"Lidocaine" til fjernelse af hår

Epilation er hårfjerningsprocessen, hvor der er en ødelæggende virkning på hårsækken. Efter det bliver håret blødere og tyndere. For at danne en ny follikel, er der brug for tid, så håret vokser over en længere periode. Der er også begrebet "depilation" - den såkaldte proces, hvor kun hårstangen fjernes, og pæren forbliver intakt. Men effekten af ​​det er nok i meget kort tid.

Hvis depilation ikke forårsager ubehag, er epilering en temmelig smertefuld procedure og kræver brug af smertestillende midler.

Hårpæren er placeret i huden. På bunden er papillen, hvorigennem blodkarrene og nerverne nærmer sig pæren. Når sundt hår er udsat for epilering, og simpelthen tale, trækker ud, er nerven irriteret. På grund af dette opstår der smerte. For at reducere deres intensitet skal man anvende anæstetika eller smertestillende midler. De mest almindelige lægemidler er baseret på lidokain.

Udgivelsesformer

Lidokain er et lokalbedøvende middel, som blokerer ledningen af ​​nerveimpulser, herunder smerte.

Dens vigtigste former for frigivelse er:

 • Spray. Ofte er det en 10% løsning. Hvis du ikke kan finde et færdigprodukt i et apotek, skal du tage ampuller med en opløsning og placere i en hvilken som helst beholder med en sprøjte. Sprøjten er temmelig nem at bruge, dens virkning varer i 2 timer. Af de yderligere komponenter indbefatter den pebermynteolie, propylenglycol, ethanol. Det anbefales ikke at fjerne ansigtshår: Sprøjtede partikler kan komme ind i øjnene eller i luftvejene.
 • Ampuller. En opløsning af ampuller anvendes til parenteral administration af lægemidlet intramuskulært eller subkutant. Brugt 2% lidokainhydrochloridopløsning. Den største fordel ved denne form er eksponeringshastigheden på grund af indførelsesmetoden. Han begynder at handle om 15 minutter. Desuden er dens effektivitet mere udtalt. På grund af dette kan lidokaininjektioner anvendes i særligt følsomme områder, fx i bikiniområdet.

Sports Frost Frost Spray Standart - Anmeldelse

Smertelindring under epilering

I dag vil jeg tale om et meget behageligt værktøj Frost Spray.

Jeg lærte om ham ved en tilfældighed, når googled, som om at reducere smerte under epilering. Jeg har en sindssyg lav smerte tærskel, følsom hud, så hårfjerning for mig er en tortur hver gang. Så mit liv har udviklet sig, så snart flytter jeg til et varmt land, hvilket betyder at tiden for den evige sol, korte shorts og nederdele kommer. Rakemaskinen er selvfølgelig god, men udsigten til at spilde tid på hårfjerning hver dag var ikke særlig behagelig for mig. Derfor besluttede jeg at vende mig til det gode gamle torturværktøj, epilatoren.

For bikini-zonen har jeg brugt shugaring eller voks i lang tid, så jeg hørte om Emla (en temmelig dyr fløde) og Lidocaine (som ikke hjælper mig personligt) i lang tid. Jeg ønskede at finde et værktøj med en passende pris og et anstændigt beløb, og det gjorde jeg. Efter at have læst anmeldelser af Frost Spray (det kostede 319 rubler til en stor flaske 400 ml), sprang jeg til apoteket, købte Frost Spray Standart.

 • virkelig reducerer smerte, hvis håret er langt, så er dets fjernelse naturligvis følt, men meget acceptabelt, som om en myg bidder
 • hud mister ikke følsomhed, f.eks. ved brug af Emla
 • Når du bruger sprayen, er tiden brugt til epilering kraftigt reduceret: Jeg tilbragte 10 minutter på et ben

Deovchki, det her er en sejr! Spray 5 +++++++, han er en vinder, jeg råder alle! Hvis han hjalp mig med min smertefulde skrubbe, så tror jeg, at han vil hjælpe næsten hver pige!

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Når du fjerner uønsket vegetation i bikiniområdet, kan du stå over for problemet med stærke smerter, da dette område er udstyret med et stort antal nerveender, og der kan ikke undgås særlige smertestillende midler her.

Til disse formål anvender lokalbedøvelsesmidler i form af sprøjter, salver, geler. Det bedste middel er en bedøvelsesgel til bikini epilation.

Retsmidler til smerte under epilering

Cremen til hårfjerning vælges individuelt, fordi stofferne indeholdt i cremerne kan irritere følsom hud.

Et stort udvalg af eksisterende lægemidler med bedøvelsesvirkning giver dig mulighed for at vælge den, der passer til dig og opfylder alle dine behov.

Lidocaine spray

Sprøjtet på overfladen af ​​stedet for at blive udsat for depilation. Vedhæftet til dyseforberedelsen, hvilket giver jævnt sprøjt på overfladen af ​​zonen. Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Fordele: stoffet har god smertelindring, men kun på overfladen, uden at trænge ind dybt inde.

Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Ulemper: Mulig allergisk reaktion på lidokain, som forekommer hos mennesker med individuel intolerance over for lægemidlet.

Før du anvender sprayen, skal du læse annotationen til lægemidlet.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Emla creme

Anæstesi opnås ved penetration af en creme indeholdende analgetika - lidokain og prilocain, ind i de dybere lag af epidermis.

For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge 2 rør af creme på 5 g hver, et rør er beregnet til behandling af et område på 25 kvadrat cm.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned. Efter 1 time kan du begynde at fjerne hår. Varigheden af ​​anæstesi er 2 timer.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned.

Fordele: god og langsigtet analgesi.

Ulemper: mulig midlertidig blanchering eller rødme i huden, hævelse, svag brænding, kløe. I sjældne tilfælde, en allergisk reaktion og anafylaktisk shock.

Cream "Light Dep"

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla". Anæstetisk epilering gel-creme er vandbaseret, indeholder ricinusolie, som giver god hudhydrering i bikiniområdet.

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla".

Hovedkomponenten - anesthoderm, indeholder en lang række bedøvelsesmidler, der giver god bedøvelse.

Effekten af ​​cremen vises efter 1 time og varer i 4 timer, hvilket gør det muligt at udføre aflejringen omhyggeligt. Fremkalder ikke allergier, trænger kun ind på overfladen, trænger ikke ind i blodet.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Andre cremer og geler

Brugen af ​​andre cremer og geler giver dig også mulighed for at opnå det ønskede resultat, men det anbefales ikke at stole på billige cremer, såvel som cremer fra kendte producenter.

Det er bedst at konsultere en kosmetolog, medarbejder i salonen, hvor proceduren for epilering. Bare husk på, at der ikke er behov for at købe cremer i saloner, især nyligt åbnede, uanset hvor hårdt specialisten insisterer.

Relativt nyt er Dr. Namb cremen.

Sådanne midler indbefatter for eksempel de følgende geler og salver:

 1. Cream "Doctor Namb", den gennemsnitlige pris: for 10 ml fra 450 rubler.
 2. Gel «Depilflax», gennemsnitspris: fra 700 rubler.
 3. Gel "AneStop", den gennemsnitlige pris: fra 1200 rubler. til 30 gr. rør.
 4. Anæstetisk kolloid opløsning "Golden Rose", gennemsnitlig pris: ca. 1.700 rubler til 20 ml.
 5. Spray "Lidocaine 10%", den gennemsnitlige pris: for 38 g 350 rubler.
 6. Løsning Menovazin, gennemsnitspris: 18 rubler.
 7. Deep Numb creme, gennemsnitlig pris: pakke 10 ml 550 gnid.

Hjemmelavede måder at reducere smerte på

Hvis det ikke er muligt at anvende en bedøvelsesgel til epilering, og bikiniområdet kræver pleje efter fjernelse af håret, kan du bruge nogle af nedenstående metoder.

Bikiniområdet, som enhver anden, kræver en særlig tilgang, når man vælger en metode til barbering eller hårfjerning, samt pleje efter hårfjerning.

Til hjemme metoder omfatter:

 1. Dampning. Når du udfører depilation derhjemme, skal du tage et varmt bad for at grundigt dampe huden. Efter damping vil porerne åbne, og processen bliver lettere.
 2. Komprimer. Du kan også lave en varm komprimering. Det vigtigste - overdriv det ikke, damp ikke ud for meget.
 3. Køling. Brug af is reducerer smertefølsomhed. For at gøre dette gør kold komprimering på bikiniområdet. Før afrullingen skal huden tørres af.
 4. Hudspænding For at reducere smertefulde fornemmelser under epileringsproceduren er det nødvendigt at trykke på zonen med din hånd for at opnå spændingsvirkning.
 5. Lokal massage. At udføre massage bevægelser i depilation området vil hjælpe kedelig smerten og reducere smerte.
 6. Andet muligt. De udfører renseprocedurer ved hjælp af skrubber, der blødgør stratum corneum og frigør hårsækken. Dette reducerer følsomheden af ​​nerveceller.
 7. Også brugt medicin anæstesi.

Husk, at før du fjerner hårfjerning, skal du forudindstille det ønskede resultat.

Enhver selvforeskrevet medicin kan skade dit helbred.

Occlusive dressing

Anvendelse af en bedøvelsesgel til hårfjerning "Cody" i bikiniområdet, skal du skabe et fugtigt miljø på applikationsstedet. Til dette formål anvendes okklusive forbindinger.

Sådanne forbindinger øger aktiviteten af ​​anæstetiske stoffer og sikrer deres ensartede fordeling over huden og derved skaber en god bedøvelsesvirkning.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen. En okklusiv dressing er indlejret i en kasse med creme, eller du kan købe den separat på et apotek.

Fordele ved epilatorer med dyser

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Dyser kommer i forskellige former:

 1. Massage. Dysen er udstyret med massageruller, som muliggør en blød epilering af bikiniområdet.
 2. Køling. Sådanne vedhæftede stoffer reducerer modtagelsen af ​​nerveender til smerte og forhindrer udseende af rødme og irritation på huden.
 3. Til følsomme områder. Dysen med et bredt hak i midten bruges til punkthårfjerning i bikiniområdet.
 4. Barbering. Dyser med flydende barberhoveder og trimmere, der trimmer alle hårene, selv på vanskelige steder.
 5. Vand. For at udføre en epilering under vandprocedurer, er de beskyttet af de specielle gummierede indsatser.

Vær opmærksom! Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden. For at gøre dette skal du bruge en bedøvelsesgel til hårfjerning i armhulen eller mere ømhud i bikiniområdet.

Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden.

Tips til effektiv fjernelse af håret i bikiniområdet

For at depileringsprocessen skal finde sted smertefrit og den ønskede effekt er opnået, er det nødvendigt at følge visse regler:

 1. Anæstetisk gel påføres først til albuens område i 30 minutter. Hvis der ikke opstår irritation (rødme, brændende kløe) på huden efter denne tidsperiode er gået, kan epilering udføres.
 2. Depilation udføres i den første uge efter menstruationscyklusens afslutning.
 3. Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår vil være mindre smertefuldt, hvis det udføres om morgenen.
 4. På dagen for epilationen må du ikke bære bukser for at undgå mekanisk friktion på huden; epilering vil føre til irritation, og i de følgende dage vil smerten øges.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal is påføres til det område, der er blevet depileret - det er en måde at midlertidigt lindre smerte på, fugt og lindre huden.
 6. Inden sessionen må du ikke bruge cremer og kosmetik med alkoholindhold, da den resterende alkohol på huden kan forårsage smerte eller neutralisere effekten af ​​anæstetisk creme.
 7. Med en betydelig hårlængde i bikiniområdet fjernes de foreløbigt med saks, hvorefter proceduren ikke vil være så smertefuld.
 8. Tør hårfjerningsområdet efter depilation med noget antiseptisk eller hydrogenperoxid 3%.
 9. Efter proceduren skal du ikke tage et varmt bad, kun et varmt brusebad inden for 2 dage efter proceduren. Dette vil igen ikke irritere det behandlede hudområde.

Det vigtigste råd: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af det ømme bikiniområde. Den mindst smertefulde shugaring procedure.

De vigtigste råd, som kosmetologer giver, er: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af en sådan delikat bikinizone og ikke at stole på mindre kendte annoncerede mærker og produkter fremstillet i asiatiske lande.

Derudover skal smertestillende midler købe i et apotek, men i hvert fald ikke fra handlende, der distribuerer kosmetik på gaden.

Hvor sikkert er bikini hårfjerning

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Glem også at læse omhyggeligt, hvordan du bruger smertestillende midler på etiketterne.

Og hvis noget gik galt, så det frem til hudirritation, er det bedre at straks kontakte en hudlæge, måske er du allergisk over for en del af cremen (det sker meget sjældent, men du skal være klar til noget).

Anæstetisk epileringsgel, især i bikiniområdet, gør proceduren smertefri og hjælper med at få et godt resultat.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Denne video vil introducere dig til Esla creme til smertelindring.

Fra denne video vil du lære om de forskellige metoder til smertelindring under depilation.

I denne video for dig mange nyttige tips om smertefri fjernelse af hår.

Metoder og midler til smertelindring epilation

Epilation er den mest populære måde at fjerne unødvendig vegetation på den kvindelige krop. Men sådan manipulation involverer ubehagelige og smertefulde fornemmelser. På samme tid har smerten sin sværhedsgrad på en bestemt del af kroppen. At tolerere sådan "tortur" er ikke nødvendig, for i dag er der mange måder at smerte lindring på.

Under epilering kan du bruge både medicinske og ikke-medicinske metoder til anæstesi i det behandlede område. Disse omfatter:

 • creme, salve;
 • tabletter;
 • injektioner;
 • sprays;
 • dampnings- og fryseprocedurer
 • plaster.

Smertelindringssprøjter

I dag på apotekets hylder kan du se sprayen, som har til formål at fjerne smerter under epilering. Lægemidlet "Lidocaine" er i stor efterspørgsel. Præference bør gives til "Lidocaine" ungarsk produktion, da den har den maksimale effekt. Det præsenterede værktøj anvendes aktivt i saloner, med voksepilation eller under fjernelse af vegetation med en mekanisk epilator.

For at opnå den bedste smertelindring skal sprøjten ikke blot sprøjtes på huden, hvor epilationen vil finde sted, men i større grad anvendes på det behandlede område af kroppen. Top wrap med klæbende film. Vent et par timer og udfør hårfjerningsproceduren.

Hvis der ikke er nogen sådan spray, så er det tilladt at anvende lidokain i ampuller i processen. Hæld indholdet i en flaske med en spray og brug som beregnet.

Lidocaine er et lægemiddel, hvor du kan tjene bivirkninger og allergiske reaktioner. Inden du bruger det, skal du omhyggeligt studere instruktionerne og udføre test for allergier. Hvis der er en sådan mulighed, ville det ikke skade, at konsulent med en specialist.

Lidokain er tilladt for området af ben, arme, underarm og bikini område. Hvis det er nødvendigt at fjerne hår fra ansigtet, så er en creme bedre egnet til bedøvelse.

Bedøvelse Creme

Smertelindrende creme til fjernelse af hår. Eliminer smerte under epilation vil hjælpe en speciel creme eller salve. Den mest populære, ifølge kundeanmeldelser, anses for at være Emla. Dens sammensætning antyder tilstedeværelsen af ​​Lidocaine og Prilocain. Hudbehandlingen udføres et par minutter før manipulationen. Hvis du vil have det maksimale resultat, skal du anvende cremen på huden under madfilmen. Vent 1,5 -2 timer og fortsæt til hårfjerning.

Før du anvender cremen, skal du læse instruktionerne og også teste for allergier.

tabletter

Der er ingen specielle epileringspiller, fordi den anæstetiske virkning af sådanne lægemidler er universel. Sådanne lægemidler påvirker ikke funktionen af ​​centralnervesystemet. De fleste repræsentanter for smertestillende midler har antiinflammatorisk effekt af varierende sværhedsgrad. Disse værktøjer omfatter:

Indleverede lægemidler har en negativ virkning på leveren. Før epilering anbefales ikke at anvende aspirin. Dets handling er rettet mod øget blodviskositet. Ellers kan bloddråber danne på stedet af det fjernede hår, hæmatom.

For at reducere smerte under epilation kan du bruge piller, hvis sammensætning indebærer tilstedeværelsen af ​​en ikke-steroid aktiv bestanddel i kombination med moderate beroligende midler. Et sådant lægemiddel er Tempalgin.

Alle kan købe sådanne lægemidler, fordi de i et apotek er tilgængelige uden recept. Hvis du har brug for hårfjerning på mere følsomme steder, vil denne bedøvelse ikke være nok.

Brug af injektioner

Denne anæstesemetode involverer indføring af et bedøvelsesmiddel under huden. Lidocainehydrochlorid 2% opløsning betragtes som den sikreste og mest populære.

Du kan anvende denne metode selv hjemme, men på betingelse af, at der ikke er intolerance over for det. Medikamentet injiceres under huden med en insulinsprøjte. Injektionsdybde - nogle få millimeter. Hver efterfølgende injektion skal udføres på forskudt måde. På ét sted er det tilladt at injicere Lidocaine i en mængde på 0,3 ml. Hvis epilering udføres i bikiniområdet, er det umuligt at afskære kvindens labia.

Hvilken fløde hjælper mod acne pletter?

Dampende og frysende hud

Før du fjerner uønsket vegetation, kan du udføre proceduren for dampning af huden. Til disse formål er det tilrådeligt at tage et varmt brusebad. Når porerne bliver dampet, vil de udvide og håret bliver lettere at fjerne. Før du udfører hårfjerning, skal dampet hud tørres af.

Den næste metode til anæstesi kan indefryse huden. Du kan simpelthen holde et stykke is på huden, før du fjerner håret og tørrer det tørt.

Valg af dag og klokkeslæt

Ifølge mange kunders undersøgelser og anmeldelser, for første gang efter menstruation, falder smertefølsomheden. På sådanne dage er det derfor tilrådeligt at udføre hårfjerning. Det er uønsket at fjerne hår 3 dage før menstruation og under ægløsning. I denne periode er den maksimale følsomhed.

Det antages, at den mest smertefri er hårfjerning, udført fra 16 til 18 dage. Men i praksis er denne erklæring ikke altid sandt, da alle har deres egen tid med mindste følsomhed.

Særlige tips om epilatoren

Smertelindring processen med hårfjerning hjælper specielle dyser, hvis hårfjerning udføres ved hjælp af epilatoren. Dette gælder især når epilering udføres i bikiniområdet. I dag producerer forskellige dyser, takket være, som formår at reducere smerte. Disse omfatter:

 1. Dyser i form af fortyndede epilateringsskiver. Smertefulde symptomer forsvinder på grund af samtidig udtrængning af et mindre antal hår.
 2. Med en køleeffekt. De har form af en beholder, hvor vand er trukket og anbragt i en fryser. Denne vedhæftning reducerer smerte under epilering og beskytter huden mod irritation.
 3. Med en massage effekt. Sådanne indretninger tillader ikke, at smertesignaler indtræder gennem nerveenderne. Ved princippet om deres handling ligner de at gnide huden efter en blå mærke.

Læs også, hvilken epilator der bedst bruges til bikini-zonen.

Anæstetiske patch

Emlas effektive patch er i stor efterspørgsel i dag på grund af det faktum, at der ikke er behov for at genere med beskyttende film. Ulempen er den lille størrelse. For en epilering er kun 3 patches tilladt. Af denne grund er det tilrådeligt kun at bruge dem til hårfjerning i armhulen eller den hvide linje på underlivet.

Funktioner af anæstesi i bikiniområdet

Depileringsprocessen i dette område er altid mere smertefuld end i andre steder af den kvindelige krop. Årsagen er, at dette delikate område under huden indeholder mange nerveender. Hvis du bruger en række kosmetiske procedurer i dette område, der involverer fysisk indvirkning, vil det altid medføre smerte. Det er meget vigtigt at vide, hvilke metoder til anæstesi der vil involvere tilfælde og træk ved en sådan procedure.

madlavning

Før man fortsætter med manipulationen, er det nødvendigt at dampe ud huden på det sted, hvor depilationen finder sted. Sådanne aktiviteter vil tillade lidt at reducere smerte i det intime område.

Efter dampning kan du fortsætte med den direkte procedure for fjernelse af håret. Den mest effektive anæstesi i dag betragtes som en creme eller spray. 1-1,5 timer før epilering, er det nødvendigt at behandle bikiniområdet, så er smerten ikke så følsom.

Men ikke alle kan bruge denne metode på grund af tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer. Før en sådan procedure er det vigtigt at besøge en læge og få tilladelse fra ham til sådan depilation.

Før depilation i bikiniområdet er det tilladt at drikke almindelige smertestillende midler 30 minutter før proceduren. Smerten forsvinder ikke helt, det vil være muligt at reducere manifestationerne. For dem, der udfører hårfjerning ved hjælp af elektrisk epilator, vil du bruge specielle dyser med en køleeffekt i processen. De skal forsynes med hovedenheden.

Razor procedure

Denne teknik er kendetegnet ved sin enkelhed og hastighed. Men når du opfylder det i bikiniområdet, skal du følge nogle få vigtige regler, uden hvilke det ikke vil være muligt at opnå den ønskede effekt. Disse anbefalinger omfatter:

 1. Involver i processen kun kvindelige barbermaskiner. Deres forskel fra mænd er tilstedeværelsen af ​​bladets og håndtagets profil. De er nødvendige for at holde håndtaget og bladet i forhold til huden i forskellige vinkler. Da en mand kun udsættes for barbering kun hans ansigt, udfører kvinder også epilering på hele kroppen, derfor har de mere arbejde. Af denne grund er det meget vigtigt, at de når selv de mest afsondrede hjørner og ikke mister maskinen, mens de rager fra glatte hænder.
 2. Smertefulde fornemmelser i en kvinde reduceres i de første dage af menstruationen. Derfor er det nødvendigt at fjerne uønsket vegetation i denne periode. Den mindst følsomme overfor smerte i kroppen vil være mellem kl. 16.00 og 18.00. Læs også hvad du skal gøre, hvis der er en stærk irritation efter barbering i bikiniområdet.

På videoepilationen med en barbermaskine

Hvis du gør proceduren i salonen, så prøv at blive enige på forhånd med kosmetologen, så hårene ikke har tid til at vokse meget. Hvis deres længde er stor, vil smerten også mærkes stærkere. Men de små hår er meget vanskelige at fange med epilatoren, så der er en chance for, at sådan manipulation skal udføres flere gange, indtil det sidste hår forsvinder.

Epilation er en meget vigtig procedure i hver kvindes liv. Det er så vigtigt at have en glat og smuk hud. Men kun kvinder ved, hvilke smerter de går igennem for at få den ønskede effekt. Der er flere metoder til smertelindring, men for hver klient har han sin egen. Derfor, inden du udfører manipulationen, er det tilrådeligt at konsultere en specialist, så du kan bestemme din metode til at reducere smertefulde fornemmelser. Du kan også være nyttige oplysninger om, om du kan gøre hårfjerning under graviditeten. Læs også, hvilket er bedre: depilation eller epilation.

Forberedelser til smerte under epilering

Alle metoder, der kan hjælpe med at overføre hårfjerningsproceduren lettere, kan betinges opdelt i stof og ikke-medicin.

Når det kommer til at plukke eller trække hår ud, er det ofte nok ikke-medicinske måder at reducere smerte på:

 • Vælg en specialist, der har erfaring med voksning, da hastigheden og smerten i hårfjerningen afhænger af sammenhængen og klarheden i bevægelser;
 • brugen af ​​kropscrub vil forenkle hårfjerning, så det vil reducere smerte;
 • du bør ikke bedøve huden med is før proceduren, da dette bidrager til spændingen af ​​muskelen, der løfter håret, bidrager til indsnævring af porerne, fordi fjernelse af håret er meget sværere, og proceduren kan være mere smertefuld; is anvendes bedst umiddelbart efter proceduren;
 • Brug ikke solbrændstoffer - de stoffer, der gør huden mere tyk, for eksempel alkohol og alkoholholdige kosmetiske midler, da dette komplicerer udtrækningen af ​​hår fra hårsækkene og gør proceduren mere smertefuld; det er bedre at bruge alkoholholdig lotion efter proceduren til desinfektion af overfladen;
 • Du kan tjekke, hvordan alkohol og kaffe påvirker din følsomhed over for smerte: nogle af disse drikkevarer bidrager til en bedre tolerance af proceduren, men der er dem, der har ophidselse fra alkohol eller koffein, fører til øget følsomhed overfor smerte;
 • Vælg den "rigtige" dag til hårfjerning med fokus på menstruationscyklusperioder. For de fleste kvinder forekommer den mest smertefri epilation i den første uge efter menstruation, og epilering før eller under dem kan være uudholdeligt smertefuldt;
 • se din vejrtrækning, det hjælper med at flygte fra fornemmelser, når du fjerner hår: du skal trække håret i begyndelsen af ​​et dybt åndedræt;
 • før proceduren er det godt at tage et varmt bad, sidde i en sauna eller et bad, dvs. at dampe huden på nogen måde, til samme formål kan du bruge kompresser fra håndklæder dyppet i varmt vand; men inden påføring af voks skal huden tørres tørt
 • tag kun hårfjerningen ud, når du er bekendt med procedurens regler, da du skal bruge voksene korrekt, og vigtigst af alt skal du rive det med håret med en skarp, skarp bevægelse; hvis du trækker op eller sidelæns og ikke skarpt nok, vil det være meget smertefuldt og risikoen for skade på huden vil stige.

Eventuelle procedurer for hårfjerning i området med dyb bikini samt metoder til radikalt bortskaffelse af uønsket hår, for eksempel når laser hårfjerning, de fleste mennesker brug for smertestillende midler.

Der er tre muligheder:

 • brugen af ​​ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler inde
 • anvendelse af smertestillende midler på huden på stedet for den påtænkte procedure
 • infiltrativ anæstesi - subkutan injektion af smertestillende midler.

Orale tabletter

Smertepiller i tabletter kan simpelthen være ikke-steroide antiinflammatoriske (NSAID'er) såsom indomethacin, diclofenac, ketoprofen, naproxen, ibuprofen og andre. Det er værd at bemærke, at dette er en notering i faldende rækkefølge af sværhedsgrad af bedøvelsesvirkningen fra de stærkeste.

Foto: Tempalgin smertestillende middel

Også nu er der piller, hvor ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler kombineres med moderate beroligende midler, for eksempel Tempalgin.

Disse stoffer sælges i apoteker uden recept, er helt sikre og letter en følelsesmæssig reaktion på smerte. Det er således meget nemmere at overføre proceduren ved hjælp af en mindre mængde NSAID'er, hvis virkning på kroppen ikke er den mest nyttige.

Til lokalbedøvelse anvendes stoffer som lidokain og prilocain.

lidokain

Lidokain anvendes i form af et opløseligt lidokainhydrochloridsalt.

Raster af lidokainhydrochlorid kan påføres topisk, hvilket forårsager det til hud og slimhinder, subkutant, intramuskulært og intravenøst.

Når det indgives intramuskulært og subkutant, begynder lægemidlet at virke efter 5-15 minutter, når det påføres slimhinderne og huden og med akkumulering af en tilstrækkelig mængde af det i området af nerveender.

Akkumuleringstiden er meget individuel og afhænger af mange forhold:

 • hudtemperatur og tilstedeværelse og tykkelse af et lag af hudfedt eller cremer;
 • mængder af lægemidlet på huden og slimhinderne
 • opløsningen har tørret eller er under en fugtighedsbevarende bandage, det kaldes også okklusiv;
 • tid at finde opløsning af lægemidlet på huden.

Kontraindikationer for brug af lidokain

 • idiosyncrasi af stoffet: før du bruger lidokain, skal du huske, om du har behandlet dine tænder under lokalbedøvelse, og om du havde en reaktion på indførelsen af ​​et bedøvelsesmiddel;
 • Tilstedeværelsen af ​​tidligere konvulsioner, herunder indførelse af lidokain;
 • tilstedeværelsen af ​​atrio-ventrikulær blok 2 og 3 spsk., sykt sinus syndrom, Wolff-Parkinson-White syndrom, Adams-Stokes syndrom;
 • med et fald i hjertefrekvensen, en tendens til at sænke blodtrykket
 • med myasthenia gravis, porfyri, markant nedsættelse af lever og nyrer;
 • alder op til 12 år.

Bivirkninger af lidokain

 • svaghed, døsighed eller omvendt eufori;
 • hovedpine;
 • nystagmus, fotofobi, dobbeltsyn;
 • nedsat hørelse
 • følelsesløshed i læber og tunge
 • dystende lemmer, krampeanfald;
 • krænkelse af hjerterytme, blodtryksfald
 • udseendet af åndenød;
 • allergisk over for lægemidlet i form af rhinitis, conjunctivitis, angioødem, kløe, urticaria, anafylaktisk shock;
 • kvalme, opkastning;
 • smerte på injektionsstedet
 • kuldegysninger, følelse af varme, faldende kropstemperatur.

prilocain

Sammenlignet med lidokain udvikles analgesi fra prilocain langsommere, og det har mindre risiko for bivirkninger. Med deres samtidige brug kan du få en længere effekt af lokalbedøvelse. Anvendelse af stoffer på huden.

For at slippe af med håret på overlæben, skal kvinder enten gå i salonen eller fjerne håret derhjemme. Lad os se på hvilke metoder du kan bruge til at fjerne antennerne både hjemme og i kabinen, og som kun kræver kontakt til salonen. Alle detaljer i artiklen Elos hårfjerning over overlæben.

For at undgå infektion, som kan føre til brasiliansk hårfjerning, er det helt umuligt at røre huden straks efter proceduren. Se videoen på dette link.

Lidocaine spray

Til hud og slimhinder skal du bruge en 10% opløsning af lidokainhydrochlorid. Hvis lægemidlet absorberes hurtigt fra slimhinderne, trænger lidokain dårligt gennem huden.

Ofte er anæstesi under epilering af bikiniområdet fra en spray med lidokain baseret på placebo-effekten, når patienten er sikker på, at stoffet vil hjælpe, og denne tillid hjælper ham med at reducere sin følsomhed overfor smerte.

Ikke meget øger virkningen af ​​spray og okklusiv dressing, som du skal bære i mindst en time for at få minimal effekt. Hvis du anvender sprayen på huden i 15-30 minutter før proceduren og lader den tørre, kan du slet ikke få anæstesi.

Emla creme og gips

Emla indeholder lidokain og prilocain, som er specielt designet til brug på huden. Du kan kun smerte huden ved klart at følge instruktionerne, som siger, at det er nødvendigt at holde fløden under okklusiv dressing i 60 minutter til en dybde på 2 mm, 120 minutter til 3 mm.

For at fremskynde absorptionen i huden kan cremen fornyes. Effekten varer i 2 timer efter at dressingen er fjernet.

Ca. forbruget af creme - 1-2 gram pr. 10 cm 2 af hudområdet af kroppen. For området af huden og slimhinderne i kønsorganerne skal du bruge 5-10 gram fløde.

Emla patches kan også bruges til at bedøve huden før hårfjerningsproceduren. Men brugen af ​​patches er begrænset til deres lille størrelse. Og samtidig kan du kun bruge 3 patches. Derfor kan de limes i de mest smertefulde områder for epilering, hvis disse områder er små i størrelse, for eksempel i armhulerne. Når bikini hårfjerning er bedre at bruge fløde "Emla".

Video: Smertelindring under udtørring

Light Dep Cream

Nyheden, som ikke desto mindre formåede at forsøge sig selv og endog sammenlignede effekten af ​​den nye fløde med den allerede kendte "Emla". Cream bruges til hårfjerning, når der er en allergi mod "Emla" eller individuel intolerance over for nogen af ​​dets bestanddele.

Der er to slags Light Dep: til ansigtet med et volumen på 15 ml og til kroppen med et volumen på 30 ml. Det kræver også en okklusiv dressing, for udbrud af den analgetiske virkning.

Occlusive dressing

For at forhindre, at cremen tørrer ud på huden og forøger virkningen af ​​dets bestanddele, er det nødvendigt at anvende et materiale, der lukker stedet tæt med cremen, der påføres det fra vanddampning og luftadgang.

Den nemmeste måde er at bruge en tynd plastfilm. Som regel klæber en tynd film godt på huden med creme påført den og kræver ingen yderligere fiksering under vasken.

Hvis du planlægger at bruge et bandage ikke kun på skridtområdet, kan du desuden fiksere filmen med tape og tæt påklædning.

Ekstern anvendelse af anæstetika som lidokain og prilocain forårsager ekstremt sjældne bivirkninger og allergiske reaktioner og er ikke forbudt til brug hos gravide kvinder, da stofferne ikke akkumuleres i kroppen og ikke kan skabe høje plasmakoncentrationer.

Infiltrering af huden på injektionsstedet

Injektioner af lokalbedøvelse gør i mange lægecentre, og nogle af de mest modige bruger dem i hjemmet. Anæstesi under epilering udføres oftest ved subkutan administration af 2% lidokainhydrochloridopløsning. Du kan kun bruge lidokain derhjemme, hvis du helt sikkert ved, at du ikke har kontraindikationer og intolerance over for stoffet. Men selv i dette tilfælde bør du ikke give dig selv lidokaininjektioner, hvis der på nuværende tidspunkt ikke findes andet end dig selv. Lidocaine injiceres under huden med en insulinsprøjte i pubic regionen, lårets indre overflade, labia majora til en dybde på flere millimeter. 0,1-0,3 mm af lægemidlet injiceres i ét injektionssted før dannelsen af ​​en lille papule (en forsegling der stiger over huden). Injektioner skal foretages i forskudt rækkefølge i en afstand på 2,5-3 cm fra hinanden. Slimhinden i labia minora bør ikke afskæres.

Du kan opleve en let brændende fornemmelse med indførelsen af ​​lægemidlet. Hvis du rører det vaskulære under injektionen, kan små hæmatomer danne sig, som vil passere alene uden behandling.

Efter subkutan administration af lidokainopløsning er det meget vigtigt ikke at overskride den nødvendige dosis: det er bedre at begrænse 1 ampul af lægemidlet til hele perinealområdet. Det er mere rationelt at anvende den kombinerede metode til anæstesi under bikini depilation: Påfør Emla creme under påføring af hud og slimhinder i perineum, og derefter før proceduren, prik lidocaine kun i de mest følsomme områder. Dette giver dig mulighed for sikkert at overføre proceduren for hårfjerning uden risiko for bivirkninger.

Ifølge videnskabelige undersøgelser er diode lasere det mest effektive for epilering. Vi anbefaler at læse artiklen diode laser hårfjerning.

Er der behov for yderligere undersøgelser før Elos hårfjerning? Er der nogen kontraindikationer for Elos hårfjerning? Alt om dette kan findes her.

Regelmæssige procedurer for laser hårfjerning af overlæben vil hjælpe med at slippe af med håret helt. Omkostningerne ved proceduren findes på dette link.

Kan jeg bruge lidokain til hårfjerning og hvorfor

Epilation er ikke en behagelig ting. Ikke mange kan sikkert modstå den smerte, der forårsager processen med at trække håret ud af pæren. Men alle kvinder vil have glatte ben. Hvordan tvinge dig selv til at gå igennem en så smertefuld procedure? Det er meget enkelt: brug lidokain til fjernelse af hår til smertelindring.

Funktioner af Lidocaine

Lidocaine er et lokalbedøvende middel, der blokerer for smerter i et bestemt område af kroppen. Den kommer i forskellige former og afhænger af anvendelsesmåden. Løsningen i ampuller er beregnet til injektion, i form af en spray og creme - til overfladebedøvelse. Lidokain dilaterer blodkar og er et hjertesyndrom, det vil sige det bruges til hjertearytmi. Det bruges til smertelindring:

 • med tand- og gynækologiske procedurer
 • med skader og blå mærker
 • under smertefulde medicinske og diagnostiske procedurer
 • når syning
 • under fødslen
 • under operationen.

Dette bedøvelsesmiddel kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner. Derfor kræves en følsomhedsprøve inden brug.

Når lokal ødem fremkommer, er anvendelsen af ​​lidokain forbudt.

Spray anæstesi

En 10% lidokainhydrochloridopløsning i form af en spray anvendes til at lindre hårfjerning. Denne koncentration er også egnet til slimhinder, for eksempel gummier. Slimhinderne absorberer hurtigt væske, og væv følelsesløshed forekommer efter 3-5 minutter. Huden har en mere tæt struktur, så det tager meget længere tid at trænge ind i opløsningen.

Det er nødvendigt at anvende spray med særlig forsigtighed, at dens opløsning ikke kommer til øjne og luftveje. Hvis anæstesi udføres på ansigtet, skal du sørge for at dække dine øjne, næse og mund. Åndedrætspenetration er farlig for menneskers sundhed og liv.

For at bedøve overfladen af ​​huden skal den først rengøres: Tag et brusebad med en let skrubbe, frigør epidermis fra det døde lag af celler, tør godt. Efter damping åbner porerne og cellerne absorberer opløsningen bedre.

Renset hud med masser af lidokain spray. Ubehandlede områder forbliver følsomme. Undgå tørring og fordampning af væsken, vip straks det befugtede område med klæbende film. Således vil opløsningen trænge dybere ind i lagene af epidermis. Komprimer modstå 40-60 minutter, og fjern derefter polyethylen, tør for overskydende fugt og begynd at fjerne hår. Proceduren vil ikke være helt smertefri, men du vil ikke mærke stærkt ubehag.

Lidokain spray er praktisk til behandling af store overflader, men væsken spredes, så du skal handle hurtigt, så opløsningen ikke mister sine smertestillende egenskaber.

Bedøvelse creme

Ud over sprøjten er der cremer og geler til lokal brug indeholdende lidokain: Helikain, Lidohlor, Emla, Lidocaine-gel. Emla creme bruges oftest til epilering og laserbehandling af huden. Det er mest almindeligt blandt skønhedssaloner, da det indeholder en anden smertestillende prilain, som forbedrer effekten og resultatet. På grund af de aktive ingredienser trænger sådanne smertestillende midler dybt ind i huden og blokerer smerter i lang tid.

Creme og geler påføres som følger: sammensætningen påføres i et tykt lag på overfladen, som du planlægger at epilere. De behandlede områder er dækket af en film. Dette er ikke nødvendigt, da cremen ikke tørrer ud og ikke fordamper, men kompressoren åbner porerne og værktøjet trænger dybere og hurtigere. Det er nødvendigt at vente lidt tid for komponenterne til at fungere. Det vil tage fra 20 til 60 minutter afhængigt af de enkelte karakteristika.

For at forstå, om det ikke er tid til at fjerne bandagen, så prøv at klemme huden igennem den. Hvis du føler forkølet følelsesløshed, kan du komme til arbejde. Efter en sådan "frysende" effekt varer omkring en og en halv til to timer, gradvist aftagende.

Cremer og geler er gode, fordi de kan påføres i intime områder, hvilket betyder, at bikini epilering vil ophøre med at være en smertefuld og smertefuld procedure, og du kan nyde følelsen af ​​glat hud på nogen del af kroppen.

Painkiller injektioner

Den mest almindelige form af lidokain er ampuller med en injektionsvæske, opløsning. Med deres hjælp udføres lokalbedøvelse under tandpleje, gynækologiske procedurer og andre kirurgiske procedurer.

For nogle mennesker bliver vegetationens fjernelse til tortur, og de accepterer enhver form for smertelindring. Det hele afhænger af smertetærsklen, området der behandles og tykkelsen af ​​hårvæksten. Derfor kan epilering udføres med indførelsen af ​​en bedøvelsesopløsning under huden.

Tag ikke risici og ikke selv injicere. Det er farligt ikke kun for dit helbred, men også for livet. Reaktionen af ​​kroppen kan være meget uforudsigelig, hvilket kan føre til ophør af vejrtrækning og hjerte. Sådanne manipulationer kan kun udføres af en specialist med en medicinsk uddannelse og først efter en test for allergi.

Under injektion injiceres lidocain under huden ikke dybere end 2 mm ved hjælp af en insulinsprøjte. Injektionerne foretages i en afstand på 3-4 cm fra hinanden. I dette tilfælde er der en skarp brændende fornemmelse, smerte, prikkende og små knogler dannes, som opløses med tiden.

Injektioner har en vis fordel i forhold til andre anæstesemetoder. Løsningen injiceret under huden virker hurtigere, og effekten varer cirka en time. Desuden er denne anæstesi meget billigere end brugen af ​​cremer og sprayer.

Injektioner anbefales ikke til nyresvigt, leversygdom, kardiovaskulær system.

Anvendelsen af ​​lidokain som bedøvelse hos gravide er kun tilrådeligt i tilfælde, hvor niveauet af den forventede fordel er højere end den potentielle risiko. Derfor anbefales det ikke at bruge dette lægemiddel i en stilling uden særlig behov. Kvinder under amning bør også forlade denne form for anæstesi. Lidokain har evnen til at trænge ind i modermælk, selvom brugen i små terapeutiske doser ikke skader barnet.

Kontraindikationer og anbefalinger til brug af lidokain

Hvis du ikke følger anvisningerne eller bruger stoffer, der indeholder lidokain, forkert, kan der opstå alvorlige konsekvenser og bivirkninger:

 • fald i blodtryk
 • svimmelhed, tinnitus
 • svaghed, desorientering, bevidsthedstab
 • muskel lammelse og kramper;
 • hjerterytmeforstyrrelse;
 • opkastning, kvalme
 • allergi, anafylaktisk shock;
 • ophør af vejrtrækning og hjertestop.

Blandt kontraindikationerne for brug af lidokain er allergier, forskellige former for kroniske sygdomme, op til 12 år, problemer med kardiovaskulærsystemet, graviditet, neurose, ustabilitet i blodtrykket, anfald.

Inden proceduren skal du omhyggeligt studere instruktionerne til anæstetika og huske, epilering er ikke så dårlig som det ser ud til.

Under alle omstændigheder er kun de første 2-3 procedurer meget smertefulde. Endvidere bliver huden vant, porerne, hvor folliklerne er placeret, udvider og hårene bliver lettere at fjerne. Holdningen til processen er også vigtig: opdager ikke ekstra frygt, slappe af og udføre hårfjerning langsomt men sikkert.

Smertehjælp til Bikini Depilation

På trods af den velkendte udsagn om, at skønhed kræver ofre, er det ikke nødvendigt at udholde ubehagelige og smertefulde fornemmelser, for eksempel når man fjerner en bikinizone. I moderne kosmetologi er der mange værktøjer til bedøvelse af en sådan ubehagelig procedure.

Effektive metoder til smerte under depilering

Alle metoder, der kan anvendes under fjernelse af unødvendig vegetation, for ikke at skade, er opdelt i stof og ikke-medicin. Normalt under processen, for at reducere smerte, er sådanne handlinger ret nok:

Smertefulde fornemmelser, når man fjerner et bikiniområde

 • brugen af ​​skrubbe før sessionen vil bidrage til at reducere smerte symptomer, og også i høj grad forenkle fjernelsen af ​​overskydende vegetation;
 • så det ikke gør så ondt i løbet af en session, er det godt at besøge en sauna, et bad eller simpelthen tage et varmt bad lige før depilationssessionen. Proceduren kan kun udføres på tør hud, så den skal tørres grundigt
 • For at korrigere smertefulde symptomer anbefales det at følge vejret under depilation: du skal trække håret ud i dyb vejrtrækning, så det vil ikke være så smertefuldt;
 • Selvopbevaring af uønsket vegetation ved hjælp af voks er kun mulig efter omhyggelig overvejelse af vejledningen. Hovedprocessen i denne proces er at rive strimlen korrekt af med voks i den rigtige retning.

  Tager et varmt bad før en bikini depilation session

  Smerte relievers til depilation

  At komme af med uønsket vegetation i bikiniområdet er præget af stærk smerte. Huden her er meget tynd og følsom med et stort antal nerveender. Følgende metoder kan hjælpe i anæstesi procedurer:

  • subkutan administration af lægemidler (infiltrationsanæstesi);
  • anvendelse af lægemidler på hudoverfladen;
  • indtagelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler.

  Lidokain er den mest kendte, bevist gennem årene betyder at fungere som en tilgængelig og enkel bedøvelse. Lægemidlet er tilgængeligt i form af en spray, der hurtigt kan dumpe de områder, der skal depileres.

  Lidokain til smertelindring under udtørring

  Desværre fungerer dette værktøj kun på overfladen uden at berøre det dybe subkutane lag. Lægemidlet kan bruges i saloner og hjemme.

  Ofte tilbyder saloner anæstesi med lidokaininjektioner. I denne udførelsesform anvendes en tynd insulinsprøjte, hvormed kosmetologen laver injektioner, hvilket gør det muligt for dig at fjerne følsomheden i mindst en time. Med denne type anæstesi er proceduren absolut ikke smertefuld. Denne metode er bedst egnet til kunder med meget følsom hud.

  Spray lidocain analgetisk som anæstetik er bedst egnet til depilation i området bikini, underarms, arme og ben. Den eneste og uundværlige tilstand, der skal udføres, når du bruger lægemidlet, er at kontrollere, at der ikke er allergi overfor dette lægemiddel.

  En nemmere mulighed for anæstetisering af aflejringsprocessen langs bikinilinjen og i ansigtet er brugen af ​​specielle cremer og geler.

  Brugen af ​​creme med lidokain "Emla"

  Det mest kendte og effektive middel, der indeholder i sit sammensætningsanæstetik lidocaine og prilokain - creme "Emla". For at bedøve bikiniområdet med fløden er det nødvendigt at omhyggeligt studere instruktionerne og nøje følge alle anbefalingerne. Normalt påføres cremen på overfladen af ​​huden, hvilket kræver depilation en time før proceduren. Øverste omslag madpakning, så alle stoffer i stoffet absorberes godt i huden. Så er det ikke smertefuldt at følge op. Emla patches kan også bruges som anæstetik til fjernelse af hår. Sandt nok skaber deres lille størrelse visse vanskeligheder i applikationen.

  Ud over Emla lidocaine cremer er der en række cremer og geler til rådighed, der kan bedøve fremgangsmåden til fjernelse af overskydende vegetation, især i bikiniområdet. Disse omfatter: Golden Rose, Ane Stop, Xylocaine. Nu er der en ny creme - Light Dep. Det ligner den traditionelle "Emla" i sine egenskaber. Light Dep kan med succes erstatte det i tilfælde, hvor et af ingredienserne i Emla er allergisk.

  Ud over de ovennævnte stoffer, der bruges til at fjerne overskydende hår som lokalbedøvelse, anvendes ofte smertestillende midler i tabletter. Disse kan være: ibuprofen, diclofenac, indomethacin, tempalgin. Alle disse lægemidler er sikre og reducerer kroppens reaktion på smerte betydeligt.

  Generelle tips til bikini område depilation

  Uanset om smertestillende midler anvendes i løbet af en depilationssession, skal du følge visse anbefalinger vedrørende fjernelse af overskydende vegetation langs bikinilinjen:

  • depilation udført den første uge efter afslutningen af ​​menstruationen vil være den mindst smertefulde. Men shugaring under menstruation eller før de begynder vil være uudholdelig. Dette øjeblik er af særlig betydning under en dyb bikini-session;
  • en procedure udført tidligt om morgenen eller om eftermiddagen vil være mindre smertefuld end aftenen;
  Er depilering et bikini område sikkert?
  • Det anbefales at bære et nederdel eller en kjole i stedet for bukser på dagen for sessionen. Dette bidrager til mindre friktion af den beskadigede hud på stoffet og nedsættelse af ubehag.
  • Anbefalinger inden depilation i bikiniområdet
  • Du bør aldrig udføre fjernelse af unødvendig vegetation i bikiniområdet, hvis du har en dato. Beskadiget og betændt hud er ikke den bedste ledsager for en sådan begivenhed;
  • Det anbefales ikke at behandle huden i bikiniområdet før sessionen med isterninger. Dette er spændingen af ​​musklerne, som hæver håret og indsnævring af porerne, hvilket som følge heraf meget komplicerer hårfjerningsprocessen. Is i dette tilfælde vil være mere hensigtsmæssigt at bruge ved afslutningen af ​​proceduren;
  • behøver ikke bruge umiddelbart før sessionen alkoholbaseret kosmetik. De strammer huden og gør det svært at fjerne vegetation, hvilket bidrager til at styrke smerten;

  For at få et kvalitetsresultat efter at have fjernet unødvendig vegetation i bikiniområdet anbefales det at bruge professionelle kosmetologers service og besøge salonen herfor.

Elos epilation handler om proceduren

Øjenbryn tips