdiglavet shugaringpasta eller forberede det selv hjemme.

ingrediens:

 • 300 g sukker;
 • 3 spsk. l. vand;
 • 1 lille citron
 • 2 spsk. l. honning.

Fremstillingsmetode: Sukker skal hældes i kogepoten, tilsæt vand, honning, klem citronsaft. Det er nødvendigt at lave mad på en stille ild før kogning. Blandingen omrøres regelmæssigt. Kog bør være indtil mørk gylden farve. Før afkøling afkøles pastaen til stuetemperatur.

Tilsæt forsigtigt citronsaft. Overskydende syre vil gøre pastaen for flydende, og dens ulempe - skrøbelig.

Med citronsyre

I modsætning til naturlig juice har citronsyre en stabil surhed. Efter trin-for-trin opskrift kan du nemt forberede en masse af den ønskede elasticitet.

ingredienser:

 • 250 g sukker;
 • 1,5 tsk. citronsyre;
 • 2 spsk. l. destilleret vand.

Forberedelse: Alle komponenter skal tilsættes til kogepanden, blandes godt og sætte på en langsom brand. Blandingen omrøres aktivt for at opløse sukkeret, reducere varmen efter kogning. Efter at have ventet på, at blandingen forvandler karamelens farve, er ilden slukket.

Mikrobølgeovn Cooking

Shugaring pasta kan også koges i mikrobølgeovnen. Sammensætningen ifølge den klassiske opskrift udarbejdes hurtigt. Med en mikrobølgeffekt på 800 watt kan du klare det på 2 minutter.

ingredienser:

 • sukker 180 g;
 • 2 spsk. l. koldt, men allerede forkogt vand;
 • 1 tsk citronsyre;
 • 1 spsk. l. honning (tilføj valgfri).

Fremstillingsmetode: Alle komponenter blandes i en mikrobølgeovn, indstilles til 800 W, kog blandingen til gyldenbrun, reducer strømmen til 500 W, og lad den gå i et minut.

Hjemmelavet pasta er klar.

Eddike Pasta

Karamelblanding kan fremstilles ifølge følgende opskrift, selvom du ikke har citronsaft eller syre ved hånden.

ingredienser:

 • sukker - 200 g;
 • vand - 1 spsk. l.;
 • eddike - 1 spsk. l. (æble eller bord).

Fremstillingsmetode: Sæt panden med den forberedte masse på høj varme, kog, omrør hele tiden. Sænk varmen til et minimum og kog i yderligere 10 minutter.

I kogningsprocessen kan der opstå en skarp, ubehagelig lugt. I slutningen af ​​tilberedningen er alt normalt. Blandingen bør størkne i en klump og ikke spredes på opvasken.

Med honning

Kosmetologer anbefaler ejere af følsom hud at forberede en honningmasse til epilering. Honning blødgør, fugter, lindrer, strammer hudens struktur.

ingredienser:

 • 10 art. l. sukker;
 • 1 spsk. l. citronsaft;
 • 2 spsk. l. vand;
 • 2 spsk. l. honning.

Fremstillingsmetode: En blanding af komponenter sættes på en stille ild og omrøres regelmæssigt indtil kogning. Venter på udseendet af en rig karamelfarve.

Den færdige masse skal være elastisk, viskøs, blød.

På fructose

Vigtigt at vide! Læger siger, at flydende sukker, der kommer på kroppen, absorberes let i huden og trænger ind i blodet. Personer med diabetes shugaring procedure, udført ved hjælp af klassiske pastaer, er kontraindiceret.

ingredienser:

 • 13 art. l. fructosepulver;
 • 3 spsk. l. vand;
 • 1 spsk. l. citronsaft.

Fremstillingsmetode: Ingredienserne blandes og anbringes på medium varme, kogt til karamelfarve og indtil glat.

Du kan lave mad både på gas og i mikrobølgeovnen. Den perfekte pasta opnås ved anvendelse af et "vandbad".

Express opskrift i 10 minutter

Du kan lave en pasta til shugaring hurtigt og effektivt hjemme ved hjælp af følgende opskrift.

ingredienser:

 • 250 gram sukker;
 • et halvt gennemsnit citron;
 • 1 spsk. l. vand.

Forberedelse: Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne i en emaljepande, læg på medium varme, kog i 5 minutter indtil kogning og en gullig farve vises, reduc derefter gassen, varmen i yderligere 3 minutter, sluk og dækk i 2 minutter for at få boblerne til at forsvinde.

Andele til engangsbrug

For nybegyndere, som en prøve, anbefales det at lave en pasta, der kombinerer små mængder, som er nok til en applikation. Det er bedre at gøre det ikke meget tykt, men ikke flydende.

Til dette skal du:

 • sukker - 65 g;
 • citronsyre - 30 g;
 • vand - 50 ml.

Den resulterende masse er nok til at håndtere zone af hænder, ben, bikini, ansigt, underarms.

Andel for flere formål

Det er ikke nødvendigt at bruge tid på madlavning pasta før hver shugaring session, det er nok at forberede en masse masse på forhånd og lægge den i plastikbeholdere.

Beauticians stoler på følgende proportioner:

 • sukker - 1 kg;
 • vand - 1 kop (250 ml);
 • citronsyre - 1 pose (120 g).

For at opbevare den resulterende masse for at fjerne uønsket hår anbefales ved en temperatur på 20-24 grader. Før anvendelse opvarmes sammensætningen i en mikrobølgeovn.

Fremstilling af blød pasta

At fjerne tyndt hår ved hjælp af en pasta med blød tæthed. Hun er perfekt til blondiner. Det er nemt for en nybegynder at anvende den, men det er nemt at forhindre, at pastaen flyder over en uønsket del af kroppen.

Til madlavning skal du:

 • sukker - 400 g;
 • citron - 2 stk.
 • vand - 50 ml.

Steg-for-trin opskrift:

 1. Tag en gryde med en tyk bund.
 2. Tilsæt sukker og tilsæt vand.
 3. Sæt på medium varme, kog, bland regelmæssigt.
 4. Vent, indtil der vises bobler. Hvis massen er blevet homogen, slukkes ilden, ellers mindsker den ilden og venter.
 5. Klem citronen i et separat glas, afløb.
 6. Tilsæt citronsaft til den færdige sukker sirup.
 7. Dæk med låg, lad det brygge i 3 timer.

Tilberedning af pastaens middeldensitet

Sukkermasse med medium hårdhed til fjernelse af håret giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår på alle dele af kroppen. Det betragtes som en universel mulighed.

Standard ingrediens sæt:

 • sukker - 15 el. l.;
 • citronsaft - 4 tsk
 • vand - 2 spsk. l.

Steg-for-trin opskrift:

 1. Rør ingredienserne i en gryde.
 2. Sæt blandingen på en stille brand. Dæk med låg til mere ensartet opvarmning.
 3. Efter kogning koges 15 minutter.
 4. Venter på udseende af gul farve.
 5. Sluk for gasen.

Højdensitetspasta

For at forberede en tyk pasta skal du:

 • sukker - 250 g;
 • citronsaft - 3 spsk. l.;
 • vand - 1 spsk. l.

Steg-for-trin opskrift:

 1. Rør alt i en gryde med en tyk bund.
 2. Sæt på medium varme og kog i 10 minutter.
 3. Når blandingen tykes, skal du slukke for ovnen.

Tykkende pasta fjerner både fint og groft hår, men kræver omhyggelig opmærksomhed. Nybegynder anbefales ikke at bruge denne type pasta.

Sukkerpasta til mænd

På grund af hårdheden af ​​strukturen af ​​hanhår er standard pastaer ikke altid effektive til mandlig hårfjerning. Derfor har kosmetologer udviklet en speciel serie, der effektivt fjerner hår på vanskelige områder af kroppen.

Massen skal være tyk.

Du kan købe det i butikken eller lave mad i hjemmet på recept:

 • sukker - 450 g.
 • citronsaft - 50 ml;
 • vand - 65 ml.

Fremstillingsmetode:

 1. Sæt panden med sukker og vand på en lille brand.
 2. Kog i 5 minutter.
 3. Tilsæt gas, koge.
 4. Reducer varmen, kog til brun og lugt af karamel.
 5. Sluk for gasen, tilsæt citronsaft, luk låget.
 6. Har brug for at insistere inden for to timer.

Årsagerne til fejlene i madlavning pasta

Der er flere grunde til, at hjemmelavet pasta ikke lever op til forventningerne.

Det drejer sig især om den første forberedelse:

 1. Manglende overholdelse af de forhold, der er foreskrevet i opskriften.
 2. Forkert madlavningsteknik.
 3. Overtrædelse af procedurens regler.
 4. Øget luftfugtighed i rummet.

Hvis pastaen er for tyk

Overskydende stivhed vises, når proportionerne af ingredienser er valgt forkert. Ved madlavning skal der lægges særlig vægt på farveskalaen for at undgå brænding. Hvis du ikke ønsker at smide den forkælet masse, kan du forsøge at smelte den i et vandbad eller tilsæt en sked kogt vand.

Hvis pastaen er for flydende

Shugaring pasta kan være flydende på grund af ufuldstændig beredskab eller store mængder væske i sammensætningen. Du kan rette den første fejl ved at afkøle blandingen i køleskabet. Og den anden fordøjelse, hvor du skal tilføje sukker. Pastaen koges til en homogen masse med den ønskede konsistens.

Indsæt lagring

Shugaring pasta, som du har købt eller tilberedt hjemme, kan bruges flere gange, hvis du følger opbevaringsreglerne:

 1. Temperaturområde fra 0 til 25 grader.
 2. Ingen høj luftfugtighed.
 3. Beholderen er tæt lukket med en masse.
 4. Mørk sted.

Karamel hårfjerning procedure er en bekvem, naturlig, smertefri metode til at slippe af med uønsket vegetation på kroppen i lang tid. Den største fordel ved shugaring er muligheden for selvkogende pasta og udfører proceduren derhjemme.

Shugaring pasta hjemme: video

Sådan laver du en pasta til shugaring med citronsyre, find ud af videoklippet:

Shugaring hjemme, se i videoen:

Home Shugaring Paste - 5 Madlavning Opskrifter

Alle har hørt om denne procedure mere end én gang. Men det er ikke nødvendigt at altid besøge salonen, fordi shugaring pasta kan godt være forberedt derhjemme.

Home shugaring: fordele og ulemper

Det er selvfølgelig meget nemmere at gå til et skønhedssalon og give dig selv en professionel. Men der er ikke altid tid og frie penge til dette. Hvis du beslutter dig for at lave pastaen, skal du først fortælle dig fordelene og ulemperne ved denne procedure.

Blandt de positive aspekter er følgende:

 • Du kan fjerne hår helt overalt på huden.
 • Kun enkle og billige ingredienser anvendes.
 • Ingen grund til at betale for arbejde.
 • Pastaen er sikker, gør det selv, du ved præcis, hvilke komponenter der blev brugt, og at du ikke er allergisk over for dem.
 • Du kan vælge ethvert tidspunkt, der er bekvemt for dig uden at skulle gå uden for lejligheden.
 • Kogt pasta er let at anvende. Det er nok at se mindst en gang, hvordan dette er gjort, og i fremtiden vil det ikke medføre problemer.

Hvad angår ulemperne ved sådan fjernelse af hår, er der ikke mange af dem. Men de er stadig:

 • Første gang du ikke skal vente på det perfekte resultat, skal du træne lidt.
 • Hvis fjernelsesprocessen udføres forkert, kan der forekomme indgroede hår.
 • Det er nødvendigt at overvåge temperaturen i blandingen - hvis den er for varm, er der risiko for forbrændinger.

Praktiske tips til newbies

Hvis du tog højde for alle styrker og svagheder i proceduren og stadig besluttede at lave madpastaen for at slippe af med uønsket hår, skal du være opmærksom på nedenstående tips. De vil hjælpe dig med at undgå de mange fejl, som begyndere gør.

 • For at gøre processen mindre smertefuld, behagelig og bekvem, bør du bruge en speciel spatel til fjernelse af hår. Det er nødvendigt at bruge penge på det.
 • Hvis du ikke vil have pastaen til at holde fast i dine hænder, få handsker.
 • For et par dage skal du gøre en god rengøring af huden med en skrubbe.
 • Overhold proportionerne af arbejdssammensætningen så præcist som muligt for at få massen af ​​den ønskede konsistens.
 • Blandingen bør kun anvendes på hårets vækst, men at fjerne - tværtimod.
 • Prøv ikke at koge for meget pasta ad gangen, da det ikke anbefales at gemme det.
 • Bemærk at i bikiniområdet skal shugaring udføres uden opvarmning af sammensætningen.

Sørg for at bruge pleje kosmetik før og efter proceduren. Det skal fugtiggøres, fjerne rødme og betændelse. Før processen behandles huden med et antiseptisk middel, og derefter med en beroligende creme eller lotion.

Hvis du ikke overholder disse foranstaltninger, er det meget tvivlsomt, at processen selv og virkningen af ​​dens gennemførelse vil give dig fornøjelse.

Enkel sukkerpasta til shugaring

Sukkerpasta til shugaring ifølge denne opskrift er meget enkel.

Du skal bruge det mest minimale sæt af komponenter:

 • fire kunst. l. vand;
 • 10 store sukkerskeer;
 • halv tsk citronsyre.

Madlavningsproces:

 1. Sæt alle ingredienserne fra listen i gryden (helst med en tykk bund), dæksel med låg og bring til lav varme til en gennemsigtig tilstand.
 2. Glem ikke, at du hele tiden skal røre massen. Vent indtil de små bobler går, og hold sammensætningen i ca. fem minutter for at danne en smuk karamelfarve.
 3. Afkøl pastaen til den ønskede tilstand og brug den til det tilsigtede formål.

Citron Cooking Opskrift

Du kan lave pasta med tilsætning af citronsaft. Denne mulighed anses for at være den mest populære.

Ingredienser krævet:

 • saft fra en halv citron
 • omkring 10 spiseskefulde sukker sand;
 • vand er simpelt - fire skeer.

Madlavningsproces:

 1. Sæt alle ingredienserne i en tykvægget gryde, tænd ovnenes lave varme og dækk beholderen med et låg. Glem ikke at blande indholdet med jævne mellemrum.
 2. Når der vises bobler på overfladen af ​​sukkermassen, skal den koges i et stykke tid mere (ca. fem minutter), inden det får karamelfarve. Derefter skal sammensætningen afkøles.

Mikrobølge Pasta

Hvis du ikke fik blandingen på ovnen eller ikke en passende pande, er opskriften til madlavning i mikrobølgeovnen kun for dig. Desuden bruges endnu mindre tid på dens gennemførelse.

Det vigtigste er at bestemme hvilken konsistens af pasta du har brug for. Hvis du ønsker at behandle benene, skal massen være viskøs. Dette vil kræve fem spiseskefulde sukker. For en tykkere blanding, tager omkring syv spiseskefulde sødt sand.

 • Bland det med to store skeer vand og en te citrusjuice.
 • Tænd mikrobølgeovnen med medium effekt, hold sammensætningen i det bogstaveligt 30 sekunder, indtil sukkeret er helt opløst. Det kan tage lidt mere eller mindre tid.
 • Forøg enheden maksimalt, og fjern pastaen fra det i endnu et par minutter, indtil der vises en gul farve.
 • Rør massen grundigt og se, hvordan det ændrer farve, bliver mere brun. Vent til det køler af og bruger.

Med tilsætning af eddike

God mulighed for sommerperioden. Efter påføring kan denne sammensætning ikke være bange for udseendet af pigmentering fra solen.

Til madlavning skal du:

 • spisesked 6% eddike;
 • to store skeer vand
 • seks spiseskefulde sukker.

Madlavningsproces:

 1. Kombiner alle ingredienserne, kog over en ild og reducer opvarmningsniveauet.
 2. Hold et par minutter, indtil massen og konsistensen af ​​massen ændres. Samtidig skal det hele tiden røres, ellers kan sukkeret brænde.
 3. Afkøl sammensætningen til en behagelig temperatur og fortsæt til proceduren.

Med æteriske olier

En sådan pasta vil vise sig ikke kun mere duftende, men også gøre huden glat og elastisk. Effekten afhænger af hvilken slags olie du bruger. Og denne pasta er udarbejdet på samme måde som den sædvanlige version.

Til madlavning skal du:

 • lille ske citronsaft;
 • et par dråber æterisk olie;
 • vandet er klart - to spiseskefulde;
 • omkring 7 spiseskefulde sukker.

Madlavningsproces:

 1. Alle ingredienser, der er opført på listen, undtagen æterisk olie, placeres i en beholder med en tyk bund, blandet og sendt til opvarmning. Sørg for at røre indholdet under processen, ellers kan sukkeret brænde.
 2. Så snart kornene er helt opløst, og blandingen bliver til en klar sirup, dækkes det med et låg og koges i ca. fem minutter ved lav varme.
 3. Vi ser på farven - hvis den bliver brun, karamel eller endda rav, så er alt klar, du kan skyde. Tilsæt bogstaveligt 1 til 2 dråber valgt æterisk olie, bland.
 4. Vent til sammensætningen afkøles, men ikke fuldstændig, men til ca. 40-50 grader og fortsæt til fjernelse af hår.

Mulige problemer under madlavning

Det ser ud til, at processen med madlavning af pasta derhjemme er meget enkel. Men for mange nybegyndere, første gang, er det umuligt at opnå den ønskede sammensætningsstatus. Derudover er der andre problemer, der komplicerer proceduren ret meget.

 • Under madlavningen stiger den konstant op til toppen. For at undgå dette skal du sørge for at reducere varmen, efter at sukkeret er opløst. Og brug også en lille gryde, men med en tyk bund. Nå, hvis det er højt.
 • Hvis resultatet er en flydende eller blød masse, sætter du højst sandsynligt den forkerte mængde ingredienser. En anden grund er temperaturen. Opvarmningsniveauet kan være blevet tændt for meget.
 • Pasta kan tværtimod være for svært. Sagen er, du overophedede det. Hvis du hælder lidt vand ind i det og sætter det i mikrobølgeovnen i bogstaveligt talt 10 sekunder, kan du rette op på denne irriterende fejl.
 • Det sker, at den fremstillede blanding fjernes dårligt fra huden. Dette kan kun ske, hvis det ikke er kogt korrekt, fordi den korrekte pasta kommer helt enkelt ud. Det er også muligt, at sammensætningen var for lang tid på kroppen. Nu, for at fjerne det, læg et andet lag på toppen og fjern begge på én gang.

Shugaring pasta opbevaring

Det er selvfølgelig bedre at koge blandingen på én gang, i det beløb, du straks bruger. Men hvis du stadig har lidt pasta, så sæt den i en beholder eller krukke. Ideel - silikoneform. Pasta vil ikke holde fast ved det, det er nemt at bøje og vaske.

For at beskytte massen mod støv og fugt skal den være dækket med låg og meget tæt. Ellers kræver pastaen ikke nogen særlige opbevaringsbetingelser. Det kan rengøres i køleskabet eller bare på hylden med kosmetik.

Når du vil bruge den næste gang, behøver du kun at forsigtigt opvarme sammensætningen i mikrobølgeovnen. Den samme metode virker i tilfælde af størkning af massen. Men vær forsigtig - hvis sammensætningen er overophedet, bliver den ubrugelig og skal blot smides væk.

Hårfjerning med shugaring pasta er ikke en vanskelig proces, hvis du behersker sin visdom. Men i færd med at være sikker på at følge forholdsreglerne og udelukke forekomsten af ​​kontraindikationer.

Shugaring pasta gør det selv / Shugaring (sukker hårfjerning) hjemme - reference

Hvordan tilberedes shugaring pasta hjemme? Hvem får ikke sukkerfjerning - her arbejder opskrift (!) Shugaring bikini + PHOTO før og efter! Hvordan svejses analog veet voks? ✉ (opdateret 01/05/2017) ✉

"Og jeg kogte, jeg kogte dig igen, igen, åh, som jeg navngiver med dig, shugaring pasta nr. 5"

Jeg skriver en anmeldelse til folk som mig - hvem, fra første gang, fungerede det ikke at lave mad, så du kan klistre hjemme. Og fra den anden. og fra den tredje. )

Hvad tror du, er det svært at være hjemme for at gentage den berømte Veet voks? Alt er muligt)) Det viser sig 1 til 1.

Med shugaring pasta var der fem forsøg. mere præcist, 5 forskellige opskrifter, et par kilo oversat sukker og endelig min "perfekte pasta". Om hende og fortælle dig i slutningen af ​​anmeldelsen.

** hvem er for doven til at læse om mislykkede forsøg - gå straks til afsnittet "Forsøg nr. 5". Men i de fejl, jeg malede, hvorfor dette skete. Jeg synes det også vil være nyttigt!

Og også tale om, hvordan man gentager den berømte voks Vit. sandt, han kæmper som den "oprindelige" mod hårvækst i modsætning til den "korrekte" pasta til shugaring.

ADVARSEL!

I oversigten er der Ønskede billeder!

** advarsel for dem, der vil bladre gennem billedet yderligere! Der er billeder af processen med shugaring bikini!

Hvorfor shugaring, men ikke andre metoder til at fjerne hår fra roden?

Min bikini zone er så modtagelig for indfødning af hår, som især manifesterede sig under graviditeten (disse er træk i denne interessante periode), og hvis du bruger andre metoder, hvor håret kæmper med AGO-vækst, bliver situationen kun værre. En barbermaskine? Også voksende, med endnu større, forfærdelig kraft. alle vil, som efter en kamp Depilatory Cream? Ikke for følsomme. disse.. zone)

For nu er det bedste for mig at shugaring

Shugaring derhjemme er blevet min obligatoriske foranstaltning - jeg har simpelthen ikke nok tid til at shugaring i kabinen.

Men selv nu, når jeg har hængt på det og slået sig ned, tror jeg stadig, at det er bedre at stole på en god mester i 15-45 minutter

Hvad er nødvendigt for at lave en shugaring pasta hjemme?

 • kogepande - som ikke er synd. Jeg har ingen emalje, den gamle, ssrovskaya, hvor hun plejede at lave slik, brugte den sædvanlige, også uden emalje.
 • opbevaringsbeholder - som ideelt set kan opvarmes i mikrobølgeovnen. Og det lukker låget.
 • blandeske

Sukker, vand og citronsyre / citronsaft.

Forsøg på at lave mad normalt shugaring pasta var mange. men i virkeligheden 5 + 1 opskrifter.

Og kun to var vellykkede for mig. ala voks hvid inklusive

Hvorfor fordøjede jeg i anden runde i henhold til den oprindeligt "mislykkede" opskrift, selvom pastaen fra første gang ikke fungerede? Fordi jeg forstod, at jeg oprindeligt ikke havde alt i orden med teknikken: Jeg korrigerede teknikken, og jeg vendte tilbage til pastaen, men intet ændrede sig. Og på den anden pasta klædte alt ud)

Shugaring pasta hjemme med citronsaft.

Dette er en pasta, jeg absolut ikke kan arbejde med... Jeg forsøgte igen og igen, ifølge forskellige opskrifter. Hun var min første pasta, og hun vendte tilbage til den igen og modificerede opskriften, efter at min pasta nummer 5 var blevet opnået med et bang

Og nej og nej.

Det er ikke min pasta.

Ikke at jeg ikke kan gøre noget med det, men også alle benene var i hæmatomer!

Men jeg vil give opskriften, da den kan være egnet til koldere hud.

10 spiseskefulde sukker; pollimon juice

Kog, omrør hele tiden. Jeg har denne pasta eller banket sammen i en klump, og det blev brudt, eller begyndte hurtigt at holde fast på kroppen. En af to ting.

Og med alt dette var det generelt umuligt at kontrollere denne proces.

Jeg synes det hele i citroner - noget surt og juicier, andre tørre. Mere, mindre osv. Der er andre muligheder, hvor mængden af ​​citronsaft justeres til det ønskede (for eksempel strengt 5 spiseskefulde) med vand, men ikke desto mindre, selv her vil du ikke kontrollere frugtenes surhed!

Under alle omstændigheder for manuel udstyr med citronsaft, kunne der ikke laves noget fornuftigt overhovedet.

Så jeg fortsatte denne madlavning til bandage-teknologi. Resultatet var, ligesom blå mærker.

Efter det sluttede jeg endelig med citron og dens saft.

. Med en citron begyndte hun noget, men her er en sur, som du kan eksperimentere med, en anden dime et dusin

Citronsyre for at hjælpe mig. Derfor kombinerede opskrifter 2,3, 4 i en gruppe.

Med en citron ikke rullet, tag en anden opskrift på sukker shugaring sukker, som indeholder citronsyre.

Den eneste forskel var proportioner de samme ingredienser. - vand, sukker, citronsyre

skiftevis blanding - et sted på en gang, et eller andet sted citronsyre blev tilsat efter kogning.

blande i processen - at blande et sted, men ikke at røre et sted.

Kraft af ild - stærk eller meget svag.

Og på grund af disse små nuancer af pasta viste sig, eller ej.

Opskrifter 2-4 (for mig, "mislykket"):

10 spiseskefulde sukker, 2 spsk vand, halv spiseskefulde citronsyre. bland alt, læg på en lille ild og rør om lejlighedsvis

6 spiseskefulde sukker med et dias, 2 spsk. vand, 0,5 spsk citronsyre. Over medium varme, omrør konstant

. og jeg kan ikke engang huske den fjerde opskrift, også til 10 skeer, hvor jeg lige har forsøgt at ændre det mange gange.

Hvad passede mig ikke?

Med medium varme pasta hurtigt karameliseret, så kun en lille brand!

Udskift ikke varmekraften under tilberedning af pasta - læg på en lille, og fortsæt med at lave mad. Jeg forsøgte at ændre pastaen hurtigt hærdet.

Omrøring er et moot punkt. Er det nødvendigt eller ej?

Hvis opskriften med en lille mængde væske, så er det nødvendigt at blande!

Hvis der er en masse vandjuice, skal du ikke røre ved det efter den første omrøring overhovedet!

Jeg kom ikke op med pastavarianter, hvor de tilføjer citronsyre efter kogning af massen ((alas, alt sidder fast i bunden på den mindste ild. Derfor blend bare med det samme!

Hvordan kontrollerede jeg pastaberedskab?

I et tilfælde - drikkede bare på en plade og vippede den, så, eller en dråbe holder formen og hvor hurtigt den strømmer ned fra den.

I den anden - i vandet, og også set, eller bryggen er allerede dannet i bolde.

Men for at sige, at pastaen var klar, desværre, kunne det ikke. (((

Du kan også tjekke efter farve.

Farven på pastaen med anmeldelser med flash og uden vil være anderledes.

Derfor er dette et dårligt vartegn.

10 spsk sukker;
4 spiseskefulde vand
en halv sked citronsyre

Skeer af sukker UDEN GOROKI!

I det omfang at fjerne overskydende med en kniv.

Citronsyre (pulver) er også uden dias.

Rør ingredienserne indledningsvis, og bland så, indtil det ikke koger, bland ikke! Og selv da er omblanding kun nødvendig, hvis noget ikke opløses eller bliver ujævnt opvarmet (men det betyder at du lavede for meget ild!)

Branden er lille, og rør ikke. Branden tilføjer ikke, og mindsker ikke.

Når du slukker panden, vil massen virke meget væske til dig - rolig, tykkere

Farven på den færdige masse er lys rav.

Jeg overløb med det samme i kapacitet.

I mikrobølgeovnen på 600 i ca. et minut eller lidt mindre - FØR du koger med bobler og forsøger at danne en bold igen.

Intet at hælde tilbage i panden og koge igen ikke nødvendigt.

Massen under afkøling (ikke varm, men stadig varm) burde let give ind i implosion og klemning, men hold en god form, form ind i en bold osv.

den større vand i opskriften svært fordøje pastaen. men jo længere koger det på en lille ild.

MIN ATTEMPT # 5

Min mest succesrige pasta

Det kan jeg ikke sige resten af ​​pastaen mislykkedes, de passer bare ikke til mig. " Det var ubelejligt for mig at arbejde sammen med dem - så blev de karameliseret for hurtigt, så de sløret, så noget andet.. så at pasta nr. 5 kom op til mit uønskede hår og mine hænder

Pasta kogte ifølge denne opskrift, det viser sig selv fra mig. som ikke gjorde resten pasta

Hun er den mest problemfri!

Sammenlignet med "fabrikken" er tætheden tættere på universalen. Ikke for stramt, men det gør sig godt til manuel teknik.

Hvad er hun god til?

 1. Mindste intervention - det er ikke nødvendigt at røre under madlavning. Fra ordet "general". Jeg berører hende kun i slutningen.
 2. Kræver ikke opvarmning. Selvom du for bedre arbejde kan varme op maksimalt 5-10 sek. I en mikrobølgeovn i 500 mode, ikke mere

VAND TIL ADDITION PÅ RECEPTION SKAL VÆRE VARMT!

Kør straks videre og tal om opvarmning. Hvis pastaen er frisk, så er den kogt samme dag som shugaringproceduren er færdig, så sætter jeg simpelthen beholderen med pastaen i en skål med varmt vand, ikke engang kogende vand. Og det er nok.

Men jeg har varme hænder! Og varm hud i sig selv.

Jeg kan bare ikke overophede pastaen før æltning, ellers vil det flyde.

HVORDAN SKAL DU BREVE ANALOG AF EN FAMOUS VANDVÆSKE?

Om det oprindelige, Wit Wit (som er enten voks eller pasta til shugaring), har jeg allerede fortalt HER.

Og da den næste krukke kom til ende, ville jeg prøve at lave det selv. Desuden var den vellykkede oplevelse at lave mad traditionel pasta til shugaring allerede i baggrunden, og jeg vidste nogle finesser.

** Forresten, til slut, vælg-skrabe eller endda hæld voksen ud af krukken uden at vaske den, vil ikke fungere. Jeg forstyrrede ikke og forlod alt som det er.

Egenskaber af voks hvid:

 1. han er meget mørk
 2. og det er meget flydende efter opvarmning

Hvad er hemmeligheden?

"Hemmelig ingrediens" - stivelse. Så jeg besluttede at tilføje det. Mit beskedne kendskab til madlavning gjorde mig stadig tænke over, hvordan man tilføjer det for ikke at forkæle sukker igen, og hele processen gik ned i drænet

** anden belysning (flash / uden)

Først skal du lave madlavning standard shuffaring pasta:

30 spiseskefulde sukker uden en bakke, 12 spsk vand, 1,5 spiseskefulde citronsyre

Over lav varme uden omrøring. Når pastaen begyndte at mørkne, tilføjede den:

3 spiseskefulde stivelse, 3 spsk vand

Vandet skal være koldt, og stivelsen blandes grundigt med det.

Hæld den fortyndede stivelse ind i den varme sirup og fortsæt madlavningen, omrør lejlighedsvis, til en mørk gul farve.

Hvis der er dannet klumper - intet forfærdeligt, efter opvarmning med æteriske olier i mikrobølgeovnen, vil de sprede sig.

Når vi lukker ned, vil vores ala-pasta Wit mørkere endnu mere!

I starten er voksen meget skummet, men den forsvinder også over tid.

Hvis du hælder voksen i en krukke fra under den oprindelige, den originale voks, vil den være duftende fra resterne af voks Vit.

Jeg tilføjede 5 dråber grapefrugtolie og 5 dråber rosmarinolie og sat dem i mikrobølgeovnen til mode 500 i ca. 1-1,5 minutter (før kogning! Se processen omhyggeligt, atomerne løber væk)

Og alt, voks ala-Vit er klar

det virker på samme måde som den ældre bror, kun efter opvarmning; med striber TIL hårvækst.

Hvis du synes klar voks virker for flydende, eller stikker ikke ordentligt, varmes den igen i en mikrobølgeovn, før du koger.

Stadig lidt klæbrig? Igen, efter køling, koges i mikrobølgeovnen.

I hvilken teknik ønsker jeg shugaring hjemme?

Shugaring bikini.

Som med de sværeste og smertefulde

Men det er muligt at gøre derhjemme!

Sandt, hvis tiden tillader det, ville jeg råde det på en shugaring bikini at gå til mesteren

Først hurtigere.

For det andet mindre smertefuldt.

Paradoxet er, at vi har en tendens til at fortryde os selv for meget.

Jeg gør først en lille smule, indtil jeg kommer ud og begynder ikke at rive allerede nådeløst))

Men først, kun en millimeter, forsøger at forlade alt som det er

Det er også muligt at komme ud af mesterhalvdelen otsugugarennom.. men det er stadig mindre sandsynligt, selvom du ved den første procedure, især efter en barbermaskine, måske har en sådan ide "stå op og løbe væk".

Hvis jeg shugaring en bikini hjemme, så er dette for det meste en manuel teknik (med en pasta til shugaring) a.

Selvom jeg straks vil sige, at i bandage-teknikken, Wit Wax, er det også ret realistisk at lave en dyb bikini (jeg viste med levende billeder fra linket ovenfor;)

Jeg får en bikinipasta til shugaring hjemme i lang tid;) Jeg laver den øvre zone, før plexus, så at sige, (læg mærke til en nybegynder!) I bogstaveligt talt 10 minutter. Men nedenfor.

. der skifter jeg til fingerteknikker)) og pastaer bogstaveligt fra en ærter. Manuel teknik kombineres også med en bandage, mini-zoner, hvor det er ubelejligt at arbejde med din hånd.

Bare husk - alt for hårvækst.

Så sommetider kan du bare ikke vride fingeren, så den er bag væksten, alle glemmer, og jeg gør bare med min højre hånd (for højre hånd, min venstre hånd er ikke en assistent)

Shugaring ben:

Her er jeg mere for bandage teknik med blød voks eller ala-voks Vit. Så hurtigere og mere bekvemt

Men om sommeren, på trods af de indgroede hår, går jeg ofte ud med en epilator.

Shugaring fjerner solbrændt!

Og om sommeren får han mig så hårdt på grund af den lette hud

Sharmaring underarms:

Her er jeg også mere for epilatoren eller for mesteren. Men grunden er ulejligheden ved at shugaring dette område.

Epilatoren er lettere.. og ideelt - efter afslutningen af ​​GW vil jeg gerne fortsætte med laser hårfjerning i det mindste i dette område

Det er ideelt, jeg har brug for shugaring primært til en bikini, som jeg ikke skjuler

FØR, IGANG AFTER.

HVORDAN DU FORBEREDER TIL SHUGARING OG HVAD SKAL DU GØRE AFTER DET.

HENSYN TIL AT FREMME EN PROCEDURE.

Før shugaring - konstant skrubbe, især en dag før time X.

Huden skal være ren (bruser) og tør.

Affedt så meget som muligt. Stænk Miramistin og vent på fuldstændig tørring.

Ideelt set anvendes talkum eller babypulver.

Men jeg fandt mig selv en loyal assistent med perfekte sorptionsegenskaber.

Sandt nok, min assistent er flygtig så meget.. og det er bedre at ikke trække vejret, når du bruger det. Men disse funktioner kompenseres mere end minimumsudgifterne og et godt lag mellem huden og pastaen. Det er nødvendigt at hælde sjældent, de holder sig til huden for shugaring pastaen - hvad der mere er nødvendigt

Under proceduren er det ønskeligt, at det ikke er varmt - pastaen kan begynde at strømme!

►► Hvordan ansøger shugaring pasta på de behandlede områder?

Når manuelle teknologiske problemer opstår. hænder))

Sandt, hvis du ikke shugaring dig selv. Nå ved du aldrig. Eller værelset er meget varmt, det er tilrådeligt at bruge handsker. Sandt, jeg arbejder i dem er ikke praktisk.

Bolde jeg Jeg ruller ikke op for at fjerne hvidhed eller nacre. Bare så de blev godt æltet og pastaen blev plastisk. Disse stykker hvidner og bliver grumle allerede i færd med shugaring.

Når du anvender pastaen i bandage teknikken (når pastaen er blødere), skal du helst bruge en spatel. Sælg den mest almindelige, ala-stick fra isen. Men men ikke for behageligt, som for mig. Mit ideal er - Spatel fra voks Vit.

I mangel af ham (det var der et eller andet sted ondt, selv om jeg har to af dem) brugte jeg et almindeligt plastkortkort. Hun er godt buet og tilpasser sig kurverne i kroppen. Ja, og forårsager et meget tyndt lag.

På billedet nedenfor viste jeg, hvordan jeg IKKE skulle anvende.

Laget bliver for tykt. Selvfølgelig vil shugaring pasta og med et sådant lag fjerne hår, men flere af dem vil forblive på kroppen end på en strimmel, jo tyndere lag, jo bedre.

►► Hvad skal man bruge med bandage teknologi til kobling med pastaen?

Ideelt - strimler, som for voks.

Jeg brugte stykker fra strimler til voks hvid))) overdrevet med tåre troede de var engangs))

Du kan simpelthen tage strimler af bomuldsstof (plader, tykk bleie osv.). Resultatet bliver ikke værre.

Selvom du bruger manual'nuyu teknik,

HOLD OVERSKE STRIPS TIL KUTTEKNIK MED DIG!

Et sted vil klæbemiddelet stikke, et sted vil der være et sådant plot, at du simpelthen ikke kan plukke pastaen der med din hånd, vinklen vil være ubehagelig.

Så kommer strimlerne til redning - limet oven på en tyk pasta, fast i kroppen og revet af

Hvad skal være den optimale længde af hår til shugaring?

Hårets længde på benene og på samme bikini vil være anderledes. Jo længere det er jo jo mere behageligt er det for mig at arbejde på mine fødder (med bandage teknik)!

Men hvis du vokser en "skov" i bikinizonen, vil det være meget, meget smertefuldt (manuel teknik).

Under alle omstændigheder højst 1 cm og ikke mindre end 0,5 cm.

Regler under shugaring-proceduren:

 • affedt huden og behandle med pulver (eller noget endnu bedre pulver!)
 • Påfør pastaen mod hårvækst
 • glat stripen (hvis det er en bandage teknik) mod hårvækst, maksimalt trykke
 • trækker hårvækst
 • Vi strækker huden så meget som muligt - det er lettere at rive ud og smerten er minimal

►► Pleje efter shugaring:

Nu har jeg lidt ændret ordningen med pleje efter shugaring

Efter proceduren behandles områderne med Miramistin.

Så påfører jeg cremen efter depilation, og efter en halv time efter blødning, efter det - bare sådan en pasta.

Ja, alt vil være hvidt der. men vi er ikke på podiet i denne formular har samlet og endnu bedre ikke at røre dette område

Årsagen - under graviditeten var der mange indgroede hår. min agony besluttede på denne måde at skære. Med en pasta af betændte områder mindre.

Efter en dag eller to, skrubbe og permanent anvende en fugtighedscreme.

Pas på tare og tilbehør efter shugaring

Hvad er charmen af ​​shugaring?

Alt vaskes med varmt vand.

Strimler af bandageudstyr gennemblødt i en skål, gryde gryder varmt vand.

Er det ondt i at shugaring derhjemme?

Og hvis det gør ondt end at stole på mesteren?

Jeg vil lyve, hvis jeg siger, at det ikke er.

Men det er mindre smertefuldt end andre metoder til at fjerne hår fra roden.

Og det gør kun ondt i de første tider, de første afsnit, og så går du ind i raseriet

Men ja, jeg finder det lettere for en anden at skade mig, og jeg så det ikke engang))

Bikini - den mest masochistiske zone.. og relativt den mindste. Problemet er, at der er en hårdhed på 1 cm. Maksimal. Og vælg deres pasta er bedre i små stykker.

Ingen har endnu opfundet noget bedre end den manuelle teknik med tæt pasta. men jeg lavede en dyb bikini og voks hvid. Ja, mod hårvækst og banding teknik og intet, viste alt ud.

Men den manuelle teknik og pasta til shugaring alt i bikiniområdet er meget lettere.

Det vil gøre ondt i plexus. Nå og labia. Men mere på grund af det faktum, at det er meget svært for dig selv at strække huden. bliver nødt til at føle sig som en yogi, kaster sit ben over skulderen og sætter hånden under bunden)))) Jeg er ikke sjov. ))

Jo bedre du trækker huden, desto mindre bliver smerten!

Skal du nedbryde dit hår? Med din anden hånd, højere fra den klæbende pasta, træk huden op!

Ulemper shugaring derhjemme:

1. Pasta opnås ikke første gang.

Selv om jeg tror, ​​at der er så heldige.

Jeg er ikke en af ​​dem.

Jeg oversatte ikke lidt sukker, indtil jeg opnåede den pasta, jeg kunne arbejde med en kort en (pasta nr. 5).

Og hvis jeg ikke var gået på salonen til shugaring og ikke havde set pædagogiske videoer, ville der have været mere sukker overført!

2. Der kan være blå mærker på kroppen.

Åh ja, jeg gik gennem benene på den "cyanotiske leopard". Du kan se her og samtidig lære om salven, hvorved du kan slippe af med disse blå mærker

Til dels var blå mærker fra ikke helt den rigtige teknik, men mere fra en mislykket klæbrig pasta. Fordi, selv da jeg arbejdede teknikken med en sådan pasta, som i tilfælde 1-3, havde jeg stadig blå mærker. Ak.

Det antages, at med forbindingsteknikken forbliver blå mærker ikke, da det er sværere at bryde end at lave fejl i den manuelle teknik. Men jeg havde blå mærker og i bandage teknologi.. dette let - lige i tide mislykket pasta!

3. Det er nødvendigt at dyrke den ønskede længde af hår.

Disse er minusser af alle teknikker til hårfjerning, hvor håret er fanget.

4. Værelset skal ikke være varmt

Når vejret er varmt smelter pastaen og stikker på kroppen.

Fordelene ved shugaring derhjemme er også:

Sukker, vand, citronsyre og gas / elektricitet (komfort

2. Den mindste smertefulde

Af de måder, hvorpå håret fjernes fra roden.

Selv med voks Wit, lidt, men mere smertefuldt.

3. Fejl kan vaskes af.

Som en måde at trække sig tilbage

Og ikke som med voksstrimler, spil med smør.

4 Tog viljestyrke og udholdenhed

Hvis du stadig ikke giver op og kog denne berygtede pasta))))

. og derefter udholde torturen i form af shugaring dyb bikini.

UPDATE 01/23/2017:

Sådan tilberedes shugaring pasta, hvis der ikke er nogen LEMONIC ACID eller citron i huset?

En opskrift på shugaringpasta uden denne sure ingrediens.

På et tidspunkt var jeg indstillet på en shugaring, men det viste sig at citronsyre var over hjemme.

Citron var også et lille stykke (men af ​​de grunde, der er beskrevet ovenfor, og der var ikke noget bestemt ønske om at lave mad med det).

Det var muligt at vente på morgenen, da butikkerne ville åbne og køre for citronsyre. Eller lave mad fra det Jeg finder den i køleskabet.

Under armen dukkede op. eddikesyre

Andelen tog 6: 4.

6 spsk. sukker skeer

4 spsk. skeer af eddike (9%, hvis intet er forvirrende).

Kogt pasta lidt mørkere end med citronsyre.

Det er mere egnet til manuel teknologi, tæt, kræver opvarmning. I princippet, hvad jeg havde brug for.

Men med eddike er det sværere at ikke fordøje en pasta til en shugaring, derfor bruger jeg kun denne metode, når der ikke er citron i huset.

Men som det viste sig kan shugaring pasta koges uden citronsyre.

OPDATERING 01.05.2017:

HVORDAN VÆGES EN SVART PASTE TIL SHUGARING?!

Målet var IKKE at få en pasta af en så høj og mørk farve.

Og lav pasta til shugaring medium densitet som ikke vil blive karameliseret i lang tid.

Og efter et stykke tid behøver det ikke at varme (!)

Baseret på opskriften på min succesfulde shugaringpasta nr. 5:

10 spsk sukker;
4 spiseskefulde vand
en halv sked citronsyre

Men lidt forvandlet.

10 spsk sukker;
6 spiseskefulde vand
1 tsk med citronsyre

Det vil sige mere vand og mere citronsyre.

Jeg koger også på lav varme og interfererer ikke. Tilberedningstiden er næsten fordoblet.

Resultatet er en mediumdensitetspasta, sådan en mørk, mættet farve.

Hvad skal man lave, hvis man ikke kan lave en shugaringpasta hjemme?

 • Mulighed nr. 1: score og gå til mesteren
 • Mulighed nr. 2: køb færdiglavet pasta, måske vil dens konsistens fortælle dig, hvad du laver forkert.
 • Alternativ nummer 3: Vær stædig puffing pindsvin, ligesom mig, og fordøj for flere opskrifter et par gange, og smid det så let i skraldet

Jeg håber, at min anmeldelse vil hjælpe med at undgå mange fejl og tilberede din succesfulde pasta. fra første gang!

ღღღ ღღღ ღღღ ღღღ end de smagfulde bager, de brugbare afgrøder! ღღღ ღღღ ღღღ

I nogle billeder, hvor hun viste processen og resultatet, ser hendes ben opsvulmet. og det er tilfældet - hun lavede en shugaring i stillingen (og et billede to dage før fødslen)

Men dette forstyrrede ikke proceduren.

►► FÅ EN GOLDEN TANNING PÅ SMØTE LEGER, OG HVORDAN FØDEVARES ETTER SHUGARING

►► INSTEAD TALC! Syv dårlige, et svar

For et år siden skrev jeg, at jeg ikke anbefaler denne masochisme. men nu, efter vellykket kogt pasta, vil jeg sige - mindre smertefri metode til at fjerne hår med roden med bikini for mig, nej.

Og også billigere.

Pasta nr. 5 skulle få alle. selvom jeg kunne lave mad)))

Sådan fjerner du irritation på huden

Hvad skal man gøre, når huden på pubis klør og skræller?