Højkvalitets shugaring pasta "Saona"

Det russiske selskab "Saona" gør shugaring mere overkommelig til brug i hjemmet. Moderne mode kræver kvinder til perfekt kropslidhed. For ti år siden var de fleste af skønhederne begrænset til glatte ben, men moderne modetrends "hærdet". Kvinder slippe af med hår på hofter, hænder, ansigt og i bikiniområdet. På grund af den kraftige stigning i efterspørgslen er antallet af metoder til fjernelse af hår fra krop og ansigt steget. De kan opdeles i to hovedgrupper: depilation og hårfjerning. Permanent hårfjerning er en dyr fornøjelse, så de fleste foretrækker depilation. Den mest populære type af depilation er shugaring.

Shugaring - depilation eller hårfjerning?

Mange piger, som gentagne gange har besøgt en skønhedssalon, har ikke kendskab til forskellen mellem epilering og depilation. Det er nødvendigt at præcisere de vigtigste forskelle:

 • epilering involverer fjernelse af den kutane del af håret med beskadigelse af hårsækkenet, hvilket forhindrer dets yderligere vækst (laserepilation og galvanisering);
 • Depilation - trækker håret ud af hårsækkenet uden at beskadige det eller fjerner den kutane del af håret (barbering med en maskine ved hjælp af en epilator eller depilatory cremer, fjernelse af hår med voksstrimler, shugaring).


Efter shugaring bliver håret fornyet i 3-4 uger. Sukkerpasta er godt forbundet med et hår og fjerner det med en skarp rykke. På trods af at resultatet er kortfattet efter proceduren (sammenlignet med laser hårfjerning) betragtes shugaring som den sikreste metode til fjernelse af hår. Alle fordelene ved proceduren kan kun mærkes ved valg af sukkerpasta af høj kvalitet. Saona-produkter gør shugaring en simpel procedure, som selv en novice-mester kan klare.

Fordele ved Saona Pasta

Virksomheden "Saona Cosmetics" har lang specialiseret sig i fremstilling af personlig plejeprodukter, nemlig shuffaring pastaer. Virksomhederne er udstyret med specialudstyrede laboratorier, hvor fagfolk arbejder: kosmetologer, hudlæger og teknologer. Resultatet af deres hårde arbejde er et kvalitetsprodukt, som underkastes streng dermatologisk kontrol og nemt modtager certifikater af høj kvalitet. Saona-selskabet prioriterer komponenternes naturlighed, da det er dette kriterium, der gør produkterne mere sikre og dermed mere efterspurgte.

De vigtigste fordele ved shugaring pasta:

 1. Praktisk emballage og dosering. For forsøgsprocedurer producerer virksomheden et produkt i en pakke på 300 g. En sådan krukke vil være nok til 12-15 procedurer for depilering. Dette er praktisk til at gennemføre forsøgsprocedurer eller afprøve en ny type produkt. Til professionel brug kan du købe pastaen i en pakke på 1 kg (nok til ca. 60 procedurer) eller 3,5 kg (ca. 200 procedurer). Under skruenhætten er der en tyk transparent foring med en tunge for nem fjernelse. Dette forhindrer indholdet af beholderen i at blive hældt under inversion (som ofte sker under transport).
 2. Bredt udvalg. Saona producerer 3 produktlinjer: Home Line (inkluderer 2 sorter), Brilliant Line (omfatter 2 typer produkter), Expert Line (professionel, omfatter 5 typer produkter). Produkterne er beregnet til forskellige typer hud og hår og for mestere med forskellige arbejdserfaringer. For begyndere er det bedst at vælge et hjem eller en professionel linje, og vælge den mest tætte sukkermiddel.
 3. Komposition. Der er ikke nævnt syntetiske produkter i ingredienslisten. Komponenternes naturlighed - producentens hovedregel. Shugaring pasta er et middel, der ikke forringes inden for 36 måneder efter produktionen, da sukker i sig selv er et konserveringsmiddel, og tilsætning af udenlandske komponenter er slet ikke nødvendigt. Aromaen af ​​indholdet af krukken er sukker-karamel, da der ikke er nogen fremmede smagsstoffer i sammensætningen.

Hvilken pasta passer til

En bred vifte af pastaer til shugaring "Saona" giver både en nybegynder og en professionel mester mulighed for at vælge den perfekte arbejdsplads. Det bredeste udvalg af produkter er repræsenteret af en professionel linje, som kan bruges hjemme til de første shugaring prøver og i skønhedssaloner for højkvalitetsprocedurer.

Hvilken slags pasta "Saona" vælger?

 1. "Bandage". Båndpasta bruges til at fjerne hår ved hjælp af specielle strimler. Båndteknik er en bekvem metode til behandling af glat og hård hud: ben, arme, ryg (for eksempel hos mænd).
 2. Meget blødt. For begyndere vil det være en umulig opgave at arbejde med en meget blød pasta. Fremgangsmåden udføres fortrinsvis i et køligt rum, der arbejder med afkølede palmer. Meget blød pasta er ideel til at fjerne tynde (ned) hår fra ansigt og nakke.
 3. Blød. Pasta blød konsistens bruges til at fjerne tyndt hår. Det er brugt til behandling af kroppen af ​​fairhårede piger, da det blonde hår er meget tyndere end mørket; at fjerne hår fra kinder, hud over overlæbe, nakke, mave, hænder. Kyndige håndværkere bruger et blødt produkt til at håndtere en lav bikini.
 4. Normal. Kan bruges indendørs med en gennemsnitstemperatur (op til 25 grader). Velegnet til arbejde med mellemhårdt hår: på ben og arme, på ryggen, brystet og maven (til mænd).
 5. Tyk. Højdensitetspasta - det perfekte valg til begyndere. Det spredes ikke i hænderne og fanger nemt hårene. Velegnet til behandling af områder med de mest stive hår: Bikini (og især den dybe bikini), armhuler. Jo tættere pastaen, desto mindre smertefulde proceduren.

Sukkerpasta "Saona" er hovedproduktet af virksomheden. Imidlertid tog Saona pålideligt sig af klienter og præsenterede en ekstra række hudplejeprodukter før og efter depilering. Disse omfatter:

 • naturlig talkum til depilation, uden indhold af dufte
 • vandtonic med jasminblomstekstrakt, som har en beroligende virkning på huden;
 • citronsaft lotion at desinficere huden og forhindre udseende af rødme og betændelse;
 • skrubbe med grapefrugtsaft, der anvendes før shugaring-proceduren for at fjerne stratum corneum;
 • Mælk med aloe vera ekstrakt og panthenol, som har en langvarig beroligende virkning på huden;
 • nærende efter depilation creme med plumeria blomst ekstrakt;
 • gel med ekstrakt af teblade til grundig rensning af huden før proceduren.

Valget af Saona produkter er en vægtet beslutning fra mange professionelle depilation masters. Positive brugeranmeldelser bekræfter oplevelsen hos hudlæger og kosmetologer, der skaber produkter af høj kvalitet og overkommelige priser.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Saona Kosmetik - Sukker Shugaring Pasta

Saona Cosmetics er en af ​​de førende producenter af produkter på markedet for sukkeraffald. Siden 2010 er flere uafhængige kosmetiske linjer blevet sat i produktion og er blevet lanceret med mere end 50 produkter til hjemme og professionel shugaring. Alle produkter opfylder de nødvendige standarder og krav, og også bestået dermatologisk kontrol, som bekræftes af den medfølgende dokumentation.

Køb shugaring pasta - vælg din linje:

 • Diamond Line Diamond Line
 • Professionel linje Expert Line
 • Mænds Line Man Line
 • Aromaline til SPA shugaring Aroma Line (Home Line)

Bekræft din status som professionel inden for shugaring og køb til en speciel pris. Se efter detaljer i sektionen for fagfolk.

Saona Cosmetics Shugaring Paste Sugar Bandage Bandage Natural - Anmeldelse

Sukker baby! Selv en mester shugaringa # 3: Uddrag rødderne! ★ Bandagepasta: Hvad og hvorfor anbefales det til BEGINNERE? ★ Gennemgang og sammenligning af bandage og spalant tech med Saona ★ Hårede fotos tilgængelige ★

 • Forudsat til gratis test

I flere måneder har jeg spist meget godt! Hvordan? Jeg gør mig skygge! Døm for dig selv, et mere eller mindre budgetkompleks fra en god boligmester koster 1300-1500 rubler. Det omfatter hårfjerning på ben, dyb bikini og armhuler. Nogle gange forkæler jeg mig selv med en glittertatovering, der koster yderligere 100 rubler.

Men jeg havde ikke brug for ekstraudgifter på dekretet, så det blev besluttet at lære at gøre sukkerforhaling selv. Døm for dig selv, her er en krukke med Saona bandagepasta:

Vægt: 200 gram (du kan også bestille på den officielle hjemmeside for en pakke med en vægt på 1 kg og 3,5 kg)

Pris: 490 rubler

Til hjemmebrug, især hvis du lige er begyndt at lære shugaring, mere og ikke nødvendigt. Ifølge producenten vil dette volumen være nok til 10-12 procedurer (det betyder ikke præstationen af ​​10 komplekser (ben + bikini + armhuler), men behandlinger af en zone). Naturligvis vil det i første omgang flyve væk fra dig meget hurtigere, men så vil du kunne forstå, om du kan lide denne metode, uanset om det viser sig, hvordan din hud reagerer, og om du vil gøre det yderligere. En bank betaler straks off - otshugarit ben helt 1 gang (!) Omkostninger i gennemsnit 800 rubler fra mesteren hjemme og 1500 rubler i kabinen. Hvad der hedder, føler forskellen.

Emballage: En typisk plastikburk med et bredt låg, jeg har alle pastaerne i disse. Det eneste, jo større volumen er, jo højere bliver det, men bunddiameteren forbliver den samme, så du kan sætte vaskemaskinen i en standardvarmer. Personligt var han hos mig, han beordrede mig at leve længe, ​​men jeg formåede at forstå, at det er helt muligt at gøre med erfaring uden ham. Derfor opvarmer jeg ikke pastaen af ​​en række årsager, og ikke kun på grund af brud på varmeren). Selv om der er tale om bandage, kan jeg lave en undtagelse (mikrobølgeovn eller batteri til hjælp).

Pastaen selv er en lysegul farve, som er typisk for bløde typer pastaer. I skydeprocessen snoede jeg og snurrede en krukke, og sukkermassen bevægede sig meget hurtigt langs væggene og indersiden af ​​låget, men tog også den oprindelige form i sekunder, som allerede taler om blødheden.

Forresten, langs kanten af ​​krukken er der en bred tråd i en omgang, det er praktisk, fordi du let kan åbne låget - bare drej det og træk det mod toppen. Men det er noget problematisk at åbne dåser med fine tråde, da de mindste sukkerpartikler tæt limer låget og forsøger at rulle gennem det er svært. Opvarmning vil hjælpe i dette)

Sammensætningen af ​​pastaen Saona mega-laconic:

Fructose top grade, renset vand

Ingen citronsyre, uforståelige smagsstoffer og konserveringsmidler (for resten er sidstnævnte generelt uacceptabelt i god pasta!) - Rigtigt sukker! Du kan spise.

Beskrivelse:

Velegnet til alle typer hår til bandage og spatelteknikker.

Til dette vender vi lidt tilbage i afsnittet "Øvelse".

Hvilke områder kan arbejde bandage pasta?

hænder, ben, mave, ryg, ansigt, armhuler

Undtagelsen er bikini-zonen, det er sikkert klart hvorfor. hår der er hårdere, området er smertefuldt, kræver en delikat tilgang, og ikke straks rive en bunke hår med bandager. Og jeg plejede normalt at få armhulerne i en blanding af tæt og ultra-blød pasta, men jeg gjorde det manuelt sidste gang, hvilket var grunden til at vælge sådanne tætheder.

Forbindelsen Saona er en ekstremt blød pasta, det er meget nemt at skrive selv uden opvarmning og aflader spatelen relativt hurtigt:

Jeg anbefaler ikke at tage det til begyndere i mine hænder - det begynder at flyde meget hurtigt, og hvorfor skal jeg trække det op i mine hænder?) For eksempel sukker jeg mig selv i specielle handsker - jeg har varme hænder og vanvittig opvarmning i en lejlighed, og gennemsnitsdensiteterne begynder at smelte og holde fast i Den tredje træk, hvis du holder dem med dine bare hænder.

Det er lettere med bandagepasta - det kræver ikke kontakt med hænderne. Det er ikke beregnet til manuel (manuel) udstyr. Selvom jeg forsøgte at anvende det på denne måde. Jeg siger med det samme, at alt viste sig godt, det arbejdede endda uden problemer.

☆☆☆ Hvad er nødvendigt for at udføre shugaring proceduren ved hjælp af bandage og spatel metoder? ☆☆☆

● • Bandagepasta

● • Spatler (engangs træ eller metal, men med obligatorisk efterfølgende sterilisering)

● Banding strips (jeg har nonwovens (jeg bestilte Ali for første gang, så viste det sig at de er endnu billigere i vores butikker og IMAG'er), der er stoffer til individuel brug - de kan vaskes og bruges gentagne gange)

● • Varmelegeme, mikrobølgeovn. Du kan varme pastaen i vandbadet.

● • Talc (ikke pulver.) - min fra Pavia og Gloria.

● • Vand til at fjerne pasta- og talkrester (jeg har naturligt vand fra Saona)

● • Plejeprodukt efter depilation (og igen Saona - mælk med aloe vera-ekstrakt og panthenol)

Jeg ved, at derhjemme ikke bruger penge på specialudstyr og slet ikke bruger halvdelen, og efter deres mening erstatter de den anden halvdel med analoger. Sagen er rent individuelt. Jeg vil ikke argumentere for, fordømme eller overtale nogen - jeg vil ikke lægge eksperimenter med min egen krop, og resten gør hvad de kan lide) På et tidspunkt og i mangel af specielle bandager brugte jeg stykker bomuld, men i kvalitet shugaring og hud tilstand afspejles ikke.

☆☆☆ Banding teknologi ☆☆☆

Den enkleste og mest anbefalede til newbies af hjemmelavet slam. Jeg tror mange er bekendt med Wit Wax Strips - princippet er det samme, men jeg var bange for Vitov Strips og har aldrig købt sådanne ting igen.

proces:

 • vi opvarmer pastaen (vigtigst må ikke overophedes, for et volumen på 200 g tager det 5 sekunder i min stærke mikr, men jeg opvarmede denne pasta kun én gang for eksperimentet. Det er så godt udvundet og distribueret, efter min mening)
 • Rens huden med en præ-epil, anvend talkum.
 • Vi bruger en spatel til at udtrække den krævede mængde bandagepasta (størrelsen af ​​en klump afhænger af området af det behandlede område - fra kirsebær til valnød) og gælder imod hårvækst.
 • Et par gange vi "kam" pastaen i denne retning sætter vi en bandage strip (det kan skæres i de stykker, du har brug for), glat det hele mod hårvæksten.
 • Derefter strækker vi huden i retning modsat retningen for adskillelse og gør en skarp rykk parallelt med huden. Det lyder besværligt, men efter et par procedurer er det hele gjort på maskinen.

Som følge heraf opnår vi følgende resultat:

Hårene forblev i pastaen, rødderne er tydeligt synlige, hvilket betyder, at pastaen ikke brækker håret og langvarig glathed af huden vil blive tilvejebragt)

Jeg bruger sjældent bandage teknik, jeg anser det langt fra det reneste med hensyn til resultater, men hurtigt. Derfor ændrer jeg sædvanligvis vanskelige at nå frem til (mestere gør normalt det modsatte), og samtidig fjerner jeg de savnede hårøer, når jeg ikke har nogen styrke til at undvige med manuel teknik. Derfor er der ikke så mange hår på billedet (selv om de på grund af den fortsatte shugaring faktisk begyndte at vokse mindre!).

Fordele ved bandageudstyr:

 • hurtigt
 • stort arealforarbejdning
 • kan klare selv en nybegynder
 • der er ingen pinde

ulemper:

 • Du kan afbryde en del af håret, og de kommer ud næste dag.
 • I sammenligning med andre teknikere er der et meget stort forbrug af pasta (de smurt en del af pastaen, rev den af ​​og kastede den ud, og alt er nyt, og i en spatel / manuel teknik arbejder du med et stykke, indtil det stopper, indtil det bliver tilstoppet med hår)
 • ikke alle hår fjernes straks, manuel manipulation / pincet / spatel skal revideres
 • Teknikken er ikke egnet til nogle områder, men Saona bandagepastaen kan bruges på ethvert område, herunder blandet med tætte pastaer. Personligt ville jeg ikke bandage mit ansigt - arbejdet er guldsmed, men for at fjerne den manuelle bandagepasta mere tæt - hvorfor ikke. På grund af de forskellige retninger af hårvækst stoppede jeg bandaging og armhuler - jeg gør det bare med en spatel.

Men alt er rent individuelt, og alle er fri til at skjule sig selv som han er komfortabel, og som omstændighederne tillader det. Og jeg beskriver kun min erfaring.

☆☆☆ Sleeper udstyr ☆☆☆

Det er ikke for begyndere, efter min mening. Først forstod jeg det slet ikke, ville ikke engang prøve det, men på en eller anden måde uventet for mig selv begyndte jeg at anvende og rive pastaen med en spatel. Og så jeg kunne godt lide det!

Sovende teknik er beslægtet med en manuel en, kun alle bevægelser vil blive udført ikke med dine fingre, men med en trowel. Hænderne berører slet ikke pastaen i dette tilfælde!

✓ Jeg anbefaler at danne en sådan klump på spatelens ende - kigget på YouTube. Meget behagelig. Det er svært at beskrive processen for mig, men det er ikke svært at finde en masse oplysninger på nettet.

Hvad er essensen: Vi udfører alle de ovenfor beskrevne manipulationer, men må ikke bruge bandage, men lad pastaen være på spatelen, vi også "kamme det" 2-3 gange, bringe sukkermassen til det "skaldede" hudområde og pludselig rive ned den påførte "vej" i modsat retning.

Sådan ser det ud - på billedet og der er et spor eller en søm. På det og tilbringe nogle flere gange. Vær opmærksom på, at der under spidsen på huden er en forsyning af pasta - "rulle" - sørg for at forlade den, ellers vil du ikke have noget at rive af pastaen, og du vil sidde fast.

Det var ikke særlig praktisk at tage et billede i processen, da pastaen er meget blød og hurtigt begynder at smelte, så jeg viser den igen i processen med at rense håret, som jeg overset.

Det bliver sådan en pasta efter adskillelse. Jeg råder dig ikke til at lægge det på huden - jeg gjorde det kun for klarhedens skyld)

Igen danner jeg en klump på spidsen og behandler næste afsnit.

Og dette er en håret klump efter flere jerks:

Som du kan se, fanger Saona's pasta perfekt hårene og trækker dem ud fra roden.

Jeg forstår, teknikken er uforståelig, vanskelig for begyndere, og det er umuligt at beskrive det med ord. Jeg råder dig til at se videoer og workshops, deltage i gratis webinarer, besøge grupper / websteder med artikler af høj kvalitet om shugaring og dens nuancer, og du vil lykkes! Som mig)

Men sabervejen med Saona jeg blev forelsket i hele mit hjerte! Det forekommer mig, at for selvslam er det en optimal teknik, der giver dig mulighed for at fjerne hår i ubelejlige steder uden særlige akrobatiske tricks. Og af flere grunde:

 • pastaen smelter ikke, bevarer samhørighed (smelter ikke og holder sig ikke fast, når den løsnes)
 • Spatel kan krybe ind i de mest afsides hjørner, folder
 • bekvemt arbejde ud små områder
 • Det er lettere at følge reglen om at "anvende pasta mod vækst, væk væk fra væksten" - i mit tilfælde angår det armhulerne, som venskabet med spatelen begyndte. Hår i p / m hulrum vokser i forskellige retninger! Og hvis du trækker dem der med et stort band af bandage, så indgroet = betændelse kan ikke undgås. Jeg har allerede passeret dette i begyndelsen af ​​sukkervognen). En spatel kan vride, vride i forskellige retninger, og 80% af ovenstående regel overholdes.

Cons staveudstyr:

 • kræver færdigheder, træning og praksis
 • Det er bedre at starte med en manuel en, så master spatelen
 • lille arealforarbejdning

Pasta Saona viste sig fra den smukke side:

✓ Det er virkelig bandage - meget blødt, plastisk, nem at påføre, selv uden forudgående opvarmning.

✓ virker rent, fra første gang fanger 90% af håret.

✓ Rider ikke huden, handler udelukkende på hårene.

✓ Perfekt til spatel og bandage tekniker.

✓ Længe holder arbejdsegenskaber ved arbejde med en spatel = økonomisk forbrug.

✓ fjerner godt både fluffhår (lårområde, for eksempel) og mere tæt hår på benene i de muskuløse hulrum.

✓ forårsagede ikke irritation og allergisk reaktion.

Jeg anbefaler denne pasta til nykommere (banding udstyr til dig) og erfarne herrer - jeg tror alle vil være tilfredse)

Sukkerpasta til body shugaring SAONA COSMETICS

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 4 + normal, uden opvarmning - pastaen er beregnet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Denne pasta kræver ikke genopvarmning.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 4 er normal med opvarmning - pastaen er beregnet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: bikini, armhuler. Sukker.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til en shugaring nr. 3 blød, med opvarmningspasta er beregnet til manuel udstyr til shugaring og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: bikini, armhule, ben, arme.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til en shugaring nr. 3 blød, med opvarmningspasta er beregnet til manuel udstyr til shugaring og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: bikini, armhule, ben, arme.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 2 er meget blød, med opvarmning - pastaen er beregnet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: arme, ben, mave, ryg.

SAONA COSMETICS

Sukker shugaring pasta Saona Kosmetik i patron fast, med opvarmning. Velegnet til fast hår til bandage teknologi. Velegnet til områder: hænder, fødder, mave, ryg, bryst, ansigt. Den har plasticitet, blødere konsistens og har også 100% naturlig sammensætning uden tilsat.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 4 + normal, uden opvarmning - pastaen er beregnet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Denne pasta kræver ikke genopvarmning.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 5 fast, med opvarmningspasta er beregnet til manuel udstyr til shugaring og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: bikini, armhuler. Sukkerpasta.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til en shugaring nr. 1 bandage - pasta er beregnet til bandage shugaring udstyr og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Fremkalder ikke allergi og irritation. Passer til områder: hænder.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 3 + blød, uden opvarmning - er beregnet til manuelt udstyr til shugaring og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Denne pasta kræver ikke genopvarmning. Egnede.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 3 + blød, uden opvarmning - er beregnet til manuelt udstyr til shugaring og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Denne pasta kræver ikke genopvarmning. Egnede.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 4 er normal med opvarmning - pastaen er beregnet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: bikini, armhuler. Sukker.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 5 fast, med opvarmningspasta er beregnet til manuel udstyr til shugaring og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: bikini, armhuler. Sukkerpasta.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til mænds shugaring Classic Man Line - pastaen er beregnet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Denne pasta kræver ikke genopvarmning. Velegnet til.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til en shugaring nr. 1 bandage - pasta er beregnet til bandage shugaring udstyr og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Fremkalder ikke allergi og irritation. Passer til områder: hænder.

SAONA COSMETICS

Shugaring pasta Silver Diamond Line - pasta designet til manuel shugaring teknik og egnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Denne pasta kræver ikke genopvarmning. Velegnet til alle zoner.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring Saona Kosmetik Dark Chocolate, med opvarmning. Velegnet til alle typer hår til manuelle og spatelteknikker. Velegnet til alle zoner. Det anbefales at fjerne tæt hår i bikini og underarm områder med manuel udstyr derhjemme. Og smagen er sort.

SAONA COSMETICS

Shugaring pasta Gold Diamond Line - pastaen er designet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Denne pasta kræver ikke genopvarmning. Velegnet til alle zoner.

SAONA COSMETICS

Sukker shugaring pasta Saona Kosmetik i en blød patron med opvarmning. Velegnet til blødt hår til bandage teknologi. Velegnet til områder: hænder, fødder, mave, ryg, bryst, ansigt. Den har plasticitet, blødere konsistens og har også 100% naturlig sammensætning uden tilsat.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til en shugaring nr. 3 blød, med opvarmningspasta er beregnet til manuel udstyr til shugaring og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: bikini, armhule, ben, arme.

SAONA COSMETICS

Sukker shugaring pasta Saona Cosmetics Raspberry, med opvarmning. Velegnet til alle typer hår til manuelle og spatelteknikker. Velegnet til alle zoner. Det anbefales at fjerne meget tæt hår i bikini og underarm områder med manuel udstyr derhjemme. Og hindbær smag vil hjælpe.

SAONA COSMETICS

Sukker shugaring pasta Saona Kosmetik i patron fast, med opvarmning. Velegnet til fast hår til bandage teknologi. Velegnet til områder: hænder, fødder, mave, ryg, bryst, ansigt. Den har plasticitet, blødere konsistens og har også 100% naturlig sammensætning uden tilsat.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 2 er meget blød, med opvarmning - pastaen er beregnet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: arme, ben, mave, ryg.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 4 er normal med opvarmning - pastaen er beregnet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: bikini, armhuler. Sukker.

SAONA COSMETICS

Sukker shugaring pasta Saona Kosmetik Hvid Chokolade, med opvarmning. Velegnet til alle typer hår til manuelle og spatelteknikker. Velegnet til alle zoner. Det anbefales at fjerne blødt hår derhjemme. Og duften af ​​hvid chokolade hjælper dig med at slappe af yderligere.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 2 er meget blød, med opvarmning - pastaen er beregnet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: arme, ben, mave, ryg.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til manuel shugaring Rock Man Line - pasta beregnet til manuel shugaring teknik og egnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Denne pasta kræver ikke genopvarmning. Velegnet til.

SAONA COSMETICS

Sukker shugaring pasta Saona Kosmetik Banan, med opvarmning. Velegnet til alle typer hår til manuelle og spatelteknikker. Velegnet til alle zoner. Korrekt sukkeraflejring består primært af udvælgelsen af ​​de bedste værktøjer til proceduren. Sukker shugaring pasta Saona Kosmetik.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til en shugaring nr. 1 bandage - pasta er beregnet til bandage shugaring udstyr og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Fremkalder ikke allergi og irritation. Passer til områder: hænder.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 3 + blød, uden opvarmning - er beregnet til manuelt udstyr til shugaring og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Denne pasta kræver ikke genopvarmning. Egnede.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 4 + normal, uden opvarmning - pastaen er beregnet til manuel shugaring teknik og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Denne pasta kræver ikke genopvarmning.

SAONA COSMETICS

Sukker shugaring pasta Saona Kosmetik i en blød patron med opvarmning. Velegnet til blødt hår til bandage teknologi. Velegnet til områder: hænder, fødder, mave, ryg, bryst, ansigt. Den har plasticitet, blødere konsistens og har også 100% naturlig sammensætning uden tilsat.

SAONA COSMETICS

Sukkerpasta til shugaring nr. 5 fast, med opvarmningspasta er beregnet til manuel udstyr til shugaring og er velegnet til alle typer hår. I modsætning til voks teknologi, efter sukker depilation, kan alle rester af pastaen nemt vaskes af med vand. Velegnet til områder: bikini, armhuler. Sukkerpasta.

selskab
hjælpe
produkter
Sociale netværk:
Abonner på nyhedsbreve:

nyheder, tilbud, specialtilbud

"Cosmetics Gallery" © netværk af skønhedssaloner og professionelle kosmetikbutikker, vi har arbejdet siden 2007

Moskva, m. Kina By, Lubyansky passage, hus 25

Saona shugaring pasta

For at blive ejer af smukke ben og et bikiniområde uden overskydende vegetation, er det ikke nødvendigt at gå til skønhedssalonen og lave dyre procedurer. Du kan tage sig af dig selv derhjemme. For at gøre dette skal du købe et færdigt værktøj til shugaring fra det velkendte firma Saona. Hvad er fordelene ved dette værktøj og hvordan man bruger det korrekt?

Særlige egenskaber

Du kan gøre sukker klistre dig selv hjemme. For at gøre dette har du brug for følgende ingredienser:

 • sukker;
 • vand;
 • Citronsaft
Sammensætningen af ​​pastaen omfatter kun: renset vand og fructose

Vanskeligheden er at få en kvalitetspasta egnet til arbejde. Derfor skal du bruge visse færdigheder til at forberede en sådan kosmetik. Det er meget nemmere at købe færdige produkter fra en god og betroet producent. Hvad skal man se efter, når man vælger en pasta til hårfjerning:

 • Indholdsmagasiner, farver og konserveringsmidler. Hvis der er en lignende liste i sammensætningen, er der ikke behov for at tale om produktets høje kvalitet. Naturproduktet kan opbevares i op til 3 år. Den har en lyserød eller gul farve, men en anden nuance angiver tilstedeværelsen af ​​farvestoffer.
 • Densitet. Hvis hårfjerningen skal udføres manuelt (manuelt), skal du vælge den tætte konsistens af produktet. Under arbejdet som pallen - væskestruktur.
 • Temperatur tilstand. Ved høje temperaturer og høj luftfugtighed i det rum, hvor depilationen udføres, anbefales det at anvende en tyk sammensætning.
 • Ved arbejde i handsker er det praktisk at arbejde med en blød base.
 • Valget af produkter afhænger af typen af ​​hud og hårtæthed.
 • Experience. Hvis der ikke er nogen erfaring med sukkerpasta, så er det bedre at få en tyk sammensætning.

Sådan ansøger du

Saona Sugar Paste er en professionel kosmetik, der hjælper med at nyde proceduren for depilation. Med sin hjælp kan du nemt og effektivt fjerne hår på hænder, fødder, i bikiniområdet og endda på ansigtet. Til salg er der en pasta med en gennemsnitlig, tæt og blød konsistens. Forbruget er meget lille.

Efter at have købt en krukke, kan du gøre en shugaring i temmelig lang tid. Når alt kommer til alt, kan et stykke bruges flere gange i træk.

Påfør Saona-lægemidlet som følger:

 • Det er nødvendigt at tage et bad. Derefter desinficeres den behandlede overflade med en alkoholbaseret lotion eller tonic.
 • Tag en lille smule penge fra krukken og stræk lidt i dine hænder.
 • Påfør et tyndt lag på huden mod hårvækst.
 • Rive af pastaen, du har brug for en sikker bevægelse på hårets vækst.
 • For at lindre irriteret hud kan du bruge en speciel lotion eller creme.

Efter en sådan kosmetisk procedure vil der ikke være problemer med indgroede hår, og deres vækst vil falde betydeligt over tid.

Clever Blog

Smart blog om skønhed og sundhed

Gennemgang af sukkerpasta Saona Cosmetics til shugaring derhjemme

Med den type hårfjerning besluttede jeg for længe siden og valgte en shugaring, som jeg allerede har skrevet om mange gange før. For dem, der savnede disse oplysninger, råder jeg dig til at studere det. Jeg fortalte, hvad shugaring er, og hvilke typer epilation er der, hvilke shugaring teknikker er og afsløret den perfekte opskrift for at gøre sukkerpasta til epilering hjemme med mine egne hænder. Shugaring, for mig er dette en af ​​de sikreste, grønnere og mindre smertefulde måder at epilere hår på, især for dem der gør det selv hjemme, som mig.

Jeg har ikke altid tid og humør til at lave pasta hjemme, i sådanne tilfælde bliver jeg færdiggjort, da der er mange af dem nu, og der er masser at vælge imellem. Klar sukkerpasta findes på internettet og i specialbutikker i din by. Men generelt vil jeg ikke fortælle dig om dette, men for at dele min anmeldelse af Saona Cosmetics sukkerpasta, som jeg for nylig købte. Jeg begyndte at købe færdiglavet limpasta mere og mere, tilsyneladende doven i det hele taget :) Det er praktisk og hurtigt, især for begyndere i denne virksomhed, det er ikke så nemt at lave mad pasta første gang og få den nødvendige konsistens. Som praksis viser, er det sjældent for nogen at lave pasta fra den første forberedelse, men der er nogle heldige. Pigerne skrev til mig, at de ifølge min opskrift lykkedes at lave sukkerpasta første gang :)

Sukkerpasta og Saona Cosmetics lotion til shugaring derhjemme

Jeg var interesseret i Saona Cosmetics sukkerpasta, fordi den har en linje for fagfolk (hvilket betyder, at de er seriøse om produktionen af ​​produkter) og en lang række yderligere produkter (lotioner før og efter epilering, scrubs, talkum, fløde osv.). Jeg ved ikke om dig, men jeg kan godt lide at bruge alt i et kompleks, det er allerede blevet et ritual for mig. Derfor besluttede jeg at prøve lotionen før epilering og den faktiske sukkerpasta til shugaring.

Pakken gik til Rusland, nåede hurtigt, blev pakket godt, der var ingen skade på pakken selv, kun en lille revne på låget fra pastaen, men det lukker uden problemer.

Saona Kosmetisk Lotion Før Depilation

Jeg elsker lugten af ​​citrus, så mit valg faldt på en lotion med grapefrugtekstrakt. Og duften er virkelig fantastisk. Lotionen er designet til dyb rensning af urenheder, samtidig med at huden slår ned før proceduren, og forbereder den på depilation.

Anvendelsesmetoden er enkel, du skal sprøjte en lille mængde lotion på det ønskede område af huden og tørre med en serviet. Spray lotion er god, lækker ikke og sprøjter ikke jet, og så er der sådanne personer, som du skubber, men han giver modvilligt dig nogle få dråber og bobler. I sådanne tilfælde har jeg kun et spørgsmål til fabrikanten: "Tester du dem overhovedet?!". Nogle gange sprøjter jeg lotion på en bomuldsstuds og tørrer min hud med den. Forskellen i resultatet viste ikke, det syntes bare mere bekvemt for mig den anden mulighed for at anvende lotion.

Jeg havde ingen klager over lotionen, efter at have påført irritation og lignende opstod ikke, lugten er fantastisk, den klare sin opgave for fem, selv talk er nogle gange ikke nødvendig. Forbruget er meget økonomisk, det er nok i lang tid, og han har en holdbarhed på 18 måneder, så jeg kan anbefale det.

Saona Cosmetics Shugaring Paste

Normalt vælger jeg en tæt pasta, da jeg ofte tager det med mig på ture, og temperaturen er anderledes overalt, og med en tæt pasta er det praktisk for mig at arbejde i en manuel teknik. Du behøver ikke bære andre værktøjer end dine hænder. Velegnet til bikini og axillær depilation.

Sammensætningen er naturlig (høj grad fructose og renset vand), som jeg elsker shugaring. Jeg elsker også shugaring for det faktum, at hårfjerning skyldes deres vækst, som følge af, at der ikke er indgroede hår efter epilering, da det næste hår vokser i sin naturlige retning. Og efter en shugaring er der ingen forbrændinger, og det er nemt at vaske rester af sukkerpasta med vand. Forresten er mængden 300 gram. nok til omkring 15 procedurer, og måske mere.

Saona Cosmetics Sukkerpasta er mørk gylden i farve med en neutral lugt. Det opvarmes perfekt i hænderne, er elastisk, påføres jævnt og fjerner hår helt uden at knække dem. Glatheden af ​​huden opretholdes i lang tid, da det syntes for mig, begyndte håret at vokse endnu langsommere. Jeg er glad for at arbejde med hende, hårfjerning er hurtig og nem.

Sammenfattende kan du trygt prøve den shugaring pasta Saona Cosmetics. Hvis du er en nybegynder, vil denne mulighed for en færdig shugaringpasta passe dig nøjagtigt, før du fortsætter direkte til selve proceduren, lær teknikken til shugaring. Hele resultatet af depilationen afhænger af, hvor korrekt teknikken udføres og har direkte indflydelse på smertefuldheden af ​​proceduren. Der vil være spørgsmål, er du velkommen til at spørge dem i kommentarerne, og hvis du har prøvet Saona Cosmetics produkter, kan du dele din mening, for mange vil det være nyttigt.

Saona Shugaring Paste

Depilation er hårfjerning til kosmetiske formål. En af metoderne til depilation er shugaring. Saona Shugaring Paste er en af ​​de effektive metoder til fjernelse af uønsket krops vegetation.

I moderne kvinder bliver spørgsmålet om fjernelse af overskydende vegetation særligt relevant ved starten af ​​den varme sæson. Der er mange forskellige metoder, men mange af dem er smertefulde, der forårsager hudirritation og indvækst. Et alternativ var shugaring ved hjælp af linjen af ​​Saona kosmetik.

værdighed

Kosmetiklinjen til shugaring Saona blev udviklet til brug i saloner, men den kan bruges hjemme, den har en overkommelig pris. Denne pasta til shugaring er et universelt middel, da det kan bruges på alle områder af huden.

At vælge pastaen med den ønskede konsistens vil ikke være et problem. Afhængigt af anvendelsesområdet kan det være af forskellig konsistens: blødt, hårdt, bandage og normalt:

 • Blødt bruges til at fjerne tyndt hår. Før opvarmning kræver forvarmning.
 • Solid bruges til at slippe af med tykke og hårde hår. Det bruges til at håndtere sarte steder.
 • Normal er designet til brug i hjemmet og fjerner godt hår af mellemhårdhed.

En funktion af Saona-linjen er, at sammensætningen af ​​disse skønhedsprodukter er baseret på sukkerpasta eller glucose og fructose med tilsætning af forskellige naturlige tilsætningsstoffer. Hele linjen er præsenteret i galleriet nedenfor:

De vigtigste fordele ved pasta er:

 1. Fraværet af allergiske reaktioner på grund af sammensætningen af ​​naturlige ingredienser. Hovedkomponenterne i denne blanding er vand og fructose.
 2. Ansøgning på huden er lavet med en pasta af stuetemperatur, som i modsætning til voks ikke kan forårsage forbrænding, er det tilladt at bruge til kvinder med åreknuder.
 3. Genanvendelig. Kan bruges på flere områder af kroppen.
 4. Nem fjernelse. Skyles let med varmt vand eller fjernes med en fugtig klud.
 5. Brug under graviditet og amning er tilladt.
 6. Udelukkelsen af ​​en sådan ubehagelig bivirkning som hårets indvækst. Ved hjælp af sukker depilation fjernes håret langs hårets vækst.
 7. Nem købsoption. Kosmetik sælges i næsten alle butikker.
 8. Muligheden for at vælge de midler, der kan anvendes i opvarmet tilstand og uden opvarmning.
 9. Rensning af huden, da resultatet også skrælles af og fjernet døde hudceller i epidermis.
 10. Muligheden for en uafhængig procedure.
 11. Skader på hårsækkenet (håret bliver sparsomt, tyndt og taber pigmentering).

Båndpasta er designet til shugaring med en stofstrimmel.

Et af de få negative kvaliteter i dette skønhedsprodukt er smertefulde fornemmelser under proceduren, men de har en blød form. Smerten er svag, om nødvendigt lindrer smertestillende midler.

Kontraindikationer

Som enhver anden form for shugaring har Saona en række kontraindikationer:

 1. Sygdomsdiabetes og lav blodpropper.
 2. Dermatologiske sygdomme og hudlæsioner i stedet for vækst af unødvendig vegetation.
 3. Tilstedeværelsen af ​​mol, tumorer og pigmentpletter på stedet for shugaring.

Før proceduren skal du læse instruktionerne på applikationen.

Metoder og anvendelsesmåder

For større effekt udføres proceduren hver 20-40 dage. Dette værktøj er effektivt at bruge og praktisk at bruge.

Teknikken til shugaring er manuel og bandage. Fremgangsmåden udføres ved den metode, der er egnet til en bestemt zone med hårvækst.

Den manuelle teknik består af følgende trin:

 1. Før påføring skal huden affedtes med lotion.
 2. Derefter skal stoffet opvarmes og knædes til en karamellkonsistens.
 3. Derefter påføres det ønskede område af kroppen og starter proceduren. Blandingen appliceres mod hårvækst og fordeles jævnt i hele huden.
 4. Det skal fjernes ved en skarp bevægelse i retning af hårvækst. En kuglepasta anvendes flere gange, indtil den taber sin elasticitet.
 5. For at lindre irritation efter proceduren anbefales det at smøre den behandlede hud med en beroligende creme.

Se manuel teknik på videoen nedenfor:

Ved anvendelse af shugaring bandage teknik, skal huden også affedtes, før du anvender pastaen. Udfør depilation på begge måder på samme måde, kun denne metode indebærer brug af strimler af klud, det vil sige en bandage. Med den efter proceduren fjernes den påførte pasta fra huden.

Endelig nogle tips:

 1. Sukkeraflejring anbefales i gummihandsker.
 2. Ved korrekt brug af dette kosmetiske produkt kan håret fjernes på alle dele af kroppen.
 3. Efter shugaring kan huden behandles med en hårvæksthæmmer.

Sugaring Saona har mange positive anmeldelser. Værktøjet har en delikat aroma, hvilket gør proceduren behagelig. Mange kvinder efter at have brugt pasta Saona forlader valget for hende. Depilation procedure er mindre smertefuld, hurtig og effektiv.

Den bedste pasta til shugaring anmeldelser. Sådan vælges en pasta

Epilation med sukker, eller shugaring, er næsten den mest populære service i moderne saloner. Hun er endog dårligere end at vokse, som så længe holdt mesterskabet blandt kvinder.

Moderne mærke kosmetik

Proceduren selv skygger - ikke ny, denne metode blev brugt af de oversøiske dronninger af de ældste epoker. Sukkerblandingen blev kogt kort, bragt til den ønskede tæthed, og så blev de med hjælp af at slippe af med unødig vegetation på kroppen.

Shugaring er en populær procedure, der kom til os fra oldtiden.

I dag kan sukkerpasta nemt købes på næsten ethvert internetproduktsted, i specialbutikker eller butikker. Til kendetegnende for kønne af glat hud fremlægges forskellige typer pastaer afhængigt af den zone, der kræver epilation (armhuler, bikini, ben, osv.).

Mange salonmastre og almindelige borgere, der besluttede at beskæftige sig med vegetationen på kroppen alene, hjemme, er interesserede i et sådant produkt som sukkerpasta til shugaring. Hvilket er bedre? Anmeldelser "for" og "imod" hvem er egnet, og hvem skal afstå? Alle disse spørgsmål er relevante for piger og kvinder i forskellige aldre.

Moderne mærker af produkter, der fører i rating vurderinger på sukkerpasta til hårfjerning:

 • Saona Kosmetik;
 • gloria;
 • Ayuna;
 • Aravia Professional;
 • White Line Natura;
 • Kana'an;
 • DERMAEPIL;
 • Skønhed billede.

Funktioner valg af pasta

Først og fremmest er det vigtigt at klart vide, hvilket produkt der skal bruges til fjernelse af hår. For eksempel, hvis du vil fjerne unødvendigt ansigtshår, så er det nødvendigt at anvende en pasta med blød konsistens. At arbejde med steder hvor hårde og stærke hår vokser, vil du have brug for mere tætte formuleringer.

Blød pasta bruges til shugaring til glattere overflader på kroppen.

En vigtig rolle er spillet af rummets mikroklima, hvor epilationen vil blive udført med sukkerpasta til shugaring. Bedst af alt, bedømme af anmeldelserne, at erhverve sammensætningen med denne særlige konto. Da dens egenskaber varierer afhængigt af hvilken grad af luftfugtighed og temperatur i rummet.

Hvis du planlægger at anvende pastaen manuelt, skal du notere de tætte, viskose sammensætninger. Til anvendelse af en speciel spatel anvendes pastaer med en blød, mere flydende konsistens.

Vær opmærksom! Temperaturen i visse områder af kroppen kan afvige med nogle få grader fra den på overfladen af ​​andre zoner. Dette er af afgørende betydning, da fast pasta er egnet til at arbejde med varmere zoner, da blød pasta kan sprede sig, hvilket vil reducere resultatet af proceduren til nul.

Det samme gælder hændernes temperatur (din eller mesteren) - for at arbejde med kolde hænder, vælg en sukkersammensætning af medium densitet, hvis dine hænder er varme og dristigt bruge hård pasta.

Mange er tøvende med at deltage i specialiserede virksomheder, hvor de leverer sukkerepilationstjenester, og de udfører disse procedurer i hjemmemiljøet alene.

Eksperter anbefaler sådanne personer at købe komplette sæt til shugaring, som omfatter pastaer af forskellig densitet og alle de nødvendige anordninger. Dette giver dig mulighed for hurtigt at forstå, hvilken type sammensætning der er mere passende for en bestemt person.

Det er vigtigt at huske! Inden man påbegynder en uafhængig procedure med "søde epilering", er det nødvendigt at grundigt studere alle oplysninger om dette emne, kende i detaljer med sammensætningen af ​​sukkerpasta til shugaring, anmeldelser, der er bedre at vælge og beslutte sig for.

Nogle gange skal forskellige tætheder, pastaer kombineres for at opnå den ønskede konsistens.

Hvad er prisen på produktet?

Mange kvinder, der allerede klart forstår, hvad en sukkerpasta til shugaring er, hvilken en er bedre, er også interesseret i anmeldelser af dette produkt med hensyn til priser for det.

Hårde konsistenspastaer er ret dyre.

Det hele afhænger af flere faktorer, der påvirker priskategorien af ​​værktøjet:

 1. Producent (jo mere berømt mærke, jo dyrere sælges det).
 2. Sammensætning (pastaens kvalitative og naturlige bestanddele øger dets værdi).
 3. Konsistens (meget blød, i tæthed, sammensætningerne er billigere end faste masser).
 4. Volumen (for store containere, være parat til at betale mere end for en lille krukke penge).
 5. Omfanget af sukkerpasta til shugaring (nogle piger, i deres kommentarer om, hvilken slags karamel er bedre, siger, at det er mere rentabelt at erhverve et universalprodukt, der er egnet til behandling af mange zoner).

Priserne på sukkerformuleringer til shugaring er meget tydeligt påvist på siderne i mange onlinebutikker.

For eksempel starter i de mest almindelige netbutikker omkostningerne ved pengeudtag til sukkerfjerning fra 190 rubler (dette er prisen for 140 gram blød pasta "Jamaica"). Den gennemsnitlige tæthed af "Costa Rica" koster omkring 2000 rubler uden rabat, og med rabat - 1550 rubler.

Patronen af ​​den bløde sukkerforbindelse "Step" vil koste dig 180 rubler. Men den faste pasta med mentol "Gloria" koster lidt mere end 600 rubler.

Karamelkompositionen af ​​firmaet "Aravia" er ligeledes ikke billig for alle sælgere, da det er denne sukkerpasta, der kendetegnes af dens professionelle kvalitet og effektivitet. Dens omkostninger starter fra 150 rubler pr. 100 g vægt.
Pastas af canaan mærke omkostninger fra 1000 til 4355 rubler, afhængigt af volumen.

Individualitet i udvælgelsen

En læsning af anmeldelser om hvilken sukkerpasta til shugaring passer bedst til en bestemt pige, er ikke altid nok. I nogle tilfælde er det fornuftigt endda konsultation med læger.

I visse sygdomme, såsom diabetes, er shugaringproceduren uacceptabel

Forsigtig! Hvis din hud er tilbøjelig til manifestationer af diatese, eksem og andre former for allergiske reaktioner, kan spørgsmålet om epilering med karamel være værd at genoverveje.

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter en sukkerprocedure er det bedre at rådføre sig med din læge, især en hudlæge.

Som du ved, karamelblandinger til hårfjerning er blød, medium, tæt og meget tæt tekstur. Nogle producenter producerer pastaer med en mellemdensitetsværdi (for eksempel ultra soft).

Bløde formuleringer behandler normalt overflader af lige og store områder af kroppen (zoner af hænder eller fødder). Et sådant produkt anvendes primært til at fjerne lys, ikke meget hårde hår. Velegnet til bandage metode til fjernelse af hår og manuel.

Den gennemsnitlige konsistens af karamelskærmsammensætningen er universel, dette produkt er egnet til eliminering af moderat hårdt hår.
Elastiske, tætte formuleringer fjerner hård vegetation, der med lige stor succes kan anvendes på områder af alle områder af kroppen.

Pastiner med meget høj densitet er uundværlige for særligt følsomme områder. Med sådanne sammensætninger arbejder man i den manuelle og applikationsmetode for shugaring.

Top 8 professionelle shugaring pastaer:

 1. "Riviere Sucre" er en fransk sukker sammensætning med en tæthed, der spænder fra en meget blød konsistens til en super hård masse.
 2. "Gloria" - pasta er repræsenteret af forskellige, i konsistens, arter, nogle pastaer indeholder køling menthol. Den russiske producent har taget sig af produktets kvalitet og gør den tilgængelig til brug ikke kun for professionelle håndværkere, men også til almindelige forbrugere. Af den måde er prisen mere demokratisk end nogle udenlandske analoger, men kvaliteten er ikke ringere end dem.
 3. "Saona" - Franske producenter af disse pastaer erklærer med sikkerhed, at deres produkt overholder alle teknologier for shugaring. Disse forbindelser er baseret på fructose, som pastaens hovedkomponent. Linjen af ​​professionelle pastaer "Saona" er repræsenteret af 7 typer, hvoraf 5 er basale (bandage, is, blød, normal, varm) og 2 typer meget bløde og hurtige pastaer, der ikke behøver opvarmning.
 4. "Cannaan" - israelske produkter. Positiv feedback fra nybegyndere om, hvilken slags sukkerpasta er bedre til arbejde, når du udfører shugaring, tyder på, at dette produkt er i stor efterspørgsel. Dette mærke er repræsenteret af 4 typer af densitetskonsistens, nem at bruge, let fjernet, behov for opvarmning.

Israelsk kvalitet og brugervenlighed - fremragende resultat

 • "Dolce Vita" - har en organisk sammensætning, fri for kemisk påfyldning, indeholder ikke kunstige farver. Dette produkt er en favorit hos mange skønhedssaloner.
 • "JOLIE" - indeholder i rørsukker, citronsaft, vand. Denne pasta har en lys og "velsmagende" nuance af friskkogt karamel, lavet i overensstemmelse med traditionerne fra de gamle persere og egypterne. Egnet til hjemmebrug.
 • "Aravia Professional" - vanillecreme, tropisk, honning, naturlig, blød og lys. Al denne mangfoldighed er repræsenteret af producenter af værktøjer til depilering af firmaet "Aravia". I linjen af ​​disse karamelkompositioner præsenteres varer med forskellig densitet.
 • "Start Epil" - forskellige versioner af konsistens, rimelig pris for et godt volumen dåser (fra 700 rubler til 400 ml). Dette mærke har et stort antal positive anmeldelser blandt fagfolk og amatører i færdighederne i shugaring.
 • Sikkert har enhver pige allerede en favorit sukkerpasta til shugaring. Hvilket er bedre? Anmeldelser tyder på, at karamelkompositionens type og mærke vælges individuelt for hver enkelt person. Det hele afhænger af den naturlige tendens til vækst og struktur af hår.

  Hjemmelavet opskrift

  Traditionelt er sukker involveret i fremstilling af karamel til epilering. Det kan være hvidt eller brunt. Til shugaring-proceduren er både raffineret sukker og et produkt, som ikke er blevet behandlet, fremragende.

  Den anden komponent i sukkerpasta opskrifter er vand (renset eller kogt). Konsistensen af ​​pastaen afhænger af mængden, jo mindre vand, karamelen viser sig at være hårdere og tættere.

  Den tredje komponent er sur. Normalt anvendes naturlig juice af citroner til sukkerblandinger, men "citron" i krystaller eller æbleeddikesyre er også ret egnet.

  I nogle tilfælde kan honning være en af ​​komponenterne i karamelblandingen, men dens tilstedeværelse er ikke en forudsætning.

  Honning er en valgfri ingrediens i pastaen, men huden bliver blødere, hvis du tilføjer det lidt til sammensætningen.

  Mulighed populær opskrift:

  • Sukker - i mængden af ​​20 el. l.;
  • 4 spsk. l. vand;
  • Klemt fra citronsaft.

  Kog blandingen skal ikke være mere end 10 minutter, du kan gøre det i mikrobølgeovnen. Når pastaens konsistens vil være mere flygtig, og farven svarer til rav, fjernes sammensætningen fra varmen.

  i den hjemmelavede pastaopskrift For dem, der er allergiske over for citrus, er det acceptabelt at erstatte brugen af ​​citronsyre med eddike

  Proceduren for epilering med sukker kun ved første øjekast virker upraktisk hjemme. Forudsat at det udføres korrekt, kan du opnå et glimrende resultat, og huden vil længe være tilfreds med glathed og elegante taktile fornemmelser.

  I dag er mange relevante emner som sukkerpasta af høj kvalitet til shugaring, hvilken er bedre? De fleste anmeldelser er meget imponerende, fordi denne blide og effektive måde at fjerne uønsket hår, giver maksimal fordel, kræver ikke fabelagtige omkostninger. Og vigtigst af alt er komponenterne til shugaring-procedurer helt naturlige og sikre for raske mennesker.

  Hvordan laver benene helt glatte, hvis ingen af ​​metoderne giver det ønskede resultat? Du bliver fortalt i denne video:

  Epilering og depilering af præsterne og interglacialområdet

  Ansigtsbehov fjernelse derhjemme