Hvordan vokse øjenbryn?

I de sidste par år har mode øjenbryn gennemgået væsentlige ændringer. Udskiftet øjenbryn-tråd, pænt plukket og skitseret blyant, kom grafiske øjenbryn. Men de ledede ikke længe modepiedestallen. Moden til brede øjenbryn optrådte for 10 år siden på catwalksne, men nu har denne tendens nået niveauet, der skal have.

Den mest aktuelle tendens i dag er naturlighed, som ikke kunne omgå et sådant "tilbehør" som øjenbryn. I dag vil vi tale om fashionable øjenbryn - tykke, brede, naturlige og mange måder at gøre dem til.

Hvorfor øjenbrynene vokser dårligt: ​​Grunde

Så besluttet, vokse sable øjenbryn, en la Cara Delevingne. Men hvorfor vokser de så langsomt? Lad os finde ud af og fjerne årsagerne:

 1. Genetisk bestemt øjeblik. Tag et kig på din mors øjenbryn, se på din bedstemors pigerskabsfoto. Hvis dine slægtninge altid havde naturligt tynde og sjældne øjenbryn, så er det usandsynligt, at det lykkes at dyrke dem som i de polynesiske øer. Men vær ikke modløs, noget kan stadig gøres, læs om det nedenfor.
 2. Øjenbryn har også brug for pleje, såvel som hår, hud og øjenvipper. Hvis du ikke er opmærksom på dem overhovedet, så forvent ikke at i en uge bliver du ejer af smukke øjenbryn. Om de forskellige masker og olier til øjenbrynene og virkningen af ​​kosmetiske og terapeutiske midler på dem vil fortælle i vores artikel.
 3. Hyppig øjenbrynfarvning kan også føre til hårtab og langsommere vækst, især hvis der vælges et ret aggressivt farvestof. Daglig brug af ikke-professionelle øjenbrynskosmetik kan også forværre situationen.
 4. Øjenbryn vokser ikke selv efter tatovering, især hvis skadeligt pigment blev injiceret i huden, hvilket førte til væksten af ​​hår falmer.
 5. Pincet - Øjenbrynens værste fjende. Og hvis der er en hård "perechip" siden skolens tid, da tynde øjenbryn var på modehøjde, så kan tykke øjenbryn ikke vokse i løbet af få dage.
 6. Usund kostskadeforringende virkning ikke kun på betingelse og sundhed af hår, hud, men forårsager også svag vækst af øjenbryn.
 7. Den enkelte faktor er den mulige tilstedeværelse af sygdomme eller forstyrrelser på hormonalt niveau. Det sker også hos gravide kvinder, ammende mødre og teenagere - når hormonale udbrud er mest mærkbare.

Nogle gange ser det ud til, at øjenbrynene vokser meget langsomt, men det er ikke sådan: afhængigt af genotypen øges øjenbrynens hår efter at have vokset sig 5 dage i gennemsnit med 1 mm. I varmt vejr accelererer øjenbrynens vækst.

Castor øjenbryn olie

Ikke den sidste rolle i plejen af ​​øjenbrynene er brugen af ​​olier. Vi ved, at ricinusolie aktivt bruges til at give tyngde og længde til cilia, det virker også på øjenbrynene. Det forhindrer hårtab, styrker hårene, gør dem tykkere, hjælper med at øge deres volumen, forhindrer brud og tørhed.

Til en konkret effekt bliver ricinusolie påført dagligt til øjenbrynene med en børste (du kan låne fra den gamle mascara) natten over, og om morgenen vaskes den af ​​med et specielt værktøj eller tonic. En fremragende effekt er tilsætningen til ricinusolie af vitaminer A eller E i flydende form.

Øjenbrynolie

Den samme favorit i plejen af ​​øjenbrynene blandt olierne samt ricinus. Hvad man skal vælge - bestem selv efter dine præferencer. Især effektiv burdock olie bliver en duet med kanel æterisk olie. Kombinationen af ​​disse olier opvarmer huden, og dette har en god effekt på aktiveringen af ​​folliklerne og hårvæksten.

Kanelolie skal tilsættes lidt: 2 dråber pr. 1 spiseskefulde af burdockolie. Det er bedst at skifte mellem ricinus og burdockolie, som erstatter dem hver anden uge.

Kokos Øjenbryn Olie

Kokosolieens vigtigste funktion i øjenbrynets pleje er at genoprette hårets naturlige struktur, bevare fugt inde i hvert hår og derfor give dem et fleksibelt udseende og elasticitet. Kokosolie skaber en tynd film omkring hårene, der beskytter dem mod udsættelse for sol, frost og andre eksterne faktorer.

Kokosolie anvendes på samme måde som ricinusolie med burdock - påføres dagligt til øjenbrynene om natten, men det skal opvarmes før brug. Olieflasken må ikke dyppes i kogende vand i flere minutter og påføres på øjenbrynene i en varm form. Opbevar kokosolie i en boble lavet af mørkt glas i køleskabet.

For at øge effekten, udfør denne øjenbrynsmask 3-4 gange om ugen:

 • 1 hl af ricinus eller burdock olie
 • 1 hl forvarmet kokosolie.
 • Bland komponenterne og påfør en varm blanding til øjenbrynene om natten eller i flere timer.

Øjenbryn øjencreme

Usma olie er den mest værdifulde vegetabilske katalysator for øjenbryn vækst. Dens sammensætning er fyldt med nyttige elementer og biologiske stoffer:

 • alkaloider;
 • flavonoider;
 • Linolsyre;
 • Oliesyre;
 • Stearinsyre;
 • Vitaminer, kulhydrater, glucose.

Regler for "arbejde" med olie af øje på øjenbryn:

 1. Olien opvarmet i et vandbad (bragt til t = 40-50 ° C) gnides i øjenbrynene før sengetid, ikke kun på hårene, men gnides ind i huden.
 2. For at øge tætheden af ​​øjenbryn betyder det vigtigt at forsigtigt fordelte tårerne - områder af øjenbryn, hvor hårene faldt ud eller mangler.
 3. Efter påføring af olien udføres fingerpuder og lysmassage med fingerpuder.
 4. For nemheds skyld og yderligere opvarmning af øjenbrynområdet dækker øjenbrynene med bomuldspindler.
 5. Rengør øjenbryn af olie med make-up remover mælk, eller hvis du ikke bruger et sådant værktøj, skal du bruge regelmæssig shampoo.

For at øge effekten af ​​usmaolie skal du gøre strammende og fugtgivende øjenbrynsmasker med tilsætning af andre aktiverende olier: klid, ricinus, jojoba, mandel, oliven og kamfer og fortynd deres sammensætning med vitaminerne A og E til hårvækst.

Massage til hurtig vækst af øjenbryn

Vi har alle hørt om hovedbundsmassage for at stimulere blodcirkulationen og som følge heraf hurtig hårvækst. Øjenbryn har samme regel! Find ud af, hvordan du øger øjenbrynsområdet korrekt:

 • Massage øjenbrynsområdet med fingerspidserne, øge blodgennemstrømningen, give næring og oxygenere hår gennem pærerne;
 • Start med let gnidning af pandeområdet fra næsen til templerne;
 • forsigtigt og forsigtigt nippe og træk af huden, indtil den rødmer (2-3 minutter);
 • brug en gammel tandbørste til massage
 • Om aftenen skal du dyppe børsten i klid, mandel eller ricinusolie og udføre bløde massager.

Rensning og kæmmende øjenbryn: hvordan man udfører korrekt?

Når vi renser ansigtet af kosmetik, samt støv og sved akkumuleret i hudcellerne i en dag, skal du ikke glemme øjenbrynene: de skal betale øget opmærksomhed hver dag, fordi dette er det vigtigste "tilbehør" i vores ansigt.

Desuden er det vigtigt at kæbe dine øjenbryn om morgenen og før sengetid, ved at bruge en ren mascara børste eller en speciel børste til at kæbe dine øjenbryn.

Øjenbryn kæmes først mod deres vækst og derefter i retning af deres vækst. Gennem denne procedure renser du effektivt hårene og huden under dem fra støv og døde partikler, øger blodgennemstrømningen.

Forvis dig ikke af de faldne hår, som du bemærker på børsten efter kæmning. Øjenbrynregenerering er en naturlig proces, hvor hårlinjen slippes af med fine hår og giver plads til nye, stærke og sunde.

Krydderier af urter for den accelererede vækst af øjenbryn

Herbal medicin - en god hjælp i kampen for tykke og brede øjenbryn. For at gøre ansigtet til hoved ansigtet ser anstændigt ud, skal du have følgende urter i din arsenal i tør form:

Disse komponenter er de mest effektive komponenter i enhver afkogning for hurtig vækst af øjenbryn.

Gør infusioner eller afkogninger af dem (du kan adskille fra hver urt eller bruge et helt sæt), og ved hjælp af bomuldspindler, gælder på øjenbryn i form af kompresser i en halv time. At gennemføre en sådan procedure bør være så ofte som muligt, bedre hver dag.

Hjem masker til vækst og styrke øjenbryn

Vi vil fortælle om de mest populære og effektive masker til vækst og tæthed af øjenbryn fra budgetmidler, der er i hvert hus.

 1. Løgmaske: klem et par dråber juice ud af hakkede løg og anvend det på pandeområdet, så man undgår øjenkontakt. I løbet af proceduren skal du lukke øjnene og ikke holde masken på dine øjenbryn i mere end 5 minutter.
 2. Honning og olivenolie blandes til en homogen masse (1 hl honning + 1 spsk smør). En kniv med jord kanel tilsættes til dem, og hele sammensætningen opvarmes i et vandbad. Masken er et super effektivt værktøj selv for dem, hvis øjenbryn vokser meget langsomt.
 3. Maske af konjakk og ingefær: revet ingefærrod (2 hl) blandes med cognac (1 hl), 1 hl med burdockolie og et par dråber af enhver essentiel olie - hårvækstaktivator tilsættes. Hold øjenbrynene i 10 minutter, og rengør derefter med tonic.

Men blandt de hjemlige øjenbryn masker, der har samlet størstedelen af ​​rave anmeldelser, blev sennep og peber maske berømt.

Sennep maske til brow vækst

Fortynd tørt sennepspulver til konsistensen af ​​tyk creme. Påfør på pandeområdet i 5-8 minutter (ikke mere). Hvis brændingen er uacceptabel, vask af masken uden at vente på tiden. Udfør proceduren ikke mere end 2 gange om ugen.

Øjenbryn Peber Mask

Opløs rødfiskinfusion med vand i lige store mængder og dække den resulterende sammensætning af øjenbryn 2 gange om ugen, så de vokser hurtigere og bredere.

Hvordan pleje øjenbryn derhjemme?

Instruktioner til pleje af øjenbryn i hjemmet kan repræsenteres som følger:

 • Gør masker med olier, naturlægemidler og home remedier dagligt eller flere gange om ugen.
 • Regelmæssig massage i øjenbrynsområdet for at fremskynde deres vækst.
 • Korrekt fjernelse af øjenbryn makeup og deres kæmning.
 • Brugen af ​​shampoo og hår masker at passe til øjenbryn.
 • Brugen af ​​professionelle værktøjer fra apoteket og kosmetiske afdelinger for at fremskynde væksten af ​​øjenbryn.
 • Korrekt ernæring, undgåelse af skadelig mad, hvilket helt sikkert vil påvirke aktiveringen af ​​væksten af ​​øjenbryn og deres tæthed.

Farmaceutiske præparater til vækst og styrkelse af øjenbryn

Alle olier og urter til øjenbryn, som vi nævnte ovenfor, kan købes på apoteker i det offentlige område, mens deres pris er symbolsk, og effekten er mærkbar fra den anden brugsuge. Du kan også dyrke luksuriøse øjenbryn ved hjælp af bodyaga pulver, og et vigtigt resultat vil overraske dig om en måned.

De vigtigste hemmeligheder af tykke og smukke øjenbryn

 1. Selvom du mesterligt ejer et par pincet - "break off" med ham. Hårene, der trækkes ud hele tiden, stopper eller vokser overhovedet, og åh, hvor svært er det at genoplive dem senere.
 2. Skrub øjenbrynene dagligt og et par dage - skrubbe, som hjælper med at fjerne et tyndt lag af døde partikler fra huden, hvilket gør det lettere for de nye hår at nå toppen.
 3. Masker, komprimerer og omsorgsprocedurer - nøglen til tykke og brede øjenbryn - drømmen om hver kvinde, efter dagens mode. Forsøg ikke at gennemføre dem.
 4. Voksende smukke øjenbryn, revidere din kost. Forsæt dig selv skade og prøv at spise mere sunde produkter - kød, fisk, grøntsager, fibre, kefir og ryazhenka, nødder, og sørg for at vegetabilsk olie (disse produkter virkelig fremskynder væksten af ​​hår, herunder øjenbryn).
 5. Uerstattelige assistenter i voksende øjenbryn er specielle vitaminkomplekser til hårvækst.

Og alligevel: Hvis du har gået på vejen for lang og stædig vækst af øjenbryn, vær forberedt på, at de i processen kan få et ikke så æstetisk udseende, så fra tid til anden tynder kanterne med henna eller maling, og hvordan man gør dette beskrives detaljeret og tydeligt her.

Hvilke øjenbryn stjerner har på: fotografisk samling af smukke øjenbryn

Vi inviterer dig til at se på ejerne af de smukkeste øjenbryn i Hollywood, på catwalks og i den indenlandske showbiz. Alle er så forskellige, men nogen af ​​dem er vanskelige at forestille sig uden deres hovedchip - elegante øjenbryn. Nogle af dem de fik fra Mother Nature, og nogens smukke øjenbryn - resultatet af hårdt arbejde på deres udseende. Under alle omstændigheder er det bare et syn for ømme øjne.

Uforlignelige Natalya Vodyanova

Charmerende Oksana Akinshina

Chic Emilia Clark

Stilfuld Cara Delevingne

Sweet Lily Collins

Natural Denise Richards

Hot salma hayek

Inimitable Jennifer Connelly

Charmerende Irina Shayk

Den dejlige Keira Knightley

Den legendariske Audrey Hepburn

Hvordan man hurtigt vokser øjenbryn: video tutorials

Store "Brezhnev" øjenbryn, som dem, der er tyndt i en tråd, er ikke egnede til alle. De giver øjnene udtryksfuldhed, ser godt ud i ansigtet med udtalte kindben og plumpede læber, men ejere af et langstrakt ansigt med tynde bløde funktioner samt kvinder 45+ er måske ikke egnede. Derfor bør du ikke gå til ekstremer, for i dag er det moderigtigt at bære ikke kun bredt eller tyndt, men naturligt, tæt på de naturlige øjenbryn. Pas på personens hovedtilbehøret med glæde og vær smuk.

Voksende øjenbryn i 6 trin: master klasse

Øjenbrynene sætter hele tiden tonen for hele billedet. Den korrekte form og velvalgte farve på øjenbryn øger øjnene, korrigerer ansigtets form og skjuler fejlene. Voksende øjenbryn afhænger i høj grad af arvelighed, så piger, øjenbryn, som er ideelle af naturen, er det kun for at støtte dem.

Enhver pige kan skabe tykke og elegante øjenbryn. For at gøre dette skal du vælge den rigtige pleje og metode til korrektion af problemområdet.

Årsager til dårlig pandevækst

Før du starter en korrektionsprocedure, skal du finde årsagen til de fortynde øjenbryn:

Mød tykke øjenbryn

Processen med at vokse tykke og brede øjenbryn begynder med 6 enkle trin, hvor den daglige gennemførelse garanterer det ønskede resultat.

 • Øjenbryn har brug for daglig pleje, men glem ikke at skylle kosmetik grundigt af dem. Den bedste makeup remover er olivenolie, som styrker hårstrukturen og fugter huden.
 • For at forbedre blodgennemstrømningen til øjenbryns rødder tillader håret kæmning.
 • Når du vasker dit hår, påfør en lille smule balsam eller balsam på dine øjenbryn. Dette vil bidrage til deres ernæring og hydrering.
 • Lav en massage, for dette køb en speciel børste til øjenbryn, der anvender en lille mandel eller burdock olie.
 • Anvend øjenbryn bør være en speciel blyant. Træk ikke kun voksne hår ud.
 • Med vitamin beregnet til negle og hår, snart vil du erstatte deres forbedring.

Daglig rensning derhjemme

Et af de vigtigste stadier af øjenbrynspleje er rensning. Undgå at undervurdere proceduren for daglig fjernelse af kosmetiske produkter, som forhindrer adgangen til huden til stoffer. Effektiv fjernelse af forurening fra problemområdet kan de sædvanlige midler til fjernelse af makeup fra øjnene. De aktive elementer, der indgår i sammensætningen, påvirker hård og hud forsigtigt og minimerer skade.

De bedste midler til dyrkning af øjenbryn og øjenvipper: burdock olie, serum, Alerana stimulator, gel, opløsning, nikotinsyre, Ardell og andre

På internettet offentliggjorde man mange anbefalinger om forskellige midler til hårvækst, begyndende med sætningen: hvordan jeg voksede mine øjenbryn. I dag er der mange sådanne værktøjer, mens det ikke er nødvendigt, at disse værktøjer kun var beregnet til øjenbryn, øjenvipper og andre ting.

Handlingsprincippet for sådanne lægemidler er identisk, så du kan anvende dem i en ny rolle. Det vigtigste, der skal huskes om kosmetik, stimulerer dughår - en aggressiv sammensætning. Sådanne lægemidler kan forårsage både irritation og andre mere alvorlige bivirkninger.

Hovedformålet med sådanne formuleringer er at skabe pande tæthed og for at gøre brows vokse hurtigere. Styrkelse af blodcirkulationen, de elementer, der udgør kosmetikerne, ophidser hårsækkenet, hvilket fører til hurtig celledeling.

Med alle fordelene ved sådanne foranstaltninger har der flere ulemper:

Derfor anbefaler mange fagfolk gradvist at nægte at bruge stoffet. I hylderne kan du i dag finde mange lignende værktøjer:

Folkemedicin for øjenbrynens skønhed

Øjenbryns voksende ligner en lignende proces med voksende krøller og øjenvipper. Traditionel medicin kan også hjælpe dig med dette. Begynd at passe på øjenbryn er bedst med en massage. For at begynde, tryk forsigtigt med fingerspidserne på problemområdet, og begynd derefter at klemme huden. En sådan massage kan udføres i en cirkulær bevægelse, jævnt bevæger sig fra næse og templer.

Massage er en ideel fremgangsmåde til forbedring af blodcirkulationen, hvilket vil øge effektiviteten af ​​brugen af ​​efterfølgende værktøjer. Efter massagen opvarmes ricinusolien i et vandbad og dypp en børste i den. Påfør derefter sammensætningen over hele overfladen af ​​øjenbrynene forsigtigt gnidning ind i huden. Ved hjælp af denne metode vokser øjenbryn om cirka 2 uger.

Andre olier skal også forvarmes og anvendes kun på problemområder. Til anvendelse er det bedst at bruge bomuldsstynder, som skal påføres på øjenbrynene i 10-15 minutter.

Smøre øjenbryn for hurtigt at vokse kan være en maske lavet af mælk og figner. For at gøre dette skal du koge frugt i mælk, så hugse flådene i en blender og anvende de nødvendige områder eller blød bomuldsstykkerne med mælken tilbage efter madlavning.

For at få dine øjenbryn til at skinne og pæn form, bryg et afkog af urter, såsom kamille, og tør problemområder med dem. Derudover vil et sådant værktøj hjælpe med at slippe af med allergi og irritation af huden.

Overvejede folkemedicin vil ikke give intensiv vækst af hår i modsætning til professionelle værktøjer. Men de naturlige produkter indeholdt i bouillon vil styrke strukturen og forbedre øjenbrynernes kvalitet.

Øjenbrynskorrektion

Øjenbrynskorrigering bør kun udføres i godt lys. På samme tid cirkulerer øjenbrynens fremtidige form med en blyant og kun efter at holde pincettene. Du skal også huske, at hårets follikler i øjenbrynernes område er meget følsomme og vokser 4 gange langsommere end krøller. Derfor pluk hår ud, der absolut er overflødigt.

beauty.ua

Moden til øjenbrynstrengene er endelig gået, men at vokse dem efter mange års plukning er så svært. Nå, vi ville ikke være en skønhed editor, hvis vi ikke lykkedes i denne sag. Vi formåede at vokse øjenbryn, og vi vil dele vores metoder med alle.

Hver pige, der forsøger at vokse øjenbryn, har sin egen pande epic. Normalt har hun et dashing og snoet plot, der er flere dramatiske øjeblikke med tårer og tantrums, fordi dette er en hjerteskærende historie om op og ned. Vi havde også dette, men efter en lang kamp opnåede vi vores mål - vi fik smukke øjenbryn af naturlig tykkelse og form. Hvordan har vi gjort det? Vi har et par esser i ærmet.

Her er et par redaktionelle livredder, der hjælper dig med at vokse øjenbryn. Disse metoder hjalp os med at genskabe øjenbrynens naturlige form, og vi håber du vil være nyttig.

Olga Bodnar, chefredaktør

Før du begynder at uddele tips, vil jeg sige dette: Glem øjenbryn, en tråd, øjenbryn, leeches og øjenbryn af en kontrastfarve, i en trend - den maksimale naturlighed! Hvad skal du gøre for at få øjenbryn som Taylor Hill og Gigi Hadid? Disse metoder arbejdede for mig:

 • Ikke tweak, vokse. Hvis du vil have tykke øjenbryn, så glem pincet i mindst 6-8 uger. Ja, det er svært, og hånden kommer til at nå til dette integrerede tilbehør til alle kvinder. Overvinde denne kriminelle afhængighed og lad dem bare vokse. Piger, der pluk deres øjenbryn hver uge, vil aldrig kunne dyrke dem. Jeg lærte denne lektion ud fra min egen erfaring, så siden nytår har jeg forladt denne procedure. Derudover tillader det konstante pucking af øjenbryn dig ikke at tage et nyt kig på deres form og eksperimentere med styling.
 • Brug olier og serum til øjenbryn. Pincet udskudt. Nu skal du vælge en øjenbrynvækstaktivator. Dette er det samme hår! Du anvender masker og olier på dem, så hvorfor frar du dine øjenbryn af dette? I modsætning til den almindelige overbevisning stimulerer øjenbrynens vækst kun ricinus eller burdockolie, skønhedsguruer har længe glemt dem og anvendt til denne olie amly (hvis du har hårde øjenbryn), drue eller abrikoskernelolie (styrker og vækker folliklerne til regenerering). Du bør også se på serumerne for vækst af øjenbryn - deres formler indeholder som regel patenterede vitaminkomplekser, de samme olier og andre aktive ingredienser.
 • Opdater dem med peeling. Det lyder underligt, men øjenbryn bør ryddes. Hvis du gør øjenbrynene skrælle hjemme, fjerner du de tørre døde hudceller fra huden, åbner porerne og giver dem mulighed for at trække vejret og efterfølgende midler, for eksempel at aktivere hårvækst på øjenbrynene, trænge dybere ind i cellerne og handle meget mere effektivt og hurtigere. Rengør dine øjenbryn omhyggeligt hver dag ved hjælp af de sædvanlige midler til vask og skræl 2 gange om ugen. Undgå ansigt cremer og serum i dette område.
 • Match formen til ansigtet. Der er en fælles myte, at øjenbrynene skulle falde sammen med dine næsebor, men det er ikke helt sandt. Øjenbrynslinien skal starte fra næsens øverste ryg (hvis du tegner en imaginær vinkelret linje eller blot vedhæfter en pen / linjal / ark papir). Hvis øjenbrynene er for vidt adskilt fra hinanden, vil ansigtsegenskaberne vise sig mere massive, og det ovale af ansigtet vil være bredt.

Maria Simak, Seniorredaktør

Faktisk, når de spørger mig, hvordan jeg bryr mig om mine øjenbryn, går jeg tabt. Fordi mine øjenbryn fik et menneskeligt udseende, efter at jeg holdt op med at passe på dem overhovedet. Pincet og saks berører dem ikke i flere år.

Alt jeg gør, er at male dem med henna (Henna Spa), der synligt styrker og fremmer væksten. Før jeg smider øjenbryn, gør jeg altid en almindelig skrubbe for at fjerne døde hudpartikler og tillade nye hår at vokse.

I min arsenal er der også en pande gel, der hjælper med at skabe den ønskede form. Jeg har denne Givenchy Mister Brow Fix eller L'Oreal Paris Brow Artist Plumper.

Og nogle gange i stemningen kan jeg gøre dem lysere ved hjælp af Anastasia Beverly Hills fudge i en skygge af Ebony og en børste af et lignende mærke.

Åh ja. der er et andet liv hack. Du er sikkert bekendt med situationen, når du vågner om morgenen, og dine øjenbryn stikker ud i forskellige retninger, fordi din krop havde egne planer, og dit ansigt besluttede at sove i en pude. Hvis dette sker, skal du anvende apricotsfrøolie på dine øjenbryn. Det styrker godt, fremmer hårvækst og hjælper med at redde situationen med morgenbryn-kaoserne.

Anastasia Buzdanova, redaktør

Sandsynligvis har hver pige en sjov historie om øjenbryn, og mere præcist om hvordan de næsten ikke blev. Jeg havde alt ret banalt: i skoleår var jeg sikker på at jeg var min egen brovis, og jeg kunne nemt skabe den form jeg havde brug for: Jeg tog pincet i mine hænder og fremad. Resultatet af alle disse bedragerier gennem årene, som du måske gæt gæt, var beklageligt: ​​øjenbrynene blev meget tynde, ujævn, forskellige i højde og længde.

Jeg modtog den endelige dom fra makeup kunstneren, der gjorde bryllupsmake til mig - åh Gud, jeg skal gøre noget haster med dette. Jeg begyndte med daglig anvendelse af burdock olie til natten. Meget langsomt, men øjenbrynene begyndte at vokse. Det er vigtigt ikke at tabe alt efter den første uge - processen med voksende øjenbryn er lang og langsom.

Fra tid til anden skiftede jeg olien til mandel- eller ricinusolie, men jeg var personligt mest tilfreds med burdock. Som et resultat starter mine øjenbryn, hvor jeg har brug for, og ikke på midten af ​​øjet som det var før. De er blevet Bole tykke, brede og lange. Det er også vigtigt at rengøre huden under øjenbrynene hver dag om aftenen og brug en let peeling 2-3 gange om ugen.

Ligesom det eller ej, men på steder, der har lidt mest af min ungdommelige maksimalisme, er der stadig små skaldede pletter. Et mirakelmiddel kaldet Careprost hjælper mig med at bekæmpe dette. Det begynder at virke næsten øjeblikkeligt, og øjenbrynene vokser som gær, især først. Careprost hjalp mig med at vokse nogle problemområder og tykke mine øjenbryn. Jeg planlægger at bruge det igen i fremtiden, da jeg stadig er på vej til min ideelle form og stadig korrigerer ungdoms synder, og efter et par år er gået!

Moralen af ​​denne historie er som følger: piger, kære, rør ikke dine pande selv, hvis du ikke ved hvordan man håndterer dem. Det er bedre at kontakte en professionel pande specialist, som vil bidrage til at formindske formen og gøre den ideel til dit ansigt.

Katerina Zanosienko, redaktør

I en alder af 16 år skylder jeg mine øjenbryn til min mor. Når hun sagde, at det var umuligt at leve med sådanne tykke øjenbryn, tog hun pincettene og trak mine øjenbryn ud, så selv Marlene Dietrich ville græde fra sådanne raffinerede rockere.

Søster mor lavede næsten samme form, men hendes øjenbryn er hurtige grene, men min er ikke. Jeg forsøgte at genoprette tætheden til 19 år, og så spurgte min søster, hvordan hun formåede at vokse øjenbryn, hvor der ikke er nogen. Jeg troede ikke, at hun ville beslutte at spille et trick på mig. Så du forstår, min søsters øjenbryn er køligere end Kara Delevingne, så jeg troede hende implicit. Generelt, da jeg spurgte hende, hvordan hun havde opnået en sådan effekt, sagde min søster, at hun barberede sine øjenbryn, så de ville vokse hurtigere. Naturligvis tog jeg barbermaden og lad os fjerne alt overskud. Så jeg kom til et halvt øjenbryn, men min søster stoppede mig med råber: "Hvad laver du, jeg sjovede!" Og så gik jeg til Youtube i et forsøg på at lære at gøre øjenbryn makeup, så alle tror at du har naturligt tykke øjenbryn. Det bedste værktøj til mig nu er Benefit Goof Proof Brow Pencil blyant i skygge 3 - Medium og Essence Make Me Brow øjenbryn i lysebrun skygge. De giver dig mulighed for at efterligne hår.

Forresten, efter at hun har barberet sine øjenbryn, begyndte de virkelig at vokse hurtigere. Men det er bedre ikke at gøre det.

Og i min øjenbryn har jeg tre hemmeligheder, der hjalp mig med at vokse mine øjenbryn om 6 måneder for at genoprette deres naturlige tæthed og form.

 • Den første - ikke røre ved øjenbrynene, pincet og saks under forbuddet, det eneste jeg kan bruge er en trimmer, det hjælper med at barbere overskydende, men hårene vokser hurtigere på de steder, hvor du barberer dem.
 • Det andet er scrubs. Huden under øjenbrynene skal også slippe af med snavs og døde celler, ellers bliver folliklerne tyndere og øjenbrynene holder op med at vokse.
 • Den tredje er ricinusolie og henna. Jeg stoppede farvning mine øjenbryn og ændrede det til henna, hvilket styrker hårpærerne i stedet for at ødelægge dem. Jeg anvender ricinusolie to eller tre gange om ugen for at holde mine øjenbryn tyk og smuk. Jeg prøvede burdock, men jeg har irritation fra ham (det vigtigste her er at forstå, at alt er individuel).

10 enkle måder at hurtigt vokse smukke øjenbryn

I flere årstider, brede, tykke og vigtigst er naturlige øjenbryn en mode trend. Det er ikke nødvendigt at bruge kosmetik hele tiden eller lave en tatovering - du kan vokse stilfulde øjenbryn derhjemme.

Redaktionelle AdMe.ru besluttede også at få smukke øjenbryn og dele med dig effektive opskrifter.

1. En blanding af værdifulde olier

Med denne opskrift kan du ikke kun styrke og vokse øjenbryn, men øjenvipper. Bland lige dele af kokos- og ricinusolier i en lille flaske og tilsæt 1 tsk til dem. bland avocadoolie. Påfør blandingen til øjenbrynene med en børste fra mascara eller fingre.

2. Gentag gel med vitaminer

Med denne blanding kan du genoprette håret, styrke dem og tilføje skinne. Bland i en beholder 1 tsk. aloe gel, 2 tsk. ricinusolie og 2 kapsler af vitamin E. Påfør blandingen med en børste eller fingre før sengetid og skyl efter afvågning.

3. Løgjuice

Løgjuice nærer og styrker hårsækkene, fremskynder hårvækst og giver dem skinne. Tag en lille løg, hugg og ekstraher saften. Gnid det i øjenbryn og massage 5 minutter, vask derefter med dine midler til vask og køligt vand. Eller du kan blot tørre panden med et stykke af pæren, som i dette klip.

4. Maskemask

Mælk indeholder protein, B-vitaminer, mælkesyrer og calcium, som regenererer, beskytter og stimulerer produktionen af ​​kollagen. Dip en vatpind i fuldmælk og tør dine øjenbryn ud som i denne video. Lad mælken tørre og vask den af ​​med din rensemiddel.

5. Citronsaft

Citron er en værdifuld kilde til vitaminer og antioxidanter, der er nødvendige for at vokse og styrke hår. Forsigtig! Dette stof kan lette dine pande.

Tør kun dine øjenbryn med en citronskive, som i denne video, lad i 15-20 minutter og skyll. Alternativt kan du lave en infusion af skivet citron og en kvart kop kokosolie. Forlad blandingen i 15 dage på et køligt sted, og smør derefter dine øjenbryn hver dag før sengetid.

6. Brug af æteriske olier

Den mest effektive te-træolie og lavendel æterisk olie, der er kendt for beroligende, stærkende, fugtgivende egenskaber. Det er bedre at bruge dem sammen med baseolie (kokosnød, oliven, ricinus) og sørg for at teste for en allergisk reaktion på albuens skæl. Påfør en blanding af essentielle og basiske olie på øjenbrynene dagligt, let masserer.

7. Æggeblomme

Æggeblomme er en rig kilde til vitaminer og proteiner, der styrker hårene langs hele længden og tykker dem. Tag en æggeblomme, vis det og applicér på øjenbryn i 15-20 minutter, skyll derefter.

8. Vaseline

Vaselin bruges til at fugt og tilstand øjenbryn. Dette er en fantastisk måde at dyrke og forme. Påfør olieolie, som i denne video, i reneste form på øjenbrynene, efter sminkefjernelse og vask. Du kan blande det med enhver olie: ricinus, oliven, aloe vera, æterisk olie eller mælk.

9. Massage

Brug en ren børste fra mascaraen, omhyggeligt børste kanterne op og ned, fra næsebroen til templet og i modsat retning. Massage øjenbryn med lette fingre og derefter med intensive strækbevægelser, intensivere en punkt-effekt, knivspids. Tryk ned på øjenbryn, og uden at flytte fingeren begynder du at lave cirkulære bevægelser, der gradvist øger radiusen. En sådan massage vil ikke kun forbedre blodgennemstrømningen og hjælpe absorptionen af ​​næringsstoffer, men også lindre hovedpine og øjenstamme.

10. Korrekt ernæring

Det er nyttigt at gennemgå og din mad og inkludere i kosten fødevarer rig på protein, vitaminer, aminosyrer: nødder, kød, fjerkræ, rød fisk, frugt, grøntsager, æg, urter, løg.

Et vigtigt tip

Uanset hvilken opskrift du bruger, skal du sørge for at udføre proceduren hver dag eller mindst flere gange om ugen. Så vil du helt sikkert kunne se dine browsere meget smukkere i den nærmeste fremtid!

Hvordan man vokser plukkede øjenbryn

Hvordan vokse øjenbryn?

I denne artikel lærer du, hvordan du hurtigt vokser øjenbryn.

Hvad skal du gøre for at få tykke øjenbryn? Find også hvad du skal bruge til øjenbrynene for at vokse tykkere browsere?
Det eneste, som denne artikel ikke siger, er "hvordan man vokser øjenbryn om 2 dage" ☺

Nu skal 8 ud af 10 klienter genskabe øjenbrynens form. Årsagen til dette - "fashionable" for nogle år siden, øjenbryn, strenge, utilstrækkelig pleje eller korrektion derhjemme. Resultatet er en plukket, svækket og formløse øjenbryn, der simpelthen beder om frelse!

De hyppigste spørgsmål, som piger spørger deres mester er: "Hvordan vokser du hurtigt øjenbrynene?", "Hvor lang tid tager det at vokse smukke øjenbryn?".

Der er ingen konkrete svar på disse spørgsmål, det hele afhænger af, hvad du vokser dine øjenbryn efter. Efter plukning eller efter en mislykket tatovering.
En vigtig faktor er også den fysiologiske funktion. Det kan være, at pærerne er så beskadigede, at øjenbrynene ikke vokser overhovedet. Eller naturen giver dig tynde og sjældne bryn, i dette tilfælde "sable" øjenbryn, desværre kan du ikke se.

Der er en misforståelse, at for at øjenbrynene skal vokse, er det nok bare at stoppe med at trække dem ud og øjenbrynene vender tilbage til tiden for intakt. Ak, men ikke så. Du skal stadig arbejde.

Se også vores mesters arbejde: foto øjenbryn før og efter

Voksende øjenbryn tager lang tid.

Hvis væksten foregår hjemme, uden at konsultere en professionel pande specialist, vil hånden ofte nå til pincet, der er ingen forståelse for vækstlogikken og visionen af ​​det fulde billede. Ikke hver pige er klar til at gå denne vej til slutningen, men resultatet berettiger altid dit arbejde og udholdenhed!

Hvordan vokser øjenbrynene hjemme?

1 Øjenbryn skrubbe.
Rens huden i øjenbrynernes område fra stratum corneum. Lad din hud blive mættet med ilt, og dit hår skal bryde gennem huden. Skrub pennene oftere med en pensel.

2 olier.
Giv hårfollikler med et kompleks af olier, få et skridt tættere på dit mål. Om aftenen anbring et par dråber olie til renset hud, og din hud og øjenbryn vil modtage yderligere ernæring og vitaminer.
Favoritter af olier, der vil have en positiv effekt på væksten af ​​dine øjenbryn:

 • Argan olie,
 • Kokosolie,
 • Usma bladolie.

Hvis du beslutter dig for at vokse øjenbryn på denne måde, skal du bemærke, at som med enhver kosmetisk procedure er systematisk betydning vigtig.

Når du bryr dig om olier 1-2 gange om ugen, bør du ikke forvente et godt resultat. Ja, som hjemmehjælp er utvivlsomt god, men ikke nok til at genoprette.

Også populært er ricinusolie populær for vækst af øjenbryn, men det er allerede rester af fortiden.

I færd med at vokse, skal du kontakte en professionel, der kan hjælpe dig med følgende punkter:

1 Professionel øjenbrynskorrektion.
Du kan overse små ting, men for hovedet på panden bores hvert hår tælles. Det er bedre at gøre øjenbrynskorrektion en gang om måneden. end at vente på måneder for at de kan vokse tilbage.

2. Farve med naturligt farvestof.
Henna har som bekendt en meget positiv effekt på hårets vækst, og som en bonus giver det dig mulighed for at maskere de områder, hvor vi forventer hårvækst.


I det sværeste og tristeste tilfælde kan du blive frelst

3. Mesoterapi.

Mesoterapi er en kosmetisk procedure, som bruges til pleje og behandling af hud i ansigt og krop samt i hovedbunden.


Denne teknik er en injektion under huden af ​​en injektion af vitamincocktail, som starter processen med at stimulere væksten og genoprettelsen af ​​hårsækkene. På grund af den intradermale indgivelsesvej giver proceduren et effektivt og langtidsresultat.

Alle injektionsprocedurer kan kun udføres af en læge inden for væggene i medicinske institutioner, der er godkendt i dermatologi. Vær derfor forsigtig og forsigtig, når du vælger en mester.

Øjenbryn form restaurering er et fælles arbejde, arbejde af en mester og en klient.

Øjenbryn fra håret - det er det nu på mode! Lad os være moderigtige, sammen vil vi lykkes!

Du kan også godt lide

 • Øjenbryn eller lykke ved halen
 • Øjenbrynskorrektion før og efter fotos
 • Hemmeligheder for sund hud
 • Hvordan man gør huden bedst om 15 minutter om dagen.

Mange tak. Din artikel hjalp mig meget. Spørgsmålet om, hvordan man vokser øjenbrynene, bekymrede mig for længe siden. Efter at have læst artiklen opdagede jeg en masse nye og nyttige oplysninger. Nu vil jeg lave en aftale med din mester så hurtigt som muligt.))

) Vi er glade for, at oplysningerne var relevante for dig. Kom nødvendigvis

Tip 1: Sådan vokser du hurtigt øjenbrynene

Øjenbryn genvækst

Normalt begynder øjenbrynene at vokse efter plukning efter fire til fem dage afhængigt af genotypen. I gennemsnit vokser de i løbet af denne tid med 1 millimeter (hurtigere om sommeren og langsommere om vinteren), men ikke alle kvinder er glade ejere af smukke tykke øjenbryn, da mange af dem plukket "ekstra" hår i mange år, Som et resultat har øjenbrynene synligt tyndet og fortynet. Vent, når det plukkede hår vokser ud, er tålmodighed ikke nok, og du vil have luksuriøse sable øjenbryn lige nu - så kosmetologer giver nogle tip om den fremskyndede "vækst" af dette vigtige element i det kvindelige ansigt. Først og fremmest skal øjenbrynene være daglige pleje, vask forsigtigt sminken fra dem, hvilket ødelægger hårets struktur og for tidligt aldrer dem.

Det er bedst at fjerne eyebrow makeup med olivenolie, som styrker og fugtiger / nærer huden.

Også kosmetologer anbefaler dagligt kæmning af øjenbryn for at forbedre blodcirkulationen i deres område, hvilket igen stimulerer hårvækst. Mens du vasker dit hår, skal pleje af dine øjenbryn indebære at anvende en lille mængde balsam eller hårbalsam på dem. Denne procedure vil fugtige dem, beskytte dem mod ydre påvirkninger og nære med vitaminer.

Fremskynde øjenbryns vækst

For at fremskynde hårvæksten er det tilrådeligt at tage calciumbaserede vitaminer samt vitaminerne A og B. Kød, fisk, æg, hytteost, lever, smør og mælk, der indeholder proteinet, der er nødvendige for god øjenbrynsvækst, bør indgå i den daglige kost. Det anbefales ikke at trække ud voksne hår selv på dårlige steder - lad dem vokse helt tilbage. Som et resultat vokser øjenbryn hurtigere - fra ti dage til flere uger.

Coca-Cola og andre kulsyreholdige drikkevarer samt fastfood, er ikke anbefalet i vækstperioden.

En meget effektiv måde at fremskynde væksten af ​​øjenbryn er masker med forskellige olier og decoctions. Således øger ricinusolie, der påføres natten over, tætheden og skinnet af hår, ferskenolie stimulerer deres vækst og giver en mørkere nuance, og en afkogning af mynte gør øjenbrynene glatte og skinnende. Gulerodssaften, blandet med et par dråber A-vitamin, hjælper også perfekt - du skal suge svampene med denne blanding og lægge dem på dine øjenbryn. Hold i 20 minutter, masken skal vaskes af med varmt vand. Som følge heraf vil væksten af ​​øjenbrynerne accelerere betydeligt, og kvaliteten af ​​voksende og eksisterende hår vil mærkbart forbedres.

Disse samme masker kan bruges til at styrke øjenvipperne, hvis de påføres med en ren børste fra mascaraen, inden de går i seng.

Tip 2: Sådan forbedres væksten af ​​øjenvipper

Tip 3: Hvordan vokser øjenbrynene

Tip 4: Hvordan fremskynde væksten af ​​øjenbryn

Køb i et apotek vitaminer "Aevit" og burdock olie. Bland disse to produkter: Ca. 1-2 ml Aevita skal tilsættes til ca. 10 ml olie. For nem brug kan du vaske den gamle flaske fra under mascaraen og hæld den resulterende sammensætning ind i den. Ansøg om øjenbrynene dagligt om aftenen.

Bland 1 ml castorca og 1 ml burdockolie, tilsæt 2 ml aloesaft. Rør godt og presse lidt mere vitamin Aevita i blandingen. Påfør på øjenbrynene, blød så en bomuldsstuds i blandingen af ​​olier og påfør hårdelen, hold i 15-20 minutter. Det er ikke nødvendigt at skylle, men hvis du har udført denne procedure, før du går ud, vask med varmt vand ved hjælp af gel eller sæbe.

Hvis problemet ligger i tab af hår, så kan det nemt løses. Bland mandelolie med fersken, den anbefalede andel er 1 til 1. Påfør øjenbrynene 2-3 gange om dagen, hvis det er muligt, så skyll ikke. Du kan også lave programmer, der skal holdes i ca. 20 minutter, men jo længere jo bedre.

Bland i lige store mængder olie: gran, ricinus og havtorn. Tilsæt et par kapsler af vitamin A i en blanding af olier. Anvend sammensætningen til håret flere gange om dagen, du kan kun ved sengetid. Øjenbryn fra dette begynder at vokse om få dage, da disse olier indeholder mange nyttige stoffer, der stimulerer og nærer hårsækkene.

Udfør disse procedurer regelmæssigt i 3-4 uger, den eneste måde du kan opnå synlige resultater på. Ikke være overflødig og tage multivitamin-komplekser. Selvom væksten af ​​øjenbryn og lagt på det genetiske niveau, men i din magt til at "bedrage" naturen.

Glem ikke at justere øjenbrynens form, ellers ser de ud til at være sjusket.

Tip 5: Hvilke øjenbryn er nu på mode

Fashion ændrer bogstaveligt alt. Og det faktum, at igår så akavet, fører i dag til det overvældende flertal af kvinder. Et af de spændende spørgsmål - hvilke øjenbryn er nu, det kan virke ubetydeligt. Men stylister er overbevist om, at det er formen på pandehullerne, som kan ændre en person næsten uden for anerkendelse.

I færd med at blive gammeldags øjenbryn er i konstant forandring. Derefter blev de dyrket, derefter helt barberet eller korroderet med lime. I 30'erne var Greta Garbo og Marlene Dietrich på toppen af ​​deres popularitet med deres øjenbryn. Og selv dem, der aldrig har hørt Edith Piafs forførende stemme, vil helt sikkert genkende hende ved deres små "ledninger" gennem århundrederne.

Bredde, form, kink, farve

I dag er øjenbrynsmode meget demokratisk, men den har også sine egne kriterier. Flere og mere kendte kvinder foretrækker naturlighed. Tynde øjenbryn-tråde er en ting fra fortiden, forhåbentlig for evigt.

Stylister insisterer på, at for et harmonisk billede er ikke kun bredde vigtig, men også form. Her er det nødvendigt at stole på naturlige data. For eksempel er de faktiske øjenbryn "hus" fra lige strimler ikke lavet. Og du behøver ikke se bedre ud end at forsøge at passe dig selv til en fremmed standard.

Og dog skal der være en lille bøjning. I dag anbefales det ikke at trække hår ud fra nedenunder. Hvis der er overskydende vegetation på toppen, skal den fjernes med pincet eller en tråd.

Det eneste, som mode på øjenbrynene ikke dikterer betingelserne for, er farven. Moderne piger bærer ikke kun mørke - sort eller brun - buer, men også lys, rød, gråagtig. Hvorfor ikke, hvis det ikke introducerer disharmoni i udseende.

Grundlaget for et harmonisk billede

Professionals anbefaler ikke så meget at være interesseret i, hvad browsere er nu, hvordan man kan korrelere deres form og skygge med funktionerne i deres egenskaber og farvetype.

Selv om tynde øjenbryn ikke længere er relevante, er det selvfølgelig umuligt ikke at klemme dem overhovedet. Derfor bør enhver selvrespektende pige kunne bruge pincetten uden at misbruge.

For eksempel anbefales det kun at trække ud separat voksende hår, der ikke passer i øjenbrynsmønsteret. Hvis det er nødvendigt, er det nødvendigt at give øjenbrynene buet eller brudt form.

Før du trækker på hans ansigt de faktiske øjenbryn i form af "hus", er det nødvendigt at finde ud af, om de passer til det ovale. Denne formular er velegnet til et rundt ansigt, da det gør det mere aflangt.

En hvilken som helst form passer til den klassiske oval, men hvis funktionerne er for langstrakte lodret, vil lige korte forkortede øjenbryn hjælpe med at balancere dem.

Det trekantede og firkantede ansigt vil blive dekoreret med svagt buede buer med lige "haler" eller øjenbryn i form af et "komma".

Glem også om den korrekte farve, som skal være 1-2 toner mørkere end håret. For blondiner er grå, lysebrun eller lysebrun skygge egnet, brunetter kan bruge sort pigment, brunhårede - i kanel eller grafitton, og røde kvinder kan prøve forskellige rødlige nuancer.

 • Fashion øjenbryn 2014 - vi male billedet

Hvordan vokse øjenbryn? Hvordan vokse øjenbryn efter plukning?

Indsendt af Andruh Elena 6. september 2014

Skønheden til heltenen i filmen "Office Romance" blev anset for at være tynde øjenbryn "som strenge, overraskende rejst." Det er ikke overraskende, at damerne forsøgte at opnå det ideelle, ved hjælp af improviserede midler til at plukke de ekstra hår.

For mange moderne fashionistas vil dette kun medføre et smil, for i dag arbejder kvinderne for at bevare den naturlige skønhed og se naturligt ud. Den nyeste trend i mode blev tykke, smukke øjenbryn. Men hvad skal man gøre, hvis den ekstra vækst pludselig blev plukket med pincett i lang tid? Hvordan vokser øjenbrynene, gør dem tyk og opnår den korrekte form? For at finde ud af, læs vores artikel.

Hvorfor vokser øjenbrynene dårligt?

Dette er et af de første spørgsmål en kvinde bør spørge sig selv, inden de træffer beslutning om yderligere handlinger. Årsagerne til dårlig vækst kan være flere, og i hvert tilfælde skal handle på forskellige måder.

 1. Kemisk farvning. Kunstig øjenbrynpigmentering fuldender billedet korrekt, men hårets struktur er ødelagt. En kort pause vil hjælpe med at rette op på situationen, hvor skadede områder kan komme sig.
 2. Omhyggelig plukning på de samme steder giver dig mulighed for konstant at holde formen på øjenbrynene. Men på den anden side svækker pæren gradvist, og sandsynligheden for, at håret ikke længere vokser, er meget højt.
 3. Arvelighed. Hvordan vokser øjenbryn, hvis med et lignende problem, der står over for mange pårørende? Den ubestridte faktor, der er ubrugelig at kæmpe. Dette er en af ​​mulighederne, når eksperter anbefaler at prøve en tatovering eller brug en blyant til øjenbryn.

Hvordan vælger du en formular?

En lille korrektion gør ikke ondt, spørgsmålet er, hvad der skal være formularen. Før du vokser dine øjenbryn, bestem din ansigt og bereg den bedste mulighed for dig selv.

En vigtig regel: Næsebroen, over det indre hjørne af øjet, er det bredeste område; Den gradvise indsnævring af buen begynder først efter bøjning. Stylister anbefaler at fokusere på den fremspringende kontur af superciliarbuen.

Ejere af et rundt ansigt passer til øjenbryn med en veldefineret, men ikke for skarp kink. Afrundede øjenbryn bør undgås. Ansigtet er aflangt - linjerne er vandrette og lige. Næsebroen i dette tilfælde skal være åben, en lille afrunding er tilladt. De, der har et trekantet ansigt, bør forlade de lige øjenbryn. Lad dem være lidt buede og ikke meget lange. Hvis ansigtsformen er firkantet, er øjenbrynene buet og hævet højt, af mellemtykkelse.

Er det muligt at dyrke øjenbryn?

Selvfølgelig. Et positivt resultat afhænger imidlertid af udholdenhed og regelmæssig gennemførelse af alle anbefalinger. Hvis øjenbrynjusteringen blev udført forkert (af forskellige grunde), så tager det tid for hårene at komme igen. Dem, der er interesseret i svaret på spørgsmålet om, hvordan man vokser øjenbryn efter plukning, råder vi dig til at være tålmodig, fordi resultatet bliver synligt efter 2,5-6 måneders aktiv og konstant pleje. Desuden er det vigtigt at spise rigtigt, massage, brug speciel kosmetik. Du kan anvende de populære metoder til nyttiggørelse, som også giver gode resultater.

Ned med voks og pincet!

Den største fristelse, som du bliver nødt til at møde, er håret, der vokser, stikker ud i alle retninger, og du vil straks trække det ud. Du kan ikke gøre dette under alle omstændigheder, især hvis du arbejder omhyggeligt om, hvordan du vokser øjenbryn. For det første, med pincet, kan du tilfældigt få fat i et par hår. Så har tålmodighed i en måned eller to.

Men det betyder ikke overhovedet, at du i hele vækstperioden vil se ud til at være sjusket. Der er hårbørster og øjenbrynblyanter - med deres hjælp kan du foretage en simpel korrektion: Tegn øjenbrynens linje og skygge med fingeren.

Glem alt om voksende øjenbryn. Follikler forårsager uoprettelig skade ved udførelse af denne procedure.

God ernæring

Medtag fedtfisk, mælk, frisk oksekød, lever og kaseost i din kost, spis gulerødder, æbler og mango, fylder generøst salater med olivenolie og solsikkeolie. I alle disse produkter er der vitaminer A, B12 og E, uden hvilket man ikke kan gøre. Vil du ikke vente og forsøge at lære at hurtigt vokse øjenbryn? Brug ekstra olieekstrakter af vitaminerne A og E, købt i et apotek.

En fremragende kilde til protein, som er en stærk stimulator for øjenbrynens vækst, vil være ost, æg og bælgfrugter. Det ville være godt, hvis du i et stykke tid helt kan fjerne sukkerholdige sodavand og fastfood fra kosten.

Fremgangsmåden udføres om aftenen, efter at du har fjernet makeup eller om morgenen, før du anvender den.

 1. Let prikken af ​​huden i vækstområdet af øjenbrynene. Træk let på hårene og drej dem, men gør det omhyggeligt. Efter 3 minutter skal der forekomme en smule rødme.
 2. Påfør en lille olieopløsning af vitamin A eller E til dine øjenbryn; Gnid ekstraktet i en cirkulær bevægelse, der bevæger sig fra midten til yderkanten.
 3. Kombination af hår flere gange om dagen med en speciel børste vil også øge blodgennemstrømningen til folliklerne og stimulere væksten.

Korrekt make-up fjernelse

Under søvn hviler kroppen og får styrke. Dårlig makeup fjerner sig i porerne, hvilket fører til acne og hudorme. Derudover påvirker rester af dekorative kemikalier hårsækken negativt, hvilket gør øjenbrynene endnu værre.

Hvis du leder efter oplysninger om, hvordan du vokser tykke øjenbryn, så er de bedste hjælpere tofasede væsker med oliekomponenter. De opløser perfekt makeup, beroliger og nærer huden og folliklerne.

Brow vækst kosmetik

Vil du lære at vokse øjenbryn om ugen? At løse problemet vil hjælpe moderne værktøjer udviklet af førende kosmetologer og læger.

 • Dekorativ mascara, der stimulerer væksten af ​​øjenbryn og øjenvipper. Produktets sammensætning er mættet med fugtgivende ingredienser og phytohormoner. Denne makeup udfører flere funktioner på én gang: toner øjenvipper og øjenbryn, giver dem en smuk form, giver næringsstoffer.
 • Intensivt serum. Produktet består af vitaminer og proteiner, påføres natten over, og om morgenen fjernes det med varmt vand eller en kosmetisk fugtgivende mælk.
 • Hormonale lægemidler. Meget effektive produkter fremstillet af østrogen, cortisol og prednison. Den aktive væske påføres på øjenbrynene, en speciel børste, der kommer i sættet. Du bør først rydde huden af ​​kosmetik, sørg for at sammensætningen ikke kommer ind i øjnene.

Barberer eller ikke barberer?

Ganske ekstravagant og ekstraordinær måde at håndtere dårligt voksende øjenbryn. Denne mulighed er dog ikke uden sund fornuft. Den nederste linje er, at noget hår efter barbering bliver hårdere og tættere. Hvis øjenbrynene er hårdt ramt af gentagen plukning, så kan du prøve denne teknik. Kun brug for at bruge en speciel barbermaskine, som ikke fjerner overskydende.

Dette råd er egnet til dem, der er interesserede i, hvordan man kan vokse tykke øjenbryn. Det er vigtigt! Det er ikke nødvendigt at fjerne barrieren helt. Kog forsigtigt dine øjenbryn i forskellige retninger: så du vil se præcis, hvor de "skaldede" områder er. Først efter at skære knivskarpe og fine hår. Ved anvendelse af makeup kan disse fragmenter trækkes i blyant eller skygger.

Gentagen justering efter trimning skal ske i kabinen hos en erfaren mester. Så formularen vil blive genoprettet, og øjenbryn vil blive genstand for ægte stolthed.

Afgang efter tatovering

Lav lys øjenbryn mørkere og tyndere og bredere på to måder. Den første er i den daglige omhyggelige anvendelse af makeup, tegning og blanding af kosmetik. Den anden vej er tatovering. Dette er en procedure, hvor et specielt pigment injiceres under huden. Maling varer ca. 3-5 år. Det er vigtigt at forstå, at proceduren kun er betroet en erfaren specialist, som kan anbefales af venner.

Imidlertid er tatovering kun en visuel løsning på problemet med øjenbrynstilvækst. Efter at malingen er slukket, forbliver de "bare" områder uændrede. Hvordan vokser øjenbryn efter tatovering? Varme kompresser anses for at være effektive. Det er nødvendigt at forberede en afkogning af calendula med en sats på 2 spiseskefulde urt til 1 liter vand. Blandingen koges og fjernes fra varmen, insisterer i 20 minutter og filtreres derefter. Ved varm infusion fugtgas gasbind eller bomuldspuder, så anbring i 20 minutter på øjenbrynene.

Ikke mindre effektiv er mandelolie, som også anvendes på problemområder.

Øjenbryn masker

Regelmæssig ernæring af hår af enhver art (trods alt øjenbryn tilhører også dem) giver dig mulighed for at stimulere væksten, sikre glans og glathed. Et par enkle opskrifter vil hjælpe med at forberede masker derhjemme.

 • Stimulerende vækst. Quail æggeblomme + ½ tsk olivenolie + ½ tsk cognac. Blandingen påføres på øjenbrynene, vaskes af i en halv time.
 • Nærende. Bland en halv tsk rum (eller brandy) og ricinusolie. Sammensætningen gnides i øjenbrynene, lad i 2 timer. Takket være denne opskrift kan du lære at vokse øjenbryn hurtigt hjemme ved hjælp af enkle ingredienser.
 • Vitamin. Bland æggeblomme med mashed hvidløgskage, tilsæt en teskefuld aloejuice og citron. Blandingen gnides i øjenbrynene, vaskes af efter 40 minutter.

Ideel til hårvækstmaske af gulerodssaft. For at få den bedste effekt, tilsæt et par dråber olivenolie. Blandingen påføres på bomuldspindler og påføres på øjenbrynene i 25-30 minutter.

"Hot" tinkturer

Bare rolig, det handler ikke om udsættelse for høje temperaturer. Produkter som hvidløg, løg og rød peber, når de påføres huden, forårsager ubehag, hvilket udtrykkes i en brændende fornemmelse. Det er denne effekt på epidermis, som du bør bruge, hvis du er interesseret i, hvordan du hurtigt vokser øjenbryn. Rist løghovedet en halv klemme, klem saften gennem gazeen og forsigtigt anvende den på problemområderne. Indflydelsen af ​​"varme" tinkturer er værdifuld, fordi der sker en naturlig strøm af blod til folliklerne, væksten af ​​nye hår aktiveres og resten styrkes.

Få også hvidløgsjuice. Tinktur af rød peber sælges i et apotek. Det er vigtigt at huske, at det er nødvendigt at anvende sådanne værktøjer meget omhyggeligt og forsøger ikke at komme i øjnene. Resultatet er synligt efter en uges brug.

Dette er et af de mest enkle og overkommelige værktøjer. Brug af olier er en glimrende løsning for dem, der søger måder at dyrke øjenbryn og øjenvipper hjemme. Vegetabilske olier er mest egnede ricinus, hørfrø, græskar oliven eller burdock. Hvis du bruger fersken, kan du opnå en lys og smuk skygge af øjenbryn og øjenvipper. Olier kan blandes sammen, tilsæt et par dråber citronsaft eller aromatiske essenser.

Den mest populære er en sådan opskrift: kombiner 10 dråber græskar og ricinusolie, tilsæt 4 dråber orange ether. Blandingen opvarmes lidt og påføres på øjenvipper og øjenbryn, inden du går i seng. Hvis der er en gammel flaske fra under slagtekroppen med en børste, kan du vaske det grundigt og lægge produktet inde. Dette giver dig mulighed for at anvende blandingen forsigtigt og ikke spild tid på forberedelsen hver aften.

Hvordan man vokser øjenbryn: anmeldelser

Selv det bedste råd kan være ubrugeligt, hvis det er ineffektivt. Det er derfor meget velkomment, at anmeldelserne fra dem, der allerede har brugt midlerne til vækst af øjenbryn.

Brugen af ​​ricinusolie betragtes som den mest effektive måde. Dette værktøj er tilgængeligt, det er nemt at bruge. Hvis du er interesseret i, hvordan du hurtigt vokser øjenbryn, kan du blande ricinus med havtorn og linolier, tilsæt burdock, fersken eller mandel. Det eneste råd: Hvis du bruger olie til vækst af øjenvipper, så efter ricinusolie, kan dine øjne se lidt træt ud. Husk det, hvis du skal gå et sted.

Nogle bruger proceduren til barbering af tynde hår og anser denne metode for at være effektiv. Sandt nok skal du konstant bruge øjenbryn blyant til at skjule tomme områder. Gemmer og tatoverer, som gør det muligt at "maske" mislykket øjenbrynskorrektion. Takket være denne metode er det let at vente på, at håret vokser uafhængigt. Det er bedre at lave en hårtatovering, som giver dig mulighed for at "trække" øjenbrynene. Men for mange, der ønsker at finde en erfaren og god mester er blevet en reel test.

Sådanne råd fortjener også opmærksomhed: Efter vask af dit hår med shampoo kan du anvende en lille balsam til hår og øjenbryn. Efter proceduren ligger hårene bedre, udseendet er pænt og velplejet.

På trods af mange tips og anmeldelser skal alle vælge den mulighed der passer til ham. Kun gennem forsøg og fejl kan du opnå et godt resultat, og vi er altid klar til at fortælle hvilken retning der skal gå, og hvad der skal bruges!

Brug af hydrogenperoxid til ansigtshud derhjemme

Hvordan slippe af med stærk irritation efter barbering i bikini og underarm