Sådan bruges pasta til shugaring OASIS

Shugaring er en procedure til fjernelse af uønsket hår. Værktøjet består af naturligt sukker, så det påvirker forsigtigt selv den mest følsomme hud uden at forårsage smertefulde fornemmelser. Du kan udføre proceduren for depilation som mester i salonen og hjemme.

Lim Oasis til shugaring hjælper med at klare uønsket vegetation på benene, i det intime område og andre dele af kroppen.

Oasis Indsæt Beskrivelse

Oasis pasta er designet på en sådan måde, at det med sin hjælp er nemt at fjerne selv de fineste hår. Den indeholder komponenter, der ud over udsmidning giver blødhed og glathed i huden.

I sammensætningen er der:

Sukkerblanding fanger let hvert hår på huden og holder det tæt og omslutter en klæbrig sammensætning. Det giver hårfjerning sammen med rod første gang.

Det er vigtigt! C-vitamin i sammensætningen gør produktet helt sikkert og forårsager ikke allergiske reaktioner.

Oasis-blandingsblandingen varierer i tæthed. Denne mangfoldighed giver dig mulighed for at vælge den perfekte konsistens for hver kvinde afhængigt af længden og tykkelsen af ​​hår og hudtype:

 • tæt blanding - perfekt til delikat hårfjerning i det intime område. Fra første gang fjernes ca. 90% af vegetationen. Plast, men om nødvendigt kombineret med blødere arter;
 • medium tæthed - nem at påføre og i stand til at fjerne både de tyndere og hårdeste hår. Velegnet til aflejring af ben og arme
 • blød tæthed - til depilering på store hudområder. Det er nemt at bruge, så det er velegnet til begyndere og til brug i hjemmet;
 • korrigerende - designet til depilation i tilfælde af overfølsom hud. Ofte bruges til at fortynde medium og tæt konsistens.

Fordelene ved pasta

I lang tid er kvinder på udkig efter de bedste midler til at fjerne hår fra kroppen. Det vigtigste er, at det er let, ikke bringer smertefulde fornemmelser og samtidig er effektive. Derfor bliver supportere til shugaring mere og mere.

De vigtigste fordele ved pasta til shugaring Oasis:

 • mangel på indgroede hår
 • evnen til at bruge deres egen;
 • fjernelse af selv det mindste hår;
 • glat hud i lang tid efter proceduren;
 • Den økonomiske fordel er, at pastaproceduren tager meget lidt.

Sammenligning med andre hårfjerningsmetoder

Sammenligning af pasta med andre midler til depilation.

Med barbering:

Med voks:

Med phyto harpiks:

Med depilatory cream:

Med epilator:

Med laser hårfjerning:

Med fotoepilation:

Således er shugaring depilation det gyldne middel mellem alle mulige måder. Glatheden bevares ikke så længe som ved laser eller fotoepilation, men shugaring forårsager ikke irritation, allergi og bringer ikke stærke smerter, som man ønsker at undgå.

Hvordan man bruger pastaen

For at hårfjerningsproceduren kun skal have en positiv effekt, skal du kende hele sekvensen af ​​dens gennemførelse.

Hvad du skal gøre før du fjerner hår fra benene:

 • tag et bad, så huden bliver blødere. Brug af skrubbe er opmuntret;
 • behandle overfladen af ​​fødderne med en vatpind dyppet i alkohol.

Dernæst bør du forberede pastaen. For at gøre dette skal en kugle som en valnøds størrelse knædes i dine hænder, strække blandingen og folde den som om det var dej. Efter berigelse med ilt vil bolden blive mere elastisk og tage en hvidlig skygge.

Depilation procedure:

 1. Stræk pastaen på et lille område af benbevægelsen mod hårets vækst.
 2. Flyt pastaen i modsat retning skarpt.
 3. Gentag indtil håret forbliver i det område, der skal behandles.
 4. Efter proceduren gnides dine ben med en lotion mod indfødning af håret.
 5. Behandl huden med talkumpulver.

Advarsel! Huden før depilering skal være helt tør, da pastaen ikke vil kunne opfange vådt hår.

Afhugning af det intime område kræver mere omhyggelig opmærksomhed og overholdelse af udførelsesteknikken. Før du udfører proceduren, skal du:

 • et par dage før depilation, behandle huden med en mild skrubbe.
 • umiddelbart inden proceduren tager et varmt brusebad.
 • Det anbefales ikke at solbade et par dage før depilation.
 • Før shugaring må du ikke bruge cremer eller lotioner for ikke at provokere en allergisk reaktion.

Teknik depilation sukker pasta i det intime område:

 1. Varm pastaen i dine hænder og rul ind i en bold.
 2. Fedt huden med alkohol og drys med talkumpulver.
 3. Vend en kuglepasta ind i en kage og spred på huden, der bevæger sig mod hårets vækst. Lad i 1-2 minutter.
 4. Stret huden med din fri hånd og skar kraftigt af sukkermassen til hårvækst.
 5. Skyl resterne med vand og gnid huden med lotion.

Det anbefales for første gang at udføre proceduren i kabinen hos en erfaren mester, og kun derefter skifte til selvstændig brug. I starten er der smertefulde fornemmelser, men efter nogle få procedurer forsvinder de helt.

Kontraindikationer

Shugaring er forbudt i nærværelse af følgende sygdomme:

 • hjertesygdom;
 • onkologi;
 • epilepsi;
 • diabetes mellitus
 • med smitsomme sygdomme (influenza, koldt)
 • med betændelse, sår og sår på huden.

Advarsel! Depilation under graviditet bør udføres med stor omhu for ikke at provokere en stigning i livmoderens tone.

Shugaring bør heller ikke udføres, hvis du er allergisk over for sukker eller andre pasta ingredienser. Det er værd at læse sammensætningen grundigt: nogle gange indeholder den honning, som er et stærkt allergen.

Ansøgningsanmeldelser

Nedenfor er et par eksempler på anmeldelser af sukkerpasta Oasis til shugaring.

Vi vil være glade, hvis du deler dine erfaringer i kommentarerne under artiklen.

Julia: "Jeg køber hele tiden ostepasta. Første gang jeg prøvede det, kunne jeg godt lide det: det var let at arbejde, alt hår blev grebet, ren fjernelse af vegetation. Der er ingen kløe eller smerter. Dette er det bedste værktøj jeg har arbejdet med! "

Catherine: "Pasta er virkelig fantastisk. Jeg begyndte at arbejde med hende på råd fra en erfaren mester, og nu er der intet ønske om at søge efter et nyt værktøj. Den perfekte kombination af kvalitet og pris. Anbefales. "

Tatyana: "Ostepastaen er meget blød, plastisk og fryser ikke, når håret fjernes i store områder. Brug er meget økonomisk, krukker varer længe. Det lugter godt og føles ikke smerte under depilation ".

Anmeldelser af Oasis lotion fra indgroede hår.

Anastasia: "Perfekt Oasis-lotion mod indfødning af hår er et af de vigtigste midler til shugaring. Ikke forårsager irritation og ubehag. Jeg anbefaler at bruge! "

Alain: "Der var en frygt for, at lotionen ville brænde huden, men intet som dette skete. Tværtimod blev huden efter beroligende beroliget, der var ingen brændende fornemmelse. Forresten blev lotionen helt absorberet om et par minutter. "

konklusion

Sugar Oasis Hair Remover er en af ​​de bedste produkter af sin art. Det er vigtigt, at proceduren kan udføres, herunder selvstændigt, fordi ikke alle har mulighed for at besøge skibsførerens kontor.

Hvis du følger alle nuancer og udfører proceduren korrekt, vil huden takke for dens glathed og smukke udsigter. Shugaring er næsten en SPA-procedure, da det ikke kun giver dig mulighed for at fjerne uønsket hår, men også renser huden fra stratum corneum og masserer det forsigtigt.

Anmeldelser shugaring pasta

Shugaring pasta - anmeldelser af mestre!

Vi spurgte vores kunder, hvilken slags pasta de vælger og hvorfor? Resultatet var at indsamle mange nyttige anmeldelser om sukkerpasta til shugaring.

Anmeldelser om pasta og kosmetik MARU, OASIS, GLORIA, Bare en shugaring

Plej produkter med alle mærker. Men på pasta - min favorit er bestemt Maru. Det meste af året Soft + og Hard, om sommeren i varme og høj luftfugtighed skifter jeg til Soft og Hard +. For mig er dette den perfekte kobling med håret, pastaens bedste plasticitet og bevarelse af arbejdsegenskaber. For nylig har jeg igen fået tre nye mærker af sukkerpasta til mig på prøve, og jeg forstår stadig, at jeg vender tilbage til Mar fordi Jeg har endnu ikke fundet et værdigt alternativ. Og selvfølgelig er oasen en korrigerende, uden at det er overhovedet ingen steder - min konstante følgesvend.

Jeg arbejder for Oasis. Efter Kanan er dette ikke en pasta, men et mirakel !! ))) Kanan er stadig tungt artilleri. )) Og oasen i mit sortiment er altid blød, medium og tæt. Oasis, nem at påføre, god hårfjerning, fleksibel, overkommelig pris), men efterlader klæbrighed på kroppen. Jeg prøvede Maru, på en eller anden måde arbejdede jeg ikke med hende.

Jeg bruger i mit arbejde 2 varemærker - Maru og Oasis. Jeg vælger disse mærker på grund af den stabile kvalitet og ydeevne af pastaen. For mig er de lige, Maru, den Oasis. Pasta meget lang bevarer sin plasticitet. Oasen har også en meget god korrigerende pasta, hvor du tilføjer et lille stykke, som du komfortabelt kan afslutte arbejdet uden at ændre eller forøge stykket, når du arbejder på store områder, f.eks. På dine fødder.

Jeg kan også lide Maru plejeprodukter og lotioner før og efter proceduren. Jeg bruger kun dem. Jeg bruger talkum fra oasen, det har temmelig store partikler, men tværtimod er det et plus, det gør sit arbejde (det samler overskydende fugt og ryster af, forbliver på huden til et minimum uden at tilstoppe det overskydende pasta). Jeg bruger oasen af ​​medium densitet, Maru software og software +

Jeg bruger 2 tætheder: den tætteste og blødeste. Ligesom en oase, og nu ligesom Just shugaring.

Jeg kan godt lide at shugaring meget ligesom hjælpeprodukter, de lugter lækkert, når de begynder at lave dem, de alle fejede straks op og sagde, de var seje, min hud var blød. og så videre Oasis pasta er god) anvendes på en eller anden måde lettere og spredes ikke overalt, generelt det samme hele tiden)

Ifølge materialerne bruger jeg mig selv Mar, pleje Mar og Gloria. For plejehjemmet kun Gloria, vil jeg gerne have mere variation. Maru fra prisen = kvalitetsforholdet. Oasis, efter min mening, svarer ikke til prisen, den er ikke stabil, og en meget stor kobling bliver hurtigt sukkeret. Maru er bedre i denne henseende, mere stabil, ikke sukker, men nogle gange med software + forlader regelmæssigt et stærkt klæbrig lag. Og så meget økonomisk pasta. Jeg bruger selv software og software +, software i en bikini er generelt perfekt. Mine herrer bruger stadig hårdt.

Jeg arbejder med Oasis pasta, fordi det er meget blødt! Meget plastik! Og ikke dubeyayushey arbejder på store områder som Sahara. Blødere for mig selv, jeg har ikke fundet. Desuden, fordi det har en korrigerende tæthed, er det muligt at forbedre i pastaens retning, der er blødere og blødere. Jeg bruger en tæt, blød og korrigerende. Blødt, det er bekvemt at arbejde på store zoner, tilføje korrektioner. Og på varme zoner tilsættes det meget lidt tæt. Denne pasta svarer til Maru, men det ser ud til at holde sig til klientens hud mere, og følgelig øges følsomheden af ​​proceduren, "kunderne" eksperimenterede uden at kende de mærker, der foretrak Oasis pasta. Ved makeup kosmetik er jeg en fan af Gloria. Meget behagelig duft af cremen efter, noget vand for at fjerne rester af pastaen, lotion før, de lugter virkelig godt og der er ingen lugt af græs eller sæbe. Cream efter behageligt at anvende. Det er økonomisk og der er en balance mellem, hvad det føles på kroppen og alligevel ikke fedtet og godt absorberet! Stor lotion fra indgroede hår, jeg forsøger aktivt at sælge det, fordi jeg selv ser resultatet af det på mine klienter. Gloria's chokolade skrubbe blev også forelsket i dens effektivitet, med små ikke-smeltende korn og olieagtige fornemmelser på huden efter skylning.

Vi håber, at anmeldelserne på pasta til shugaring praktiserende mestre vil hjælpe dig med at vælge sukkerpasta. Online-butikken MULTIBRAND SHOP SUGAR præsenterer 7 mærker af sukkerpasta til shugaring, så vi har ingen tvivl om, at du vil kunne vælge hvad der passer dig.

På den 3. Training Conference of Masters of Shugaring delte Akhmetshina Daria, ejer af tre virksomheder i shugaring, sin erfaring med at starte en forretning inden for shugaring.

Sådan starter du en shugaring mester? Hvad skal man vælge en privat praksis eller arbejde i kabinen? Vi fortsætter samtalen med Daria Ahmetshina.

Sukkerpasta til shugaring Oasis

Anmeldelser? Eller anbefale en anden god pasta? Gloria og Sannan kan slet ikke lide, ikke plastik

Ikke plastik, flow? Måske skal du vælge en anden tæthed, der ikke spredes?)

Og i hvilken zone tog de en tæt? Det kan have brug for medium tæthed, selvom det nu er varmt i rummet, og kroppen er varm. Jeg arbejder i Arabien, alt i alt passer alt

Og dette er alt for sig selv, afhængigt af hvad er temperaturen i rummet, temperaturen på masterens hænder og kropstemperaturen hos klienten. Normalt enten tæt karamel eller medium densitet tropisk.

Nå, jeg lyttede til deres seminar, teknikken er den samme overalt. Du skal bare forstå, hvilken slags pasta, for hvilken zone der skal bruges, og der er stave, som ikke opvarmes fra dem.

Jeg køber kun epil start. Jeg kan virkelig godt lide og pasta og kosmetik før / efter

Arabien, start epil.

Jeg tror ikke) der er en instruktionsvideo på YouTube. Også alle plejeprodukterne før og efter er cool.

Jeg har alle de kendte piger, der kun arbejder med Pandis))

Jolie prøv, jeg har kærlighed til hende siden 2012) og tætheden og plasticiteten, porerne godt indgroet, som er tættere på overfladen, tager ud

Åh, jeg skiftede fra shugaring til film voks, jeg kan ikke komme over det. Fødevarer til glæde, når du skal bruge voks)

Glrriya affald fuld, tag bedre Arabien. Jeg kan virkelig godt lide det.

Det er dyrt. Eller er det det værd?

Værd, tro mig)) Hvor meget jeg bruger - der var ingen skuffelser

Nå, lad os sige, at et stykke arbejde varer lang tid, så det ikke tåler, det er blødere og hvad er fordelene overhovedet?

Afhængig af hvilken zone du vil behandle. Jeg tager nu hovedsagelig tropiske fødder. Og hvis du fjerner antennerne over overlæben, så blød. For at håret ikke vokser længere, smeder jeg cremen med aha-syrer af samme mærke

Oasis Shugaring Pasta Anmeldelser

Kategori:
Pleje kosmetik

seværdighed:
Shugaring pasta

Alle vurderinger på Paste for shugaring Oasis
Må ikke, når du ikke tager denne pasta.

Piger skønheder, hej alle sammen! I dag vil jeg fortælle dig om OASIS Sugar Sugar Paste. Fordi jeg ikke er herre i denne sag, men besluttede [. ]

Tæt / blød ingen forskel

Jeg er en aktiv YouTube-seer. Uheldigvis kom kanalen af ​​en oase af sukkerpasta over. I reklamerne regerede herren hende så køligt, rensede hendes hår så rent med [. ]

Oasis - anmeldelser af kosmetik

om kosmetik Oasis 21 februar 2017

God eftermiddag piger!

Jeg vil introducere dig til et andet mærke indenlandske shugaring - Novosibirsk produktion.

Synes for et år siden, og blev næsten straks forelsket i mange shugarister. Jeg bestilte det i efteråret fra lokale repræsentanter, først en lille krukke, 600 gram. Og da jeg smagte, tog jeg 1,6 kg allerede. På det tidspunkt havde jeg brug for en blød pasta, og jeg blev anbefalet at tage Oasis Middle siden konsistensen er tættere på de bløde pastaer af andre mærker.

Designet er enkelt, koncist. Ingrediensproducenten angiver lidt atypisk: Fructose, renset vand, vitamin C.

Lysfarvet pasta, duften er næsten umærkelig. Fans af mærket kalder det "air". Det syntes mig sart i tekstur, let, meget elastisk.

For benene, hun virkelig er fremragende, såvel som for simpel bikini og pomyshek, men nogle gange er det mangler vedholdenhed, så jeg tilslutter Pavia eller Arabien.

Generelt er indtrykket meget positivt. Komfortabel i applikation, holder konsistensen godt. Jeg kunne godt lide det. Der er et ønske om at prøve mere tæt.

[Redigeret af forfatteren den 22. februar 2017]

Sukkerpasta til shugaring "OASIS"

Depileringsprocessen og det endelige resultat afhænger helt af kvaliteten af ​​det anvendte produkt. I de seneste år er interessen steget i sukkerfjerning - shugaring. Karamell stof fanger godt hvert hår og fjerner næsten alle hårene ad gangen. Virksomheden Oasis har udviklet en meget effektiv pasta, der klare sin opgave. Hvad er fordelene ved sukkermasse og hvordan man bruger det korrekt?

fordele

Oasis Sugar Paste er designet til nem og hurtig depilering af hele kroppen, selv særligt vanskelige områder. På grund af tilstedeværelsen af ​​fructose i sammensætningen forbliver massen ret plastisk og påføres let på hudoverfladen. Desuden kan stoffets konsistens og egenskaber pålideligt omslutte hvert hår og fjerne det fra roden. I modsætning til mange lignende produkter indeholder pastaen til shugaring Oasis ikke citronsyre.

Basis karamel er skabt ud fra fruktose, renset vand og vitamin C. Disse komponenter kan ikke kun fjerne uønsket vegetation, men også giver en glat, blød hud.

Shugaring ved hjælp af et kvalitetsprodukt fra Oasis har flere fordele:

 • Let at anvende og fjerne.
 • Med forbehold af alle anbefalinger holder sig ikke fast i huden.
 • Ingen irritation og smerte.
 • Udseendet af indgroet hår minimeres.
 • Fjernelse af vegetation med en rod uden at bryde.

Sukkerpasta har et kvalitetscertifikat. Derfor er der ingen risiko for en allergisk reaktion.

Sortimentet præsenterer masserne af forskellig densitet: fra den blødeste - til bandage teknologi til super tæt pasta til arbejde med et dybt bikiniområde. I dette tilfælde kan du købe en speciel korrektor, når det tilføjes, hvilket er mere tæt pasta blødgør. Således er det nok at erhverve den tætteste konsistens og selvstændigt regulere den ønskede tæthed.

Hvordan man bruger?

Med den rette brug af sød karamel til shugaring, garanteres et godt og langvarigt resultat. Erfarne herrer anbefaler proceduren som følger:

Sukkerpasta til shugaring OASIS er velegnet til begyndere og erfarne håndværkere.

 • Det er nødvendigt at forberede huden. For at gøre dette skal du bruge en særlig affedtnings tonic, som hjælper med at fjerne støv, rester af kosmetik og fedt.
 • Herefter anbefales det at sprøjte det behandlede område med talkumpulver. Dette vil reducere sandsynligheden for fugt og forbedre værktøjets fasthed.
 • Brug en lille mængde karamelpude af fingre og påfør det jævnt på huden. Dette skal gøres i retning mod hårets vækst.
 • Du behøver ikke at holde pastaen i dine hænder i lang tid eller pause mellem ansøgning og fjernelse. På grund af dette taber alle egenskaberne af den klæbrige masse.
 • Fjern brug af skarpe hår af hårvækst.
 • For at reducere smerte anbefales det at berøre fjernelsesstedet med en hånd i nogle få sekunder.
 • Ved den første påføring af agenset fjernes op til 90% af vegetationen.
 • Efter proceduren vaskes restene af sød karamel simpelthen af ​​med vand.
 • Efter afslutning skal de behandlede områder smøres med et antiseptisk middel.

Udvid effekten af ​​proceduren og gøre det så nemt som muligt at hjælpe nogle tip fra erfarne mestre. Brug altid handsker. Det er ikke kun sikkert, men også ret praktisk at bruge.

Sukkerpasta skal fjernes i den rigtige vinkel, strengt vinkelret på overfladen. I dette tilfælde vil der ikke være nogen smerte, og sandsynligheden for at bryde af og yderligere hårindvækst minimeres. For at forhindre karamellen i at stikke, behøver du ikke at holde den i dine hænder i lang tid, og hvis mesteren har varme hænder, så skal man for manuelt arbejde opnå en tættere konsistens. Pasta Oasis giver dig mulighed for at arbejde hurtigt og effektivt. Med sin hjælp vil fjernelsen af ​​vegetation i bikiniområdet ikke tage mere end 15 minutter og ben - kun en halv time.

Fremragende resultater med en pasta til shugaring Oasis

Fjernelse af uønsket vegetation på nogen del af kroppen er en meget delikat procedure, og i nogle tilfælde er det ikke helt simpelt. Lim til shugaring Oasis - et glimrende værktøj til fjernelse af hår. Den kan bruges af både erfarne og nybegyndere. Brug hjemme med alle anbefalingerne giver et glimrende resultat efter den første ansøgning.

Og nu har du brug for lidt mere detaljer til at overveje et værktøj, der allerede har fået sin tilhænger af fans.

Oasis Sugar Paste - Sammensætning og Arter

Sukkerpasta til shugaring Oasis er placeret som et værktøj baseret på naturlige ingredienser. Det omfatter:

Syntetisk citronsyre tilsættes ikke til denne sukkerpasta, som gør det sikkert at bruge. Der vil ikke være irritation, yderligere brænding efter proceduren. Derudover er der absolut ingen risiko for en allergisk reaktion med individuel intolerance over for denne komponent.

Det skal desuden bemærkes, at Oasis Sugar Paste findes i forskellige tætheder. Dette gør det muligt at vælge den bedste mulighed for hver kvinde afhængigt af typen af ​​hud, hårets længde og endog den årstid, hvormed depilationen udføres.

 1. Thick paste Oasis bruges til omhyggelig depilation af de dybe bikini og aksillære områder. Fjerner fra første gang op til 90% af vegetationen. Den har høj plasticitet, men om nødvendigt kan den kombineres med blødere pastaer.
 2. Gennemsnitlig sukkerpasta Oasis bruges til at fjerne hår fra store områder (ben, arme). Det er nemt at påføre og fjerne hår af forskellig hårdhed (fra pistol til hårdt) med en længde på 2-3 mm.
 3. Pasta shugaring blød perfekt til bandage teknik af proceduren, men kan bruges af erfarne håndværkere i salonerne eller dem, der allerede er bekendt med denne teknik i hjemmet. Hærdende hår i store områder. Også egnet til kombination med tættere pastaer.
 4. Korrigerende pasta bruges til at tilføje en tæt og medium konsistens til værktøjerne, hvilket letter aflejringsprocessen. Velegnet til arbejde i kølige lokaler og til kunder med følsom hud.

Shugaring med Oasis kan hjælpe med at håndtere problemet med uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen, både i saloner og i hjemmet.

Anbefalinger fra eksperter til hjemmebrug

Brugen af ​​sukkerpasta Oasis vil give mulighed for i lang tid at slippe af med hår. Det er kun nødvendigt at overholde visse regler, hvis du selv udfører proceduren.

 1. Forbered huden til proceduren. Det er bedst at gøre dette om aftenen efter badeværelset, så hårene bliver blødere, og huden er dampet ud, og flockiklerne i flokken er mere smidige.
 2. Behandl området med et antiseptisk middel, som desuden fjerner rester af talg. Sprink derefter med talkumpulver for at fjerne resterende fugt og gøre pastaen af ​​hårpasta bedre.
 3. Tag den nødvendige mængde karamel og påfør overfladen strengt mod hårets vækst. Du behøver ikke at tage for meget af plottet, varme pastaen i lang tid i dine hænder, eller lad den ligge på overfladen af ​​depileringsstedet.
 4. Fjern med skarpe hår af hårvækst. Du kan bruge til denne vævsstrimler eller udføre procedurpalmen.
 5. For at reducere ubehag, berøres det behandlede område straks efter fjernelse med en hånd.

Som regel opstår smerte kun under den første procedure. Alle efterfølgende passerer næsten smertefrit. Men det hele afhænger af personens individuelle karakteristika.

Fordele ved sukkerpasta til shugaring Oasis

De naturlige ingredienser i pastaen gør det sikkert at bruge. C-vitamin i sammensætningen hjælper med at opretholde skønheden i huden, bevarelsen af ​​fugt i de øvre lag af epidermis. Det drejer sig om komponenterne.

Karamelen selv har fremragende anmeldelser fra mange kunder, der brugte det til depilation både i saloner og hjemme.

 1. Karamelsammensætning er meget let at påføre på den behandlede overflade.
 2. Med forbehold af procedurens teknik holder produktet ikke sig i huden.
 3. Der er ikke behov for at opvarme sammensætningen i hænderne i lang tid. Tværtimod kan det medføre klibning og gøre det vanskeligt at anvende. Umiddelbart fra krukken - på huden.
 4. Forskellige konsistenser betyder, at du kan vælge det nødvendige afhængigt af depilationsstedet, hårets længde og stivhed.
 5. Ved hjælp af en kombination af pastaer af forskellig plasticitet kan hårfjerning med rod opnås, hvilket gør efterfølgende procedurer enklere og mindre hyppige.
 6. Med ordentlig shugaring er der intet indgroet og knust hår.

Oasis sukkerpasta er et glimrende værktøj til depilation, hvilket giver et garanteret resultat fra den første ansøgning.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Tæt sukker pasta OASIS til shugaring 600 g

Rabat for OASIS mærke:

 • Rabat 5% ved bestilling fra 3.000 gnid.
 • 15% rabat ved bestilling fra 8.500 rubler.
 • Særlige betingelser for grossister

Vi giver en gave, når vi køber

Gratis levering fra 3.000 rubler!

Shugaring pasta skal genopvarmes. En nybegynder skal have en tæt pasta, fordi hvis han sidder fast, kan han fjernes med et lille stykke af denne særlige tæthed. Når alt kommer til alt, er en nybegynder til en shugaring altid bekymret, og spændingen øger ikke kun sveden, og hænderne kan også blive varme. Indeholder i sin sammensætning vitamin C, hjælper med at opretholde skønhed og sundhed i huden. Indeholder ikke citronsyre.

Anmeldelser af pasta til shugaring

 • 3
 • 5/5
 • 6
 • 12
 • 5/5
 • 23
 • 10
 • 5/5
 • 109

Shugaring pasta - betyder at fjerne uønsket hår fra hudoverfladen sammen med roden. Det er lavet på basis af sukker.

Typer af pasta til shugaring, afhængigt af konsistensen:

 • Blødt - i udseende ligner det kandiseret honning: Den er blød og hærder ikke helt. Velegnet til fjernelse af tyndt "fluff" hår ved anvendelse af bandage teknologi. Dette betyder, at pastaen påføres på kroppen med en spatel, og så påføres en klud eller papirstrip på den, hvilket bryder ned. Det bruges til at fjerne håret helt fra alle dele af kroppen. Værktøjet kan ikke bruges i varme lokaler, fordi det spredes.
 • Medium konsistens er et universelt middel til at fjerne blødt og hårdt hår ved brug af manuel eller bandage teknologi.
 • Tæt konsistens - pasta er designet til at trække hårdt hår ud, som ikke kan fjernes på andre måder. Velegnet til manuel teknologi. Det betyder, at den forvarmede pasta er påført kroppen og kommer ud med hænderne.

Typer af pastaer til shugaring sammensætning:

 • Baseret på sukker.
 • Baseret på fructose og glucose.
 1. Først opvarmes pastaen i en voksmølle eller mikrobølgeovn til ca. 38 grader.
 2. Det forberedte materiale påføres på kroppen og brydes ned med håret.

Effekten af ​​glat hud varer i 20-25 dage.

Shugaring pasta indeholder nødvendigvis sukker eller fructose, glucose, vand og citronsaft. Nogle produkter tilsættes æteriske olier og vitaminer for at supplere deres omsorgsegenskaber. I pastaen bør ikke være farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler, fordi de kan fremkalde allergiske reaktioner, hudirritation.

Vores database har allerede samlet 6 anmeldelser af pastaer til shugaring. Du kan også dele dine meninger med projektdeltagerne ved at tilføje en anmeldelse om shugaring-værktøjet fra din kosmetiske taske.

Glat hud med Oasis shaking pasta

Fjernelse af uønsket kropshår ved hjælp af shugaring er en populær kosmetisk procedure. Effekten af ​​dens gennemførelse afhænger i høj grad af masteruddannelsen og kvaliteten af ​​den sukkerpasta, der anvendes til dette. Karamelmassen skal være af en sådan konsistens, at hårene er godt indfanget, epileringsprocessen finder sted hurtigt, og resultatet holdes i lang tid. Alle disse krav er opfyldt af Oasis Shugaring pasta.

Sammensætning og fortjenester

Oasis pasta er designet til nem depilation af enhver del af kroppen. Dens sammensætning indeholder sådanne komponenter, der tillader ikke kun at fjerne uønsket hår, men også at gøre hudoverfladen blød og glat.

struktur

Grundlaget for kosmetiske produktbestanddele såsom:

 • vitamin C;
 • renset vand
 • fruktose.

Velegnet til shugaring konsistens af sukker pasta nemt omslutter hvert hår og fast holder det i klæbemiddel sammensætning. Dette tillader fjernelse fra roden første gang.

Til dine oplysninger! Tilstedeværelsen af ​​C-vitamin i sammensætningen til depilering (i stedet for citronsyre) gør dette produkt mere sikkert og mere allergisk.

Fordele ved Oasis

Fordele ved et produkt til udførelse af en shugaring:

 • brugervenlighed;
 • nem at fjerne
 • rod hårfjerning;
 • minimere sandsynligheden for indfødning af håret;
 • ingen irritation efter proceduren
 • bliver varmt hurtigt i hænderne;
 • sandsynligheden for allergi er mindst
 • Midler med forskellige tætheder udstedes, hvilket gør det muligt at afhente det nødvendige
 • Forbindelser af forskellig plasticitet fra Oasis-mærket kan kombineres med hinanden;
 • ingen bivirkning i form af brudt hår eller indgroede stænger
 • ingen smerte, når karamelmassen fjernes fra huden.

Til dine oplysninger! Karamelmasse af dette firma har tegn på produktkvalitet.

sortiment

Oasis pastaer er tilgængelige i en bred vifte. Deres brug gør det muligt at udføre proceduren så smidigt som muligt.

Ifølge konsistensen er Oasis Shugaring-sammensætningerne opdelt i følgende:

Betrukket

Det er beregnet til brug i shugaring bandage teknologi. Lim kan bruges til depilation, for eksempel på ansigtet. Nogle gange anvendes i kombination med andre typer sukkermasse, som har en mere tæt tekstur.

Central

Sukkerpasta med medium densitet kan bruges på store områder af kroppen - arme og ben. God applikation og en passende konsistens kan klare både hårdt hår og tyndt pistol hår. Og hårets længde kan være fra 0,2 cm.

tyk

Denne pasta af Oasis firma bruges til shugaring af en blid zone af dybe bikini og aksillære huler. Blandt de indlysende fordele - fjernelse af op til 90% hår fra den første ansøgning. Dette værktøj har plasticitet og elasticitet. Om nødvendigt kan den kombineres med blød eller medium.

korrigere

En praktisk tilføjelse til listen over produkter i virksomheden er korrekturlæserne. Det kan tilsættes til tykkere pastaer for at blødgøre. Dette er nødvendigt i tilfælde, hvor det er planlagt at behandle flere dele af kroppen. Du kan for eksempel kun erhverve en masse, der er tæt i konsistens, og derefter variere dens konsistens.

Til dine oplysninger! Korrigerende er egnet til arbejde med meget følsom hud. Den kan bruges i kølige lokaler uden at give hurtig indstilling.

Sukkerreaktion Oasis er det bedste valg til shugaring. Et garanteret resultat med korrekt brug og overholdelse af alle krav kan opnås ikke kun i salonproceduren, men også hjemme.

Hair lightening anmeldelser

Hvordan man behandler betændelse og rødme i huden, rødme i lysken hos kvinder