Depilation cream Fito depilation - anmeldelser

Overskydende hår i stedet for glathed i bikiniområdet, på ben, arme eller ansigt er et problem for mange kvinder. Painlessly og på kort tid hjælper Fito Depilator med at løse det.

Sammensætningen omfatter kun naturlige ingredienser. Det er nemt at påføre og fjerner kropshår uden rester, hvorefter huden bliver smuk og silkeagtig. Ifølge anmeldelser er Phyto Depilator effektiv i brug, og resultatet opbevares i flere uger.

Du kan bruge værktøjet både hjemme - uafhængigt og i skønhedssalonen - med hjælp fra specialister. Reelle kundeanmeldelser kan findes nedenfor.

Det har længe været på udkig efter en ny, original og mere praktisk til depilation. Og min ven rådede mig med en phyto depilator. Efter at have læst anmeldelser om dette produkt fra phytocosmetics besluttede jeg at købe det til mig selv. Begynder at bruge, var glad som en elefant, huden var blød og fløjlsagtig)))

Jeg havde nogle problemer med hårene på mit ansigt, selvfølgelig var det ikke muligt at trække dem alle ud. Jeg ledte efter specielle produkter, jeg kom på tværs af anmeldelser af en phyto depilator creme, som synes at være ganske god. Jeg besluttede at anvende det også, og jeg vil straks sige, at effekten er fantastisk. Ansigtet blev ryddet af den uønskede pistol, og huden var glat og uden irritation var der ikke noget, der kunne mærkes efter påføring.

Denne "fluff" på ansigtet er irriterende formentlig for mange, især over læberne. Endelig er der en metode til, hvordan man hurtigt kan overvinde dette fænomen. Hvad angår omkostningerne, er det fuldt berettiget, og det er ikke synd for sådan en ting. Det er vigtigt, at det har en kvalitetsindvirkning! Jeg vil altid holde kremchik praktisk, når jeg har brug for det, brug det igen. Dette er utroligt cool! Jeg føler mig selv ked af at jeg for nylig lærte om en phyto depilator, selvfølgelig, jeg ville have startet tidligere! Så jeg vil helt sikkert købe det, og selvfølgelig råder jeg alle, der har lignende problemer, de er let løst.

Det har længe kæmpet med "overskydende vegetation" i hele kroppen med forskellige metoder. Desværre opnåede aldrig det forventede resultat. Og her brugte jeg for nylig FITO DEPILATOR. Jeg besluttede at teste den mest ømme del af min krop. Og jeg blev glædeligt overrasket! Meget forsigtigt fjernet fine hår på huden og gjort det mere ømt og elastisk! Nu vil jeg helt sikkert prøve PHYTO DEPILATOR til andre websteder, og jeg er sikker på, at jeg ikke vil fortryde det.

Nu bruger jeg kun dette værktøj og fjerner unødvendige og grimme hår fra ansigtet i templernes område. Først var hun på vagt over ham, læste mange anmeldelser om "PHYTO DIPILATOR" cremen, lyttede efter råd fra sine venner og troede, at han ville hjælpe mig, bestilte og ikke fejlede! Værktøjet hjælper virkelig godt, er ikke så dyrt, og effekten af ​​at bruge det er bare fantastisk. Hvad er vigtigt for mig, efter at cremehåret ikke vokser meget lang.

Phyto depilator til ansigtet købt til min mand. Manden begyndte at bruge depilatoren, fordi træt af ofte barbering og fra barbermanden på ansigtet var en forfærdelig irritation. Nå, fordi jeg i flere år på grund af udsvinget af hormoner på ansigtet tænger vises. På fabrikantens hjemmeside var der phyto depilatorer til ben, til bikini, men jeg besluttede at bestille det først til ansigtet.

Ligesom sammensætningen af ​​cremen, dens naturlighed. Og især tilstedeværelsen af ​​lavendelolie i den. Cream of medium consistency - ikke flydende, men ikke meget tyk. Anvendes til ansigtet med en scapula, som kommer i sættet. Hun holdt i 2-3 minutter (jeg havde nok) og tog afsted igen med en spatel.

Jeg vil også sætte et stort plus fløde for det faktum, at der ikke er nogen skarp lugt, som er til stede i lignende cremer fra andre producenter. Min hud er følsom, og fito-ophængeren kom lige fint - forlod ingen irritation. Jeg bruger det en gang hver anden uge, resultatet er nok i lang tid. Min mand kunne også lide ham. Efter et par anvendelser voksede efterfølgende hår på ansigtet mindre stift, blev barbering mindre hyppig. Og huden på ansigtet selv er blevet mere følsom, velplejet og hydreret på grund af den fremragende sammensætning af phyto depilatoren. Vi bestiller mere og anbefaler til venner. Og jeg bestiller mig selv en depilatory creme til benene i denne serie.

Shugaring, voksstrimler, barberingstrin passerede. Enten det gør ondt eller det er farligt (i tilfælde af en barbermaskine er det også kortvarigt). Jeg har ofte hørt om depilatory cremer, men jeg var temmelig bange for at bruge dem på grund af den kemiske sammensætning, men du ved aldrig, hvordan de kan blive påvirket. Det var den naturlige sammensætning, der oprindeligt tiltrak mig med en phyto depilator. Anmeldelser sagde, at fløden er naturlig, der er St. John's wort, kamille, en streng, noget andet

derefter. Jeg var overbevist om, at det var både naturligt og effektivt at drage fordel af depilatoren! Med en spatel anvender jeg et tyndt lag, sid, vent. Der er ingen ubehagelige fornemmelser, ingen prikkende eller prikkende. Hun ventede fem minutter for at kontrollere om hårene allerede var væk fra huden. Jeg ser - afgår! Nå for at øge resultatet, sad jeg i et par minutter, ventede, begyndte at skrabe af fløden - et mirakel, hårene fjernes med det, benene er helt glatte! Senere prøvede jeg en depilator på bikiniområdet, på mine arme, i armhulerne. Overalt var håret lige så godt fjernet). Bare en gave til damer, ikke en creme).

Min hud er tilbøjelig til allergiske reaktioner, så processen med depilation for mig har altid været problematisk. Efter denne procedure rodede huden stærkt og indgroede hår optrådte. Efter brugen af ​​en naturlig phyto depilator forsvandt følelsen af ​​tørhed i huden, rødmen blev flere gange mindre. Fra de indgroede hår har endnu ikke været i stand til helt at slippe af med, men det er kun et spørgsmål om tid. Det eneste, jeg ikke har nok rør i lang tid, men det er ikke minus det hele, men en lejlighed til at bestille en ny type creme. Jeg læser mange positive anmeldelser om den naturlige phyto depilator, og nu vil min erfaring fylde denne sparegris!

For første gang prøvede jeg en phyto-depilator med en ven i badet, roste hun ham meget, godt jeg troede ikke rigtig på en eller anden måde)! Efter badet prøvede jeg det og følte sådan ømhed på huden selv, at det var bare forfærdeligt, at intet klemte, men tværtimod følte jeg en slags friskhed! Nu bestiller jeg altid det selv og rådgiver også mine venner)

Jeg havde problemer med uønsket kropshår tilbage i skolen, så jeg har allerede forsøgt mange forskellige muligheder, fra pincet med en barbermaskine til voksning af hårfjerning. Nu er en phyto-depilator for mig det første stof. min hud er tilbøjelig til allergiske reaktioner, men med denne creme er der ingen problemer, håret fjerner perfekt! Effekten varer op til tre uger, det blev bemærkelsesværdigt, at hårene ikke var så grove og ikke så meget. Jeg råder dig til at købe denne creme! det er meget høj kvalitet, prisen bider ikke, og det vigtigste for mig hjælper virkelig med mit problem.

Hele mit liv led jeg af et overskud af uønsket hår og forsøgte at bekæmpe det på forskellige måder, men de fortsatte med at vokse endnu tykkere! Først da en phyto-depilator og anmeldelser om ham kom i øjnene, troede jeg ikke på, at det ville hjælpe mig, men denne mirakel-depilationskrem viste sig at være meget effektiv, håret efter det begyndte at vokse tyndere og ikke så hurtigt. Og vigtigst af alt, ingen irritation, huden efter denne creme er blød og glat. Og prisen er ikke sprængt. Jeg fandt endelig hvad jeg har brug for!

Cream "Fito Depilator" gemmer kun fra uønsket hår, der vises overalt. Jeg plejede at rengøre alt, gå til saloner, bruge penge. Og hvor lang tid tog det? Efter et stykke tid optrådte hår igen. Siden jeg har fundet anmeldelser om dette værktøj og købt det, har alt ændret sig. Bare så, jeg begynder straks at bruge cremen, det fjerner hurtigt unødvendig vegetation, uden smerte uden nogen følelse. Denne creme med langvarig brug reducerer også sandsynligheden for nye hår, men tidligere forhindrede de mig endda i at bære stramt tøj.

Nu har jeg råd til at bære en T-shirt og shorts, uden frygt for, at der vil være unødvendig vegetation overalt. Du kan bære noget godt tøj. Derudover bemærkede jeg, at cremen fugtiggør huden, gør den blød og smidig, fordi den indeholder beroligende og helbredende stoffer, som f.eks. Johannesurt, vinrød, salvie, havtornolie - afhængigt af hvad du tager cremen (prisen). ret lavt). Generelt er det et godt værktøj til en kvinde.

Jeg fik orientalske rødder og øget hårdhed fra min far. Tidligere flygtede med en barbermaskine. Men desværre var effekten nok i kun 2 dage. Da mit hår er sort, måtte jeg barbere det næsten hver dag. Sådanne metoder som shugaring og voksning passer mig ikke, det er meget smertefuldt. Men for nylig blev min pine afsluttet, jeg opdagede depilationskrømen "Phyto Depilator".

Jeg blev bare forelsket i ham. Efter cremen er der ingen irritation, som fra maskinen. Der er ingen stærke lugt, ligesom nogle analoger. Et andet plus er den lave pris. Anvendelse af en phyto creme til depilation bemærkede jeg, at hårene blev meget tyndere og de blev meget mindre. Dette skyldes det faktum, at cremen ødelægger hårsækken. Nu i lang tid kan jeg glemme dette problem :)

Jeg har længe været desperat efter at finde en egnet depilatory creme, der virkelig ville fjerne uønsket hår effektivt og i lang tid, men jeg var heldig. Efter at jeg forsøgte Phyto-depilator fra Phytocosmetics, har jeg ikke længere problemer med overskydende hår.

For det første fjerner det håret meget hurtigere og mere effektivt end andre depilatorer. For det andet har jeg ingen irritation efter det (selvom før, efter brug af andre produkter, der opstod et forfærdeligt udslæt på min hud). Og for det tredje vokser håret efter fjernelsen virkelig langsommere og tyndere, jeg tror, ​​at de over tid bliver meget mindre. Så Phyto depilator for mig er det perfekte værktøj.

Jeg købte mig selv denne mirakel Phyto depilator creme på en entusiasisk reaktion fra en ven. Det er ligesom, budgetbesparelserne kommer ud, du behøver ikke at gå til mesteren for voks hver måned (forresten går jeg til hende med tårer i mine øjne, det gør ondt i mig)). Nå, jeg tror jeg vil prøve. Desuden er prisen meget overkommelig. Jeg bestilte. Først var jeg skeptisk over for ham, jeg havde en million sådanne kremer, og som følge heraf kan alle i skraldet finde sig efter et par gange med mislykkede ansøgninger.

Hvad der slog mig første gang, jeg brugte Phyto Depilator var en behagelig duft (alle tidligere cremer lugtede uudholdeligt, især efter hudkontakt, dette skete ikke her). Derefter fulgte instruktionerne 5 minutter efter påføring (forresten, den første gang jeg forsøgte at gøre depilation på mine ben) forsøgte jeg at fjerne hårene med en speciel spatel. Og hvad var min overraskelse, da 70 procent af hårene stille "venstre". Hold i endnu 5 minutter - og få et 100 procent resultat. Derefter prøvede dristigt cremen i bikiniområdet - ingen irritation, bare perfekt glathed!

Så, at de, der er samme fignet som jeg, med en lav smerte tærskel - købe Phyto Depilator nødvendigvis (forresten, da jeg først hørte dette navn fra en ven, havde jeg en slags maskine, men alt viste sig at være meget enklere og mere behageligt))).

Jeg bruger i lang tid en naturlig Phyto depilator, jeg brugte et rør, jeg skiftede til den anden. Meget effektivt fjernet hår. I processen er der ingen stink af brændt uld, brænder ikke huden. Duften af ​​cremen er fantastisk, efter at du har drejet hårene jeg bruger med en spatel, og som det sker! Huden er ren og behagelig at røre ved, tørrer ikke, der er ingen røde zoner. Så min anmeldelse er kort: Fito er meget tilfreds med depilatoren, jeg vil bruge den videre og rådgive mine omgivelser.

Ærligt set så jeg en annonce til et nyt hårfjerningsprodukt, og selv fra naturlige ingredienser.

Piger, dette er en gave! Hvem slipper af "vegetationen" på kroppen? Mange gamle selvfølgelig.

En ven var dækket af vegetation over hele kroppen og var bare i panik. Hvordan slippe af med det.

Altid brugt en barbermaskine, cremen forårsagede mig ikke rigtig tillid på grund af den kemiske sammensætning.

Jeg har længe haft problemer med at fjerne uønsket hår i bikini, ben og underarm..

Jeg har et evigt problem med hår, især på mine ben. Kun havde tid til at barbere barbermaskiner.

I hele mit voksne liv har jeg kæmpet med overskydende hår på både mine ben og på.

I år besluttede jeg at tage på ferie efter længe ventetid, men en ting var forkælet af vegetationen.

Velplejede kvinder tiltrækker altid mænd. Kvindens pleje er uløseligt forbundet med ødelæggelse.

Jeg er naturligvis en brunette, og problemet med den målte vegetation dukkede op i min skole.

Mange piger i deres teenagere står over for problemet med uønsket vegetation..

Jeg troede, at jeg virkelig ikke ville finde en egnet afskallende creme til min vel, meget lunefulde hud. Jeg elsker det.

Siden mine tidlige teenagere har jeg en stærk modvilje mod hår på min krop. I.

Med ekstra vegetation på kroppen kæmper jeg næsten fra ungdomsårene. Dette er en gave.

Læs negative anmeldelser på internettet på denne creme - godt, hvad slags tull er du ved at skrive? Hvad slags.

Der var nogle mindre problemer. Jeg besluttede at købe en phyto depilator, som en ven anbefalede det til mig. Ved.

Det behøvede bare ikke at forsøge, og bare plagede ikke sig selv på jagt efter en mirakelkure fra.

At have fritid, jeg slippe af med overdreven fluffiness på andre måder. Men nogle gange.

Clever Blog

Smart blog om skønhed og sundhed

Depilatory cream Fito Depilation (Depilation Extra Cream) snyd eller ej?

For nylig kom internettet på tværs af en nyheds-tip om et hårfjerningsværktøj kaldet "Fito Depilation" (også Fito Grow, aka Depilation Extra Cream). Det står skrevet, at dette er et russisk patenteret middel til at slippe af med uønsket hår uden smerte og i lang tid. Sandt nok så denne anmeldelse meget utroligt og betalt for. Selvfølgelig blev det interessant for mig, for som enhver pige, jeg vil have min hudglathed, skal opretholdes i lang tid, og proceduren for at slippe af med håret var så smertefuldt som muligt. Selvom jeg blev vant til epilering med sukkerpasta, phyto harpiks og epilator. Men jeg virkelig, virkelig ønsker at slippe af med håret en gang for alle.

I tilbagekaldelsen var der et link til webstedet for denne Fito Depilation-produkt til depilation (for de interesserede er webstedet let søgt af enhver internet-søgemaskine). Der var en andel, og prisen var 990 rubler. rabat uden rabat 1980 gnidning. (handlingen foregår, som jeg senere forstod, på daglig basis). Alt beskrives ganske smukt og fristende, og du har lyst til det uden tøven at bestille denne creme til dig selv og med forventning om at vente på det. Som jeg altid siger til mig selv: "roen ned Tjek alt ud først. Ingen steder vil han ikke løbe væk fra dig. " Derfor indsamlede jeg mine tanker, jeg overset hjemmesiden nærmere. Og jeg var foruroliget over, at der som sådan ikke var skrevet noget om selve cremen, der er ingen oplysninger om sammensætningen, der er ikke noget billede af dette produkt, og det er ikke skrevet, hvad du vil vinde til sidst: hvor meget, hvad er inkluderet i ordren og hvordan man bruger det hele. Generelt har jeg mange spørgsmål. Nedenfor er et uddrag fra webstedet, der beskriver produktets charmer:

FitoDepilation hurtigt og sikkert slippe af med uønsket hår! FitoDepilation ™ ved, hvordan man gør huden glat og silkeagtig.

Med det kan du bære de mest åbne tøj uden frygt for hurtigt voksende hår, akavede røde prikker efter barbering eller stak voks efter epilering.

Fordi Fito Depilation ™ er et videnskabeligt udviklet produkt med en række aktive ingredienser, der afbryder cellefollikulær aktivitet, og med langvarig brug reducerer væksten af ​​uønsket kropshår!

- Komponenter siver ind i hårsækken
- Effektivt reducere hårvæksten
- Fito Depilation arbejder for bikiniområdet, underarmsben, ben, arme og andre kropsdele.
- Softer struktur end andre skindkrem
- Handlinger på hår af stivhed og struktur

Du vil barbere meget sjældnere! Med Fito Depilation ™ er det 82% mindre sandsynligt end i øjeblikket gør...

En dag, vær ikke overrasket, når du slet ikke skal barbere!

Jeg skal altid, inden du bestiller noget på internettet, indsamle oplysninger om dette produkt eller enheden, læs mange anmeldelser.

De fleste anmeldelser om Fito Depilation (og Depilation Extra Cream) var positive: alle er tilfredse med depilationskrem, hår vokser ikke med en måned, der er ingen irritation mv. Men der er en ulempe - du kan kun købe denne creme på internettet. Efter at have gået dybt ind i at indsamle oplysninger, kom jeg på tværs af helt forskellige anmeldelser: at dette er en skilsmisse, at du kan købe fito depilation creme i apoteker og butikker for 50 rubler. Tilstedeværelsen af ​​sådanne anmeldelser fik mig til at tænke mere. Jeg besluttede at kontakte repræsentanten fra webstedet og bede ham om. Forladt dit telefonnummer på ordreformularen. Manden ringede tilbage efter ca. 15 minutter. Samtale med repræsentanten så sådan ud (vi vil udelade hilsen og farvel):

Mig: Fortæl mig, hvad er sammensætningen af ​​dit produkt, da jeg ikke så nogen oplysninger på webstedet? Hvad får jeg i ordren, hvilken slags produkt får jeg. Er det en depilatory creme eller en slags pulver, og hvad er dens volumen?

Repræsentant: Vores produkt er fuldt certificeret. Den har en blødere sammensætning end konventionel depilatory cream. Gælder for alle former for hårstivhed på alle områder af kroppen. Volumen 50 ml.

Jeg: God. Så fortæl mig, hvor meget denne depilationskrem er nok til mig. Og hvornår vil han helt slippe af med uønsket hår?

P: Dette volumen er nok til dig en gang (og det er tusind rubler!). For eksempel på to armhuler. Du kan bestille 5 rør til 4 000 rubler. Hvis du bruger det hele året, så vil det slippe af med alt hår.

Jeg havde straks nogle spørgsmål i mit hoved: "Hvorfor er certifikatet ikke angivet på webstedet? Hvor mange af disse cremer skal jeg købe i et år? "Og jeg blev ikke alene ved spørgsmålet om, at du kan købe den samme fløde i butikken til 50 rubler. Jeg besluttede at tjekke. Og hvad tror du i den tredje butik fandt jeg det, eller rettere dem. Depilatory body cream 50 ml - 39.20 gnid, Depilation creme til bikini og underarms 25 ml - 36.60 gnid. og et rør af creme 100 ml - 39.90 gnid. firmaet "fito kosmetik". Sachets en til en som på et enkelt billede af cremen på stedet. Kun jeg har med avocado og aloe vera, og på stedet med kamille. Men essensen ændres ikke. Der var ingen grænse for min frustration. Hvor mange piger fik det?

Jeg kontrollerer også, hvem producenten er. For det første leder jeg efter det officielle websted. Jeg ser også på, hvad firmaet producerer og på hvilken adresse. Ofte er disse oplysninger placeret nederst på siden, som mange ikke går der, desværre. I vores tilfælde er denne LLC TD "Blue Vezhka." Hvis du kører ind i søgemaskinen "Blue Vezhka", kan du se mange interessante ting. For eksempel sælger de ikke kun depilator Fito Depilation cremen, men også honning til vægttab, ure, nøgleringe, spray til hårvækst, absolut power ring (virkelig en kopi af en ring fra en film om hobbits :)) og mange andre junk. Generelt er alt dette en slags tilknyttet program til at tjene penge. Til hvem det er interessant, kan du søge efter dig selv, jeg vil ikke dvæle på dette i detaljer.

Generelt var jeg endnu en gang overbevist om, at miraklet af midler ikke sker (den samme historie med Velvet Depilatory Cream). Depilatory cream, det er i Afrika depilatory cream, der ikke ødelægger hårsækken. Depilatory cream arbejder med den synlige del af håret og fjerner kun håret i et stykke tid. Dette er en slags alternativ til barbermaskinen til dem, der ikke kan lide at bruge knive, få udskæringer og irritation på huden. Derfor er det kun for dig at beslutte at tro på ordet alle de oplysninger, du ser eller bruge tid på at tjekke det, hvilket i sidste ende vil hjælpe dig med at bruge dine penge klogt eller gemme dem. Og selvfølgelig er det igen kun for dig at beslutte at bestille denne creme på hjemmesiden eller købe den i en butik.

Selvfølgelig forsøgte jeg en billig depilationskrem, som jeg købte i butikken for kun 39 rubler af hensyn til interesse. Hår fjernet uden problemer, irritation jeg ikke bemærkede og indgroede hår opstår ikke. Det er ikke nok besværligt. Til sammenligning depilerede jeg et område af armhulen med en creme, og den anden med en epilator. Nå, epilatoren viste sig hurtigere (måske er min hånd allerede fuld, og området er mindre end for eksempel ved benene). På området efter depilationskrem voksede håret med 3 eller 4 dage, og i store mængder. På epilatorområdet blev håret tættere på slutningen af ​​ugen og af mængden mindre end tre gange.

Måske har nogen bestilt eller prøvet en depilatory cream, dele din oplevelse hos os. Og i hvilken epilation og depilation kæmper du med uønskede hår? Personligt foretrækker jeg hjemme shugaring og epilator for forskellige dele af kroppen, og plejede at voks voks.

Tilsætning: Første gang jeg glemte at tage et foto fra butikken med den reelle pris af fito-depilationskrømen eller snarere den depilatorcreme fra Fito Cosmetic. Og hvem kan ikke tro på, at han virkelig er så billig, jeg var ikke doven, gik og tog et billede)

fito depilation i en almindelig butik

På billedet ses også Velvet depilation cremen, som koster 99 rubler i butikken, og på internettet sælger vi det igen til 1000.

Jeg fandt også en video anmeldelse (video nedenfor) fra en pige fra Sochi, jeg råder dig til at se på det. Og først blev jeg på videoen, hvor den samme pige roser cremen og et link til hjemmesiden for købet nedenfor. Jeg synes det er mærkeligt på en måde, så roser, så scolds. Og det viser sig, at de har kopieret deres videooversigt og skåret ud alle de "ekstra", så folk, der er i tvivl om at købe eller ej, finder denne slags "larmende og ægte" anmeldelse af Fito Depilation og deres tvivl forsvundet.

Generelt, når du er i tvivl, kigge længere og mere end et par anmeldelser. Det er bedre at bruge lidt mere tid end at give dine penge til nogen ukendt.

Hvis artiklen var nyttig for dig, tøv ikke med og del den med dine venner på sociale netværk;)

Hvis du efter at have læst artiklen ikke tror på mig (hvad du har ret til) og vil uafhængigt kontrollere, om Fito Depilation hjælper med at slippe af med hår, kan du købe det her.

Fito Depilation: Depilation Cream - anmeldelser

Hej alle, jeg ved ikke om dig, men jeg forbliver altid i forventning om sommeren, så jeg vil fortælle dig om de ting, der er afgørende for stranden sæson - Fito Depilation creme til depilation. Min mand gav mig dette mirakel. Først besluttede jeg at han simpelthen var sjov, fordi jeg også gav ham barberkrem til den sidste "mænds ferie" (min fantasi virker slet ikke). Nå, i hvert fald købte jeg et normalt kendt firma, men her en lille taske sådan. Jeg blev selv fornærmet i starten. Jeg troede, at han havde købt denne Fito Depilation på et billigt apotek til en overkommelig pris.

Jeg begyndte at søge på internettet for anmeldelser om Fito Depilation, ikke engang håber at dette sker. Min overraskelse havde simpelthen ingen grænser! Netop skrevet, har denne mængde information opdaget. Det viser sig, at jeg er det bageste mørke, og min mand søgte en omsorgsfuld, afhentet, bestilt specielt på det officielle websted (det han senere allerede tilstod mig). Og for at du også var opmærksom på nyhederne i verden med midler til bekæmpelse af uønsket hår, skynder jeg mig til at dele med dig alt, hvad jeg lærte mig selv.

Fordele ved Fito Depilation Cream

Jeg ved nu om dem førstehånds. Vil bare bemærke, at forskellen efter at have brugt denne depilator, mærkes med det samme. Så hvorfor anbefaler jeg at købe dig præcis Fito Depilation creme:

 • det er sikkert for følsom hud (ifølge anmeldelser er tilfælde af irritation og allergier yderst sjældne);
 • producenten anbefaler ikke at "skrubbe" det behandlede område, men vask det fjernede hår med en svamp (det vil sige at huden ikke er beskadiget);
 • komponenterne i cremen virker på hårsækken, den dør af, og de følgende hår vokser mindre og mindre;
 • Til forskellige områder af huden er der forskellige koncentrationer af Fito Depilation (de er tilgængelige i separate poser);
 • de resterende hår bliver tyndere, mister deres pigment, bliver sprøde og falder i sidste ende alligevel;
 • Kremens indholdsstoffer fugtiger huden, nærer den, beskytter mod betændelse og eliminerer dens symptomer.

Spørgsmålet om småposer er kontroversielt. Jeg har gentagne gange set, at Fito Depilation forårsager negative anmeldelser på grund af sin emballage. For eksempel "fange" i netværket sådanne anmeldelser:

Jeg tværtimod med små poser mere praktisk. Jeg bruger kun depilationen lejlighedsvis, "på vej ud" kan siges))) Så har jeg et stort rør, det tørrer. En lille - maksimalt et par gange. Jeg havde ingen problemer med ham. Jeg foldede det pænt, stablede det med et klip (jeg gør det altid med krydderier), og alt er fint, det ligger til sig selv, det venter på mig.

Min rigtige anmeldelse af cremen Fito Depilation

Da jeg fandt ud af, hvad en eksklusiv mand gav mig, prøvede jeg det med det samme. Jeg havde separate poser:

 • for kroppen (50 ml);
 • til bikini og underarms (25 ml).

Mine første poser var med avocadoolie. Så bestilte hun med kamille.

Der er ingen problemer med at bruge, alt er standard. Jeg spredte cremen på mine hænder, på mine ben, i bikini og armhulen. Kremen tekstur jeg virkelig kunne lide - blød, moderat tæt, spredes ikke og er let spredt. Jeg var glad for, at der ikke er nogen hård kemisk lugt end afskedere normalt synd.

Jeg har lidt hår på min krop og de er blonde, så jeg begyndte at vaske af efter 10 minutter. Hænder og fødder gnides kun med en vaskeklud. Mens de blev vasket væk, nærmede sig tiden for de andre sektioner (jeg planlagde at holde dem i 15 minutter). Der arbejdede jeg stadig som en skraber (forresten minus cremen - skraberen var ikke vedhæftet). Men den skraber, den vaskeklud - resultatet var det samme. Efter skrubberen gnides jeg også med en ekstra vaskeklud, fordi cremen stadig forblev som en film. Jeg har også hørt om dette fra anmeldelserne:

Jeg havde ikke irritationer, kun ringe rødme, hvis håret var tilbage, var de isoleret, næsten umærkelige. Det næste behov for at bruge cremen Fito Depilation opstod kun en uge senere. Jeg smurt rester og straks bestilte det næste par poser. Leveret dem, så vidt jeg husker om 10 dage. Men det ved jeg helt sikkert, at jeg på det tidspunkt endnu ikke havde vokset mit hår. Så den ønskede effekt var virkelig!

Sammensætningen af ​​cremen Fito Depilation

Det var selvfølgelig interessant for mig, på grund af hvilket sådant bemærkelsesværdigt resultat er opnået. Jeg fandt ud af, at cremen aktivt beskytter huden ved hjælp af følgende stoffer:

 • kamille ekstrakt, som fugter huden, beskytter den mod tørhed og betændelse, lyser håret.
 • Calendula olie, som fremmer bedre helbredelse af hudmikroskraber, har en antiseptisk virkning.
 • D-panthenol, som genopretter hudceller, normaliserer metabolisme, forbedrer blodcirkulationen, øger styrken af ​​kollagenfibre.

Bevæbnet med et forstørrelsesglas undersøgte jeg sammensætningen angivet på posen i små bogstaver. Navne der er helt komplekse og uklare. Men resultatet, som vi venter på, er hårets ødelæggelse.

Derfor skal kemikalier være til stede nødvendigvis. Her er hvad jeg fandt der i en detaljeret undersøgelse:

 1. Calciumthioglycolat. På grund af det skriver de på pakker med depilatorier, at de skal testes for følsomhed. Jeg plejer at "håbe tilfældigt", men faktisk skal en lille creme spredes på underarmen og vente i 5 minutter for at se om der vil være en allergisk reaktion eller anden overfølsomhed. Thioglycolat ødelægger keratin og opløses dermed hår, bidrager til deres tab.
 2. Natriumhydroxid. Det virker som en almindelig hjemmelavet sodavand, det vil sige, det skaber et alkalisk miljø for en mere effektiv effekt på håret. Sammenlignet med natrium har den en blødere effekt og irriterer ikke huden.

Her er en rigtig læge tips om Fito Depilation Jeg fandt på dette emne:

Elena P., kosmetolog

Jeg havde selv tænkt på at lave hårfjerning i salonen - laser eller voks - og nu har jeg helt glemt det. Hvorfor har jeg brug for sådanne vanskeligheder! Takket være en simpel creme er effekten næsten den samme og holder på i lang tid. Men ingen smerte, ingen lang genopretning, som efter laseren. Nu kun creme!

Depilatory cream Fito Depilation anmeldelser

Modens regler dikterer deres love over mange århundreder: en rig hårlinie ser bedst ud på hovedet, øjenvipper og øjenbryn. I andre dele af den kvindelige krop om ham er der ingen tvivl om. For første gang begyndte kejsernes concubiner at slippe af med uønsket hår for at gøre deres hud glat og endnu mere attraktiv. Det handler om Grækenland og det gamle Rom. I disse stater havde de åbne tøj på grund af det varme klima. Over tid, i middelalderens Europa blev hårfjerning moderigtigt og går ikke ud af det til i dag.

Mænd er glade for at røre den glatte kvindelige hud og for at være helt selvsikker på sådanne øjeblikke, få cremen Fito Depilation.

Hvorfor er Fito Depilation så populær?

Hvilke handlinger bruger en kvinde oftest til at fjerne uønsket hår? Oftest for hårfjerning og barbering. Det er på tide at sikre, at alle disse metoder er forældede! Det er så nemt at få ondt, når du bruger en epilator eller en barberkniv. Selvfølgelig er der også strimler af voks, laser hårfjerning, shugaring... Men navnet på nogle af disse procedurer alene bringer frygt. Laser hårfjerning er en dyr og usikker fornøjelse, især hvis du har følsom hud. For ikke at udsætte din hud for tvivlsomme forsøg, køb Fito Depilation.
Denne creme er den bedste mulighed for hårfjerning, da det ikke giver smerte, når det bruges. Depilator berører er sarte på grund af creme-lignende grundlag. Cremen indeholder kamille ekstrakt, panthenol, calendula, som sikrer fjernelse af hår uden smerte, glathed i lang tid og fravær af en inflammatorisk proces.

Hvordan handler han?

Hvorfor blev cremen så populær og blev du glemt andre måder at fjerne hår på? Det handler om hans handling. Ved hjælp af epilatoren og barbermaskinen ved du på forhånd at du bliver nødt til at gentage disse procedurer igen og igen. Brug af Fito Depilation viste, at huden forbliver glat i lang tid, og håret vokser ikke i lang tid. Cremen passer perfekt til huden, og den regelmæssige brug eliminerer gradvist behovet for depilation. Hvordan forklares det? Kremets sammensætning indeholder stoffer, der forhindrer hårvækst. Hårfollikernes arbejde er ved at bremse og udseendet af nye hår er faktisk reduceret til ingenting.

Hvad er fordelene ved cremen?

 • Cremen kan påføres på enhver del af huden;
 • Ved at købe dette værktøj vil du spare betydeligt;
 • Hårfjerning ved hjælp af creme - sparer tid i tilfælde, hvor du hurtigt skal bringe dig i orden
 • Nu kan du ikke konstant tænke på glatheden i din hud - det vil altid være i god stand;
 • Cremen har ingen bivirkninger og tolereres godt af enhver hudtype;
 • Øjeblikket for hårfjerning er helt smertefrit;
 • Efter påføring af cremen strammer huden ikke og tørrer ikke ud;
 • Cremen har en meget overkommelig pris;
 • Virkningen af ​​lægemidlet varer op til flere uger;
 • Cremen er økonomisk pakket.

Som du kan se, vinder Fito Depilation creme meget mere end andre hårfjerningsprodukter.

instruktion

Depilatory cream bør anvendes på ren hud;
Spred det jævnt over overfladen af ​​huden og lad det stå i 15 minutter;
Fjern cremen med en spatel og fjern resterene;
Over tid behøver du ikke at bruge cremen ofte.

Cream Fito Depilation - knowhow i moderne kosmetologi. For første gang var det muligt at slippe af med uønsket hår om et par minutter og i lang tid ikke at huske dem!

Kundeanmeldelser

Fremragende creme, i modsætning til analoger på markedet. Virkelig godt fjerner hår, smertefrit. Hår vokser meget langsommere. Aloe vera i sammensætningen fugtiggør og helbreder fuldstændigt, ingen udslæt og rødme var ikke efter påføring.

Alexandra, 30 år gammel, Tver.

Jeg troede ikke, at det er muligt at fjerne håret så nemt hjemme uden særlige dyre midler. Fito Depilation hjalp mig på ferie, fløj med min mand til Egypten i 3 uger. Hun var bange for at gå til lokale saloner og fjernede hendes hår selv.

Meget cool, og i varmen var der ingen betændelse bagefter, selv fra havvand.

Fito Depilation Hvem forsøgte?

Stillinger 1 side 25 af 25

Share12015-08-28 16:30:08

 • Indsendt af: Julia
 • Registreret: 2006-07-25
 • Invitationer: 0
 • Indlæg: 11
 • Brugt på forummet:
  1 time 19 minutter
 • Sidste besøg:
  2015-11-24 18:36:55

Jeg læste meget om creme til depilation Fito Depilation. Jeg tror at købe, på internettet mange forskellige anmeldelser, måske har nogen allerede forsøgt dette værktøj og kan se, om det giver mening at købe det. Måske prøvede nogen det allerede?
Her er et certifikat, ekspertudtalelse.

Share22015-08-29 14:11:29

 • Indsendt af: romawka
 • Registreret: 2015-08-29
 • Invitationer: 0
 • Indlæg: 1
 • Brugt på forummet:
  2 minutter
 • Sidste besøg:
  2015-09-10 11:37:47

God eftermiddag Ja, faktisk er Fito Depilation cremen kølig og har en positiv effekt. Kun her er ikke så enkelt som beskrevet i annoncen. Påfør cremen let nok, der er ingen irritation eller andet ubehag. Efter gentagen brug vokser hårene lidt mindre. Jeg kunne godt lide det, jeg tror, ​​at jeg vil fortsætte med at bruge det, fordi det er praktisk, praktisk og effektivt.

Share32015-08-29 14:12:34

 • Indsendt af: cathie_trefoil
 • Registreret: 2015-08-29
 • Invitationer: 0
 • Indlæg: 1
 • Brugt på forummet:
  4 minutter
 • Sidste besøg:
  2015-08-29 14:14:01

Julia, jeg forsøgte at købe mening. Det viste sig selvfølgelig ikke at være så vidunderligt, smukt og rosenrødt, som det var skrevet i reklame, ja. Men effekten er helt sikkert til stede. Jeg havde også stor tvivl om købet, men min ven rådede mig og sagde, at for hende var det det bedste middel. Jeg kan ikke sige det samme om mig selv, men jeg gentager - det hjælper.

Share42015-08-29 14:16:09

 • Indsendt af: Sonya
 • Registreret: 2015-08-29
 • Invitationer: 0
 • Indlæg: 1
 • Brugt på forummet:
  9 minutter
 • Sidste besøg:
  2015-08-29 14:19:04

Jeg købte også denne creme efter at have læst rave reviews på internettet. Hvad kan jeg sige, at indtryk er tvetydigt: på den ene side forventede jeg, at alt ville være præcis som i reklame, men på den anden side er effekten stadig der! Og ret godt! Jeg bemærkede ikke den lovede forbedring af hudens udseende, selv om det også ser godt ud på mig. Men hårene vokser mærkbart langsommere, ja!

Share52015-08-29 14:20:58

 • Indsendt af: KittyCat
 • Registreret: 2015-08-29
 • Invitationer: 0
 • Indlæg: 1
 • Brugt på forummet:
  4 minutter
 • Sidste besøg:
  2015-08-29 14:20:59

Dette er for hvem hvordan - kammeraternes smag og farve er ikke som de siger - men jeg ville ikke rådgive at købe denne creme. Ja, jeg er enig i, hårene bliver tyndere, vokser langsommere, men effekten er nøjagtig den samme som for alle andre cremer beregnet til brug efter depilering. I reklame blev alt skrevet meget køligere og mere effektivt, men desværre. Nej, da der er så mange positive anmeldelser, afhænger det nok nok af huden, hårets struktur osv., Fordi alt er individuelt. Men jeg fortalte om min erfaring.

Share62015-08-29 14:26:45

 • Indsendt af: Katerina
 • Registreret: 2015-08-29
 • Invitationer: 0
 • Indlæg: 2
 • Brugt på forummet:
  8 minutter
 • Sidste besøg:
  2015-11-06 20:31:10

Jeg ved ikke, om det skal anbefales, især i betragtning af prisen. Også jeg købte en smuk annonce. Hårfløde fjerner, men ikke for godt. Vi skal gentage proceduren, og dette øger forbruget af cremen betydeligt og tiden. Jeg følte mig personligt ked af pengene. Jeg ved selvfølgelig ikke til hver sin egen. Måske har nogen ekstra penge, hvilket ikke er synd, men jeg går forbi.

Share72015-08-29 14:26:53

 • Indsendt af: Оксана1704
 • Registreret: 2015-08-29
 • Invitationer: 0
 • Indlæg: 1
 • Brugt på forummet:
  15 minutter
 • Sidste besøg:
  2015-08-29 14:26:54

Jeg læste mange anmeldelser om cremer til depilation, jeg besluttede også at købe og prøve. Der er ikke noget svært at bruge med det: sæt på de rigtige steder, ventede og vasket væk. Effekten er. Håret vokser langsommere og længere. Men jeg tror, ​​at han ikke helt vil løse problemet. Hår vil stadig vokse, men langsommere. Hvad angår befrielsen for evigt tvivler jeg meget. Og så fløden kan og bør bruges, der er ingen irritation fra det.

Share82015-08-29 15:39:28

 • Indsendt af: Miss Azel
 • manyachka
 • Registreret: 2006-03-16
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 15
 • ICQ: 222334571
 • Brugt på forummet:
  6 timer 51 minutter
 • Sidste besøg:
  2016-04-14 13:56:34

Jeg fandt en artikel om Fito Depilation på internettet, jeg er ikke sikker på, at dette var tilfældet, jeg brugte ikke cremen selv, jeg valgte en skrivemaskine-epilator, det var ubehageligt og smertefuldt, men hvad jeg skulle gøre.
Fito Depilation - depilation creme.
Enhver kvinde, uanset alder, status og civilstand, stræber efter at være altid smuk, stilfuld og velplejet. Da udseendet spiller en afgørende rolle i hver persons liv. Mange mennesker ved, at fra midten af ​​det sidste århundrede blev en ideel glat kvindelig krop særlig værdsat uden ekstra fejl, der giver hårlinje på benene, i bikiniområdet eller under armene. Alle ved, at det i dette tilfælde er muligt at håndtere dette problem ved hjælp af en almindelig barberkniv, men desværre er den ikke så effektiv og forårsager ofte irritation, hvilket især er ubelejligt for mange moderne kvinder. I slutningen af ​​forrige århundrede fremkom kvindernes barbermaskiner og specielle cremer, der hjælper med effektivt at håndtere overskydende hår. I dag er et sådant effektivt middel som: Fito Depilation særligt værdsat og skiller sig ud blandt moderne damer. Det adskiller sig i særlige egenskaber - det fjerner effektivt overskydende hår, men bidrager også til en betydelig reduktion i udseendet så meget som muligt. Hemmeligheden med dette lægemiddel er, at når det påføres, kan du mærke en reduktion i håret i applikationsområdet, hvilket anses for særdeles bekvemt for mange kvinder. En smuk og glat kvindelig krop anses trods alt for den moderne verden.

De unikke egenskaber og sammensætningen af ​​cremen Fito Depilation

Miraculous Cream Fito Depilation er udelukkende lavet på særlige naturlige urte ingredienser, de giver maksimal effektivitet af dette stof. Fabrikanten Mile er blevet særlig populær efter udgivelsen af ​​høj kvalitet creme til verdensmarkedet. Det er baseret på komponenter som: Calendula olie, kamille og fersken olie, disse olier er i stand til at blødgøre huden så effektivt som muligt og mætte med gavnlige egenskaber. Det er også udstyret med mange andre ekstra komponenter, som giver dig mulighed for omhyggeligt at fjerne alle hår, uanset stivhed og længde. Bogstaveligt talt i flere applikationer vil du være i stand til at mærke den langsomste vækst i håret, efter et stykke tid vil du være tilfreds med deres fuldstændige forsvinden i visse områder. Denne unikke creme giver forsigtig omsorg, så den ikke efterlader sine forbrugere ligeglade. Det skelnes af den ideelle kombination af pris og kvalitet, så efterspørgslen efter det vokser hver dag.

Er det muligt at bruge negative effekter?

Det er værd at huske på, at ingen er immun fra allergiske reaktioner. Fito Depilation har en anti-allergisk virkning, den er lavet af naturlige og miljøvenlige komponenter, og derfor er allergiske reaktioner på menneskekroppen næsten umulige. Men stadig anbefaler eksperter, inden du anvender cremen på de vigtigste områder for depilation, anvende det på et lille usynligt hudområde. Når du har påført et lille lag, skal du vente op til en halv time for at sikre, at du ikke har allergiske reaktioner på de komponenter, der udgør den. Og hvis det område af kroppen, som du anvender det på, ikke bliver rødt og ikke bliver dækket af udslæt, så er det perfekt til dig.

Takket være Fito Depilation:

• Hår bliver meget tyndere.
• Længden er væsentligt reduceret.
• I det behandlede område bliver huden blødere.
• Hårvæksten sænker effektivt.
• I nogle dele af håret forsvinder helt.
• Synligt resultat i 10 minutter.
Hvor og hvordan man køber denne creme?

I dag på internettet kan du finde mange positive anmeldelser om kvaliteten og effektiviteten af ​​dette stof. Det er simpelthen uundværligt for mange moderne kvinder, uanset alder, omfang af aktivitet og præferencer. Når du køber dette lægemiddel, bør du være særlig forsigtig, da vi er omgivet af mange forskellige fejl på internettet. Og for at undgå denne temmelig ubehagelige situation anbefaler eksperter at købe det udelukkende fra en officiel repræsentant. Når du køber Fito Depilation creme, skal du være opmærksom på, om sælgeren har kvalitetscertificering og specielle dokumenter. Prisen for denne creme svarer til sammensætningen og dets niveau.

Populariteten af ​​stoffet i udlandet

I udlandet er denne creme særlig populær, da mange kvinder var i stand til personligt at verificere effektiviteten og har brugt det i lang tid. Efter at have købt denne creme, vil du være i stand til selv at se, at det blot er uundværligt for depilation og har mange fordele i forhold til lignende præparater. Nu kan du glemme for irriterende hår i visse områder af bikini eller armhuler. Den vigtigste positive kvalitet af dette lægemiddel er fraværet af irritation, som normalt forekommer efter barbermaskiner, smerte, det sker ved brug af voks og mange andre ubehagelige situationer.

Øjenvipper og øjenbrynskorrektion - hvordan går det?

Sådan bruges kassette, dåse og kombineret vokssmelte