Top Razors

Hvad der netop inspirerede mig til at være interesseret i dette emne - jeg kan ikke huske... En lille undersøgelse på nettet viste, at barbermaskinerne stadig har en hel del tilhængere og entusiaster både i udlandet og i Rusland. Hvis det er tilfældet, betyder det at der er noget i det... Kort sagt, jeg ønskede at prøve.

Hvad taler vi om

En barbermaskine er et meget skarpt blad (normalt af højt kulstofstål), som foldes som en foldende kniv i en plast, træ, knogle eller andet materialehåndtag. Jeg tror, ​​at hver russer mindst en gang i det mindste i biografen så hvad det er. Alas, denne slags barbermaskine bringer sædvanligvis ikke de mest fredelige foreninger i vejen... Nå, der blev Hollywoods crazy barber Sweeney Todd udført af Johnny Depp eller vores Kisa Sparrowfinov fra de tolv stole (det var barbermanden, der dræbte Ostap Bender). I bedste fald er D'Artagnan fra sovjetiske "Tre Musketæere", som barberer hovedet til fjenden.

Men faktisk var denne enhed stadig brugt til det tilsigtede formål - de fjernede ansigtshår, og engang før begyndelsen af ​​det 20. århundrede var der ingen alternativer til en barbermaskine til dette formål. Derefter begyndte de såkaldte "sikkerhedsskrabere" at fremstå - forfædrene af moderne "værktøjsmaskiner" - og efterhånden skiftede barbermaskinerne fra en ledsagende følgesvend til en slags eksotisme.

Hvad er fangsten

Så hvad er den hemmelige betydning af barberskære, hvis du kan vade med en moderne maskine? Det er klart, som i mange andre hobbyer, at alle har sin egen. Jeg vil markere følgende:

1. Barbering med en lige barbermaskine er en interessant meditativ proces, som du skal øve langsomt og nyde det, være opmærksom på enhver bevægelse.

2. Der er noget mærkeligt (sandsynligvis lidt psykopatisk) drev fra den forståelse, at du barberer med et værktøj, som virkelig kan afskære dit hoved.

3. Det er "cool skole". På den ene side elsker jeg alle slags højteknologiske gadgets. På den anden side er der noget, der er immaterielt attraktivt, når man føler sin del af historien i kontakt med det sidste århundredes verden.

4. Farlige barbermaskiner, især antikke (og jeg barberer dem som dette, for det er netop den type, jeg kan lide mest af alt, de frigiver den ikke i 150 år) - på en måde kunstværker. Og der er en vis glæde i at holde et sådant objekt i dine hænder og bruge det.

5. Der er stadig mindst to hobbyer omkring barbermaskinerne. Nogen indsamler barbermaskiner, og bare fra tid til anden barberer udstillinger af hans samling. Nogen er interesseret i restaurering af antikke barbermaskiner: også et interessant emne, måske - jeg vil skrive et indlæg om det senere.

6. Der er en mening (jeg formoder, at det af åbenlyse grunde hovedsagelig fremmes af sælgere af lige barbermaskiner), som barberer med en lige barbermaskine, sparer på værktøjsmaskiner. På den ene side er dette sandt. Teoretisk kan du gøre din vej med en farlig barberkniv hele dit liv og videregive det til din søn (de plejede at gøre dette før). På den anden side er besparelserne noget tvivlsomme, idet der tages hensyn til det moderne prismærke for gode barbermaskiner, andre bælter samt den sammenlignende billighed af moderne maskiner (selv øverste modeller).

7. Jeg var overrasket over at finde ud af, at om en bonde barberer en lige barberkniv, af en eller anden grund ledes nogle piger, tilsyneladende mentalt sunde. For mig har denne "bonus" ingen værdi, men for nogen tror jeg det kan være interessant...

Hvem er kontraindiceret

Hast, folk med tremor i deres hænder.

Hvad ikke at forvente

At første gang alt viser sig smukt. Det antages, at lære at barbere med en lige barbermaskine kan gøres mere eller mindre flydende efter ca. seks måneder med regelmæssig barbering. Det er bedre at barbere før weekend for første gang, for i det mindste garanterer jeg i det mindste små stykker under den første barbering, og ikke alle er velkommen til at komme på arbejde med et trimmet ansigt.

Stereotyper - sand og falsk

Stereotype 1. Farlige barbermaskiner er farlige pr. Definition.

Generelt, ja. Jeg ville ikke forlade en sådan barberkniv inden for rækkevidde af børn eller personer med ikke særlig stabil psyke.

Stereotype 2. Af en eller anden grund antages det, at den lige barberhøvler barberer renseren.

Igen er der en mistanke om, at denne opfattelse er indviet af sælgere af farlige barbermaskiner. I min personlige subjektive mening spiser Gillette ikke sit brød for ingenting. I hvert fald har jeg ikke lært at nærme sig glatheden ved at barbere en god maskine med en frisk patron i nogle år med barbering med en lige barberkniv. Selvom jeg måske har alt forude.

Stereotype 3. Raket er et nærkampvåben med alle de følgeskader.

Det er ikke tilfældet, ifølge vores lovgivning er det ikke et koldt våben. Det er klart, at det er bedre ikke at tage det i din bagage, men i bagage flyver f.eks. Barbermaskiner helt uden problemer (jeg bærer dem altid sammen med forretningsrejser).

Stereotype 4. Barbering med en lige barberkniv er meget vanskelig.

Og ja og nej. Faktisk kræver det en vis færdighed, der er erhvervet længere end evnen til at barbere med en maskine. Men dette er ikke atomfysik, og der er intet superkompleks her.

Stereotype 5. Der kræves en masse tilbehør til barbering med en lige barbermaskine

Og ja og nej. På den ene side kan du gøre med barbermaskinen selv, en børste (en børste til påføring af sæbe i ansigtet) og en rem til at rette barbermaskinen. På den anden side barberes barberingen sjældent af økonomiske og minimalistiske grunde. Det er snarere en hedonistisk ting, og her giver ekstra fornøjelse alle slags bekvemmeligheder som en dyr barberingsbørste med darrende hår, duftende speciel barbersæbe og andre små fornøjelser.

Hvad du har brug for til dette (gear og ting)

For det første har vi brug for barbermaden selv. Hvis vi taler om nye barbermaskiner, er der i dag kun 2 virksomheder involveret i industriproduktion - DOVO i Tyskland og Thiers-Issard i Frankrig. Udstedelsespris - fra 2500 rubler (hvis du køber i Rusland). Der er små håndværk, der gør razors til ordre eller i små partier - for eksempel Wacker i Tyskland, Mastro Livi i Italien, Robert Williams i USA og andre. Der begynder prismærket på omkring $ 500 pr. Barbermaskine.

Standser i verden af ​​farlige barbermaskiner er de såkaldte "Camisori" - japanske barbermaskiner. I modsætning til de europæiske er de ikke foldbare. Den mest berømte moderne producent af japanske barbermaskiner - Iwasaki. Der er andre herrer.

En masse antikke barbermaskiner sælges også på molotok.ru og ebay.com i varierende grad af slid og reparation. En hel del tilbud renoveret barbermaskiner. Det er indlysende, at det er ret nemt at løbe ind i fuld affald (for eksempel min allerførste barbermaskine, som jeg købte med en hammer, viste sig at være komplet affald). Derfor er det nok bedre at starte din karriere i verden af ​​farlige razors med nye.

Hvilken barbermaskine er bedre - alle beslutter sig selv. For eksempel forsøgte jeg mange forskellige ting og kom til den konklusion, at jeg og mine stive børster går bedst med gamle engelske barbermaskiner fra Sheffield og en speciel form - "kil", "med et smil" (du kan også finde ud af, hvad det er ).

Det andet nødvendige udstyr er et ridserbælte. De er også mange forskellige typer, hver har sine egne nuancer. Jeg vil ikke male dem her - hvis du er interesseret, vil du finde alle de nødvendige oplysninger om de ressourcer, der er angivet nedenfor.

Det tredje nødvendige element er en barberingsbørste. Barbermaskinen barberer hårdt på skum fra dåserne (sandsynligvis skyldes den relativt lav luftfugtighed). Derfor har du brug for en barberingsbørste eller barberskum eller sæbe (almindelig sæbe, forresten, går også). På swabs også, en stor run-up, men mærkeligt nok, fra alt det jeg forsøgte, kunne jeg godt lide barberingsbørsten fra Auchan til 36 rubler mest af alt.

Alt andet er valgfrit, men tilføjer glæde af processen.

Prisudstedelse (budget)

I princippet er barbering med en barbermaskine ikke det billigste emne: Som jeg allerede skrev ovenfor koster nye barbermaskiner fra omkring 2.500 rubler, en rem til redigering er også et sted fra 2.000 rubler. Der er ingen øvre grænse. En skræddersyet razor kan nemt koste flere titusinder af rubler.

Hvad skal du gøre det første skridt

"Splurge" på en farlig barberkniv og forsøge at barbere den. Der er en skæbende nuance - de nye fabriksskrabere går uhærbede. At skarpe dig selv er ret svært - du har brug for et par specielle sten af ​​forskellige kornstørrelser, plus processen er ret vanskelig. Konventionelle slibemaskiner, knive og sakse ved ikke, hvordan man skærper barbermaskiner, vi har brug for en specialist specielt til farlige barbermaskiner. Hvis du ikke kan finde sådanne i din by, kan du som regel let acceptere at sende din barbermaskine til at skærpe mail. I nogle onlinebutikker til et gebyr (normalt op til 500 rubler) kan du bestille allerede skarpe barbermaskiner.

Hvor ellers at læse:

Der er meget information på russisk her:

Razor som et våben

For at være ærlig tror jeg - få vil tørde at skubbe den lige barberkniv uden ordentlig forberedelse eller uden specielt udstyr.

------------------
Der er altid plads til en snigskytter i livet

Ja, og jeg brugte det heller ikke til det tilsigtede formål.

------------------
Altid outnumbered - aldrig outgunned.

1. Barbermaskinen åbner helt med en hånd. kig på hende forsigtigt

2. Bladet er fastgjort (det snapper ikke på plads, men holdes) - med en barbermaskine er arbejdsteknikken helt anderledes, ikke kniv. svært at skære dig selv.
kigge efter teknikken, bliver meget klart.

KSAT, jeg har aldrig set den til salg.
Fortæl mig ikke?
Coma af alt andet, jeg var træt af at købe maskiner. ))

>> Tidligere er mere som et galningens våben end et selvforsvarsvåben.

PS: H-helvede.. og ikke en enkelt smiley med en kniv! "Måske vil du have et ar. Gennem hele ansigtet." (C) xs

Street Fighter Weapon

Taras Anatoly Efimovich

indhold

 • Til begyndelsen
 • Gå videre
 • skrifttype
 • +
 • -

Pålideligt fastgjort til håndfladen bliver tanden en spiky "fortsættelse" af knytnæve. I denne position kan de udføre piercing strejker i en anden vinkel.

På samme tid, for det første, med hånden som tand er fast, kan du holde andre genstande; For det andet, selv med et stærkt slag til armen, forbliver tanden på plads, hvilket kan spille en afgørende rolle i kampen.

Endelig kan en tand omdannes til et spyd eller lignende af en hammer.

Ulempen ved en tand er at bruge det som et våben kræver betydelig fingerfærdighed og lang træning, da den forkerte fighter udfører denne eller den pågældende bevægelse, og fighteren risikerer alvorligt at skade sig selv.

MIKROKINZHAL.Eto originale og meget farlige ikke-standard våben. Det er et piercing udskifteligt slående element (3-5 cm lang), udstyret med en skaft, med hjælp som det er placeret på enden af ​​håndtaget. Når det er samlet, ligner mikrokinagen en stilet. Efter at have ramt blødt væv eller mave, drejes håndtaget skråt i siderne, med det resultat at slående element løsner og forbliver i offerets krop og forårsager skader i kroppen og ubehagelige smerter med den mindste bevægelse.

En sådan dolk er et våben med første strejke (når fjenden ikke forventer et angreb, er afslappet eller ubevidst). Derudover bruger kriminelle nogle gange det i en skare for målrettet, bevidst mord.

FARLIG SHAFT. En klar repræsentant for det skærebladede våben, dette er en farlig barberkniv (for en "frygt" eller "kvittering" hårtørrer). Husk, at barbermaskinen konstruktivt består af to elementer:

a) et svagt buet håndtag med en sideslot, hvor bladet er placeret, og overlappede plader af knogler, horn, plast, træ;

b) et rektangulært enkeltbladet blad uden et punkt.

Håndtaget og bladet er forbundet med et hængsel. I foldet stilling er bladet forsænket i håndgrebets sidespor, og kun dets skub er efterladt udenfor.

Selvfølgelig er nu barbermaskinen blevet næsten antikviteter, men ikke desto mindre er den ikke forsvundet fra listen over gadearsenaler. Årsagen til dette er dens kompaktitet og fremragende skæreegenskaber. Den største fordel ved en barberkniv er, at enhver del af kroppen, herunder tynde knogler, under påvirkning af kniven falder i to dele.

Erfarne krigere snapper og åbner barbermaden med lynbevægelse. Oplysningen er lavet ved bevægelse af to fingre - indeks og stor (se figur). Bladet hviler med sin kant på pegefingeren på pegefingeren, og tommelfingeren løser den. Denne position af barbermaskinen skaber en slags "knivbøjleknogler", der passer tættest på dette værktøjs funktionelle egenskaber og giver høj mobilitet af hånden i en knytnæve.

I en lineært nedbrydelig position kan kun "kedler" holde en farlig barberkniv. Hvis fjenden samtidig rammer hende med en pind, med enhver anden tung genstand, så razoren vil udvikle sig, og dens ejer vil alvorligt lide. Hans fingre må ikke falde, men dybe nedskæringer med blodkar og nerver beskadiges. Desuden er i en sådan stilling at arbejde med en barberkniv ubelejligt.

Måden at holde barbermaden på

Raket strejker i deres bane ligner glidende næver. Hovedmålene er ansigt, nakke, arme, mave. Der er dog ingen uskadelige steder til en barbermaskine, det skærer alt sammen med samme succes.

For at påføre ikke-dødelige sår med det formål at demoralisere fjenden, bruger de normalt en "maleri" teknik, der ligner et "maleri" med en kniv.

Razor forårsager smertefuldt, dårligt blødning og dårligt helbredende overfladiske sår. Razor hals skade er særlig farlig: det er meget sandsynligt, at de store skibe, skjoldbruskkirtlen og luftrøret vil blive beskadiget, hvilket er meget hurtigt fatalt.

Kendt teknik til at anvende en barberkniv kaldet "propeller". Dens essens består i følgende: en barbermaskine i en lineær åben tilstand bevæges hurtigt mellem fingrene på den ene hånd, hvilket gør efter hinanden følgende aflytninger og rotationer. Teknikken er kompliceret og usikker for udøveren. Det kræver en lang træning. Samtidig ser "propellen" sig selv meget imponerende, men bruges ikke direkte til at angribe fjenden. Det er snarere en slags psykologisk indvirkning.

De klassiske typer af stingende kantede våben skabt af tilpassede genstande er skarphed, lanse, fjer og øl.

Skarphed (synonymer "stupor", "rapier", "krydderier") er en skarpt skærpet metalstang, en tykk ståltråd, en tynd fil.

"Classic" slibning er lavet af stålnåle med en diameter på 2,5-3 mm, eller fra en stålstang med en diameter på ja 6 mm og en længde på 18-20 cm. For at lette fjernelsen, bores et hul i sin stumpende ende og en tynd tråd er boret ind i den. fjederring. Derefter er en sløjfe af en tynd men holdbar snor trådt ind i denne ring. Denne sløjfe slibning kjole på håndfladen. Desuden er den slanke ende af skæringen indpakket med epoxyklæbemiddel til brugervenlighed. De lægger en kappe i form af et tyndt rør eller et stykke viskelæder på den skarpe ende af skæringen. Normalt er det gemt i tøjfoldene (for eksempel i sømmen af ​​den femorale del af jeansbukser) eller i en særlig lomme (for eksempel syet inde i ærmet på en jakke).

Skarphed fastgjort til håndfladen

En slags skarphed er en "violin" - flad ståltråd med en dobbeltkantet kniv og et håndtag i form af en ring valset fra den.

SHILO. Dette er en skarpt skærpet hæklet strikning (undertiden cykel) nål, der er monteret i den blanke ende med en træknap.

"Shilo" med figuren træhåndtag

PIKA.Sleletoobraznoe stabbing våben, som er skærpet på kanterne og i spidsen af ​​en 3 eller 4-sidet fil.

"Peaks" fra en fil (ovenfor) og en fil (nedenfor)

PERO. Dette er den simpleste version af en microkinjal i form af en spiseske med et håndtag skærpet på begge sider og arkiveret ved basen (navnet "fjer" svarer til en generel form). Efter at være slået, når skæden er i fjendens krop, er skeen ødelagt. Således forbliver det skadelige element fast i vævene (hvilket komplicerer tilvejebringelsen af ​​lægehjælp), og en slags "håndtag" forsvinder uden spor, sammen med fingeraftryk på den.

Disse typer "fængsels" våben lever som regel kun et slag. I princippet er skarphed og alle dens varianter våben til forudindtaget mord i en duel (i en kamp) bliver de normalt ikke brugt.

Skarperingsteknikken og dens analoger reduceres til at anvende en kort, stærk fremdrift fra bæltet fra bunden opad, mens markering af vitale organer: hjertet, nyren, leveren eller bare maven. Et sår i maven fører ikke til øjeblikkelig død, men det vil sandsynligvis forårsage peritonitis, og uden særlig behandling kan det ende i et juridisk resultat. Når du bruger "gedde" eller "fjer", skal våbenet efter slaget drejes i såret, således at spidsen eller håndtaget på skeden slår af og hele spidshovedet forbliver i kroppen.

RENGØRING. Som en ejendommelig variant af skærpning anvendes der nogle gange en metalbørste med et langt stanghåndtag, der er fremstillet af stål frem for aluminium.

Dette håndtag er skærpet, især dets tip. Det er hensigtsmæssigt at holde en sådan skind mellem ribbenene eller i maven (hvis kammen holdes med et lige greb, dvs. "bladet" stikker ud fra tommelens side) og på det tilbagevendende greb - i ansigt, hals og under ribbenene på siden.

Metal kam med skærpet skaft

SPITSA. På gaden bruges ufordelte metal eger ofte uden at forkorte dem. En sådan strikkepind forårsager en række slagteri slag mod fjendens ansigt, nakke eller krop. Dette våben er meget effektivt, da selv om vinteren kan de gennembore tykke vintertøj (jakke eller "dunjakke") og forårsage et dybt inficeret sår. På trods af sårets lille størrelse er nåleskader meget farlig, da nålen nemt når dybe indre organer. For skjult slid placeres en strikkepind langs en lang søm bukser (jeans).

Striknål med plastikknap

NAILS.I princippet er lange negle (15-20 cm lange ikke meget forskellige fra skarphed. Omdrejning dem til våben, skærer kriminelle elementer de skarpe ender og slår i stykker i flere lag med elektrisk tape (eller tag en skiferspids, hætte diameter er 1,5 cm ).

Hold sømmen mellem midter- og ringfingrene og læg hætten i håndfladen. For at holde neglen i hånden var mere holdbar, er den slanke ende desuden pakket med et lommetørklæde eller en slags lap. Ved at holde neglen på denne måde bliver de ramt af kraftige piercing slag mod kroppen og lemmerne (især til maven, lysken og benene).

Måden at holde neglen i hånden

"BAG". Dette er en aluminium- eller stålplade, der skærpes rundt om kanten (normalt halve omkredsen). Opførelsesstedet for disse våben er steder med tilbageholdelse. Pladen med samme succes ved hjælp af både skære og kaste våben.

Razor som et våben

I øjeblikket er den lige barberkniv blevet fuldstændigt erstattet af moderne elektriske barbermaskiner, maskiner med barberkassetter og engangsmaskiner, forskellige epilatorer og andre enheder.


Men hvis du søger lidt, kan du stadig finde den i salg. Det skal bemærkes, at en god, skarpt knivskarber med en vis færdighed barberer meget renere end alle de mest moderne og stærkt publicerede enheder.

Farlig barbermaskine moderne produktion.


Desuden blev barbermaskinen ofte brugt som et meget effektivt våben. Hovedårsagerne til dette er fremragende skæreegenskaber og kompaktitet. Med sin hjælp kan du let afskære øret, næse, "male" fjendens ansigt og endda åbne maven. Den særlige skarphed i barberkniven hjælper med til nemt at skære fingrene af og skære selv små knogler. Selvfølgelig kan der, når man mødes med retshåndhævende embedsmænd, være spørgsmål om behovet for at bære det i lommen, men under alle omstændigheder falder det ikke under kategorien koldvåben og dermed den samme artikel.


At bære en barbermaskine er nødvendig på en sådan måde, at det ville være umuligt at få ondt dig selv. Farlig barbermaskine har evnen til at udfolde sig, så det er bedre at bære det ikke kun i lommen, men i et specielt tilfælde eller i en møntlomme i jeans. Naturligt iført bør give hurtig og sikker fjernelse af barbermaskine.


Åbn barbermaskinen så hurtigt som muligt. Hold barbermaskinen med din højre hånd, brug din pegefinger til at trykke på skaftet, mens du holder bladet med tommelfingeren for at skabe en fjedrende virkning. Sæt tommelfingeren af ​​og tryk fingeren på skaftet ved at sende bladet til håndtaget med pegefingeren. Bladet skal passe til kanten i pegefingeren. Med din tommelfinger skal du trykke på bunden af ​​skaftet for at fastgøre barbermaskinen sikkert i din knytnæve.


I denne stilling vil barbermaskinen ikke foldes, når den rammer faste overflader. Brug aldrig en lineær barbermaskine. Der vil næsten ikke være nogen fordel herfra.


Razor strejke ligner slithering slag. Hele kroppen er sårbar. Især ansigt, nakke. Musklerne på bagagerummet og underlivet kan skæres i en cirkulær bevægelse. I dette tilfælde skal det bemærkes, at sårene forårsaget af en barberkniv helbrede især langsomt og hårdt.


Og endelig behøver du aldrig at skræmme din modstander med en barberkniv. Handlinger skjult, pludselig. Som regel er nogle få nedskæringer nok til at slukke angriberens aggressive skændsel. Observationsafstand, der ikke tillader fjenden at komme tæt på ham, ramte de angrebne overflader af arme og ben, hvilket gør dybe nedskæringer med en barberkniv. Sådanne sår vil ikke være særlig farlige, og tung blødning vil ikke tillade angriberen at forfølge dig aktivt.

Sikkerheds barbermaskine

Razor farlig bruges til at fjerne hår (hovedsageligt på ansigtet) i mere end et århundrede. Dette værktøj består af et håndtag og et blad. Der findes forskellige typer af lignende enheder. I dag på markedet kan du købe en manuel lige barberkniv og lavet på drejebænke.

Omkostningerne ved sådanne værktøjer er ret høje. Barbersættet, der indeholder en farlig enhed, indeholder en barberingsbørste, som bruges til at påføre skum (sæbe) på ansigtet. Bladet til barbering af hår er lavet af massivt metal, og dets skærekant løber langs hele længden af ​​bladet, hvilket sikrer maksimal dækning. Efter at have købt et sæt med en lige barberkniv, behøver du ikke længere at købe værktøjsmaskiner med udskiftelige knive eller andre enheder, der bruges til at fjerne vegetation.

Tips til en nybegynder, når de vælger

Indtil 1800-tallet blev alle hårfjerningsværktøjer kaldt barbermaskiner. Men efter fremkomsten af ​​den T-formede maskine, der blev udviklet af Gillette, blev udtrykket "farligt" brugt i forhold til værktøjer med et langt blad og et håndtag.

Billighed er ikke blandt fordelene ved en barbermaskine. På markedet er der relativt billige modeller. Disse typer af værktøjer er imidlertid ikke tilstrækkeligt stærke metal, hvilket påvirker kvaliteten af ​​barberingen negativt.

Af de fordele, der karakteriserer disse enheder, kan følgende fremhæves:

 1. Skarp kniv. Raket barbersæt indeholder værktøjer, der kan fjerne hår af enhver tykkelse og længde.
 2. Perfekt resultat. Kun sådanne barbermaskiner gør huden så glat som muligt. Selv de bedste maskiner kan ikke fjerne alle hårene. Farlige værktøjer barberer vegetationen ved roden, og efterlader ingen hint af børstehår bagved.
 3. Ingen konsekvenser. På grund af den lange skærekant minimeres sandsynligheden for indgroede hår eller irritation på huden.
 4. Lang levetid. Hvis du følger reglerne for drift, forbliver razorerne brugbare i århundreder.
 5. Lav pris. De bedste barbermaskiner giver dig mulighed for at opgive andre enheder til fjernelse af hår.

Af hovedtyperne af sådanne værktøjer skiller sig ud Shavett (lige barberkniv). Denne enhed ligner lignende produkter. Forskellen mellem Shavett og andre typer barbermaskiner er, at den første kommer med udskiftelige blade. Fordelene ved sådanne indretninger er som følger:

 • ingen grund til at skærpe jævnligt;
 • at have et blad minimerer sandsynligheden for irritation;
 • brugervenlighed;
 • omkostningsbesparelser (i forhold til genanvendelige barbermaskiner).

Hvis du ikke tidligere har haft erfaring med en lige barberkniv, anbefales det først at købe et billigt værktøj. Også, før du køber enheden, skal du være opmærksom på flere andre aspekter.

Lige barbermaskine: hvordan man vælger

Når du vælger et værktøj, bør begyndere være opmærksomme på to aspekter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et rundt hoved. Dette blad er sikrere og forhindrer utilsigtede nedskæringer.
 2. Bladbredde - 5 / 8-6 / 8. Enheden med sådanne parametre giver den mest hensigtsmæssige barbering.

Når du vælger en barbermaskine er det også vigtigt at være opmærksom på følgende faktorer:

 • lav pris;
 • tegning er malet på bladet;
 • ingen frimærke;
 • nær ryggen er der ikke plads til skærpning (tilgang)
 • billedet er ikke parallelt med bladets plan.

Hver af disse faktorer er karakteristisk for enheder af dårlig kvalitet.

Farlige barberhøvler er opdelt i flere typer afhængigt af bladets form, bladets egenskaber og de materialer, hvorfra bladet og håndtaget er lavet.

Webformular

Duvene kommer i følgende former:

 1. Lige linjer Den farligste type.
 2. Bøjet, i form af en halvmåne.
 3. Wedge. Når vi flytter til basen, øges bredden af ​​nettet.
 4. Indsnævret. Sådanne værktøjer er mindst efterspurgte.

Barberingsværktøjer med et indsnævret blad er velegnede til begyndere. Et blad af denne form forhindrer utilsigtede nedskæringer.

Bladbredde

Ideelt set, hvis barbermaskinen er lavet med et 5/8 eller 6/8 inch blad. Blad af anden størrelse kræver lidt træning. I starten er det svært for mænd at vælge den optimale vinkel til barbering, så i starten er det værd at nægte at bruge smalle blader. Brede blader tungere end resten, så disse enheder er ubelejligt at bruge.

Blade konkavitet

Kuglens konkavitet "frygt" er som regel 1/1 eller Ѕ. Sidstnævnte er trods de relativt høje omkostninger mere egnet til begyndere. Blader med konkavitet Ѕ skelnes af optimale indikatorer for fleksibilitet og hårdhed.

Bladhoved

Følgende knivhovedformer findes:

 • square;
 • runde (hollandsk);
 • Fransk (irsk);
 • spansk;
 • konkave.

Nybegyndere bør købe rundehoveder. Sidstnævnte giver høj kvalitet barbering uden nedskæringer.

Stålblad

Producenter bruger 3 typer stål til en farlig barberkniv: kulstof, damask og rustfrit. Den første er den mest populære, da den let smelter og har andre nyttige egenskaber. Blandt ulemperne ved kulstål er forøget skørhed. Derudover er dette materiale underlagt korrosion.

Rustfrit stål forbliver skarpt længere, men det er svært at redigere. Materialet er mindre fleksibelt end kulstof, derfor kræver det en vis færdighed ved barbering.

Damaskus stål er den dyreste. Prisen på sådanne knive skyldes materialets høje kvalitet, som er kendetegnet ved god fleksibilitet og holdbarhed. Stål er let at skærpe og forbliver skarpt i lang tid.

Begyndere rådes til at købe kulstofstål barbermaskiner. I dette tilfælde skal du være opmærksom på producentens mærke. Nogle virksomheder i legeringens sammensætning omfatter elementer, der nedbryder stålets egenskaber.

Håndter materiale

Håndteringsmateriale er ikke primært vigtigt. Valget af denne parameter er baseret på smag præferencer. Overvejet de billigste enheder med et plastikhåndtag. Den dyreste er den håndlavede barbermaskine, der blev lavet ved hjælp af ikke-standardmaterialer: dyreben, værdifulde træarter og andre.

producenter

I Rusland i dag kan du købe en farlig barberkniv, håndlavede eller udenlandske mærker. Find en model fra en husholdning er ret svært. Et sådant produkt blev masseproduceret i Sovjetunionen, og derfor på det moderne marked er sovjetiske razors mere almindelige.

Af udenlandske mærker, der producerer sådanne produkter, kan du vælge mærker Thiers-Issard, Dovo og Boker. Disse virksomheder producerer apparater af højeste kvalitet. Derfor køber du en vintage barberkniv af et af følgende mærker, kan du ikke bekymre dig om værktøjets pålidelighed.

Om skærpning af barbermaskiner?

Til slibning af barbermaskiner anvendes syntetiske eller naturlige sten og specielle bælter. Proceduren kan også udføres ved hjælp af slibende materialer som emerypapir.

Sten til slibning af barbermaskiner, der sjældent anvendes. Behovet for at bruge dette materiale opstår, hvis bladet er blevet beskadiget. Mænd får normalt syntetiske sten, der giver en god skærpning og kendetegnes af en relativt lav pris.

Ved hjælp af tricket er det vigtigt at følge et par regler. Først og fremmest er du nødt til at modstå den korrekte vinkel på skarphed. Eventuelle afvigelser vil resultere i ridser og chips, hvilket vil medføre, at instrumentet forringes.

Traditionelt har der brugt særlige bælter til slibning af barbermaskiner. Sidstnævnte er opdelt i to typer: suspenderet og med træhåndtag. Den første mulighed anses for at være den mest populære. Suspension stropper giver dig mulighed for at ændre niveauet af stretching. Når du køber et sådant produkt, skal du være opmærksom på dens bredde. Under slibning bør bæltet helt dække kniven.

Modeller med træhåndtag købes for det meste af nybegyndere. I disse bælter er spændingsniveauet indstillet på fabrikken.

Derudover er der modeller, suppleret med en speciel pasta. Sidstnævnte er nødvendigt, hvis glatbarberen bliver rettet. Pastaen fjerner små metalpartikler.

Den ene side af stropper til straightening har en glat overflade, den anden er finkornet. Skarphed udføres under forudsætning af at den korrekte vinkel og spændingsgrad observeres.

Hvordan man skærper en farlig barberkniv?

Redigeringsprocessen er lidt anderledes afhængigt af hvilket materiale der bruges. Det er muligt at skærpe en lige barberkniv på en sten, hvis hvalpen opfylder følgende krav:

 • Stenens form ændrer sig ikke med tiden;
 • fraværet på suspensionens overflade
 • overflade - homogen eller finmalet;
 • mangel på stramme klumper
 • barens størrelse er 50x150 mm (du kan tage sten lidt større i størrelse).

Skarphed på stenen udføres som følger:

 • bar fugtet med vand
 • instrumentet er placeret mellem pegefingeren og tommelfingeren;
 • kammen (øverste del) og spidsen af ​​bladet er samtidigt fastgjort til stenen;
 • barbermaskinen løber langs stenen;
 • når du er færdig, skal du dreje barbermaden og udføre lignende bevægelser, og holde den anden side.

Drej værktøjet gennem kammen. Dette eliminerer muligheden for skader på bladet.

Under skærning anbefales det at følge flere regler:

 • Hold kniven presset mod baren;
 • du skal trykke let, men samtidig holde bladets overflade på stenen;
 • ikke at ændre pressekraften under begge sider;
 • Tæt kammen med tape (for beskyttelse mod ridser).

Bæltet bruges ikke til slibning, men til straightening af en lige barbermaskine. Processen er som følger:

 • bladet presses mod båndets overflade (lagt fladt);
 • bladet trækkes fremad af rygpartiet;
 • under bevægelse er det nødvendigt at trykke let på bladet;
 • Når man når kanten, skal man vende tilbage til sin oprindelige position ved at lave et pas på den anden side af bladet.

Når du arbejder med dette objekt, er det nødvendigt, at bladet passerer 50 gange langs den fine kornede del og 15 gange over huden. Det anbefales at lave glatte bevægelser.

Skarphed med andre materialer

Skarphed med sandpapir udføres i henhold til de samme regler som fastsat for retting på bæltet. Før proceduren skal materialet fugtes for at forhindre beskadigelse af kniven. Før man påbegynder aktiv retting af barberbladet, anbefales det at eksperimentere med forskellige typer sandpapir og dermed vælge den bedste løsning til grit.

Hvorfor er pleje af en lige barberkniv så vigtig?

Det er vigtigt ikke bare at vide, hvilken side af bæltet du skal redigere barbermøllen, men også reglerne for pleje af værktøjet. På grund af det faktum, at sådanne enheder er lavet af forskellige materialer, reagerer de forskelligt på ydre påvirkninger. Imidlertid er de fleste af værktøjerne relativt dumme. Derfor er det nødvendigt at regelmæssigt redigere sikkerheds barbermaskine på et bælte.

Ved at overholde dette krav er det muligt at forlænge apparatets levetid i mange år. Hvis du regelmæssigt redigerer en farlig barberkniv, vil værktøjet beholde samme skarphed, takket være, at den vil give en konstant glat og ikke-traumatisk barbering.

En sådan anordning skal smøres med en bestemt frekvens. Desuden anbefaler eksperter ikke at bruge barbermaskiner dagligt, da metallet tager tid at "hvile".

Hvordan opbevarer du en barberingsenhed?

Værktøjets levetid afhænger af mange faktorer. Ikke en lille rolle i dette er givet til opbevaringsbetingelser. Sammen med barbermaskinerne anbefales det at købe ekstra tilbehør (stativ, sag osv.), Der beskytter instrumentet mod ekstern indflydelse.

Efter hver procedure anbefales det at rengøre, skylle og tørre bladet. Hold barbermaskinen i et ventileret rum med et normalt fugtighedsniveau. Hvis enheden sjældent anvendes, skal bladet behandles med paraffinolie, som beskytter stålet mod korrosion.

Over tid er alle barbermaskiner dumme. Tidsintervallet mellem slibning bestemmes af den type stål, hvorfra bladet er fremstillet, og arten af ​​brugen. Hvis værktøjet bruges til daglig barbering, bliver bladet stumt relativt hurtigt. For at undgå skade og for at opretholde skærmens skarphed skal sidstnævnte konstant regeres på bæltet.

Mænd, der ikke tidligere har brugt barbermaskiner, rådes til først at købe lavprisværktøjer fremstillet af carbonstål. Til slibning metal bør ty til tjenester af specialister. For væsentlig skade på kniven vil det kræves at redigere materialet på stenen.

Och-ry farlige barbermaskiner.

Jeg ville gerne vide fra eksperter, hvordan dandy er brugen af ​​en farlig barberkniv som et våben? Er det bare et show-off, eller er der noget i dette?

PS: Jeg vil gerne præcisere, dette spørgsmål er rent teoretisk. Hvad man skal bære - og så er der simpelthen meget meget jeg elsker skrabens meget æstetiske. Ikke mere end det.

ZZY: Hvis nogen rådgiver om at vælge en barbermaskine og hvilken af ​​de nye er det værd at tage (i Moskva) - jeg vil være taknemmelig.

Kriminelle vaner. Ja, og ubehageligt, hvis der ikke er nogen færdighed. Dette er ikke fyr, det her. ahem.

Jeg forstår, at den kriminelle lidt selv små skala. Jeg benægter det ikke. Bare interessant. Hvis det er nødvendigt, kan jeg ærligt sige præcis, hvordan jeg skal bruge en barbermaskine.

For omskæring taler komfortabelt.

Denne onani gik fra fængslet, når en normal kniv er forbudt.
Noget vi har i dag er søndagens romantik, så sokker med et skud og derefter barbermaskiner

Nå, her er de. Og hvad med den samme romantik spredt af film? Og de ekstraordinære kvaliteter af forkant?

Yolki.. Jeg skal trimme mit skæg på den mest kriminelle måde, men jeg ville også gerne vide den meget smålige kriminelle baggrund for at agn kvinder

Jeg undskylder for den dobbelte bogføring, jeg ville gerne tilføje, at det er bedre at barbere med en barberkniv og ikke med en skalpel, som jeg lige havde lige nu

Og hvad med den samme romantik spredt af film?
+++x / f "Dundee krokodille" huskes. Der barberer folk meget smukt med en engangsbærer, så hold deres ansigt med en spaltning til billedet.

Og de ekstraordinære kvaliteter af forkant?
+++Hvad menes med ekstraordinære egenskaber? At skærpe enhver kniv med mindre anstændigt stål kan være under en barbermaskine, intet kompliceret. Spørgsmålet om gennemførlighed er, at kniven skærpet til en barberkniv ikke kan være en god forretningskniv.

Derfor opstod ideen - at tage en barbermaskine. Og så mange knive til en barbermaskine skærpes, så det er på tide at afslutte denne perversion - og købe en barbermaskine.
Mange råder mig til at lede efter et trofæ. Med hende - alt er klart, undtagen hvor man skal se.
Eller tag hvad der er i butikkerne, men problemet her er, at det ikke er kendt om produktets kvalitet.

Trophy på hammer slip. Ja, og også i antikke butikker findes ofte.

Jeg beder din undskyldning. og hammeren er hvad?

Tak. Jeg vil bruge det. Jeg håber du bliver heldig

og på hammeren, og i deres antikke butikker ligger helt. hvis i Moskva, gå til den første, der kom til Arbat.
på fordelene. Du kan bruge det normalt. behøver kun at kunne. Jeg ved ikke hvordan. men jeg så hvordan introctoren viste lotioner med en lige barberkniv.. IMHO selvfølgelig er en normal kniv bedre til dette formål, men hvis du kan bruge en barbermaskine, er dette også et farligt våben. så som med alt, skal du kunne. og lære. En almindelig kniv kan også skubbes ind på et sted, hvis den ikke er i besiddelse af færdigheder.

og hvilken er bedre at vælge, så spørg deltageren om at være trist, hvis jeg skrev rigtigt. Han lagde sine barbermaskiner i en gren. forstår tilsyneladende kammerat

Her har du kun en romantik om barbermaden ikke er skrevet http://www.cripo.com.ua/?sect_id=7aid=5389

Frisøren er en pimps og virker primært på deres kontingent! (For det meste psykologisk) Selv om jeg har hørt, er der håndværkere, der kan skære (ikke dødelig i de fleste tilfælde!) Men som et våben kan du kun bruge det på grund af fortvivlelse! åbne åre)

Også på grund af æstetik erhvervet, en ting smuk, elegant. Som et våben tror jeg det ikke er relevant (kun hvis du blev angrebet, når du barberer), fordi bladet er meget tyndt og skrøbeligt og ikke fastgjort, håndtaget er to tynde stykker træ / plast på to små nitter. Desuden vil det være umuligt at barbere efter en sådan "brug". Hvad angår trofæ / antikvolden, er det modsatte sandt. Tag en ny. Jeg har en simpel carbon DOVO, et træhåndtag, et let forgyldt blad fra ASTRALE serien. Jeg købte i Tyskland for 81 euro. Der er også J.A.HENCKELS. Begge virksomheder er fra Solingen. Se på www.razors.ru

Ja, det er bare det faktum, at bladet ikke er fastgjort, dette øjeblik kan bruges i en teknik med en barberkniv. og våbenet er ikke kun ud af fortvivlelse og meget dødbringende. bare nødt til at kunne. og så ser ekstreme stillinger på en velkendt karikatur: "Jeg har ikke læst loven, men dømmer efter kommentarerne, det var lort."

Ja, noget i princippet kan anvendes som et våben, selv om kniven er meget mere praktisk. Håndværkerne og kniven spændt mellem fingrene fra en barberkniv gjorde en masse ulykker. Men som det allerede er blevet sagt mere end en gang, er barbermaskinen ikke en kniv, men dens erstatning, når der ikke er kniv eller den er ulovlig (den samme suter nævnt, spyttet tre gange).
Der bør ikke være nogen særlige problemer med en antik barberkniv (naturligvis, hvis enheden ikke fuldstændig dræber blyantens skærpning), bliver du nødt til at rette det alligevel. Hvis hænderne fra et normalt sted vokser, så intet kompliceret, og hvis ikke, og så farlig barberkniv synes at være ingenting. Jeg tror, ​​at moderne Solingen af ​​normal kvalitet ikke giver noget til en antik barbermaskine, her er spørgsmålet bare, at en tættere eller nyere eller "antik" ting du vil have

Første gang jeg hører, at en barbermaskine kan bruges som et våben!
Farlig barbermaskine snarere et subsidiært værktøj maniac. For det første immobiliser offeret på traditionelle måder, og så ikke om natten bliver det sagt, afskåret noget.
Ja, og i kriminelle omgivelser bruges en barbermaskine til at male, mærke eller afslutte.

Nå ser jeg alle de eksperter, der er samlet på det kriminelle miljø. alle ved meget godt hvad razors gør dette offentligt. hvis ikke en hemmelighed hvilke kilder bruger du? "hastighedsinfo", "argumenter og fakta" eller hvad?

Citat: Oprindeligt indsendt af Toyotomi:
Ja, det er bare det faktum, at bladet ikke er fastgjort, dette øjeblik kan bruges i en teknik med en barberkniv. og våbenet er ikke kun ud af fortvivlelse og meget dødbringende. bare nødt til at kunne. og så ser ekstreme stillinger på en velkendt karikatur: "Jeg har ikke læst loven, men dømmer efter kommentarerne, det var lort."

Når "du skal kunne" dette er ikke længere et våben, men cirkus tricks respekteres! Hvis du kan fremme noget du kan bruge som et våben, men hvorfor sådanne komplikationer? Og jeg læser "loven" og mine egne kommentarer.

Saavsem er uenig. at kunne bruge enhver crap, som du vil bruge mod nogen. det er muligt og med en pitol i en lår zosandalit på manglende evne. og kun om kolde våben, så generelt er det specielt. Reglen er den vigtigste ting her: Du kan ikke sr., Ikke plage din røv. (intet personligt, bare reglen)

Dette er bestemt sandt, men det betød jeg slet ikke! Du bør være i stand til at bruge våben, men det er våben, og en barbermaskine er en husholdningsartikel, og det er ubelejligt at bruge dem som et våben på grund af at disse ikke er våben i starten! Med andre ord betyder ubelejligt ikke umuligt, og hvis der er et manisk ønske om at bruge en barbermaskine, så er flaget i dine hænder! Jeg finder det meget mere bekvemt at bruge en kniv. Husholdningsartikler (køkken, akser, hammere osv.) Bruges på grund af hjælp og manglende jurisdiktion og ikke kampkvaliteten!

Citat: Oprindeligt indsendt af stylet:
Dette er bestemt sandt, men det betød jeg slet ikke! Du bør være i stand til at bruge våben, men det er våben, og en barbermaskine er en husholdningsartikel, og det er ubelejligt at bruge dem som et våben på grund af at disse ikke er våben i starten! Med andre ord betyder ubelejligt ikke umuligt, og hvis der er et manisk ønske om at bruge en barbermaskine, så er flaget i dine hænder!

Pimps, ZeKi, en barbermaskine er ikke et våben - det er en barbermaskine til at barbere en barberkniv, men du er på.. Farlig barbermaskine - fordi det er farligt at det skærer godt og ikke kun når man barberer. Så lad os sige til dem, der er meget tvivlsomme, du kan tilbyde en udvej med Rendall 1 eller en slags Kabar på et barn med en bedstefars trofæ tysk - hurtigt og praktisk smertefrit vil dine fingre være på fortovet sammen med din kuglestang, og en anden mund vises på din hals i én bevægelse. Igen er ikke hver kniv god til at trimme "knæ" på returudgang efter et lunge, men hver skarp barberkniv er helt sikkert god.
Præcis et sådant scenario foreslår jeg forfatteren af ​​emnet som en "jagthistorie" for damer, som for eksempel frygtede modstanderen med et falsk lunge i nakken, satte sig lavere og afskåret "under koppen" på en returbevægelse - modstanderen ligger besejret, retfærdighed hersker.

Jeg er ikke enig med den forrige forfatter, i det faktum, at barbermaskinen ikke behøver at kunne bruge nogen på gaden, der vinker dette objekt, kan påføre et dybt sår, og uanset hvor, fordi barbermanden og fingeren kan otchekryzhit stille med en fluff)

PS: Hvem brugte razor han kender!

Citat: Oprindeligt indsendt af grishnak:
Jeg er ikke enig med den forrige forfatter, faktum i sagen er, at du ikke behøver at være i stand til at bruge en barbermaskine. Enhver på gaden, der vinker med dette objekt, kan forårsage et dybt sår og uanset hvor, fordi en barbermaskine og en finger kan roligt åbne den)

PS: Hvem brugte razor han kender!

Hmm. Finger? Sammen med knoglen?

Er det på skærebevægelsen?

PS: eh. Tak for ideerne om "jagthistorier"))

Toyotomi, jeg kan slet ikke se emnet i tvisten. Hvad er den tale til? Hvad kan en barbermaskine dræbe? Med dette argumenterer ingen. Hvad er der brug for til dette præparat? Også det er dumt at anfægte.
Eller vil vi overveje en hypotetisk situation, hvor en er bevæbnet med en spaltning, og imod ham er en mester for hånd-til-hånd kamp med en barbermaskine?

Citat: Oprindeligt indsendt af Dmitrij74:
Toyotomi, jeg kan slet ikke se emnet i tvisten. Hvad er den tale til? Hvad kan en barbermaskine dræbe? Med dette argumenterer ingen. Hvad er der brug for til dette præparat? Også det er dumt at anfægte.
Eller vil vi overveje en hypotetisk situation, hvor en er bevæbnet med en spaltning, og imod ham er en mester for hånd-til-hånd kamp med en barbermaskine?

Dim, her med dig ønskede jeg mindst at argumentere. Stillingen var ikke i din adresse.

Hmmm, dem der roser den årvågenhed, du lige så det holdt i dine hænder. Der er en klodset bevægelse, og du selv forbliver uden fingre. Det faktum at det kan skære det og fjols er klart, men gå ud med hende og imod kniven og gøre "gengældende med overgangen" er du allerede det !! Jeg har personligt en kniv, der altid er meget skarp, og jeg kan gøre med det, jeg kan og ikke geniene i manuskriptet, men her det er ikke nødvendigt at være meget klogt at forstå, at det er bedre at få en dyb skære af en barberkniv og et ar for livet end en kniv i brystbenet med en automatisk overgang til det evige jagts land. I bøgerne og i filmene blev fjendens passage gennem tarmens hænder afskåret og anmodet om tilgivelse fra den store Sansei !! Men i virkeligheden opdager fyldte mennesker næppe nedskæringer, og der er sjove udsigter for armatur i tænderne efter et mislykket forsøg på at skære igennem en casuh eller endda en barbermaskine i den forkerte retning, hvilken pretpologisk stor Sansei og han hænger over de afskårne fingre, begynder at meditere for at modstå rørets slag! Men alvorligt er en barbermaskine mod en ubevæbnet person, helst en! Og for at udnytte den, udover færdigheder, har vi brug for meget stærke og behændige fingre! Shilo ved det også, ikke mindre effektivt, og selv i russiske forhold vil vinterjakken gennembryde et fåreskind uden problemer, men det er ikke en grund til at annoncere det godt våben !!

Citat: Oprindeligt indsendt af AlgerT:
Hmm. Finger? Sammen med knoglen?
Er det på skærebevægelsen?
PS: eh. Tak for ideerne om "jagthistorier"))

Det er nemt at tage fingrene ned, ikke engang en bred barberkniv, der er intet at gøre med knogler, selvfølgelig sprinkler du det ikke som et godt ord, men du vil aldrig kunne holde noget, i nogle tilfælde aldrig n-ja - gestikulere med et ord mere omhyggeligt illustrerer visuelt damer deres historie.

Fan wrapper du bare gøre om, hvad slags barbermaskine du siger kampagne vrangforestillinger om størrelse. Den sædvanlige frygt (for at barbere ansigtet) er ikke særlig stor, og det er svært at tro, at det vil forårsage en sådan frygtelig skade på fingrene !! Og der er en stor en, så du kan barbere dit hoved her og få dine fingre gjort farvel!

af Tötomi:
Dim, her med dig ønskede jeg mindst at argumentere. Stillingen var ikke i din adresse.

+++Beklager, jeg har bare misforstået, tjent. Nu genlæser jeg emnet - undskyld for min uforsigtighed

Citat: Oprindeligt indsendt af stylet:
Hmmm, dem der roser den årvågenhed, du lige så det holdt i dine hænder. Der er en klodset bevægelse, og du selv forbliver uden fingre. Det faktum at det kan skære det og fjols er klart, men gå ud med hende og imod kniven og gøre "gengældende med overgangen" er du allerede det !! Jeg har personligt en kniv, der altid er meget skarp, og jeg kan gøre med det, jeg kan og ikke geniene i manuskriptet, men her det er ikke nødvendigt at være meget klogt at forstå, at det er bedre at få en dyb skære af en barberkniv og et ar for livet end en kniv i brystbenet med en automatisk overgang til det evige jagts land. I bøgerne og i filmene blev fjendens passage gennem tarmens hænder afskåret og anmodet om tilgivelse fra den store Sansei !! Men i virkeligheden opdager fyldte mennesker næppe nedskæringer, og der er sjove udsigter for armatur i tænderne efter et mislykket forsøg på at skære igennem en casuh eller endda en barbermaskine i den forkerte retning, hvilken pretpologisk stor Sansei og han hænger over de afskårne fingre, begynder at meditere for at modstå rørets slag! Men alvorligt er en barbermaskine mod en ubevæbnet person, helst en! Og for at udnytte den, udover færdigheder, har vi brug for meget stærke og behændige fingre! Shilo ved det også, ikke mindre effektivt, og selv i russiske forhold vil vinterjakken gennembryde et fåreskind uden problemer, men det er ikke en grund til at annoncere det godt våben !!

Vi er i det mindste ikke SENSE, men barbermaskinerne er forskellige og holdes, og fårene var forskellige.
I bøger går knivene ret i brystet som regel så hårdt, men i livet kommer de til brystene på en helt anden måde. Når et angreb i brystet - afstanden er gennemsnittet og endda meget beruset en dårlig person, kan det være meget pinligt for en erfaren Mlyn SENSAYa, der instinktivt kaster hænderne frem som om det er ulogisk, men alligevel vellykket. Når et falsk angreb i nakken med et langt lunge og en dykker til den nedre pote i slutningen - så begynder hele historien fra en lang afstand og modsat skal være en hel del fair Mlyn Sensei, så du kan gætte hvad du skal gøre og ikke instinktivt tilbage igen og lade dit knæ skamme sig foran dig alle.
Selv en person, der ikke kan huske sig helt fra en fjols, vil ikke være i stand til at stå på hans ben, som er mekanisk handicappet og nægter at holde sin vægt - det foregår.
Du skal være temmelig fuld IMHO selv, Schaub at piske med en barberkniv på foldning, og ikke omvendt.
Sterke og behændige fingre er gode til at skulpturere, for eksempel fra ler eller skulpturelære. Nå, alt hvad de kan bringe til deres elskede kæreste, for en barbermaskine, barbering er godt for en barbermaskine, og for "tisse" er valgfri.
Styrken af ​​en barberkniv er, at den er skarp pr. Definition ved enhver gop, der ser på hende, i modsætning til køkkenknive i et køkkengopya, med hvilket din kniv han ubevidst korrelerer.
IMHO, selvom hun er en meget skrøbelig dame, hvis hun er i 5-6 gopes, tager hun en barberkniv ud af radikulen og begynder at bøje hende hysterisk. Muligheden er ikke udelukket, at de vil lede efter en anden kvindes tråd - uden barberkniv.

Citat: Oprindeligt indsendt af stylet:
Fan wrapper du bare gøre om, hvad slags barbermaskine du siger kampagne vrangforestillinger om størrelse.

Om bedstefar tysk trofæ. At jeg boede i mine lommer i så fjerne år - Koga i Sokolniki Park kæmpede og skar desperat og i skarer - Ponte og dashing for skyld, ikke penge til. Husk det, husk i Kazan og Lyubertsy.

Og hvor fredeligt alt begyndte Bare for at købe et barberskæg til barbering og pontit foran pigerne

Citat: Oprindeligt indsendt af stylet:
Hmmm, dem der roser den årvågenhed, du lige så det holdt i dine hænder. Der er en klodset bevægelse, og du selv forbliver uden fingre. Det faktum, at det kan skære det og fjols er klart, men at gå ud med hende og imod kniven og gøre "gengældende med overgangen" er du allerede det !! det er ikke nødvendigt at være meget klogt at forstå, at det er bedre at få en dyb skære af en barberkniv og et ar for livet end en kniv i brystbenet med en automatisk overgang til det evige jagts land. I bøgerne og i filmene blev fjendens passage gennem tarmens hænder afskåret og anmodet om tilgivelse fra den store Sansei !! Men i virkeligheden opdager fyldte mennesker næppe nedskæringer, og der er sjove udsigter for armatur i tænderne efter et mislykket forsøg på at skære igennem en casuh eller endda en barbermaskine i den forkerte retning, hvilken pretpologisk stor Sansei og han hænger over de afskårne fingre, begynder at meditere for at modstå rørets slag! Men alvorligt er en barbermaskine mod en ubevæbnet person, helst en! Og for at udnytte den, udover færdigheder, har vi brug for meget stærke og behændige fingre! Shilo ved det også, ikke mindre effektivt, og selv i russiske forhold vil vinterjakken gennembryde et fåreskind uden problemer, men det er ikke en grund til at annoncere det godt våben !!

1. Jeg barberer min lige barberkniv personligt hver morgen. Jeg elsker, du kender dette æstetik. Fortæl dig, hvilket mærke er min barbermaskine?
2. En kendt vildfarelse: "Min kniv er altid meget skarp, og selvom jeg ikke rigtig ved lort, vil jeg gå til brystet i tilfælde af fejl"
Jeg har lavet præcis knivkamp i et og et halvt år. udført på European Championships (selvom jeg ikke gjorde det rigtig godt))) ved du hvorfor jeg aldrig bærer en kniv med mig? fordi jeg ved træning hurtigt fandt ud af mig selv, at hvis jeg kom sammen med en fighter, så ville min kniv være på et punkt til mig så hurtigt som kaniner gør til deres egen slags. og selvom jeg nok ikke er nået på det niveau, så du helt sikkert kan stole på kniven. selv om den gennemsnitlige person, jeg stadig gør.
(her er jeg en lille bemærkning, jeg er en smuk selvsikker person og uden en kniv, som blev bekræftet ikke engang i praksis. Men i sin ungdom bar han et bredt kontor barbermaskine med ham i et par år, nogle gange hjalp han også)
3. En beruset person kan straks skære og ikke bemærke, men hans blodtryk vil gøre sit arbejde. hvis klippet var korrekt, og endnu bedre ikke en, så svin svømmer meget hurtigt, hurtigere end ædru. driller lidt før de forlader for de øvre folk, og vil flyde. her kan du hjælpe ham lidt.
4. Ellers enig med alt sammen med et slikpakke. han sagde alt.

Citat: Oprindeligt indsendt af fantic:

Vi er i det mindste ikke SENSE, men barbermaskinerne er forskellige og holdes, og fårene var forskellige.
I bøger går knivene ret i brystet som regel så hårdt, men i livet kommer de til brystene på en helt anden måde. Når et angreb i brystet - afstanden er gennemsnittet og endda meget beruset en dårlig person, kan det være meget pinligt for en erfaren Mlyn SENSAYa, der instinktivt kaster hænderne frem som om det er ulogisk, men alligevel vellykket. Når et falsk angreb i nakken med et langt lunge og en dykker til den nedre pote i slutningen - så begynder hele historien fra en lang afstand og modsat skal være en hel del fair Mlyn Sensei, så du kan gætte hvad du skal gøre og ikke instinktivt tilbage igen og lade dit knæ skamme sig foran dig alle.
Selv en person, der ikke kan huske sig helt fra en fjols, vil ikke være i stand til at stå på hans ben, som er mekanisk handicappet og nægter at holde sin vægt - det foregår.
Du skal være temmelig fuld IMHO selv, Schaub at piske med en barberkniv på foldning, og ikke omvendt.
Sterke og behændige fingre er gode til at skulpturere, for eksempel fra ler eller skulpturelære. Nå, alt hvad de kan bringe til deres elskede kæreste, for en barbermaskine, barbering er godt for en barbermaskine, og for "tisse" er valgfri.
Styrken af ​​en barberkniv er, at den er skarp pr. Definition ved enhver gop, der ser på hende, i modsætning til køkkenknive i et køkkengopya, med hvilket din kniv han ubevidst korrelerer.
IMHO, selvom hun er en meget skrøbelig dame, hvis hun er i 5-6 gopes, tager hun en barberkniv ud af radikulen og begynder at bøje hende hysterisk. Muligheden er ikke udelukket, at de vil lede efter en anden kvindes tråd - uden barberkniv.


Knive til brysterne når ikke kun i bøgerne, du kan tro på mig! Og de ovennævnte manipulationer er fuldstændig rullet og med en kniv og meget mere succesfuldt! (Og mere bekvemt) Det samme falske lunge og dykke til underbenet og resultatet er det samme, så fordelene over kniven ikke blot er ulemper. Og om de skrøbelige damer foretrækker de også knive (i den sidste oplyste sag var der en køkkenkniv med et køkken gopya)

Citat: Oprindeligt indsendt af Dmitrij74:
Og hvor fredeligt alt begyndte Bare for at købe et barberskæg til barbering og pontit foran pigerne

Så vi er jo ikke yngre - også gamle skrabere. Hvem har noget at huske, og hvem er så langt - han er teoretisk. Jeg ved ikke, hvordan det er nu, men der var stadig tid - "kugleaksler", improviserede gylte, messingknude, hvis bund var præget i ler lige på jorden med en metalstrimmel og under spidserne med en skarp skumstang og for enhver skønhedsled blev der brugt minus akkumulatorer "fra lossepladsen" Cykelhandsker med syede NEVA-knive og et sted i dybden af ​​kommodernes bedstefar, i et smukt tilfælde, kunne konstateres, at hans ungdoms uforglemmelige kæreste - en trofé razor, som hans bedstefar havde forladt siden første gang - svigersønnen præsenterede barbermaskinen for at 9 af maj.

Citat: Oprindeligt indsendt af stylet:

Knive til brysterne når ikke kun i bøgerne, du kan tro på mig! Og de ovennævnte manipulationer er fuldstændig rullet og med en kniv og meget mere succesfuldt! (Og mere bekvemt) Det samme falske lunge og dykke til underbenet og resultatet er det samme, så fordelene over kniven ikke blot er ulemper. Og om de skrøbelige damer foretrækker de også knive (i den sidste oplyste sag var der en køkkenkniv med et køkken gopya)

Jeg er ked af, at knivene i brystet går - jeg vil ikke tro. De har knive generelt i brystområdet "ikke let", vi må glide mellem ribbenene og generelt strengt taget tydeligt på brystet, for eksempel knivkampinstruktøren for "Saturn" LFA - jeg lagde ikke bundt til nogen, jeg vidste. Det var for længe siden, men betragter det som en bedstefars vittighed - stol på din egen kampoplevelse og oplevelsen af ​​mentorer, der har gennemgået ilden og vandet i næsten alle have.
For at kvalitativt beskadige knuden under knæet, for at benet kan stoppe og fortsætte med at arbejde - en smal er nødvendig - en kort og mellem dybde er sikker på at skære. Du kan argumentere for disse emner i lang tid, men du vil næppe være i stand til at overbevise mig om, at et sådant snit i princippet er lettere at lave med enhver kniv end en lige barberkniv. Lad os bare sige det er for en barbermaskine - dette er en god teknik - tilstrækkelig indtrængning i gangen uden anvendelse af indsats på dette tidspunkt giver det det hele.
I princippet vil jeg sige endnu mere - alt hvad der i virkeligheden er en specialstyrke, der kan ske, for eksempel med hensyn til brugen af ​​en kniv - 99% af behovene er dækket af et godt og bekvemt multitool, og for det samme 1% af de samme sager, som du ikke behøvede at håndtere og Jeg ville ikke være sket - jeg ville selvfølgelig foretrække en barbermaskine til en slags kabar eller endda nogle militære klassikere, men i mangel af det brugte jeg en meget kompakt genstand.
Den kendsgerning, at damer køkkenknive er mere velkendte end den FARLIGE barbermaskine slet slet ikke, at Ivannikova var meget sej til objektet, ikke at være fastgjort til stolen på bilen, således kniven som en sommerfugl under glas i et museum.

Åh, fantaserne lider: -0!
Han ville skære alt, og han banker på knapperne.

Citat: Oprindeligt indsendt af 13mm:
Åh, fantaserne lider: -0!
Han ville skære alt, og han banker på knapperne.

Kæmpere husker de sidste dage og kampe, hvor de blev kæmpet strålende. (C)

Oh. Jeg læser allerede dette, og jeg vil i lang tid tænke over, om jeg skal forlade barbermaden hjemme)

efter sådanne og sådanne beskrivelser. Som en kunstbog læste jeg.

Citat: Oprindeligt indsendt af fantic:

Jeg er ked af, at knivene i brystet går - jeg vil ikke tro. De har knive generelt i brystområdet "ikke let", vi må glide mellem ribbenene og generelt strengt taget tydeligt på brystet, for eksempel knivkampinstruktøren for "Saturn" LFA - jeg lagde ikke bundt til nogen, jeg vidste. Det var for længe siden, men betragter det som en bedstefars vittighed - stol på din egen kampoplevelse og oplevelsen af ​​mentorer, der har gennemgået ilden og vandet i næsten alle have.
For at kvalitativt beskadige knuden under knæet, for at benet kan stoppe og fortsætte med at arbejde - en smal er nødvendig - en kort og mellem dybde er sikker på at skære. Du kan argumentere for disse emner i lang tid, men du vil næppe være i stand til at overbevise mig om, at et sådant snit i princippet er lettere at lave med enhver kniv end en lige barberkniv. Lad os bare sige det er for en barbermaskine - dette er en god teknik - tilstrækkelig indtrængning i gangen uden anvendelse af indsats på dette tidspunkt giver det det hele.
I princippet vil jeg sige endnu mere - alt hvad der i virkeligheden er en specialstyrke, der kan ske, for eksempel med hensyn til brugen af ​​en kniv - 99% af behovene er dækket af et godt og bekvemt multitool, og for det samme 1% af de samme sager, som du ikke behøvede at håndtere og Jeg ville ikke være sket - jeg ville selvfølgelig foretrække en barbermaskine til en slags kabar eller endda nogle militære klassikere, men i mangel af det brugte jeg en meget kompakt genstand.
Den kendsgerning, at damer køkkenknive er mere velkendte end den FARLIGE barbermaskine slet slet ikke, at Ivannikova var meget sej til objektet, ikke at være fastgjort til stolen på bilen, således kniven som en sommerfugl under glas i et museum.

Brystkniv vil ikke stoppe sandheden er ikke noget, du husker og godt! Jeg arbejdede længe i slagteriet, så jeg kan sige, at en normal kniv vil skære ledbåndene, så jeg tror, ​​at menneskeårene er stærkere end kvæg. Jeg har virkelig ikke haft chancen for at forstyrre folk med sådanne eksotiske (for mig) tricks, men det betyder ikke, at det ikke var nok! Så hæng ikke en teoretisk etiket på mig, bare fordi du har flere scalps i dit skab! Jeg har aldrig studeret knivkampe, men det viste sig ikke dårligt (ingen klagede)

Citat: Oprindeligt indsendt af stylet:

Brystkniv vil ikke stoppe sandheden er ikke noget, du husker og godt! Jeg arbejdede længe i slagteriet, så jeg kan sige, at en normal kniv vil skære ledbåndene, så jeg tror, ​​at menneskeårene er stærkere end kvæg. Jeg har virkelig ikke haft chancen for at forstyrre folk med sådanne eksotiske (for mig) tricks, men det betyder ikke, at det ikke var nok! Så hæng ikke en teoretisk etiket på mig, bare fordi du har flere scalps i dit skab! Jeg har aldrig studeret knivkampe, men det viste sig ikke dårligt (ingen klagede)

Stort suk, ja, ikke sjovt allerede. Kniven er ikke noget, men en god gennembrud, kniven er ikke noget, men et godt stop, jeg arbejdede i slagteriet, men jeg chokede ikke kvæget med et nuværende kronblad og skar det med en god kniv, så går du hjem med kødet som et par og en anden svolota på lugten og klatrer og lader som om at være nits, plantede jeg min "filet" med håndtaget på et sekund nær brystet, men du kan ikke tage os til slagterne så let.
Jeg vil afsløre en forfærdelig hemmelighed - også da jeg ikke var tilfreds med nogen færdigheder på det tidspunkt, lærte jeg ikke barbermaskinen på lommen og forsøgte ikke at gøre det. Jeg studerede senere, ikke at det var særlig vigtigt eller langt i detaljer - snarere meget hurtigt, simpelthen med ideen om at lære at udføre opgaven så effektivt som muligt og med tanken om, at hvis det ikke "gik", tager du ikke engang op på sådanne "opgaver". Så fra teorien var der en adrina rinal overgang til at praktisere, vi udelader detaljerne til ingenting, som helhed og generelt bliver der målt noget i netværket. Al denne tale er kun den kendsgerning, at efter et vist antal år forkælet jeg mig selv med "gummi" sparring med forskellige partnere, jeg havde mulighed for at arbejde nøgternt - oplevelsen af ​​hooliganisme, der ved et uheld kæmper med erfaring og absolut ikke-systemisk sportsoplevelse og korrelerende med hans instruktioner højt respekteret af mig personligt - tovarischa en højtstående advokatofficer, gennem hvis hænder passerede et ubesejret antal "virkelige helte" og "berygtede bøller" for hans lange instruktørs liv i fjerntliggende ychas mig Cossack Bay.

Så: du ramte en farlig barberkniv, som en ineffektiv og traumatisk genstand - imho du tager fejl. Det er nemt at bruge og giver dig mulighed for helt at udføre et par tre 100% effektive ledbånd til enhver smag og komplekser til venstrehåndstænger eller højrehåndere i næsten enhver situation og efter min mening er den meget mere alsidig i egenskaberne end det vagt strømlinede koncept er en god kniv. Det er farligt og koldt, det har et manisk slør af skræmmende mennesker, og hvis det af en eller anden grund sætter dit blinkende blikk gennem dine øjne i en dumhed, så i kombination med en barberkniv i din hånd, vises træk ved et "sandt dødsansæt" i dit udseende. Ikke så meget i naturen er der så fascinerende kolde genstande som en farlig barberkniv. Barbermaden er en slum poesi, mørk, fuldstændig blottet for maskulinitet og heltemåde - poesi på den underbevidste mørke side, som afstødende som det er attraktivt.
Det ser måske ud til dig, at i en barbermaskine er der mere fiktion end livets sandhed, men kun for tiden - indtil dens rovende glans reflekteres i den galne, der står foran dig. IMHO alt hvad du behøver at vide om hende, at selv i meget uhyggelige hænder - hun kan dræbe dig to gange, uanset hvor cool du er. Vis lidt mere respekt for objektet, som begik et uendeligt antal forsætlige forbrydelser, det er alt. Det er ikke nødvendigt at være klog om at trimme rør og cykelkæder, tale med folk - fra 600 mennesker, der kom ind i gadebudet med alle disse og forskellige andre ting.
Knivene er forskellige, og der er mirakler lige så gode, men her talte de om barbermaskiner - meget farlige barbermaskiner og for det meste ikke i perspektivet af dit personlige forhold til dem, men som et koldt emne med deres egen historie. Der vil være et emne om mørbrad eller slagterknive - lad os tale om dem, ikke noget problem, men ikke her, ikke i denne tråd.

I den virksomhed, hvor jeg arbejdede, slog vi de vanskelige enheder i håndholdte, og der var ikke noget at mocke på dette meget hårde arbejde !! Jeg tvivler på, at menneskelige ribben er stærkere end svinekød ribben, men jeg gennemboret karkassen med den fedeste kniv! Men lad os ikke gå tilbage til barbermaden, jeg ved ikke, hvordan du brugte det der, men måske har du bare talent for det, men jeg tror stadig, at en barberkniv ikke er mere farlig end en god kniv og endnu mere i hænderne på en almindelig person !! Hvad angår en retro stil og aura, er jeg helt enig, men for panikfrygt vil jeg blive med mine egne flere legender end ægte fare !! Og om nummeret med hamstring sener Alt det andet i det virkelige liv !!

Citat: Oprindeligt indsendt af stylet:
Og om nummeret med hamstringene, godt, jeg tror ikke på sådanne tricks selv at dræbe!

Ja, leve dig selv og glæd dig, hvorfor sådanne ofre, på så lidt tros alter, at sætte. Og tallet, vel - nummeret som et nummer, jeg ved ikke hvad det synes for dig og hvorfor, bare sæt det og find det passende og enkelt blandt flere andre - ikke mere og ikke mindre. Afmonter denne ting 957 gange - afsked, ikke som det - skære det ikke. Det i et bryst og et punkt.

Hvordan og med hvad man skal klippe gop kan argumentere uendeligt, men hvem vil fortælle dig, hvordan du bruger den ovennævnte enhed til det tilsigtede formål
(shave tobish). Tak på forhånd

Bravo. Jeg læste dit tidligere indlæg i ét åndedræt! selv tanken dukkede op for at holde ham hjemme. Hvilken stavelse, hvilke passager! Du skal udvikle talent, undtagen vittigheder
PS Hvis det ikke er en hemmelighed, Cossack Bay, er det noget som den nye Dzhigit-bugt på O.Russky?

2 stylet,
Generelt efter min mening begyndte emnet ikke med spørgsmålet om hvad der er bedre, en kniv eller en barberkniv. Ønsker du at finde ud af, opret en ny afdeling med en afstemning. her i emnet lød spørgsmålet om, hvordan effektive barbermaskinen. Jeg har sagt nok om det. hvis du aldrig har set det, betyder det ikke, at dette ikke findes i verden. og hvis du ikke vil tro det, det er din virksomhed også. Faktisk blev forummet oprettet, som jeg forstår det, ikke for overtalelse og ikke med magt bøjning ind i rækken af ​​en andens beundrere.

2 OKUPANT
men det er svært at fortælle om fingrene gennem forummet. skal vise. og lidt efter lidt, til tider skære dig selv lidt i starten, begynder du at mestre teknikken. faktisk er alt meget simpelt. Jeg hørte at for at træne et eller andet sted øvede de øvelser med en ballon (som belægning med skum og forsøger at barbere det uden at gennembore det), men måske var det knapskarakteristikken, at jeg ikke prøvede det. husk, det vigtigste i alt dette er den rigtige vinkel på barbermaden i forhold til dit ansigt !!

Med en ballon tidligere (og måske endda nu) blev frisører uddannet til barbering. Dette er kun for at gøre klienten uforskammet til goulash.

Den kendte ting i sovjetiske tider var en interessant ting - det andet blad var en foldende nuværende kniv, det var ikke en dåseråbner, men en lige barberkniv. Det er synd, jeg ved ikke, at den serielle UTB var eller amatørisme. Men kniven fra normal stål skærper til knivskarphed er ikke noget problem

Jeg bruger det ganske ofte. Men ikke til det tilsigtede formål.

Hvordan kan smelte voksen hjemme

Tidlige helbredende sår for åbne sår