Sådan barberer du barberkniv og ikke skæres

Mange mænd barberer stubbe på ansigtet. For at gøre dette bruger de trimmere, væve og nogle gange en lige barbermaskine. For at bruge det nyeste værktøj skal du have særlige færdigheder. I dag taler vi om, hvordan man barberer med en lige barbermaskine.

Vi vil overveje mange anbefalinger til brug. Vi vil også lære at overvåge huden efter en sådan procedure, samt fordele og ulemper ved denne barbermaskine.

Hvad er en lige barbermaskine?

Farlig barberkniv med udskiftelige knive kaldes - bolt. Barbermaskinen har en foldet struktur, i hvilken forskellige blade er indsat. Sådanne barbermaskiner blev lavet til korrektion af frisurer ved templerne, bagens hoved og korrigering af sideburns. De blev brugt, indtil de opfandt sikkerhedsskrabere.

Selvom sikre maskiner har dukket op, foretrækker mange mænd at barbere med en lige barberkniv. Dette værktøj barberer ansigtet godt, hvorefter det bliver helt glat.

Hvad er faren?

På spørgsmålet om, hvorvidt det er farligt at bruge en sådan barberkniv, kan du helt sikkert sige ja. Dette værktøj er meget skarpt, og du kan skære dig selv dårligt. Huden på ansigtet er meget øm og let at skade.

Ud over ansigtet kan du skade halsen, øre og hænder. Øvelse og viden hjælper med at udnytte en rakhøvler uden at skære dig selv.

Grundlæggende principper for ren barbering (hvordan man holder en barbermaskine, hvilken skråning, hvordan man strammer huden)

En nybegynder skal beherske de grundlæggende principper for at bruge en barbermaskine. Det er vigtigt, at bladet altid er skarpt, det hjælper med at lette barberingen. Det skarpe blad fjerner hurtigt og effektivt hårene fra ansigtet.

Denne barbermaskine skal holdes i en vis vinkel. Der er tre måder at holde dette værktøj på.

 • Tommelfingeren skal være i bunden af ​​nakken og hviler på hælen. Lillefingeren skal lægges på halenes fordybning. Sæt dine resterende fingre på earlo instrumentet.
 • Tommelen lå på den flade del af earlen på indersiden. Vi sætter en lille finger på haleopdræt. De resterende fingre ligger som en tommelfinger på den ydre del af flyet.
 • Indekset og langfingeren ligger på indersiden af ​​earlen. Lillefingeren skal være på halehakket, og ringfingeren holder indersiden af ​​skaftet. Tommelfingeren holder valget, ved krydset af skaftet og bladet. Samtidig skal stikket slå op.

Barbermaskinen skal altid bevæge hovedet fremad. Sørg for, at værktøjet ligger i en vinkel på mindst 40 grader. Rakemaskinen fungerer meget simpelt, det vigtigste er at gøre klare og korte bevægelser med en pensel. Tryk ikke hårdt med forsigtighed, da det vil rive håret og skade huden.

De vigtigste fordele ved denne barberingsmetode er, at værktøjet altid kan transporteres med dig, det tjener i lang tid og har et glimrende resultat.

Teknikken til barbering med en lige barberkniv (forberedende trin, trin for trin instruktion)

For sikker barbering skal du vide, hvordan du bruger og hvordan du holder en barbermaskine. Rakningsteknikken starter fra forberedelsesfasen:

 1. Det er nødvendigt at fugte ansigtet med varmt vand. Til dette kan du tage et brusebad. På grund af dette vil dine porer åbne, og dit hår vil blødgøre og barberingsproceduren bliver bedre. Fukt dit ansigt med et varmt og fugtigt håndklæde.
 2. Påfør olien på skæget. Olie blødgør håret og gør det lettere at barbere. Du kan bruge jojobaolie, solsikke, kokos eller oliven.
 3. For et par minutter, lad barberbørsten stå i varmt vand, så det blødgør. De fineste barberbørster er lavet af badgerhår.
 4. Indtast en beholder med sæbeskum eller fløde. I disse produkter er der olier, de bidrager til en bedre barbering. Hvis du vil, kan du bruge specielle skind.
 5. Sæt sæbe med en pensel for at gøre den tyk.
 6. Påfør skum på børstehårene. Dette værktøj bør ikke være for meget, fordi det ekstra skum kun vil forstyrre.

Når du er forberedt på proceduren, kan du begynde at barbere. Processen består af flere trin.

 1. Tag barbermaskinen, så den ligger mellem tommelfingeren og tre andre fingre. Mange holder ikke håndtaget, da det ikke tillader fuld kontrol af barbermaskinen. Tommelfingeren skal være under knivens hals. De resterende tre fingre skal være på den anden side af værktøjet.
 2. Skærmens vinkel mod huden bør ikke overstige 40 grader. Barbermaskinen bør ikke være parallel eller vinkelret på ansigtet.
 3. Med den anden side skal du strække huden i dit ansigt for at barbere dit hår bedre. Takket være dette vil du ikke savne et enkelt hår.
 4. Barberingskind har brug for i retning af hårvækst. Du skal starte fra toppen af ​​kinden. I barbermaskinens proces skal du skylle maskinen.
 5. Barbering dine kinder, du kan gå til hagen og overlæben. For ikke at skære hagen, lav korte bevægelser med en kniv. Læberne skal stramme under barbermaskinen.
 6. Så kan du fortsætte til halsen og området under kæberne. Disse dele kan barberes på samme måde som kinder.
 7. Vask skummet af ansigtet og genpåfør det.
 8. Genskær hele ansigtet kun i modsat retning af hårvækst. Vær meget forsigtig med ikke at skære dig selv.
 9. Efter afslutningen af ​​proceduren skal du skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke porerne.
 10. Brug en lotion eller efter barberingsbalsam.

På dette tidspunkt er barberingsprocessen forbi. Hvis du er en nybegynder, så bliver du ofte skåret, med tiden vil du lære at barbere hurtigt og sikkert. Efter barbering skal du vaske bladet og tørre det tørt.

Barbering Lektioner Straight Razor (video)

Før du begynder at bruge en barberkniv, skal du gå gennem træning, der hjælper dig med at bruge barbermaskinen korrekt. Nedenfor er video lektioner, de vil bidrage til at tage højde for alle nuancer.

Aftershave pleje

Til hud efter barbering så sund, skal du passe på hende. Nogle køber specielle hudplejeprodukter. Du kan selv lave lotioner for at være sikker på sammensætningen.

Fød huden med olie, fordi efter barbering ser dit ansigt tørt og rynket ud. Særlige midler befugter huden, lindrer irritabilitet og betændelse.

Opbevaring og pleje af den lige barbermaskine

Omsorg for en skarp barbermaskine bør være regelmæssigt og effektivt, da det hjælper med at holde værktøjet i god stand i lang tid. Løft barbermanden med et bæltebånd. Du kan endda justere bladet ved bæltet selv. Du skal holde bladet på bæltet, indtil du får det ønskede resultat. Derefter skal du skærpe barbermaskinen. Til dette kan du bruge en slibesten. Maskinen kan bruges i cirka to måneder, den bliver langsomt sløv.

Opbevar værktøjet på et åbent og tørt sted. Fugt bør ikke falde på barbermaden. Smør bladet med olie hver anden måned, så det ikke ødelægger.

Nyttige tips

Hvis du ikke har brug for en skarp barberkniv, skal du købe en 13 cm lang barberhane. Dette hjælper dig med at lære at bruge den. Færdighed vil passere til dig med tiden, så lad være med at være modløs, hvis du har en dårlig barbering.

Sådan barberes lige barberkniv

Artiklens indhold:

Mænd barberer med forskellige intervaller. Det er nok for nogen at barbere vegetationen en gang hver 5-7 dage, andre er tvunget til at tage sig af ansigtet to gange om dagen. Jo stivere børsterne, desto mere omhyggeligt skal de barberes. Ejere af sådan vegetation er ikke egnede til konventionel maskine og elektrisk barbermaskine. De er næsten umulige at barbere rent, og børster vises ret hurtigt. De ridser huden og kan fremkalde betændelse. Den eneste rigtige beslutning for sådanne mennesker er en barbermaskine.

Hvis du har en perfekt skærpet, højkvalitets barberkniv eller simpelthen "farlig", og du har mestret teknikken til barbering, så kan du slippe af med børsterne i lang tid. "Fare" betyder næsten ikke irritation og efterlader ikke nedskæringer. Selvfølgelig skal du bruge den rigtige teknik til barbering med en lige barbermaskine og øve meget.

Barbering "ængstelse" er en ret kompliceret, men samtidig intuitiv procedure. For at lære at håndtere et sådant værktøj skal du øve dig meget. Og det er bedre at straks lære den rigtige teknik for at undgå fejl og hurtigt erhverve de nødvendige færdigheder.

Vi ønsker at dele viden om, hvordan man barberer en lige barbermaskine. Alle nedenstående oplysninger er en personlig erfaring akkumuleret gennem årene. Samt materialer fra specialiserede blade og bøger.

Hvad er de vigtigste principper for ren barbering?

Den skarpere barbermanden, desto mindre er børsterne

Bladets skarphed er en grundlæggende betingelse for den rette teknik til barbering med en lige barberkniv. En dårligt skærpet kniv skærer børsten ud dårligt. De skal arbejde med større indsats eller i mere spids vinkel. Alt dette fører kun til irritation på huden, risikoen for skade og ubehag. Men garanterer ikke renheden af ​​barbering.

Du skal barbere dig, så bladet glider over ansigtet. "Fare" skal være i en bestemt vinkel og skal flyttes i den rigtige retning.

Grundlæggende metoder til at holde en barbermaskine

For dem, der ønsker at forstå, hvordan man barberer med en lige barberkniv, lær først, hvordan man holder den fast. Der er tre grundlæggende måder at holde et værktøj i hånden på (fig. 1):

Metode en. Lillefingeren ligger ved haket på skaftet, tommelfingeren er i bunden af ​​nakken og hviler mod hælen. De resterende fingre er på værktøjets ovre.

Den anden vej. Lillefingeren er på halehakket, tommelfingeren er på den flade del af earlen fra indersiden, de andre fingre er omvendt udefra. Denne teknik er næsten identisk med den første, forskellene i retning af "frygt". På den måde ser stikket op.

Den tredje vej. En barberkniv stikker op. Mellem- og indeksfingrene - på indersiden af ​​earlen holder ringfingeren indersiden af ​​skaftet, pigenfingeren - på halehakket. Stor holder kanten, hvor skaftet forbinder til bladet. Håndter "frygt" bør passe tæt på håndleddet.

Den sidste, tredje modtagelse, hvordan man barberer en lige barberkniv, betragtes som ikke-standard, den findes ikke i specialiseret litteratur til frisører og er opfundet af erfaring. Men det bruges. Det er nyttigt i de tilfælde, hvor de to første metoder ikke kan anvendes (f.eks. Når hænderne lukker anmeldelsen), mens "faren" skal bevæge sig "gennem håret". For dem der planlægger at barbere sig selv, skal denne teknik undersøges.

Når man arbejder med en hvilken som helst metode til barbering, skal man huske den generelle regel: "frygt" skal fjerne håret let, det behøver ikke at presse hårdt.

Hårvinkel

Sandsynligvis ved alle, at håret på huden ikke vokser nøjagtigt op, men under en vis hældning. Denne vinkel er omtrent det samme for individuelle hår, der vokser på samme område af huden. Dette er et andet vigtigt punkt, der er værd at huske, når man arbejder med "ængstelse".

Sådan strækker du huden

Teknikken til barbering med en lige barberhane sørger for den obligatoriske strækning af ansigtshuden. Hendes trækker i den anden retning fra barbermaskinens retning. Husk at trække huden står i nærheden af ​​bladet, inden der kommer en ny værktøjsbevægelse. Huden er strakt med en finger. Det skal ligge inden for 2-3 centimeter fra instrumentet. Det er bedst at bruge pegefingeren eller langfingeren i venstre hånd, hvis barberingen højrehåndet, eller højre hånd - hvis venstre hånd.

Det er klart, at man skal bruge begge hænder for at arbejde med "forsigtighed": den ene holder værktøjet og den anden er involveret i at strække huden. Uden dette vil en glat barbering ikke fungere. Hvordan man kan strække og hvordan man barberer en lige barberkniv kan ses på vores video.

Fremgangsmåde: Stret område af huden, læg kniven, afskær vegetationen, værktøjet tages væk fra ansigtet. Derefter strækkes en ny sektion, "fare" sættes i og håret afskæres igen.

Der skal lægges særlig vægt på de områder, der ikke har naturlig spænding. For eksempel - kinder. Der skal være særlig god strækning, ellers er der risiko for skade.

Hældningen og retningen af ​​"frygt"

Værktøjet bevæger altid hovedet fremad. Du skal sørge for, at han skærer håret i en vinkel. Det giver en effektiv og smertefri barbering. Hældningen af ​​bladet til overfladen af ​​ansigtet skal være fra 30 til 40 ° og ikke mindre.

Det er nemt at forstå, hvordan man barberer en lige barberkniv korrekt: Du skal arbejde med et instrument ofte og let uden pres, en børste deltager i bevægelse, rytmisk og let manipulation. Dette er nøglen til en glat og ren barbering. Det er umuligt med indsatsen for at lægge pres på "vagtsomhed" eller "inkludere" hele hånden i arbejdet. Dette vil kun føre til rive af vegetation og som følge heraf irritation og smerte.

Grundlæggende om barberingsteknik

Forberedende fase

For det første vaskes fordøjet med en barberingsbørste, så begynder barberingsprocessen. For bedre at forstå, hvordan man barberer med en lige barberkniv, kan du se videoen på denne side.

Begynd at barbere fra templet. For nybegyndere er det svært at straks placere barbermaden i den rigtige vinkel, så det er først bedre at lægge bladet fladt og så lidt hæve bagsiden af ​​"fare" med 30-40 °. Yderligere er det nødvendigt at flytte værktøjet i retning af barbering. Dette gøres let, uden tryk på huden. Hvis bladet er skarpt, vil det skære håret uden problemer.

Normalt barbere i to sæt. Først går de forbi bladet i retning af hårvækst (ved vækst), og derefter omvendt (mod vækst). I det første tilfælde er det muligt at slippe af med størstedelen af ​​vegetationen, men små hårspidser forbliver på huden. For at slippe af med dem er en barbermaskine en anden gang. Før det bliver ansigtet vasket eller fugtet med varmt vand. Efter re-barbering bliver huden helt glat.

Sådan barberes højre side af ansigtet i højden

Barbering med en lige barberkniv, som vist i videoen, starter fra templinjen, og bladet falder ned til kinden (figur 2, I-1). Værktøjet holdes på den første måde. Før du starter, er det lidt værd at fjerne skummet fra templet (for at sætte bladet nøjagtigt langs dets kant). I templet udføres hudspænding og hårskæring samtidigt. Lette manipulationshænder gør deres første par centimeter nede. Dernæst flytter "frygt" til underkæben. Hårskæring skal være ledsaget af stramning af huden. Fingeren skal være 1-2 centimeter fra "frygt".

I midten af ​​kinden vender bladet lidt i retning af kløften, og "frygt" bevæger sig til kæben (fig. 2, 1-2). Det sker, at hårene i hjørnet af kæben vokser i forskellige retninger, i dette tilfælde er det nødvendigt at placere bladet, så det barberer i højden.

Efter at have nået kæbens bøjning drejes instrumentet og fortsætter med at bevæge sig ned til nakken. På dette sted er det især værd at afskære vegetationen nær øret. Ofte er der en udbulning eller små folder af hud, der er let nok til at ramme med en kniv og skære. Hvordan barberes med en lige barberkniv for at undgå skade? Med din tommelfinger bevæger du dit øre lidt til siden, hvis der ikke er folder, så skal du stadig lukke det lidt med hånden, når du arbejder tæt ved øret.

Tag derefter værktøjet på tredje vej. "Hazard" er placeret i midten af ​​kinden, så enden af ​​den er under kindbenet. Så barberer, leder til læber. Samtidig passerer den maksillære bulge og fanger en lille del af ansigtet i whiskersområdet (figur 2, III-3). Nærmer sig hjørnet af munden, bør sokken af ​​"frygt" sænkes lidt lavere, så det til sidst falder sammen med mundens linje. Derefter passerer bladet i området med de såkaldte jerks (hår der vokser i nederste læbe). De er ikke altid i stand til at barbere fra første gang, da de er i et lille hulrum. I dette tilfælde vil et simpelt trick hjælpe: Du skal rejse dette sted lidt med din tunge. Der er en bulge, der let skal barberes af. Hvordan man gør det mens du barberer med en rak barbering, vises i videoen. I processen skal du altid hjælpe dig med ansigts og tunge muskler. Dette gør barbering meget nemmere og sparer fra skade.

Den tredje metode er at skære vegetationen til midten af ​​hagen, indtil spidsen af ​​farerne og næsen er i en linje (det er bedre at tage barbermanden lidt længere end denne linje). På dette område af ansigtet skal være særlig forsigtig: hagen er svært at barbere, så du skal behage "frygten" korrekt.

Derefter tages instrumentet ved hjælp af metode nr. 2 eller nr. 3, og håret skæres fra hagen til læben (fig. 2, II - III - 4). Her er det nødvendigt at være yderst forsigtig og stoppe "frygt" i tide. Ellers vil kniven ramme underlæben, som har et lille fremspring. På ansigtet er der flere områder, der er tilbøjelige til skade: Adam, øre og læber. På disse steder bør du barbere med særlig opmærksomhed.

Det næste skridt er barbering et overskæg. Dette er et vanskeligt område: her vokser håret fra top til bund og i henhold til reglerne for barbering skal bladet falde fra næse til overlæbe. Men det er svært at gøre, fordi hudområdet er for lille. Og der er også en høj sandsynlighed for at røre læben og efterlade et snit. Sådan barberes en lige barberkniv i dette tilfælde? Meget simpelt. En person, der barberer sig, kan hjælpe sig lidt med sine ansigtsmuskler og gøre huden om nødvendigt lidt bredere og glattere. Eller træk din hånd over næsespidsen, i så fald vil huden også strække sig og blive lige.

I overskægsområdet holdes frygt "den første vej". Håret afskæres af lys og korte manipulationer af instrumentet (figur 2, 1-5).

Sidens del af whiskers er barberet fra højre til venstre (figur 2, III - 6). Kun barberstokken er involveret i arbejdet. Værktøjet holdes på tredje vej. Blad fører til midten af ​​overskæget, hvis du barberer højere, kan du skade overlæben.

Derefter skæres vegetationen fra hagen til midten af ​​kæben (figur 2, 1-7). "Fare" holdes på den første måde. Her strækkes huden lidt anderledes end normalt: denne gang er huden strækket i to retninger. Dette er nemt at gøre med to fingre. Den ene er på hagen, og den anden er på kæben, "frygt" er mellem dem. Det skal tages i betragtning, at huden i dette tilfælde bliver mindre elastisk, hvilket betyder, at risikoen for skade vil stige. Derfor skal du på dette stadium nemt arbejde med værktøjet uden at angribe og observere vinklen på at trimme håret. Passerer dette område, bør du fjerne håret lidt lavere end kæbenbenet.

Det sidste skridt i barberingen af ​​denne del af ansigtet er halsen (figur 2, I - 8: 10). Her er det værd at være særlig opmærksom på huden i området med Adams æble, hvor udskæringer ofte forekommer. For at undgå dem anvendes følgende trick: huden fra Adams æble er trukket lidt til den ene side og er allerede barbering der. Værktøjet holdes på anden måde.

Barbering "på håret" bør du overvåge kvaliteten af ​​arbejdet. Ansigtet skal være rent, uden "buskene" af hår og uberberede områder.

Sådan barberes venstre side af ansigtet i højden

Værktøjet er taget på den første måde. Sok "frygt" er indstillet således, at hænderne ikke forstyrrer gennemgangen. Barbering med en lige barberkniv (dette kan ses i videoen) starter fra templet (figur 3, 1 - 1). Først barberer du 20-30 mm fra grænselinjen. Det er vigtigt, at snitlinjerne på begge sider er på samme niveau. For dette er det bekvemt at navigere langs den traditionelle linje af øjet. Bladet skal ligge på templet omtrent parallelt med denne vejledning. Fra templet falder "frygt" ned til kinden.

Så skal du barbere fra midten af ​​kinden ned til hagen (figur 3, II - 2). "Worry" sæt lidt under kindbenet, så skærekantene skaber en betinget linje fra øje til ørefløj. Langs barbermaskinens sti er håret barberet i buskernes område og den nederste del af venstre barb. "Worry" bør holdes på anden måde. Hvis bladet ikke kan dække hele den soppede overflade på en gang, så gentag proceduren, efter den første passage med en barbermaskine, ved at fange de soaped områder.

I løbet af denne fase af barbering er halvdelen af ​​whiskers barberet. Men nogle gange er det ikke nok, og du skal hjælpe dig selv ved at hæve næsespidsen og fjerne vegetationen (figur 3, 1-3). I dette tilfælde anvendes den første metode til at holde barbermaskinen.

Baseret på den korrekte teknik til barbering med en lige barberkniv, i det næste trin nås det resterende hår i overskæget. Dette gøres fra venstre mod højre med små razor fremskridt. Vegetationen skæres sidelæns i retning af dens vækst. "Fare" holdes på anden måde (figur 3, II - 4).

Derefter placeres bladet i nærheden af ​​kløften, og vegetationen fjernes fra hagen (figur 3, II-5). Huden strækkes diagonalt - opad og mod øret. Hvis ansigtet er tyndt og derefter barberer under kæben, trækkes huden kun op.

Hvis det for første gang ikke er muligt at fjerne håret over hele bredden af ​​stedet, så skal proceduren gentages igen, men går allerede gennem de steder, hvor sæbe "øer" forblev.

Arbejder med højre side af ansigtet, er det muligt at barbere området næsten fra toppen af ​​hagen til læben. Men hvis der stadig er hår der, så er det nu tid til at fjerne dem. "Worry" er taget ved hjælp af metode nr. 2 eller nr. 3, og vegetationen fjernes (figur 3, II - III - 6).

Derefter skal du gå for at barbere din hals. Først skal du passere bladet fra hagen til Adams æble og omgå det på venstre side. Det er umuligt at barbere Adams æble, som det er nævnt ovenfor, truer det med nedskæringer. Trækker huden til siden og først fjern håret. Så er resten af ​​nakken barbert. I en tilgang bør en smal vegetationsstrimmel være barberet (fig. 3, I - 8: 10), barbermaskinen skal placeres i den nederste del af kæben og føre til enden af ​​hårlinjen. "Fare" holdes på den første måde.

Sommetider vokser håret helt nederst i nakken i modsat retning - fra bunden opad. Sådan barberes med en lige barberkniv her: Du skal ændre værktøjets retning, samtidig med at du skal tage den med den anden metode.

Sådan barberes højre side af ansigtet mod vækst

Re-barbering er nødvendig for at barbere af rester af hår, der blev tilbage efter den første fase af proceduren. Og også for at gøre huden perfekt glat og renskåret.

Før du barberer igen, skal du skumme dit ansigt igen. For folk, hvis børster ikke er for hårde, kan du blot fugte dit ansigt med varmt vand. Men sådan en procedure skal gøres nødvendigvis.

Når man barberer razor, som følger af videoen, bevæger "frygt" sig mod vækst af vegetation. Bristle fjernelse starter fra nakken og slutter nær templerne. Arbejde på højre side af ansigtet sker kun på en tredje måde. Under barberingen af ​​børsterne strækker huden også i retning modsat barbermaskinen (figur 4).

Så skal du først gå gennem barberhals højre side af nakken (den ene under øret) fra bunden op, så skal du jævnt gå til kinden. For folk med et tyndt ansigt vil det bedste sted at gå være et sted nær øret omkring hjørnet af underkæben. Dem, der har et fuldt ansigt, kan du gå overalt.

Efter at have arbejdet på en kind, stiger barbermaskinen til et tempel. Så igen fra kinden "frygt" bevæger sig til hagen. Samtidig fjernes børsterne i den nederste del af højre overskæg og i hjørnet af munden.

Afslutningsvis bør proceduren barbere børsterne på nakken. Som i begyndelsen skal værktøjet bevæge sig opad, fra karret til selve hagen.

Sådan barberes venstre side af ansigtet mod vækst

Denne del af ansigtet er også rewashed eller fugtet med varmt vand. Den venstre side barberer kun på anden måde.

Sekvensen for at passere "forsigtighed" svarer til barbering på højre side (figur 5). For det første fra nakken føres bladet opad, nær lakken, der afrunder kæbens hjørne og går mod templet. Længere fra midten af ​​kinden er en barbermaskine til hagen. Derefter er den venstre overskæg skåret af, vegetationen rundt om hjørnet af munden og toppen af ​​hagen. Afslutningsvis passerer barbermanden halsen fra bunden op til kæbenbenet.

Hvis de to dele af ansigtet er barbert, forbliver det endelige tryk - fjerner håret over og under læberne. I området med whiskers bevæger "frygt" "langs håret", det vil sige fra oven - nedad. Under læbe - barberinger bunden op. Under proceduren holdes knivskarvet på anden måde.

Hvis der efter skrabning stadig er "øer" af hår, så vaskes de igen og skæres af mod hårets vækst.

Fra artiklen beskrevet ovenfor blev det klart, hvordan man barberer med en lige barbermaskine. For at gøre det rigtigt, for at få en glat, renskåret hud og ikke blive såret, skal du huske de grundlæggende regler:

 • lær de grundlæggende måder at holde et værktøj i din hånd på;
 • Fjern kun håret i en vis vinkel;
 • Bladet skal altid være så skarpt som muligt;
 • Først skal du gå gennem værktøjet i retning af hårvækst og derefter i modsat retning.

Farlig barbermaskine - gå til den mørke side

Hvordan barberes uden barberkniv? Der er meget få sådanne metoder, og de er alle barbariske: en skarp kniv, en lighter eller et håndklæde. Moderne mænd vælger sikrere metoder. Nogen foretrækker maskinen, fordi det er let at bruge, er det næsten umuligt for dem at få ondt. Nogen mere som elektriske maskiner, der kun rører børsterne og ikke fanger det øverste lag af huden. Men den klassiske løsning betragtes stadig som en farlig barberkniv.

Hvad skal stoppe udvælgelsen af ​​en nybegynder? Lige barbermaskiner eller alternative værktøjer, hvilket er bedre? Overvej nuancerne i dagens publikation.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Værktøjet fældede først i hænderne

Hvad er årsagen til at ændre den sædvanlige måde at barbere barber på?

Der kan være to:

 1. Følsom hud;
 2. Renere barbering;
 3. Stil og minder fra tidligere gange.

I mit tilfælde var årsagen følsomhed. Hver berøring af maskinen forårsagede vilde ubehag, og processen selv tog meget tid. Heldigvis lykkedes to gamle sovjetiske razorer rundt om huset, som havde længe i årtier uden handling. Det kan siges antikviteter, ufortjente glemte enheder. Og det første jeg måtte gøre var at finde ud af, hvordan man skulle skærpe en barbermaskine. Efter det - find ud af, hvordan du barberer med en lige barberkniv. På grund af uerfarenheden og det faktum, at frygten var gammel, var der naturligvis nedskæringer, men effekten var uovertruffen.

Fordele og ulemper ved anvendelse af


Fordele og ulemper ved værktøjet er indlysende. Positive funktioner omfatter:

 • Glattere hud;
 • Evne til at skærpe dig selv;
 • Før processen kan du bruge en sæbeopløsning; gel, skum og jævn olie;
 • Spare penge;
 • Alsidighed.

Navnet afspejler klart en fejl - en høj sandsynlighed for skade fra uerfarenhed eller misbrug.

Kunne finde den rigtige - gulvet i sagen er færdig

For nybegyndere er der i første omgang spørgsmål om hvordan man vælger en farlig barberkniv. For det første bør du ikke chase prisen og købe den dyreste med det samme, fordi prisen ikke er lille, men det kan ske, at en bestemt metode simpelthen ikke virker. For det andet skal skarphedere være af høj kvalitet. En nybegynder bør vælge en barberkniv med et rundt hoved. Korrekt jordet og ret blad kan beskytte huden mod nedskæringer og sår. Derudover vil en farlig barbering være tilgængelig på de mest fjerntliggende og ubehagelige steder. Den mest usikre form anses for at være firkantet.

Glem ikke at webstedets artikler om dyrkning af skæg. Jeg anbefaler stærkt min trin for trin guide.

Mandskæringer, der efterlader frygt, men hurtigt helbrede, men den bedste mulighed ville være at skærpe en lige barberkniv og runde kanterne, hvilket gør dem glatte. Denne proces kan udføres uafhængigt (mellemstore og grove sten er egnede til at skarpe en farlig barberkniv), eller du kan bruge en specialistes service. At vælge et kniv til barbering, det er bedre at være opmærksom på en bredere, med et smalt problem kan opstå, især blandt uerfarne mennesker. Det er ude af uvidenhed, at nogle mænd klager: hvordan man barberer med en lige barberkniv, hvis det efterlader sår på nakke og kinder?

Når du vælger dit valg, skal du huske, at barberkniven i lavkvalitetsstål hurtigt bliver formalet. Spørg sælgeren om indholdet af legeringen. En af hovedindikatorerne er kulstofindholdet, jo højere er det, desto længere forbliver apparatet skarpt.

Hvordan man lærer at holde sig korrekt i hænderne, så er succes garanteret

Hvordan barberes en lige barberkniv? Baseret på min erfaring vil barbering med en lige barberkniv ikke give glæde og kvalitetsresultater, hvis du ikke forstår, hvordan du holder en lige barbermaskine. Faktisk er teknikken til barbering med en lige barberkniv ikke så svært. Jeg fortæller dig nogle hemmeligheder om, hvordan man barberer en lige barberkniv korrekt:

 • Først skal du grundigt sæbe dit ansigt med en børste. Jo mere skum der er, desto lettere bliver processen.
 • På dette tidspunkt er det værd at sætte en barbermaskine i et glas varmt vand. Efter det er det nødvendigt at læne den brede del mod ansigtet og løfte den lige barberkniv i en vinkel på 40 grader.
 • Det skarpe blad forbliver for at røre huden. Hvis du lærer at holde fast, og følg retningen for "hårvækst", så er ren og glat hud garanteret. Derudover er det generelt umuligt at trykke på huden, bevægelsen skal være glat og let. Derefter kan du undgå ubehagelige nedskæringer.

Teknikken til barbering med en lige barberkniv er ikke svært, men kræver regelmæssig praksis. Detaljer nedenfor.

Brug af farer på huden

Spørgsmålet om korrekt barbering med en barbermaskine bekymrer alle, der nogensinde har været i hendes hånd. Som praksis har vist, bør der være en stærk hudspænding. Det er med den forreste hånd at holde enheden, og med den anden strækker vi huden ovenfra i modsat retning. Det er nødvendigt at holde konstant, så den farlige barbering er let. Processen foregår i to faser: For det første går bladet i retning af vækst af børstehårene og derefter mod. En barbermaskine vil enten gøre din hud perfekt glat eller efterlade mange nedskæringer: Det afhænger alt af teknik og erfaring.

Ved behandling "på vækst" fjernes det længste hår. På samme tid forbliver kun små sorte prikker eller korte, dårligt skårne børster. I anden fase skal du skure skæget og rense det resterende hår på et dybere niveau. Efter afslutningen af ​​processen skal ansigtet fugtes med koldt vand, og brug derefter afhjælpe for følsom hud, hvis der opstår irritation på den. Det handler om at lære at barbere en lige barberkniv.

Værktøjspleje

For at gøre apparatet altid til at ligne en ny, skal du vide, hvordan du bruger en lige barbermaskine, når du er færdig med barberingen. Vi må ikke glemme, at denne ting er let at skære, når den betjenes, men samtidig bør den ikke være våd. Værktøjet er lavet af stål, som har tendens til at ruste, hvis du er ligeglad med det. For at undgå dette skal du tørre barbermaskinen tør med en serviet.

Vi skal ikke glemme sikkerhedsforanstaltninger og forsømme dem. Giv en sag til en farlig knivskarv lavet af tykt materiale, et kvalitetsstålværktøj er farligt og kan nemt klippe dine fingre. Som en forebyggende foranstaltning anbefales det at smøre forsigtighed med motorolie mindst en gang om måneden. Dette er den sikreste mulighed for at forhindre, at rust fremkommer. Så selv den gamle frygt vil se ud som ny.

Hvis alle disse procedurer er dovne, vil en barberkniv med udskiftelige knive gøre. Så snart bladet ryster af, er det simpelthen ændret.

Skarphed på en bar, sten, sandpapir


På egen hånd holder barbermaskinen ikke den skarphed, der var i starten, medmindre du også plejer det. Og skærper razor nødvendigvis. Hvis dette øjeblik er gået glip af, kan ridser og ar ikke undgås. Hvordan skærpe og hvad er funktionen? Denne proces kaldes honing, og har flere måder. Til den første pasform bruges den sædvanlige bar til redigering af den samme sten til knive. Knivskarberen bliver skarp, hvis du blæser skærmen med vand, og mens du holder bladet, bevæger du forsigtigt langs stenen. Effekten bliver bedre, hvis stenen er den samme i bredden som tilbehøret selv eller endnu mere. Det er afgørende, at både legemet og instrumentets spids ligger på baren, og du skal først køre og skærpe barberkniven helt på den ene side og derefter på den anden. Hvis stenen er mindre end bladet, skal du tage højde for vinklen på skærpning selv, hvilket en nybegynder kan mislykkes. Slibeskærme derhjemme udføres med sandpapir. Slibemiddelet, men hurtigt slettet, men det er ikke dyrt. Hvis barbermaskinen er lavet af hærdet stål, er det bedre ikke at bruge sandpapir.

Skarphed på jeans

Hvad er nogle måder at skærpe en barbermaskine på? Det viser sig at i hjemmet kan du skærpe jeans. Til dette har du brug for:

 • Skru bukserne af;
 • Spredes ud på en flad overflade;
 • Placer en blok eller en anden glat genstand under stoffet;
 • Begynd at male på jeans først i den ene og den anden side.

Dette er en enkel måde at skærpe en barberkniv med jeans på.

Hvad redigerer og hvorfor er det nødvendigt?

Redigering af en lige barbermaskine er processen med udjævning af kanterne i enden af ​​et tilbehør. For at gøre dette skal du bruge bæltet til retting og linnedstof. Det vil være nemmere at skærpe en farlig ting, hvis rakeren er bredere end værktøjets længde. I dette tilfælde er det nemt at passe uret på bæltet helt. Hvis størrelsen er mindre, er det nødvendigt at skifte bladet hver gang, så det bevæger sig jævnt og lige så skarpt overalt.

Sådan redigeres en lige barberkniv? For at undgå problemer følg vejledningen. Processen er anderledes end hvordan man skærper en barbermaskine. Her arbejder vi ikke så meget med bladet som med selve bladet - dvs. alt værktøjet. Bæltet til at rette faren er i en sådan stilling, at det er bekvemt at lede spidsen til den. Skæringsvinklen er ikke for vigtig. Remmen til skæring af barberkniven skal opbevares så tæt som muligt. Det vigtigste er at forsøge at læne bladet mod overfladen. Hvis bæltet svækkes, kommer der ingenting af det. Ved afslutningen af ​​processen vil instrumentet producere en tydelig lyd. Det er alle nyanser, hvordan man redigerer en lige barberkniv.

Og vigtigst af alt har vi den rigtige vinkel:

Modeller produceret i forskellige lande

Vi afmonterede hvordan man barberer forsigtigt, så jeg vil sige et par ord om fremtrædende producenter. Tysk frygt betragtes som en kvalitetsmodel over hele verden. Razor Solingen fra byen med samme navn blev betragtet som den bedste. Der blev kun lavet kvalitetsklinger der. Hookels blev betragtet som de mest populære. Frisør fra England er shavett. Det er meget forskelligt fra det foregående. Det vigtigste er, at denne barbermaskine med udskiftelige blade. Shavett og Zoligen og til denne dag betragtes som eksemplariske værktøjer. Japan er det land, hvor den japanske frygt for Titan-selskabet er i første omgang. Madagaskar mahogni bruges til at lave håndtagene på disse blade. Og det er ikke så meget en hyldest til mode eller stil som en nødvendighed. Madagaskar mahogni svulmer ikke fra vand og forhindrer dannelsen af ​​bakterier, som efterfølgende medfører skade på instrumentet og hudirritation.

Gamle russisk fremstillet barbermaskiner plejede at være lavet af damast stål. Ofte var det håndlavet. Sagen for faren var lavet af ægte læder. Men tilbage i Sovjetunionen var der en velkendt fabrik, hvor VAC'ens arbejde blev produceret, som nu sælges på auktion. Af den måde, hvis du beslutter dig for at købe et værktøj på internettet, skal du være opmærksom på de modeller, der indeholder et tilfælde til dit tilbehør i sættet. Endelig skal det siges, at for nybegyndere er det bedst at bruge en barbermaskine lavet af damast stål. Dette er en medicinsk fusion, så udskæringer vil helbrede hurtigere end fra andre blade.

Og husk, hvis du tvivler på dine evner, så kan du altid gå til en kongelig barberingssession.

Jeg anbefaler også stærkt at se videoen nedenfor. Varigheden af ​​det er kun 10 minutter, men du vil lære mere end på barberkurserne.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Sikkerheds barbermaskine

Razor farlig bruges til at fjerne hår (hovedsageligt på ansigtet) i mere end et århundrede. Dette værktøj består af et håndtag og et blad. Der findes forskellige typer af lignende enheder. I dag på markedet kan du købe en manuel lige barberkniv og lavet på drejebænke.

Omkostningerne ved sådanne værktøjer er ret høje. Barbersættet, der indeholder en farlig enhed, indeholder en barberingsbørste, som bruges til at påføre skum (sæbe) på ansigtet. Bladet til barbering af hår er lavet af massivt metal, og dets skærekant løber langs hele længden af ​​bladet, hvilket sikrer maksimal dækning. Efter at have købt et sæt med en lige barberkniv, behøver du ikke længere at købe værktøjsmaskiner med udskiftelige knive eller andre enheder, der bruges til at fjerne vegetation.

Tips til en nybegynder, når de vælger

Indtil 1800-tallet blev alle hårfjerningsværktøjer kaldt barbermaskiner. Men efter fremkomsten af ​​den T-formede maskine, der blev udviklet af Gillette, blev udtrykket "farligt" brugt i forhold til værktøjer med et langt blad og et håndtag.

Billighed er ikke blandt fordelene ved en barbermaskine. På markedet er der relativt billige modeller. Disse typer af værktøjer er imidlertid ikke tilstrækkeligt stærke metal, hvilket påvirker kvaliteten af ​​barberingen negativt.

Af de fordele, der karakteriserer disse enheder, kan følgende fremhæves:

 1. Skarp kniv. Raket barbersæt indeholder værktøjer, der kan fjerne hår af enhver tykkelse og længde.
 2. Perfekt resultat. Kun sådanne barbermaskiner gør huden så glat som muligt. Selv de bedste maskiner kan ikke fjerne alle hårene. Farlige værktøjer barberer vegetationen ved roden, og efterlader ingen hint af børstehår bagved.
 3. Ingen konsekvenser. På grund af den lange skærekant minimeres sandsynligheden for indgroede hår eller irritation på huden.
 4. Lang levetid. Hvis du følger reglerne for drift, forbliver razorerne brugbare i århundreder.
 5. Lav pris. De bedste barbermaskiner giver dig mulighed for at opgive andre enheder til fjernelse af hår.

Af hovedtyperne af sådanne værktøjer skiller sig ud Shavett (lige barberkniv). Denne enhed ligner lignende produkter. Forskellen mellem Shavett og andre typer barbermaskiner er, at den første kommer med udskiftelige blade. Fordelene ved sådanne indretninger er som følger:

 • ingen grund til at skærpe jævnligt;
 • at have et blad minimerer sandsynligheden for irritation;
 • brugervenlighed;
 • omkostningsbesparelser (i forhold til genanvendelige barbermaskiner).

Hvis du ikke tidligere har haft erfaring med en lige barberkniv, anbefales det først at købe et billigt værktøj. Også, før du køber enheden, skal du være opmærksom på flere andre aspekter.

Lige barbermaskine: hvordan man vælger

Når du vælger et værktøj, bør begyndere være opmærksomme på to aspekter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et rundt hoved. Dette blad er sikrere og forhindrer utilsigtede nedskæringer.
 2. Bladbredde - 5 / 8-6 / 8. Enheden med sådanne parametre giver den mest hensigtsmæssige barbering.

Når du vælger en barbermaskine er det også vigtigt at være opmærksom på følgende faktorer:

 • lav pris;
 • tegning er malet på bladet;
 • ingen frimærke;
 • nær ryggen er der ikke plads til skærpning (tilgang)
 • billedet er ikke parallelt med bladets plan.

Hver af disse faktorer er karakteristisk for enheder af dårlig kvalitet.

Farlige barberhøvler er opdelt i flere typer afhængigt af bladets form, bladets egenskaber og de materialer, hvorfra bladet og håndtaget er lavet.

Webformular

Duvene kommer i følgende former:

 1. Lige linjer Den farligste type.
 2. Bøjet, i form af en halvmåne.
 3. Wedge. Når vi flytter til basen, øges bredden af ​​nettet.
 4. Indsnævret. Sådanne værktøjer er mindst efterspurgte.

Barberingsværktøjer med et indsnævret blad er velegnede til begyndere. Et blad af denne form forhindrer utilsigtede nedskæringer.

Bladbredde

Ideelt set, hvis barbermaskinen er lavet med et 5/8 eller 6/8 inch blad. Blad af anden størrelse kræver lidt træning. I starten er det svært for mænd at vælge den optimale vinkel til barbering, så i starten er det værd at nægte at bruge smalle blader. Brede blader tungere end resten, så disse enheder er ubelejligt at bruge.

Blade konkavitet

Kuglens konkavitet "frygt" er som regel 1/1 eller Ѕ. Sidstnævnte er trods de relativt høje omkostninger mere egnet til begyndere. Blader med konkavitet Ѕ skelnes af optimale indikatorer for fleksibilitet og hårdhed.

Bladhoved

Følgende knivhovedformer findes:

 • square;
 • runde (hollandsk);
 • Fransk (irsk);
 • spansk;
 • konkave.

Nybegyndere bør købe rundehoveder. Sidstnævnte giver høj kvalitet barbering uden nedskæringer.

Stålblad

Producenter bruger 3 typer stål til en farlig barberkniv: kulstof, damask og rustfrit. Den første er den mest populære, da den let smelter og har andre nyttige egenskaber. Blandt ulemperne ved kulstål er forøget skørhed. Derudover er dette materiale underlagt korrosion.

Rustfrit stål forbliver skarpt længere, men det er svært at redigere. Materialet er mindre fleksibelt end kulstof, derfor kræver det en vis færdighed ved barbering.

Damaskus stål er den dyreste. Prisen på sådanne knive skyldes materialets høje kvalitet, som er kendetegnet ved god fleksibilitet og holdbarhed. Stål er let at skærpe og forbliver skarpt i lang tid.

Begyndere rådes til at købe kulstofstål barbermaskiner. I dette tilfælde skal du være opmærksom på producentens mærke. Nogle virksomheder i legeringens sammensætning omfatter elementer, der nedbryder stålets egenskaber.

Håndter materiale

Håndteringsmateriale er ikke primært vigtigt. Valget af denne parameter er baseret på smag præferencer. Overvejet de billigste enheder med et plastikhåndtag. Den dyreste er den håndlavede barbermaskine, der blev lavet ved hjælp af ikke-standardmaterialer: dyreben, værdifulde træarter og andre.

producenter

I Rusland i dag kan du købe en farlig barberkniv, håndlavede eller udenlandske mærker. Find en model fra en husholdning er ret svært. Et sådant produkt blev masseproduceret i Sovjetunionen, og derfor på det moderne marked er sovjetiske razors mere almindelige.

Af udenlandske mærker, der producerer sådanne produkter, kan du vælge mærker Thiers-Issard, Dovo og Boker. Disse virksomheder producerer apparater af højeste kvalitet. Derfor køber du en vintage barberkniv af et af følgende mærker, kan du ikke bekymre dig om værktøjets pålidelighed.

Om skærpning af barbermaskiner?

Til slibning af barbermaskiner anvendes syntetiske eller naturlige sten og specielle bælter. Proceduren kan også udføres ved hjælp af slibende materialer som emerypapir.

Sten til slibning af barbermaskiner, der sjældent anvendes. Behovet for at bruge dette materiale opstår, hvis bladet er blevet beskadiget. Mænd får normalt syntetiske sten, der giver en god skærpning og kendetegnes af en relativt lav pris.

Ved hjælp af tricket er det vigtigt at følge et par regler. Først og fremmest er du nødt til at modstå den korrekte vinkel på skarphed. Eventuelle afvigelser vil resultere i ridser og chips, hvilket vil medføre, at instrumentet forringes.

Traditionelt har der brugt særlige bælter til slibning af barbermaskiner. Sidstnævnte er opdelt i to typer: suspenderet og med træhåndtag. Den første mulighed anses for at være den mest populære. Suspension stropper giver dig mulighed for at ændre niveauet af stretching. Når du køber et sådant produkt, skal du være opmærksom på dens bredde. Under slibning bør bæltet helt dække kniven.

Modeller med træhåndtag købes for det meste af nybegyndere. I disse bælter er spændingsniveauet indstillet på fabrikken.

Derudover er der modeller, suppleret med en speciel pasta. Sidstnævnte er nødvendigt, hvis glatbarberen bliver rettet. Pastaen fjerner små metalpartikler.

Den ene side af stropper til straightening har en glat overflade, den anden er finkornet. Skarphed udføres under forudsætning af at den korrekte vinkel og spændingsgrad observeres.

Hvordan man skærper en farlig barberkniv?

Redigeringsprocessen er lidt anderledes afhængigt af hvilket materiale der bruges. Det er muligt at skærpe en lige barberkniv på en sten, hvis hvalpen opfylder følgende krav:

 • Stenens form ændrer sig ikke med tiden;
 • fraværet på suspensionens overflade
 • overflade - homogen eller finmalet;
 • mangel på stramme klumper
 • barens størrelse er 50x150 mm (du kan tage sten lidt større i størrelse).

Skarphed på stenen udføres som følger:

 • bar fugtet med vand
 • instrumentet er placeret mellem pegefingeren og tommelfingeren;
 • kammen (øverste del) og spidsen af ​​bladet er samtidigt fastgjort til stenen;
 • barbermaskinen løber langs stenen;
 • når du er færdig, skal du dreje barbermaden og udføre lignende bevægelser, og holde den anden side.

Drej værktøjet gennem kammen. Dette eliminerer muligheden for skader på bladet.

Under skærning anbefales det at følge flere regler:

 • Hold kniven presset mod baren;
 • du skal trykke let, men samtidig holde bladets overflade på stenen;
 • ikke at ændre pressekraften under begge sider;
 • Tæt kammen med tape (for beskyttelse mod ridser).

Bæltet bruges ikke til slibning, men til straightening af en lige barbermaskine. Processen er som følger:

 • bladet presses mod båndets overflade (lagt fladt);
 • bladet trækkes fremad af rygpartiet;
 • under bevægelse er det nødvendigt at trykke let på bladet;
 • Når man når kanten, skal man vende tilbage til sin oprindelige position ved at lave et pas på den anden side af bladet.

Når du arbejder med dette objekt, er det nødvendigt, at bladet passerer 50 gange langs den fine kornede del og 15 gange over huden. Det anbefales at lave glatte bevægelser.

Skarphed med andre materialer

Skarphed med sandpapir udføres i henhold til de samme regler som fastsat for retting på bæltet. Før proceduren skal materialet fugtes for at forhindre beskadigelse af kniven. Før man påbegynder aktiv retting af barberbladet, anbefales det at eksperimentere med forskellige typer sandpapir og dermed vælge den bedste løsning til grit.

Hvorfor er pleje af en lige barberkniv så vigtig?

Det er vigtigt ikke bare at vide, hvilken side af bæltet du skal redigere barbermøllen, men også reglerne for pleje af værktøjet. På grund af det faktum, at sådanne enheder er lavet af forskellige materialer, reagerer de forskelligt på ydre påvirkninger. Imidlertid er de fleste af værktøjerne relativt dumme. Derfor er det nødvendigt at regelmæssigt redigere sikkerheds barbermaskine på et bælte.

Ved at overholde dette krav er det muligt at forlænge apparatets levetid i mange år. Hvis du regelmæssigt redigerer en farlig barberkniv, vil værktøjet beholde samme skarphed, takket være, at den vil give en konstant glat og ikke-traumatisk barbering.

En sådan anordning skal smøres med en bestemt frekvens. Desuden anbefaler eksperter ikke at bruge barbermaskiner dagligt, da metallet tager tid at "hvile".

Hvordan opbevarer du en barberingsenhed?

Værktøjets levetid afhænger af mange faktorer. Ikke en lille rolle i dette er givet til opbevaringsbetingelser. Sammen med barbermaskinerne anbefales det at købe ekstra tilbehør (stativ, sag osv.), Der beskytter instrumentet mod ekstern indflydelse.

Efter hver procedure anbefales det at rengøre, skylle og tørre bladet. Hold barbermaskinen i et ventileret rum med et normalt fugtighedsniveau. Hvis enheden sjældent anvendes, skal bladet behandles med paraffinolie, som beskytter stålet mod korrosion.

Over tid er alle barbermaskiner dumme. Tidsintervallet mellem slibning bestemmes af den type stål, hvorfra bladet er fremstillet, og arten af ​​brugen. Hvis værktøjet bruges til daglig barbering, bliver bladet stumt relativt hurtigt. For at undgå skade og for at opretholde skærmens skarphed skal sidstnævnte konstant regeres på bæltet.

Mænd, der ikke tidligere har brugt barbermaskiner, rådes til først at købe lavprisværktøjer fremstillet af carbonstål. Til slibning metal bør ty til tjenester af specialister. For væsentlig skade på kniven vil det kræves at redigere materialet på stenen.

Funktioner barberer lige barbermaskine

Siden oldtiden var den farlige eller knivskarber en af ​​de mest almindelige. Det blev kaldt "rakhåret" razor. Denne model blev betragtet som den mest populære blandt mænd helt op til 1950'erne. Siden da er sikkerhedsskrabere blevet udbredt. Barbering har en række fordele.

Ved hjælp af en barbermaskine, kan du få en mere glat barberet stubbe. Selvfølgelig kræver teknikken for farlig barbering særlig udvikling. Det er klart, at dine færdigheder i starten af ​​træningen vil være meget mindre udviklede end ved brug af engangs- eller genanvendelige maskiner. Derudover kan du skære dig selv, selvom du forsøger at gøre alt pænt og langsomt. Dette er situationen med størstedelen af ​​det stærkere køn. Men når du mestrer denne kunst, kan du få et smukt og glat barberet ansigt. Hver gang du barberer bedre og bedre. Normalt mestrer teknikken til at bruge en barbermaskine et eller andet sted efter den hundrede ansøgning.

Fordele ved en lige barbermaskine

cheapness

Først og fremmest er barbermaskinen billig i forhold til andre værktøjer. For eksempel vil selv et meget højkvalitetsprodukt, der importeres fra Tyskland, koste dig til en rimelig pris, der ikke overstiger $ 100. I dette tilfælde får du et ret pålideligt og højkvalitets værktøj, der tjener dig på ubestemt tid. Sandt nok er prisproblemet sekundært til de andre kvaliteter af denne barbermaskine. Umiddelbart er det værd at bemærke, at forskellen i kvalitet mellem produkter på $ 500 og $ 100 er stort set ubetydelig. På mange måder afhænger prisen af ​​produktets udseende, det vil sige håndtagets materiale, forskellige graveringer og meget mere. Hvad angår varmebehandling og kvaliteten af ​​metallet, er de sædvanligvis sammenlignelige i sådanne produkter. Dette skyldes det faktum, at alle disse produkter er lavet af samme emner.

anvendelighed

En vigtig fordel ved en barberkniv er, at barbering med dette værktøj er meget gavnligt for huden. Faktisk siger kosmetologer, at dette er den mest nyttige barbering i ansigtet. Her er det ikke engang et spørgsmål om mystiske elementer, men af ​​specielle metoder til at skære håret og forberede instrumentet til brug. Direkte barbering med en lige barberkniv i sig selv indebærer forberedelse før hver procedure. Dette præparat består i at rette læderremmen.

Hvis du bliver involveret i processen med at skarpe produktet, så bliver dine hænder straks mere behændige og dygtige, og du lærer selv at styre dig selv. Først efter det vil du forstå, at intet kan være bedre end barbering med en barbermaskine, helt forberedt med dine egne hænder. Du vil føle dig som en mand fra det forrige århundrede, som kan gøre alt med egne hænder. Når du lærer at skærpe en farlig barberkniv, kan du hurtigt knuse næsten enhver kniv om et par minutter.

Interesse brug

Glem ikke at bruge en lige barberkniv ikke kun er nyttig, men også interessant. De fleste mænd, der begynder at være forsigtige, læser ofte historien om dens skabelse. Derudover er de interesserede i historien om alle skæreværktøjer samt koldvåben. Du vil også lære om historien om udvinding og brug af slibekomponenter samt metoder til at skærpe dem i forskellige lande i verden. Så du udforsker hele spændets spændende og usædvanlige mikroskopiske verden.

Razor barbermaskiner teknik

Teknikken til at arbejde forsigtigt omfatter en række trinvise trin, uden at du ikke vil være i stand til helt at glatte ud børsterne.

 1. Forberedelse af skæget er den første og den første fase af nogen barbering. For at gøre dette skal du enten tage et varmt brusebad eller anvende et håndklædet i dit ansigt i et stykke tid. Hvis du beslutter dig for at bruge et håndklæde, skal du suge det i varmt vand og anvende det på dit ansigt, indtil det er helt afkølet. For at få en blød og smidig børstehår, er det bedre at gentage denne procedure to gange.
 2. Når du har lavet skæget, skal du justere hanen til den højeste temperatur, du kan få. Brug dette vand til at fylde beholderen og fugt en børste eller en børste i den.
 3. Derefter presses overskydende vand ud af børsten og resten af ​​vandet udhældes. Ved hjælp af denne børste er det nødvendigt at piske skummet enten direkte på ansigtet eller i en skål.
 4. I næste trin skal du påføre et creme eller sæbe på dit ansigt på steder, hvor børsterne vokser. Skum bør piskes og snoet indtil da, indtil den ligger i tætte lag. Skummet påføres ansigtet med de samme bevægelser som om du maler det med en børste. Det er bedre at bruge en barberbørste fra et badger. Overskydende skum fjernes ved hjælp af et håndklæde, der samtidig fjerner talg fra hårsækkene, så fugt kan trænge indad. Påføring af skum på ansigtet afsluttes ved brug af korte, som malestrøg, som giver dig mulighed for at dække dit ansigt med det tykkeste mulige lag.
 5. Efter at skummet er påført, vent mindst fem minutter. Selvom du har groft og ubøjeligt hår, så kan du vente endnu længere. Hvis sæbet er tørret, kan du efter 5 minutter påføre skummet igen. Næste skal du bruge håndklædet igen og holde det lidt. Generelt er det vigtigt at skabe så tykt et lag skum som muligt i kinder- og hageområdet. Dette beskytter huden så meget som muligt og styrer bladet korrekt.
 6. I barberingsprocessen bør huden strammes, især det vedrører det område, som du direkte arbejder med. Det er nødvendigt at sikre, at det strækkes til det maksimale, hvilket vil give den glateste og sikreste barbering.
 7. Vinklen mellem barbermaskinen og huden skal være ca. 20 grader. I dette tilfælde bør du prøve at ikke skære huden og fjerne alle hårene så tæt som muligt. For at få den rette vinkel, bør du sætte værktøjet fladt og jævnt indstille vinklen til 20 eller 30 grader. I barberingsprocessen behøver du ikke gøre noget, da du nemt kan skære dig selv med en lige barbermaskine.
 8. I færd med at barbering skal ske i tre passager, som vil opnå optimal glathed. Hvis du vil spare tid og du er tilfreds med et ikke alt for glat ansigt, så skal du kun gøre det, bare et pas og springe over de to andre. Hvert af disse passager begynder du med korte streger og slutter med lange. I dette tilfælde udføres det første pas i løbet af hårvæksten.
 9. Det andet pass er gjort ikke undervejs, men på tværs af hårets vækst. Derfor kan du ikke barbere din hals, men du kan håndtere hagen og kinderne. Før det andet pas skal du igen anvende skummet til yderligere at blødgøre håret.
 10. Den tredje og sidste passage er den sværeste og farlige, da det er her, du kan forvente forskellige problemer. Dette skyldes, at det er imod hårvækst. Det er derfor nødvendigt at forsigtigt barbere tanke og alle de vinklede steder på nakken. Mere erfarne mænd forsøger at gøre det tredje pas uden at bruge skum, idet der kun bruges vand. Så de kan bedre se alle de områder, de barberer. Men hvis dit skæg er for tæt og din hud er følsom, så er det på nuværende tidspunkt endnu bedre at bruge skum.
 11. Efter afslutning af alle barberingstrin, er det nødvendigt at vaske skummet af med koldt vand, da det på grund af den lave temperatur kan lukke porerne på huden.
 12. Så snart du har gennemført alt arbejdet med ansigtet, er det tid til at lave en barbermaskine. Først skal du tørre det. Til dette formål skal du gå et stykke papir mellem håndtagets halvdele. Dette fjerner al den fugt, der kan blive der. Fugt eliminering er vigtig, fordi mange gamle blade er lavet af højt kulstofstål, så de kan rust hurtigt. Bladet kan rettes med en læderrem, og påfør derefter olie på den. Dette beskytter metalet mod de negative virkninger af fugt. Husk også børstepenslen, hvorfra du også skal ryste for meget fugt. Det er bedre at hænge penslen med en børste ned, så den tørrer godt.

Nyttige tips

 1. Hold om muligt en barbermaskine i badeværelset. Dette skyldes den øgede luftfugtighed i dette rum. Så længe værktøjet stadig ligger der, kan det ruste. Dette gælder især for produkter fremstillet af carbon metal.
 2. Barbermaskinen skal altid være godt skærpet. Faktisk er en skarp barbermaskine meget sikrere end en stump, fordi det bliver bedre at skære hårene, men ikke at skade huden.
 3. Teknikken til at bruge en barberkniv giver ikke anvendelse af geler og cremer i flasker. Disse kosmetik vil ikke være i stand til at forberede huden korrekt til en farlig barbering. Derfor er det i dette tilfælde bedre at tage det sædvanlige sæbe og barberskruen.
 4. For at lære godt, hvordan man barberer en lige barberkniv, skal du gøre det regelmæssigt. Som et resultat vil du udvikle en vis flair, med hvilken du senere kan få glat hud. Det vigtigste er ikke at fortvivle efter de første mislykkede forsøg og fortsætte med at finpudse dine færdigheder, hvilket vil hjælpe dig med at mestre den farlige barberkniv perfekt.
 5. Det er tilrådeligt kun at begynde at lære en farlig barbering, når du kan koncentrere dig så meget som muligt, så intet distraherer dig.
 6. Som børste er det bedre at bruge produkter fra svinebørster. Hvis du har flere penge, så ville den bedste mulighed være en børste lavet af badgeruld.
 7. Hvis barbermanden ophørte med at udføre sine funktioner godt og begyndte at klamre og glide, skal du erstatte det. For mænd med blød og ikke for tæt vegetation kan en barbermaskine nok være nok i lang tid. Hvad angår dem med et tæt tykt skæg, er de nødt til at ændre skrabere meget oftere.
 8. Hvis du ved et uheld skærer dig selv, skal du bruge et hæmostatisk pulver, som kan købes i en frisørsalat.

Således er et farligt slag et alsidigt og ret effektivt værktøj, som kan give den bedst mulige barbering. Derudover med den rigtige tilgang til at bruge det - en fornøjelse.

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser

Hvorfor dyrker piger overskæg