Hvorfor solingen razor er den bedste i verden?

I sig selv er barbering med en lige barber en kult, og barbering med en barberkniv som solingen er en fornøjelse for en ægte aristokrat. Og ikke fordi det er praktisk, det er bare de fornemmelser, som Zolingen vil give dig, de kan ikke sammenligne med noget andet!

Hvad er solingen razor?

Hvis du går ind i historien, så er solingen et varemærke, der er registreret firma Gerb Lutzenkirchen Tyskland. Ligesom de følgende varemærker: Botafogo, Corte Criollo, Kirche, La Foca, Lutz Solin, Phoca, Schwertschlag, Seehund. Alle disse er varemærker tilhørende et firma, men kun nogle af dem er blevet en reel standard for razors kvalitet, og som du allerede har forstået, er Solingen blandt dem.

Solingen er en tysk by, hvis ære den farlige barberkniv blev navngivet. Men det blev populært udelukkende for sin kvalitet, forresten var hovedvægten af ​​planten rettet mod produktion af knive, og de har lykkedes meget i dette! Knive, knive, saks, farer, der bærer navnet på dette mærke, nydes og er højt respekteret og efterspurgt.

Forresten er det på bladet, at særlig opmærksomhed skal betales, fordi selve barbermaskinen kan produceres under andre varemærker, men samtidig have en indskrift på bladet solingen

Hvorfor anses solingen shaveren for at være den bedste i verden?

Som allerede nævnt var hovedvægten i barberudviklingen rettet netop på bladet. Og herrene har nået et uovertruffen niveau i denne forretning! Det antages, at det sande mesterblad af dette mærke frembringer en stille og behagelig rustle, når du barberer. I verden kaldes også disse razorsangsang på grund af den karakteristiske lyd, der produceres, hvilket forresten ikke kan reproducere.

Hvis du besøger produktionen, vil du forstå, hvordan krævende guiden nærmer sig ved fremstillingen af ​​disse barbermaskiner. For eksempel er en af ​​kvalitetsindikatorerne kravet, som siger, at en barbermaskine burde nemt skære håret i vægt! Forestil dig dette billede...

Sådan bestemmes ægtheden af ​​barbermaskine Solingen?

Mest sandsynligt vil det ikke være en opdagelse for dig at lære, at disse barbermaskiner er i god efterspørgsel fra samlere af farlige barbermaskiner. Selvfølgelig snakker vi for det meste om det gamle århundredes gamle barbermaskiner, de kan kaldes "antikviteter". Hvis barbermaden er godt omhyggelig, vil den give odds til enhver ny, selv i kvaliteten af ​​barberingen. Men du skal også forstå, at bladene, selvom solingen, er meget høje kvalitet, selv de kan ikke kæmpe mod ugunstige forhold og tid.

Så hvordan bestemmer du ægtheden? Faktisk ved jeg ikke om tilfælde af forfalskning af solingen farlig barberkniv og næppe nogen vil gøre det. Og om nye barbermaskiner, send en video eller et foto til den direkte leverandør af disse barbermaskiner, og du bliver straks besvaret med dette spørgsmål. En professionel kan hurtigt genkende en falsk uden at holde den i hånden.

Sådan genoprettes den gamle lige barbermaskine?

Restaurering razor består af to komponenter.

  • Arbejde med bladet (rengøring, skarphed)
  • Håndtering (rengøring, restaurering, polering)

Denne slags barbermaskine er den absolutte leder i livets holdbarhed, så de er værdsat af samlere og bare elskere. Men hvad nu hvis der er en barbermaskine, der skal sættes i orden?

Så her er nogle tips til selvoprettelse af en farlig barberkniv.

  1. Du kan fjerne rusten med et særligt rustbeskyttelsesmiddel, som giver dig mulighed for at fjerne gennemsnittet for blad erosion med 100%.
  2. For at rengøre og tilføje skinne til håndtaget vil det hjælpe paraffinolie.
  3. Fjern ujævne kanter og højkvalitets skærpe bladet kan være sten med forskellig densitet
  4. Hvis reparation er påkrævet, er det bedre at give det til en professionel, som ikke vil efterlade selv et spor af reparation.

Dette er kun en kort liste til hjemmebrug, til mere professionelt arbejde, jeg anbefaler dig at studere godt materiale om genopretning af træ, plast og metal. Nå, eller den nemmeste løsning - stol på dem, der forstår dette bedre end dig! Held og lykke!

Farlig razor Solingen (Solingen): værktøjsrevision

Modetrends har i de senere år provokeret mænd til aktivt at tage sig af vegetationen på deres ansigter og for at holde deres skæg pæne eller helt barbere af stubben. Og hvad barberer renere barbermaskiner? Kun den legendariske farlige barbermaskine Solingen.

Lad os se, hvorfor disse barberknive betragtes som benchmark for kvalitet. Er det en myte eller en realitet? Hvilken slags barbermaskine Zoligen eksisterer, og hvorfor de er særligt opmærksomme fra elskere af "farlig barbering."

Legend eller ej?

Så snart de første barbermaskiner dukkede op, blev de produceret i kun to byer, nemlig i den engelske by Schiffield og tyske Solingen. Sidstnævnte beskæftiger sig med fremstilling af sådanne barbermaskiner til nutiden. Den tyske by har længe været berømt for sine mestre for produktion af de skarpeste knive. For at skabe en sådan barbermaskine måtte mesteren omhyggeligt vælge materialer, værktøjer og arbejde hårdt i lang tid for at skabe et mesterværk.

Solingen arter

Selv om Solingen fik 5 år siden status som et officielt varemærke, gav den ikke mulighed for at blive et særskilt mærke til det. Flere virksomheder kan være stolte over, at de har frygt for salg med et så stort navn og en lang historie.

Således kan den tyske razor Solingen sælges af forskellige virksomheder. De mest kendte af dem er:

Hvert af disse virksomheder har datterselskaber, der også sælger dyre frygt. Under alle omstændigheder vil jeg gerne bemærke, at hvis graveringen af ​​et af disse firmaer glider barberbladet, indikerer dette produktets høje kvalitet og ægthed.

Hvordan vælger du den rigtige?

Hvis du er ny på en farlig barbering, bør du ikke vælge for tung model. Den optimale bladbredde er 5/8 - 6/8 tommer. Hovedparten af ​​barbermaskinerne leveres med en standard bladbredde, der er så behagelig som muligt. For smalt eller bredt blad kan føre til skader og vanskeligheder i barberingsprocessen.

Ligegyldigt hvad materiale skabt pen, den vigtigste ideal Natochka vingeproducent og gravering, som er ansvarlig for deres produkt.

Eksperter anbefaler, at man foretrækker en barbermaskine af karbonstål, der er mere holdbar og korrosionsbestandig i mange år.

Alle Dovo Solingen barbermaskiner er resultatet af tyskmesterens arbejde med deres nøjagtighed, omhyggelighed og respekt for balancen mellem håndtaget og skærebladet. Til salg er der eksklusive prøver med håndtag lavet af mammutusk, hjortehorn eller værdifulde træer. Stærke håndtag fremstillet af plast eller træ imprægneret med en særlig løsning er mere egnede til daglig brug. De er meget billigere, men de arbejder lige så rent.

Begyndere er bange for at foretage sådanne dyre køb på egen hånd. Hvis der er tvivl om muligheden for et sådant køb, er det bedre at rådføre sig med en mester, som vil hjælpe med at vælge en model og lære at bruge en lige barberkniv, før den gøres. Kun én gang, der har følt resultatet af "royal shave", kan du ikke nægte det.

Omkostninger til

Alle tyske solingen-razorer kan ikke tilskrives produktet af den gennemsnitlige prispolitik. Kun en sand kender af ren barbering og barbermaskine har råd til en sådan prøve. Prisen på Solingen er ret høj og varierer i området fra 9 tusind rubler til 30 tusind rubler afhængigt af typen af ​​blade, løgemateriale og sælgerens firma. Dyre prøver vil blive værdsat af ægte gourmeter og elskere af en "farlig barbering", og for den gennemsnitlige bruger vil den billigste model være nok, hvilket barberer lige så rent og nemt.

Hvordan ikke at komme på en falsk?

Det er meget enkelt. Bladet, der er lavet af Zelingovsky-mestere, er kendt for stålets høj kvalitet og den perfekte skarphed. Disse håndværkere kan omdanne en almindelig metallegering til et super skarpt blad, hvilket gør en behagelig lyd i barberingsprocessen, der ligner en let rystelse. Derfor siger herrene, at deres razors synger. Ingen i dag kan endda komme tæt på deres resultat og prale deres succes på dette område.

Kineserne er ikke det første år, der forsøger at indhente den kendte producent og producere falskland og sælge dem til en lavere pris. Og det vigtigste er, at de er opkøbt meget hurtigt. Glem aldrig at fri ost kun er i en musefælde. Dårlig stålkvalitet fremkalder irritation, dårlig barbering og hurtig dulling.

Sådan beskytter du dig mod et værdiløst køb? Først og fremmest skal du ikke lytte til venner, der tilbyder at købe originalen til 100 rubler. Sådanne rabatter kan simpelthen ikke være!

Men selv alle disse forholdsregler garanterer ikke, at du ikke får en falsk, men ægte antikviteter. Hvis du helt ønsker at beskytte dig mod at snyde, skal du kun købe i leverandørens butik!

Begynder det kan synes, at for at tilbringe et sådant beløb til køb af barbermaskine meningsløst, men hvis du beregne, hvor mange penge der bruges på engangsskrabere og udskiftning patron du vil forstå, hvordan det er gavnligt. Med det perfekt skarpe blad gør det muligt at barbere ujævne hår så rent som muligt, selv på de mest utilgængelige steder. Razor Solingen kan arves og i mange års arbejde vil den fortsætte med at betjene sin ejer trofastt.

Razor "Solingen" - den legendariske frygt fra Tyskland

Nybegyndere af "farlig barbering" kigger ofte efter oplysninger om den bedste barbermaskine, og snuble over afhandlingen, at det bedste er razor zolingen. Er det sandt og hvor skal man finde det? Vi vil fortælle alt!

HVAD ER SOLINGEN SHAVERS?

Solingen razor er blevet betragtet som benchmark for kvaliteten af ​​barbermaskiner siden fagets eksistens. Så snart en person begyndte at barbere sig med en barbermaskine, som på det tidspunkt ikke var "farlig", men bare en "barbermaskine" for sig selv, var der i disse dage kun 2 byer i verden, hvor razerne lavede som var opmærksomme. Dette er Sheffield i England og tyske Solingen.

Den tyske by Solingen producerer barbermaskiner til denne dag. Ligesom engelsk Sheffield. Men faktum er, at Solingen er berømt ikke så meget for sin frygt, som for evnen til at producere knive generelt. Knive, saks, frygt - hvis navnet på denne tyske by står på dem, er dette allerede en garanti for deres kvalitet. Du kan læse mere om historien om farlige barbermaskiner i vores artikel om verdens bedste frygt. Og i dag vil vi snakke mere om de herlige blade, der er lavet i Solingen.

SOLINGEN FARLIGE RAZORER LADDER UNDER ET NEM NAMN.

Lad os nu finde ud af, hvordan du finder sådan en skønhed. Tross alt forlader solingen razor ikke under navnet på byen. Selv om byen i 2012 modtog status som et officielt varemærke, blev det stadig ikke et særskilt mærke eller et separat firma. Flere mærker prale af disse barbermaskiner.

Solingen er ikke et mærke. Dette er den by, hvor de bedste barbermaskiner produceres, og de divergerer rundt om i verden under forskellige navne.

Således fra byen Solingen kan barbermaden købes fra forskellige virksomheder. Hvad du bør være opmærksom på er tilstedeværelsen af ​​selve ordet "solingen" på barberbladet - og det vil være der, hvis ikke på det mest fremtrædende sted og i store bogstaver, så ved bunden af ​​bladet sikkert!

Som for producenter. I denne by er der mange fabrikker og producenter af knive til farlige barbermaskiner. Det bedste er selskaberne "DOVO" og "GIESEN" Forsthoff ». De har selskabsdøtre. Wu "GIESEN FORSTHOFF er "Timor", for "DOVO" er det "Merkur", "Bismark" og andre, der ikke er interessante for os i forbindelse med barbermaskiner.

I vores onlinebutik kan du finde og købe tyske barbermaskiner af sådanne virksomheder og mærker:

«GIESEN FORSTHOFF »

"DOVO Solingen"

SOLINGEN FARLIG SHAVING - DEN ENESTE SINGING WORLD SHIT

Hvilke nøjagtige berømte knive Zolingovsky mestre, så det er uovertruffen stålkvalitet, og vigtigst af alt - dets skærpning. I hænderne på dygtige håndværkere blev en højmetallegering af metaller omdannet til et utroligt skarpt blad, som ved barbering udstrålede en behagelig stille rustle til dem. For denne barberkniv kaldes "sang". Og indtil videre kan ingen by i verden gentage mesterskabet i Solingen's håndværkere. Derfor er det antaget, at solingen vil skabe de bedste barbermaskiner i verden.

Se en video om, hvordan de produceres. Du vil se, hvor krævende og klart arbejde der skal gøres for at skabe en barbermaskine. Og også - hvor kræves mesteren til deres produkter. En barbermaskine bør nemt klippe håret på vægten!

ZOLINGEN'S SHAVE TIL KØB: HVORDAN BESTEMMER MAGNETEN.

Ofte bliver Solingen razor genstand for diskussion i forskellige fora, og genstanden for samlere lyster. Selvfølgelig søger de bladene dateret fra forrige århundrede. Og selvom de søger en barbermaskine lige i kollektionen, kan du være sikker på, at barbermaden er en farlig solingen, selv efter mange årtier kan den stadig vise en klasse i barberingen. Hvis hun ikke lykkedes i bunden af ​​grøften selvfølgelig. Tværtimod er knivene fra Solingen fremragende, men ikke magiske. De er også påvirket af tid, vand og fysiske processer. Derfor kræver pleje og god behandling. Så disse gamle barbermaskiner bliver ikke forfalsket af nogen - indtil sådanne tilfælde er kendt. Med hensyn til nye barbermaskiner er det nok at henvende sig til en professionel leverandør, der arbejder direkte med producenten, som vi gør.

Antikke razors og penknives

Flere og flere mænd begyndte at opdage for sig selv de uovertruffen kvaliteter af en god gammel barbermaskine. Og de er ikke i en hurtig daglig barbering, men i en særlig procedure - barbering med en kniv. Det tager tid, som bliver mere og mere vanskeligt i vores hektiske liv. Barbering med en lige barbermaskine bliver til en næsten meditativ handling, hvor der er fuldstændig koncentration på en bestemt bevægelse. På antik1941s hjemmeside finder du et stort udvalg af farlige barbermaskiner, for det meste er de "farlige" tyskfremstillede, de højeste og pålidelige produkter. Dette er et yndlingstrofé af Røde Hær. En lille, mindeværdig og nyttig ting, der vil tjene i mere end et årti. Tyskfabrikanter har også høj pålidelighed og fremragende håndværk. Disse er genstande skabt med en stor sikkerhedsmargen, fabriksprodukter, håndlavet af Solingen håndværkere. Næsten. Enhver af de antikke husholdningsartikler på displayet i vores katalog kan tjene til det tilsigtede formål. Moderne produkter fremstillet af de samme tyske mærker er signifikant ringere med hensyn til pålidelighed og sikkerhedsfaktor til antikviteter. Nu er ting lavet med en kort levetid, der regner med objektet (barbermaskine tættere) at bruge, smide ud og købe en ny. Antikke antikke lommeknive, Solingen razors, vintage benzinmekaniske lightere - disse er produkter "i århundreder", de var ikke designet til hurtig affaldsdump. Nej. Hver producent søgte kvalitet, enkelhed og pålidelighed. Disse ting var lavet af holdbare materialer med forventning om langt arbejde. Du kan altid vælge en værdig kopi fra os, købe en original vintage lige barberkniv, køb en antik penkniv.

Rakets historie

Historien om barbering er næsten lige så gammel som menneskeheden. For omkring 20.000 år siden begyndte vores forfædre at fjerne ansigtshår - hvorfor det ikke er kendt. Måske besluttede Stone Age-damerne, at mænd ser så meget bedre ud. Efter tusindvis af år blev håret trukket ud, som skulle være en ret hård og smertefuld procedure, de begyndte at skrabe håret med sten og skaller med skarpe kanter. I rituelle ecstasy dækkede mændene sig med ler, som efter et stykke tid var skødesløst revet sammen med en muret overskæg og skæg. I jernalderen er det ikke kun sociale forhold, der skærpes, men som udgravningerne viser, forbedres arbejdsmiljøværktøjer og især barberingsudstyr. Det var første gang, hvor skarpe metalgenstande optrådte. Barbering var dog stadig en ret farlig besættelse, og barbermaskinen krævede betydelige forbedringer. Hurtige fremskridt begyndte: i 1100 f.Kr. brugte Europa allerede forgængerne til moderne barbermaskiner - barbermaskiner med et enkelt blad og håndtag. Omkring 330 f.Kr. under regeringens Alexander den Store vedtog grekerne og romerne den egyptiske metode til barbering ved hjælp af bronzeskrabere. Krigerne begyndte at barbere ikke kun skægene, men også håret på hovedet, så fjenderne ikke kunne få fat i dem. Siden da begyndte uhavne vildfolk at blive kaldt "barbarer", fra det latinske ord "vagba" - et skæg. Det tyske verb "shave" (rasieren) har også latinske rødder. Det kommer fra verb rasare, bogstaveligt talt - at ridse eller skrabe. Innovatører inden for opfindelsen af ​​barberingstilbehør kan med rette betragtes som militærets folk. Det var dem, der på forskellige tidspunkter og historisk tid var kreativt henvendt til barbering. I intervallerne mellem kampene underholdt krigerne sig selv ved at fremkalde en "glans" på deres kinder og hake ved hjælp af dette formål, hvad der var ved hånden - et sværd, en økse, en kniv. Senere blev underholdning forvandlet til en vane, en tradition, indskrevet i hærens statut. En simpel kampkniv er udviklet til en skarp lige barberkniv.

1880 I USA arkiverer brødrene Kampfe et patent for den første "sikkerheds" barbermaskine. På en af ​​kanterne af sit blad er beskyttelsen af ​​huden. Brug siden af ​​barbermaskinen, som ofte fjernes til redigering. Barbermaskinen er blevet den bedste tilgængelige barberingsenhed på markedet for barbering uden nedskæringer. Men de smidede blade af denne tid krævede hyppig slibning.

1895 Og igen USA. Sælgeren til Baltimore-trykkeriet King Camp Gillett fremsætter ideen om en ny engangsblad. I løbet af de næste seks år fremmer han sin opfindelse, finder sponsorer og producenter, der gør sin drøm til virkelighed.

1904 I løbet af året steg salget kraftigt, og i 1904 nåede 90.000 barbermaskiner og 123 tusind blade. 1905 Gillett åbner sit første kontor i udlandet i London for at sælge sine produkter i Europa. 1910 Willis Mr. Shocky modtager et amerikansk patent for en ny sikkerheds barberkniv, baseret på bladets rotation. Barbermaden blev forfædrer af elektriske barbermaskiner. Et håndbetjent svinghjul tilladt barbermaskinen at arbejde i kort tid.

1914 - 1918: Første Verdenskrig Gillette gør en fantastisk stor aftale med de amerikanske væbnede styrker, som gav sikre barbermaskiner og knive til hver servicemand. Selskabet Gillette viste således kvaliteten og glatheden af ​​deres arbejde. Dette har en meget positiv indvirkning på global produktfremme og den offentlige mening om Gillette.

20s - 30s af det 20. århundrede Populære Hollywood-filmskuespillerinder fjerner helt deres øjenbryn ved at barbere, plukke eller fjerne dem med skindende cremer. Derefter "trækker" dem med en særlig øjenbryn blyant. Det går endda så langt, at de malede øjenbryn ikke blot ser ud til at være unaturlige, men også overdrevne og endog utrolige. Især på den sorte og hvide filmskærm. Ligesom øjenbrynene til skuespilleren Grucho Marx, som helt fjernede dem, hvorefter han malede igen med en fed sort blyant i temmelig usædvanlige former.

1921 US Army Lt. Kollega Jacob Schick er så meget inspireret af et militært rifle med et magasin, som han finder en ny barbermaskine kaldet "MAGAZINE REPEATING RAZOR" (barbermaskinen er en kopi af butikken). Udskiftelige knive opbevares inde i barberhåndtaget. Det sofistikerede razorsystem gjorde det muligt at erstatte det gamle blad uden at røre overfladen af ​​den nye. Bladene til denne barbermaskine blev solgt i specielle kassetter, der blev let indsat i barbermaden. Schick begynder også at udvikle sin nye barbermaskine med udskiftelige knive ("injektionsskraber"), som bliver meget populær i de kommende år.

1925 Col. Schick finder et firma kaldet "Magazine Repeating Razors" til masseproduktionen af ​​ovennævnte barbermaskiner. 1926 Oberst Schick begynder en stor amerikansk reklamekampagne for at øge salget af "Magazine Repeating Razor".

1926 Obersten Schick opdager verdens første "tørre" elektriske barbermaskine med vibrerende knive.

1927 oberst Schick sælger aktiverne i hans "Magazine Repeating Razors" firma kaldet "American Chain Kabel "for at få nok kapital til at producere en ny" tør "elektrisk barbermaskine.

1929 Oberst Schicks elektriske razor bliver til rådighed for en bred vifte af forbrugere. I denne nyhed blandt barberingstilbehørene bruges en lille motor til at sætte knivene i bevægelse. Desværre kom offentligheden ikke til den vanvittige forventning fra kolonelens skøre glæde, og barbermaden blev købt ret dårligt. 1929 - 1948 Mekaniker og elektroingeniør Alexander Horowitz går til arbejde i Philips i Eindhoven, Holland (Holland). Han udvikler et stort antal nye produkter, for eksempel den velkendte elektriske barbermaskin PhiliShave - den første elektriske barbermaskin med to hoveder. I alt har Horowitz i mere end 50 års arbejde i virksomheden modtaget 136 patenter for sine opfindelser.

1930 Willis Shockes barbermaskine, stamfader til elektriske barbermaskiner, har stadig den øverste plads på markedet. Oberst Schick tilslutter sig denne virksomhed til sit firma, og derefter navnet "Schick Dry Shaver, Inc."

1900 indianere af de centralafrikanske stammer bruger stadig barbermaskiner lavet af vulkansk glas - obsidian.

1901 Gillette gik sammen med en maskiningeniør ved Massachusetts Institute of Technology William Nickerson i Boston, Massachusetts. Sammen ændrer de sikkerhedsskraberen og producerer en engangs udskiftelig dobbeltsidet klinge. I samme år modtog de et patent for deres opfindelse. En ny T-formet sikkerheds barberhane åbner på toppen for at erstatte det kedelige blad med en ny. Blades begynder at lave (klippe) fra "strip stykker", ikke smedning.

1903 Gillette begynder sin stigning til tronen af ​​kongen af ​​det amerikanske marked for barbermaskiner takket være den høje kvalitet og overkommelige pris på barbermaskiner samt en kompetent tilgang til markedsføring. I 1903 blev 51 razorer og 168 blade solgt.

1904 I løbet af året steg salget kraftigt, og i 1904 nåede 90.000 barbermaskiner og 123 tusind blade.

1905 Gillette åbner det første kontor i udlandet i London for at sælge sine produkter i Europa.

1910 Willis Mr. Shocky modtager et amerikansk patent for en ny sikkerheds barberkniv, baseret på bladets rotation. Barbermaden blev forfædrer af elektriske barbermaskiner. Et håndbetjent svinghjul tilladt barbermaskinen at arbejde i kort tid.

1914 - 1918: Første Verdenskrig Gillette gør en fantastisk stor aftale med de amerikanske væbnede styrker, som gav sikre barbermaskiner og knive til hver servicemand. Selskabet Gillette viste således kvaliteten og glatheden af ​​deres arbejde. Dette har en meget positiv indvirkning på global produktfremme og den offentlige mening om Gillette.

20s - 30s af det 20. århundrede Populære Hollywood-filmskuespillerinder fjerner helt deres øjenbryn ved at barbere, plukke eller fjerne dem med skindende cremer. Derefter "trækker" dem med en særlig øjenbryn blyant. Det går endda så langt, at de malede øjenbryn ikke blot ser ud til at være unaturlige, men også overdrevne og endog utrolige. Især på den sorte og hvide filmskærm. Ligesom øjenbrynene til skuespilleren Grucho Marx, som helt fjernede dem, hvorefter han malede igen med en fed sort blyant i temmelig usædvanlige former.

1921 US Army Lt. Kollega Jacob Schick er så meget inspireret af et militært rifle med et magasin, som han finder en ny barbermaskine kaldet "MAGAZINE REPEATING RAZOR" (barbermaskinen er en kopi af butikken). Udskiftelige knive opbevares inde i barberhåndtaget. Det sofistikerede razorsystem gjorde det muligt at erstatte det gamle blad uden at røre overfladen af ​​den nye. Bladene til denne barbermaskine blev solgt i specielle kassetter, der blev let indsat i barbermaden. Schick begynder også at udvikle sin nye barbermaskine med udskiftelige knive ("injektionsskraber"), som bliver meget populær i de kommende år.

1925 Col. Schick finder et firma kaldet "Magazine Repeating Razors" til masseproduktionen af ​​ovennævnte barbermaskiner.

Pas på en farlig gammel barbermaskine

Raket bør justeres regelmæssigt på bæltet. For at gøre dette skal du bruge et bælte fremstillet af koder (især gode stykker af blødt læder), som er fastgjort til stativet eller hænger løs. Redigering foretages altid før barberingen, og ikke umiddelbart efter det, for ikke at rive græsserne på bladet, som altid er dannet efter barbering. Mange slibebånd til dette formål har hampmuffer på bagsiden. Den bruges til forbehandling af griser, før der redigeres på huden. Hvis det er nødvendigt, gæres læderbæltet med et tyndt lag slibende eller poleringspasta. Redigering på bæltet udføres i flad vinkel til bladets bagside. Den relativt brede bagside af barbermaskinen har funktionen til at holde bladet i konstant vinkel, når den rettes. Ved skiftretningen skal barbermaskinen altid drejes over bagsiden af ​​bladet og aldrig dreje om bladet! Regelmæssig redigering på huden holder barbermaden i mange år. Efter hver brug vaskes skraberen grundigt med rent vand og tørres, uanset om det har et rustfrit stålblad eller ej. Hvis du vil sætte barbermaskinen i langvarig opbevaring, skal du let smøre bladet med olie. Hold barbermaskinen tør og ventileret. I fugtige, uventilerede områder vil enhver barbermaskine ruste! På grund af det evige rush vil kun et lille antal fans af "våde barbering" have barbering hver dag. Men en gang om ugen, måske på en stille søndag morgen, vil barbering blive til en begivenhed for dig.

Tyske straight razors

Hilsner til alle! I dette emne kan du købe en lige barbermaskine. Jeg vil gerne tilbyde farlige blade (blade) fra min kollektion. Samlingen af ​​farlige barbermaskiner bliver konstant genopfyldt, og nogle farlige barbermaskiner bliver ikke brugt til deres formål. I stedet for at ligge på hylden, får de de nye ejere til gavn.

Der er en velkendt kurér i Moskva. Nogle gange tager jeg afstand til hans tjenester. Priserne er passende.

Alle ændringer i sortimentet vises i det første indlæg. Solgte razorer, der ikke ville blive forvirrede, bliver straks fjernet.

Når jeg købte en barbermaskine med et bælte, vendte jeg RF til min konto.

Tysk farlig barberkniv HALMA, Tyskland. Størrelser: Bladlængde 138 mm. Længde RK 69 mm. Bredde 17 mm. Kulstål. Tilstand på billedet. Spor af tidligere korrosion i form af tæppe kun på kanten. Vychescheny. Skærpet. Barberer meget forsigtigt. Håndter bakelite. Pris 4200 ₽. Komplet med en enkelt bælte og forsendelse i den russiske fædre!

Engelsk lige barberkniv. Made and ground in sheffield. ENG. Størrelser: Bladlængde 148 mm. RK længde 74 mm. Bredde 13,5 mm. Elegant, lang barbermaskine. Kulstål. Fremragende tilstand. Spor af opbevaring i form af en lys patina. Skærpet. Håndter bagelit. Pris 4500 ₽.

Razor farlig SOLINGEN GARANTIE

Argumenterede for, at de bedste farlige barbermaskiner - tysk. De bedste barbermaskiner er dem, der er bedre barberet, og det er ligegyldigt, om de er tysk eller fransk, belgisk, engelsk, amerikansk eller tiden for Sovjetunionen eller tsaristiske Rusland. Oplysninger om en farlig barbermaskine er meget knappe, men denne barbermaskin er uretfærdigt overgroet med myter. Hør selve sætningen, mange ryster, og nærsynet har den stærkeste virkning.

Denne vare er i øjeblikket udsolgt og ikke tilgængelig.

Det er formentlig forkert at starte beskrivelsen af ​​den tyske barbermaskine med "debunking legend", men enhver, der går ind i kulturen med "farlig" barbering, står over for problemer og spørgsmål, når man vælger et personligt værktøj. Jeg vil gerne i det mindste lidt fjerne den fremherskende myte: "De bedste farlige barbermaskiner er Solingen-selskabet. Ja Solingen er en by i Tyskland.

Antallet af mærker og producenter der eksisterede på det tidspunkt var så stort, at det i dag er svært at genoprette historien om deres udvikling. Hundreder af små og store virksomheder leverede utallige barbermaskiner til verdensmarkedet (de gav byen et fælles navn). Rakerne fra Solingen blev kendt for deres førsteklasses dybdeskarphed. Den rustende rustle, udstedt af dem ved barbering, tildelte dem yderligere navnet "sangskrabere". Nå var det første barbermidtscenter, citadellet til razorsproduktion, siden det attende århundrede, den engelske by Sheffield. Senere kom andre "barberende byer" - Eskilstuna i Sverige, Thiers i Frankrig, Gembloux i Belgien, Pavlovo i Rusland, men Solingen, der blev en legende, var mere populær end andre og blev betragtet som benchmark for den nævnte kvalitet os emne.

Det ser ud til, at barbermanden i dag er blevet en unødvendig anakronisme. Men flere og flere mænd begyndte at opdage for sig selv de uovertruffen kvaliteter af en god gammel barbermaskine, og de er ikke i en hurtig hverdagsprocedure. Barbering med en lige barbermaskine bliver til en hel ritual, målt og uheldig. Derudover kan en god lige barberkniv overlades til dine børnebørn.

Du kan være sikker på, at bladet fra den tyske by, selv efter mange årtier, vil vise en klasse i barberingen, hvis det ikke ruller på bunden af ​​grøften selvfølgelig. Tværtimod er knivene fra Solingen fremragende, men ikke magiske. De er også påvirket af tid, vand og fysiske processer. Disse faktorer gik ikke forbi vores F) (K. Lægredens tilstand er tilfredsstillende. På den ene side er stemplet "GARANTIE SOLINGEN" og på bagsiden - "110/2." Håndtaget er lavet af plast, der er godt bevaret. Sagen lader meget tilbage at ønske men falder ikke fra hinanden.

Efter en passende forfining udover moralsk og psykologisk glæde vil Solingen razor efterlade en forbløffende delikat ansigtshud. Og nogen af ​​kvinderne vil sætte pris på det, for kun i billederne kan de lide macho med en tre-dages stubbe, men de foretrækker at kysse med barberede gutter.

(Brugte materialer af artiklen Den mest "farlige" barbermaskine, forfatter szhaman).

Tyske barbermaskiner. Farlige barbermaskiner fra byen Solingen.

Farlige barbermaskiner kommer efterhånden tilbage og besætter deres fortjente sted med andre mænds barbermaskiner. En lille fingerfærdighed, og du bliver en selvsikker bruger af en traditionel barbermaskine, og virksomheder, der producerer udskiftelige kassetter og engangsmaskiner, får ikke længere adgang til dine penge. En af lederne på dette område er tyske producenter, en stor erfaring og en ren tysk tilgang til stålvalg, håndtagets materiale og hele produktionsprocessen som helhed giver ejeren den kvalitet, som tyske produkter er så berømte for. At finde ægte tyskfremstillede produkter er meget simpelt, du kan købe en tysk rakhøvler i All Shaving-butikken overfor metrostationen Chertanovskaya. Hvorfor er det en barbermaskine? I dag er evnen til at bruge denne ting blevet til kunst, som som det er almindeligt antaget, at ikke alle kan mestre, og hvorfor, når markedet simpelthen oversvømmes med et stort antal sikre maskiner, elektriske barbermaskiner, geler og andre alle slags barberingsprodukter. Farlig barberkniv eller ængstelse nydes af fans af alle klassiske og brutale. Faktisk er det ikke så svært at beherske en sådan færdighed, en lille øvelse, en fast hånd og alting. Moderne mode bringer os tilbage til vores forfædre og de enkle, men effektive ting, de brugte i deres tid, og interessen for denne barbermands identitet vokser. Hvorfor ikke? Farlige barbermaskiner har flere fordele i forhold til enhver moderne barbermaskine eller værktøj: - Glat barbering er trompetkortet, ikke en eneste moderne maskine, på trods af lovende reklame, kan prale af en sådan barberingskvalitet i så få passer som en barbermaskine. - Billighed, frygt har ingen forbrugsvarer, når man en gang har købt en sådan barbermaskine med passende omhu, vil vare i meget lang tid. - Det æstetiske udseende - en mand barberer med sådan en ting ser meget brutal og modig ud. Tyskske razors Istorich Det er blevet fastslået, at de tyske mesteres produkter anses for at være en af ​​bedste og gode grunde. Traditionen med at skabe stålprodukter går langt tilbage i denne nations historie. Permanente krige krævede flere og flere mennesker, der skulle være bevæbnet med gode knive, i forbindelse hermed optrådte hele bygder af smede, der udelukkende var involveret i at skabe våben. I begyndelsen havde de ikke eget navn, og smedene var engageret i at kopiere den populære, på det tidspunkt producenterne, og næsten originale blade begyndte at fremstå. Over tid, at praktisere med nye legeringer og teknologier, for at få det bedste stål af alt muligt, smedede smede tilbage fra kopiering, og den opnåede popularitet tillod mange af dem at få næsten verdensomspændende berømmelse. Efter år og endog århundreder var viden ikke tabt, tværtimod viste blader af bedre og bedre kvalitet. Men ikke kun klinger, men også andre stålprodukter blev fremstillet af disse håndværkere, herunder barbermaskiner. Forresten blev produktet til en "farlig", kun med fremkomsten af ​​den T-formede sikkerheds barberkniv og det blev oprindeligt kaldt en barberkniv. Indtil det tyvende århundrede bør enhver selvrespektende mand have en barbermaskine i hans "arsenal" og måske ikke en. Udbredt, og produktets popularitet hvert år tvunget fabrikanterne til at komme med flere og flere nye måder at skille sig ud fra mængden af ​​et lignende produkt. Håndlavede mesterværker dukkede op, og til tider blev der udstillet nogle eksemplarer i forskellige museer. Zolingen er tysk razorproducenters vugge. Da man talte om tyske barbermaskiner, kom byen Solingen straks til dette sted, og dette sted gav verden ikke en eller to verdensberømte barbermaskiner, men flere dusin I alt, over hele byens historie, skabte mere end hundrede producenter deres produkter i denne by til smede. Forresten var Solingen en af ​​de første bygninger af smede, der skabte våben. Liste over alle de firmaer, der opstod takket være dette sted, er umuligt, men her er nogle af de mest populære: - WackerDette firma betragtes som en af ​​de bedste producenter af lige barbermaskiner. I mere end 50 år har produkterne fra dette firma været tilfredse med deres kunder med produkter af høj kvalitet, som ikke kun vil lide dem selv, men sandsynligvis vil du anbefale dem til dine venner. - Ralf Aust En relativt ung virksomhed, der har formået at etablere sig som producent af høj kvalitet og eksklusiv varer. Ralphs barbermaskiner er kendetegnet ved deres udsøgte design og brugen af ​​sjældne materialer til at skabe et håndtag. Boker Dette firma stammer fra produktionen af ​​virkelig fejlfri lige barbermaskiner. Historien om dette firma begyndte med produktion af saber, og efter en kort periode i 1869 blev den første fabrik, der producerede barbermaskiner, åbnet i byen Solingen. Det håndlavede arbejde og den fremragende kvalitet af materialer gav Boker øjeblikkelig opmærksomhed og løftede det bogstaveligt til "Olympus" fra producenterne af lige barbermaskiner. Bombningen af ​​tiderne i anden verdenskrig ødelagde fabrikken og i mange år tog virksomheden ud af markedet, men i dag genopliver de mærket i Solingen og skaber produkter i henhold til de resterende kataloger. - Dovo Solingen DOVO Steelwar blev født i 1906 som barberfabrikant, men med tiden er blevet vuggen for mange virksomheder, der producerer forskellige barberingstilbehør. Virksomheden, ledet af Fritz Bracht, oplevede mange problemer på vej, men takket være Fritz lykkedes det at holde sig forladt. Det første skridt til succes var udviklingen af ​​et udenlandsk marked, i tider med mangel på farlige barbermaskiner i Vesteuropa og Nordamerika. DOVO arbejdede hårdt og eksporterede varer i disse områder. Da interessen for barbermaskinerne sovnede fandt Fritz en ny niche og begyndte at producere sakse. Således takket være sin ejer og hans ressourceforbedring blev virksomheden holdbar, og der er desuden en liste over andre virksomheder oprettet af DOVO

  • Tennis Bismarck Firm "Ankerflagge Erich Hartkopf Fontana Heups og Hermes Merkur Company Det samlede antal af alle virksomheder etableret i Solingen er så stort, at det næsten ikke er muligt at følge historien af ​​dem alle. Men ikke kun Solingen tilfredse mænd med kvalitetsskrabere, andre tyske producenter havde også popularitet. Muehle PinselName Det er blevet synonymt med kvalitet og stil. Fra og med tidens oprettelse af fremragende mærker øgede virksomheden mangfoldigheden af ​​sine produkter, herunder produktion af barbermaskiner. Høj kvalitet tysk opa Denne barbermaskine er ikke kun et produkt, men et kunstværk, der kan vare i flere årtier. Materialerne, der er valgt til at oprette et sådant produkt, skal være fejlfri, idet de starter med det bedste rustfrit stål eller Damaskus stål, der slutter med en pen fremstillet af eksklusive træ eller knogler. Hvordan finder man? Du kan købe en tysk rakhøvler i "All for Shave" -butikken overfor metrostationen Chertanovskaya. Her finder du et stort udvalg af razors af tysk oprindelse, du kan købe produktet både i butikken selv og på vores hjemmeside. Vi er beliggende kun 30 meter fra metroen og arbejde indtil 21:00. Her vælger du ikke kun professionel rådgivning, men også det bedste pris / kvalitet forhold. Hvordan vælger du? Farlige razorer varierer i mange parametre, de grundlæggende er skarphedsvinklen, formen på kanten og det metal, som razeren er lavet af, hver af kriterierne påvirker barberens særlige egenskaber. - højt kulstof En barbermaskine fremstillet af sådant metal er fremragende i skarphed og elastik og anses derfor for den mest behagelige. - Rustfrit. Der er en misforståelse om, at en barbermaskine af rustfrit stål er evig, det er ikke sådan, at produktet holder slibning ved hjælp af specialstål, hvilket kan give "slap". Forskellen mellem dette stål er en stor stivhed, perfekt til mænd med tykke børster. - Damaskus. Det dyreste og højkvalitetsmateriale, sådan en barbermaskine er lavet manuelt, hvert produkt har sit eget specielle mønster, og barberens egenskaber er direkte afhængige af de anvendte metaller. Dette stål gør det muligt at kombinere forskellige metaller og deres egenskaber for at opnå det højeste kvalitetsprodukt. Hovedets form

- Den klassiske (tyske) er afrundet, den mest almindelige form, spansk er konkave, det er praktisk at barbere forskellige områder med denne form. Fransk er en knivform Den direkte er den enkleste form. Skarphøjde Farlige barbermaskiner skærpes på en særlig måde, og du kan ikke give din barbermaskine til skarphed til en person eller en knivspidser, er der folk der specialiserer sig i at skarpe sådanne barbermaskiner, og hvis du ikke vil ødelægge dit værktøj, skal du bruge deres tjenester. Der er sådanne muligheder for slibning: - Konkave på begge sider; Konkave på den ene side; Blandet; Med de mulige parametre kan du nemt vælge en god barbermaskine til dig selv. Men husk, lad være med at blive vildledt af en god barberhøvler - den barberer godt og er ordentligt skærpet, og ikke værd at mange penge. Hvordan skal man passe? Du har brug for flere tilbehør, så din barbermaskine vil tjene dig i mange år. Strap til straightening - tjener til at bevare skarpheden af ​​skærning af bladet. Stand - skal være hos hver ejer af et sådant værktøj. Efter brug skal barbermassen skylles grundigt af rester af sæbe og tørres. Den skal opbevares på et tørt ventileret sted. Hvis du har brug for at forlade barbermaskinen i lang tid, smør den let med olie, så det giver dig tillid til din sikkerhed. Du skal rette barbermaskinen, du bør altid redigere den inden barberingen. Til denne procedure kræves der et særligt bælte, processen er meget enkel, bæltet er spændt og bladet presses tæt sammen med sideplanet, båndet holdes langs hele overfladen på begge sider flere gange. Redigering bevarer ikke kun skæringsvinklen og skarpheden, men fjerner også mikroskærmer, der ødelægger barberkanten. Derfor er de tyske barbermaskiner synonyme med raffinement og holdbarhed. Det var ikke for ingenting, at det var stolt af at få et trofæ - en barbermaskine fremstillet i Tyskland under anden verdenskrig. Efter at have truffet den endelige beslutning om at bevæge sig væk fra de stadig kedelige kassetter og elektriske barbermaskiner, som normalt ikke kan barbere fra en gang og har givet deres præferencer til klassikerne - vælg tyske produkter. Du kan købe en tysk rakhøvler i All Shaving Shop overfor metrostationen Chertanovskaya.

Jeg vil sælge en samling farlige barbermaskiner lavet i Tyskland og Sverige

Alt godt! Jeg vil sælge en del af samlingen af ​​farlige barbermaskiner af tyske, engelske og svenske fabrikker. Alle barbermaskiner er i meget god stand, har små spor af brug og tid, hvilket er naturligt og undskyldeligt i deres alder. Alle barbermaskiner er over hundrede år gamle og har ikke kun praktisk, men også historisk og æstetisk værdi. Påvirkningen af ​​barbermaskiner er minimal. Geometri er ikke brudt.
Reserverer kun i emnet, spørgsmål i en personlig eller e-mail [email protected]
Geografisk, byen Kirov. Omkostningerne ved alle barbermaskiner inkluderer fragt pr. Post til Rusland. Betaling på kortet Sberbank.....9950
P. S. Jeg gik til emnet - mærke. Som et resultat - garanteret +100500 i karma og sten erektion. ))))))))))))

Producent: Johan Engstrom (Eskilstuna, Sverige)
Stål: kulstofstål
Bladbredde: 4 8
År: slutningen af ​​1800-tallets begyndelse.
Frisøren er ikke skærpet, sælges som det er.
Elegant svensk af respektabel alder (mere end 100 år), men bevarer skønhed og forfining. I fuld lager tilstand. Et sandt mesterværk af barbermaskine konstruktion. En af mine favoritskrabere i samlingen.
Pris: Solgt

Producent: Obri (Solingen, Tyskland)
Stål: FINEST SHEFFIELD STEEL (FORGED OG REAL HOLLOW GROUND IN TYSKLAND). Sheffield stål i tysk forarbejdning))))
Bladbredde: 4 8
År: 1910 (WW 1)
Frisøren er ikke skærpet, sælges som det er.
En anden gang rejsende fra de dage, hvor god kvalitet var standard, ikke luksus. En sjælden barbermaskine fra tidspunktet for den første verdenskrig og dens direkte deltager i en smuk for hendes alder, fuldstændig katabatisk tilstand, smuk og elegant.
Pris: Solgt

Producent: Spikuson (Solingen, Tyskland)
Stål: Bedste sølvstål (det er lidt sværere end almindeligt stål, men meget behageligt i barbering)
Bladbredde: 6 8 "
Tykkelse: 5mm
År: 1900 - 1915 (formodentlig)
Frisøren er ikke skærpet, sælges som det er.
Det tyske lille dyr Spicuson, meget sjældent i vores område, er i fremragende stand til sin alder, helt i lager tilstand. Alderen indikeres indirekte ved brug af sølvstål, som de europæiske bladesfabrikanter forkyndte i slutningen af ​​1800'erne og begyndelsen af ​​det 20. århundrede, et par udtalelser fra fremmede kendskaber fra antikken samt omtale i den store liste over tyske producenter af farlige barbermaskiner (A til Z af Razor) Producenter ".
Pris: Solgt

Billeder til tvivlere)))))))

Aktie. Reducer prisen i weekenden. 200 rubler for hver barbermaskine. Kampagnen er gyldig fra nu til 00-00 søndag.

Producent: Edward Wusthof (Solingen, Tyskland)
Mærke: Trident (trident)
Stål: ICE HARDENING INOX (rustfrit stål).
Bladbredde: 6 8 "
Tykkelse: 5mm
År: midten af ​​det 20. århundrede (50 e-early 60s, dømme efter stigmaet)
Håndtag: erstattet af et massivt, meget behageligt håndtag fra den japanske Yosinobiru
Razor skærpet. Tilstanden er meget god. Spor af brug er mindre.
Den meget "unge" i samlingen, den legendariske "syvoghalvende" fra Trident. Meget høj kvalitet, massiv og utrolig behagelig barbermaskine, der fremstillede den unikke tre-trins hærdningsteknologi "ICE HARDENING". Denne procedure forbedrer gentagne gange stålets anti-korrosionsegenskaber, bladesene opnår særlig styrke, går godt og holder skarpheden i lang tid.
Pris: Solgt


Nytår suges foran tiden)))))))))), derfor med forsinkelsen af ​​de lovede fotos. Alt godt nytår.


Producent: Wolferts Co., Solingen (Tyskland)
Mærke: Wolfius, Hygiea
Stål: kulstofstål
Bladbredde: 6 8
År: 1902
Razor skærpet, klar til barbering. I fuld lager tilstand. Spor af brug afslørede ikke. Spor af tid er ubetydelig. Mest sandsynligt brugte ikke en barbermaskine.
Pris: Solgt

Producent: W.H.Morley Sønner, Solingen (Tyskland)
Mærke: Clover Brand
Stål: kulstofstål
Bladbredde: 5 8
År: 1913
Original sag inkluderet.
Razor skærpet, klar til barbering. I fuld lager tilstand. Spor af brug afslørede ikke. Spor af tid er ubetydelig. Mest sandsynligt brugte ikke en barbermaskine.
Pris: Solgt

Producent: Gebruder Weyersberg (Solingen, Tyskland), 1787-1925.
I 1930 fusionerede Gebr.Weyersberg og W.R.Kirschbaum i Weyersberg, Kirschbaum Cie (WKC). Efter forening arbejder de stadig i dag, kun barbermaskiner har længe været færdige (siden 50'erne af det 20. århundrede).
Varemærker: "King of King", "CORNETA" (1902)
Bladbredde: 5/8
Stål: Carbon
Håndtag: Celluloid
Helt ny barbermaskine. NOS betingelse (nyt fra gammelt lager). Først åbnede for fotografering. Denne kopi af 50'erne i det tyvende århundrede.
Pris: Solgt

Producent: Osborne, Garrett Co (Sheffield, England 1899-1923)
Varemærker: KROPP, Elmo, Carrara, Ogee Osgar. En af de mest berømte og ærede producenter fra Sheffield.
Bladbredde: 11/16
Stål: Sheffida High Carbon Steel
Håndtag: Bakelit
Original kasse medfølger. NOS betingelse (nyt fra gammelt lager). Absolut ubrugt barbermaskine begyndelsen af ​​det tyvende århundrede.
Pris: SolgtKROPP i reserve på en anden ressource

Jeg vil tilbyde dig en anden smuk barbermaskine

Producent: Germania Bestikarbejder (Ohligs-Solingen, Tyskland, 1896-1938)
Varemærke "Oxford Razor" (reg.1900)
Dette firma tilhørte familien af ​​de berømte tyske Kastor-knive. Anlægschefen var Nathan Kastor.
Anlægget var placeret i Ohligs-Solingen og producerede bestik, barbermaskiner.
I 1938 greb nazisterne anlægget. Hjulene blev på grund af deres jødiske rødder tvunget til at emigrere og produktionen blev afbrudt.
Bladbredde: 11/16
Stål: kulstofstål
Håndtag: naturligt horn
Razor i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede. I fremragende bevarelse, fuldt lager og effektiv.
Pris: Solgt


Producent: "Simmons Hardware Co. "er et berømt amerikansk firma for produktion af farlige barbermaskiner. Det eksisterede fra 1870 til 1939 i St. Louis, Missouri. Grundlægger af Edward Campbell Simmons.
Mærke: "Keen Kutter". I 1940 købte selskabets aktiver Shapleigh Hardware Company.
Model "Keen Kutter K743" blev produceret fra 1910 til 1935 og blev produceret i Tyskland, en af ​​de tyske fabrikker. Disse barbermaskiner var berømte for deres kvalitet og blød, behagelig barbering. Alle produkter fra selskabet indtil 1939 anses for at være samleobjekter. Raket er perfekt bevaret, lidt brugt eller ubrugt. Spor af tid er ubetydelig. Original kasse medfølger.
Bladbredde: 9/16
Stål: Carbon
Håndtag: Celluloid (Ivory Imitation)
Pris: Solgt


Producent: Frederick Reynolds, (Sheffield, England 184 (?) - 194 (?)). En af de mest kendte producenter af Sheffield.
Frederick Reynolds grundlagde produktionen af ​​barbermaskiner i begyndelsen af ​​1840'erne. Frederick døde 22. oktober 1877, i en alder af 63 år.
Hans søn, Richard Reynolds, fortsatte med at fremstille razors på Monmouth Lane på Gell Street i det 20. århundrede. I begyndelsen af ​​1920'erne vedtog virksomheden status som et aktieselskab. Virksomheden ophørte med at handle i 1940'erne efter døden af ​​grundlæggeren Harry Reynolds barnebarn.
Bladbredde: 13/16
Stål: Sheffield Carbon Steel
Håndtag: ebonit
Denne kopi refererer til anden halvdel af det 19. århundrede. Barbermaskinen er i fremragende stand og fuldt lager tilstand. Razors fra denne producent har en fantastisk, blød barbering. Kopi af Frederick Reynolds periode betragtes som collectible.
Pris: Solgt
Producent: JOHN WILLIAMS (Sheffield, England 1881-1914)
Mærke: "DAMASCUS STEEL"
En kopi af det ugentlige sæt barbermaskiner JOHN WILLIAMS (dette er http://straightrazorplace.com/. -7-dag-set.html). Oplysninger om producenten med gulkin peberrod. Omtalt i listen over producenter af farlige barbermaskiner på taylors1000.com.
Bladbredde: 11/16
Stål: Damaskus Sheffield Steel
Håndtag: Celluloid
Pris: Solgt
Omkostningerne ved alle partier inkluderer fragt pr. Post til Rusland.

Producent: Osborne, Garrett Co (Sheffield, England 1899-1923)
Varemærker: KROPP, Elmo, Carrara, Ogee, Osgar. En af de mest berømte og ærede producenter fra Sheffield.
Bladbredde: 6/8
Stål: Sheffida High Carbon Steel
Håndtag: Bakelit
Unoriginal box inkluderet. Staten og bevare fremragende, geometrien er usædvanlig god! Efter slibning vil du behage med den bløde, komfortable barbering, der er ejendommelig for alle Sheffield-barbermaskiner. Og hun vil synge for dig i barberingsprocessen))))))))) Og så løber han til en øl))))))))))))))))
Pris: Solgt

Producent: John Sellers and Sons, (Sheffield, England 1820 - 1953)
Fabrikkens historie beskrives i detaljer her: http://strazors.com/index.php. lers_sheffield_
Denne kopi er lavet i anden halvdel af det 19. århundrede.
Bladbredde: 5/8
Stål: Sheffield Carbon Steel
Håndtag: naturlig horn (?)
Wedge: tin
Pris: Solgt

Producent: Wade Slagter (Sheffield, England 1819-1959). Stiftere: William og Samuel Butcher. I 1921 købte det amerikanske firma Durham-Duplex mærket og brugte det til at fremstille sikkerhedsskrabere og bestik. Således kan vi sige, at den "yngste" af Bucha ikke kunne frigives senere end 1921.
Hollow Ground fra et af de mest berømte engelske firmaer Wade Butcher. Den razor legend. Den mest ønskelige, sjældne og ærbødige engelske kvinde for alle interesserede fans af klassisk barbering.
Denne barbermaskine tilhører slutningen af ​​50-tallet af 1960'erne.
Bredde: 13/16
Stål: Sheffield Carbon Steel
Håndtag: Celluloid
Pris: Solgt


Razor håndtag (reparation kit)

Reparationssæt til lige barbermaskine. Pakken indeholder:
1. Håndtag (materiale: ebonit), den nederste pin er allerede nittet, kilen er indsat.
2. Topstift (2 støtteskiver + nitte)
3. Spacers (glidende skiver) 2 stk.
Du behøver kun at samle og forsigtigt nitte topstiften på den ene side (se tegningsdiagram).
Håndtagets samlede længde er 136 mm, afstanden mellem tappene er 125 mm. Håndtaget er velegnet til barbermaskiner med en knivbredde på 6/8 og mindre.
Pris: Solgt


Producent: A.W.Wadsworth Sønner (Tyskland, 1905-1936)
Varemærker: XLNT, Pathfinder
Fabrikken tilhørte Adolf Castor (vel, hvor i barbermaskineproduktion uden disse allestedsnærværende hjul!))) Og producerede barbermaskiner til eksport til USA.
Denne kopi refererer til 1930-36. Massiv, tung, perfekt bevaret barberkniv med en stødtykkelse på 5,3 mm og bladets perfekte geometri. Spor af brug og tid er ubetydelige.
Bredde: 13/16
Stål: kulstofstål
Håndtag: ebonit
Wedge: tin
Pris: Solgt
Et andet super kit til reparation! Helt nyt!
Razor håndtag (reparation kit)

Reparationssæt til lige barbermaskine. Pakken indeholder:
1. Håndtag (materiale: ebonit), nederste pin allerede nittet, kile indsat (kile materiale - tin)
2. Topstift (2 stødskiver + nitte)
3. Spacers (glidende skiver) 2 stk.
Du behøver kun at samle og forsigtigt nitte topstiften på den ene side (se tegningsdiagram).
Håndtagets samlede længde er 146 mm, afstanden mellem den nederste nål og den øvre ende af håndtaget er 135 mm. Håndtaget er velegnet til barbermaskiner med en bladbredde på 13/16 og mindre. Hullet til topstiften er ikke boret, så håndtaget passer til en hvilken som helst knivlængde (den ønskede huldiameter for topstiften er 1,5 mm).
Pris: Solgt

Helt ny tysk pige (uden spor af skærpning og brug)
Producent: Peter Altenbach Söhne (Schwanenwerk, Solingen-Ohligs, Tyskland 1901-193?)
Fabrikken blev grundlagt i 1901 og registreret den 27. februar samme år. Fabrikken har specialiseret sig i produktion af bestik, barbermaskiner og knivblader. I 1920 blev produktionen af ​​håndlavede lommekniver startet til det indenlandske og internationale marked.
Varemærker: Ariston, Aso, Canorist, Contento, Century, Cutwel, Efeu, Fin kant, Fortunato, Frauenlob, Fulmine, Kraftig Professionel, Livstid, Nordlys, Omar, Palminmin, Pas Pas, Pausos, Pompadour, Pas, Rustpruf, SS, 4S, Securitas, Septima, Gnist, Succes, Taj Mahal, Taileffer.
Varemærker: pAs breve i forskellige versioner i forskellige år, hakse høner, en løber mand med flag. I 1930 ville en løbende mand også bruge Ernst Gerling, som de formodentlig havde erhvervet fra dem
Denne kopi refererer til 20-årene af det tyvende århundrede. Razor perfekt bevaret og har ingen spor af brug og skarphed. Spor af tid er ubetydelig. Vi kan sige, at barbermaden er ny (staten NOS)
Bladbredde: 5/8
Stål: Sheffield Carbon Steel
Håndtag: Bakelit
Pris: Solgt

Razor håndtag (reparation kit)

Reparationssæt til lige barbermaskine. Pakken indeholder:
1. Håndtag (materiale: ebonit), nederste pin allerede nittet, kile indsat (kile materiale - tin)
2. Topstift (2 støtteskiver + nitte)
3. Spacers (glidende skiver) 2 stk.
Du behøver kun at samle og forsigtigt nitte topstiften på den ene side (se tegningsdiagram).
Håndtagets samlede længde er 146 mm, afstanden mellem den nederste nål og den øvre ende af håndtaget er 135 mm. Håndtaget er velegnet til barbermaskiner med en bladbredde på 13/16 og mindre. Hullet til topstiften er ikke boret, så håndtaget passer til en hvilken som helst knivlængde (den ønskede huldiameter for topstiften er 1,5 mm).
Håndtaget er lavet i henhold til typen Sheffield mandrels i anden halvdel af det 19. århundrede. Wedge - tin.
Nok penne.
Pris: 800 rubler (afsendt af russisk post er inkluderet)

Nitter til farlige barbermaskiner (sæt til re-pinning).

Så barbermaskinen efter reparation eller restaurering så helt helt bange ud, og lignede ikke en dame i undertøj af forskellige farver))). Feng shui pins af nikkel sølv (sølv) og messing (gul) er simpelthen vitale.
Pakken indeholder:
1. Nitter 2 stk
2. Grundlæggende skiver 4 stk
3. glideskiver (afstandsstykker) 2 stk
Prisen på et sæt er 150 rubler (jeg sender det med anbefalet mail med sporing - vægten er omkring et gram, og det giver ingen mening at lave en kasse til en pakke, og overførslen bliver dyrere end stifterne selv)
Kits er tilstrækkelige. Ved bestilling skal du ikke glemme at angive materialet (farve)

Producent: C.S Bailey (LD) Bristol Bath (Bristol, England 1885-1927)
Virksomheden producerede bestik, barbermaskiner og en masse jern- og stålprodukter (lige håndpresser til presning af tøj))))). se billede
Denne kopi refererer til slutningen af ​​det 19. århundrede, hvilket indirekte er angivet ved tilstedeværelsen af ​​en tin kil og formningen af ​​barberhøvlen. Original kasse medfølger. På kassen er der et mærket klistermærke af Garrett-brødrene, de berygtede ejere af en af ​​de største frisørsaloner i Trowbridge (på klistermærket er underskriften af ​​en af ​​barberne fra den tid, der arbejdede i brødrene i barberhandel). Fra Bristol til Bath 12 miles, og fra Bath til Trowbridge 9 miles. Så, disse brødre - frisører købte barbermaskiner i nærmeste butik))).
Razor bedøvelse gemme, det er klart, at de holdt det med dygtighed. Meget tung, hvilket ikke er overraskende, fordi knivens 1/4-hulhed er næsten en kil. Den usædvanlige form af Butt 5,5 mm tyk gør bladets form meget smuk. En af de få barbermaskiner med relativt sporbar historie, som er sjælden.
Bladbredde: 6/8
Stål: kulstofstål
Håndtag: ebonit
Pris: Solgt
Producent: August Schaaf (Vockert-Solingen, Tyskland 1897-1939)
Mærke: Cougar
Fabrikken producerede højkvalitets foldning og jagtknive, saks, barbermaskiner, bestik.
Denne kopi refererer til det første tredje af det tyvende århundrede. Barbermaden er i fremragende bevaring, har praktisk taget ingen spor af brug og tid. På bladet er der en velbevaret indskrift "THE HAMBURG RING" og "EXTRA HOLLOW GROUND". Massiv, bred barbermaskine med fuld konkavitet og smukke tre-pin ramme.
Bladbredde: 3/4
Stål: kulstofstål
Håndtag: ebonit
Pris: Solgt

Producent: Osborne, Garrett Co (Sheffield, England 1899-1923)
Varemærker: KROPP, Elmo, Carrara, Ogee, Osgar. En af de mest berømte og ærede producenter fra Sheffield. Denne kopi af mærket "KROPP", en af ​​de tidligste kopier udstedt i slutningen af ​​1900-tallet. Dette bekræfter bakelit håndtaget med imiteringshorn og tin kil. Barbermanden, på trods af sin ærværdige alder, er i usædvanlig stand. Tung, ligesom alle engelske kvinder, er stødtykkelsen 5,7 mm. Spor af brug afslørede ikke. Der er næsten ingen spor af tid, bortset fra en voldsramte boks. Mest sandsynligt brugte ikke en barbermaskine.
Bladbredde: 6/8
Stål: Sheffida High Carbon Steel
Håndtag: bakelit (imiteringshorn)
Original kasse medfølger.
Pris: SolgtHelt ny japansk syntetik. I nærværelse af 3 stk.

Fabrikant: Matsunaga (Japan, Osaka). Den ældste og mest berømte japanske producent af slibemidler til slibning.
Stenene sælges under varemærket "King".
Den kombinerede (dobbeltsidige) vandsten (til skæring med vand) i KW-65-serien adskiller sig i den høje ressource. Lavet på basis af aluminiumoxid med en keramisk binding. Det har en gritiness (korn) på 1000 x 6000 (Side 1000 gryde til roughing, side 6000 gryde til endelig finish). I sættet med en sten er der en god arbejdsplads. Komponenter uden nagury.
Størrelsen af ​​stenen øges for at gøre det lettere at arbejde med farlige barbermaskiner (185 mm x 65 mm x 26 mm)
Denne sten er perfekt til skarpskæring af andre skæreudstyr af høj kvalitet.
Pris: SolgtProducent: W.R. Humphreys Co (Sheffield, England 1895-1911)
Varemærker: Haddon, Radiant, Comet
Grundlæggeren af ​​fabrikken er William Robert Humphreys, ejeren af ​​det verdensberømte varemærke "Haddon". Han blev født i 1856, og i 1879 (i en alder af 23 år) lancerede han en virksomhed til fremstilling af bestik. Ca. 30 personer var beskæftiget i produktionen, hvilket i disse tider ikke var meget dårligt. Og alt er godt, men. I 1894 blev han bødet 40 pund (ca. 3.000 pund ifølge dagens standarder) for et falsk mærke Geoge Butler Co. I 15 år spankede han Butlers badge på gaffelskedene. )))))) Derefter tog han pludselig op, registrerede sit eget varemærke (i 1895) og udvidede rækken. Kvaliteten af ​​produkter, forresten, har altid været på niveau. Tænk på dig selv, i 15 år rullede sine produkter til Butler. Humphreys døde 11. september 1911, i en alder af 65 år.
Denne kopi refererer til turneringen af ​​det 19. og 20. århundrede. En barbermaskine uden spor af skærpning, spor af tid er til stede i form af mindre huler i rumpens og dysens område (omhyggeligt rengjort). Det var sikkert muligt at bringe dem til nul, men så ville et ætset billede med et varemærke i form af en kat forsvinde. Nå, jeg løftede ikke en hånd for at ødelægge katten))). Ja, og forekomsten af ​​samlingen vil blive reduceret. Små huler har ingen indflydelse på en razors ydeevne, RK er ren. Bred og massiv hul - med en stødtykkelse på 5 mm har en konkavitet på 1/2. En meget nysgerrig og sjælden forekomst af Sheffield klassiske barbermaskine.
Bladbredde: 6/8
Stål: Sheffield High Carbon Steel
Håndtag: bakelit (kile-tin)
Pris: Solgt


Producent: WILSON DAVIS (Sheffield, England 1892-1919)
Varemærker: WD, WDS.
Gave dobbelt sæt fremstillet ved bestilling af handelshuset JAMES McEWAN CO (London, Birkenhead, England 1892 -?), Ved begyndelsen af ​​det 19. og 20. århundrede.
Begge barbermaskiner er i fantastisk bevarelse og fuldt lager tilstand. Ser som dekoration af samlingen, og vil glæde fans af farlige barbermaskiner med en blød og behagelig barbering, som skelner mellem alle Sheffield-produkter.
Bladbredde: 11/16
Stumpens tykkelse: 5,3 mm
Stål: Sheffield Carbon Steel
Håndtag: bakelit (imiteringshorn), kile - tin
Razors er lukket i et gave læder etui med fløjl trim inde.
Pris: Solgt

Producent: P. ELSHAW (Sheffield, England)
Grundlæggeren af ​​Percy Elshaw er en af ​​de bedste polermaskiner af sin tid, der arbejdede for den berømte britwedel George Wostenholm, og som senere åbnede sin egen virksomhed.
Barbermaden tilhører det første kvartal af det 20. århundrede, og på trods af den alderdom, der blev perfekt bevaret. Spor af slibning er ikke identificeret, højst sandsynligt er barbermaskinen ikke brugt. Meget tynd, hul jord. På grund af sin subtilitet opfører barberingen meget delikat, og barberingen er blød og behagelig. Samtidig er barbermassen meget massiv og tung på grund af stødtykkelsen og knivens bredde på næsten 21 mm.
Bladbredde: 13/16
Butt tykkelse: 5,5 mm
Stål: Sheffield Carbon Steel
Håndtag: Bakelit
Pris: SolgtHvis annoncen indeholder prisen, så er varen tilgængelig og solgt.

Der er et stort udvalg af barbermaskiner samt håndtag til barbermaskiner, nitter og skiver til barbermaskiner. Til rimelige priser. Reparation, restaurering af farlige barbermaskiner. Territorielt - Kirov (Kirov-regionen)

Fabrikant: Imperial Razor Co. (Solingen, Tyskland 1886-1938)
Grundlægger: Adolf Kastor
Bladbredde: 13/16
Butt tykkelse: 5,0 mm
Konkavitet: 1/2
Stål: kulstofstål
Håndtag: bakelit (imiteringshorn)
Razor af turneringen af ​​det 19. og 20. århundrede. Fuldt lager tilstand. Kæmpe hule med konkavitet 1/2, 5 mm tykt og 21 mm bredt. En massiv, utrolig smuk barbermaskine i et smukt bevaret, med mere end et århundredes historie fra den berømte Zolingen knivmager Adolf Castor. Serverer som en udsmykning af samlingen, samt glæder fans af barbering med farlige blade.
Pris solgt

Hvad er gennemsnitsprisen for at lave en ny pen på en gammel Moskva og bringe den til arbejdsskarphed? (barberer, men med vanskeligheder)
Mulige materialer på håndtaget?
Tak for svaret.

god tid Jeg skærper ikke razors, desværre. Jeg er kun engageret i deres restaurering, reparation, fremstilling af dor og pins til barbermaskiner. Materialet til fremstilling af dorner (kuglepenne) - ebonit (efterligning af hornet). Materiale til nikkel sølv og messingstifter. omkostningerne ved et kit til reparation af en barbermaskine (håndtag + alle skiver og nitter) = 800 rubler fremsendt er allerede inkluderet

Producent: Gustav Iserloh (Fabrik feiner Stahlwaren, Solingen, Tyskland 1889-197?)
Varemærker: HYANE (hyena) (1898 US patent nr.29201), KRONPRINZ (1899 US Pat.
No.35347), SCORPION, Wildschwein, 5 Jahre Garantie, 10 Jahre Garantie.
Grundlagt i 1889. I 1900, hvor Gustav og Wilhelm Iserloh var ejerne, blev fabrikken optaget i arkiverne som producent og eksportør af metalprodukter, knive og sakse. I en 1922-annonce har de lommeknive, barbermaskiner, saks og bestik. I 1925 kaldes de som barbermaskiner. Siden 1928 er ejeren Wilhelm Iserloh. I 2. verdenskrig producerer de kolde våben til Wehrmacht-hæren. Fabrikken er kendt for at have sit eget støberi, hvor stål blev svejset efter deres egen opskrift.
Denne prøve er helt sikkert efter krigen og går tilbage til slutningen af ​​det 40. og begyndelsen af ​​50'erne af det 20. århundrede. Perfekt bevarelse, fuld lager (kun udskiftning af stifter med delvis demontering, dornen i kileområdet er svejset og ikke forskudt), den ideelle geometri. Razor lidt brugt, med næsten ingen spor af tid. Stål er meget høj kvalitet og er ikke ringere end Sheffield. Raketværket af denne producent er meget sjældent, fordi Fabrikken var ikke desto mindre orienteret mere mod koldt arbejde.
Konkavitet: Komplet.
Bladbredde: 6/8 (18,7 mm).
Stål: kulstof.
Håndtag: celluloid indlagt med perlemor indlæg.
Bonus giver naturlige læder taske til det (ikke original).
Pris: SolgtProducent: "Rameau - freres" "(Tiers, Frankrig 1830 - 1979)
Varemærker: "Rameau Sens", "La Colombe" (1848), "VORAX". Grundlægger - Eugene Rameau. Fabrikanten producerede barbermaskiner, ugentlige barbersæt, saks, razor trimmingsværktøjer, kamme, trimmere, toiletartikler, alle slags knive, haveværktøj, bestik, rejsesæt mv. I 1860 arbejdede fabrikken omkring 40 arbejdere og produktion nåede 6.000 barbermaskiner til en værdi af ca. 100.000 francs årligt. Efter grundlæggerens død blev fabrikken ledet af hans søn Paul Rameau, og senere af Gustave Rameau.
Jeg præsenterer opmærksomheden på den gamle franske kile af mærket "Rameau Sens", som er en sjælden prøve produceret i begyndelsen af ​​det 19. og 20. århundrede. Fuldt lager tilstand. Barbermaskinen blev ikke brugt (!), Dette er angivet ved fravær af spor af skærpning, tidspor er ubetydelige. Raket geometrien er smuk. En massiv kniv med en uforlignelig snit iboende i den franske af den tid - håret falder ved synet af en barbermaskine))).
Bredde: 6/8
Konkavitet: 1/4 (næsten kile)
Stål: kulstofstål
Håndtag: Elfenbenimitation (Bakelit)
Pris: SolgtProducent: "Rameau - freres" "(Tiers, Frankrig 1830 - 1979)
Varemærker: "Rameau Sens", "La Colombe" (1848), "VORAX". Grundlægger - Eugene Rameau. Fabrikanten producerede barbermaskiner, ugentlige barbersæt, saks, razor trimmingsværktøjer, kamme, trimmere, toiletartikler, alle slags knive, haveværktøj, bestik, rejsesæt mv. I 1860 arbejdede fabrikken omkring 40 arbejdere og produktion nåede 6.000 barbermaskiner til en værdi af ca. 100.000 francs årligt. Efter grundlæggerens død blev fabrikken ledet af hans søn Paul Rameau, og senere af Gustave Rameau.
Jeg præsenterer for din opmærksomhed en anden gammel fransk kile af mærket "Rameau Sens", som er en sjælden prøve produceret i slutningen af ​​det 19. og 20. århundrede. Fuldt lager tilstand. Barbermaskinen blev ikke brugt (!), Dette er angivet ved fravær af spor af skærpning, tidspor er ubetydelige. Raket geometrien er smuk. Det ekstraordinært elegante blad med en bredde på 3/8 tommer og en konkave på 1/4 vil ikke lade kønneren af ​​"farlig barbering" ligeglade.
Bredde: 3/8
Konkavitet: 1/4 (næsten kile)
Stål: kulstofstål
Håndtag: Bakelit
Pris: Solgt
[IMG] https://forum.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/ [/ IMG]

Fabrikant: Gebrüder Korte (Solingen, Tyskland registreringsdato ukendt - 1949)
Varemærker: Aanama, Bestall, Exello, Extol, Orba, Panama, Paymana, Pimana, Respekt, Saba
Kendetegn: En krone i en oval, en ørn med en krone i dens næb, krydsede pile under kronen. Fabrikken producerede barbermaskiner, men var meget bedre kendt som producent og leverandør af kolde arme fra tiderne i det tredje rige.
Denne kopi tilhører slutningen af ​​30-begyndelsen af ​​det 40. århundrede. Den barbermaskine i fremragende bevarelse og fuld lager tilstand synes at være lidt brugt (tilstand MINT). Det vil optage et værdigt sted i samlingen, og efter skarphed vil det glæde tilhængere af bladskrabere med en blød og behagelig barbering.
Bladbredde: 6/8
Konkavitet: Komplet
Stål: Kulmagnetisk sølvstål
Håndtag: Celluloid (Ivory Imitation)
Original sag inkluderet.
Pris: SolgtGod eftermiddag Indsendt af RM

citat: KonstantinT blev oprindeligt skrevet:
God eftermiddag Indsendt af RM

Sådan barberes for første gang

Barber inden fødslen. Hvordan barberes og hvorfor?