Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Når du fjerner uønsket vegetation i bikiniområdet, kan du stå over for problemet med stærke smerter, da dette område er udstyret med et stort antal nerveender, og der kan ikke undgås særlige smertestillende midler her.

Til disse formål anvender lokalbedøvelsesmidler i form af sprøjter, salver, geler. Det bedste middel er en bedøvelsesgel til bikini epilation.

Retsmidler til smerte under epilering

Cremen til hårfjerning vælges individuelt, fordi stofferne indeholdt i cremerne kan irritere følsom hud.

Et stort udvalg af eksisterende lægemidler med bedøvelsesvirkning giver dig mulighed for at vælge den, der passer til dig og opfylder alle dine behov.

Lidocaine spray

Sprøjtet på overfladen af ​​stedet for at blive udsat for depilation. Vedhæftet til dyseforberedelsen, hvilket giver jævnt sprøjt på overfladen af ​​zonen. Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Fordele: stoffet har god smertelindring, men kun på overfladen, uden at trænge ind dybt inde.

Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Ulemper: Mulig allergisk reaktion på lidokain, som forekommer hos mennesker med individuel intolerance over for lægemidlet.

Før du anvender sprayen, skal du læse annotationen til lægemidlet.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Emla creme

Anæstesi opnås ved penetration af en creme indeholdende analgetika - lidokain og prilocain, ind i de dybere lag af epidermis.

For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge 2 rør af creme på 5 g hver, et rør er beregnet til behandling af et område på 25 kvadrat cm.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned. Efter 1 time kan du begynde at fjerne hår. Varigheden af ​​anæstesi er 2 timer.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned.

Fordele: god og langsigtet analgesi.

Ulemper: mulig midlertidig blanchering eller rødme i huden, hævelse, svag brænding, kløe. I sjældne tilfælde, en allergisk reaktion og anafylaktisk shock.

Cream "Light Dep"

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla". Anæstetisk epilering gel-creme er vandbaseret, indeholder ricinusolie, som giver god hudhydrering i bikiniområdet.

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla".

Hovedkomponenten - anesthoderm, indeholder en lang række bedøvelsesmidler, der giver god bedøvelse.

Effekten af ​​cremen vises efter 1 time og varer i 4 timer, hvilket gør det muligt at udføre aflejringen omhyggeligt. Fremkalder ikke allergier, trænger kun ind på overfladen, trænger ikke ind i blodet.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Andre cremer og geler

Brugen af ​​andre cremer og geler giver dig også mulighed for at opnå det ønskede resultat, men det anbefales ikke at stole på billige cremer, såvel som cremer fra kendte producenter.

Det er bedst at konsultere en kosmetolog, medarbejder i salonen, hvor proceduren for epilering. Bare husk på, at der ikke er behov for at købe cremer i saloner, især nyligt åbnede, uanset hvor hårdt specialisten insisterer.

Relativt nyt er Dr. Namb cremen.

Sådanne midler indbefatter for eksempel de følgende geler og salver:

 1. Cream "Doctor Namb", den gennemsnitlige pris: for 10 ml fra 450 rubler.
 2. Gel «Depilflax», gennemsnitspris: fra 700 rubler.
 3. Gel "AneStop", den gennemsnitlige pris: fra 1200 rubler. til 30 gr. rør.
 4. Anæstetisk kolloid opløsning "Golden Rose", gennemsnitlig pris: ca. 1.700 rubler til 20 ml.
 5. Spray "Lidocaine 10%", den gennemsnitlige pris: for 38 g 350 rubler.
 6. Løsning Menovazin, gennemsnitspris: 18 rubler.
 7. Deep Numb creme, gennemsnitlig pris: pakke 10 ml 550 gnid.

Hjemmelavede måder at reducere smerte på

Hvis det ikke er muligt at anvende en bedøvelsesgel til epilering, og bikiniområdet kræver pleje efter fjernelse af håret, kan du bruge nogle af nedenstående metoder.

Bikiniområdet, som enhver anden, kræver en særlig tilgang, når man vælger en metode til barbering eller hårfjerning, samt pleje efter hårfjerning.

Til hjemme metoder omfatter:

 1. Dampning. Når du udfører depilation derhjemme, skal du tage et varmt bad for at grundigt dampe huden. Efter damping vil porerne åbne, og processen bliver lettere.
 2. Komprimer. Du kan også lave en varm komprimering. Det vigtigste - overdriv det ikke, damp ikke ud for meget.
 3. Køling. Brug af is reducerer smertefølsomhed. For at gøre dette gør kold komprimering på bikiniområdet. Før afrullingen skal huden tørres af.
 4. Hudspænding For at reducere smertefulde fornemmelser under epileringsproceduren er det nødvendigt at trykke på zonen med din hånd for at opnå spændingsvirkning.
 5. Lokal massage. At udføre massage bevægelser i depilation området vil hjælpe kedelig smerten og reducere smerte.
 6. Andet muligt. De udfører renseprocedurer ved hjælp af skrubber, der blødgør stratum corneum og frigør hårsækken. Dette reducerer følsomheden af ​​nerveceller.
 7. Også brugt medicin anæstesi.

Husk, at før du fjerner hårfjerning, skal du forudindstille det ønskede resultat.

Enhver selvforeskrevet medicin kan skade dit helbred.

Occlusive dressing

Anvendelse af en bedøvelsesgel til hårfjerning "Cody" i bikiniområdet, skal du skabe et fugtigt miljø på applikationsstedet. Til dette formål anvendes okklusive forbindinger.

Sådanne forbindinger øger aktiviteten af ​​anæstetiske stoffer og sikrer deres ensartede fordeling over huden og derved skaber en god bedøvelsesvirkning.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen. En okklusiv dressing er indlejret i en kasse med creme, eller du kan købe den separat på et apotek.

Fordele ved epilatorer med dyser

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Dyser kommer i forskellige former:

 1. Massage. Dysen er udstyret med massageruller, som muliggør en blød epilering af bikiniområdet.
 2. Køling. Sådanne vedhæftede stoffer reducerer modtagelsen af ​​nerveender til smerte og forhindrer udseende af rødme og irritation på huden.
 3. Til følsomme områder. Dysen med et bredt hak i midten bruges til punkthårfjerning i bikiniområdet.
 4. Barbering. Dyser med flydende barberhoveder og trimmere, der trimmer alle hårene, selv på vanskelige steder.
 5. Vand. For at udføre en epilering under vandprocedurer, er de beskyttet af de specielle gummierede indsatser.

Vær opmærksom! Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden. For at gøre dette skal du bruge en bedøvelsesgel til hårfjerning i armhulen eller mere ømhud i bikiniområdet.

Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden.

Tips til effektiv fjernelse af håret i bikiniområdet

For at depileringsprocessen skal finde sted smertefrit og den ønskede effekt er opnået, er det nødvendigt at følge visse regler:

 1. Anæstetisk gel påføres først til albuens område i 30 minutter. Hvis der ikke opstår irritation (rødme, brændende kløe) på huden efter denne tidsperiode er gået, kan epilering udføres.
 2. Depilation udføres i den første uge efter menstruationscyklusens afslutning.
 3. Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår vil være mindre smertefuldt, hvis det udføres om morgenen.
 4. På dagen for epilationen må du ikke bære bukser for at undgå mekanisk friktion på huden; epilering vil føre til irritation, og i de følgende dage vil smerten øges.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal is påføres til det område, der er blevet depileret - det er en måde at midlertidigt lindre smerte på, fugt og lindre huden.
 6. Inden sessionen må du ikke bruge cremer og kosmetik med alkoholindhold, da den resterende alkohol på huden kan forårsage smerte eller neutralisere effekten af ​​anæstetisk creme.
 7. Med en betydelig hårlængde i bikiniområdet fjernes de foreløbigt med saks, hvorefter proceduren ikke vil være så smertefuld.
 8. Tør hårfjerningsområdet efter depilation med noget antiseptisk eller hydrogenperoxid 3%.
 9. Efter proceduren skal du ikke tage et varmt bad, kun et varmt brusebad inden for 2 dage efter proceduren. Dette vil igen ikke irritere det behandlede hudområde.

Det vigtigste råd: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af det ømme bikiniområde. Den mindst smertefulde shugaring procedure.

De vigtigste råd, som kosmetologer giver, er: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af en sådan delikat bikinizone og ikke at stole på mindre kendte annoncerede mærker og produkter fremstillet i asiatiske lande.

Derudover skal smertestillende midler købe i et apotek, men i hvert fald ikke fra handlende, der distribuerer kosmetik på gaden.

Hvor sikkert er bikini hårfjerning

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Glem også at læse omhyggeligt, hvordan du bruger smertestillende midler på etiketterne.

Og hvis noget gik galt, så det frem til hudirritation, er det bedre at straks kontakte en hudlæge, måske er du allergisk over for en del af cremen (det sker meget sjældent, men du skal være klar til noget).

Anæstetisk epileringsgel, især i bikiniområdet, gør proceduren smertefri og hjælper med at få et godt resultat.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Denne video vil introducere dig til Esla creme til smertelindring.

Fra denne video vil du lære om de forskellige metoder til smertelindring under depilation.

I denne video for dig mange nyttige tips om smertefri fjernelse af hår.

Valg af den bedste hårfjerning bedøvelse creme

Glat velplejet hud har altid været og forbliver standarden for kvindelig seksualitet. Men det eneste der ikke behøver at gå til det retfærdige køn for at nå dette mål. Trods alt er smerte en integreret del af proceduren for voks, laser, foto og elektrolyse. Selvfølgelig kan du bruge en barbermaskine, men resultatet vil glæde bare en dag eller to, hvorefter spiky hamp vil dukke op.

Særligt påvirket er den ømme bikini område og axillary region. Men hvis epilation i salonen sørger for den tidligere anvendelse af anæstetika på huden, så hvorfor ikke drage fordel af sådan liv hacking derhjemme? Lad os prøve at finde ud af, hvilken anæstetisk creme der passer bedst til smertefri epilering.

Jo bedre at dumme huden?

Valget af anæstesi metode afhænger direkte af epilationsmetoden:

 1. Fysioterapi anæstetika (aftørring hud isterninger, fjernelse af vegetation i en bestemt fase af menstruationscyklus, den indledende massage og andre) er egnede til konventionelle barbering og plukning hår på små områder af pincet.
 2. Brug af medicin kræver voksning, foto og laser hårfjerning, shugaring.

Til gengæld er stofferne opdelt i grupper:

 • lokalbedøvelsescreme, gel, spray, epileringsplaster;
 • subkutane injektioner af anæstetika til en dybde på 3 mm (2% lidocainopløsning);
 • Nonsteroidale antiinflammatoriske lægemidler tages oralt 30-40 minutter før proceduren. (Ibuprofen, Paracetamol, Diclofenac, Nimesil og andre).

Ulempen ved tabletter er ikke en stærk nok virkning. Kvinder med lavt smerte tærskel vil simpelthen ikke mærke forskellen. På samme tid kan ikke hver pige selv knuse huden med et bedøvelsesmiddel.

Derfor er en særlig bedøvelsescreme eller gel, der er kendetegnet ved dets langvarige virkning og brugervenlighed, til hjemme brug bedst egnet.

Hvilken gel er bedre?

Geltekstur absorberer hurtigere og har udtalt køleegenskaber. Før du køber en bedøvelsesgel til fjernelse af håret, er det bedre at konsultere en kosmetolog. Han vælger den bedste mulighed i overensstemmelse med hudtype.

Depilflax

Værktøjet ved værktøjet ligger i ingrediensernes naturlighed. Sammensætningen indeholder kun mentol, vegetabilske olier og urteekstrakter. Gelen afkøles, desinficerer huden perfekt, forhindrer udviklingen af ​​betændelse og indvækst. Han er dog ikke i stand til at bedøve bikiniområdet tilstrækkeligt inden epilering og vil kun passe til piger med en høj smertegrænse.

Sustaine blå gel

Produktet, der fremstilles i USA, indeholder lidokain, tetracain og en lille mængde adrenalin, som indsnævrer beholderne. Dette reducerer hævelse og reducerer risikoen for blødning. Den analgetiske virkning varer op til 2 timer. Men den største fordel er muligheden for at bruge gelen på beskadiget hud. Det er derfor, det bruges ofte i tatovering og permanent makeup saloner. Ved påføring er en okklusiv dressing ikke påkrævet.

Anestop

Spansk gel med ametokain, imprægnering, lignocain er lugtfri og har en langvarig virkning (op til 3 timer). Dexpanthenol, som er en del af det, lindrer desuden væv, regenererer, normaliserer hudens beskyttende egenskaber og forbereder det til proceduren. Hyaluronidase giver en højbedøvende effekt på grund af den ensartede fordeling af gelens komponenter.

Det store plus er, at når du anvender ikke kræver en okklusiv dressing. Og det er muligt at dumme huden på bare en halv time.

Hvilken anæstetisk hårfjerning fløde at vælge?

På grund af sin fede konsistens fugtiger cremen desuden integumentet og forhindrer udseendet af irritation. I dag betragtes flere typer epilation cremer som den mest effektive i saloner.

Pakken indeholder 5 rør på 5 g hver og et sæt 12 okklusale klistermærker. Strukturen af ​​den schweiziske creme omfatter lidokain og prilocain, som har en udpræget bedøvelsesvirkning. Efter påføring under en okklusiv dressing i 60 minutter kan lægemidlet bedøve op til 2 timer. Efter kontakt med slimhinder forårsager cremen ikke irritation, derfor er den velegnet til dyb bikiniepilation. Emla fremkalder sjældent bivirkninger. Den mest almindelige rødme eller blødhed i huden, kløe og svag hævelse. Undgå at få cremen i øjnene og ørerne. Med forsigtighed anvendes stoffet under graviditet og hos kvinder, der tager antiarytmiske lægemidler.

Light Dep

15 ml rør indeholder anesthoderm kompleks (lidokain, prilocain, dikain, epinephrine) og ricinusolie. Sammensætningen af ​​vandbaseret irriterer ikke epidermis og trænger ikke dybere ind end basallaget. Cremen er godkendt til brug på følsomme områder af huden og slimhinderne. Og den gennemsnitlige varighed af handlingen når 4 timer. Denne fordel giver dig mulighed for at anvende cremen ikke kun hjemme, men også før du går til en specialist.

Dr. Numb (Dr. Namb)

De aktive stoffer i anæstetika er lidokain, prilocain og benzocain. Cremen kan dumme op til 1,5-2 timer, så hårfjerning derhjemme bliver en behagelig procedure.

Hvordan man ansøger penge?

Virkningsprincippet af anæstetiske cremer og epileringsgeler er baseret på inhibering af nervepulser overført til hjernen. Jo bedre og dybere agenten absorberes i huden, jo mindre ubehagelige følelser opstår.

Graden af ​​bedøvelse afhænger ikke af tykkelsen af ​​at anvende cremen på overfladen, men på dybden af ​​penetrationen af ​​det aktive stof. Derfor anbefaler kosmetologer, at de fordampede områder er under dampbadet eller ved at tage et varmt bad. En sådan foranstaltning vil også lette frigivelsen af ​​hår fra pærerne, hvilket vil forhindre rodmikrotraumas og udseendet af indgroede hår.

For at anæstetisk creme absorberes godt og ikke fordampes fra overfladen, er det bedre at anvende det under en okklusiv dressing. Du kan købe det på apotek eller i en specialbutik. Ofte sælges det i et sæt med cremen. Mange piger bruger regelmæssig plast- eller plastfolie.

En tilstrækkelig mængde af produktet med en bomuldsstuds eller fingre i engangshandsker påføres hele bikini- eller underarmområdet. Derefter dækkes med film og inkuberes i mindst en time. Hos kvinder med nedsat tærskelværdi er handlingsvarigheden ca. 2 timer. Jo længere substansen absorberes, jo stærkere effekten. Da den absorberes, tilsættes midlet lidt efter lidt. Epilation udføres efter fjernelse af rester af cremen med et væv og skylning af huden med vand.

Kontraindikationer til smertestillende midler

Selvom lokalbedøvende stoffer ikke har en systemisk effekt, trænger de ind i blodbanen i ubetydelige mængder og udskilles af leveren eller nyrerne. I denne forbindelse er hårfjerning med deres anvendelse kontraindiceret:

 • med alvorlige sygdomme i de indre organer
 • folk med epilepsi
 • i strid med det kardiovaskulære system
 • patienter med nyre- og leversygdom
 • med allergi
 • i barneperioden;
 • under amning
 • i nærvær af sår, nedskæringer, betændelse og andre krænkelser af integriteten af ​​integumentet.

Hvor bedst kan du bruge epilatoren til at reducere smerte?

Om smerte bør tænke på, når du køber en enhed. Moderne epilatorer er udstyret med specielle kølemundstykker, der giver mulighed for at bedøve huden og forhindre forekomsten af ​​irritation og rødme. Massage dyser reducerer følsomheden ved at virke på nerveenderne. Til bikiniområdet er prikker lavet med et hak i midten, hvilket gør det muligt at fjerne hvert hår forsigtigt. Der er endda dyser beskyttet af gummierede indsatser for at bruge enheden direkte under vand eller i brusebadet.

Minimer den smertefulde proces vil hjælpe overholdelse af enkle regler for hårfjerning:

 1. Det antages, at smertetærsklen stiger eller falder på et bestemt tidspunkt på dagen. Gunstig tid for proceduren individuelt. I nogle kvinder er det morgentimerne, i andre tværtimod er det aften.
 2. Før sessionen er det ønskeligt at bruge en skrubbe og fjerne døde hudflager. Dette vil lette frigørelsen af ​​hår fra rod og reducere følsomheden af ​​vævene.
 3. At komme af med vegetationen anbefales i anden halvdel af menstruationscyklussen. Denne foranstaltning forhindrer blødning og giver mulighed for lidt smertelindring.
 4. Hvis hårene er længere end 1 cm, så skal de forkortes med saks før proceduren.
 5. I forbindelse med hårfjerning skal du hånden stramme det behandlede område af huden for at lindre smerter.

Hvad kan der bruges hjemme?

Til hjemmebrug kan du vælge en af ​​de ovennævnte smertestillende midler og epileringsgeler. Eller efter at have konsulteret en kosmetolog til at vælge et andet værktøj.

Mere almindeligt omfatter sammensætningen af ​​smertestillende cremer stoffer som lidokain, prilocain og deres analoger. De køler væv og reducerer følsomheden af ​​nerveender. I reglen er omkostningerne ved sådanne midler en smule overvurderet. Bedøv huden i hjemmet, kan lidocaine spray 10%. En flaske med en 50 ml forstøver indeholder 650 doser og koster mellem 200 og 300 rubler. Til bedøvelse af bikiniområdet er 2-3 pshikov nok. Fordelen med aerosolen er, at den perfekt bedøver overfladen uden at trænge ind i de dybere lag af huden og ind i blodbanen.

Et lille område kan bedøves med et gips (for eksempel Emla plus). Det er nok at fjerne beskyttelsesunderlaget og holde det på huden i bikini, underarm eller abdominal område.

Inden du anvender anæstetiske cremer til hårfjerning til huden, er det vigtigt at sørge for, at de ikke er allergiske. For at gøre dette skal ærterne spredes på bøjningen af ​​albuen på indersiden og forlade i 30 minutter. Hvis der efter en halv time på det behandlede område ikke forekom udslæt, rødme, brændende eller kløe, så kan du fortsætte med epilering med indledende bedøvelse.

anmeldelser

Eksperter anbefaler at købe smertestillende midler, der må anvendes både på kroppen og på ansigtet og slimhinderne. "Lys depot" er især populært til behandling af ikke kun arme eller ben, men også dybe bikini zoner blandt piger.

Der er anmeldelser, der efter at have anvendt "Light Dep" cremen, forblev tabet af hudfølsomhed mere end 5 timer.

Emla ifølge mange kvinder er også ideel til anæstesi før epilering af de mest delikate områder. Men i nogle tilfælde forårsager det spasmer af blodkar og lunger i integumentet. Men Dr. Namb er ikke i stand til helt at fjerne smerten, så for anæstesi bikini område er ikke egnet. En alvorlig ulempe er, at mange cremer og geler er vanskelige at finde i apoteker og butikker.

Selv den samme anæstetiske creme i forskellige piger kan forårsage uforudsigelige reaktioner. Derfor bør et effektivt lægemiddel vælges individuelt efter samråd med en specialist. Men kosmetologer anbefaler ikke at blive involveret i analgetiske injektioner af lidokain, selvom de helt fjerner følsomheden af ​​huden i 2-3 timer. Hvis du ikke beregner doseringen, kan stoffet føre til alvorlige konsekvenser, selv døden. Selv i specialklinikker kræver brug af anæstetiske injektioner kun dyb bikiniepilation.

Det er vigtigt at forstå, at smertestillende midler og geler, mens de er beregnet til epilering, er medicin. Alle har deres egne kontraindikationer og bivirkninger.

For at undgå ubehagelige konsekvenser, bør man under ingen omstændigheder overstige den anbefalede dosis, modstå lægemidlet i mere end 2 timer.

Det er bedre at bedøve de mest følsomme områder - bikiniområdet, underarmene, over overlæben. Men under epilering af benene kan du bruge ikke-medicinske metoder og lider lidt.

Anæstesi Cream til fjernelse af hår

Det er næppe muligt at finde mindst en kvinde, der vil sige, at epilering ikke giver hende noget ubehag. Hårfjerning med epilator, voks, sukkerpasta og andre "long-playing" metoder er en smertefuld procedure. Og hvis du stadig kan tåle det på dine fødder, så er en bedøvelse creme til bikini epilering en nødvendighed. Tyndt hud i dette område er trods alt meget følsomt. Så meget, så mange vender tilbage til barbering. Heldigvis er der mange værktøjer, der kan gøre hårfjerning, hvis ikke behagelig, så i det mindste tolerabel. Selv i bikiniområdet.

Hvad du kan og ikke kan gøre før hårfjerning

Anæstescreme til hårfjerning - et fremragende værktøj og løsning til ejere af selv den mest følsomme hud. Men for at afhjælpe en langvarig effekt, skal du vide, hvordan du bruger det korrekt, hvad du kan og ikke kan gøre. Til at begynde med, hvad kan og skal gøres ved anæstesi før epilering:

 1. Påfør cremen i et overfladisk tyndt lag, helst under en bandage. For det er egnet materiale, der ikke tillader luft - polyethylen, madfilm, gummieret stof og så videre. Du kan købe en okklusiv dressing på apoteket. Uden det tørrer cremen hurtigt uden at have haft den ønskede virkning.
 2. Den maksimale brugstid for cremen med en bandage på huden er to timer.
 3. Hvis cremen påføres for lidt, absorberes den hurtigt selv under bandagen. I dette tilfælde anbefales det at anvende et andet lag.
 4. Det er nødvendigt at anvende creme i en bikini zone med omhu. Hvis der opstår ubehagelige følelser eller symptomer, skal afhjælpningen fjernes.
 5. Anvend kun produktet på ren, tør hud. Umiddelbart inden hårfjerningen fjernes rester af cremen med en tør klud.

For at forøge virkningen af ​​huden før påføring kan cremen dampes: tag et varmt bad eller en bruser. I intet tilfælde kan du bruge smertestillende midler til afpudsning på huden med slid, ridser, åbne sår, sår, udslæt, papillomer, vorter og andre hudsygdomme.

Det er vigtigt! Når du anvender en anæstetisk creme til depilation, skal du teste for en allergisk reaktion på et lille hudområde samtidig med at kontrollere, om bedøvelsesmiddelkomponenten virker på dig. Hvis der inden for en dag ikke er allergi, kan du bruge værktøjet.

Hvad kan fjerne effekten af ​​smertestillende midler

At forkæle planen er let de forkerte handlinger. Brug ikke isterninger som ekstrabedøvelse før depilation, før eller efter fløden. Is vil forhindre absorption af midler og øge muskelspændingen, med det resultat at hårene bliver fjernet vanskeligere og smertefuldt. Tværtimod er huden bedre at dampe.

Også forbudt alkoholholdige lotioner. De strammer huden, hvilket får hårene til at blive fjernet vanskeligere og som følge heraf mere smertefulde.

Må ikke vokse hår i det behandlede område i hele længden. I dette tilfælde vil det være meget smertefuldt at fjerne dem, og ikke alle lokale anæstetika til hårfjerning vil klare. Hvis hårene er for dyrket, kan de klippes før proceduren.

Efter proceduren kan du føje dig selv smerte og lidelse, hvis du tager et varmt bad. Mens "før" det er nyttigt, "efter" vil øge ubehag på stedet for hårfjerning. Også ikke bære et par dage efter proceduren, bukser og jeans, især stramt. De vil skabe friktion, som følge heraf vil huden skade og irritere længere.

Grundlæggende smertelindring

Dernæst et kort overblik over de populære værktøjer til smertelindring under hårfjerning:

 1. Emla creme. Dette produkt indeholder prilocain og lidokain. Før epilering er 1 times brug tilstrækkelig til en stærk effekt. Cremen har en behagelig tekstur og er populær. Du kan købe det på næsten ethvert apotek, men mange afskrækkes af den høje pris. Vel hjælper med at bedøve benområdet, men i bikiniområdet skal bruges med forsigtighed.
 2. Gips "Emla Plus". Det samme værktøj, men i form af en patch. Det er nemt og bekvemt at anvende, da der ikke skal anvendes bandager. Men på et tidspunkt kan du ikke bruge mere end tre stykker, og deres område er lille. Derfor er værktøjet ikke egnet til bedøvelse af benets hud, men det er ideelt til et bikiniområde.
 3. Gel "Let frost". Sammensætningen af ​​dette værktøj omfatter lidokain, prilocain, tetracain og epinephrin. Lægemidlet spredes ikke, fugtiggør huden. Ansøg om mindst 30 minutter, maksimum i en time. Epinefrin forårsager vasokonstriktion, så brug ikke værktøjet til dem der har problemer med det.
 4. Cream "Dr. Numb. " En anden epilationskrem med lidokain, benzokain, prilokain og epinephrin. Produktet er nemt at anvende, det virker hurtigt, og effekten varer lang tid. Kan forårsage en allergisk reaktion.
 5. Cream "Speed ​​Numb". Den vigtigste aktive komponent i dette værktøj er lidokain. Narkotika virker hurtigt, mens det er billigere end andre lignende midler. Men kan forårsage irritation.
 6. Cream "Light Dep". Indeholder anesthoderm, ricinusolie, carbomer og hjælpekomponenter. Velegnet til bikini område. Påføres på huden i lag, som absorberet, med en bomuldsstynge. Det har ingen systemisk virkning på kroppen, som anæstesi med lidokain under epilation. Afhængig af hudens følsomhed er det nok fra 15 minutter til en time før effektens begyndelse, og det varer lang tid. Risikoen for intolerance er minimal.
 7. Gel "Depilflax". Sammensætningen omfatter naturlige komponenter menthol, kamille ekstrakt, vegetabilske æteriske olier (te træ og rosmarin), hjælpestoffer. Anæstesi opnås primært på grund af køleeffekten. God desinfektion. Kan forårsage allergi.
 8. Gel "Anest". Denne depilatory smertelindring creme indeholder ametokain, lignocaine, imprægnering, dexpanthenol, hyaluronidase. Det påføres uden påklædning. Effekten kommer om 25 minutter. Forårsager ikke allergier.
 9. Anestetisk kolloid opløsning "Golden Rose". Sammensætningen omfatter lidokain og prilocain. Det bruges let - de er fugtet med et serviet og anbragt på huden. Og desuden kan den påføres direkte under epilering.
 10. Spray Lidocaine 10%. Lidocaine spray til hårfjerning - et af de mest enkle og overkommelige værktøjer. Passer til ben, men anbefales ikke til bikiniområdet. Kontraindiceret i sygdomme i leveren, nyrerne, hjertet og blodkarrene.
 11. Løsning "Menovazin". Kølevæske med anæstetisk effekt. Indeholder menthol, benzocain, procaine, ethanol. Velegnet til bikini område, billig.
 12. Spray "VEET". Denne spray - to i ét: et bedøvelsesmiddel til fjernelse af hår. Det lindrer og forsigtigt fjerner håret.

Bliv ikke involveret i lidokain ved depilering. Dette middel har en virkning på hele kroppen, ikke kun på overfladen, der skal behandles, og kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser.

Hjem retsmidler

Hvis smertestærsklen er høj nok og hårfjerningsproceduren er acceptabel, men stadig ubehagelig, kan du bruge hjemmemekanismer til smertelindring. Selvfølgelig vil disse anbefalinger ikke have en sådan virkning, som for eksempel lidokain i bikini epilation, men også vil ikke forårsage skade. anbefales:

 • tag et varmt bad eller brusebad, dampet hud er mindre smertefuldt, og hår er lettere at fjerne;
 • lav en varm komprimering, du kan med tilsætning af anti-inflammatoriske urter - for eksempel kamille;
 • brug en skrubbe - på skrællet hudepilation er nemmere, og risikoen for indvækst falder;
 • massage den behandlede hud.

Hvad der ikke kan gøres, er at bruge kosmetiske olier og cremer indeholdende olie.

konklusion

Anæstesi creme til fjernelse af håret - den bedste måde at gøre denne procedure mindre smertefuld. Det vigtigste - i stræben efter skønhed, ikke at handle tankeløst, men for at studere alle kontraindikationerne af det valgte middel, at teste det og endnu bedre at konsultere en specialist før brug.

Pain relief cremer til hårfjerning

Glat hud er en vigtig egenskab af en moderne pige. Og hver har sine egne måder at opnå glathed, hvoraf den mest populære er epilering. Men ofte medfører denne metode til hårfjerning dig at håndtere akut smerte, hvorfra anæstetisk epilationskrem hjælper med at slippe af.

Hvordan gør det

Populariteten af ​​smertestillende cremer i dag er stigende, fordi disse værktøjer er meget mere effektive end piller. Dette skyldes det faktum, at pillerne tages i munden og virker på hele kroppen og absorberes gennem blodet. Cremen virker også lokalt og i en vis tid reducerer følsomheden af ​​et bestemt hudområde.

Markedet for kosmetologi er fyldt med en række cremer og smertelindrende geler, men betydningen af ​​handling for alle er den samme - for at mindske ledningsevnen af ​​nerveender. En lignende effekt opnås under lokalbedøvelse.

Det er muligt at styrke effekten ved hjælp af en okklusiv dressing eller en madfilm, som vil begrænse hudens interaktion med luft og forhindre fugt i at fordampe.

Fordele og ulemper

Den vigtigste og ubestridelige fordel ved brug af smertestillende midler er blokeringen af ​​smerte. Smerter er altid stress, både for nervesystemet og for organismen som helhed. Og under hensyntagen til den forskellige smertetærskel for en individuel person kan epilering blive en alvorlig test uden bedøvelse, hvor det er uundværligt.

Men de har sådanne midler og deres ulemper, hvoraf de vigtigste er allergiske reaktioner forårsaget af individets intolerance af kroppen af ​​de enkelte komponenter i værktøjet. Ulejligheden er, at det er nødvendigt at udføre hårfjerningsprocessen, mens anæstetika virker.

Ansøgningsregler

I modsætning til depilation, som indebærer fjernelse af kun den øverste del af håret, der ligger over overfladen af ​​dermis, er epilering fjernelse af hår fra rod ved at ødelægge hårsækken. Denne proces ledsages af smerte og kræver ofte smertelindring.

Anæstesi creme kun hvis du nøje følger alle anbefalinger til brug.

Der findes flere generelle regler for anvendelse af smertestillende midler:

 • Inden der anvendes midler, er det nødvendigt at foretage en hurtig test for en allergisk reaktion. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af stoffet på håndleddet eller albuen og forlade i 20-30 minutter. Hvis der efter den angivne tid ikke er nogen bivirkninger i form af kløe eller rødme - værktøjet er egnet til brug.
 • Huden skal først dampes ud - så hårene bliver blødere, og det vil være meget lettere at fjerne dem.
 • Anbring anæstesi på det rene og tørre område af dermis og wrap med klæbende film for at forbedre effekten. Forladelse til tiden angivet i instruktionerne. Sådanne lægemidler bør ikke anvendes i mere end to timer.
 • Tidsrummet på hudcreme er typisk fra en time til to. I 2 timer kan stoffet dumpe huden til en dybde på 3 mm, hvis der er en time til rådighed - handlingen spredes til en dybde på 2 mm.
 • Hvis dit valgte produkt har en hurtig absorption - skal du anvende den flere gange i tynde lag.
 • Påfør cremer eller geler bedre med en bomuldsstynge eller en speciel kosmetisk spatel.
 • Med særlig omhu bør behandles zone bikini og kønsorganer, da sådanne midler hurtigt absorberes i blodet.
 • Efter den nødvendige tid til at tørre rester af midler med en serviet. Huden er klar til epilering.
 • Brugen af ​​anæstetiske cremer under graviditet eller i strid med hudens integritet anbefales ikke.

Førende smertestillende midler

I dag er det ikke let at vælge en god fløde til anæstesi under epilering, fordi deres rækkevidde stiger dagligt. Og for ikke at blive forvirret i alle de mange forskellige tilbud fra producenterne, baseret på talrige kundeanmeldelser, fremlægges en vurdering af de bedste midler.

1. "Emla"

Lægemidlet er først blandt tilfredse kvinder. Det er kendetegnet ved en kombineret handling og er baseret på interaktionen mellem lidokain og prilocain. Den har en lys behagelig tekstur og er sikker. Handler hurtigt: Efter en time, ved hjælp af en okklusiv dressing, kan du mærke effekten af ​​bedøvelse. Effekten varer 2 timer, hvor du kan gennemføre proceduren.

2. "J-creme"

Koreansk creme er velegnet til alle hudtyper såvel som til den delikate og følsomme dermis. Ideel til epilering af ansigt og krop. Kraftig bedøvelse opnås på grund af indholdet af ultrahøjt lidokain. Værktøjet er tilgængeligt i et rør på 500 g, og udgifterne er meget økonomiske.

3. "Light Dep"

En god analog af den populære creme "Emla". Baseret på en vandbaseret gelcreme med ricinusolie er den perfekt til fugtgivende bikiniområdet. Effektiv anæstesi leveres af anesthoderm. Gelen begynder at virke inden for en time efter påføring og bevarer effekten op til 4 timer. Ingen kontraindikationer.

4. "Dr. Numb »

I bedøvelsen af ​​anæstetiske komponenter i denne creme er lidocain, benzokain og prilocain. Du kan slippe af med smerte i 1,5-2 timer. Men der er også negative anmeldelser, hvor piger klager over allergiske reaktioner, så du skal bruge dette værktøj omhyggeligt og have lavet en foreløbig hurtig test.

5. "Super Numb"

Cremen har en vandbase, som letter og fremskynder dens indtrængning i huden. Slap af ubehaget, og ifølge den amerikanske producent varer effekten 4 timer. Metoden til at anvende det samme vil ikke være overflødig brug af madfilm eller bandage. Cream påføres 30-60 minutter før epilering.

6. "Deep Numb"

Cremen påføres den desinficerede hud 40 minutter før proceduren. Dette værktøj har en kortvarig effekt på kun 40-60 minutter. Der kan være en let brændende fornemmelse, som er normal og forsvinder efter et par minutter.

7. "Prepcaine"

Effektiv creme vil ikke kun have beskyttelse mod smerte, men også en køleeffekt. Letvægts gelstruktur til nem anvendelse og økonomisk brug. Effekten er mærkbar 25 minutter efter påføring og varer 2 timer.

8. "Anestop"

Den spanskgjorte gel har en høj analgetisk virkning og er populær i saloner i løbet af sessioner af hårfjerning, peeling og mesoterapi. Det har god absorption og langvarig handling. Dexpanthenol fremmer hudhydrering, beskytter de dybe lag af dermis fra penetrering af aktive stoffer. Revealed anti-inflammatorisk og regenererende virkning.

9. "NS-creme"

Udviklingen af ​​den indenlandske produktion hjælper hurtigt og i lang tid følelsesløs hud. Passer ikke kun til hårfjerning, men også til andre kosmetiske procedurer (tatovering, mesoterapi). En væsentlig forskel fra de viste muligheder er lavpris.

10. Menovazin

Salven er designet til følsom hud og vil være en frelse for bikini og underarms. Den består af prokain, benzocain og mentol. Værktøjet påføres i en halv time før hårfjerningen påbegyndes. Det antages, at virkningen af ​​det er mindre, så for at forbedre det, kan du pakke det ønskede område med en plastikfolie. Særligt opmærksomme behov for at være personer med overfølsomhed over for novokain, såvel som gravid og ammer.

Ud over de anbefalede midler er der andre effektive analoger. Når du køber, undgå produkter af mindre kendte producenter og billige muligheder. Hvis du er forvirret og ikke ved hvad du skal stoppe, vil apoteket eller kosmetologen altid hjælpe dig med at vælge midlerne.

Blandt værdige muligheder kan følgende lægemidler være nyttige:

 • Cream "Doctor Namb" (450 rubler / 40 ml);
 • gel "Depilflax" (700 rubler);
 • Spray "Lidocaine 10%" (350 rubler / 40 g).

Nyttige tips

Sammen med en god fløde for at reducere smerte under epilation vil det hjælpe det rigtige valg af epilatoren, men snarere hjælpevedhæftninger, der spiller en vigtig rolle.

Således reducerer et mindre antal diske på epilatorvedlægget ubehag, fordi hårene trækkes ud ad gangen. Ulempen vil være den øgede varighed af proceduren. En anden måde at reducere følsomheden på er at bruge en kølemundstykke. Dvs. dysen i form af en særlig beholder er fyldt med vand og anbragt i fryseren. I forbindelse med hårfjerning på grund af kulde er hudreceptorerne ikke så følsomme for smerte, og kuld minimerer risikoen for irritation.

Den ønskede periode for epilering er den anden uge efter menstruation. I løbet af denne periode er kroppen mindre følsom for ydre stimuli. Et alternativ til dampning kan gnide huden med isbiter - det vil også forenkle hårfjerningsprocessen. En lysmassage af det behandlede område vil reducere følsomheden af ​​dette område af huden, og smertestillende midler (nurofen, tempalgin, analgin) vil også bedøve kroppen.

Så i dag udgivet en tilstrækkelig mængde cremer, der kan bedøve epileringsprocessen. Deres enkle ansøgning giver dig mulighed for at udføre denne procedure ikke kun i skønhedssalonen, men også i hjemmet. Det vigtigste - at lytte til råd fra eksperter og glem ikke at teste hver fløde for at beskytte sig mod uønskede irritationer.

Smertelindring under epilering

For de fleste kvinder er hårfjerning en ret smertefuld, men nødvendig procedure. På grund af dette, mange offer selv, lider plage og ulejlighed. Hvordan fjerner myten, at skønhed kræver ofre? Det er meget simpelt: at udføre anæstesi før proceduren!

Hvad er epilation?

Lad os først definere begrebet og finde ud af, hvordan epilering adskiller sig fra depilation. Epilation er hårfjerning med en hårpære. Ved depilering bevares hårsækkenet. I fremtiden vokser håret meget hurtigt og bliver hårdt. Denne procedure omfatter barbering og brugen af ​​depilatory cremer.

Efter epilering forbliver huden langsomt i lang tid. Og når håret begynder at vokse, bliver deres struktur blødere, og deres antal falder markant.

Denne procedure omfatter:

 • elektrolyse;
 • laser;
 • shugaring;
 • Laser hårfjerning;
 • voks;
 • Elos;
 • ultralyd;
 • enzym;
 • blanding metode;
 • flash metode;
 • sekvens blank
 • sekvens flash;

Professionel smertelindring produkter

Hvis du har en temmelig lav smertefølsomhedstærskel, og du vil bedøve det epilerede område af huden, skal du bruge professionelle medicin. De er opdelt i flere grupper:

 • ekstern brug
 • til oral administration
 • til parenteral administration;
 • epilator med dyser.

Til ekstern brug, brug "frysning" sprøjter, salver og geler. Oftest produceres de på basis af lidokain. Dette er en lokalbedøvelse, der blokerer for ledningen af ​​smerteimpulser langs nervefibrene.

Der er en specifik algoritme til brug af sådanne værktøjer:

 • Før du anvender, skal du sørge for at dampe det område, hvor du vælger at fjerne hår;
 • tørre huden grundigt
 • Påfør en creme, spray eller gel i et tykt lag;
 • dække området med klæbende film eller okklusiv dressing. Dette forhindrer luft og vand i at komme ind i det behandlede område;
 • Forlad bedøvelsen i 2 timer for at gøre det muligt for anæstetika at trænge ind i huden;
 • fjern bandage, fjern rester
 • behandle huden med et desinfektionsmiddel uden alkohol;
 • fortsæt med proceduren.

Lidokain er et lægemiddel, som ofte forårsager allergier. Hvis du tidligere har oplevet allergiske reaktioner på brugen af ​​dette lægemiddel eller dets analoger, skal du afholde dig fra at genbruge den.

Hvis du har gjort brug af sin førstehjælp, skal du konsultere din læge eller allergitest. For at gøre dette skal du anvende et middel til et lille område af håndleddet og observere. Hvis der ikke er rødme på huden, kløe i løbet af dagen, betyder det at du ikke er allergisk. Du kan bruge dette stof. Ellers, når ovenstående symptomer vises, er dette middel kontraindiceret til dig.

Ud over individuel intolerance har lidokain andre kontraindikationer:

 • lidelser i det kardiovaskulære system
 • sygdomme i leveren, nyrerne;
 • alder under 11 år.

Symptomer på lidokainintolerans:

 • generel ulempe
 • krænkelse af hjertet, reducere tryk, åndenød;
 • kvalme, opkastning;
 • smerte, følelse af varme i stedet for lægemidlets anvendelse
 • Allergiske reaktioner er lokale og generelle.

I form af en spray anvendes 10% lidokainopløsning. Hvis det ikke er tilgængeligt på apoteket, anvendes ampuller. For at gøre dette hældes opløsningen af ​​dem i enhver beholder med en spray.

I betragtning af bivirkningerne og kontraindikationerne til lidokain er der et godt alternativ til det - prilocaine. Det har samme virkning, men mere forsigtigt og giver ikke sådanne komplikationer som lidokain. Derudover virker det på hudreceptorerne, mens lidokain har en større virkning på slimhinden.

Salve og creme "Emla" er kun en kombination af lidokain og prilocaine. Virkningen af ​​det varer 2 timer. Der er også et gips med samme navn. Men i betragtning af sit lille område er det vant til at fjerne hår i ansigtet og i armhulen. Også for anæstesi af eksterne midler bruge specielle klud.

Midler til ekstern brug er kontraindiceret, hvis der er skader på huden.

Til parenteral, dvs. injektionsinjektion, er lidocainopløsning også anvendt, kun 2%. Det indgives subkutant. Men denne procedure bør kun finde sted i kabinen. Det bør udføres af en specialuddannet person med medicinsk uddannelse.

Af de stoffer, der anvendes oralt, anvendes ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler: diclofenac, ibuprofen. Der er en kombination af NSAID'er og sedativer: Tempalgin. Glem ikke analgin.

Den sidste gruppe af smertestillende midler, der er nemmest at bruge, er smertestillende midler til epilatorer. Der er 3 typer af sådanne dyser, der kan reducere smerte:

 • afkøling: Før brug skal den fryses, sættes i fryseren. Det vil fremkalde en afkølende virkning og forhindre udseende af irritation;
 • fortyndede plader: på bekostning af et mindre område trækker de samtidig mindre hår ud;
 • Massage: ælter huden, som også blokerer transmissionen af ​​nerveimpulser.

Laser hårfjerning er helt smertefrit. Men det er en salonprocedure, og det er ret dyrt. Brug heller ikke et bedøvelsesmiddel til depilation, da hårsækkene forbliver på plads.

Den eneste metode, der giver dig mulighed for permanent at fjerne hår, er elektrolyse. Det udføres ved hjælp af udladning af elektrisk strøm, som sendes til hårsækken. Dette er en smertefuld procedure, så smertestillende er nødvendige for det. Oftest anvendte elektrolyse sprøjter, salver samt injektioner af lidokain.

Hvordan man kan undvære specialværktøjer?

Hvis du har kontraindikation til brug af medicin til smertelindring, skal du bruge ikke-professionelle metoder. Selvfølgelig er de ikke så effektive, men hjælper stadig lidt for at reducere ubehag.

Kvinders tricks til at lette smerten ved epileringsproceduren:

 • hvis du bruger voksstrimler, fjern dem hurtigt med en skarp bevægelse af din hånd;
 • Udfør ikke proceduren under menstruation, da smertetærsklen i denne periode er særligt sænket. Den mest passende tid er en uge efter den sidste dag i måneden;
 • ånde smerter. Gør den mest smertefulde manipulation under et dybt ånde;
 • Før du epilerer, damp din hud godt: tag et varmt brusebad eller sæt en varm komprimering;
 • Brug skrubbe før hårfjerning vil også reducere smerte;
 • det er bedre at udføre proceduren om aftenen, så huden beroliger natten over
 • Forlyg massere det behandlede område.

Før denne manipulation anbefales ikke at afkøle huden. Dette vil føre til muskelspasmer, og smerten vil kun stige. Men efter proceduren er kulden passende. Det forhindrer dannelsen af ​​puffiness og irritation. Tør ikke huden i begyndelsen af ​​hårfjerning alkoholholdige stoffer: de strammer det, og hårfjerning bliver vanskelig. Ved afslutningen af ​​proceduren kan du behandle stedet for udsættelse for alkohol til desinfektion. Disse anbefalinger gælder for områder af kroppen med nedsat følsomhed. For mere blide zoner er det stadig bedre at bruge stoffer.

Anæstesi derhjemme

Hvis du beslutter dig for at gennemføre proceduren for hårfjerning derhjemme, er næsten alle anestesimetoder egnet til dig. Det kan være eksterne midler på huden, såvel som tabletformularer. Det vigtigste er at læse instruktionerne og sørge for, at der ikke er nogen hindringer for deres brug. Brug medicin i kombination med eksterne metoder. Dette vil øge deres effektivitet.

Ikke anbefalet parenteralt anæstesi hjemme. I dette tilfælde er risikoen for komplikationer høj. Men hvis du beslutter dig for dette desperate trin, er det bedre, at du ikke var alene hjemme.

Perfekt egnet til selvhæmmende epilator med specielle bedøvelsesdyser. Epilatorhovedet kan bestå af diske eller pincet. Diskene spinder, greb håret og fjern det. Pincet fanger hår, der falder i løkkerne. Denne enhed kan have flere arbejdshastigheder.

Ved lav hastighed forlænges procedurens tid, men det vil gøre det mindre smertefuldt. Nogle modeller giver dig mulighed for kun at sætte i aktion en del af diskene. Det er meget praktisk til behandling af særligt smertefulde områder. For det første fjerner epilatoren den vigtigste vegetation med flere diske. Derefter forbindes resten, rengør overfladen af ​​huden fra håret til enden.

Fordele ved epilatorer:

 1. Langvarig virkning efter brug. Enheden fjerner hår sammen med roden. På grund af dette bliver pæren svækket, håret bliver tyndt og svagt. Du kan ikke tænke på genoptagelse mindst en uge.
 2. Kompakthed. Den lille størrelse giver dig mulighed for at tage epilatoren i turen. Særligt bekvemme modeller, der kører på batterier.
 3. Hastighed at bruge. Bare 15 minutter - og dine ben er helt glatte.
 4. Økonomi. Ved at betale et bestemt beløb, når du køber, sparer du dig selv fra yderligere omkostninger.
 5. Brug af forskellige hastigheder vil gøre proceduren mindre smertefuld.
 6. Reducer smerten vil også hjælpe specielle dyser. Desuden er det ikke nødvendigt at vente et par timer, mens afhjælpen absorberes, som det er tilfældet med cremer, salver, spray.

Et sådant antal positive kvaliteter gør denne enhed til en af ​​de mest populære metoder til fjernelse af hår.

Tips til hårfjerning i bikiniområdet

Dette er den mest ømme og følsomme del af kroppen. Derfor er hårfjerning i dette område særligt smertefuldt. For at negere disse ubehagelige fornemmelser, når man fjerner hår i den inguinale region, anvendes de samme metoder, der er anført ovenfor.

Du kan tage en smertepille. Fra eksterne metoder anbefales det at bruge cremer, geler og sprøjter. Men de skal bruges med forsigtighed. På grund af den øgede følsomhed i inguinsonen er allergier og irritationer til anæstetika oftest manifesteret i den. Før påføring skal du først anvende cremen til huden i albuen og kontrollere reaktionen.

Også for bikinizonen er det bedre at bruge stoffer uden lidokain eller med den lille procentdel. Dette kan være Emla-creme, som ikke kun omfatter lidokain, men også prilocain, som er mildere i sin handling. Light Dep Creme er fundamentalt anderledes i sammensætning fra Emla. Den har en vandbase, der indeholder ricinusolie, som hjælper med at fugte huden.

Bedøvelse er anæsteterm. Cremen begynder at virke efter 1 time efter påføring, varer effekten i 4 timer. Køb disse midler kun i apoteker. Undgå tvivlsomme, mindre kendte virksomheder og jage ikke for billige produkter, i de fleste tilfælde har det ikke den ønskede effekt.

Lav epilation i bikiniens smertefri epilator vil hjælpe med specielle dyser.

Et specielt designet bikinihoved passer til det følsomme område. Det har en hul i midten og giver et punkt til bortskaffelse af hår. Vanddysen muliggør manipulation under vandprocedurer.

På dagen for epilation i bikinizonen, prøv ikke at bære bukser. Dette forhindrer mekanisk påvirkning på huden og vil ikke tillade irritation at udvikle sig. Hvis håret er langt nok, skal det forkortes lidt med en saks. I løbet af proceduren skal du prøve at strække huden. Dette vil reducere smerten. I slutningen skal du forkølle det behandlede område for at fjerne rødme, smerte og hævelse. Tag ikke et varmt bad i de næste 2 dage.

Slap af uønsket kanon i ansigtet hurtigt og nemt

Lysere hår med citron: Et budgetændring af billedet