Hvordan lette håret på ben og arme?

For ikke at blive forstyrret på grund af de mørke hår på kroppen, kan du ty til epilering. Men i processen, undtagen for mørke og hårde hår, er nedet fjernet. Det var han, der efterfølgende vokser op og bliver hård. For at gøre hårene mindre synlige, kan du erstatte epilation med lynnedslag. Hvordan lette håret på ben og arme derhjemme? Lad os finde ud af det.

Lette håret på benet og hænderne kemisk

Der er kemiske forbindelser, der vil hjælpe med at gøre uønsket vegetation på kroppen mere lys og næsten usynlig. Dette er:

 • Du kan bruge hydroperioden, som er tilgængelig i tabletter. For proceduren skal du først lave en løsning. Pille knust og fortyndet i en spiseskefuld vand. Derefter tilsættes en sked fuld af ti procent ammoniak. For at gøre blandingen lettere at lægge på huden, kan du ikke tilføje meget væskepap. Det resulterende skum påføres på huden og efterlades i kvart i en time. Efter dette er det nødvendigt at skylle det behandlede område grundigt med koldt vand. For at undgå tørhed gør det ikke ondt at påføre en fugtighedscreme.
 • Derudover vises der i dag en stor mængde penge på hylderne for at gøre håret på armene og benene lettere. De indeholder det aktive stof og klimaanlægget. Sådanne værktøjer er ret sikre, men det er ikke altid muligt at købe dem.
 • En anden præcisering er hydrogenperoxid. Der er absolut intet kompliceret her. Alt hvad der kræves er hydrogenperoxid og bomuldsuld. Det er nødvendigt at anvende produktet på huden med en bomuldsstuds i fem minutter. Derefter skylles de områder, der behandles med peroxid, grundigt.
 • Peroxid og varmt vand fortyndet i lige store dele. Derefter kombineres 50 ml af den resulterende opløsning med to ampuller af ammoniak. Der er også tilsat en teskefuld sodavand. Blandingen skal fremstilles i en glas- eller porcelænskål. Påfør på det behandlede område og lad i en time. Derefter skal du skylle grundigt med vand.
 • En god hjælper med at lette hårene på ben og arme bliver Fuller's ler. Det er nødvendigt at tage et par teskefulde og tilsæt en teskefuld tyve procent hydrogenperoxid til det plus seks dråber ammoniak. Bland grundigt og bland blandingen på huden. Efter 10 minutter skylles med vand.
 • Du kan ty til det sædvanlige hårfarve. Vælg en blond farve. Bland alle ingredienserne og læg den resulterende masse på dine fødder og hænder. Således lyser hårene straks til seks toner. Men før du udfører proceduren, bør du kontrollere huden for mulige allergier. Til dette skal en dråbe af forbindelsen påføres albuebøjningen og vente i ti minutter. Hvis den allergiske reaktion ikke manifesterer, så er alt i orden.

Lightening håret på hænder og fødder - populære opskrifter

Men foruden kemi er naturen selv i stand til helt at klare hårene på ben og arme. Der er måder, der har bevist sig i de fjerne år, da ingen selv vidste om kemi. Dette er:

 • For dem, der har tyndt hår og følsom hud, har man mulighed for at bruge et folkemidlet - kamille. Tør kamille brygges fast for at få en mørk infusion, og de tørrer huden af ​​hænder og fødder. Du kan endda holde det i et par minutter i denne løsning.
 • Bland fire skeer med kanel og en halv kop honning. Bland alt grundigt, og anvend den resulterende søde blanding til huden på dine hænder og fødder. Forlad i en time eller længere. Jo længere blandingen varer, desto bedre effekt. Vask af med vand.
 • Bland lige dele af citronsaft, æble cider eddike og kamille afkogning. Bland grundigt alle komponenter, gælder for problemområder. Effekten er fantastisk. Det vil ses umiddelbart.

Det vigtigste er at vælge en metode, der passer til dig.

Hydrogenperoxid og andre måder at lette hår på benene på

Hvordan lyser håret på benene for at gøre dem usynlige? Depileringsprocedurer er tidskrævende og er ikke egnede til ejere af følsom hud. Hårfjerning ved laser eller elektrisk strøm i skønhedssalonen, ikke alle har råd til. Den næppe skelnelige gyldne fluff på benene ser sød ud og sparer kvinden mod at fjerne overskydende hår.

Hydrogenperoxid

Det mest populære hårblegemiddel er hydrogenperoxid. Hun lette hurtigt selv tykt mørkt hår.

Forbindelsen indeholder aktivt oxygen. Efter anvendelse af hydrogenperoxid til håret indgår aktivt oxygen i en kemisk reaktion med melanin. Melanin er et hårfarvningspigment. På grund af oxidationsreaktionen ødelægges farvestofpigmentet, og hårstangen bliver meget lys.

Virkningen af ​​hydrogenperoxid på håret er ikke begrænset til deres misfarvning. Regelmæssig behandling af hårakslen med lægemidlet gør dem svage, tynde og sprøde. Nogle hår kan falde ud eller gå i stykker. Som følge heraf bliver hovedbunden mere sjælden, mild og næsten farveløs.

For at lette hårene hurtigere hjemme er det tilrådeligt ikke at bruge apotek hydrogenperoxid, som har en koncentration på 3%. Dette værktøj skal håndtere benene i lang tid for at opnå resultater. Hvis du tager et mere koncentreret stof, vil den ønskede effekt blive opnået meget hurtigere.

Til følsom hud er 5% hydrogenperoxid egnet. De, hvis hud let tolererer forskellige procedurer og medicin, kan lette deres hår med et mere potent middel med en koncentration på 10%.

Før du bruger hydrogenperoxid, skal du sørge for, at opløsningen ikke forårsager en allergisk reaktion. For at gøre dette skal du anvende lidt penge på huden på et uhyggeligt sted og evaluere reaktionen efter 10 minutter. Hvis huden ikke ser rødme, udslæt eller ubehag, kan værktøjet bruges.

Let forbrænding ved anvendelse af produkter med hydrogenperoxid er acceptabelt. Men hvis proceduren forårsager alvorlig forbrænding eller rødme i huden, skal sammensætningen straks vaskes af.

Ved fremstilling af produkter med hydrogenperoxid må du ikke bruge metalredskaber. Ellers vil de miste de nødvendige egenskaber.

Hvordan man anvender hydrogenperoxid:

 1. Hydrogenperoxidopløsning anvendes rigeligt på hårene. Hvert hår bør behandles separat med en bomuldspindel. Dækning med hydrogenperoxidhud anbefales ikke. Især hvis høj koncentration af hydrogenperoxid anvendes. Hydrogenperoxid er en aggressiv forbindelse. Det tørrer stærkt huden og kan forårsage forbrændinger.
 2. Hvis området med hår behandlet med hydrogenperoxid udsættes for sollys, vil blegningsprocessen accelerere. Efter 20-30 minutter skal fødderne vaskes med varmt vand. Fremgangsmåden kan gentages dagligt, hvis der ikke observeres negative reaktioner på huden.
 3. Hurtigere for at opnå det ønskede resultat ved hjælp af flydende ammoniak. 10 dråber af stoffet skal tilsættes til 50 ml hydrogenperoxid og påføres hårene. Efter 20-30 minutter skal huden rengøres under rindende varmt vand.
 4. Hvis huden er ufølsom, kan du gøre en applikation af hydrogenperoxid, ammoniak og mel. I 50 ml hydrogenperoxid tilsættes 10 dråber ammoniak og lidt mel for at gøre en tyk blanding. Det påføres huden i 15 minutter og vaskes derefter af med varmt vand. Det er uønsket at gentage ansøgningen mere end en gang hver tredje dag.
 5. Et effektivt middel kommer ud af ammoniak, hydrogenperoxid og shampoo. Det er nødvendigt at blande 25 ml shampoo og 25 ml hydrogenperoxid, og tilsæt derefter 5 dråber ammoniak til ingredienserne. Sammensætning bearbejder hudens ben og efter 15 minutter vasker den af ​​med varmt vand. Proceduren kan udføres 2 gange om ugen.
 6. Efter blanding af 25 ml hydrogenperoxid og 5 dråber ammoniak, hæld 1 kaffeske bagepulver i væsken. Dæk overfladen af ​​fødderne med det færdige produkt i 15 minutter, og rens det derefter med varmt vand. Efter 3 dage kan behandlingen gentages.
 7. For at afklare håret på benene vil hjælpe sammensætningen af ​​hydrogenperoxid og hvidt barberskum (gelen virker ikke). Komponenterne blandes i lige store mængder og påføres føttens hud. Efter 20 minutter skylles blandingen med varmt vand. Du kan gentage præciseringen om 3 dage.
 8. 1 spsk. l. hvid tandpasta (uden forskellige tilsætningsstoffer) blandet med 1 spsk. l. hydrogenperoxid. Blandingen påføres huden i 15-20 minutter og vaskes derefter af med varmt vand. Gentag applikationer kan være 2 gange om ugen.

Før applikationen anbefales, anbefales det at påføre huden et tyndt lag med baby creme.

gidroperit

Hurtigt opnå lynhår ved brug af Hydroperit.

Dette er en forbindelse af hydrogenperoxid med urinstof.

Vandig opløsning af Hydroperit indeholder hydrogenperoxid og carbamid. En tablet svarer til 1 spsk. l. (15 ml) hydrogenperoxidkoncentration på 3%. For at opnå en koncentration på 3% hydrogenperoxid skal 6 tabletter hydroperit opløses i 100 ml vand.

Midler til at lette håret på benene kan fremstilles af Hydroperit pulver.

10 tabletter af hydroperit skal knuse i et pulver, tilsæt 5 dråber ammoniak, 1 tsk. shampoo og 1 spsk. l. vand. Sammensætningen påføres huden i 15-20 minutter og vaskes af. Værktøjet anvendes 2 gange om ugen, indtil du får det ønskede resultat.

For følsom hud er det bedre at forberede et mindre aggressivt middel fra 5 tabletter af Hydroperit, 1 spsk. l. vand, et lille stykke sæbe og 5 dråber ammoniak. Denne sammensætning kan påføres huden hver dag, men resultatet bliver nødt til at vente længere.

Sammensætninger til blegning af sort hår

En creme indeholdende 10 g olieolie, 0,2 g antifebrin, 5 g vandfri lanolin og 3 g perhydrol hjælper med at slippe af med sort og tæt hår. Den kan fremstilles af dig selv eller bestilles i et apotek. Perhydrol er en koncentreret (30%) opløsning af hydrogenperoxid. Dens aggressive virkninger på huden reducerer andre komponenter af cremen. Cremen anbefales kun at påføres hårene i 10-15 minutter. Vask det af med varmt vand og sæbe. Det er muligt at anvende midler på en dag.

For at forberede et stærkt værktøj til lynhår, skal du have 1 tsk. perhydrol blandet med 2 tsk. hvid kosmetisk ler. I blandingen skal du tilføje 5 dråber ammoniak. Du kan let fortynde massen med varmt kogt vand for at opnå den ønskede konsistens. Sammensætningen påføres hårene i 10-15 minutter, hvorefter de renser huden med sæbe og vand. Påfør produktet kan hver 2-3 dage.

En stor håndfuld tørrede kamilleblomster hældes med et glas kogende vand og efterlades i et varmt sted i en halv time. I den filtrerede infusion tilsættes 50 ml perhydrol. Væsken påføres håret med et punkt med en vatpind i 10-15 minutter. Vask af med varmt vand og sæbe. Gentag proceduren to gange om ugen.

Hvordan misfarve hår uden at skade huden? Når du fremstiller agenter med perhydrol, skal du bruge gummihandsker og sørg for, at de ikke falder på slimhinderne og øjnene.

Citronsaft

Citronhår kan misfarves med citronsaft. Denne metode vil tage mere tid, men det er helt sikkert. Kontraindikationer er kun individuel intolerance over for citron og citrusallergi.

Citronsaft misfarver pigmentpigmentet i hårstangen. Med langvarig brug har den en ødelæggende virkning på håret, hvilket får den til at svække, tynde og bryde. Påfør et produkt med citronsaft er nødvendig på den forrensede hud.

 1. Juice af 1 citron skal presses ind i opvasken og påfør den med en bomuldsstuds eller børste på føttens hud. I solrigt vejr anbefales det at gå udenfor og erstatte det behandlede område under solens stråler. Ultraviolet stråling vil fremskynde processen med lynhår. Efter 1 time skal saften vaskes uden brug af sæbe. Sæbe neutraliserer virkningen af ​​syrer, der forårsager hårlætning. Behandling kan udføres dagligt, indtil det ønskede resultat opnås.
 2. Æblecider eddike og citronsaft bør blandes i et forhold på 1: 2. Sammensætningen behandles føttens hud med en bomuldsstynge. Efter en halv time skylles huden med varmt vand. Påfør sammensætningen dagligt. Efter flere behandlinger sammen med hårene kan huden blive lidt lysere. For at forhindre dette, bør blandingen kun påføres håret prikket med en vatpind.
 3. Fra hjemmelavet citronsaft kan bruges til fremstilling af blandinger til applikationer. I 2 spsk. l. honning tilsæt 2 tsk. citronsaft og bland ingredienserne grundigt. Den resulterende sammensætning påføres føttens hud med en bomuldspude i retning af hårvækst. Efter 15 minutter skal du rense føttens hud under rindende vand uden brug af sæbe. Proceduren kan gentages højst 2 gange om ugen. Allerede efter 4 ansøgninger bliver håret lettere.
 4. I en halv kop kogt vand skal hælde 2 tsk. citronsaft og tilsæt 1 eller 2 el. l. mel. Mængden af ​​tilsat mel bestemmer produktets konsistens. Det skal være viskøst, som tyk creme. Ingredienserne blandes grundigt til dannelse af en homogen masse. Det påføres huden i 15 minutter og skylles derefter med varmt vand. Det er bedre at gøre følgende ansøgning om 3-4 dage.

Kamille stof

Kamille til hårblegning er længe blevet brugt og har ingen kontraindikationer at bruge. Men for at opnå lynhår med kamille skal du være tålmodig. Til meget mørkt og tæt hår er denne metode ikke egnet.

Det er nødvendigt at forberede et koncentreret ekstrakt af kamille farmaceutisk fra 2 håndfulde tørre råmaterialer og et glas vand. Råvarer hælder kogende vand og holdes under afdækning i en halv time. Den resulterende vassel fra de bløde blomster påføres med et tykt lag på huden og dækkes af et stykke polyethylen for at øge påvirkningen. Fra oven er det muligt at vind et uldtørklæde på et ben. Efter 2 timer kan kompressoren fjernes. Denne procedure kan gentages dagligt.

Citronsaft og æbleeddike hjælper med at styrke effekten af ​​kamille. I kogt vand af kamilleblomster skal du tilføje 1 el. l. citronsaft eller æblecidereddike. Æbleeddike eller citronsaft bør ikke opbevares på huden i mere end 20 minutter. Gentag ansøgningen bedre om 2 dage.

Et glas koncentreret kamille-infusion blandes med 60 g glycerin. Værktøjet påføres huden i 1-2 timer. Øverste ben dækket med polyethylen for at øge effekten. Du kan anvende denne metode dagligt.

Du kan forbedre effekten af ​​kamille-baserede lægemidler og citronsaft, hvis du vasker dine fødder med flydende sæbe og en knivspids bagepulver før proceduren.

Gruel til lynhår kan fremstilles af mælkebøtte blomster, calendula og linden, golf rå kogende vand. Disse planter bruges også til at lette håret på kroppen.

Borsyre

Borsyre betragtes som et sikkert eksternt middel. Det bruges som et antiseptisk middel. Borsyre "spiser" mørkt melanin, hvilket gør håret blondt. Ved langvarig brug ødelægger det hårsakslen.

En opløsning af borsyre med en koncentration på 2-4% kan købes på apoteket. Det påføres på benets hud med en bomuldsstynge. Da produktet tørrer, gentages behandlingen flere gange i løbet af sessionen. Borsyre vaskes ikke af huden. Det er muligt at anvende midler dagligt.

I stedet for en opløsning af borsyre kan du bruge stoffet Rivanol. Den indeholder borsyre og har lignende egenskaber. Det er nødvendigt at opløse 2,5 g Rivanolpulver i et glas vand og behandle det nødvendige hudområde med en opløsning. Udskyl produktet er valgfrit.

Første læge

Hvordan lyser hydrogenperoxid håret på mine ben?

Hydrogenperoxid

Det mest populære hårblegemiddel er hydrogenperoxid. Hun lette hurtigt selv tykt mørkt hår.

Forbindelsen indeholder aktivt oxygen. Efter anvendelse af hydrogenperoxid til håret indgår aktivt oxygen i en kemisk reaktion med melanin. Melanin er et hårfarvningspigment. På grund af oxidationsreaktionen ødelægges farvestofpigmentet, og hårstangen bliver meget lys.

Virkningen af ​​hydrogenperoxid på håret er ikke begrænset til deres misfarvning. Regelmæssig behandling af hårakslen med lægemidlet gør dem svage, tynde og sprøde. Nogle hår kan falde ud eller gå i stykker. Som følge heraf bliver hovedbunden mere sjælden, mild og næsten farveløs.

For at lette hårene hurtigere hjemme er det tilrådeligt ikke at bruge apotek hydrogenperoxid, som har en koncentration på 3%. Dette værktøj skal håndtere benene i lang tid for at opnå resultater. Hvis du tager et mere koncentreret stof, vil den ønskede effekt blive opnået meget hurtigere.

Til følsom hud er 5% hydrogenperoxid egnet. De, hvis hud let tolererer forskellige procedurer og medicin, kan lette deres hår med et mere potent middel med en koncentration på 10%.

Før du bruger hydrogenperoxid, skal du sørge for, at opløsningen ikke forårsager en allergisk reaktion. For at gøre dette skal du anvende lidt penge på huden på et uhyggeligt sted og evaluere reaktionen efter 10 minutter. Hvis huden ikke ser rødme, udslæt eller ubehag, kan værktøjet bruges.

Let forbrænding ved anvendelse af produkter med hydrogenperoxid er acceptabelt. Men hvis proceduren forårsager alvorlig forbrænding eller rødme i huden, skal sammensætningen straks vaskes af.

Ved fremstilling af produkter med hydrogenperoxid må du ikke bruge metalredskaber. Ellers vil de miste de nødvendige egenskaber.

Hvordan man anvender hydrogenperoxid:

1 Opløsningen af ​​hydrogenperoxid påføres hårdt på hårene. Hvert hår bør behandles separat med en bomuldspindel. Dækning med hydrogenperoxidhud anbefales ikke. Især hvis høj koncentration af hydrogenperoxid anvendes. Hydrogenperoxid er en aggressiv forbindelse. Det tørrer stærkt huden og kan forårsage forbrændinger. 2 Hvis området med de peroxidbehandlede hår er udsat for sollys, vil blegningsprocessen accelerere. Efter 20-30 minutter skal fødderne vaskes med varmt vand. Fremgangsmåden kan gentages dagligt, hvis der ikke observeres negative reaktioner på huden. 3Faster for at få det ønskede resultat ved hjælp af ammoniak. 10 dråber af stoffet skal tilsættes til 50 ml hydrogenperoxid og påføres hårene. Efter 20-30 minutter skal huden rengøres under rindende varmt vand. 4Hvis huden er ufølsom, kan du gøre en anvendelse af hydrogenperoxid, ammoniak og mel. I 50 ml hydrogenperoxid tilsættes 10 dråber ammoniak og lidt mel for at gøre en tyk blanding. Det påføres huden i 15 minutter og vaskes derefter af med varmt vand. Det er uønsket at gentage ansøgningen mere end en gang hver tredje dag. 5Effektivt middel kommer ud af ammoniak, hydrogenperoxid og shampoo. Det er nødvendigt at blande 25 ml shampoo og 25 ml hydrogenperoxid, og tilsæt derefter 5 dråber ammoniak til ingredienserne. Sammensætning bearbejder hudens ben og efter 15 minutter vasker den af ​​med varmt vand. Proceduren kan udføres 2 gange om ugen. 6Mixing 25 ml hydrogenperoxid og 5 dråber ammoniak, hæld 1 kaffeske bagepulver i væsken. Dæk overfladen af ​​fødderne med det færdige produkt i 15 minutter, og rens det derefter med varmt vand. Efter 3 dage kan behandlingen gentages. 7Lyg håret på benene hjælper sammensætningen af ​​hydrogenperoxid og hvidt barberskum (gelen virker ikke). Komponenterne blandes i lige store mængder og påføres føttens hud. Efter 20 minutter skylles blandingen med varmt vand. Du kan gentage præciseringen om 3 dage. 81 art. l. hvid tandpasta (uden forskellige tilsætningsstoffer) blandet med 1 spsk. l. hydrogenperoxid. Blandingen påføres huden i 15-20 minutter og vaskes derefter af med varmt vand. Gentag applikationer kan være 2 gange om ugen.

Før applikationen anbefales, anbefales det at påføre huden et tyndt lag med baby creme.

VI ANBEFALER!

En nem måde at slippe af med edemaer og kramper! Resultatet er ikke længe i kommer! Vores læsere har bekræftet, at de med succes bruger denne metode. Efter at have studeret det grundigt besluttede vi at dele det med dig.

gidroperit

Hurtigt opnå lynhår ved brug af Hydroperit.

Dette er en forbindelse af hydrogenperoxid med urinstof.

Vandig opløsning af Hydroperit indeholder hydrogenperoxid og carbamid. En tablet svarer til 1 spsk. l. (15 ml) hydrogenperoxidkoncentration på 3%. For at opnå en koncentration på 3% hydrogenperoxid skal 6 tabletter hydroperit opløses i 100 ml vand.

Midler til at lette håret på benene kan fremstilles af Hydroperit pulver.

10 tabletter af hydroperit skal knuse i et pulver, tilsæt 5 dråber ammoniak, 1 tsk. shampoo og 1 spsk. l. vand. Sammensætningen påføres huden i 15-20 minutter og vaskes af. Værktøjet anvendes 2 gange om ugen, indtil du får det ønskede resultat.

For følsom hud er det bedre at forberede et mindre aggressivt middel fra 5 tabletter af Hydroperit, 1 spsk. l. vand, et lille stykke sæbe og 5 dråber ammoniak. Denne sammensætning kan påføres huden hver dag, men resultatet bliver nødt til at vente længere.

Sammensætninger til blegning af sort hår

En creme indeholdende 10 g olieolie, 0,2 g antifebrin, 5 g vandfri lanolin og 3 g perhydrol hjælper med at slippe af med sort og tæt hår. Den kan fremstilles af dig selv eller bestilles i et apotek. Perhydrol er en koncentreret (30%) opløsning af hydrogenperoxid. Dens aggressive virkninger på huden reducerer andre komponenter af cremen. Cremen anbefales kun at påføres hårene i 10-15 minutter. Vask det af med varmt vand og sæbe. Det er muligt at anvende midler på en dag.

For at forberede et stærkt værktøj til lynhår, skal du have 1 tsk. perhydrol blandet med 2 tsk. hvid kosmetisk ler. I blandingen skal du tilføje 5 dråber ammoniak. Du kan let fortynde massen med varmt kogt vand for at opnå den ønskede konsistens. Sammensætningen påføres hårene i 10-15 minutter, hvorefter de renser huden med sæbe og vand. Påfør produktet kan hver 2-3 dage.

En stor håndfuld tørrede kamilleblomster hældes med et glas kogende vand og efterlades i et varmt sted i en halv time. I den filtrerede infusion tilsættes 50 ml perhydrol. Væsken påføres håret med et punkt med en vatpind i 10-15 minutter. Vask af med varmt vand og sæbe. Gentag proceduren to gange om ugen.

Hvordan misfarve hår uden at skade huden? Når du fremstiller agenter med perhydrol, skal du bruge gummihandsker og sørg for, at de ikke falder på slimhinderne og øjnene.

Citronsaft

Citronhår kan misfarves med citronsaft. Denne metode vil tage mere tid, men det er helt sikkert. Kontraindikationer er kun individuel intolerance over for citron og citrusallergi.

Citronsaft misfarver pigmentpigmentet i hårstangen. Med langvarig brug har den en ødelæggende virkning på håret, hvilket får den til at svække, tynde og bryde. Påfør et produkt med citronsaft er nødvendig på den forrensede hud.

1Sok 1 citron for at klemme ind i en skål og påfør den med en bomuldsstuds eller børste på føttens hud. I solrigt vejr anbefales det at gå udenfor og erstatte det behandlede område under solens stråler. Ultraviolet stråling vil fremskynde processen med lynhår. Efter 1 time skal saften vaskes uden brug af sæbe. Sæbe neutraliserer virkningen af ​​syrer, der forårsager hårlætning. Behandling kan udføres dagligt, indtil det ønskede resultat opnås. 2 æble eddike og citronsaft skal blandes i forholdet 1: 2. Sammensætningen behandles føttens hud med en bomuldsstynge. Efter en halv time skylles huden med varmt vand. Påfør sammensætningen dagligt. Efter flere behandlinger sammen med hårene kan huden blive lidt lysere. For at forhindre dette, bør blandingen kun påføres håret prikket med en vatpind. 3 På citronsaft derhjemme kan du forberede en blanding til applikationer. I 2 spsk. l. honning tilsæt 2 tsk. citronsaft og bland ingredienserne grundigt. Den resulterende sammensætning påføres føttens hud med en bomuldspude i retning af hårvækst. Efter 15 minutter skal du rense føttens hud under rindende vand uden brug af sæbe. Proceduren kan gentages højst 2 gange om ugen. Allerede efter 4 ansøgninger bliver håret lettere. 4I en halv kop kogt vand skal hælde 2 tsk. citronsaft og tilsæt 1 eller 2 el. l. mel. Mængden af ​​tilsat mel bestemmer produktets konsistens. Det skal være viskøst, som tyk creme. Ingredienserne blandes grundigt til dannelse af en homogen masse. Det påføres huden i 15 minutter og skylles derefter med varmt vand. Det er bedre at gøre følgende ansøgning om 3-4 dage.

Kamille stof

Kamille til hårblegning er længe blevet brugt og har ingen kontraindikationer at bruge. Men for at opnå lynhår med kamille skal du være tålmodig. Til meget mørkt og tæt hår er denne metode ikke egnet.

Vigtigt at vide!

Et effektivt middel til hævelse af ben og kramper findes! Følg linket og find ud af hvordan Ksenia Stryzhenko helbredes varicose...

Det er nødvendigt at forberede et koncentreret ekstrakt af kamille farmaceutisk fra 2 håndfulde tørre råmaterialer og et glas vand. Råvarer hælder kogende vand og holdes under afdækning i en halv time. Den resulterende vassel fra de bløde blomster påføres med et tykt lag på huden og dækkes af et stykke polyethylen for at øge påvirkningen. Fra oven er det muligt at vind et uldtørklæde på et ben. Efter 2 timer kan kompressoren fjernes. Denne procedure kan gentages dagligt.

Citronsaft og æbleeddike hjælper med at styrke effekten af ​​kamille. I kogt vand af kamilleblomster skal du tilføje 1 el. l. citronsaft eller æblecidereddike. Æbleeddike eller citronsaft bør ikke opbevares på huden i mere end 20 minutter. Gentag ansøgningen bedre om 2 dage.

Et glas koncentreret kamille-infusion blandes med 60 g glycerin. Værktøjet påføres huden i 1-2 timer. Øverste ben dækket med polyethylen for at øge effekten. Du kan anvende denne metode dagligt.

Du kan forbedre effekten af ​​kamille-baserede lægemidler og citronsaft, hvis du vasker dine fødder med flydende sæbe og en knivspids bagepulver før proceduren.

Gruel til lynhår kan fremstilles af mælkebøtte blomster, calendula og linden, golf rå kogende vand. Disse planter bruges også til at lette håret på kroppen.

Borsyre

Borsyre betragtes som et sikkert eksternt middel. Det bruges som et antiseptisk middel. Borsyre "spiser" mørkt melanin, hvilket gør håret lyst. Ved langvarig brug ødelægger det hårsakslen.

En opløsning af borsyre med en koncentration på 2-4% kan købes på apoteket. Det påføres på benets hud med en bomuldsstynge. Da produktet tørrer, gentages behandlingen flere gange i løbet af sessionen. Borsyre vaskes ikke af huden. Det er muligt at anvende midler dagligt.

I stedet for en opløsning af borsyre kan du bruge stoffet Rivanol. Den indeholder borsyre og har lignende egenskaber. Det er nødvendigt at opløse 2,5 g Rivanolpulver i et glas vand og behandle det nødvendige hudområde med en opløsning. Udskyl produktet er valgfrit.

Tilstedeværelsen af ​​hår på en smuk kvindelig krop har altid været tænkt som en mauve, og damer i forskellige aldre utrætteligt kommer op med forskellige måder at fjerne uønsket vækst på kroppen. Epilering og barbering af benene, der er fast medtaget i listen over hjemmeprocedurer, fører disse metoder i de fleste tilfælde til fortykkelse af hårene og deres indvækst i huden. Voksning, shugaring og andre salonmetoder gør uønsket hår umærkeligt, og i det lange løb stopper deres vækst helt, men besøger salonen tager tid og finansielle omkostninger. Som et alternativ til salon og hjemmebehandlinger kan du misfarve hår på ben og andre dele af kroppen med hydrogenperoxid.

Måder af afklaring

Behandlingen af ​​håret på benene er ikke svært, tager ikke meget tid og er den mest økonomiske måde at bringe dig selv elskede i orden før forårssæsonen nederdele og kjoler.

Men tab ikke årvågenhed - før proceduren anbefales at kontrollere hudens reaktion på en irritation. Til dette skal du lægge en dråbe penge på øjet eller på indersiden af ​​albuen. Hvis huden inden for en halv time ikke begynder at kløe, svulme og rødme, så er metoden med blegning med hydrogenperoxid lige for dig.

Huden på benene er ikke følsom, er ikke udsat for irritation, og hvis du beslutter dig for at blive et symbol på tiltrækningskraft og slippe af med det underlegenhedskompleks, der forfølger dig, kan du komme ned til erhvervslivet.

ammoniak; hydrogenperoxidopløsning.

For korrekt effekt skal du bestemme tykkelsen og antallet af hår på benene. Hvis de er tynde og har en porøs struktur, er det nok at tage 4-8% hydrogenperoxid. For at lyse tykke og tykke hår er der behov for en højere koncentration - 8-12%.

Metode 1

Bland 50 ml hydrogenperoxidopløsning med den ønskede koncentration med 5-7 dråber ammoniak. Frisklavet opløsning påføres håret, indtil det tørrer, vaskes som normalt.

Metode 2

For ejere af for tæt vegetation, er følgende metode egnet: Bland 30% hydrogenperoxid med 1 tsk. ammoniumcarbonat, 20 ml flydende sæbe og 30 ml vand. Opløsningen påføres ifølge ovennævnte teknologi.

Metode 3

Du kan prøve følgende metode: bland vand og 5% peroxidopløsning i forholdet 1: 5. Dip et linned serviet i blandingen og lav en komprimering, der skal anvendes på problemområderne.

Metode 4

Hæld to tabletter med almindelig hydroperit med en lille mængde vand (2 spsk) og omrør blandingen, indtil den er helt opløst. Tilsæt blandingen 1 el. l. gnides med husholdnings- eller babysæbe uden duftstoffer og 20 ml 10% opløsning af ammoniak. Den resulterende skumblanding skal påføres føttens hud (15-20 minutter), derefter skylles og fugtes huden med nærende mælk eller en blanding af olier (oliven, fersken, hvedekim).

Lynmaske

Du kan lave en maske bestående af tandpasta uden tilsætningsstoffer og hydrogenperoxid. Bland ingredienserne i et forhold på 1: 1 og anvend den resulterende sammensætning på problemområderne. Vask af efter en halv time med varmt vand. Proceduren skal gentages flere gange, med et interval på 5-7 dage, indtil håret er fuldstændigt lysende.

Hårfarve

En fremragende og problemfri måde at lette på - den sædvanlige butiksmaling i blondens farve fra enhver fabrikant. Forbered blandingen i overensstemmelse med instruktionerne og anbring den på dine fødder. Metoden gør det muligt i mindst en måned ikke at vende tilbage til kosmetiske procedurer til afklaring.

Det er vigtigt! Beholderen til fremstilling af blandingen skal være lavet af glas, plast eller keramik, ellers vil oxidationsreaktionen begynde i puljen. Du bør også nøje overholde disse proportioner. For eksempel, hvis du øger mængden af ​​saltholdighed, bliver dit hår rødt.

Andre populære opskrifter

Hvordan lyser håret på benene, hvis der ikke er noget hydrogenperoxid ved hånden eller huden er meget følsom og følsom? Der er ikke noget nemmere, og det vil hjælpe de populære opskrifter, tidstestede.

Forbered en kølig kamille te infusion. Brug en tampon, gælder for hår. Kødet kan fugte en serviet og pakke i benene. Du kan prøve whitening agent - kanel + honning. Bland 80 g jordet kanel med 100 g tyk honning. Påfør honning blandingen på ben og arme hud og lad den vare i en time. Ud over den bløde blegning af hår, får du en skrubende effekt, så glem ikke at honning har lymfedrænseffekt og foder huden perfekt. Det ideelle resultat kan opnås ved at anvende følgende opskrift: Bland citronsaft, æblecidereddike og kamilleekstrakt i lige dele. Påfør blandingen på problemområder i 25-30 minutter. Blekning ler eller Fuller jord er en anden enkel, men effektiv måde at blegge. Fuller er jord indeholder magnesium aluminosilicat - en naturlig blegemiddel, der med succes anvendes i forskellige områder af den nationale økonomi. Tilslut 20 g ler med en tsk. 30% hydrogenperoxid, tilsæt 5-7 dråber ammoniak, bland, applicer og lad det påvirke i mindst 15 minutter.

stemmer, artikel vurdering:

5)

Skønhed og sundhedSpA kropspleje

Mange kvinder tror, ​​at hårfjerning på kroppen er en ny trend, og moderne Welness-virksomheder har opfundet det for at tjene så mange penge som muligt, men det er slet ikke tilfældet.

Hår på den kvindelige krop blev betragtet som en dårlig form for tusinder af år siden: I Egypten, Rom og Grækenland blev det betragtet som uanstændigt at have endog skamhår, for ikke at nævne andre dele af kroppen - selvom det syntes at mænd ikke rørte ved det og kvinder kom op med mange måder at fjerne dette hår. Mange af de anvendte metoder i en forbedret form anvendes i dag - for eksempel voksning eller shugaring, men de er ikke så lette at gøre hjemme, og de er dyre i salonen. Det er vigtigt at besøge saloner og tage sig af dig selv, og så vil uønsket hår på ansigt og krop gradvist blive næsten umærkeligt, og så stoppe med at vokse helt, men hvad hvis salonerne ikke har tid eller penge nok?

Som en alternativ fremgangsmåde kan man bruge hydrogenperoxid blegning håret: håret vil ikke forsvinde, men tid vil være diskret, og desuden er denne procedure ikke ramt på tegnebogen - på apoteket flaske 3% hydrogenperoxid er fra 10 til 25 rubler.

Uønskede hår kan vokse overalt, og hvis hænder og fødder, de tiltrækker sig opmærksomhed på mindre (hvor de vokser på alle - så naturen bestemt), hår på en kvindes ansigt, gør maven eller andre dele af kroppen ikke altid ser attraktivt - men nogle gange omvendt. Men vi vil tale om, hvordan man lettere de hår, der virkelig er "ude af sted" - for eksempel ansigtshår.

Lysere hår med hydrogenperoxid på ansigtet

Hvis en kvindes hår vokser på sin overlæbe eller på hagen og endda mørk, er det ikke et godt humør - hydrogenperoxid hjælper her. Det er nemt: Du skal bare fugte en bomuldspindel i en 3% hydrogenperoxidopløsning, og tør forsigtigt området med hår i 5 minutter om dagen - efter et par dage vil hårene lyse og derefter begynde at bryde og blive næsten usynlige.

Der er andre muligheder ved brug af peroxid. Du kan lave en lynblanding af barberskum - det bliver endnu bedre for huden: Skummet blandes med 1: 1 peroxid og påføres på problemområdet i 20 minutter, vaskes derefter af og en nærende creme påføres huden.

Du kan tilføje ammoniak til blandingen - håret lyser hurtigere. Alkohol har brug for ½ tsk, peroxid - 40 g, og barberkrem for at gøre en homogen blanding. Denne sammensætning holdes på problemområdet i ca. 10 minutter, vaskes derefter og smøres med nærende hudfløde.

En anden måde er at bruge hjemmelavet perhydrol salve. Perhydrol er navnet på en vandig 30% hydrogenperoxidopløsning - den behøver kun 2 g og en anden vaselin - 8 g, lanolin - 12 g, ammoniak - kun en dråbe og lidt shampoo. Ingredienserne blandes, piskes til en ensartet konsistens - blandingen bør ikke flyde - og påføres området med hår. Når blandingen er helt tør, vaskes den af ​​med varmt vand.

Lysere hår med hydrogenperoxid på kroppen

Lightening kropshår vil også kræve opmærksomhed og tålmodighed: meget afhænger af hårets struktur - til tynde og svage hår er 4-8% opløsningskoncentration tilstrækkelig; for tyk og hård - 10-12%; For hår af mellemtykkelse bør koncentrationen af ​​opløsningen også være medium. En mere koncentreret løsning virker hurtigere, så der er også brug for opmærksomhed her.

Til 50 g af den fremstillede peroxidopløsning tilsættes 5 dråber ammoniak - ikke mere, ellers kan hårfarven blive rød - og straks lægge en opløsning på hårene. For at forberede opløsningen er det nødvendigt at bruge en glas- eller keramikbeholder, men i intet tilfælde en metallisk - i den kemiske reaktion vil det ske øjeblikkeligt, og der vil ikke være noget punkt i at anvende blandingen på håret.

Det er nødvendigt at anvende opløsningen omhyggeligt for ikke at forbrænde dig selv - smør problemområdet med en tampon gennemblødt med en tampon, vent derefter lidt, og skyll straks efter at peroxidet er helt tørt. For at få et mærkbart resultat skal proceduren udføres to gange om dagen, indtil håret er lyst.

Meget mørkt, næsten sort, og også rødt hår er sværere at lyse end hår i andre nuancer. Efter hver procedure, hvis alt er gjort korrekt, lyser håret med 3 toner, så du skal lette dem flere gange med en pause i en uge eller to - hvis huden er følsom. For at kunne misfarve mørkt hår af normal tykkelse kan vi anbefale følgende blanding: perhydrol - 40 g, ammoniumbicarbonat - 1 tsk. (dette stof anvendes til bagning, konfekture, farmakologi osv.), flydende sæbe - 20 g, vand - 30 g

Du kan bruge en opløsning af hydrogenperoxid 6% og ammoniak: ingredienserne blandes i 1 tsk og 3 gange om dagen smører problemområder. Denne blanding kan også bruges til at lette håret på ansigtet: det skal forsigtigt påføres håret, men ikke gnides ind i huden. Når blandingen tørrer fuldstændigt, vaskes den ud med vand med tilsætning af citronsaft, og baby creme påføres huden for at forhindre irritation.

Det er muligt at lette kropshår med en opløsning fremstillet med hydroperit tabletter - mange kvinder siger, at denne metode er endnu hurtigere. Hydroperit er en antiseptisk, en kompleks forbindelse af urinstof med hydrogenperoxid; Du kan købe det på ethvert apotek - dets vandige opløsning bruges til at skylle halsen, munden osv. En tablet af hydroperit opløses i 1 tsk. vand, tilsæt et hætteglas med ammoniak, en nip af soda og shampoo - 1-2 dråber, alle blandede, og en blanding af problemområder påføres med en vatpind. Det er ikke nødvendigt at vaske huden før påføring af produktet - dette kan reducere sandsynligheden for irritation.

Lysere hår med hydrogenperoxid på hænderne

Mørk hår på hænderne er også et problem for mange kvinder, og det er næppe værd at fjerne dem med mekaniske metoder: efter at de vokser tilbage og bliver endnu hårdere og mørkere.

Sammensætningen fremstilles i stort set samme: det er nødvendigt at fortynde peroxidet med varmt vand 1: 1 i et glasbæger og derefter 50 ml af den resulterende opløsning blandes i en anden skål - fortrinsvis porcelæn - med ammoniak (2 hætteglas) og 1 tsk sodavand. Først skal du kontrollere blandingen: Påfør en lille dråbe af blandingen på armens bøjning og vent ca. 10 minutter. Hvis alt er normalt, gør huden ikke kløe og rødder ikke, du kan lette håret, men prøv at ikke gnide det i huden. Hvis hårene vokser i områder, hvor huden er øm, er det nødvendigt at forsmøre huden med en fedtet creme. Hold blandingen på hårene i ca. en time, og vask derefter af med varmt vand; en let forbrænding eller stikning er normalt, men hvis disse fornemmelser stiger, skal blandingen straks vaskes af, og man må søge andre måder at lette håret på. Efter proceduren kan huden på de steder, der behandles med opløsningen, lyse, men efter nogle dage vil den normale farve komme tilbage til den.

Lynhår med hydrogenperoxid på benene

Ligning håret på en kvindes ben bliver ofte husket om foråret, på tærsklen til en varm sommer: Før du lægger på lyse kjoler og sandaler, vil du gøre huden på dine ben glatte og smukke. I princippet er det let at lette håret på benene, og huden på dem er ikke så ømt som på andre dele af kroppen. Du kan også tage hydroperit tabletter: en af ​​dem skal fyldes med vand (1 spsk), vent til det er opløst, tilsæt et lille stykke neutral sæbe og slå blandingen med en pind pakket i en bandage. Derefter tilsættes ammoniak - 1 spsk. 10% opløsning og bland. Du får en skummende sammensætning, som du skal sætte på dine fødder, holde i 15 minutter, skyll med koldt vand og påfør en fugtighedscreme på huden.

Der er en anden opskrift, hvormed du kan lave en creme, der blødgør uønsket hår - det bruger Fuller jord eller ler - et naturligt stof med magnesiumaluminiumsilicat, som har blegningsegenskaber. Tidligere blev Fuller's ler brugt til fremstilling af klud, til rensning af uld, i dag bruges den i forskellige industriområder - for eksempel lette fedtstoffer og olier. 2 tsk. ler blandet med 1 tsk. 20% hydrogenperoxid, tilsæt 6 dråber ammoniak, bland og sæt blandingen på problemområdet. Hold i 10 minutter og skyll grundigt med varmt vand.

Forfatteren: Gataulina Galina
Artiklen er beskyttet af ophavsret og beslægtede rettigheder. Ved brug og genoptryk af materialet er et aktivt link til kvinders hjemmeside www.inmoment.ru obligatorisk.

Tilbage til toppen af ​​kropsplejen
Tilbage til toppen af ​​Skønhed og sundhed

Hvordan kan du hurtigt og effektivt misfarve håret på dine ben?

Uønsket vegetation på benene - et problem der er kendt for mange piger. Der er mange hjem og salon procedurer, der giver dig mulighed for at miste grimme hår i et stykke tid. Men en af ​​de mest enkle og blide muligheder er at lette håret. Du kan udføre en sådan procedure både hjemme og i kabinen.

Skal det misfarve?

Der er mange måder at slippe af med uønskede hår. Nogen foretrækker at barbere deres ben med en maskine på gammeldags måde, en person foretrækker at bruge en depilator eller voks, og for nogle er dyre salonprocedurer, fx photoepilation, ret tilgængelige.

Efter barbering eller påføring af en speciel creme vokser hårene dog meget hurtigt, bliver stadig bedre og mørkere. Wax depilation eller shugaring kan ikke kaldes en behagelig og smertefri procedure, og efter brug af depilatoren er der et yderligere problem - indgroede hår. Regelmæssige besøg på saloner giver gode og langsigtede resultater, men det er meget dyrt.

Den mest overkommelige og enkle måde at slippe af med mærkbar vegetation på benene er blegningshår. En sådan procedure kan gøre selv meget mærkbart sort hår til usynlige hvide hår. Samtidig sænker hårvæksten, og huden forbliver blød og glat.

Købte midler

Særlige produkter til blegende kropshår producerer nogle kosmetiske mærker. Lægemidlet består som regel af to rør, som, når de blandes, gør det muligt at opnå et blegemiddel. Den vigtigste aktive ingrediens i disse cremer er ammoniak. Fremragende lysende effekt giver:

 • Byly Depil Bleaching Cream - pris fra 410 til 500 r.
 • Surgi Invisi-Bleatch - omkring 370 rubler;
 • Creme Bleach set fra Sally Hansen mærke, designet til blegning af hår på ansigt, ben og arme - omkring 870 rubler.

Næsten identisk effekt giver brugen af ​​de fleste af de corporate blæk, der bruges til at lette krøller på hovedet. Det er vigtigt, at produktet indeholder ammoniak og ikke giver en tyndeffekt (for eksempel en platin eller sølvfarve).

Ideelt set, hvis farvestoffet viser, at produktet kan bruges til at farve hår, både på hovedet og på kroppen. De mest overkommelige lysere gør et godt stykke arbejde med blegning: Blondex (pris fra 60 rubler), Estelle (fra 75 rubler) osv.

I apoteket kan du købe hydrogenperoxid - et stof, der bruges specielt ofte til at fjerne uønsket hår. Desuden kan apotekerne i henhold til ordren producere en speciel lette salve, som ud over peroxidet vil omfatte dehydreret lanolin, vaselin og antifebrinpulver. På grund af den optimale koncentration af komponenterne vil et sådant værktøj være mere sikkert at anvende i form af muligheden for kemiske forbrændinger.

Det antimikrobielle lægemiddel Rivanol kan også perfekt misfarve håret på benene (forudsat at lægemidlet påføres fødderne dagligt i 2 uger). Det er dejligt, at omkostningerne ved pakning Rivanol, som sælges i ampuller, ikke overstiger 200 rubler. Anvendelse af myresyre på huden har en lignende virkning, men at blegge hår, det vil være nødvendigt at bruge syre i flere måneder.

Hvordan misfarve hår på hænderne? De mest effektive metoder.

Kan jeg lave et omslag om natten? Læs om mulige kontraindikationer i denne artikel.

Madlavning hjemme retsmidler

De fleste opskrifter til blegning indebærer brug af værktøjer baseret på hydrogenperoxid. Det er vigtigt at vælge koncentrationen af ​​peroxid, baseret på hårets struktur.

For tynde blonde hår vil en koncentration på op til 6% være tilstrækkelig, og mørkt og hårdt hår skal behandles med en opløsning med en koncentration på 8 eller 12%. Før du anvender nogle af værktøjerne, skal du sørge for at du ikke er allergisk over for peroxid.

Metoder til blegning af hår ved anvendelse af hydrogenperoxid:

 • Smøring af fødderne med en opløsning af passende koncentration. Vask produktet af efter en mærkbar brændende fornemmelse.
 • Anvendelsen af ​​en blanding af peroxid og ammoniak kombineret i et forhold på 3: 1. For at opnå en synlig effekt skal agenset påføres dagligt i flere dage.
 • En anden mulig forbindelse er blandet peroxid i lige mængder og enhver tandpasta.
 • Almindeligt vand og peroxid blandes i et forhold på 10 til 1. Håndklædet gennemblødes med den resulterende blanding, hvormed hvert ben vikles i et par timer. Gentagen procedure er mulig ikke tidligere end i 3 dage.

Hydroperiposition misfarvning

Råmaterialerne til fremstilling af hydroperit tabletter er: hydrogenperoxid og urinstof. Denne kombination af komponenter giver endnu mere udtalt blegningsevne til hydroperipent. For at forberede en affarvende opløsning er det nok at opløse tabletterne hydroperit i vand (1 spsk vand for hver tablet) og tilsæt 1 spiseskefuld til den. l. ammoniak. Afhjælpning på huden bør forblive ikke længere end 20 minutter.

Anden mulig struktur: 3 tabletter af en hydropermit blandes med 2 tsk. vand, 1 time l. ammoniak og 1 spsk. l. barberskum. Fordelen ved denne opskrift er i produktets tætte sammensætning, som ikke strømmer ned fra fodens overflade. Skyl cremen kan være en halv time efter påføring.

Opskrifter til blidt hårbelysning:

 • Frisk citronsaft og æble eller vineddike. Sådanne midler giver dig mulighed for at gøre håret endnu ikke mørkere af naturen, men også hvide huden på samme tid. Juice med eddike anbefales at blande i forholdet 2 til 1, påfør blandingen til huden dagligt.
 • Kamilleinfusion. Det hjælper med at gøre blondt hår blødt og usynligt af naturen. Ved 2 spsk. l. tørre blomster vil have brug for en halv liter kogende vand. Den resulterende infusion anbefales at smøre benene flere gange om dagen. Flush infusion er ikke nødvendig. Til forberedelse af midler kan du også bruge calendula blomster.
 • Honning. Det er muligt at påføre huden både ren floral honning og dens blanding med citronsaft eller citron em, med jord kanel eller med afkogning af kalk eller kamille. På huden betyder du, at du skal holde mindst en time, gentag proceduren dagligt.
 • Cognac maske. 1 spsk. l. yoghurt, æg og 20 gr. Brandy blandet og påført huden. Det er nødvendigt at bruge midler dagligt.

Salon behandlinger

I saloner opstår hårblegning sædvanligvis ved hjælp af specielle lysstyrkekompositioner af Byly Depil, Sally Hansen og andre mærker. At alle procedurer udføres af en professionel reducerer risikoen for kemiske forbrændinger betydeligt.

I nogle saloner bruges særlige blide maling til at lette kropshår, hvis eksponeringstid når 1 time.

Hvad anbefales det ikke at gøre?

 • Kan ikke bruges til blegemidler, som du er allergisk over for.
 • Undgå anvendelse af kemiske opløsninger i nærvær af hudsygdomme.
 • Stramt observere eksponeringstiden for den afklarende løsning. Eventuelle midler, der indeholder ammoniak eller peroxid, kan ikke bruges mere end 2 gange om ugen.
 • Efter lette proceduren i flere dage, skal du ikke besøge solsenge og ikke solbade: sammensætningen af ​​lette middel kan forårsage pigmentering.
 • Den bedste tid til at gennemføre forsøg med afklaring er efteråret-vinterperioden. Brug af nogle blegemidler kan forårsage hudblødning.

Hvordan kan misfarvet ansigtshår i salonen og hjemme?

Hvordan laver honning-sennepswrap hjemme? Læs denne artikel.

Hvordan man kan slippe af med cellulite ved hjælp af folkemidlet? http://omaskah.com/telo/tsellyulit/sredstvo-v-domashnih-usloviyah.html Find ud af at læse artiklen på linket.

Kvinder anmeldelser

 • Langt plaget med en depilator og voks, indtil en ven foreslog at håret på hendes ben simpelthen kan skinne. Nu køber jeg den billigste maling Blondex, jeg forbereder en lynforbindelse i overensstemmelse med instruktionerne - og bleger håret på mine arme og ben. Jeg holder normalt maling i 10 minutter. En sådan procedure varer i et par uger, hvorefter sorte rødder bliver mærkbare.
 • Jeg er naturligvis en brunette, og mit hår er sort overalt: på mine arme, ben og endda på min mave. Barbering i mit tilfælde er ikke en mulighed - de vokser meget hurtigt tilbage. Jeg begyndte at misfarve hår med hjemmelavede ingredienser: Jeg blander 6 tabletter af hydroperit med en teskefuld ammoniak, tilsæt barberingsgel (et par skeer) og lidt vand til det. Voila! Lugten er selvfølgelig ikke den mest behagelige, men håret er bleget på få minutter.
 • For første gang forsøgte jeg at lette mit hår med hydrogenperoxid. Generelt viste det sig, men jeg kunne ikke lide det faktum, at huden stinkede under proceduren, og så kom der udslæt på klargøringsstedet, som kun forsvandt næste dag.

Hårblegning er en ukompliceret og tilgængelig procedure, som ikke bør være et problem derhjemme. Den eneste nuance er resultaternes skrøbelighed. Mørke rødder af hår vil begynde at vokse inden for et par uger, der kræver gentagne afklaringer.

Sådan barber du æg en mand

Peroxide Brightening