Farlig barberkniv med udskiftelige blade

Kender du mange måder at undgå barbering, der ikke er meget nyttigt for huden? Der er dog situationer, hvor der ikke er nogen anden måde at fjerne uønsket hår på. Det er vigtigt at vælge den rigtige kvalitetsskraber, som varer lang tid. Præference er bedre at give modeller med udskiftelige blade.

Hvad er en farlig shavette razor

Barbering er en integreret del af mændens værelse. Selv om en række skæg er på mode nu, kræver de også særlig pleje. Ofte bruges en barberkniv med udskiftelige knive til korrektion. Dette er en kompleks enhed, der hviler på et træhåndtag, og det skarpe blad er ikke beskyttet af noget. Ifølge de fleste mænd, for effektiv barbering nok til at holde på ansigtet kun én gang.

Den ubestridelige fordel ved en barberkniv med udskiftelige knive er, at den praktisk talt ikke kan blive ubrugelig. Du vil købe nye knive, og du kan nemt spare barbermaden i flere år, eller endda videregive den til din søn eller yngre bror. Hvis du vælger en model uden udskiftelige knive, skal den skærpes en gang om ugen, men det vil stadig leve meget lang tid.

Lige barbermaskiner leveres med udskiftelige eller permanente knive. Moderne mænd anser den første mulighed mere bekvemt, da det minder om enheden af ​​en klassisk sikker maskine. Derefter kan du vælge kvaliteten af ​​stål og træ, formen på håndtaget, vægten af ​​barbermaden. Der er dyre modeller, der bruges af fagfolk i barberbutikker eller fashionable barbershop, men der er også lette muligheder til brug i hjemmet.

enhed

En barbermaskine med udskiftelige blade (den såkaldte "shavetka") ser ud som en klassisk farlig, men det er meget lettere at bruge. Bladet forbliver glat, barberede hår er ikke tilstoppede mellem pladerne, så denne enhed er nem at bruge. Det er ikke nødvendigt at skære en barbermaskine, og en mand behøver ikke bruge store penge til at købe varer til at passe hende: en klassisk barbermaskine kræver en rem til at rette bladet, sten til slibning og specielle pastaer.

Razor knive

Hvis du har en barbermaskine med udskiftelige knive, behøver du ikke købe nogen specielle "dele". I den kan du bruge de samme dele som til en konventionel maskine. Men for nogle modeller bliver du nødt til at vælge specialformede knive, som sælges i sæt med barbermaskine. Husk, at når du er monteret med et sådant blad, kan du skære dig selv meget dårligt, så du skal være opmærksom på hygiejneprocedurer og efterfølgende opbevaring af værktøjet.

Shavette Razor Barbering

For at resultatet skal være fremragende, kræves grundig træning i barberingsteknik. Hvis du stadig ved, hvordan man barberer en barberkniv for at undgå nedskæringer og andre skader, skal du huske den første regel - du skal kun bruge dette værktøj i fred og ro. Glem ikke at lukke badeværelsesdøren: hvis hånden rykker, kan skader på huden ikke undgås.

Hvis du har fødemærker, vorter, gamle ar og andre uregelmæssigheder på dit ansigt, som værktøjet kunne fange, skal du være særlig forsigtig. Ved korrekt brug af et skarpt knivblad kan du fjerne alle hårene med en enkelt bevægelse af hånden, men overfladen skal være glat og bevægelserne skal høres. Mænd bemærker, at ved regelmæssig brug af shavtek formår man at slippe af med problemet med irritation af huden og indgroede hår på ansigtet.

Farlig barbermaskine med udskiftelige knive fra de bedste producenter

Hvis du selv vil købe en barbermaskine, så giv den bedre kendskab til kendte producenter. Der er flere:

 • Shavett. Det mest almindelige mærke, der gav et stabilt navn til lignende værktøjer. Producerer en række modeller til enhver smag og tegnebog, du kan købe færdige kits.
 • Fezer. Populært japansk firma, der producerer en række produkter til barbering. Afviger i brugervenlighed.
 • Kunstner Club. Moderigtigt japansk firma, der producerer lyse og lette razorer. Du kan bestille varer via internettet.

Hvor kan man købe og hvor meget det koster

I modsætning til den sædvanlige engangsmaskine kan en bænk ikke komme i nærmeste supermarked. Mænd, der vælger at bruge et sådant værktøj, bør kontakte de professionelle frisørsaloner eller frisørsalget. Du kan også finde et passende barberingstilbehør på specialiserede websites. At købe selve værktøjet koster ikke mindre end 2000 rubler. Derudover skal du afhente bladene, deres pris er ca. 500 rubler.

Farlige barbermaskiner på udskiftelige blade: brug og sammenligning

Ofte er vores kunder interesseret i farlige barbermaskiner med udskiftelige blade - de såkaldte bolte. Der er imidlertid ikke mange detaljerede oplysninger om dem på internettet, men også anmeldelser af specifikke modeller på YouTube og andre ressourcer. I denne artikel vil vi forsøge at finde ud af, hvordan man vælger hvordan man bruger sådanne barbermaskiner og overvejer flere af deres modeller i forskellige kategorier.

Hvad er shavetka og hvor kom de fra?

Generelt, shavetka (fra engelsk «shavette») eller på flytbare barberblade - en barberkniv folde struktur (mindre fast, akavet), der ligner en klassisk form for barbermaskiner, men brug barbering udskiftelig klinge. Betegnelsen selv blev brugt til Dovos farlige barbermaskiner, men blev snart vant og begyndte at blive anvendt til alle barbermaskiner på udskiftelige blade.

De første sådanne barbermaskiner er designet til brug i Barber frisørsaloner, især til at skabe kontur nedskæringer:.. templer, bakkenbarter, nakke mv I fortiden, en af ​​de mest populære modeller shavetok var Durham Duplex. Nu eksisterer dette mærke stadig i hundens plejeindustri. Senere i forbindelse med forbuddet mod brugen af ​​klassiske barbermaskiner i nogle lande begyndte shavetki at blive brugt til barbering.

Fordele og ulemper ved at bruge shavetok til en nybegynder

 • Først ved hjælp af en sådan barbermaskine, vil du se meget cool ud, for det er præcis, hvordan mænd barberede i hundreder af år før opfindelsen af ​​moderne maskiner.
 • Når du først har lært og er vant til at barbere med en bolt, er det usandsynligt, at du vil bruge maskinen med dyre multi-bladespatroner igen.
 • Squeegee, i modsætning til den klassiske "fare", behøver ikke at skarpe eller redigere på bæltet. Så snart det udskiftelige blad bliver sløvt, er det nok at udskifte det med en ny - og du kan igen barbere med en skarp barberkniv.
 • En af de vigtigste fordele er mærkbart mindre irritation af huden fra at bruge en enkeltbladet skærm mod en patron med tre eller fem.
 • Nå og endelig, den sidste, men en af ​​de mest magtfulde argumenter "for" - de eneste forbrugsstoffer - udskiftelige blade - er utrolig billigt. Sammenlignet med køb af patroner som Gillette Mach 3, Fusion eller Fusion Proglide sparer du mange penge.

"Mod"

 • For at lære at bruge en bænk, skal du bruge lidt tid og kræfter, især hvis du flytter fra en moderne maskine. Den tid og indsats, der tilbydes senere, vil imidlertid tilbagebetale med renter.
 • En sådan barberkniv har ingen beskyttelse mod nedskæringer ud over din egen nøjagtighed.
 • I sammenligning med T-formede maskiner, til shavetki i starten vil det være svært at finde den nødvendige vinkel, hvor barbermaskinen vil blive placeret under barberingen. Igen er denne mangel kun et spørgsmål om tid og erfaring.

Shavetki og klassiske barbermaskiner

Generelt kan billige shavetki betragtes som et indledende niveau i spidsen af ​​barbermaskiner, og nogle "top" modeller og som et alternativ. Men hvis en shavetka er erhvervet som en "praktisk vejledning" til barbering med barbermaskiner, skal du tage højde for, at tørklæde og "fare" vil blive mærket forskelligt, fordi de skal opbevares forskellige vinkler i forhold til huden. Oftest er razors mærkbart tungere end bolte. Og måske den største forskel i længden af ​​bladet, som den traditionelle barbermaskine har mere.

Imidlertid er shavetki mere kompakt og lettere, hvorfor det for eksempel er mere bekvemt at tage dem med på en tur (selv i forhold til tunge T-formede maskiner).

Hvis du virkelig vil bruge en klassisk barbermaskine i fremtiden, kan du også starte med den ærefulde mester på en billig traditionel barbermaskine og bælte. Men den oprindelige investering (barbermaskine, skærpning, bælte osv.) Vil være mærkbart højere.

Lad os sammenligne et par grundlæggende økonomiske parametre for begge typer barbermaskiner.

Shavetka

Sikkerheds barbermaskine

 • En lille finansiel investering (selve gardinet og bladene til det).
 • Kræver en betydelig indledende finansielle omkostninger ved køb (barbermaskine, skarphed, bælte).
 • Det kræver periodisk køb af nye knive og udskiftning hver 5-7 dage, men det betaler sig helt i forhold til moderne maskiner.
 • Det kræver kun skarphed en gang om året (omkostningerne ved tjenesten er ca. $ 10), som fuldt ud betaler sig (når den bruges af en erfaren bruger) selv i sammenligning med billige udskiftelige blade.
 • Billige modeller bruges normalt i flere år, hvor de bare kan kede sig.
 • Med ordentlig pleje, arvede børnebørn.
 • "Skarphed" er utrolig simpel - bare skift bladet.
 • Skarphed kræver stor erfaring eller skal gøres af en mester.
 • Selvfølgelig kræver det ikke retting på bæltet, kun udskiftning af knivene.
 • Redigering på bæltet anbefales stærkt, da det forlænger bladets liv, men kræver visse færdigheder.

Typer af bolte og valg af knive til dem

Shavetki kan opdeles i tre hovedtyper afhængigt af de anvendte knive. Den første er barbermaskiner, som bruger det sædvanlige kendte til alle dobbeltsidede blade. Den anden - shavetki, som bruger både konventionelle blade og specielle aflange (deres design tillader installation af begge typer), det er de tyske barbermaskiner Dovo. Og endelig, den tredje type - måske den mest perfekte shavetki - barbermaskinen til den japanske producent Feather, som bruger specielle lange blade af samme producent. Alle barbermaskiner på udskiftelige knive er tilgængelige i den relevante sektion, og nu skal vi overveje hver type, fordele og ulemper ved nogle modeller separat.

Shavetki på standardblade

Dette er det enkleste hvad angår razorforbrugsvarer. Du kan tage enhver klassisk kniv og brække den i to dele og indsætte den i holderen, start barberingen.

En af de mest populære på grund af sin fremragende værdi for pengene razor modeller - Parker shavetki - disse "arbejdsheste", der ofte bruges ikke kun til personlig brug, men også i barbershop.

Modellerne 31R, 33R og 34R har en speciel åbningsbladeinstallationsmekanisme, mens PTW- og PTB-modellerne er udstyret med et inddrageligt design, hvor bladet er fastgjort. Det er værd at bemærke, at alle Parker barbermaskiner er lavet af rustfrit stål, hvilket uden tvivl er en fordel.

Hvordan vælger man et blad? Meget individuel parameter til at give et bestemt svar. Hvis du er nybegynder, start med vores specielle klinge sæt. I den finder du 5-10 blade af alle populære mærker, og du vil kunne vælge den der passer dig, og du vil gerne bruge den.

For knivskarv af denne type skal bladet opdeles i to dele i to dele uden at fjerne det fra konvolutten (for ikke at skære fingrene ved et uheld, hold ikke knivkanten). Sæt derefter den ene halvdel ind i kanten af ​​bommen og fastgør den ved hjælp af den rette barbermekanisme. Shaveren er klar til at gå.

Shavetki på aflange blade

Taler om sådanne barbermaskiner betyder vi selvfølgelig klassikerne blandt shaveterne - Dovo Shavette. Deres største fordel er evnen til at bruge både konventionelle blade og specielle lange Dovo-blade (de giver mulighed for at fjerne en stor mængde børster på en gang).

Desuden har barbermaskinen en kompakt størrelse og let vægt, som det er manøvrerbar og nem at bruge. Dovos bolte har også en lille plastikspids, der forhindrer utilsigtede nedskæringer ved kanten af ​​barbermaskinen.

Bladet er let at indsætte - barbermaskinen har plastikholdere til almindelige og lange blade, der passer ind i sagen. Bladet skal også opdeles i halvdelen.

Den raske barbers vægt og kompaktitet kan imidlertid være en ulempe, især for ejere af store palmer.
Generelt er fordelene ved Dovo razor meget større. Især hvis du overvejer at ved at købe denne shavetki og hundrede blade, vil du sikre en behagelig barbering i omkring et par år.

Shavetky fjer

Nå og endelig er benchmarken blandt barbermaskinerne med udskiftelige knive festerne af Artist Club SS-serien af ​​en japansk producent med en lang historie af Feather. De er tilgængelige i to stilarter: den traditionelle foldning og den usædvanlige "japanske" - bladet og håndtaget er en. De bruger kun knive af samme producent, hvoraf der er flere muligheder.

For eksempel anbefales Soft Guard-blader på grund af deres blødhed for ejere af følsom hud. Light Blade er alsidig, og ProGuard kan håndtere selv de tykkeste og stive børster.

I starten er den relativt høje pris opvejet af de højeste kvalitetsklinger. De er perfekt skærpet, hver tjener længere end almindelige klinger (i størrelsesordenen 10-15 anvendelser af et blad) og barberer utroligt rent. Derudover har de en meget behagelig længde til barbering. Bladene er pakket i specielle beholdere, som de let kan installeres i barberholderne.

Separat er det værd at bemærke håndtagene til begge muligheder for fjerskærere. I den "japanske" version er håndtaget lavet af et behageligt gummeret materiale, som det ligger perfekt i hånden og glider ikke. I den klassiske version har håndtaget et specielt abehale design, der kendetegnes af fremragende ergonomi.

Hvor ofte skal jeg skifte knive?

Et af de første spørgsmål stillet af købere ikke kun shavetok, men også sikkerheds barbermaskiner. Desværre er det umuligt at give et præcist svar. For dem, der har tykkere børster og hårde hår, bliver de nødt til at ændre bladet oftere end dem med blødere børster.

Typisk er gennemsnittet 3-5 anvendelser af et standardblad. Alt er trivielt: Bladet skal ændres straks, så snart der var en fornemmelse af, at det bliver stumt. Et kedeligt blad begynder at "rive off" hår og forårsage hudirritation.

Barbering med et blad mod tre eller fem i Gillette-maskiner reducerer irritation i sig selv, da de beskadiger huden tre eller fem gange stærkere. Men vi må huske på, at kedelige blade er de bedste venner af irritation, det vil sige at ændre bladet til tiden er meget vigtigt.

Hvis du også damper huden og børsterne godt med varmt vand før barbering, samt ved brug af preshams, vil dette forlænge bladets levetid til et par anvendelser. I sidste ende kan man lide at ændre bladet efter hver barbering, og en person kan bruge en 10 eller flere gange. Så som du kan se, er dette en meget individuel parameter.

Brug shavetki: før du starter

For første gang kan barbering med en bolt virke lidt kompliceret. Du skal være yderst forsigtig, men som følge heraf får du måske den glateste barbering i dit liv. Overvej nu nogle få skridt i forberedelsen til barbering med en bolt.

Trin 1. Undgå det bedste.

 • Erfarne adepter af klassisk barbering vil helt sikkert anbefale enhver nykommer at grundigt dampe børsterne med et varmt håndklæde. Men et varmt brusebad eller i det mindste vask med varmt vand før barbering bør også være nok.
 • Det næste trin ignoreres ofte, når man barberer andre typer barbermaskiner, men det er vigtigt, især hvis du har stive og tykke børster - brug børnehave. Dette kan være en særlig fløde eller olie før barberingen.
 • Produktet skal påføres huden ca. 3-5 minutter før barbering og ikke skylles.
 • Stitching hjælper med at blødgøre borstene, og beskytter også huden mod irritation og gør den mere elastisk.
 • Husk at du vil barbere med et meget skarpt blad, så beskyttelsen vil ikke være overflødig.

Trin 2. Vask dig selv med varmt vand. Før du begynder barbering, glem ikke at anvende varmt vand direkte på børsterne.

Trin 3. Klargør barberskummet.

 • Blandt de mange midler til fremstilling af skum, vil det bedste være sæbe eller barbercreme, som ikke irriterer huden, men beskytter og nærer det snarere. Det vil kræve og barbering.
 • Men hvis du bruger en barberingsbørste i starten, ser det noget tungt ud for dig, så prøv at starte med en creme, der ikke kræver dette værktøj til at lave skum.
 • Billigere skum eller geler (såsom Gillette) anbefales ikke på grund af deres ikke så naturlige sammensætning, som i kontakt med forstørrede porer kan påvirke huden negativt.

Trin 4. Det vil tage et spejl, en intim indstilling og mere tid.

 • Til den første barbering, lager op med mindst 25-30 minutter fritid.
 • I fremtiden, som barberingskvaliteten skærer en sådan barbermaskine, vil proceduretiden blive reduceret betydeligt.
 • Det er tilrådeligt at sørge for, at du ikke pludselig forstyrres for ikke at skille dig selv ved et uheld.

Sådan barberer du shavetkoy: apparater

Så er tiden kommet for at første barberer din nye barbermaskine, og her er nogle anbefalinger om grundlæggende teknik. Vi håber du har udnyttet alle vores råd om forberedelse til barberingsprocessen.

For det første vil du sandsynligvis blive skadet første gang. Sandsynligvis vil kuttet ikke være smertefuldt, da et meget skarpt blad vil blive brugt. Men for at være klar til en sådan udvikling af begivenheder og for at forhindre blødning, skal man op på et af de universelle nedskæringsmidler: gel eller klassisk alun. Begge midler hjælper om få sekunder, ikke kun for at stoppe blodet, men også for at fremskynde helingen af ​​klippet.

Så dit skum er klar og allerede påført dit ansigt - start barbering med sideburns. Hold barbermaskinen meget let i en vinkel på ca. 30 ° til huden. Jo større vinklen er, jo større er chancen for at skære dig selv.

Klem ikke barbermaden med fingrene. En barbermaskine bør barbere håret løs. Start på toppen med glatte, let bevægelser, der går ned. Kinnene er den letteste del, da dette område af ansigtet er fladt og relativt stort i området sammenlignet med andre dele. Følg kinden ned til hagen.

Du skal være forsigtig, når du barberer området over overlæben, da håret her er særligt stramt. Barbering skal flyttes fra top til bund med små lystryk. Hvis du barberer her mod hårvækst, kan du klippe din næse. Området under underlæben er også barberet meget omhyggeligt og uden pludselige bevægelser for ikke at skære læben.

Området fra bunden af ​​hagen ned i nakken er barberet i tur fra begge sider af Adams æble, der starter fra hagen. Frisøren ledes fra toppen ned på venstre side af caddyen. På selve Adams æble, især hvis det stikker stærkt ud, er det nødvendigt at barbere så forsigtigt som muligt og trække huden fra den til siden. Hår langs kanten af ​​kæben er barbert fra hagen til siden af ​​øret og trækker ned huden.

Meget ofte vokser håret i nederste del af nakken opad. I sådanne tilfælde bør barbering fra top til bund være til det punkt, hvor håret vil tage den modsatte retning, og resten af ​​nakken til at barbere fra bunden til toppen.

Mange foretrækker barbering i to passager. Dette betyder, at efter at du har barberet dit ansigt for første gang, bliver skummet genanvendt, og du barberer igen. Det andet pass vil passere mere "kraftigt", men du vil helt sikkert slippe af med rester af hår, hvis det ikke var nok nok til det. Denne metode er særlig god, hvis du har tykke børster eller har ikke barberet i flere dage.

Det hjælper i processen med barbering og hudspænding, da strakt hud simpelthen er lettere at barbere. Området omkring munden er måske det sværeste at barbere, da chancen for at skære dig selv her er ret stor. Vær tålmodig, stram huden let for hver bevægelse af barbermaskine og bevæg i små slag, forsigtigt barbering af stubben på hans hage og overskæg. Tilsvarende, med samme nøjagtighed skal du barbere håret på halsen.

Barbering: hvordan man undgår nedskæringer og irritation

Efter barbering manifesterer irritation ofte sig som små rødme (bumser) på huden i halsen eller kinderne. De ser forfærdelige ud, men de føler sig endnu værre og bringer nogle lidelser med deres kløe i flere dage.

De kan optræde, når du barberer shavetkoy. Hvis du i øvrigt er en glad ejer af følsom hud, anbefaler vi dig at læse artiklen om dette problem. For alle andre er der et par tips om, hvordan man undgår problemer.

God forberedelse er nøglen til succes.

 • Sørg for, at barbermaskinen er ren før barberingen. Glem ikke at skylle godt under varmt vand efter hver barbering.
 • Før hver barbering skal du bruge et varmt håndklæde, tage et bad eller vaske med varmt vand.
 • Brug barbering (cremer eller olier).
 • Skær ikke i bruseren, så du ikke ved et uheld skærer dig selv.

Skift blades i tide. Kedelige blade er en af ​​hovedårsagerne til hudirritation.

Brug et rent håndklæde og en god aftershave.

 • Brug et separat rent håndklæde til ansigtet for at undgå bakterier fra håndklæder, såsom hænder eller krop, i åbne porer efter barbering.
 • Når du har vasket dit ansigt med køligt vand og tørret dit ansigt med et håndklæde, skal du bruge en god efterskæring afhængigt af din hudtype.

konklusion

På trods af at shavetki blev opfundet som et værktøj med knive, der kunne udskiftes for hver klient, for at justere hårklipp i barbermaskinen, i dag er disse barbermaskiner meget populære til personlig barbering.

 • De vil være et glimrende alternativ til de mænd, der gerne vil prøve den traditionelle farlige barbering, men vil ikke rive med at redigere og skarpe en klassisk barbermaskine.
 • Brugen af ​​screening anbefales til dem, der konstant bliver irriteret ved barbering med moderne tre eller fem blade.
 • Og også til dem, der ønsker at spare på forbrugsstoffer til barbering uden at gå på kompromis med kvalitet, fordi udskiftelige knive koster en øre sammenlignet med patroner.
 • Shavetki er praktisk, når de rejser på grund af deres lysstyrke, kompaktitet og fraværet af behovet for at bære et rækningsbælte med dig (hvis du bruger en klassisk lige barbermaskine).

Husk: at lære at bruge bolten, såvel som den sædvanlige "forsigtighed", vil tage lidt tid og præcision. Men resultatet vil helt sikkert opfylde forventningerne og omkostningerne, fordi barbering vil være sjovt.

Shavett - en barberkniv med udskiftelige knive

Alle mænd ved, hvad en razor med udskiftelige knive er. Ofte kan du finde dette værktøj i frisørsaloner eller frisør. Mange eksperter kan ikke forestille sig arbejdet uden denne mekanisme, da det perfekt barberer håret og giver en klar oversigt.

I dag vil vi tale om en så farlig barberkniv som Shavett. Denne barbermaskine har udskiftelige knive, der kan bruges til daglig barbering. Vi vil lære fordelene og ulemperne ved dette værktøj, se hvad dens typer er, og hvordan man bruger det.

Udskiftelige knive: alle fordele og ulemper

For at bruge knivblader skal du kende alle fordele og ulemper ved denne type barbering. Fordelene er:

 • Ved at købe Shavett bruger du sjældent penge til at købe et nyt blad, så du kan spare tid.
 • Bladet kan bruges op til 10 gange.
 • Et kniv tygger ikke stubbe og beskadiger ikke huden.
 • Shavett fjerner hurtigt uønsket hår.
 • Dette værktøj kan transporteres rundt og bruges, selvom der ikke er gode forhold.
 • Ved hjælp af væggen bidrager du ikke til miljøforurening.
 • Værktøjet kan bruges af flere personer, da bladene fjernes og ændres.

På trods af en række fordele har shaveren sine ulemper. Hvis du ikke ved, hvordan du bruger Shavettom, så er der stor sandsynlighed for, at du vil barbere i lang tid og endda skade dig selv. Du skal også vælge, hvilket blad der passer dig personligt. Det kan tage meget tid, da huden kan reagere dårligt på visse typer metal, hvorfra bladet er lavet.

Sorter af sådanne barbermaskiner

Shavetki er af to hovedtyper:

 1. Bred profil. Barbermaskinen har et regelmæssigt blad. Når du bluntede bladet, kan du vende det over til den anden side.
 2. Smal profil. Barberingsklinger er halveret og dobbeltsidet.

Shavetta var beregnet til fagfolk og frisører, der professionelt skåret deres skæg. Selv på nuværende tidspunkt bruger mange frisører dette værktøj.

Hvad er Shavett, og hvorfor vælges de af flertallet?

Farlig razor shavetka har en klar forskel på konventionelle barbermaskiner. Selv om trinkets udseende er identisk med den klassiske lige barberkniv, kan du ændre knivene i den.

Nogle udskifter den lige barberkniv med en bolt. På grund af dette ser sådan en barbermaskine ud som en almindelig sikkerhedsmaskine.

De fleste foretrækker denne type barbermaskine, da den ikke er så skarp som en farlig barberkniv, men mere effektiv end en almindelig maskine. Shavetka behøver ikke at skærpe regelmæssigt som en farlig barberkniv. Det er meget bekvemt og nemt at bruge.

I modsætning til konventionelle maskiner er der kun et blad i shavetkaen, som ikke beskadiger huden så meget. Det behøver ikke at blive ændret regelmæssigt, ligesom værktøjsmaskiner. Således spares penge. Du behøver heller ikke bruge tid på at skærpe bladet, du kan bare ændre det til en ny. En sådan barbermaskine kan ikke ødelægge. Det er nok at holde en gang på ansigtet for at fjerne alt unødvendigt hår.

Hvordan virker det?

Brug denne type barbermaskine, dem der ved, hvordan man bruger en lige barberkniv, men vil lette deres arbejde. Det er vigtigt, at hånden i denne procedure ikke ryster, og der er klare bevægelser. At have en trinket er ikke så dyr som andre barbermaskiner. Det behøver ikke at passe og underminere hver gang.

For at barbermaskinen kan gavne, skal du kende reglerne for brugen af ​​værktøjet og hvordan du indsætter bladet i barbermaskinen. Razor dette værktøj består af følgende:

 • Først skal du dampe ansigtet for at gøre barbermaskinen bedre barbering.
 • Påfør skum eller andre barberingsprodukter på dit ansigt.
 • Barber først og fremmest flade områder, såsom kinder.
 • Barbermaskinen skal være 30 graders vinkel mod huden. Denne vinkel vil spare dig for nedskæringer.
 • Tag shavetka korrekt i hånden. Der er mange forskellige måder at gøre dette på.
 • Stræk huden, så bladet barberer håret hurtigere og med bedre kvalitet.
 • Barber håret efter deres højde.
 • Efter at have afsluttet proceduren, gå bladet over ansigtet mod hårvækst. Takket være dette vil din hud være meget glat.
 • Områderne under nakke og næse bør barberes langsomt og omhyggeligt, da det er her mænd skærer deres hud.

Når du er færdig med barbering, vask huden af ​​dit ansigt og anvend lotion til din hud for at fugtige det og helbrede sårene.

Hvor kan man købe og hvordan man skal bestemme?

Shavett eller lige barbermaskine sælges ikke i almindelige supermarkeder. Dette værktøj er placeret i specialforretninger til frisører. Du kan stadig finde sådanne butikker på internettet, som regel har de deres egen personlige hjemmeside.

Du bestemmer hvilket blad der er bedst til barbering, alt afhænger af hvilken type hud du er, og hvor godt du kan bruge dette værktøj.

Når du køber shavett og blade, skal du være opmærksom på det materiale, de er fremstillet af. Fra denne faktor vil afhænge af værktøjets vægt og brugervenlighed. Se på fastgørelseselementerne i Shavetta, da der er modeller, hvor du ikke kan indsætte forskellige blade. Bestem hvilken model du har brug for. Lad være med at få et godt værktøj, fordi det vil tjene dig i lang tid.

Shavet

Barberingsbolten indeholder et udvalg af knive. Gør dem af forskellige stål. Der er tre hovedstål, hvorfra det er muligt at lave en kniv:

Det er vigtigt at kende egenskaberne for hvert blad og vælge den der passer dig personligt, fordi hver af dem har sine egne forskelle. Bladet lavet af kulstofstål er meget skarpt og let at skærpe.

Bladet i rustfrit stål er ikke let at skærpe, men det forbliver skarpt i længere tid. Det skal bruges til følsom hud, da den ikke er så skarp. Undersøg karakteren af ​​hvert blad og lav dit valg.

Standardblade

Til shavetta kan du bruge de mest almindelige dobbeltsidede blade. De skal indsættes i et specielt hul, der holder bladet. Standardblade er de billigste, men de er nok til syv procedurer.

langstrakt

Shavett med lange blade hjælper med at barbere mere hår end et standardblad. Denne farlige maskine er bedre til at bruge til dygtige eksperter, da chancerne for et snit øges to gange.

andre

Som tidligere nævnt er bladene forskellige i størrelse, skarphed og fremstillingsmateriale. Tal med din frisør om, hvilket blad der passer til din hud. På grund af det store udvalg af denne enhed kan en mand vælge det kniv, der passer til ham personligt.

Skal jeg bruge Shavett?

Mange mænd ønsker ikke at begynde at lære at bruge en lige barberkniv, men du kan altid ændre vanen eller udvikle en ny. Du skal kun vælge en god maskine en gang, og du får meget glæde af både barberingsproceduren og resultatet. Shavett er i stor efterspørgsel og popularitet, så det er værd at prøve.

Farlige barbermaskiner med udskiftelige blade, barbermaskiner med stål, plast og træhåndtag

I varierende grad er barbering en del af vores liv. Nogen foretrækker en glat hud, nogen et skæg eller et overskæg. Men i begge tilfælde skal du bruge en barbermaskine. Markedet er fyldt med en række modeller, lige fra farer til højteknologiske tilbehør.

Farlig barbermaskine med udskiftelige blade, der ofte bruges til ansigtshårpleje

Produktet besejrer straks stedet. Mænd, der bruger et sådant tilbehør, vil aldrig ændre det til en anden barbermaskine. Nå, undtagen at være forsigtig!

Den største fordel er, at barbermaskine razor er næsten evig!

Ja, du har hørt rigtigt, tilbehør kan ikke ødelægge. Bladene bliver kedelige, de ændres let, og barbermassen selv holder længere i mange år. Med omhyggelig håndtering kan du passere det ved arv! Især hvis det er helt af stål!

Tilhængere af klassikerne foretrækker en forsigtighed med et permanent blad. En sådan model er valget af en erfaren dandy, der stræber efter imponerende i alt. De fleste moderne mænd foretrækker en anden mulighed:

Deres valg er en barbermaskine med udskiftelige blade.

Det ser klassisk ud, men ligner en ændring af bladene T-formet maskine. Designere tilbyder et stort udvalg af håndtagets finish og form, barbermængde og materialer.

Hvordan vælges og købes en farlig barberkniv med udskiftelige knive?

Alle beslutter, hvor meget de skal bruge på sig selv. Du kan købe en barbermaskin razor fra en dyr lineup, som dem, der bruges af professionelle, barbermaskiner, eller foretrækker en billig mulighed for hjemme barbering. Shop "Beard" tilbyder et godt udvalg af barbermaskiner tyske og engelske producenter. Vores modeller er af fremragende kvalitet og overkommelig pris.

Hvordan virker trinket?

Fare med udskiftelige knive ser ikke anderledes ud end en klassisk lige barberkniv. Men tilbehør er lettere at bruge. Ved at udskifte knivene er det lettere at rengøre og passe på produktet. Du behøver ikke bekymre dig om skærmens skarphed, købe et klæbebånd og slibepasta til slibning. Og det er ikke et lille beløb. Og selv den tid det tager, er det!

Udskiftning af knivene i de fleste tilfælde vil ikke forårsage problemer.

Razor shavetka kræver ikke specielle dele!

Tilbehøret fungerer godt med knive til konventionelle maskiner. Det er rigtigt, at nogle modeller bruger en ikke-standardbladform. Men dette vil ikke forårsage ulejlighed, da kittet er færdigt med dem. Ja, og producenterne forsøger ikke at skabe afbrydelser med komponenter.

Glem ikke, at den monterede barbermaskine med udskiftelige knive, kan efterlade et stærkt snit. Sørg for at være forsigtig under barberingen, ikke hast, brug højkvalitets barberingsprodukter. Reserver på forhånd med alun eller hæmostatisk blyant. Der skal også tages forsigtighed ved opbevaring af produktet, og lad det ikke stå på steder, der er tilgængelige for børn.

Barbering shavetkoy

Højkvalitets barbering kræver mastering af tilbehøret. Jo oftere du barberer, jo mere erfarne bliver du. Over tid vil din hånd automatisk give et hjørne til barbermanden, stoppe rysten og vænne sig til at foretage de nødvendige bevægelser.

Hovedregelen - en barberkniv med udskiftelige knive kræver stilhed og ro.

Luk badedøren, mens du barberer. Intet bør distrahere dig. Hvis hånden fejler, er et snit uundgåeligt.

Især forsigtigt skal barberes i nærvær af mol på ansigtet, vorter eller ar. Farlig barbermaskine glider ideelt på en jævn overflade, men det hakker og afskærer alle uregelmæssigheder. Fare med udskiftelige knive i en bevægelse fjerner håret, men huden skal være glat og hånden fast. Beauticians hævder, at regelmæssig brug af produktet lindrer problemerne med irritation og indgroet hår.

Hvordan vælger og køber en barberkniv?

Hvis du beslutter dig for at købe en farlig barberkniv med udskiftelige knive, kan du give foretrukne kendte mærker. Producenter, der producerer højkvalitets tilbehør til barbering, ikke så meget. Vær opmærksom på tyske, britiske eller japanske firmaer. Fremragende produkter produceres: The Bluebeards Revenge, DOVO, Wacker, Iwasaki, Sheffield, Zolingen. Russiske traditioner for at lave blade af barbermaskiner er næsten tabt ved sammenbruddet af Sovjetunionen. Eller du kan købe en kopi af de kendte mærker, der ikke tager penge til navnet. Blandt vores sortiment af sådanne produkter optager kun en stor del.

Shavetka, som du kan købe rentabelt i vores butik, kan være en vidunderlig gave til en mand af enhver alder. Du kan give et tilbehør til en fødselsdag den 23. februar eller bare sådan! En stilfuld razor vil vise din holdning til manden og tiltrække en anden imponerende mand til vores rækker.

Online butik "Beard" tilbyder en bred vifte af højkvalitets mænds tilbehør. Du kan nemt afhente og købe en farlig barberkniv med udskiftelige knive og alle nødvendige tilbehør og barberingsprodukter til det: børster, sæbe, aluinsten og meget mere. Opret dit stilfulde look med os!

Farlig barberkniv: funktioner til brug og vedligeholdelse

På trods af de mange innovationer til at bekæmpe overskydende hår på mænds ansigt, er razoret populært og populært med det stærkere køn. Det skyldes oftest et menneskes ønske, fordi du er nødt til at vænne sig til denne metode til barbering og lære at få et kvalitetsresultat. Nogle mennesker undlader at gøre dette, så de fortsætter med at bruge konventionelle barberingsprodukter. Men denne mand kan ikke stoppe noget på vej mod målet.

Barbering med en lige barberkniv er en ret kompliceret proces. For at lære det og for fuldt ud at nyde det, skal du ikke bare vælge det rigtige værktøj, men også at vide, hvordan du bruger det. Derudover behøver du at passe godt på ham, så han tjente i lang tid og udførte sine funktioner fuldt ud. Skarphed en barbermaskine bør gøres af en professionel for ikke at skade værktøjet og forlænge sit liv.

Fordele og ulemper ved en barbermaskine

Den største fordel ved en barbermaskine er dens holdbarhed. Ingen maskine, selv den mest pålidelige og dyre, kan ikke sammenlignes med, hvor længe razeren varer. Blandt andre fordele kan man kalde:

 • barberingskvalitet - ingen anden metode kan sammenlignes med resultatet, hvilket giver en godt skærpet "frygt";
 • evnen til at bruge kosmetiske produkter til barbering - skum, gel, sæbe og endda æterisk olie, for eksempel lavendel, oliven eller jojoba;
 • Med en vis færdighed og manuel fingerfærdighed er proceduren hurtig og nem.

Mange mænd betragter en anden prestige og brutalitet en anden fordel ved en barbermaskine, fordi den ser tilsvarende ud. Men det bør også tage højde for nogle af de ulemper, som "frygt" besidder. Blandt dem er det mest kraftfulde argument naturligvis muligheden for skade. Dette gælder især for de første forsøg på at mastere værktøjet eller den uvæsentlige vende af bladet. Imidlertid elimineres denne mangel med erfaring og dygtighed.

Den anden ulempe er omkostningerne. Et godt kvalitetsværktøj til en øre kan ikke købes. Afvej alle fordele og ulemper ved en barbermaskine, en mand kan bestemme for sig selv, om han skal prøve og begynde at lære.

Hvordan man vælger en god barbermaskine

Efter at have besluttet at prøve et nyt værktøj til processen med at fjerne stubbe fra ansigtet, er det vigtigt for en mand at forstå, hvordan man vælger en barberkniv, så den er af høj kvalitet og tjener i lang tid. Den sædvanlige "frygt" er et kniv og håndtag, derudover indeholder kittet en strop til rakere. Når du vælger et værktøj, skal du være opmærksom på de materialer, de er fremstillet af. Bladet er lavet af højstyrkestål, hvor kvaliteten påvirker, hvor effektiv den gamle lige barberkniv vil være. Efter årtier vil dette værktøj barbere glat og let.

Håndtaget er lavet af plast eller læder. Materialet har stor indflydelse på omkostningerne, men du bør ikke spare på dette. Det er bedre at købe en god barbermaskine en gang i mange år end at lide af dårlig kvalitet og til sidst smide værktøjet.

Når du vælger en barbermaskine, er det vigtigt at være opmærksom på producenten. Blandt de moderne mærker er tyske virksomheder populære, men for at få et rigtig godt produkt kan du sammenligne deres egenskaber med hinanden. For eksempel vil en barberkniv med udskiftelige knive være mere funktionelle og nyttige end uden dem.

Vurdering af de bedste producenter af farlige barbermaskiner

På trods af de samme egenskaber og udseende er skrabere fra forskellige virksomheder ikke så let at sammenligne. Når alt kommer til alt forsøger hver fabrikant at gøre deres produkt så højt og populært som muligt. Blandt lederne af moderne produktion er:

 1. Det tyske selskab Dovo - i mere end 100 år lever rigtige mænd til gode barbermaskiner. Til denne dag er det stadig et af de mest populære mærker.
 2. Det amerikanske firma Hart Steel er for nylig kommet på markedet, men har allerede etableret sig som en pålidelig leverandør af kvalitetsprodukter. Raketserne i dette firma barberer jævnt og hurtigt.
 3. En af de ældste virksomheder til fremstilling af farlige barbermaskiner - den franske bekymrer Thiers-Issard. Blandt de mange værktøjer til barbering er den bedste værdi for pengene.

Hvis ønsket om at barbere sig med denne metode opstod for første gang, er det bedre at købe en simpel model og prøve, om det vil løse hårfjerningsprocessen. Og hvis han bringer glæde og gode resultater, så køb en mærkevare af høj kvalitet barbermaskine.

Hvordan man bruger en lige barberkniv

Når man beslutter at købe et så hårdt værktøj til barbering, er det vigtigt at forstå, hvordan man barberer med en lige barberkniv, så den er effektiv og ikke forårsager skade. Første gang processen går langsomt, skal du røre huden forsigtigt. Sekvensen af ​​handlinger omfatter følgende trin:

 1. Du skal forberede huden, damp den med et varmt håndklæde eller varmt vand. Anvend kosmetik til barbering.
 2. Det er bedre at begynde barbering fra lige steder af hud, for eksempel fra kinder. På samme tid bør barberbladet være tilbøjelig til overfladen af ​​huden med ca. 30 grader. Ved den rigtige hældning vil behagelig glidning mærkes.
 3. Den rigtige position af barbermaskine i hånden: indekset, midter- og ringfingrene ligger på halsens hals, stramt fastgør sin hældning, og lillefingeren trykker sin "hale".
 4. At glide bladet lettere på huden, den anden hånd, du har brug for at trække den. Hver gang du skal behandle et lille område, og derefter gå videre til det næste.
 5. Først behandles huden for hårvækst, og derefter - mod. Dette sikrer maksimal glathed.
 6. De sværeste områder er på nakke og under næsen. De skal være barberet forsigtigt og langsomt.

Når barberingen er færdig, vask af rester af kosmetik fra huden og brug efterskæringen. Bedste lotion eller tonic med antiseptisk virkning for at forhindre forekomsten af ​​komplikationer. Sådanne kosmetiske produkter har sædvanligvis en beroligende virkning og beskytter huden efter fjernelse af det øverste lag.

Sådan plejer du en barbermaskine hjemme

For at barberingsværktøjet skal vare lang tid og ikke forringes, er det vigtigt at pleje og opbevare det ordentligt. Til dette er det værd at huske nogle få grundlæggende punkter:

 1. Efter hver brug skal "forsigtighed" vaskes af rester af barberingsprodukter, sæbe, skum og hår. Det er bedre at gøre dette under rindende vand for at helt sikkert fjerne alt, der er overflødigt.
 2. Så er det vigtigt at tørre barbermaskinen. Den tørres med en klud eller et håndklæde, men bladet må ikke gnides på den modsatte side, men på den modsatte side. Derefter må instrumentet tørre i nogen tid, men det anbefales ikke at gøre dette i et badeværelse med høj luftfugtighed.
 3. Når det bruges sjældent, skal shaveren olies med jævne mellemrum. Til dette formål anvendes olie til mekaniske apparater, for eksempel symaskiner.
 4. Redning af barbermaskinen udføres ved hjælp af et specielt bælte, der er inkluderet i pakken. Eksperter anbefaler at redigere værktøjet før hver brug, så en farlig barbering var klar og korrekt. Hvordan man bruger bæltet til at redigere en farlig barberkniv, skal du vide på forhånd, efter at have læst instruktionerne.
 5. At skarpe en lige barbermaskine kan gøres alene med en speciel sten. Men det er bedre at overlade denne proces til en specialist, der udfører arbejdet korrekt og kompetent.

Pas på "forsigtighed" er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Men enkle handlinger hjælper med at holde værktøjet og altid være sikker på dets funktionalitet.

Således har barbermaskine sine egne egenskaber og nuancer, men hvis der er et stort ønske om at fjerne hår fra ansigtet på denne måde, kan du lære at bruge det og passe godt på det. Derefter vil barberingsprocessen være let og give det forventede resultat.

Hvordan man bruger en lige barberkniv med udskiftelige knive

På trods af det store udvalg af barbermaskiner, foretrækker nogle mænd en lige barbermaskine. Hvad er fordelen ved en sådan barbering?

 • For det første ifølge en professionel barber har et farligt blad en mere blid effekt på ansigtets hud.
 • For det andet overstiger resultatet alle moderne former for barbering, herunder maskinen. Derudover kan et farligt knivblad udskiftes dagligt, hvilket er meget bekvemt og korrekt ud fra hygiejnesynspunktet.

Hvis vi sammenligner prisen på farlige barberblade og ekstra kassetter til moderne maskiner, viser det sig, at barbering også er meget økonomisk. Faktum er, at i de fleste moderne barbermaskiner med udskiftelige knive kan du indsætte almindelige knive, der deler dem i to dele. Det vil sige en pakke klinger med 5 stk. Til en pris på 80-250 p. Kan være nok til mindst 10 barberingssessioner.

Og vigtigst af alt, vær ikke bange for nedskæringer - mere tilbøjelige til at blive såret med et stumt blad, der sætter en stor indsats for det.

Sådan barberer du shavette

Først skal du finde ud af, hvordan du indsætter bladet i en lige barberkniv - i de fleste modeller er det ret simpelt. Det er bedre at barbere efter et varmt brusebad, bare sveder stubben. Påfør barberkrem eller gel. Det er bedre at først bruge en gennemsigtig gel - så vil du godt se børsterne.

Lad os nu se nærmere på, hvordan man barberer en lige barberkniv med udskiftelige knive:

1. Hold altid barbermaden i en vinkel på 30-35 grader i forhold til ansigtet - hvis vinklen er større, vil du få ondt, hvis du vil mindre, skal du rive børsterne ud. Denne vinkel er nødvendig for at opretholde hele tiden barbering, som om du glider langs ansigtets konturer.

2. Stram huden med din fri hånd i den modsatte retning fra barbermaskinens bevægelse. I processen forstår du på hvilke områder, hvor bedst du kan stramme huden, så barbermaskinen glider frit.

3. Start barbering fra sideburns og glid forsigtigt ned på kinden, først på den ene side og derefter på den anden. Derefter, med tommelfingeren, stræk huden på hagen og barber vinkelret i forhold til hårets vækst på den ene side af hagen. Så bid din læbe, stræk din hud til grænsen og barber håret under den. Efter at have trykket på overlæben, barberer håret i overskægsområdet.

4. Ved barbering skal jævnligt påføres gel eller skum for at fugt og smøre håret. Så bliver bladet lettere at glide.

5. Rengør barberbladet med en børste.

6. Efter vask af dit ansigt, se forsigtigt på ansigtet - hvis der er børster tilbage, skal du anvende skum og bringe din barbering til perfektion.

Vi anbefaler dig at se en mesterklasse på den raske barberhøvler fra vores kolleger

Sikkerheds barbermaskine

Razor farlig bruges til at fjerne hår (hovedsageligt på ansigtet) i mere end et århundrede. Dette værktøj består af et håndtag og et blad. Der findes forskellige typer af lignende enheder. I dag på markedet kan du købe en manuel lige barberkniv og lavet på drejebænke.

Omkostningerne ved sådanne værktøjer er ret høje. Barbersættet, der indeholder en farlig enhed, indeholder en barberingsbørste, som bruges til at påføre skum (sæbe) på ansigtet. Bladet til barbering af hår er lavet af massivt metal, og dets skærekant løber langs hele længden af ​​bladet, hvilket sikrer maksimal dækning. Efter at have købt et sæt med en lige barberkniv, behøver du ikke længere at købe værktøjsmaskiner med udskiftelige knive eller andre enheder, der bruges til at fjerne vegetation.

Tips til en nybegynder, når de vælger

Indtil 1800-tallet blev alle hårfjerningsværktøjer kaldt barbermaskiner. Men efter fremkomsten af ​​den T-formede maskine, der blev udviklet af Gillette, blev udtrykket "farligt" brugt i forhold til værktøjer med et langt blad og et håndtag.

Billighed er ikke blandt fordelene ved en barbermaskine. På markedet er der relativt billige modeller. Disse typer af værktøjer er imidlertid ikke tilstrækkeligt stærke metal, hvilket påvirker kvaliteten af ​​barberingen negativt.

Af de fordele, der karakteriserer disse enheder, kan følgende fremhæves:

 1. Skarp kniv. Raket barbersæt indeholder værktøjer, der kan fjerne hår af enhver tykkelse og længde.
 2. Perfekt resultat. Kun sådanne barbermaskiner gør huden så glat som muligt. Selv de bedste maskiner kan ikke fjerne alle hårene. Farlige værktøjer barberer vegetationen ved roden, og efterlader ingen hint af børstehår bagved.
 3. Ingen konsekvenser. På grund af den lange skærekant minimeres sandsynligheden for indgroede hår eller irritation på huden.
 4. Lang levetid. Hvis du følger reglerne for drift, forbliver razorerne brugbare i århundreder.
 5. Lav pris. De bedste barbermaskiner giver dig mulighed for at opgive andre enheder til fjernelse af hår.

Af hovedtyperne af sådanne værktøjer skiller sig ud Shavett (lige barberkniv). Denne enhed ligner lignende produkter. Forskellen mellem Shavett og andre typer barbermaskiner er, at den første kommer med udskiftelige blade. Fordelene ved sådanne indretninger er som følger:

 • ingen grund til at skærpe jævnligt;
 • at have et blad minimerer sandsynligheden for irritation;
 • brugervenlighed;
 • omkostningsbesparelser (i forhold til genanvendelige barbermaskiner).

Hvis du ikke tidligere har haft erfaring med en lige barberkniv, anbefales det først at købe et billigt værktøj. Også, før du køber enheden, skal du være opmærksom på flere andre aspekter.

Lige barbermaskine: hvordan man vælger

Når du vælger et værktøj, bør begyndere være opmærksomme på to aspekter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et rundt hoved. Dette blad er sikrere og forhindrer utilsigtede nedskæringer.
 2. Bladbredde - 5 / 8-6 / 8. Enheden med sådanne parametre giver den mest hensigtsmæssige barbering.

Når du vælger en barbermaskine er det også vigtigt at være opmærksom på følgende faktorer:

 • lav pris;
 • tegning er malet på bladet;
 • ingen frimærke;
 • nær ryggen er der ikke plads til skærpning (tilgang)
 • billedet er ikke parallelt med bladets plan.

Hver af disse faktorer er karakteristisk for enheder af dårlig kvalitet.

Farlige barberhøvler er opdelt i flere typer afhængigt af bladets form, bladets egenskaber og de materialer, hvorfra bladet og håndtaget er lavet.

Webformular

Duvene kommer i følgende former:

 1. Lige linjer Den farligste type.
 2. Bøjet, i form af en halvmåne.
 3. Wedge. Når vi flytter til basen, øges bredden af ​​nettet.
 4. Indsnævret. Sådanne værktøjer er mindst efterspurgte.

Barberingsværktøjer med et indsnævret blad er velegnede til begyndere. Et blad af denne form forhindrer utilsigtede nedskæringer.

Bladbredde

Ideelt set, hvis barbermaskinen er lavet med et 5/8 eller 6/8 inch blad. Blad af anden størrelse kræver lidt træning. I starten er det svært for mænd at vælge den optimale vinkel til barbering, så i starten er det værd at nægte at bruge smalle blader. Brede blader tungere end resten, så disse enheder er ubelejligt at bruge.

Blade konkavitet

Kuglens konkavitet "frygt" er som regel 1/1 eller Ѕ. Sidstnævnte er trods de relativt høje omkostninger mere egnet til begyndere. Blader med konkavitet Ѕ skelnes af optimale indikatorer for fleksibilitet og hårdhed.

Bladhoved

Følgende knivhovedformer findes:

 • square;
 • runde (hollandsk);
 • Fransk (irsk);
 • spansk;
 • konkave.

Nybegyndere bør købe rundehoveder. Sidstnævnte giver høj kvalitet barbering uden nedskæringer.

Stålblad

Producenter bruger 3 typer stål til en farlig barberkniv: kulstof, damask og rustfrit. Den første er den mest populære, da den let smelter og har andre nyttige egenskaber. Blandt ulemperne ved kulstål er forøget skørhed. Derudover er dette materiale underlagt korrosion.

Rustfrit stål forbliver skarpt længere, men det er svært at redigere. Materialet er mindre fleksibelt end kulstof, derfor kræver det en vis færdighed ved barbering.

Damaskus stål er den dyreste. Prisen på sådanne knive skyldes materialets høje kvalitet, som er kendetegnet ved god fleksibilitet og holdbarhed. Stål er let at skærpe og forbliver skarpt i lang tid.

Begyndere rådes til at købe kulstofstål barbermaskiner. I dette tilfælde skal du være opmærksom på producentens mærke. Nogle virksomheder i legeringens sammensætning omfatter elementer, der nedbryder stålets egenskaber.

Håndter materiale

Håndteringsmateriale er ikke primært vigtigt. Valget af denne parameter er baseret på smag præferencer. Overvejet de billigste enheder med et plastikhåndtag. Den dyreste er den håndlavede barbermaskine, der blev lavet ved hjælp af ikke-standardmaterialer: dyreben, værdifulde træarter og andre.

producenter

I Rusland i dag kan du købe en farlig barberkniv, håndlavede eller udenlandske mærker. Find en model fra en husholdning er ret svært. Et sådant produkt blev masseproduceret i Sovjetunionen, og derfor på det moderne marked er sovjetiske razors mere almindelige.

Af udenlandske mærker, der producerer sådanne produkter, kan du vælge mærker Thiers-Issard, Dovo og Boker. Disse virksomheder producerer apparater af højeste kvalitet. Derfor køber du en vintage barberkniv af et af følgende mærker, kan du ikke bekymre dig om værktøjets pålidelighed.

Om skærpning af barbermaskiner?

Til slibning af barbermaskiner anvendes syntetiske eller naturlige sten og specielle bælter. Proceduren kan også udføres ved hjælp af slibende materialer som emerypapir.

Sten til slibning af barbermaskiner, der sjældent anvendes. Behovet for at bruge dette materiale opstår, hvis bladet er blevet beskadiget. Mænd får normalt syntetiske sten, der giver en god skærpning og kendetegnes af en relativt lav pris.

Ved hjælp af tricket er det vigtigt at følge et par regler. Først og fremmest er du nødt til at modstå den korrekte vinkel på skarphed. Eventuelle afvigelser vil resultere i ridser og chips, hvilket vil medføre, at instrumentet forringes.

Traditionelt har der brugt særlige bælter til slibning af barbermaskiner. Sidstnævnte er opdelt i to typer: suspenderet og med træhåndtag. Den første mulighed anses for at være den mest populære. Suspension stropper giver dig mulighed for at ændre niveauet af stretching. Når du køber et sådant produkt, skal du være opmærksom på dens bredde. Under slibning bør bæltet helt dække kniven.

Modeller med træhåndtag købes for det meste af nybegyndere. I disse bælter er spændingsniveauet indstillet på fabrikken.

Derudover er der modeller, suppleret med en speciel pasta. Sidstnævnte er nødvendigt, hvis glatbarberen bliver rettet. Pastaen fjerner små metalpartikler.

Den ene side af stropper til straightening har en glat overflade, den anden er finkornet. Skarphed udføres under forudsætning af at den korrekte vinkel og spændingsgrad observeres.

Hvordan man skærper en farlig barberkniv?

Redigeringsprocessen er lidt anderledes afhængigt af hvilket materiale der bruges. Det er muligt at skærpe en lige barberkniv på en sten, hvis hvalpen opfylder følgende krav:

 • Stenens form ændrer sig ikke med tiden;
 • fraværet på suspensionens overflade
 • overflade - homogen eller finmalet;
 • mangel på stramme klumper
 • barens størrelse er 50x150 mm (du kan tage sten lidt større i størrelse).

Skarphed på stenen udføres som følger:

 • bar fugtet med vand
 • instrumentet er placeret mellem pegefingeren og tommelfingeren;
 • kammen (øverste del) og spidsen af ​​bladet er samtidigt fastgjort til stenen;
 • barbermaskinen løber langs stenen;
 • når du er færdig, skal du dreje barbermaden og udføre lignende bevægelser, og holde den anden side.

Drej værktøjet gennem kammen. Dette eliminerer muligheden for skader på bladet.

Under skærning anbefales det at følge flere regler:

 • Hold kniven presset mod baren;
 • du skal trykke let, men samtidig holde bladets overflade på stenen;
 • ikke at ændre pressekraften under begge sider;
 • Tæt kammen med tape (for beskyttelse mod ridser).

Bæltet bruges ikke til slibning, men til straightening af en lige barbermaskine. Processen er som følger:

 • bladet presses mod båndets overflade (lagt fladt);
 • bladet trækkes fremad af rygpartiet;
 • under bevægelse er det nødvendigt at trykke let på bladet;
 • Når man når kanten, skal man vende tilbage til sin oprindelige position ved at lave et pas på den anden side af bladet.

Når du arbejder med dette objekt, er det nødvendigt, at bladet passerer 50 gange langs den fine kornede del og 15 gange over huden. Det anbefales at lave glatte bevægelser.

Skarphed med andre materialer

Skarphed med sandpapir udføres i henhold til de samme regler som fastsat for retting på bæltet. Før proceduren skal materialet fugtes for at forhindre beskadigelse af kniven. Før man påbegynder aktiv retting af barberbladet, anbefales det at eksperimentere med forskellige typer sandpapir og dermed vælge den bedste løsning til grit.

Hvorfor er pleje af en lige barberkniv så vigtig?

Det er vigtigt ikke bare at vide, hvilken side af bæltet du skal redigere barbermøllen, men også reglerne for pleje af værktøjet. På grund af det faktum, at sådanne enheder er lavet af forskellige materialer, reagerer de forskelligt på ydre påvirkninger. Imidlertid er de fleste af værktøjerne relativt dumme. Derfor er det nødvendigt at regelmæssigt redigere sikkerheds barbermaskine på et bælte.

Ved at overholde dette krav er det muligt at forlænge apparatets levetid i mange år. Hvis du regelmæssigt redigerer en farlig barberkniv, vil værktøjet beholde samme skarphed, takket være, at den vil give en konstant glat og ikke-traumatisk barbering.

En sådan anordning skal smøres med en bestemt frekvens. Desuden anbefaler eksperter ikke at bruge barbermaskiner dagligt, da metallet tager tid at "hvile".

Hvordan opbevarer du en barberingsenhed?

Værktøjets levetid afhænger af mange faktorer. Ikke en lille rolle i dette er givet til opbevaringsbetingelser. Sammen med barbermaskinerne anbefales det at købe ekstra tilbehør (stativ, sag osv.), Der beskytter instrumentet mod ekstern indflydelse.

Efter hver procedure anbefales det at rengøre, skylle og tørre bladet. Hold barbermaskinen i et ventileret rum med et normalt fugtighedsniveau. Hvis enheden sjældent anvendes, skal bladet behandles med paraffinolie, som beskytter stålet mod korrosion.

Over tid er alle barbermaskiner dumme. Tidsintervallet mellem slibning bestemmes af den type stål, hvorfra bladet er fremstillet, og arten af ​​brugen. Hvis værktøjet bruges til daglig barbering, bliver bladet stumt relativt hurtigt. For at undgå skade og for at opretholde skærmens skarphed skal sidstnævnte konstant regeres på bæltet.

Mænd, der ikke tidligere har brugt barbermaskiner, rådes til først at købe lavprisværktøjer fremstillet af carbonstål. Til slibning metal bør ty til tjenester af specialister. For væsentlig skade på kniven vil det kræves at redigere materialet på stenen.

Sådan fjerner du uønsket hår for altid hjemme

Shugaring Pasta Opskrifter Med Citronsyre