Emla epilation anmeldelser

Umiddelbart vil jeg bemærke, at jeg er imod narkos lokalforstyrrelser uden først at konsultere en læge, fordi selv en meget let lokalbedøvelse kan forårsage farlige konsekvenser, hvis du oplever uforudsete allergiske reaktioner. 1) Emla creme, 5%. (Ingredienser: lidokain, prilocain). Anæstesi under epilation med Emla-creme har 5% ikke en dårlig virkning, hvis midlet påføres med et tyndt lag, og en madfilm påføres ovenpå i ca. en time. Derudover behøver du ikke at gnide Emla creme. Smerter vil være meget mindre akutte. Dens eneste kontraindikationer er individuel intolerance og methemoglobinæmi. Under graviditeten.

Som jeg forstod, dem, der skriver dårlige anmeldelser på Emla's creme, som det ikke hjælper, skal du simpelthen ikke genere at læse foringen, der er fastgjort til røret, som kaldes "Emla. Instruktioner for hårfjerning. Det står klart hvad og hvordan man skal gøre. Hovedpunkter: Cremen påføres i et tykt lag. En time før proceduren. Sørg for at pakke plastered område! Hvis du gør alt rigtigt, så sørg for, at emla er en stærkt virkende anæstetisk creme!

Emla anæstetiske creme anmeldelser

En god massør - Julia

Anmeldelser om massage i Moskva og Skt. Petersborg fra forfatterens websted

Virkningerne af massage på huden. Anmeldt af Yuli, St. Petersburg Masha, Moskva. Massage fra cellulite Massage efter fødslen. Gennemgå Nadya, Petersborg Korrektion af kroppen. Udtalelse af Eleonora, MSC Massage Therapist Alexander om massage terapeut Valentin Denisov-Melnikov Særlig anti-cellulite massage. Julia, Moskva Nastya, Skt. Petersborg. Reducere mængden af ​​Julia, Moskva. Resultaterne af massage Ekaterina, Peter, om anti-cellulitemassage. Veronica, Moskva. Følelser fra massage Julia, MSC: Valentine er en meget god massage terapeut. Prøv det!
Arkiveret version af forummet

Effektive cremer til smerte under epilering. Bedøvelse creme emla. Råd af mestere.

Piger, jeg arbejder bogstaveligt en måned i en shugaring, alle kommer til komplekset. Kunderne var omkring 10 personer. Men så kom en pige med hyperhidrose til mig (hun lykkedes det) og med en meget lav smertegrænse! Hun kan ikke tage det hele på en gang. Derfor zone 1 - 1 dag. I går lavede de en armhule epilation, i dag ben og startede en bikini. Men i en bikini kan hun ikke tolerere selv den 1. zone i det hele taget. Jeg strækker min hud godt, med et pulver, og en blød pasta har taget selv med sin egenskab af overdreven svedtendens. Men hun kan virkelig ikke tolerere selv at anvende en pasta, hår 5mm, ikke mere. Hjælp råd! I morgen kommer det til at slutte shugaring dyb bikini! Hun suger lige og ryster alle, det er min første gang. Pigen er meget ked af det. Hun gør en shugaring for første gang, en barbermaskine hele sit liv, hendes hår er tykt og hendes rødder er lige der! Hvordan lette hendes tilstand og gøre alt minimalt smertefrit for hende?

- Emla Creme, en lokalbedøvelse, anvendes på forhånd hjemme hos kunden, der sælges på apoteket, de siger, det hjælper. Du kan også tage en paracetamolpille, men jeg tror, ​​at der ikke er nogen sådan effekt fra den.

- Men de fortalte mig (jeg kontrollerede ikke det selv), at huden bliver meget løs efter bedøvelsescreme.

- Jeg sætter pasta til sådanne piger ikke med en sti, men med små "cirkler". Husk at tale (alle kunder bemærker, at det er meget nemt at tale), og selv før bunken kan du tænde musik eller tv. Også "kører rundt" omkring piger sparer mig. dvs. Jeg vil lave "tip" af pubis på den ene side, så på den anden side vil jeg igen på den anden komme lidt op og begynde at nærme sig "knoll". Når det bliver smertefuldt, går jeg til den anden side, så tag en fod på siden og der arbejder jeg allerede på lårets indre overflade. dvs. Jeg arbejder aldrig konstant på den ene side og på ét sted flytter jeg fra sted til sted.

Og også i min arsenal LightFrost (anæstetisk creme til lokalbedøvelse). Indtil slutningen af ​​smerten ikke fjerner, men det bliver meget lettere! Nå, lad ham drikke 2-3 tabletter af bedøvelse på forhånd.

- Måske går hendes sag til kritiske dage? På dette tidspunkt er det normalt meget mere smertefuldt at gøre depilation. Angiv i bekræftende fald, lad det komme efter disse dage, smerten vil falde.

- Anæstesi creme emla eller anden smertelindring. Men risikoen for peeling er højere. Huden bliver løs.

Og, virkelig, kan den månedlige snart begynde?

Cognac i sådanne tilfælde hjælper bedst. Slap af og øger kundens snakkethed. 50 gram er nok til den smertefulde del.

- Hvilke piller kan jeg anbefale at drikke før proceduren for anæstesi under shugaring dyb bikini?

- Prøv film voks. Fjern små områder. Jeg havde en pige i sidste uge. Rødhåret. Det hele skakede. Inden graviditeten lavede hun en anden mester, to år senere besluttede hun at komme igen. Jeg rensede det med italvax for mænd. Og fløde emla påført. Jeg var glad.

- Jeg forstår ikke, hvad problemet er for sådanne kunder at gøre anæstesi?! De er intet stress, og du er ubesværet arbejde! Jeg ser altid, at hvis jeg ser at en pige skygger for første gang eller er meget bange, foreslår jeg at bedøvelse! Den vigtigste creme er god til hudbedøvelse til fjernelse af hår, brug, og du vil være glad.

- Engag hende i processen, så hun ikke laver en pølse og ikke fokuserer på fornemmelser. Giv hendes handsker, lad hende hjælpe dig med at strække din hud, giv hende en opgave, hun skifter til ham fra passiv og venter på smerte. Dette er også et psykologisk øjeblik, husk dig selv, hvis det gør dig ondt, hjælper det dig mest, hvis du lægger din hånd til dette sted.

- Jeg arbejder med LightDep, og alle er glade! Det eneste negative er en stigning i procedurtiden, da cremen skal påføres under filmen i mindst 40 minutter. Så fungerer det perfekt, pigerne føler sig ikke at sætte pasta eller bryde generelt, alt er fint.

- Det hjælper lidt, jeg kan ikke klemme min armhuler uden emla, men jeg kommer med det. Følelse som en tandlæge, når man behandler en tand med anæstesi. Hvis cremen ikke er under filmen, bliver huden ikke løsnet.

- Generelt er første gang altid det værste mareridt, du skal bare gå igennem det. Og så med pigerne er enige, gode råd. Creme til anæstesi under udsmidningen af ​​bikiniområdet udsmidt, i lang tid på et sted, der ikke træner, lad det hjælpe huden med at strække, du kan brændevin for mod.

- Jeg har denne. Det bruges til injektion og tatovering. For at være ærlig, indtil ingen kom til nytte.

- Vi har ikke smertestillende midler til huden. Derfor anbefaler jeg den gamle metode - 50 gram, uanset hvad. Hjælper, kontrolleres!

- Emla i apoteker er fundet. Det er fedt at påføre (hele røret på 5 g) under madfilmen og undertøjet ovenfra. 30 minutter før proceduren er nødvendig. Derfor er proceduren længere, eller en chat eller andre områder, der skal gøres, eller i hjemmet gælder.

- Og hvad kunne alternativet være? Vi har hverken emla eller dets erstatninger til at bringe - $ 150 per rør. Uhensigtsmæssigt. Lidocaine under filmen - effekten er nul. Eller så forbliver det at udholde.

- Om fløden siger de meget, at huden bliver løs, jeg bruger lidokainspray, man har 40 minutters følelsesløshed.

- Jeg har en pige. Hendes ryster frygtelig af stress, henholdsvis stærk fugtighed. Jeg begyndte at drikke morwort en time før proceduren, og alting er fint, alt går glat.

- Så distrahere kun rester. Der er ingen andre måder. Efter min mening vil der være flere problemer med alkohol. Hvem ved hvordan kunden vil handle? I varmen at kaste og sved vil begynde med hævn.

- Fortæl mig, lad ham tage en pille en halv time før proceduren - noget smertestillende middel, der hjælper og roser det på en gang, meget mindre smerte vil blive følt, det bliver lettere at lide og alt det. Under proceduren skal du pshikayte på hendes værktøj før og sige at det er lidokain, en væskebedøvelse, enhjørning, tårer fra smerte. Ofte skal folk, der ikke tåler smerte, vinde det mere for sig selv, have en placebo-effekt. Det hjælper virkelig. Sørg for, at anden gang generelt næsten ikke vil føle, og på efterfølgende procedurer vil sove. Der er også særlige smertestillende midler. Måske bør du drage fordel af dem. Men proceduren kan lide af dette.

- Hvilken tid forstår jeg, at du har brug for medicinsk uddannelse. Masters bliver skøre. Du bør ikke ordinere lægemidler med en smertestillende virkning, som regel disse er NSAID'er. Ved du hvor mange kontraindikationer for disse stoffer? I civiliserede lande købes disse stoffer kun på recept !!

- Efter din logik kan du i princippet ikke drikke noget medicin, fordi du behandler en ting og skader en anden. Og endda vitaminer. Og det ved jeg meget godt, hvor, hvem og hvordan. Og jeg tvinge ikke kunderne til at spise tabletter i partier. Intet vil ske fra en bedøvelses tablet! Absolut!

- Jeg advarer altid alle mine nye kunder om anæstesi. Hvis de ved, at de vil blive såret, så lad dem være bedre forsikrede og hjemme før proceduren de bliver bedøvet. Jeg bedøver altid emla creme rådgivning, hun, som for mig, bedst klare denne sag.

- Problemet med sådanne mennesker er ikke i en lav smerte tærskel, men i et rystende nervesystem. Smertestillende midler vil ikke hjælpe. Det skal være et par dage før depilering begynder at tage beroligende. Resultatet vil overraske dig.

- Tilbyde hende en bedøvelsesgel. Hvis pillerne ikke hjælper, vil du ikke have alkohol. Forlad Emla ikke i 40 minutter, men i en time fyrre og der vil være normer.

- Jeg vil sige fra kundens synspunkt, jeg går på voks og jeg er ikke glad, der er smerte, men det er øjeblikkeligt og tolerabelt. Master engang foreslog at prøve hårfjerning sukker, det var helvede. Jeg ved ikke, hvad der ellers skal kaldes. Smerten ved at strække hårsukker er uudholdelig, med sorg i halvt, skrigende og kun en armhule, jeg nægtede sådan fornøjelse. Det andet blev gjort med voks. 2 min og klar. Jeg vil ikke være enig mere om sukkerepilation for nogen pris, selvom mesteren overtaler at prøve igen.

- Rådgive hende om at købe anæstesi, ansøge hjemme, så gå til dig, så ubehag vil blive reduceret til et minimum. Emla fungerer rigtig godt, for en time under filmen giver et glimrende resultat.

- Piger, fortæl mig hvordan bedømmer du før proceduren? Jeg hørte, at du kan creme emla, lidokain. Men de skal anvendes en time før selve proceduren, så klienten skal gøre det, han vil ikke ligge i en time og vente. Jeg kender de herrer, der gør anæstesi lige før proceduren, vent 5 minutter og start proceduren. Spørgsmålet er, hvad er dette middel?

- Der er ikke sådanne midler. Den placebo effekt jeg prøvede på mig selv. Hvad med ham, hvad er der uden. Men roligere.

- I makea Lady er der et sådant værktøj, kun for at fornemme 0! Dette er en forretning.

Jeg kender herrerne, de lægger en dyb bikini på den intime zone, de laver ben, og så skygger en dyb bikini, går kun en halv time ud.

- Den samme emla. Hvordan man bruger: Påfør stoffet på intakt hud med et lag af mellemtykkelse under okklusiv dressing (f.eks. Under madfilmen) i 20-30 minutter. Fjern overskydende fløde og start proceduren.

- Hvis dette ikke er en injektion, skal den absorberes gennem huden. Du kan drysses med magisk støv den samme effekt.

- Spørgsmålet er, er der nogen følelse af bedøvelse? Ja, huden bliver mere "løs", der bliver dannet blå mærker og tårer på slimhinden, og det vil være det samme for smerten! Men smerten er tolerabel, tror jeg, at jeg virkelig lider 20-30 minutter, når jeg smider.

- Så jeg kopierede dig med instruktionerne. 20-30 minutter, det smøres ikke og startes og ventes i 5 minutter.

Nå, hvis der er andre områder til arbejde, og hvis kun en bikini? Sid, vent en halv time?

Skader mere end hjælp fra disse cremer.

Piger kommer for første gang. Og normalt siger de, de var mere bange. Og jeg er stadig en uerfaren mester og har gjort det i et stykke tid.

- 10 min - ikke 30 min Jeg arbejder med denne creme og alt er fantastisk! Jeg hørte om en sådan supergel.

- Lige, jeg er ikke enig med placebo-effekten, jeg er ikke en mester, jeg er klient. Shugaring dyb bikini, jeg er selvfølgelig uden bedøvelse, tærsklen af ​​smerte er høj, så jeg er tolerant. Her for eksempel, en creme jeg bedøvet før tatovering øjenbryn - ikke føler noget, armhule bedøvet før Botox - også er der ingen smerte, ansigt, før biorevitalization for bedøvende creme-tværet ud. Jeg tror ikke, at jeg overbeviste mig selv om, at jeg slet ikke følte punkter, så der er også nogle gode gode!

Cremen blev holdt ikke mere end 10-15 minutter, i en halv time og mere præcist vente jeg ikke!

- Der er! I mere end 5 år har jeg gjort depilation uden smertestillende medicin, og hver gang var det som tortur for mig. Nu gør jeg kun med emlo (det er den mest egnede til mig), selv armhulerne, fordi det er sværere for mig at gøre dem end end epilering af en dyb bikini.

- Dette skyldes, at injektioner ikke er lavet til en sådan dybde, at hårroten er placeret. Ja, og træk det neurovaskulære bundt er meget mere smertefuldt end en mikroinjektion.

Botox armhulen? Og hvordan kan du lide effekten? Hvor meget er nok?

- Jeg gjorde tatoveringen og uden bedøvelse, jeg ved præcis, hvad jeg sammenligner. Allerede er injektioner i ansigtet meget mere smertefuldt end "rive" hår. Glem ikke, at de indsprøjtede lægemidler også giver en smertefuld virkning (især hvis de er vitaminer). Så jeg tror, ​​at anæstetiske cremer har en virkning og absolut ikke en placebo.

- Mesoterapi injektioner gør til en dybde på 6 mm. Det vil sige til den nedre grænse af dermis. Hårpærer ligger derimod generelt lige over dette, om den mellemste plus-minus. Så her kan dybden betragtes som den samme. Endvidere påvirker indførelsen af ​​selve stoffet, selv de mest usunde, nerveenderne. Derfor er det utvetydigt at sige, at injektioner er mere eller mindre smertefulde end epilering, det er umuligt.

- Og på slimhinden kan man ikke glide af pastaen efter gelen?

- Ja, du kan søge, glider ikke. Jeg anbringer fløde Emla, jeg gør ben, armhuler. Til sidst gør jeg en bikini. Cream værker.

- Men sådan et værktøj TCTC?

- Anæstescreme emla virker ikke for alle, lang eksponering. Lidokain påtager slimhinden, men der er en allergi over for det. Efter tatoveringen, depilation, dermapena (jeg brugte forskellige bedøvelsesmidler til alt), fungerede denne salve perfekt. Hvis under filmen, så 5-10 minutter med et bang.

- Jeg bruger lightdep, jeg giver nogen hjem, nogen lyver med mig i en time. Jeg prøvede det på mig selv og på andre på forskellige tidspunkter, kun en time senere er der en effekt. For nylig så jeg i et studie df skincaine gel, her kastede de billedet ovenover, det lover at bedøve om 15 minutter, ingen mening. Nogle kommer med emlo og lidokain.

- Hvem brugte sådan Acriol Pro? Virker det som emla eller ej? Jeg tog Emla, jeg kunne godt lide det.

- Emla er meget dyrere end min bedøvelse. Til ham har brug for at tilpasse sig. Så tager du pakker.

- Hvad hedder dit bedøvelsesmiddel? Og hvor køber du det (internet, apotek)?

- Prøv min bedøvelse, billigere emla kommer ud flere gange. Effekten er super. Dr. Namb.

- Hvad angår? Hvis jeg overlevede instruktionerne, hvad ændrer næste gang?

- Forøg eksponeringstiden.

- Og det forekommer mig, at sagen er i Krivorukov-mestere. Jeg har på en eller anden måde ændret min mester, gik til en fremmed, jeg sobbed der selv på mine knæ! Selv om dette er min mest uigennemtrængelige zone! Så skærp teknikken, og smertestillende midler vil ikke være nødvendige.

- På hvad kun piger af hensyn til overholdelse af skønhedsstandarder ikke går. Tin. Er det virkelig en fisse værd? Du kan også trimme næsten under nul hår for at fjerne, tilsyneladende er dette ikke nok til at møde hendes mand.

- Det drejer sig om mode, ønsket om at opfylde de sociale standarder. ideel gruppe. Erklæringen - for at være populær, skal du være en kvig. Alle "kyllinger" tager sig af sig selv. Pas på dig selv - gør shugaring. Konklusion "Alle kyllinger gør shugaring." Selvfølgelig tænker ingen på det direkte - det ser normalt ud til at være uskyldigt og simpelt, "Katka gør en shugaring." "Katka har en rig fan." "Jeg blev rig fordi Katka er smuk." "Katka er smuk, fordi velplejet." "Pas på dig selv - gå til salonen og gør shugaring der." "Katka gør shugaring." Cirkulation af tanker lukket.

- Er muligt. Men en god højkvalitets kropsmassage fra en erfaren massage terapeut er nyttig for både sundhed og skønhed. Uden anæstesi og blå mærker.

Udarbejdet specifikt til webstedet Krasotulya.ru

Anmeldelser til EMLA

Frigivelsesform: Cream

Inna (positiv anmeldelse)

Hjulpet til at fjerne molluscum contagiosum hos et barn

Det hjalp, hentede i sandkassen, sandsynligvis sønnen af ​​denne bjaku dermatiske. Først forstod jeg ikke, hvilke ubehagelige blærer det viste sig at være en virussygdom - en smitsom bløddyr. En forfærdelig ting, der ikke kan behandles med piller eller salver, du kan ikke bringe noget ud, lægen sagde, at du skal fjerne mekanisk - at skrabe eller trække ud med pincet. Jeg så på internettet, og efter sådan fjernelse af børnene forblev blodhullerne i huden, med skræm igen kaldet lægen, sagde han ikke at bekymre sig, de bedøvede huden til børnene Emla. Nå, da lægen begyndte at bruge pincettene, holdt jeg min søn i mine arme, og han så bare på doktors bevægelser, råbte ikke og bekymrede sig ikke for meget. Muslinget var på maven, brystet, armhulerne, overalt betyder det, at smerten ikke føltes på grund af emla. Cremen er god, påvirker ikke huden, barnet har ikke ridget, intet peeling osv. Og lægen sagde, at Emla fra fødslen kan bruges, det er ikke skadeligt, det er vigtigst, når det kommer til børn. Nå, sådan et psykologisk øjeblik, ville det ikke skade for forældre at altid huske, at når barnet ikke gør ondt, vil han gå til læger mere villigt, vi skal på forhånd vise, at det ikke er skræmmende.

Anmeldelser: Emla

 • Udløbsdato: indtil 01.03.2020
 • Udløbsdato: til 10/01/2020

Emla seneste anmeldelser

Jeg bruger Emla til at bedøve en dyb bikini, som mange. Jeg bekræfter, at dette værktøj er en reel hjælp, det hjælper med at minimere smerte og udholde en så ubehagelig proces næsten roligt.

Jeg fjernede condyloma og krævede ret stærk lokalbedøvelse. Som følge heraf besluttede lægen at bruge Emla, som efterfølgende blev meget tilfreds. Lægemidlet har virkelig en lang anæstetisk effekt, og proceduren var så smertelig som muligt i princippet.

Jeg tager Emla med det samme med et stort rør - det viser sig meget økonomisk. Jeg bruger det ikke kun til shugaring, men også i andre procedurer - for eksempel hvis et barn skal vaccineres

Jeg bruger jævnligt emla før shugaring - jeg prøvede andre smertestillende midler, men effekten fra emla er meget bedre, det holder hele sessionen og det vigtigste er, at uden bivirkninger

Gode ​​ting til dem, der regelmæssigt går til fjernelse af hår. Fra den allerførste session begyndte jeg at bruge Emla og har ingen beklagelse. 100% smertelindring, ingen smerte overhovedet

Jeg gør forskellige kosmetiske procedurer, der kræver bedøvelse mindst en gang om måneden. Derfor er et stort rør af Emla altid i mit hus. Meget god bedøvelse, og handlingen varer lang tid, nok til hele proceduren.

Jeg har brugt Emla i et år nu - meget udonaya i ansøgning og vigtigst fungerer det super. Jeg går til shugaring hver måned, så uden det ikke en enkelt session

Jeg er mester for shugaring, så jeg råder kun mine kunder om, hvad jeg bruger mig selv - jeg kan garantere Emla creme, lindre anæstesi. Under shugaring betyder det nødvendigt, hvis smertegrænsen bringer

Emla i små rør er meget bekvemt til brug før shugaring eller voksning hårfjerning. Det tager mig fem rør tre gange, det viser sig ganske økonomisk

Jeg gør en voksepilation og Emla - min masthev. Jeg er bedøvet før jeg går til mesteren, effekten er nok til hele proceduren

Det er i dette format, som Emla kan lide mest - Jeg kan huske, hvordan jeg først købte på apoteket individuelt, og da jeg prøvede effekten, besluttede jeg at bestille hele pakken. For shugaring ting, uden Emla kan jeg ikke

Jeg har brugt Emla i lang tid - jeg gør huden bleget i bikiniområdet før shugaring, ellers kan jeg ikke bære det uden det. Undervisningen er klar og enkel, det fryser cremen på samvittigheden, et minimum af ubehag

Vi har Emla hjemme hele tiden - jeg går for hårfjerning, og min lille søn smeder huden før vaccinationer, så han lettere kan udholde en injektion. Big tube køber rentabel, varig nok

Emla købt til en lille tatovering, rådføreren anbefalede at påtage sig en bestemt del af kroppen før sessionen. Cream lide, giver en god analgetisk effekt.

Jeg plejede at tage Emla en efter en, men denne gang besluttede jeg at bestille pakken med det samme - måske ikke meget billigt, men det varer lang tid. Kun én ting er nok for det samme bikiniområde, anæstesi er meget cool

Jeg bruger Emla i omkring to år allerede - lige så meget som jeg går til shugaring. Blandt smertestillende midler er det fedeste middel, ingen irritation efter det og ingen smerte, hvad er det vigtigste

Jeg køber Emla i dette format, som jeg gør anæstesi til klienter under injektioner. Meget praktisk - et individuelt rør til hver klient. Det fryser godt og har aldrig forårsaget en allergisk reaktion hos nogen af ​​klienterne.

Hver måned gør jeg voksepilation, på grund af den øgede følsomhed, jeg ikke kan undvære bedøvelse. Emla i et stort rør er meget praktisk, desuden er dette stof certificeret i Rusland og sikkert

Jeg tager Emla med bare en sådan pakke - det er meget bekvemt at bruge, røret er nok til at bedøve bikiniområdet, og derefter roligt gøre en shugaring. Fantastisk værktøj

Jeg laver shugaring hjemme, og Emla sparer meget - ingen smerter og ubehag, smertestillende er bare fint

Sagen er fantastisk! Købt Emla til hårfjerning zone bikini. Anæstesi bare fint, der var ikke engang en ubehagelig følelse under proceduren. Nu kun med ham går jeg på hårfjerning

Bedøvelse i form af en spray tog mig ikke, så på råd fra en ven besluttede jeg at prøve Emla creme. Tilfreds, giver den lovede effekt og forårsager ikke udslæt.

Jeg har brugt Emla i to år nu - jeg køber denne pakke med det samme, et lille rør er nok til et bikiniområde. Redder hver gang, det vigtigste er at følge instruktionerne.

Cremen er super, Emla er en rigtig frelser - ellers ville hun for længe siden have lavet en start på shugaring-ture. Og så - hver procedure går uden problemer og unødvendige smerter.

Min frelse under depilation! Jeg råder Emla til alle følsomme unge damer - du vil overføre voksfjerning ganske roligt

Emla er en stor fløde! Takket være ham begyndte hun roligt at modstå shugaring og slap af de indgroede hår, der opstod på grund af brugen af ​​en barbermaskine.

Jeg køber Emla i præcis dette format - et rør til samme bikini zone er nok til øjnene. Ja, og selve cremen er fremragende, lindrer uden irritation

Jeg bruger jævnligt Emla før shugaring - aldrig fejlet, effekten er bare super. For dem der er bange for smerte - råder jeg

cremen er meget god. Jeg blev rådgivet af hans tatoveringslærer. Den anden session af tatoveringen var dagen efter den første, hvis det ikke var for denne creme, kunne jeg simpelthen ikke holde det! Og så super! Depilation har ikke prøvet, men prøv bare. Desuden kan cremen ikke købe hele emballagen, men kun 1 rør. Det koster omkring 300 rubler. Dette er i tilfælde af at du er i tvivl. Jeg havde denne rør (5g) nok til halv min ryg! Selv tilbage. Så er bikiniområdet helt sikkert nok.

Dette er en super ting! Jeg gjorde en fuld længde epilering af TAM)) Jeg smurt det med et tykt lag, pakket trusserne ud af madfilmen og holdt det i 1,5 timer for at være sikker. Jeg rev mig ud af hårepilatoren. Og jeg følte absolut ingenting! I så mange år havde helvede smerter, og nu fandt hun denne mirakelkrem) men dyre og ingen analoger ((

Emla creme er god som lokalbedøvelse ikke kun til depilation, men også til injektioner. Og tatoverer med hende at gøre det godt.

Jeg tror Emla er den samme creme, som jeg altid har manglet! Det forekommer mig, at for mange piger er spørgsmålet om uønsket hår smerteligt i ordets ordlige betydning. Og her er en elegant løsning. Bravo til udviklerne!

Meget tilfreds med købet. Astra Zenaka (den virksomhed, der udviklede Emla) brugte så meget arbejde og penge på sin udvikling. Ja, ikke et billigt værktøj, men det er også Schweiz, og jeg stoler på dette land!

Jeg tror Emla er den samme creme, som jeg altid har manglet! Det forekommer mig, at for mange piger er spørgsmålet om uønsket hår smerteligt i ordets ordlige betydning. Og her er en elegant løsning. Bravo til udviklerne!

Meget god og effektiv creme! Jeg får stor hjælp med injektioner på ansigtet (hayurulon), lad os gå om et par timer

Nogle klager over til Emla, at hun er svag og ikke handler. Jeg vil gerne fortælle dig: Læs omhyggeligt vejledningen! Og alt vil fungere! Med Emla blev lige hudtransplantater gjort! Jeg er begrænset kun ved epilation, men det virker virkelig. Efter påføring næsten øjeblikkeligt føler du, at huden er lidt følelsesløs, og efter 40 minutter kan du allerede rengøre med et tørserviet og udføre proceduren. Når du fjerner cremen, forresten, er det klart, at huden bliver lidt blek, blev jeg fortalt, at dette er en tilstrækkelig reaktion fra kroppen til bedøvelsen.

Jeg bruger også Emla i lang tid. Min xymetolog lærte mig dette værktøj, men nu kan jeg ikke komme hjem uden emla. Især for dette er der alle forholdene - jeg påfør cremen, rystede den op med filmen og sidde i 40 minutter (af en eller anden grund virker det hurtigere end i instruktionerne, det er angivet på en sådan måde, at det sandsynligvis er et forsikringsselskab)

Vidunderlig fløde. Udover det faktum at han klare sin opgave, kan du være 100% sikker på det, især dem, der er tilbøjelige til allergi. Det er bedre at købe og være sikker end undskyld.

Fremragende værktøj før elektrolyseproceduren. Påfør 2 timer før proceduren, pakk med madpakning for at undgå iltindgang

Emla - bare frelse! Fremragende smerte under epilation (elektrisk, laser, voks). Nu forekommer selv tanke ikke at gøre hårfjerning, især bikini linjer uden bedøvelse. Bare lindring. Jeg holder fløden i 40 minutter, aldrig nået en time. Til bikini-zonen bruger jeg den film, der er i pakken, små plader, det er mere bekvemt for mig at ikke lide mad i ruller. Nogen stillede et spørgsmål i en anmeldelse - sælges i alle apoteker i byen.

Smertekæmper for epilation: tips og fejl. Drømmen er blevet sandt? Som om ikke det. Noget der såre så ondt med mig... Emla creme - min anmeldelse om voksning og epilering.

Jeg har en frygtelig smertetærskel, så jeg plejede at vokse til salonvoksning kun fem gange om året. Resten af ​​tiden brugte hun epilatoren i små områder, spændte hendes tænder og derefter en barbermaskine. Og altid drømt om bedøvelse...

Det er sket, at moren til min datters ven viser sig at være involveret i privat hårfjerning før dekretet. Og vi havde en udveksling - jeg dækker hendes negle med gellak, og hun vokser for mig. Alt ville være fint, men det gjorde mig stadig vildt, selvom hun havde en let hånd. Forsøgt og spray lidocaine og menovazin apotek. Absolut var der ingen forskel, og jeg squealed stadig med smerte ved hver epilation... Bikiniområdet er specielt imponerende! Nå ved du hvad det handler om))

Og så besluttede jeg en dag på råd fra denne ven, og resten af ​​anmeldelser / fora til at købe Empla creme. Ja, kære, men for fravær af smerte var jeg klar til det! Anmeldelser af epilering med Employ er for det meste positive, alle roser denne anæstetiske creme. Derfor besluttede jeg at købe det, og i mit svar på Emlas salve vil jeg fortælle dig om min erfaring og hvordan man anvender den korrekt for at få effekten!

Købssted: IM Pharmacist

Pris: 1677 gnid til 5 rør på 5 gr.

Udseende: behagelig kasse med dividere

Inde: creme, instruktion (som kom i min vej, og jeg kastede det straks væk) og foring til bandagen.

Ingredienser:

lidokain 25 mg, prilocain 25 mg. Hjælpestoffer: macrogolglycerylhydroxystearat (Arlaton 289), carbomer 974P (carboxypolymethylen), natriumhydroxid (for at opretholde en pH på 8,7-9,7) renset vand.

Producentens løfter: (hvis kort - anæstesi af forskellig grad og på forskellige tidspunkter)

Emla er et lokalbedøvelsesmiddel i form af en creme. Emla indeholder lidokain og prilocain - lægemidler i amide-typen af ​​lokalanæstetika. Hudbedøvelse opstår på grund af indtrængning af Emla-cremerens aktive bestanddele i epidermis og dermis dybe lag. (...) Ved anvendelse af lægemidlet Emla på intakte områder af huden i 60-120 minutter varer den lokale bedøvelsesvirkning i 2 timer efter fjernelse af okklusiv dressing. Der er ingen ændringer i systematisk absorption og tolerabilitet af Emla-lægemidlet hos unge og gamle patienter (forudsat at cremen appliceres på intakt hud). I betragtning af virkningen af ​​de aktive komponenter på hudbeholderne kan der udvikles hyperæmi eller pallor i huden. Efter 60 minutter efter påføring af cremen opnås tilstrækkelig bedøvelse til punktering med indføring af en nål til en dybde på 2 mm efter 120 minutter - til punktering med indføring af en nål til en dybde på 3 mm. Ved påføring på intakt hud Den systemiske absorption af lidokain og prilocain var henholdsvis 3% og 5%. Perkutan absorption er langsom, topkoncentrationer af lokalanæstetika opstår 4 timer efter topisk administration. Ved anvendelse på slimhinden i kønsorganerne blev topplasmakoncentrationen af ​​de aktive komponenter i Emla-præparatet opnået inden for 30 minutter.

Kontraindikationer: (hvis kort - Emla creme er kontraindiceret til premature babyer, børn under 1 år og patienter med overfølsomhed over for komponenter med forsigtighed i atopisk dermatitis)

Emla er ikke ordineret til patienter med overfølsomhed over for prilocain, lidokain og andre lokalbedøvelsesmidler af amid typen samt yderligere komponenter af cremen. (...) Det er forbudt at bruge Emla creme i for tidligt fødte børn (født før 37 fulde uger af svangerskabet).Emla ordineres med forsigtighed til patienter med atopisk dermatitis (sådanne patienter bør reducere tidspunktet for ansøgningen) Det bør være forsigtig med at udnævne Emla creme til børn yngre end 1 år (i på grund af den store risiko for udvikling af methemoglobinæmi). (...)

Graviditet: (hvis kort - ikke nok data, men copenter trænger gennem placenta og i modermælk)

Ikke nok data fra kliniske undersøgelser af stoffet Emla hos gravide kvinder. Det vides at lidokain og prilocain trænger ind i hemato-placental barrieren. (...) Brug ikke Emla creme under amning.

Bivirkninger: (hvis kort sagt, at alle former for allergier - urticaria, hævelse, chok osv.)

Emla creme forårsagede som regel ikke uønskede virkninger hos patienter. Derudover kan allergiske reaktioner udvikles, når der anvendes Emla-creme, herunder urticaria, angioødem og anafylaktisk shock. Metamoglobinæmi kan med fordel udmøntes hos børn eller ved anvendelse af høje doser af Emla. Der er tegn på isolerede tilfælde af hæmoragisk udslæt og punktblødninger, når der anvendes Emla creme. Risikoen for udvikling af disse bivirkninger er højere hos børn med atopisk dermatitis eller vorter. Hvis Emla ved et uheld injiceres i øjnene, kan hornhinde læsioner udvikle sig.

Mine indtryk: Jeg forsøgte at gøre venner med fløden flere gange!

Først brugte jeg det med mellemlaget og ventede 20-60 minutter. Med denne tilgang til hårfjerningskrem har Emla ikke retfærdiggjort sin pris. Der var ingen effekt. Så blev laget meget tykkere - der var ingen effekt igen. I sidste ende besluttede jeg at gøre det, som rådgivet i de fleste anmeldelser - et tykt lag og under filmen i 40 minutter.

Jeg fjerner filmen, tørrer fløden og begynder at kvæle med glæde! Huden er følelsesløs !! Endelig fandt jeg den bedste måde at anvende denne creme på! Jeg går i seng med glæde, de anvender voks til mig og så skriger jeg næsten. Voks er varmt !! Kæreste i chok, måske er voksen ikke varm. Jerks - det gør ondt. Ganske vist faldt procentdelen af ​​10% smerte virkelig. Nå, jeg tror det bliver bedre. Påfør voks igen, til et andet sted. Og igen har jeg en fornemmelse af, at min hud bare blev skoldet. En ven rører veden - ikke varm, jeg rører det - ikke varmt. Hvad er der så? Generelt skete det hele igen 5. Jeg har gnister fra mine øjne. Jeg følte oprigtigt, at forbrændinger ville springe op i disse steder...

Udadtil var alt fint. Der var ingen overdreven rødhed, intet. Men på tidspunktet for påføring af voks følte jeg meget tydeligt en brændende fornemmelse og smerte, skarp og stærk. Denne smerte forblev hos mig et stykke tid. Vi stoppede hårfjerningen, der var ingen magt til at udholde. Føreren af ​​epilering er aldrig kommet på tværs af dette før, hendes kollega er også en kosmetiker. Ja, og jeg smed Emla inden tatoveringen, alt var fint.

Forsøg # 2. Generelt besluttede jeg at have en sådan form for sidelæns. Men drømme om smertefri fjernelse af håret forlod mig ikke! Jeg har en ny god Philips epilator, jeg besluttede at bruge den efter Epley. Fremgangsmåden er den samme - et tykt lag af creme under filmen i 40-60 minutter. Jeg tager af fløden, huden følelsesløshed mærkes, jeg glæder mig til succes. Der er ingen temperatur eksponering!

Hmm, det var ikke der. Smerten forblev på 95% af normal. Jeg prøvede på forskellige dele af huden, for mig var denne creme ubrugelig. Af hensyn til 5-10% af bedøvelse vil jeg slet ikke betale en betydelig pris. Og for at iværksætte i det mindste nogle var, har du brug for en stor mængde creme. På bikini forlader 1-2 rør af fløde, så laget er tykt, og anæstesien finder sted. Det tog mig så meget i 1 gang for 2 armhuler:

Piger, nogen kom over en lignende, hvad er det? Hvis ja, bedes du fortælle os din historie i kommentarerne eller i en personlig besked.

Konklusion: Ja, anmeldelserne på Empla er for det meste positive, men vi er alle individuelle og kiggen er også forskellig for alle. Jeg tror ikke, at alle positive anmeldelser er betalt for. Men desværre er epilationen med Emla i mit tilfælde stadig smertefuldt for mig. Ja, der er hudfølelsesløshed og følelser faldt med 5-10%, så jeg sætter cremen 2, ikke 1 point ud af 5. Men ellers for mig var det spild af penge, og i løbet af varmt hårfjerning - bare tortur med rødt jern. Det er en skam! Drømmen om smerteløs hårfjerning forlader mig ikke. Jeg er bekendt med salon laser hårfjerning, men dette er et emne for en separat anmeldelse, men for mig er det bestemt ikke et panacea, eller jeg var bekendt med en svag laser.

Tak for din opmærksomhed! Hav en god shopping!

Kan jeg lide min anmeldelse? Velkommen til min side, jeg håber, at resten af ​​anmeldelserne også vil være interessante og nyttige for dig!

Relaterede anmeldelser:

Cremen, der hjalp mig med at slippe af med edderkopperne.

Gel Dermatiks - korrektion af ar og ar

Creme til brystet med effekten af ​​PUSH-AP, som virkelig virker!

Tysk håndcreme, der vil ændre dine forestillinger om komfort!

Super nærende anti-cellulite creme fra love2mix.

Økologisk nærende kropscreme guiden fra organiske mennesker.

Anmeldelser til EMLA

Frigivelsesform: Cream

Inna (positiv anmeldelse)

Hjulpet til at fjerne molluscum contagiosum hos et barn

Det hjalp, hentede i sandkassen, sandsynligvis sønnen af ​​denne bjaku dermatiske. Først forstod jeg ikke, hvilke ubehagelige blærer det viste sig at være en virussygdom - en smitsom bløddyr. En forfærdelig ting, der ikke kan behandles med piller eller salver, du kan ikke bringe noget ud, lægen sagde, at du skal fjerne mekanisk - at skrabe eller trække ud med pincet. Jeg så på internettet, og efter sådan fjernelse af børnene forblev blodhullerne i huden, med skræm igen kaldet lægen, sagde han ikke at bekymre sig, de bedøvede huden til børnene Emla. Nå, da lægen begyndte at bruge pincettene, holdt jeg min søn i mine arme, og han så bare på doktors bevægelser, råbte ikke og bekymrede sig ikke for meget. Muslinget var på maven, brystet, armhulerne, overalt betyder det, at smerten ikke føltes på grund af emla. Cremen er god, påvirker ikke huden, barnet har ikke ridget, intet peeling osv. Og lægen sagde, at Emla fra fødslen kan bruges, det er ikke skadeligt, det er vigtigst, når det kommer til børn. Nå, sådan et psykologisk øjeblik, ville det ikke skade for forældre at altid huske, at når barnet ikke gør ondt, vil han gå til læger mere villigt, vi skal på forhånd vise, at det ikke er skræmmende.

"Emla" når bikini hårfjerning

I dag er der mange måder at hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. Alle er forenet under de generelle begreber "epilation" og "depilation", som ofte ofte anvendes forkert i forhold til en eller anden metode.

Epilation og depilation - hvad er forskellen?

Depilation er en simpel metode til at fjerne den synlige del af håret (stangen), de samme strukturer, der ligger i huden, er intakte, så håret vokser hurtigt igen. Et eksempel på depilation er barbering og brugen af ​​forskellige cremer og salver til fjernelse af hår. De kemiske komponenter, der indgår i deres sammensætning, ændrer hårets struktur, berøver kernen i keratinrammen og blødgør den. På grund af dette er unødvendig vegetation let fjernet fra hudoverfladen, mens roden og hårpæren ikke lider.

Epilering er en måde, hvorpå vegetationen enten fjernes fra roden eller fjernelse sker op til en overtrædelse af hårsækkenet, så nye hår vokser langsommere. De mest berømte metoder til hårfjerning:

 • Laser;
 • epilering;
 • Ultralydsmetode;
 • Hårfjerning ved shugaring;
 • voks;
 • Enzymatisk.

Det er sikkert i forhold til depilation, at epilering er mere effektiv, men det er heller ikke i stand til at løse problemet med "ekstra" hår for evigt. Faktum er, at det kun er muligt at fjerne kun de hår, der er i den aktive vækstfase, men i hårfollikelens livscyklus er der også en overgangsfase og en hvilepase. Disse perioder i forskellige follikler stemmer ikke overens, så det totale antal hår forbliver omtrent det samme.

Det er klart, at proceduren, uanset den valgte metode til hårfjerning, skal udføres gentagne gange, og det er ret smertefuldt, især i de følsomme områder i armhulerne og bikinierne. I dette tilfælde vil du komme til hjælp af lokale anæstetika, der vil gøre hårfjerningsprocessen mere behagelig.

Emla creme, dets egenskaber og brug

To aktive ingredienser i lægemidlet er lidokain og prilocainanæstetika, 25 mg hver i 1 g fløde. På grund af varierende grad af absorberbarhed komplementerer disse stoffer og forbedrer effekten af ​​hinanden, hvorfor Emla-analgetisk effekt er signifikant bedre end alle andre ikke-injicerbare lægemidler med lignende virkninger. Det faktum, at et godt resultat opnås ikke ved at øge antallet af aktive ingredienser, men ved at bruge deres egenskaber reducerer sandsynligheden for mulige bivirkninger betydeligt. På grund af denne creme er vellykket brugt hos børn fra fødslen, er kortvarig brug mulig under graviditeten, og den kan også bruges under amning.

Emla bruges til voksne og børn i alle tilfælde, når overfladebedøvelse er nødvendig, når der udføres smertefulde medicinske procedurer.

Anvendelsesområdet for cremen er dog ikke begrænset til medicinsk retning.

Ved koncentrationer større end 2% (i "Emla" 2,5%) lidocain og prilocain udøver antibakteriel og antiviral virkning, og ricinusolie, som er sammensat, det har en blødgørende og fugtgivende egenskaber. Alt dette gør Emla uundværlig til fjernelse eller fjernelse af bikini. Cremen hjælper dig med nemt at overføre procedurer som tatovering og piercing, smertefulde subkutane kosmetiske injektioner. Vi kan sige, at dette er et rigtigt fund for folk med en lav smerte tærskel.

Foranstaltningens varighed

Graden af ​​anæstesi og dens varighed afhænger af mængden af ​​påført creme og den tid, hvor den kommer på huden. Med ansøgningen inden for en time opnås et tab af følsomhed til en dybde på 2 mm og inden for 2 timer 3 mm. Den analgetiske virkning opretholdes i to timer, hvilket gør det muligt for anæstesi hjemme før depileringsproceduren.

Varigheden af ​​anæstesi og dens kvalitet er den samme for forskellige aldre og afhænger ikke af hudfarve.

Funktioner, bivirkninger og kontraindikationer

Emla påvirker hudens overfladiske kar, hvilket fremgår af blanchering eller omvendt en lille rødme af den behandlede overflade, en let brændende fornemmelse eller varme i de første anvendelsesminutter. Sådanne fænomener er midlertidige og går normalt hurtigt alene videre.

Hvis de ubehagelige symptomer, der vises, ikke forsvinder, men tværtimod stiger, bør du ikke tolereres. Sådanne fænomener som smerte, alvorlig kløe, hævelse og irritation af huden indikerer udviklingen af ​​allergier. Cremen skal fjernes straks, vask af rester af vand.

Emla creme kan ikke anvendes i tilfælde af:

 • Allergier til stoffets komponenter;
 • Eventuelle skader på huden (dermatitis, herpes) og åbne sår, undtagen trophic ulcer samt skader på applikationsstedet;
 • Methæmoglobinæmi.

Det er uønsket at anvende lægemidlet:

 • På området omkring øjnene på grund af mulig irritation og beskadigelse af hornhinden. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles straks med vand;
 • I auricle på grund af risikoen for at falde i mellemøret.

Sørg for at tjekke med din læge, før du bruger Emla, hvis du har alvorlige sygdomme og tager medicin.

Anmeldelser af bedøvelsescreme "Emla"

5 - 3

4 - 0

3 - 1

2 - 0

1 - 0

Jeg vil gerne tale om et værktøj, som jeg kan lide, fordi det er af tilstrækkelig kvalitet og klarer sig godt med opgavesættet - Emla cream. Erhvervet til smertelindring, men nu er dette værktøj simpelthen "liv" i min makeup taske.

Emla creme bruges til forskellige formål.
Første gang jeg havde bedøvelse for dem var en finger, da de efter et stærkt slag slog et søm. Cream klarede opgaven perfekt.
Jeg købte det selv og bragte det til kirurgen. Samtidig fandt hun ud af den første ulempe: cremen sælges i en pakke med 5 rør (5 gr hver). Prisen på emballagen er derefter 1000 rubler (i 2018 er det allerede 1400-1600 rubler). I 2 apoteker nægtede at sælge 1 rør, sagde de at tage det helt. I det næste solgte de, men uden instruktioner, da hun er alene i kassen. Tog håbet på, at lægen allerede ved hvad han skal gøre. Men jeg advarer dig, der køber til uafhængig brug, er en usædvanlig anvendelsesmåde, du kan ikke sprede det. Så læs i det mindste på internettet.

Kære læsere, jeg vil gerne dele med dig min mening om bedøvelsescreme "Emla".

Jeg lærte om Emla's anæstetiske creme fra en ven, som fortalte mig, at hun havde brugt det i lang tid med at bruge den udelukkende til elektroepilation. Så besluttede jeg at købe Emla creme også. Den elektriske epilator, der blev præsenteret med mig, lå næsten i tomgang, da jeg ikke kunne lide fornemmelserne ved at bruge enheden. Ved køb købte cremen det på huden og, for pålidelighed, modstod 40 minutter. Jeg begyndte at gøre proceduren, og effekten gav mig tilfredshed. Smerter virkelig ikke føler. Jeg bruger ikke denne anæstetiske creme hele tiden. Jeg er vant til at skifte den elektriske epilator med en almindelig barberkniv.

Jeg er ikke læge, så jeg vil ikke beskrive hvilke kontraindikationer der er til brug for bedøvelse under epilation, jeg vil kun sige, at jeg ikke har alvorlige sygdomme, så jeg så Emla ikke fra mig. Maaalen brænder efter ansøgning tæller ikke, og så er det mere sandsynligt ikke engang en bivirkning, men kun en funktion af produktet,
Det trænger trods alt ind i de dybere lag af huden.
Jeg køber denne creme i forskellige udgaver - og store rør på 30 g hver, når du skal epilere benene og en pakke med 5 stk. 5 g hver, hvis du fjerner antennene over overlæben, hår i det intime område. Til armhulerne er det også nok 5 gram. Hvis du køber emballagen, vil du også finde små pletter i den, de er nødvendige for at forsegle huden med den allerede anvendte creme, og den er ikke blevet smurt, fugt er ikke afdampet osv. Kun på denne måde vil anæstesien være god, du kan ikke bare forlade cremen uden at dække den. Du kan også bruge madpakning til dette formål.
Cremen lægger sig let ned med et tykt lag, efterlader ikke fedtede mærker, lugter ikke, tørrer eller lugter ikke huden)) Nogle gange er jeg bare lidt deprimeret, at du skal vente en time før du begynder epilationen, indtil cremen virker, og til tider har jeg travlt. Det forhindrer. Men i det sidste har jeg lært at planlægge tid og forsøge at rydde mig uden hast, jeg venter tålmodigt i disse 60 minutter, men så får jeg skønhed, trækker håret ud af rødderne, men du føler ikke smerte. Det er, Emla gør et fremragende arbejde med sin opgave.

Emla creme: glat hud uden smerte

Et tegn på kvindelighed og skønhed er helt glat hud, men mange kvinder kan kun drømme om det. For at opnå det ønskede, skal de ty til forskellige metoder til hårfjerning fra overfladen af ​​kroppen. Og ofte er proceduren for epilering eller depilation forbundet med stærke smertefulde fornemmelser, som kan være "stumme" ved hjælp af Emla-værktøjet.

Emla creme: sammensætning og virkningsmekanisme på huden

Hvorfor er en person i smerte? Denne følelse udfører generelt en slags beskyttende funktion i kroppen. Når huden er skadet eller oplever anden skade, giver nerveenderne øjeblikkelig en impuls til hjernen om det. Således ligger den biologiske betydning af smerte i, at den mobiliserer kroppen til selvbevarelse med lynhastighed.

Epileringsprocessen ledsages altid af smertefulde fornemmelser.

Imidlertid bliver de smertefulde fornemmelser en alvorlig hindring i nogle skønhedsprocedurer, især under epilering eller depilation, når hårene fjernes, beskadiger hårsækken eller trækkes sammen med roden. I dette tilfælde bruges Emla creme ofte, hvilket blokerer nerveenderne, med det resultat at hjernen ikke modtager nogen forstyrrende signaler.

Præparatet indeholder bedøvende komponenter lidokain og prilocain. Lidokain udviser sine smertestillende egenskaber meget hurtigere end prilain, men dets virkningsvarighed er kortere end den anden bedøvelse.

Kombinationen af ​​disse to komponenter i fremstillingen af ​​Emla giver, men ikke en øjeblikkelig, men relativt hurtig og temmelig langvarig virkning, som muliggør epilering eller depilering på store hudområder.

Undersøgelser viser, at Emla er et yderst effektivt lægemiddel. 91% af kvinderne rapporterede fuldstændig bedøvelse efter påføring af cremen. De resterende 9% oplevede mindre ømhed. Dette kan skyldes brugen af ​​utilstrækkelig mængde af stoffet, eller dets eksponeringstid var forkert valgt.

En anden årsag til utilstrækkelig bedøvelse kan være hudens fysiologiske træk: Jo tykkere huden, jo længere er modtagelsen nerveenderne. Derfor bør ibrugtagningstiden for Emla øges, således at præparatets komponenter kan trænge ind i hudlaget så dybt som muligt.

Brug af lægemidlet til hårfjerning / depilering

For mange kvinder var Emla creme kun en frelse på tidspunktet for fjernelse af overskydende hår på kroppen, fordi der er områder hvor huden har en øget følsomhed og de resulterende smertefulde fornemmelser bliver uudholdelige.

Kan jeg bruge værktøjet i bikiniområdet

Den intime zone er en af ​​de sværeste i form af epilering eller depilation. Huden her er tynd og øm, og hårene kendetegnes af en stiv og tæt struktur, så deres fjernelse er fyldt med nogle vanskeligheder. For ødelæggelsen af ​​hårsækken under epilation, vil det tage lidt mere tid med eksponering for laser eller fotostråling, hvilket smerteligt påvirker huden. Og trækker et hår sammen med en tæt rot af følsom hud under depilation ledsages af en skarp smerte.

Emla creme anvendes til gynækologi til anæstesi til lokale operationer.

Derfor bruges Emla creme til behandling af bikini zone oftere end for andre dele af kroppen. Du bør ikke være bange for, at værktøjet kan komme på slimhinden i kønsorganerne. Faktum er, at Emla ganske ofte bruges i gynækologi som et bedøvelsesmiddel under lokale operationer.

Emla Release Formularer

Den mest almindelige form for frigivelsesmidler er creme. Mange kalder det fejlagtigt en salve eller gel. Emla creme er tilgængelig i rør på 5 g. I en pakke er 5 rør og 12 okklusale klistermærker til fastgørelse af bedøvelsesanvendelse.

Pakning med 5 rør af Emla creme og 12 okklusale klistermærker

Effekten af ​​følelsesløshed forekommer inden for 0,5-1 timer efter påføring af cremen og varer op til 5 timer. Jo længere agent er på huden, desto større er dens penetrationsdybde. Efter 1 time efter applikation fryser Emla-cremen huden til en dybde på 2 mm, og efter 2 timer vil overfladen på huden helt tabe følsomheden i en dybde på 3 mm.

Den anden form, hvor Emla kan findes, er et bedøvelsesmiddel. Ansøgningens varighed og graden af ​​anæstesi bestemmes af doseringen af ​​lidokain og prilocain i plasteret. Normalt forekommer den analgetiske virkning inden for 1-2 timer og varer i 2 timer.

Patchen kommer om 1-2 timer

Hvordan man bruger creme og gips

Emla creme til anæstesi anvendes som følger:

 1. Det behandlede hudområde skal rengøres grundigt af snavs og fedtede sekret. Eksperter anbefaler at dampe hudoverfladen, da dette vil gøre det muligt for stoffernes komponenter at trænge dybere gennem de åbne porer.
 2. Påfør huden creme med et tykt lag, så overfladen af ​​huden ikke er synlig. Cremen kan ikke gnides, men kun anvendes!
 3. På toppen af ​​lægemidlet anbringes okklusal etiket, der giver dig mulighed for at opnå den maksimale effekt af anæstesi. For nemheds skyld kan du skrive tidspunktet for dets fiksering på klistermærket.
 4. Efter 30-60 minutter fjernes applikationen, og resten af ​​fløden fjernes med en tør klud. Huden er klar til hårfjerning eller depilering.
Ved korrekt anvendelse af Emla creme opnås den nødvendige bedøvelses effekt.

Advarsel! Hvis der stadig er en lille smule creme tilbage i røret, kan røret med rester af præparatet ikke gemmes til næste brug! Det betyder at du bare skal smide det væk.

Video: Sådan appliceres Emla creme

Emla patch anvendes også på en ren, tør hudoverflade. Tidsperioden for brugen overstiger varigheden af ​​cremen og er 60-120 minutter. Derefter fjernes patchen, og du kan starte proceduren for at fjerne overskydende hår.

Brug af Emla inden hårfjerning og depilering har små forskelle. Før epilering er forbruget af lægemidlet og varigheden af ​​dets påvirkning en smule forøget sammenlignet med proceduren for depilering.

For eksempel til laser eller fotoepilering i den intime zone, vil 8-10 g Emla creme (to rør) være nødvendig, og når der fjernes med voks, sukkerpasta eller epilator, skal 3-5 g af præparatet påføres (et rør) til huden. Desuden bør varigheden af ​​cremen være mindst 1,5-2 timer før epilering, og kladetiden skal være 2 timer. Tiden for "frysning" af huden inden depilering er 30-40 minutter mindre.

Følsomme områder kan fyldes med Emla før shugaring.

Kontraindikationer og mulige bivirkninger

Et særpræg ved Emla's middel er en lille liste over kontraindikationer til brugen:

 • Overfølsomhed af kroppen til de vigtigste smertelindrende komponenter;
 • visse blodforstyrrelser (methemoglobinæmi);
 • tager sulfonamider
 • fødselsperiode (relativ kontraindikation)
 • skader på huden i form af sår og ridser
 • individuel intolerance

Nogle gange efter brug af Emla kan det være manifestationen af ​​bivirkninger:

 • hud eller rødme på huden på applikationsstedet;
 • kløe eller brændende
 • hævelse af væv;
 • udslæt.

Med en overdosis af stoffet kan der opstå ubehagelige konsekvenser i form af:

 • nervesystemet nervøsitet;
 • muskel svaghed;
 • lidelser i respiratoriske og kardiovaskulære systemer (åndenød, hjertebanken);
 • generel svaghed

Fordele og ulemper

Forbrugerne værdsatte Emlas produkt og noterede sig følgende fordele:

 • effektiv hudbedøvelse før epilering / depilation
 • Mulighed for brug i det intime område
 • mangel på lugt;
 • god konsistens betyder, at ikke cremen kan sprede sig efter påføring
 • nem og bekvem brug
 • lille liste over kontraindikationer;
 • Muligheden for at erhverve rør individuelt, hvilket sparer penge.

Men forbrugerne fandt også ulemper:

 • behovet for at vente, indtil stoffets komponenter vil træde i kraft
 • sandsynligheden for bivirkninger
 • høj pris på stoffet.

Sikkerhedsforanstaltninger

Så at processen med hårfjerning eller depilering er smertefri, og der ikke er nogen bivirkninger efter brug af Emla, er det nødvendigt at følge visse forholdsregler.

Når du anvender et bedøvelsesmiddel på ansigtets hud, skal du sørge for, at cremen ikke kommer på øjets slimhinder, da Emla forårsager irritation af hornhinden. Hvis der opstår et utilsigtet slag af stoffet, skal øjnene skylles grundigt med rindende vand.

Anvendelsen af ​​anæstesi creme til overlæben bør også være forsigtig, da indtagelse af midlet i mundhulen er uønsket.

For at undgå alle mulige ubehagelige øjeblikke, når du bruger Emla før depilering eller depilation, anbefaler eksperter at studere resuméet af præparatet og følge anvisningerne nøje.

Analoger betyder

En af ulemperne ved Emla creme forbrugere siger, at det er temmelig høje omkostninger: 350-370 rubler. til et rør. På grund af dette har mange kvinder ikke råd til at købe dette værktøj og søger mere billige lægemidler.

Creme Acriol Pro

Sammensætningen af ​​Acryol Pro er identisk med Emla: den indeholder også lidokain og prilocain. Desuden er brugen af ​​stoffet, en liste over kontraindikationer, de mulige konsekvenser og bivirkninger de samme som for Emla creme. Forskellen mellem midlerne er kun i prisen: Acrylic Pro rør med 5 ml volumen koster 200-220 r.

Acryol Pro indeholder lidokain og prilocain.

Lys dep

Beauticians ofte ty til at bruge Light Dep creme før hårfjerning / depilation. Dette middel adskiller sig ved at det indeholder en komponent af epinephrin, som forhindrer forekomsten af ​​irritation, rødme og hævelse.

Den anæstetiske virkning af lægemidlet fremgår allerede 15-20 minutter efter påføring og varer 4 timer. Imidlertid er Light Dep creme ikke beregnet til bedøvelse af det dybe bikiniområde.

Omkostningerne ved et 15 ml Light Dep-rør er 750 rubler.

LightDep creme forårsager ikke irritation

Salve Menovazin

Menovazins struktur omfatter:

 • menthol, hvilket giver anæstetiske og antiinflammatoriske virkninger;
 • novokain, som blokerer nerveender
 • Anæstesin, som reducerer smerte.

Salven begynder at virke inden for 10 minutter efter påføring, og effekten af ​​"frysning" varer i 1,5 timer.

Menovazin værd kun 30-60 rubler.

Menovazine kan bruges til dyb bikini område anæstesi.

DeepNumb værktøj

Anæstetisk virkning af lægemidlet opnås på grund af indholdet af lidocain, tetracain og epinephrin. Cremen påføres huden med en lagtykkelse på 2 mm. Virkningen af ​​agenten fremkommer efter 60 minutter og varer 4 timer.

DeepNumb creme er tilgængelig i rør på 10 g. En tuba koster 350 rubler.

Bedøvelse effekt forekommer efter 60 minutter. efter påføring af DeepNumb

anmeldelser

Hårfjerning med det fastslået: fløde, jeg behandlet en midterste lag ikke er for tyk og ikke for tynd (fløde let kan knibe, ikke noget galt med at) på huden, som er beregnet efterfølgende tortureret med voks og dækket toppen med plastfolie (til bedre handlet, det var skrevet i instruktionerne), det viste sig en slags komprimering. Det bør holdes fra 20 til 60 minutter afhængigt af hvad der er depileret. Til overlæben havde jeg 20 minutter, til en bikini - 60 minutter. Hun kontrollerede sin beredskab som denne: stakkede hendes negle så snart jeg ikke følte at røre, så kan du starte. Jeg skyllede hurtigt fløden fra huden med et serviet, stak en voksstrimmel og trak den. Piger, jeg følte mig absolut ingenting! Ingen smerte! Kroppen forstod ikke engang hvad de gjorde med ham! Dette mirakel er nemt! Hænderne rystede ikke, tårerne flød ikke hagl, du kan bare dumt! Med bikiniområdet gik alt glat og smertefrit.

Forest Fairy

http://irecommend.ru/content/depilyatsiya-bez-boli-foto-krema

Jeg brugte ikke nogen form for smertestillende midler før - jeg kendte kun lidokainspray, men da jeg brugte det, var jeg allergisk og irriteret af det. Så risikoen ikke at bruge igen. Men på et af de fora, jeg læste om Emla anæstetiske creme, som bruges selv i saloner før depilation og shugaring. Når cremen begynder at virke, er der en prikkende fornemmelse - og under selve proceduren føler du ikke længere smerter, bare nogle ekkoer, men det sammenligner ikke med ægte smerte. Af den måde var der ingen allergisk reaktion, så allergiske mennesker kan sove godt. Og uden Emla nu kan jeg ikke gøre nogen depilation. Cremen er fremragende, og ingen smerte.

Oksana Kuchurova

http://irecommend.ru/content/bez-vsyakoi-boli-i-bez-lishnikh-problem

Efter påføring af cremen begynder en lille prikken efter to eller tre minutter, en let brændende fornemmelse er mulig, men det er ikke en stor ting, det skal være sådan. Da tiden kom, fjernede jeg plasterne og filmen, fjernede restene af cremen med en bomuldsstuds, fedtede hudoverfladen, rørte den og... Jeg følte ikke noget! Intet overhovedet. Fornemmelserne er ret underlige. Epilationen var smertefri, men efter 20 minutter begyndte cremen at svække. Jeg begyndte at føle mig igen, men fornemmelserne var meget kedelige. Hvordan man forklarer for dig... Jeg følte, at de gjorde noget med huden, men der var slet ikke nogen smerte.

SofieSweet

http://irecommend.ru/content/bezboleznennaya-epilyatsiya-teper-ne-tolko-v-mechtakh-krem-emla

Effekten af ​​frysning varer en og en halv to. Derfor, hvis du kommer til en shugaring fashionabel denne sæson, så udarbejde i forvejen de mest følsomme områder. Jeg gør epilering med en epilator derhjemme, og nu gør jeg det roligt (jeg plejede kun at lave ben) alle zoner. Der er ikke flere problemer tilbage. Whack-Whack og måned gå glat!

Uafhængig undersøgelse

http://irecommend.ru/content/emla-otzyv-kak-ispolzovat-chto-pri-epilyatsii-nichego-ne-chuvstvovat-foto

Emla creme bedømmer effektivt hudoverfladen inden depilering eller depilation, hvilket i høj grad letter disse kosmetiske procedurer. Men inden brug skal du være opmærksom på en lille liste over kontraindikationer, at værktøjet skal undgå ubehagelige konsekvenser. Selvom anmeldelser på internettet viser, at bivirkninger efter dets anvendelse er yderst sjældne.

Hvor ofte at barbere en pige

Hoved barbermaskine