Øjenbryn Microbleeding - Anmeldelser

For nylig talte vi detaljeret om proceduren microblading - ellers, manuelle brow extensions. På grund af at proceduren er nyskabende og ukendt for os, opstår der mange spørgsmål, men ikke svar. Potentielle kunder - tvivl og usikkerhed om behovet for microblading.

For at gøre det klart, interviewede vi flere piger, der allerede havde gennemgået microblading. Desværre var pigerne enige om kun at dele deres indtryk anonymt, men det mindsker ikke brugen af ​​deres tilbagemelding for dem, der tænker på proceduren.


Bemærk. Billeder i materialet er IKKE relateret til anmeldelser, men er en illustration af resultaterne af proceduren. Og nu anmeldelserne selv.

Jeg gjorde microblading procedure i august, og efter en måned var der en korrektion. Umiddelbart efter proceduren er effekten meget cool og ligetil "wow": dine øjenbryn er smukke, fyldte, pæne og klare. Helbredelsesprocessen er lidt behagelig, jeg var nødt til at gå i glas hele tiden, men efter to uger havde alt helet og allerede da var det tydeligt, hvor pigmentet ikke kom fra. På korrigeringen syntes det at være blevet korrigeret, men så var det en "skov" af "hår" der var synlig. Den største fordel, som de siger - dine øjenbryn er perfekte og smukke. Men retfærdige piger, som mig, skal stadig male dem. Og hvad er pointen? Hvis jeg stadig tegner dem om morgenen? Næsten et halvt år er gået, og pigmentet er skyllet ud, ændrer dets farve. Det kan godt være brunettes format microblading fit.


Alina lover piger et liv som i en film, efter proceduren: hun er lige vågnet, og "in frame" er allerede smuk!

Min øjenbryn form er ikke perfekt, de har en anden bøjning, længde, der er problemer. Og efter en ven lavet microblading, besluttede jeg også at prøve. Under proceduren satte de mig på en sofa, trak nye øjenbryn, hentede farven på maling. Derefter laves udskæringer og gnides maling. På grund af den lave smerte tærskel var jeg bange for, at det ville gøre ondt, men det var tolerabelt. Helbredt og hurtigt blev skorpen næsten usynlige. Formen viste sig fantastisk, ingen bemærkede at noget unaturligt dukkede op i ansigtet. Jeg kunne godt lide resultatet og vågne op med den færdige øjenbryn form er bare perfekt. Det er kun at tilføje skygger. Fremgangsmåden er pengene værd og letter livet.

Tag proceduren korrekt, forstå hvad det er for dig. Ellers vil der være skuffelser. Microblading er ikke en tatovering af øjenbrynene, men en overfladisk introduktion af pigment (ved hånden, men ved hjælp af en skrivemaskine). Guiden har ikke en lur på børsten, men mikronåle, der "ridder" huden og forsyner pigmentet. Fremgangsmåden giver udseendet af naturlige øjenbryn. Men det kræver korrektion om en måned og har en kortvarig effekt. I gennemsnit et år. På grund af prisen og skrøbelighed kan ikke alle have råd til det, men det er det værd. Udseendet af naturlige øjenbryn, smuk form, effekten af ​​sporede hår, og ikke en fuld skygge, vil være så godt som i mindst et år.

Anmeldelser Julius vil hjælpe, hvis du ikke beslutter dig for proceduren, så begynder du selvfølgelig at kigge efter en god mester;). I sidste ende følg alle anbefalingerne, kig efter den rigtige mester og eksperiment med glæde!

Jeg besluttede fordi mine øjenbryn er naturligt lyse og sjældne, og jeg bliver træt af at "tegne" dem hver morgen. Jeg forsøgte at henna før microblending, men det varede kun en uge. Så jeg besluttede mig for en mere kardinal metode. Proceduren var helt smertefri, selvom jeg ærligt indrømmede, var jeg bange :). Ubehageligt, måske lyden af ​​en skrivemaskine, men du bliver vant til det i 15-20 minutter :). Hælede brynder godt (jeg har en kombinationshud). Der er stadig en sådan proces: Når det øvre lag af huden helbreder, ser det ud som om det "slids", men denne skrælning var næsten usynlig for mig, og i 3-4 dage passerede den. Jeg foretog en korrektion en måned efter proceduren, som rådgiver af mesteren. Allerede 5 måneder går jeg helt glad. Farven lyser lidt med tiden, men generelt er formen veldefineret og ser meget naturlig ud.

Jeg gjorde en tatovering af øjenbrynene (selv i de tidspunkter, hvor det blev gjort meget dybt og ikke ifølge metoden til "tegning øjenvipper", men "blev hældt"). Der var aldrig noget problem med øjenbrynens form, men på grund af det faktum, at hårsækkene var beskadiget, ophørte hårene med at vokse på mine øjenbrynspidser. Og på et tidspunkt besluttede jeg at prøve microblendingproceduren som et alternativ til tatovering, som helt ærligt var temmelig træt. Generelt anser jeg stadig mikroblending for at være et værdifuldt alternativ: 1) overfladisk indtrængning, 2) et mere naturligt udseende af øjenbrynene selv. Blandt manglerne kan identificeres som "sokker", fordi for mange er pigmentet "skubbet ud" hurtigere på grund af hudens særlige egenskaber.

Øjenbryn Microblading

Resume af artiklen:

Hver pige ønsker at vågne op med ren og udhvilet hud, lyse og udtryksfulde øjne. Og en vigtig rolle er spillet af øjenbrynens form. Nogen maler dem med en blyant, gør en tatovering, plucks, giver den ønskede position, men det er ikke altid muligt at få en naturlig farve til øjenbrynene og en naturlig smuk kurve. Kommer til hjælp af den nye kosmetiske industri - øjenbryn microbliding.

Hvad er øjenbrynmusklerne

I Vesten kaldes denne nye procedure øjenbryn broderi. Dette er en moderne teknik til at skabe de fineste hår i øjenbrynsområdet ved hjælp af en manuel tatovering. Under huden i øjenbrynernes område placeres et specielt pigment, der varer i lang tid og simulerer fine hår.

Dette er ikke en standard tatovering.

Arbejdet udføres af en kosmetolog med egne hænder og ikke med en tatoveringsmaskin. I salonerne syntes denne tjeneste for nylig, det kaldes også 6D eller manuel tatovering samt mikropigmentering af øjenbryn.

Teknologien ved anvendelse af permanent pigment giver dig mulighed for at få et visuelt volumen, med det resultat at øjenbrynene ser naturligt ud, og der er ingen spor af kunstig farve. Efter at have lavet øjenbrynens mikroblading, kan du i lang tid glemme maling, skygger og alle slags blyanter.

Fordele ved øjenbryn mikroblading:

 • i forhold til tatoveringen tager ikke meget tid;
 • nålens mikroskopiske diameter gør det næsten umuligt at føle smerte;
 • traumatisk hudskade er minimal;
 • kort genopretningsperiode
 • god tolerance til at male pigment;
 • naturligt og naturligt materiale
 • der er ingen hævelse efter proceduren;
 • der er ingen alderskontraindikationer, det vil sige ældre kvinder kan gøre microblading;
 • Du behøver ikke at tynde øjenbryn om morgenen og spilde tid.

Denne metode til korrektion af udseende vælges af kvinder med tynde og sparsomme øjenbryn for at forbedre deres tykkelse og konturer. Uanset antallet og tykkelsen af ​​deres hår, der er trukket, ser det lige så naturligt ud. Microblading skjuler fejl, nemlig skaldede pletter, der optrådte efter skader, ar eller skaldethed.

Ulemper ved proceduren:

 • høje omkostninger;
 • få fagfolk, der er blevet uddannet til at yde en sådan service
 • efter et par år blæser farven på øjenbrynene, og du skal re mikrblading;
 • det endelige resultat vises ikke umiddelbart, men efter et par uger, når skrælningen forsvinder og skorsterne forsvinder
 • mulig ubehag under påføringen af ​​farvestoffet;
 • idiosyncrasy kan manifestere sig i form af allergisk rødhed.

6D tatovering anbefales ikke, hvis:

 1. der er rødme, slid, revner og betændelse i øjenbrynernes område
 2. diabetes mellitus
 3. blodforstyrrelser
 4. høj temperatur;
 5. pigmentmaling allergi;
 6. sygdomme, der overføres gennem blodet.

Før mikrobladsproceduren udfører master sig en allergitest. Normalt er et lille pigment smurt på albuebrydet. Hvis rødmen, kløe og et inflammatorisk udslæt ikke forekommer inden for et par timer, så kan øjenbrynens mikroblading gøres roligt.

Læs også om proceduren for øjenvippeudvidelser i salonen og i hjemmet

Øjenbryn Microblading Procedure

Først skal du vælge pandefarve og form. I tilfælde af svigt vil du ikke kunne vaske en sådan tatovering ud. Afhængigt af farvetypen på ydersiden anbefales det:

 • rødhårede kvinder er mørkebrunt pigment eller kobber;
 • blondiner passer grå og brune nuancer;
 • Brunetter er perfekte gråbrune og brune farver.

Det er vigtigt at vide, at under helingen vil tonen falme lidt, så det er bedre at vælge et lidt mørkere pigment.

Inden proceduren starter, kan man ikke:

 1. tage antibiotika, drik kaffe, alkohol;
 2. besøge stranden eller solarium, da ultraviolet vil gøre huden hårdere, og det vil ikke være i stand til tilstrækkeligt absorbere pigmentet;
 3. 2 uger kan ikke justere øjenbrynene. Skønhedseksperten vil gøre det selv, og han skal se, hvordan hårene vokser, hvad er deres tykkelse og længde.

Afhængigt af ansigtsform og udseende, vælger mesteren ikke kun farven pigmentens farvetone, men også bøjningen og tykkelsen af ​​øjenbrynene. For det første er en skitse af den fremtidige form lavet med en blyant. Ekstra hår rundt er fjernet, og arbejdsområdet behandles med desinfektionsmiddel.

Omkring blodet hjælper anæstesien med at slippe af med smertefulde fornemmelser. Fremgangsmåden i sig selv er introduktionen under pigmentens hud udføres ved hjælp af en spatel, hvor enden af ​​nogle få tynde nåle er dybden af ​​deres indledning allerede styret af en kosmetolog.

Indførelsen af ​​pigmentet kan udføres på flere måder:

 1. Østlig teknologi. Føreren gør hvert hår af forskellig størrelse, længde og farve. Som følge heraf får du øjenbrynens fulde naturlighed, men vent til slutningen af ​​manuel tatovering permanent.
 2. Europæisk eller dummy teknik. Hårene er lavet af samme længde, volumen og farve. Resultatet er et voluminøst og tykt øjenbryn, som efter nærmere inspektion ikke ser helt naturligt ud.

Efter mikroblading observeres en hævelse i kort tid, men mesteren anvender en helbredende salve til en dag, som du ikke behøver at tørre straks efter at have forladt salonen. Du skal gentage proceduren op til 5 sessioner for at opnå det endelige resultat.

Husene har allerede lov til at vaske med skum og varmt vand, men du kan ikke gnide dine øjenbryn med et håndklæde, blot blot lidt med en tør klud. Efter vask med et tyndt lag smøres øjenbryn med kosmetisk vaselin, der hjælper med at lindre ømhed og hævelse.

På den anden dag er også petroleumgel egnet til heling efter vask. Påfør det, indtil skorpen kommer ned, og der er en følelse af tæthed og tørhed. I stedet for at falde ned skorpe, vises en tynd film, som vil skrælle af. Piletonen bliver lysere. Efter vaseline vil en velkendt ansigtscreme gøre.

Under helbredelsen af ​​øjenbryn anbefales ikke:

 • brug dekorative kosmetik;
 • gå i saunaen, bad, gå ind i hallen eller svømme i poolen;
 • sidde i et varmt vandbad
 • spis krydret mad.

Hvis de små sår på øjenbrynene efter mikrotatoveringen ikke passerer, bør dette område smøres med chlorhexidinopløsning. Fugtige de flaky områder af nogle kvinder med Bepanten creme. Fremskynder genopretningen af ​​huden og beroliger deres maske af mynte, hørfrø og kamille.

Hvor længe holder malingen?

Øjenbryns mikroblegning kræver periodiske opdateringer. Dens oprindelige resultat varer 11-18 måneder. Det påvirker den dygtighed og beautician, dybden af ​​indførelsen af ​​farvestoffet og kvaliteten af ​​materialet og plejer øjenbryn. Under alle omstændigheder anbefales det at foretage en korrektion en gang om året for at mætte pigmentet og bevare øjenbrynens form.

Prisen på øjenbryn microblading procedure spænder fra 6-12 tusind rubler. Omkostningerne ved korrektion er 3-4 tusind.

Kvaliteten af ​​resultatet er meget bedre end den klassiske tatovering. Det vigtigste er at overvåge og pleje de behandlede områder, vælge en professionel til proceduren og følg alle hans anbefalinger. Som et resultat vil panden blive perfekt.

Meninger og anmeldelser

Marina: gjorde en microblading procedure for et par måneder siden. Hun besluttede, fordi hendes øjenbryn er meget tynde og lyse. Smerter følte næsten ikke, at det var smertelindring. Nu har jeg smukke øjenbryn, at jeg ikke ville tegne mig med blyant eller blæk. Ansigtet er blevet mere ekspressivt.

Oksana: meget tilfreds med proceduren. Selv om det er dyrt. Men for korrektion og maling af øjenbryn i salonerne havde jeg mere. Og brug ikke så meget tid. Resultatet - smukke øjenbryn, der ikke behøver at farve hver dag.

Zhanna: et ar på øjenbrynene fra barndommen forhindret at gøre smukke øjenbryn. Før brylluppet, for at se perfekt ud på ferien, besluttede jeg at microblading øjenbryn. Billeder viste sig vidunderligt. Proceduren skjulte alle mine fejl med øjenbryn. Kæreste sparer også nu op for hende.

Øjenbryn Microblading Procedure - Oversigt, priser og anmeldelser.

Hvis du ikke er tilfreds med formen på dine øjenbryn, fortvivl ikke, for i dag er der mange forskellige måder at rette op på. Og en af ​​de mest moderne er microblading. Og hvad er denne procedure, hvor meget effekt holder den? For at forstå dette, studer de detaljerede oplysninger om hendes og anmeldelser, samt se video og fotos.

Essensen af ​​metoden

Øjenbryn mikroblegning er en procedure, der ligner meget tatovering. Det indebærer også introduktion af pigment under huden, men eksponeringsprincippet er lidt anderledes. Hvis der under tatovering indføres farvesammensætningen ved hjælp af en skrivemaskine, så falder alt ansvar udelukkende på mesterens skuldre under mikroblading. Det er han, der injicerer pigmentet under huden med en speciel enhed, der ligner den tyndeste skalpel. Som følge heraf trænger malingen ikke dybt ind, og det spredes praktisk talt ikke. Og resultatet vil være så naturligt som muligt, da en erfaren mester vil kunne skabe tynde hår af forskellig længde, næsten det samme som naturlige, hvilket klart ses på video og foto.

Hvem ville passe en sådan procedure?

Microblading giver dig mulighed for at justere formen på øjenbrynene og for at opnå deres maksimale naturlighed, der skaber en 3D-effekt. Fremgangsmåden anbefales i følgende tilfælde:

 • øjenbrynene er for tynde
 • øjenbryn asymmetri;
 • uregelmæssig form
 • for lyse og næsten umærkelige hår
 • sparsomme hår
 • fuldstændig fravær af øjenbryn (for eksempel efter mislykket korrektion eller forbrændinger);
 • ar eller ar.

Microblade forberedelse

For at proceduren skal fortsætte normalt og ikke forårsage komplikationer, og resultatet var det samme som i video og foto, der beskriver processen, bør du forberede dig til sessionen. I to dage før det bør ikke tage antibiotika og drikke alkohol. Antibakterielle lægemidler kan fremkalde afvisning af pigmentet af kroppen, og alkohol fortynder blodet, hvilket vil føre til udseendet af ichor og komplicere mesterens arbejde.

Det er også uønsket i ca. en uge før mikroblading at solbade og besøge solbrændingssaloner. Efter sådanne procedurer vil huden først hærde og for det andet skrælle, hvilket får farven til at falme.

Hvordan er proceduren?

Du kan lære mere om proceduren ved at se billeder og videoer. Det udføres i flere faser. Den første er en kosmetologs høring og øjenbrynskondens vurdering. Han vælger den rigtige form og passende farve, forbereder pigmenter og værktøjer. Anden fase er behandlingen af ​​zonen med bedøvelse. Da proceduren er ret smertefuld, er det bedre at udføre det med lokalbedøvelse. Og endelig er det tredje trin den direkte introduktion af pigmentet under huden.

Hvor lang tid er sessionen? Procedurens varighed afhænger af den ønskede tykkelse, form og længde af øjenbrynene, normalt er det ca. 30-60 minutter. En måned senere, om nødvendigt, foretages en korrektion for at afslutte tegning fuzzy eller korte hår.

Øjenbryn pleje efter proceduren

Efter proceduren anbefales det ikke at lade zonen blive våd. På den første dag skal du ikke engang vaske, og i en uge er det uønsket at besøge poolerne, damme, saunaer, solarium og bade. I en måned behøver du ikke gøre skræl, fordi de fjerner de øverste lag af huden og med pigmentet. Den resulterende skorpe skal fjernes forsigtigt, så du kan behandle dine øjenbryn med et antiseptisk middel for at undgå infektion.

Resultatet

Det er muligt at evaluere det endelige resultat præsenteret på videoen og fotoet af proceduren kun en måned efter korrektionsproceduren. Efter en sådan periode vil pigmentet blive fordelt under huden og tage sin endelige position, og skorsterne vil helt forsvinde.

Hvor lang tid holder pigmentet? Effektens varighed er ca. 1-1,5 år, da pigmentet kun injiceres i de øvre lag af epidermis, som til sidst forsvinder naturligt. Derefter kan du udføre proceduren igen for at opretholde resultaterne.

Kontraindikationer

Proceduren er kontraindiceret til cancer og autoimmune sygdomme, under graviditet, akutte infektioner, dermatologiske sygdomme (med lokalisering i behandlingszonen), såvel som i tilfælde af ubehandlede pigment.

Fordele og ulemper

Nogle af fordele og ulemper ved mikroblæsende øjenbryn kan vurderes i videoen og fotografierne, men de er beskrevet mere detaljeret nedenfor.

 • Naturlig effekt, øjenbrynens maksimale naturlighed. Dette bekræftes ikke kun af videoer og billeder, men også af mange anmeldelser.
 • Risikoen for infektion er lavere end med tatoveringen, da pigmentet ikke injiceres i blødt væv, men praktisk talt under huden.
 • Mange variationer af nuancer. En erfaren mester vil vælge den tone, der er ideel til dig!
 • Evnen til at opnå perfekt form. Lyt til en kosmetologs råd til at øjenbrynene ser harmoniske og ekspressive ud.
 • De høje omkostninger ved proceduren.
 • Smertefulde fornemmelser. Men de er ubetydelige, især hvis anæstesi anvendes.
 • Relativ kort effekt. Hvis du regner ud, hvor meget effekten af ​​tatoveringen bevarer, så vil mikrobliding i denne plan miste.

udtalelser

Feedback om proceduren:

 • "Jeg var meget uheldig med mesteren, han forfærdede mig bare! Jeg var nødt til at fjerne pigmentet med en laser. Så jeg råder alle til ansvarligt at henvende sig til søgen efter en kosmetolog! "
 • "En gang på internettet kom jeg på tværs af anmeldelser af microblading-proceduren for øjenbryn, billeder og videoer var meget imponerende, så jeg besluttede at finde en mester i min by. Hun fandt en dejlig salon og tilmeldte sig. Det var lidt smertefuldt, da skorpene faldt væk, men en måned senere så jeg min smukke og meget ligner naturlige øjenbryn. Hun gemte også arret, meget glad! "
 • "Jeg kunne godt lide at microbleying mere end en tatovering, selv i billedet efter proceduren er der en mærkbar forskel, øjenbrynene er mere naturlige, ligesom de rigtige. Og lad resultatet kun i sidste år, men næsten ingen skade.

Omkostninger til

Prisen på en øjenbryn microblading procedure i Moskva er omkring 6-10 tusind. Derudover skal omkring 3-4 tusind betale for korrektionen.

Oversigt over håndværkere, saloner og priser

Vi tilbyder en sammenlignende oversigt over omkostningerne ved forskellige håndværkere og saloner i Moskva.

Øjenbryn mikroblading. Personlig oplevelse

Dem, der led af deres egne hænder med pincet dedikeret)
Ærligt, jeg ved ikke, om der var sådanne stillinger på Spleznik, men jeg synes, det er aldrig en dårlig idé at dele erfaringer.

I mit tilfælde var beslutningen om at lave microblading ganske spontan, men nødvendig. Så jeg begynder med en beskrivelse af den konkrete sag. Mine øjenbryn er lyse blonde i sig selv, de er IKKE helt overpuckede, men halen er ret tynd og i kombination med hårets farve er næsten umærkelig.
I princippet udgør der ikke nogen særlig vanskelighed for at tegne øjenbryn med blyanter, skygger, voks og slik med erfaring og en håndfyldt virksomhed på tre minutter. Men på grund af det faktum, at jeg for nylig bruger timer med et kamera, der lænede sig til øjet, bemærkede jeg, at jeg hele tiden vasker mit øjenbryn, og det ser latterligt ud. Hvordan man løser et sådant problem var ikke klart)

På dette tidspunkt, min kære ven, hvis ungdom blev afholdt under sloganet: "at barbere, plukke og trække igen," Mester og fandt, at ganske succes hjulpet hende til at rette fejlene i de helt unge. Og jeg fik mig ofte til at tænke på, at jeg blatant stirrede på min kæreste øjenbryn, og jeg synes at i armlængden ser de godt ud, formen er velvalgt og går meget godt til ejeren, og det er umuligt at sige, at de er kunstige.

Det er vigtigt at vide, at mikrobleyding varer fra 1,5 til 2 år (alt dette afhænger af, hvilken type hudfarve, farven på pigmentet, er det klart, at den lyse pigment holdes mindre end eller bliver bleg langt tidligere end mørke).


Nogle vigtige oplysninger.

Microblading øjenbryn er en semi-permanent procedure, dette er anvendelsen af ​​et sæt af de mindste snit eller punkter på huden, så pigmentet kommer der, som efter helbredelsen er "forseglet". Og alligevel er det ikke for evigt som en tatovering.

De kan være tyndere eller tykkere, kortere eller længere, og selv runde, afhængig af manipulationen, har hver forfærdelig ting sin egen opgave.

Der er mange forskellige teknikker, alt afhænger af det resultat, du skal få, og hvordan øjenbrynene ser oprindeligt ud, uanset om de eksisterer overhovedet.

Værktøjet dyppes ind i pigmentet og virker derefter på huden. Plus pandeoverfladen smøres derefter med pigment, så det rammer sårene og forbliver der.

- har du nogen allergiske reaktioner på noget

- er der en let kold

- og selv detaljerne om menstruationscyklussen, ifølge mesteren, på "disse dage" og et par dage før, kan pigmentet måske ikke opfattes af huden overhovedet.

- du beskriver hvad du vil, og det hele afhænger udelukkende af din sag. For eksempel er øjenbrynet i mit tilfælde ikke skaldet, så jeg blev anbefalet at lave en pulveragtig virkning, der er mere overfladisk og let at helbrede og mindre traumatisk i anvendelse end at tegne fuldhårede hår af forskellig længde og endda med en skygge.

- Du diskuterer øjenbrynfarve og har du vaner til at ændre din hårfarve drastisk hver sjette måned.

Proceduren tager mere end to timer, alt afhænger af mesteren, så for nogle kan det tage længere tid for nogen hurtigere.

I første omgang handlede hun udelukkende med øjenvipper og øjenbryn farvning, men da kvinder kom til proceduren med en meget lille mængde hår, gav farvningen ikke det ønskede resultat, og mesteren blev interesseret i hvordan man hjælper mennesker, hvad der ellers findes procedurer for øjenbryn.
Hun gik under uddannelse, hvor hun selv besøgte klientens sted og gik igennem hele proceduren.

Hun fortalte også om sjove observationer, der kun kan læres i arbejdet med mennesker. For eksempel sagde hun, at forskellige mennesker har meget anderledes hårtekstur, det ser ud til at disse øjenvipper eller øjenbryn kan være meget tynde og stædigt lige, og nogle i deres tekstur er meget tykke, men samtidig lydige og modtagelige for at vride meget let.

Når en pige kom til sin procedure, ønskede hun at lave microblading og i færd med formudviklingen kom de begge til den konklusion, at det var bedre at opgive proceduren.
Pigen sagde, at hun ikke selvstændigt kunne gøre sine øjenbryn symmetriske. Og ligegyldigt hvor hårdt de forsøgte, målt, bemærkede, en øjenbryn endte højere.
Brovist bemærkede i pigen et tværgående band på panden, meget umærkelig, på ingen måde forvrænger udseendet, men alligevel meget karakteristisk. Som det viste sig, forbliver sådanne duer hos nogle mennesker, hvis der i deres fødselsproces gik noget galt, og den samme historie skete med den yngre søn af herren, så hun kunne ikke se det.

Det var også meget interessant at lytte til, hvordan hun tester forskellige pigmenter på sig selv.
Som det viste sig, kan pigmentet være meget ringe kvalitet, og i processen med klientens øjenbryn kan der skiftes farve, for eksempel under påvirkning af sollys bliver noget grønligt farvet mærkbart over tid, hvorfor det er vigtigt at bruge højkvalitets værktøjer og pigmenter. ellers kan nogle Emerald bare komme og få et ansigt)))

Med et sammensværgers ansigt fortalte mesterens giggling, at hun havde et ben, hvor hun lavede små farvetests og så på, hvordan pigmentet og de forskellige farver opførte sig, og om det blev til noget uforudsigeligt, især under påvirkning af sollys og andre forhold.

Selv nogle klienter, hvis øjenbryn var længe ophørt med at vokse, efter at proceduren blev genoplivet og pludselig begyndte at genoplive. Måske skyldes dette det dybe traume, der vækker hårsækkene, der sover eller er meget fornærmet af pincet.

Så proceduren er som følger:

Du ser i spejlet tre hundrede gange og gør dine kommentarer, fordi mesteren kan lave øjenbryn i overensstemmelse med alle reglerne, men du kan simpelthen ikke lide dem. Og hvem vil føle sig godt tilpas, når du er færdig, ikke hvad du kan lide og vil, skal denne faktor også tages i betragtning.

Jeg kan ikke sige det i naturen glad for proceduren. Hvorfor, for nu er det ikke særlig mærkbart, at jeg gjorde det overhovedet, jeg antager, at min hudtype er skylden, den er tyk og udsat for fedt, og efter korrektion vil resultatet blive meget mere mærkbart.

- Dem, hvis øjenbryn er ophørt med at vokse. På grund af overdoing med pincet eller af en anden grund.

- Dem, der har deres øjenbryn ret flydende. Du ved, der er øjenbryn som og ikke re-plukket, og intervallerne mellem hårene er stadig meget mærkbare. Fyldning med farve skaber effekten af ​​tykke øjenbryn uden at gå over med farve

- Kvinder i alderen. Du ved, jeg ville have slæbt min mor til proceduren, hun plejede at puste med at plukke i sin ungdom, og nu er den gamle form tilbage, men de er meget tynde. Og alder er ikke en indikator for noget overhovedet, en kvinde bør altid føle sig som en kvinde med øjenbryn!

- Kvinder der kæmper med sygdomme. Jeg ønsker ikke at kalde disse sygdomme og liste dem, men desværre er der sådanne øjeblikke, når en kvinde holder op med at føle sig attraktiv eller giver al sin styrke til at sparke en frygtelig sygdom.
Dette er en meget god måde at hjælpe damerne med at føle sig lidt mere selvsikker på. Og det handler ikke kun om kræft.

Vær smuk og sund!

Øjenbryn mikroblading. Anmeldelser!

Den anden dag lærte jeg om en usædvanlig procedure - kaldet øjenbryn microblading. Det er en tatovering af øjenbryn med hånden, med et specielt pigment trukket på hvert hår. De lover at farven varer lang tid, og der må ikke bruges yderligere maling og blyanter. På samme tid ser øjenbrynene naturligt ud, ikke overhovedet mærkbart, at de er tegnet, medmindre man ser på det under et forstørrelsesglas. Generelt, ideel til tynde lyse øjenbryn af uregelmæssig form, som min))

Fremgangsmåden er rost i kabinen, men det er ikke nok. Og jeg er alle fristet, jeg er fristet, og jeg er ikke fristet.) Fortæl mig, piger, måske er der nogle blandt jer der har tjekket ud øjenbryn microblading? Jeg vil gerne vide alt om emnet, så jeg venter på din feedback!

Trådforfatter: Oksana (Moskva)

Mere om emnet:

Feedback og kommentarer

 • ✓ Der modtages kun nye svar.
 • ✓ Email er ikke placeret overalt.
 • ✓ Du kan afmelde abonnementet i hvert brev.

Gjorde denne luksuriøse procedure kaldet microblading øjenbryn, end meget tilfreds. Jeg havde næsten ikke mine øjenbryn, så det var bare nødvendigt for mig. Jeg forberedte mig på microblading i et halvt år, jeg tvivlede og tænkte. Derefter var opgaven at vælge en god mester, jeg ønskede, at mine øjenbryn skulle se meget naturligt ud og ikke være meget dyrt. Denne proces tog to uger dagligt på internettet. Hun fandt mesteren, som også er en professionel kunstner, og det er godt, at hun stoppede på hende! Jeg vil gerne sige, at proceduren ikke er meget behagelig, men det er det værd! Nej, det var ikke smertefuldt for mig, måske nogle steder lidt, men tolerabelt. Der var stadig sådan en ubehagelig rattle eller noget. Alt om alt tog 2,5 timer. Da det var forbi, og jeg så mig selv i spejlet... bare fantastisk! Jeg har ændret - jeg har et ansigt! Øjenbrynene så så naturlige ud, jeg kunne ikke forstå, hvordan det var muligt! De blev tykke og glatte, lige fra omslaget til et magasin! Generelt er jeg glad for denne procedure, det har været 3 uger, skorpen er allerede gået, og øjenbrynene ser også ud som om de var efter proceduren. Alena sagde, at det endelige resultat vil blive synligt om en måned, men hendes øjenbryn så langt (uh, ugh, ugh) ser bare smukke ud.

Venus, fortæl mig, hvor meget tid er gået fra proceduren? Og hvor meget er det nok? Og er der brug for en korrektion og hvor ofte?

Venus, fortæl mig hvor kan jeg finde din herre? Jeg forstår rigtigt, at dette ikke er en salon, og herren kommer hjem? Tak på forhånd

Asya, en måned er allerede gået! Føreren fortalte mig, at korrektionen kan ske i en måned (fra en måned til to), men det vil jeg nok ikke gøre, fordi mine øjenbryn ser ud som efter proceduren og har allerede helet helt. Det er alle individuelt, alle får et andet pigment. Nogen skal foretage en korrektion, det sker, at der er 2 korrektioner. Microblading varer ca. 1,5 år. Jeg ved endnu ikke, hvor længe jeg vil holde fast. Jeg håber at to år)))

Ja, Olga, mesteren arbejder på stedet, hun hedder Alena, telefonnummer: 89851529779. Hvis du bruger hendes tjenester - send en stor tak fra mig!

Tak for anbefalingen. super

Nye øjenbryn, nyt liv, jeg hørte mange negative anmeldelser, men besluttede og nu er jeg glad hver morgen hver gang jeg ser i spejlet! Jeg vil vedhæfte et billede, og du vil forstå alt selv) Har mesteren i Moskva, smart, smuk!

Jeg vil også have sådanne øjenbryn. Skriv adressen og navnet på mesteren i Moskva. Du har et meget godt arbejde.

Jeg beder dig om at fortælle mesterens navn og i hvilken salon gjorde sådanne brune

Det ser meget smukt ud, men det er stadig meget behageligt... altid øjenbrynene er meget pæne... lyse og klare.

Men jeg tror, ​​at en sådan øjenbryn at gøre med dem, der har de øjenbryn problemer, som gør vanskelige form eller ingen overhovedet... derefter indstillingen mikrobleydinga tatuasha og faktisk uundværlig. Og ejerne af frodige, gode øjenbryn, jeg tror, ​​du burde ikke gøre det.

Jeg har aldrig hørt om proceduren. Men jeg kunne godt lide ideen meget. Hvert hår er tegnet, det er muligt og ikke at bekymre sig om, at de ikke er i en retning.

Bare problemet i min del. Jeg har lyse, ujævnt voksende øjenbryn. Formularen holder ikke. Straight trouble trouble. Kun malet gemt og læbebalsam.

Farveløs hygiejnisk læbestift bruger på øjenbrynene og formen holdes, indtil balsamet tørrer. Efter min mening er det værd at bruge en gang på microblading, men så rolig ikke, at et sted vil der være noget, der ikke er malet over.

Ja fint, jeg gjorde i Moskva i studiet. Det gjorde ikke ondt, det var lidt prikkende. Gjorde 2 uger siden, mens alt er super, skrælle i 8-9 dage. For en korrektion om to uger tror jeg det bliver endnu stejlere. Har håret teknikken, da der er problemer med skaldede pletter på øjenbrynene. Men faktum er, at der er kontraindikationer, det er bedre at høre. Og jeg synes, det er bedre ikke at gå på kurserne som podopotnye, de kan bruge billige pigmenter til træning, og mesteren uden erfaring... Det er jo jo dit ansigt, så skal du gå til en god mester alligevel)

Nok en gang er microblading den sædvanlige, mest populære øjenbrynformningsprocedure. Den mest afgørende fordel for denne særlige metode er naturligvis naturlighed og nøjagtighed efter den. Og effekten er selvfølgelig vedholdende. Op til et og et halvt år. Tattoo er ikke længere i mode.

Men personligt maler jeg mine øjenbryn med professionel maling derhjemme. Jeg forsøger en anden form for øjenbryn, og erfaring gør ikke ondt. Hvis du ikke vil dampe for meget, skal du tilmelde dig microbliding og glemme øjenbrynene i lang tid. I vores by koster denne procedure ca. 4 tusind.

Øjenbryn mikroblading er meget smuk, behagelig og vigtigst naturligt, men dyrt!

Jeg har tykke øjenbryn, men ikke meget smuk form, og nogle steder er der et skaldet plaster, hvor hårene ikke vokser praktisk taget (efter det har jeg ikke trukket dem ud korrekt). Så jeg besluttede at microblading øjenbryn, især da det er meget naturligt!

Jeg fortryder ikke denne procedure, det er helt smertefrit, det varer lang tid og giver ansigtet en mere regelmæssig form! Det eneste negative er, at det er dyrt og tidskrævende. Men det værd!

Hej alle, jeg vil gerne tale om henna, om microblading, gjorde henna, meget cool, så besluttede microblading, en pige blev rådgivet, alt var super, meget rar mester, jeg var meget glad. Han bor i Krasnodar. Jeg kan forlade rummet til nogen. 8 (918) 29-79-104

Jeg kunne virkelig godt lide proceduren! Selvom jeg var frygtelig bange og tænkte i lang tid, valgte jeg mesteren. Jeg ville ikke begå en fejl her) Som følge heraf er jeg meget tilfreds med resultatet og hvordan proceduren gik. Jeg var bange for smerte, men til sidst blev det ikke ondt. Jeg tror jeg var heldig med mesteren. Jeg gjorde det med Marina Shindina, hun er en certificeret mester fra PhiBrows. Nu er to måneder gået, og browsere ser smukke ud!

God morgen alle sammen!
Jeg vil gerne klage, og jeg vil vente på råd))
Situationen er...
For tre dage siden lavede jeg øjenbryn (microblading), det var lidt smertefuldt og modbydeligt at høre bladets rattle, men det er ikke essensen af ​​problemet. Efter proceduren så jeg i spejlet et smukt resultat, formen er vellykket, "hårene" er klare, og det er meget vigtigt for mig, så det er farve. Han var mørk brun. I aftenen af ​​denne dag har jeg ikke vasket mit ansigt og den næste dag også rengjort det en gang med chlorhexidin og med vaseline for natten. I dag, præcis tre dage, som jeg gjorde browsere. Begyndte at glide skorpen rundt om kanterne. Og så begyndte jeg at gå i panik... FARVE. Under proceduren var han mørk brun (smuk), godt som jeg skrev ovenfor, men efter tre dage var det bare en slags PiSc. Som om jeg ulemper udstoppet øjenbryn ((Pigment blå-sort. Jeg skriver mester, hun gjorde lidt beroliget, siger, at tidligt at gå i panik, da farven "går" og bør ændres, er du nødt til at se det endelige resultat efter korrektionen., Spurgte jeg også, kan malen er sådan, det svarer: "Nej, maling er god (Amerika)." Nu tæller jeg dagene før korrektionen, i håb om, at alt vil ændre sig radikalt til det bedre.
Nå, hvordan så? Giv 4.000, udhold smerten under proceduren og få en "tatovering" på øjenbrynene ((Dette er ansigtet, ikke benet, som kan gemmes under jeans ((((
Dejlige piger, måske nogen der står over for et sådant problem, fortæl mig hvordan man skal være og hvad man kan forvente?
Tak alle! ***

Oo, som jeg forstår dig. gris pigment fanget. find en god mester, reducer øjenbryn med en laser (hvis pigmentet er kraftigt, kan det reduceres 7-10 gange), og gør det igen. Dette er et år med underholdning i det mindste. Før du anvender, kommunikerer du virkelig med flere klienter af mesteren personligt og vælger derefter. Øjenbryn er ingen vittighed. Selv i en sådan situation, jeg går, jeg bringer de samme blå-sorte øjenbryn. Sker i livsro, der allerede brølede, nu handler jeg.

Og alligevel, hvis kontrollen forbliver, skal din herre betale dig omkostningerne ved korrektionen fra tatoveringsartisten på den baggrund, at du har brugt mange penge på at reducere arbejde med dårlig kvalitet. Men jeg blev ikke involveret personligt. Jeg blander bare dumt farven, og det er det.

Alt afhænger af den dybde, hvorpå mesteren kommer ind i pigmentet. Hvis den sorte farve bliver dybt injiceret, bliver den blå over tid. Og under proceduren bør ikke blive såret. Skift skibsføreren.

Det ser nice, men spørgsmålet er, ikke, om det forårsager nogle skader på zdorovya.Pomnyu, læse i en af ​​de udgaver af "Sundhed Plus", at alle procedurer farvning noget på dit ansigt (jeg ved, at mange er nu ikke kun et tatovering øjenbryn de gør det, men også øjenvipper og sminke helt på ansigtet påføres) lidt beskadiger huden, bidrager til dens strækning og for tidlig aldring.

Enhver pige vil altid se så smuk ud som muligt. Derfor besluttede jeg at forbedre min pause lidt. Jeg var ikke tilfreds med formen på øjenbryn og sparsomt hår. Jeg læste på internettet om sminke og mikroblading, jeg besluttede at gøre, men hvad der endnu ikke er blevet bestemt. Begyndte at lede efter mesteren, de viser sig at være en flok. Jeg besluttede at læse anmeldelser, jeg kom på tværs af en tatoveringsgruppe i kontakt, og der blev sendt på veggen af ​​Ksenia Mark, hvor hun annoncerede hendes tjenester. Billeder med værker, som jeg virkelig kunne lide var vedhæftet posten. Jeg kontaktede Xenia, tilmeldte mig og efter et par dage lavede jeg mig en tatovering af øjenbryn. Nu ser mine øjenbryn mere udtryksfuld og smuk ud. Jeg hørte, at for nogen var proceduren smertefuld, jeg følte ikke den mindste smerte, Xenia sagde, at det er vigtigt at bruge en højkvalitetsbedøvelsescreme.

Nu en lille anmeldelse af Ksenia Mark som et tegn på taknemmelighed). Da jeg fandt Xenia i VC, skrev til hende, at jeg ville lave en tatovering eller mikrobleyding, hun beskrevet for mig forskellen, fordele og ulemper ved begge procedurer, og jeg er tilbøjelig til at tatovering. Da hun kom til studiet til Xenia, så hun en ung og smuk pige, meget venlig og gæstfri. Jeg blev tilbudt te før proceduren. Proceduren selv varede omkring to timer eller mindre. Jeg var bange for, at det ville gøre ondt, men jeg følte mig ikke den mindste smerte, fordi ifølge Xenia bruger hun amerikansk salve-anæstesi af høj kvalitet. Efter proceduren fortalte Xenia mig om øjenbrynspleje og gav mig en salve til helbredende øjenbryn, som skal anvendes dagligt. Jeg råder alle til Ksenia Mark, som en meget erfaren og højkvalitets mester, såvel som en velvillig person. Jeg vedhæfter et billede med mine øjenbryn fra hendes instagram og hendes profil, hvis nogen vil gå til hendes studio_kseniyamark

Voksstrimmel til udtørring fra Veet

Skal jeg barberes inden fødslen