Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Facial depilatory cream

Glat og velplejet hud er et af de vigtigste kendetegn ved en moderne velplejede pige. Og ansigtet er ingen undtagelse. For at slippe af med overskydende hår på hendes ansigt bruger piger mange måder - fra plukning til salonprocedurer. Men en af ​​de mest effektive er stadig creme til ansigtsudsmidning.

Om depilatory creme til ansigtet, se videoen:

Depilation eller hårfjerning: hvad man skal vælge for ansigtet

En kvindes ansigt bør altid forblive velplejet. For at slippe af med uønskede hår på overlæben, kan du slippe af med og med hjælp fra epilatoren og udføre depilering. Lad os se, hvad der er den bedste måde.

Depilation er en nemmere måde at fjerne hår på. I løbet af denne procedure bliver du kun fri for hårakslen, som er synlig for fremmede. I dette tilfælde forbliver hårrotten på plads. Selvom du trækker hår ud med voks eller pincet, er det stadig ikke så effektivt - de vokser ved den sædvanlige hastighed og genoprettes på huden inden for en uge.

Epilation anses for mere effektiv. Denne procedure giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation fra roden. Moderne metoder til hårfjerning giver dig mulighed for at undertrykke follikelets funktionalitet, med det resultat, at nye hår spire tidligst end i et par måneder.

Det er umuligt at utvivlsomt rådgive en af ​​disse metoder. Tross alt er hver pigers krop individuel, og det er meget vanskeligt at forudse dens reaktion på ydre stimuli eller sammensætningen af ​​et kosmetisk produkt. Ligesom hvor effektivt resultatet bliver. Derfor, inden du udfører en procedure, test dens virkning på et lille område af huden.

Handlingsmekanisme

Facial depilation creme er en af ​​de mindst smertefulde og sikre måder at fjerne overskydende hår. Derfor vælger mange piger det. Dette produkt er nu produceret af mange mærker. Men funktionsprincippet for dette værktøj er det samme næsten altid. Fremgangsmåden er baseret på kemisk depilering, det vil sige fjernelse af hår fra kroppen ved hjælp af kraftige kemiske komponenter. Ved brug af dette kosmetiske produkt fjernes kun hårets bund, ligesom ved barbering. Som du kan se, er proceduren så simpel som muligt, men ikke meget effektiv på lang sigt.

Fordele og ulemper

Denne fremgangsmåde til hårfjerning har sine fordele og ulemper. Fordelene frem for alt skyldes enkelheden - ved hjælp af denne creme kan du hurtigt og nemt slippe af med dit hår derhjemme. Desuden er denne procedure absolut smertefri. Ja og indgroede hår, efter at det ikke forbliver.

Ulemperne ved denne fremgangsmåde omfatter først og fremmest hudirritation. Men dette er en meget individuel reaktion, som ikke er vist af alle. For at undgå dette skal du kontrollere allergier ved at bruge en lille mængde af produktet på huden. En anden mulig ulempe er hudtørring. Hvis du regelmæssigt bruger denne creme, vil huden på dit ansigt tørre ud og begynde at skrælle af.

Nå, den sidste ulempe - lav effektivitet. Produktet fungerer selvfølgelig, men ikke for længe. Efter et par dage bliver håret tilbage. Hastigheden for genopretning af hår afhænger af kroppens individuelle egenskaber.

Procedureregler

Hvis du stadig beslutter at bruge dette produkt til at fjerne antennene over overlæben, skal hele proceduren udføres i henhold til reglerne. Først og fremmest, før denne procedure er det nødvendigt at rengøre ansigtet fra sminken og et lag støv, som ophobes på ansigtet i en dag. Så på området over overlæben skal du anvende et ret tykt lag af creme. I instruktionerne for produktet vil der blive skrevet, hvor mange minutter det skal opbevares på huden - følg instruktionerne, fordi hvis du overdriver produktet, kan rødmen forblive på huden.

Når den rigtige tid er gået, kan cremen vaskes af huden med varmt vand. Så at cremen ikke tørrer epidermis, skal den fugtes efter aflejringsproceduren. Ideelt set kan du ikke engang bruge en simpel creme og en fugtiggørende maske. Så komponenterne i produktet trænger dybere ind. Visse øjeblikke gælder også for de piger, der bruger denne metode til at fjerne overskydende ansigtshår regelmæssigt.

Med så hyppig brug tørrer huden hurtigere ud og kan se mindre velplejede og sunde end før anvendelsen af ​​produktet.

Husk først og fremmest at du ikke kan smøre ødelagte områder med dette værktøj. Hvis du har noget pimple på dit ansigt, eller hvis et uhelget sår bliver tilbage, så er det bedre at behandle det hele før du bruger depilatoren.

Hvis du anvender det med det samme, får du ikke kun ubehag ved brug af det, men også risikoen for at sprede infektionen over hele ansigtet. Også, så huden ikke tørrer ud, kan du ikke vaske dit ansigt med varmt vand. Begræns varmt vand. Derefter tørres ansigtet forsigtigt op, i stedet for at gnide det. Med stærk friktion kan der forekomme yderligere rødme på huden.

Hvad angår fugtighedscreme, er det bedre, hvis det produceres af samme mærke som den skræmmende creme. Dette er en fantastisk måde at undgå ekstra irritationer på. Pointen her er kompatibiliteten af ​​de komponenter, der udgør produktet. Hvis depilatoren og fugtighedscreme er lavet af forskellige virksomheder, vil reaktionen fra pigens hud være næsten umulig at forudsige.

LiveInternetLiveInternet

-citater

Hvordan slippe af med papillomer i ansigt og hals? Mange kvinder konfronterede sig så ubehageligt.

Lingeri. Linned til den kolde årstid Hvilken slags undertøj du vælger til vinterperioden.

Light zucchini pizza Jeg lavede for nylig en lignende courgette pizza, men der var stadig ost.

KALENDER FOR TRANSPORT AF RUMPLANTER FOR 2016 Lunar kalender for transplantation af indendørs planter.

Program for vision. Venner, jeg tror, ​​at denne artikel vil være nyttig til absolut alle, til, til.

-kategorier

 • videoer (25)
 • Alt til billeder (6)
 • fortune fortælling (15)
 • Til hjemmet. (108)
 • sæbefabrik (21)
 • For sjælen. (29)
 • sundhed (96)
 • til kvinder (18)
 • Det er interessant. (59)
 • du skal vide (26)
 • biograf (12)
 • Internet, computer (79)
 • alt til dagbog (23)
 • billeder (20)
 • billeder, sætninger (10)
 • skønhed (112)
 • hår (15)
 • alt til peepholes (4)
 • til ansigt (49)
 • til ben (2)
 • til penner (7)
 • manicure (14)
 • madlavning (196)
 • Græskaretter (3)
 • alt til multikooker (14)
 • bagning (23)
 • grød (2)
 • bevarelse (29)
 • Mælk (9)
 • Kødretter (13)
 • drikkevarer (5)
 • forskellige fyldninger (1)
 • vegetabilske retter (22)
 • Fisk (14)
 • slik (13)
 • kager uden bagning (2)
 • magiske og ikke kun. (10)
 • musik (82)
 • Vores favoritter. (2)
 • nødvendige links (70)
 • slankekure, ernæring (59)
 • sundhed opskrifter (37)
 • test (10)
 • citater, sætninger (15)
 • det er mig (5)
 • Humor. (13)

-apps

 • Online spil "Empire" Slå dit lille slot til en stærk fæstning og blive styrer af det største kongerige i spillet Goodgame Empire. Byg dit eget imperium, udvid det og beskytt det fra andre spillere. B
 • PostkortRegenereret katalog af postkort til alle lejligheder
 • Jeg er en fotograf plugin til at sende billeder i en brugers dagbog. Minimum systemkrav: Internet Explorer 6, Fire Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 med JavaScript aktiveret. Måske vil det fungere
 • TorrNADO - torrenttracker til blogsTorrNADO - torrenttracker til blogs
 • 5 venner En liste over venner med en beskrivelse. Denne applikation giver dig mulighed for at placere i din blog eller profilblok med registreringer af 5 af dine venner. Indholdet af underskriften kan være alt fra en kærlighedserklæring til

-referencer

-video

-musik

-ukendt

-ukendt

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-interesser

-venner

-Regelmæssige læsere

-samfund

-statistik

Mandlig anmeldelse af depilatory cream.

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.


Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder på Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede, at tidligere anmeldelser var skrevet af nogle patetiske kontorrotter... Åh, mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg.

Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. Og ventede meget hurtigt. Først følte jeg varmen, som efter nogle få sekunder blev erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med følelsen, når tæverbukser kraftigt trækker over dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet.

Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet.

Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi isen smeltede hurtigt og den helbrede brændende fornemmelse kom tilbage.

Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og forsøgte ikke at klemme dem mellem skinkerne.

Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu ser det ud som om en jetmotor arbejdede der. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset.

Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyuchal røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel.

Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved hendes side om tolv nætter, ikke ligefrem er den overraskelse, hun regnede med, og den næste dag måtte børnene forklare i lang tid hvad der skete med isen... takket være cremen taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

Anmeldelser af cremer til depilation

 • 3
 • 5/5
 • 0
 • 1
 • 5/5
 • 14
 • 6
 • 47
 • 4
 • 3/5
 • 3
 • 3
 • 4/5
 • 9
 • 6
 • 5/5
 • 13
 • 5
 • 5/5
 • 17
 • 1
 • 5/5
 • 8

Depilation Creme er et kosmetisk produkt designet til smertefrit fjernelse af uønsket hår fra overfladen af ​​kroppen. Virkningen af ​​brugen varer 1-3 dage.

Kremens aktive komponenter, når de er i kontakt med hårene, ødelægger deres struktur, hvorefter de adskilles fra roden. Værktøjet er et alternativ til barbermaskinen. Dens største ulempe er forhøjet pH, så det bør omhyggeligt anvendes af personer med følsom hud.

Typer af depilatory cremer:

 • Universal - egnet til at fjerne forskellige typer hår overalt på kroppen.
 • Til delikat hud - designet til ansigtet, bikini område
 • Hypoallergenic - for ejere af følsomme, tilbøjelige til irritation, allergiske hudreaktioner.
 • Til hårdt hår - for at fjerne hårdt hår fra overkanten af ​​benene, underarmene.

Anvendelsesmåde for depilation creme:

 1. Forbered huden - rent, damp.
 2. Påfør produktet og hold huden i 3-15 minutter.
 3. Fjern cremen fra hudoverfladen med hårene ved hjælp af en speciel scraper eller skurepude.
 4. I løbet af dagen efter proceduren beskytter huden mod direkte sollys.

Fordele ved depilation creme:

 • Gentag på huden gør det fugtigt.
 • Effektivt fjerner alt hår, selv kort.
 • Smertefri procedure, efter gennemførelsen er der ingen irritation.
 • Let proces - kan udføres uafhængigt hjemme.

Kontraindikationer:

 • Skader på huddækslet (sår, udskæringer, forbrændinger).
 • Tilstedeværelsen af ​​dermatologiske sygdomme.
 • Gestationsperiode
 • Onkologiske sygdomme.
 • Individuel intolerance over for kremen.

Depilatory cream indeholder højt alkaliske stoffer, fugtgivende, beroligende og omsorgsfulde ingredienser.

Vores database har allerede samlet 15 anmeldelser af depilatory creams. Du kan også dele din mening med projektdeltagerne ved at tilføje en anmeldelse af depilation cremen i din kosmetiske taske.

Anmeldelser af epilin depilation creme

5 - 2

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Selvom jeg vil sige banalitet, men ingen steder kan man komme ud af dette - hvor meget jeg er træt af denne vegetation på kroppen, vil jeg slippe af med det så hurtigt som muligt. Jeg forstår, at efter læsning vil nogen fortælle mig, gå efter dyre procedurer, brug voks og så videre. Jeg forstår alt, men min hud er meget følsom, det er den første, og for det andet har ikke alle procedurer givet det rigtige resultat. En ven fortalte mig om denne creme og lovede, at hårene med hver brug ser længere og længere ud og bliver livløse. Selvfølgelig bestok det mig, den samme dag bestilte jeg EPILINE. Men sammensætningen er rigtig god, sølvioner finder sted der, druemostolie, calendula ekstrakt og så videre.

Efter at have læst de mange anmeldelser af depilationskrøften, besluttede EPILINE at købe den samme og har ingen beklagelse om det. Denne creme er lavet på basis af naturlige ingredienser og har en række fordele i forhold til andre produkter designet til at fjerne uønsket hår. Efter brug af cremen bliver huden fugtig og behagelig. Ved konstant brug af fløden bremses hårvæksten betydeligt, hvilket betyder, at hårfjerningsproceduren i fremtiden skal bruge mindre tid. Cremen fjerner irritationer og udslæt. Det er meget nemt at bruge. Det er nødvendigt at behandle værktøjet med et lille område og vent et par minutter. Derefter fjernes uønsket vegetation ved hjælp af en speciel spatel. Håret er helt fjernet ikke kun på benene og i bikiniområdet. Nu er dette produkt min favorit.

Cream Depilator

Hej alle, jeg vil gerne dele med dig mine indtryk på depilation creme med en naturlig sammensætning. Kittet indeholdt også en spatel til påføring af plastfløde. Det er meget behageligt, mere behageligt selv med dem med andre cremer, det bøjes ikke og er ret fast. Men selve emballagen er lavet med et ikke meget bekvemt materiale, for eksempel når cremen løber ud, er det næsten umuligt at klemme ud rester. Men det er selvfølgelig ingen grund til ikke at købe det. Det anvendes meget let, det er godt fordelt og glider, og det har ikke dufte. Uanset instruktionerne holder cremen på huden jeg 10 minutter i stedet for 5-7 minutter, som er angivet i beskrivelsen af ​​lægemidlet. Det vigtigste er at anvende cremen jævnt, så resultatet bliver fremragende. Men vigtigst af alt er det nødvendigt at foretage en følsomhedstest. Hvorfor laver jeg dette længere? Og så sikkert. ) Men at fjerne cremen er let, sandsynligvis takket være scapulaen, da den har et stort greb på overfladen af ​​huden. I gennemsnit har jeg brug for hårfjerning i området 20-25 minutter. Dette er ikke så meget. Efter at cremen kan virke lidt tør, bringer den ikke ubehag og går hurtigt videre. Hvis du ønsker det, kan du bruge cremen.

Fordelene ved fløden, jeg ville tildele: Fraværet af smerte, du kan købe i næsten enhver butik, hurtige resultater, ingen lugt og tilstedeværelsen af ​​en bekvem scapula. Dette er en fremragende værdi for pengene.

Cream Depilator til ansigt og hår: en beskrivelse af stoffet

Dette værktøj er meget praktisk til brug derhjemme. For dem er det unødvendigt at have en form for færdigheder og evner. Med det fjerner han ikke kun hår, han sænker deres vækst, men mere på det lidt senere. Jeg bemærker også på mine egne vegne, at cremen på en vis magisk måde påvirker hårsækkene, og håret holder op med at vokse. Cremen synes at opløse håret, og det er ikke længere nødvendigt at gøre en indsats for at fjerne dem.

Nu vil jeg fortælle dig om dens effektivitet, som er blevet testet af de bedste dermatologer i verden. Efter den seneste forskning blev det kendt, at mens du bruger cremen, kan hårfjerning gøres 80% mindre hyppigt på benene, 70% i bikiniområdet og i armhulerne - 50%. Væksten er reduceret til 98 personer ud af 100. Og hvis du bruger cremen i 2 måneder, vil du se et langsigtet resultat. Og jeg lærte alt dette ikke fra reklamer, som jeg ikke skulle tro, men fra min herre, som altid havde gjort epilering før.

Hvad er fordelene ved Depilator over andre cremer?

Der er faktisk mange fordele, men nogle af dem viste sig særligt lyst i mig:

Hår er blevet meget tyndere.

Væksthastigheden faldt kraftigt.

Huden er blevet fugtet og silkeagtig.

Cremen har ikke en skarp ubehagelig lugt.

Hurtig effekt (kun 10 minutter).

Hårvæksten sænkes.

Nye hår bliver blødere og lettere.

Du kan bruge cremen til enhver del af kroppen.

Tilbagemeldinger fra tilfredse kunder

Der er faktisk mange anmeldelser på internettet, kun en lille del af dem.

Jeg har længe drømt om en sådan creme til depilation, så der var slet ingen irritation på huden og på samme tid var alt helt barberet og smukt. Vi er trods alt piger, og vi vil altid se meget velplejede og pæne. Og det var netop på denne måde, da jeg var på udkig efter et godt produkt, kom jeg over denne fløde, der var baseret på ferskenolie. Og derfor har han ikke forårsaget nogen irritation, men tværtimod fugtede og nærede huden. Og forresten begyndte håret at vokse meget langsommere.

Jeg vil ikke skrive om, hvilke glatte ben er, og hvor svært det er for at opnå dette. Cremen viste sig at være meget effektiv, selv om jeg er en stor skeptiker. Det der gør mig særlig glad er manglen på irritation og ikke kun på benene, men også på intime steder, hvor depilation ikke er meget behageligt at udføre. Denne creme fjerner ikke kun uønskede hår og nærer også huden, da den indeholder kamille og kalendula ekstrakter. Depilation med Fito Depilation creme er en fornøjelse.

Cream Depilatory for bikini og krop: dets sammensætning og virkningsmåde

Meget til min fortrydelse kan jeg ikke fortælle detaljeret om cremenes sammensætning på den måde, at jeg ikke kender det selv. Faktum er, at dette er en kommerciel hemmelighed, og kun dødelige har fortalt os, bare dødelige. På grund af det faktum, at dets komponenter direkte påvirker håret, bliver det endnu tyndere og mindre mærkbart.

Calendula olie. Denne ingrediens lindrer betændelse og beroliger huden under hårfjerning. Alle eksisterende sår heler hurtigere. Denne creme er uundværlig for følsom hud.

Kamille. Det har en beroligende og baktericid virkning, hjælper med at lindre betændelse, celleregenerering er også accelereret, hvorfor huden bliver sund.

D-panthenol. Det fornyer huden og gør det strålende. Ar og ar gøres, og hudceller genoprettes.


De bedste kosmetologer og dermatologer arbejdede på denne line-up, som lykkedes at skabe et posh produkt. Bevist på mig personligt)

Hvordan brugte jeg fløden?

Som jeg sagde før tager depileringsprocessen et minimum af tid, og sådan gør jeg det:

Jeg åbner røret og klemmer den krævede mængde creme i min hånd. Og ved hjælp af cirkulære bevægelser anvende det på det ønskede område. Ved hvad vil absorption ske næsten umiddelbart.

Det er unødvendigt at vaske det af, det er nok at fjerne hår og fløde med en spatel efter 7-10 minutter.

Jeg anvender en fugtgivende eller anti-inflammatorisk creme.

Men efter påføring af cremen skal du beskytte huden mod direkte udsættelse for sollys i løbet af den første dag. Fortrinsvis og fløj til en minimal anvendelse af garvning og deodorant.

Bedømt af "Lubastik" på Veet Depilator Depilatory cream til følsom hud

Navn: Lubastik. Type anmeldelse: neutral
Rating: 0 ud af 5 stjerner. 02-09-2018 19:52:59

Jeg barberer normalt uønsket hår, men der er sket noget, og min hud blev meget følsom. Efter hver barbering, selv med en ny maskine, blev huden dækket af udslæt og begyndte at kløde vildt.

Tiden uden depilation fortsatte, hårene voksede op, men jeg var bange for at tage barbermanden i mine hænder. Så besluttede jeg at det var tid til en depilatory cream. Derhjemme har jeg altid en slags depilatory creme, som jeg bruger til bikini zone. For at fjerne hår på ben på en lignende måde kunne ikke lide eller hvornår - det er for langt. Uanset om det er en barberkniv - chick, chick, et par minutter og klar. Men ikke at løbe væk fra irritation, er det nødvendigt at lide ulemper. Som om med vilje, min fløde sluttede, og så led jeg, jeg vil opleve noget nyt!

På apoteket fik Veet creamsprøjt til følsom hud mit øje. Denne "for følsom hud" har bestikket mig. Og stadig er sprayformen, at du lægger skum på dine fødder, meget lettere og hurtigere end at smøre en viskos fløde med en spatel.

Ved at holde en tung spray i mine hænder troede jeg det ville være nok til tre gange. Desuden var mine sædvanlige cremer i rør på 125 ml nok 2 gange og forblev stadig, og her er volumenet 150 ml. Som om ikke så, er volumenens volumen anderledes. Men første ting først.

Købssted: apotek

Pris: 310 rubler

Sæt: cylinder med creme, spatel, instruktion

Cylindertape med cylinderen var forbundet med et cellofantape - det er den hele ukomplicerede emballage af dette kit (jeg tog ikke billeder af dette øjeblik).

Spatelen er kort, men bred. Ved kanterne af plasten lidt blødere.

Shaving foam dispenser

På ballonen blev det angivet, at før brug er det nødvendigt at studere instruktionerne omhyggeligt. Men da jeg ikke vred ballonen, kunne jeg ikke finde det!

Da jeg besluttede at handle på beskedne oplysninger fra pakken, og ved at bruge erfaringerne med at kommunikere med andre depilatory cremer, åbnede jeg låget, og under det fandt jeg vejledningen.

INSTRUKTIONER TIL BRUG

Højdepunkter fra instruktionerne

Cremen påføres direkte på benene fra en ballon på en afstand af 5 cm. Kremet skal påføres armhulen og bikiniområdet med hænder. Eksponeringstid er 5-10 minutter. Skyl huden med vand efter proceduren.

Depilatory cream fjerner håret tæt på roden og efterlader huden glat op til 2 gange længere end efter barberingen. Takket være bekvem sprøjtning kan du påføre cremen på vanskelige områder i kroppen. Cream til følsom hud indeholder aloe vera og vitamin E, som giver næring og fugtighed huden. Din hud bliver glat og silkeagtig.

Aqua, Urea, Kalium, Thioglycolat, Glycerin, Calciumhydroxid, Cetearylalkohol, Butan, Butyrospermum Parkii, Ceteareth-20, Parfum, PPG-15, Citronellol, BHT, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon, kaliumsorbat, natriumbenzoat.

Mine erfaringsapplikationer

Jeg begyndte at sprøjte produktet på min fod og holdt det over badet, så stænkene ikke skulle vaskes fra gulvet og væggene. Cremen blev fordelt meget jævnt, den fløj forbi lidt.

I ansøgningsprocessen

Det eneste, der ikke var helt klart, hvor tykt laget var. Jeg besluttede at gøre som altid - det vil sige, at laget ikke skal være meget tyndt, ellers vil håret forblive i dets design steder.

Duften af ​​cremen syntes oprindeligt tolerabel og endog behagelig, men efter et par minutter begyndte det at irritere halsen. Så det er bedre at bruge sprayen i et godt ventileret område eller med en åben dør.

Allerede ved afslutningen af ​​behandlingen af ​​det første ben begyndte sprayen at sprøjte som noget andet end begyndelsen. Og da jeg flyttede til andet ben, gik sprøjtning generelt med vanskeligheder. Ballonen blev mærkbart lettet, og jeg behøvede kun at holde den lodret med begge hænder, så jeg kunne sprøjte ordentligt på huden. Og så, uden at have behandlet en del af tibiens bageste overflade, døde ballonen (

Det er godt, at håret ikke vokser der.

Trouble. Hvad med armhuler og bikini område? Hvad med anden og tredje gang? Hvor er mine 310 rubler? Ja, generelt, hvad. foregår her.

Okay, jeg besluttede mig ikke for at gå i panik, og i det mindste en gang, men tag proceduren i tankerne. Jeg fjernede en del af fløden fra især generøst fyldte steder og overførte det med en spatel til andet ben og armhuler.

5 minutter blæste ikke mit hår, og faktisk fungerede de heller ikke. 10 også. Kun 15 minutter senere forlod mit hår mine ben. Selvom ikke helt. På nogle steder forblev forræderiske stubber hængende. Overvejende er håret dårligt fjernet fra anklerne og ydersiden af ​​kalven (det vil sige fra de steder, hvor håret er tykkere).

Jeg har haft det med andre depilation cremer (selvom sjældent, men jeg brugte dem til at fjerne hår på mine ben). Normalt efter anden gang blev stubben mindre eller slet ikke. Men så havde jeg ikke mulighed for at tjekke, hvordan cremen vil opføre sig yderligere. Og jeg er ikke enig i at bruge 310 rubler på depilation en gang hver 5. dag!

Jeg vil vise et billede efter. For ikke at skræmme særlig følsomme naturer gemmer jeg dem i et citat)

Et eller andet sted renere Et eller andet sted tykkere

Der er et andet trist øjeblik. Armpit håret opgav ikke Veet creme med 100%. Nogle af dem var på plads, og af en eller anden grund nægtede de normalt at barbere maskinen. Med mine armhuler holdt jeg ikke lægemidlet i mere end 10 minutter, måske efter 15 ville de være faldet, men jeg var bange.

Jeg vil forsøge at kombinere alle mine indtryk ved at bruge Veet depilatory creme til følsom hud.

+ Let, jævnt påført (mens ballonen er mindst halvdelen intakt)

+ Ansøgningsprocessen tager ikke meget tid.

+ Forårsaget irritation på huden, som for nylig er blevet meget følsom. Selv i de områder, hvor irritationen efter barberingen slet ikke overgik, forårsagede cremen ingen reaktion.

+ Går nemt til kloaksystemet

- Helt uøkonomisk

- Baseret på den enorme udgift, dyrt

- Kraftig lugt. I et dårligt ventileret område kan irritere luftvejene.

- Når midler bliver mindre end halvdelen af ​​lydstyrken, er det svært at anvende, du skal bruge to hænder og vise mirakler af fleksibilitet, når du anvender

- Eksponeringstiden i de angivne instruktioner er ikke korrekt (10 minutter var ikke nok for mig)

- Fjerner hår på "C grade" (på ben til 4, under armhulerne til 2 point). Jeg tror, ​​at dette problem er løst ved at øge eksponeringstiden.

fjerner håret tæt på roden og efterlader huden glat op til 2 gange længere end efter barberingen

blev ikke rigtig. Hår begyndte at vokse på dag 3, ligesom ved barbering. Måske med langvarig brug vil hårvæksten sænke, men jeg vil ikke tjekke den med denne creme, det er for dyrt.

Jeg vil også gerne reflektere over priserne.

Normalt (gennem årene) bruger jeg disse maskiner

Pris for 2 stk. I øjeblikket ca. 240 rubler. Fabrikanten anbefaler at udskifte maskinen efter 10-12 sessioner. Det viser sig, at i 240 rubler kan du udføre hele kroppen hele tiden uden undtagelse 24 gange (eller mere). Omkostningerne ved 1 session er 10 rubler. Meget lige budget! Du kan barbere dit hår om 3-4 dage og konstant behage dig selv og din elskede med glat hud!

Og sammenlign nu med andre cremer til depilation

I sommer brugte jeg cremen Eveline, som udover bikiniområdet arbejdede på mine ben. Prisen for et 125 ml rør er 130 rubler. Det var nok for mig 2 gange på benene og på bikiniområdet. Det er omkring 65 rubler per session. Han fjernede sit hår bedre end Veet, eksponeringstiden er ca. 10 minutter.

En af mine foretrukne depilatory cremer er Batiste. 125 ml - 89 gnid! Jeg bruger den kun til bikini-zonen, men hvis jeg bruger den til benene, så vil 2 gange være nok. Det er højst 45 rubler per session. Det lugter også godt. Derfor købte jeg det ikke med det samme?

I tilfælde af fløden kom Veet 1 barbering ud af 310 rubler!

Hvis du bruger Veet creme-spray og fjern håret på dine ben mindst en gang om ugen, så denne måned bliver du nødt til at gaffel ud 1.240 rubler, og i år vil det tage 14.880 rubler. (og dette er minimum)! Baptiste tager henholdsvis vores tegnebogen 178 og 2 136 rubler. Føle forskellen!

Veet depilatory creme til dets depilation egenskaber er ikke meget bedre end andre repræsentanter for denne kategori af cremer. Det adskiller sig kun fra dem på en praktisk måde (indtil videre) indtil anvendelsesmåden. Men mens ekstremt ildelugtende, ikke økonomisk og dyrt.

Jeg vil ikke afholde købet - cremen beskadiger ikke huden, håret fjerner. Men jeg vil heller ikke anbefale det. Hvis du kun har ekstra penge, eller det mongoose instinkt "at finde ud af og udforske" er stærkt i dig, og du kan ikke stoppe det med noget!

Hvordan gør depilatory cream

Kampen med overdreven vegetation i piger bruger en masse tid og kræfter. Razors er ikke egnet til alle på grund af irritation, men for at udholde smerten i håret, der trækkes ud af epilatoren kræver enorm viljestyrke. Derfor er depilatory creme til følsom hud og bikini zone blandt disse produkter særligt populære hos piger.

Princippet om drift

Sammensætningen af ​​midler til hårfjerning omfatter aktive kemiske komponenter. De spiser væk keratin, som er det vigtigste hårmateriale. Det øverste lag er beskadiget i en sådan grad, at det let fjernes fra overfladen af ​​huden og efterlader intet spor. Man skal huske på, at mange mærker af kosmetik bruger kemikalier, der er så stærke, at huden også er beskadiget i nogen grad.

 1. Det fuldstændige fravær af mekanisk skade på huden. Efter barbermaskinen er der dannet forskellige irritationer, som forårsager stor ulejlighed: kløe, smerte og efter akne arr kan forblive;
 2. Brugervenlighed. Det tager mindre end 5 minutter at fuldføre denne kosmetiske procedure;
 3. Holdbarhedseffekt. Razor efterlader en skarp spids af håret, som hurtigt begynder at stikke ud under overfladen af ​​epidermis. Depilatory cream renser huden næsten perfekt, hår efter at den har en afrundet finish;
 4. Depilatory creme til det intime område kan anvendes under graviditet, efter fødslen og amning. Det absorberes ikke i epidermis og vaskes hurtigt af overfladen.

Men der er nogle ulemper. For det første er fløjen måske ikke egnet til hårdt hår - på grund af den tykke base vil vegetationen forblive på huden næsten intakt, og opvaskemaskinen bliver simpelthen vasket af med vand. For det andet er sandsynligheden for bivirkninger ikke udelukket. Dette er udslæt, hævelse, kløe, feber.

Video: Sådan bruger du depilatory cream

bedømmelse

For at vælge den bedste depilatory creme til krop og ansigt, skal du se mange forskellige midler til dette handlingsprincip. Vi har samlet en vurdering af de mest kendte mærker:

Fito Depilation: Depilation Cream - anmeldelser

Hej alle, jeg ved ikke om dig, men jeg forbliver altid i forventning om sommeren, så jeg vil fortælle dig om de ting, der er afgørende for stranden sæson - Fito Depilation creme til depilation. Min mand gav mig dette mirakel. Først besluttede jeg at han simpelthen var sjov, fordi jeg også gav ham barberkrem til den sidste "mænds ferie" (min fantasi virker slet ikke). Nå, i hvert fald købte jeg et normalt kendt firma, men her en lille taske sådan. Jeg blev selv fornærmet i starten. Jeg troede, at han havde købt denne Fito Depilation på et billigt apotek til en overkommelig pris.

Jeg begyndte at søge på internettet for anmeldelser om Fito Depilation, ikke engang håber at dette sker. Min overraskelse havde simpelthen ingen grænser! Netop skrevet, har denne mængde information opdaget. Det viser sig, at jeg er det bageste mørke, og min mand søgte en omsorgsfuld, afhentet, bestilt specielt på det officielle websted (det han senere allerede tilstod mig). Og for at du også var opmærksom på nyhederne i verden med midler til bekæmpelse af uønsket hår, skynder jeg mig til at dele med dig alt, hvad jeg lærte mig selv.

Fordele ved Fito Depilation Cream

Jeg ved nu om dem førstehånds. Vil bare bemærke, at forskellen efter at have brugt denne depilator, mærkes med det samme. Så hvorfor anbefaler jeg at købe dig præcis Fito Depilation creme:

 • det er sikkert for følsom hud (ifølge anmeldelser er tilfælde af irritation og allergier yderst sjældne);
 • producenten anbefaler ikke at "skrubbe" det behandlede område, men vask det fjernede hår med en svamp (det vil sige at huden ikke er beskadiget);
 • komponenterne i cremen virker på hårsækken, den dør af, og de følgende hår vokser mindre og mindre;
 • Til forskellige områder af huden er der forskellige koncentrationer af Fito Depilation (de er tilgængelige i separate poser);
 • de resterende hår bliver tyndere, mister deres pigment, bliver sprøde og falder i sidste ende alligevel;
 • Kremens indholdsstoffer fugtiger huden, nærer den, beskytter mod betændelse og eliminerer dens symptomer.

Spørgsmålet om småposer er kontroversielt. Jeg har gentagne gange set, at Fito Depilation forårsager negative anmeldelser på grund af sin emballage. For eksempel "fange" i netværket sådanne anmeldelser:

Jeg tværtimod med små poser mere praktisk. Jeg bruger kun depilationen lejlighedsvis, "på vej ud" kan siges))) Så har jeg et stort rør, det tørrer. En lille - maksimalt et par gange. Jeg havde ingen problemer med ham. Jeg foldede det pænt, stablede det med et klip (jeg gør det altid med krydderier), og alt er fint, det ligger til sig selv, det venter på mig.

Min rigtige anmeldelse af cremen Fito Depilation

Da jeg fandt ud af, hvad en eksklusiv mand gav mig, prøvede jeg det med det samme. Jeg havde separate poser:

 • for kroppen (50 ml);
 • til bikini og underarms (25 ml).

Mine første poser var med avocadoolie. Så bestilte hun med kamille.

Der er ingen problemer med at bruge, alt er standard. Jeg spredte cremen på mine hænder, på mine ben, i bikini og armhulen. Kremen tekstur jeg virkelig kunne lide - blød, moderat tæt, spredes ikke og er let spredt. Jeg var glad for, at der ikke er nogen hård kemisk lugt end afskedere normalt synd.

Jeg har lidt hår på min krop og de er blonde, så jeg begyndte at vaske af efter 10 minutter. Hænder og fødder gnides kun med en vaskeklud. Mens de blev vasket væk, nærmede sig tiden for de andre sektioner (jeg planlagde at holde dem i 15 minutter). Der arbejdede jeg stadig som en skraber (forresten minus cremen - skraberen var ikke vedhæftet). Men den skraber, den vaskeklud - resultatet var det samme. Efter skrubberen gnides jeg også med en ekstra vaskeklud, fordi cremen stadig forblev som en film. Jeg har også hørt om dette fra anmeldelserne:

Jeg havde ikke irritationer, kun ringe rødme, hvis håret var tilbage, var de isoleret, næsten umærkelige. Det næste behov for at bruge cremen Fito Depilation opstod kun en uge senere. Jeg smurt rester og straks bestilte det næste par poser. Leveret dem, så vidt jeg husker om 10 dage. Men det ved jeg helt sikkert, at jeg på det tidspunkt endnu ikke havde vokset mit hår. Så den ønskede effekt var virkelig!

Sammensætningen af ​​cremen Fito Depilation

Det var selvfølgelig interessant for mig, på grund af hvilket sådant bemærkelsesværdigt resultat er opnået. Jeg fandt ud af, at cremen aktivt beskytter huden ved hjælp af følgende stoffer:

 • kamille ekstrakt, som fugter huden, beskytter den mod tørhed og betændelse, lyser håret.
 • Calendula olie, som fremmer bedre helbredelse af hudmikroskraber, har en antiseptisk virkning.
 • D-panthenol, som genopretter hudceller, normaliserer metabolisme, forbedrer blodcirkulationen, øger styrken af ​​kollagenfibre.

Bevæbnet med et forstørrelsesglas undersøgte jeg sammensætningen angivet på posen i små bogstaver. Navne der er helt komplekse og uklare. Men resultatet, som vi venter på, er hårets ødelæggelse.

Derfor skal kemikalier være til stede nødvendigvis. Her er hvad jeg fandt der i en detaljeret undersøgelse:

 1. Calciumthioglycolat. På grund af det skriver de på pakker med depilatorier, at de skal testes for følsomhed. Jeg plejer at "håbe tilfældigt", men faktisk skal en lille creme spredes på underarmen og vente i 5 minutter for at se om der vil være en allergisk reaktion eller anden overfølsomhed. Thioglycolat ødelægger keratin og opløses dermed hår, bidrager til deres tab.
 2. Natriumhydroxid. Det virker som en almindelig hjemmelavet sodavand, det vil sige, det skaber et alkalisk miljø for en mere effektiv effekt på håret. Sammenlignet med natrium har den en blødere effekt og irriterer ikke huden.

Her er en rigtig læge tips om Fito Depilation Jeg fandt på dette emne:

Elena P., kosmetolog

Jeg havde selv tænkt på at lave hårfjerning i salonen - laser eller voks - og nu har jeg helt glemt det. Hvorfor har jeg brug for sådanne vanskeligheder! Takket være en simpel creme er effekten næsten den samme og holder på i lang tid. Men ingen smerte, ingen lang genopretning, som efter laseren. Nu kun creme!

Depilatory cream Vilsen DepilZero anmeldelser

Kategori:
Pleje kosmetik

seværdighed:
Depilatory cream

Alle anmeldelser på Vilsen DepilZero Depilatory Cream
Gem ikke på sin skønhed.

Af hensyn til interesse besluttede jeg at tage denne til depilation. Derefter var jeg meget ked af det... Når der blev påført, var der ikke ubehag før [. ]

Forbrændinger, irritation, smerte. Vilsen Depilation Cream Resultat

Hej alle sammen! Mit navn er Nastya. Jeg vil gerne dele med dig mine indtryk af Vilsen DepilZero Depilation Cream. For nylig lykkedes det [. ]

Når jeg begynder at læse anmeldelser, før du køber, skriver de pigerne af god grund

Når du går på alle dine favoritfiks, forstår du ikke altid, hvad du køber. Og hvorfor? Prisen er som regel lille, det er ikke en skam at smide ud. Jeg har mange gange allerede [. ]

Sådan fjerner du unødvendigt hår? Spørg stor og mægtig Fix pris! Udfører for benene og ikke kun. :-) Eller engang er ikke nok. Ansøgningstips fra en nabo))

Åh, fantastisk Fix! Så meget som du gør mig glad, og så meget du forstyrre mig. Med dig er det ikke muligt at forudsige, om du vil gå ud med dine drømmeopkøb eller [. ]

Overlæbe shugaring

Hvordan fjerne hår permanent hjemme?