Peroxide Brightening

Lynhår med hydrogenperoxid er en af ​​de mest billige og overkommelige måder at lette håret på. Denne metode bruges i mange år af mange kvinder. Her er nogle nyttige tips til at lette håret med hydrogenperoxid derhjemme.

Ved anvendelse af hydrogenperoxid kombinerer ilt med farvestofpigmentet i håret og skaber en kemisk reaktion, der lyser den naturlige farve af melaninpigmentet.

Blegning hjælper også med at hæve hårsækkets skalaer, hvilket gør håret mere porøst og derved skabe gunstige betingelser for hårfarvning. Lynhår udføres normalt før farve hår. Bruges også efter hårfarvning til at fjerne eller lette hår nuancer.

Hvad er peroxid

Peroxid er en kemisk forbindelse kendt som hydrogenperoxid. Det har mange slags anvendelser, men en af ​​de mest almindelige er hårbelysning. Som en belysning bruges den normalt til blegning af hår. Kemisk formel for hydrogenperoxid er H202. Ren hydrogenperoxid er yderst farlig, og de fleste af de produkter, der sælges i apoteker, indeholder kun ca. 3% peroxid og 97% vand. Hydrogenperoxid er også et meget kraftigt antibakterielt middel, derfor bruges det ofte til at dræbe bakterier.

Virkningen af ​​peroxid på håret

Hydrogenperoxid kan være meget skadeligt, da det ødelægger melanin i hårakslen og forårsager alvorlig skade. Nogle mennesker har bemærket, at deres hår begynder at bryde, når de kæmper. Kontinuerlig eksponering for peroxid, selv om det er fortyndet, ødelægger hårsækkene og forårsager massivt hårtab. I nogle ekstreme tilfælde kan peroxidlysende hår føre til fuldstændigt hårtab (alopeci). Nogle mennesker havde fladder af skaldethed på hovedbunden på hovedet, og for at genoprette de besejrede pletter er det nødvendigt at bruge en masse tid og kræfter.

Forbereder sig til at lette håret med peroxid

Det vigtigste er at tage sig af hårets sundhed. Du må ikke farve eller behandle dit hår i nogle uger. Blegning af dit hår vil virke bedre og vil forårsage mindre skade, hvis dit hår er stærkt og umalet. Stærk dit hår som følger:

- Brug naturlige shampoo og balsam. Undgå produkter, der indeholder sulfater, at tørt hår.

- Undgå kemiske lakker, geler, ensrettere.

- Overophed ikke hår med røgjern, hårtørrer og andre varmeapparater.

For at sikre, at farven bliver den, du har brug for, skal du køre en test. For at gøre dette skal du tage en hårstreng fra bunden af ​​den okkipitale region og anvende et peroxid med en vatpind. Hold i 30 minutter, skyll med koldt vand. Vurder resultatet. Hvis alt passer dig, fortsæt med at lette håret med peroxid.

Hvad du behøver for at lette dit hår med peroxid

1. 3% hydrogenperoxidopløsning. Ethvert overskud på 3% kan føre til hårtab. Tag ikke risici!

2. Tøm flaske spray. Du kan købe en ny, eller bruge den gamle, som du har hjemme.

- Hvis du bruger en flaske, der tidligere indeholdt noget andet, skal du skylle det grundigt og tørre det.

- Hvis du skal oplagre peroxid, er det bedre at bruge en mørk flaske. Hydrogenperoxid nedbrydes hurtigt af lys.

3. Hårnåle.

4. Kam til hår

5. Bomuldspindler

7. Hårbalsam

Trin for trin

1. Den første ting at gøre er at forberede. Du skal bruge handsker og briller (de beskytter dine hænder og øjne mod de skadelige virkninger af peroxid). Tænd din gamle skjorte, da peroxidet ødelægger stoffet, og hvis det kommer på dit tøj, vil det ikke forstyrre dig så meget.

2. Før du anvender peroxid, er det bedst at vaske dit hår med shampoo, så dit hår er helt rent.

Vask dit hår og tør med et håndklæde

3. Efter vask skal du tørre håret med et håndklæde for at fjerne overskydende fugt

4. Kog forsigtigt dit hår, så der ikke er knuder i dit hår. Dette er meget vigtigt, da hårfarven i knuderne vil være anderledes.

5. Fyld en ren sprøjteflaske med en 3% hydrogenperoxidopløsning (peroxidet kan fortyndes i halv med vand)

6. Hvis du vil lette individuelle hårstrenger, så dypp en bomuldspinne i peroxidet og tør det med håret eller tørre peroxidet med et tyndt lag på det øverste lag af hår. For at lette alt håret opdele håret i sektioner og skifte det med peroxid. Eller forsigtigt spray peroxidet på hele håret for at dække det helt fra rod til spids.

Opdel håret i sektioner

7. Efter påføring af peroxidet er det nødvendigt at forlade opløsningen i håret i en vis periode for at opnå det ønskede resultat. Længden af ​​tid afhænger af dit hårs skygge (meget mørkt hår tager mere tid og omvendt) og den skygge af hår, du ønsker at få (jo lettere skyggen du vil have, jo mere tid skal du holde peroxid på håret)

8. Den gennemsnitlige varighed er 45-60 minutter. Efter 30 minutter kan du vaske peroxiden fra flere tråde og tjekke hårfarven. Hvis du er tilfreds med farven - vask af peroxidet, hvis ikke - lad det gå i yderligere 15-30 minutter. Hvis du oplever ubehagelige fornemmelser eller irritationer under lynet med peroxid, skal du straks skylle dit hår med koldt vand.

Vent 30 minutter

9. Efter at du har skyllet ud peroxidet, skal du anvende balsam til håret, det vil hjælpe med at genoprette hårets naturlige skinne og blødhed, da peroxidet tørrer håret. Balsam skal holdes på håret i 30 minutter og bruge det efter hver shampooing.

Vask af peroxidet med varmt vand.

10. Gentag proceduren, indtil den ønskede farve er nået. Peroxid lyser håret godt, men det sker ikke øjeblikkeligt som i kemisk hårfarvning. Du kan gentage håret hver dag eller hver anden dag, afhængigt af hårets tilstand.

11. Høj temperatur fremskynder processen med lynhår. Hvis dit hår er sundt, kan du bruge varme til at fremskynde processen.

Mens peroxidopløsningen er i dit hår, kan du sidde i solen for at forbedre hvidblegningseffekten. Når du er i solen, børste du håret som normalt med en kam. Derudover kan du bruge en hårtørrer. For at gøre dette skal du samle hele dit hår i en bunke oven på hovedet. Sæt dit hår i aluminiumsfolie for at skabe en krop, der holder dig varm. Varm folien med en hårtørrer ved at flytte den fra side til side. Opvarm folien i 10-15 minutter efter påføring af peroxidet.

Hvordan påvirker peroxid naturlig hårfarve

Hvis du er blond og vil lette din hårfarve, så kan dette gøres med peroxid. Mørkeblondt, lynhår, får naturlig blond hårfarve.

Hvis du er en brunette, kan dit hår efter rødning blive rødt. Derfor er det nødvendigt at lave et eksperiment på en lille hårstreng på bagsiden af ​​hovedet og se, hvilken hårfarve det er.

Hvis du har rødt hår og du vil blive en rødlig blondine, kan peroxid hjælpe dig med det.

Peroxide Brightening Tips

- Hvis dit hår er blondt eller meget porøst peroxid, vil det lyse perfekt. Hvis håret er sort eller mørkt peroxid vil også lette dem, men det vil tage mere tid

- Lysere mørkt hår er ikke en nem opgave, da det naturlige pigment i dem er mere oxideret. Tilføjelse af ammoniak (5-6 dråber i 50-60 g opløsning) fremskynder også reaktionen, men overskuddet giver håret en rødlig farvetone.

- For at lette håret endnu hurtigere, brug et par timer efter lynnedslag i solen

- Sørg for at bruge balsammen efter at have tændt håret med peroxid. Balsammen skal gnides i hovedbunden med massagebevægelser (hvis du har skyllet håret efter påføring af balsam, bliver det ikke fedtet)

- Hvis dit hår viste sig orange eller kobberfarve, prøv at vaske det med en lilla shampoo, der er specielt designet til dette formål.

advarsel

- Pas på, når du bruger peroxid, og sørg for, at det ikke falder på huden eller øjnene. For at undgå overdreven skade må du aldrig forlade peroxid i dit hår i mere end en time ad gangen.

- Hydrogenperoxid er ikke sikkert til brug i nærheden af ​​børn, da det kan brænde og være meget smertefuldt, hvis det kommer i øjnene eller munden. Pas på og brug fornuft.

- Hæld aldrig peroxid fra flasken på hovedet. Brug en sprøjteflaske eller vatpind

- Følg lysningsprocessen hvert 5. minut. Hver afklaringsproces sker på forskellige måder.

Pas på bleget hår

Husk at bruge peroxid for ofte kan beskadige dit hår. Det er meget vigtigt at udvikle en god metode til at lette håret, hvilket ikke vil overdrive dem. For at beskytte håret skal du også bruge følgende anbefalinger:

1. Vask ikke dit hår hver dag. Vask håret daglig fjerner de naturlige olier, der beskytter håret mod ødelæggelse. Brug tør shampoo til at holde dit hår rent mellem at vaske dit hoved.

2. Må ikke tørre eller rette håret ofte. Disse varmeværktøjer kan forværre skaderne forårsaget af peroxid, så brug dem en gang om ugen eller mindre.

3. Håndter dit hår forsigtigt. Lad dem lufttørre så ofte som muligt og ikke klem dem efter et brusebad.

Peroxid Brightening Hair: Foto før og efter

Peroxid Brightening Hair Tips

For at lette individuelle hår eller, som i vores tilfælde, tage 70% af peroxid og 30% vand, kan du tilføje lidt balsam. Hvis du ikke tilføjer det, skal du anvende balsam efter hver hårvask. Efter tilberedning af opløsningen med en sprøjte anbringes peroxid på enderne af håret. For at få resultatet som vist på billedet, er det nødvendigt at udføre 3 procedurer for lynhår i tre dage. Alle resultater du kan se på billedet.

lysende hårets spidser med peroxid lyser hårets spidser med peroxid

Lynhår med hydrogenperoxid: radikalblegning derhjemme

I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du lettere håret med den gamle og dokumenterede metode - hydrogenperoxid. Lette dit hår med hydrogenperoxid vil spare dig penge og hurtigt gøre dit hår farven på blond.

Hvad er hydrogenperoxid?

Hydrogenperoxid er en klar væske, en stærk oxidant med formlen H2O2, farveløs, med en "sur" lugt og en "metallisk" smag.

Væsken bruges i hverdagen, inden for medicin og industri. På grund af dets blegningsegenskaber, er peroxid ofte brugt til kosmetiske formål: til lette hår og tandemalje.

Hydrogenperoxid fremstilles som opløsninger i en lille glasbeholder samt i en plastflaske med en doseret tud. Procentdelen af ​​peroxid er 1-6%, 30, 38, 50, 60, 85, 90 og 98%. Løsningen kan købes på ethvert apotek til en pris på 15 til 30 rubler.

Forsigtig

Selvom den beskrevne væske er giftfri, skal der overholdes forholdsregler ved arbejde med et kemikalie. Koncentreret opløsninger af peroxid, der falder på huden, slimhinderne eller luftveje, forårsager kemiske forbrændinger. Hvis du er bange for at anvende kemi, så henvis til naturlige midler til lynnedslag: honning, citron eller kanel.

Advarsel! Brug ikke peroxidopløsninger inde, en krukke med stof skal opbevares utilgængeligt for børn. Den dødelige dosis på 30% peroxid er 50-100 ml.

Førstehjælp til forbrændinger:

 • Skyl straks det berørte område med rindende vand.
 • Fjern ikke produktet fra det berørte område med bomuld eller væv.
 • Brug neutralisatorer, citronsaft eller fortyndet citronsyre
 • Påfør en steril dressing.

Før og efter billeder

Sådan lyser håret med hydrogenperoxid derhjemme

Brug kun en koncentreret opløsning efter at have undersøgt forholdsreglerne. Da væsken er et oxidationsmiddel, har det som maling en negativ effekt på håret, så det anbefales ikke at lette tynde, brudte og udmattede krøller.

Hvis du vil farve dine tråde med peroxid, så prøv ikke at male krøller med maling i den nærmeste fremtid og gør ikke kemiske perms. Brug naturlige og professionelle masker til at genoprette hår sundhed. For eksempel er masker baseret på æggeblommer og kefir perfekte. Kefir kan også lyse håret til et par toner.

Så, for at udføre peroxid præcisering, har du brug for:

 • genoprette sundt hår
 • Brug ikke alkoholbaserede stylingprodukter;
 • at begrænse tørring af hårtørrer.

Det er vigtigt! Før brug skal du udføre en test: Påfør en væske til en lille streng for at se om dine krøller lyser eller ej, fordi resultatet afhænger af både farve og struktur af tråde.

Fremstilling af sammensætningen

For tynde og udtømte krøller skal den mindste koncentration af peroxidopløsning - 3 procent. Hvis du har voluminøse og mørke hår, så tag en mere koncentreret 9-12 procent peroxid.

Som en aktivator anvendes ammoniak. For 50 gram peroxid kræves 5 dråber. For at blødgøre kompositionen tilsættes lidt glycerol sæbe til blandingen.

instrumenter:

 • Bomuld pads;
 • folie;
 • Spray flaske;
 • Hårtørrer;
 • klemmer;
 • handsker;
 • Gamle håndklæde.

Du kan udføre proceduren for afklaring hjemme, i et godt ventileret område. Vi anbefaler at dække gulvet med plastikposer eller poser, fordi peroxidropper kan lette linoleum.

Afklaringsprocedure

Fortynd stoffet jævnt med vand, hæld blandingen i en flaske med en spray. Hvis du vil farve hele håret, opdele dem i lige store dele og arbejde med en spray, ikke at glemme rødderne.

Hvis du kun vil farve nogle få tråde, er det bedst at bruge bomuldspuder. Du skal bare dyppe disken i peroxidopløsningen og omhyggeligt arbejde på strengen og derefter pakke den i folie.

Lynprocessen varer normalt fra en halv time, men det afhænger igen af ​​hårets originale farve. For ikke at tabe, pas på en halv time for et par tråde, og hvis du er tilfreds med farven, kan du vaske kompositionen fra hovedet. For at reducere tiden kan du bruge varmebehandling, indpakke krøller i folie og tørre dem med en hårtørrer i 10-15 minutter.

Vask af peroxid med køligt vand eller afkogning af kamille, brug en balsam eller hårmaske, og læg produktet på strengene i mindst 15 minutter. Proceduren kan gentages, men ikke tidligere end i 2 uger, for ikke at forværre låsens tilstand.

Fordele og ulemper

fordele:

 • Ved hjælp af peroxid kan du få en lys hårfarve;
 • Denne procedure er billig, så det vil ikke ramme budgettet;
 • Hvis du følger alle reglerne, er det nemt at farve dit hår med den forberedte sammensætning;
 • Peroxid absorberes aktivt i små flager af hår, derfor vil sådan farvning ikke blive vasket hurtigt
 • Denne procedure er meget tørt hår.

ulemper:

 • Metoden er ikke den mest blide, det gør håret tyndere, så du bliver nødt til at bruge alle mulige masker;
 • Det er nødvendigt at arbejde med koncentreret peroxid med forsigtighed, da du kan brænde krøller;
 • Ikke altid egnet til mørkt hår.

Brug denne metode, eller brug professionelle tjenester - du bestemmer dig. Under alle omstændigheder giver peroxidhårfarvning et kvalitativt resultat, ikke værre end farvestoffer.

For dem, der har besluttet at lette deres hår derhjemme, vil følgende artikler være nyttige:

For elskere af færdige produkter anbefaler vi en lysende creme og balsam til lynhår.

Sådan lyser du håret med hydrogenperoxid: 5 tricks til et perfekt resultat

En meget populær procedure derhjemme er at lette håret med hydrogenperoxid. Denne metode giver dig mulighed for at ændre skyggen af ​​tråde i en tone eller to og uden særlige omkostninger. Du kan købe stoffet på ethvert apotek, det koster en krone, men resultatet er garanteret. Om procedurens karakteristika og reglerne for dens gennemførelse skal drøftes mere detaljeret.

Princippet om peroxidvirkning

Hydrogenperoxid til lysere hår anvendes ikke kun i sin rene form. Denne komponent er inkluderet i de fleste kommercielle hårfarvestoffer. Princippet for dets funktion er baseret på processerne for destruktion af melamin og oxidationen af ​​malingspigmenter. I tilfælde af ren brug af stoffet forekommer følgende. Strender behandlet med denne væske, åben skalaer kuglestang. Brint trænger ind i den dybe struktur og ødelægger melaminen, som er ansvarlig for hårpigmenteringen. Som følge heraf lyser skyggen 1 til 2 toner ad gangen.

Hvordan lette håret på hovedet, ansigt (overskæg over læben), arme, mave og ben derhjemme

For at lette håret med hydrogenperoxid behøver ikke yderligere materialer. Det er nok at fylde på et sæt af sådanne ting:

 • flaske 3% hydrogenperoxid;
 • shampoo;
 • fugtgivende balsam;
 • fintandet kam;
 • hårnål (ikke metal, ellers vil de begynde at oxidere);
 • latexhandsker;
 • sprøjtepistol;
 • folie;
 • hårtørrer

Hvis du vil blegge håret med hydrogenperoxid uden at skade hænderne på huden, skal du bære handsker, da langvarig kontakt med stoffet kan forårsage irritation og udtørre dine palmer.

På samme måde kan håret misfarves ved hjælp af sådanne midler:

Hårpræparation

Hyppig blegning af hår med hydrogenperoxid kan tørre dem og forårsage skørhed. For at forhindre et sådant resultat bør proceduren ikke udføres oftere 1 gang om ugen. Efter at have opnået det ønskede resultat, er det nødvendigt at gennemgå et forløb af inddrivelsesprocedurer, der tager sigte på nærende og fugtgivende.

Hydrogenperoxid påvirker håret ret forsigtigt med korrekt forberedelse og påføring. Det løfter cuticle skalaerne og oxiderer pigmentet.

For at bevare strålernes glans og styrke bør man ikke tillade langvarig kontakt med stoffet, da det trækker fugt fra dem.

Før man udfører manipulationer, anbefales det at udføre 1-2 uger. Brug masker til at nære og mætte krøller med vitaminer, fugt og styrke. Vær særlig opmærksom på tipene. Hvis de ser sjusket ud, splittet og brudt, er det fornuftigt at skære dem af, da peroxid til hår vil gøre dem til halm.

Inden hovedproceduren startes, skal følgende manipulationer udføres:

Brug ikke hårtørrer, stylingprodukter, krøllejern og sulfat shampooer ikke kun på dagen for proceduren, men også mindst en uge før.

Gennemførelse af proceduren

At lette håret med peroxid er bedre at bruge en opløsning med rent vand i forholdet 1: 1.

For at lette påføringen hældes den i en sprøjteflaske. Arbejdet udføres på vådt hår for at gøre det lettere for stoffet at trænge ind under underskæringsskalaen.

Hydrogenperoxid Procedure: Vil Dark Hair Help?

Hele frisuren skal opdeles i separate tråde. Fastgør dem med hårnåle og begynd at behandle en efter en. Peroxidet sprøjtes på den løse streng fra enderne til rødderne. Kombiner det derefter forsigtigt og pakk det i folie. På denne måde lyser vi krøllerne en efter en. For at øge effekten af ​​opvarmning af omløbene med en hårtørrer i 10-15 minutter. Efter en halv time skylles hovedet med en balsam og skylles med køligt vand for at gøre dit hår glans.

Lys blonde og blondiner er lettere at farve deres hår med hydrogenperoxid. Brunetter og brunehårede kvinder kan have ringe mærkbar effekt eller en orange farvetone.

Så for hydrogenperoxid til hår på hovedet for at give det maksimale resultat, skal du følge følgende anbefalinger:

 • Forbered håret på forhånd, fugt og styrke det. Efter proceduren, også udføre en helbredelse kursus.
 • Brug en sprøjteflaske til at anvende opløsningen på trådene. For effekten af ​​ombraen, drys mere endene, og videre til rødderne, spray dem mindre og mindre.
 • Folie og hårtørrer vil forbedre effekten, men denne metode er kun egnet til sunde tråde.
 • Brug ikke hårtørrer og stylingprodukter før og efter blegning i mindst et par uger.
 • Pas på hudreaktioner. Ved alvorlig kløe og irritation, opgive proceduren.

Overholdelse af disse anbefalinger garanterer et vellykket resultat, nemlig smukke og sunde krøller.

Brug af hydrogenperoxid til at lette håret

Du kan gøre krøller et par toner lettere, ikke kun med ammoniakmaling. Gidroperit også klare denne opgave. Det bruges primært i medicin, men selv vores bedstemødre har lært at bruge oxidationsegenskaberne af peroxid for at forbedre hårets farve. Værktøjet er anderledes i sin tilgængelighed, du kan købe det på ethvert apotek, og prisen vil være meget lavere end professionelle formuleringer. Pergidrol vil ikke have negativ indvirkning på hårets hoved. Hvis du følger de detaljerede instruktioner for brugen, tilføjes det som standard at gemme farvestoffer.

Vi vil se på, hvordan man lettere håret med hydrogenperoxid derhjemme for at få gode resultater og ikke ødelægge trådene.

indhold

Virkning af peroxid

Lynhår med hydrogenperoxid opstår på grund af de destruktive og oxiderende virkninger af perhydrol. Når man kommer på tråde, åbner den op til deres skalaer, hvilket hjælper med at trænge ind dybt ind i stangen, og det naturlige pigmentmelanin, som er ansvarlig for vores frisørs tone, misfarver. Hvis perhydrol er en del af industrielle maling, oxiderer den også kunstige pigmenter og hjælper dem med at integrere sig i krøller.

Anvendelse til blegning kan kun lægemiddel med en lille procentdel peroxid - fra 3 til 12%. Hvis du tager et mere koncentreret middel, er det nemt at forbrænde krøllerne for evigt, du kan ikke helbrede dem.

Løsning eller tabletter?

Blegning med hydrogenperoxid er blevet praktiseret i lang tid, og pigerne formåede at indsamle statistikker om effekten og sikkerheden af ​​perhydrol i forskellige former.

Den mest anvendte 3% opløsning, hvor kun 3% af det aktive stof og de resterende 97% er vand. Fra brugen af ​​et sådant værktøj vil resultatet kun modtage lysebrune piger og mørke blondiner. Connoisseurs siger, at brunhårede kvinder og brunetter kun kan blanke håret med 6-12% peroxid tabletter.

Jo højere procentdelen er, jo mere aktiv er stoffet indeholdt i præparatet. De højeste satser er værd at tage til behandling af sorte hårde tråde, da de er de værste modtagelige for fjernelse af naturligt pigment.

For at øge effekten af ​​proceduren vil ammoniak, det tilsættes peroxid bogstaveligt dråbe, fordi værktøjet er ret aggressivt og kan ødelægge håret om få minutter. Ammoniak har lignende egenskaber, men med det skal du også være yderst forsigtig med ikke at beskadige frisuren.

Bedste af alt, peroxid virker på porøse krøller, der ofte findes i rødhårede skønheder. Sådanne piger kan få det ønskede resultat fra afklaringen fra første gang.

Trin af afklaring

At slippe af med de naturlige pigmentkrøller derhjemme er ret simpelt, men ikke sikkert. Hvis du ikke ønsker at skade dit hår, skal du strengt følge alle anbefalinger fra eksperter, ikke ændre proportionerne, brug kun de ingredienser, der er angivet i instruktionerne.

Hele processen består af flere faser, hvor hver enkelt handling skal udføres.

Hårpræparation

Perhydrol kan ikke kaldes et helt harmløst stof - det tørrer krøller, gør dem skøre og porøse, og vasker det naturlige pigment ud. For at reducere de negative virkninger af kemiske komponenter kan være gennem omhyggelig forberedelse til afklaring.

Til at begynde med skal vi maksimere sundheden for tråde og hovedbund. To uger før proceduren begynder vi regelmæssigt at bruge ernæringsmæssige og regenererende masker, som fodrer næringsstoffer og beskytter dem mod destruktion.

Så snart de begyndte at bruge medicinske formuleringer, satte vi det øjeblikkeligt ind i den lange skuffe af krøllejernet, strygejern og hårtørrer - varmt styling kan ikke gøres, da dette gør håret skadeligt. Det samme gælder for butiksstil, de kan kun skade.

Grundpleje bør også være så forsigtig som mulig, fordi vi foretrækker shampoo uden sulfater, som ikke tørrer folliklerne og rødderne.

Opgørelse og løsning

Ved den første procedure anbefales det at anvende peroxid med den laveste procentdel. Hvis det er 3% flydende, bland det i lige proportioner med vand, og hvis tabletter, så 4 spsk vand vil have 6 stykker.

Den færdige opløsning anvendes til behandling af krøller. Når du ønsker at lette hele hårets hår, skal værktøjet hældes i en sprøjteflaske, og hvis det kun er separate tråde eller spidser, vil vi anvende det med en bomuldssvamp.

Vi skal bruge følgende opgørelse:

 • en ren, tør peroxidbeholder (med eller uden en spray, afhængig af hvor meget hår du vil lyse);
 • bomuldsplader;
 • et gammelt håndklæde, der ikke er en skam at blive smidt væk
 • gummihandsker;
 • klemmer for at sikre tråde
 • kam med sjældne tænder (ikke metallisk!);
 • folie;
 • shampoo;
 • hår balsam
 • hårtørrer

Trin for trin

Når alle forberedende procedurer er afsluttet, kan du fortsætte til den mest interessante og vigtige del - præcisering.

I hjemmet er det ret nemt at gøre dette, hvis du har kort eller mellemlangt hår, kan du endda uden hjælp udenfor. Det er bedre for langhårede piger at invitere en assistent, da det er ret vanskeligt at distribuere løsningen langs strengene jævnt.

Følg disse instruktioner for at få gode resultater:

 1. Skyl håret grundigt, helst med varmt vand, så skalaerne åbnes, og det vil være lettere for peroxidmolekylerne at trænge ind i kernen.
 2. Tør strengene med et håndklæde, så der ikke strømmer vand fra dem, kog dem omhyggeligt.
 3. Kast et håndklæde over dine skuldre, læg beskyttelseshandsker på dine hænder for ikke at beskadige huden.
 4. Hvis lynet udføres på hele hovedet, opdele håret i separate tråde, fastgør det med klip og behandle dem igen fra sprøjten. Sørg for, at der ikke er sprinklede områder. Hvis virkningen af ​​perhydrol kun er rettet mod nogle tråde, adskilles dem fra den samlede masse, anvendes ved hjælp af et bomuldsvampmiddel.
 5. For at forbedre effekten kan hovedet være dækket af folie og tørret med en hårtørrer i 5-10 minutter, varmen øger peroxidets aktivitet.
 6. Opholdstiden på krøllerne vil være individuel for hver pige, den lettere nuance du vil have, jo længere skal du holde værktøjet, men ikke mere end en time.
 7. Vask kompositionen med varmt vand og shampoo, skum hovedet flere gange. Så anvender vi en nærende balsam, lad den stå i 20 minutter, så håret bliver fyldigt og silkeagtig.

Vigtige nuancer

Lightening ved hjælp af hydroperid har sine egne subtiliteter, der bør overvejes for at bevare krøllernes skønhed og sundhed.

Livløse og beskadigede tråde kan ikke behandles med kemisk sammensætning, det vil kun forværre situationen. I et sådant tilfælde, er det bedre at udnytte bouillon fra kamille, naturlig citronsaft (citronsyre ikke kun fordi det har en anden sammensætning), honning. Disse produkter har regenererende og lysende egenskaber.

Du kan ikke føje til sammensætninger af alkohol, hvis du beskadigede ender, det tørre neglebånd, og i stedet for en pæn frisure vil du få halm moppe på hans hoved.

Overvej også følgende nuancer:

 • For at opnå det ønskede resultat efter den første anvendelse af peroxid er det kun muligt på det naturligt lyse hår. Hvis de er mørke, skal proceduren gentages flere gange.
 • For at øge effekten tilsættes ammoniak til opløsningen, men ikke mere end 5 dråber pr. 200 ml, ellers beskadiger trådene.
 • Gennemfør testen før afklaring - behandl den mindst mærkbare streng med en opløsning, vent 30 minutter og vask det af med varmt vand. Hvis du er tilfreds med resultatet, kan du gå videre til behandlingen af ​​hele hårets hår.
 • Hvis du ikke kunne få den ønskede skygge første gang, kan du udføre 4-6 procedurer med et interval på 5 dage, så dit hår kan komme sig efter indflydelse af kemikalier.
 • Efter proceduren er det tilrådeligt at gå i solen i 20-30 minutter for at konsolidere resultatet.
 • På mørke tråde efter lysning kan der forekomme en rødlig eller kobberfarve for at neutralisere den, bruge en shampoo med et lilla pigment.

Pas efter proceduren

Lyset hår kan blive livløst, selvom du helt klart fulgte alle anbefalingerne. På steder, hvor der var naturlige pigmenter, dannes hulrum, tråde taper fugt og elasticitet, bliver sprøde.

For ikke at forværre situationen og returnere skinnet til sin tidligere glans, skal du sørge for det. Lær enkle anbefalinger, der hjælper med hurtigt at bringe håret i et godt udseende:

 • vask ikke hovedet for ofte, for ikke at fratage tråde af deres naturlige beskyttelse - et lag sebum;
 • Brug om muligt kosmetik, der ikke indeholder sulfater og andre kemikalier, der ødelægger krøllestrukturen;
 • nægte hot styling og styling produkter;
 • skære de splittede ender regelmæssigt, så håret ikke begynder at bryde ned langs hele længden;
 • Efter at have tøjet hovedet må du ikke gnide håret med et håndklæde, det er nok at pakke det i et par minutter, og blottet forsigtigt
 • Komb ikke vådt hår, for ikke at skade dem;
 • i den kolde årstid gemme håret under tøj og hatte og i stege - brug beskyttelsesudstyr med UV-filtre.

Derudover skal du mindst en gang om ugen gøre olie masker, før du vasker krøller. Hold dem i 60 minutter under en plastikkappe og en varmekapsel.

I slutningen

Anmeldelser af piger, der allerede bruger perhydrol for afklaring bekræfter, at opskriften af ​​løsningen og processen med at ansøge er meget enkel, behøver du ikke specifik viden eller dyre forbindelser.

Det skal dog tages i betragtning, at peroxid har en katastrofal virkning på krøller med dårlig forvaltning. Følg alle instruktioner tydeligt, sørg for omhyggeligt for trådene, før du fjerner det naturlige pigment og efterfølgende - det vil medvirke til at bevare hårets sundhed, skønhed og glans i lang tid.

Lys hår med hydrogenperoxid gør det selv - pas på! Nyttige anbefalinger til selvlysende hår med hydrogenperoxid

Lynet håret med hydrogenperoxid er den mest overkommelige og nemme måde at ændre din frisure og give dine krøller en strålende lys skygge.

Værktøjet indleder øjeblikkeligt en kemisk reaktion med farvestoffet af hårstrukturen, hvilket bidrager til den naturlige produktion af melanin.

Desuden er det blevet bevist, at en sådan metode ikke beskadiger krøller og betragtes som sikrere end at bruge maling.

Peroxid: Hvad er det?

H2O2 er en forbindelse med en kemisk sammensætning, der anvendes i forskellige felter. Meget ofte bruges det til at misfarve hår derhjemme. Den kemiske formel af et rent stof kan efterlade en forbrænding, så du kan købe H202 3% på apoteket (de resterende 97% er vand). Også peroxid anvendes ofte i medicin til behandling af friske sår, da det bidrager til ødelæggelsen af ​​mikrober.

Hvordan virker peroxid på håret

På trods af at blegning af hår med hydrogenperoxid er en meget enkel procedure, er det nødvendigt at bruge stoffet ekstremt omhyggeligt. Forkert brug kan medføre en række ubehagelige konsekvenser.

1. Krøllene ved spidserne vil bryde meget, især når man kæmper.

2. Follikler er ødelagt, hvilket fører til hårtab.

3. Udseendet af forbrændinger i hovedbunden.

For at undgå ubehagelige konsekvenser skal du vide alt om hjemmelavet hårbelysning med hydrogenperoxid. Hvis en pige tvivler på at hun kan klare sig selv, er det bedre at kontakte en professionel mester.

Preliminært forberedelse af proceduren: Den rigtige tilgang

Det vigtigste, der skal gøres før lette krøllerne er at tage sig af deres helbred. Et par uger før den planlagte procedure skal du begynde at forberede. Overholdelse af visse foranstaltninger vil reducere risikoen for en negativ virkning af peroxidopløsning på hår.

Sådan styrkes krøller inden lynnedslag

1. Brug shampoo og balsam med en naturlig sammensætning. Undgå kosmetik, der indeholder sulfater, da de tørrer røtterne på krøller.

2. Det er nødvendigt at stoppe med at anvende forskellige geler og lakker til lægning.

3. Du kan ikke overophede hårtørrer og stryge, det er ønskeligt at give dem tørre naturligt.

Tip! Før lette håret med hydrogenperoxid er det nødvendigt at foretage en lille test. En lille streng er taget i et mindre synligt område, og produktet påføres med en bomuldspindel. Efter en halv time vaskes den af ​​med koldt vand. I så fald, hvis resultatet er stabilt, kan du lette resten af ​​håret.

Lynhår med hydrogenperoxid: de nødvendige værktøjer

For at starte afklaringsproceduren skal du sikre dig, at du har alt, hvad du har brug for ved hånden.

Liste over nødvendige værktøjer

1. Hydrogenperoxidopløsning 3%. En større procentdel kan ikke tages af den grund, at det kan føre til pludselige hårtab.

2. Tøm flaske - du kan enten købe en ny eller bruge en beholder fra noget andet. Det vigtigste er at skylle det med varmt vand og opvaskemiddel.

3. Flere barrettes at fastne krøller.

4. Kam-hår kam.

5. Flere bomuldspindeplader.

6. Rengør håndklæde.

7. Folie skæres i identiske firkantede stykker.

8. Shampoo og balsam fra naturlige ingredienser.

Lynhår med hydrogenperoxid derhjemme: trin for trin instruktioner

1. Den første ting at gøre er at forberede sig på proceduren. Du skal bære en gammel skjorte for ikke at få snavsede tøj. Handsker bæres på hænderne for at beskytte dem mod virkningerne af peroxid.

2. Før du fortsætter med procedurerne, er det nødvendigt at vaske dit hår, tørre krøllerne godt med et håndklæde.

3. Krøllerne koges omhyggeligt med en kam, så der ikke er nogen knuder tilbage. Hvis dette ikke er gjort, vil farvningen ikke være ensartet.

4. Hæld 3% hydrogenperoxidopløsning i en ren, tom sprøjteflaske.

5. Hvis en pige kun vil lette nogle få tråde, gøres dette med en bomuldspindel. For at farve hele hovedet er håret opdelt i lige afsnit. Peroxid sprøjtes på krøllerne jævnt - fra rødderne til spidserne. Det er nødvendigt at sikre, at der ikke er nogen resterende sektioner.

6. For at opnå et effektivt resultat, er løsningen efterladt på håret i en vis periode, hvilket afhænger af den indfødte farve. For brunetter vil det tage ca. 40 minutter, for brunehårede kvinder lidt mindre - 20 minutter.

7. Hvis kvinden efter den tildelte tid er gået, har bemærket, at hendes hår ikke er meget lyst, kan du vente lidt længere. Det vigtigste er, at peroxid ikke er på håret i mere end en time.

8. Håret er vasket godt med varmt vand og shampoo, så sørg for at bruge air conditioning bagefter. Balsammen påføres i mindst 20 minutter for at returnere krøllerne blødhed og silke.

Proceduren i overensstemmelse med alle reglerne må gentages indtil det ønskede resultat er opnået. Lynhår med hydrogenperoxid kan gøres hver dag eller hver anden dag. Det er vigtigt at forstå, at hvis det naturlige pigment er modstandsdygtigt, så bliver krøller straks ikke lys.

Virkningen af ​​peroxid på en naturlig skygge

Lightening hår med hydrogenperoxid og resultatet, som vil give proceduren afhænger af den naturlige skygge.

1. Den nemmeste ting at afklare med peroxid er mørke blondiner. Allerede efter den første procedure vil de være i stand til at få en naturlig nuance af hårfaste og forlængende.

2. Brunetter skal være lidt mere forsigtige. Det er muligt, at peroxidopløsningen vil gøre krøllerne røde. Det er derfor, at du først skal kontrollere reaktionen i et lille område af håret, kun derefter sprøjte værktøjet over hele hovedet.

3. Der er meget mindre bekymring for rødhårede piger. Deres krøller reagerer godt på peroxid, så lynet med denne metode opnås første gang.

Nyttige tips til hjemmelavede blekning krøller

1. Hvis krøllerne er lette og porøse, vil peroxid perfekt hjælpe med at gøre dem lettere endnu mere. I tilfælde af at det naturlige pigment er mørkt, skal proceduren gentages 2-3 gange.

2. Det sværeste er at lette mørkt hår. For at opnå det bedste resultat tilsættes et par dråber ammoniak til peroxidopløsningen. Den maksimale dosis - 5 dråber, hvis du overdriver det, kan håret blive rødligt.

3. Efter proceduren anbefales det at gå i et par timer under den åbne sol, da ultraviolet retter resultatet.

4. Når håret er klaret med hydrogenperoxid, påføres balsammen med massagebevægelser i 20-30 minutter. Dette vil medvirke til at genoprette glansen af ​​krøller og forhindre deres skrøbelighed.

5. Hvis skyggen viser sig at være orange eller kobber, skal du vaske dit hår med lilla shampoo for at slippe af med misforståelsen.

6. Hæld ikke peroxid på hovedet direkte fra flasken. Dette bør gøres med tamponer og sprøjtebeholder. I dette tilfælde må vi ikke glemme handskene, og det faktum, at løsningen i øjnene vil føre til synlighedsproblemer.

Hvordan man plejer omsorg for bleget hår

Hvis du bruger peroxide for ofte, kan det skade hårets struktur og tørre dem. Af denne grund skal du efter proceduren følge nogle få enkle regler for pasning af hår.

1. Du kan ikke vaske dit hår for ofte, fordi naturlige olier vaskes af det, som er "beskyttende kappe" for krøllerne mod de ødelæggende påvirkninger udefra.

2. Du skal forsøge at forfalde dig selv fra at bruge en hårtørrer og forskellige ensrettere. Alle varmeapparater tørre krøller, så de bør kun anvendes som en sidste udvej.

3. Efter et brusebad kan du ikke overleve håret med dine hænder og gnide dem stærkt med et håndklæde - det er ønskeligt, at de tørrer ud i frisk luft.

4. En gang om ugen anbefales det at lave en hårmaske med kokos eller olivenolie for at give en sund glans og skinne til håret. Produktet påføres på hovedet i 40 minutter, vaskes derefter af med varmt vand og shampoo.

Lynhår med hydrogenperoxid er en ukompliceret proces. Det er vigtigt at følge alle reglerne, følge de anbefalede anbefalinger og tips for at undgå krøllens tørhed, tab og skade.

Sådan lyser håret med hydrogenperoxid derhjemme

Hydrogenperoxid (H202) er et lægemiddel, der anvendes i forskellige områder af menneskelig aktivitet. Peroxidopløsningen behandler læsioner på huden som et desinfektionsmiddel under kirurgiske procedurer.

Værtinderne bruger den fortyndede sammensætning af brint i køkkenet til behandling af træoverflader, fjernelse af skimmel og desinfektion af linned. Kvinder og piger bruger en peroxidopløsning som blondiner krøller, lette uønsket vegetation på ansigt, ben, hænder, mave.

Lægemidlet sælges i apoteker i flydende form i form af en fast doseringsform - tabletter. Andelen af ​​hydrogen er forskellig: 3%, 6%, 12%. Perhydrol - 30% koncentreret opløsning af H202.

Hvad sker der med hår under påvirkning af en opløsning af hydrogen?

Industrielle kemiske farvestoffer til lynhår indeholder peroxid. Eksperter udvikler en ny form for farvestoffer uden H202 indhold, da den negative effekt på håret er bevist.

Når peroxidopløsningen absorberes i hårstrukturen, finder en oxidativ proces sted, blegningen af ​​naturlig melanin. Blondende lysstrenger kræver en lille koncentration af det aktive stof for brunetter med hårdt hår stærkere.

Der er grænser for koncentrationen og tidsintervallet for eksponering for et stof, hvis overtrædelse påvirker håret negativt.

Under indflydelse af ammoniak accelererer alkali ødelæggelsen af ​​det øvre beskyttende lag af hår, indtrængningen af ​​oxygenatomer ind i hårets akselstruktur. På grund af disse processer bliver melanin farveløst hurtigere.

En opløsning af ammoniak i den forkerte dosering kan føre til tab af farvestoffer af peroxid, før der påføres opløsningen på trådene, dannelsen af ​​rød farve på krøllerne. Det anbefales at tilføje for hver 10 ml peroxid en dråbe ammoniak.

Efter påføring af opløsningen til håret er der en følelse af varme. Når du bruger produktet hjemme, sætter nogle kvinder en plastikhue på hovedet for at fremskynde processen med afklaring.

Du kan styre stoffets virkninger ved de følelser, der opstår under "varmepuden": hvis håret er blevet varmt, mærkes en stærk prikken på huden - opløsningen skal straks vaskes af.

Prioriteter for farvning med peroxidopløsning

Når alle punkter i reglerne for vejledning af løsningen, proceduren, har afklaringen af ​​krøller med brint i boligforhold en række fordele i forhold til farvning i kabinen eller dyre klareren.

Korrekt brug af peroxid giver det mest stabile resultat på ethvert hår.
Enkle regler for forberedelse, brug af farveopløsning.
Komponenterne kan købes på apotek til en overkommelig pris.

Negative punkter

I tilfælde af manglende overholdelse af doseringen kan en øget eksponeringstid forekomme:

Krænkelse af integriteten af ​​det øverste og midterste lag af dermis (brænde).
Komplet eller delvis destruktion af løgapparatet (alopeci, hårtab)
Overtrædelse af hårstrukturen. Strænger bliver tyndere, sprøde, ender falder fra hinanden.

Når du ikke kan bruge en opløsning af hydrogen til blondt hår

Der er nuancer, når du bruger peroxid, anbefales ikke. Håret er ikke farvet, hvis:

Der er et vedvarende mørkt pigment efter eksponering for kemiske farvestoffer.
Forstyrret processen med naturlig hydrering, ernæringskrøller.
En kvinde anvender ofte udstyr til retting, tørring, krøllehår.
Der er en historie med allergiske reaktioner.
På hovedbunden er der fødselsmærker, vækst af ukendt ætiologi, skade på det øverste lag af epidermis (ridser, sår).

Fremstilling af opløsningen

Sammensætningen fremstilles og påføres straks håret. Efter et bestemt tidsinterval mister blandingen sin farvningsevne.

Vand - 60 ml
Hydrogenopløsning - 70 ml
Flydende sæbe - 50 g
Ammoniakopløsning - 7 dråber

Metalgenstande anbefales ikke til blanding.

Hydrogenperoxid 3% fortyndet med vand i et 1: 1 forhold.

Til lyskrøller - 3%
For hårde (mørke) tråde - 8%
Til hår mellemstivhed - 6%

Til fremstilling af 3% hydrogenperoxid tabletter:

Vand - 0,054 l
Hydroperitol tabletter - 6 stk

Forbereder hår til peroxid farvning derhjemme

Farvning af hår i lettere farver bør ikke være spontan. Krøller til den procedure, der anbefales at forberede på forhånd. Hvad er der brug for for dette?

I 3 - 4 uger til brug af naturlig sulfatfri shampoo.
To gange om ugen for at anvende nærende balm på håret, styrke håret ved hjælp af plantelægemidler.
I to uger anbefales det ikke at anvende kosmetiske præparater til hår, som en del af hvilke kemiske additiver er til stede.
Det anbefales ikke at tørre trådene med varmluft, brug ensretter, opvarmede hårvalser.

Før hovedfarvningen udføres en test: adskilles en lille krølle fra det okkipitale område, behandles med en lysende opløsning, vurder resultatet efter 20 minutter.

Det anbefales at teste på huden: fugt en bomuldspindel i peroxid, behandl med en opløsning et lille hudområde på indersiden af ​​håndleddet. Sammensætningen kan anvendes, hvis ikke afsløret tegn på allergier: rødme, peeling, kløe.

Hvad skal du huske?

Hvis en koncentreret opløsning kommer i kontakt med huden, skylles det under rindende vand.
Hvis peroxid kommer i øjnene - søg omgående hjælp fra et hospital.
Udfør ikke proceduren i mere end 60 minutter.
Klar opløsning er giftig for dyr og børn.
Koncentreret opløsning er strengt forbudt at blive anvendt ufortyndet til farvning af tråde.
For at afklare krøllerne for hver kvinde kræver en individuel tid. Det anbefales at kontrollere farvningsprocessen hvert tredje minut.

Brighteningværktøjer

For at farveprocessen af ​​krøller skal være så effektiv som muligt, er det nødvendigt at udarbejde alle nødvendige tilbehør på forhånd:

Aerosol dispenser (du kan købe en særlig flaske i butikken med en dispenser til vanding af blomster).
Klarperoxidopløsning til farvningstråde.
Personligt beskyttelsesudstyr til hænder.
Plastklip (brug ikke metalbøjler anbefales ikke).
Træ kam, kam med store sjældne tænder.
Brusekabine
folie
Rengøringsmidler til hårhygiejne.
Aircondition.
Vata.
Vaselinolie (fed fløde).

Afklaringsteknik

Hjemmet farvning proceduren er lavet på snavset hår. Produkter af talgkirtler på overfladen af ​​hovedbunden beskytter håret mod alle mulige skader. I denne henseende anbefales det ikke at skylle talg før proceduren i tre dage.

manipulation

Anbring hænderne midler til individuel beskyttelse.
Forbered blandingen til farvning, hæld i sprøjten.
Smør huden med vaselinolie, fedtfløde på forsiden af ​​frontalområdet til hårlinjen.
Slutningen af ​​kammen for at gøre midterpartiet afskåret.
Adskil venstre og højre zoner med en vandret del mellem kronen og det okkipitale område: Fastgør de øvre strenger med en barrette.
Sprøj krøllerne med en opløsning, der starter fra det okkipitale område. For det første behandles tråde selv. Derefter sprøjtes basal zone krøller.
Hvis du har stiv mørkt hår, kan du dække dit hoved med en brusehætte, læg en strikket hat på toppen. Det anbefales ikke at bruge en "varmepude" med svagt fint hår.
Følg fremskridtet med farvning. Tyve minutter for at evaluere resultatet af farvning. Hvis trådene lyser, afslut proceduren. Hvis det er nødvendigt, kan farvning fortsættes. Peroxid bør ikke være på håret i mere end en time.
I nærvær af hårdt hår kan processen accelereres, hvis hovedet udsættes for varm luft. Advarsel: Med en stærk brændende fornemmelse, opvarmning af opløsningen, skylles straks blandingen.
Efter at have opnået resultatet, skyll håret under en strøm af varmt vand med tilsætning af naturlig shampoo.
Skyl dit hoved med en svag opløsning af eddike: en spiseskefuld på 9% af blandingen pr. Liter vand. Eddike vil hjælpe med at fjerne yellowness.
Påfør en fugtgivende maske.

Hvordan lyser brunettes hår?

Piger, der naturligvis har en lys krøllefarve, kan bruge et peroxid til at give deres hår en lysere nuance. Dette vil kræve en eller to farvningsprocedurer.
Brunetter kan også regne med ændringer i grundtonen, men det vil kræve flere procedurer, tålmodighed og ordentlig hårpleje mellem procedurer.
For at fremskynde afklaringen kan du tilføje ammoniakopløsning. OBS: store doser af ammoniak kan give et skarphed til krøllerne.
Ultraviolette stråler fremskynder processen med hydrogeneksponering for krøller. Efter proceduren om sommeren anbefales det at bruge lidt tid på gulvet med sollys.
For at neutralisere den røde nuance efter farvning anbefales det at bruge en speciel shampoo med en violet sammensætning.
Før og efter farvning anbefales ikke at udsætte krøllens kemiske perm.

Hårpleje efter proceduren

Efter udsættelse for kemiske hår er det nødvendigt med regelmæssig pleje af krøller.

Brug nærende, fugtgivende masker til tråde.
Shampoo fra naturlige komponenter uden indhold af overfladeaktive stoffer.
Hver syv dage skylle krøller med urteinfusion af apotek kamille.
Efter farvning må du ikke vaske dit hår oftere 1 gang om tre dage.
Det anbefales at tørre krøllerne naturligt.
Kombiner ikke vådt hår efter vask.

Hvordan lette håret med hydrogenperoxid?

Ofte vil kvinder gerne ændre skyggen af ​​strengene lidt, tilføje en gylden glans, men der er ingen mulighed for eller lyst til at besøge salonen. Der er en simpel og overkommelig måde at lette håret på - med hydrogenperoxid. Denne teknik forudsætter tilstedeværelse af kun improviserede enheder, der praktisk talt ikke kræver monetære investeringer og særlige færdigheder.

Hydrogenperoxid til hår

Først skal du overveje, hvor sikkert stoffet er.

Lynhår med hydrogenperoxid skyldes, at denne kemiske forbindelse ødelægger farvepigmentet (melanin). Sammen med det er strukturen og densiteten af ​​hårakslen forstyrret, bliver den mere porøs, tør og sprød.

Således er den overvejede metode til at ændre krøllefarvet ikke for nyttigt for deres helbred, det kan føre til tab, tværsnit af spidserne, forringelse af udseende. Derfor er det nødvendigt at anvende peroxid sjældent og efter proceduren til at give hårintensive pleje, dyb næring og maksimal hydratisering.

Hvordan lette håret med peroxid?

Der er 2 måder at ændre krølvens farve med det beskrevne stof, men før proceduren er det ønskeligt at huske nogle regler:

 1. For at vaske dit hår skal du kun bruge mild shampoo fra naturlige ingredienser.
 2. Køb nærende og fugtgivende masker eller kog dem selv.
 3. Minimér tørring af trådene med en hårtørrer og retting med et jern.

Ved at overholde de anbefalede tips, kan du undgå alvorlig skade på krøllens struktur og holde deres naturlige skønhed.

Sådan farver du dit hår med hydrogenperoxid:

 1. Vask dit hår forsigtigt og tør det med et håndklæde, kam godt.
 2. Opdel strengene i flere sektioner og fastgør dem med hårnåle.
 3. I en ren beholder med en sprøjte hældes hydrogenperoxidkoncentration på 3%. Hvis håret er tyndt og skørt, eller en let lysning antages, kan en opløsning af vand og peroxid fremstilles i samme proportioner.
 4. Sprøjt stoffet jævnt på hver sektion af hår fra de tilberedte sektioner og kog det forsigtigt med en hyppig kam.
 5. Lad hydrogenperoxidet ligge på krøllerne for eksponering. Varigheden afhænger af den ønskede skygge og kan være fra 30 til 60 minutter. Du kan forbedre effekten, hvis du opvarmer strengene med en hårtørrer.
 6. Skyl dit hoved med varmt vand og påfør derefter en nærende balsam eller balsam til dit hår. De anbefales at bruge hver gang efter vandprocedurer.
 7. Hvis første gang ikke lykkedes at lette krøllerne til det ønskede niveau, kan du gentage sessionen om 2-3 dage.

Den anden metode til anvendelse af peroxid er egnet, når du skal ændre skyggen af ​​nogle tråde eller en del af håret. I dette tilfælde skal du bare anvende stoffet i sin rene form til de udvalgte zoner og indpakke det behandlede hår med folie. Efter 30-45 minutter kan du vaske dit hår.

Lyser hydrogenperoxid mørkt hår?

Den foreslåede metode til at korrigere skyggen af ​​trådene er mere velegnet til kvinder med lys eller lysebrunt hår. Brunetter risikerer at få et uønsket resultat i form af rødrøde krøller, da den beskrevne kemiske forbindelse i 1 gang ikke er i stand til fuldstændigt at ødelægge melanin i stangen.

Ikke desto mindre er det muligt at lette selv sort hår med 3% hydrogenperoxid, men dette vil kræve gentagelse af ovenstående procedure 2-4 gange. Eksponeringstiden skal være maksimal (1 time), og intervallerne mellem farvning skal være 1-2 dage.

Efter lynnedslag er det vigtigt at give hovedbunden og krølle sig selv med meget omhyggelig pleje, så skæl ikke vises, og tråderne begynder ikke at falde ud.

Sådan klæber du dine øjenbryn

Typer af lasere til hårfjerning - hvilken laser er bedre?