Shugaring review master

Er det din fødselsdag?

15% rabat til dig

Hårfjerning - shugaring :: Anmeldelser af mesteren fra klienterne

På denne side er der nogle anmeldelser af mine klienter, der allerede har forsøgt sukkerepilation af forskellige zoner. De fleste piger trives meget, og de anser det mindre smertefuldt end voks. Alle har en anden smertetærskel, og nogen bemærker ikke, at han bliver depileret, men det gør ondt til nogen. Hvis du forsøgte at fjerne hår med en almindelig hjemme elektrisk epilator og var i stand til at tolerere, så vil du sandsynligvis ikke føle noget her. Generelt er det for dig at gøre eller ej.

Nogle tilbagemeldinger fra kunder fra sociale netværk:

De resterende anmeldelser kan ses i vores gruppe VKontakte http://vk.com/club59701664

  • Ksenia - 5. november 2015, kl. 9:35
    Ksen, det var din første gang i dag!) Jeg kunne virkelig godt lide alt, proceduren var hurtig og næsten smertefri (hvilket er meget vigtigt)! Selvfølgelig, nu er du min skibsherre, vent på mig på sporet. procedure!
    Piger, tilmeld dig og vær ikke bange!) Ksenia er en stor mester og en positiv person!

Tilføj feedback om shugaring

© 2013-2015 Fuld eller delvis kopiering af materialer, kun med tilladelse fra forfatteren

Shugaring Anmeldelser

Kommentarer

Var på en shugaring for første gang i Maris kabine! Hun var meget bange, men forgæves, en smuk salon, mester Catherine's fremragende arbejde, en afslappende atmosfære! Alt var bare super! Vil helt sikkert komme tilbage igen. Jeg anbefaler at besøge.

Pigerne er bestemt værd, og det er tilrådeligt at finde min mester Jeg har personligt fundet det Jeg kan godt lide resultaterne Jeg har øm hud uden et enkelt hår Vi går der i 3 uger, og de arbejder på Arabien, som også er +

mange tak, jeg vil med glæde komme til dig

Jeg gør depilation hjemme selv. Før dette købte hun shugaring kits fra forskellige virksomheder, men stoppede ved jordbærpasta Selka Vista. Hun var meget let at arbejde med og endda gøre en bikini zone - selv om jeg også har tage et pulver til hårfjerning og den generelle fornemmelse er nu fornøjelsen af ​​denne procedure: der er ingen smerter overhovedet, hurtig (5-10 minutter), er det let at gøre, og sammensætningen af ​​de naturlige - ren naturlige mineraler. Jeg har stadig forskellige skrubber fra dem - især kaffe og oliven med havsalt fra indgroede hår. Her er deres hjemmeside - selv dræb, men det er ikke en annonce!

Også jeg som bare ikke er prøvet, og ved at prøve sig frem, konkluderede dog, at effektiviteten af ​​shugaring stadig intet der, ved den måde, er det ikke gør ondt, hvor mange skræmme) Og resultatet er simpelthen betagende, på en god måde ord) jeg bruger en speciel pasta shugaring Elena Maaya, der er mere end et år, er resultatet meget glad, prisen er helt acceptabelt i pasta, for andre typer af hårfjerning, jeg bare ikke se nogen grund til at betale flere penge! Ja, jeg behøver ikke at lave noget selv, ellers var jeg først og fremmest og uerfarenhed, jeg oversatte så meget sukker, ja, min mand er sød, denne gode er ikke tabt!))

I det sidste år går jeg kun til Verochka. Hun er meget klog, jeg føler ikke nogen smerte. Og resultatet er fantastisk. Mange tak for hende! Maris Studio er den fedeste!

Shugaring i Maris er allerede blevet udført tre gange. Effekten er fantastisk, håret er blevet mindre, ingen pletter og irritationer, huden er blød. Jeg vil gerne sige tak til pigermesterne, du er rigtige guider!

Jeg bruger pasta Depilax, meget tilfreds med resultatet.

Efter sådan depilation vokser ikke hår, og de vokser ikke i lang tid.

Se også

Piger, gør nogen til sig selv? Hvad laver du? Tilbereder du eller køber?

Lavet en dyb bikini. Ifølge anmeldelser er mesteren super. Jeg gjorde Aravia firma Alt var glat, men i dag er det også de røde prikker synlige. Jeg har stadig meget følsom hud. Så spørgsmålet er, hvornår vil de passere og vil de endda passere?

Tag en lille sirup med fingrene, fordel det på hudområdet med hår, vent et stykke tid og rive det af med en skarp bevægelse mod hårvæksten. GIRLS, der prøvede det? Har du lykkedes? Jeg er bange for, at det bliver meget smertefuldt. Hvordan blev det gjort?

Jeg gjorde det! Hun var frygtelig bange, men alt viste sig for at være meget lige intet. Gjorde en dyb bikini + armhuler. Pigen er bare en mester af hans håndværk, gyldne hænder! Jeg gjorde alt kvalitativt i 30 minutter! Salon meget, godt prisen, under hensyntagen til placeringen.

Hej. Piger der gjorde shugaring bikini under B? Jeg har altid gjort før B, jeg har ikke lyst til is, det gør ondt (men at være tålmodig lidt, og du er dronningen))))) Og under B gjorde jeg det engang i begyndelsen.. og redd mig selv.

oh! Den anden dag for første gang i mit liv lavede jeg mig selv hårfjerning med harpiks, eller hvor fashionabelt at kalde hendes shugaring!)) for at sige, hvad jeg kunne lide, var at sige ingenting!)) Jeg gjorde mig selv ben og armhuler! Her benene generelt super.

Jeg prøvede endelig. Piger, hvordan udholder du sådan smerte? Eller er der nogen hemmeligheder? Jeg gjorde en dyb bikini, det var frygtelig smertefuldt, det var godt, selvom jeg gjorde det hurtigt, armhuler + bikini i 30 minutter, købte jeg en kupon til lageret. Hvis nogen.

Piger! Hvem laver epilationen anvende creme Emla solgt i apoteker, du kan tage emballagen og ved stykket er der praktisk taget ingen smerte. Alt afhænger af tærsklen. Plus bruger jeg selv klienterne. Der er sådan en talkum.

Shugaring Anmeldelser

Anmeldelser er skrevet af rigtige kunder i vores firma - Shugaring QIWI, som bekræftes af deres kontakter (hvis de gav dem), som gennemgik en shugaring-procedure og skrev disse ord.

Du kan skrive en af ​​dem nu og spørge, hvordan proceduren gik.

Vurderingerne overlades af kunderne uafhængigt på stedet, i VKontakte-koncernen eller modtaget fra klienter via SMS-afstemninger.

Kundeanmeldelser shugaring KIWI:

Vidunderlige mester

Smuk mester, proceduren udføres hurtigt, smertefrit og omhyggeligt. Jeg vil helt sikkert komme igen :)

Oksana Perepechko - æstetiker kosmetolog

Professionelt spa-ansigt og kropspleje,
master shugaring ekspert

En ekspert på ikke-injektionsforyngelse teknikker - mesotherapy, biorevitalisering, barofares (NanoAsia), carboxytherapy. Skulpturel ansigtsmassage i henhold til den tibetanske teknik, klassisk, plastisk og myofascial massage.

Certificeret æstetisk kosmetolog - fotodynamisk og mikrokurrent terapi, kemiske peeling, hardware (ultralyd) ansigtsrensning. Professionel hudpleje, hals og nakke, løsning af forskellige hudproblemer.: Acne, post-acne, rosacea, pigmentering, dehydrering, etc. Vi bruger professionelle kosmetik serie (ARAVIA, ATTACH, NewLineCosmetics, 3D, GiGi, Nanoasia).

Master shugaring ekspert - fjernelse af uønsket hår på ansigt og krop. Erfaring over 5 år. Han deltager regelmæssigt i opfriskningskurser på Arabia og SweetEpil træningscentre. For at udføre de procedurer, der udelukkende anvendes engangsartikler (servietter, håndklæder, lagner, handsker, spartler), kun certificeret og professionel sukker indsætte de førende producenter (ARAVIA, GLORIA, Cannan), særlige kosmetik til pleje før og efter shugaring.

Certificeret specialist ARAVIA ORGANIC - Anti-cellulite pleje og kropskorrektionsprogrammer (klassiske og bandage wraps, anti-cellulite og limodrainage massage). En integreret tilgang til at løse sådanne problemer som manifestationen af ​​cellulite, vaskulær mesh og stjerner, hævelse, slapphed og fald i hudtone, aldersrelaterede ændringer.

Sukker hårfjerning i salonen, anmeldelser

Piger, skriv din personlige oplevelse med sukkerepilation i salonen. Hvad var dine følelser, gjorde det ondt? Jeg er på en eller anden måde bange for at gå til mesteren... Har du ikke det her? (Tror du det er bedre at gøre det hjemme eller i salonen? Tak!)

Margaret, jeg vil råde dig til at lave en sukkerepilation i salonen. For mig er dette i det mindste mere acceptabelt. I salonen vil pigerne gøre alt korrekt og omhyggeligt, rense huden specielt og behandle det med et desinfektionsmiddel. Du skriver så genert. Forestil dig, hvor genert du vil være, og hvor ubehagelige følelserne vil være, hvis du ikke lykkes selv at lave en intim sukkerepilation. Irriteret hud og strygning lugt og øm. Sandt nok siger de, at der på grund af shugaring ikke er nogen irritation af huden. Jeg mener dog, at en sådan erklæring er for kategorisk. For eksempel er min hud meget delikat, for meget, og sådanne procedurer kan irritere det.
Salonen garanterer kvaliteten og sikkerheden ved denne procedure. Og det er meget mere behageligt at gøre sukkerepilation, især intim end hjemme, hvor du stadig skal finde et øjeblik, så ingen forstyrrer.
Men beslutningen om at gøre dig. Kun bør ikke være bange. Eller handle i overensstemmelse med princippet: "Du er bange, men du handler."

Helt enig med Diana og det faktum, at shugaring bedst udføres i kabinen. Det vigtigste i forvejen at finde en salon med et godt omdømme. Så snart jeg først lærte om metoden med sukkerepilation, blev jeg straks interesseret og tænkte: "Hvad er overpayingens punkt? Jeg vil gøre alt selv! " Så begyndte jeg med selvtillid at forberede sukkermassen. Men mit humør faldt hurtigt, da jeg indså, at jeg var smurt med sukker, og hårene forblev stadig, især i bikiniområdet. Så fortryder jeg ikke midlerne og gik til salonen, hvor jeg havde proceduren meget høj kvalitet. Men Margarita, valget er helt din: enten slappe af i hænderne på specialister, eller prøv selv at udføre denne procedure.

Piger, jeg gjorde denne procedure et par gange på skinnene og bikini i salonen, det gør virkelig ikke så meget som voksning, men jeg forstår det, fordi et mindre område af huden er dækket under shugaring. Resultatet varer ca. tre uger, og hårene bliver tyndere. Nu er jeg også konstant besøgt af ideen om at forsøge at gøre mig selv hjemme)) Jeg så i butikken færdiglavet shugaring pasta til salg, den er forskellig i tæthed, jo tættere, jo mere stiv kan håret fjernes med hjælp. Men jeg har endnu ikke besluttet at købe, jeg er bange for, at det ikke virker)) og mere! Et vigtigt plus i forhold til voks er, at det resterende sukker kan fjernes fra huden med rent vand.

Før sommersæsonen gjorde jeg en shugaring. Jeg besluttede at gå til salonen. Tænken ved godt, hvordan man korrekt forbereder huden, så senere er der ingen konsekvenser. Selvfølgelig er proceduren ubehagelig, og nogle steder er den endda meget smertefuld, så jeg besluttede for mig selv, at jeg ville gøre det en gang om året om foråret, især da jeg ofte ikke burde. Margarita, jeg anbefaler at du går til salonen, de piger der arbejder der er vant til alt, så du bør ikke være genert, men om smerten - det er alt for sig selv. For eksempel har jeg brugt epilatoren i lang tid, så min hud er vant til smerte, og du selv skal vide, hvor høj din tærskel for følsomhed er.

Margarita, jeg arbejder som en mester for shugaring og har allerede scolded mange piger i alle de zoner, de ønsker. Fødder og hænder er forholdsvis smertefuldt at shugarit, der vil bogstaveligt talt være lidt ubehag. Men armhuler og bikinier må der være tålmodige. Men alt er så individuelt! En pige jeg må holde mit knæ, det ville ikke rykke, og det andet i telefonen svarer og blinker ikke et øje.
Er du velkommen til at gå til mesteren? Køb en pasta og lav depilation derhjemme. Men du selv vil ikke lave en bikini, det gør ondt så meget, at din hånd ikke vil kunne lave en korrekt og skarp rykk.
Så tøv ikke med, vælg din mester og tilmelde dig proceduren og vil være glat og fortryde, at du ikke gjorde det før.

Margarita, personligt var min første hjemmevirksomhed med shugaring mislykket, det udgjorde ikke den rigtige konsistens af sukkermassen. Det lader til, at jeg har fulgt processen omhyggeligt, gjorde alt i henhold til anbefalingerne, men - desværre... Men i salonen behøver du ikke tænke på at forberede de vigtigste arbejdsmetoder, vil herren tage sig af alt. Hvad angår smerte, så kan der være muligheder. Hvis du kommer over nogen form for depilation, lærer du ikke noget nyt - de første gange er det mere smertefuldt, så er det allerede ret tolerant og endnu lettere for mig, end voks eller epilator. For at begynde at gå til salonen, vil du se hvordan og hvad. Vær opmærksom på hvordan mesteren gør alt, vurder resultatet og din styrke, og så tænk på selv at gennemføre proceduren.

Helt bedre i kabinen, for da hun engang så en pige forsøger at gøre shugaring selv, havde hun ikke en pasta først, hun var slidt, men det er ikke noget, og du skal følge alle teknikker i denne procedure, hvilket er svært at gøre hjemme. Med hensyn til begrænsninger forstår jeg dig selv, selv besluttede hun sig for at gå på salonen i lang tid, men at have gået for første gang, næste gang var der slet ikke nogen gener. Med hensyn til smerte har alle en anden smerte tærskel, men du kan altid bruge anæstesi i form af en spray. Sukker hårfjerning er stadig god, fordi det har skrubbeegenskaber.

Velkommen til min side! Jeg hedder Elena, jeg er en certificeret mester for sukkerfjerning - Shugaring. Hun studerede på træningscenteret Sweet Epil i Moskva. Jeg arbejder på professionel pasta GLORIA, jeg bruger kun engangsmaterialer til arbejde. ARBEJDER HJEMME https://vk.com/elenasugaringtver

Der er ikke noget svært at lære og bruge familiens budget klogt. Find søgningen efter artiklen af ​​Elena Maya, alt er enkelt og klart.

Jeg gjorde en shugaring i sukkerstars salon på Nikolskaya, som jeg gjorde mesteren, følte jeg næsten ikke smerte, det er det, en professionel hånd betyder. Hjemme gør ikke længere mit råd, kun i kabinen at gøre.

Jeg vil gerne dele min erfaring. Jeg havde altid irritation den næste dag efter en barbermaskine, min søster rådede mig til at gøre en shugaring. Jeg så videoen af ​​proceduren, det var meget skræmmende, jeg fandt Sugar Stars salonen i Instagram (Sugar_stars_salon). Salon på Moroseika 6-8. Føreren fortalte, hvordan proceduren ville forekomme, anvendt anæstetisk gel, og shugaring pasta blev valgt af CANNAAN. Som følge heraf indgik jeg en klassisk bikini, under proceduren indså jeg, at jeg ønskede at være helt glat og lavet en dyb bikini. Super, jeg er sååå glad og anbefaler det til alle pigerne, det er godt, når du ikke tænker på hår i 3 uger.

Shugaring review master

Med anmeldelser af mit arbejde findes på siderne i studiet

Anmeldelser fra https://www.babyblog.ru/community/post/sale/1694110#comm_start

Victoria 19 juli 2015, 14:05

Mascha! Mange tak!) Jeg gjorde en shugaring for første gang og var meget bange / genert, vidste ikke, hvad jeg skulle forberede mig på) Men Maria mødte med et smil, fortalte hvad hun ville gøre, distraheret af hyggelige samtaler, konstant forklarer, hvad hun gjorde, gav anbefalinger til yderligere pleje) efter proceduren, hun svarede, og til hendes spørgsmål "har du allerede befriet? så hurtigt?" Jeg indså at en time var gået) tiden fløj forbi!) Jeg er meget glad, jeg anbefaler det til alle!) Jeg vil nu være en hyppig kunde selv)

Olga 18. august 2014 01:30

Masha, mange tak! Hurtig, ren og snak næsten smertefrit! ;) der tvivler, tvivler ikke på, Masha er en professionel

Svetlana. 6. juli 2014, 22:52

Masha, mange tak! Dette var min allerførste gang, der udpegede en fuld bikini. Det var meget spændende, heldigvis var alt ikke så meget smertefuldt, især at være distraheret af en behagelig samtale. Under proceduren i et separat rum forklarede Masha sine handlinger i detaljer, idet de løbende skiftede sukkermasse og handsker. Selvfølgelig følte den dybe bikinizone smerteligt den næste dag, men i 3 uger blev jeg skånet fra at skulle rydde op, før jeg gik til stranden. Vil helt sikkert være tilbage, tak!

Lia 8. juli 2014, 00:16

Masha, mange tak! Nu er jeg din faste kunde. Jeg anbefaler stærkt alle! Effekten er simpelthen fantastisk - efter den procedure, jeg glemte i tre uger, hvilke hår er der, og selv når de begyndte at bryde igennem igen, viste de sig at være meget tyndere og mindre ofte. Så, du ser, helt slippe af med dem! :)

Flower 3 juni 2014, 02:13

Masha, hej! For det første vil jeg sige, at jeg var glad for at møde dig og sige tak !! Dette var min første gang! gjorde en fuld bikini. Det var meget skræmmende, mentalt at forberede den sidste dag, kunne ikke tænke på noget andet. Men. proceduren tog omkring 30-0 minutter, snak (tak Masha :) - en god måde at distrahere manøvren :)) tiden gik hurtigt og næsten ikke mærkbar :) Definitivt vil jeg komme tilbage)

Zhenya 17. februar 2014, 21:37

Masha, tak! Jeg anbefaler stærkt pigerne: alt er rent (hver gang det skifter handsken til at tage et stykke sukker), uden irritation og hårvækst er voksen mere smertefuldt, et separat rum. Kort sagt var jeg glad!

Marina 23. maj 2014, 21:53

Masha, jeg vil også gerne takke dig så meget! Jeg hvilede! alt er meget klart og vigtigst, næsten smertefrit. tak! Jeg kommer snart)

Natasha 28. november 2013, 12:48

Og jeg deltager i de positive anmeldelser. Alt er meget godt, og mesteren og generelt betingelserne og organisationen. Og jeg kunne godt lide proceduren mere end voks. Jeg er glad, jeg anbefaler :).

soonmama 20. november 2013 09:45

Masha, tak for den delikate procedure! Jeg anbefaler denne mester til alle - alt er pænt, professionelt og af høj kvalitet. Jeg tilmeldte mig regelmæssige kunder;)

14. september 2013, 20:23

Tak. Du er den eneste mester fra hvem jeg ikke løber væk)))))))

Julia August 24, 2013 21:17

Jeg deltager i de positive anmeldelser)

Under en behagelig samtale gik en lille behagelig procedure ubemærket og med et minimum af smerte. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Mange tak til Masha, en behagelig person og professionel)

Skønhed 25. juli, 2013, 06:40

Masha, tak for meget glatte ben og dyb bikini! Hvilken lykke er velplejet! Desuden forbliver effekten i lang tid, på trods af at jeg har mørkt hår.

Piger, Masha - Professionel på deres område og den bedste mand! Bag samtalen er smerten slet ikke følt.

Jeg vil gerne have en særskilt opmærksomhed om det særligt udstyrede værelse, hvor alt er rent og for øvrigt er alle de værktøjer, som Masha placerer på sin blog, brugt i arbejdet. Dette er også præ-care og post-care. Og selvfølgelig arbejder Masha i engangshandsker.

Piger, der stadig tvivler - kast tvivl og løbe til Mashenka - Mesteren af ​​den lyse hånd. Bliv tilfreds - 100%!

Acumena 18. juli, 2013 10:55

Jeg skynder mig med en anmeldelse! Jeg besluttede for nysgerrighedens skyld, hvilken slags "sukkermirakel" er, foruden ikke langt hjemmefra. Uden forsinkelse besøgte jeg i går et vidunderligt sted.

Masha, tak igen, ikke kun jeg kunne lide det. Jeg kan sige uden nogen ado - jeg er virkelig meget begejstret! Shugaring gjorde for første gang, og før det gjorde hun voksepilation og en elektrisk epilator, så der er noget at sammenligne med. Proceduren er meget ren (både hvad angår arbejde og resultater), smerte afhænger naturligvis af din smertestærskel og humør, men ubehag er stadig minimal, som det forekom mig. Nu er jeg klar til at give alle de krævede hårde dele til Mashule. Teknologien er nøjagtigt beskrevet i emnet. Resultatet er en flok af tilfredse kunder. Det glæder mig at fortælle mine nære venner og komme tilbage igen og igen.

Marina 15. juli 2013, 15:58

Maria er en stor mester! Jeg gjorde alt meget kvalitativt og smertefrit) Mange tak. Jeg vil gå til dig, især meget tæt)

Tatyana 25 juni 2013, 07:44

God morgen alle sammen!

Jeg har aldrig gjort denne procedure, men mere og mere tilbøjelig. Og nu var der en sådan mulighed. Masha er bare et geni.

Jeg startede med det samme med en dyb bikini og forventede noget forfærdeligt. Hun gjorde det pænt og næsten smertefrit på de steder, hvor hun kunne have været meget syg. Du er bare fantastisk.

Jeg er nu altid din klient!

Nadia 21 juni 2013 13:45

I går var Masha. Jeg vil sige: hun er bare en tryllekunstner, hendes hænder er gyldne, alt er meget sart og gør næsten ikke ondt. Tak, nu er jeg for altid din)))

Maya Svetlova 11. juni 2013, 22:01

Masha, tak for det professionelle arbejde: Alt er hurtigt, klart, sart og 0% hår! Jeg fortalte dig ikke, men jeg er meget, meget ivrig efter epilationsmesteren, stadig en intim deo :) I det mindste da jeg gjorde voks, indså jeg, at jeg ikke tolererede en "ændring af armen". Og med stor frygt indvilligede hun i at ændre mesteren, da hun lærte om shugaring. Nå, jeg har lidt på mine ben til dig - takket være Babyblog, og mine følelser har ikke slået mig ned: din procedure er meget behagelig. Nå er der intet at sige om betingelserne: et separat kontor, alle afganger, afslappende musik :) Generelt tak igen, jeg var meget glad for at møde dig og generelt var jeg glad for at finde en vidunderlig herre! Piger, der voks voks, tilmelde sig Masha - mærke forskellen :)

Olga 6 juni, 2013 19:49

Nå, jeg kom sammen og gjorde det! Helt ærligt var det skræmmende, for før shugaring undtagen barbermaskine forsøgte ikke. Det viste sig, at det slet ikke gør ondt! og takket være Masha er jeg nu en skønhed! Masha tak, alt er meget følsomt og professionelt! Sandt nok er min hud følsom, og der var rødme i armhulerne og bikiniområdet, men efter en dag gik alt væk! Så turde pigerne at stole på Masha!

Fenhel 27. oktober 2012, 10:00

Mascha! Jeg skynder mig at takke for proceduren for depilation (dyb bikini)! Jeg anbefaler alle! Jeg gjorde det for første gang, jeg havde ikke kunnet løse det før, fordi jeg udøver smerte meget dårligt. Men Masha er simpelthen en sorceress: op til linjen i en klassisk bikini var det bare ikke smertefuldt, det var mere tolerant (der var smerteoplevelser, men nogle steder og ikke for længe). Jeg vil især gerne bemærke, at Masha, som det er, har hendes håndsæt: hun gør alt selvsikker i én bevægelse og meget hurtigt, en professionel med et ord. Hvis du stadig tvivler på, om du vil gøre det, skal du tabe tvivlen og prøve det selv. Masha, skriv mig i faste kunder!

Skønhed 20. august 2012, 23:45

Mashulya, tak så meget for den fejlfri og smertefri fjernelse af overskydende hår! Piger, jeg anbefaler alle Maria som en pæn og professionel mester for hårfjerning, og også som en pige, der er meget behageligt at tale med. Bag samtalerne fløj epilering af en dyb bikini ved ubemærket. Jeg vil især være opmærksom på renlighed og beredskab til proceduren (et separat værelse med en sofa, pre-cares og post-cares, servietter, cremer osv.) Maria gør alt fint, hurtigt og effektivt (ikke et enkelt hår forbliver i bikiniområdet ). Maria er en meget god mester og tak for det fremragende resultat!

Sveta 4. juli 2012, 17:49

Masha, tak for din glathed. Jeg gjorde første gang, jeg troede, det ville være meget smertefuldt, men tolerabelt. Under samtalerne bemærkede ikke engang, at proceduren var overstået.

Jeg er meget glad for, at jeg fandt en vidunderlig herre)))

Mini_M 3. juli 2012, 17:04

Masha, mange tak, fantastisk glathed, sammenlignet med en barbermaskine, er det noget. TK gjorde første gang, jeg var bolnovato, men så påvirker funktionen af ​​min krop, fuld af utålmodighed smerte))))), men det er det værd, jeg er meget glad for, at jeg fandt dig, tak.

Samt betingelserne omkring og udsmykningen kan overflod af specialværktøjer misunde enhver salon)))))))

Katya 28 juni 2012, 20:20

Hurray, huskede adgangskoden for at skrive en anmeldelse

Masha du er bare et mirakel, du har gyldne hænder. Jeg gjorde i dag for første gang en dyb bikini. Den første gang var den voks, hvorfra hun løb væk, ikke talt :) Så gik alt hurtigt og næsten smertefrit. Jeg er meget glad for det. Mange tak

Irinka 13. maj 2012, 09:06

Shugaring GORAZDOOOOOOOOOOOOOO BEDRE voks. irritation er meget mindre, smurt 2 gange med depanthenol og alt))) en uge gik efter proceduren, og GB gjorde - behagelig glathed blev bevaret. Et par tynde hår kom kun ud. Før vinteren voksede jeg i salonen - jeg kunne ikke lide det. Masha er faktisk en stor dreng, en ekspert på hendes felt. Ikke bare rive hår i salonen, men gør alt omhyggeligt og omhyggeligt. MASHA, TAKK MEGET MEGET.

Natalya 20 marts 2012, 05:48

For lidt mere end en uge siden gik jeg til Masha for at epilere mine ben helt og vil gerne dele mine indtryk. Sandsynligvis vil du ikke overraske nogen, men jeg gentager og noterer mesterens personlige kvaliteter: En meget venlig, positiv, sosial pige og vigtigst vil Masha hjælpe hver klient bliver mere smuk, feminin. Jeg vil sige, at det virker fra hjertet og med fuld dedikation! Enig, det er behageligt for alle at føle, at de virkelig vil hjælpe dig med at komme tættere på det ideelle, og ikke bare for at udføre proceduren "for show".

Hvad angår dygtighed, er jeg helt glad for. Jeg var ikke den nemmeste klient for Masha. Men jeg er meget taknemmelig for hende for hendes tålmodighed (hun bar med mig i mere end en og en halv time med kun ben, selv om hårets længde var i overensstemmelse med sædvanlige standarder) og et godt udført arbejde! Lidt mere end en uge er allerede gået, og mine ben er stadig rene og glatte)) Og det mest slående er, at jeg aldrig har haft et så fantastisk resultat! Normalt, efter hårfjerningsprocedurerne, efter en uge var jeg nødt til at foretage en korrektion, fordi På mine ben bryder den sædvanlige voks eller epilator bare hårene af.

Mashunya, tak så meget for din lydhørhed.

Elena 17. marts 2012, 5:30 pm

Ahhh, piger. Tak for tilbagemeldingen! Taler korrekt, afhænger meget af mesteren. Jeg vil også have det nu. Tidligere blev voks depileret. Jeg hørte meget om sukker depilation. Men efter fødslen var der stadig ingen tid for hans elskede. Jeg vil også være med i klientens rækker) Hvordan kommer du til, Maripulya?

Håber 19 februar 2012, 14:24

Efter proceduren vil jeg sige, at Masha er en stor ung mand. Jeg gjorde en dyb bikini - og denne procedure er ret intim og ikke alle kvinder beslutter det, mange er genert. Men jeg kunne godt lide Masha først og fremmest fordi hun psykologisk tilpasser sig på den rigtige måde, og tætheden går et sted, så jeg ikke, hvordan tiden fløj forbi, fordi vi chattede, lo, men alt blev gjort perfekt! Under processen forstyrrede ingen, alt blev gjort i et specielt udpeget værelse.

Meget glad for, at efter proceduren er der ingen klæbrighed, som efter voks. Og generelt, hvis vi sammenligner det med voks, som jeg plejede at gøre før - jeg føler, at det gør ondt i dem, mens jeg voksede med alting, så dækkede jeg mig og følte mig efter proceduren som om jeg havde flere sække i flere timer - meget udmattende. En shugaring mere delikat, chtoli, proceduren er blødere, og resultatet er lige så vidunderligt.

Masha, tak, jeg går med i almindelige kunder

Catherine 21 januar 2012, 22:23

Mashunya ikke afholdt sig fra kommentarer - 2 uger er gået, og som et resultat på dag 3 efter barbering, ole-ole! Jeg er glad som en elefant))))) tak!

dashadash 10. marts 2014 20:49

Masha havde sin første gang, hendes indtryk var fremragende. Sammenlignet med voksning er proceduren faktisk mindre smertefuld. Til tider)) Jeg har ikke en sådan rødme, som ved normal hårfjerning. Og Masha er fantastisk distraherende :) Så tiden går hurtigt og komfortabelt på det første møde :)

Og for mig personligt er pluset, at massens temperatur ikke er så høj som voks, hvilket klart er bedre for skibe.

Mary 16. januar 2012, 15:03

I går var det med Masha. Jeg lavede benene til knæet og endda lidt højere. Pludselig, men det var næsten smertefrit, og så blev jeg vant til det og bemærkede endda ikke, hvordan Masha gjorde alt. Tidligere forsøgte jeg og voks og epilator, shugaring med dem går ikke i sammenligning. ))) voks generelt - HORROR, og efter epilatoren havde jeg en halv dag med irritation. Efter shugaring var der praktisk talt ingen rødme. For mig var det en behagelig overraskelse, for sommeren er det bare perfekt. Machella mange tak. ))))

mes_show 12 januar 2012, 2:11

I dag besøgte jeg for første gang Masha, foruden det faktum, at hun er en behagelig og smilende pige, der nyder sig fra de første kommunikationsminutter, er det vigtigste, at hun virkelig er en PROFESSIONEL for sit arbejde. Shugaring i maskinversionen er praktisk talt smertefri (og jeg er den person, der brugte voks smertestillende midler før og efter epilering) og en meget høj kvalitet procedure. Masha Mange tak, på havet vil jeg huske dig med et venligt ord

Catherine 29 december 2011, 01:31

Mashul, jeg ved ikke der eller ej der.. ja generelt vil jeg skrive min anmeldelse om dit arbejde her!)

Jeg vil gerne takke meget for det arbejde, jeg var glad for, selv om jeg ærligt indrømmer, rejste jeg med en vis frygt, fordi det er meget svært at gå til en anden mester, efter at du er vant til din, men jeg beklager ikke at snuble på din side !!

Jeg gjorde en dyb bikini, der var næsten ingen irritation tilbage med hensyn til irritation, jeg ved ikke, om jeg er alene eller ej, men det går ikke straks forbi mig, men ret langsomt i morgen vil alt være glat og hvidt !! Huden blev behandlet både før og efter proceduren med shugaring, ingen klæbrighed, intet ubehag, intet var tilbage!

Mashul, du ved, jeg vil fortælle dig, at selv om vi så hinanden første gang i dag, fik jeg det indtryk, at vi allerede har kendt 100 år, så du klarer at finde en tilgang til dine kunder! Hold det op!

Olesya 20. december 2011, 22:38

Mange tak for dit arbejde og dine gyldne hænder, du er bare smart!

Jeg blev glædeligt overrasket over, at det slet ikke gjorde ondt (jeg gjorde ben og armhuler). Jeg har ingen rødme og irritation, alt er glat, blødt, åh så godt.

Indretningen er vidunderlig, hyggelig og afslappende. Du kan lytte til musik og have en god samtale.

Nu er jeg din faste kunde. Næste gang vil jeg helt sikkert gøre GB. Vent snart til at besøge

Tatyana))) 19 december 2011, 20:50

Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed over for Masha for den procedure, hun gjorde for mig. De gjorde mine armhuler, ben, arme, dyb bikini (jeg var mest bange for ham). lidt mave og antenner. Kort sagt alt! Masha er en vidunderlig person og professionel. Tid gik næsten ubemærket af en behagelig chat! Mand forresten glad!))) Før det gjorde jeg voks. I sammenligning med voks er det slet ikke smertefuldt, og der er ingen irritation. Jeg råder alle))

Natalie 14 december 2011, 19:39

Hej mashulya Genopfyld forbrugernes forbrug af dine tjenester. Du er en vidunderlig person og professionel på dit område. Mange tak for det gode arbejde og fremragende modtagelse. Piger - jeg bekræfter - shugaring - det er fantastisk - det er et forsøg værd.

Katerina 1. december 2011, 00:27

I dag blev Mashas klient! Jeg plejede at vokse, og i dag, i sammenligning, indså jeg, at sukker er meget bedre og mindre smertefuldt! Jeg er meget glad. Piger rådgiver alle!

Katarina 28. november 2011, 13:36

Takket være Masha fandt jeg endelig mesteren, hvorefter der ikke er nogen irritation overalt. og i øvrigt håndterer Pts netop alle slags figner))) ja, og selvfølgelig kan du chatte)))

før det tog to piger depilationen, men Masha er bedst på det) kontrolleret.

Olga 20 november, 2011, 01:29

Selvfølgelig var jeg mere bange og genert, for første gang. men det viste sig alt vidunderligt, ikke længe og ikke smertefuldt (husker voksen). Og Mashunya forsøger at distrahere, han taler, jeg er stadig den slags talker)).

TAKK, kære! Jeg vil komme igen)

Piger, der tvivler på, alt vil være meget cool og glat!))

Elena 15. november 2011, 23:45

Masha, hej!
Mange tak for proceduren! Meget behageligt værelse, sådan et miljø er ikke i hver salon, forresten! Resultatet er fantastisk, tre uger er gået, og håret er lige begyndt at vokse. Nå er der ingen vækst.

Godt gjort, generelt. Og du har gyldne hænder)

Vera 14. november 2011, 23:58

Og jeg var allerede anden gang :) Alt er fantastisk: og endnu hurtigere og endnu mere sjovt :)
Tak, Mashulya :) Vent igen for at besøge om en måned :)

Tatyana (Sakura) 10. november 2011, 15: 5 7

Masha, tak for det udførte arbejde!

piger, jeg råder alle sammen. Der er ingen smerter i forhold til epilatoren, alt er hurtigt af høj kvalitet, professionel. Jeg kommer igen =)

Katyusha 18. oktober 2011, 20:28

Masha, tak så meget! Jeg anbefaler til alle genert damer, indkøbscenter. Maria gør alt fint, effektivt og samtidig er der ingen ubehag!

Elena 8. oktober 2011, 19:08

Masha tak så meget. Du har gyldne hænder. Alt omhyggeligt og meget forsigtigt!

Resultatet er fantastisk! Ingen rødme selv.

Galina 30. september 2011, 19:34

Piger, var på Mashenka første gang, resultatet er fantastisk!

Tak for den glatte og delikate hud!
Jeg gjorde alt meget omhyggeligt, det behandler huden før shugring og efter kun med Pandhs kosmetik.
Prøv det, du vil ikke fortryde!

Kundeanmeldelser

Helen, stor tak.
Jeg vil komme tilbage igen.

Møde hende var mit held. Hun er fantastisk! Ikke alene er hun en ægte professionel, hun elsker virkelig det arbejde hun gør!
I to år gjorde hun mig en shugaring, og da hun besluttede at begynde at lave elektrolyse, var jeg en af ​​de første til at stole på Lena, som jeg ikke fortryder. Hun gør alt hurtigt og præcist, smerten er minimal. Hårene voksede hver gang hele tiden, og der var færre hver gang. 5 procedurer, og min armhule er næsten jomfruhvilet)) Nu er der afslapning, og problemet med overskydende hår forsvinder helt)) Det er på tide at lave andre områder.

Det eneste minus af alt dette er, at der ikke er nogen grund til at kommunikere med denne smukkeste og mest interessante kvinde) Men det er retablerbart, da min datter vokser op, som uden tvivl vil være en anden Lenina-klient.

Helen! Mange tak! Du er en meget flot mand og mester i dit håndværk.

Her vurderinger om shugaring og om studiet af depilation | Studio "El L"

Vi er altid glade for at høre din mening om de leverede ydelser.

40 forlod en anmeldelse (er)

Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed til mesteren i El-L depilation studio, pigen er meget opmærksomme, ved, hvordan man arbejder med kunder, tak !!

Hej, jeg vil takke mester Elena, jeg havde første gang på hendes procedure, jeg kunne godt lide det meget, studiet var et mirakel, det var så smukt, mesteren ved, hvordan man gør hendes arbejde, tiden er fløjet af, jeg har ikke engang bemærket. Mange tak, vent igen !!))

Hej, tak, Elena, en god herre, hun trækker sjov, hun havde før ferien, effekten af ​​sukker var fremragende, ferien gik af med et bang og tatoveringen blev ikke falsk, jeg kommer snart igen)

Jeg var på proceduren for første gang, jeg havde ikke engang forventet, at det kunne være så rart, når jeg gjorde en sådan procedure, jeg gjorde det altid med voks, jeg vil ikke gøre det igen, prøv det, det er en mere godartet procedure.

Helen tak, vi var meget glade og vores mænd også. Vi kommer igen, vi råder alle sammen)))

Takket være mester Elena gik jeg til hende under hele graviditeten, shugaring er super, virkningen varer lang tid, på hospitalet huskede jeg ikke engang om disse problemer.

I dag besøgte depilation studio El. Elskede det. Jeg anbefaler.

Jeg besøgte shugaring for første gang :-), meget blødere og mindre smertefuldt end voks, sandsynligvis er det Lenos fortjeneste, super mester! :-) :-) :-)

Helen, mange tak for det fremragende arbejde!

Mange tak for det fantastiske kvalitetsarbejde, jeg var på ferie i 2 uger! Resterede klasse, men stadig et meget vigtigt punkt, var barbermaskinen slet ikke nyttigt! Jeg er glad! Shugaring taxier :-) :-) :-)

Jeg vil gerne dele din mening om dette studie! Det er klart, at jeg virkelig kunne lide. På kontoret er alt rent, engangsark, handsker. Vi talte om forskellige emner, selv rørt et aktuelt emne - kostvaner :-) :-) Tiden fløj forbi!

Tak for tatoveringen.

Tak, Elena, jeg kunne virkelig godt lide det)))))

Helen, mange tak!

Jeg var på proceduren for første gang, jeg troede, det ville være mere smertefuldt, det viste sig at alt gik godt. Tak til mesteren!

Mange tak, Elena, du kan se, at herren er god, proceduren var meget flot og hurtig, ubehaget var minimalt (jeg troede det var mere smertefuldt), og fornøjelsen er meget mere, meget flot, når der er kommunikation, og herren er meget opmærksom på dig, super. Jeg råder alle !!

Og i dag prøvede jeg shugaring for første gang. Alt viste sig. Huden er glat. Og overraskende er der ingen irritation. Master ATP.

Helen meget tak !!

Jeg bliver en fast kunde)

Jeg ledte efter en lang salon til at kombinere hårfjerning og glitter tatovering, og fandt den. Helen ATP, "min" glad. -)

Jeg kunne godt lide alt, jeg troede, det ville være mere smertefuldt. Og ingen irritation. Hår voksede hurtigere tilbage end forventet, men tyndt og sparsomt. Snart vil jeg gå igen)

Jeg kunne virkelig godt lide Lena's arbejde. Jeg var så træt af at kigge efter en god hårfjerningschef, at jeg allerede var skeptisk over for alle... og så var det fint med mig: hastigheden, kvaliteten af ​​arbejdet og mesterens venlighed. Mange tak!

Jeg er imponeret! Atmosfæren, interiøret, mester Lena's professionelle indstilling, kvaliteten - alt er præcis som jeg vil ønske min elskede min første sugarniga oplevelse i mit liv og straks en bikini - og så godt gik alt. Jeg er meget glad for det. Tak. Nu tænker jeg på at vokse pels på mine ben og også prøve det))

Jeg vil virkelig komme til dig, men jeg kan ikke komme igennem.. Nummeret er ikke ændret, eller posten er ikke nødvendig på forhånd?

Mange tak til Elena! Alt er meget sart og slet ikke smertefuldt! Jeg vil komme igen og igen og rådgive venner)
Et hyggeligt værelse, god stemning, tv, pæne pige)

Jeg kunne virkelig godt lide mesterens arbejde! hurtigt og relativt ikke smertefuldt! Tak :)

Alt er meget høj kvalitet, hurtig og professionel !!
Tak, Lena, fantastisk!)))

Tak til mester Nastya, hvem gjorde alt meget hurtigt og professionelt!

Elena er en vidunderlig mester buzumno glad, meget komfortabel, hyggelig og absolut ingen smerteoplevelser.
Nu kun til dig, tak. Elena, du har gyldne hænder))

Jeg kunne godt lide det meget, dette er min første procedure, mesteren gjorde alt kvalitativt og hurtigt)) Sørg for at vente på den anden procedure))

Jeg fandt min herre.
Elena, tak så meget!))

Den bedste mester jeg nogensinde har været på, Elena, du er en sorceress, gyldne hænder :)) Meget behagelig atmosfære er hyggeligt og sjovt, mens du ser tv-shows, mens du laver en skønhed, hviler jeg der)

God dag!
I går var jeg i kabinen på proceduren shugaring.
Hun følte pleje, opmærksomhed og støtte.
Tak for arbejdet og for den behagelige tid med dig.
Vi ses snart!

18. september var mesteren Natalia, for første gang gjorde shugaring. Fremgangsmåden gik god, resultatet er stadig super! Og det var dejligt at tale med mesteren i hele processen)) Jeg vil helt sikkert vende tilbage til dette studie igen!

Jeg går regelmæssigt til dem for proceduren. Kvaliteten af ​​proceduren er fremragende, holdningen er opmærksom. Piger er omgængelige. Efter dem accepterer jeg ikke andre saloner, hvor jeg forlod to / tre gange den store mængde penge!
Du er fantastisk!

For første gang skyggede han. Indtrykket er super.Master Natalia er bare en sorceress. Mange tak. Jeg vil helt sikkert komme mere end én gang.)

Jeg var i kabinen to gange. Den første før udgivelsen og alt var super, men det andet gik ikke rigtig godt, hårene forblev og meget. Mesteren anvendte ikke blandingen meget godt, at sukkeren efter proceduren blev slået af hjemme (((

God dag! Gik til shugaring bikini + armhuler. Det er fortsat meget tilfredsstillende. Atmosfæren er afslappet, derhjemme. Pigen gjorde alt meget hurtigt (det tog os 15-20 minutter). Jeg kunne godt lide det, jeg har noget at sammenligne med (jeg var i forskellige saloner), mesteren gjorde alt perfekt!
Mange tak!

Lenchik, du er et mirakel, jeg elsker at le med dig! Du er en proffs!

Gik til shugaring dyb bikini og ben. Jeg var på en shugaring for første gang, fik at beherske Natasha. Føreren er vidunderlig, effekten er fremragende! Alle piger rådgiver nu denne studie. Selv kom også her på anbefalingen.

Hvad er og hvordan man laver shugaring: min anmeldelse

Hej alle sammen! "Sommeren er fløjet forbi og efterlader alt bagud, men vi ved, at det bedste er helt sikkert!" - Ordene fra en ikke meget populær, men cool sang. Og efter en kort introduktion vil jeg tale om hårfjerning, eller rettere hvad det er og hvordan man laver en shugaring.

Måske hørte nogen, men nogen gjorde det ikke, og nogen gjorde det allerede. Jeg tror, ​​at nogen vil finde noget nyt i denne artikel, og jeg håber virkelig, at han vil dele sin erfaring i kommentarerne.

Men jeg er seriøs, sommeren er fløjet af og mange piger og kvinder anser det for unødvendigt at fortsætte med at passe på deres krop. Manicure sæt, barbermaskiner og epilatorer, betyder at fjerne majs og andre ting, der blev brugt aktivt om sommeren, fordi solen, korte solbriller og sandaler, stranden i sidste ende bevæger sig ind i den fjerne boks.

Men hej, skal ikke en kvinde se og føle sig smuk og sikker hele tiden, 365 dage om året?! Så hvad nu hvis du nu bærer varme strømpebukser og lukkede tøj. Det, der ikke længere er synligt for andre, ses stadig af din elskede. Derudover begynder gymnastiksæsonen med åbne toppe, shorts og bukser og glem ikke om indendørs swimmingpoolen. Har du et tip?

Jeg ved ikke hvordan for dig, kære læsere, men jeg føler mig ubehagelig med dyrkede vegetationer og kalkhaler på mine hæle selv om efteråret og vinteren, må de mænd, der læser disse linjer, tilgive mig. Endvidere vil det være endnu mere ærligt, derfor for den svage af hjertet beder jeg dig om at forlade.

Hvad er en shugaring? ↑

Så hvad er shugaring? Dette er en metode til at fjerne uønsket kropshår med en speciel pasta, der er lavet af almindeligt sukker. Du ved alle, hvordan karamel eller karamell strækker sig og sandsynligvis endda forsøgt deres klæbende effekt på dit eget hår i barndommen) Det er her, hvor skyggevirkningen er baseret, den søde klæbrig pasta klæber til dit hår, og du kan kun rive den af ​​med håret selv. Tin, men effektiv.

Shugaring pasta kan købes i butikker som "Alt til skønhedssaloner", i online-butikken eller ved at gøre det selv. Jeg siger straks, at jeg ikke har gjort det selv endnu, men jeg gjorde epilationen i salonen og hjemme hos mesteren. Men snart skal jeg gøre denne pasta selv og forsøge at epilere. At jeg lykkedes eller mislykkedes, jeg vil helt sikkert skrive en separat anmeldelse, så vær med i vores sunde klub og læs nye artikler om ansigt og kropspleje samt tips om sundhed og sport, fordi denne artikel ikke længere er ved bjergene.

Du kan epilere noget, det hele afhænger af hårets længde, dit ønske og graden af ​​krav på din krop. Ideel når hårene vokser 4-5 mm. Hvis de er mindre, vil de simpelthen ikke sætte sig fast i en klæbrig masse, og hvis de er længere, vil proceduren være mere smertefuld. Men nogle siger, at shugaring kan fjerne hår op til 1 mm, hvilket er meget praktisk om sommeren, når du ikke behøver at vente til nyt hår vokser. Jeg ved ikke, jeg har ikke prøvet.

De vigtigste områder for hårfjerning hos kvinder er som følger:

  • bikini område, herunder dyb bikini
  • kalv og lår
  • aksillære områder
  • underlivet
  • hænder
  • tendrils og whiskers hvis de skaber ubehag

Shugaring kan gøres på flere måder:

  • manuel (manuel)
  • bandage (med striber)

Disse eksperter arbejder dog kun med deres hænder og glæder sig ikke over bandager.

Min anmeldelse af shugaring depilation ↑

Generelt begyndte jeg at gøre depilation siden skolens sidste klasser. Så var det en simpel barbermaskine og kun deponerede ben og armhuler. Lidt senere mødte jeg voks og depilation af bikiniområdet. Og i flere år går jeg videre på hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Jeg har også en elektrisk epilator, men jeg bruger det meget sjældent, fordi dette er en ægte torturmaskine. Elskere af masochisme er mest))

Jeg har ikke prøvet andre metoder til hårfjerning endnu, men måske vil jeg beslutte mig for laser eller fotoepilation. Ja, jeg har også forsøgt at fjerne håret med et særligt skum, som på en eller anden måde blev annonceret på tv, men det er ren skilsmisse for penge. Naturligvis forlod intet mig, men det blev efterladt at vokse i en vild farve.

Barbermanden

Jeg vil straks sige det af alle former for hårfjerning, som jeg gjorde, kun en barbermaskine er smertefri, men det er ikke den mest komfortable. Mest af alt jeg kunne godt lide shugaring og så vil du forstå hvorfor. Efter barbermanden vises håret umiddelbart den næste dag, og derudover er der utålelig kløe og irritation på huden. Nu forstår jeg vores mænd, der ikke kan barbere eller gøre det sjældnere, end vi ønsker. Fordi huden er meget irriteret, og der er rødme eller endda acne. Derfor bruger jeg bare en barbermaskine til shins, men når jeg lærer at lave sukker klistrer mig selv eller køber en færdiglavet, vil jeg nægte at helt barbere.

voks

Den voks, jeg brugte hjemme eller når jeg fjernede håret i salonen, fjerner effektivt hår, men proceduren er smertefuld, især for dem der gør det første gang. Senere bliver huden vant, og hårets rødder bliver svagere, og smerten er ret tolerabel og nogle gange ikke engang mærkbar overhovedet. Men det største problem med voks er dens temperatur. Epilering er lavet med varm voks, og for et bikiniområde er det nogle gange et problem og tilføjer smerter. En stor ulempe ved voks kan betragtes som problemet med hårindvækst under huden i 2-3 uger, såvel som let irritation, fordi vokspinden i selve huden.

Shugaring

En anden ting er sukkerforhaling. Jeg er bare i ærefrygt for sukkerfjerning! Effektiviteten af ​​hårfjerning er den samme som for voks, men pastaen er ikke varm, med den eneste forskel at voksen fjerner håret mod deres vækst og shugaring - for hårvækst. Derudover er der en anden fordel - det er samtidig skrælning af huden. Under proceduren suger sukkeret til hårene, og når massen trækkes af, forlader keratiniserede hudflager med håret. Derfor er huden efter en sådan procedure silkeagtig og meget blød. Desuden forhindrer denne virkning indvækst af voksende hår under huden. Jeg havde mere indgroet hår efter voksning, og med sukkeraflejring overholdes dette problem ikke.

Effekten af ​​hårfjerning ved shugaring varer op til 2-3 uger, dvs. håret begynder at vokse langsommere og ikke jævnt, fordi en del af det "falder i søvn". Således kan proceduren udføres en gang hver 2-3 uger. Personligt gør jeg det hver tredje uge. Enig, det er bedre end barbering hver dag.

Nogle piger fjerner hår fra deres underarme. Jeg har endnu ikke besluttet dette, da det forekommer mig ikke så naturligt. Men kan nogen dele deres følelser om dette. Måske tror jeg det forgæves?

Generelt syntes shugaring for mig at være en gud, der er optimal i kvalitet, smerte komponent og pris. Hvis du finder en mester, der gør denne procedure hjemme, viser det sig at være meget billigere end i salonen. I enhver by kan du finde en sådan mester, ofte de erklærer sig i sociale netværk. Og hvis du gør mest, så generelt en krone, er sandheden i sig selv ikke altid praktisk.

Mange klager over smertefuldheden af ​​selve processen og forsøger på en eller anden måde at afhjælpe smerten med smertestillende midler. Ærligt accepterer jeg ikke noget før shugaring. Måske fordi jeg har gjort det ikke for første gang. Første gang eller efter en lang pause er det virkelig smertefuldt, og i efterfølgende tider gør det ondt mindre og mindre. Men at røre en så glat hud er en fornøjelse! Du kan og lider))

Forresten, efter shugaring kan der være en lille rødme, der forsvinder om et par minutter. Tiden for shugaring afhænger af mesteren og tykkelsen af ​​håret. Nogle herrer gør alt hurtigt, men nogen har ikke travlt. Hvis du går til en ny procedure, bliver det hurtigere, fordi håret allerede er mindre og mindre at blive fjernet.

Jeg fandt på et sted, at shugaring er kontraindiceret til personer med diabetes. Ærligt var det latterligt at læse det, som om sukker fra sukkerpasta kunne blive absorberet i blodet. Dette er selvfølgelig ikke sandt. Men sådanne mennesker skal være opmærksomme på tilstanden af ​​huden efter proceduren, som ofte med dårligt kompenseret diabetes kan der være hudbetændelse.

Det anbefales også at skrubbe huden 1-2 gange om ugen for at undgå indgroede hår, men det gør jeg ærligt ikke. Det er nok, at jeg går til badet en gang om ugen, og der eksfolierer jeg huden over hele kroppen.

Generelt og generelt anbefaler jeg alle at gøre en shugaring, hvis der ikke er nok penge til laser eller fotoepilation. Jeg tror, ​​at dette er den bedste metode til hårfjerning i pris og kvalitet. Derudover kan du meget billigere ved at gennemføre denne procedure derhjemme.

Når du har prøvet sukkeraflejring, tro mig, vil du gøre det regelmæssigt, fordi huden har helt forskellige uforglemmelige fornemmelser, når du rører det, og det er det værd!

Hvordan laver hælene ømme med en creme, maske eller specielle strømper til peeling, læs artiklen "Peeling the heels at home"

Video "Shugaring procedure" ↑

Og endelig anbefaler jeg at se videoen fra eksperterne, hvor de fortæller og viser i praksis proceduren for shugaring, så vel som du vil lære mere om det indgroede hår og hvordan man undgår dem.

Jeg har det hele! Vent til artiklen-anmeldelse, som jeg gør en shugaring derhjemme. Jeg vil være glad for at høre din mening og kommentarer om dette emne. Med varme og omsorg, Ravila.

Sukker hårfjerning - shugaring /

Den bedste salon i mit liv !!))

Behagelig udrensning

Sukker hårfjerning - shugaring er blevet min favorit hårfjerning metode i skønhedssalonen i Armavir.

Jeg kom til mine forældre til sommeren og forlod epilatoren hjemme. Jeg var nødt til at se efter alternative måder at fjerne uønsket hår på kroppen.

Vi gik med en ven. Hun fjerner hår generelt overalt siger, at hun slet ikke gør ondt. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan det overhovedet er muligt. Jeg er ikke bare ondt, men uudholdelig.

Fjernet ved hjælp af sukker hårfjerning hår på benene, meget smertefuldt. Selv om det gør ondt på benets hud, strømmer tårerne fra øjnene.

Det burde være inden for grænserne for epilering, jeg ville have betalt mere.

Det eneste der virkelig irriterer mig, er sukkertemperaturen blandet med vand og noget andet der gør sukker elastisk. Når det påføres huden, føler jeg mig personligt meget varmt, hvis temperaturen sænkes, begynder sukkeren at hærde, den påføres med stor vanskelighed.

De lagde meget af mig i store lag, rev meget omhyggeligt, skreg næsten ikke.

Til minuserne tillægger jeg det faktum, at jeg ikke er blevet reddet af en shugaring fra mine indgroede hår.

Føreren advarede om, at hvis du ikke skrubber huden på benene, før håret begynder at vokse, vil det indgroede hår fremstå uanset dybdets evne til at påføre sukkermassen. Og så skete det. Et par hår voksede, jeg måtte bruge en salve til purulente sår.

God metode, men jeg synes mere om elektrolyse.

Sukkerpasta til shugaring Start Epil

Epilation bikini voks