Henna for hår. Henna farvning

Afstemning: (Stemmer: 45. Bedømmelse: 4.62 ud af 5)

Henna har længe været vant til at farve hår i hjemmet. Henna er et naturligt farvestof, har en tørreffekt, så ofte henna bruges til at behandle fedtet hår.

Henna farvning
1. Hårvask, lidt tørt.
2. Henna kokken som angivet på pakken. Kog i plastik eller keramiske retter. Metal redskaber kan ikke bruges.
På hennahår skal du holde fra 5 minutter til flere timer afhængigt af den indledende hårfarve og den ønskede virkning. Lysere din egen hårfarve, desto mindre farvning med henna.
3. Vask henna fra håret uden brug af shampoo. For at konsolidere den varige effekt må du ikke vaske dit hår i tre dage.

Forresten hævder fagfolk, at henna ødelægger håret ved at løsne hårakslen. Er det sådan? Det bedste svar - anmeldelser af dem, der har prøvet henna hårfarvning på sig selv.

4 vurderinger af henna for hair. Henna farvning

God aften! Hvis du kærtegner det, kan du tage lidt fancy i verden med henna, jeg er mørk brun, og jeg vil tage den i min letbrune. Farbiyusya іndіyskoyu henna. Giv hto, scho znakє. Dyakuyu)

Jeg købte iransk henna (i en grøn kasse). Mor siger det vil brænde meget Og at det ikke farve, men lyser håret. Selv om pakken siger, at fra den oprindelige blond vil få kastanjebrune hårfarve. Er alt, hvad mor sagde sandt? Jeg er bare forvirret. Jeg læste mange anmeldelser og oplysninger.

Hej, jeg har en langsigtet oplevelse med henna hårfarvning, allerede 19 år gammel.
Henna gør mit hår frodigt og voluminøst fra roden, for håret er fedtigt, henna er nødvendigt, en behagelig lugt giver håret og hvordan håret skinner, især i sollyset, skønheden. Jeg blev stoppet mere end én gang og spurgt, hvad jeg gør med mit hår.
Henna vil aldrig vaske hår, det vigtigste er ikke at farve dit hår helt, men kun til farvet voksede rødder. Dette er gjort for ikke at overdrive det. Den eneste minus er, at hvis du har grå hår, vil de være orangefarvede og vil ikke være lig med andre ikke når Og ved at hennafarvet hår aldrig farves, når du beslutter at farve det.
Der er mange måder at lave henna på, men jeg gør det bare med svejsning uden olier. Held og lykke!

Farvet håret med henna før, fordi jeg ikke rigtig kan lide min naturlige farve (mørk blondine, så grå). Henna har mange fordele: 1) Håret falder mindre
2) Bliv tykkere, mere storslået (ved hvad alt dette umiddelbart efter den første farve)
3) På trods af myten, at det er svært at vaske henna, er det umuligt at vaske det fra hår osv., Det er det ikke. Jeg, personligt, har lige tændt vandet og vasket det i 3-5 minutter.
4) Henna, når det begynder at vaske af, strømmer fra håret med lyse rødt vand, men hvis du vasker shampooen grundigt fra hovedet, holder det lyse røde vand op med at flyde. Man må kun vente, indtil henna holder op med udvaskning under shampoos handling, så håndklæderne bliver ikke røde.
5) Det er selvfølgelig hundreder gange mere nyttigt end farvning af et kemisk farvestof;
men der er også mange ulemper, som du behøver at vide: 1) Henna tørrer dit hår ret godt, hvis det anvendes i ren form uden at tilføje olier
2) Fra den første gang vil en mørkblond farve ikke blive en ideel kobber (jeg gik personligt for første gang i næsten 2 og en halv time, hvorfor farven var rødbrun og piegatum, som jeg havde mislykket fremhævning. Selvom jeg satte nok henna der var ingen barne tråde. Men jeg tror, ​​det afhænger af hårets struktur (jeg har nogle hår meget tynde og lyse, nogle tykkere, og nogle generelt som tråd og sort, der er kortere på hovedet foregår))
3) Henna begynder hurtigt at vaske væk, derfor skal gentage proceduren for at gå rundt i huset i en hat være mindst en gang om ugen (min farve er næsten fuldstændig forsvundet om 2 uger)
4) På trods af at den synlige farve går hurtigt væk, er henna stadig ikke helt vasket af aldrig. Rød glitter i solen og en gullig nuance i rummet vil forblive for evigt (indtil håret vokser tilbage)
5) Henna anbefaler ikke hårfarve kemikalier. farvestoffer. Så skal du gå gullig, indtil håret ikke vokser tilbage. Nå, du kan altid lave Henna.
6) Henna maler meget over gråt hår. Hvis du vil have en vis effekt, skal du male mindst 1-2 gange om ugen.
7) Jeg gentager, at proceduren med at anvende og gå med henna ikke er meget enkel. For det første er henna temmelig vanskeligt at påføre håret, især længe, ​​fordi det er sådan en grus af ukrudt, som stædigt ikke ønsker at blive smurt. For det andet maler henna alt i sin vej: om det er hænder, handsker, børster, badekar, vandhaner, håndklæder og så videre. For det tredje er det mindst to timer død i hjemmet med en hat på hovedet, for der er ikke noget der virkelig kan gøres omkring huset selv. Hvis håret er langt, holder kappen det dårligt, det ruller over hovedet, følelsen som om denne tunge blanding af hår og tonsvis af ukrudt er ved at falde ud. Og plus henna kærlighed begynder at tørre og få nok søvn fra under hætten.

Henna hårfarvning: fordelene og hårets skade, anmeldelser og resultater

Henna er et farvestof af naturlig oprindelse. Det blev brugt af indbyggerne i det gamle øst. Med det farvede de deres hår og lavede tegninger på kroppen kaldet mehendi.

I øjeblikket anvendes henna både som dekorativt og som kosmetisk kosmetik i sammensætningen af ​​maskerne. Lad os forstå, hvorfor henna er så populært for hår, anmeldelser, fordele og skader fra dets brug.

Hvilke stoffer indeholder henna

Henna er et pulverformigt stof afledt af en plante kaldet Loveson Energy.

Skudd fra toppen af ​​buskene giver en lysere farve - de bruges til fremstilling af henna til mehendi. Hårfarve opnås fra de nederste blade. Bladene høstes, tørres og knuses.

Henna indeholder mange gavnlige stoffer, herunder:

 • vitamin C,
 • vitamin k,
 • B-vitaminer,
 • spor af æterisk olie.

Nyttige egenskaber hos henna

Som et naturligt farvestof kan henna bruges til hår. Henna bryder håret udenfor, gør det glat og giver beskyttelse mod solens negative virkninger. I dette tilfælde bliver håret mere frodigt, sundt, tykt.

Skaderne på henna for hår, i modsætning til industrielle farvestoffer, der ændrer hårets struktur og trænger indad, er minimal, hvilket gør det muligt for henna at modtage en masse positiv feedback.

Tanniner indeholdt i henna bestemme virkningen af ​​farvning på talgkirtlerne og normalisere deres arbejde. Derfor vil henna give en ekstra behagelig effekt for ejere af olieagtigt eller tørt hår.

Filmen dannet på overfladen af ​​håret, exfolierer flakskalaer, der forhindrer dissektion af enderne. Henna har også en gavnlig effekt på hovedbunden. Som et resultat - forebyggelse og bortskaffelse af skæl. Effekten er mærkbar efter den første farve.

Henna's negative effekt på håret

Anmeldelser fra folk tillader os at tale om de ubehagelige konsekvenser af henna's brug for håret og endda forårsage hårdt skade. Vi taler om bagsiden af ​​hennaens tørreaktion: med sin hyppige anvendelse mister håret meget fugt, bliver tør og svag.

Hvis du bruger henna korrekt, vil du kun bemærke sine nyttige egenskaber.

Skynd dig ikke fra den ene ekstrem til den anden. Husk at et overskud af henna gør håret stivt, ikke elastisk og frækt.

Forsigtig! Folk, der bruger henna på farvet hår, kan støde på en uventet nuance. I dette tilfælde skal du ikke regne med en ensartet farve.
Til blondiner er brugen af ​​henna ikke vist, hvis det ikke drejer sig om farveløs henna.

Hvad siger trikologer om henna

Anmeldelser af læger vedrørende henna er forskellige. De tror at henna for hår gør mere skade end godt. Der er endda et sådant synspunkt, at henna ikke forstærker og helbreder håret, men tværtimod svækker det.

Henna farvet hår

Hertil kommer, ifølge læger, det kan irritere hovedbunden og forårsage hårtab. Men kvaliteten af ​​henna, som tjente som grundlag for en sådan konklusion, er ikke kendt.

En interessant kendsgerning! Statistisk set blev forholdet mellem leukæmi og anvendelsen af ​​mehendi på huden (ca. 60% af kvinderne i Sydasien) påvist.

Efter en række nylige undersøgelser blev ideen udtrykt om hennaens genotoksicitet, hvorfor det blev besluttet ikke at anbefale gravide kvinder at anvende denne naturlige maling som enhver syntetisk farve (af en anden grund).

Mener frisører om henna for hår

Nogle frisører taler negativt af hennapulver.

Eksperter siger, at den "rigtige" henna har udseendet af en såpestang og sælges udelukkende ved håndlavede kosmetikforretninger.

Denne flise indeholder kakaosmør, andre naturlige olier, linalool. Selvfølgelig, når de anvendes i kombination med disse komponenter, vil henna's gavnlige virkning være mere udtalt.

Henna for hår - anmeldelser

Henna's fordele og skader ud fra almindelige menneskers synspunkt manifesterer sig andre steder. Moderne piger foretrækker ofte henna til syntetiske farver.

Farveløst hennafarvningsresultat

Af de tvetydige virkninger af farvning bemærker de, at med efterfølgende præcisering er det meget vanskeligt at slippe af med yellowness.

Men fremragende anmeldelser får masker fra farveløs henna. Diskussioner om populært farvning udføres selv i mange tidsskrifter.

Hvad skal man tilføje til henna til brug for hår

Henna's originale farve varierer fra rød til bronze (fordi farvestoffet ikke helt dækker hårets naturlige skygge). Men alle de andre farver, der tilbydes på markedet, opnås ved at blande med syntetiske farvestoffer, som ikke tilføjer brugen af ​​denne naturlige maling.

Resultatet af henna og basma farvning

En undtagelse er Basma, som anbefales at tilføjes til henna i et 1: 3 forhold for at opnå en mere naturlig farve.

Ved masker er det tilladt at tilsætte kakaosmør, som har en omsorgsvirkning.

Sådan tilberedes henna

Henna havde kun håret til gavn og ikke skade, man skulle følge nogle regler og anbefalinger til forberedelsen af ​​sammensætningen.

Stadier af henna hårfarvning derhjemme

For eksempel er kun ikke-metalliske retter eller metal dem, men med en emaljeret belægning, egnede til disse formål. I modsætning til vurderinger reagerer malingen med metallet.

Det er værd at være opmærksom på, at forberedelsen til farvning skal påbegyndes på forhånd. For at gøre dette hældes han med vand for at opnå frigivelsen af ​​henatoninsyre - et farvestof.

Vær opmærksom! Den kemiske reaktionshastighed påvirkes ikke af vandets temperatur, men ved temperaturen af ​​luften i rummet. Ved + 20 ° C tager henna op til 5-6 timer, du kan tilberede maling om aftenen.

En gang ved en temperatur på + 35 ° C vil blandingen være klar om et par timer. Som følge heraf bliver den brun (ilt i luften oxiderer hennatonin). Det er ikke nødvendigt at brygge henna med kogende vand - når du maler, får du en svag grim skygge.

Farvemætning kan påvirkes ved at tilsætte tør vin, citronsaft eller æblecidereddike til blandingen - dette vil gøre miljøet surere og den resulterende farve lyse.

Det er tilladt at tilføje et par dråber af dine yndlingsolier.

Ejere af fint hår anbefales at tage kefir i stedet for vand til henna-blandingen. Før dette er det ønskeligt at varme det op. Vær ikke bange for at han begrænsede sig. Men for dem der ikke er klar til dette, er der en anden måde - bare lad det stå i et par timer uden køleskab.

Henna Ansøgningsregler

Det er tilrådeligt at vaske dit hår, før du bruger henna.

Henna farvning: før og efter

Farvning udføres som følger:

 1. Blandingen påføres håret (den tilberedte blanding skal have konsistens af sur creme), og de efterfølges derefter omhyggeligt.
 2. Hovedet er isoleret.
 3. Holdetiden afhænger af det ønskede resultat. Det tager cirka 2 timer at farve håret af en brunette. For retfærdigt hår er 1,5 timer nok.
 4. Skyl over beholderen (bassinet) for ikke at plette noget. Vandet i slutningen skal være farveløst. Vask henna, det er ønskeligt at nægte shampoo.

Den kemiske oxidationsreaktion, som allerede blev nævnt tidligere, fortsætter efter farvningsproceduren, derfor vil farven i flere dage blive lysere og erhverve mættede farver. Det er tilrådeligt ikke at vaske dit hår i de næste tre dage efter farvning.

Henna Hair Masks: Opskrifter

Masker med henna indeholder ofte fugtighedsgivende ingredienser, som kompenserer for henna's negative tørreffekt. For dem der er bange for at tørre hår, egnede opskrifter, der tillader tilsætning af olier.

Farveløs henna er egnet til at lave en maske

Alle masker anvendes til lidt fugtigt hår. Hovedet er isoleret (det er mere hensigtsmæssigt at bruge en vinterhue i stedet for et håndklæde og et brusebad i stedet for en film til dette). Vask masken bliver nødt til at bruge shampoo, men du kan tage og naturlige.

Nyttig til hovedbundsmasken af ​​henna og hvedekim:

 1. En pose med farveløs henna - 25 g.
 2. 3 spsk. l. amla olier.
 3. 1 spsk. l. burdock olie.
 4. 1 tsk drueolie.
 5. 1 tsk hvedekimolie.

Henna skal fortyndes med varmt vand, lad det brygge, efter lidt tilføje olie. Påfør håret, isoler. Vask af om en halv time.

Maske mod hårtab med ostemasse:

 1. 3 spsk. l. henna.
 2. 2 spsk. l. citronsaft.
 3. 2 æggeblommer.
 4. 200-300 gram hytteost.

Alle ingredienser skal blandes og påføres på hovedet. Bær en hat og dække med et håndklæde til opvarmning. Hold masken skal være 30-40 minutter.

Hvid henna maske:

Den enkleste, men ikke mindre effektive, kan betragtes som en maske bestående af farveløs henna. Til forberedelsen skal vandet tages i forholdet 1: 2 eller 1: 3.

I stedet for vand er brugen af ​​afkog af urter tilladt.

Kombiner henna og vand (urteafkogning). Virkningen af ​​masken kan justeres ved tilsætning til maskeolien:

 • mod tab - ricinus og oliven (nok til 1 spsk.);
 • til skinne - mandel;
 • til mad - ricinus.

Maske af henna og kefir for større hydrering og næringsværdi

Kefir bruges ofte som en base til spændende masker. Meget enkel opskrift, men giver fremragende resultater takket være dens sammensætning.

OBS! Før du laver masken, skal du opvarme kefiren og lade den stå i et par timer ved stuetemperatur. Til tørt hår bør du vælge en mere fedtholdig og for fedtet hår - kefir med reduceret fedtindhold.

Masken påføres til rent eller let forurenet hår.

For maksimal effekt skal kefir masker holdes opvarmning af hovedet med et håndklæde.

Skal blande 2 spsk. l. henna og 4-5 art. l. kefir (afhænger af hårets længde). Ansøg, hold i en halv time. Det er acceptabelt at tilføje æteriske olier eller et par kakao skeer (anbefales ikke til blondiner).

Som det viste sig, henna for hår anmeldelser er ret modstridende. Fordelene og skaderne af dette farvestof samt resultatet af farvning afhænger i høj grad af overholdelse af reglerne for forberedelse og anvendelse.

Følgende video fortæller om brugen af ​​henna:

Denne video vil fortælle dig om henna og basma hårfarvning:

Hvis du vil lære at lave hår masker med farveløs henna, se følgende video:

Henna hårfarve anmeldelser

Derefter anbefalede de vidunderlig maling til gengæld. Meget billig og kun i deres hytte.

Og jeg anbefalede, hvorefter håret skinner det samme som efter henna og endnu bedre

Det er svært, meget meget en god mester, i tankerne.
selv om hver gang man lytter til sådan moral heller ikke er meget behagelig

godt hvorfor min henna hår var kedelig og så uvaskede.


Måske er dit hår tørt, jeg læser det på internettet her, henna, det tørrer håret

Måske er dit hår tørt, jeg læser det på internettet her, henna, det tørrer håret

Tværtimod, tilbøjelig til fedt. Måske tørrede henna virkelig mit hår? Ikke mere eksperimenterende.

Jeg spekulerer på, hvorfor fagfolk ikke kan lide henna så meget, alle de negative anmeldelser, jeg fandt på internettet, var fra frisører

Jeg har også hørt fra min frisør, at håret falder ud af et overskud af henna. Hun fortalte mig det, da det kom fra henna til mig. Hun tilbød ikke nogen "hendes" farver.
Jeg misbruger virkelig henna på det tidspunkt.
Det bør ikke overlades i mere end 40 minutter og med en vis frekvens, ikke oftere. Ellers kløber det hårets skalaer.

Galyunchik, tak for rådene, jeg kan også blive båret væk, for første gang holdt jeg maling i 2 timer
Jeg vil fortsætte med at være klogere

Og hele mit liv siden barndommen, henna fast hår, 1-2 gange om måneden uden huller, holdes i 2 timer, nogle gange i 4 timer. Håret stoppede falder! Hvis du ikke har brugt i lang tid, så kæmede mere hår på kammen. Der var en periode, hvor hun var malet med dyre maling, så mere hår faldt ud, og ingen hoved nej ja og nogle gange var det ridset. Efter henna er håret bedre at lægge sig ned, levende.

Lyt ikke på frisørerne, de såkaldte specialister, men se på de indiske kvinder i deres hår.

hun gav mig et helt foredrag, bare om, at vi ikke er indiske kvinder, vi har europæisk hår og henna passer ikke til os

Jeg har gjort følgende "maske" 10 år om 2-3 måneder:
rugbrød (1 chunk, det er sådan, hvordan du afskår en brød), 1-1,5 spsk. skeer af henna (den mest almindelige, uden tint additiver), på vilje og ved tilstedeværelsen af ​​1 spsk. en skefuld grundvandsløg (i et apotek sælges det som te i filterposer)
Hele ting skal hældes med en lille mængde varmt vand og i 15 minutter for at insistere på at svulme brødet, så knæ til en grødet tilstand og lad det afkøle lidt for ikke at forbrænde hovedbunden.
Påfør håret, læg på en plastikhue og på toppen af ​​noget til varme.
Jeg holder omkring 2 timer. Derefter skal du vaske det af, uden shampoo. Jeg har en kort hårklippning, så fra håret er håret lidt fedtet inden den første vask.
Hvis håret er meget tørt, så kan du tilføje en dråbe olie, bedre burdock.
Så denne opskrift blev anbefalet til mig af min frisør, som mange tak til hende))) måske nogen vil gøre)

lllokony

om skønhed og sundhed af hår

  Forside »Farvning» Henna hårfarvning anmeldelser

Henna hårfarve anmeldelser

Henna for hår: farvning, nuancer, anmeldelser

Henna har altid været populær blandt kvinder, der sætter pris på god hårpleje og maksimal naturlighed af de anvendte produkter. Henna er en absolut naturlig komponent, der er fremstillet af knust tørrede blade af en særlig busk, der er vokset i Indien, Nordafrika og Egypten. På samme tid, afhængigt af hennaansøgningen: Vil den deltage i hårfarvning eller som farvestof til tatovering (mehndi, kropskunst), anvendes forskellige dele af denne busk. Henna ud over den smukke farve har en række nyttige og lige helbredende egenskaber. Fra et medicinsk synspunkt er henna et fremragende sårhelende middel, det er i stand til at lindre hovedpine og helbrede sår. Takket være B-vitaminerne hjælper huden huden med at trække vejret, skaber konditioneringseffekten for håret og påvirker også hårets struktur og styrker det. Det har længe været antaget, at henna kan forhindre skæl eller reducere mængden betydeligt, giver håret en rig naturlig farve og sund glans.

Sorten af ​​henna gør det muligt for enhver kvinde at vælge den ønskede nuance!

Henna hårfarvning

Det antages, at du ved hjælp af henna hårfarvning kun kan få forskellige nuancer af rød eller kobberfarve. Men med en ordentlig og korrekt kombination af henna med andre naturlige produkter / komponenter kan du opnå en række nuancer, lige fra lys til blålig sort. For eksempel for at få rødlige nuancer som et resultat, bør hennapulver fortyndes før farvning med varm rødvin, ikke med varmt vand. En rig lilla nuance, der vil skimre smukt i solen, kan opnås ved at tilsætte opvarmet frisk rødbedsaft til henna (i stedet for varmt vand). Ædle mørke nuancer opnås ved at blande henna på naturlig kaffe. Hertil kommer, at henna kan kombineres med Basma - et andet naturligt farvestof, der opnås fra indigo planter. Basma er godt at tilføje, hvis du har meget grå hår, da det bidrager til bedre farvning af dem. For at opnå gyldne lystoner kan henna fortyndes med kamille eller gurkemejeinfusion. Efter fortynding af hennapulver med en af ​​de nævnte komponenter er det ønskeligt at tilsætte et par dråber æterisk olie til blandingen. Takket være ham falder malingen jævnt på håret og bliver silkeagtig efter farvning.

Naturlige ingredienser giver sundhed og styrke til håret!

Instruktioner for henna hårfarvning

Til henna farvning skal du bruge 40-50 gram hennapulver (til kort og medium hår) til 200 gram (til langt hår)

 • hvis dit hår er normalt eller tørt, så dagen før farvning, lav en nærende hjemmelavet hårmaske baseret på olier. Dette vil undgå overdreven tørt hår efter henna-farvning.
 • henna pulver fortyndet med varmt vand (eller vin, citronsaft, sukkerroer) til konsistensen af ​​tyk creme. Det drejer sig om 1 kop 1-2 spsk. henna. Rør blandingen grundigt, så der ikke er nogen klumper tilbage, afkøles til en varm temperatur.
 • Kast en beskyttende film på tøjet, brug specielle handsker. For ikke at male huden ved krydset med håret, kan du smøre dette område med en fed creme.
 • Henna-blandingen påføres med en børste til rent, tørt hår som i almindelig farvning, hvilket gør hyppige afskrækninger og omhyggeligt farvning af håret. Du skal starte fra den occipitale zone. Efter henna henna kan du kæbe håret over hele længden for jævnt at fordele malingen, løfte den op, reparere den. Sørg for at dække toppen med en hat eller plastik og læg et håndklæde i. Henna farvestoffer kvalificeres meget bedre i et varmt miljø.

Den sædvanlige tid på henna på håret er 1-1.5, men du kan medbringe denne tid op til 2-3 timer. Hvis du kun er interesseret i Henna's helbredende virkning, kan blandingen holdes på hovedet i 15-20 minutter og derefter vaskes af. Vask hår efter farvning med henna kun med varmt vand uden at tilføje shampoo! Det er nødvendigt at skylle håret, indtil vandet er klart.

Resultater af hennafarvning til hår: foto før og efter

Orientalske skønheder kan understrege magi og charme hos en kvinde!

Iransk henna

Iransk henna blev sat på salg i lang tid under Sovjetunionen, da det var et af de mest populære midler til at forvandle sig selv og ændre skyggen af ​​hår. det har altid været betragtet som effektivt, hvilket som regel giver rødlige nuancer og mærkbart forbedrer hårets generelle tilstand. Men i øjeblikket kan det være underordnet den indiske henna, der har optrådt på det åbne marked.

Indisk henna

Syntes noget senere kendt kendt iransk henna, vandt sympati for mange fans af naturlig og sikker hårfarve. Indisk henna anses for at være af højere kvalitet, dens slibning er finere, og derfor uddanner den ved en fortynding en homogen svamp, er nem at påføre og vaske af.

Derudover er farvetoner af indisk henna rigere og mere forskelligartet: der er en skygge af burgund, mahaon, honning og blond.

Henna hår nuancer

Hidtil er der en temmelig stor række nuancer af nude, som som nævnt ovenfor kan justeres eller diversificeres ved hjælp af forskellige komponenter, der er opdrættet henna. Så ud over den traditionelle iranske henna, som giver en række rødlige og kobber nuancer, kan indisk henna købes. Indisk henna kan være sort, eller lidt mørk chokolade, der er også farve mahogni, burgund, brun chokolade og endog gylden. På trods af navnet på den farve, der kan ses på pakken, kan den ikke altid falde sammen med det endelige resultat (det afhænger af den oprindelige farve, om dit hår er farvet med kemiske midler, hårets struktur). Farveløs iransk henna, som har en usædvanlig sund, stærk effekt på håret uden at give det en skygge, nyder stor ære. Det har en gavnlig effekt på håret og er udelukkende et naturprodukt, som giver dem mulighed for regelmæssigt at bruge og pleje deres hår.

Hvid henna for hår

Til salg finder du den såkaldte hvide henna, som hjælper med at misfarve hår. Men man skal være forsigtig, da denne komponent ikke har noget at gøre med naturlig henna, men er en kemisk præparation som regel negativ påvirkning af hårets tilstand og udseende.

Henna farve effekt - smukt sundt skinnende hår

Hår efter henna farvning

Hår efter korrekt farvning med henna bliver tykkere, tykkere, stærkere at røre ved. De får en sund glans og naturlig behagelig skygge. For at undgå håret tørhed efter henna farvning er det muligt at foder det med olier en dag før farvning, eller 2-3 dage efter farvning, lav en maske baseret på olier og æggeblomme.

Video: Master klasse: Sådan farves hår med henna. En detaljeret beskrivelse af komponenterne og processen med at påføre blandingen på håret! Sådan farves hår med henna

Anmeldelser af henna for hår

Svetlana, 34 år gammel: I lang tid har jeg brugt henna som en naturlig farvetone og bemærkede kun en stramningseffekt på mit naturligt tynde hår! Jeg får og skygge smukke og sunde hår! Maria, 48 år gammel: hun begyndte at bruge henna efter at hun bemærkede, at på grund af kemisk farvning blev hendes hår stiv og skørt. Tilbage til dette beviste naturlige middel, som jeg stoler på og ved. Hår kom til liv og erhvervede en smuk farve. Natalia, 27 år: efter henna farvning ser håret sundt og stærkt ud. Det føles dog undertiden, at de bliver tørre og stivere. Men moderne naturlige balsamkondensatorer løser hurtigt dette problem. Men skyggen skinner smukt i solen og ser meget naturligt ud på dit hår!

Video: Detaljeret og kompetent beskrivelse af, hvordan man udfører hennafarvning og en mesterklasse om selvfarvning derhjemme

Hårpleje (P1) - Henna hårfarvning (FØR OG AFTER)

Jeg elsker min røde hårfarve (foto af hår før og efter henna farvning + dreje fra rød til blond)

Fordele: Lang tid for at holde farven på håret, eliminerer hårtab, eliminerer fedtindholdet ved rødderne, naturlige hårfarveværktøjer, giver hårets volumen, styrker håret, eliminerer skrøbelighed og tværsnit

Ulemper: duften af ​​hø, ikke behagelig farvningsprocedure

Henna Iranian er et naturligt hårfarvestof, der stimulerer hårvækst, giver det skinne, eliminerer skrøbelighed og andre problemer.
Takket være henna gav jeg mit hår en chic, lyse rød farve (se foto), slap af deres tab, brud og sektion. Hår efter farvning får et sundt og velplejet udseende, som efter at have besøgt salonen, selv synligt med det blotte øje, at de er blevet meget tykkere, har lyden vist sig. Jeg plejede at have "fedtet" hår efter at have brugt henna, jeg glemte, hvad jeg skal vaske mit hår hver dag (henna tørrer huden lidt og reducerer udskillelsen af ​​talgkirtler).
Den eneste ulempe ved henna er den ikke meget behagelige farvningsprocedure og lugten af ​​hø (selvom kemiske maling ikke lugter bedre), men du kan lukke øjnene til dette, da resultatet er det værd.
Min opskrift på hårfarve iranske henna: 50g Henna Natural Iranian fra Stimulus Color Cosmetic LLC (jeg kan lide det mest, bedre og friskere end papirposer) Jeg fortynder med varmt vand til konsistensen af ​​cremefløde, tilsæt en spiseskefuld olivenolie, rør godt, lad den blande i 5 minutter Jeg lægger på tørt hår. Jeg venter 1,5 timer og vaskes af. Resultatet kan se på mit hårs foto.
PS: Jeg brugte, bruger og vil bruge Henna! Jeg anbefaler.
OBS! For dem der stadig er bange for at farve deres hår med maling efter lang brug af henna, sender jeg et billede af hårfarven, som viste sig efter Palette-farvning med Golden Blonde. HÅR ER IKKE GRØN.

Tilføj ild til vores frisurer, eller hvordan du kan vende fra en grå mus til en firebird. Min farveopskrift, foto før og efter.

Fordele: skinne, rimelig pris, tørrer ikke hår og hovedbund, fremragende farve, styrker håret

Piger, hej alle sammen!

Foråret er endelig kommet, solen bliver mere og mere opvarmet, og i livet ønsker jeg en forandring til det bedre.

Ved at sætte på lyse og lyse tøj, ønskede jeg lysstyrke og i mit hår. Min naturlige hårfarve er mørk blond.

Jeg har ikke malet med kemiske maling i meget lang tid, fordi de ikke giver mig noget andet end bortset fra tørt hår og skæl. Mit hår er tykt, hårdt og meget farvet. Før det nye år besluttede jeg at overdrage min mand til en erfaren håndværker, så han ville sætte det i orden. Jeg gjorde en hårklippning og maling prof. male. Efter salonfarvningen havde jeg forfærdelig skæl, som jeg har følsom hovedbund. Jeg havde en chance for at beundre den mættede smukke farve i bare en uge, så blev den sikkert vasket og dæmpet.

Siden da har ønsket om at male og kaste mange penge ned i afløbet jeg ikke havde.

Jeg har praktiseret henna maleri i mange år. Jeg kan godt lide rødt hår, det forekommer mig selv, at de går til mig.

Udover farve giver henna mig mange positive resultater:

 1. Eliminerer skæl.
 2. Fjerner fluffy hår.
 3. Gør hår mere elastisk og glat.
 4. Giver naturlig skinne til hår og et sundt udseende.
 5. Skader ikke håret og hovedbunden.
 6. Hjælper med at redde.

Jeg vil vise mit hårs originale farve:

I enderne blev der afklaret et år siden.

Kommer til farvning.

I min arsenal har jeg min favorit indiske henna fra Phyto Cosmetics. Jeg må sige, at jeg forsøgte henna fra forskellige producenter og var kun 100% tilfreds med henna fito kosmetik.

Henna er i en papkasse. inde i to gennemsigtige poser græspulver. Dette er meget praktisk, hvis dit hår ikke er tykt og ikke meget lang. Jeg bruger hele mængden af ​​henna ad gangen. Mit hår, men ikke langt, men meget tykt.

For at give håret en rødlig farve og ikke at blive orange-rød, vil jeg tilføje en pose indisk basma fra Artcolor.

Alle ved, at henna kan tørre hår. Derfor er det nødvendigt at tilføje olie. Jeg fandt mig selv den ideelle løsning og forholdet mellem olier empirisk. To olier i kombination med henna opfører sig perfekt på mit hår: klud og ricinus. Jeg tilføjer 1 spiseskefuld af dem begge til henna hældt med varmt vand. Eventuelt tilføj den æteriske olie af tea tree eller ylang-ylang.

Kogt henna til denne opskrift giver perfekt pigmentet uden at overdrive håret. Allerede ved første vask med vand føler jeg, at mit hår er blødt og fugtigt, det flyder mellem mine fingre.

Tidligere, da jeg ikke tilføjede nogen olier, blev mit hår forvandlet efter farvning med henna, hvilket også ramte vaskefasen. Tilføjelse af oliven eller nogen anden olie gav mig heller ikke den effekt.

Jeg insisterer på henna i en halv time og anbringer den på rent, fugtigt hår. Jeg går med henna i omkring en time. Nogle gange mere, hvis tiden tillader det. Ærligt fra en sådan henna på mit hår bliver mit hoved meget tungt, og jeg kan ikke stå i lang tid))

Vask af under vandtrykket. Så anbringer jeg en balsam på hele længden af ​​håret og forsigtigt masserer det gennem håret. Vask igen. Balm giver dig mulighed for at vaske rester af henna og vaske af olien.

Det er alt sammen. Der blev ikke mærket noget fedtet hår. Tør jord på en naturlig måde. Jeg bruger ikke shampoo i yderligere 4 dage, mens pigmentet frigives i håret.

Vi ser på resultatet:

Billeder før og efter. Forskellen er åbenbar. Desuden efter en farvning gik en uge og hår efter 2 vaskninger. Farven er lige så lys.

I solen er håret utrolig smukt glans, som ikke blev observeret før farvning.

I skyggen har håret en rolig farve:

Men i direkte sollys bliver brændende:

pris:

Indisk hennaemballage fra phytocosmetics koster 470 tenge (ca. 100 rubler). Jeg bruger dette beløb en måned til at farve og opretholde sundt hår og hovedbund.

Vi ses igen

Henna, er det dig? (Indisk henna. Detaljeret information om farvning. Hvad skal der tilføjes, hvad der ikke er nødvendigt, farvereglerne. Sammenligning af indiske og iranske henna Hvorfor er ikke henna anbefalet af frisører? Mange, mange billeder!)

HENNA

Så henna er en maling fra tørrede blade af Lawsonia.

Alle ved, at henna er helt harmløst for hår. Med korrekt brug er det endda meget nyttigt :)

Der er forskellige typer henna. I saloner, der specialiserer sig i henna hårfarvning, findes der tre typer:

 1. Iransk henna - bruges til at give håret en kobberskygge.
 2. Indisk henna - bruges til at give håret en rød skygge.
 3. Egyptisk henna - bruges til at gøre hår kastanje farvetone.

I denne anmeldelse vil jeg røre ved to typer henna:

 1. Indisk (hørt mange anmeldelser om denne hench, mest positive. Jeg prøver det for første gang. Nogle siger endda, at det er bedre end iransk);
 2. Iransk (denne henna blev malet konstant, jeg prøvede det i forskellige former på forskellige måder. I denne anmeldelse vil jeg kun røre den for sammenligning med indiske).

Kort om mit forhold til dette farvestof

Henna Jeg har farget hår siden 13 år. (Det er, jeg torturer mit hår med henna allerede 6-7 år gammel)

Der var aldrig nogen klager.

Jeg var glad for at male iranske henna:

Jeg lyste hendes over, det ville få en rig rød:

Jeg forlod supra på håret i 5-10 minutter for at lette det helt. Hvis du beslutter dig for at forsøge at opgive en blondine, så lykkes det ikke. Du vil simpelthen forblive en lys orange. Da jeg var ked af farve, blev jeg let malet i mit eget mørke:

Hvis du vil prøve at slippe af med ingefærfarven et stykke tid, så tilføj ashy pigment til maling. (Hvad angår mørkhårede piger)

Og da jeg var ked af mit mørke, malet jeg igen med henna:

Og så var det konstant. Jeg sommetider malet i sort / brun, og returnerede derefter til kobberfarvehår med henna. Den blev malet og returneres (jeg brugte Supra kun én gang for eksperimentets skyld. Alle de andre input og output fra farven gjorde jeg kun med henna). Jeg holdt henna på mit hår, og min frisørhænder rystede, da hun malet mig igen. Blå, grønne, lilla nuancer, som nogle gange opnås hos nogle mennesker som følge af mislykket farvning, har jeg aldrig haft. Farvestoffet på håret gik altid godt. Vasket af. Nå, ligesom Estel-farvestof opfører sig - meget hurtigt. Men hans hår var stadig mørkt, med en rød farve til solen.

Med denne hårfarve blev der altid betalt opmærksomhed til mig overalt (som havde brug for og som ikke havde brug for også!). På et tidspunkt blev denne farve selv en integreret del af mig. Det var ikke kun en hårfarve, men en sindstilstand. Selv mennesker, der var ved siden af ​​mig, troede, at min naturlige rødhårede, og i mørket tænker jeg bare nogle gange i håret, og så vaskes det af.

Når jeg endda formåede at vokse henna. Og nu efter et og et halvt år (eller to) forstod jeg, at jeg nødt til hurtigt at vende tilbage til kobberskyggen. Uden det føler jeg mig som en grå mus.

fordi Jeg har ikke malet mit hår med henna i lang tid, det blev lidt skræmmende, og jeg blev inspireret af de positive anmeldelser på dette websted. Så jeg læste, at nogle piger gerne indisk henna mere end iransk. Dette er hvad jeg besluttede at bruge denne gang.

Farvingsprocessen. Tips til hennafarvning. Parse fejl.

Så begynder henna hårfarvning. Med købet af henna!

Når du køber henna Sørg for at se fremstillingsdatoen. Jo friskere henna, jo bedre. Hvis butikken henna forsvandt i et år eller to, er det bedre at udsætte købet. En af grundene til, at håret bliver grønt efter farvning, er udløbet henna.

Hvis du tager henna i små poser, og ikke i en stor kasse, skal du tage henna med en margen. For eksempel var to poser altid nok til mit skulderlange hår. Denne gang tog jeg 4 poser lige i tilfælde. Et af reserven måtte bruges til maleri, fordi To af en eller anden grund var denne gang ikke nok.

Nu forbereder vi os på maleri!

Vi samler alt hvad du behøver.

Hvad du skal have, når du male med henna:

 1. Henna.
 2. Tara, hvor du vil opdrætte henna. Det skal være keramisk eller plastik. Alle jerntanke skal udskydes, da efter oxidationsprocessen kan din hårfarve også blive noget grønt og uforståeligt! Det er også bedre at afsætte alle jernskejer, gafler, kvaster eller til tider endda røre og anvende maling.
 3. Pensel til påføring. (I princippet er det ikke muligt at tage det, da det er praktisk at anvende henna med hænder. Men jeg vil råde dig til at børste rødderne med en skarp spids, som er praktisk at adskille trådene til at male rødderne).
 4. Handsker. Du kan helt sikkert undvære dem, hvis du vil have dig selv usædvanligt røde negle på deres hænder
 5. Madfilm. Jeg bruger det til at gøre en styrkende "cap". Du behøver ikke at forkæle hårbåndene, henna hårnåle. Sår og gå roligt.
 6. Gamle tøj. I processen med at male med henna er det meget vigtigt at sætte på ting, som du ikke længere er ked af. Eller luk noget gammelt ark unødvendigt. Hvis du får henna på noget, så vasker du ikke pletterne. Og din lyse nye bluse, som du har glemt at tage af før du maler, kan du sikkert kaste.

Du kan helt sikkert tilføje nogle flere ting, der vil hjælpe dig med henna farvning. Bomuldspuder, for eksempel. Men jeg finder det lettere at bruge almindeligt ledningsvand.

Nu hvor vi har samlet alt, begynder vi at lave henna!

Vi hælder henna i beholderen, hvor du vil brygge. og Fyld med vand 80-90 grader. fagfolk ikke rådgive Hæld henna med kogende vand, fordi i dette tilfælde begynder farvningspigmentet simpelthen at fordøje og farven ikke vil være meget mættet. Den nemmeste måde at koge kedlen på og derefter gå alt ud og falde i søvn. I løbet af denne tid afkøles kedlen til den ønskede temperatur.

Fyld vandet gradvist. Vi bør få en konsistens af sur creme på omkring 15-20%. Hvis det er tykkere, vil håret være meget vanskeligt at male. Hvis vandet hældes, så vil henna dræne og ingen hætte sparer.

Begynd at opdrætte henna. Fyld med varmt vand (ikke kogende vand.) Og rør. Hæld lidt vand og rør. Så snart næsten pulveret blev vådt, hæld lidt mere vand og fortsæt med at røre. Vi tilføjer vand, indtil vi får den nødvendige konsistens.

Vi fortsætter med at røre. Efter et par minutter skal du have noget som dette rod. Nogle klager over dårlig slibning henna, de siger, der er nogle klumper, og henna skal ligne mousse.

fordi Jeg var ikke i bastarden, og jeg havde de ekstra 10 minutter, jeg besluttede mig for at blive lidt træt og forhindrer stadig henna. Knopper er væk, henna er blevet rigtig som en mousse. Jeg har ikke set sådan et fænomen med iransk henna, men jeg var ligeglad med det.

Resultatet er konsistensen af ​​sur creme (brønd eller mousse) uden klumper! Mange mennesker tilføjer forskellige produkter til denne blanding eller andet til denne blanding: kaffe, kakao - til chokolade nuancer; Karkade te - til røde nuancer. Nogle gange henna infusion kamille. Med denne infusion vil farven være mindre rød, mere vil gå til rødt. Men med indisk henna kan du ikke danse omkring tamburinen, fordi hun giver allerede en rød farve.

For at gøre pigmentet mere og mere, kan du tilføje et par dråber citron. Men jeg personligt aldrig bemærket forskellen.

Meget ofte begyndte jeg at mødes i de anmeldelser, som nu Du kan tilføje alle slags olier til henna, så håret under farvning med henna tørrer ikke meget, og får også glans. Den største fejl ved disse piger var, at de tilføjede for fede olier, der ikke var egnede til henna farvningsprocessen..

Ikke egnet til maleri: ricinus, burdock, kokosnød, solsikke, oliven, fersken og alt sammen alle de olier, som du normalt bruger til fastgørende og fugtgivende hårmasker.

Du skal bruge ikke-fed olie - olien af ​​samme henna, for eksempel. Kun få dråber tilføjes. (og ikke fyldt med skeer og briller)

Hvis du virkelig vil bruge olie, er det bedre at gøre det efter maling, som en maske.

Tag henna fra dit badeværelse (eller køkkenet eller værelserne, hvor du er malet), når du anvender henna på dit hår, alt det du er bange for at forkæle! Alle ting, håndklæder, tæpper mv. Hvis henna får noget, så vasker det ikke med noget.

Efter hennaen var blevet påført på mit hår, indpakket jeg mit hår med madfilm. Jeg har aldrig gjort det før, men jeg kom også ofte på tværs af oplysninger, som angiveligt farven ville være rigere. Jeg har ikke fundet nogen argumenter herom endnu. Hvis nogen ved det - skriv venligst i kommentarerne!

Styrkelsen af ​​en film til mad. Det er meget bekvemt ikke kun at sidde ved computeren, men også at rengøre gulvet derhjemme))) malingen flyder ikke. På en pose af indisk henna tager det en vis tid at male: 40-60 minutter.

Jeg holdt henna i en time.

Nu begynder vi at vaske håret af. Åh, hvordan jeg hader denne proces.

Shampoo kan ikke bruges, det er nødvendigt, at farven dukkede op på håret. Jeg har altid tilladt mig at bruge hårbalsam, det ville være lettere at vaske håret. Men det er heller ikke ønskeligt. Ideelt set bør du vaske hennaen fra dit hår og gå rundt som i 3-4 dage, og brug derefter shampoo. Jeg har desværre ikke så stor tid, så jeg bryder reglerne, ikke smider hjemmesko på mig!

Vi begynder at vaske af. Faktisk er det sådan, badet ser ud i starten, så snart vi begynder at vaske hennaen fra håret.

Om et par minutter. Fortsæt med at skylle, indtil vandet er klart. Dette er vores "fortsættelse af banketten." Hår skal skylles, indtil vandet er rent!

(Her skal jeg selvfølgelig tage balsam fra mit brede ben og begynde at gøre mit liv lettere!)

Når rent vand begynder at strømme fra mit hår, kan du stoppe med at torturere dig selv og få et håndklæde.

Håndklædet er bedst at have enten mørke farver eller rødt. Hvid håndklæde du er lige snavset. Selvfølgelig blev mine håndklæder af en eller anden grund altid skyllet væk efter det, men det er stadig bedre at være sikker:

Jeg ser på mit hår og ser på resultatet:

Jeg kunne ikke lide resultatet af indisk henna farvning.

Ja, håret har en varm skygge. En kollega på arbejdspladsen bemærkede endda, at det var "blødt rødt". Jeg vil tilføje, at hun har bemærket det selv, uden at det er nødvendigt at male mig.

Så ser håret ud under pæren:

Som min kollega sagde, viste en blid rødfarve.

Hårglans, farvet jævnt. Så ved jeg ikke, hvad jeg skal give æren til: Iransk henna, som bliver til en mousse efter brygning eller 10 minutter brugt til omrøring.

Men jeg kunne ikke lide noget, der manglede noget for mig. Ja, lysstyrken var ikke den, der giver iransk henna. Men dette er ikke det værste.

Det værste skete en uge senere, da jeg gik i spejlet og indså at der næsten ikke var spor af den røde skygge!

Jeg tabte bestemt ikke mit hoved og brugte en anden henna taske til at opdatere farven før nytår. Men denne skygge skyllede senere også af.

Som om ikke malet overhovedet.

Ikke synd for penge, men en skam for spildte kræfter. Alligevel er farvning med henna ikke en nem proces.

Iransk henna opførte sig aldrig som sådan. Hun var meget vedholdende! Og da det var tid til at tynde håret, tintede jeg kun hårrødderne.

Til sammenligning vil jeg tilføje et billede af mit hår, når jeg ikke har malet det, men begyndte at vokse det:

På dette billede, selv med dårlig belysning, kan du se, at håret har en rødlig farvetone.

Jeg tænkte i lang tid, hvorfor indiske henna opførte sig på denne måde. Jeg begyndte først at synde på den resistente maling MATRIX (http://irecommend.ru/content/schaste-dlya-moikh-volos-2), som mit hår blev malet tidligere, men så blev denne mulighed meget hurtigt forsvundet. Jeg malede hende for næsten et år siden, og i løbet af den tid voksede mit hår godt. Henna blev vasket af ikke kun fra den del af håret, der er farvet, men også fra rødderne.

Hvorfor har ikke frisører som henna?

Ofte taler frisører om henna ikke særlig godt. Der er endda artikler på internettet om emnet hvorfor du ikke bør bære henna. I disse artikler er der sådanne grunde som: henna tørrer hår, efter langvarig brug begynder håret at falde ud, male og lysere håret, så det vil ikke være muligt og alt på en lignende måde.

Hvad angår det faktum, at henna tørrer hår. Ja, i et vist omfang er det sandt. Hår efter lang brug af henna splittes lidt hurtigere end hår, der ikke er farvet. Men ingen har aflyst hårmasker. Når du er begyndt at gøre noget med dit hår med hensyn til farve, skal du ved definition være venner med masker! Og hvis man efter farvning med henna håret hurtigt vender tilbage til normal (jeg taler om usædvanlige fornemmelser umiddelbart efter at have farvet sig selv før den første vask), og efter at have farvet med almindeligt farvestof vil håret blive sværere at genoprette. Og hvis du løber alt meget stærkt, vil ingen lamination spare.

Hvad med hårtab - dette står ikke overfor. Jeg læste kommentarerne under artiklerne "imod henna", ingen kom også over dem. Ja, og dette argument selv var ikke meget klart begrundet.

Farvning af hår efter henna - for mig var det ikke svært. Men i mit tilfælde er det meget nemmere at gøre end for fairhairede piger. Malede i mørket og vokse op gåtur. Ja, så ser det røde pigment lidt op, men det sker med mange maling, der begynder at vaske af. Jeg så ikke nogen særlig forskel mellem den afvaskede maling "på hønen" og bare den afvaskede maling.

De samme frisører mod henna, fordi processen med at farve sig selv er meget lang og kedelig. En klient med henna tager meget mere tid end en klient med almindelig maling. I mange butikker, spørgsmålet "Kan du farve med henna?" Du svarer straks nej. Det er ikke rentabelt for dem. Hvis du er bange for at farve dit hår selv, og i salonen hvor du konstant går, bliver du nægtet, du kan søge efter en salon, der specialiserer sig i henna farve. Der du og maling, og alle slags olier i henna vil tilføje, og afhente skyggen, der passer til dit ønske. Hvis du ikke har en sådan luksus i byen (eller der ikke er penge til en sådan salon), så spørg bare en ven. Derna er ikke noget vanskeligt i henna farve. Hvis noget ikke er malet over et sted, kan du altid opløse mere henna og farve dit hår igen.

Hvad angår indisk henna

Indisk henna har vist sig, i mit tilfælde, ikke den bedste måde.

Det faktum, at det vil vaske af hurtigere end Estel-maling, vaskes af, jeg forventede slet ikke!

Af fordelene kan jeg notere følgende:

+ Efter omrøring bliver det en konsistens som mousse, for mig er det nonsens

+ Usædvanlig blid rød skygge

- fordi næsten ingen effekt, tilføj her din tid brugt.

Om lugten vil jeg ikke køre, fordi Når malet med almindelig maling, er lugten ikke mindre atomær, det sker værre!

Selvfølgelig vil jeg ikke fraråde brugen af ​​denne henna til dem, som hun allerede elskede. Alle vælger deres egne.

Henna hårfarve anmeldelser

05 feb 2010, 09:12


Holda

 • Én eller to gange malet hun! OK! En ven begyndte at male, bange for, at farven ikke er det, og uden at vente på, at tiden vasket væk. Tolley Basma. Generelt, ikke malet.

  22. december 2010 6:00 p.m.


Borg
 • Ikke sådan en farve kan kun ske, hvis du farve det med henna sammen med basma og lave de forkerte proportioner. Garanteret resistent grøn farve og hvis kun med henna, så vil kun en nuance af hver anden virke, men farven bliver helt naturlig

  Dec 22 2010, 18:04


Natashek
 • malede en gang i 16 år.
  og de siger, at henna styrker håret, hvis det gnides i hår i ca. 3 minutter og vaskes af

  26. jan. 2011, 9:24


Borg
 • Jeg styrket med farveløs henna. Generelt vil der ikke være nogen effekt efter tre minutter. Det er sikkert at anvende på hår og lade i 20-30 minutter. Kun ikke mere end en gang om måneden. Af den måde hjælper det godt mod skæl og hårtab - kontrolleret

  26. januar 2011, 9:27


Natashek
 • Borga
  Jeg vidste ikke, at der er farveløs
  Jeg hørte kun om det sædvanlige, men om hende sagde jeg, at du skal vaske det for ikke at farve)))

  26. januar 2011, 9:34


Borg
 • Bare farveløs sælges ikke overalt, og ikke så populær. Jeg tror, ​​at få mennesker bruger det til at styrke. Og forgæves - et meget godt værktøj.

  26. jan. 2011 9:36

  26. december 2011 16:04


Borg
 • Kun en minus - at male meget hårdt

  1. januar 2012, 23:20


den Keeper
 • Jeg ved det ikke, jeg har aldrig haft lyst til at male med henna, ja, hvis det er farveløst, for at styrke håret, men for henna farve jeg ikke maler, kan jeg slet ikke lide det.

  Jan 04, 2012 12:37 pm


Borg
 • Det har en bestemt farve, og det er klart, at rød ikke passer til alle, og ikke alle kan lide

  Jan 09 2012, 22:44


Stasya
 • Jeg tog for nylig farveløs, prøv

  10. jan 2012, 20:44


Borg
 • Ja, sidste gang jeg blev malet i juni et sted, spredte jeg også tyndere
  Jeg finder stadig pletter på badeværelset. I mellemtiden syntes det, at udlændingen på en eller anden måde briste i badeværelset i små stykker og spyttede så ulækkert

  10. jan 2012 20:47

  10. jan 2012 kl. 21:07

  11. januar 2012, 21:32


Borg
 • Og jeg ville fortsætte med at male, hvis farven ikke er fyldt op. Jeg besluttede at ændre det radikalt.
  Og selvfølgelig modvilje til at genere

  15. jan 2012, 01:12


den Keeper
 • Jeg er ikke rødhud i princippet, og jeg elsker rød nu), men ikke det samme som fra henna det viser sig, det synes ikke at være meget godt på mit hår, det er mørkt og ikke meget rødt.

  18 jan 2012 21:30


Borg
 • Jeg læste et sted, at det er nødvendigt at farve ikke med iransk henna, men med indisk. Ostensibly er farven meget mere interessant og kvaliteten er bedre.
  Jeg kan ikke sige noget, altid malet kun iransk nogen prøvede det?

Depilation af bikini zone hos mænd

Moderigtigt og tykt: farvende øjenbryn med henna og hvor meget effekt holder