Skal jeg barbere lysken

Var det værd at barbere lysken til en mand? Meningerne i denne sag varierer meget. Nogle mener, at det, der er givet af naturen, bør forblive uberørt. Andre, det, barberede lyskeområde af manden taler om hans hygiejniske.

Fordele og ulemper

Fordele ved barbering:

 • Barbering lysken hjælper med at slippe af med den ubehagelige lugt i varmt vejr.
 • Sex organer vil se større ud.
 • Med oralsex vil barberede kønsorganer ikke forårsage ubehag for din partner.
 • Der er mindre chance for at få urinvejsinfektioner, da bakterierne kan gemme sig, bare på hårene.

Ulemper ved barbering:

 • Du skal vide præcis, hvordan du korrekt udfører denne procedure og ikke skære dig selv.
 • Håret vokser hurtigt tilbage og begynder at prikke, hvilket forårsager irritation og kløe i lyskeområdet, hvilket forårsager meget ubehag. I varmt vejr kan dette bidrage til udviklingen af ​​pustler inden for irritation.
 • De små regrownes hår kan vokse ind i huden, som et resultat af hvilken en subkutan abscess kan udvikle sig, som kun kan helbredes under operationen. En abscess er meget smertefuld og kan påvirke gangen. Det har udseende af en oppustet bold, som er smertefuld at røre ved, og der er mærkbar rødme og hævelse på skadestedet.

Skal jeg barbere lysken

Hår i lyskeområdet leveres af naturen som beskyttelse mod infektion i urinrøret. Men frodig genital vegetation kræver ærbødig pleje. Det er nødvendigt at observere hyppige hygiejneprocedurer. Hvis dette ikke sker i håret, starter bakterierne, som vil flytte glat fra håret til urinrøret, og infektionen vil begynde at udvikle sig. Faktisk for svampe og bakterier vil et sådant miljø være meget velegnet til levesteder og reproduktion.

Manden selv skal beslutte, hvad man skal gøre med håret i bikinizonen. Selvom ofte i denne sag spiller en vigtig rolleudtalelse for kvinden. Kvinden betragter barbering fra sit synspunkt. Nogle mennesker tror, ​​at det er bedre at barbere, fordi når du har sex, vil håret ikke forstyrre og forårsage ubehag. Andre, tværtimod, tror at håret farvestoffer manden, giver ham maskulinitet.

Hvis en mand alligevel besluttede at barbere bikiniområdet, så skulle han kende et par punkter:

 1. Barbering bør ikke vælges meget skarpt, da dette kan medføre kønsgødning af kønsorganerne.
 2. Hvis håret er meget langt, skal du først klippe det med en saks. Sax skal bruges, ikke meget lille, for ikke at røre ved noget med dem. Også til dette formål, perfekt maskine.
 3. Barbermaskinen skal vaskes efter hver bevægelse.
 4. Til barbering kan du bruge både specielle geler, cremer og skum samt regelmæssig hygiejnisk sæbe.
 5. For at fjerne hår, kan du bruge specielle depilatory cremer. De kan købes hos enhver husstands kemikaliebutik. Disse cremer blødgør håret i en vis periode, så håret nemt kan fjernes med en spatel.
 6. Hvis du ikke kan barbere dig godt, er der specielle saloner til dette, hvor de leverer denne service.
 7. Hvis du er irriteret med hyppig barbering, kan du bruge laser depilation, som vil hjælpe med at slippe af med hårvækst i mindst en måned.

Ud fra et medicinsk synspunkt er måske den bedste mulighed ufuldstændig barbering af håret, men kun en delvis trimning. Dette vil hjælpe med at give kønsorganerne et pænt udseende. Det eliminerer også risikoen for indfødning af håret under huden, med mulig udvikling af en abscess, irritation og kløe. Reducer antallet af avlssvampe og bakterier. Rid af ubehagelig lugt i varmt vejr. Trimming er ikke nødvendig for at udføre så ofte som en tæt barbering.

Under alle omstændigheder, hvordan man skal håndtere håret i lyskeområdet for at bestemme manden selv.

Skal en mand barbere sin lyske?

Skal en mand barbere sin lyske?

Det hele afhænger af hans personlige præferencer. Generelt med hensyn til glat hud i lyskeområdet er det meget behageligt, behageligt og mere æstetisk. Plus, piger kan ikke lide krøller på de steder, der har sig selv, de mænd. Nogle vil sige, at en bonde skal være der som en bonde. Men parallelt er tanken på ren og glat hud. Ingen af ​​sig selv skylder noget for nogen. Og det drejer sig ikke kun om mænd. Noget af vanen kan ikke være uden hår i lysken. Ulemper begynder på det tidspunkt, hvor der opstår en lille børstehår. På dette tidspunkt, alle med uvant at begynde at mærke kløen, men ikke stor. Det er overflødigt, når det gælder intima, at barbere sig. For en kvinde, som for en mand, tilføjer en skaldet lyske effekt. Desuden ser det lange æstetiske hår ikke meget æstetisk glædeligt, når de findes på gulvet i toilettet eller i badeværelset selv.

Dette intime øjeblik må en mand identificere med sin kæreste, så begge var tilfredse.

Det forekommer mig, at du stadig ikke skal barbere jævnt, men du kan klippe den med en saks eller en maskine - og det ser neiner ud og hygiejnen er lettere at vedligeholde.

Selv om en mand ønsker det, kan han barbere enhver, der kan fordømme ham undtagen mænd i fabrikkens bad? :)

For at slippe af med vegetationen i lysken på en mand eller ej er hans egen virksomhed, har han kun ret til at beslutte.

Hvis vi snakker ud fra et æstetisk synspunkt, vil jeg gerne have mænd til at holde øje med sig selv i lyskeområdet (det samme, jeg tænker på armhulen og ansigtshår).

Der er situationer, når du barberer håret i lyskeområdet - kan ikke lide en mand, så kan du ikke barbere håret, men skær det forsigtigt med en sakse.

Skal ikke. Dette er hans forretning)) Han vil - han barberer, vil ikke - han barberer ikke. Jeg kan ikke lide ren barberet lyske. Alligevel er han en mand, ikke en dreng.

Hvem kan lide barberede mænd fra mændene, de barberer, som ikke kan lide, de gør det ikke. Men jeg synes. at det her er mere på en måde. Og ofte skubber kvinder deres mænd hen imod dette. Pass sikkert denne hobby snart.

Her efter mandens skøn og hans lidenskab. For mig, ikke fundamentalt, barberer en mand lysken eller ej. Det vigtigste er, at han opretholder hygiejne på et intimt sted. Og hår er den anden ting. Jeg tror, ​​at en mand ikke behøver at barbere sin lyske.

Jeg tror, ​​at dette er forretningen for enhver mand - at barbere eller ikke at barbere. Hvis han føler sig utilpas af det faktum, at han f.eks. Skræber sin lyske, skal han ikke barbere sig. Hermed vil hans kone eller kæreste ikke elske mindre.

Meget sart spørgsmål

Hvis en mands hår kommer i vejen - så hvorfor ikke?

Selvom mænd i de fleste tilfælde er stolte af deres hårdhed

Og barber ikke lysken. Medmindre en elskede kone spørger

Men generelt er det valg af enhver mand - at barbere eller ikke at barbere.

Jeg tror, ​​at jeg ikke behøver at barbere, men hvis han vil have det eller en pige eller mor, så er det i princippet muligt.

Men seriøst tror jeg, det er bedre ikke at, som de bliver grovere, måske kan irritation også gå.

Min unge mand er barbering. Han siger at det er så hygiejnisk og mere behageligt, især i varmen, er der mindre sved. Han fortalte mig, at Bedouinerne i Steppes altid barberet deres hår i lysken. Og at han ikke holder sig til mode, er hans største bekvemmelighed hans egen. Så lad mændene selv bestemme, hvordan de foretrækker det.

Selvfølgelig bør det ellers ikke accepteres på betjeningsbordet, hvis abdominal kirurgi skal være (den mest almindelige, sandsynligvis, blindtarmbetændelse såvel som inguinal brok osv.). En gammel mand må selvfølgelig ikke barbere sig, men fange buzz at han vil blive udført af en sygeplejerske. Tidligere barberede svømmere for at reducere kroppens modstand i vandet. Nu bruger de specielt udstyr - overalls. Der er sandsynligvis ingen andre alvorlige grunde til at barbere en manns lyske.

Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor

Skal en mand passe på et intimt område?

I stigende grad tænker mænd om, hvorvidt de bør barbere håret i bikiniområdet. Bikini-zonen, herunder ryddet op, er oftest barberet af den kvindelige halvdel af planeten, for en mand er dette mindre naturligt. I dette tilfælde adskiller udtalelsen om tilstedeværelsen af ​​hår i lænden hos en mand og kvinder sig. Nogen mener, at en ren, velplejet bikinizone er mere behageligt, og nogen mener, at hår er et tegn på maskulinitet, og du bør ikke miste det. Har jeg brug for at barbere lykken hos en mand. det er op til ham.

Barbering eller forlade

Selvfølgelig er spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere håret i lysken, og hvorfor det er værd at lave, bestemt af en bestemt mand. Men hvis du ikke havde nogen sådan erfaring før, og der ikke er noget at sammenligne med, så kan du prøve nye fornemmelser. Det vigtigste er at gøre alt rigtigt, så resultatet er godt.

Taler om alle fordele og ulemper, er det værd at bemærke, at mange piger understreger, at en partner kan få mere opmærksomhed på deres intime zone, hvis vegetationen er pænt trimmet eller fjernet overhovedet. Mest understreger, at penis uden en cirkel i form af tæt vegetation ser mere ud, hvilket utvivlsomt giver den stærke halvdel af menneskets tillid til sig selv og deres seksuelle evner.

Selvfølgelig er det blandt pigers meninger det værd at fremhæve og strengt negativt. Nogle af repræsentanterne for det retfærdige køn en mand opfattes som en brutal mand, som skal have en naturlig hårlinie, der er fremragende i ham. Glem ikke at tilstedeværelsen af ​​hår i ljummen hjælper din feromoner til at sprede mere aktivt.

En yderligere ulempe, hvem hviler dem, der ikke er indstillet på en velplejet bikini zone til en mand. er skørhedens skrøbelighed. Den voksende mangelfulde vegetation vil medføre problemer for begge parter. Samtidig er ikke alle mennesker klar til at overvåge sit bikiniområde løbende. Derfor sker der oftest barbering fra sag til sag.

Glem ikke, at holdningen til lysken uden hår kan variere afhængigt af en bestemt persons kulturelle værdier. For nogle nationaliteter er vedtagelsen af ​​et sådant emne til diskussion fuldstændig uacceptabelt. Den bedste løsning ville være at tale om dette emne med din partner og træffe en fælles beslutning.

Barber til højre

Hvis du beslutter at barbere bikiniområdet, skal du gøre det rigtigt. Så du vil undgå ubehagelige konsekvenser som irritation og indgroede hår. Vær ikke bange for, at der er en række regler, det betyder ikke, at du har brug for kvalifikationen af ​​mesterens intime hårklipp til at klare maskinen og hårene på din egen krop.

Hovedregelen, især hvis du gør det for første gang, er manglen på hast. Det er tilrådeligt, at du har mindst en times fritid. Efter flere gange kan du allerede udfylde din hånd, og lyskalberingen udføres meget hurtigere.

Det første skridt er at skære håret i lysken til optimal længde - ikke mere end en halv centimeter. Det er muligt at udføre en frisure eller trimmeren eller manicure saks. Med den anden mulighed skal du være forsigtig, fordi sandsynligheden for skade er højere. Men dette trin er nødvendigt, fordi ellers kniven på barbermaskinen bliver stump meget hurtigt, plus det bliver konstant tilstoppet med hår.

Hvis du har tid nok, anbefales det først at tage et brusebad for at dampe ud i huden. Dette vil opnå den bedste effekt. Før du barberer, brug en speciel gel til dette. Det er bedre at vælge muligheder for følsom hud. Komponenterne i disse produkter hjælper med at blødgøre håret, hvilket påvirker enkelheden ved dens fjernelse.

For at barbere lysken skal du kun bruge nye skarpe razorer. Når du bruger gamle knive, er du garanteret at tjene irritation. Efter hver bevægelse glem ikke at skylle barbermaskinen. Hårfjerning mellem knivene giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udføre proceduren.

Før du barberer, skal du ikke glemme at lave et "kort" af din hudaflastning. Brug lette bevægelser for at fjerne lyskehår. Huden med behovet for at stramme. Dette gør barbering nemmere og sparer dig for nedskæringer.

Efter afslutningen af ​​barberingen er det nødvendigt at vaske lysken grundigt for at fjerne resterende skum og hår. Efter proceduren tørres huden forsigtigt tørt med et frottéhåndklæde, og på toppen af ​​det er dækket med en særlig efterskæringsgel. Dette beskytter dig mod irritation og giver din hud mulighed for at komme sig hurtigere.

Professionel sag

Glem ikke, at bikini-zonen ikke behøver behandles uafhængigt. Moderne skønhedssaloner tilbyder lignende procedurer ikke kun for kvinden, men også for den mandlige del af befolkningen. For en vis mængde er mesteren i stand til at lave forskellige intime hårklipp. Til dette har du brug for:

 • Vælg den rigtige salon. Du kan læse anmeldelser om forskellige steder i din by og vælge den mest egnede mulighed for dig selv ved at lave en aftale.
 • Nogle eksperter anbefaler, inden de skal have sex for at beskytte sig mod mulige pinlige situationer.
 • Før man går på salonen, skal man tage et bad. Hygiejnen er ikke blevet annulleret.
 • Ved ankomsten til salonen er det nok at slappe af og betro din krop til mesteren.

Glem ikke, at der foruden barbering er masser af andre muligheder for at udstede et bikiniområde. Mange saloner tilbyder for mænd voksning. Med denne depilation kan du i lang tid få glat hud. Derudover har hver metode sine ulemper. Voksning er en ganske smertefuld procedure.

Hvorfor så gør det, kan du spørge. Faktum er, at efter det kan du ikke tvivle på din "renhed" i flere uger. Efter sådanne hårfjerning bliver vegetationen ofte blødere, og det bliver lettere at fjerne.

Glem ikke at hårfjerning i bikinizonen for mænd kan dikteres ikke kun af hans ønske eller partner. En række medicinske interventioner, herunder operationer, kræver noget træning, især ljummen skal være berøvet hår. Hvis en sådan procedure ikke er obligatorisk, skal du bygge på dine følelser og overbevisninger ved at vælge den rigtige løsning.

Skal jeg barbere lysken hos en mand eller ej: fordele og ulemper

For få årtier siden var en mands hår over hele kroppen et tegn på maskulinitet. Hvem ville have troet, at efter lidt tid ville barbering af forskellige dele af kroppen komme i mode? Og hvad er mest overraskende, er moderne mænds hår fjernet overalt - på brystet, benene, armhulerne og lysken. Er dette normalt, og hvorfor er det overhovedet nødvendigt?

Skal jeg barbere lykken hos en mand: Hvorfor og hvorfor?

De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn mener, at kun kvinder bør gøre dette. Men tendenser er ved at ændre sig, og hvis du vil være velplejede, bliver du nødt til at slippe af med vegetationen på nogle steder.

Af en eller anden grund tror mange mennesker, at kun jordbæraktører barberer dette område. Det er ikke sådan, flere og flere mænd har travlt med at slippe af med vegetationen og ikke fortryde det overhovedet. Barberet lyske - et tegn på pleje, hygiejne. Men i hvert fald er det op til dig at barbere dig eller ikke at barbere dig.

Hvis du for øjeblikket ikke kan tage dette skridt og fjerne alt hår helt, anbefaler vi at du stopper valget på et hårklipp. Du kan lære om typer af haircuts til din ven og hvordan man laver dem fra vores artikel.

Hvis du stadig vil gøre det, være forberedt på det faktum, at du bliver nødt til at barbere regelmæssigt, da brystet vil dukke op på dette sted om et par dage, hvilket vil prikke. Barbering kan bruges som en konventionel maskine og elektrisk barbermaskin.

Så hvorfor skulle en mand barbere sin lyske? Først og fremmest - han skylder ingenting for nogen, ligesom en kvinde. Hvis du kan lide at gå med buske i bukser - det er dit rette og kun du kan løse dette problem. Ikke desto mindre har barbering af lyskeområdet flere væsentlige fordele:

 • Hygiejne. Snavs, sved og hudpartikler akkumuleres i håret. Derudover, da denne del af kroppen er skjult af tøj, sveder den meget mere, og håret skaber også en drivhuseffekt. Som et resultat - en ubehagelig lugt, udseendet af et udslæt.
 • Personligt liv. Selvfølgelig, hvis du foretrækker at gøre dette i 1-2 traditionelle poser, behøver du ikke at bekymre sig om at skære hår under dit undertøj. Men hvis du kan lide at eksperimentere, skal du fjerne vegetationen - det vil give din partner en masse sjov, og du vil se, hvor glad hun vil være.
 • Visuelt mere. Desuden vil din ven med barberet hår virke meget større, og du vil helt sikkert have en effekt på din kvinde.

Men der er en minus, men det er kun en - nogle kvinder opfatter ikke mænd uden hår i dette område, da de mener, at de er tegn på en ægte mand. Som et resultat - ingen hår, ingen nærhed.

Du vil være interesseret i vores publikation. Hvorfor dyrker mænd hår på deres bryster?

Og selvfølgelig skal du henvende dig til proceduren ansvarligt - i intet tilfælde have travlt! Få en kvalitetsmaskine eller elektrisk barbermaskine og langsomt fjerne hår, du kan gøre det foran spejlet, for ikke at gå glip af håret.

Før du beslutter dig for dette vigtige skridt og fraråder dig vegetation i lysken, vejer du alle minus og fordele. I første omgang vil du ikke føle sig for behagelig, men efter et par dage vil du vænne sig til det og begynde at lægge mærke til alle fordelene ved et hårklipp. Spørg også din kæreste, hvis hun vil være imod det. Måske elsker hun ægte mænd - håret og ildelugtende.

Mænds online magasin Mensweekly.ru

Skal jeg barbere lyst på en mand: for og imod

Hår i lugen fremkommer fra begyndelsen af ​​puberteten. Så det er lagt ned, at naturen ikke giver noget ekstra, herunder hårlinjen i lyskeområdet, som bærer visse funktioner. Barber det eller barber ikke # 8212; dette er et rent individuelt anliggende, og kun personen selv har ret til at afgøre dette spørgsmål.

Hvorfor ville en mand barbere sin lyske?

Hver mand vælger selv, om han skal barbere sig i lysken eller ej. Men stadig for hårfjerning i lysken er der nogle grunde. Nedenfor i denne artikel vil vi nøje overveje fordele og ulemper ved at slippe af med hår i det intime område.

Personlig hygiejne

Det er kendt, at hår har en beskyttende funktion, som udføres på grund af forsinkelsen af ​​skadelige mikroorganismer. Vær opmærksom på følgende punkter:

 • Huden i lysken har et stort antal talgkirtler, som udskiller en naturlig hemmelighed. Dette stof indeholder i sig selv en lille procentdel af patogen mikroflora;
 • Til alle de ovennævnte er små dråber urin tilsat, som ikke skelnes af sterilitet;
 • På grund af det forholdsvis lukkede rum i undertøjet skabes en drivhuseffekt, hvilket er det gunstigste miljø for udviklingen af ​​bakterier;
 • Resultatet er en kilde til ubehagelige lugte og mulige hududslæt, der vil være irriterende.

Således kan vi konkludere, at det med en lav lyske er lettere at opretholde renheden af ​​huden og kønsorganerne. Derudover har det intime område uden tyk vegetation ingen ubehagelig lugt.

Personligt liv

På siden af ​​det intime liv er der flere ubestridelige argumenter, der har tendens til at barbere lykkenes valg i positiv retning. Det er værd at huske at samleje er for to, og du skal passe ikke kun på dig selv, men også på din partner.

Hvordan til altid at bringe en pige til orgasme?

Det er ingen hemmelighed, at næsten 50% af kvinderne ikke oplever orgasme under sex, og det er meget svært for både mandlig værdighed og forhold til det modsatte køn. Der er kun få måder som altid at bringe din partner til orgasme. Her er de mest effektive:

 1. Styrke din styrke. Det giver dig mulighed for at udvide samleje fra flere minutter til mindst en time, øger kvinders følsomhed for at kærtegne og giver hende mulighed for at opleve utroligt kraftfulde og langvarige orgasmer.
 2. Undersøgelsen og anvendelsen af ​​nye stillinger. Uforudsigelighed i sengen spænder altid kvinder.
 3. Glem også om andre følsomme punkter på den kvindelige krop. Og den første er dot-g.

Du kan lære resten af ​​hemmelighederne til uforglemmeligt sex på siderne på vores portal.

Overvej hvad er fordelene ved at barbere lysken ud fra det personlige livs synspunkt:

 1. De fleste af repræsentanterne for det modsatte køn foretrækkes nu af mænd, der overvåger deres intime område. Ifølge undersøgelsen er kun 10% af den opfattelse, at håret skal forblive intakt.
 2. Anden halvdel vil være meget mere behageligt at udføre oralsex med en barberet lyske. Hårene i tænderne vil ikke sidde fast, hvilket i sig selv ikke er behageligt for begge parter, og der vil heller ikke være nogen ubehagelig lugt.
 3. Med barberet lyske synes længden af ​​penis normalt længere. Hårdækslet stiger over huden med et gennemsnit på to til tre centimeter, og dets fjernelse vil visuelt øge manndommen med de samme figurer. Den visuelle effekt af penis spiller en rolle i seksuelt liv for både mænd og kvinder. For ikke at nævne det faktum, at genetisk set i mænd er princippet lagt til at føle sig mere selvsikker i en stor husstand.
 4. Visuel fornøjelse under samleje vil være meget højere.

Andre tilfælde

Ud over at færdiggøre hårfjerning i lyskeområdet, kan en mand gøre et valg til fordel for et intimt hårklipp. Håret i lysken bliver bare pænt trimmet. Denne mulighed vil være mindre traumatisk og vil ikke forårsage ubehag for en mand, i modsætning til et glat barberet hudområde, hvor hårene vil vokse igen snart. Derfor foretrækker mange mænd denne mulighed. Trim håret selv er ikke svært, og se ud som dette hårklipp vil også være pæne og æstetiske.

Hvorfor er det værd at forlade lyske lysken alene

Det skal bemærkes, at der er argumenter, der understøtter barbering af lysken hos mænd. Efter at have tænkt over dem vil en mand være i stand til at afgøre og vælge. Men før du træffer en beslutning, skal du afveje årsagerne til, at du ikke anbefaler hårfjerning i det intime område. Nedenfor i artiklen betragter vi dem mere detaljeret:

Inghinal hår er en slags barriere for patogen mikroflora, bakterier forsinkes, og deres yderligere spredning til kønsorganerne er ikke tilladt.

 1. Bevidsthed for kvinder. Under mange kvindelige repræsentanters underbevidsthed opfattes det, at en ægte mand er dækket fra hoved til tå med hår. Dette er en slags bekræftelse af mandlig magt, da det mest mandlige hormon er ansvarlig for hårvækst # 8212; testosteron.
 1. Personlig komfort. Efter barbering forbliver der en følelse af irritation af lysken, normalt på den anden dag efter barberingen, når håret begynder at vokse. Og alt på grund af hudens ømhed. Sandt nok vil denne effekt falde ved hver gentagen barbering, huden begynder at tilpasse sig og efterfølgende vil der ikke opstå ubehag.
 1. Vægtøgning. Denne artikel forbliver kontroversiel, men amerikanske forskere har i løbet af undersøgelsen fundet, at folk, der gennemgår hyppig fjernelse på alle interessante steder, er tilbøjelige til at få overskydende vægt. Dette kan forklares ved, at barberingen selv er # 8212; Denne irritation, og som reaktion på irritation, forekommer hormonproduktion, som kan påvirke den generelle metabolisme.
 1. Tab af feromoner. Det menes at disse stoffer ophobes på håret i det intime område.

  Det er bevist, at feromoner er ansvarlige for at tiltrække det modsatte køn henholdsvis, når barbering vil miste en vis procentdel af tiltrækningskraft for kvinder.

  Selv om feromoner er til stede i alle dyr, menes det, at mennesket mistede dem under udviklingen. Men følgende oplevelse blev gjort: nogle ting blev behandlet af mandlige androgener. Mænd valgte normalt rene genstande, mens kvinder selektivt valgte forarbejdede ting. Den samme person fra de to foreslåede T-shirts lugter kun den, der blev båret af det modsatte individ.

  Således for at barbere eller ikke at barbere lysken forbliver et rent individuelt spørgsmål om hver person. Der er fordele og ulemper i begge løsninger. Fra et biologisk synspunkt er det mest fordelagtigt ikke at barbere på den æstetiske side # 8212; barbering vil medføre flere fordele. Og det er muligt at behandle dette problem med et kompromis, for eksempel at gøre ikke en fuld barbering, men kun delvis, eller foretrække et intimt hårklipp.

  ØNSKER din partner til at blive udmattet fra PLEASURE og EXCITING i højeste øjne af dig. Det er simpelt! Brug problemfri nyhed..

  Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

  Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

  Skal du virkelig barbere din lyske?

  Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

  Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

  • I mangel af hår er sveden reduceret.
  • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
  • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

  En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

  Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

  Hjem hårfjerning

  Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

  • Elektrisk barbermaskin
  • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
  • Lille saks.
  • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
  • Spejlet

  Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

  Trin 1 - Haircut

  Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

  Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

  Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

  En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

  Trin 2 - Hudpræparation

  Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

  Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

  Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

  Trin tre - barbering

  Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

  Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

  • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
  • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
  • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
  • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
  • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

  Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

  En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

  Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

  Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

  Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

  Korte instruktioner til barberhøns mænd

  Sådan forebygger du irritation?

  Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

  • Kun skarpe friske knive.
  • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
  • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
  • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

  Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

  Vi anbefaler at læse:

  Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

  Skønhedssaloner

  Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

  Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

  I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

  Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

  Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

  Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

  Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

  Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

  Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

  Skal en mand barbere sin lyske og testikler? Åbenbaringer fra fora

  Mænd og kvinder har forskellige meninger om dette. GR indsamlede de mest interessante svar fra foraene og holdt stavemåden og tegnsætning af forfatterne.

  "Hvis der ikke er noget hår i lysken, synes kønsorganet visuelt større."

  "Kom nu, tag et kæledyr med din hatchet."

  "Kun homoseksuelle barberer."

  "Nej, jeg har brug for hår, jeg skal fylde stedet i shorts med noget."

  "Selvfølgelig barberer du. Du tager plæneklipperen... "

  "I dag hjælper ekstra hår med at holde varmen i de alvorlige urale frost, og om sommeren er det absolut nødvendigt at slippe af med håret".

  "Hvis der anbefales rådgivning her, så er dette rrrraz - og et halvfabrikat er klar til stegte æg. "

  "Og min anden kone slog mig til det. Cool, lige nu, barber altid. Og de sveder mindre og pigerne i tænderne sætter sig aldrig fast. "

  "Jeg hørte, at efter det begynder håret at vokse hurtigt igen, og så bliver det en buske overhovedet, hvis du holder op med at barbere."

  "Jeg skærer håret på æggene med en razor streamer. Skræk, hvis hånden ryster, så streamer streamerne ind i æggene indtil blodet. "

  "Hvilken anden depilatory cream? Vil ichku falde væk fra dette? "

  "Håret på æggene er det samme som et skæg, hvis du ikke følger det, bliver der så meget ophobning. "

  "Pubisk hår spiller en vigtig rolle i termoreguleringen af ​​det omkringliggende rum omkring kønsorganerne. De skaber et beskyttende lag mellem kroppen og undertøjet, der består af luft og hår, der beskytter mod temperaturændringer, og som følge af en forøgelse af fordampningsrummet fjerner man overskydende varme og øger svampens fordampningshastighed ved kopiering. I kønsorganernes omgivelser er der mange små lymfeknuder, som også har brug for beskyttelse mod virkningerne af kulde, som håret er designet til at beskytte. Pubisk hår er også involveret i beskyttelsen af ​​huden under samleje, ligesom samarbejdsprocessen producerer partnere i kønsområdet en for stor mængde forskellige syrer og salte udskilt i sved og urin. "

  "Der er en ulempe med en kort hårklippning, pigerne kan lide det, men mændene ser skævt på fagot."

  "Så det er smukt med mig. For seks måneder siden trimmet jeg det med en trimmer. "

  "Gør ikke! så vil du blive ridset som en spøgelseskrot omkring hvert hjørne! "

  "Og jeg ville ikke, skræmmende, gør stadig noget galt. "

  "Oral sex indebærer flere nuancer og glathed, og da praktisk talt alle praktiserer det), så trækker man konklusioner fra en mand. "

  "Der er kvinder, der hårdhed spænder. Så det afhænger af damerne. "

  "Barber ikke noget og rør ikke zhopen-identiteten, jeg elsker det, når det er bustet, krøller er vævet langs pølsen))))".

  "Det er bedre at væve en pigtail."

  "Kløe og kløe senere. ))))))))) Lutshe kort smuk haircut. )))))))) "

  Hvorfor barber jer ikke deres lyske?

  Efter at have foretaget en sociologisk undersøgelse blandt veninder, indså jeg, at 90% bare blev trukket, da en mand i lyskeområdet var alt barberet. Så forstod jeg dette spørgsmål. Det synes trods alt, at du ikke kan gøre for den kvinde, han elsker? Men nej, efter at have læst den næste ikke-færdige anmeldelse af depileringsgelen forstod jeg alt.

  "Jeg er en romantiker i hjertet, så jeg aftalte afskærmningsprocessen med gel direkte til min kones fødselsdag som en speciel gave til hende. Jeg betragtede mig altid en hård fyr, og jeg var helt sikker på, at alle anmeldelser om dette på internettet var skrevet af elendige svagere. brødre i ulykke, hvor forkert var jeg!

  Jeg ventede indtil min anden halvdel lå ned og spejlede på overraskelse og gik til toilettet. Sæt gelen på de rigtige steder og ventede. Efter et par minutter erstattede andre fornemmelser varmen - en forfærdelig brændende fornemmelse og fornemmelse, som om tæppebukser bukkedes dramatisk på dig. Indtil dette punkt blev jeg ikke overholdt en bestemt religiositet, men så kunne jeg tro på noget, hvis det kun ville lette mig af dette mareridt. Koldt vand gav ingen resultater. Og så skød jeg tilbage, jeg kravlede ind i køkkenet, da jeg ikke længere kunne gå. Der greb jeg deres køleskab med en iskasse, åbnede den og satte den på de berørte steder. Men lettelsen var kortvarig, da den snart smeltede væk. Da jeg så noget dårligt gennem tårerne, greb jeg en pose frosne bønner og begyndte at skubbe den så vidt muligt.

  Desværre fandt min kone, som var helt skræmt, en sådan "gave" til mine underlige stønner: hendes mand var på køkkengulvet med bukserne nede og smurt med jordbæris, med bønner der kommer ud overalt og et mærkeligt grimas på hans ansigt. Så jeg indså at ved hjælp af en depilatory gel kan du tabe ikke kun hår, men også værdighed. "

  Har et godt humør, uanset graden af ​​hårvækst))!

  Skal en fyr barbere lysken. Hvorfor kan piger ikke barbere sig i lysken.

  Efterlad en kommentar 6,950

  Hår i lugen fremkommer fra begyndelsen af ​​puberteten. Så det er lagt ned, at naturen ikke giver noget ekstra, herunder hårlinjen i lyskeområdet, som bærer visse funktioner. At barbere det eller ikke at barbere er et rent individuelt anliggende, og kun personen selv har ret til at afgøre dette spørgsmål.

  Hvorfor ville en mand barbere sin lyske?

  Hver mand vælger selv, om han skal barbere sig i lysken eller ej. Men stadig for hårfjerning i lysken er der nogle grunde. Nedenfor i denne artikel vil vi nøje overveje fordele og ulemper ved at slippe af med hår i det intime område.

  Personlig hygiejne

  Det er kendt, at hår har en beskyttende funktion, som udføres på grund af forsinkelsen af ​​skadelige mikroorganismer. Vær opmærksom på følgende punkter:

  Således kan vi konkludere, at det med en lav lyske er lettere at opretholde renheden af ​​huden og kønsorganerne. Derudover har det intime område uden tyk vegetation ingen ubehagelig lugt.

  Personligt liv

  På siden af ​​det intime liv er der flere ubestridelige argumenter, der har tendens til at barbere lykkenes valg i positiv retning. Det er værd at huske at samleje er for to, og du skal passe ikke kun på dig selv, men også på din partner.

  Overvej hvad er fordelene ved at barbere lysken ud fra det personlige livs synspunkt:

  1. De fleste af repræsentanterne for det modsatte køn foretrækkes nu af mænd, der overvåger deres intime område. Ifølge undersøgelsen er kun 10% af den opfattelse, at håret skal forblive intakt.
  2. Anden halvdel vil være meget mere behageligt at udføre oralsex med en barberet lyske. Hårene i tænderne vil ikke sidde fast, hvilket i sig selv ikke er behageligt for begge parter, og der vil heller ikke være nogen ubehagelig lugt.
  3. Med barberet lyske synes længden af ​​penis normalt længere. Hårdækslet stiger over huden med et gennemsnit på to til tre centimeter, og dets fjernelse vil visuelt øge manndommen med de samme figurer. Den visuelle effekt af penis spiller en rolle i seksuelt liv for både mænd og kvinder. For ikke at nævne det faktum, at genetisk set i mænd er princippet lagt til at føle sig mere selvsikker i en stor husstand.
  4. Visuel fornøjelse under samleje vil være meget højere.

  Andre tilfælde

  Ud over at færdiggøre hårfjerning i lyskeområdet, kan en mand gøre et valg til fordel for et intimt hårklipp. Håret i lysken bliver bare pænt trimmet. Denne mulighed vil være mindre traumatisk og vil ikke forårsage ubehag for en mand, i modsætning til et glat barberet hudområde, hvor hårene vil vokse igen snart. Derfor foretrækker mange mænd denne mulighed. Trim håret selv er ikke svært, og se ud som dette hårklipp vil også være pæne og æstetiske.

  Hvorfor er det værd at forlade lyske lysken alene

  Det skal bemærkes, at der er argumenter, der understøtter barbering af lysken hos mænd. Efter at have tænkt over dem vil en mand være i stand til at afgøre og vælge. Men før du træffer en beslutning, skal du afveje årsagerne til, at du ikke anbefaler hårfjerning i det intime område. Nedenfor i artiklen betragter vi dem mere detaljeret:

  Inghinal hår er en slags barriere for patogen mikroflora, bakterier forsinkes, og deres yderligere spredning til kønsorganerne er ikke tilladt.

  1. Bevidsthed for kvinder. Under mange kvindelige repræsentanters underbevidsthed opfattes det, at en ægte mand er dækket fra hoved til tå med hår. Dette er en form for bekræftelse af mandlig magt, da det mest mandlige hormon, testosteron, er ansvarlig for hårvækst.
  1. Vægtøgning. Denne artikel forbliver kontroversiel, men amerikanske forskere har i løbet af undersøgelsen fundet, at folk, der gennemgår hyppig fjernelse på alle interessante steder, er tilbøjelige til at få overskydende vægt. Dette kan forklares ved, at barbering selv er en irritation, og som reaktion på irritation forekommer hormonproduktion, som kan påvirke den samlede metabolisme.
  1. Tab af feromoner. Det menes at disse stoffer ophobes på håret i det intime område.

   Det er bevist, at feromoner er ansvarlige for at tiltrække det modsatte køn henholdsvis, når barbering vil miste en vis procentdel af tiltrækningskraft for kvinder.

   Selv om feromoner er til stede i alle dyr, menes det, at mennesket mistede dem under udviklingen. Men følgende oplevelse blev gjort: nogle ting blev behandlet af mandlige androgener. Mænd valgte normalt rene genstande, mens kvinder selektivt valgte forarbejdede ting. Den samme person fra de to foreslåede T-shirts lugter kun den, der blev båret af det modsatte individ.

   Således for at barbere eller ikke at barbere lysken forbliver et rent individuelt spørgsmål om hver person. Der er fordele og ulemper i begge løsninger. Fra det biologiske synspunkt er det mest fordelagtigt ikke at barbere, fra den æstetiske side - barbering vil medføre flere fordele. Og det er muligt at behandle dette problem med et kompromis, for eksempel at gøre ikke en fuld barbering, men kun delvis, eller foretrække et intimt hårklipp.

   Hvis tidligere en bikini, tango og thong trusser kun kunne ses på det retfærdige køn, vælger mænd i dag også at have sådan undertøj. Følgelig er spørgsmålet om indviklingen af ​​omsorg for bikiniområdet akut. Og ligesom kvinder forsøger mænd at fjerne overdreven hårdhed i denne del af kroppen og sætte kønsområdet i orden.

   På dette grundlag opstår der flere og flere emner på Internettet om at barbere æg og kønsdelen af ​​kønsorganerne til en mand, så tætsluttende tøj ikke udviser en dårlig lunken tilstand. Sådanne procedurer er især efterspurgte og relevante om sommeren, når fritid bruges på stranden, og repræsentanterne for det stærkere køn bærer lys og nogle gange gennemsigtige tøj.

   Ved du hvorfor hår vokser i lysken?

   Før du leder efter svar på, hvordan man barberer et medlem af en mand, nemlig lyskeområdet, skal du vide, hvad håret i denne del af kroppen er til. Fra anatomiets synspunkt vokser lyskehår for at opfylde to mål:

   • Beskyttelse af kønsorganerne. Ifølge de anatomiske træk ved menneskets struktur er genitalia blandt de mest sårbare dele af kroppen. Eksperter bemærker også, at det er meget vigtigt ikke at overkøle kønsorganerne, da dette er fyldt med sygdomme. Naturen har derfor sørget for, at under udviklingen af ​​menneskehår er tilbage på kønsorganerne.
   • Hårets kropsarealer har et stort antal kirtler, og i lyskeområdet kan de udskille specifikke feromoner. De på alle mulige måder fremmer tiltrækningen af ​​det modsatte køn, hvilket betyder, at det hårede dæk er ansvarlig for tiltrækningen mellem mennesker.

   Baseret på formålet med lyskehår bliver spørgsmål om, hvordan man barberer en lyske til en fyr, blevet kontroversiel. Det ser ud til, at uden hår er det meget nemmere at opretholde steriliteten og renheden af ​​kønsorganerne. Men efter alt fungerer håret som beskyttelse af organer og enticement af det modsatte køn.

   Hvordan barberes en lyske til en mand derhjemme?

   Som praksis har vist i de seneste år for at barbere lysken ordentligt betyder det for en mand at øge selvværd. Sagen er, at et medlem uden hår bliver visuelt større og mere voluminøst end før. Tykt hår gemmer sig sædvanligvis bag alt det herlige organs lækkerier, derfor er moderne mænd i stigende grad tilbøjelige til at barbere procedurer.

   Du kan barbere kønsområdet i henhold til følgende instruktioner:

   1. Ved hjælp af trimmer eller saks forkortes håret og derved beskytter barbermaskinen mod beskadigelse og blokering.
   2. En zone eller depileringsgel anvendes til det område, hvor barberingen skal udføres. Takket være dem bliver huden blødere, såvel som håret i lysken og maskinen efter det bedre glider på huden.
   3. Barbering skal ske så forsigtigt som muligt, da epidermis i penisområdet er meget sart. Ved hjælp af hænder kan du give tilstrækkelig spænding til huden og dermed forhindre udskæringer.
   4. Efter at manden lykkedes for at barbere sin penis ordentligt, bliver barberingsprodukter brugt på det rensede område af huden.

   Til reference! På trods af det faktum, at mange mænd foretrækker at barbere sig, for ikke at klø i lysken, kan det efter et stykke tid kløe på grund af irritation. Dette lettes af ændringen i luftfugtighed og temperatur i bikiniområdet, så det er vigtigt at overvåge huden ved hjælp af specialværktøjer.

   For at ikke beskadige kønsorganets hud i forbindelse med hårfjerning, kan proceduren overlades til ægtefællen. For at barbere et medlem af hendes mand kan en kvinde bruge tre slags improviserede midler:

   • Elektrisk barbermaskin Denne enhed fjerner nemt hår fra ansigtet, men for lyskenzonen passer den slet ikke, så den bruges ikke i praksis.
   • Engangs eller genanvendelig barbermaskin, som er det bedste værktøj til at fjerne hår uden kløe i fremtiden, men med brug af hudplejeprodukter.
   • Den klassiske barbermaskine, som barbermaskiner brugte før. Et effektivt middel til at fjerne hår, men farligt på grund af den store sandsynlighed for nedskæringer.

   Livet hacking på emnet

   At barbere kønsområdet var smertefrit og endog behageligt, det er nødvendigt at påføre skum eller barbergel på den ønskede del af kroppen, og lad den derefter ligge i 3-5 minutter. Således bliver håret blødere, såvel som huden. Derudover skal du først dampe i det varme badeværelse genitalområde. Og selvfølgelig skal du ikke glemme efterskæringen, som vil forlade huden uden irritation.

   Kontakt en specialist: hvor kan man finde en sådan mester?

   Hvordan man barberer lysken, vil hjælpe med at bestemme de særlige skønhedssaloner og frisører. Sådanne tjenester har et bestemt navn - intimt haircut eller depilation af bikiniområdet. Trods det faktum, at der kræves flere kvinder, tilbyder salonerne også barbering til kønsområdet for mænd. Uanset om barbering er uden en maskine, uden en maskine uden saks, vil resultatet altid tilfredsstille klienten.

   Generelt tilbyder frisører flere former for intime hårklipp:

   1. Haircutting - for at forbedre det intime område, for ikke at blive prikket.
   2. Barbering er en regelmæssig procedure for fuldstændig hårfjerning.
   3. Epilation - voks, mekanisk eller sukker, hvor hårene i det intime område fjernes fra roden i længere tid.

   Derudover tilbyder skønhedssaloner og skønhedssaloner moderne måder at håndtere den hårede del af lysken - fotoepilation for fuldstændig fjernelse af hårsækkene samt laserfjerning med samme resultat, men med mild virkning på huden.

   Aftershave pleje

   For at undgå irritation efter barbering af lyskeområdet skal mænd bruge barberingsprodukter og bagefter. Takket være det første er håret blødgjort, takket være det andet - huden er fugtet og næret med de nødvendige stoffer. Kosmetik af høj kvalitet trænger ikke ind i de steder, hvor spermatozoer dannes i en mand.

   Med hensyn til hårfjerning i pungen kan sådanne procedurer udskydes til en nødsituation. Som praksis har vist, spiller håret i denne del af kønsorganerne ikke en særlig rolle. Det kan begrænses til fjernelse af hår i pubic zone, hvilket således gunstigt vil understrege mandskab.

   Regler for brug af kosmetik til barbering og efterfølgende

   Som tidligere nævnt bør du ikke spare penge på køb af barberprodukter og hudplejeprodukter efter barbering. Det er godt, hvis kosmetik ikke vil antage duftstoffer og duftstoffer, og at have vegetabilske eller animalske fedtstoffer som grundlag. Fuktgivende er den vigtigste betingelse for barbering uden irritation og uden kløe. Men før man bruger kosmetik, skal de testes.

   Midler til mænd "M-16"!

   Regelmæssig pris: 3960 rubler.

   Rabatpris: 990 rubler.

   Dette spørgsmål interesserer mange mennesker. Hvordan nærmer man dette emne og hvordan man behandler det? Er det en hyldest til mode eller nødvendighed, som er forårsaget af ønsket om at passe på dig selv?

   Hvorfor har vi brug for hår i lysken

   Hårlinjen på dette sted tjener som kønsidentifikator. Det er værd at huske på, at vi alle kom fra dyrenes verden. Genitaler udsender en stor mængde feromoner, og takket være håret på lysken kan de spredes over lange afstande og tiltrække medlemmer af det modsatte køn. Spørgsmålet om, om man skal barbere lysken, har ikke et bestemt svar. Mange landes kultur tolererer ikke engang dette emne til drøftelse, da det ikke skal berøres omslaget på denne del af kroppen. Især mænd. Faktisk understreges det, at der er en ejendommelig etnisk brutalitet og et ønske om at dominere.

   Med ændringer i verden var der også en omskrivning af dette fænomen. Mændens indinale område er halvtreds procent beskyttet mod utilsigtet infektion. Denne tro er befordrende for den opfattelse, at håret på et intimt sted ikke er værd at barbere. Men i moderne lande er der enkle regler for anstændighed, som tvinger os til at forberede os til samleje og "rense" de interessante steder på din krop.

   Muslimske lande er strengt forbudt at slippe af med hår i "bikini" zonen. Kvinder er i fare for at blive skilsmisse, hvis de beslutter at gøre dette.

   Skal jeg barbere lysken hos en kvinde

   Fra de ældste tider kæmpede pigerne med håret på steder, som de troede var uønskede. Hvorfor kan ikke en pige undgå denne besættelse? Ja, fordi hun vil være smuk, attraktiv og som mænd.

   Hvis du fokuserer på æstetisk synspunkt, er tilstedeværelsen af ​​hår i bikiniområdet ikke velkommen. Der er nogle generelle regler, der skal tages i betragtning ved barberingen. Hvad skal man gøre for at gøre barbering sikker? Først og fremmest skal du bruge en barberkniv, så der ikke er forskellige nedskæringer og skader. Brug specielle geler til at blødgøre huden under barberingen.

   Eksperter siger at på grund af barbering er der ingen mulighed for udseende af ble udslæt, udover mikrober er mindre tilbøjelige til at reproducere.

   Har jeg brug for at barbere lykken hos en mand

   Der er meget snak om, om mænd bør barbere den intime zone. Skal jeg barbere min lyske, skære mit hår eller efterlade hår? Alle skal beslutte sig selv. Mange betragter denne besættelse unmanly, så de lægger ikke vægt på hårfjerning på dette sted.

   Det er værd at være opmærksom på at barbere lysken om sommeren. Høje temperaturer, overdreven svedtendring - det er de faktorer, der påvirker det positive svar på spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere dette område. Men det er værd at huske på, at huden forbliver øm, kun den første dag. Allerede bogstaveligt talt begynder den næste at vokse stubbe, som prickles og leverer mange ubehagelige fornemmelser. Det kan udløses af en kløe i mænds lyske eller endda smerter i lysken. Men også glem ikke, at håret lysken ikke er meget attraktiv for kvinder.

   Irritation efter barbering lysken

   Efter barbering i de intime områder kan det forblive irritation. Hvordan barberes for ikke at skade huden? Når alt kommer til alt ser et uhåret lyst ud meget værre end en glat og velplejret.

   Først og fremmest er det værd at huske, at det er værd at bruge kun barbermaskiner. Upålidelige barberingsværktøjer kan forårsage ikke kun irritation, men også risikoen for håropbygning. Under og efter barbering skal du bruge specialværktøjer, der fugter huden.

   Den mest berømte metode til fjernelse af hårfjerning er barbering. Samtidig har kvinder i moderne tid nogen gange ingen ide om, hvordan man barberer et bikiniområde, så der ikke er nogen irritation. Kroppen efter barbering klør, bliver dækket af udslæt, gør ondt. Der er uden tvivl altid mulighed for at stoppe med at bruge maskinen og udføre voksning. Men det er bedre at tage et andet kig på barbering intime ømme steder. Overvej funktionerne i hvordan man barberer et bikiniområde uden irritation.

   Funktioner barbering hår i bikini området

   Et vigtigt stadium er forberedelsen til fjernelsen. Hvis du er ejer af lange hår, skal de være trimmet med en saks og derefter fjernet med en barbermaskine. Overvej reglerne:

   1. Barbering i det intime område bør foregå regelmæssigt. Jo oftere du gør depilation, jo mere tilpasser din hud sig til det.
   2. Det er værd at vælge den rigtige tid. Vi skal beskæftige os med uønsket vegetation om aftenen og derefter gå i seng roligt.
   3. Den største kvindelige fejl, der forårsager irritation i bikiniområdet efter barberingen, er den forkerte bevægelse af maskinen, ikke langs linjen for hårlinjevækst, men mod. Denne teknik bidrager til stigningen i antallet af mikroskader af huden. Det er nødvendigt at barbere langs vækstlinjen. Så vil det være muligt at undgå mikrotraumas, problemet med indgroede hår vil blive løst.
   4. Glem ikke at vaske bladet med vand under proceduren for at fjerne al barberet vegetation.
   5. Fjern håret ved at holde huden lidt.
   6. Efter at have fundet ud af, hvordan man barberer et bikiniområde, så der ikke er nogen stærk irritation, skal du bestemme, hvilke midler der er egnet til en behagelig barbering.

   Hvilke værktøjer og værktøjer vil være nødvendige

   Når man vælger et barbermaskiner, er det bedre at give præference til specielle kvindelige maskiner, der er ideelle til barbering af pubber, de har en beskyttende strimmel. En engangs barberkniv er ikke egnet til en sådan procedure, det skyldes den lave kvalitet af sine knive. På en sådan maskine er der ingen blødgøringsstrimmel, hvilket øger risikoen for nedskæringer, og der er irritation efter barbering i det intime område. For proceduren for fjernelse af uønsket vegetation skal du:

   • barbering barbermaskine;
   • barberskum (gel);
   • skum efter depilering (fløde).

   For at fjerne håret har du brug for en simpel barbergel eller almindelig hud. Det er bedre, hvis de er lugtfrie. Brug hangel. Det skummes perfekt, fugtgivende og nærer huden. Så snart bikiniområdet er glat og fri for hår, skal du lægge på kroppen cremen til det intime område af irritation. At kende det grundlæggende ved, hvordan man barberer uden at irritere huden, kan forhindre indgroede hår.

   Sådan udføres proceduren derhjemme

   For at du ikke bliver forstyrret af den stærke irritation efter barbering, når du anvender proceduren derhjemme, skal du følge nedenstående tips:

   1. Før du barberer, skal du tage neglelakse og omhyggeligt trimme det længste hår.
   2. Efter tilberedning fugte det behandlede område med varmt vand, påfør et specielt barberskum (gel).
   3. Vent 3 minutter: Skumets aktive komponenter i denne tid trænger dybt ind i huden og gør håret blødere.
   4. Tag en barbermaskine, våd den med varmt vand.
   5. Flyt maskinen jævnt.
   6. For bedre glidning skal du strække din hud med din frihånd
   7. Små nedskæringer bør straks behandles med et desinfektionsmiddel, fortrinsvis med peroxid.
   8. Hvis du har acne i bikiniområdet, er det bedre at omgå dem, og selve proceduren udskydes.
   9. Efter barbering dannes indgroede hår, de er næsten umulige at barbere. Skrubbe kroppen før proceduren - det vil spare dig for hår, der er vokset.

   Når du er færdig, fug det berørte område godt med varmt vand, blut forsigtigt med et håndklæde og anbring en beroligende creme, brug babypulver.

   Hvordan slippe af med irritation efter barbering i det intime område

   Du ved allerede, hvordan man barberer skindhår, så der ikke er meget irritation i fremtiden. Lad os være opmærksomme på situationen, da kløe stadig optrådte. For at slippe af med den rødme, der vises, brug et par gode opskrifter:

   • for at fremskynde helingsprocessen med irritation med bumser vil hjælpe masken baseret på tea tree olie;
   • i tilfælde af alvorlig rødme bør bomuldsstynder dyppet i kamille bouillon anvendes på beskadigede områder
   • fremragende helbredende middel - depantenol, panthenol;
   • normal baby olie eller baby creme vil hjælpe med at undgå rødmen;
   • eliminere bumser chlorhexidin;
   • i et vanskeligt tilfælde vil puben fra irritation spare hydrokortison salve.

   Video: Sådan barberes et bikiniområde

   Det er let at finde et foto på internettet, hvordan man korrekt barberer den intime zone, så der ikke er nogen irritation, men det er bedre at se videoen en gang. Et udvalg af tips fra en ekspertpige hjælper dig med at undgå standardfejl under proceduren. En detaljeret beskrivelse af hvordan man barberer skindhår, vil hjælpe med at finde en smuk krop. Du vil lære at vælge hvilke værktøjer til procedurer, der skal bruges, hvordan man fjerner uønsket vegetation alene.

   Fjernelse af uønsket hår i det intime område har længe været populært blandt kvinder og mange mænd. Men hvordan man udfører barberingsprocessen for ikke at få ondt og ikke forårsage irritation på huden, ikke mange ved det.

   Hvorfor skal en mand barbere sin lyske?

   Mange mænd har en stereotype, som barberet lyske er prærogativ for homoseksuelle drenge. Dette er ikke sandt! Maskulinitet og personlig hygiejne er helt forskellige ting.

   Der er mange grunde til bortskaffelse af vegetation på intime steder:

   • Hygiejne. Kønsorganerne er en fremragende mikroflora til udvikling af bakterier, hvorfor du skal tage et bad hver dag og vaske grundigt. På håret vil svede, snavs, døde hudceller af epidermis, som fremkalder bakteriernes vækst. Resultatet er en ubehagelig lugt og kløe eller udslæt kan forekomme. Især om sommeren, når det allerede er varmt, sveder æggene meget på grund af håret.
   • Sexliv. Enhver partner vil være glad, når du har alt der rent og glat. Med intime frisurer og sex bliver lysere, fordi pigen er meget mere behagelig at give dine intime zoner med kys, når der ikke er noget hår.
   • Udseende. Maskulin værdighed ser meget smukkere ud, når der ikke er hår. Og så ser medlemmet større ud.

   Hårfjerningsmetoder

   For at slippe af med overskydende vegetation i intime områder er der flere måder:

   • Du kan kontakte mesteren, som vil gøre shugaring (fjern hår ved hjælp af særlige blandinger af sukker eller voks).
   • Haircut trimmer. Du kan barbere med en trimmer til kortere hår og afslutte proceduren. Og den anden mulighed er at forkorte håret for at fortsætte deres fjernelse ved hjælp af andre værktøjer. For at barbere håret korrekt med en trimmer, skal du lave korte, glatte bevægelser mod bunden af ​​penis. Det er vigtigt at være forsigtig, fordi huden på skrotum er meget delikat og tynd, det er nemt at skade. På dette område er det bedre at strække huden med din fri hånd og dermed gøre den mere sikker.
   • Kemikalier til at lette barberingen. Følgende hårfjerning kan udføres på flere måder: maskine eller fløde. Depilatory cremer sælges i alle kosmetiske butikker, men de har nok kemisk sammensætning. Hvis du har en delikat hud, er det bedre at nægte en sådan måde at undgå irritation, rødme og smerte. Hvis du vælger at bruge en sådan creme, skal du vide, at den påføres med en speciel spatel (den sælges med produktet) i 10-15 minutter. Brug derefter den samme spatel, fjern cremen med hår og skyll grundigt med varmt vand uden brug af sæbe eller gel. Derefter bliver huden forsigtigt gennemblødt med et blødt håndklæde og en blødgørende creme påføres. I nogle depilatory produkter er cremen inkluderet. Ulempen ved denne metode er, at hårene vokser hurtigt, men de er tynde og stikker ikke. Og fordelen er smertefrihed og mangel på irritation.

   Til sidst vil jeg gerne bemærke, at barbering i lyskenområdet af mænd er et personligt anliggende for alle. Artiklen beskriver fordelene ved barbering og dens ulemper (kløe, irritation).

   Hvis du følger alle reglerne, kan du opnå en glat hud uden irritation. Barberet lyske sveder mindre og fremkalder ikke opdræt af bakterier, der forårsager ubehagelige lugte. Hvad angår irritationer, er der nu mange kosmetiske produkter, som vil hjælpe med at undgå dem. Hvis du aldrig barberet lyske - prøv det, vil du godt lide det, og din partner vil blive glad.

Hvordan man hurtigt vokser øjenbryn efter plukning

Hvor meget hår vokser ikke efter shugaring: Hvad bestemmer varigheden af ​​resultatet?