Sukkerpasta til shugaring "MARU"

Flere og flere kvinder foretrækker at fjerne uønsket vegetation alene. Det er meget mere praktisk og billigere end at besøge mesteren. Men så skal du vælge et kvalitetsværktøj til bekæmpelse af uønsket vegetation. Vi tilbyder dig en populær karamel - maru.

hun:

 • er tilgængelig. Intet problem, du kan købe i enhver butik eller ordre på den kosmetiske hjemmeside;
 • sikker. Sammensætningen omfatter fructose, vand og ikke mere. Du finder ikke kemiske farvestoffer, stabilisatorer, konserveringsmidler og andre komponenter. Derfor er shugaring pasta fra denne producent sikker for ejere af følsom dermis. Efter at have brugt det er der absolut ingen allergi;
 • bekvemt. Caramel medium konsistens. Så er maru sukker pasta indsat med hånd eller spatel. Alle vælger en bekvem teknik. Under alle omstændigheder er den positive effekt garanteret;

Hvordan bruges værktøjet?

Shugaring pasta er let at anvende. Før en session behandles overfladen med et antiseptisk middel. Om nødvendigt klippe hårene med en saks. Den optimale længde for en kosmetisk session er op til 5 mm.

Varm lidt op i dine håndflader eller i et vandbad. Påfør pastaen med en spatel eller hænder mod hårvækst. Lad huden stå i 2 sekunder. Derefter trækker den frie kant dramatisk i løbet af hårvæksten.

Om nødvendigt skal du behandle området igen for at afslutte hårfjerning. Fjern rester af et produkt med en fugtig serviet.

Der er ikke noget svært i shugaring. Det vigtigste - en positiv holdning og høj kvalitet pasta. Og produkterne fra firmaet Maru bare sådan. Og positiv feedback fra klienter bekræfter dette.

Shugaring pasta Maru

Proceduren for shugaring kaldes også persisk epilation. Denne procedure kom til os fra østlige lande og var glad for skønheden i post-sovjetiske rum. Udenlandske kosmetikproducenter producerer forskellige typer pastaer til shugaring, men på kosmetologimarkedet er der en pasta, der klare sin opgave for alle 100. Dette er en pasta fra den russiske producent MARA.

Mix MARA er lavet i overensstemmelse med GOST og har en helt naturlig sammensætning. Fås i en kortfattet stærk krukke på 400, 100 og 1500 gr. Beholderen er beskyttet af et kontrol klistermærke mod åbning og har et andet farve design. Hver klistermærke farve svarer til dens densitet pasta. Virksomheden MARU producerer 5 typer pastaer:

 • SOFT - blød pasta. God til at fjerne blondt hår;
 • SOFT PLUS på grund af sin bløde konsistens er fantastisk til store områder (for eksempel ben helt, hænder);
 • Mellemøsten har mellemstivhed, betragtes som universel. Anvendes i manuel teknik til alle dele af kroppen, egnet til begyndere. Tip: Mellemhårdhedspasta kan opnås ved at blande SOFT og HARD pastaer
 • HARD - hård pasta. Designet til ejere af hård, mørk vegetation eller meget følsom hud. Ideel til dybe bikini, antenner og underarms
 • HARD PLUS er designet til specielle områder - våd og varm. Egnet til blanding med andre typer sukkerpasta for at opnå den ideelle tæthed.

Pasta pris

Tætheden af ​​pastaen påvirker ikke prisen. Forskellen i omkostninger afhænger af beholderens volumen. For eksempel 400 gr. kapacitet vil koste omkring 650 r, 1000 - ved 1300r og 1500 gr. koster et gennemsnit på 1800 p.

Fordele og ulemper ved pasta

Shugaring med MAR pasta - en sikker procedure med effekten af ​​peeling. Sød pasta har et godt greb med håret og økonomisk forbrug - en lille krukke er nok i lang tid. Selv begyndere i denne virksomhed har ingen problemer med at anvende sukkerblanding, den er ideel til selvpilation, såvel som til professionel brug. Med regelmæssig brug af MAR produkterne bliver hårene tyndere, det er bekvemt at bruge det selv på alderen hud eller med stregmærker.

Sukkerblanding MARA har en tæt tekstur. Desuden er den korrekte pasta mindre smertefuld virkning på huden under påføringen.

Ulemperne omfatter kun procedurens varighed og kontraindikationer (graviditet, hudskader, åreknuder og diabetes mellitus).

Særtræk

Sammensætningen af ​​pastaen MARA ingen duftstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer - kun fructose, glucose og vand. Blandingen har en charmerende duft af karamel. Forskellige typer af pastaer kan blandes for at opnå et individuelt resultat. Også MARA pasta kræver ikke opvarmning, det er nok at ælte den nødvendige mængde sød blanding i dine hænder. Det klæber ikke til neglene ligesom andre typer pastaer (piger, der bruger shugaring derhjemme, klager ofte over dette).

Indsæt ansøgning

Før du anvender pastaen hjemme, er det tilrådeligt at dampe huden og skrubbe godt. Derefter skal du affedt huden område, som du planlægger at epilere ved hjælp af specielle MARA lotion, men du kan bruge chlorhexidin eller miramistin. Alkohol og peroxid er bedre at udskyde til andre formål. For bedre vedhæftning med huden før proceduren anvendes talkum, babypulver eller almindelig stivelse. Riv et lille stykke pasta og knead det i dine hænder, klumpen får en perlefarve - det betyder, at den er klar til brug. Påfør sukkerkuglen jævnt på det område, hvor du vil fjerne hår.

Det vigtige punkt: Du skal anvende blandingen mod hårvækst! Fordel hudens sammensætning med fingerspidserne.

Derefter, parallelt med huden, skærer du stærkt af pastaen for at vokse håret! Dette er meget vigtigt, så du vil undgå skader og blødninger på huden. For begyndere er det bedre at bruge bandage-teknologi, og efter at have gennemført flere sessioner, gå til manuel.

Det anvendte stykke af blandingen kan påføres mange gange, indtil du føler den karakteristiske "sticking" af pastaen, men normalt er en klump nok til et lår eller en skinne. Efter proceduren skal du tørre huden med lotion og fugtiggøres med creme. Efterladningspastaen vaskes let af med vand.

De første par dage bør afholde sig fra at besøge poolen, bade og saunaer, det anbefales ikke at solbade. På den tredje dag efter proceduren kan du anvende en skrubbe for at forhindre indfødning af hår.

Shugaring selv er den mest blide metode til at slippe af med uønsket hår. Pasta MARA er ideel til dette formål på grund af dets egenskaber. Sammenlignet med andre midler til sukkeraflejring giver MARA pasta en længerevarende virkning af glat hud. Sød blanding fra MAS vil glæde med glathed og velvetiness i op til fire uger!

Fordele og ulemper ved pasta til shugaring MARU

MARU shugaring pasta er lavet i Rusland og håndterer opgaven: fjernelse af overskydende hår fra kroppen. I modsætning til andre lignende produkter er den fremstillet i overensstemmelse med GOST og indeholder ikke kunstige additiver. Du kan købe det på et apotek eller indkøbscenter, og der er også mulighed for at bestille på den officielle hjemmeside.

Maru's shugaring pasta

MARU specifikationer

Produktet er produceret i krukker på 100, 400 og 1500 gr hver. Hvert låg har et særligt klistermærke, der beskytter det mod åbning indtil købstidspunktet. Følgende typer MARU pastaer er til salg:

 1. SOFT er designet til at bekæmpe bløde og lyse hår.
 2. SOFT PLUS bruges til shugaring af store hudområder, for eksempel ben.
 3. MIDDLE er brugt til hårfjerning af alle dele af kroppen og er perfekt til begyndere. Du kan få denne slags pasta ved at kombinere SOFT og HARD produkter.
 4. HARD er designet til at bekæmpe stive og mørke hår såvel som for ejere af for følsom hud. Med dette værktøj kan du opnå et glat bikiniområde, området over overlæben og de aksillære huler.
 5. HARD PLUS er det optimale valg til varme og fugtige hudområder. Det må blandes med andre typer pastaer for at opnå den ønskede produkttæthed.

MARU indeholder kun glucose, fructose og vand. Produktet indeholder ikke kunstige ingredienser og har en behagelig karamel smag. For at opnå en passende sammensætning kan kombinere forskellige typer pastaer. Anmeldelser af hver art er de mest positive.

Fordele og ulemper ved shugaring med MARU

Positive aspekter af brugen af ​​produktet:

 1. Peeling effekt på hårfjerning.
 2. For hårfjerning kræver en lille sum penge.
 3. Brugervenlighed, hvilket er vigtigt for begyndere.
 4. Den gradvise udtynding af hår på de behandlede områder af huden.
 5. Relativ mindre ømhed i proceduren.
 6. Naturlig sammensætning og behagelig aroma af pasta.
 7. Der er ingen grund til at opvarme produktet før epilering.
 8. Muligheden for gentagen brug af et stykke af midler.

Negative sider af shugaring med MARU: proceduren er ret lang. Derudover er der kontraindikationer for dens gennemførelse, for eksempel graviditet eller skade på huden. Glem ikke om diabetes og åreknuder.

Sådan bruger du MARU

 1. Damp huden og rengør den med en skrubbe.
 2. Påfør det behandlede område lotion MARU (Miramistin eller chlorhexidin).
 3. For god vedhæftning af huden med produktet, fordel babypulver, talkumpulver eller almindelig stivelse.
 4. Knead lidt pasta i hænderne, så det bliver perlefarve.
 5. Påfør huden på huden mod hårvækst og fjernelse af hår. Dette kan gøres på en af ​​måderne. For begyndere er de første få procedurer bedst at bruge bandage teknologi, så kan du gå til manuel. Nogle piger bruger en metal spatel til shugaring: de spred pastaen på huden, og derefter ryste i modsat retning for at fjerne produktet sammen med hårene.

Det samme stykke MARY kan påføres, indtil det bliver hvidt og begynder at holde fast. Dernæst skal du tørre huden med lotion og anvende en nærende creme på den. Overskydende pasta kan forsigtigt skylles med vand.

De første to dage efter proceduren kan ikke besøge bade, saunaer, svømmebassiner samt solbadning. På den tredje dag er det ønskeligt at skrubbe huden. Dette forhindrer indgroede hår. Generelt er shugaring en mild hårfjerningsprocedure, hvorved huden bliver smuk og glat.

Pasta MARU er fantastisk til både begyndere og fagfolk. Virkningen af ​​brugen varer op til en måned.

alt for shugaring
hud og voks
hårfjerning

Alt til shugaring

Shugaring pasta "MARU"

 • Sorter efter:
 • pris /
 • popularitet /

kontakter

Epilnice.ru © 2018 Alle rettigheder forbeholdes

Express shugaring kursus (en-dag)

I kursusets program:

Teoretisk del (1,5 timer)

 • Fordelene ved shugaring over andre metoder til hårfjerning.
 • Kontraindikationer til shugaring.
 • Sådan vælges en pasta til shugaring.
 • Hvad kan ikke gøres med sukkerpasta og hvorfor.
 • Anbefalinger til hjemmepleje klient.
 • Nødvendig liste over materialer guiden.
 • Protokol shugaring procedure.
 • Shugaring teknikker.
 • Medicinske aspekter af mesteren, desinfektion, sterilisering.
 • Omkostninger ved shugaring procedure.
 • Master Development Plan.

Den praktiske del - 5,5 timer

 • Sekvensen af ​​proceduren for shugaring på forskellige zoner.
 • Funktioner ved at arbejde med shugaring pasta.
 • Vi vælger pastaen baseret på teknikken til shugaring.
 • Valg af handsker, især arbejdshandsker.
 • Stående hænder.
 • Fasetestning på modeller i følgende områder - ben helt, dyb bikini, akselhuler.
 • Fased udvikling af shugaring teknikker fra den enkleste til den mest komplekse - bandage, spatel, manual.
 • Praktiske råd om valg af shugaring teknik til en bestemt zone.
 • Lære at blande pasta til arbejde.
 • Mulige fejl og måder at fjerne dem på. Fjernelse fast.

Den endelige varighed af træningen afhænger af antallet af studerende. Individuel træning i ekspresforløbet af shugaring er hurtigere i gennemsnit i 30 minutter.

Tilmelding til forudbetalt træning 50%! Efter færdiggørelsen udstedes et mastercertifikat

Alle modeller leveres, materialer leveres. Ved afslutning af et kursus udstedes certifikatet for epilnice. Du har også ret til yderligere træning efter træning i den første måned på ben og bikini.

Basic Shugaring kursus (3 dage)

I kursusets program:

1 dag Den teoretiske del - 3 timer

 • Hvorfor shugaring?
 • Kontraindikationer til shugaring.
 • Faser af hårvækst.
 • Måder at fjerne uønsket hår.
 • Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning.
 • Kontraindikationer
 • Home Care Tips
 • Problemet med hyperkeratose, hyperhidrose, hirsutisme. Årsager til udseende. Sådan arbejder du med sådanne kunder.
 • Histaminreaktion.
 • En særlig kategori af klienter - gravid.
 • Smertelindring Behovet for at bruge. Arter.
 • Medicinske aspekter af guiden. Sanping normer.
 • Protokol procedure professionel shugaring.
 • Nødvendig liste over materialer guiden.
 • Typer af sukkerpasta. De vigtigste kriterier for udvælgelse af kvalitetsprodukter til shugaring.
 • Hvad skal man vælge arbejde hjemme eller i kabinen?
 • Skridt til dygtighed - hvor skal man vokse i erhvervsmæssig stilling.

Den praktiske del - 2,5 timer

 • Sekvensen af ​​proceduren shugaring.
 • Vi vælger pastaen baseret på teknikken til shugaring.
 • Valg af handsker, især arbejdshandsker.
 • Stående hænder.
 • Udarbejder helt på fodsone-modellen

2 dage. Den praktiske del - 5,5 - 6 timer

 • Phased test på modeller i følgende områder: Ben helt, dyb bikini, underarms, hænder helt.
 • Funktioner ved at arbejde med shugaring pasta.
 • Praktiske råd om valg af shugaring teknik til en bestemt zone.
 • Lære at blande pasta til arbejde.
 • Mulige fejl og måder at fjerne dem på. Fjernelse fast

3 dage. Den praktiske del - 6 timer

 • Fasetestning på modeller på følgende områder: Fuld ben, Dyb Bikini (2 modeller), underarm.
 • Øge arbejdshastigheden. Vi arbejder på kvalitet.
 • Mulige fejl og måder at fjerne dem på. Fjernelse fast

Tilmelding til forudbetalt træning 50%! Efter færdiggørelsen udstedes et mastercertifikat

Alle modeller leveres, materialer leveres. Ved afslutning af et kursus udstedes certifikatet for epilnice. Du har også ret til yderligere træning efter træning i den første måned på ben og bikini.

Avanceret Shugaring kursus (5 dage)

I kursusets program:

1 dag Den teoretiske del - 3 timer

 • Hvorfor shugaring?
 • Kontraindikationer til shugaring.
 • Faser af hårvækst.
 • Måder at fjerne uønsket hår.
 • Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning.
 • Kontraindikationer
 • Home Care Tips
 • Problemet med hyperkeratose, hyperhidrose, hirsutisme. Årsager til udseende. Sådan arbejder du med sådanne kunder.
 • Histaminreaktion.
 • En særlig kategori af klienter - gravid.
 • Smertelindring Behovet for at bruge. Arter.
 • Medicinske aspekter af guiden. Sanping normer.
 • Protokol procedure professionel shugaring.
 • Nødvendig liste over materialer guiden.
 • Typer af sukkerpasta. De vigtigste kriterier for udvælgelse af kvalitetsprodukter til shugaring.
 • Hvad skal man vælge arbejde hjemme eller i kabinen?
 • Skridt til dygtighed - hvor skal man vokse i erhvervsmæssig stilling.

Den praktiske del - 2,5 timer

 • Sekvensen af ​​proceduren shugaring.
 • Vi vælger pastaen baseret på teknikken til shugaring.
 • Valg af handsker, især arbejdshandsker.
 • Stående hænder.
 • Udarbejder helt på fodsone-modellen
 • Arbejder ud på modellerne af følgende zoner: Ben fuldt ud 2-2,5 timer, total bikini 1,5 timer, arme fuldt 1 time, armhuler 30 minutter.
 • Arbejder ud på modellerne af følgende zoner: Ben fuldt ud 2 timer, total bikini 1,5 timer, arme fuldt 1 time, armhuler 30 minutter, ansigt 30 minutter
 • Arbejder ud på modellerne af følgende zoner: ben helt 1,5 h, bikini gennemsnit 1,5 h, bikini totalt 1,5 h, hænder 40 min, ansigt 20-30 min
 • Den teoretiske del (3 h) de unikke egenskaber af huden, hudens struktur og hår indgroede hår mere moderne klassifikation, at årsagerne til dannelsen af ​​indgroede hår, hjem kundepleje og forebyggelse af indgroede hår, og løsninger fjerne indgroede hår.
  Praktisk del (2,5 timer): total bikini, ben helt

Tilmelding til forudbetalt træning 50%! Efter færdiggørelsen udstedes et mastercertifikat

Alle modeller leveres, materialer leveres. Ved afslutning af et kursus udstedes certifikatet for epilnice. Du har også ret til yderligere træning efter træning i den første måned på ben og bikini.

VIP kursus "Master of shugaring og voks." Avanceret niveau

I kursusets program:

1 dag Den teoretiske del - 3 timer

 • Hvorfor shugaring?
 • Strukturen af ​​hud og hår.
 • Faser af hårvækst.
 • Måder at fjerne uønsket hår.
 • Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning.
 • Kontraindikationer
 • Home Care Tips
 • Problemet med hyperkeratose, hyperhidrose, hirsutisme. Årsager til udseende. Sådan arbejder du med sådanne kunder.
 • Histaminreaktion.
 • En særlig kategori af klienter - gravid.
 • Smertelindring Behovet for at bruge. Arter.
 • Medicinske aspekter af guiden. Sanping normer.
 • Protokol procedure professionel shugaring.
 • Nødvendig liste over materialer guiden.
 • Typer af sukkerpasta. De vigtigste kriterier for udvælgelse af kvalitetsprodukter til shugaring.
 • Hvad skal man vælge arbejde hjemme eller i kabinen?
 • Skridt til dygtighed - hvor skal man vokse i erhvervsmæssig stilling.

Den praktiske del - 2,5 timer

 • Sekvensen af ​​proceduren shugaring.
 • Vi vælger pastaen baseret på teknikken til shugaring.
 • Valg af handsker, især arbejdshandsker.
 • Stående hænder.
 • Udarbejder helt på fodsone-modellen

2 dage. Den praktiske del - 5,5 timer

 • Arbejder ud på modellerne af følgende zoner - ben helt, total bikini, hænder helt, armhuler.

3 dage. Den praktiske del - 6,5-7 timer

 • Arbejder ud på modellerne af følgende zoner: Ben helt, Bikini 2 modeller, Hænder helt, Armhuler.

4 dage. Den praktiske del - 3,5 timer

 • Udarbejde på modellerne af følgende zoner: ansigt, ben, bikini.

5 dage. Den teoretiske del - 1 time

 • Fordelene ved voksning af hårfjerning.
 • Voks klassificering, voksoversigt
 • Liste over materialer kræves master voks voksning
 • Kontraindikationer
 • Hjemmepleje klient
 • Hemmelighederne ved at arbejde med voks, især voksets arbejde på følsom hud

Den praktiske del - 5 timer

Arbejder på modellerne af følgende zoner: armhuler, ben helt, bikini, hænder helt.
Du vil lære at arbejde med forskellige typer filmvoks (varm og varm), voks i patroner. Du vil lære at vælge den rigtige voks til forskellige typer hår, vi vil fortælle alle hemmeligheder og træk ved at arbejde med voks.

6 dage. Den praktiske del - 1 time

 • På modeller af følgende zoner: bikini 2 modeller, ben helt 2 modeller, ansigt.

7 dage. Bio-tatovering og bikini design. Den praktiske del - 4 timer

Du vil lære: funktioner i implementeringen af ​​hver type bio-tatovering, den nødvendige liste over materialer til udførelse af bio-tatovering, hvordan man laver farve strækmærker i en glitter tatovering, en kombination af forskellige typer materialer i en tatovering.
Du vil lære at udføre grundlæggende typer af bio-tatovering og bikini-design: glitter tatovering (eller glitter tatovering) fløjl tatovering, tatovering pigment, flash tatovering uden en stencil

Tilmelding til forudbetalt træning 50%! Efter færdiggørelsen udstedes et mastercertifikat

Alle modeller leveres, materialer leveres. Ved afslutning af et kursus udstedes certifikatet for epilnice. Du har også ret til yderligere træning efter træning i den første måned på ben og bikini.

Mara shugaring pasta

Gel efter epilering "Black Currant" Action: hurtigabsorberende gel med en svag afkølingseffekt

Kosmetisk paraffin MARU er designet til paraffinbehandling. Inkluderet..

Lotion før epilering "MARU" er beregnet til rensning af huden før epileringsproceduren. Affedt og b..

Lotion efter epilering "MARU" er beregnet til behandling af huden efter epileringsproceduren. Fjerner rester..

Lotion mod indgroet hår "INGROWN UP" med frugtsyrer har en effektiv eksfoliering.

Mikro talkum er designet til at forberede huden til proceduren for epilering. Øger procedurens effektivitet.

Fugtighedsmælk "MARU" er beregnet til behandling af huden efter epileringsproceduren. Fugt og betingelser..

Ingen smerte - kølecreme for at reducere følsomheden af ​​huden under kosmetiske processer.

Sukker pasta blødhed. Designet til arbejde i handsker i et godt ventileret område.

Sukker pasta meget blød tæthed. Designet til manuel og bandage teknologi, såvel som til..

Sukker pasta meget tæt sammenhæng. At fjerne hår fra områder af hud med høj luftfugtighed..

Sukker pasta tæt sammenhæng. Designet til at arbejde i varme rum såvel som til masten.

Sukkerpasta medietæthed. Designet til at arbejde manual eller spalny teknik, i pro..

Sukkerpasta MARU PROFESSIONAL "SOFT" - en pasta til en shugaring med en blød konsistens, er beregnet til..

Sukkerpasta MARU PROFESSIONAL "SOFT +" - en pasta til en shugaring meget blød konsistens, beregnet..

Maru kosmetik Shugaring pasta - anmeldelse

Siden jeg rørte ved emnet for depilation, fortæller jeg om et andet indenlandsk mærke, Maru kosmetik (Moskva). Dette er åbningen af ​​2015, i starten var det meget budget, nu, da varemærket blev fremmet, steg priserne lidt.

Jeg købte i et af indkøbscenter i vores by, disse er de to søde, stilfulde krukker:

Vægten af ​​hver 400 g. Disse er de mindste, så pakker der 1 kg og 1,5 kg.

På disse små hætter spinder. Ingen beskyttende membran

På store dåser skal dækslet trækkes op. Derfor er det ønskeligt, at pastaen ikke strømmer til låget, ellers ville det være risikabelt at åbne neglene.

SAMMENSÆTNING: GLUCOSE, FRUCTOSE, WATER

Pastaen er lysegul, næsten gennemsigtig, med en karakteristisk sød lugt.

På købstidspunktet var jeg interesseret i ultra bløde og bløde pastaer, så jeg tog den tilsvarende tæthed: blød + og blødt. Mellem (mellem) og Hard (tæt) planlægger også at købe.

Pasta overraskede mig med en meget delikat plastikstruktur, det er meget behageligt at bruge. Fjerner hår vidunderligt.

Soft + I, der bruges på benene, efter behov, lettere komprimerer den. Blødt også, hovedsagelig på benene, hænderne og dels på en bikini.

Jeg kunne godt lide, at pastaen holder konsistensen godt, vedholdende, som det burde være.

Selvom det er prof. brand, til hjemme shugaring, det er også ret passende, disse tætheder kan bruges sammen med bandager.

Prisen, som jeg sagde, er ret overkommelig. Sådan en 400g. krukke 600r.

PS. Der er også midler til at pleje før efter depilation, men jeg ønsker ikke at ændre Arabien). Selvom talkum er stærkt rost, at det er mindre end i Arabien, tror jeg, jeg vil tage det på prøve ved muligheden.

[Redigeret af forfatteren den 26. marts 2016]

Sukkerpasta Maris - et godt valg til shugaring

I dag på kosmetologimarkedet er der mange forskellige pastaer til shugaring, hvilket undertiden gør det svært at vælge den eneste passende løsning. Ofte af denne grund forsøger mange kvinder at forberede et middel til at fjerne hår fra sukker og vand derhjemme, hvilket ikke altid lykkes med det samme.

For at slippe af med smerte og tvivl, når du vælger, vil Maris pasta, der er specielt oprettet i færdige forskellige konsistenser, professionelle og samtidig overkommelige, hjælpe.

Oversigt over pastaen

Til forskel fra kogte derhjemme er Sugar Paste Maris praktisk, fordi du ikke behøver uafhængigt at skabe og passe den nødvendige hårdhed. Det er nok bare at vælge midlerne til den krævede tæthed lige i butikken og starte proceduren med det færdige materiale. Udviklet så mange som 5 niveauer af Maris-pasta tykkelse, der passer til forskellige indendørs temperaturer og til behandling af alle dele af kroppen for at fjerne hår fra dem. De blødeste er velegnet til bandage teknologi, og de hotteste hænder eller fagfolk kan klare de hårdeste.

Sukkerblanding Maris gennemsigtig og elastisk. Nogle gange er det vanskeligt at få hårde typer af det fra en krukke med hænder, for det kan du have brug for en stav eller scapula.

Pasta Maris sammenligner sig positivt med den, der er tilberedt hjemme:

 • Du kan vælge den passende tæthed for enhver zone;
 • det er mere praktisk for begyndere (det er meget lettere at arbejde med det end med "hjemmelavet" pasta);
 • ingen opvarmning er nødvendig (hjemmelavet fryser og bliver for svært allerede ved stuetemperatur);
 • Maris beskadiger ikke huden, skrælvirkningen fra den er meget blid;
 • meget mindre smertefulde fornemmelser;
 • som del af kun fructose, glucose og vand uden kemikalier og smagsstoffer (ikke engang citronsaft, hvilket er vigtigt for personer med allergi);
 • pastaens rester vaskes af med rent vand;
 • du kan sole dig 6 timer efter proceduren;
 • billig selv i salon forhold;
 • efter shugaring med Maris pasta er der ingen pigmentering;
 • brugen af ​​dette værktøj er en god forebyggelse af yderligere hårgenvækst.

Den vigtigste garanti for en vellykket hårfjerningsprocedure er imidlertid den rigtigt valgte pasta Maris.

Hvordan man vælger

Når man køber en pasta, er det vigtigt at overveje, hvilken del af kroppen der skal behandles, fordi effekten direkte afhænger af densiteten af ​​de anvendte midler:

 1. Tæthed "0" (nul) er den blødeste, kun egnet til bandage teknologi.
 2. Tæthed "10" vil ikke tage groft, groft hår, da det er mere beregnet til bløde hår (ryg, underliv, arme, bryst, balder, lænder osv.). At arbejde med det kræver erfaring. Fremgangsmåden udføres strengt i handsker, ellers vil kroppens varme og så ikke for tyk sammensætning smelte og strømme.
 3. Tætheden er "20". Pasta er god til hårfjerning på hænderne, ryggen, brystet, ryggen, benene, maven, skinkerne. Disse zoner kan betjenes uden handsker. I bikini og armhuler området, vil du have brug for handsker og en spatel at rulle ud pastaen.
 4. Tæthed "30" - en universel mulighed blandt andre. Du kan arbejde som en handske med en spatel, og uden dem på områderne af bikini, hænder og underarms.
 5. Tætheden er "40". Dette er allerede en hård pasta, der er egnet til at fjerne groft hår eller ved høj temperatur indendørs. Du kan arbejde med handsker og uden dem, godt til "varme" hænder. Det er bekvemt at bruge til følsomme områder i armhulerne og bikini.
 6. Tæthed "50" er den hårdeste. Det bruges ofte af fagfolk, men hvis du har god erfaring med at udføre hårfjerning selv, kan du prøve, især hvis dine hænder er "varme".

Den mest egnede mulighed for håndlavet ydeevne betragtes som "30" og "40". Den første af dem kan bruges til at fjerne hår på benene, og hvis det er godt opvarmet, så på hænderne. Den anden vil gøre det godt med armhulerne og bikiniområderne, hvor blødere pastaer hurtigt smelter og strømmer.

Tip: Hvis håret er hårdt (for eksempel efter at have brugt en barbermaskine), skal massens massefylde være større, mindst "40". Tynde hår kan være med regelmæssig fjernelse ved hjælp af shugaring.

Sådan bruges

Før du begynder at bruge Maris pasta, skal du forberede det hudområde, der skal behandles. Dette gøres på samme måde som før du bruger en anden shugaringpasta (vask uden kosmetik, desinficerer huden, tørrer og sprinkler området med talkumpulver). derefter:

 • Påfør Maris pasta på det ønskede område mod hårvækst (således at sammensætningen trænger ind i porerne under indflydelse af kropsvarme, hvert hår indpakkes ikke kun over hele længden, men især ved bunden for at undgå brud og efterfølgende indvækst);
 • Dernæst med skarpe bevægelser rive den klæbende strimmel langs hårlinjen;
 • Du kan bruge det samme stykke af blandingen mere end én gang. Nogle gange kan det endda være nok til at håndtere benene helt.
 • Fjern pastaens rester med servietter, desinficer det behandlede område med lotion.

Pasta Maris kan virkelig gøre en shugaring ikke kun til selve fornøjelsen af ​​selve processen, men også til tilfredshed med den opnåede virkning.

anmeldelser

Katerina Ivanenkova, 26 år gammel. Jeg arbejder som kosmetolog og på det seneste har jeg set en markant stigning i kundernes interesse for at indsætte Maris. Jeg kan godt lide at arbejde med det selv, fordi jeg ikke behøver at bruge tid på opvarmning, og det sparer tid (både mine og klienter). Jeg forsøgte forskellige tætheder, og jeg kan sige at for mig personligt er enhver praktisk. Resultatet er altid fremragende, der var ingen klager.

Nadezhda Volkova, 30 år gammel. Jeg forsøgte i dag pasta Maris til hårfjerning på benene. Hvad kan jeg sige... forbruget er lille, en lille klump er ikke nok til en gang. Resultatet er i princippet tilfreds, selvom nogle små hår forblev. Men jeg tror, ​​at årsagen til dette er manglen på talkum, som hjælper pastaen til at "parre" med håret. Næste gang vil jeg gøre alt efter reglerne. Jeg er sikker på, at jeg ikke bliver skuffet.

Irina Kraeva, 22 år gammel. Jeg så en ven, der gjorde epilering på hendes ben og i armhulerne... hun gjorde det godt med denne pasta Maris, som jeg også ville prøve. Jeg købte top ti tåbeligt, men mens jeg var optaget, smeltede og flød alt, jeg måtte skyde alt tilfældigt. Så fandt jeg lige ud af, at den "tredive" universelle måtte tages. Nu vil jeg gøre alt rigtigt. Jeg vil virkelig have den samme glatte hud som en ven, og Maris pasta vil helt sikkert hjælpe mig.

Vasilisa Pryadchenko, 34 år gammel. For mig, der er vant til barbermanden (selvom jeg er vokset hurtigt efter dem), syntes det i første omgang, at jeg aldrig ville gå til sådanne henrettelser. Og jeg ville ikke selv købe penge til sådanne epilationer. Alt blev besluttet, da jeg gik på besøg til min søster (hun behandlede bare fødderne med Maris 'pasta). Hun overtalte mig til at lave et firma. Piger, jeg fortryder ikke! Jeg prøvede det på min arm, i begyndelsen var det lidt syg, fra uvant, men helt tolerabel. Og det er interessant, en eller anden måde eksotisk... Derefter var der ikke noget hår tilbage på min arm, alt var rent og glat. Nu skal du bare købe dig selv en pasta og nede med alle barbermaskinerne!

Anmeldelser shugaring pasta

Shugaring pasta - anmeldelser af mestre!

Vi spurgte vores kunder, hvilken slags pasta de vælger og hvorfor? Resultatet var at indsamle mange nyttige anmeldelser om sukkerpasta til shugaring.

Anmeldelser om pasta og kosmetik MARU, OASIS, GLORIA, Bare en shugaring

Plej produkter med alle mærker. Men på pasta - min favorit er bestemt Maru. Det meste af året Soft + og Hard, om sommeren i varme og høj luftfugtighed skifter jeg til Soft og Hard +. For mig er dette den perfekte kobling med håret, pastaens bedste plasticitet og bevarelse af arbejdsegenskaber. For nylig har jeg igen fået tre nye mærker af sukkerpasta til mig på prøve, og jeg forstår stadig, at jeg vender tilbage til Mar fordi Jeg har endnu ikke fundet et værdigt alternativ. Og selvfølgelig er oasen en korrigerende, uden at det er overhovedet ingen steder - min konstante følgesvend.

Jeg arbejder for Oasis. Efter Kanan er dette ikke en pasta, men et mirakel !! ))) Kanan er stadig tungt artilleri. )) Og oasen i mit sortiment er altid blød, medium og tæt. Oasis, nem at påføre, god hårfjerning, fleksibel, overkommelig pris), men efterlader klæbrighed på kroppen. Jeg prøvede Maru, på en eller anden måde arbejdede jeg ikke med hende.

Jeg bruger i mit arbejde 2 varemærker - Maru og Oasis. Jeg vælger disse mærker på grund af den stabile kvalitet og ydeevne af pastaen. For mig er de lige, Maru, den Oasis. Pasta meget lang bevarer sin plasticitet. Oasen har også en meget god korrigerende pasta, hvor du tilføjer et lille stykke, som du komfortabelt kan afslutte arbejdet uden at ændre eller forøge stykket, når du arbejder på store områder, f.eks. På dine fødder.

Jeg kan også lide Maru plejeprodukter og lotioner før og efter proceduren. Jeg bruger kun dem. Jeg bruger talkum fra oasen, det har temmelig store partikler, men tværtimod er det et plus, det gør sit arbejde (det samler overskydende fugt og ryster af, forbliver på huden til et minimum uden at tilstoppe det overskydende pasta). Jeg bruger oasen af ​​medium densitet, Maru software og software +

Jeg bruger 2 tætheder: den tætteste og blødeste. Ligesom en oase, og nu ligesom Just shugaring.

Jeg kan godt lide at shugaring meget ligesom hjælpeprodukter, de lugter lækkert, når de begynder at lave dem, de alle fejede straks op og sagde, de var seje, min hud var blød. og så videre Oasis pasta er god) anvendes på en eller anden måde lettere og spredes ikke overalt, generelt det samme hele tiden)

Ifølge materialerne bruger jeg mig selv Mar, pleje Mar og Gloria. For plejehjemmet kun Gloria, vil jeg gerne have mere variation. Maru fra prisen = kvalitetsforholdet. Oasis, efter min mening, svarer ikke til prisen, den er ikke stabil, og en meget stor kobling bliver hurtigt sukkeret. Maru er bedre i denne henseende, mere stabil, ikke sukker, men nogle gange med software + forlader regelmæssigt et stærkt klæbrig lag. Og så meget økonomisk pasta. Jeg bruger selv software og software +, software i en bikini er generelt perfekt. Mine herrer bruger stadig hårdt.

Jeg arbejder med Oasis pasta, fordi det er meget blødt! Meget plastik! Og ikke dubeyayushey arbejder på store områder som Sahara. Blødere for mig selv, jeg har ikke fundet. Desuden, fordi det har en korrigerende tæthed, er det muligt at forbedre i pastaens retning, der er blødere og blødere. Jeg bruger en tæt, blød og korrigerende. Blødt, det er bekvemt at arbejde på store zoner, tilføje korrektioner. Og på varme zoner tilsættes det meget lidt tæt. Denne pasta svarer til Maru, men det ser ud til at holde sig til klientens hud mere, og følgelig øges følsomheden af ​​proceduren, "kunderne" eksperimenterede uden at kende de mærker, der foretrak Oasis pasta. Ved makeup kosmetik er jeg en fan af Gloria. Meget behagelig duft af cremen efter, noget vand for at fjerne rester af pastaen, lotion før, de lugter virkelig godt og der er ingen lugt af græs eller sæbe. Cream efter behageligt at anvende. Det er økonomisk og der er en balance mellem, hvad det føles på kroppen og alligevel ikke fedtet og godt absorberet! Stor lotion fra indgroede hår, jeg forsøger aktivt at sælge det, fordi jeg selv ser resultatet af det på mine klienter. Gloria's chokolade skrubbe blev også forelsket i dens effektivitet, med små ikke-smeltende korn og olieagtige fornemmelser på huden efter skylning.

Vi håber, at anmeldelserne på pasta til shugaring praktiserende mestre vil hjælpe dig med at vælge sukkerpasta. Online-butikken MULTIBRAND SHOP SUGAR præsenterer 7 mærker af sukkerpasta til shugaring, så vi har ingen tvivl om, at du vil kunne vælge hvad der passer dig.

På den 3. Training Conference of Masters of Shugaring delte Akhmetshina Daria, ejer af tre virksomheder i shugaring, sin erfaring med at starte en forretning inden for shugaring.

Sådan starter du en shugaring mester? Hvad skal man vælge en privat praksis eller arbejde i kabinen? Vi fortsætter samtalen med Daria Ahmetshina.

Maris Pasta til shugaring

Shugaring Pasta Maris er et af de bedste midler til at fjerne uønsket hår. Denne metode stammede fra den fjerne fortid, da orientalske skønheder anvendte melasse for at give huden en delikat og fløjlsagtig udseende.

Maris værktøjer beskrivelse

Der er en bred vifte af kosmetiske produkter til shugaring. En af dem er Maris sukkerpasta. En vigtig positiv kvalitet af sæt Maris er, at både fagfolk og begyndere kan arbejde sammen med ham hjemme.

For dem der først ønsker at udføre depilationen alene, er det svært at vælge den rigtige mix-løsning, så producenten tilbyder kits i mini-pakker, hvor alle typer af dette værktøj præsenteres. Lad os fortælle om dem mere detaljeret.

Maris præsenterer en række værktøjer, hvor det er nemt og behageligt at arbejde. Der findes en specifik type for hver kropsregion:

 1. Maris bløde konsistens anvendes på områderne af hænder, ansigt, ben og skinker.
 2. På bikiniområdet er effektiv pasta af mellemtykkelse. Den kan også bruges af begyndere til fodsonen.
 3. Værktøjet med tæt konsistens anvendes i armhulerne, men det skal strækkes i varme hænder, før det påføres kroppen.
 4. Massiv pasta anbringes på bikiniområdet (temperaturen må ikke være under + 30 ° C).
 5. En meget hård pastaekonsistens er effektiv i bikiniområdet ved temperaturer over + 38 ° C for mestre med "varme hænder".

Masseforbrug til 1 procedure er ca. 40 g.

Maris firma producerer produktet i beholdere af forskellig mængde og under forskellige tal, hvilket indikerer pastaens konsistens. Prisen på en krukke pasta varierer omkring 500 rubler.

En række kosmetiske produkter er klassificeret som følger:

 • 0 - Den blødeste sammensætning, som er beregnet til brug af bandage teknologi til hårfjerning;
 • 10 - bruges til genskæring og fjernelse af dunhår;
 • 20 - blød komposition, men tykkere end Maris 10. Dette er den mest populære blanding, som du kan fjerne hår fra alle dele af kroppen;
 • 30 - universel mulighed
 • 40 - sammensætningen har en høj densitet og anbefales til arbejde i varme rum;
 • 50 - den sværeste løsning, som normalt bruges af fagfolk.

Disse pastaer kan blandes sammen under proceduren. Videoen herunder viser, hvordan du gør det korrekt:

Ud over sukkerblandingen af ​​forskellige teksturer frigiver varemærket en bedøvelsesgel. Efter påføringen af ​​gelen vil proceduren være mindre smertefuld. Området Maris tilbyder at bruge lotion, der ikke indeholder alkohol, hvilket ikke fremkalder tørring ud af huden. De bruges til at affedt huden før proceduren. Sukker depilation kit indeholder engangshandsker, spatler og klud.

Du kan også købe færdige kits:

Positive kvaliteter

En blanding af Maris har flere fordele:

 1. Kræver ikke opvarmning, hvilket sparer tid betydeligt. I modsætning til voksprocedurer er det sikkert at bruge.
 2. Sammensætningen af ​​Maris omfatter kun naturlige stoffer (glucose, fructose, vand), så værktøjet ikke forårsager allergiske reaktioner.
 3. Det har flere typer tekstur, som er praktisk at vælge. Det er økonomisk at bruge. Den samme del af pastaen kan bruges på forskellige dele af kroppen, indtil den taber dens elasticitet. Rester fjernes let fra kroppen med en klud fugtet med varmt vand.
 4. Godkendt til brug under graviditet.
 5. Efter ansøgning opstår ikke et sådant ubehageligt fænomen som indfødning af hår.
 6. Fjerner hår af enhver type: lang og hård, dun og kort.
 7. I forbindelse med hårfjerning er pærerne beskadiget, hvilket yderligere bidrager til langsommere hårvækst. Sukker karamel hjælper med at fange hårene i bunden og forhindrer dem i at bryde af.

Ved hjælp af Shugaring Maris kan du nemt og nemt slippe af med uønsket hår og rense huden fra døde og døde hudstykker.

Sugaring kaldes ofte sukker, persisk hårfjerning. Sukker depilation er en populær og populær procedure. Denne metode til hårfjerning opretholder effekten af ​​ren og glat hud i en måned. Det er sikkert, fordi infektion er usandsynligt, fordi sukker sirup er skadelig for mange bakterier.

Anvendelsesmetoder

Vilkår for brug pasta Maris:

 1. Før du anvender produktet, er det nødvendigt at rengøre og affedt huden, hvor shugaring vil blive udført, og stænk let med talkumpulver.
 2. Tag et lille stykke af stoffet og blødgør det i dine hænder for bedre påføring på huden.
 3. Blandingen påføres kroppen mod hårvækst.
 4. Fjern en skarp bevægelse af hårvækst, trækker huden på stedet for hårfjerning.
 5. Vask rester af stoffet med varmt vand og tør dem tørre.
 6. Tør det behandlede område med et bakteriedræbende middel.
 7. Efter tørring, belægge med en nærende, anti-inflammatorisk eller fugtgivende creme.

Før sukkerblandingen påføres, skal krop og hænder være tørre. Ved høj smertefølsomhed skal en bedøvelsesgel påføres 1 time før proceduren. Hårets længde må ikke være mere end 5 mm. Afhældning skal udføres i gummihandsker. Kosmetisk produkt fra pakken for at tage et rent værktøj.

Til shugaring kan du bruge blandingen og hjemmelavet, men de vil få forskel fra pasta Maris. Husholdningsmasse kræver obligatorisk opvarmning før brug, hvilket ikke er særlig praktisk. Der er svært ved at skabe den ønskede tæthed af sukkerblandingen derhjemme. Der vil ikke være sådanne problemer, hvis du vælger Maris kosmetiske produkt, som er meget praktisk og økonomisk at bruge.

Maris Shugaring: En gennemgang af Depilatory Sugar Paste

Det er sket fra oldtiden, at skønhedsstandarden er minimal eller ubetydeligt hår. Desværre har ikke alle naturen tildelt denne "mulighed". For dem, der er trætte af den konstante procedure for barbering eller plukning af hår eller øjenbryn, af hårdt og tykt hår og ønsker at vende tilbage skønheden og komforten, vil shugaring være en ægte frelse!

Relevansen af ​​shugaring

Alt det retfærdige køn, uden undtagelse, drømmer om en glat og glat hud uden uønsket vegetation. I dag er der mange måder at slippe af med hår. Det kan være procedurer med brug af forskellige urter, olier, voks...

Maris shugaring er i stand til at klare kede hår ikke kun i bikiniområdet, men kan effektivt rette øjenbrynslinjen. En ganske vanskelig og intim depilering kan derfor kun overlades til en specialkosolog. For at udføre opgaven med sådan kompleksitet skal skibsføreren være tilstrækkeligt erfarne og dygtigt anvende en speciel spatel. For nylig er proceduren for shugaring mere og mere interesseret i mænd. Og genstanden for opmærksomhed bliver også ikke kun ansigtet.

 • barbering er stadig en simpel, hurtig og sædvanlig måde for russerne at fjerne uønsket vegetation. Sammen med sådanne fordele har den flere ulemper. En sådan depilation har naturligvis ikke en langvarig virkning. Den øgede chance for skade på huden og tørreffekten - kan også tilskrives kun minus. Når du bruger en barbermaskine, bliver håret meget hårdere og vokser hurtigere. Efter depilation med maris pasta gennem shugaring, vil hårene blive tyndere og vokse mindre. Det vigtigste er, at i intervallerne mellem shugaring procedurer med maris pasta du ikke brugte en barbermaskine;
 • voksaflejring sker med varmt voks ved hjælp af et værktøj. Opvarmet voks i små mængder pålægger det behandlede område i retning af hårvækst. Efter hærdning af voksen fjernes den ved en skarp bevægelse af hånden i modsat retning af hårvæksten. Fordelene ved sådanne handlinger: gennemførelseshastigheden, håret vokser ikke mere end to uger efter. Ulemperne er følgende: voks bliver brugt varmt, hvilket beskadiger hud, hårbrud, hårfollikel under huden, smertefuld procedure og som følge af langvarigt ubehag og hudirritation;
 • En elektrisk afskærmningsanordning fjerner tilfældigt hår fra overfladen af ​​huden. Ofte bryder de dem, og som følge heraf får vi håret indvækst. En smertefuld procedure giver ikke altid et positivt resultat og glathed i huden.

For dem der går på ferie og sparer tid, og også vil se godt ud på et hvilket som helst tidspunkt af dagen i lang tid, er shugaring med brugen af ​​maris pasta den ideelle løsning, der er alternativ til procedurerne fra listen ovenfor.

Fordele ved maris

Det ville ikke være irriterende, men fakta forbliver - blodcirkulationen og stofskiftet i menneskekroppen: i den varme årstid forekommer der meget hurtigere end om vinteren, og håret vokser hurtigere. Derfor vil shugaring med pasta maris på dette tidspunkt være meget velkommen.

 1. Kosmetisk produkt har høj effektivitet og brugervenlighed. Værktøjet er let og praktisk at bruge. Resultatet opnået efter påføring af pasta maris, vil retfærdiggøre al den indsats, der er brugt på denne procedure. I 3-6 uger vil du blive skånet af den irriterende procedure for barbering eller plukning af hår, din hud vil være glat, silkeagtig og uden irritation. For holdbarhed af effekten, har huden brug for en vis omhu, og ikke kun på dagen for proceduren. Konstant opmærksomhed og omtanke om din egen krop er en langsigtet investering i fremtiden, hvilket er ubemærket i dag, men meget mærkbar efter en vis periode. Efter 5-10 år vil du være taknemmelig for, at du ikke er doven i dag;
 2. I modsætning til voks eller cremer til hårfjerningsproceduren er sukkerpasta maris hypoallergen, fordi den kun indeholder tre naturlige ingredienser (forskellige typer indeholder forskellige proportioner): glucose, fructose og vand uden citronsyre og farvestoffer. Denne type sukker candy behøver ikke yderligere opvarmning, og dermed skades ikke huden. Skader ham ikke;
 3. Når håret er for langt og tykt, strækker det sig bag pastaen, mens det forårsager smerte. Derfor, før proceduren, skal du bringe håret i en moderat længde. Mere tæt pasta anbefales til brug ved arbejde med bikini og underarms
 4. Økonomi i brug. Ved hjælp af en lille klump pasta kan du fjerne hår i et ret stort område;
 5. Fremgangsmåden er mindre smertefuld end andre former for hårfjerning og er helt sikkert for huden. Forbrændinger og langvarig irritation er fraværende efter påføring. Selv med følsom hud forsvinder rødmen efter et par timer. Ca. fem timer efter proceduren kan du prale af en helt glat hud i en ny badedragt på stranden;
 6. Acceptabel bortskaffelsesomkostninger ved hjælp af sukkerpasta: meget billigere end laser eller foto hårfjerning;
 7. Alsidighed. Værktøjet sammen med depilation udfører skrælning af huden, hvilket eliminerer døde celler, hvilket gør det sundt og glat. For hver zone er der mulighed for at vælge et kosmetisk produkt med en ideel tæthed for denne zone.

Applikationsfunktioner

Sukkeraflejring af huden fjerner forsigtigt hårsækkene og er mere blid i forhold til voksaflejring. Professionel sukkerpasta Maris er ifølge sin konsistens og egenskaber opdelt i flere typer til at arbejde i de tilsvarende områder af kroppen:

 • Den blødeste for erfarne mestre af bandage-teknologi er designet til brug på benene, brystet og maven og zonen fra skuldrene til skinkerne;
 • blød maris konsistens indebærer håndtering af benene på en manuel måde ved hjælp af handsker;
 • blødt, men mere tæt i konsistens end det ovenfor nævnte, giver mulighed for brugen af ​​bikini på benene og i zonen. Leader i popularitet, egnet selv for begyndere, året rundt brug er tilladt;
 • medium tæthed til brug i bikiniområdet. Det er tilladt at arbejde uden handsker og i den varme årstid;
 • Maris pasta, tæt i konsistens, er beregnet til kun at bruges til armhulerne og bikiniområdet og i et rum med høj omgivelsestemperatur.

Med det korrekte valg af typen pasta til et bestemt hudområde er forbruget af pasta minimal. Vær opmærksom på hårets stivhed og tykkelse. Antag, at for depilering af underbenet og området omkring det er 50 gram nr. 10 pasta tilstrækkelig. Dette er den blødeste pasta.

Ved en stuetemperatur på 27 ° C behøver værktøjet ikke yderligere opvarmning og gør sit job "perfekt godt" uden at beskadige huden. Anvendelse af pastaen mod væksten af ​​hår og fjernelse af deres vækst og parallelt med huden, vil du bruge den korrekte depilation. Efter påføring på kroppens arbejdsområde opvarmes maris fra kroppens varme og trænger ind i alle porerne og klæber håret på bunden og ikke fra overfladen af ​​huden. Således er et stykke hår udelukket.

Et kosmetisk produkt i en dåse skal forblive sterilt og skubbe op en ny mængde pasta med et sterilt eller rent instrument eller med en ny handske.

Ved langvarig brug vil tykkelsen af ​​håret gradvist falde, rødderne svækkes, og derfor bør pastaens massefylde ændres.

anbefalinger

For økonomi af midler er det fordelagtigt at købe pasta i store mængder. At arbejde med en spatel er ikke den nemmeste procedure. Ikke alle nykommere kan klare det. Den manuelle arbejdsmetode kræver også viden i anvendelse. Brug af handsker kan klæbe mellem fingrene, hvilket komplicerer arbejdet og øger ulejligheden. For mere information om hvordan man arbejder med sukkerpasta findes i artiklen om teknikker til udførelse af shugaring.

Depilation voks i patroner

Hårfjerning mellem skinkerne