Hvordan farve øjenbryn med henna og hvor lang tid varer resultatet?

Biotatuage bliver en stadig mere populær procedure, som giver dig mulighed for at spare tid på daglig makeup. Før du besøger salonen eller farvningen derhjemme, er det nødvendigt at studere alle finesser af metoden, finde ud af, hvor meget henna holder på øjenbrynene, lær hvordan man passer omsorg for hårene.

Fordele og ulemper ved øjenbryn biotatuage

Henna er et helt naturligt og hypoallergent produkt, der opnås ved at male de tørrede blade af Lawsonia. Maling øjenbryn med dette værktøj giver dig mulighed for at give håret den ønskede skygge og smuk farve, fremskynde deres vækst, styrke rødderne. Tidligere blev farvning kun udført i salonen, men nu kan du selv gennemføre proceduren hjemme, du skal mestre nogle få enkle trin.

Fordelene ved henna øjenbryn behandling:

 • langtidsresultat - farvningseffekt forbliver i 5-6 uger;
 • sikkerhed, fravær af smertefulde fornemmelser og genopretningstid
 • en bred vifte af henna nuancer giver dig mulighed for at give et naturligt kig på øjenbrynene af enhver farve;
 • Henna er meget nyttigt for øjenbryn - gør dem tykke, skinnende;
 • biotatuazh - et godt alternativ til permanent makeup, mens den har en lav pris;
 • kan udføres under graviditet og amning;
 • efter farvning hårene altid se perfekt, kan du ikke være bange for, at konturen vil flyde i det mest ubelejlige øjeblik.

Farverende øjenbryn giver dig mulighed for at skjule skaldede pletter, male over grå hår, give øjenbrynene en smuk form. Proceduren har praktisk talt ingen kontraindikationer, men farvestoffet bør ikke anvendes til åbne sår, forbrændinger, purulente skorper, ar. Biotatuazha bør afholde sig fra øjenbetændelse. Nogle gange efter at have fjernet malingen er der en lille rødme af huden, men alle de ubehagelige symptomer forsvinder alene efter nogle få timer.

Proceduren har nogle ulemper. Malingen vaskes hurtigt væk, hvis øjenbrynene ikke er ordentligt pleje. Henna tørrer længere end andre farvestofforbindelser, tørrer huden, ikke alle får det ideelt at anvende hjemme første gang.

Funktioner og nuancer af maleri øjenbryn

Korrekt farvning og korrektion af øjenbryn giver dig mulighed for at gøre billedet mere ekspressivt, visuelt skjule nogle fejl i udseende. Første gang at gøre biotatuzhat bedre i salonen - mesteren vælger den ideelle form og bøjning, fortæller dig om alle de hårdhedskomplekser. For at gøre øjenbryn biotatuage hjemme, skal du vælge den rigtige maling, du bør købe den i specialforretninger. Ifølge anmeldelser betragtes universalen som chokoladebrun skygge, som passer til næsten enhver form for udseende. Det er bedre at overlade farvning med mere mættede farver til en professionel, han vil kunne blande flere nuancer af henna korrekt.

Henna skal fortyndes ordentligt - med varmt vand i forholdet 1: 1. For at give en smuk kastanjefarge kan du tilføje lidt naturlig kaffe, Basma vil give håret en rig brun farve og kakaopulver - en lys tone af mahogni.

Brow farvning:

 • Fjern sminke, hårfedt.
 • Huden på panden og det øvre øjenlåg skal smøres med en tyk creme for at forhindre indtrængning af farvestoffet i dem.
 • Forbered pastaen, følg klart brugsanvisningen - malen skal ikke være meget flydende, for ikke at komme i øjnene. En alt for tyk forbindelse er vanskelig at jævnt fordele langs hårene. Pulveret skal fortyndes i glas eller keramiske skåle, blandingen bør brygges i 3-4 timer.
 • Tegn den ønskede kontur med en åndbaseret markør, eller brug færdige skabeloner.
 • Brug en behagelig børste til at farve dine øjenbryn med henna - du skal flytte fra hårets kant til midten og bunden. For at give en mere mættet farvepasta skal påføres i et tykt lag.
 • For at gøre farven ens, farves begge øjenbryn samtidigt.
 • Hvis farvningen af ​​sammensætningen falder uden for konturen, skal den straks fjernes med en vatpind.
 • Hold 40-50 minutter, fairhårede piger 20 minutter er nok.
 • For at fjerne henna bør det være tørt eller med en bomuldsstynde dyppet i køligt vand. Behov for at flytte fra næsen - så spidserne vil have en lysere skygge. For bedre rensning kan du bruge eukalyptusolie.
 • Efter farvning forbliver det kun for at rette øjenbrynene, fjern overskydende hår.

For at løse hårfarven kan man smøre med en hvilken som helst olie eller æblecidereddike, lad masken stå i en kvart time. Efter behandling med øjenbryn med henna, er det nødvendigt at afstå fra alle former for vandprocedurer for en dag, ikke lav peeling.

Henna gælder ikke for allergener, men nogle mennesker kan have en individuel intolerance over for dette produkt. Det er bedre at lave en følsomhedstest - læg en lille mængde på indersiden af ​​albuen eller håndledet, vent 7-10 minutter. I mangel af brænding, rødme, kløe, kan du bruge værktøjet ifølge instruktionerne.

Hvis håret efter biotatuage ser ufuldstændigt ud og du skal straks vaske af hennaen, kan du bruge citronsyre - tag lidt pulver, opløs det i 50 ml varmt vand. I en opløsning suge en bomuldsstuds, gælder for øjenbryn i 5-7 minutter. Brænding og prikken kan forekomme, men ubehag vil hurtigt forsvinde.

Hvor lang tid holder resultatet?

Efter at have malet øjenbrynene i salonen fortsætter en lys farve i ca. 1,5-2 måneder. Så begynder hennaen at falme, men i lang tid vil hårene have en lys rødlig skygge.

Hvad øjenbryn henna varer længere:

 • Sudanese henna. Det har en høj pris, anderledes smuk farve og langvarige resultater. Denne øjenbryn biotatuage vil vare 7-8 uger, under overholdelse af alle regler for pleje af farvede hår.
 • Indisk maling. Den har en bred farvepalet, saftige nuancer, men uden glans. Værktøjet er billigt, det har en masse positiv feedback, men holder mindre end det sudanesiske produkt. Efter denne behandling forbliver virkningen i 5-6 uger.
 • Iransk henna Giver kortvarige resultater, vil hårene beholde en klar farve ikke mere end fire uger. Det har en lav pris, i paletten er der nuancer fra rige orange til brune.

Hvis du laver biotatu øjenbryn hjemmelavede farvestoffer, vil resultatet fortsætte i 3-4 uger. Når man vælger henna, skal man huske på, at et naturprodukt ikke kan være sort, violet eller bourgogne - disse nuancer opnås ved at tilføje kemiske farvestoffer. For at gøre effekten efter proceduren hjemme længere, kan du tilføje lidt citronsaft til pastaen, men denne metode er ikke egnet til kvinder med meget tør hud. Og efter påføring af maling skal hårene kæmmes, dækkes med en klæbende film eller folie - sådan vil henna rette bedre.

Den bedste maling til farvning derhjemme - Brow Henna. Den har en bred farveskala, der er endda en farveløs version af henna til dem, der ikke ønsker at ændre hårets farve, men blot ønsker at helbrede og styrke dem. Afviger i et optimalt forhold mellem pris og kvalitet, er i salg allerede i flydende stat. Viva Henna-selskabet producerer gode produkter med lave omkostninger - det giver dig mulighed for at give dine øjenbryn en naturlig glans og naturlig farve, og hver pakke har en flaske kokosolie.

Henna vil blive længere på øjenbrynene, hvis de udfører en præparativ forberedelse af huden. Før du bliver farvet, skal du massere, skrælle eller skrubbe dermis - dette vil fjerne døde celler, porerne åbner, farvekompositionen kan trænge ind i de dybere lag.

Hvordan man plejer øjenbryn efter farvning?

Hvor længe vil henna holde på øjenbrynene? Det hele afhænger af pleje af farvede hår. Det er nødvendigt at begrænse kontakten med slibende rengøringsmidler, ikke at bruge tonika, der indeholder alkohol. Før du besøger saunaen for at bevare farven på maling, er det nødvendigt at anvende fedtfløde eller enhver vegetabilsk olie på kanterne. Sådanne spa-procedurer kan kun foretages en uge efter biotatuage.

Inden for 2-3 dage efter øjenbrynfarvning er det nødvendigt at undgå udsættelse for ultraviolet stråling - i direkte sollys falder farven hurtigt. Kokos eller olivenolie vil bidrage til at opretholde henna lysstyrke, det skal anvendes dagligt. Henna biuatuage vil vare længere, hvis de farvede hår ikke gnides med bomuldspuder, hårdt håndklæde - enhver intensiv mekanisk handling ødelægger farvestoffets struktur.

Biotatu øjenbryn giver dig mulighed for altid at se perfekt ud, spare tid på makeup, du kan gøre det hjemme. Metoden er sikker, egnet til kvinder i forskellige aldre, henna kan forbedre hårets tilstand, men du bør være opmærksom på kontraindikationer. Forudsat den rigtige omhu, vil valget af kvalitetsmaling holde op til otte uger.

Henna øjenbryn farvning - egenskaber ved proceduren

Henna er et resistent og sikkert middel, der har været brugt til farvning af både hår og øjenbryn i lang tid. Lær hvordan du farver dine øjenbryn med henna derhjemme, og lad dig benytte dig af dette vidunderlige produkt til personlig pleje.

Fordelene ved biotatuazha

Henna øjenbryn farvning eller biotatuazh - dette er en populær kosmetisk procedure, som har mange meget vigtige fordele:

 • smertefri;
 • Sikkerhed - Den naturlige komponent udsætter ikke epidermis for enten kemiske eller mekaniske virkninger.
 • Fordelene. Pulveret indeholder naturlige antioxidanter, der forbedrer blodmikrocirkulationen, styrker pærerne, gør håret skinnende og tykt, fremskynder væksten af ​​øjenbrynene, skaber et beskyttende lag;
 • Henna kan ikke ødelægge de naturlige pigmenter;
 • Modstand. Farven varer meget længere end ved brug af kemiske maling;
 • Muligheden for farve- og formkorrektion;
 • Overkommelig pris;
 • Det er nemt at farve dine øjenbryn med henna - enhver pige kan klare denne opgave.

Henna øjenbryn sorter

For at udføre øjenbryn biotatuage med henna anvendes flere typer af dette farvestof:

 • Iransk henna - en af ​​de mest overkommelige, giver en brun-kobber og orange-rød nuance. I alle andre tilfælde skal det kombineres med andre farvestoffer.
 • Sudanese - giver en klar kobberfarve, som rødhårede piger vil helt sikkert lide. Det kan ikke kombineres med andre farvestoffer.
 • Indisk - kan give øjenbrynene saftig kastanje, gylden, mørkebrun eller bordeauxfarvet.

Henna for biotatuazha - populære mærker

Til farvning øjenbryn med henna, kan du trygt anvende farvestoffer af sådanne mærker.

"Light brow henna"

Indisk-gjort henna, som giver øjenbrynene en lysebrun tone (mælk chokolade eller mørk beige). Det har en behagelig urtearoma, kombinerer høj kvalitet og komplet sikkerhed (ingen allergier).

"Special brow henna"

Professionel indisk henna brun. Dette er en universel mulighed, der passer til næsten alle former for udseende.

"Dark brow henna"

Giver røde kastanjekleur, som varer lang tid. Mangel på allergi er et andet vigtigt plus.

Giver rig dyb sort. Perfekt til naturlige brunetter.

Hvad er der brug for proceduren?

For at male øjenbrynene i hjemmet, skynd dig for at få fat på alle de nødvendige værktøjer:

 • Emballage med tør henna eller en flaske væske;
 • Beholder af glas, plast eller polyethylen. Keramik og metal er fuldstændig uegnede, fordi de reagerer med pulveret;
 • Spatel til blanding - du kan tage en plastik fra et sæt af engangsservice;
 • Citronsaft / syre - sure miljø er nødvendigt for at opnå en mere stabil virkning;
 • Børste med en hård og kort lur - det gør det muligt for pigmentet at komme på hårene og på huden under øjenbrynene;
 • Bomuldspindler og svampe;
 • Makeup remover;
 • krat;
 • Fed fløde - der er nødvendig til behandling af huden omkring øjenbrynene, beskytter forebyggelsen af ​​maling på uønskede områder;
 • handsker;
 • Varmt vand;
 • Børste eller speciel kam;
 • Hvid blyant;
 • Madfilm.

Hvordan male dine øjenbryn?

Uafhængig farve af øjenbryn med henna udføres i seks faser. Overvej hver enkelt af dem.

Trin 1. Allergisk test

Før du starter en session, skal du sikre dig, at der ikke er nogen allergisk reaktion. Dette skal gøres, fordi henna kan forårsage meget store problemer. Vi tilbyder en lille test - tilbered en lille smule vassel, anvend den på huden bag øret, vent 20 minutter og skyll med varmt vand. Hvis der i de næste to dage i dette område ikke vises negative manifestationer i form af rødme og hævelse, skal du sikkert gå til øjenbrynene.

Det er vigtigt! For en allergisk prøve er det nødvendigt at forberede præcis den sammensætning, der vil blive anvendt i farvningsprocessen.

Trin 2. Øjenbryn form korrektion

Alt resultat afhænger af den korrekte form for øjenbryn. Det bør vælges under hensyntagen til typen af ​​ansigt, fulde læber, pandebredde, snit og øjenposition. Husk, at din skønhed skal være så naturlig som muligt, så du skal kun fjerne de hår, der er slået ud af den overordnede form.

Trin 3. Finde den rigtige farve.

Beslutter at lave en tatovering, vælg den ønskede farve. Det skal kombineres med dit hårs tone, da det er for skarpt, at en kontrast sjældent ser smuk ud. Så blondiner med meget mørke øjenbryn ser ekstremt vulgært ud, og brunetter er ikke egnede til lys skygge.

 • Mørkhåret med bleg hud - brune nuancer;
 • Mørkhåret mørkhudet damerig sort farve;
 • Rød - hele rækken fra guld til terracotta;
 • Fairhaired - lysebrun tone;
 • Askhår - Øjenbryn grå skygge.

Tip! Hvis du ikke er sikker på dit valg, skal du kontakte en professionel salon.

Trin 4. Blanding

Henna til farve øjenbryn kan bruges både i ren form og i kombination med andre komponenter - pulver af en anden tone eller naturlige ingredienser. Andelene kan være:

 • 1 del henna + 2 dele basma / kafferig sort farve;
 • 1 del henna + 1 del basma / kaffe - mørkbrun;
 • 2 dele henna + 1 del basma / kaffe - bronze farve;
 • 25 gr. henna + 3 spsk. l. kakao - varm kastanje farve;
 • 25 gr. henna + 1 spsk. l. valnødblade eller 2 spsk. l. knust skal - mørk brun varmfarve;
 • 25 gr. henna + 2 gr. Saffron - en kold gulfarve;
 • 25 gr. henna + 2 spsk. l. Kamille - varm gul.

Tip! Vælg mellem disse additiver, bemærk at basma vil vare længere. Husk også, at når du vasker får kaffen en gråtoning, men Basma - auburnen.

Så går alt som dette:

 1. Hæld hennaen og den rigtige ingrediens i skålen;
 2. Tilsæt citronsaft til meget varmt vand;
 3. Hæld væsken ind i sammensætningen - det skal ske i små portioner med en teskefuld;
 4. Rør langsomt og bryd alle klumperne. I udseende bør den færdige blanding til biotatuage ligne sur creme;
 5. Dæk beholderen med en film og lad den stå i ca. 20 minutter.

Trin 5. Øjenbryn forberedelse

Mens sammensætningen til farvning er tegnet, forberede øjenbryn:

 1. Fjern låsene fra panden, så de ikke forstyrrer;
 2. Fjern sminke med skum eller kosmetisk mælk;
 3. Rengør huden med en skrubbe - malingen lægger sig jævnt;
 4. Affedt pandeområdet med en alkoholtørring;
 5. Tegn lysbuen med en lys blyant;
 6. Smør huden omkring cremen.

Tips til at hjælpe dig med at farve dit øjenbryn med henna selv:

Trin 6. Farvning

For at farve øjenbrynene hjemme skal du bruge dette trin for trin
instruktioner:

1. Påfør henna på øjenbryn med en hård børste og en særlig kam. Laget skal være ensartet. Først farve tippet, så området i midten. Grundlaget for øjenbryn skal behandles sidst, fordi det skal være så naturligt som muligt. For at lette processen kan du anvende en skabelon. Henna bør påføres langs hårlinjen - fra næsen til de tidlige lobes.

2. Fjern de spor af maling, der har forladt konturen med en vatpind.

3. Dæk dine øjenbryn med små stykker folie, klæbende film eller cellofan. Dette er nødvendigt, så temperaturen af ​​blandingen kan forblive høj.

4. Hvor lang tid holder henna? Det tager som regel fra 40 minutter til 1,5 timer.

Det er vigtigt! Intensiteten af ​​skyggen påvirkes af lagtykkelsen og malens dwelltid. Jo mere rigeligt laget og jo længere varigheden, desto mørkere og rigere bliver browserne.

5. Fjern cellofanen.

6. Sug svampen med olie og tør dem af øjenbrynene.

7. Vask med koldt vand for at løse resultatet. Sæbe kan ikke bruges!

8. Smør øjenbryn med creme eller flydende vitamin A.

9. Hvis farvningen viste sig at være ujævn, må du igen male over de steder, der skal mørkes.

Tip! For at undgå misforståelser skal du læse instruktionerne på pakken omhyggeligt til det produkt, du har købt.

Hvor længe varer effekten?

Efter at have besluttet at male dine øjenbryn med henna for dig selv, kan du være sikker på, at resultatet varer fra 3 til 5 uger. Men det afhænger selvfølgelig af den enkelte. For eksempel holder tør hud farven meget længere, mens den olieagtige type skal raffineres om 1-2 uger.

Andre faktorer påvirker maleriets ydeevne:

 • Kvaliteten af ​​henna - brug af professionelt pulver garanterer en længere effekt (op til 2 måneder). Køb dette værktøj kun i specialforretninger og vær opmærksom på dets holdbarhed. Hvis det allerede er udløbet, bliver henna uegnet til farvning;
 • Korrektheden af ​​præparatet af sammensætningen;
 • Efterfølgende pleje - jo oftere anvendes disse eller andre rensemidler, jo hurtigere bliver malingen skyllet ud.

Hvor ofte kan du farve dine øjenbryn med henna? Den kan ikke bruges mere end to gange om måneden.

Tattoo øjenbryn pleje

Med biotatuazh er det ekstremt vigtigt at lære at pleje øjenbrynene. Her vil du helt sikkert hjælpe vores råd.

Tip 1. Umiddelbart efter proceduren smør øjenbrynene med en fed fløde eller naturlig olie.

Tip 2. Til hårene så pæne og velplejede, tid til at trække for meget og dagligt børste dine øjenbryn med en børste.

Tip 3. Anvend regelmæssigt næringsformuleringer. Til disse formål er fremragende kosmetiske olier (kokosnød, oliven, sandeltræ, fersken, jasmin, druemus), fed creme og midler til vækst af øjenvipper. Du kan sikkert tilføje ethere.

Tip 4. For den første dag må du ikke suge det malede område med vand.

Tip 5. Prøv at begrænse brugen af ​​skrubber, geler og andre rengøringsmetoder. Salonprocedurer er også forbudt - hardware og kemiske peeling.

Tip 6. I de tidlige dage nægter man at besøge bad, solarium og svømmebassiner med havvand.

Kontraindikationer til farvning

Making eyebrows henna har flere kontraindikationer. Disse omfatter:

 • Skader og beskadigelse af epidermis;
 • Inflammatoriske sygdomme i øjet;
 • Dybe folder og rynker omkring øjenbryn.

Tip! Udfør ikke proceduren i kritiske dage - resultatet kan være meget uventet.

Er det muligt at farve øjenbryn under graviditet? Dette naturlige middel skader ikke huden - selv fremtidige mødre kan bruge det.

Sådan vasker du biotatuazh?

Hvordan fjerner henna fra øjenbrynene, hvis effekten ikke tilfredsstiller dig? For at gøre dette er det meget enkelt ved hjælp af tilgængelige værktøjer.

Meget effektive midler. Klem juice fra citron eller fortyndet citronsyre med vand. Våd to bomuldsstykker og læg dem på øjenbrynene i ca. 5 minutter. Derefter vaske godt. Mest sandsynligt vil huden klemme, men der er ikke noget at bekymre sig om.

Professionel maling remover

Som regel sælges den komplet med resistent maling. Hovedformålet med en sådan vask er at fjerne spor af maling tilbage på huden. Sug svampen med produktet, og tør pandeområdet af.

Måske er dette det mest overkommelige og sikre værktøj, der ofte bruges selv i skønhedssaloner. Dip en vatpind i peroxidflasken og tør forsigtigt hele øjenbryn. Udfør for at få den ønskede farve.

Hør, solsikke, ricinus eller olivenolie vil ikke kun fjerne henna, men også styrke hår. Smør øjenbrynene med dette værktøj, vent 10 minutter og vask med sæbe og vand. Gentag for en hel dag.

Brun sæbe og skrubbe

Populær, men ikke særlig effektiv. Med det kan farvestoffet vaskes af efter 2 dage.

Det er vigtigt! For at fjerne henna kategorisk kan du ikke bruge husholdningsværktøjer, acetone og andre alkoholholdige væsker. Det gør kun ondt i huden. Ja, og sikre muligheder bør heller ikke blive båret væk. Ellers kan der forekomme alvorlig irritation. Og det sidste vigtige punkt - huden efter alt "gnidning" skal forkæles med fløde.

Nu ved du, hvordan du farger øjenbryn med henna derhjemme, og du kan let opretholde skønhed.

Se også: Sådan laver du perfekte øjenbryn derhjemme (video)

Detaljeret foto instruktion: Hvordan male Henna øjenbryn derhjemme

Længe siden kendt i øst er henna som et middel til farvning af hår populært blandt kvinder.

Blandt fordelene ved henna over andre farver er dens naturlighed. Henna maler hår og bryr sig om dem, styrker rødderne. Levende glans og rig farve opnås uden tab for helbred af hud og hår.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Hvad henna vælger
 • Hvordan vælger du en farve
 • Øjenbryn form
 • Nødvendige materialer
 • Tør henna farvning
 • Farvning færdig henna
 • Pas efter farvning
 • Sådan løser du resultatet
 • anmeldelser

Hvilken henna at vælge: tør eller klar

Øjenbryn henna sælges som et pulver og som en blanding, klar til brug.

Vigtigt at vide! Hver type har sine fordele og ulemper, så før du male øjenbrynene med henna derhjemme, skal du omhyggeligt læse og notere fordele og ulemper.

Tørre henna sælges i poser, hvis indhold er fortyndet med varmt vand før brug.

Øjenbryn henna sælges som et pulver og som en blanding, klar til brug.

Kvaliteten bestemmes af de klimatiske egenskaber i det område, hvor lawsonia voksede, hvorfra de laver henna, og efter graden af ​​slibning.

De mest populære typer af henna er:

 1. Tyrkisk henna på grund af fint slibning fortyndes i en homogen blanding, hvilket giver en kedelig rolig farve. Ulempen er, at det tager lang tid at få den ønskede skygge.
 2. Indisk henna giver rige nuancer. Der er fem nuancer af indisk henna. En række valg er et klart plus. Men denne henna giver ikke skinne.
 3. Iranske henna er almindelig og populær på grund af sin rimelige pris. Grovslibning forhindrer imidlertid dannelsen af ​​en homogen blanding. Derudover har den iranske henna en stærk lugt.

Indisk henna giver rige nuancer. Der er fem nuancer af indisk henna. En række valg er et klart plus. Men denne henna giver ikke skinne.

Der er stadig sådanne typer af henna som sudanesiske og egyptiske, men de findes sjældent på salg.

Henna fås ikke kun i pulverform, men også i kapsler og i form af pressede fliser.

Sådanne mærker som "Godefroy", "Kodi Professional", "NILA" er kendt. De er tilgængelige med yderligere additiver, og kræver også koncentration i fremstillingen af ​​blandingen.

Hvis der er tvivl om teknologien til maling forberedelse, er det bedre at male øjenbrynene hjemme ved hjælp af professionel maling.

Hvis du vælger en passende nuance, kan du være sikker på, at resultatet bliver den ønskede farve, fordi den professionelle blanding ikke kræver yderligere malingmanipulationer.

Den største fordel ved den færdige henna-blanding er tidsbesparende. Hvis du vælger en passende nuance, kan du være sikker på, at resultatet bliver den ønskede farve, fordi den professionelle blanding ikke kræver yderligere malingmanipulationer.

Vær opmærksom! Ikke alle henna-producenter angiver sin fulde sammensætning, og det kan indeholde syntetiske urenheder, som tørt hår.

Hvordan vælger du henna farve

Før du begynder at male øjenbryn med henna derhjemme, skal du omhyggeligt vælge en farve, der vil være i overensstemmelse med den generelle måde. Dette tager højde for den naturlige farve af hår og øjenbryn.

Før du begynder at male øjenbryn med henna derhjemme, skal du omhyggeligt vælge en farve, der vil være i overensstemmelse med den generelle måde.

Det er sjældent, for hvem der er for skarp kontrast mellem hårets farve og øjenbrynene. Ifølge reglen vil blondiner passe til en tone mørkere og brunetter en tone lysere.

Du kan prøve andre nuancer i en tone højere eller lavere under efterfølgende maleri. Det er vigtigt ikke at overdrive det, for hvis i øjenbrynene malingen varer op til 2 uger eller mere, holder den på huden op til 5 dage.

Nogle retningslinjer for farve matching:

 1. Blegede brunetter har grå og brune nuancer.
 2. Mørk sorthåret kostume rig sort farve.
 3. Rødt vælger nuancer i en rækkevidde fra gylden til terracotta.
 4. Blondiner passer i lysebrune øjenbryn.
 5. Hvis håret er ashen, er farven grå.

Der er flere anbefalinger vedrørende valg af farve i overensstemmelse med hårets farve.

Tips til at skabe den rigtige øjenbryn form

Før du farve dine øjenbryn med henna derhjemme, skal du rydde dine øjenbryn, fjerne overskydende hår.

Når du formler dine øjenbryn, så prøv at få dem til at se naturligt ud. Naturlighed sætter tonen til mode.

For buet eller for tyndt en øjenbrynslinje ødelægger hele billedet, berøver det af naturlighed.

Valget af øjenbryn linje bestemmes af ansigtets form:

 1. Den firkantede form af ansigtet bliver blødgjort af en række øjenbryn parallelt med øjnene, let afrundet.
 2. Et ovalt ansigt anses for ideelt, og øjenbryn med en let mærkbar kink vil øge tiltrækningen for dets ejere. Det vil passe og afrundede og lige øjenbryn. Samtidig skal lige øjenbryn være lidt indsnævret - brede øjenbryn ser grove ud.
 3. Hvis ansigtets form er trekantet, så svagt buet, men ikke meget lange øjenbryn kan blødgøre det.
 4. De afrundede øjenbryn vil ikke nærme sig det runde ansigt. Dette gør ansigtet mere rundt.

Valget af øjenbryn linje bestemmes af ansigtets form.

Før du måler øjenbrynene med henna derhjemme, skal du give dem den ønskede form.

Før du korrigerer formen, skal du huske at desinficere begge hænder og instrumenter. Derudover bør det tørres med antiseptiske og øjenbryn, anvende creme på dem og kam med en pensel.

Pluck øjenbryn bør være i retning af hårvækst, greb hår i selve rødderne og derved undgå hudskader.

Før du måler øjenbrynene med henna derhjemme, skal du give dem den ønskede form.

Nødvendige materialer og værktøjer

Før du farve dine øjenbryn med henna derhjemme, skal du forberede følgende:

 1. Fartøj til blandingen.
 2. Skje til blanding af blandingen.
 3. Børste med en stiv kort lur.
 4. Engangshandsker.
 5. Spathe på skuldrene.
 6. Bomuldspuder og pinde.
 7. Fat creme.

Før du farger dine henna øjenbryn derhjemme, skal du forberede dig

Advarsel! Til fortynding af blandingen passer ikke en metalbeholder. Reaktionen af ​​metalet og blandingen fører til uforudsigelige konsekvenser, fra allergier til hudforbrændinger. Skeden skal også være ikke-metallisk.

For at male øjenbrynene med henna derhjemme kan du bruge både en professionel øjenbrynbørste og almindelige bomuldspindepind som børste. En ren mascara børste vil gøre.

For at undgå pletter i ansigtet kan du smøre områderne omkring øjenbrynene med en tyk creme. Det er også ønskeligt, at der findes bomuldsstykker og pinde, for straks at vådte maling, som viste sig at være i uønskede steder.

For at undgå pletter i ansigtet kan du smøre områderne omkring øjenbrynene med en tyk creme.

Hvis henna på trods af sikkerhedsforanstaltninger rammer huden, så kan du klare pletterne ved at tørre huden med et af følgende midler:

 • citronsaft;
 • hydrogenperoxid;
 • enhver alkoholholdig lotion.

Øjenbryn farvning med henna derhjemme sker med handsker. Så da henna efterlader det svært at fjerne pletter på tøj, vil det under proceduren være korrekt at dække skuldrene med en negligee eller serviet.

Forsigtig! Som med ethvert hårfarve skal du, før du bruger, teste for en allergisk reaktion fra produktet. For at gøre dette skal du anvende en lille færdigblanding på indersiden af ​​albuen og skylle af efter 5-10 minutter.

Øjenbryn farvning med henna derhjemme sker med handsker.

Før du farger dine øjenbryn med henna derhjemme, skal du sørge for at gøre testen 48 timer før du maler.

Det vil være korrekt at udsætte farvning, hvis der er skader eller betændelser i huden og øjnene.

Hvordan male øjenbryn med tør henna

Efter forbehandling af øjenbryn og forberedelse af alle nødvendige værktøjer, er det nødvendigt at forberede blandingen ifølge de vedlagte instruktioner.

For at få et godt resultat skal du finde en passende opskrift.

Samtidig er sådanne nuancer vigtige:

 • vandtemperatur;
 • infusionstid af blandingen
 • mængden af ​​tilsætningsstoffer;
 • varigheden af ​​farvning.

Efter forbehandling af øjenbryn og forberedelse af alle nødvendige værktøjer, er det nødvendigt at forberede blandingen ifølge de vedlagte instruktioner.

Henna pulver blandes sædvanligvis med basma og andre tilsætningsstoffer, fordi henna selv giver en rødlig farve. Afhængigt af forholdet kan opnås kastanie (henna stærk kaffepulver fortyndede opløsning), mahogni (blanding af henna og kakaopulver 1: 1), sort (henna og Basma 1: 1).

Du kan bruge andre farvelægemidler. Det er vigtigt at huske at naturlig hårfarve betyder noget.

Et par dråber olie tilsat til den færdige blanding vil lette blandingsprocessen, samt styrke øjenbryn og have en fugtgivende virkning.

Du kan bruge andre farvelægemidler. Det er vigtigt at huske at naturlig hårfarve betyder noget.

Hvis den efterfølgende farve er opfyldt, tilsættes 1-2 dråber citronsaft under det efterfølgende maleri for at opnå et stabilt resultat.

Beholderen med blandingen er dækket og efterlades for at blande.

Øjenbrynens ønskede kontur skal tegnes med en blyant. Derefter forsynes forsigtigt maling med henna med en pensel eller bomuldspindel.

Tint øjenbryn lys kører berører, starter fra tipsene. Derefter farvede bevægelser fra næsen til øjenbrynens centrum.

Øjenbrynens ønskede kontur skal tegnes med en blyant. Derefter forsynes forsigtigt maling med henna med en pensel eller bomuldspindel.

For at opretholde en maling fra 40 til 60 minutter, med afdækkede øjenbryn med polyethylenstrimler. Slutresultatet afhænger af varigheden af ​​eksponeringen. Overskydende maling fjernes med bomuldspuder, først tør og fugtes derefter med olie. Det er vigtigt ikke at bruge sæbe i cirka to dage.

Efterbehandling henna farvning procedure

Den eneste professionelle øjenbrynfarve baseret på hennapulver, der ikke kræver fortynding, er repræsenteret af brow Henna-mærket. Det er professionel maling, praktisk til opbevaring og anvendelse.

En række nuancer giver dig mulighed for at vælge en farve, der passer til det overordnede billede. Linjen er repræsenteret af to hovedsæt.

Den eneste professionelle øjenbrynfarve baseret på hennapulver, der ikke kræver fortynding, er repræsenteret af brow Henna-mærket.

Sættet med "Brown" omfatter:

 • "Neutral brun";
 • "Kold kaffe";
 • "Mættet gråbrun."

Blond sæt består af følgende nuancer:

 • "Hasselnød lysebrun";
 • "Lys blond";
 • "Pearl blond".

To farver - "black classic" og "bright red amber" præsenteres som ekstra farver.

Før malingsproceduren skal du vaske af sminke og affedt huden med en alkoholtørring eller anden kosmetik.

Før malingsproceduren skal du vaske af sminke og affedt huden med en alkoholtørring eller anden kosmetik.

Øjenbryn børste til kamme hår i forskellige retninger. Dette gøres for en let skrælningseffekt for at fjerne grove hudflager, hvilket forhindrer udseende af ujævnt farvede områder.

Efter det skal du fjerne overskydende hår med pincet og tegne den ønskede kontur med en hvid blyant.

Derefter presses den nødvendige mængde maling ud af flasken og blandes med vand, indtil der opnås en homogen blanding ifølge instruktionerne. Tilføj om nødvendigt en ekstra tone fra en anden flaske.

Det er nødvendigt at fjerne overskydende hår med pincet og tegne den ønskede kontur med en hvid blyant.

Maling påføres med en pensel i flere lag. Efter fuldstændig tørring behandles øjenbrynene med bomuldsstynder fugtet med kosmetisk olie. Det er uønsket at bruge vand, i dette tilfælde kan farven blive svag.

Øjenbryn pleje efter farvning

Farve varer fra flere dage til 2-3 uger. Lige så vigtigt er plejen af ​​øjenbrynene efter farvning.

For at opretholde resultatet i lang tid er det nødvendigt at udelukke kontakt med øjenbryn med sæbe og kosmetik, lotioner og cremer.

Farve varer fra flere dage til 2-3 uger. Lige så vigtigt er plejen af ​​øjenbrynene efter farvning.

Ved udførelse af kosmetiske procedurer bør øjenbrynene beskyttes mod deres virkninger: om det er høj temperatur, damp eller aggressiv pilling.

Daglig pleje af øjenbryn ved hjælp af kosmetiske olier giver mulighed for lang tid at opretholde en levende farve.

Sådan repareres resultatet, hvis du ikke kan lide det

Den lethed, hvormed du kan fjerne malingen, hvis den resulterende farve på øjenbrynene ikke matchede de forventede, er den utvivlsomme fordel ved henna.

Du kan fjerne henna med citronsaft. Påfør citronsaft på øjenbryn med bomuldspuder og vask om fem minutter.

Du kan fjerne henna med citronsaft. Påfør citronsaft på øjenbryn med bomuldspuder og vask om fem minutter. Du kan bruge specielle kosmetik til at fjerne makeup. Selv en almindelig alkoholopløsning eller hydrogenperoxid vil hjælpe med at klare henna.

Denne biotatuage metode er en af ​​de sikreste og mest efterspurgte skønhedssaloner.

Farve øjenbryn med henna derhjemme kræver ikke særlige færdigheder. Med omhyggelig overholdelse af alle anbefalinger, vil denne procedure give glæde af det nye billede, hvilket sparer tid og penge.

Denne video er en instruktion til at farve henna øjenbryn derhjemme.

Fra denne video lærer du, hvordan du laver perfekte øjenbryn med henna-maleri.

I denne video vil du blive præsenteret med nyttige oplysninger om henna for øjenbryn og deres farve.

Henna øjenbryn farvning derhjemme - foto før og efter

I betragtning af det store antal kontraindikationer er pigmentering ikke egnet til alle piger. Hvis en klassisk tatovering af en eller anden grund ikke passer dig, så vær ikke ked af det. Han erstattede med succes øjenbrynfarvning med henna.

Hvad er henna farve?

Farvning øjenbryn med henna er en teknik til farvning af hår med grøntsagspigmentet af bladene af lawsonia nekolichuy eller henna. Farvestoffet ekstraheres ved tørring af bladene, hvorfor det er helt naturligt. Det bruges aktivt til at male hår, genskabe mønstre på kroppen.

Henna biotatuction af øjenbryn betragtes som den sikreste procedure til korrigering af hårlinjen og visuelt giver tykkelse. Farvestofpigmentet trænger ikke dybt ind i hårene og beskadiger ikke huden, som det er let at vaske af efter nogle få uger.

For at besvare spørgsmålet, hvad er den bedste farvning af øjenbryn med henna eller maling, skal du sammenligne fordele og ulemper ved begge metoder.

Fordelene ved at farve øjenbryn med henna og basma:

 • Komplet sikkerhed. Denne metode er velegnet til gravide kvinder, ammende og endog børn. Lawsonia er næsten hypoallergenisk, det har ingen kontraindikationer, men i meget sjældne tilfælde kan det forårsage rødme i huden. Men selv denne rødme forsvinder inden for et par timer efter vask af blandingen;
 • Med hennapulver og nogle improviserede produkter kan du genskabe næsten enhver naturlig farve. Skygger kan være alt fra mørkebrun til lysrød;
 • At lave et naturligt farvestof tager ikke meget tid og kan nemt gøres selvstændigt. Simpelthen nok til at have den ønskede skabelon til rådighed

Efter selv-styling øjenbryn henna

 • Henna er ret nemt at vaske af. Der er en stereotype, som henna er meget dårligt skyllet af, men det er kun hvis man gør det forkert. Faktisk er det nok at have på hånden citronsaft og en god gel dyb rensning af huden.
 • Plusser farvning øjenbryn maling:

  • Virkningen af ​​farvning er mærkbar i 1 måned. Så længe henna vil ikke vare i lyset af det faktum, at det ikke trænger dybt ind i håret, men dækker kun dets ydre del;
  • Brugervenlighed. Hvis man til forberedelse af henna har brug for en opskrift, de korrekte proportioner og meget mere, så fordeler malen simpelthen jævnt fordelene på håret. Det er meget lettere at gøre det "smukt";
  • I modsætning til henna er farvesammensætninger egnede til alle de samme: blondiner, brunetter og rødt. Pulver Lawson har en specifik funktion: På forskellige øjenbryn går forskelligt. Jo tykkere hårene er, desto mindre tæt bliver farvelægningen.

  Men maling har betydelige ulemper - det er allergisk over for det, og det er skadeligt for gravide og lakterende piger. Ifølge kosmetologer er det bedre at give præference til naturlig kosmetik. Tross alt maler henna ikke kun, men forbedrer også væksten og styrker øjenbrynene.

  Allergi til tatovering henna Allergisk reaktion på henna

  Brow Henna farvning teknik

  Brow Henna er en af ​​de mest kendte henna mærker til øjenbryn farvning. Kitsne omfatter basisfarver - blond og brunhåret, samt yderligere nuancer af brunt og rødt. Dette giver dig mulighed for at udvide paletten til 8 af de mest populære naturlige nuancer.

  Brow Henna øjenbryn henna palette

  Fremgangsmåden er let at gøre med egne hænder, fordi blandingen ikke kræver forberedelse. Det er oprindeligt pulveriseret, solgt i et bekvemt rør. Ud over øjenbryn er Brow Henna egnet til farvning af øjenvipper.

  Trin for trin proces med måling øjenbryn med henna baseret maling

  Trinvise anbefalinger om, hvordan man farver pande Hen Henna naturlige henna:

  1. Det er nødvendigt at fjerne makeup og forberede hårene til behandling. For at gøre dette bliver de affedtet, og på huden omkring derimod anvendes enhver tilgængelig olie eller nærende creme;

  Behandling af huden omkring øjenbrynene med creme

 • At arbejde har brug for en flydende blanding. For at få det, skal du blande 3 dråber vand og hennapulver (ved øjet) i en ikke-metallisk beholder. Konsistensen af ​​blandingen skal ligne en flydende sauce. Om nødvendigt tilføjes en mørkere eller lettere skygge;
 • Så under maleri er den generelle arkitektur ikke forstyrret. Vi anbefaler først at tegne konturen først, og først derefter begynde at arbejde med henna. Enhver mester vil råde over at bruge en markør på basis af alkohol - det vil ikke vaske af under hennaansøgningen, men vil blive slettet af virkningerne af micellært vand;

  Konturindsprøjtning

 • Ved anvendelse af en børste anbringes sammensætningen først langs hårlinjens kontur. Prøv ikke at male på huden, ellers vil kanten være bredere end nødvendigt. Sammensætningen påføres i et tyndt lag og alder på hår i mindst 10 minutter. Til intens farvning kan du vente en kvart time;

  Børste Henna

 • For en varig effekt fjernes farvestoffet med en tør bomuldsstuds, og på den første dag er øjenbryns kontakt med vand begrænset. Hvis du skal vaske, skal du bare bøje dit hår med oliven eller anden olie.

  Konturlinjekorrektion

 • Den samme metode er velegnet til brug af mere overkommelige henna - Wow Brow.

  Forskellige nuancer af WowBrow

  Farve øjenbryn derhjemme

  På trods af populariteten af ​​færdige blandinger til farvning foretrækker mange piger at lave kylling hjemme. Dette giver dig mulighed for at spare penge og få den nødvendige nuance.

  For at forberede farvestoffet kan anvendes iransk eller indisk hennapulver. Som ekstra ingredienser kan du bruge citronsaft, kaffe, stærk te. Hemmeligheder for at få den rigtige farve med disse ingredienser:

  • Kaffe og basma vil hjælpe med at gøre blandingen af ​​henna mørkere. Når du kombinerer proportioner, kan du opnå næsten sort. Men samtidig giver kombinationen af ​​ren basma og henna en lysebrun farve;
  • Hvis henna ikke tilføjer noget og tåler op til 20 minutter, får du en lys rød farve;
  • Sort te vil bidrage til at gøre malingsfarven mørk brun. Hvis du ikke har nok mørke toner, kan du tilføje en lille malet kaffe til massen;
  • Citronsaft lette blandingen så meget som muligt. Når du blander henna og frisk, får du en naturlig lysebrun skygge.

  Øjenbrynskorrektion

  Teknologien til tatovering øjenbryn med henna er ikke meget forskellig fra farvning med specialiseret maling. Selvfølgelig kan hårpigmentering ikke realiseres, men pulver eller ombra er let.

  Valg af den rigtige form for øjenbrynkonturen

  Trinvise instruktioner om hvordan henna øjenbryn farves i hjemmet:

  1. Håret er rengjort fra makeup og hudsekretioner. Det er bedst at bruge en blød tonic, skum til følsom hud eller micellært vand;
  2. Processen begynder med applikationen på huden af ​​fed fløde. Det hjælper med at beskytte det mod farvning. Men rør ikke hårene!

  Anvendelse af cremen på området omkring øjenbrynene

 • Du skal kun smøre overhænget efter at du har tegnet konturen. For at gøre dette kan du bruge en speciel skabelon eller, som de gør i en skønhedssalon, bruge en brun palette markør;

  Øjenbryn stencil

 • På de sporede linjer eller mønster skal du anvende maling. Skitse er først tegnet. Dette vil kræve en tynd børste. Nogle piger anbefaler endda at bruge bambus eller orange sticks - de giver dig mulighed for at trække tippet så tyndt som muligt;
 • Fremgangsmåden til påføring af farvesammensætningen er ekstremt enkel. Børsten er gennemblødt i henna, hvorefter der tages en lille mængde masse. Påfør maling på et tæt lag;

  Muligheden for trinvis anvendelse af henna på øjenbryn

 • Hvor meget der skal holde henna på øjenbrynene afhænger af det ønskede resultat. Jo længere massen opretholdes på håret - jo mere intens vil farven vise sig.
 • Efter udløbet af denne tid fjernes værktøjet fra håret med en vatpind, og huden tørres igen med micellært vand.
 • Umiddelbart efter at du har brug for at vaske og for at bevare den resulterende skygge, spred håret i 15 minutter med oliven eller anden olie.

  Korrektion brovok efter henna

  Video: Henna for øjenbryn og øjenvipper - farvning med henna

  Hvordan man plejer øjenbryn efter henna-farvning

  Anmeldelser siger, at uanset det valgte mærke henna (Kodi Professional, Sexy Brown, Spa eller et simpelt pulver), er teknikken til pleje af farvede øjenbryn den samme. For det første undgå hyppig kontakt med barske vaskemidler og alkoholbaserede tonics. Hvis du planlægger at besøge badet eller enhver form for vand, vil bevarelse af farven hjælpe med fedtmiljøet. Dette kan være en nærende fløde, olie.

  Professionelle øjenbryn olier

  For det andet, de første par dage, du har brug for for at undgå direkte sollys - på grund af dem falder henna meget hurtigt. Og farvningsreaktionen opstår, selv efter at processen er afsluttet - pigmenter indhyller ikke kun håret, men trænger også ind i.

  Fjernelse af øjenbryn

  Regler for pleje af hennafarvede øjenbryn:

  • De kan ikke gnides med bomuldsplader og et håndklæde - disse handlinger vil vaske væk det farvede lag;
  • Den første dag kan ikke være i kontakt med vand. Dette er meget vigtigt, fordi malingen er meget ustabil i de første 24 timer efter påføring. I den første uge bør en spa undgås - den høje temperatur bidrager også til den hurtige vaskning af henna;
  • Korrektion kan om nødvendigt udføres umiddelbart efter sessionen.

  Hvor meget er resultatet

  Professionel farvning af øjenbryn vil glæde med lysstyrken til 6 uger, efter at maling begynder at blive vasket af. Men du er nødt til at forstå det, indtil hun ikke kommer til at gå. Selv efter et par måneder vil hårene give en lidt rød nuance.

  Øjenbrynskorrektion efter en måneds henna slid

  Hvis du bruger materialer fremstillet med egne hænder, vil resultatet, afhængigt af intensiteten af ​​farven og eksponeringstiden, forblive på øjenbrynene i op til 4 uger.

  Før og efter billeder

  På billedet før og efter henna farvning øjenbrynene, er det umuligt at straks afgøre, om det virkelig er maling eller makeup. Forskellen er næsten usynlig. Tror ikke? Overbevis dig selv - vi har specielt lavet et valg.

  Henna øjenbryn farvning derhjemme

  Kvindelige øjenbryn har øget opmærksomhed. Det er ved hjælp af denne del af ansigtet, at vi udtrykker følelser, giver makeup-ekspressiviteten. Øjenbrynspleje er varierede - vi taler om regelmæssig fjernelse af "ekstra" hår, ved at anvende nærende masker og kompresser, hvilket skaber den rigtige form og farve. Men når det kommer til det sidste punkt, står pigerne over for et alvorligt problem: hvordan man male deres øjenbryn på egen hånd uden at bruge tid og penge på rejser til herrerne?

  Naturligt farvende øjenbryn

  I hjemmet er det bedste farvestof til øjenbryn henna. Ved hjælp af naturlig kosmetik kan du regne med:

  • fraværet af smertefulde fornemmelser karakteristisk for eksempel til mikroblading;
  • naturligt udseende og værdig æstetik af øjenbryn efter maling;
  • langvarig holdbarhed af agenten - henna forbliver på håret i ca. 10 dage;
  • hypoallergen kosmetik, ingen irriterende reaktioner af dermis;
  • opnåelse af evnen til at skjule små defekter i huden - ar, alder pletter, mangel på hår på nogle steder;
  • gavnlige virkninger på huden, ernæring og beskyttelse af dermis.

  Det er muligt at anvende henna selvstændigt uden at forlade huset. Proceduren kræver ikke særlige færdigheder og evner, er sikkert for helbred, er til rådighed selv til gravide piger.

  Er der nogen kontraindikationer? Husk: Henna-farvning er kategorisk forbudt for betændelse i øjens slimhinde, åbne sår i øjenbrynene og allergi over for henna.

  Sådan farves dine øjenbryn: trin for trin

  Før du påbegynder en kosmetisk procedure, skal du omhyggeligt undersøge dit billede i spejlet. Hvad er formen af ​​buen, øjenbrynens højde og bredde passer til dit ansigt? Forsøg ikke at male på en sådan måde, at øjenbrynene er udtryksfulde, men ikke fængslende.

  Pas på forberedelsen af ​​de nødvendige værktøjer:

  1. Henna, der passer til dig på hår og hud.
  2. Plast eller glas til fremstilling af sammensætningen, skeer til omrøring.
  3. Børster med stive børster til påføring.
  4. Citronsaft eller syre.
  5. En nærende creme til behandling af huden omkring øjenbrynene.
  6. Polyethylenhandsker, der forhindrer risikoen for uhyggeligt at farve hænderne, mens du påfører maling.

  Er alt klar? Så lad os komme i gang!

  Fase nummer 1. Klargør farvestoffet selv

  De, der plejede at farve deres hår udelukkende med henna, uden hjælpestoffer, ved, at det naturlige middel giver en rødlig farve. Hvis vi stræber efter et naturligt chokoladeområde, blander vi i tanken den samme mængde henna og jordet naturlig kaffe (i forholdet 1: 1).

  Bland blandingen grundigt, hæld varmt vand i små portioner. Forsæt oksidationsmiddel (citronsaft eller syre) til væsken. Hold ikke op med at forstyrre værktøjet, så det ikke danner klumper.

  Bring blandingen til konsistensen af ​​cremefløde, dække med klæbende film og lad i 20 minutter.

  Det er vigtigt! For sorte øjenbrynstoner skal du bruge basma. Bland henna med vand, tilsæt basmu til væskeopløsningen - jo mere pulver er, desto mørkere er farven på malingen.

  De omtrentlige proportioner af komponenterne er som følger:

  • en bronzefarve giver forholdet 2 dele henna og 1 del af basma;
  • rig brun farve vil være i et forhold på 1: 1;
  • Ejere af sorte øjenbryn er bedre at blande 2 dele af basma og 1 del af henna.

  Basma eller kaffe? Valget er din, men husk på, at med den gradvise udskylning af maling, erhverver basma en rødlig tinge, og kaffen bliver grå.

  Fase №2. Vi maler øjenbryn korrekt

  Hvad skal man gøre? Bør opløsningen med en børste og følg øjenbrynene nøje og følg nogle tips:

  1. Påfør maling på hårets vækst - fra midten af ​​ansigtet til templerne. Hjælp værktøjet til at gå jævnt med en speciel børste (som du kan i brasmatisk), idet du husker at jo tykkere laget, jo mere intens farve.
  2. Skridt bag konturen, straks slet overskydende med en vatpind eller vatpind.
  3. Efter påføring af maling, dække øjenbrynene med stykker folie, der opretholder opløsningens høje temperatur. Hold malingen 30-90 minutter (jo længere eksponeringstid - jo mere mættet skyggen).
  4. Fugt en bomuldspude, tør dem henna, vask med koldt vand og læg en nærende creme på hårene.

  Advarsel! Hvis browserne er ujævn, gentag proceduren på de rigtige steder.

  Henna farvning: hyppighed af procedurer

  Øjenbrynskorrektion med henna bør udføres ikke mere end 1 gang om 2 uger. Glem ikke at tage sig af hårene i denne periode - kæm dine øjenbryn med tiden trække unødvendige hår.

  Smukke, elegante, naturlige - perfekte øjenbryn kan laves og de fleste uden at kontakte salonerne. Prøv at vende sig til naturlige farvestoffer - effektiv, hypoallergen, men ikke dyr!

  Første læge

  Farlig barberkniv med udskiftelige blade