Hvordan man laver smukke øjenbryn selv

Hvis øjnene er et spejl af sjælen, så er det rigtige design af øjenbrynene en måde at "åbne" udseende på, give det udtryk, og også aflede opmærksomheden fra fejlene i ansigtet, blødgøre sin form. Nu tilbyder hver skønhedssalon tjenester fra en browser designer - dette er navnet på den mester, der korrigerede øjenbrynene. Men ikke alle har råd til en fornøjelse. Hvis du vil lære at lave smukke øjenbryn hjemme - trin for trin vil billeder og videoer hjælpe dig.

Formvalg

For at øjenbrynerne virkelig ser smukke ud, skal deres form være i harmoni med typen af ​​ansigt. Professionelle har følgende muligheder:

 • Klassiske buede øjenbryn er universelle og passer til næsten alle. En smuk bøjning løfter visuelt øjnene, ser unge ud;
 • Afrundet. De blev betragtet som standarden i 60'erne i det sidste århundrede, og nu er de populære hos piger med skarpe, hårde træk, da de visuelt blødgør det ovale;
 • Vandret. Udvid det lange ansigt, skjul skærmens skarphed;
 • Øjenbryn lodge eller trekantet. En meget eksotisk mulighed - der bruges af ejere af et overblæst centrum af pandebuer, hvor et ansigt ser for evigt overrasket over at fjerne dette udtryk;
 • Den ødelagte linje er også universel, og det ser ud til at være den mest naturlige af alle. Det vil give udseende dybde, billedet som helhed - velplejede.
 • Rising. De ser smukke ud, når de er ovale eller afrundede ansigt, men kategorisk passer ikke til den type kvadrat, rhombus, trekant.

Efter at have besluttet at justere øjenbrynene hjemme, skal du først bestemme den ønskede form - for klarhed skal du bruge følgende billede.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring, bange for at begå en fejl, henvis til den universelle metode, elskede af alle herrer. Trin for trin proces ser sådan ud:

 1. Arm dig med to kosmetiske blyanter - til øjne, læber, øjenbryn. Vedhæft en af ​​dem til næsens vinge, så den antager positionen af ​​linje A på billedet nedenfor. Dette bestemmer niveauet af øjenbrynens indre del;
 2. Punkter B og C angiver placeringen af ​​bruddet, den højeste del af buen;
 3. Linje D får du ved at lægge en blyant direkte fra det yderste hjørne af øjet til næsen. Under denne linje må øjenbryn ikke falde.

Modellen på fotoens øjenbryn er allerede justeret ved hjælp af denne metode - som du kan se, ser ansigtet på samme tid smukke og naturlige ud. Trin for trin gentagelse af de beskrevne manipulationer i hjemmet, glem ikke at markere den resulterende retningslinje korrekt med en blyant.

plukning

Den nemmeste måde at lave smukke øjenbryn på er at trække dem ud med pincet. Hold din søm saks praktisk som et tilbehør værktøj. Den bedste tid til plukning er sen aften, da huden i dette område er følsom, og det tager tid at genoprette roligt. Vask dit ansigt og hud, anbring en aseptisk creme omkring dine øjenbryn, og efter blødgøring fortsæt trin for trin:

 1. Markér øjenbrynens ønskede form med en lys blyant;
 2. Fjernelse af hår først fra næsebroen og derefter under panden. Pincetter fortyndes med alkohol;
 3. I hjemmet er det ikke anbefalet at trække hår ud fra øjenbrynens top, det er bedre at trimme dem med en saks, efter at de har kæmmet dem (se billede). Gør det samme med hår slået ud af den generelle masse;
 4. Overgange bliver så smidige som muligt. Pluck hår kun i retning af deres vækst;
 5. Overvåg konstant øjenbrynens symmetri, deres linjers naturlighed;
 6. Efter at have færdiggjort manipulationen, fjern de faldne hår med en bomuldskive. Smør det berørte område med antiinflammatorisk creme.

Om morgenen sætter du på dit ansigts makeup, værdsætter endnu en gang kvaliteten af ​​plukning. Om nødvendigt skal du rette resultatet med en blyant.

Nogle damer, der justerer øjenbrynene hjemme, gør en forfærdelig fejl - hent dem op. En sådan teknik kan ødelægge den smukke form for naturen en gang for alle, og derfor uacceptabel.

Makeup korrektion

Smukke øjenbryn kan hurtigt og nemt laves ved hjælp af dekorative kosmetik, især øjenskygger og en blyant. Denne metode bruges i tilfælde, hvor formularen passer, men jeg vil lidt skelne området over øjnene.

blyant

I hjemmet kan du lave smukke øjenbryn med en blyant på to måder:
Den første. Hvis alt, hvad der kræves, er bare for at gøre øjenbrynene mørkere, blæk dem lige gennem hårene;
Den anden. Når øjenbryn er sparsomme eller korte, er det nødvendigt at trække hår - gør det kort med tynde slag.

En blyant skal være speciel - den er hårdere end dem med hvilke øjnene er nedslået. Farveskemaet for sådanne produkter er mere naturligt, og øjenbrynene ser ikke ud til at lyse. Vælg en skygge så tæt som muligt på den indfødte tone.

skygge

Metoden bruges kun på lyse hår. Skygger skal være matte for at undgå unødvendig glans. En smal skrå børsteskygge påføres strengt langs øjenbrynens vækstlinje uden at forstyrre det. Således er hullerne i de sparsomme hår malet over, bøjningen bliver klarere.

Nogle gange er pulver brugt til at gøre øjenbrynene hjemme - det fremhæver området langs hårene. Sådan gøres det korrekt og smukt, trin for trin vist på billedet.

farve

Til langsigtede resultater kan øjenbrynene males med speciel maling eller henna. Henna farvning derhjemme for begyndere kan ikke mestrer - blækmassen har tendens til at sprede sig. En mere bekvem og hurtigere mulighed er maling. Køb det i en specialbutik, hvor en erfaren konsulent vil hjælpe med at bestemme skyggen. En dag før farvning skal du teste for allergier i henhold til vejledningen. Hvis der ikke er nogen irritation på sammensætningen, fortsæt med at male:

 1. Tag dit hår væk fra dit ansigt - binde det i en hestehale, læg på hovedbåndet;
 2. Helt fjerne makeup;
 3. Korrektion af formularen foregår før påføring af malingen! Hvis noget ikke passer dig, er det tid til at rette det
 4. Uden at berøre hårene, smør området omkring øjenbrynene med en fedtet creme;
 5. I en keramik- eller glasbeholder fremstilles malingen til brug i henhold til vejledningen;
 6. Påfør sammensætningen på øjenbrynene med en tynd børste. Først skal du male den ydre side og derefter den indre.
 7. For at opnå en rig skygge, farve sammensætningen efter den tid, der er angivet i instruktionerne. Reducer maling eksponering tid for et blødere resultat;
 8. Fjern malingen med en bomuldsstynge, og vask derefter med skum eller sæbe.

Efter proceduren anbefales det at smøre området med en creme med beroligende virkning. Efter at have konstateret, at resultatet er for lyst, tørre de farvede hår med en vatpind dyppet i citronsaft og vask igen.

Øjenbryn stencils og linjaler

For nylig er hjælpeprogrammerne blevet mere og mere populære for at give klarhed og symmetri til øjenbrynslinjer - linjaler, stenciler.

Stencil - en skabelon af plastik eller silikone med en slids i form af en buet linje, indeni som er farvet med blyant eller maling. Den mest økonomiske mulighed, der kun har en ulempe: sådan en stencil du skal holde fingrene konstant. Men du kan bruge det mange gange.

Problemet med fortrængning af skabelonen blev løst af stencils på et klæbrig grundlag: Brug dem, du kan ikke bekymre sig om symmetrien af ​​makeup. En minus lignende enheder - engangsbrug.
Universal valgmulighed - en stencil af tynd silikone, som vil holde godt på huden, hvis fugtet med vand. Sådanne modeller er dyre, men de tjener i lang tid og er meget praktiske.

Lejlighedsvis kan stencils med fiksering i form af en elastik findes på salg - de sætter det simpelthen på hovedet som et bandage og placerer slidser oven på øjenbrynene. Ved hjælp af et sådant værktøj skal du være opmærksom på, om afstanden mellem stencil-slots svarer til en lignende zone på dit ansigt.

Linjalen bruges til indledende tegning af den korrigerede linie, den er gennemsigtig og meget praktisk, fordi nulmærket på skalaen er i midten. Når du har fastgjort linjalen på næsebroen, kan du nemt og hurtigt tegne helt ens kanter.

Hvis du altid vil gøre øjenbrynene selvstændige hjemme, vil sådanne assistenter være meget hjælpsomme, især først.

Disse var grundlæggende tips om hvordan man laver smukke øjenbryn derhjemme. I slutningen af ​​artiklen tilbyder vi at se en interessant video med trinvise anbefalinger fra erfarne browserdesignere.

Hvordan man laver øjenbryn derhjemme

Sådan ordentligt og smukt arrangerer dine øjenbryn hjemme alene: trinvise instruktioner på formularen og maleri med billeder og videoer

Det er på tide at tale om, hvordan man arrangerer øjenbryn hjemme, fordi denne detaljer af fysiognomi spiller en vigtig rolle i det overordnede billede af en kvinde. Mange kvinder tror, ​​at de ved, hvordan de kan forme deres øjenbryn på egen hånd, og de er meget overraskede over resultaterne. Og de er ofte fundamentalt forskellige fra billedet, som så ville være som.

Vi tilbyder at finde pålidelige oplysninger om, hvordan du ordentligt arrangerer øjenbrynene hjemme og få et tilfredsstillende resultat, som absolut ikke værre end i skønhedssalonen. Hemmeligheden ligger i, at du skal vælge den passende form og farve før du laver et smukt øjenbryn.

Du kan navigere til noget: på farvetype, ansigtsform, idol osv. Men du skal vide, før du smukt arrangerer dine øjenbryn hjemme, hvad skal der ske i sidste ende. Og ifølge disse oplysninger planlægge dine handlinger på designet af øjenbrynslinjen.

Se hvordan man laver øjenbrynene hjemme på billedet, hvilket viser de forskellige designmuligheder for denne del af ansigtet:

Hvordan man laver den rigtige form for øjenbryn

Ideelle øjenbryn bør være tykke nok til et ekspressivt udseende og samtidig tyndt til et feminint billede, de bør være buede for at fange lyset uden at blive et spørgsmålstegn. Alle disse detaljer er meget vigtige, for i orden at udseendet skal forvandles er en justeret strejke nok. Her er beviset.

Før du trækker den korrekte form for øjenbrynene, skal du bestemme dens form og bredde. Der er et uundværligt værktøj til at gøre dine øjenbryn fejlfri: dette er en blyant. Sådan bestemmes din øjenbryn form:

 1. Vedhæft en blyant (pen, pincet, kinesisk stav), peger den langs næsens bagside og flytter den til panden. Kontaktpunktet med øjenbrynet skal angive sin base.
 2. Skift blyanten, drej den så, at dens akse falder sammen med den ydre kant af irisen. Ved at fortsætte denne linje får du et bøjningspunkt for øjenbryn (det er her, at lyset falder, hvilket gør iris mindst dobbelt så lyst).
 3. Læg en blyant på næsens bund (til højre for højre øjenbryn, til venstre for venstre øjenbryn) og glid den langs ydersiden af ​​øjet. Denne linje viser, hvor halen skal ende. Nu forestiller du den perfekte form af dine øjenbryn, du vælger dem bare ud.

Hvordan man laver øjenbryn uafhængigt trin for trin (med billede)

Hvis du gør øjenbryn plukning for første gang, er det bedre at gå til en makeup artist. Så snart han trækker linjen på dine øjenbryn, skal du bare tilpasse den lidt.

Hvis du er vant til at arbejde med pincet, så ved du selvfølgelig, at du altid skal holde det parallelt med overfladen af ​​huden og trække hår ud i retning af vækst. Før du trækker dine øjenbryn trin for trin, husk at du aldrig kan starte proceduren fra toppen: Øjenbrynens form er modelleret nedenunder.

Hvad angår pincet, har du valget mellem pincet med buede ender og pincet med rillede ender. Bøjede pincet er mere præcise, men sværere at bruge. Hvis du er en debutant i modellering øjenbryn, er det bedre at vælge flade pincet, der naturligvis ligger parallelt med hudoverfladen.

Og for ikke at gå glip af, skal du følge visse regler: Sæt foran spejlet, fjern et par hår, start fra bunden af ​​øjenbryn, flyt væk, og før du fortsætter, se hvad der skete.

Brug aldrig forstørrelsesspejle, som selvfølgelig tillader dig at trække hår ud én efter én, men lad det ikke se ansigtet som helhed. Hvis øjenbrynene er lidt lange, kan du tænke på at skære dem lidt.

Tag en øjenbryn kam og kam hårene op. Tag saks, skær et par millimeter, klart fremspringende ud over linjen, og brug derefter en kam til at genoprette øjenbrynens naturlige form.

Hvis du har meget lyse og lige sjældne øjenbryn - skift linjen med en egnet blyant. Blyant bly ligner ofte kul i dens tekstur og spredes godt på hår. De mest berømte virksomheder tilbyder normalt blyanter af tre farver: Vælg den der bedst kombinerer med dit hårs rødder.

Så skal du optage kunst: Anvend små blyantslag, som om du måler hår og blander ved at børste dine øjenbryn (med en tandbørste viser det sig perfekt!).

Der er en anden, ret lignende, men lidt mere kompliceret teknik: at pulver lumenene (for eksempel med øjenskygger, kun fuldstændig kedeligt) og fiksere med voks.

Se hvordan man selvstændigt gør øjenbryn trin for trin på billedet, hvor hele denne fascinerende proces er illustreret:

Hvordan man laver og maler øjenbrynene derhjemme

Før du laver dine øjenbryn, skal du huske, at makeup skal blive en refleks. Glem ikke, at disse to striber hår opbygger hele ansigtet og ændrer udseendet, så du bør prøve! Det er dog stadig ret nemt. For en naturlig dagtids makeup, gå en tur langs panden med en gennemsigtig mascara eller i DIY-versionen med en ren tandbørste, bestrøget med en lille mængde lak. Derudover kan du tage en farve mascara, men i dette tilfælde er det nok bare for let at berøre øjenbrynene for ikke at smide farven. Om aftenen skal du tage blyanterne som angivet ovenfor og stoler på denne regel: Jo lysere øjenmakeup, desto mere intens skal øjenbrynslinjen være.

Du kan dekorere og farve øjenbryn med en mester makeup artist. Selvfølgelig har de den højre hånd, men det er ikke alt. Som regel begynder proceduren med voks, som gør det muligt at fjerne de fleste hår uden at bruge en hel dag på det, samt at slippe af med pincetten, der ikke kan være pincet og gøre øjenbrynslinjen mere tydelig. Derudover har beauticians (ligesom frisører) mulighed for at se på dig fra siden og se de perfekte proportioner. Og det er uvurderligt!

Inden du trækker dine øjenbryn hjemme, skal du straks fjerne billedet af pigen med tynde linjer tegnet i blyant i stedet for dem. Permanent tatovering er en bedragerisk manøvre, forudsat at makeup-kunstneren forsøger at omhyggeligt genoprette øjenbrynslinjen, så resultatet er naturligt. Spørg hende, hvordan hun kommer ned til forretningen. Virkelige fordele, før tatovering, plukker aldrig øjenbrynene helt. De tegner en linje, omgå de resterende hår. Bemærk også, at denne teknik er uerstattelig, hvis du skal male over lumen. Drømmen om alle dovne, lang tid uden at skærpe din blyant!

Se, hvordan du smukt kan arrangere øjenbrynene på videoen, hvor der vises trinvise instruktioner og tips fra mesterne om visage:

Hvordan man laver øjenbryn selv: trin for trin instruktioner

Indhold:

"Ingen er født med perfekte øjenbryn", sagde en af ​​topmodellerne, Linda Evangelista, i et interview. I dag betyder de ideelle øjenbryn naturlige kurver, ingen skarpe linjer og en ret bred form. I denne artikel vil vi i detaljer beskrive hvordan man gradvist arrangerer øjenbrynene hjemme ved hjælp af forskellige midler.

Hvordan vælger du øjenbrynens form?

Du bør ikke drastisk ændre formen - naturen gør sjældent fejl, men en lille korrektion er ikke forbudt. Du kan let justere formen for visuelt at gøre ansigtsegenskaberne blødere eller omvendt lysere. Husk altid, at ansigtsarkitekturen afhængigt af browlinjen ændrer sig markant.

Dette betingede navn øjenbryn med en blød kurve, uden pludselige overgange. Runde øjenbryn kaldes også ofte måneformet. Det giver ansigtet et godt udseende og anbefales til piger med skarpe ansigtsegenskaber - for at blødgøre dem visuelt.

Bøje øjenbryn

Kinken gør ansigtsudtryk lidt arrogant. Dette er en indikator på tillid. Denne formular er velegnet til piger med en oval ansigtsform og udtryksfulde kindben.

Skarp, som om overraskede øjenbryn som Karly Kloss belønner naturen ofte piger med nedre hjørner af øjnene - sådan øjenbryn løfter dem visuelt op.

Den form, der går til ejerne af et langstrakt ansigt - det kan visuelt justere proportionerne. I den æra af de mest naturlige øjenbryn er denne form mest populær. Men øjenbryn bør understreges omhyggeligt: ​​basen skal ikke være for klar, ellers vil ansigtet virke for stramt.

7 tips til at lave perfekte øjenbryn derhjemme - til dig selv

Hver kvinde vil have perfekte øjenbryn. Fordi en korrekt udvalgt øjenbrynsform for en kvinde er en mulighed for at skygge øjnernes skønhed, for at rette udseendet af udseendet og endda ansigtet for at distribuere accenter i udseende. Så lad os lave perfekte øjenbryn i hjemmet selv!

Hvilke hemmeligheder du behøver at vide til smukke øjenbryn bliver et andet højdepunkt i dit billede?

Tip 1. Bestem banen for øjenbryn form korrektion.

Mange stylister rådes til at starte med en kosmetisk blyant til at tegne den smukke øjenbrynform, som du vil lave dig selv, og kun derefter fortsætte med at fjerne overskydende hår.

Pluck øjenbryn behøver ikke kun på bundkanten, men også på toppen.

Men på den øverste linje - pas på: forsigtigt fjern kun de hår, der overtræder konturens slimhed med pincet.

Tip 2. Lys billedet

Træk du hårene ud på næsen? Du kan ikke trække ud, hvis de er lette og næsten usynlige.

Men mørke hår skal fjernes - kvindens øjne skal være åbne. Lysbro uden vegetation vil hjælpe med at se mere velplejede og attraktive.

Tip 3. Sans for foranstaltning påkrævet

Som regel ser øjenbrynens naturlige form mere økologisk og behagelig ud. Men det betyder ikke, at øjenbrynerne ikke behøver at trække ud overhovedet.

Selvom du ikke vil ændre formen på øjenbrynene, er det absolut nødvendigt at følge nøjagtigheden af ​​din "indfødte" form og styre dens "bushiness".

Tip 4. Dorisovki uden fanatisme

Hvis din øjenbryn af en eller anden grund er langt fra ideel: De ser for sjældne eller lyse ud og skaber ikke den nødvendige kontrast på dit ansigt. Når du bruger sminke, skal du male dine øjenbryn med en speciel blyant (til øjenbryn eller øjnene).

Brug hårteknikken. Det vil sige lave korte streger i retning af dine "indfødte" hår. Se på billedet nedenfor.

Men vær ikke for ivrig, ellers i sidste ende bliver "øjenbryn" af øjenbrynene genstand for stolthed til et motiv for latterliggørelse.

Tip 5. Respekter proportionerne i forfølgelsen af ​​standarden

Der er ideelle proportioner, som bør overvejes, når du korrigerer formen på øjenbrynene.

For eksempel bør begyndelsen af ​​banebroen tage samme linje med næsekanten og det indre hjørne af øjet.

Den højeste del skal være placeret diagonalt med næsens vinge og øjenlæren, og øjenbryn skal ende diagonalt fra næsens vinge til øjets kant.

Tip 6. Vi udelukker os fra reglerne og eksperimentet: Hvordan vælger du øjenbrynens form

Stylister påpeger, at kun en øjenbrynform er ideel til hver ansigtsform.

Selvfølgelig kan du eksperimentere, fordi hver regel har sine egne undtagelser.

Og kvinder med en oval ansigtsform er undtagelsen, da enhver form for øjenbryn passer til dem:

Men klumpede damer bør give fortrøstning til høje øjenbryn med en kort skarp spids.

På et rektangulært ansigt ser lige øjenbryn harmonisk ud uden udtalt stigninger.

Et trekantet ansigt vil dekorere det afrundede og lange øjenbryn.

Øjenbryn på et firkantet ansigt skal formes med en høj løft, men deres længde skal være endnu mindre end for kvinder med en oval ansigtsform.

Eksperimentelle tip: Hvilken form for øjenbryn er det rigtige for dig

For at gøre dine øjenbryn til den rigtige form hjemme og uafhængigt, udfør flere eksperimenter for hver valgt øjenbrynform. Medmindre du selvfølgelig er interesseret.

Metode "5 trin":

 1. Efter at have lagt fundamentet på ansigtet, så prøv at "skjule" dine øjenbryn så meget som muligt. Bare dække dem med et tykkere lag af tone (rolig, du lærer bare, hvilke former for øjenbryn der passer til dig).
 2. Så pulver hele ansigtet.
 3. Gør dine øjenvipper ud.
 4. Du kan lave en lille eyeliner, hvis du bruger den i din make-up.
 5. Og nu begynder du at "designe" dine nye øjenbryn, som du selv vil prøve:
  • Tegn en pandeform
  • fyld det med "hår" ved hjælp af en øjenbryn eller øjen blyant,
  • Lav en baggrund med en børste eller applikator.
  • og værdsætter dit øjenbryn design!

Hvad siger du? Passer denne øjenbryn form dig til? Er dit udseende mere udtryksfuldt?

Hvis NEJ - skyll din "kunst" og gentag 5 trin.

Hvis JA - fantastisk! Ønsker du at vælge en anden øjenbryn form i din samling?

Tip 7. Den lille hemmelighed af den perfekte form af øjenbrynene

Hvis du bruger pile i din øjenmakeup, klare eller fjer, skal linjen på din øjenbryn ende med niveauet for pilens ende.

Ellers vises dine øjenbryn kort, og billedet er ufærdigt. Og din samtalepartner vil have følelsen af ​​at "noget mangler" i dit ansigt...

For at bringe dine øjenbryn i perfekt stand, er det fornuftigt at tilmelde dig en specialist i korrektion. Han vil kunne vurdere, hvor godt din nuværende øjenbryn form ser ud, og hvad der kan gøres for at forbedre det.

Også en ekspert vil give råd om øjenbryn makeup, som vil bidrage til at se endnu lysere og mere spektakulære end før.

Sådan bruger du disse tips og hvad du skal tilføje fra dig selv, selvfølgelig bestemmer du...

Af den måde, kære læser, hvordan kan du lide disse pigers øjenbryn på billedet nedenfor? Hvad tror du: Hvor korrekte er hver øjenbryn?

Skriv i kommentarerne din mening: under hvilket nummer er virkelig perfekte øjenbryn:

Jeg ønsker dig skønhed og ømhed i enhver alder!

Tak for din opmærksomhed!

 1. Skriv dine spørgsmål, meninger, forslag og forslag - i kommentarerne!
 2. Og klik på knapperne på sociale netværk! Måske søger nogle af jeres kvinders venner dette emne, så hjælp dem!

En gave til dig

Download to værktøjer til din makeup:

1) CHECK SHEET på foryngende makeup.

Han vil hjælpe dig i processen med din makeup, gå ikke glip af vigtige hemmeligheder og chips.

2) Bogen "Sådan vælger du mascaraen, hvis du er til fordel for..."

Og du vil lære at nemt vælge forskellige typer mascara, der passer til dine øjenvipper.

Resultatet er smukke, bløde og naturlige øjenvipper!

Hvordan man laver smukke øjenbryn i hjemmet: trin for trin med fotos

Øjenbrynene tiltrækker altid opmærksomhed på ansigtet, så hver pige søger at gøre dem rene og glatte. Kompetente korrigerede øjenbryn er i stand til at udjævne fejlene i ansigtet og med fordel lægger vægt på dens fordele. Nogle gange er det nok at ændre formen på øjenbrynene, og billedet er komplet.

For at gøre dette er det ikke nødvendigt at kontakte eksperterne, du kan korrekt justere øjenbrynene derhjemme. Desuden behøver du ikke erhverve nogen specielle enheder, du behøver kun højkvalitets pincet, en behagelig børste og eventuelt en blyant, hvis det bliver nødvendigt at ændre hårets farve. Hvis øjenbrynene er frække, skal du have saks ved hånden, en gelfiksering, samt en antiseptisk (i tilfælde af sår). Brow behandling foregår i tre trin: først er en bøjning af linjen planlagt, så ekstra hår er plukket ud, og øjenbryn er let tonet med sluttrinnet. Men overvej det mere detaljerede.

Hvad er variationerne af øjenbrynformer?

For korrekt korrektion af øjenbryn skal der tages hensyn til nogle vigtige faktorer: Ansigtsegenskaber, øjenbrynens form, retning af ydre hjørner mv. Vi bør ikke glemme de enkelte funktioner. Hvis du har en ru ansigtstræk, øjenbrynene er ikke for dig, og omvendt - tykke øjenbryn kan ødelægge billedet af raffinement. Vi foreslår at overveje flere muligheder for øjenbrynformer og bestemme hvilken der passer til dig.

 • Klassiske øjenbryn. Universal form, egnet til enhver form for person. Sådanne øjenbryn åbner øjenlågene, det er gavnligt at hæve dem og dermed lidt foryngende ansigtet.
 • Runde øjenbryn. Sådanne øjenbryn var i mod i sovjetiske tider, men selv nu har de ikke mistet deres relevans. Denne formular vil hjælpe visuelt blødgøre ru funktioner.
 • Lige smalle øjenbryn. Denne mulighed er designet til tynde kvinder, ved hjælp af smalle lige øjenbryn kan du visuelt "forøge" ansigtet og blødgøre den skarpe hage.
 • Trekantform. Eller øjenbryn "hus". Denne mulighed er for piger med et overvurderet center for brow-buer. Det bruges til at fjerne et overrasket udtryk fra ansigtet.
 • Broken form. En meget fashionabel mulighed for moderne kvinder. Øjenbryn "med en pause" giver ansigtet en naturlig, korrigerende fejl, og ser - ekspressivitet.

Hvordan pluk øjenbryn og smukt?

 1. Enhver øjenbrynskorrigering begynder med fjernelse af hår placeret på næsen. Dette skal gøres ikke kun for æstetik, men også for at fjerne udseendet af udtryk for dysterhed i ansigtet.
 2. Derefter skal du gå til bunden af ​​øjenbrynene, trække hårene ud, så linjen viste sig naturlig og pæn. Den første ting du skal fokusere på er glatheden af ​​browbukser, uden vinkler og overdreven rundhed.
 3. En vigtig nuance: Det er nødvendigt at arbejde med pincet i retning af hårvækst, så du vil reducere de smertefulde fornemmelser til det maksimale og i høj grad lette processen selv.
 4. Efter dette trin, kan det være, at et par hår ud fra den generelle baggrund, og fjerne dem meget ønskeligt, for ikke at ødelægge den glatte sving. I dette tilfælde vil saks til manicure hjælpe dig. Brug kun dem til at trimme de klæbende hår - og øjenbrynene vil straks se bedre ud.
 5. Nu skal du bare gå over de færdige buer med en børste (for at give den en ideel form) og smøre den med enhver antiseptisk (dette forhindrer mulig inflammation og fjern rødhed).
 6. For at rette effekten kan du rette formularen med en speciel øjenbryngel.

Hvordan rette øjenbryn med kosmetik?

Før du køber øjenbryn kosmetik, skal du beslutte, hvad du har brug for fra al den overflod af produkter, der tilbydes i dag. Dybest set er der tre muligheder: blyant, skygge og maling. Det afhænger selvfølgelig af øjenbrynens farve: en blyant er nok til nogen, nogen skal bruge skygger eller maling. En vigtig advarsel: Du bør begynde at male først efter omhyggelig øjenbrynskorrektion.

 • Blyant. Først og fremmest skal du huske på, at øjenbrynene kræver en speciel blyant, den er mere solid og har naturlige farver, fra en tyk sort skygge til et lysebrunt gamma. Blød eyeliner er bedre at bruge. Tonen skal vælges så tæt som muligt på øjenbrynens naturlige farve. Det er nødvendigt at tynde lige gennem hårene, uden stærkt tryk, efter lidt fugtning af skifer.
 • Shadow. Denne kosmetik bruges, hvis øjenbrynene er lyse. Skygger skal være kedelige, i hvert fald ikke pearlescent, ellers vil øjenbrynene se vulgært ud. Denne makeup børste påføres med en børste, hvorefter den er let pulveriseret for holdbarhed og eliminering af fedtindhold. At holde skyggerne på øjenbrynene bør være strengt langs linjen, således at pulverpartiklerne ikke falder på ansigtet.
 • Paint. En meget bekvem løsning er at male øjenbryn med kemisk maling, især når tiden er kort. Men i intet tilfælde er det et hårfarve, nemlig øjenbryn, for ikke at skade din hud. Køb maling i en specialbutik, læg forsigtigt på med en børste, og ti minutter senere fjern overskydende med en bomuldspinne dyppet i makeup remover. Farven varer op til tre uger.

Tips til øjenbrynskorrektion

For at give dine øjenbryn en pæn og naturlig form, tilbyder vi nogle vigtige anbefalinger. Med deres hjælp opnår du ikke kun den bedst mulige visuelle effekt, men du selv vil føle sig velplejede og komfortable.

 • Det er bedst at rette øjenbrynene inden sengetid, fordi huden på dette sted er meget øm, følsom og tynd, og der kan forekomme irritation efter plukning.
 • Træk hår er nødvendigt, efter at rydde huden, for ikke at bringe infektion. Brug en vatpind til enhver sminke.
 • Brug aldrig en barberkniv! Denne mulighed er også kortvarig - så du kan ødelægge formen på øjenbrynene permanent og gøre dem asymmetriske.
 • Rør ikke øjenbrynens øvre linje, i de fleste tilfælde behøver hårene på dette sted ikke fjernes. Det er bedre at først rådføre sig med en makeup artist.
 • Et værktøj til at fjerne overskydende hår skal først tørres af med en alkoholopløsning - desinfektion hjælper med at eliminere sandsynligheden for betændelse.
 • Hvis huden er olieagtig, bliver hårene fedtede, og pincet vil ikke trække dem ud, men bryde. For at undgå dette vil almindeligt pulver hjælpe, det vil dæmpe overskydende fedtindhold.
 • Når korrektionen er gennemført, skal du vaske med varmt vand og tørre dine øjenbryn med et beroligende middel. Ideel til en almindelig aloe.
 • Forsøg at regelmæssigt, mindst et par gange om ugen, smøre dine øjenbryn med ricinus eller burdockolie - dette vil styrke dem, lindre fra sløvhed og give naturlighed.

Hvordan man laver smukke øjenbryn hjemme

Har du besluttet at forsøge dig selv at give dine øjenbryn en pæn form? Derefter skal du bruge de nødvendige værktøjer. Standard sæt indeholder pincet, gel til formgivning, skygger med pensel, konturpenne, blød børste, lille saks og antiseptisk. Du kan også holde pulver og mascara ved hånden.

Hvis du vil behandle dine øjenbryn regelmæssigt uden hjælp fra en salon makeup artist, så er den bedste mulighed at købe et komplet sæt, som også omfatter manicure værktøjer. I korrigeringsprocessen beslutter du selv, hvilke pincetter der egner sig bedst til dig, eller hvilken børste bedst "interagerer" med dine øjenbryn.

 • Nu kan du gå videre til justering af øjenbrynene. Den første ting at begynde med er at børste dine øjenbryn op med en børste for at bestemme den ekstra længde.
 • Tag nu søm saks og skær forsigtigt de hår, der gik ud over øjenbrynens øje. Så du justerer formen og gør den mest naturlige.
 • Hvis du vil fjerne små hår, men du ikke kan afhente dem med almindelige pincet - brug vinklede tang, det hjælper med at fjerne problemhår.
 • Nu kan du gå tilbage til standard skarpe pincet, og med sin hjælp slippe af med større og ekstra hår, hvilket giver pandebuerne den form, du har brug for.
 • Derefter skal du bestemme det område, hvor væksten af ​​øjenbryns hår begynder. For at gøre dette skal du bruge en stav (du kan bruge en omvendt børste), den skal være fastgjort langs den ene side af næse og hjørne af øjet. Det sted, hvor tipet angiver, er starten på øjenbrynens vækst.
 • Ved brug af den samme børste skal du definere buen. Vi anvender staven, så den er placeret fra næsen til øjenbrynene, der strækker sig tæt på øjets pupil.
 • Det er kun at "beregne" øjenbrynens kant. Det bør være på det sted, hvor penselpidsen peger, hvis den påføres fra næsekanten og langs øjets yderste hjørne.
 • Alt, du har identificeret alle nødvendige nuancer for korrekt korrektion. Til sidst skal du bruge en blyant eller skygger til at give dine øjenbryn den ønskede nuance.

Knække hår, ujævn pande linje, for tykk form - det hele ser ud til at være sjusket og æstetisk grimt. Hvis du ikke lægger vægt på, hvordan øjenbrynene vokser, kan dette nemt ødelægge ethvert billede, selvom der anvendes en meget forsigtig sminke på ansigtet. Denne video viser tydeligt, hvordan man kan lave smukke øjenbryn på egen hånd.

Gør øjenbrynene hjemme ved dig selv

Smukt ansigt - alle piger drømmer om det. En vigtig rolle i gennemførelsen af ​​dette ønske om at spille øjenbryn. Hvis du vælger den rigtige form for dem, vil de perfekt fremhæve ansigternes naturlige skønhed og udseendeets udtrykkelighed.

Om hvordan du kan lave øjenbryn hjemme, lærer du ved at læse artiklen.

Artiklens indhold:

Den rigtige form for øjenbrynene - hvordan man gør formen på øjenbrynene hjemme?

For at skabe den rigtige form for øjenbrynene, bør du overveje mange faktorer: ansigternes egenskaber og form, retningen af ​​øjenbrynens hjørner og meget mere. Ved at overholde vores følgende anbefalinger, kan du nemt lave øjenbrynskorrektion derhjemme.

Den rigtige form:

 • Klassiske afrundede glatte øjenbryn passer perfekt til enhver form for ansigt. De vil ikke kun åbne øjnene, men forynge også dit ansigt lidt;
 • Øjenbryn "hus" (trekantet form) er velegnet til piger, som i naturen har et lidt overvurderet centrum af øjenbryn. Ellers risikerer du at blive overrasket hver dag;
 • Afrundede bueformede øjenbryn var populære ikke kun i Sovjetunionens tid, men også blandt moderne kvinder. Denne formular er ideel til kvinder med grove ansigtsegenskaber, fordi de blødgør dem visuelt lidt.
 • Øjenbryn med en "pause" er en af ​​de mest fashionable former blandt moderne kvinder. Det vil give dit udseende udtryksfuldhed og dit ansigt - naturlighed. Med det kan du skjule nogle ubalancer i ansigtet;
 • Smalle lige øjenbryn - ideel til tynde kvinder, fordi de visuelt udvider ansigtet og glatter ud en skarp hage.

Øjenbrynens ydre hjørner

Særlig opmærksomhed under udformning af øjenbryn bør gives til yderste hjørner, for med deres hjælp kan du helt ændre ansigtsudtrykket:

 • Corners kigger op - denne retning er typisk kun for kvinder. Det giver personen nogle naivitet, ømhed og overraskelse;
 • Corners ser ned - denne retning giver ansigtet af sorg og træthed. Heldigvis er denne fysiologiske funktion meget sjælden;
 • Øjenbrynens bund og det ydre hjørne er placeret på samme linje - den mest succesfulde retning. Kvinder med sådanne øjenbryn kan vælge enhver form for dem, deres ansigt vil stadig have et intelligent tankevækkende udseende.

Glem ikke at tage hensyn til dine individuelle egenskaber:

 • Kvinder med grove ansigtsegenskaber vil ikke passe tynde øjenbryn;
 • Massive øjenbryn kan ødelægge et sødt, ømt ansigt;
 • Blondiner går ikke mørke øjenbryn og brunetter - lys.

Sådan klæber du dine øjenbryn korrekt - video, detaljerede instruktioner

Først skal du bestemme den rigtige placering af øjenbrynene, og for dette skal du lave en simpel test.

Øjenbryn form test

 • Du skal bruge: en linjal, farvede blyanter, dit billede i fuld ansigt.
 • For korrekt at bestemme begyndelsespunkterne, øjenbrynens ende og midten (højeste punkt) skal du tegne tre linjer. De starter alle på næsens vinge og passerer gennem øjets indre og ydre hjørner og gennem eleven. Krydsningspunktet mellem disse linjer med dit øjenbryn vil være begyndelsen, slutningen og midten.
 • Når du har besluttet placeringen af ​​øjenbryn, kan du starte korrektionen direkte.

Video: Øjenbrynskorrektion derhjemme

Nogle anbefalinger til tweaking øjenbryn:

  • Det er bedre at trække øjenbryn om aftenen, før du går i seng, for efter proceduren kan der forekomme en lille irritation på øjenlågens følsomme hud;
  • Korrektion bør udføres på ren hud, så før proceduren skal du fjerne makeup; Læs: Bedste makeup remover.
  • Håret skal fjernes i retning af vækst. Ellers kan de begynde at vokse forkert og skabe en shaggy effekt;
 • Det er ikke nødvendigt at bruge en barberkniv eller en saks under øjenbrynskorrektion. Du risikerer ikke kun at ødelægge formen ved at løsne den, men resultatet af denne korrektion er ikke meget holdbart;
 • I løbet af proceduren må du ikke glemme at sikre, at øjenbrynene er symmetriske;
 • Mange kosmetologer anbefaler ikke uafhængigt at plukke øjenbrynens øvre linje, hvor du risikerer at ødelægge dens form. Se også: Hvordan vælger du en kosmetolog korrekt?

Hvordan formes øjenbryn med pincet og dekorative kosmetik?

Sådan laver du en smuk form: leder efter ankerpunkter

Det første skridt i hjemlig øjenbrynskorrektion er at fjerne alt, der går ud over den harmoniske form for dig. For eksempel tager vi den traditionelle version med en lille bøjning. Det er nemt at oprette, hvis du kender referencepunkterne og markerer dem med en blyant.

Jeg fortæller dig, hvordan du finder sådanne punkter korrekt i forhold til dit ansigt:

 1. Punkt A er begyndelsen. For at bestemme det skal du have en pensel med en tynd pen eller blyant. Fastgør det til ansigtet ved siden af ​​næsens vinge. Linjen skal gå lodret opad: hvor den krydser med øjenbryn, vil der være punkt A. Se på billedet: Du kan tegne et øjenbryn med en visuel ordning alene.
 2. Punkt B er break point. Dette er det højeste punkt, der adskiller øjenbryn og hale. Den samme blyant vil hjælpe med at bestemme det: Forbind næsens vinge og eleven med den. Og hvis du vil lave en mindre stejl bøjning, kan du fokusere på den ydre kant af iris.
 3. Punkt C - hale. Dette er det ekstreme punkt under hvilket der ikke skal være hår efter korrektion. Flyt blyanten fra eleven til yderste hjørne af øjet og læg mærket, hvor linjen skærer med øjenbryn. Det sker, at hårene ikke når point C - i dette tilfælde vil du kunne tegne dem.

Gentag disse tre trin for det andet øje, og du vil have en behagelig støtte. Det er stadig at tegne formularen og fjerne alt unødvendigt med pincet.

Nyttige tips til at trække håret var behageligt

Den første ting, der er vigtigt at gøre, er at skitsere formlen af ​​blyanten, som vi har skitseret. Glat linje forbinder alle mærkerne: begyndelsen af ​​øjenbryn, dens højeste punkt og hale. Dette er nødvendigt for ikke at blive båret væk og ikke ved et uheld fjerne overskydende. Hårene inden for grænserne behøver ikke røres.

Når formularen er klar, kan du tage pincetten ud, efter disse retningslinjer:

 • Start med næsen. Det første skridt er at fjerne hårene mellem startpunkterne - i dette hul er det nemmest at arbejde med pincet. Ingen risiko for justering: Fjern kun hår ved hår. Men hold inden for dine grænser, så dine øjenbryn ikke er for langt fra hinanden.
 • Børst hår på forhånd. Så det bliver lettere for dig at arrangere dine øjenbryn på egen hånd og se præcis hvilke hår der går ud over den ønskede form.
 • Tag hårene i roden tættere på huden. Hvis du komprimerer pincetet ovenfor, er der risiko for at bryde stangen: i så fald kan den resterende del ikke fjernes.
 • Træk huden væk med fingrene. Så du vil reducere smerte, og hårene bliver trukket ud lettere.
 • Træk hvert hår i retning af dens vækst. At bestemme det er ikke svært: hvor spidsen af ​​håret ser ud, og der er det nødvendigt at trække. Så du vil gøre proceduren mindre smertefuld og mindre traumatisering den sarte hud.

Hvis du har fjernet for meget, kan du klippe håret lidt. For at gøre dette skal du sætte små skarpe saks med lige knive. Igen skal du tage en børste og kæbe dine øjenbryn op: så vil du se alle problemområderne, og du kan forkorte hårene lidt, hvor du har brug for det.

Fejl under hjemmekorrektion: Hvad du ikke har brug for

Uafhængigt gør øjenbryn form for svær. For at gøre opgaven lettere for dig, råder jeg dig mindst 1 gang til at rette op på en erfaren mester: På denne måde behøver du kun at opretholde formularen. Men selv i dette tilfælde er fejl i dele af teknologi mulige, og nu vil vi analysere dem.

Hvad er bedre at undgå, der gør øjenbrynene hjemme:

 1. Fjern ikke overskydende hår! En barbermaskine kan permanent "ødelægge" øjenbrynene: hårene vokser meget hurtigt og bliver grovere. I stedet for den ufattelige pistol risikerer du at få hårdt mørkt hår, der er svært at slippe af med.
 2. Får ikke bære væk med fjernelse af hår på panden. Ovenfor vokser tyndt fluffet hår, som ikke forkæler udseendet og giver øjenbrynene naturlighed. Sommetider fjernes sådanne hår af en tråd, men det er bedre, hvis mesteren gør det.
 1. Rengør altid huden, inden du bruger pincet. Det er meget nemt at gøre dette: fugt en bomuldsstynge, læg et rensemiddel på det og behandle øjenbrynene. Så du vil slippe af med risikoen for infektion og få lokal betændelse.
 2. Træk ikke hår ud lige før du forlader huset. Når du arbejder med pincet, vil huden mærkbart blive rød, og det vil være svært at skjule denne makeup. Derfor er den bedste tid til plukning af hår en aften, når du allerede har fjernet din makeup og ikke går overalt.

Og endnu et vigtigt råd - brug ikke det rå værktøj. Pincet kan desinficeres, selvom du ikke har en tørbrænder eller en speciel lampe. Bare køb en lokal antiseptisk på apoteket og tør instrumentet med det hver gang.

Hvad er næste: top brow makeup produkter

Når formularen er indstillet, er det vigtigt at fylde det med farve og gøre håret lysere. Skønhed mærker tilbyder flere formater af kosmetik, der vil hjælpe dig med at arrangere dine øjenbryn derhjemme.

Fra hvilke muligheder kan du vælge:

 • Blyant. Det er bekvemt for dem at afslutte hårene i den periode, hvor du vokser øjenbrynene til den ønskede form. For at gøre linjerne tynde skær du blyanten og sæt den i fryseren i et øjeblik inden brug.
 • Shadow. De giver dig mulighed for at lave en naturlig, røgfyldte makeup og især gå til unge piger. Du kan købe en særlig palette eller bruge matte øjenskygge. Hvis din hud er udsat for fedt, skal du kombinere en blyant og skygge i make-up: dette vil gøre effekten mere varig.
 • Farve gel. Lidt toner hårene og retter sig også i den ønskede position.
 • Søde. Dette betyder med en blød tekstur, som tilbydes i små runde krukker. Fondant er bekvemt at skrive og anvende med skrå børste. For fedtet hud kan konsistensen være tung: i dette tilfælde kan du fiksere fudgen med tørre skygger eller gennemsigtigt pulver.
 • Wax. Ved hjælp af farveløs voks kan du rette håret efter at du har tonet det med et hvilket som helst andet produkt.

Hvis mediet er med farve, er 3-4 nuancer repræsenteret i paletten. Blyanter og fudge tilpasning til piger med forskellig hårfarve: De mest mættede farver passer til brunetter og de blødeste toner - blondiner og blond.

Makeup eksempel

For at gøre det nemmere for dig, vil jeg tilbyde en trinvis vejledning med et billede på design af øjenbryn ved hjælp af en afskåret børste og fudge. I stedet kan du tage en skygge eller en blød blyant i farve - rækkefølgen af ​​handlinger fra dette ændres ikke.

Formularen er oprettet i flere trin:

 1. Kram hårene op til templerne med en speciel børste - det ligner en mascara applikator.
 1. Skriv på børsten en smule fudge og markér øjenbrynets nederste kant. Linjen skal ikke være for lys og grafisk: Hold den i nogle få lette berører.
 1. Gentag det samme for den øvre grænse, og afvige lidt fra begyndelsen. Når du når breakpointet, drejes børsten forsigtigt og flyttes linjen nedad.
 1. Fyld omridset med lysslag som om du tegner hår i retning af deres vækst. Forøg trykket, når penslen nærmer sig spidsen.
 1. For at se naturligt øjenbryn, gør halen lidt mørkere og må ikke male over begyndelsen.

Makeup klar. For at gøre det endnu mere behageligt kan du lette huden under øjenbryn og over halen med hjælp fra concealeren. Påfør produktet på konturen, og bland derefter med en syntetisk børste.

10 muligheder for at skabe smuk øjenbryn form

Smukke øjenbryn gør ansigtsgenstande udtryksfulde og lyse. De gør opmærksom på ansigtet, selv uden læbestift og skygger. Samtidig er en korrekt udført form i stand til at korrigere selv en ikke-perfekt makeup. Det er ikke nok at lave en smuk form, den skal vælges korrekt, i betragtning af ansigtsegenskaberne og dens type.

Med enkle gadgets kan du gøre øjenbryn smukt uden en salon.

Hvilken form der skal vælges ud fra typen af ​​personer

For at trække øjenbrynene korrekt skal du fokusere på buen og det ovale ansigt.

Ifølge eksperter spiller personen en stor rolle i valget af den passende designmulighed.

Afhængig af hvilken type ansigt der skelnes mellem følgende typer øjenbryn:

 • Chunky piger passer ikke skarpe kinkede linjer og afrundede buer. En brudt linje er velegnet, med elevator og et lille tip.
 • For et ovalt eller aflangt ansigt er ideelle øjenbryn vandrette eller lige.
 • Til et trekantet ansigt anbefales hævede og bøjede linjer af mellemlang længde.
 • Lange linjer passer firkantet ansigt type I dette tilfælde fremstilles bueformede og buede versioner.

Jo længere og længere ansigtet er, jo mere lige øjenbryn er valgt. En tung kæbe kan blødgøres, hvis brudpunktet bringes et par millimeter tættere på templet. Hvis øjnene er tætte, er linjerne lidt bredere end næsen.

Vi beregner den ideelle individuelle formular

For at tegne øjenbryn, tages en blyant uafhængigt og et punkt i hjørnet af næsens vinger og det indre hjørne af øjet er forbundet. I dette tilfælde tjener forbindelsespunktet for blyanten med bågen som et mærke til begyndelsen af ​​linjen. Sluttens endepunkt viser en blyant trukket fra næsens vinge til yderste hjørne af øjet.

For at bestemme linjens højeste punkt trækkes en linje fra næsens vinge og gennem irisens ydre linje.

Afstanden mellem buerne skal ikke være mindre end to fingers bredde.

Kør de perfekte øjenbryn derhjemme vil hjælpe følgende regler:

 1. Hår børstet med en børste og sendt op. Langt hår er klippet.
 2. Plucking sker i retning af hårvækst.
 3. I nogen form skal buehovedet være bredere end halen.

Hvordan man laver et design og en korrektion: pluk øjenbrynene smukt

Ansigtsudtryk og ansigtsudtryk afhænger af bueformen. At lave smukke øjenbryn behøver ikke at fjerne dem og tegne igen. Justering af linjen er meget nemmere end tegning buer fra bunden.

Gør særlige øjenbryn hjælp til specialværktøjer. Du skal bruge pincet, en antiseptisk opløsning til behandling af hud og instrumenter. Peroxid- eller alkoholopløsninger anvendes.

I stedet for dybende hår efter fjernelse dannes der sår, der kan blive betændt.

Blyant giver dig mulighed for at skabe glatte øjenbryn. Med den trækker den ønskede kontur. En speciel børste bruges til at kæbe hår og en pensel til fjerrende blyantlinier.

Til farvning påført permanent maling, som giver dig mulighed for at gemme formularen i flere uger.

Uafhængigt set øjenbryn hjælper med at sætte spejlet korrekt. Det skal holdes lige foran, ansigtet behøver ikke at sænkes eller hæves;

Design i en blyantsteknik: hvordan man tegner en blyant trin for trin

Udfør øjenbryn dekoration derhjemme. Til dette er tegnet tegnet og understreget. Dette gælder en børste og blyant. Før proceduren er punkterne i begyndelsen, slutningen og bøjningen markeret med en blyant.

Ingroet hår hos mænd, hvordan man håndterer problemet

Typer af kvindelige trimmere til det intime område og hvordan man bruger dem