Lynhår med kefir

Blondt hår er drømmen om næsten enhver pige. Repræsentanterne for det retfærdige køn lette krøllerne i salonerne og hjemme ved hjælp af specialiserede maling. Få mennesker ved, at det er muligt at lette en shoal ved hjælp af masker baseret på kefir. Hvordan man bruger kefir og kan den kombineres med andre produkter?

Fordelene ved hjemmebelysning

Hvordan lette håret på kort tid? For at gøre det hele med succes, anbefaler fargerne at bruge en særlig maling, som sælges i enhver butik. Det bruges og mesteren i skønhedssaloner. På et gennemskinneligt rør er det normalt skrevet, hvilken type og farve håret der er beregnet til det lysende stof, der er indeholdt i det.

I hjemmet kan du forberede en individuel maling, og i et vist stykke tid anvende det på krøller, jævnt fordelt langs deres længde. Tiden skal overholdes nøje, ellers kan krøllerne blive helt uventede farver.

Vores bedsteforældre brugte også sur mælk til at give en lys skygge til trådene.

En anden metode, der er nævnt i forskellige materialer, der går ind for naturlige metoder til lette specialister, er kefir. Han blev aktivt brugt af vores bedstemødre. Der var ingen maling uden ammoniak, og vi ville altid være smukke. Men denne metode garanterer ikke 100% af resultatet til ejere af meget mørke, næsten sorte krøller.

En rethåret pige vil kunne lette op en eller to nuancer af hår ved hjælp af løsninger baseret på et fermenteret mælkeprodukt. Vejen passer til naturlige blondiner. Det giver dig mulighed for at "farve" farven og give den alsidighed.

Det bør noteres de naturlige egenskaber af fermenteret mælkeprodukt, når de udsættes for krøller. Det nærer håret, fugter, giver skinne, blødhed. De sidste to egenskaber bliver mærkbare efter permanent brug. Lynnøgler med kefir er en praktisk, billig og meget nyttig proces. Ikke overalt er der en sådan mængde vitamin B som i dette produkt. Han er tilfreds med en høj andel af calcium, magnesium og kalium, der er nødvendigt for vækst og ernæring af krøller af vitaminer.

Hjælper kefir lysere hår? Først og fremmest er det nødvendigt at berøre emnet for udvaskning af pigment med kefir. Hvis du farvet en mørk farve, og du ikke længere kan lide det - brug sammensætningen med yoghurt, det vil hjælpe med at slippe af med den uhyggelige skygge. Fra det lyse pigment - rosa, blåt, grønt - kan du slippe af med at sætte hovedet på den rette blanding. Det vil nok tage flere forsøg og en øget tid til at holde masken. Men dette vil slippe af med mislykket appliceret maling.

anbefalinger

Har du besluttet at lette dit hår med kefir? Hvad skal du vide om denne metode? Det første du skal vide:

 • Lynhår med kefir kommer med et andet produkt, for eksempel citron. Det lyder perfekt håret, blandes med honning, gær og kanel. Alene gærede mælkeprodukter har ingen handling.
 • Hvis krøllerne er tørre og sprøde, skal du ikke forsøge at rette op på situationen med butiksbalsamer og sprayer. Oliemaskeren er mere effektiv. Olie, det er oliven eller noget andet, fungerer godt uden at forurense krøllerne og ikke omdanne en smart bunke til fede, uvaskede krøller.
 • For at fremskynde resultatet hjælper polyethylenhætten. De sælges i store stormagasiner og skønhedsbutikker. Udnyt det er absolut værd - sammensætningen vil ikke blive udsat for luft og vil falde godt på hårets hoved.

Måder af afklaring

Lysere hår med fermenterede mælkeprodukter er simpelt. Den første af de overvejede metoder er den enkleste. Sammensætningen af ​​opløsningen omfatter:

 • kefir eller ryazhenka,
 • varmt vand

En lille mængde ryazhenka (afhængig af hårets tæthed) skal opvarmes på enhver mulig måde. Temperaturen af ​​opvarmningen skal være lav. Den resulterende vrøvl skal fordeles over hele længden og forsøge at gøre det jævnt. En børste med en kam i den anden ende, der ofte bruges til at farve kuler, vil gøre. Sørg for, at sammensætningen er fordelt i et ensartet lag, dækker dit hoved med et varmt dampet håndklæde. Pak det op med cellofan eller klæbende film. Designet skal holdes på hovedet i to til fire timer afhængigt af graden af ​​udtørring af krøllerne. Skyl opløsningen med almindeligt vand og shampoo. Det anbefales at bruge blandingen en gang om ugen. Det hjælper med at klargøre med 1-2 toner, med systematisk brug - ved 3. For at få en udtalt effekt, skal du vente seks måneder - før løsningen simpelthen ikke virker med korrekt kraft, lynnedslag med 2,5 toner.

Følgende opskrift hår masker - kefir og honning. Mens yoghurt lyser choket, giver honning det med vitaminer og forhindrer tørhed. Masken vil kræve 150 ml kefir og 3 spiseskefulde honning. Hvad det vil være, boghvede eller blomster, det betyder ikke noget. Tørreapparatet shag, jo fyldigere kefir bør være. Efter at have valgt produkter, skal de blandes i en dyb plade af ethvert materiale, indtil der opnås en homogen masse, hvilket er bedre at distribuere på hovedet med hænderne, idet blandingen er homogen. For indvirkning skal den stå i en time. Tørringskurver skal være naturlige - læg håret tørret. Vær opmærksom på glans og blødhed af krøller - blandingen sikrer deres udseende.

En anden bevist maske - ryazhenka parret med citron. Det kan afklares med hjælp hurtigt og sikkert. Billederne før og efter er fantastiske - sammensætningen lyser og nærer håret, takket være hvilket et andet åndedræt med en naturlig klaret farve åbner op.

Den eneste "men" - opløsningen er kontraindiceret til ejere af tørt og skørt hår. Hvordan laver man en blanding? Til 250 ml kefir skal du tage 100-130 ml citronsaft (du kan klemme det selv eller med en speciel enhed). Bland for at opnå en monokrom opløsning og applicer på håret, kam dem med en flad kam. Den maksimale ensartede anvendelse af sammensætningen sikrer resultatet, så du bør også passe på fraværet af klumper, uopfyldte tråde. Hold farvestoffet i 60 minutter, vask derefter af med shampoo.

For at opnå resultatet er det nødvendigt at anvende sammensætningen 2 gange om ugen i en og en halv måned. Glem ikke procedurerne for hår - forskellige balsamer, specielle skylninger, der er designet til at bevare farve, og en korrekt valgt shampoo vil fremskynde lynet, nære tråde, der giver en lys farve og glans.

Hårmaske Folkerecept Kefir - anmeldelse

Imponerende! Pleje + kefir præcisering

Velkommen! Jeg vil gerne dele med dig min erfaring med brugen af ​​hjemme masker, nemlig kefir mask!

Det kom ud af sort hår, det viste sig ikke en kylling, men ikke en sand blond. Snarere snavset lys blondine. Men før det var også med røde toner.

Men lykkedes stadig at fjerne denne hadede rødhårede efter lynhår. Og vigtigst af alt, fjern og ikke tonet, som det er gjort med tonic og lignende midler, som stadig kan forlade en uforudsigelig nuance (du kan se min erfaring ved hjælp af tonic http://irecommend.ru/content/tonika-kholodnaya-van. Takket være denne maske Tonen i mit hår er mere jævnt, håret bliver blødt, tørret ikke, som efter en toner og ser sundere ud.

Tænd en maske i 3 timer. Jo længere jo bedre. Jeg var ikke længere nok. Så gav kefirmasken efter den første ansøgning et glimrende resultat. Rødhårede muffled, farven blev mere ensartet. Første gang jeg brugte kefir i sin rene form. Jeg stoppede ikke ved det. Jeg lavede masken 2 flere gange sådan en maske, men jeg tilføjede også citronsaft, noget honning, æggeblomme og en ske med vodka.

Opskriften kan ændres helt.. Jeg gjorde på grundlag af hvilket resultat jeg havde brug for for at opnå. Proportioner "med øje". Men for mig er i princippet kefir selv uden hjælpemidler ganske effektiv.

Vask masken, selv på vådt hår, så glædeligt lyse tråde igennem. Det var meget behageligt. Farven er mere behagelig, håret er blødere og glattere. Forvirret kun af det faktum, at kefir masken er lækker, skal du pakke tæt sammen med håndklæder. Nå, duften er ejendommelig. Men du kan klare det. Masken er smuk, bekymrer sig om hår, lyser et par toner efter flere anvendelser.

Hårpleje derhjemme (masker, peeling osv.) - anmeldelse

Brightening hår kefir maske. Der er en effekt! :)

Til at begynde med har mit hår lidt lidt i omkring 6 år. I overgangsalderen kunne jeg stadig ikke bestemme hårets farve. Min indfødte hårfarve er kastanje. Ved dumhed, kunne jeg ikke lide det. I alle mine overbevisninger sørgede jeg stadig for, at jeg fik lov til at male i en varm sort farve. Så blev jeg træt, jeg begyndte at fremhæve det med hyppig fremhævning. Og så blev jeg syg igen og igen blev jeg en brændende brunette, og igen blev jeg ked af det, og jeg begyndte personligt at "dræbe mit hår" med et billigt lysende middel, der lavede farvet hår omsmalet i metallisk rødt hår og ved roden var de gule: 0 og kun. Mit hår var alt forkælet, men det var ligeglad, jeg ønskede en smuk farve! Efter at jeg skiftede til "Tipo" for en mild metode til farvning, var det kinesisk henna med en forfærdelig lugt, jeg kan ikke huske navnet. Hun malede i omkring et år. Håret faldt ikke ud, men farven var forfærdelig. I de tidlige dage var farven mørk, tættere på sort og derefter skyllet væk og gav en rødlig farvetone. Jeg husker så skælvende. I de sidste to år har hun ophørt med at farve håret med alle mulige nastiness, undertiden farvning med maling fra Faberlik.

Og efter at have forstået det samme, er der intet bedre end den indfødte farve, jeg ønskede at returnere den naturlige hårfarve. Jeg gik til salonen, så de kemisk udjævnede farven til mig. Da mine ender er mørkere, er midten lettere. Men efter at have læst anmeldelser forstod jeg: Hvad skal jeg lide igen med farve igen, for selv i en dyr salon kan der være en mester, der ikke kan klare det. Og næsten alle anmeldelser har klager over beskadiget hår. Derfor besluttede jeg at udnytte en mere sparsom og mindre effektiv belysning af håret. (I fremtiden vil jeg heller ikke at farvelægge overhovedet eller kun tynde mit hår endnu en gang tættere på mit naturlige.)

Så jeg fandt på internettet opskriften på en maske, der forsigtigt lyser håret og besluttede at prøve det.

Maske af kefir til lynhår.

1. Kefir - halvglas (base)

2. Citronsaft - en halv citron (men jeg tilføjede lidt mere)

3. Vodka - 2 spsk

4. Ægg - 1 stk. (Jeg tror måske næste gang du ikke tilsætter protein, vask det senere)

5. Shampoo - 1 spsk. skeer

6. Godt, jeg faldt et par dråber af mine olier (fersken, druemusolie)

Resultatet er en flydende blanding, men mit tykke hår absorberes alle, og derfor strømmer ikke noget.

Efter påføring på håret skal du bære en plastikpose (eller en særlig hat) og jeg lægger en uldhue på toppen. Masken skal være på håret i mindst 8 timer. Jeg gjorde om natten, så jeg holdt det endnu mere end 8 timer.

Om morgenen under spylingen var vandet, som jeg vaskede håret, ikke gennemsigtigt. Så maling er stadig vasket af Og her er det egentlige resultat:

For nylig besluttede jeg igen at gentage, men jeg holdt masken i omkring 4 timer. Vaskevandet var klart, men effekten er mærkbar igen. Håret lyste lidt. Men i hvert fald var jeg ikke ked af det fordi Efter denne maske bliver håret som silke, glinsterende, det i lyset af dagen, det i månens lys. Og mine nye bekendtskab beundrer hårets farve, og de tror, ​​at dette er mit eget. Jeg udelukker ikke, at nogen måske ikke kan lide det. Men valget er dit at forkæle dit hår med kemi eller stadig langsomt og omhyggeligt gå til succes.

Forresten, efter vask med shampoo var der ingen sæbe. Med stykker af protein bliver nødt til at kæmpe. Efter vask skal du anvende hårbalsam eller balsam.

Sikker lynhår kefir

Gradvis og helt smertefrit gør dine krøller et par toner lysere vil hjælpe med at lette håret kefir.

Dette naturlige fermenterede mælkeprodukt har en unik sammensætning, der ikke kun er nyttig for håret, men også for hele organismen.

For kosmetiske formål begyndte kefir selv at blive brugt af vores bedstemødre, der bemærkede, at det ikke kun hjælper med at genoprette svækket hår, men gør det også lettere med regelmæssig brug.

En maske baseret på den påvirker ikke kun hårstrukturen, men også deres rodsystem.

Kefir vasker helt ud det mørke pigment fra krøllerne og gør krøllerne naturligvis lettere og sundere, som det ses i vores billede nedenfor.

Efter kefir er krøllerne fyldt med sund energi, de bliver blødere og silkeagtig, hvilket bekræftes af mange anmeldelser.

Kefir-masken kan ofte påføres krøllerne, og virkningen af ​​brugen fremkommer efter de første procedurer.

Nogle egenskaber

Kefir henviser til naturlige produkter, hvis sammensætning er rig på indholdet af en række nyttige komponenter.

Det hjælper med at genvinde ikke kun svækkede låse, men fjerner ligeledes kroppen som helhed fra mange problemer.

Kefir stabiliserer tarmens arbejde, genopretter den generelle immunitet, forbedrer mange metaboliske processer, og fjerner effektivt toksiner fra kroppen.

Masken baseret på den er meget nyttig til hår af alle typer og for eventuelle skader, hvilket er bekræftet af de mange anmeldelser af dem, der har oplevet sine helbredende egenskaber.

Dette fermenterede mælkeprodukt trænger dybt ind i hårstrukturen og vasker væk det mørke pigment indefra.

Dette er hans ejendom og hjælper med at gøre mørkt hår lettere og naturligt. Selvfølgelig vil kefir maske på en gang ikke hjælpe.

Den første synlige effekt vises kun efter nogle få applikationer. Under alle omstændigheder, med regelmæssig brug af dette værktøj, vil krøllerne sikkert blive lysere af flere toner.

En sådan afklaring vil ikke forårsage skade på hårstrukturen, tværtimod vil det gøre håret mere blødt og sundt.

Den unikke egenskab Kefir til at udlede pigment fra krøller er velegnet til dem, der ønsker at slippe af med resultaterne af mislykket farvning smertefrit.

Dette naturlige fermenterede mælkeprodukt virker gradvist og meget effektivt.

Dens sammensætning indeholder sådanne essentielle sporstoffer til hår som calcium og magnesium, som er ansvarlige for deres styrke og stivhed.

Derudover er den rig på forskellige vitamingrupper, som giver krøller en naturlig glans og naturlig silke.

Sammensætningen af ​​kefir indeholder mange andre aktive stoffer, som ikke alene hjælper med hurtigt at genvinde hår, men også stabilisere rodsystemets arbejde.

Med den regelmæssige brug af kefir kompositioner begynder at aktivt vokse nye krøller.

Som regel anbefales det at køre med kefir masker for at lette tråde på hovedet, hvilket består af otte procedurer.

Denne maske forbereder dig hurtigt og bruges hjemme.

Under alle omstændigheder, med regelmæssig anvendelse af kefir kompositioner på krøller bliver de sunde og smukke, som i vores fotos.

Afklaringsordre

For at lette strengene kan du bruge kefir i sin rene form.

Det er tilstrækkeligt at jævnt fordele dette fermenterede mælkeprodukt over hele hårets område, dække med polyethylen og indpakke med et varmt håndklæde i to timer, hvorefter det skylles grundigt fra håret.

For at opnå et bedre resultat skal du bruge mere komplekse opskrifter til kefir-baserede lysende masker.

Så gode anmeldelser har en blanding, som omfatter kefir, brandy, citronsaft og rå æg.

Det er nødvendigt at tilføje juice, presset fra en citron, et kyllingeg og en skefuld brandy til et glas fermenteret mælkeprodukt.

Derefter blandes alle ingredienserne grundigt med hinanden, og der tilsættes en lille mængde vaske shampoo til dem.

Den færdige maske påføres krøllerne i flere timer og tæt pakket med et varmt håndklæde. Når du bruger denne forbindelse, skal du vide, at citron har evnen til at tørre hår.

Det anbefales efter masken, som indeholder citronsaft, at lægge på krøllerne en særlig kosmetisk terapeutisk balsam.

Masken med ølgær er også ret effektiv.

Til forberedelsen er det nødvendigt at opløse en ske gær i et glas af dette fermenterede mælkeprodukt og derefter insistere i en time på et varmt sted.

Når sammensætningen er klar, fordeles den jævnt over hele hårområdet, dækket af plastik og tæt indpakket med et varmt håndklæde.

Denne maske anbefales at holde håret i en time, hvorefter hovedet vaskes grundigt under varmt rindende vand.

En sådan kefirmaske fremhæver ikke kun krøllerne effektivt, men hjælper dem også hurtigt efter kemisk afklaring.

Gode ​​anmeldelser har en opskrift på lynhår, der består af kefir og mørkt brød.

Det er nødvendigt at omrøre brødmassen i et glas fermenteret mælkeprodukt og tilsæt en lille mængde vegetabilsk olie.

Når brødet er helt gennemblødt, er det knæet til tilstanden af ​​en flydende opslæmning og påført håret i tredive minutter.

Hovedet skal være godt opvarmet med et håndklæde. Denne sammensætning ud over lyseffekten lindrer også effektivt håret af skæl.

Perfekt bevist og en blanding af kefir med løgjuice. Denne sammensætning lyser samtidig og genopretter beskadiget hår i tilfælde af at det påføres regelmæssigt.

Det anbefalede kursus er omkring ti procedurer, hvorefter krøllerne skal være et par toner lettere.

Generelle anbefalinger

Lysende og regenererende egenskaber forbedres signifikant med stigende temperatur.

Det anbefales at anvende kefir-baserede masker på håret i varm tilstand, men ikke i en varm, da i dette tilfælde kan en sådan sammensætning skade hårsækkene.

Kefir lyser håret gradvist, og for at opnå det ønskede resultat er det nødvendigt at udføre et forløb af procedurer.

I mellemtiden kan kefir masker ikke påføres håret mere end en gang om ugen.

Det er bedst at bruge kefir med en højere procentdel af fedtindhold til højglødning af hår på hovedet, men hvis der er skader på hovedets hud anbefales det at bruge et mindre fedtet produkt.

Kefir er et glimrende værktøj til naturlig og sikker blegning af krøller, og hvis du bruger det regelmæssigt, bliver dit hår hurtigt ikke kun lettere, men også smukkere, som det tydeligt ses i vores fotos.

Lynhår med kefir er en populær metode testet af tiden

I lang tid ændrede kvinderne deres hårfarve på forskellige måder. Nu kan du male dem i enhver farve, der ville være et ønske. Men alle ved, hvor dårligt det er for deres helbred. Vi tilbyder dig et alternativ - kefir lightening hår.

Egenskaber for fermenterede mejeriprodukter

Kefir indeholder en stor mængde nyttige vitaminer og mineraler, for eksempel vitaminerne A, B, C, E, calcium, magnesium og kalium. Takket være kalcium kommer det tynde hår tilbage til styrke og vokser meget hurtigere. Vitaminerne A og E er i stand til at give en sund glød, lyse glans og har generelt en positiv effekt på håret.

Gæren indeholdt i dette naturlige produkt hjælper med at fremskynde væksten af ​​krøller og vække sovende hårsække. Blandingen er også i stand til at lindre hovedbunden af ​​irritation og kløe på grund af de bakterieide egenskaber af fermenterede mælkeprodukter. Ved brug af disse opskrifter lyser du din skygge og forbedrer dit hårs udseende og sundhed.

For at passe til sådanne masker

Kefir masker er egnede til enhver form for hår. Blegede og skrøbelige krøller bliver blødere og vil ophøre med at bryde så intensivt. Og for fedtet hår er der nogle plusser - krøllerne bliver ikke længere fedtede og vil ikke blive forurenet så hurtigt. Hvis du har farvet hår og du ikke er tilfreds med farven, så er masken perfekt til dig. Mejeriprodukter bidrager til udvaskning af pigment og hjælper derfor forsigtigt med at slippe af med uønsket farve.

opskrifter

Overvej de mest populære opskrifter for kefir masker for at lette håret med tilsætning af andre naturlige ingredienser.

Med honning

Det vil kræve:

Forberedelse: Varm kefiren og tilsæt en ske med honning. Rør og bland blandingen over hele længden. Hold sammensætningen i 2 timer (så længe som muligt) og skyll derefter med shampoo. Læs også hvordan honning lyser håret.

Med citron

Det vil kræve:

Forberedelse: Bland den opvarmede kefir med citronsaft. Påfør på krøller og varm hovedet med et håndklæde. Efter to timer afvaskes. Denne opskrift er mest egnet til ejere af fedtet hår. Vil du vide mere? Læs om citronklarering.

Med tilsætning af kanel

Det vil kræve:

Forberedelse: Bland ingredienserne og påfør strengene. Hold blandingen i to timer og skyll derefter med shampoo. Som vi skrev tidligere, kanel er meget populær til lynnedslag.

Nyttig video: kefir maske til tørre, malede krøller.

resultater

Er det muligt at lette håret med kefir? For et mærkbart resultat er det værd at lave kefir masker ugentligt. Det er ønskeligt, at den naturlige farve ikke var mørkere end mørkblond. Men naturlige brunetter kan også gøre denne maske, de har bare brug for flere procedurer. Selvom farven ikke ændres, vil du bemærke, at håret er blevet meget stærkere og har erhvervet et smukt overløb. Vi kan lære de mest effektive måder at lysere sort hår på.

Lyseblonde piger kan sikkert regne med den blonde - dit hår vil blive tændt med 5-6 toner.

Redheads vil se, at deres hår er blevet lysere og har erhvervet en luksuriøs gylden glans.

Før og efter billeder

Nyttige tips

 1. For en fedttype er et fedtfattigt produkt mest velegnet, men for piger med tørt hår er det værd at købe 2,5%.
 2. Maskeprodukter skal være friske, så bliver effekten større.
 3. Kefir kan blandes med yoghurt, resultatet bliver mere mærkbart.
 4. Overophed ikke kefir, eller det bliver til cottage cheese. Den bedste mulighed er et vandbad.

Følgende artikler vil ikke være mindre nyttige og interessante for kærester af hjemmelavet hårligholdelse med folkemåder:

 • aromatisk afklaring med citron æterisk olie;
 • bagepulver, som det mest enkle og overkommelige middel til blegning af hår;
 • Effektiv vitamin cocktail af honning og citron
 • hydrogenperoxidafklaring - garanteret succes.

Nyttig video: maske til hårvækst med kefir og olivenolie

Kefir hårbelysning

Lynhår med kefir hjælper ikke kun med at gøre håret et par toner lettere, men også for at styrke håret, gøre dem silkeagtig og endda vaske af maling.

Blondiner og blond med kefir masker kan betydeligt lysere håret til en naturlig lysfarve uden yellowness. Brunetter vil ikke være i stand til at opnå blondens virkning, men de vil være i stand til at gøre håret ikke så dyster og mørkt, hvilket markant styrker håret og tilføjer glans til det.

Kefir maske opskrifter til lynhår

Der er flere populære kefir masker til lynhår, hvilket gør håret ikke kun lidt lettere, men også beriger det med vitaminer og sundhed.

Den mest effektive lynmaske med kefir

 1. Bland ½ kop kefir med ægget.
 2. Tilsæt 2 spsk brandy eller vodka.
 3. Klem saften af ​​en halv citron ind i masken.
 4. Dryp lidt shampoo for at gøre masken lettere at anvende.
 5. Påfør blandingen i håret og pakk dem med klæbende film.
 6. Varm masken med et håndklæde.
 7. At forlade strukturen på hår til natten, men ikke mindre end 4 timer.
 8. Vask kefir med varmt vand og shampoo.

Mask af varm kefir til lynhår

 1. Varm et glas fedt og frisk kefir i et vandbad. Ikke i mikrobølgeovnen!
 2. Påfør kefir til håret langs hele længden og rul med cling film.
 3. Sæt på en frotté håndklæde håndklæde.
 4. Lad masken stå på håret i lang tid, du kan om natten. Eksponeringstiden for kefir skal være mindst 4 timer.
 5. Vask masken af ​​med varmt vand og shampoo.

Lightening tørt hår med kefir

 1. Tag en kyllingegulv.
 2. Bland det med et glas kefir.
 3. Tilsæt 2 spsk olivenolie.
 4. Påfør en blanding af ingredienser til håret langs hele længden.
 5. Lad masken stå i lang tid (mindst 3 timer).
 6. Vask af med shampoo.

Lynmaske af kanel og kefir

 1. En spiseskefulde kanel blandet med æggeblomme.
 2. Tilsæt et glas varmt kefir.
 3. Påfør masken til håret langs hele længden og pakk den med klæbende film og derefter med et frottéhåndklæde.
 4. Lad blandingen på håret i lang tid, helst ikke mindre end 3 timer.
 5. Vask masken af ​​med varmt vand og shampoo.

Billeder før og efter lynet hår kefir

På dette billede kan du se resultatet af at lette håret med en maske af kefir og citron.

Se videoen

I denne video kan du se, hvordan du laver en nyttig, nærende og lette maske til hår på basis af kefir.

Anbefalinger til brug af kefir masker

 • Damer med mørkt hår skal gøre en kefir maske flere gange, indtil resultatet er egnet.
 • Kefir maske til lynnedslag vil også hjælpe med at slippe af med farvestoffet på håret, da dette fermenterede mælkeprodukt hæver vægten, håret, hvilket letter udvaskning af maling fra under dem.
 • Det anbefales at bruge frisk, ikke udgået kefir medium eller højt fedtindhold.
 • Kefir maske på håret er bedre til venstre om natten - det er nyttigt for håret generelt, og grad af lyn bliver meget højere.
 • Effekten af ​​lynnedslag vil være meget bedre, hvis hårene smurt med kefir er placeret i et varmt miljø, det vil sige dækket af et håndklæde eller en hat.
 • Kefir masker hjælper ikke kun med at gøre håret skinnende, men også for at forhindre hårtab, skørhed og tværsnit for at aktivere hårsækkets vækst og vitalitet.

Guldbrun hårfarve kombinerer elegante brune, bronze og gullige nuancer.

Hårfarve i brunaske kan tilskrives gruppen af ​​brunehårede mennesker. Denne trendy og populære.

Kobberbrun hårfarve er en usædvanlig kombination af koldt blondt og brændt kobber.

Hårfarve mælkchokolade er en lækker og rolig skygge af brun.

Ombre for blondiner indebærer at mørke rødderne lidt og lette spidserne sådan.

Farve til lysebrunt hår tyder på, at den ikke for skarpe hårfarve mætes med passende.

© DoHairs 2018. Alt om hår, hårklipp og frisurer

lllokony

om skønhed og sundhed af hår

  Hjem »Farvning» Lightening hair kefir reviews

Lightening hår kefir anmeldelser

Sikker lynhår kefir

Gradvis og helt smertefrit gør dine krøller et par toner lysere vil hjælpe med at lette håret kefir.

Dette naturlige fermenterede mælkeprodukt har en unik sammensætning, der ikke kun er nyttig for håret, men også for hele organismen.

For kosmetiske formål begyndte kefir selv at blive brugt af vores bedstemødre, der bemærkede, at det ikke kun hjælper med at genoprette svækket hår, men gør det også lettere med regelmæssig brug.

En maske baseret på den påvirker ikke kun hårstrukturen, men også deres rodsystem.

Kefir vasker helt ud det mørke pigment fra krøllerne og gør krøllerne naturligvis lettere og sundere, som det ses i vores billede nedenfor.

Efter kefir er krøllerne fyldt med sund energi, de bliver blødere og silkeagtig, hvilket bekræftes af mange anmeldelser.

Kefir-masken kan ofte påføres krøllerne, og virkningen af ​​brugen fremkommer efter de første procedurer.

Nogle egenskaber

Kefir henviser til naturlige produkter, hvis sammensætning er rig på indholdet af en række nyttige komponenter.

Det hjælper med at genvinde ikke kun svækkede låse, men fjerner ligeledes kroppen som helhed fra mange problemer.

Kefir stabiliserer tarmens arbejde, genopretter den generelle immunitet, forbedrer mange metaboliske processer, og fjerner effektivt toksiner fra kroppen.

Masken baseret på den er meget nyttig til hår af alle typer og for eventuelle skader, hvilket er bekræftet af de mange anmeldelser af dem, der har oplevet sine helbredende egenskaber.

Dette fermenterede mælkeprodukt trænger dybt ind i hårstrukturen og vasker væk det mørke pigment indefra.

Dette er hans ejendom og hjælper med at gøre mørkt hår lettere og naturligt. Selvfølgelig vil kefir maske på en gang ikke hjælpe.

Den første synlige effekt vises kun efter nogle få applikationer. Under alle omstændigheder, med regelmæssig brug af dette værktøj, vil krøllerne sikkert blive lysere af flere toner.

En sådan afklaring vil ikke forårsage skade på hårstrukturen, tværtimod vil det gøre håret mere blødt og sundt.

Den unikke egenskab Kefir til at udlede pigment fra krøller er velegnet til dem, der ønsker at slippe af med resultaterne af mislykket farvning smertefrit.

Dette naturlige fermenterede mælkeprodukt virker gradvist og meget effektivt.

Dens sammensætning indeholder sådanne essentielle sporstoffer til hår som calcium og magnesium, som er ansvarlige for deres styrke og stivhed.

Derudover er den rig på forskellige vitamingrupper, som giver krøller en naturlig glans og naturlig silke.

Sammensætningen af ​​kefir indeholder mange andre aktive stoffer, som ikke alene hjælper med hurtigt at genvinde hår, men også stabilisere rodsystemets arbejde.

Med den regelmæssige brug af kefir kompositioner begynder at aktivt vokse nye krøller.

Som regel anbefales det at køre med kefir masker for at lette tråde på hovedet, hvilket består af otte procedurer.

Denne maske forbereder dig hurtigt og bruges hjemme.

Under alle omstændigheder, med regelmæssig anvendelse af kefir kompositioner på krøller bliver de sunde og smukke, som i vores fotos.

Afklaringsordre

For at lette strengene kan du bruge kefir i sin rene form.

Det er tilstrækkeligt at jævnt fordele dette fermenterede mælkeprodukt over hele hårets område, dække med polyethylen og indpakke med et varmt håndklæde i to timer, hvorefter det skylles grundigt fra håret.

For at opnå et bedre resultat skal du bruge mere komplekse opskrifter til kefir-baserede lysende masker.

Så gode anmeldelser har en blanding, som omfatter kefir, brandy, citronsaft og rå æg.

Det er nødvendigt at tilføje juice, presset fra en citron, et kyllingeg og en skefuld brandy til et glas fermenteret mælkeprodukt.

Derefter blandes alle ingredienserne grundigt med hinanden, og der tilsættes en lille mængde vaske shampoo til dem.

Den færdige maske påføres krøllerne i flere timer og tæt pakket med et varmt håndklæde. Når du bruger denne forbindelse, skal du vide, at citron har evnen til at tørre hår.

Det anbefales efter masken, som indeholder citronsaft, at lægge på krøllerne en særlig kosmetisk terapeutisk balsam.

Masken med ølgær er også ret effektiv.

Til forberedelsen er det nødvendigt at opløse en ske gær i et glas af dette fermenterede mælkeprodukt og derefter insistere i en time på et varmt sted.

Når sammensætningen er klar, fordeles den jævnt over hele hårområdet, dækket af plastik og tæt indpakket med et varmt håndklæde.

Denne maske anbefales at holde håret i en time, hvorefter hovedet vaskes grundigt under varmt rindende vand.

En sådan kefirmaske fremhæver ikke kun krøllerne effektivt, men hjælper dem også hurtigt efter kemisk afklaring.

Gode ​​anmeldelser har en opskrift på lynhår, der består af kefir og mørkt brød.

Det er nødvendigt at omrøre brødmassen i et glas fermenteret mælkeprodukt og tilsæt en lille mængde vegetabilsk olie.

Når brødet er helt gennemblødt, er det knæet til tilstanden af ​​en flydende opslæmning og påført håret i tredive minutter.

Hovedet skal være godt opvarmet med et håndklæde. Denne sammensætning ud over lyseffekten lindrer også effektivt håret af skæl.

Perfekt bevist og en blanding af kefir med løgjuice. Denne sammensætning lyser samtidig og genopretter beskadiget hår i tilfælde af at det påføres regelmæssigt.

Det anbefalede kursus er omkring ti procedurer, hvorefter krøllerne skal være et par toner lettere.

Generelle anbefalinger

Lysende og regenererende egenskaber forbedres signifikant med stigende temperatur.

Det anbefales at anvende kefir-baserede masker på håret i varm tilstand, men ikke i en varm, da i dette tilfælde kan en sådan sammensætning skade hårsækkene.

Kefir lyser håret gradvist, og for at opnå det ønskede resultat er det nødvendigt at udføre et forløb af procedurer.

I mellemtiden kan kefir masker ikke påføres håret mere end en gang om ugen.

Det er bedst at bruge kefir med en højere procentdel af fedtindhold til højglødning af hår på hovedet, men hvis der er skader på hovedets hud anbefales det at bruge et mindre fedtet produkt.

Kefir er et glimrende værktøj til naturlig og sikker blegning af krøller, og hvis du bruger det regelmæssigt, bliver dit hår hurtigt ikke kun lettere, men også smukkere, som det tydeligt ses i vores fotos.

Hvad kan lysere håret?

svar:

Scherbakova Tatiana

Vask kun i frisøren. Normalt efter en glat farve virker ikke, så tonen er valgt (i dette tilfælde vil det vise en tone eller to lettere end originalen). Det er, efter vask, sørg for at male.

Igor Moskovka

Julia Lapul

Intet peroxid. Ingen hjemmeforsøg. Kun god salon. få dig til at vaske dit hår og derefter på en 2 toner. ikke lysere og så bliver håret som halm. Efter seks måneder kan du gentage 2 flere toner. Jeg vil ikke gerne umiddelbart afklare en masse. ellers khan hår.

gidroperita. !
hydrogenperoxid, som i det væsentlige er den samme hydroponiske,

Helena

Citron Lightening

Evgenyevna

De siger glycerin hjælper. eller en maske med honning og glycerin. det hjalp mig, men kun hvor håret er vokset tilbage. hendes hår er meget skinnende, især hvis de er blonde eller lettere)))

Kefir hårmaske til lyn - god og fremragende resultat

Kefir er ikke kun et velsmagende, fermenteret mælkeprodukt, der er godt for helbredet, men også en fremragende lynhårdmask for hår med kefir.

På billedet - det sædvanlige produkt, som sandsynligvis vil blive fundet i hver værtinde.

Sammensætningen af ​​dette produkt indbefatter sådanne nyttige stoffer som:

 • Vitaminer E, B.
 • Calcium.
 • Protein.
 • Gær.
 • Melkesyrepinde.

Disse komponenter intensiverer krøllerne, genopretter og styrker deres struktur: På strængerne dannes en beskyttende film, som giver låsen styrken til at bekæmpe miljøets negative manifestationer. Og hvis du er ejer af tørt hår, så er masken med kefir kun din frelse.

Hvad vil kvinder have

Virkningen af ​​almindelige kefir efter flere anvendelser

Hver pige ønsker at ændre sig fra tid til anden for at understrege sin sjæls tilstand, at opmuntre eller overraske andre. Og den mest overkommelige måde er selvfølgelig hårfarve.

Hvis din naturlige farve var lys, vil det ikke være svært at ændre det. Og hvis du har en naturlig mørk farve, bliver det mere problematisk at skifte farve.

Det er meget sværere at flygte fra en mørk tone. Selvfølgelig er der mulighed for at bruge skiverne, men tilstanden på dine krøller fra denne metode som efter dobbelt farvning. Men der er en vej ud af denne situation - det betyder at en kefir maske til lynhår "kommer til din hjælp".

Billedet er en visuel instruktion om, hvordan man blander med egne hænder.

Kefir er et af de mest populære og overkommelige folkesorgsprodukter til krøller. Dette vidunderlige værktøj er længe blevet brugt som et additiv i forskellige kosmetiske suspensioner, det gør hårstrengene skinnende, giver dem ekstra volumen og genopretter beskadiget hårstruktur.

Samtidig har kefir en interessant egenskab - det vasker ud pigmentet og derved gør håret lettere.

Tip!
Husk, da kefir masker vasker pigmenter delvist af hår, anbefales det ikke at anvende sådanne blandinger på farvede tråde.
Du risikerer at miste din yndlingsskygge!

De enkleste applikationer

 • Kefir anvendes ensartet fra rod til spids på alle krøller. Vi dækker hovedet med cellofan og vente en time (du kan holde den længere - det bliver ikke værre). Vask derefter dit hoved på den sædvanlige måde.
  Hvis du regelmæssigt laver sådanne masker, så bliver dine krøller let at style, de bliver bløde og silkefulde.

Sammenfatning af virkningen udøvet af vores ingrediens.

 • Denne ingrediens kan bruges i stedet for shampoo. Men denne mulighed er kun egnet til kvinder, hvis krøller er tørre. Kefir fedtet hår vil gøre det endnu sværere, og de vil blive forurenet endnu hurtigere.
 • Dette mejeriprodukt anvendes ofte i suspensioner mod hårtab, da det er helt opløselige æteriske olier, gær og sennep. For at øge effekten af ​​brugen heraf kan du forberede din egen version af en medicinsk maske.
  I hovedbestanddelen kan du tilføje en sådan brugbarhed til hår som for eksempel:
 • sennep,
 • æggeblomme
 • honning
 • løgjuice
 • tinktur af peber,
 • cognac,
 • afkog af urter,
 • burdock olie til hår og andre.

Rimelig pris - nyttig handling, og indenfor - og udenfor!

Regler for anvendelse

Selv om masken ikke vil kunne skade dine tråde, så prøv alligevel at overholde følgende tips:

 • Forsøg altid at opvarme kefir lidt, så det ikke er for koldt;
 • Først skal blandingen blandes på rødderne, forsigtigt gnide den og derefter sprede den over hele længden af ​​trådene;
 • Jo fede dit hår type, desto mindre fedtindhold skal produktet være. Den bør anvendes til tørre tråde på 3,2%, for normalt 2,5%. For hår olieagtig 1%. Ud over kefirblandingen til split eller tør krølning er det ønskeligt at tilsætte forskellige vegetabilske olier;
 • Påfør på helt tørret eller let krøllet hår. Fra oven skal du bære en plastikkappe og indpakke et hoved med et håndklæde;

Forbedre effekten af ​​brugen af ​​masker - vi opvarmer håret.

 • For at forhindre masken er kun en gang om måneden. Til terapeutiske formål kurser, der varer op til tre måneder, en gang om ugen.
 • Kefir + æg. Bland en halv kop kefir (2%) og en ske med burdock eller ricinusolie (du kan bruge olivenolie), tilsæt 1 æggeblomme til dette. Vi sætter denne suspension på håret og sætter på en hætte. En time senere, vaskes af under varmt vand med shampoo.

Opskrifter Masker til lynhår

Maske til ejere af tørre tråde

Denne maske til lynhår fra kefir påføres beskidte krøller.

Det klæder også med skørhed, tørhed og skæl, og gør tråde stærke og skinnende.

Lad os være sunde, energiske og smukke!

 • Du kan også bruge bare kefir. Tag en halv kop yoghurt og gnid det i dine tråde. Derefter dækker vi hovedet med cellofan eller film. Efter et par timer kan du skylle.
  En sådan sammensætning er mere effektiv med sin regelmæssige anvendelse - helst en gang om ugen i en måned.

Du kan opnå blonde krøller på en mild måde uden at bruge clarifiers, men her har du også brug for tålmodighed.

Blanding til ejere af fede tråde

 • Sennep, smør og honning. Du skal blande en skefuld tør sennep i et hundrede og halvtreds milliliter plain kefir. Derefter tilsættes 1 æggeblomme, 1 tsk honning og mandel eller burdock olie.
  Derefter er en maske til kefir hår til lynnedslag klar. Nu sætter vi blandingen, som viste sig, på krøllerne, så læg på en kasket og lad vores hoved stå i denne form i en halv time. Derefter skal du vaske det grundigt under varm lunken shampoo.

konklusion

Ønsker at være i form - brug og tag kefir!

Til lette er blandingen bedre, end kefir er ikke specielt efterspurgt blandt unge piger, fordi det giver dig mulighed for at ændre farve på deres krøller uden at ødelægge deres struktur, hvilket betyder - at bevare skønhed og sundhed. Efter en så blød lethed, krøllerne simpelthen pyshut styrke og sundhed, dekorere deres ejer og tiltrække opmærksomhed fra andre til deres krøller.

Flere oplysninger kan ses i videoen i denne artikel.

Vil du lette dit hår med kefir? Nå, prøv det! Kefir maske + foto før og efter

Fordele: Billig og billig, fra naturlige råvarer, god til hår, giver skinne og silke, styrker og helbreder

Så det episke af farvning fortsætter maleriet mit hår. Eksperimenter i fuld gang. Så i foto 1, farven på mit hår, før du bruger masken, foto 2, henholdsvis efter.
Masken er denne: en liter kefir (jo dypere, jo bedre, jeg personligt brugte 3,2%), en spiseskefuld salt, en spiseskefuld vegetabilsk olie (jeg brugte solsikkeolie). Med det samme vil jeg reservere, at halvdelen af ​​blandingen er tilstrækkelig til min længde. Litter, dette er for langt hår.
Alt dette mix, anvendes til håret, zamatyvaem hoved polyethylen (jeg brugte plastfolie) og sørg for at håndklæde over skuldrene, fordi det flyder maske forfærdeligt., Walk time, vaske masken ved hjælp shampoo (vaske masken meget godt, var jeg bange for, at yoghurt er ikke Jeg vasker det fra håret, men alt er fint), og som det var skrevet, bør håret lyse af to toner. MEN det er bare skrevet, mit hår har ikke lyset enten på tonen eller på gulvet i tonen! Ja, jeg indrømmer maske fremragende hår styrker, revitaliserer hår klippe af mindre, men jeg gør ikke bundfældningstank yoghurt kom!
Så hvis du vil, kan du prøve det!

Så jeg prøver en maske - afklaring med kefir

Men det vil tage mere end en kefir. Tag 50 gram kefir,
æggeblomme, tre spiseskefulde brandy, saft af en citron og te
en skefuld shampoo. Bland godt og påfør tørt hår. maske
kan efterlades natten over. Hvor længe du holder det bliver det
afhænge af graden af ​​præcisering af hår.

Og så, jeg forårsagede denne vilde blanding af smag og farve på hovedet, pakket i en pose på toppen af ​​et lommetørklæde, og på toppen af ​​håndklæde.

Jeg vil tage håndklædet i sengen))

i morgen tjek resultatet! krydse dine fingre! Ønsker mig held og lykke!

Lynhår med kefir: 5 opskrifter til masker, anmeldelser

Indsendt af: admin i Skønhed og Sundhed 05.24.2018 Kommentarer Off på Kefir Hair Lightening: 5 opskrifter til masker, anmeldelser er deaktiveret 128 Udsigter

5 naturlige opskrifter af kefir masker til hår præcisering

Lys hårfarve ser altid meget sød ud og giver billedet af dets ejer lethed og ømhed. Men der er kun en ulempe ved dette: han kom naturligt fra nogle få, og farvning i lyse farver medfører altid uoprettelig skade på hans elskede krøller. For at hjælpe lidenskabeligt villige til at lyse op kan komme populære metoder, en af ​​de mest berømte blandt hvilke var klarering af håret med kefir.

Talende om fordelene ved dette produkt til sundhed er næppe fornuftigt, fordi kun de dovne ikke har hørt om bifidobakterier, forbedret fordøjelse osv. Men at bruge en sådan godbid på håret? Dette er noget nyt. Er der endda det mindste punkt, eller er det bedre at forkæle fordøjelseskanalen?

Faktisk ikke nyt, men godt glemt gammel, for med dette værktøj var vores bedstemors bedsteforældre bekymret for deres hår, som ikke havde nogen ide om shampoo-conditionere-balsam, at vores badeværelser er fyldt med i dag.

Kefir er en uundværlig komponent i et stort antal genopretning og styrkelse af masker, da det virker i dem som en slags katalysator, der forstærker virkningen af ​​de andre komponenter. Kefir maske til lynhår kan bruges på både naturlige og farvede tråde, da mælkesyreindholdet gør et fremragende arbejde med udvaskning af mørkt pigment. Det er meget effektivt til at korrigere en mislykket skygge som følge af farvning.

Selvfølgelig bør du ikke håbe på øjeblikkelig blondning efter den første ansøgning, fordi kun aggressive farvestoffer kan give en sådan effekt.

Det er dog helt muligt at opnå synlige resultater, især i betragtning af alle de finesser, der er forbundet med den naturlige afklaringsproces:

 • Den første hemmelighed er det rigtige valg af produkt. Det var ønskeligt, at dette var en hjemmelavet, og heller ikke den friskeste drik, hvor koncentrationen af ​​mælkesyre vil nå sin toptilstand. Hvis du ikke kunne finde en, kan du komme forbi med butiksversionen med maksimalt fedtindhold
 • Du kan anvende en maske 1-2 gange om ugen, ikke mere;
 • Drikken bruges i en lidt opvarmet form, den optimale temperatur er temperaturen på menneskekroppen;
 • Maskens varighed kan være fra en time (hvis vi lyser naturligt hår) til 10 (når du skal justere farven på den farvede), men ikke mindre;
 • Det er umuligt at bruge varmt vand til vask af masken, fordi kefir har tendens til at koagulere ved høj temperatur, det vil være bedst af alt at blive skyllet ud med lidt varmt vand;
 • Det er meget uønsket at bruge shampoo eller balsam efter sådanne procedurer, da de negerer deres virkning. Forstærkning vil hjælpe med at skylle afkogning af kamille (1/2 kop blomster + 2 kopper kogende vand).

At kende disse hemmeligheder kan du opnå maksimale resultater fra lynhår med kefir.

Den mest enkle og budgetmæssige, fordi vi kun har brug for to ingredienser: kefir og vand. Til en halv kop kefir, tilsæt om en spiseskefuld vand, rør, og anvend derefter til lidt fugtigt hår. Tåler under isolering i 2 timer, vask derefter af.

Perfekt til tyndt brunt hår, hvorfra mørkt pigment vaskes hurtigt nok, men i mørkere eller strammere tråde af effekt skal du vente med en maske mindst 5-6 gange.

I en duet med en anden naturlig clarifier vil kefir arbejde meget mere intensivt. Til denne maske har vi brug for:

 • Kanel - 2-3 spsk (for følsom hud er det bedre at tage mindre);
 • Kefir - ca. ½ kop (mængden varierer afhængigt af hårets længde);
 • Vand - 1-2 spsk;
 • Honning - 1 tsk.

Kogeprocessen er ret simpel: først blander vi kanel med vand i glas eller keramisk fad indtil en homogen masse, og bland den derefter med kefir. Det er meget vigtigt ikke at tilføje pulveret straks, fordi det vil blive taget op i klumper, hvilket vil være problematisk at bryde. I sidste fase introducerer vi flydende honning, som lidt tykker masken. Påfør på tørret hår i 2-3 timer. med ca. 30-40 minutters gang med isolering, fjern derefter den.

Denne afklaringsmetode har forskellige anmeldelser, fordi resultatet af hårets struktur kan forekomme efter både første brug og efter 5, men klager over ineffektiviteten som regel ikke når frem til dette stadium.

Hvis det ikke var for hårbalsam i sammensætningen, ville han helt gået til opskriften på nogle delikatesser, så duftende og velsmagende ingredienser indgår i sammensætningen. Jo mere behageligt det vil blive anvendt. Men fra ord til handling skriv ned opskriften:

 • Kefir - omkring en tredjedel af et glas (igen ser vi hårets længde);
 • Brandy - 2 spiseskefulde (hvis hovedbunden er følsom - en, fordi der kan være en stærk brændende fornemmelse);
 • Hårbalsam - 1 tsk;
 • Protein - 1 stk. (Pre-pisk indtil stejle toppe);
 • Citron - ½ stykker (saft).

Alle komponenter blandes og omhyggeligt påføres på hver streng. Vi opvarmer hovedet med en polyethylen cap + håndklæde. Det anbefales at lade masken "arbejde" hele natten, vask om morgenen med varmt vand. Her er resultatet af denne metode til kefir lightening (før og efter):

Et sådant problem står over for mange piger, der udfører hjemmeforsøg med blonde. Den gule farvetone på de farvede tråde er et sikkert tegn på ikke-professionel farvning, men det kan fjernes og endog praktisk talt smertefrit:

 • Kefir - 1 kop (glem ikke fedtindholdet)
 • Cognac - 4 tsk;
 • Citron - ½ stykker (saft).

Bland ingredienserne og anbring dem på lidt fugtigt hår. Hold under isolering hele natten, vask derefter af. En sådan sammensætning bør hurtigt neutralisere den yellowness, der gør dit hår til at ligne små kyllinger. Hvis det ikke var muligt at fjerne den ubehagelige farvet fuldstændigt, kan du gentage proceduren i en uge.

Når vi først er malet i rødt, kan vi se denne skygge bogstaveligt efter hver farve og bringe det utrolig vanskeligt. Til disse formål kan du også bruge en lynmaske, der indeholder kefir, men du bliver nødt til at være tålmodig, fordi dette er en af ​​de sparsomme, men lange udskillelsesmetoder.

For at gøre dette har vi brug for et glas opvarmet kefir og den bløde del af enhver form for sortbrød. Vi bestemmer kvantiteten empirisk og tilføjer, indtil vi får en tyk mush. Denne blanding påføres i et par timer. Det skal vaskes af med shampoo til dyb rensning.

Aspera Citron Essential Oil - Review

Hvordan slippe af med stub for evigt: adskille alle veje