Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Når du fjerner uønsket vegetation i bikiniområdet, kan du stå over for problemet med stærke smerter, da dette område er udstyret med et stort antal nerveender, og der kan ikke undgås særlige smertestillende midler her.

Til disse formål anvender lokalbedøvelsesmidler i form af sprøjter, salver, geler. Det bedste middel er en bedøvelsesgel til bikini epilation.

Retsmidler til smerte under epilering

Cremen til hårfjerning vælges individuelt, fordi stofferne indeholdt i cremerne kan irritere følsom hud.

Et stort udvalg af eksisterende lægemidler med bedøvelsesvirkning giver dig mulighed for at vælge den, der passer til dig og opfylder alle dine behov.

Lidocaine spray

Sprøjtet på overfladen af ​​stedet for at blive udsat for depilation. Vedhæftet til dyseforberedelsen, hvilket giver jævnt sprøjt på overfladen af ​​zonen. Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Fordele: stoffet har god smertelindring, men kun på overfladen, uden at trænge ind dybt inde.

Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Ulemper: Mulig allergisk reaktion på lidokain, som forekommer hos mennesker med individuel intolerance over for lægemidlet.

Før du anvender sprayen, skal du læse annotationen til lægemidlet.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Emla creme

Anæstesi opnås ved penetration af en creme indeholdende analgetika - lidokain og prilocain, ind i de dybere lag af epidermis.

For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge 2 rør af creme på 5 g hver, et rør er beregnet til behandling af et område på 25 kvadrat cm.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned. Efter 1 time kan du begynde at fjerne hår. Varigheden af ​​anæstesi er 2 timer.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned.

Fordele: god og langsigtet analgesi.

Ulemper: mulig midlertidig blanchering eller rødme i huden, hævelse, svag brænding, kløe. I sjældne tilfælde, en allergisk reaktion og anafylaktisk shock.

Cream "Light Dep"

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla". Anæstetisk epilering gel-creme er vandbaseret, indeholder ricinusolie, som giver god hudhydrering i bikiniområdet.

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla".

Hovedkomponenten - anesthoderm, indeholder en lang række bedøvelsesmidler, der giver god bedøvelse.

Effekten af ​​cremen vises efter 1 time og varer i 4 timer, hvilket gør det muligt at udføre aflejringen omhyggeligt. Fremkalder ikke allergier, trænger kun ind på overfladen, trænger ikke ind i blodet.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Andre cremer og geler

Brugen af ​​andre cremer og geler giver dig også mulighed for at opnå det ønskede resultat, men det anbefales ikke at stole på billige cremer, såvel som cremer fra kendte producenter.

Det er bedst at konsultere en kosmetolog, medarbejder i salonen, hvor proceduren for epilering. Bare husk på, at der ikke er behov for at købe cremer i saloner, især nyligt åbnede, uanset hvor hårdt specialisten insisterer.

Relativt nyt er Dr. Namb cremen.

Sådanne midler indbefatter for eksempel de følgende geler og salver:

 1. Cream "Doctor Namb", den gennemsnitlige pris: for 10 ml fra 450 rubler.
 2. Gel «Depilflax», gennemsnitspris: fra 700 rubler.
 3. Gel "AneStop", den gennemsnitlige pris: fra 1200 rubler. til 30 gr. rør.
 4. Anæstetisk kolloid opløsning "Golden Rose", gennemsnitlig pris: ca. 1.700 rubler til 20 ml.
 5. Spray "Lidocaine 10%", den gennemsnitlige pris: for 38 g 350 rubler.
 6. Løsning Menovazin, gennemsnitspris: 18 rubler.
 7. Deep Numb creme, gennemsnitlig pris: pakke 10 ml 550 gnid.

Hjemmelavede måder at reducere smerte på

Hvis det ikke er muligt at anvende en bedøvelsesgel til epilering, og bikiniområdet kræver pleje efter fjernelse af håret, kan du bruge nogle af nedenstående metoder.

Bikiniområdet, som enhver anden, kræver en særlig tilgang, når man vælger en metode til barbering eller hårfjerning, samt pleje efter hårfjerning.

Til hjemme metoder omfatter:

 1. Dampning. Når du udfører depilation derhjemme, skal du tage et varmt bad for at grundigt dampe huden. Efter damping vil porerne åbne, og processen bliver lettere.
 2. Komprimer. Du kan også lave en varm komprimering. Det vigtigste - overdriv det ikke, damp ikke ud for meget.
 3. Køling. Brug af is reducerer smertefølsomhed. For at gøre dette gør kold komprimering på bikiniområdet. Før afrullingen skal huden tørres af.
 4. Hudspænding For at reducere smertefulde fornemmelser under epileringsproceduren er det nødvendigt at trykke på zonen med din hånd for at opnå spændingsvirkning.
 5. Lokal massage. At udføre massage bevægelser i depilation området vil hjælpe kedelig smerten og reducere smerte.
 6. Andet muligt. De udfører renseprocedurer ved hjælp af skrubber, der blødgør stratum corneum og frigør hårsækken. Dette reducerer følsomheden af ​​nerveceller.
 7. Også brugt medicin anæstesi.

Husk, at før du fjerner hårfjerning, skal du forudindstille det ønskede resultat.

Enhver selvforeskrevet medicin kan skade dit helbred.

Occlusive dressing

Anvendelse af en bedøvelsesgel til hårfjerning "Cody" i bikiniområdet, skal du skabe et fugtigt miljø på applikationsstedet. Til dette formål anvendes okklusive forbindinger.

Sådanne forbindinger øger aktiviteten af ​​anæstetiske stoffer og sikrer deres ensartede fordeling over huden og derved skaber en god bedøvelsesvirkning.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen. En okklusiv dressing er indlejret i en kasse med creme, eller du kan købe den separat på et apotek.

Fordele ved epilatorer med dyser

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Dyser kommer i forskellige former:

 1. Massage. Dysen er udstyret med massageruller, som muliggør en blød epilering af bikiniområdet.
 2. Køling. Sådanne vedhæftede stoffer reducerer modtagelsen af ​​nerveender til smerte og forhindrer udseende af rødme og irritation på huden.
 3. Til følsomme områder. Dysen med et bredt hak i midten bruges til punkthårfjerning i bikiniområdet.
 4. Barbering. Dyser med flydende barberhoveder og trimmere, der trimmer alle hårene, selv på vanskelige steder.
 5. Vand. For at udføre en epilering under vandprocedurer, er de beskyttet af de specielle gummierede indsatser.

Vær opmærksom! Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden. For at gøre dette skal du bruge en bedøvelsesgel til hårfjerning i armhulen eller mere ømhud i bikiniområdet.

Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden.

Tips til effektiv fjernelse af håret i bikiniområdet

For at depileringsprocessen skal finde sted smertefrit og den ønskede effekt er opnået, er det nødvendigt at følge visse regler:

 1. Anæstetisk gel påføres først til albuens område i 30 minutter. Hvis der ikke opstår irritation (rødme, brændende kløe) på huden efter denne tidsperiode er gået, kan epilering udføres.
 2. Depilation udføres i den første uge efter menstruationscyklusens afslutning.
 3. Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår vil være mindre smertefuldt, hvis det udføres om morgenen.
 4. På dagen for epilationen må du ikke bære bukser for at undgå mekanisk friktion på huden; epilering vil føre til irritation, og i de følgende dage vil smerten øges.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal is påføres til det område, der er blevet depileret - det er en måde at midlertidigt lindre smerte på, fugt og lindre huden.
 6. Inden sessionen må du ikke bruge cremer og kosmetik med alkoholindhold, da den resterende alkohol på huden kan forårsage smerte eller neutralisere effekten af ​​anæstetisk creme.
 7. Med en betydelig hårlængde i bikiniområdet fjernes de foreløbigt med saks, hvorefter proceduren ikke vil være så smertefuld.
 8. Tør hårfjerningsområdet efter depilation med noget antiseptisk eller hydrogenperoxid 3%.
 9. Efter proceduren skal du ikke tage et varmt bad, kun et varmt brusebad inden for 2 dage efter proceduren. Dette vil igen ikke irritere det behandlede hudområde.

Det vigtigste råd: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af det ømme bikiniområde. Den mindst smertefulde shugaring procedure.

De vigtigste råd, som kosmetologer giver, er: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af en sådan delikat bikinizone og ikke at stole på mindre kendte annoncerede mærker og produkter fremstillet i asiatiske lande.

Derudover skal smertestillende midler købe i et apotek, men i hvert fald ikke fra handlende, der distribuerer kosmetik på gaden.

Hvor sikkert er bikini hårfjerning

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Glem også at læse omhyggeligt, hvordan du bruger smertestillende midler på etiketterne.

Og hvis noget gik galt, så det frem til hudirritation, er det bedre at straks kontakte en hudlæge, måske er du allergisk over for en del af cremen (det sker meget sjældent, men du skal være klar til noget).

Anæstetisk epileringsgel, især i bikiniområdet, gør proceduren smertefri og hjælper med at få et godt resultat.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Denne video vil introducere dig til Esla creme til smertelindring.

Fra denne video vil du lære om de forskellige metoder til smertelindring under depilation.

I denne video for dig mange nyttige tips om smertefri fjernelse af hår.

Valg af den bedste hårfjerning bedøvelse creme

Glat velplejet hud har altid været og forbliver standarden for kvindelig seksualitet. Men det eneste der ikke behøver at gå til det retfærdige køn for at nå dette mål. Trods alt er smerte en integreret del af proceduren for voks, laser, foto og elektrolyse. Selvfølgelig kan du bruge en barbermaskine, men resultatet vil glæde bare en dag eller to, hvorefter spiky hamp vil dukke op.

Særligt påvirket er den ømme bikini område og axillary region. Men hvis epilation i salonen sørger for den tidligere anvendelse af anæstetika på huden, så hvorfor ikke drage fordel af sådan liv hacking derhjemme? Lad os prøve at finde ud af, hvilken anæstetisk creme der passer bedst til smertefri epilering.

Jo bedre at dumme huden?

Valget af anæstesi metode afhænger direkte af epilationsmetoden:

 1. Fysioterapi anæstetika (aftørring hud isterninger, fjernelse af vegetation i en bestemt fase af menstruationscyklus, den indledende massage og andre) er egnede til konventionelle barbering og plukning hår på små områder af pincet.
 2. Brug af medicin kræver voksning, foto og laser hårfjerning, shugaring.

Til gengæld er stofferne opdelt i grupper:

 • lokalbedøvelsescreme, gel, spray, epileringsplaster;
 • subkutane injektioner af anæstetika til en dybde på 3 mm (2% lidocainopløsning);
 • Nonsteroidale antiinflammatoriske lægemidler tages oralt 30-40 minutter før proceduren. (Ibuprofen, Paracetamol, Diclofenac, Nimesil og andre).

Ulempen ved tabletter er ikke en stærk nok virkning. Kvinder med lavt smerte tærskel vil simpelthen ikke mærke forskellen. På samme tid kan ikke hver pige selv knuse huden med et bedøvelsesmiddel.

Derfor er en særlig bedøvelsescreme eller gel, der er kendetegnet ved dets langvarige virkning og brugervenlighed, til hjemme brug bedst egnet.

Hvilken gel er bedre?

Geltekstur absorberer hurtigere og har udtalt køleegenskaber. Før du køber en bedøvelsesgel til fjernelse af håret, er det bedre at konsultere en kosmetolog. Han vælger den bedste mulighed i overensstemmelse med hudtype.

Depilflax

Værktøjet ved værktøjet ligger i ingrediensernes naturlighed. Sammensætningen indeholder kun mentol, vegetabilske olier og urteekstrakter. Gelen afkøles, desinficerer huden perfekt, forhindrer udviklingen af ​​betændelse og indvækst. Han er dog ikke i stand til at bedøve bikiniområdet tilstrækkeligt inden epilering og vil kun passe til piger med en høj smertegrænse.

Sustaine blå gel

Produktet, der fremstilles i USA, indeholder lidokain, tetracain og en lille mængde adrenalin, som indsnævrer beholderne. Dette reducerer hævelse og reducerer risikoen for blødning. Den analgetiske virkning varer op til 2 timer. Men den største fordel er muligheden for at bruge gelen på beskadiget hud. Det er derfor, det bruges ofte i tatovering og permanent makeup saloner. Ved påføring er en okklusiv dressing ikke påkrævet.

Anestop

Spansk gel med ametokain, imprægnering, lignocain er lugtfri og har en langvarig virkning (op til 3 timer). Dexpanthenol, som er en del af det, lindrer desuden væv, regenererer, normaliserer hudens beskyttende egenskaber og forbereder det til proceduren. Hyaluronidase giver en højbedøvende effekt på grund af den ensartede fordeling af gelens komponenter.

Det store plus er, at når du anvender ikke kræver en okklusiv dressing. Og det er muligt at dumme huden på bare en halv time.

Hvilken anæstetisk hårfjerning fløde at vælge?

På grund af sin fede konsistens fugtiger cremen desuden integumentet og forhindrer udseendet af irritation. I dag betragtes flere typer epilation cremer som den mest effektive i saloner.

Pakken indeholder 5 rør på 5 g hver og et sæt 12 okklusale klistermærker. Strukturen af ​​den schweiziske creme omfatter lidokain og prilocain, som har en udpræget bedøvelsesvirkning. Efter påføring under en okklusiv dressing i 60 minutter kan lægemidlet bedøve op til 2 timer. Efter kontakt med slimhinder forårsager cremen ikke irritation, derfor er den velegnet til dyb bikiniepilation. Emla fremkalder sjældent bivirkninger. Den mest almindelige rødme eller blødhed i huden, kløe og svag hævelse. Undgå at få cremen i øjnene og ørerne. Med forsigtighed anvendes stoffet under graviditet og hos kvinder, der tager antiarytmiske lægemidler.

Light Dep

15 ml rør indeholder anesthoderm kompleks (lidokain, prilocain, dikain, epinephrine) og ricinusolie. Sammensætningen af ​​vandbaseret irriterer ikke epidermis og trænger ikke dybere ind end basallaget. Cremen er godkendt til brug på følsomme områder af huden og slimhinderne. Og den gennemsnitlige varighed af handlingen når 4 timer. Denne fordel giver dig mulighed for at anvende cremen ikke kun hjemme, men også før du går til en specialist.

Dr. Numb (Dr. Namb)

De aktive stoffer i anæstetika er lidokain, prilocain og benzocain. Cremen kan dumme op til 1,5-2 timer, så hårfjerning derhjemme bliver en behagelig procedure.

Hvordan man ansøger penge?

Virkningsprincippet af anæstetiske cremer og epileringsgeler er baseret på inhibering af nervepulser overført til hjernen. Jo bedre og dybere agenten absorberes i huden, jo mindre ubehagelige følelser opstår.

Graden af ​​bedøvelse afhænger ikke af tykkelsen af ​​at anvende cremen på overfladen, men på dybden af ​​penetrationen af ​​det aktive stof. Derfor anbefaler kosmetologer, at de fordampede områder er under dampbadet eller ved at tage et varmt bad. En sådan foranstaltning vil også lette frigivelsen af ​​hår fra pærerne, hvilket vil forhindre rodmikrotraumas og udseendet af indgroede hår.

For at anæstetisk creme absorberes godt og ikke fordampes fra overfladen, er det bedre at anvende det under en okklusiv dressing. Du kan købe det på apotek eller i en specialbutik. Ofte sælges det i et sæt med cremen. Mange piger bruger regelmæssig plast- eller plastfolie.

En tilstrækkelig mængde af produktet med en bomuldsstuds eller fingre i engangshandsker påføres hele bikini- eller underarmområdet. Derefter dækkes med film og inkuberes i mindst en time. Hos kvinder med nedsat tærskelværdi er handlingsvarigheden ca. 2 timer. Jo længere substansen absorberes, jo stærkere effekten. Da den absorberes, tilsættes midlet lidt efter lidt. Epilation udføres efter fjernelse af rester af cremen med et væv og skylning af huden med vand.

Kontraindikationer til smertestillende midler

Selvom lokalbedøvende stoffer ikke har en systemisk effekt, trænger de ind i blodbanen i ubetydelige mængder og udskilles af leveren eller nyrerne. I denne forbindelse er hårfjerning med deres anvendelse kontraindiceret:

 • med alvorlige sygdomme i de indre organer
 • folk med epilepsi
 • i strid med det kardiovaskulære system
 • patienter med nyre- og leversygdom
 • med allergi
 • i barneperioden;
 • under amning
 • i nærvær af sår, nedskæringer, betændelse og andre krænkelser af integriteten af ​​integumentet.

Hvor bedst kan du bruge epilatoren til at reducere smerte?

Om smerte bør tænke på, når du køber en enhed. Moderne epilatorer er udstyret med specielle kølemundstykker, der giver mulighed for at bedøve huden og forhindre forekomsten af ​​irritation og rødme. Massage dyser reducerer følsomheden ved at virke på nerveenderne. Til bikiniområdet er prikker lavet med et hak i midten, hvilket gør det muligt at fjerne hvert hår forsigtigt. Der er endda dyser beskyttet af gummierede indsatser for at bruge enheden direkte under vand eller i brusebadet.

Minimer den smertefulde proces vil hjælpe overholdelse af enkle regler for hårfjerning:

 1. Det antages, at smertetærsklen stiger eller falder på et bestemt tidspunkt på dagen. Gunstig tid for proceduren individuelt. I nogle kvinder er det morgentimerne, i andre tværtimod er det aften.
 2. Før sessionen er det ønskeligt at bruge en skrubbe og fjerne døde hudflager. Dette vil lette frigørelsen af ​​hår fra rod og reducere følsomheden af ​​vævene.
 3. At komme af med vegetationen anbefales i anden halvdel af menstruationscyklussen. Denne foranstaltning forhindrer blødning og giver mulighed for lidt smertelindring.
 4. Hvis hårene er længere end 1 cm, så skal de forkortes med saks før proceduren.
 5. I forbindelse med hårfjerning skal du hånden stramme det behandlede område af huden for at lindre smerter.

Hvad kan der bruges hjemme?

Til hjemmebrug kan du vælge en af ​​de ovennævnte smertestillende midler og epileringsgeler. Eller efter at have konsulteret en kosmetolog til at vælge et andet værktøj.

Mere almindeligt omfatter sammensætningen af ​​smertestillende cremer stoffer som lidokain, prilocain og deres analoger. De køler væv og reducerer følsomheden af ​​nerveender. I reglen er omkostningerne ved sådanne midler en smule overvurderet. Bedøv huden i hjemmet, kan lidocaine spray 10%. En flaske med en 50 ml forstøver indeholder 650 doser og koster mellem 200 og 300 rubler. Til bedøvelse af bikiniområdet er 2-3 pshikov nok. Fordelen med aerosolen er, at den perfekt bedøver overfladen uden at trænge ind i de dybere lag af huden og ind i blodbanen.

Et lille område kan bedøves med et gips (for eksempel Emla plus). Det er nok at fjerne beskyttelsesunderlaget og holde det på huden i bikini, underarm eller abdominal område.

Inden du anvender anæstetiske cremer til hårfjerning til huden, er det vigtigt at sørge for, at de ikke er allergiske. For at gøre dette skal ærterne spredes på bøjningen af ​​albuen på indersiden og forlade i 30 minutter. Hvis der efter en halv time på det behandlede område ikke forekom udslæt, rødme, brændende eller kløe, så kan du fortsætte med epilering med indledende bedøvelse.

anmeldelser

Eksperter anbefaler at købe smertestillende midler, der må anvendes både på kroppen og på ansigtet og slimhinderne. "Lys depot" er især populært til behandling af ikke kun arme eller ben, men også dybe bikini zoner blandt piger.

Der er anmeldelser, der efter at have anvendt "Light Dep" cremen, forblev tabet af hudfølsomhed mere end 5 timer.

Emla ifølge mange kvinder er også ideel til anæstesi før epilering af de mest delikate områder. Men i nogle tilfælde forårsager det spasmer af blodkar og lunger i integumentet. Men Dr. Namb er ikke i stand til helt at fjerne smerten, så for anæstesi bikini område er ikke egnet. En alvorlig ulempe er, at mange cremer og geler er vanskelige at finde i apoteker og butikker.

Selv den samme anæstetiske creme i forskellige piger kan forårsage uforudsigelige reaktioner. Derfor bør et effektivt lægemiddel vælges individuelt efter samråd med en specialist. Men kosmetologer anbefaler ikke at blive involveret i analgetiske injektioner af lidokain, selvom de helt fjerner følsomheden af ​​huden i 2-3 timer. Hvis du ikke beregner doseringen, kan stoffet føre til alvorlige konsekvenser, selv døden. Selv i specialklinikker kræver brug af anæstetiske injektioner kun dyb bikiniepilation.

Det er vigtigt at forstå, at smertestillende midler og geler, mens de er beregnet til epilering, er medicin. Alle har deres egne kontraindikationer og bivirkninger.

For at undgå ubehagelige konsekvenser, bør man under ingen omstændigheder overstige den anbefalede dosis, modstå lægemidlet i mere end 2 timer.

Det er bedre at bedøve de mest følsomme områder - bikiniområdet, underarmene, over overlæben. Men under epilering af benene kan du bruge ikke-medicinske metoder og lider lidt.

Smerte relievers til depilering og hårfjerning: former for frigivelse og anvendelsesmuligheder

Fraværet af unødvendig vegetation på kroppen er drømmen om mange kvinder. Desuden er den blotte tanke om smerte, efter anvendelse af de fleste metoder til at slippe af med hår, forfærdelser. Heldigvis betyder betydningen af ​​udtrykket "skønhed, at ofre" bliver en fortid. Moderne smertestillende midler hjælper hårfjerning og depilation procedurer er meget mere komfortable.

Sammensætningen af ​​smertestillende midler til depilering og hårfjerning

Desværre er anvendelsen af ​​næsten alle metoder til fjernelse af uønsket hår ansigter alvorlige smertefulde fornemmelser. Imidlertid er nogle dele af kroppen særligt følsomme på grund af det store antal nerveender. At lette proceduren ved hjælp af specielle værktøjer, der har en smertestillende effekt.

Sammensætningerne af lægemidler fra forskellige producenter adskiller sig fra hinanden. Desuden er deres hovedkomponent altid et bedøvelsesmiddel (normalt lidokain og prilocain). Det kan også omfatte planteekstrakter, der fugter huden og lette hårfjerningsprocessen.

Et smertestillende middel vælges til epilering individuelt, fordi stoffer indeholdt i cremer, salver og sprøjter kan irritere følsom hud.

Anbefalinger og forberedelse af proceduren

Inden du bruger smertestillende midler, salver og sprayer, bør du gøre sig bekendt med følgende anbefalinger:

 • Det bør anvendes på den fordampede hud (for at lette aflejringsprocessen);
 • nødt til at nægte at bruge stoffet i nærvær af sår, ridser, irritationer;
 • Det anbefales at anvende produktet under madfilmen (så det ikke har tid til at tørre og giver den maksimale analgetiske virkning);
 • Det er nødvendigt at bruge stoffet kun på tørt rent hud;
 • Du kan fjerne overskydende sammensætning med en serviet.

Anæstesiproceduren bør først startes efter en allergitest, da stofferne i produktet kan fremkalde alvorlige reaktioner.

Anæstetisk frigivelsesform

For at klare uønsket vegetation på kroppen kan der være to hovedmetoder: hårfjerning (hårfjerning sammen med pæren eller gennem dens ødelæggelse) og depilation (fjernelse af den synlige del af håret, hvor der ikke opstår særlig smerte).

Anæstetika køler og bedøver kun overfladen af ​​huden. De aktive stoffer trænger ikke ind i dets dybe lag, hvor folliklerne er placeret, og derfor er det ikke muligt at slippe af med smerte fuldstændigt. Det er dog meget nemmere at behandle.

Epilation lidokain

Lidokain er en lokalbedøvelse syntetiseret allerede i 1943. Velegnet til alle metoder til fjernelse af uønsket vegetation, herunder voks, laser og shugaring.

Kontraindikationer til anvendelse er overfølsomhed overfor komponenter, hjertesygdomme og lever. Ekstern brug under graviditet er tilladt, da stofferne ikke trænger dybt ind i huden og ikke akkumuleres i kroppen.

Lidokain er tilgængelig i tre former:

 • salve;
 • spray;
 • injektioner (udelukkende anvendt i skønhedssaloner).

spray

Ud over det bedøvende stof indeholder sprayen pebermynteolie. Det afkøles godt og lindrer huden, er praktisk at bruge og er tilgængelig. Produktet påføres huden, så det behandlede område er pakket med madfilm. Efter udseendet af en følelse af kulde, kan du begynde proceduren for hårfjerning. Den maksimale bedøvelses effekt opnås efter 2,5-3 timer efter påføring af sprayen.

Det sprøjte produkt kan let komme ind i øjnene og luftveje, så det anbefales ikke at bruge det på ansigtet.

Spray Lidokain påføres 3 timer før depilation, hvorefter det behandlede område er dækket af klæbende film og isoleret.

Salven bruges til smertelindring under fjernelse af bikini, underarm og ben. Påfør dette værktøj på ansigtet, pas på at undgå kontakt med slimhinderne. Påfør det på huden, skal være mindst to timer før proceduren, indpakning af de behandlede områder med madfilm. Det er mere bekvemt at bruge salven end med en spray, da den ikke spredes og ikke tørrer ud hurtigt, men dette stof er dyrere.

Lidocaine Salve skal bruges med forsigtighed i tilfælde af overfølsomhed overfor anæstesi.

Creme med lidokain og prilocaine

Bedøvelse cremer er nemme at bruge, hvorfor mange piger holder op med at vælge sådanne produkter. De er også gode, fordi de handler forsigtigt, men samtidig effektivt. Cremer kan produceres på basis af bedøvelsesmidler eller plantelægemidler.

Kombinationen af ​​to anæstetika (lidokain og prilocain) gør bedøvelsen mere effektiv og fremskynder starten. Denne creme er velegnet til brug på alle områder af depilering og hårfjerning. Efter påføring af lægemidlet er det nok at vente kun en time før proceduren. Disse midler har en højere pris.

Brug cremer med bedøvelsesmidler under graviditet bør være forsigtige.

En af de mest populære stoffer af denne type er Emla creme. De analgetika, der er indeholdt i det, trænger ind i de dybere lag af huden, så virkningen af ​​midlet er længere. Det anbefales også at bruge før depilering eller epilering af bikiniområdet, hvor der er meget mere nerveender.

Den gennemsnitlige pris for Emla creme er ca. 400 rubler.

Et rør er designet til at håndtere et areal på ca. 25 cm². Effekten af ​​smertelindring varer cirka to timer. Cremen påføres også under filmen. Bivirkninger af dets anvendelse kan være biprodukter, kløe og brændende.

Midler med et kompleks af anæstetiske stoffer

For at øge effekten af ​​smertestillende midler, begyndte producenterne at kombinere flere aktive bedøvelsesmidler. Denne kombination giver dig mulighed for at opnå en hurtig og langvarig effekt.

Lys dep

Sammensætningen af ​​Light Dep creme indeholder anesthoderm, som er et kompleks af anæstetika:

Derudover indeholder cremen ricinusolie, som giver dig mulighed for at passe på din hud. Han har ingen kontraindikationer (undtagen de enkelte komponenters intolerance). Effekten af ​​anæstesi manifesterer sig inden for en time efter påføring af midlet og varer i mere end fire timer.

Light Dep produkter har sådanne former for frigivelse som creme og gel.

Dr følelsesløshed

Tre bedøvelsesmidler i sammensætningen har en creme Dr. Numb:

Værktøjet har en gennemtrængningsdybde (op til 5 mm), som gør det muligt at fjerne hårfjerningen så behageligt som muligt. Før fløden påføres, skal huden fedtes med en alkoholopløsning. Midler sætte et 2-millimeter lag og dække med madfilm. Inden proceduren skal lægemidlet opbevares på huden i 20 til 60 minutter (dette er signifikant mindre end for analoger). Effektens varighed er op til tre timer. Cremen er velegnet til alle dele af kroppen, men det er bedst at undgå kontakt med slimhinderne.

Kontraindikationer til brugen af ​​cremen Dr. Numb er individuel intolerance og graviditet

AneStop

AneStop creme indeholder følgende anæstetika:

Derudover indeholder den dexpanthenol, som er et B-vitamin og bruges til at fugt og helbrede huden. Bedøvelse effekt varer cirka tre timer. Cremen trænger ind i huden til en dybde på 4 millimeter. En funktion af dette værktøj er dens tre-trins applikation, hvorefter du kan udføre hårfjerning:

 1. På det tidligere rengjorte område af huden fordeles det første lag af creme.
 2. Det fjernes efter 10 minutter, og lægemidlet påføres igen.
 3. Efter 10 minutter fjernes også dette lag og distribuerer derefter det sidste lag, som fjernes efter 5 minutter.
AneStop creme er kendetegnet ved dens hurtige indtræden af ​​anæstesi og høj effektivitet.

Kølegeler

Kølemidler kan findes på ethvert apotek. De bruges som regel hjemme. I salonerne bruges mere effektive stoffer. Værktøjet lindrer smerte, men er ofte mindre effektivt. Normalt indeholder den menthol og æteriske olier af planter.

Et eksempel på et sådant lægemiddel kan kaldes gel Depilflax. Den indeholder mentol, essentielle vegetabilske olier og kamilleekstrakt. Dette værktøj har en desinfektionsvirkning. Et plus kan også kaldes fraværet af behovet for at vente flere timer efter påføring - hårfjerning kan udføres med det samme. Derudover kan det bemærkes, at værktøjet forhindrer udseende af indgroede hår. Der er ingen kontraindikationer at bruge, det vigtigste er manglen på allergi over for komponenter.

Depilflax gel køler og desinficerer huden og forbereder den til proceduren for fjernelse af uønsket vegetation

patch

Smerter er egnet til brug på områder af huden, der er kendetegnet ved et lille område (for eksempel underarmområdet). Det anbefales ikke at bruge mere end tre stykker i træk. Det mest almindelige mærke er Emla. Denne patch har en sammensætning, der ligner den eponymous creme.

Emlas gips er en 3,5 cm diameter rund hvid skive.

Anbefalinger til den mest behagelige epilering

For at fjerne hår forårsaget som lidt ubehag som muligt anbefales det at bruge følgende tips:

 • Det er bedre for kvinder at udføre hårfjerning umiddelbart efter menstruation (det er bevist, at smertegrænsen på denne cykeltid er højere end normalt, og efter ægløsning bliver den lavere);
 • proceduren bør udskydes til eftermiddagen (det antages, at om morgenen er huden mere følsom end om eftermiddagen);
 • Du kan tage smertepiller mindst 30 minutter før hårfjerning (hvis smertegrænsen er meget lav);
 • Det anbefales at bruge skrubbe et par timer før proceduren (dette vil gøre huden blød og forhindre udseende af indgroet hår).
Hvis smertetærsklen er meget lav, kan du i tillæg til brug af anæstetiske cremer drikke en pille for smerte 30-40 minutter før epilering

Jo længere håret er, desto sværere er det at slippe af med dem. Deres optimale længde varierer afhængigt af den valgte behandlingsmetode (ved hjælp af en epilator - 0,5 mm med shugaring - fra 3 til 6 mm, med voksaflejring - op til 6 mm).

Video: Hvordan man bruger smertestillende midler (for eksempel Emla creme)

anmeldelser

Jeg vil gerne tale om lidokain i sprøjten, som hjælper mig med at gøre hårfjerning næsten smertefri. Værktøjet lindrer, men bestemt ikke til slutningen, vil du stadig føle en lille prikken. Piger, der bliver første gang at gøre hårfjerning, skal købe dette værktøj, for første gang er det meget, meget smertefuldt! Jeg led, ved jeg. Det eneste der forstyrrede mig var, at lidokain ikke passede mig til en bikini zone. For følsom hud der.

Yula_12

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-pochti-bez-boli-vozmozhna-foto

Emla arbejdede overalt, undtagen stederne selv, hvor håret vokser. Så "sky i diamanter" de første to gange shugaring dyb bikini var stedet at være. Ikke at der overhovedet ikke er nogen smertelindring. Alligevel opstår følelsesløshed. Hvis der ikke var nogen anæstesi, ville hun sandsynligvis dø der, formentlig. Og så lager jeg op vittigheder, smeder mig selv med Emla, ruller mig over med en film og knækkede til mesteren. Humor er et godt supplement til enhver smertelindring. De hår, der er vokset oven på tidligere revnede, er ikke længere så smertefulde at rykke, end de der er blevet gennemsøgt ud af sovende løg under den foregående procedure. Men for nu, fortsætter jeg stadig med at få Emla før hver epilering af en dyb bikini.

Koshenyak

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/3959847/1/#m42305595

Hvis der ikke er allergi, er det meget godt at bruge agenter med mentol, såsom pulver Beauty image (til bikini og underarm) og Gel med mentol fra Norma de Derville (til andre zoner).

inka

http://pf-k.ru/enesthesia- before-epilation-t312.html /? do = findCommentcomment = 1601

Når jeg gik på jagt efter information, hvordan man bedøvede ømme steder (bikini zone). Svaret blev fundet straks - Emla anæstetisk creme. Efter at have læst anmeldelserne og sørget for dens effektivitet, løb jeg straks til apoteket. Jeg fortsætter med at bruge Emla creme indtil nu, men i sjældne tilfælde (når jeg er for doven til at gøre shugaring og jeg tager barbermaskinen op). Et eller andet sted hver 3-4 måneder køber jeg Emla. I andre tilfælde gør jeg et par pincet, eller jeg fjerner hårene med sukkerpasta, men det gør det slet ikke ondt, fordi de er få og tynde.

LetoNo4i

http://irecommend.ru/content/blagodarya-kremu-emla-teper-mozhno-delat-epilyatsiyu-sovershenno-bezboleznenno-sposob-primen

Jeg skynder mig at dele en opdagelse: mintolie bedøver virkelig under epilation! før uden måtter og tårer kunne ikke gøre den øverste bikini epilator. gned dem og næsten uden smerte. Squeaked lidt og hurtigt gjorde. Selvfølgelig inde i hvor det var meget smertefuldt, kunne jeg ikke. og billig. og når det ikke gør ondt, mens det afgår - det køler behageligt.

Maria

http://idealbody.org/threads/epilation- and pain-can-as-without-her. 893 / side-2 # post-11803

Den moderne verden dikterer sine egne regler: miste dit hår. Det er allerede umuligt at forestille sig en vellykket pige med vegetation på benene og i armhulerne. Ja, og bikiniområdet skal være plejet, ellers kan man ikke undgå at dømme ser et sted på stranden. I tilfælde af at proceduren for at slippe af med hårfrygt, er videnskabens og kosmetologens vidundere altid klar til at komme til undsætning. Bedøvelse cremer, geler og sprayer vil komfortabelt genoplive epilering eller depilation og nyde skønheden i glat hud.

Pain relief cremer til hårfjerning

Glat hud er en vigtig egenskab af en moderne pige. Og hver har sine egne måder at opnå glathed, hvoraf den mest populære er epilering. Men ofte medfører denne metode til hårfjerning dig at håndtere akut smerte, hvorfra anæstetisk epilationskrem hjælper med at slippe af.

Hvordan gør det

Populariteten af ​​smertestillende cremer i dag er stigende, fordi disse værktøjer er meget mere effektive end piller. Dette skyldes det faktum, at pillerne tages i munden og virker på hele kroppen og absorberes gennem blodet. Cremen virker også lokalt og i en vis tid reducerer følsomheden af ​​et bestemt hudområde.

Markedet for kosmetologi er fyldt med en række cremer og smertelindrende geler, men betydningen af ​​handling for alle er den samme - for at mindske ledningsevnen af ​​nerveender. En lignende effekt opnås under lokalbedøvelse.

Det er muligt at styrke effekten ved hjælp af en okklusiv dressing eller en madfilm, som vil begrænse hudens interaktion med luft og forhindre fugt i at fordampe.

Fordele og ulemper

Den vigtigste og ubestridelige fordel ved brug af smertestillende midler er blokeringen af ​​smerte. Smerter er altid stress, både for nervesystemet og for organismen som helhed. Og under hensyntagen til den forskellige smertetærskel for en individuel person kan epilering blive en alvorlig test uden bedøvelse, hvor det er uundværligt.

Men de har sådanne midler og deres ulemper, hvoraf de vigtigste er allergiske reaktioner forårsaget af individets intolerance af kroppen af ​​de enkelte komponenter i værktøjet. Ulejligheden er, at det er nødvendigt at udføre hårfjerningsprocessen, mens anæstetika virker.

Ansøgningsregler

I modsætning til depilation, som indebærer fjernelse af kun den øverste del af håret, der ligger over overfladen af ​​dermis, er epilering fjernelse af hår fra rod ved at ødelægge hårsækken. Denne proces ledsages af smerte og kræver ofte smertelindring.

Anæstesi creme kun hvis du nøje følger alle anbefalinger til brug.

Der findes flere generelle regler for anvendelse af smertestillende midler:

 • Inden der anvendes midler, er det nødvendigt at foretage en hurtig test for en allergisk reaktion. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af stoffet på håndleddet eller albuen og forlade i 20-30 minutter. Hvis der efter den angivne tid ikke er nogen bivirkninger i form af kløe eller rødme - værktøjet er egnet til brug.
 • Huden skal først dampes ud - så hårene bliver blødere, og det vil være meget lettere at fjerne dem.
 • Anbring anæstesi på det rene og tørre område af dermis og wrap med klæbende film for at forbedre effekten. Forladelse til tiden angivet i instruktionerne. Sådanne lægemidler bør ikke anvendes i mere end to timer.
 • Tidsrummet på hudcreme er typisk fra en time til to. I 2 timer kan stoffet dumpe huden til en dybde på 3 mm, hvis der er en time til rådighed - handlingen spredes til en dybde på 2 mm.
 • Hvis dit valgte produkt har en hurtig absorption - skal du anvende den flere gange i tynde lag.
 • Påfør cremer eller geler bedre med en bomuldsstynge eller en speciel kosmetisk spatel.
 • Med særlig omhu bør behandles zone bikini og kønsorganer, da sådanne midler hurtigt absorberes i blodet.
 • Efter den nødvendige tid til at tørre rester af midler med en serviet. Huden er klar til epilering.
 • Brugen af ​​anæstetiske cremer under graviditet eller i strid med hudens integritet anbefales ikke.

Førende smertestillende midler

I dag er det ikke let at vælge en god fløde til anæstesi under epilering, fordi deres rækkevidde stiger dagligt. Og for ikke at blive forvirret i alle de mange forskellige tilbud fra producenterne, baseret på talrige kundeanmeldelser, fremlægges en vurdering af de bedste midler.

1. "Emla"

Lægemidlet er først blandt tilfredse kvinder. Det er kendetegnet ved en kombineret handling og er baseret på interaktionen mellem lidokain og prilocain. Den har en lys behagelig tekstur og er sikker. Handler hurtigt: Efter en time, ved hjælp af en okklusiv dressing, kan du mærke effekten af ​​bedøvelse. Effekten varer 2 timer, hvor du kan gennemføre proceduren.

2. "J-creme"

Koreansk creme er velegnet til alle hudtyper såvel som til den delikate og følsomme dermis. Ideel til epilering af ansigt og krop. Kraftig bedøvelse opnås på grund af indholdet af ultrahøjt lidokain. Værktøjet er tilgængeligt i et rør på 500 g, og udgifterne er meget økonomiske.

3. "Light Dep"

En god analog af den populære creme "Emla". Baseret på en vandbaseret gelcreme med ricinusolie er den perfekt til fugtgivende bikiniområdet. Effektiv anæstesi leveres af anesthoderm. Gelen begynder at virke inden for en time efter påføring og bevarer effekten op til 4 timer. Ingen kontraindikationer.

4. "Dr. Numb »

I bedøvelsen af ​​anæstetiske komponenter i denne creme er lidocain, benzokain og prilocain. Du kan slippe af med smerte i 1,5-2 timer. Men der er også negative anmeldelser, hvor piger klager over allergiske reaktioner, så du skal bruge dette værktøj omhyggeligt og have lavet en foreløbig hurtig test.

5. "Super Numb"

Cremen har en vandbase, som letter og fremskynder dens indtrængning i huden. Slap af ubehaget, og ifølge den amerikanske producent varer effekten 4 timer. Metoden til at anvende det samme vil ikke være overflødig brug af madfilm eller bandage. Cream påføres 30-60 minutter før epilering.

6. "Deep Numb"

Cremen påføres den desinficerede hud 40 minutter før proceduren. Dette værktøj har en kortvarig effekt på kun 40-60 minutter. Der kan være en let brændende fornemmelse, som er normal og forsvinder efter et par minutter.

7. "Prepcaine"

Effektiv creme vil ikke kun have beskyttelse mod smerte, men også en køleeffekt. Letvægts gelstruktur til nem anvendelse og økonomisk brug. Effekten er mærkbar 25 minutter efter påføring og varer 2 timer.

8. "Anestop"

Den spanskgjorte gel har en høj analgetisk virkning og er populær i saloner i løbet af sessioner af hårfjerning, peeling og mesoterapi. Det har god absorption og langvarig handling. Dexpanthenol fremmer hudhydrering, beskytter de dybe lag af dermis fra penetrering af aktive stoffer. Revealed anti-inflammatorisk og regenererende virkning.

9. "NS-creme"

Udviklingen af ​​den indenlandske produktion hjælper hurtigt og i lang tid følelsesløs hud. Passer ikke kun til hårfjerning, men også til andre kosmetiske procedurer (tatovering, mesoterapi). En væsentlig forskel fra de viste muligheder er lavpris.

10. Menovazin

Salven er designet til følsom hud og vil være en frelse for bikini og underarms. Den består af prokain, benzocain og mentol. Værktøjet påføres i en halv time før hårfjerningen påbegyndes. Det antages, at virkningen af ​​det er mindre, så for at forbedre det, kan du pakke det ønskede område med en plastikfolie. Særligt opmærksomme behov for at være personer med overfølsomhed over for novokain, såvel som gravid og ammer.

Ud over de anbefalede midler er der andre effektive analoger. Når du køber, undgå produkter af mindre kendte producenter og billige muligheder. Hvis du er forvirret og ikke ved hvad du skal stoppe, vil apoteket eller kosmetologen altid hjælpe dig med at vælge midlerne.

Blandt værdige muligheder kan følgende lægemidler være nyttige:

 • Cream "Doctor Namb" (450 rubler / 40 ml);
 • gel "Depilflax" (700 rubler);
 • Spray "Lidocaine 10%" (350 rubler / 40 g).

Nyttige tips

Sammen med en god fløde for at reducere smerte under epilation vil det hjælpe det rigtige valg af epilatoren, men snarere hjælpevedhæftninger, der spiller en vigtig rolle.

Således reducerer et mindre antal diske på epilatorvedlægget ubehag, fordi hårene trækkes ud ad gangen. Ulempen vil være den øgede varighed af proceduren. En anden måde at reducere følsomheden på er at bruge en kølemundstykke. Dvs. dysen i form af en særlig beholder er fyldt med vand og anbragt i fryseren. I forbindelse med hårfjerning på grund af kulde er hudreceptorerne ikke så følsomme for smerte, og kuld minimerer risikoen for irritation.

Den ønskede periode for epilering er den anden uge efter menstruation. I løbet af denne periode er kroppen mindre følsom for ydre stimuli. Et alternativ til dampning kan gnide huden med isbiter - det vil også forenkle hårfjerningsprocessen. En lysmassage af det behandlede område vil reducere følsomheden af ​​dette område af huden, og smertestillende midler (nurofen, tempalgin, analgin) vil også bedøve kroppen.

Så i dag udgivet en tilstrækkelig mængde cremer, der kan bedøve epileringsprocessen. Deres enkle ansøgning giver dig mulighed for at udføre denne procedure ikke kun i skønhedssalonen, men også i hjemmet. Det vigtigste - at lytte til råd fra eksperter og glem ikke at teste hver fløde for at beskytte sig mod uønskede irritationer.

Fordelene ved smertestillende midler, salver og epilationssprøjter

Vi plejede at høre udtrykket, at skønhed kræver ofre, men hvorfor udholde smerte i bikiniområdet, når hårfjerning forekommer (depilation), når der er mange produkter, der kan lindre ubehagelige fornemmelser. Korrekt smertelindring under epilation er ikke i stand til helt at fjerne smerten, men det kan reducere smerte.

Oversigt over smertestillende midler til fjernelse af hår

Når håret bliver afskallet til huden i bikiniområdet, er der alvorlig smerte iagttaget, for med det bliver håret trukket ud af roden. Dette gælder især for bikini-zonen. Men hvis du bruger smertestillende midler, så venter du på relativt smertefri fjernelse af hår. Men første ting først. Før du kommer ned til erhvervslivet, se på listen over værktøjer til smertelindring.

Orale tabletter

Dette er nok den nemmeste måde at reducere hudsmerter i bikiniområdet, når du fjerner hår. I form af tabletter kan en anæstetisk medicin fremlægges, som tages for smerter i led, muskler og andre dele af kroppen og selvfølgelig før epilering.

 • indomethacin;
 • analgin;
 • diclofenac;
 • tempalgin;
 • ibuprofen;
 • Ketoprofen.

Diclofen og Indomethacin er de mest effektive midler, de er de mest i stand til at hjælpe med i spørgsmålet - hvordan man kan lindre epilering. Du skal tage stoffet i en halv time før fjernelsen vil finde sted.

Advarsel! Inden du bruger smertepiller, skal du kontakte din læge!

Lidokain Spray

Der er andre måder at gøre hårfjerning smertefri. For eksempel lokalbedøvelse, som er et sikrere værktøj end at tage stoffer i form af tabletter. Dette er en bedøvelsessalve og spray. De påføres på huden under depilering. De er normalt baseret på lidokain. Dette er et meget almindeligt lægemiddel, der er meget anvendt i medicin. Lidocaine sælges i et apotek som spray. Dens vigtigste fordele er brugervenlighed og selektiv eksponering.

Hvis du køber dette lægemiddel - spray lavet i Ungarn, kan du opnå næsten fuldstændig fravær af smerte under hårfjerning. Hvis det ikke er muligt at købe en spray, kan du bruge almindelige ampuller. Hæld dem i en parfume kan (spray kan) eller anden spray flaske og applicere på huden.

Lidokain har flere kontraindikationer inden brug.

 • individuel intolerance over for kroppen
 • lavt blodtryk
 • delvis dysfunktion af nyrer og lever;
 • kramper hos en patient.

Glem ikke om den mulige allergiske reaktion, før salven bruges. Det er bedre at anvende lidt creme på huden i bikiniområdet og sørg for, at der ikke er nogen negative virkninger forårsaget af lidokain.

Infiltrering af huden på applikationsstedet

For at maksimere effekten af ​​brugen af ​​iscoin indsprøjtes midlet under huden i bikiniområdet i form af en to procent opløsning. Omfanget af en sådan injektion kan være ca. 3 centimeter, så for at dække hele området af hårfjerning, foretages injektioner på forskudt måde.

Ved bedøvelse med præparater baseret på isocoin og påføring af huden på huden skal følgende punkter tages i betragtning:

 1. Det anbefales ikke at anvende denne metode alene, derhjemme.
 2. Det er strengt forbudt at overskride doseringen af ​​lægemidlet (maksimal brug af en ampul).
 3. Sørg for, at injektioner af iscoat ikke spredes til slimhinden i labia minoraen.
 4. Læs vejledningen før du begynder.

Emla creme eller gips

En anden mulighed, der kan svare på spørgsmålet, er hvordan man gør epilering smertefri, den kombinerede anvendelse af lidokain sammen med prilain, som indeholder Emla-salve. Denne creme er anderledes, fordi den har en fremragende effekt i bekæmpelsen af ​​smerte og en lang periode med eksponering.

Cream "Light Dep"

Den nyeste salve, som giver en fremragende effekt ved bedøvelse af hudens epilering i "bikini" zonen - Light Dep creme.

Positive egenskaber, der adskiller salven:

 • Anæstesiens hastighed (efter en halv time begynder salven at virke);
 • brugervenlighed;
 • Du kan nemt købe på producentens hjemmeside;
 • lave omkostninger;
 • kan påføres selv på den mest følsomme hud.

Den vigtigste aktive ingrediens, der indeholder salve - anesthoderm. Dette er en kombination af anæstetika. Den største fordel ved fløden er dens evne til at blokere smerte receptorer i det subkutane hår under depilation, samtidig med at hudens generelle følsomhed ikke påvirkes ikke før, ikke efter proceduren.

Regler for brug af narkotika til smertelindring

I dag anæstesi til hårfjerning ved hjælp af mange kvinder. Det giver sine fordele. Du behøver ikke at gå til salonen, smerten kan reduceres derhjemme.

Ved påføring af en creme eller salve i huden på bikiniområdet skal den være dækket af et bandage. Den smertestillende effekt varer trods alt op til to timer. Det er også forbudt at anvende salve på huden, hvor der er beskadigede områder, fordi i sådanne tilfælde kan du observere manifestationen af ​​bivirkninger og endda allergier.

Salven påføres hårfjerningsstedet (huden) og gnides med en hånd, ikke for tyk. Det er bedst at gøre dette umiddelbart efter epilering, da smerten når i løbet af denne periode sit maksimum.

Er det muligt at barbere hænder med piger

I hvor mange år kan du barbere dine ben, armhuler og intime zone