Sådan barberes lige barberkniv

Dagens barbermaskiner betragtes som en retro-anakronisme. Sådanne blade er præsenteret som en ekstraordinær fødselsdagsgave, og kun få af dem bruger det konstant. Moderne mænd til barbering foretrækker at bruge sikre maskiner, der ikke kræver omhyggelig vedligeholdelse. Men mode til skæg og overskæg og provokerer det gamle ønske om koldt stål, som er i alles mands blod.

Indhold:

Der er ingen grund til at undertrykke dette trang i dig selv, men det er værd at afklare en række spørgsmål relateret til reglerne for at bruge barbermaskiner i hverdagen. Lad os overveje alt: fra den filosofiske "hvorfor?" Til det almindelige "hvordan man gemmer?".

Barbers videnskab er så subtil at nogle af dem udførte kirurgiske procedurer i det victorianske Europa.

Fra barberingsenhedens historie

Spørgsmålet om at genoprette orden på en mands ansigt opstod tilbage i oldtiden, da slid på et busk skæg på hans ansigt gik ind i kategorien "uanstændigt" i det høje samfund. Vegetationen på hagen blev udelukkende båret af "barbarer", med hvem den civiliserede verden (Egypten, Rom, Etruskan, Alba og andre) ikke ønskede at forbinde sig.

Barberingsproceduren var en meget farlig virksomhed. Self-rydde dig selv med et lige blad instrument var virkelig selvmord. Det er ikke tilfældigt, at barbererhvervet har eksisteret i næsten hundreder af hundrede år, hvor barberer i Europa ofte udfører visse medicinske procedurer. Barbers er som hvide hajer, deres færdigheder er så subtile og perfekte, at de simpelthen ikke behøver at udvikle sig.

Fra barberingskvaliteten har "frygt" mange fordele i forhold til værktøjsmaskiner.

Interessant nok viste de bueformede blade til barbering sig så tidligt som 1 årtusinde f.Kr., som det fremgår af arkæologiske fund. Næsten uændret kileformet razor eksisterede indtil begyndelsen af ​​XX århundrede. Alt har ændret udseendet af Gillette T-formet maskine, hvilket garanterede sikkerhed, komfort og... nedbrydning af sakral proces til barbering til noget uudholdeligt almindeligt.

I det 20. århundrede blev "frygt" et emne fra den retro verden. En sådan anordning ophørte næsten til at blive brugt i hverdagen. I grund og grund blev det købt af frisører, da det er meget bekvemt at fastsætte skæg, templer og bagsiden af ​​hovedet med et blad.

Fordele ved en lige barbermaskine

De uindviede kan stille et retfærdigt spørgsmål: "Hvorfor bruge en sådan artefakt til barbering, hvis der er engangsmaskiner og endda elektriske apparater?". Her er fem modargumenter på én gang:

 1. Raket barberer hårene på hagen og halsen bedre på grund af den store barberoverflade.
 2. "Fare" forhindrer problemet med indgroede hår, som ofte findes mænd med tykke børster, ved brug af engangsmaskiner.
 3. Farlig barbermaskine forårsager ikke hudirritation, og kræver heller ikke gentagen passage gennem samme område af ansigt eller hals.
 4. Denne razor er bedre egnet til barbering af hårde børster, da skarpheden og længden af ​​bladet fjerner forsigtigt grove og tæt voksende hår.
 5. Endelig den banale prestige og holdbarhed af sådanne enheder. Hvis andre maskiner skal skiftes regelmæssigt, så kan en kvalitet lige barberkniv endda blive arvet.

Den eneste minus af "frygten", som dog i sidste ende kan udelukkes, kræver visse barberingsevner. Men som PRO demonstranter forsikrer: "Man har kun at få styrken i hånden, hvordan denne proces bliver behageligt."

Forskellige barbermaskiner

I dag er der i butikkerne både "farer" med stationære knive og shavetki. Sidstnævnte er kendetegnet ved, at i stedet for en tyk skæreknivplade anvendes udskiftelige plader i den, herunder til den T-formede maskine. Shavetki - det kræver ikke steriliseringsenheder, der er skabt specielt til frisørprocedurer. Efter barberingen fjernes knivbladet og bortskaffes som husholdningsaffald.

Der er mange former for barberblad. For de uindviede er de opdelt i kun to hovedtyper - med en lige og konkav (kileformet) barberkniv. Professionelle, der har fyldt deres hænder, vil klare enhver enhed, for kun to kriterier spiller en afgørende rolle: stålets kvalitet og skærmens grad af skærpning. For begyndere, anbefales barberer at bruge en barbermaskine med en helt konkav overflade for bedre resultater. Denne type kniv giver dig mulighed for at fjerne hår, selv på fjerne steder.

Lige så vigtigt i forskellige razorer er tykkelsen af ​​knivskarven. Fabrikanter fremstiller maskiner med en knivbredde på 2/8 til 8/8 tommer. Derfor varierer vægten af ​​barbermaskiner. Professionelle barbermaskiner til traditionelt arbejde bruger traditionelt tunge barbermaskiner, og for følsomme steder bruger de lettere. Denne regel kan efterfølges af nybegyndere, selv om det vil være dyrt at købe to "frygt" på en gang. Du kan se på noget medium i vægt og er velkommen til at bruge til forskellige dele af ansigt og nakke.

Grundlæggende regler for barbering "ængstelige"

Først og fremmest skal barbermassen tages korrekt i hånden. Som en skrivepenne er det almindeligt at holde en lige barberkniv med tre fingre. Den optimale hældningsvinkel på bladet er 30 °. Det er i denne retning, at hår vokser på kinderne.

Når du barberer med en sådan enhed, skal du sørge for at stramme huden i modsat retning fra bladets bevægelse. Du skal gøre dette med dine fingre og placere dem i en afstand på 3 centimeter fra en knivskarv. Før du barberer et nyt område af ansigtet, skal du stramme huden igen.

Hele hemmeligheden med barbering "forsigtighed" er behovet for at forsinke huden foran bladet.

Bladene skal fungere glat uden tryk. Kun den hånd, der klemmer barbermaskinen, bør være involveret i barbering, ellers øges risikoen for nedskæringer. At starte proceduren er bedre med templerne, der gradvist bevæger sig til hagen. Nakken er den sidste til barbering. For ikke at beskadige Adams æble er huden i "Adams æble" -området trukket til side, hvorefter den passerer med et blad i retning af børstehovedvæksten.

Før du barberer huden på kinderne og halsen, kan du skumme med en børste, og selve bladet "fare" i et par minutter for at dyppe i varmt vand. Disse manipulationer er designet til at reducere procedurens traume for at give det en behagelig følelse. Apparatet selvfølgelig skal naturligvis grundes, da det er meget lettere at skære med et stumt blad.

Regler for skarphed, redigering og opbevaring af barbermaskiner

Skarphed og redigering af "frygt" er uden overdrivelse et magisk ritual, der gør det muligt for dit blad at opfylde sin mission "glat". Før slibning er det vigtigt at evaluere formen (geometrien) og hældningen af ​​bladet. For at udføre denne procedure effektivt skal shaveren i den åbne form anbringes på en gennemsigtig overflade (et stykke glas eller plastik). Dette vil nøjagtigt estimere hældningsvinklen. Det er også vigtigt at undersøge bladet for tilstedeværelse af dybe chips og chipping, da sådanne skader kræver professionel indblanding.

Til skarphed "fare" egnet hjul med kornstørrelse på 800-1000 gryn

skarphed

Til slibning af barbermaskiner anvendes æsel (sten) med en anden slibende overflade. Kun til slibning 800-1000 gry kan bruges. Rakknivstykket på barbermaskinen skal ligge på akslen, og skærekanten skal være i samme plan med den. Derefter føres barbermaskinen frem langs stenen. Skru barberingsapparatet kun op gennem valg.

Undersøg ikke papirets skarphed, det er en meningsløs blunting af forkant.

Det antages, at en velskåret enhed nemt skærer håret i vægt. Det anbefales ikke at kontrollere knivets skarphed, når der skæres papirark, da et sådant eksperiment vil føre til en sløret forkant. I gennemsnit er det nødvendigt at skærpe en barberkniv ikke mere end en gang hver 2-3 måneder. Nogle gange kan denne procedure kun udføres en gang hvert halve år, alt afhænger af hyppigheden af ​​brugen.

korrektion

Redigering af en lige barbermaskin udføres regelmæssigt før hver brug af maskinen. Til denne procedure har du brug for et specielt læder (linned) bælte, samt pasta, som påføres overbelægningens overflade. Nøglen her er et velvalgt bælte, som skal være lig med eller lidt større end skærbladets længde.

Rettestroppen skal være lig med eller lidt større end bladlængden.

Når du redigerer en barberkniv, er det vigtigt at stramme læderstrimlen stærkt. Samtidig trækkes bladet tæt på banen, fremadrettet mindst 50 gange ved kammen. Ved redigering er det nødvendigt at sikre, at der opstår kontakt med hele bladets overflade. Ellers kan barbermaskinen ødelægges. Redigering af en barbermaskine skærer ikke, men holder kun skærefladen i den ønskede tilstand. Derfor bør denne procedure udføres regelmæssigt i modsætning til skærpning.

opbevaring

Hvis der er behov for at sætte barbermaskinen "i kassen" i et stykke tid, er det før det nødvendigt at smøre det med "blød" olie, hvilket forhindrer metalkorrosion. Efter hver brug skal klinget skylles i varmt vand og tørres tørt, og kun derefter rengøres på et tørt sted indtil næste applikation.

Det er vigtigt at holde barbermaskinen tør og på et tørt sted, og inden en lang "idle tid" smøres med "blød" olie

konklusion

Farlige barbermaskiner er en elite enhed til rigtige mænd, der kræver ikke kun håndteringsfærdigheder, men også en lang række ekstra lotioner (bælte, trillebør, pasta dressing). Men efter at have købt en lignende barberingsenhed én gang vil en mand være i stand til at oversætte den rutinemæssige procedure til barbering i et hellig ritual, der kun er tilgængelig for en smal cirkel af elskere af vitaj perfektion i alle detaljer.

Barberingsfare

Godt sobsna på anmodning fra 25 abonnenter besluttede at gash et indlæg på valg af en farlig barbermaskine til en nybegynder!

Hoveddelen vil blive taget fra websteder, som du selv kan finde på internettet, jeg har samlet korte og nyttige oplysninger til nybegyndere, skal du ikke sparke meget.

I dag vil vi tale om den farlige barbermaskine. Hvilken slags barbermaskine med et farligt blad er værd at købe, og hvad ikke, hvad skal man se efter, når man vælger. Her er et billede af en barbermaskine og dens hoveddele.

Razor knive kommer i forskellige bredder. Mest egnet til begyndere - 5/8 - 6/8 inches. "Fare" med en sådan bredde af bladet, der bruges af de fleste mænd, så de fleste af barbermaskinerne frigives i denne form. I første omgang vil det være svært at barbere med et smalt eller bredt blad: det er vanskeligt at finde den rette vinkel med det samme, når man bruger en smal barberkniv, og en bred barberkniv er ubelejligt og vanskelig (barberens vægt spiller en meget vigtig rolle for begyndere, fordi når du barberer tung barberkniv - du vil begynde at opleve ubehag og træthed).

Typisk er konkaviteten 1/2 eller 1/1 (fuld). Maskiner med en fuldt buet klinge er dog meget dyrere til prisen, men de er velegnede til begyndere. Denne type blad er meget fleksibel, hård og nem at bruge.

Den firkantede barbermaskine er en af ​​de farligste. Men maskinen med et rundt hoved - den bedste mulighed for begyndere, fordi det er sværere at skære.

Normalt er barbermaskiner lavet af kulstofstål, nogle gange af rustfrit stål. Hvad er deres forskelle? Kort sagt er kulstofstålklinger den mest almindelige og betragtes som den mest praktiske at bruge. Der er dog en lille nuance: I det nuværende marked er der mange producenter, hver virksomhed har sine komponenter i sin sammensætning, så der kan være en forskel i kvalitet. Der er rustfrit stål barbermaskiner (såsom Boker maskine), der er overlegen i kvalitet og bekvemmelighed til barbering end nogle kulstofstål barbermaskiner.

Forresten er der eksklusive barbermaskiner fremstillet af Damaskus stål. Men du kan kun købe dem, hvis du er 100% sikker på produktet. Først og fremmest, fordi barbermaskiner af sådant stål er skabt af master-hacksave, der absolut ikke sørger for alle mulige nuancer, normer og egenskaber ved fremstilling af "farer", som følge heraf opnås et lavkvalitetsprodukt til en oppustet pris. Og selvfølgelig er der mange fejl. Det vil være meget vanskeligt for en almindelig køber, og især en nybegynder, at skelne et godt produkt fra en dårlig. De originale og højkvalitetsfarlige barbermaskiner fra Damaskus stål fremstilles kun af kendte firmaer (for eksempel varemærket "Boker"), og prisen på sådanne barbermaskiner er ret høj - fra 1000 euro.

Shaver håndtag materiale

Når du vælger et pennemateriale, stole på dine personlige præferencer og smag. Den mest budgetmæssige mulighed vil være plast, den mest elegante og dyre - elit træ, horn, knogle. Faktisk er håndtaget til begynderen absolut ikke vigtigt, jeg har den sædvanlige plastik, og under brugen af ​​barbermaden er der ikke sket noget med ham. Det vigtigste er at købe kvalitetsmærke barbermaskiner, men mere om det senere.

På markedet er et stort antal forskellige producenter, men ikke alle et godt produkt. Kig efter kvalitetsskrabere fra populære mærker, for eksempel fra tyskerne "Dovo" og "Boker", såvel som fra det franske firma "Thiers-Issard".

Jeg har en af ​​de billigste barbermaskiner "Boker Classic Anthrazit", den omtrentlige pris for øjeblikket 7729 p.

Webbredde: 5/8 "

Type stål: højt kulstof

Håndtag Materiale: Plast

Konkavitet: Fuld (1/1)

Hovedform: Klassisk (tysk), det samme som i det første billede

Farlig barbermaskine - gå til den mørke side

Hvordan barberes uden barberkniv? Der er meget få sådanne metoder, og de er alle barbariske: en skarp kniv, en lighter eller et håndklæde. Moderne mænd vælger sikrere metoder. Nogen foretrækker maskinen, fordi det er let at bruge, er det næsten umuligt for dem at få ondt. Nogen mere som elektriske maskiner, der kun rører børsterne og ikke fanger det øverste lag af huden. Men den klassiske løsning betragtes stadig som en farlig barberkniv.

Hvad skal stoppe udvælgelsen af ​​en nybegynder? Lige barbermaskiner eller alternative værktøjer, hvilket er bedre? Overvej nuancerne i dagens publikation.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Værktøjet fældede først i hænderne

Hvad er årsagen til at ændre den sædvanlige måde at barbere barber på?

Der kan være to:

 1. Følsom hud;
 2. Renere barbering;
 3. Stil og minder fra tidligere gange.

I mit tilfælde var årsagen følsomhed. Hver berøring af maskinen forårsagede vilde ubehag, og processen selv tog meget tid. Heldigvis lykkedes to gamle sovjetiske razorer rundt om huset, som havde længe i årtier uden handling. Det kan siges antikviteter, ufortjente glemte enheder. Og det første jeg måtte gøre var at finde ud af, hvordan man skulle skærpe en barbermaskine. Efter det - find ud af, hvordan du barberer med en lige barberkniv. På grund af uerfarenheden og det faktum, at frygten var gammel, var der naturligvis nedskæringer, men effekten var uovertruffen.

Fordele og ulemper ved anvendelse af


Fordele og ulemper ved værktøjet er indlysende. Positive funktioner omfatter:

 • Glattere hud;
 • Evne til at skærpe dig selv;
 • Før processen kan du bruge en sæbeopløsning; gel, skum og jævn olie;
 • Spare penge;
 • Alsidighed.

Navnet afspejler klart en fejl - en høj sandsynlighed for skade fra uerfarenhed eller misbrug.

Kunne finde den rigtige - gulvet i sagen er færdig

For nybegyndere er der i første omgang spørgsmål om hvordan man vælger en farlig barberkniv. For det første bør du ikke chase prisen og købe den dyreste med det samme, fordi prisen ikke er lille, men det kan ske, at en bestemt metode simpelthen ikke virker. For det andet skal skarphedere være af høj kvalitet. En nybegynder bør vælge en barberkniv med et rundt hoved. Korrekt jordet og ret blad kan beskytte huden mod nedskæringer og sår. Derudover vil en farlig barbering være tilgængelig på de mest fjerntliggende og ubehagelige steder. Den mest usikre form anses for at være firkantet.

Glem ikke at webstedets artikler om dyrkning af skæg. Jeg anbefaler stærkt min trin for trin guide.

Mandskæringer, der efterlader frygt, men hurtigt helbrede, men den bedste mulighed ville være at skærpe en lige barberkniv og runde kanterne, hvilket gør dem glatte. Denne proces kan udføres uafhængigt (mellemstore og grove sten er egnede til at skarpe en farlig barberkniv), eller du kan bruge en specialistes service. At vælge et kniv til barbering, det er bedre at være opmærksom på en bredere, med et smalt problem kan opstå, især blandt uerfarne mennesker. Det er ude af uvidenhed, at nogle mænd klager: hvordan man barberer med en lige barberkniv, hvis det efterlader sår på nakke og kinder?

Når du vælger dit valg, skal du huske, at barberkniven i lavkvalitetsstål hurtigt bliver formalet. Spørg sælgeren om indholdet af legeringen. En af hovedindikatorerne er kulstofindholdet, jo højere er det, desto længere forbliver apparatet skarpt.

Hvordan man lærer at holde sig korrekt i hænderne, så er succes garanteret

Hvordan barberes en lige barberkniv? Baseret på min erfaring vil barbering med en lige barberkniv ikke give glæde og kvalitetsresultater, hvis du ikke forstår, hvordan du holder en lige barbermaskine. Faktisk er teknikken til barbering med en lige barberkniv ikke så svært. Jeg fortæller dig nogle hemmeligheder om, hvordan man barberer en lige barberkniv korrekt:

 • Først skal du grundigt sæbe dit ansigt med en børste. Jo mere skum der er, desto lettere bliver processen.
 • På dette tidspunkt er det værd at sætte en barbermaskine i et glas varmt vand. Efter det er det nødvendigt at læne den brede del mod ansigtet og løfte den lige barberkniv i en vinkel på 40 grader.
 • Det skarpe blad forbliver for at røre huden. Hvis du lærer at holde fast, og følg retningen for "hårvækst", så er ren og glat hud garanteret. Derudover er det generelt umuligt at trykke på huden, bevægelsen skal være glat og let. Derefter kan du undgå ubehagelige nedskæringer.

Teknikken til barbering med en lige barberkniv er ikke svært, men kræver regelmæssig praksis. Detaljer nedenfor.

Brug af farer på huden

Spørgsmålet om korrekt barbering med en barbermaskine bekymrer alle, der nogensinde har været i hendes hånd. Som praksis har vist, bør der være en stærk hudspænding. Det er med den forreste hånd at holde enheden, og med den anden strækker vi huden ovenfra i modsat retning. Det er nødvendigt at holde konstant, så den farlige barbering er let. Processen foregår i to faser: For det første går bladet i retning af vækst af børstehårene og derefter mod. En barbermaskine vil enten gøre din hud perfekt glat eller efterlade mange nedskæringer: Det afhænger alt af teknik og erfaring.

Ved behandling "på vækst" fjernes det længste hår. På samme tid forbliver kun små sorte prikker eller korte, dårligt skårne børster. I anden fase skal du skure skæget og rense det resterende hår på et dybere niveau. Efter afslutningen af ​​processen skal ansigtet fugtes med koldt vand, og brug derefter afhjælpe for følsom hud, hvis der opstår irritation på den. Det handler om at lære at barbere en lige barberkniv.

Værktøjspleje

For at gøre apparatet altid til at ligne en ny, skal du vide, hvordan du bruger en lige barbermaskine, når du er færdig med barberingen. Vi må ikke glemme, at denne ting er let at skære, når den betjenes, men samtidig bør den ikke være våd. Værktøjet er lavet af stål, som har tendens til at ruste, hvis du er ligeglad med det. For at undgå dette skal du tørre barbermaskinen tør med en serviet.

Vi skal ikke glemme sikkerhedsforanstaltninger og forsømme dem. Giv en sag til en farlig knivskarv lavet af tykt materiale, et kvalitetsstålværktøj er farligt og kan nemt klippe dine fingre. Som en forebyggende foranstaltning anbefales det at smøre forsigtighed med motorolie mindst en gang om måneden. Dette er den sikreste mulighed for at forhindre, at rust fremkommer. Så selv den gamle frygt vil se ud som ny.

Hvis alle disse procedurer er dovne, vil en barberkniv med udskiftelige knive gøre. Så snart bladet ryster af, er det simpelthen ændret.

Skarphed på en bar, sten, sandpapir


På egen hånd holder barbermaskinen ikke den skarphed, der var i starten, medmindre du også plejer det. Og skærper razor nødvendigvis. Hvis dette øjeblik er gået glip af, kan ridser og ar ikke undgås. Hvordan skærpe og hvad er funktionen? Denne proces kaldes honing, og har flere måder. Til den første pasform bruges den sædvanlige bar til redigering af den samme sten til knive. Knivskarberen bliver skarp, hvis du blæser skærmen med vand, og mens du holder bladet, bevæger du forsigtigt langs stenen. Effekten bliver bedre, hvis stenen er den samme i bredden som tilbehøret selv eller endnu mere. Det er afgørende, at både legemet og instrumentets spids ligger på baren, og du skal først køre og skærpe barberkniven helt på den ene side og derefter på den anden. Hvis stenen er mindre end bladet, skal du tage højde for vinklen på skærpning selv, hvilket en nybegynder kan mislykkes. Slibeskærme derhjemme udføres med sandpapir. Slibemiddelet, men hurtigt slettet, men det er ikke dyrt. Hvis barbermaskinen er lavet af hærdet stål, er det bedre ikke at bruge sandpapir.

Skarphed på jeans

Hvad er nogle måder at skærpe en barbermaskine på? Det viser sig at i hjemmet kan du skærpe jeans. Til dette har du brug for:

 • Skru bukserne af;
 • Spredes ud på en flad overflade;
 • Placer en blok eller en anden glat genstand under stoffet;
 • Begynd at male på jeans først i den ene og den anden side.

Dette er en enkel måde at skærpe en barberkniv med jeans på.

Hvad redigerer og hvorfor er det nødvendigt?

Redigering af en lige barbermaskine er processen med udjævning af kanterne i enden af ​​et tilbehør. For at gøre dette skal du bruge bæltet til retting og linnedstof. Det vil være nemmere at skærpe en farlig ting, hvis rakeren er bredere end værktøjets længde. I dette tilfælde er det nemt at passe uret på bæltet helt. Hvis størrelsen er mindre, er det nødvendigt at skifte bladet hver gang, så det bevæger sig jævnt og lige så skarpt overalt.

Sådan redigeres en lige barberkniv? For at undgå problemer følg vejledningen. Processen er anderledes end hvordan man skærper en barbermaskine. Her arbejder vi ikke så meget med bladet som med selve bladet - dvs. alt værktøjet. Bæltet til at rette faren er i en sådan stilling, at det er bekvemt at lede spidsen til den. Skæringsvinklen er ikke for vigtig. Remmen til skæring af barberkniven skal opbevares så tæt som muligt. Det vigtigste er at forsøge at læne bladet mod overfladen. Hvis bæltet svækkes, kommer der ingenting af det. Ved afslutningen af ​​processen vil instrumentet producere en tydelig lyd. Det er alle nyanser, hvordan man redigerer en lige barberkniv.

Og vigtigst af alt har vi den rigtige vinkel:

Modeller produceret i forskellige lande

Vi afmonterede hvordan man barberer forsigtigt, så jeg vil sige et par ord om fremtrædende producenter. Tysk frygt betragtes som en kvalitetsmodel over hele verden. Razor Solingen fra byen med samme navn blev betragtet som den bedste. Der blev kun lavet kvalitetsklinger der. Hookels blev betragtet som de mest populære. Frisør fra England er shavett. Det er meget forskelligt fra det foregående. Det vigtigste er, at denne barbermaskine med udskiftelige blade. Shavett og Zoligen og til denne dag betragtes som eksemplariske værktøjer. Japan er det land, hvor den japanske frygt for Titan-selskabet er i første omgang. Madagaskar mahogni bruges til at lave håndtagene på disse blade. Og det er ikke så meget en hyldest til mode eller stil som en nødvendighed. Madagaskar mahogni svulmer ikke fra vand og forhindrer dannelsen af ​​bakterier, som efterfølgende medfører skade på instrumentet og hudirritation.

Gamle russisk fremstillet barbermaskiner plejede at være lavet af damast stål. Ofte var det håndlavet. Sagen for faren var lavet af ægte læder. Men tilbage i Sovjetunionen var der en velkendt fabrik, hvor VAC'ens arbejde blev produceret, som nu sælges på auktion. Af den måde, hvis du beslutter dig for at købe et værktøj på internettet, skal du være opmærksom på de modeller, der indeholder et tilfælde til dit tilbehør i sættet. Endelig skal det siges, at for nybegyndere er det bedst at bruge en barbermaskine lavet af damast stål. Dette er en medicinsk fusion, så udskæringer vil helbrede hurtigere end fra andre blade.

Og husk, hvis du tvivler på dine evner, så kan du altid gå til en kongelig barberingssession.

Jeg anbefaler også stærkt at se videoen nedenfor. Varigheden af ​​det er kun 10 minutter, men du vil lære mere end på barberkurserne.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Shavett - en barberkniv med udskiftelige knive

Alle mænd ved, hvad en razor med udskiftelige knive er. Ofte kan du finde dette værktøj i frisørsaloner eller frisør. Mange eksperter kan ikke forestille sig arbejdet uden denne mekanisme, da det perfekt barberer håret og giver en klar oversigt.

I dag vil vi tale om en så farlig barberkniv som Shavett. Denne barbermaskine har udskiftelige knive, der kan bruges til daglig barbering. Vi vil lære fordelene og ulemperne ved dette værktøj, se hvad dens typer er, og hvordan man bruger det.

Udskiftelige knive: alle fordele og ulemper

For at bruge knivblader skal du kende alle fordele og ulemper ved denne type barbering. Fordelene er:

 • Ved at købe Shavett bruger du sjældent penge til at købe et nyt blad, så du kan spare tid.
 • Bladet kan bruges op til 10 gange.
 • Et kniv tygger ikke stubbe og beskadiger ikke huden.
 • Shavett fjerner hurtigt uønsket hår.
 • Dette værktøj kan transporteres rundt og bruges, selvom der ikke er gode forhold.
 • Ved hjælp af væggen bidrager du ikke til miljøforurening.
 • Værktøjet kan bruges af flere personer, da bladene fjernes og ændres.

På trods af en række fordele har shaveren sine ulemper. Hvis du ikke ved, hvordan du bruger Shavettom, så er der stor sandsynlighed for, at du vil barbere i lang tid og endda skade dig selv. Du skal også vælge, hvilket blad der passer dig personligt. Det kan tage meget tid, da huden kan reagere dårligt på visse typer metal, hvorfra bladet er lavet.

Sorter af sådanne barbermaskiner

Shavetki er af to hovedtyper:

 1. Bred profil. Barbermaskinen har et regelmæssigt blad. Når du bluntede bladet, kan du vende det over til den anden side.
 2. Smal profil. Barberingsklinger er halveret og dobbeltsidet.

Shavetta var beregnet til fagfolk og frisører, der professionelt skåret deres skæg. Selv på nuværende tidspunkt bruger mange frisører dette værktøj.

Hvad er Shavett, og hvorfor vælges de af flertallet?

Farlig razor shavetka har en klar forskel på konventionelle barbermaskiner. Selv om trinkets udseende er identisk med den klassiske lige barberkniv, kan du ændre knivene i den.

Nogle udskifter den lige barberkniv med en bolt. På grund af dette ser sådan en barbermaskine ud som en almindelig sikkerhedsmaskine.

De fleste foretrækker denne type barbermaskine, da den ikke er så skarp som en farlig barberkniv, men mere effektiv end en almindelig maskine. Shavetka behøver ikke at skærpe regelmæssigt som en farlig barberkniv. Det er meget bekvemt og nemt at bruge.

I modsætning til konventionelle maskiner er der kun et blad i shavetkaen, som ikke beskadiger huden så meget. Det behøver ikke at blive ændret regelmæssigt, ligesom værktøjsmaskiner. Således spares penge. Du behøver heller ikke bruge tid på at skærpe bladet, du kan bare ændre det til en ny. En sådan barbermaskine kan ikke ødelægge. Det er nok at holde en gang på ansigtet for at fjerne alt unødvendigt hår.

Hvordan virker det?

Brug denne type barbermaskine, dem der ved, hvordan man bruger en lige barberkniv, men vil lette deres arbejde. Det er vigtigt, at hånden i denne procedure ikke ryster, og der er klare bevægelser. At have en trinket er ikke så dyr som andre barbermaskiner. Det behøver ikke at passe og underminere hver gang.

For at barbermaskinen kan gavne, skal du kende reglerne for brugen af ​​værktøjet og hvordan du indsætter bladet i barbermaskinen. Razor dette værktøj består af følgende:

 • Først skal du dampe ansigtet for at gøre barbermaskinen bedre barbering.
 • Påfør skum eller andre barberingsprodukter på dit ansigt.
 • Barber først og fremmest flade områder, såsom kinder.
 • Barbermaskinen skal være 30 graders vinkel mod huden. Denne vinkel vil spare dig for nedskæringer.
 • Tag shavetka korrekt i hånden. Der er mange forskellige måder at gøre dette på.
 • Stræk huden, så bladet barberer håret hurtigere og med bedre kvalitet.
 • Barber håret efter deres højde.
 • Efter at have afsluttet proceduren, gå bladet over ansigtet mod hårvækst. Takket være dette vil din hud være meget glat.
 • Områderne under nakke og næse bør barberes langsomt og omhyggeligt, da det er her mænd skærer deres hud.

Når du er færdig med barbering, vask huden af ​​dit ansigt og anvend lotion til din hud for at fugtige det og helbrede sårene.

Hvor kan man købe og hvordan man skal bestemme?

Shavett eller lige barbermaskine sælges ikke i almindelige supermarkeder. Dette værktøj er placeret i specialforretninger til frisører. Du kan stadig finde sådanne butikker på internettet, som regel har de deres egen personlige hjemmeside.

Du bestemmer hvilket blad der er bedst til barbering, alt afhænger af hvilken type hud du er, og hvor godt du kan bruge dette værktøj.

Når du køber shavett og blade, skal du være opmærksom på det materiale, de er fremstillet af. Fra denne faktor vil afhænge af værktøjets vægt og brugervenlighed. Se på fastgørelseselementerne i Shavetta, da der er modeller, hvor du ikke kan indsætte forskellige blade. Bestem hvilken model du har brug for. Lad være med at få et godt værktøj, fordi det vil tjene dig i lang tid.

Shavet

Barberingsbolten indeholder et udvalg af knive. Gør dem af forskellige stål. Der er tre hovedstål, hvorfra det er muligt at lave en kniv:

Det er vigtigt at kende egenskaberne for hvert blad og vælge den der passer dig personligt, fordi hver af dem har sine egne forskelle. Bladet lavet af kulstofstål er meget skarpt og let at skærpe.

Bladet i rustfrit stål er ikke let at skærpe, men det forbliver skarpt i længere tid. Det skal bruges til følsom hud, da den ikke er så skarp. Undersøg karakteren af ​​hvert blad og lav dit valg.

Standardblade

Til shavetta kan du bruge de mest almindelige dobbeltsidede blade. De skal indsættes i et specielt hul, der holder bladet. Standardblade er de billigste, men de er nok til syv procedurer.

langstrakt

Shavett med lange blade hjælper med at barbere mere hår end et standardblad. Denne farlige maskine er bedre til at bruge til dygtige eksperter, da chancerne for et snit øges to gange.

andre

Som tidligere nævnt er bladene forskellige i størrelse, skarphed og fremstillingsmateriale. Tal med din frisør om, hvilket blad der passer til din hud. På grund af det store udvalg af denne enhed kan en mand vælge det kniv, der passer til ham personligt.

Skal jeg bruge Shavett?

Mange mænd ønsker ikke at begynde at lære at bruge en lige barberkniv, men du kan altid ændre vanen eller udvikle en ny. Du skal kun vælge en god maskine en gang, og du får meget glæde af både barberingsproceduren og resultatet. Shavett er i stor efterspørgsel og popularitet, så det er værd at prøve.

Funktioner barberer lige barbermaskine

Siden oldtiden var den farlige eller knivskarber en af ​​de mest almindelige. Det blev kaldt "rakhåret" razor. Denne model blev betragtet som den mest populære blandt mænd helt op til 1950'erne. Siden da er sikkerhedsskrabere blevet udbredt. Barbering har en række fordele.

Ved hjælp af en barbermaskine, kan du få en mere glat barberet stubbe. Selvfølgelig kræver teknikken for farlig barbering særlig udvikling. Det er klart, at dine færdigheder i starten af ​​træningen vil være meget mindre udviklede end ved brug af engangs- eller genanvendelige maskiner. Derudover kan du skære dig selv, selvom du forsøger at gøre alt pænt og langsomt. Dette er situationen med størstedelen af ​​det stærkere køn. Men når du mestrer denne kunst, kan du få et smukt og glat barberet ansigt. Hver gang du barberer bedre og bedre. Normalt mestrer teknikken til at bruge en barbermaskine et eller andet sted efter den hundrede ansøgning.

Fordele ved en lige barbermaskine

cheapness

Først og fremmest er barbermaskinen billig i forhold til andre værktøjer. For eksempel vil selv et meget højkvalitetsprodukt, der importeres fra Tyskland, koste dig til en rimelig pris, der ikke overstiger $ 100. I dette tilfælde får du et ret pålideligt og højkvalitets værktøj, der tjener dig på ubestemt tid. Sandt nok er prisproblemet sekundært til de andre kvaliteter af denne barbermaskine. Umiddelbart er det værd at bemærke, at forskellen i kvalitet mellem produkter på $ 500 og $ 100 er stort set ubetydelig. På mange måder afhænger prisen af ​​produktets udseende, det vil sige håndtagets materiale, forskellige graveringer og meget mere. Hvad angår varmebehandling og kvaliteten af ​​metallet, er de sædvanligvis sammenlignelige i sådanne produkter. Dette skyldes det faktum, at alle disse produkter er lavet af samme emner.

anvendelighed

En vigtig fordel ved en barberkniv er, at barbering med dette værktøj er meget gavnligt for huden. Faktisk siger kosmetologer, at dette er den mest nyttige barbering i ansigtet. Her er det ikke engang et spørgsmål om mystiske elementer, men af ​​specielle metoder til at skære håret og forberede instrumentet til brug. Direkte barbering med en lige barberkniv i sig selv indebærer forberedelse før hver procedure. Dette præparat består i at rette læderremmen.

Hvis du bliver involveret i processen med at skarpe produktet, så bliver dine hænder straks mere behændige og dygtige, og du lærer selv at styre dig selv. Først efter det vil du forstå, at intet kan være bedre end barbering med en barbermaskine, helt forberedt med dine egne hænder. Du vil føle dig som en mand fra det forrige århundrede, som kan gøre alt med egne hænder. Når du lærer at skærpe en farlig barberkniv, kan du hurtigt knuse næsten enhver kniv om et par minutter.

Interesse brug

Glem ikke at bruge en lige barberkniv ikke kun er nyttig, men også interessant. De fleste mænd, der begynder at være forsigtige, læser ofte historien om dens skabelse. Derudover er de interesserede i historien om alle skæreværktøjer samt koldvåben. Du vil også lære om historien om udvinding og brug af slibekomponenter samt metoder til at skærpe dem i forskellige lande i verden. Så du udforsker hele spændets spændende og usædvanlige mikroskopiske verden.

Razor barbermaskiner teknik

Teknikken til at arbejde forsigtigt omfatter en række trinvise trin, uden at du ikke vil være i stand til helt at glatte ud børsterne.

 1. Forberedelse af skæget er den første og den første fase af nogen barbering. For at gøre dette skal du enten tage et varmt brusebad eller anvende et håndklædet i dit ansigt i et stykke tid. Hvis du beslutter dig for at bruge et håndklæde, skal du suge det i varmt vand og anvende det på dit ansigt, indtil det er helt afkølet. For at få en blød og smidig børstehår, er det bedre at gentage denne procedure to gange.
 2. Når du har lavet skæget, skal du justere hanen til den højeste temperatur, du kan få. Brug dette vand til at fylde beholderen og fugt en børste eller en børste i den.
 3. Derefter presses overskydende vand ud af børsten og resten af ​​vandet udhældes. Ved hjælp af denne børste er det nødvendigt at piske skummet enten direkte på ansigtet eller i en skål.
 4. I næste trin skal du påføre et creme eller sæbe på dit ansigt på steder, hvor børsterne vokser. Skum bør piskes og snoet indtil da, indtil den ligger i tætte lag. Skummet påføres ansigtet med de samme bevægelser som om du maler det med en børste. Det er bedre at bruge en barberbørste fra et badger. Overskydende skum fjernes ved hjælp af et håndklæde, der samtidig fjerner talg fra hårsækkene, så fugt kan trænge indad. Påføring af skum på ansigtet afsluttes ved brug af korte, som malestrøg, som giver dig mulighed for at dække dit ansigt med det tykkeste mulige lag.
 5. Efter at skummet er påført, vent mindst fem minutter. Selvom du har groft og ubøjeligt hår, så kan du vente endnu længere. Hvis sæbet er tørret, kan du efter 5 minutter påføre skummet igen. Næste skal du bruge håndklædet igen og holde det lidt. Generelt er det vigtigt at skabe så tykt et lag skum som muligt i kinder- og hageområdet. Dette beskytter huden så meget som muligt og styrer bladet korrekt.
 6. I barberingsprocessen bør huden strammes, især det vedrører det område, som du direkte arbejder med. Det er nødvendigt at sikre, at det strækkes til det maksimale, hvilket vil give den glateste og sikreste barbering.
 7. Vinklen mellem barbermaskinen og huden skal være ca. 20 grader. I dette tilfælde bør du prøve at ikke skære huden og fjerne alle hårene så tæt som muligt. For at få den rette vinkel, bør du sætte værktøjet fladt og jævnt indstille vinklen til 20 eller 30 grader. I barberingsprocessen behøver du ikke gøre noget, da du nemt kan skære dig selv med en lige barbermaskine.
 8. I færd med at barbering skal ske i tre passager, som vil opnå optimal glathed. Hvis du vil spare tid og du er tilfreds med et ikke alt for glat ansigt, så skal du kun gøre det, bare et pas og springe over de to andre. Hvert af disse passager begynder du med korte streger og slutter med lange. I dette tilfælde udføres det første pas i løbet af hårvæksten.
 9. Det andet pass er gjort ikke undervejs, men på tværs af hårets vækst. Derfor kan du ikke barbere din hals, men du kan håndtere hagen og kinderne. Før det andet pas skal du igen anvende skummet til yderligere at blødgøre håret.
 10. Den tredje og sidste passage er den sværeste og farlige, da det er her, du kan forvente forskellige problemer. Dette skyldes, at det er imod hårvækst. Det er derfor nødvendigt at forsigtigt barbere tanke og alle de vinklede steder på nakken. Mere erfarne mænd forsøger at gøre det tredje pas uden at bruge skum, idet der kun bruges vand. Så de kan bedre se alle de områder, de barberer. Men hvis dit skæg er for tæt og din hud er følsom, så er det på nuværende tidspunkt endnu bedre at bruge skum.
 11. Efter afslutning af alle barberingstrin, er det nødvendigt at vaske skummet af med koldt vand, da det på grund af den lave temperatur kan lukke porerne på huden.
 12. Så snart du har gennemført alt arbejdet med ansigtet, er det tid til at lave en barbermaskine. Først skal du tørre det. Til dette formål skal du gå et stykke papir mellem håndtagets halvdele. Dette fjerner al den fugt, der kan blive der. Fugt eliminering er vigtig, fordi mange gamle blade er lavet af højt kulstofstål, så de kan rust hurtigt. Bladet kan rettes med en læderrem, og påfør derefter olie på den. Dette beskytter metalet mod de negative virkninger af fugt. Husk også børstepenslen, hvorfra du også skal ryste for meget fugt. Det er bedre at hænge penslen med en børste ned, så den tørrer godt.

Nyttige tips

 1. Hold om muligt en barbermaskine i badeværelset. Dette skyldes den øgede luftfugtighed i dette rum. Så længe værktøjet stadig ligger der, kan det ruste. Dette gælder især for produkter fremstillet af carbon metal.
 2. Barbermaskinen skal altid være godt skærpet. Faktisk er en skarp barbermaskine meget sikrere end en stump, fordi det bliver bedre at skære hårene, men ikke at skade huden.
 3. Teknikken til at bruge en barberkniv giver ikke anvendelse af geler og cremer i flasker. Disse kosmetik vil ikke være i stand til at forberede huden korrekt til en farlig barbering. Derfor er det i dette tilfælde bedre at tage det sædvanlige sæbe og barberskruen.
 4. For at lære godt, hvordan man barberer en lige barberkniv, skal du gøre det regelmæssigt. Som et resultat vil du udvikle en vis flair, med hvilken du senere kan få glat hud. Det vigtigste er ikke at fortvivle efter de første mislykkede forsøg og fortsætte med at finpudse dine færdigheder, hvilket vil hjælpe dig med at mestre den farlige barberkniv perfekt.
 5. Det er tilrådeligt kun at begynde at lære en farlig barbering, når du kan koncentrere dig så meget som muligt, så intet distraherer dig.
 6. Som børste er det bedre at bruge produkter fra svinebørster. Hvis du har flere penge, så ville den bedste mulighed være en børste lavet af badgeruld.
 7. Hvis barbermanden ophørte med at udføre sine funktioner godt og begyndte at klamre og glide, skal du erstatte det. For mænd med blød og ikke for tæt vegetation kan en barbermaskine nok være nok i lang tid. Hvad angår dem med et tæt tykt skæg, er de nødt til at ændre skrabere meget oftere.
 8. Hvis du ved et uheld skærer dig selv, skal du bruge et hæmostatisk pulver, som kan købes i en frisørsalat.

Således er et farligt slag et alsidigt og ret effektivt værktøj, som kan give den bedst mulige barbering. Derudover med den rigtige tilgang til at bruge det - en fornøjelse.

Shugaring indsætter opskrifter i mikrobølgeovnen

Skal jeg barbere armhule til ægte mænd?