Hvordan misfarve håret i hænderne derhjemme

Smukke og velplejede hænder er hver kvindes kort, men undertiden overskygger udseendet uønsket vegetation. Hår kan være for mørkt, hvilket forårsager ubehag. For at slippe af med problemet er det ikke nødvendigt at bruge salonens tjenester, det er muligt at gøre det hjemme.

Sådan lyser håret på hænderne derhjemme

Til dato er der flere måder, hvormed du kan løse problemet med mørkt hår i hænderne derhjemme. Til dette formål kan du anvende budgetapoteksløsninger samt købsmaling, hvilket vil eliminere problemet i en procedure.

At lette håret på hænderne er kun muligt i mangel af skader på huden. Hvis der er fødselsmærker, ridser eller papillomer til stede, bør de undgås i forbindelse med blegning.

Lette håret på hænderne kan gøres hjemme ved hjælp af maling, folkemedicin og farmaceutiske løsninger.

Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid lyser håret perfekt. Det er dog bedre at bruge løsningen, hvis håret på hænderne ikke er for sort, ellers kan resultatet være fraværende.

Peroxid bør påføres med en bomuldsstynge. Når væsken tørrer på hænderne, genbehandling. Så gentag i tre dage. Så tag en pause i 7 dage og gentag proceduren, hvis det er nødvendigt. Det anbefales at pudse håret umiddelbart efter proceduren.

Hydroperit og ammoniak

Kombinationen af ​​hydroperitol og ammoniak er kendt for dets blegningsegenskaber.

For den procedure, du har brug for:

 • Hydroperit - 3 tabletter;
 • vand - 1 spsk. l.;
 • ammoniak - 1 tsk;
 • barberskum - 2 spsk. l.

En glasskål er nødvendig for at blande ingredienserne. Metalprodukter kan ikke bruges i dette tilfælde.

 1. Du bør tage hydroperit tabletter, som skal hakes op og fyldes med køligt vand.
 2. Derefter tilsættes ammoniak og barberskum.
 3. Alle ingredienser skal blandes grundigt og anvendes på hænderne inden for hårvækst.
 4. Lad i 15 minutter og skyll med vand.

Som regel er en procedure tilstrækkelig, men hvis det ikke er nok, anbefales det at gentage det ikke tidligere end i 10 dage.

Mørkhudede piger skal være forsigtige, når de laver hår med ammoniak, ellers vil huden blive tændt med uønsket vegetation. I dette tilfælde er det bedre at kontakte salonen for ikke at få et uventet resultat eller bruge shugaring-proceduren.

Citronsaft

For at misfarve håret på dine hænder med citronsaft skal du have mindst 20 procedurer, som skal udføres hver anden dag. Du skal tage saften af ​​en halv citron, som skal fortyndes med 1 tsk. Olieolie og efter blanding skal du anvende på problemområdet og efterlade i 20-30 minutter. Skyl derefter med vand.

Malbrug

Den nemmeste mulighed er at købe et traditionelt lysende hårprodukt. Til dette skal du give præference for maling, som bruges til at fremhæve. Sammensætningen skal fortyndes som for den sædvanlige farve og påføres håret. Lad i 20 minutter og skyll med vand. En procedure er nok.

Ingredienser til Bleaching Håndhår derhjemme - Galleri

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Kontraindikationer til lynhår på hænderne:

 • graviditet;
 • amning periode
 • allergiske reaktioner
 • individuel intolerance over for komponenterne
 • dermatologiske sygdomme, herunder psoriasis;
 • godartede neoplasmer (mol, papillomer);
 • mekanisk skade på huden (ridser, udskæringer);
 • hudfølsomhed;
 • diabetes mellitus.

Mulige virkninger efter misfarvning:

 • irritation af huden
 • udseendet af urticaria i slagzonen;
 • kløe;
 • brændende fornemmelse;
 • skrælning af huden.

Udfør ikke proceduren længere end den angivne tid, ellers kan du forårsage forbrænding.

Brightening hår på hænderne derhjemme - video

Anmeldelser om lynhår på hænderne

I dag vil min anmeldelse være på at lette uønsket hår. Uønsket mørkt hår på mine hænder, dette er mit problem fra min barndom, som jeg altid husker mig selv, jeg er altid komplekseret om det. Da jeg var i skole indtil 7-8, havde jeg altid langærmet jakker, som ingen ville se på mine hænder. Så kom en strålende ide til mig for at fjerne håret på mine hænder ved hjælp af en depilator, på trods af den helvede smerte, jeg var villig til at udholde, bare for at slippe af med dem. Jeg har slettet depilatoren i et år og derefter skiftet til voksstrimler, hvilket også var ret smertefuldt, men ikke så meget som en depilator. En dag, mens du søgte på internettet med spørgsmålet "hvordan man kan slippe af med håret på mine hænder?" Jeg stødte på denne metode og har brugt det i ca. 3 år, det passer mig, det kan siges min frelse! Lad mig endelig fortælle dig det. For at gøre dette har vi brug for: Hydroperid (3 tabletter) Barberskum (2 spsk) Ammoniak (1 tsk) Vand (1 spsk) Og anvend denne blanding rent faktisk på dine hænder, hvilket ikke ville være du kan se håret som vist på billedet nedenfor (nogen endda tændes håret over overlæben, jeg har ikke prøvet, jeg kan ikke sige noget) Jeg lægger en ske på hænderne. Vi går i 30 minutter! (Hænder kløe og klemme let, men du kan hårde det ud) Derefter vaske af med varmt vand og voila, glæd dig over resultatet.

Håndblegning med ammoniak og hydroperit er en effektiv måde

svetik3522

http://irecommend.ru/content/izbavlyaemsya-ot-temnykh-volos-na-rukakh-moe-spaseniefoto-do-i-posle

Jeg har aldrig barberet hår på mine hænder, selv om mine venner der i en alder af 15 år begyndte at bruge en barbermaskine til at fjerne hår på deres hænder. Det forekom mig ikke, det ville være nødvendigt at barbere næsten hver dag. Håret på hænderne var altid let og tyndt, så jeg var ikke bekymret for dette, men for nylig så jeg håret på mine hænder, og mit hår blev mørkere. Så jeg besluttede at noget skulle gøres om det. Jeg læste anmeldelser, søgte på internettet og besluttede at male det med almindelig lynmaling. Jeg købte i butikken for kun 8 Hryvnia. Indenfor fandt jeg 2 poser af udviklercreme og en posepose, så jeg kan bruge den to gange. Jeg blandede det i overensstemmelse med instruktionerne og smurt det med en pensel på mine hænder. Jeg holdt i 10 minutter. Der var ingen brændende fornemmelse, og jeg vaskede det grundigt med vand. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet, håret blev lysfarvet. Rødhed og irritation var ikke.

Lysere hår med en særlig maling tager ikke meget tid

Anastasia Birdie 5

http://irecommend.ru/content/osvetlenie-volos-volosy-posle-osvetleniya-chto-delat-esli-nadoeli-chernye-volosy-na-rukakh-i

De fleste brunetter er bekendt med situationen med uønsket mørkt hår på deres kroppe, og i virkeligheden kan ikke alle dem blive barberet. Efter al denne præcisering besluttede jeg for mig selv, at voks var den bedste. Men præcisering er også en god mulighed. Så for at få klarhed, skal du have en lysende maling (alle detaljer om maling selv i tilbagekaldelsen), noget at sætte maling, redskaber, VVS i nærheden. Jeg besluttede at anvende med en tandbørste, jeg troede, at huden på denne måde er mindre skadet, og malen falder kun på hårene. Som et resultat begyndte i løbet af proceduren at anvende maling med en finger. For det første forbliver meget af produktet i børsten, og for det andet bliver huden meget følsom og meget smertefuld fra børsten. Nå i den tredje maler hun ikke over, så børsten ikke er nødvendig. Det er bedre at børste eller lige med din finger. Jeg anbefaler dig at lægge på små områder. Så det bliver lettere at følge opklaringen af ​​håret. Da det tager lidt tid, så hvis du smeder hele hånden - en sektion vil allerede blive tændt og finjusteret, vil den anden kun tørre ud.

Lys hår på hænder med maling før og efter

AngiePangie

http://irecommend.ru/content/vse-chto-obyazatelno-nuzhno-znat-pered-osvetleniem-tak-zhe-podrobno-pro-moi-opyt-i-moi-rezul

Blegning af hår i hænderne derhjemme er en effektiv og sikker procedure, hvis du følger alle regler og anbefalede doseringer. Huden efter lynnedslag kan først være følsom, men hvis du regelmæssigt smører det med en creme, vil al ubehag hurtigt passere.

5 måder at lette eller misfarve håret på hænderne og hvordan man gør det korrekt

Hårdt mørkt hår på hænderne er et almindeligt problem, som pigerne står over for, især brunetter. Brugen af ​​barbermaskiner og andre mekaniske midler forårsager kun accelerationen af ​​hårvæksten. Derfor kan den bedste mulighed i en sådan situation være deres misfarvning.

Lynhår med hydrogenperoxid

Et meget almindeligt middel, der hjælper mange piger, der undrer sig over at lette håret på deres hænder er almindeligt hydrogenperoxid.

Du skal bruge koncentreret 30% hydrogenperoxid, fortyndet med vand i lige store mængder, en halv teskefulde sodavand, to ampuller ammoniak.

Det er nødvendigt at tage højde for, at hydrogenperoxid er et meget stærkt oxidationsmiddel, for at undgå ubehagelige konsekvenser bør huden testes for fravær af allergier. For at gøre dette, slip et par dråber af den tilberedte blanding på den indvendige armbøjning og vent i 15 minutter. Hvis der ikke er rødme, kløe eller en brændende fornemmelse i dette område af huden, kan du sikkert bruge dette oxidationsmiddel til at lette håret.

Så fordel hårene på dine hænder med en bomuldsstuds, der tidligere er fugtet med en opløsning uden at gnide den i huden og lade den stå i omkring en time. Vær meget forsigtig, fordi hvis du overdriver løsningen, kan du blive brændt.

Før du begynder at blegne håret på hænderne, prøv ikke at vådte dem i to dage - det vil gøre det naturlige lag af fedt muligt at beskytte huden mod skade.

En mildere udgave af, hvordan man lette mørkt hår på hænderne med hydrogenperoxid, indebærer brugen af ​​dette værktøj med sæbe. Rist en bar af babysæbe på et rivejern og smel det i en gryde, og hæld det forsigtigt i en ikke-metallisk skål. Hæld tre teskefulde af 30% hydrogenperoxid i en varm blanding i en tynd strøm, rør godt og læg varm blanding på dine hænder. Med regelmæssig brug har dette værktøj en vidunderlig effekt. Hår bliver meget lettere efter den første procedure, måske endda et lille tab af det.

Hydroperitol-afklaring

Ikke mindre relevant metode til at blegge hår er muligheden for at bruge hydroperit. Spred 10 tabletter hydroperit i en porcelæn eller glasbeholder, hæld i en spiseskefuld varmt vand, en teskefuld shampoo og to ampuller ammoniak, og bland. Påfør blandingen med en bomuldsstykke på håret og lad den gå i en time.

Hårfarvningsmaskiner

Du kan også blegge mørkt hår på dine hænder med en creme med fyldigere jord eller ler - et stof indeholdende magnesiumaluminiumsilicat, der har hvidtningsegenskaber. Tidligere var denne ler brugt til at rense uld i fremstillingen af ​​klud. I dag anvendes dette stof i forskellige brancher - det hjælper for eksempel med at lette olier og fedtstoffer. For at forberede masken blandes to teskefulde ler med 1 tsk 20% hydrogenperoxid, tilsættes 6 dråber ammoniak, blandes og fordeles blandingen i mørke hår, der skal afklares. Masken skal efterlades i hænder i 10 minutter, så skylles grundigt med varmt vand og sæbe.

Nogle piger bruger med succes følgende maske: 1 spiseskefuld 3% hydrogenperoxid fortyndes med en lige så høj mængde hvid tandpasta. Masken påføres hårene, efterlades i 15 minutter og vaskes derefter af med vand.

Særlig salve til blegning af hår

Apoteket kan forberede en særlig salve med følgende komponenter til ordre: vandfri lanolin, perhydrol, antifebrin, vaselin.

På grund af den konstante og langsigtede behandling bliver hårene misfarvede, bliver mere sprøde, tynde og ømme, måske endda deres tab.

Du kan også lette håret på dine hænder ved hjælp af specielle cremer, der bruges til at blegge håret på hovedet. I dette tilfælde skal du være opmærksom på, at der ikke bør være en tyndeffekt i den.

Lightening med eddike og citronsaft

I hvert køkken har en kvinde eddike. Det viser sig, at æblecidereddike kan lette håret på kroppen. For at gøre dette blandes det med citronsaft i proportioner på 1: 2 og gælder for hårene. Det skal bemærkes, at når man bruger denne metode, falder huden.

Du kan også lette hårene på hænderne med kun en citron. For at gøre dette, flere gange om dagen for at smøre dem med frisk citronsaft. Og hvis det efterfølgende også solbade, vises effekten endnu hurtigere.

Hvad skal man gøre med allergier?

Interesseret i, hvordan man misfarver håret i hænderne i tilfælde af overfølsomhed eller forekomst af allergiske reaktioner? I dette tilfælde kommer kamilleblomster til undsætning. Brugen af ​​dette værktøj forårsager ikke hudirritation i modsætning til anvendelsen af ​​hydroperit eller peroxid.

For at forberede dette middel er det nødvendigt at tage en halv pakke tørret kamille, hæld blomster med et glas kogende vand og varm det i fem minutter i en mikrobølgeovn eller i et vandbad. Lad være med at insistere i en halv time, så læg en varm vassel på hårene i hænderne, luk med plastfolie på toppen og luk med et håndklæde. Fjern kompressen efter 2 timer og vask dine hænder godt.

Brændende brunetter sikrer, at mørkt hår på hænder kan gøres lettere af piger med følsom hud på følgende måde: Det er nok til at øge kamillevirkningen ved at tilsætte 1: 1 citronmasse og vin eller æblecidereddike. Som følge af den konstante brug af denne metode lyser håret med tiden, og skønheden og ømheden af ​​huden opretholdes.

Tips og tricks

Beholderen, hvor du skal forberede en løsning til lynhår, skal være glas eller porcelæn, men ikke metal.

Efter de ovenfor beskrevne procedurer skal du helt sikkert vaske de behandlede områder med sæbe og vand og derefter dække dem med en fed, nærende creme, bedst af alt - for børn, beroligende. Du kan også bruge mælk eller emulsion til at fjerne makeup.

Det anbefales at begynde at lette håret på hænderne om vinteren, før solbadning, fordi huden som følge af denne behandling også svinder lidt.

Har tålmodighed, fordi hver af de ovennævnte procedurer indebærer flere gentagelser, langvarig og regelmæssig brug - kun i dette tilfælde vil resultatet være i stand til at behage dig.

Hvordan lette håret på hænderne?

Mørke hår på hendes hænder - det svære, at alle brændende brunetter mødes. De kan barberes med en barbermaskine, men på grund af dette begynder hårene at vokse hurtigere og kun blive hårdere.

I tusinder af år har kvinder været på udkig efter muligheder for at lette håret på deres hænder ved hjælp af overkommelige og utilgængelige midler. Selv i det gamle Rom, Egypten, blev hårene på den kvindelige krop anerkendt som en mauveton. Mange måder er opfundet, der er efterspurgt i dag.

Som et eksempel: voks hårfjerning. I hjemmet er det svært at gøre det, og i salonen bliver du nødt til at betale et imponerende beløb. Men du skal passe på din egen krop.

Derefter bliver hårene gradvist umærkelige og ophører med at vokse.

Overvej alternative måder at lyse hjemme.

Hvad skal man gøre før afklaring?

Først bestemme hvilke hår du har. Undersøg forsigtigt overfladen af ​​hænderne. Hvis du ikke tidligere har brugt mekaniske eller kemiske midler til depilering, er håret sandsynligvis tyndt. I dette tilfælde er de lettere at misfarve. Hvis de er svarte og hårde - ingen kemiske fjernelsesmidler kan ikke gøre.

For det andet skal du kontrollere din hud for en allergisk reaktion med den sammensætning, du har valgt til depilering. Mange kosmetik er simpelthen falsk, især hvis de sælges på gadeboder. En foreløbig test viser dig, hvordan du reagerer på det stof du har købt.

Fælles Hårfarvemidler

Hvorfor beslutter mange mennesker at lette håret og ikke fjerne? Faktum er, at i løbet af depilation sammen med hovedhårene fjernes fluffen. Med sekundær vækst opnår den stivhed og bliver nogle få toner mørkere. For at undgå sådanne konsekvenser rådgiver kosmetologer tydeliggørelse på hænderne, snarere end udtørring.

Drugstores - i et apotek, de gør en salve af perhydrol, vandfri lanolin, antifebrin og vaselin.

Shop produkter - solgt i specialforretninger, i parfume og kosmetiske netværkskontorer. De er dyre, men giver et garanteret resultat.

Produkterne blev testet på forskellige hudtyper, og som følge heraf blev der udstedt certifikater, så risikoen under deres anvendelse er mindst. Hvordan man bruger og anbefalinger, hvordan man lettere håret i hænderne derhjemme, er i instruktionerne.

Mal til lyn for hår på hovedet. Billige midler, der virker på samme måde som på hovedet. Det er nødvendigt at handle i overensstemmelse med instruktionerne, hvor handlingsalgoritmerne beskrives simpelt og tydeligt.

Før du køber, se på boksen for at angive, at malingen er blegning.

Ellers øges risikoen for døende gul hår.

Citron er et middel, der skal anvendes i lang tid (2-3 uger). Gnid 3-4 gange om dagen problemområder med presset juice eller skær citronen i stykker og tør håret på dine hænder med citronskiver.

Citron med eddikeopløsning. Forbered et produkt af to dele citronsaft med samme mængde æblecidereddike. Daglig tørre problemområderne. Efter 2-4 dage vil hårene tabe farve. Huden kan sammen med hårene blive tændt, så metoden kan bruges i efteråret og vinterperioden, og det er uønsket at bruge det om sommeren.

Kamille blomster. Forbered et middel til 2-3 spsk tørrede blomster og hæld kogende vand. Lad det stå i 2-3 timer på et mørkt sted. Du bør handle som i de tidligere tilfælde. Resultatet kan opnås om et par uger. Men i modsætning til de foregående midler er kamilleekstrakt hypoallergen. Det giver ikke bivirkninger.

Hydroperitol-afklaring

Hydroperit - en kombination af urinstof med hydrogenperoxid. Det sælges i alle apoteker og er en effektiv løsning til at fjerne hår i hænderne derhjemme. Egenskaber af urinstof i dette værktøj - fugtgivende og blødgøring. Takket være dette præparat er peroxid meget mere aktiv.

Hydroperit lightening er tilladt på:

Vil du vide, hvordan du lettere håret i hænderne på hydroperioden? Få et apotek i form af tabletter og forklar dem. For en gang er det nok at tage tre tabletter. Fortynd med 2 teskefulde varmt vand og en halv teske ammoniak i en koncentration på 10 procent. I denne tilstand er blandingen vanskelig at anvende.

For at lette proceduren skal der tilsættes en skefuld barberskum eller samme mængde flydende sæbe.

Det resulterende skum gør applikationsprocessen nemmere og holder lysstyrken på overfladen. Sørg for at teste for allergisk modtagelighed:

tørre med en blanding af indersiden af ​​albuen eller indersiden af ​​håndleddet;
vent 2-5 minutter.

Hvis der er forbrænding, rødme eller hævelse, skal proceduren opgives. Hvis reaktionen ikke følges, fortsæt med tydeliggørelse afklaringen. Hvis der efter testen er mindre rødme - klarhed med hydroperiod kan udføres.

Metoden til lynhår på hænderne med hydroperiode:

påføre skum med hydroperit på problemområdet
hold i 15-20 minutter;
skyl med koldt vand;
påfør fugtighedscreme.

Afhængig af de individuelle egenskaber kan blandingen med hydroperiod holdes længere eller mindre.

Efter vask skylles huden med hårene, men det er en midlertidig effekt.

Efter nogle timer får huden en normal skygge.

Hånd Brightening: Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid er det ældste hårfarvningsmiddel. Det blev brugt i tiden af ​​den franske konge Louis XIV. Det samme værktøj bruges i de fleste hårfarver. Det er meget vigtigt at forstå, hvordan man korrekt lyser håret på dine hænder med hydrogenperoxid. Væskeanvendelse har negative faktorer:

krænkelse af hårstruktur
tørring af hår;
tørring af huden.
For at minimere negativ indvirkning skal du følge reglerne:
du kan ikke vaske huden på problemområdet mindst en dag;
Våd ikke overfladen med vand før lethed.

Phased forberedelse af en opløsning med hydrogenperoxid:

brug glasvarer;
bland i det 30 ml. 30% hydrogenperoxidopløsning med samme mængde vand
Tilsæt 1/2 tsk sodavand;
Hæld 10 ml. ammoniak.

Bland alle ingredienser grundigt. Udfør en allergisk følsomhedstest. For at gøre dette salver albuen bøjningen med den forberedte opløsning og holdes i 10 minutter. Hvis kløe, brændende eller alvorlig rødme er begyndt, kassér denne metode.

Påfør den tilberedte opløsning i 35-40 minutter. Forskellige hår har en anden skygge og lyser på forskellige måder.

Nogle gange kan du opnå resultatet i 2 sessioner, nogle gange - det vil tage 3 eller flere procedurer.

På samme tid i en uge kan du lave 2-3 farvning. Men hvis du ser at farven ikke er tilstrækkeligt lyset, skal du skylle agentet i tide.

Der er en anden mulighed for anvendelse af peroxid, som har blødere egenskaber. For at forberede, gnid et stykke babysæbe og smel det i en beholder.

Hæld det smeltede stof i en glas eller ikke-metallisk beholder og tilsæt 30% hydrogenperoxid i en tynd strøm i et volumen på 3 teskefulde. Rør til en jævn konsistens og spred på problemområder.

Efter hver afklaring skal du tørre området med en svag opløsning af eddike. Det er en peroxidantagonist, så opløsningen er neutraliseret, og håret bliver blødere. Efter hver procedure skal du anvende en fugtighedscreme for at genoprette hudens beskyttende egenskaber.

Anbefalinger og tips

Der er regler, der skal følges i hvert tilfælde af præcisering på nogen måde. Beholderen til fremstilling af opløsningen kan være porcelæn, glas, men ikke metal.

Efter hver applikation af blegemidlet skal problemområderne vaskes med sæbe og vand. Derefter skal du anvende en nærende creme, der fugter godt.

For dette er børns cremer, emulsioner og mælk til makeup-fjernelse egnede.

Det er nødvendigt at begynde afklaring af hår på hænder i vinterperioden. Siden om sommeren soler huden. Som et resultat af letteagens virkning opnår integkene en ujævn skygge. Lightening hjemme betyder flere gentagelser. Du bliver nødt til at være tålmodig for at opnå det ønskede resultat.

Oplys uønsket hår på dine hænder derhjemme.

Hver regel vil altid have undtagelser. De generelt accepterede og tilsyneladende pålidelige metoder til at slippe af med uønsket hår, viser det sig, hjælper ikke alle. Årsagerne kan være forskellige. Ud fra de høje omkostninger ved procedurer udført i kabinen, og slutter med individuel intolerance. Konsekvenserne af barbering og forskellige former for hårfjerning er ikke kun manifesteret i form af hårde og mørke hår, der vokser tilbage i stedet for de fjerne. Dette er en irriterende, men ret reparable, minus, medmindre du regelmæssigt skal bruge tid på gentagne sessioner. Og hvis du også får indgroede hår, udslæt eller endog folliculitis? Hvad skal man gøre Forlad drømmen om en smuk og glat hud af hænderne, stop enhver manipulation og leve med resultaterne af den sidste mislykkede fjernelse af uønskede hår? Selvfølgelig ikke. Vi ville ikke være kvinder, hvis vi ikke fandt et passende middel. Derudover er det ret overkommeligt at bruge derhjemme. Det handler om lynnedslag. Lightening vil ikke kun undgå indgroede hår og folliculitis. Det hjælper med at få en mild og behagelig hud uden regelmæssig udtørring. Ja, og komponenterne er let tilgængelige, og deres priser bider slet ikke.

Indhold:

Bedstemors hemmelighed

Hydrogenperoxid, som er velkendt for os alle, hjælper i de mest ansvarlige situationer og hjalp kvinder med at lette håret på deres hænder. Vores bedstemødre og bedstemødre befugtede fugtigt bomuldspindepind med peroxid og gned deres hænder, indtil målet var nået. Afhængigt af hårets stivhed og farve var antallet af sådan udslip ikke begrænset til en eller to sessioner. Derudover var der en irriterende bivirkning. Hydrogenperoxid, der anvendes i sin rene form, selv tre procent, tørrer stærkt huden. Men hvad er tør hud, hvis du får i stedet for tykke, iøjnefaldende hår, tynde og helt usynlige? Forladelse ved fugtning og nærende midler vil løse et problem. Selvom der kan være undtagelser.

Over tid har ønsket om at undgå tør hud efter gnidning med peroxid ført til en forbedring af sammensætningen af ​​det lysende middel. Nu ser sammensætningen ud således:

Hydrogenperoxid 30%. Fortynd med rent vand i et forhold på 1 til 1. Det vil tage 50 ml.

Ammoniak. To ampuller.

Halv en teskefulde bagepulver.

Ingredienserne blandes. Sammensætningen er klar til brug. Det er vigtigt! Sørg for at kontrollere eventuelle midler til mulige allergiske reaktioner. Selvom det består af kendte komponenter. Den nemmeste måde er at anvende blandingen til huden ved albuebøjningen. Hvis følsomheden for lægemidlet er fraværende, kan du sikkert begynde at bruge den forberedte maske.

Påfør produktet opnået på huden med en bomuldsstynge. Handlingstid er mindst 50 minutter, men ikke mere end en time. Skynd dig at vaske sammensætningen i tide, for ikke at brænde huden. En let brændende fornemmelse er ingen grund til bekymring.

Gidroperit. Magiske piller

Moderne kvinder oplever ikke ubehag under hårfarve. Men vores mødre brugte meget tid på at forberede en opløsning af hydroperitpiller for at hjælpe håret med at forberede sig til misfarvning. Ingen maling pakker kunne gøre uden disse magiske piller. Vi vil bruge erfaringerne fra tidligere generationer og forberede en sammensætning fra hydroperit til at lette håret på dine hænder. Vi skal bruge:

Favorit shampoo. Hele teskefuld.

Ammoniak. To ampuller.

Vandet er rent, bedre filtreret. Spsk.

Gidroperit. Tag 10 tabletter og knus dem i pulver. Tabletterne er hårde, lettere at håndtere med en rullestift.

Blandingen er jævnt fordelt med en bomuldsstuds i områder, hvor uønskede hår er særligt mærkbare. Handlingstiden er den samme som for glødelampen af ​​hydrogenperoxid. Når alle hårene på hænderne får samme farve, kan du gentage proceduren for maksimal effektivitet på alle problemområder i hænderne.

Et rør af pasta vil hjælpe os

Siden skolerne er vi velbevidste om hemmeligheden om at behandle bumser, der som sædvanlig ikke er der og på det forkerte tidspunkt. Hemmeligheden er at bruge tandpasta til andre formål. Det er, i stedet for en tandbørste, at sende en dråbe pasta på den viste bums. Og det virker! Ca. to timer senere bliver den irriterende mangel næppe mærkbar. Er det muligt at bruge tandpasta til at lette håret på hænderne? Du kan! Det giver den bedste kontakt med det aktive stof med hårene. Effektivt reducerer antallet af procedurer og huden beskadiger ikke. Det vil tage:

Almindelig tandpasta. Hvid, uden mirakuløse komponenter. Spsk.

Hydrogenperoxid 3%. Lige så meget.

Bland det hele til tilstanden af ​​god creme. Påfør huden på 20 minutter. Det er muligt mere, hvis hårene er meget hårde og mørke. Vask af med varmt vand. Sørg for at bruge en fugtighedscreme.

Kamille mod allergi

Du har lavet en blanding baseret på hydrogenperoxid eller hydroperit tabletter. Kontrolleret i henhold til anbefalingerne på et lille område af huden ved albuebøjningen og... allergier! Må ikke modløses. Det almindelige apotekskamomil vil komme til undsætning. Lyn sammensætning, der er lavet på basis af kamille, vil passe til selv den mest følsomme hud. Forbered:

Kamille apotek. Halv en pakke er nok til en session.

Kogende vand. For en sådan mængde kamille nok glas kogende vand Meget cool.

Æblecider eddike eller citronsaft.

Fyld daisy med kogende vand. Tåle indtil dannelsen af ​​vandløb, men ikke mere end fyrre minutter. Tilsæt æblecidereddike eller citronsaft. Vi holder komprimeret fra sammensætningen i vores hænder i to timer. Vask af med varmt vand. Påfør en nærende creme. Farmaceutisk kamillebelysningsmiddel er et ægte panacea for ejere af overfølsom hud.

Salver og cremer

For mild blødning og i fremtiden, underlagt procedurernes regelmæssighed, udtynding af håret og endog at stoppe væksten, kan du bruge færdige værktøjer. De er tilgængelige, og prisklassen skræmmer ikke deres toppe. Hvis butikken narkotika du ikke kan lide, er det muligt at få individuelt forberedt sammensætning til ordren. Typisk indeholder en salve eller creme dehydreret lanolin, petrolatum, perhydrol og antiferbin. Angiv en metode til ansøgning hos udøveren af ​​ordren.

Nyttige tips

 • Brug altid ikke-metalliske redskaber til at gøre et lynmiddel.
 • Vinter er den bedste tid til at udføre procedurer for at lette uønsket hår på dine hænder.
 • Sørg for at kontrollere, om det resulterende middel vil forårsage allergier.
 • Overdrive det ikke på huden. Du kan blive brændt.
 • Skyl belysningsforbindelsen kun under rindende vand.
 • Sørg for at bruge fugtighedsgivende og nærende hånd cremer.

Vær tålmodig. Det er bedre at gennemføre et kursus længere end at bruge meget tid senere på at genoprette hudens sundhed.

Se også en video om, hvordan man lettere hår på hænder og krop.

Sådan lyser håret på hænderne

Mange ejere af mørkt hår står over for et lignende problem. Hvis der på andre dele af kroppen kan ses skjult på den omgivende vegetation, er hænderne sædvanligvis i syne, især om sommeren. Der er flere løsninger på problemet, såsom barbering, laser hårfjerning, voksning eller shugaring og hårbelysning på hænderne. Men i dag vil vi tale om den første mulighed.

 • 1. Funktioner misfarvning
 • 2. Fordele og ulemper ved lynhår
 • 3. Sådan lyser håret
 • 3.1. creme
 • 3.2. Særlig salve til blegning af hår
 • 3.3. male
 • 3.4. Oxidizer og Supra (hvid henna)
 • 4. Farmaceutiske præparater
 • 4.1. tandpasta
 • 4.2. Hydrogenperoxid
 • 4.3. Hydroperit og ammoniak
 • 5. Folkemedicin
 • 6. Hvad skal man gøre med allergi
 • 7. Nyttige tips og tricks
 • 8. Svar på ofte stillede spørgsmål.
 • 8.1. Hvad skal man gøre, hvis huden lyser i stedet for hår?
 • 8.2. Er det muligt at misfarve håret i hænderne på en teenager?
 • 8.3. Hendes hår blev bleget, men efter nogle få dage begyndte rødderne at mørkne. Er det normalt?
 • 8.4. Jeg har mørkt og langt hår på mørk hud. Hvad rådgiver en metode til afklaring?
 • 8.5. Hvis jeg går til solarium, vil effekten være den samme som fra solen - håret bliver lysere?

Misfarvningsfunktioner

Det er nødvendigt at bruge lægemidler med forsigtighed, at bruge emalje eller glasvarer til at blande ingredienserne.

Før du blæser håret på dine hænder, bør du teste dette eller dette middel til allergiske reaktioner af komponenterne, således: læg lægemidlet på et lille hudområde og observer i 10-15 minutter.

Det anbefales at konsultere en læge, hvis der er skader eller hudsygdomme, såsom sår eller udskæringer, psoriasis eller eksem.

Det er bedre at blegge håret om vinteren, som om sommeren kan tanned hud lyse sammen med håret.

Fordele og ulemper ved lynhår

Blegning af hår på hænderne har fordele og ulemper, der er flere positive punkter at bemærke:

 • alternativ til barbering;
 • forårsager ikke ubehag
 • kræver lidt omkostning.

Ulemperne ved proceduren indbefatter:

 • virkninger af hydrogenperoxid og hydroperit (inkluderet i nogle produkter) på huden, i sjældne tilfælde forårsager irritation;
 • mulige manifestationer af en allergisk reaktion;
 • gentagen gentagelse af proceduren.

Sådan lyser håret

Der er mange opskrifter, der lyser håret på hænderne, betragter det bedste af dem.

Dette produkt er for tiden populært. Han gik gennem forskning, hvilket er et stort plus. Brugt fløde til blid præcisering, selv om prisen er meget højere end andre midler. Du kan købe det i en kosmetisk butik eller på internettet.

Populære dem:

Til brug påføres cremen på hårene i hænderne og efterlades til den angivne tid på emballagen. Derefter vaskes med vand og baby sæbe.

Særlig salve til blegning af hår

Dette værktøj fremstilles individuelt på apoteker efter anmodning. På grund af dets egenskaber over tid kan du få effekten af ​​udtynding og suspension af hårvækst på hænderne. Som regel indeholder salvets sammensætning: perhydrol, petrolatum, lanolin og antifebrin. Det er nødvendigt at udligne en ulempe - det har også en høj pris.

Påfør salven analogt med cremen.

male

Effektive maling producenter:

 • L'Oreal;
 • Syoss;
 • Palette og mange andre mærket Blond.

Det er vigtigt, at det ikke har en toning virkning, ellers kan du ikke misfarve og få en uønsket skygge. Malingen påføres håret i hænderne, forlades i en nærmere angivet tid på ca. 30 minutter og vaskes derefter af med varmt vand.

Oxidizer og Supra (hvid henna)

Henna indeholder i sammensætningen af ​​ammoniumcarbonat - er et ret stærkt farvestof og vegetabilske komponenter, som giver en sparsommelig virkning.

Oxidizer har en mere skadelig virkning på hændernes hud, men det anbefales at bruge en oxidator med mindst 10% koncentration.

Brugen af ​​supra er den samme som i tilfælde af maling. Og oxidationsmidlet skal anvendes i henhold til vejledningen.

Populære dem:

 • Supra Galant Kosmetik;
 • henna Stimulus Color;
 • oxidant Farmavita.

Apotek medicin

Den mest overkommelige måde at opnå hårbelysning på er farmaceutiske præparater.

tandpasta

Hvid pasta uden mentol bruges til denne variant (for eksempel Localut, Sunny, Rocs). Bland en spiseskefuld tandpasta og hydrogenperoxid 3%. Påfør huden på 20 minutter, vask derefter med varmt vand.

Proceduren gentages flere gange for at opnå det ønskede resultat.

Hydrogenperoxid

Der er mange opskrifter med peroxid, men de mest effektive af dem, kun to.

 1. Tag 2 ampuller ammoniak blandet med 0,5 tsk. sodavand, 0,5 kopper peroxid 30% og den samme mængde varmt vand, lægge på hænderne, stå i cirka en time og vask af med varmt vand.
 2. Daglig bomuldsstynde fugtet i 3% peroxidopløsning og tørre deres hænder. Efter cirka to uger vil resultatet være mærkbart.

Hydroperit og ammoniak

Hydroperit sælges i et apotek i pilleform. Efter sådanne procedurer kræver huden yderligere pleje, for eksempel behandling med en fed creme.

 1. Et glas varmt vand blandes med to tabletter af hydroperit og en teskefuld ammoniak (vandig ammoniakopløsning). Tør dine hænder med denne løsning. En let brændende fornemmelse kan forekomme, hvis der ikke er ubehagelige fornemmelser, så bør det fortsættes; hvis kløe eller irritation opstår, skal proceduren stoppes.
 2. Tag 2 tabletter hydroperit, 2 ml ammoniakopløsning med 10%, 1 el. l. Shampoo blandet og påført i 10 minutter, vaskes derefter af med rigeligt varmt vand.

Folkelige retsmidler

Folkemetoder, blegning håret i mange hænder. Følgende naturlige ingredienser er sikre.

 1. Med. Det er vigtigt at bruge kun frisk honning, den bevarer alle de nødvendige sporstoffer. Flydende honning påføres huden og lades i 1-2 timer. Vask af med varmt vand og fugt hænder med fløde. Gentag flere gange indtil resultatet.
 2. Citron. Tør huden af ​​med jævne mellemrum med citronsaft eller juice. Det vil tage mere end 5 behandlinger for at gøre håret usynligt.
 3. Eddike og citronsaft. Til 10 ml eddike tilsættes 5 ml citronsaft og anbring sammensætningen på hændernes hud i 30 minutter. Gentag flere gange, denne metode er nem at bruge, men selve huden kan lysere.
 4. Kamille. Forbered en afkogning af kamille, den resulterende gruel påføres på hænderne og dækker dem med plastfolie i 2 timer. Proceduren gentages flere gange. Planten forker forsigtigt og forsigtigt håret, så denne metode er velegnet til alle, især hvis der er en hudsygdom.

Hvad skal man gøre med allergi

Hvis der opstår en allergi, er det nødvendigt at opgive en eller anden metode til afklaring. Hvis der opstår en allergisk reaktion på ansøgningstidspunktet eller efter afslutningen af ​​proceduren, skal den berørte hud rengøres og behandles med creme.

Nyttige tips og tricks

Lynhår er en nem procedure, men for at opnå et resultat skal du gentage det gentagne gange, så du skal være tålmodig.

Det er nødvendigt at kontrollere produktets anvendelsestid på huden for at undgå forbrændinger og beskadigelser.

Efter forskellige manipulationer er det bedre at behandle huden med en fed creme.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal man gøre, hvis huden lyser i stedet for hår?

I tilfælde af langvarig påføring af et blegemiddel, der ikke er dækket af instruktionerne eller ved hjælp af traditionelle metoder, kan dette ske. Hvis huden efter lidt har ændret sig, skal du vælge en anden måde. Også tan kan korrigere denne situation.

Er det muligt at misfarve håret i hænderne på en teenager?

Det er værd at være opmærksom på de nationale metoder til lynnedslag, for eksempel kamille, det misfarger ikke kun håret, men giver også huden.

Hendes hår blev bleget, men efter nogle få dage begyndte rødderne at mørkne. Er det normalt?

Det hele afhænger af væksten i follikel af en bestemt person. I processen med at vokse hårfarve igen går gradvist tilbage til den tidligere.

Jeg har mørkt og langt hår på mørk hud. Hvad rådgiver en metode til afklaring?

Enhver metode testes først først på et lille hudområde for at undgå uønskede resultater. Særlige cremer og salver har været videnskabeligt undersøgt og giver garantier, så det er bedst at begynde at eksperimentere med dem.

Hvis jeg går til solarium, vil effekten være den samme som fra solen - håret bliver lysere?

Hår efter garvning taber fugt, bliver tyndere og falder ned, hvilket også er et ønskeligt resultat, udover dette er de lidt lysere, men det er langt mere effektivt at anvende en af ​​de ovennævnte metoder.

Hvordan misfarve håret i hænderne derhjemme

Håndhår er en variant af uønsket vegetation på en kvindes krop. Her på hovedet vil du have et tykt hårhoved og andre steder for at gøre håret mindre mærkbart. Der er mange måder at lette vegetationen på hænderne. Nogle af dem har bivirkninger og sammen med mindre synlige hår forårsager irritation. Derfor skal du omhyggeligt afveje fordele og ulemper ved hver metode før proceduren for afklaring.

Hvilke metoder kan lette håret

Mange fjerner håret på deres hånd med en barbermaskine eller epilator, men det fører til, at håret bliver hårdere og længere ved hver ny mekanisk fjernelse. Det vil sige, at barberhænder har så ofte som ben. Det er derfor, at flere og oftere piger tyder på at lette uønsket vegetation.

For at gøre dette skal du bruge flere metoder:

 • kemisk afklaring
 • ved hjælp af naturlige lægemidler
 • opskrifter med kemiske og naturlige ingredienser.

Hver af metoderne har sine fordele og ulemper. Og det er muligt, at du bliver nødt til at prøve mere end én metode til vellykket afklaring. Ofte påvirkes effekten af ​​proceduren af ​​hårets naturlige skygge, jo mørkere det er, desto sværere er det at få det ønskede resultat. Nogle gange skal du bare gentage manipulationen.

Kemisk afklaring

Den mest populære opskrift brightener for hår baseret på hydrogenperoxid, som er en stærk oxidant. Før du bruger et sådant værktøj, er det bedre at foretage en følsomhedstest for at undgå mulige allergiske reaktioner. Det er nødvendigt at aflevere en smule af den færdige blanding på bøjlen af ​​albuen og vent i 15 minutter. Hvis der ikke er sket nogen negativ reaktion i løbet af denne tid, kan du fortsætte med afklaring.

Til forberedelse af behovet for at tage koncentreret hydrogenperoxid (30%) og fortyndes med samme mængde vand. Derefter tilsættes en halv teskefuld soda opløst i to ampuller ammoniak. Påfør blandingen med en bomuldsstuds eller swab på hårene, og prøv mindre at røre ved huden. Lad i cirka en time og skyll derefter. Hold det ikke længere for at øge effekten, da der er en chance for at få ubehagelige forbrændinger.

Hvis resultatet af proceduren ikke er arrangeret, kan du gentage det om et par dage. Det skal huskes, at graden af ​​skader på huden i en sådan sammensætning er meget høj. Det anbefales ikke at vaske dine hænder over håndleddet i to dage før blegning. Dette vil skabe et naturligt olieagtigt lag, der beskytter huden.

For at mildne aggressiv virkning af hydrogenperoxid fortyndes den med sæbe. En bar med almindelig babysæbe til rist og hæld i en gryde, smelte den og hæld derefter i ikke-metalliske retter. Koncentreret hydrogenperoxid hældes gradvist i den stadig varme sæbe og blandes kraftigt. Den færdige varme blanding påføres i hænderne i ca. en time og skylles derefter med varmt vand.

For at lette håret på hænderne kan du også bruge en færdig oxidant, som sælges med hårfarve. Normalt er sådanne produkter blødere i deres handling, da de indeholder forskellige additiver for ikke at skade håret. Men de gør deres arbejde godt.

Mange flere piger bruger en maske af hydrogenperoxid blandet med hvidt tandpasta. Blandingen påføres hårene i højst 15 minutter og vaskes af med varmt vand. Fordelene ved en sådan opskrift er det hurtige resultat og tilgængeligheden af ​​komponenterne.

Naturlige clarifiers

Med mørkt og hårdt hår i hænderne på kvinder har kæmpet i mere end et århundrede. Sådan vegetation har altid været betragtet som uinteressant. Derfor har hjemme kosmetologi akkumuleret ganske mange opskrifter til masker og cremer med en lysende effekt.

Hvis håret på hænderne ikke er for mørkt, kan du bruge naturlig honning. På ren hud skal du påføre et tyndt lag honning og forlade et par timer. Derefter vaskes honningsmasken og påfør citronsaft på hårene. Det er bedre ikke at pakke dine hænder, så reaktionen vil gå hurtigere.

Fordelene ved denne opskrift er brugen af ​​naturlige belysningsegenskaber af naturlige produkter. Honey maskens hud bliver blødere og mere øm. Til honningsmasken kan du tilføje mere jord kanel til en sats på 2 spiseskefulde pr. Halv kop honning. Dette aromatiske pulver øger lidt lysende egenskaber af honning.

Æblecidereddike kombineret med citronsaft gør også håret lettere. Til fremstilling af sådanne midler tages en del af eddike og blandes med to dele af saften. Den færdige opløsning påføres hårene og vaskes ikke i flere timer. Det er værd at huske, at sammen med den uønskede vegetation på hænder og hud lyser.

For dem, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner, er velegnet klaring med kamille blomster. En halv pak tørret kamille hældes med et glas vand og anbringes i et vandbad. Kog skal bruge omkring fem minutter, og lad derefter være et sted i en halv time for at insistere. Vandbad kan erstattes af opvarmning i mikrobølgeovnen. Kølede daisy gruel dækket hænder og pakket dem med film og håndklæde. Hold komprimering på dine hænder i cirka to timer.

Opskrifter med kemiske og naturlige ingredienser

Brightening hår masker og cremer, der indeholder kemiske oxidanter og naturlige brighteners er også meget populære. I sammenligning med ren kemi er sådanne midler sikrere. Men samtidig er de mere effektive end rent naturlige opskrifter.

Creme med ler har hvide egenskaber og kan gøre hår på hænder mindre mærkbart. Til blandingen blandes en teskefuld hydrogenperoxid (20%) med to sådanne lejeske. Efter du skal tilføje 5-7 dråber ammoniak. Den resulterende blanding påføres hårene og efterlades i 10 minutter (indtil den tørrer), så skal du vaske masken fra hænderne med varmt vand.

Gør uønsket vegetation på kroppen mindre mærkbar uden negative konsekvenser, hvis du bruger naturlige lægemidler. Kemiske klarere giver en hurtigere virkning. Men du kan altid finde det rigtige værktøj, du behøver bare ikke stoppe efter et mislykket forsøg.

Bleaching (lightening) uønsket hår - anmeldelse

OPDATE Blegning af hår på hænderne derhjemme. Min personlige erfaring) + foto og kilde link

Endelig fik jeg at opdatere anmeldelsen. Jeg havde oprindeligt planlagt at opdatere min anmeldelse om en måned, men det viste sig først efter 2

For ikke at forvirre hverken dig eller dig, vil jeg ikke ændre den gamle tekst, bare dele den fra de nye overskrifter.

Jeg er en brunette fra fødslen. Mit hår er godt, mørkt og tykt, og selv hvor det ikke skal være) Desuden forstyrres hormoner, hvilket øger væksten af ​​uønsket hår. Alt dette er ikke behageligt, så jeg kæmper så meget som muligt, jeg helbreder, jeg lyser, jeg sletter, hvis jeg kan tolerere (men jeg siger bare, at jeg er bange for smerte)).

Walking på internettet fandt jeg en opskrift video - hvordan man lettere hår på hænder derhjemme. Opskriften er enkel, så jeg besluttede straks at teste det for mig selv.

Opskriften er:

Tag 1 el. hydrogenperoxid 3% + 1 spsk tandpasta, bland i en glasskål indtil glat. Påfør huden på 15 minutter. Vask af, påfør en fugtighedscreme.

Advarsel! Piger med meget følsom hud, jeg anbefaler ikke denne opskrift.

Hvad sker der:

En tyk blanding på huden falder meget godt, strømmer ikke, hårene er helt dækket. Efter 2 uger blev hårene virkelig lettere og blødgjort. Nu har jeg brugt dette værktøj i en hel måned 2 gange om ugen, mit hår er blondt, men jeg har ikke bemærket nogen skrøbelighed. Jeg vil fortsætte med at bruge den for at opnå den ønskede effekt af sommeren. Men det faktum at hårene er gennemsigtige, meget glade. )

Følelser ved brug af:

Jeg klarte ikke at holde 15 minutter for første gang (du skal nøje vælge pastaen). Bogstaveligt efter 8 minutter begyndte huden at brænde, lidt lettere lidt og vaskes af, efter skylning beroliger huden. Men fløden er stadig nødvendig. Jeg anvender fugtighedscreme eller smeltende kropsmælk med Garniers Mango-olie (jeg tror mange er bekendt med det). Skinnet forresten ikke lyser op, da det var mørkt og forblev, men hårene tændte op.

Hvordan man vælger tandpasta:

Pasta skal være hvid. Tag ikke mintpasta eller med tilsætningsstoffer / partikler, det brænder. Jeg købte pasta fra forskellige producenter, den mest ømme - det er børn. For piger med særlig følsom hud kan jeg kun rådgive børns tandpasta eller slet ikke bruge denne metode.

Under alle omstændigheder skal du være forsigtig med denne opskrift, selvom du ikke har følsom hud, selv om der ikke er noget skadeligt for det.

Rådet: Det er bedre ikke at røre blandingen med albuen, der er særlig sart hud. Hvis du ikke kan stå, må du ikke torturere dig selv, for ikke at forbrænde (hvis det er muligt). Og lad ikke blandingen gå til næste gang, det kan forringes.

Nå som lovet i titlen link til kilden video fra youtube [link]

Til sidst vil jeg sige, at hormonal svigt ikke er en vittighed, så jeg behandler det så meget som muligt. Jeg går til læger, jeg tager dyre piller. Men hårene går ikke overalt, så du må prøve dig selv forskellige metoder.

Jeg har brugt denne maske i 3-4 måneder, 2 gange om ugen, lejlighedsvis springe procedurer. Hårene er gennemsigtige og synes endda at være blevet kortere, og måske er dette en optisk illusion.

Jeg har stadig ikke vant til smerter fra brændende hud. Det er godt, at rødmen passerer hurtigt.

En anden glad for, at håret på hænderne ser naturligt ud. Der er ingen effekt, som om de var malet i hvid, de er bare lidt lette, gennemsigtige.

Under brugen af ​​denne clarifier har mange forsøgt at overbevise mig om ikke at bruge dette værktøj. Men jeg besluttede fast, at indtil jeg kontrollerede denne maske på mig selv i lang tid, ville jeg ikke stoppe med at bruge den.

Fordelene og ulemperne ved masken vil ikke ændre sig. Jeg forlader ligeledes vurderingen samme. Grad 4 - for hudirritation.

Hvorfor vokser mænd abdominal hår?

Sådan fjerner du næsehår derhjemme