Lynhår med hydrogenperoxid: hvordan man gør vegetationen på kroppen usynlig

De nu populære procedurer for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, kan desværre ikke altid udføres uden at skade sundheden. Dette skyldes, at nogle af dem har en række kontraindikationer, mens andre nogle gange koster mange penge i en skønhedssalon. Et alternativ til at fjerne vegetation på dine arme, ben eller ansigt kan være hydrogenperoxidhårbelysning.

Egenskaber og driftsprincip

Køb hydrogenperoxid er let. Hun er i et apotek og koster kun nogle få rubler. Det er en væske uden farve og lugt, der i vid udstrækning anvendes i medicin som et antiseptisk middel til ekstern brug. Det bruges til at løse et antal problemer, som kan læses i detaljer i instruktionerne til forberedelsen. Du kan imidlertid ikke finde i instruktionerne et ord om de yderligere egenskaber ved dette kemikalie: evnen til at ødelægge hårpigmentceller. Og det gør det muligt hjemme, ikke kun for at lette håret, men også forstyrre hårets akselstruktur, gør den skør, tynd og svag.

Bemærk, at du ved salg kan finde hydrogenperoxid med forskellige koncentrationer. Jo højere koncentrationen af ​​stoffet er, desto stærkere effekt har det på håret.

På grund af det faktum, at forskellige mennesker i forskellige dele af kroppens vegetation kan have en anden struktur, såvel som varierer i farve, udføres misfarvning i henhold til forskellige opskrifter under hensyntagen til individuelle egenskaber.

Til blegning af vegetation på hænderne kan du bruge sammensætningen af ​​følgende ingredienser:

 • 30% hydrogenperoxid - 25 ml hætteglas
 • filtreret vand - 25 ml;
 • sodavand - 0,5 skeer (teskefuld);
 • flydende ammoniak - 10 ml.

Kombiner alle komponenterne i en ikke-metallisk beholder (fortrinsvis glas, porcelæn eller keramik) og udfør peroxidlysning af håret i følgende rækkefølge:

 • Brug en bomuldspindel, anvend kompositionen til områder af hænder, der er dækket af vegetation.
 • Lad være med at handle i 30-40 minutter.
 • Vask resten af ​​stoffet på hænderne med vand
 • Smør huden i hænderne på baby creme.

Prøv et par dage før proceduren ikke at vådte huden på dine hænder på de steder, hvor du vil misfarve hår.

Dette er nødvendigt for at bevare den naturlige fede hudbeklædning, som beskytter den mod mulige forbrændinger af kemiske elementer.

Før du begynder at lette håret på benene, skal du vurdere tykkelsen og farven på hårene, der dækker overfladen af ​​dette område af kroppen. Til tynde og ikke for mørke hår er en lav koncentration af hydrogenperoxid (4-8%) egnet til brug derhjemme. For stærkere og mørkere vegetation er det bedre at anvende en opløsning med en koncentration på 8-12% eller derover.

En af følgende opskrifter kan bruges til at blegge håret på benene med almindeligt hydrogenperoxid:

 1. Til 50 ml hydrogenperoxid, svarende til typen af ​​hårkoncentration, tilsættes 5-7 dråber ammoniak. Behandles grundigt med en blanding af hår på benene. Når væsken er helt tør, vask den af ​​med vand.
 2. Dampet bomuldsstof i 5% hydrogenperoxidopløsning, fortyndet med vand i et forhold på 5: 1. Wrap huden over vegetationen på benene. Efter 30 minutter skal du fjerne kompressen, skyl kroppen på fødderne med vand.
 3. Forbered en skummasse på 50 ml 30% hydrogenperoxid, en tsk ammoniumcarbonat, 20 ml flydende sæbe (fortrinsvis uden duftstoffer) og 30 ml vand. Påfør sammensætningen med en bomuldspinne på hårene på benene. Vent til tør. Vask resten af ​​blandingen med vand. Bemærk, at denne opskrift bruger høj koncentration af hydrogenperoxid. Derfor bør det anvendes på piger med rigelig mørk og hård vegetation på deres ben. For personer med mindre udtalt vegetation på kroppen er det bedre at bruge mere blide metoder.

Repræsentanter for det svagere køn, der har uønskede hår på deres ansigt, ved, hvor svært det er at håndtere disse problemer. Pincet og en barberkniv i denne sag er tvivlsomme hjælpere. Efter barbering eller plukning ses vegetationen igen og igen, og hver gang bliver den tykkere og mere mærkbar.

Ved hjælp af hydrogenperoxid er det ikke svært at være hjemme, ikke kun for at gøre håret på ansigtet mindre synligt, men også for at påvirke deres struktur for at gøre det svagere og tyndere.

Der er flere forskellige måder at bekæmpe ansigtshår på:

 • 1 tsk, købt i et apotek af hydrogenperoxid, kombineres med 5 dråber ammoniak og 1 dråbe flydende sæbe. Brug en bomuldspinne, læg forsigtigt sammensætningen på hårene. Vask den lysende forbindelse efter 15-20 minutter. Påfør huden på fugtgivende nærende creme. Forvent ikke et fantastisk resultat med det samme, hvis dine hår er sorte og hårde. For en mærkbar effekt skal du have mindst 3-4 procedurer.
 • For at misfarve mørke antenner i ansigtet, kan du tørre områder af ansigtet med udtalt vegetation med en bomuldsstuds eller klud fugtet med 3% hydrogenperoxid daglig i 5 minutter.
 • Vel hjælper med at lette hårmasken af ​​barberskum blandet med hydrogenperoxid. Påfør det skal være på ansigtets områder i 20 minutter hver 2-3 dage. Efter nogle få behandlinger vil du bemærke, at håret på dit ansigt er blevet mærkbart lettere.

Husk, i hvilken del af kroppen du lyser dit hår med hydrogenperoxid (på dine arme, ben eller ansigt), skal du teste for allergier, før du starter proceduren. Hvis du føler stærk forbrænding eller kløe, er det bedre ikke at risikere, vaske kompositionen og se efter en anden måde at slippe af med vegetationen.

Sådan laver vi usynligt hår på ansigtet, arme eller ben, der vises i videoen.

5 måder at lette eller misfarve håret på hænderne og hvordan man gør det korrekt

Hårdt mørkt hår på hænderne er et almindeligt problem, som pigerne står over for, især brunetter. Brugen af ​​barbermaskiner og andre mekaniske midler forårsager kun accelerationen af ​​hårvæksten. Derfor kan den bedste mulighed i en sådan situation være deres misfarvning.

Lynhår med hydrogenperoxid

Et meget almindeligt middel, der hjælper mange piger, der undrer sig over at lette håret på deres hænder er almindeligt hydrogenperoxid.

Du skal bruge koncentreret 30% hydrogenperoxid, fortyndet med vand i lige store mængder, en halv teskefulde sodavand, to ampuller ammoniak.

Det er nødvendigt at tage højde for, at hydrogenperoxid er et meget stærkt oxidationsmiddel, for at undgå ubehagelige konsekvenser bør huden testes for fravær af allergier. For at gøre dette, slip et par dråber af den tilberedte blanding på den indvendige armbøjning og vent i 15 minutter. Hvis der ikke er rødme, kløe eller en brændende fornemmelse i dette område af huden, kan du sikkert bruge dette oxidationsmiddel til at lette håret.

Så fordel hårene på dine hænder med en bomuldsstuds, der tidligere er fugtet med en opløsning uden at gnide den i huden og lade den stå i omkring en time. Vær meget forsigtig, fordi hvis du overdriver løsningen, kan du blive brændt.

Før du begynder at blegne håret på hænderne, prøv ikke at vådte dem i to dage - det vil gøre det naturlige lag af fedt muligt at beskytte huden mod skade.

En mildere udgave af, hvordan man lette mørkt hår på hænderne med hydrogenperoxid, indebærer brugen af ​​dette værktøj med sæbe. Rist en bar af babysæbe på et rivejern og smel det i en gryde, og hæld det forsigtigt i en ikke-metallisk skål. Hæld tre teskefulde af 30% hydrogenperoxid i en varm blanding i en tynd strøm, rør godt og læg varm blanding på dine hænder. Med regelmæssig brug har dette værktøj en vidunderlig effekt. Hår bliver meget lettere efter den første procedure, måske endda et lille tab af det.

Hydroperitol-afklaring

Ikke mindre relevant metode til at blegge hår er muligheden for at bruge hydroperit. Spred 10 tabletter hydroperit i en porcelæn eller glasbeholder, hæld i en spiseskefuld varmt vand, en teskefuld shampoo og to ampuller ammoniak, og bland. Påfør blandingen med en bomuldsstykke på håret og lad den gå i en time.

Hårfarvningsmaskiner

Du kan også blegge mørkt hår på dine hænder med en creme med fyldigere jord eller ler - et stof indeholdende magnesiumaluminiumsilicat, der har hvidtningsegenskaber. Tidligere var denne ler brugt til at rense uld i fremstillingen af ​​klud. I dag anvendes dette stof i forskellige brancher - det hjælper for eksempel med at lette olier og fedtstoffer. For at forberede masken blandes to teskefulde ler med 1 tsk 20% hydrogenperoxid, tilsættes 6 dråber ammoniak, blandes og fordeles blandingen i mørke hår, der skal afklares. Masken skal efterlades i hænder i 10 minutter, så skylles grundigt med varmt vand og sæbe.

Nogle piger bruger med succes følgende maske: 1 spiseskefuld 3% hydrogenperoxid fortyndes med en lige så høj mængde hvid tandpasta. Masken påføres hårene, efterlades i 15 minutter og vaskes derefter af med vand.

Særlig salve til blegning af hår

Apoteket kan forberede en særlig salve med følgende komponenter til ordre: vandfri lanolin, perhydrol, antifebrin, vaselin.

På grund af den konstante og langsigtede behandling bliver hårene misfarvede, bliver mere sprøde, tynde og ømme, måske endda deres tab.

Du kan også lette håret på dine hænder ved hjælp af specielle cremer, der bruges til at blegge håret på hovedet. I dette tilfælde skal du være opmærksom på, at der ikke bør være en tyndeffekt i den.

Lightening med eddike og citronsaft

I hvert køkken har en kvinde eddike. Det viser sig, at æblecidereddike kan lette håret på kroppen. For at gøre dette blandes det med citronsaft i proportioner på 1: 2 og gælder for hårene. Det skal bemærkes, at når man bruger denne metode, falder huden.

Du kan også lette hårene på hænderne med kun en citron. For at gøre dette, flere gange om dagen for at smøre dem med frisk citronsaft. Og hvis det efterfølgende også solbade, vises effekten endnu hurtigere.

Hvad skal man gøre med allergier?

Interesseret i, hvordan man misfarver håret i hænderne i tilfælde af overfølsomhed eller forekomst af allergiske reaktioner? I dette tilfælde kommer kamilleblomster til undsætning. Brugen af ​​dette værktøj forårsager ikke hudirritation i modsætning til anvendelsen af ​​hydroperit eller peroxid.

For at forberede dette middel er det nødvendigt at tage en halv pakke tørret kamille, hæld blomster med et glas kogende vand og varm det i fem minutter i en mikrobølgeovn eller i et vandbad. Lad være med at insistere i en halv time, så læg en varm vassel på hårene i hænderne, luk med plastfolie på toppen og luk med et håndklæde. Fjern kompressen efter 2 timer og vask dine hænder godt.

Brændende brunetter sikrer, at mørkt hår på hænder kan gøres lettere af piger med følsom hud på følgende måde: Det er nok til at øge kamillevirkningen ved at tilsætte 1: 1 citronmasse og vin eller æblecidereddike. Som følge af den konstante brug af denne metode lyser håret med tiden, og skønheden og ømheden af ​​huden opretholdes.

Tips og tricks

Beholderen, hvor du skal forberede en løsning til lynhår, skal være glas eller porcelæn, men ikke metal.

Efter de ovenfor beskrevne procedurer skal du helt sikkert vaske de behandlede områder med sæbe og vand og derefter dække dem med en fed, nærende creme, bedst af alt - for børn, beroligende. Du kan også bruge mælk eller emulsion til at fjerne makeup.

Det anbefales at begynde at lette håret på hænderne om vinteren, før solbadning, fordi huden som følge af denne behandling også svinder lidt.

Har tålmodighed, fordi hver af de ovennævnte procedurer indebærer flere gentagelser, langvarig og regelmæssig brug - kun i dette tilfælde vil resultatet være i stand til at behage dig.

Hvordan misfarve håret i hænderne derhjemme

Smukke og velplejede hænder er hver kvindes kort, men undertiden overskygger udseendet uønsket vegetation. Hår kan være for mørkt, hvilket forårsager ubehag. For at slippe af med problemet er det ikke nødvendigt at bruge salonens tjenester, det er muligt at gøre det hjemme.

Sådan lyser håret på hænderne derhjemme

Til dato er der flere måder, hvormed du kan løse problemet med mørkt hår i hænderne derhjemme. Til dette formål kan du anvende budgetapoteksløsninger samt købsmaling, hvilket vil eliminere problemet i en procedure.

At lette håret på hænderne er kun muligt i mangel af skader på huden. Hvis der er fødselsmærker, ridser eller papillomer til stede, bør de undgås i forbindelse med blegning.

Lette håret på hænderne kan gøres hjemme ved hjælp af maling, folkemedicin og farmaceutiske løsninger.

Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid lyser håret perfekt. Det er dog bedre at bruge løsningen, hvis håret på hænderne ikke er for sort, ellers kan resultatet være fraværende.

Peroxid bør påføres med en bomuldsstynge. Når væsken tørrer på hænderne, genbehandling. Så gentag i tre dage. Så tag en pause i 7 dage og gentag proceduren, hvis det er nødvendigt. Det anbefales at pudse håret umiddelbart efter proceduren.

Hydroperit og ammoniak

Kombinationen af ​​hydroperitol og ammoniak er kendt for dets blegningsegenskaber.

For den procedure, du har brug for:

 • Hydroperit - 3 tabletter;
 • vand - 1 spsk. l.;
 • ammoniak - 1 tsk;
 • barberskum - 2 spsk. l.

En glasskål er nødvendig for at blande ingredienserne. Metalprodukter kan ikke bruges i dette tilfælde.

 1. Du bør tage hydroperit tabletter, som skal hakes op og fyldes med køligt vand.
 2. Derefter tilsættes ammoniak og barberskum.
 3. Alle ingredienser skal blandes grundigt og anvendes på hænderne inden for hårvækst.
 4. Lad i 15 minutter og skyll med vand.

Som regel er en procedure tilstrækkelig, men hvis det ikke er nok, anbefales det at gentage det ikke tidligere end i 10 dage.

Mørkhudede piger skal være forsigtige, når de laver hår med ammoniak, ellers vil huden blive tændt med uønsket vegetation. I dette tilfælde er det bedre at kontakte salonen for ikke at få et uventet resultat eller bruge shugaring-proceduren.

Citronsaft

For at misfarve håret på dine hænder med citronsaft skal du have mindst 20 procedurer, som skal udføres hver anden dag. Du skal tage saften af ​​en halv citron, som skal fortyndes med 1 tsk. Olieolie og efter blanding skal du anvende på problemområdet og efterlade i 20-30 minutter. Skyl derefter med vand.

Malbrug

Den nemmeste mulighed er at købe et traditionelt lysende hårprodukt. Til dette skal du give præference for maling, som bruges til at fremhæve. Sammensætningen skal fortyndes som for den sædvanlige farve og påføres håret. Lad i 20 minutter og skyll med vand. En procedure er nok.

Ingredienser til Bleaching Håndhår derhjemme - Galleri

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Kontraindikationer til lynhår på hænderne:

 • graviditet;
 • amning periode
 • allergiske reaktioner
 • individuel intolerance over for komponenterne
 • dermatologiske sygdomme, herunder psoriasis;
 • godartede neoplasmer (mol, papillomer);
 • mekanisk skade på huden (ridser, udskæringer);
 • hudfølsomhed;
 • diabetes mellitus.

Mulige virkninger efter misfarvning:

 • irritation af huden
 • udseendet af urticaria i slagzonen;
 • kløe;
 • brændende fornemmelse;
 • skrælning af huden.

Udfør ikke proceduren længere end den angivne tid, ellers kan du forårsage forbrænding.

Brightening hår på hænderne derhjemme - video

Anmeldelser om lynhår på hænderne

I dag vil min anmeldelse være på at lette uønsket hår. Uønsket mørkt hår på mine hænder, dette er mit problem fra min barndom, som jeg altid husker mig selv, jeg er altid komplekseret om det. Da jeg var i skole indtil 7-8, havde jeg altid langærmet jakker, som ingen ville se på mine hænder. Så kom en strålende ide til mig for at fjerne håret på mine hænder ved hjælp af en depilator, på trods af den helvede smerte, jeg var villig til at udholde, bare for at slippe af med dem. Jeg har slettet depilatoren i et år og derefter skiftet til voksstrimler, hvilket også var ret smertefuldt, men ikke så meget som en depilator. En dag, mens du søgte på internettet med spørgsmålet "hvordan man kan slippe af med håret på mine hænder?" Jeg stødte på denne metode og har brugt det i ca. 3 år, det passer mig, det kan siges min frelse! Lad mig endelig fortælle dig det. For at gøre dette har vi brug for: Hydroperid (3 tabletter) Barberskum (2 spsk) Ammoniak (1 tsk) Vand (1 spsk) Og anvend denne blanding rent faktisk på dine hænder, hvilket ikke ville være du kan se håret som vist på billedet nedenfor (nogen endda tændes håret over overlæben, jeg har ikke prøvet, jeg kan ikke sige noget) Jeg lægger en ske på hænderne. Vi går i 30 minutter! (Hænder kløe og klemme let, men du kan hårde det ud) Derefter vaske af med varmt vand og voila, glæd dig over resultatet.

Håndblegning med ammoniak og hydroperit er en effektiv måde

svetik3522

http://irecommend.ru/content/izbavlyaemsya-ot-temnykh-volos-na-rukakh-moe-spaseniefoto-do-i-posle

Jeg har aldrig barberet hår på mine hænder, selv om mine venner der i en alder af 15 år begyndte at bruge en barbermaskine til at fjerne hår på deres hænder. Det forekom mig ikke, det ville være nødvendigt at barbere næsten hver dag. Håret på hænderne var altid let og tyndt, så jeg var ikke bekymret for dette, men for nylig så jeg håret på mine hænder, og mit hår blev mørkere. Så jeg besluttede at noget skulle gøres om det. Jeg læste anmeldelser, søgte på internettet og besluttede at male det med almindelig lynmaling. Jeg købte i butikken for kun 8 Hryvnia. Indenfor fandt jeg 2 poser af udviklercreme og en posepose, så jeg kan bruge den to gange. Jeg blandede det i overensstemmelse med instruktionerne og smurt det med en pensel på mine hænder. Jeg holdt i 10 minutter. Der var ingen brændende fornemmelse, og jeg vaskede det grundigt med vand. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet, håret blev lysfarvet. Rødhed og irritation var ikke.

Lysere hår med en særlig maling tager ikke meget tid

Anastasia Birdie 5

http://irecommend.ru/content/osvetlenie-volos-volosy-posle-osvetleniya-chto-delat-esli-nadoeli-chernye-volosy-na-rukakh-i

De fleste brunetter er bekendt med situationen med uønsket mørkt hår på deres kroppe, og i virkeligheden kan ikke alle dem blive barberet. Efter al denne præcisering besluttede jeg for mig selv, at voks var den bedste. Men præcisering er også en god mulighed. Så for at få klarhed, skal du have en lysende maling (alle detaljer om maling selv i tilbagekaldelsen), noget at sætte maling, redskaber, VVS i nærheden. Jeg besluttede at anvende med en tandbørste, jeg troede, at huden på denne måde er mindre skadet, og malen falder kun på hårene. Som et resultat begyndte i løbet af proceduren at anvende maling med en finger. For det første forbliver meget af produktet i børsten, og for det andet bliver huden meget følsom og meget smertefuld fra børsten. Nå i den tredje maler hun ikke over, så børsten ikke er nødvendig. Det er bedre at børste eller lige med din finger. Jeg anbefaler dig at lægge på små områder. Så det bliver lettere at følge opklaringen af ​​håret. Da det tager lidt tid, så hvis du smeder hele hånden - en sektion vil allerede blive tændt og finjusteret, vil den anden kun tørre ud.

Lys hår på hænder med maling før og efter

AngiePangie

http://irecommend.ru/content/vse-chto-obyazatelno-nuzhno-znat-pered-osvetleniem-tak-zhe-podrobno-pro-moi-opyt-i-moi-rezul

Blegning af hår i hænderne derhjemme er en effektiv og sikker procedure, hvis du følger alle regler og anbefalede doseringer. Huden efter lynnedslag kan først være følsom, men hvis du regelmæssigt smører det med en creme, vil al ubehag hurtigt passere.

Hvordan lette håret på hænderne?

Mørke hår på hendes hænder - det svære, at alle brændende brunetter mødes. De kan barberes med en barbermaskine, men på grund af dette begynder hårene at vokse hurtigere og kun blive hårdere.

I tusinder af år har kvinder været på udkig efter muligheder for at lette håret på deres hænder ved hjælp af overkommelige og utilgængelige midler. Selv i det gamle Rom, Egypten, blev hårene på den kvindelige krop anerkendt som en mauveton. Mange måder er opfundet, der er efterspurgt i dag.

Som et eksempel: voks hårfjerning. I hjemmet er det svært at gøre det, og i salonen bliver du nødt til at betale et imponerende beløb. Men du skal passe på din egen krop.

Derefter bliver hårene gradvist umærkelige og ophører med at vokse.

Overvej alternative måder at lyse hjemme.

Hvad skal man gøre før afklaring?

Først bestemme hvilke hår du har. Undersøg forsigtigt overfladen af ​​hænderne. Hvis du ikke tidligere har brugt mekaniske eller kemiske midler til depilering, er håret sandsynligvis tyndt. I dette tilfælde er de lettere at misfarve. Hvis de er svarte og hårde - ingen kemiske fjernelsesmidler kan ikke gøre.

For det andet skal du kontrollere din hud for en allergisk reaktion med den sammensætning, du har valgt til depilering. Mange kosmetik er simpelthen falsk, især hvis de sælges på gadeboder. En foreløbig test viser dig, hvordan du reagerer på det stof du har købt.

Fælles Hårfarvemidler

Hvorfor beslutter mange mennesker at lette håret og ikke fjerne? Faktum er, at i løbet af depilation sammen med hovedhårene fjernes fluffen. Med sekundær vækst opnår den stivhed og bliver nogle få toner mørkere. For at undgå sådanne konsekvenser rådgiver kosmetologer tydeliggørelse på hænderne, snarere end udtørring.

Drugstores - i et apotek, de gør en salve af perhydrol, vandfri lanolin, antifebrin og vaselin.

Shop produkter - solgt i specialforretninger, i parfume og kosmetiske netværkskontorer. De er dyre, men giver et garanteret resultat.

Produkterne blev testet på forskellige hudtyper, og som følge heraf blev der udstedt certifikater, så risikoen under deres anvendelse er mindst. Hvordan man bruger og anbefalinger, hvordan man lettere håret i hænderne derhjemme, er i instruktionerne.

Mal til lyn for hår på hovedet. Billige midler, der virker på samme måde som på hovedet. Det er nødvendigt at handle i overensstemmelse med instruktionerne, hvor handlingsalgoritmerne beskrives simpelt og tydeligt.

Før du køber, se på boksen for at angive, at malingen er blegning.

Ellers øges risikoen for døende gul hår.

Citron er et middel, der skal anvendes i lang tid (2-3 uger). Gnid 3-4 gange om dagen problemområder med presset juice eller skær citronen i stykker og tør håret på dine hænder med citronskiver.

Citron med eddikeopløsning. Forbered et produkt af to dele citronsaft med samme mængde æblecidereddike. Daglig tørre problemområderne. Efter 2-4 dage vil hårene tabe farve. Huden kan sammen med hårene blive tændt, så metoden kan bruges i efteråret og vinterperioden, og det er uønsket at bruge det om sommeren.

Kamille blomster. Forbered et middel til 2-3 spsk tørrede blomster og hæld kogende vand. Lad det stå i 2-3 timer på et mørkt sted. Du bør handle som i de tidligere tilfælde. Resultatet kan opnås om et par uger. Men i modsætning til de foregående midler er kamilleekstrakt hypoallergen. Det giver ikke bivirkninger.

Hydroperitol-afklaring

Hydroperit - en kombination af urinstof med hydrogenperoxid. Det sælges i alle apoteker og er en effektiv løsning til at fjerne hår i hænderne derhjemme. Egenskaber af urinstof i dette værktøj - fugtgivende og blødgøring. Takket være dette præparat er peroxid meget mere aktiv.

Hydroperit lightening er tilladt på:

Vil du vide, hvordan du lettere håret i hænderne på hydroperioden? Få et apotek i form af tabletter og forklar dem. For en gang er det nok at tage tre tabletter. Fortynd med 2 teskefulde varmt vand og en halv teske ammoniak i en koncentration på 10 procent. I denne tilstand er blandingen vanskelig at anvende.

For at lette proceduren skal der tilsættes en skefuld barberskum eller samme mængde flydende sæbe.

Det resulterende skum gør applikationsprocessen nemmere og holder lysstyrken på overfladen. Sørg for at teste for allergisk modtagelighed:

tørre med en blanding af indersiden af ​​albuen eller indersiden af ​​håndleddet;
vent 2-5 minutter.

Hvis der er forbrænding, rødme eller hævelse, skal proceduren opgives. Hvis reaktionen ikke følges, fortsæt med tydeliggørelse afklaringen. Hvis der efter testen er mindre rødme - klarhed med hydroperiod kan udføres.

Metoden til lynhår på hænderne med hydroperiode:

påføre skum med hydroperit på problemområdet
hold i 15-20 minutter;
skyl med koldt vand;
påfør fugtighedscreme.

Afhængig af de individuelle egenskaber kan blandingen med hydroperiod holdes længere eller mindre.

Efter vask skylles huden med hårene, men det er en midlertidig effekt.

Efter nogle timer får huden en normal skygge.

Hånd Brightening: Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid er det ældste hårfarvningsmiddel. Det blev brugt i tiden af ​​den franske konge Louis XIV. Det samme værktøj bruges i de fleste hårfarver. Det er meget vigtigt at forstå, hvordan man korrekt lyser håret på dine hænder med hydrogenperoxid. Væskeanvendelse har negative faktorer:

krænkelse af hårstruktur
tørring af hår;
tørring af huden.
For at minimere negativ indvirkning skal du følge reglerne:
du kan ikke vaske huden på problemområdet mindst en dag;
Våd ikke overfladen med vand før lethed.

Phased forberedelse af en opløsning med hydrogenperoxid:

brug glasvarer;
bland i det 30 ml. 30% hydrogenperoxidopløsning med samme mængde vand
Tilsæt 1/2 tsk sodavand;
Hæld 10 ml. ammoniak.

Bland alle ingredienser grundigt. Udfør en allergisk følsomhedstest. For at gøre dette salver albuen bøjningen med den forberedte opløsning og holdes i 10 minutter. Hvis kløe, brændende eller alvorlig rødme er begyndt, kassér denne metode.

Påfør den tilberedte opløsning i 35-40 minutter. Forskellige hår har en anden skygge og lyser på forskellige måder.

Nogle gange kan du opnå resultatet i 2 sessioner, nogle gange - det vil tage 3 eller flere procedurer.

På samme tid i en uge kan du lave 2-3 farvning. Men hvis du ser at farven ikke er tilstrækkeligt lyset, skal du skylle agentet i tide.

Der er en anden mulighed for anvendelse af peroxid, som har blødere egenskaber. For at forberede, gnid et stykke babysæbe og smel det i en beholder.

Hæld det smeltede stof i en glas eller ikke-metallisk beholder og tilsæt 30% hydrogenperoxid i en tynd strøm i et volumen på 3 teskefulde. Rør til en jævn konsistens og spred på problemområder.

Efter hver afklaring skal du tørre området med en svag opløsning af eddike. Det er en peroxidantagonist, så opløsningen er neutraliseret, og håret bliver blødere. Efter hver procedure skal du anvende en fugtighedscreme for at genoprette hudens beskyttende egenskaber.

Anbefalinger og tips

Der er regler, der skal følges i hvert tilfælde af præcisering på nogen måde. Beholderen til fremstilling af opløsningen kan være porcelæn, glas, men ikke metal.

Efter hver applikation af blegemidlet skal problemområderne vaskes med sæbe og vand. Derefter skal du anvende en nærende creme, der fugter godt.

For dette er børns cremer, emulsioner og mælk til makeup-fjernelse egnede.

Det er nødvendigt at begynde afklaring af hår på hænder i vinterperioden. Siden om sommeren soler huden. Som et resultat af letteagens virkning opnår integkene en ujævn skygge. Lightening hjemme betyder flere gentagelser. Du bliver nødt til at være tålmodig for at opnå det ønskede resultat.

Hvordan misfarve hår med hydrogenperoxid på dine hænder?

Skønhed og sundhed

Mange kvinder tror, ​​at hårfjerning på kroppen er en ny trend, og moderne Welness-virksomheder har opfundet det for at tjene så mange penge som muligt, men det er slet ikke tilfældet.

Hår på den kvindelige krop blev betragtet som en dårlig form for tusinder af år siden: I Egypten, Rom og Grækenland blev det betragtet som uanstændigt at have endog skamhår, for ikke at nævne andre dele af kroppen - selvom det syntes at mænd ikke rørte ved det og kvinder kom op med mange måder at fjerne dette hår. Mange af de anvendte metoder i en forbedret form anvendes i dag - for eksempel voksning eller shugaring, men de er ikke så lette at gøre hjemme, og de er dyre i salonen. Det er vigtigt at besøge saloner og tage sig af dig selv, og så vil uønsket hår på ansigt og krop gradvist blive næsten umærkeligt, og så stoppe med at vokse helt, men hvad hvis salonerne ikke har tid eller penge nok?

Som en alternativ fremgangsmåde kan man bruge hydrogenperoxid blegning håret: håret vil ikke forsvinde, men tid vil være diskret, og desuden er denne procedure ikke ramt på tegnebogen - på apoteket flaske 3% hydrogenperoxid er fra 10 til 25 rubler.

Uønskede hår kan vokse overalt, og hvis hænder og fødder, de tiltrækker sig opmærksomhed på mindre (hvor de vokser på alle - så naturen bestemt), hår på en kvindes ansigt, gør maven eller andre dele af kroppen ikke altid ser attraktivt - men nogle gange omvendt. Men vi vil tale om, hvordan man lettere de hår, der virkelig er "ude af sted" - for eksempel ansigtshår.

Lysere hår med hydrogenperoxid på ansigtet

Hvis en kvindes hår vokser på sin overlæbe eller på hagen og endda mørk, er det ikke et godt humør - hydrogenperoxid hjælper her. Det er nemt: Du skal bare fugte en bomuldspindel i en 3% hydrogenperoxidopløsning, og tør forsigtigt området med hår i 5 minutter om dagen - efter et par dage vil hårene lyse og derefter begynde at bryde og blive næsten usynlige.

Der er andre muligheder ved brug af peroxid. Du kan lave en lynblanding af barberskum - det bliver endnu bedre for huden: Skummet blandes med 1: 1 peroxid og påføres på problemområdet i 20 minutter, vaskes derefter af og en nærende creme påføres huden.

Du kan tilføje ammoniak til blandingen - håret lyser hurtigere. Alkohol har brug for ½ tsk, peroxid - 40 g, og barberkrem for at gøre en homogen blanding. Denne sammensætning holdes på problemområdet i ca. 10 minutter, vaskes derefter og smøres med nærende hudfløde.

En anden måde er at bruge hjemmelavet perhydrol salve. Perhydrol er navnet på en vandig 30% hydrogenperoxidopløsning - den behøver kun 2 g og en anden vaselin - 8 g, lanolin - 12 g, ammoniak - kun en dråbe og lidt shampoo. Ingredienserne blandes, piskes til en ensartet konsistens - blandingen bør ikke flyde - og påføres området med hår. Når blandingen er helt tør, vaskes den af ​​med varmt vand.

Lysere hår med hydrogenperoxid på kroppen

Lightening kropshår vil også kræve opmærksomhed og tålmodighed: meget afhænger af hårets struktur - til tynde og svage hår er 4-8% opløsningskoncentration tilstrækkelig; for tyk og hård - 10-12%; For hår af mellemtykkelse bør koncentrationen af ​​opløsningen også være medium. En mere koncentreret løsning virker hurtigere, så der er også brug for opmærksomhed her.

Til 50 g af den fremstillede peroxidopløsning tilsættes 5 dråber ammoniak - ikke mere, ellers kan hårfarven blive rød - og straks lægge en opløsning på hårene. For at forberede opløsningen er det nødvendigt at bruge en glas- eller keramikbeholder, men i intet tilfælde en metallisk - i den kemiske reaktion vil det ske øjeblikkeligt, og der vil ikke være noget punkt i at anvende blandingen på håret.

Det er nødvendigt at anvende opløsningen omhyggeligt for ikke at forbrænde dig selv - smør problemområdet med en tampon gennemblødt med en tampon, vent derefter lidt, og skyll straks efter at peroxidet er helt tørt. For at få et mærkbart resultat skal proceduren udføres to gange om dagen, indtil håret er lyst.

Meget mørkt, næsten sort, og også rødt hår er sværere at lyse end hår i andre nuancer. Efter hver procedure, hvis alt er gjort korrekt, lyser håret med 3 toner, så du skal lette dem flere gange med en pause i en uge eller to - hvis huden er følsom. For at kunne misfarve mørkt hår af normal tykkelse kan vi anbefale følgende blanding: perhydrol - 40 g, ammoniumbicarbonat - 1 tsk. (dette stof anvendes til bagning, konfekture, farmakologi osv.), flydende sæbe - 20 g, vand - 30 g

Du kan bruge en opløsning af hydrogenperoxid 6% og ammoniak: ingredienserne blandes i 1 tsk og 3 gange om dagen smører problemområder. Denne blanding kan også bruges til at lette håret på ansigtet: det skal forsigtigt påføres håret, men ikke gnides ind i huden. Når blandingen tørrer fuldstændigt, vaskes den ud med vand med tilsætning af citronsaft, og baby creme påføres huden for at forhindre irritation.

Det er muligt at lette kropshår med en opløsning fremstillet med hydroperit tabletter - mange kvinder siger, at denne metode er endnu hurtigere. Hydroperit er en antiseptisk, en kompleks forbindelse af urinstof med hydrogenperoxid; Du kan købe det på ethvert apotek - dets vandige opløsning bruges til at skylle halsen, munden osv. En tablet af hydroperit opløses i 1 tsk. vand, tilsæt et hætteglas med ammoniak, en nip af soda og shampoo - 1-2 dråber, alle blandede, og en blanding af problemområder påføres med en vatpind. Det er ikke nødvendigt at vaske huden før påføring af produktet - dette kan reducere sandsynligheden for irritation.

Lysere hår med hydrogenperoxid på hænderne

Mørk hår på hænderne er også et problem for mange kvinder, og det er næppe værd at fjerne dem med mekaniske metoder: efter at de vokser tilbage og bliver endnu hårdere og mørkere.

Sammensætningen fremstilles i stort set samme: det er nødvendigt at fortynde peroxidet med varmt vand 1: 1 i et glasbæger og derefter 50 ml af den resulterende opløsning blandes i en anden skål - fortrinsvis porcelæn - med ammoniak (2 hætteglas) og 1 tsk sodavand. Først skal du kontrollere blandingen: Påfør en lille dråbe af blandingen på armens bøjning og vent ca. 10 minutter. Hvis alt er normalt, gør huden ikke kløe og rødder ikke, du kan lette håret, men prøv at ikke gnide det i huden. Hvis hårene vokser i områder, hvor huden er øm, er det nødvendigt at forsmøre huden med en fedtet creme. Hold blandingen på hårene i ca. en time, og vask derefter af med varmt vand; en let forbrænding eller stikning er normalt, men hvis disse fornemmelser stiger, skal blandingen straks vaskes af, og man må søge andre måder at lette håret på. Efter proceduren kan huden på de steder, der behandles med opløsningen, lyse, men efter nogle dage vil den normale farve komme tilbage til den.

Lynhår med hydrogenperoxid på benene

Ligning håret på en kvindes ben bliver ofte husket om foråret, på tærsklen til en varm sommer: Før du lægger på lyse kjoler og sandaler, vil du gøre huden på dine ben glatte og smukke. I princippet er det let at lette håret på benene, og huden på dem er ikke så ømt som på andre dele af kroppen. Du kan også tage hydroperit tabletter: en af ​​dem skal fyldes med vand (1 spsk), vent til det er opløst, tilsæt et lille stykke neutral sæbe og slå blandingen med en pind pakket i en bandage. Derefter tilsættes ammoniak - 1 spsk. 10% opløsning og bland. Du får en skummende sammensætning, som du skal sætte på dine fødder, holde i 15 minutter, skyll med koldt vand og påfør en fugtighedscreme på huden.

Der er en anden opskrift, hvormed du kan lave en creme, der blødgør uønsket hår - det bruger Fuller jord eller ler - et naturligt stof med magnesiumaluminiumsilicat, som har blegningsegenskaber. Tidligere blev Fuller's ler brugt til fremstilling af klud, til rensning af uld, i dag bruges den i forskellige industriområder - for eksempel lette fedtstoffer og olier. 2 tsk. ler blandet med 1 tsk. 20% hydrogenperoxid, tilsæt 6 dråber ammoniak, bland og sæt blandingen på problemområdet. Hold i 10 minutter og skyll grundigt med varmt vand.

Forfatteren: Gataulina Galina
Artiklen er beskyttet af ophavsret og beslægtede rettigheder. Ved brug og genoptryk af materialet er et aktivt link til kvinders hjemmeside www.inmoment.ru obligatorisk.

Tilbage til toppen af ​​kropsplejen
Tilbage til toppen af ​​Skønhed og sundhed

Hårdt mørkt hår på hænderne er et almindeligt problem, som pigerne står over for, især brunetter. Brugen af ​​barbermaskiner og andre mekaniske midler forårsager kun accelerationen af ​​hårvæksten. Derfor kan den bedste mulighed i en sådan situation være deres misfarvning.

Lynhår med hydrogenperoxid

Et meget almindeligt middel, der hjælper mange piger, der undrer sig over at lette håret på deres hænder er almindeligt hydrogenperoxid.

Du skal bruge koncentreret 30% hydrogenperoxid, fortyndet med vand i lige store mængder, en halv teskefulde sodavand, to ampuller ammoniak.

Det er nødvendigt at tage højde for, at hydrogenperoxid er et meget stærkt oxidationsmiddel, for at undgå ubehagelige konsekvenser bør huden testes for fravær af allergier. For at gøre dette, slip et par dråber af den tilberedte blanding på den indvendige armbøjning og vent i 15 minutter. Hvis der ikke er rødme, kløe eller en brændende fornemmelse i dette område af huden, kan du sikkert bruge dette oxidationsmiddel til at lette håret.

Så fordel hårene på dine hænder med en bomuldsstuds, der tidligere er fugtet med en opløsning uden at gnide den i huden og lade den stå i omkring en time. Vær meget forsigtig, fordi hvis du overdriver løsningen, kan du blive brændt.

Før du begynder at blegne håret på hænderne, prøv ikke at vådte dem i to dage - det vil gøre det naturlige lag af fedt muligt at beskytte huden mod skade.

En mildere udgave af, hvordan man lette mørkt hår på hænderne med hydrogenperoxid, indebærer brugen af ​​dette værktøj med sæbe. Rist en bar af babysæbe på et rivejern og smel det i en gryde, og hæld det forsigtigt i en ikke-metallisk skål. Hæld tre teskefulde af 30% hydrogenperoxid i en varm blanding i en tynd strøm, rør godt og læg varm blanding på dine hænder. Med regelmæssig brug har dette værktøj en vidunderlig effekt. Hår bliver meget lettere efter den første procedure, måske endda et lille tab af det.

Ikke mindre relevant metode til at blegge hår er muligheden for at bruge hydroperit. Spred 10 tabletter hydroperit i en porcelæn eller glasbeholder, hæld i en spiseskefuld varmt vand, en teskefuld shampoo og to ampuller ammoniak, og bland. Påfør blandingen med en bomuldsstykke på håret og lad den gå i en time.

Hårfarvningsmaskiner

Du kan også blegge mørkt hår på dine hænder med en creme med fyldigere jord eller ler - et stof indeholdende magnesiumaluminiumsilicat, der har hvidtningsegenskaber. Tidligere var denne ler brugt til at rense uld i fremstillingen af ​​klud. I dag anvendes dette stof i forskellige brancher - det hjælper for eksempel med at lette olier og fedtstoffer. For at forberede masken blandes to teskefulde ler med 1 tsk 20% hydrogenperoxid, tilsættes 6 dråber ammoniak, blandes og fordeles blandingen i mørke hår, der skal afklares. Masken skal efterlades i hænder i 10 minutter, så skylles grundigt med varmt vand og sæbe.

Nogle piger bruger med succes følgende maske: 1 spiseskefuld 3% hydrogenperoxid fortyndes med en lige så høj mængde hvid tandpasta. Masken påføres hårene, efterlades i 15 minutter og vaskes derefter af med vand.

Særlig salve til blegning af hår

Apoteket kan forberede en særlig salve med følgende komponenter til ordre: vandfri lanolin, perhydrol, antifebrin, vaselin.

På grund af den konstante og langsigtede behandling bliver hårene misfarvede, bliver mere sprøde, tynde og ømme, måske endda deres tab.

Du kan også lette håret på dine hænder ved hjælp af specielle cremer, der bruges til at blegge håret på hovedet. I dette tilfælde skal du være opmærksom på, at der ikke bør være en tyndeffekt i den.

Lightening med eddike og citronsaft

I hvert køkken har en kvinde eddike. Det viser sig, at æblecidereddike kan lette håret på kroppen. For at gøre dette blandes det med citronsaft i proportioner på 1: 2 og gælder for hårene. Det skal bemærkes, at når man bruger denne metode, falder huden.

Du kan også lette hårene på hænderne med kun en citron. For at gøre dette, flere gange om dagen for at smøre dem med frisk citronsaft. Og hvis det efterfølgende også solbade, vises effekten endnu hurtigere.

Hvad skal man gøre med allergier?

Interesseret i hvordan man fjerner håndhår, når du er overfølsom eller har allergiske reaktioner? I dette tilfælde kommer kamilleblomster til undsætning. Brugen af ​​dette værktøj forårsager ikke hudirritation i modsætning til anvendelsen af ​​hydroperit eller peroxid.

For at forberede dette middel er det nødvendigt at tage en halv pakke tørret kamille, hæld blomster med et glas kogende vand og varm det i fem minutter i en mikrobølgeovn eller i et vandbad. Lad være med at insistere i en halv time, så læg en varm vassel på hårene i hænderne, luk med plastfolie på toppen og luk med et håndklæde. Fjern kompressen efter 2 timer og vask dine hænder godt.

Brændende brunetter sikrer, at mørkt hår på hænder kan gøres lettere af piger med følsom hud på følgende måde: Det er nok til at øge kamillevirkningen ved at tilsætte 1: 1 citronmasse og vin eller æblecidereddike. Som følge af den konstante brug af denne metode lyser håret med tiden, og skønheden og ømheden af ​​huden opretholdes.

Tips og tricks

Beholderen, hvor du skal forberede en løsning til lynhår, skal være glas eller porcelæn, men ikke metal.

Efter de ovenfor beskrevne procedurer skal du helt sikkert vaske de behandlede områder med sæbe og vand og derefter dække dem med en fed, nærende creme, bedst af alt - for børn, beroligende. Du kan også bruge mælk eller emulsion til at fjerne makeup.

Det anbefales at begynde at lette håret på hænderne om vinteren, før solbadning, fordi huden som følge af denne behandling også svinder lidt.

Har tålmodighed, fordi hver af de ovennævnte procedurer indebærer flere gentagelser, langvarig og regelmæssig brug - kun i dette tilfælde vil resultatet være i stand til at behage dig.

Mange piger vil gerne lette håret på deres hænder, så de ikke er så mærkbare. Det anbefales ikke at bruge almindelig maling, men nogle midler kan sikkert bruges til lynnedslag uden risiko for allergi. Læs hvordan du misfarver hår på hænder med citron, hydrogenperoxid eller kamille, læs videre.

Peroxidbelysning

Det er muligt at misfarve mørkt hår med hydrogenperoxid, det er et ret effektivt middel i denne henseende. Vi vil give en standardperoxidopskrift til afklaring. Hydrogenperoxid har oxiderende egenskaber, så før du lyser håret, skal du lave en test på albuens skæl.

At klarlægge behovet:

 • hydrogenperoxid 30% - 30 ml;
 • vand 30 ml;
 • ammoniakopløsning 10 ml;
 • sodavand ½ tsk

Forbered først en opløsning med peroxid og vand, og tilsæt derefter ammoniak og sodavand. Med en bomuldspindel eller -skive fugtes huden på dine hænder liberalt og efterlades i arbejde i en time, så skylles med vand. Bemærk, at en let brændende fornemmelse er helt acceptabel, så tag ikke panik om dette. Hydrogenperoxid, der anvendes i 2-4 uger, hjælper med at synliggøre håret på hænderne.

Til fremstilling af en blegemiddel med peroxid kan du kun bruge en porcelæn eller glasskål, og metalskåle kan blive oxideret.

En anden opskrift på hydrogenperoxid er enklere, du skal:

 • klem en teskefuld tandpasta ind i en skål;
 • tilføj 1 tabel. l. hydrogenperoxid;
 • Rør og ansøg om en time.

gidroperit

Hydrogenperoxid med urinstof i en fast tilstand af aggregering hedder en hydroperiode og er tilgængelig i form af tabletter. Dette værktøj kan også bruges til at misfarve mørkt hår på hænderne. Her er proceduren:

 • 5 tabletter af hydroperit; knust
 • Tilsæt 2 tsk. varmt vand
 • blandes med indholdet af en ampul ammoniak;
 • Tilsæt lidt shampoo, ca. ½ tsk.

Denne blanding påføres i en time, og til fremstilling heraf anvendes kun porcelæn eller glasvarer.

Citronbrug

Blegning af hår på hænderne kan udføres med citron. Det vil tage mere tid og tålmodighed at gøre dette, men det er et naturligt og sikkert middel. For at misfarve hår med citron presser du saften af ​​en citron i en skål og børster huden på dine hænder med en børste eller bomuld. Lad det være i mindst en time, og hvis det er sommer og solrigt vejr udenfor, så lad det stå i 20-30 minutter i den åbne sol for at forbedre afklaringen med citron. Denne procedure kan udføres dagligt, så længe du ikke har allergi til citrusfrugter.

Citronbelysning kan gøres ved at blande citronsaft med 9% bordseddike i et 1: 1-forhold og anvende det på samme måde. Kun denne mulighed indebærer ikke et ophold i den åbne sol.

Lette håret på hænderne med citron er velegnet til dem, der er meget følsomme for peroxid eller foretrækker helt naturlige metoder til hud- og hårpleje.

Lyn med kamille og salver

Kamille kan også misfarve vegetationen på hænderne, men dette værktøj anbefales ikke til meget mørkt hår, da effekten måske ikke er. Men for lys nuancer af kamille er ret egnet som en lysende. Meget mørkt hår er bedre at forsøge at lette det med peroxid eller citron.

For at blegge kamillehældningen, hæld 2 håndfulde blomster med 100 ml varmt vand, efter 30 minutter sætte denne vassel på huden og dække den med en plastfolie i 2 timer. Styrkehandlinger kan tilføjes til det resulterende værktøj 1-tabel. l. æblecider eddike eller citronsaft. Vær forberedt på at lette håret ikke bliver første gang, men efter 5-6 applikationer.

Hvis der er en sådan mulighed, kan apotekere bestille en særlig salve til at lette håret på deres hænder. Dens sammensætning omfatter kun 4 ingredienser:

 • Vaselin 10 g;
 • vandfrit lanolin 5 g;
 • perhydrol 3 g;
 • antifebrin 0,2 g

Ved konstant anvendelse af en sådan salve over tid kan du ikke kun lette hårene, men også helt slippe af med dem eller i det mindste bløde dem. I apoteker og kosmetiske butikker kan du købe specielle cremer til blegning, men de er ikke billige og finde dem vanskeligere. Valgmuligheder for at misfarve håret på dine hænder, meget, vælg noget og tilføj kommentarer om, hvorvidt du har lyst til at gøre det.

kocakpaca.ru

hårklipp, hårklipp, hårpleje

Hvordan misfarve hår på hydrogenperoxid

Sådan lyser håret på hænderne på hydrogenperoxid

Et almindeligt problem, der hovedsageligt skyldes brunetter, er mørkt hår på deres hænder. Brugen af ​​barbermaskiner og andre mekaniske midler til at fjerne dem fører til det faktum, at håret begynder at ikke kun vokse hurtigere, men også blive mere stift. Den bedste mulighed i en sådan situation kan kaldes deres afklaring med hydrogenperoxid.

Du skal bruge

 1. - hydrogenperoxid;
 2. - ammoniak;
 3. - natriumbicarbonatpulver;
 4. - glas;
 5. - fed creme.

instruktion

 • Køb en apotekflaske med en 30 procent opløsning af hydrogenperoxid og en pakning med ampuller af flydende ammoniak (ammoniakopløsning). Hvis der ikke er sodavand i huset, så køb det på apoteket (kaldet natriumbicarbonatpulver).
 • Før du begynder at lette håret på dine hænder med hydrogenperoxid, skal du læse advarselsetiketterne på flasken med dette værktøj. Undersøg dem grundigt og vær forberedt på, at dette stof er en meget stærk oxidant og kan skade huden.
 • I en glas eller porcelænskål (helst i et højt glas) fortyndes den koncentrerede hydrogenperoxidopløsning med varmt vand. For at gøre dette blandes væsker i lige store mængder. Brug ikke en koncentreret opløsning, du kan blive brændt!
 • I en anden beholder (i dette tilfælde er en porcelænskål mere egnet), bland 50 ml af den fremstillede hydrogenperoxidopløsning med indholdet af to ampuller ammoniak. Til blandingen tilsættes en teskefuld natriumbicarbonatpulver.
 • Skynd ikke at straks anvende det resulterende reagens på hele overfladen af ​​hændernes hud. Kontroller først for en allergisk reaktion. For at gøre dette skal du sætte en dråbe af blandingen med et let tryk på en porcelænskejl og vente i 10-15 minutter. For at lette håret startes kun i fravær af rødme og alvorlig kløe i huden.
 • Den samme ske fedt håret på hænderne på blandingen. Husk, at gnidning af reagenset i huden ikke er det værd, og for at undgå særligt ømme områder skal du anvende en rig creme på dem.
 • Vent til resultatet i ca. en time. Vær forberedt på en let prikkende eller brændende fornemmelse, men hvis den intensiverer og bliver uacceptabel, vaskes blandingen straks af dine hænder uden at vente på, at tiden går ud.
 • Efter en time vaskes den påførte blanding med hænder med varmt vand, så der bliver mindre ubehag og huden bliver ikke rød.
 • Sørg for at anvende på de behandlede områder af cremen, det bedste til børn.
 • Vær forberedt på, at huden på hænderne i et par dage vil være noget lettere på de steder, hvor håret blev tændt.

Hvordan misfarve håret i hænderne derhjemme uden sundhedsskader

Mørk vækst på hænderne føjer absolut ikke femininitet til det feminine køn. Forresten, på mænds hænder, øger håret også ikke særlig attraktivt. Epilering på denne del af kroppen er på en eller anden måde ikke accepteret, så der er ikke noget tilbage, men at misfarve håret i hænderne derhjemme.

Fordele og ulemper ved en sådan procedure

1) Du kan selvfølgelig barbere hår eller epilation, men det skal huskes, at hver procedure ikke slipper håret for evigt. Hertil kommer, at hver gang det voksende hår bliver hårdere på grund af en ændring i deres struktur, så skal de fjernes oftere. Lightening, tværtimod, hver gang mere og mere tyndere hår svækker og bremser deres vækst.

2) Brugte værktøjer som købt eller selvfremstillet med hydrogenperoxid beskytter ikke kun håret, men også aggressivt påvirker huden.

3) Lette forbindelser med brug af naturlige ingredienser er mere sparsomme for huden, men deres handling er strakt i tiden. For at opnå det ønskede resultat skal du udføre flere procedurer.

Sørg for at kontrollere værktøjet til allergen

Sørg for at teste for en allergisk reaktion, før du anvender lysemidlet. I hårets hænder vokser ikke så ofte, så sammensætningen under alle omstændigheder kommer på huden, og hvis du er allergisk overfor en af ​​komponenterne, kan det føre til irritation. Til testen skal du lægge et lille fortyndet produkt på underarmens bagside og lade det gå i et par minutter.

Hvis reaktionen ikke er, så kan du bruge.

Opskrifter Forbindelser til blegning

1) Afklaring ved brug af en særlig affarve er lavet i henhold til vedlagte instruktioner.

Brug ikke hårfarve til disse tilfælde, der er et andet forhold mellem kemiske komponenter.

2) God effekt giver pastaen på basis af flydende sæbe. Til tilberedning blandes vand med en hydroperiode (emballage til 1,5 spsk vand), og ammoniak tilsættes (2 ampuller).

Denne blanding blandes med sæbe eller shampoo. Dette er et ret mildt middel, men efter påføring er det bedre at smøre huden med en fugtighedscreme.

3) Hydrogenperoxid er et meget kraftfuldt værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at lette håret på dine hænder. Som regel kræves der kun en procedure. Den mest almindelige måde at lave en opløsning af peroxid og vand med tilsætning af ammoniak. Opløsningen påføres problemområdet i 1 time og vaskes derefter af med vand.

Eller lav en pasta af kosmetisk ler, hydrogenperoxid og ammoniak.

Varigheden af ​​denne pasta er meget mindre, ikke mere end 10 minutter.

Efter anvendelse af et produkt, der indeholder peroxid, er det nødvendigt at anvende en nærende creme på huden.

4) Folkemedicin baseret på brugen af ​​naturlige ingredienser er velegnede til ikke meget mørkt hår. Den nemmeste måde at jævnligt tørre dine hænder med citron på.

Det er rigtigt værd at huske, at huden også bliver misfarvet, så denne mulighed er ikke egnet til sommeren.

5) Kamille har også en god lette effekt, men ligesom alle folkemekanismer tager det tid at få resultatet. Derfor skal du tørre dine hænder med afkogning af kamille i mindst to uger.

6) En af de mest behagelige og mindre farlige måder at lette hår på dine hænder er at solbade hver dag. Det er klart, at denne metode kun kan anvendes om sommeren.

Her er nogle flere måder at lette håret på dine hænder, se dem på video.

Sådan lyser du dit hår med hydrogenperoxid - enkle tips til din skønhed

Kropshår kan forårsage stor ulejlighed og besvær, især når det kommer til kvinder. Mange damer er klar til at give en formue at glemme dette problem for evigt. Men der er omkostningseffektive måder at, hvis du ikke glemmer for evigt om håret, så i det mindste midlertidigt gøre det usynligt.

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man lettere hår med 3% hydrogenperoxid derhjemme. Prisen på peroxid er minimal, og derfor vil dit budget slet ikke lide. Og den nødvendige tid er ikke så meget.

Peroxid vil lette håret overalt på kroppen.

Vi bruger metoden afhængigt af kroppens del.

Lad os se nærmere på, hvordan lynnedslag udføres afhængigt af en bestemt del af kroppen, fordi der i hvert tilfælde er specifikke opskrifter til forberedelse af sammensætningen.

Gem ansigt fra hår

I dette tilfælde taler vi om mørk vegetation:

Gør det uklart er ganske simpelt - her er de detaljerede instruktioner:

 • tag en vatpind;
 • våd det i en opløsning af peroxid 3%;
 • gnid hovedbunden i fem minutter;
 • Dette skal ske i flere dage, indtil ansigtshår bliver lysere.

Foto lynhår over læben

Der er en anden stor metode, der involverer at lave en blanding på basis af barberskum:

 • bland skum og peroxid i andele af en til en;
 • påsæt sammensætningen på et specifikt område i 20 minutter;
 • skyl med varmt vand
 • anvende nærende creme i samme område.

Gemme legemet - lightening muligheder

Bemærk at effektiviteten af ​​proceduren afhænger af, hvor korrekt du har hentet procentdelen af ​​hydrogenperoxidopløsning.

Vær opmærksom. Det er ikke så enkelt - opløsningens koncentration afhænger af hårets type.
Hvis håret er tyndt, svagt, så kan 4-8% sammensætning anvendes, og hvis det er tykt og hårdt, bør kun 10-12% anvendes.
Husk, at en mere koncentreret løsning har en hurtigere og mere effektiv effekt.

Foto hydrogenperoxid

Så for at besejre vegetationen på kroppen, skal du forberede følgende sammensætning:

 • 50 gram peroxid af den ønskede procentdel
 • fem dråber ammoniak;
 • Bland det hele i en glas eller keramisk skål - ved hjælp af en metalskål er det sandsynligvis en kemisk reaktion, som fuldstændig neutraliserer alle sammensætningen.

Vær opmærksom. Du skal bruge nøjagtigt fem dråber ammoniak - hvis du fejlberegner på en stor måde, bliver din vegetation en ubehagelig rødlig farvetone.

Pas på med sammensætningen og anvend den så forsigtigt som muligt, ellers kan du brænde huden:

 • Smør problemområdet med en vatpind i flere minutter;
 • stop proceduren og vent et par minutter
 • Så snart peroxidet tørrer, vask det straks af med varmt vand.

Forløbet af denne procedure er to gange om dagen, indtil det ønskede resultat er opnået, men hvis huden er følsom, skal du tage en pause i nogle uger efter flere dage med at bruge produktet. Generelt giver metoden dig mulighed for at lette håret mindst tre toner.

Vær opmærksom. Hvad er sværest at lette sort og rødt hår, men vegetationen i andre nuancer giver sig ret hurtigt.

For mørkt hår er følgende sammensætning perfekt:

 • 6 procent hydrogenperoxid;
 • ammoniak;
 • bland en teskefuld af hver ingrediens;
 • Smør de ønskede områder af kroppen tre gange om dagen.

Vær opmærksom. Denne sammensætning kan anvendes på ansigtet, men ikke at gnide ind i huden, men kun for at suge håret med det.
Når sammensætningen er tør, vask den af ​​med varmt vand med et par dråber citronsaft og behandl derefter huden med baby creme, hvilket vil hjælpe med at undgå mulig irritation.

Der er en anden metode, der giver dig mulighed for at gøre vegetationen på din krop ubekendelig. For at gøre dette skal du have hydroperitol - prisen er lav, og den sælges i et apotek.

Hydroperit - Peroxidderivat

Essensen af ​​fremstillingen af ​​præparatet involverer følgende trin:

 • tag en tablet hydroperit til lysere hår;
 • opløs det i en teskefuld vand
 • Tilsæt ampul af ammoniak;
 • en nip almindelig sodavand;
 • et par dråber af din sædvanlige shampoo, men helst neutral;
 • alle komponenter blandes godt
 • fugt en bomuldspinne i opløsning og smør alle problemområder med det.

Rådet. For at mindske risikoen for hudirritation anbefales det ikke at vaske kroppen før påføring af produktet.

Vi slippe af med vegetationens hænder

Den mørke, intense vegetation på hænderne er et alvorligt problem for mange repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden. Den største fare i kampen mod det er, at med ekstrem fjernelse af hårene begynder man at vokse mere intensivt og blive endnu mørkere og mere stiv.

Produktet skal påføres håret, men ikke gnides ind i huden.

Derfor er det bedre at bruge følgende metode, hvordan man lettere håret med hydrogenperoxid, hvilket indebærer brugen af:

 • peroxid, som fortyndes i lige høj grad med varmt vand;
 • Brug glasvarer eller glas til dette;
 • 50 milligram af den resulterende opløsning skal blandes med to ampuller ammoniak og en teskefuld almindelig sodavand;
 • Du skal blande i en anden skål - en porcelænskål eller kop vil være en ideel mulighed.

Blanding af peroxid anbefales i en glasbeholder.

Rådet. Før du begynder at anvende sammensætningen, skal du først tjekke den - brug en lille blanding på armens bøjning nær albuen og følg hudreaktionen i ca. ti minutter.
Hvis der ikke er tegn på rødme, irritation eller kløe, kan du sikkert bruge værktøjet og under ingen omstændigheder gnide det i huden.

Først skal du bruge lidt penge på armbøjningen eller på bagsiden af ​​hånden - dette vil sikre dig, at der ikke er allergi.

Blandingen skal være til stede i ca. en time, og vask derefter den af ​​med varmt vand. Overvej at en let brændende fornemmelse efter anvendelsen af ​​produktet er normen! Men hvis disse symptomer øges, skal du overlade denne metode.

Rådet. Hvis du har brug for at lette håret på de sarte områder af hånden, skal du smøre dem med en fedtet creme inden du påfører sammensætningen.

Forresten, hvis huden på anvendelsesstedet for blandingen også lyser, skal du ikke bekymre dig - det er en gyldig reaktion, efter nogle dage vil den få sin sædvanlige skygge.

Rydde fødder

Håret på benene på en kvinde er sjældent lysere - i dag bruger de andre kardinal, effektive metoder til at gøre deres udseende mere attraktivt.

Denne metode kan bruges af mænd, hvis vegetation på deres ben er virkelig for frodig og sort, og derfor ser de ikke ud til at være meget attraktive.

Attraktive ben uden depilation

Metoden nedenfor er ikke kompliceret.

For ham har du brug for:

 • tage en tablet af hydroperit;
 • opløses i en spiseskefuld vand
 • Tilsæt et lille stykke neutral sæbe;
 • slå blandingen med en træpind, hvis spids er pakket med et bandage eller gasbind;
 • tilsæt en spiseskefuld på 10 procent ammoniak;
 • rør igen.

Påfør blandingen på dine fødder og lad den være i femten minutter, vask derefter dine fødder med køligt vand og smør dem med en mild fugtighedscreme.

I slutningen

Var du overbevist om, at en sådan god metode til at lynne hår på alle dele af kroppen faktisk kan gøres hjemme alene? Bare hold dig til vores anbefalinger, og alt vil fungere for dig!

Videoen i denne artikel vil give dig en masse nye, interessante oplysninger om dette emne.

Hvordan lette eller fjerne hår på dine hænder? Tips og råd.

Smuk, blød og glat hud i hænderne - drømmen om enhver kvinde. Men naturen dikterer sine egne regler og belønner ofte kvinder med hår på deres hænder, det kan enten være en lys ned og synlige tykke hår, der bringer ubehag. Tidligere var det aldrig sket for kvinder at håret på deres hænder skulle fjernes. Tværtimod blev det antaget, at hvis en pige har langt hår på sine arme, så vil hun gifte sig med succes, vil leve i velstand og kærlighed. Men i øjeblikket tror ingen på sådanne ordsprog, men tværtimod lider langt og tykt hår på deres hænder og bruger alle mulige måder at slippe af med. Moderne kosmetologi giver nok metoder til fjernelse af uønsket kropshår, men ud over at gå til en skønhedssalon er der flere måder at hjælpe med at fjerne eller lette håret på dine hænder derhjemme. At fjerne eller fjerne hår på hænderne er et svært og meget individuelt problem. Hvis hænderne på en lille lys-farvet ned, så ikke det værd at fjerne, men i tilfælde, hvor i hænderne på sort hår og lange, er det nødvendigt, at - det taget, eller rammer sommer i kvindeligt selskab, vil fange selve synspunkter deres venner.

Moderne modedesigner er sikre på, at det er nødvendigt at fjerne hår på hænder såvel som på andre dele af kroppen. Glat og delikat håndhud ser bedre ud og er meget mere behagelig at røre ved. Men det er ikke altid nødvendigt at følge denne tilstand. Når håret på armene er blødt i struktur, kort og let, så er det ikke værd at fjerne dem. En anden ting, når de er mørke, tykke og lange - så er du nødt til at tænke over deres fjernelse og forsøge at udføre simple procedurer for at fjerne eller lysere hår derhjemme eller besøge en skønhedssalon, hvor eksperter i løbet af kort tid vil spare dig mod uønsket behåring.

Håndhår: Fjern eller fjern ikke?

Hvordan lette håret på hænderne?

Der er flere måder at lette håret på hænder derhjemme, de er alle tidstestede og er populære hos mange kvinder.

Sådan lyser håret på hænder og krop

Metode 1: Hårfarvning på hænderne kan udføres ved hjælp af hydrogenperoxid. Til proceduren skal du bruge 2 flasker med 30% hydrogenperoxid, 1 flaske ammoniak og 0,5 tsk bagepulver og 50 mils. vand. I en lille beholder skal du blande disse værktøjer og blande godt. Tag en bomuldsstynge, fugt den i den tilberedte opløsning og påfør hårene på hænderne, men gnid det ikke i huden. Der kan være en let brændende fornemmelse, men det er ikke farligt. Lad denne blanding stå i hænderne i 40 minutter, skyll derefter med rindende vand og anbring en nærende creme. Det er meget vigtigt at overholde den anbefalede tid, ellers kan du blive brændt.

VIGTIGT: Hydrogenperoxid er et stærkt oxidationsmiddel, der kan forårsage allergier, så test huden for følsomhed inden brug af produktet. Påfør en lille smule af blandingen på huden, og vent 20 minutter. Hvis der ikke er rødme, kløe eller andre tegn på allergi, så kan du udføre proceduren for at lette håret på dine hænder.

Metode 2: Mange kvinder forbereder en anden blanding med peroxid. Det tager 1 ss. l. tandpasta (uden farvestof), 1 spsk. l. hydrogenperoxid 3%, 1 spsk. skefuld creme fraiche, bland godt og påfør hårene. Hold i 20 minutter, vask af under rindende vand.

Hånd hårfjerning ved hjælp af hjemme metoder: før og efter

Metode 3: Lys håret ved hjælp af hydroperit. I en lille beholder skal du male 10 tabletter af hydroperit til pulver, tilsæt 2 ampuller ammoniak, 1 spsk. varmt vand og 1 tsk. shampoo. Bland godt, indtil der er dannet en homogen opslæmning og påfør hårene og ikke gnide den i huden. Forlad i 40 - 60 minutter.

Metode 4: For kvinder med følsom og delikat hud er apotekskamomilet velegnet til lynhår. Det vil tage 1 pak tørrede kamille blomster, 1 kop kogende vand. Gør et stærkt afkog. Bland godt, indtil der er dannet en homogen opslæmning og på hårlinjen. Topdæksel med plastikpose og lad i 2 timer. Vask derefter af. Denne procedure kan udføres flere gange. For en mere stabil og hurtig effekt kan du tilføje 1 tsk æblecidereddike og citronsaft og 1 spsk til kamilleblandingen.

Lysere håret med kamille

Hvis du har følsom hud, så før der udføres nogen nødvendig afklaring om proceduren af ​​hår på dine hænder til at teste for følsomhed eller brug kamille, som ikke blot vil lysne dit hår, men også gøre huden blød og glat.

Ud over at lynhår på hænderne foretrækker mange kvinder helt at fjerne dem. Overvej nogle få måder at fjerne hår på hænderne, som er populære blandt kvinder.

Sådan fjerner du hår på hænder?

Metode 1: Barbering er den mest populære måde at fjerne hår på, men specialister inden for kosmetologi anbefaler det ikke, da det har flere ulemper end fordele. Efter barbering vises nye hår på den anden eller tredje dag, de vokser meget hurtigere og tykkere i struktur. Som et resultat, skal du barbere hænderne dagligt.

Metode 2: En simpel og smertefri metode til at fjerne uønsket hår med depilation creme. Men effektiviteten er ikke høj, kun et par dage, og håret bliver ratificeret igen. Undtagelser er tilfælde, hvor håret med konstant brug holder op med at vokse overhovedet, det er for sjældent.

Det er ikke ualmindeligt for allergiske reaktioner på epilationskremer, der observeres; derfor bør en følsomhedsprøve udføres inden indledningen af ​​proceduren.

Metode 3: Sukker eller voks hårfjerning er en god metode til fjernelse af håret, men ret smertefuldt, så hvis en kvinde er for følsom overfor smerte, er det bedre at nægte en sådan procedure. For at udføre sådanne procedurer skal håret på dine hænder vokse med 3-4 cm, hvilket betyder at du i nogen tid skal skjule dine hænder under lange ærmer. Effektiviteten af ​​procedurerne varierer fra 2 uger til 1 måned.

Sådan fjerner du hår på hænder?

Metode 4: Et godt resultat kan opnås efter påføring af epilatoren, som fjerner hår med hårsække. Denne metode hjælper med at fjerne uønsket hår i 1 måned. Hvis du bruger epilatoren med forskellige funktioner til afkøling eller massage, vil proceduren ikke være så smertefuld. Hvis epilatoren uden yderligere funktioner, så kan denne procedure blive en reel tortur.

Metode 5: Laser hårfjerning er den mest effektive og moderne metode til hårfjerning, som udføres i skønhedssaloner og kosmetiske klinikker og giver dig mulighed for at slippe af med uønsket kropshår i lang tid. Denne procedure er ret effektiv, men dyr.

Laser hårfjerning i Deltaklinik! Synchro PLAY (DEKA, Italien)

Tips og tricks til fjernelse eller belysning af håndhår

Efter hårfjerningsproceduren skal du vaske huden med vand og anvende en nærende creme, der lindrer betændelse, gør huden blød og øm.

Brightening hår er bedre at gøre om vinteren.

Før enhver procedure derhjemme, udfør en følsomhedstest. I tilfælde, hvor proceduren udføres i en salon, spørg en specialist om de mulige konsekvenser efter fjernelse af uønsket hår.

Nogle metoder til afklaring eller fjernelse kræver re-conducting, så du skal være tålmodig, og hvis alle rådgivningstyper udføres korrekt, vil resultatet ikke holde dig venter og det endelige resultat vil helt sikkert behage dig.

Og hvem har ikke nok tålmodighed eller tid til at udføre forskellige procedurer, kan vente på sommeren. Hyppigt brud i solen og udsættelse for ultraviolette stråler vil gøre håret meget lettere, men i dette tilfælde tager det tid.

Hvis håret på arme og ben er misfarvet med hydrogenperoxid, så vil du barbere og skal du misfarve igen eller ej?

svar:

Lyuda Vysotskaya

Når håret vokser, vil de erhverve deres egen "native" farve.

Mandlig epilering af intime zoner: at være eller ikke at være

50 måder at anvende hydrogenperoxid på