Painkillers til bikini hårfjerning

De fleste kvinder anser hårene på deres kroppe for at være en atavisme og kæmper med dem stædigt. Til dette formål anvendes forskellige kemiske og mekaniske metoder. Det er værd at bemærke, at i dag er proceduren for fjernelse af uønsket hår tilgængeligt i mange skønhedssaloner, men epilering kan med succes udføres hjemme. I moderne kosmetologi er der konstant nye måder og metoder til hårfjerning, som har høj effektivitet.

Epilation er en måde at slippe af med uønsket hår ved at fjerne dem sammen med roden. I dette tilfælde er folliklerne beskadiget, og deres vækst stopper. Efter nogle få hårfjerningsprocedurer, kan du slippe af med uønsket vegetation for evigt.

Depilation er en metode til kun at fjerne hår fra overfladen af ​​huden. Afhærdning kan ske mekanisk - barbering og kemisk - specielle cremer påføres huden. Under deres kemiske påvirkning opløses overfladens dele af håret. Depilation er en ret simpel måde at slippe af med uønsket hår, men effekten af ​​en sådan procedure varer ikke længe.

Den negative side ved brug af depilatory cremer - meget følsom hud kan få en kemisk forbrænding. Hvis dette sker, skal du påføre en fugtighedscreme på den beskadigede hud.

Funktioner af hårfjerning i det intime område

Til intim hårfjerning bør næres meget ansvarligt. Glat hud er drømmen for alle kvinder, men først og fremmest er du nødt til at tage sig af din sundhed og smertefri epilationsprocedure.

Der findes flere måder at fjerne uønsket hår i skønhedssalonen på. Men hvis du har et begrænset budget, vil den mest økonomiske løsning være hårfjerning i den dybe bikini zone derhjemme.

Epilation i det intime område er opdelt i to typer: klassisk og dyb bikini. Klassisk bikini gør det nemmere. Denne metode indebærer fjernelse af kun de hår, der går ud over trusserne. Men dyb bikini gør det meget vanskeligere og smertefuldt. Under epilation fjernes hår fra pubis, labia og mellem balderne.

Hvordan man reducerer smerte?

Voksning (voksning) og shugaring (sukker) procedurer er nu den mest populære. Klarblanding til disse procedurer kan købes i specialforretninger.

I den første fase af voksningsproceduren skal du forberede den færdige masse grundigt til hårfjerning i et vandbad eller i en speciel varmelegeme. Det skal være behageligt for kroppen. Det næste trin er at påføre et lag af opvarmet masse på huden i bikiniområdet. Det klæbende lag brydes af en skarp bevægelse mod hårets vækst. Ofte er det meget smertefuldt at gøre det, men du får en varig effekt.

Hvis der før epilering af et følsomt område for korrekt forberede huden, kan du reducere ubehaget betydeligt.

Kort før epilering er det nødvendigt at dampe huden ved at tage et bad eller et varmt brusebad. Efter denne procedure vil porerne på huden udvides, og dermed trækker håret ikke være så smertefuldt. Dette vil hjælpe med at lette proceduren og hårfjerning epilator. Voks og sukker i bikiniområdet anvendes til små områder. For det første vil fornemmelserne være mindre smertefulde. For det andet vil du ikke forlade blå mærker eller blå mærker på din hud. For at gøre proceduren mindre smertefuld skal du trække af huden, før du slår det klæbende lag ud. Det er nødvendigt at trække ikke lodret opad, men parallelt med hensyn til det område, der skal epileres.

Du kan også dumpe huden med specielle præparater. For at gøre dette skal du købe en lokalbedøvelse og anvende den på det ønskede område efter brugsanvisningen.

Nogle af det retfærdige sex, der gør hårfjerning i bikiniområdet, gør almindelige fejl. Tag ikke aspirin for at lindre ubehag før proceduren. Det fortynder blodet, hvilket kan føre til blødning under epilering. For at slappe af lidt, kan du drikke grøn te med melissa. Dette er en meget velsmagende og sund drikke, der har en mild beroligende effekt.

Nyttige tips

Med åbningen af ​​stranden sæson, er relevansen af ​​sådanne procedurer som hårfjerning stadigt stigende. Enhver kvinde ønsker at se godt ud i en badedragt eller en smuk kjole, og derfor skal man have en glat hud uden overskydende vegetation. Nøgne glatte ben og et perfekt bikiniområde er en drøm for alle. Til billedet var perfekt, kan du ikke undvære hårfjerning.

Nogle kvinder er bange for at udføre en lignende procedure. De er bange for smerte. Der er måder, hvorpå hårfjerning vil være næsten smertefri. Anestesiens vigtigste metoder og hemmeligheder:

 1. Vælg selv den mest optimale dag. Dens valg afhænger udelukkende af kvinders individuelle karakteristika. I anden halvdel af cyklen føles smerten meget mere end i den første. Derfor er proceduren for hårfjerning bedre at tildele eller i midten af ​​cyklussen, eller implementere det umiddelbart efter menstruationens afslutning.
 2. Vær ikke nervøs før proceduren, for når kroppen er i en stressende situation, er der et øget niveau af kortisol i kroppen. Dette er hvad der kan påvirke det faktum, at en person vil føle sig ganske stærk smerte og brændende fornemmelse. Hvis du stadig omfavner visse oplevelser, kan du drikke en beroligende eller roen dig selv på andre måder, såsom slik.
 3. En meget vigtig følelse af proportioner. Hvis du har nedsat smerte tærskel, er det bedre at opdele hårfjerningsproceduren i flere faser. Nej, du bør behandle alle områder af hårfjerning i en procedure.
 4. Du kan bruge en speciel skrubbe i områder, hvor hår skal fjernes. På denne måde vil du slippe af med lag af døde celler, hvilket i høj grad letter proceduren for hårfjerning.
 5. Hvis du er bange for epilering i panik, skal du bruge mere sarte hårfjerningsteknikker eller anvende en særlig bedøvelsessalve eller gel på problemområderne. Anæstesi kan være en vej ud, hvis du har en lav smerte tærskel.
 6. Både i gymnastiksalen og under epilation skal du trække vejret korrekt. Så smerte opfattes mindre akut.
 7. Hoste. Mærkeligt, da det kan lyde, men hvis du føler for meget smerte, kan du simpelthen hoste. På denne måde kan du aflede opmærksomheden fra smerte.
 8. Stram ikke dine muskler. Prøv at slappe af, for når du er spændt, opfattes alle sensationer mere akut. Hvis du bevidst slapper af musklerne, så vil proceduren være mindre smertefuld.

For at lindre smerte kan du tage smertestillende midler. Brug det samme som for hovedpine. Blandt tabletterne kan man skelne mellem:

Forberedelser til smerte under epilering

Alle metoder, der kan hjælpe med at overføre hårfjerningsproceduren lettere, kan betinges opdelt i stof og ikke-medicin.

Når det kommer til at plukke eller trække hår ud, er det ofte nok ikke-medicinske måder at reducere smerte på:

 • Vælg en specialist, der har erfaring med voksning, da hastigheden og smerten i hårfjerningen afhænger af sammenhængen og klarheden i bevægelser;
 • brugen af ​​kropscrub vil forenkle hårfjerning, så det vil reducere smerte;
 • du bør ikke bedøve huden med is før proceduren, da dette bidrager til spændingen af ​​muskelen, der løfter håret, bidrager til indsnævring af porerne, fordi fjernelse af håret er meget sværere, og proceduren kan være mere smertefuld; is anvendes bedst umiddelbart efter proceduren;
 • Brug ikke solbrændstoffer - de stoffer, der gør huden mere tyk, for eksempel alkohol og alkoholholdige kosmetiske midler, da dette komplicerer udtrækningen af ​​hår fra hårsækkene og gør proceduren mere smertefuld; det er bedre at bruge alkoholholdig lotion efter proceduren til desinfektion af overfladen;
 • Du kan tjekke, hvordan alkohol og kaffe påvirker din følsomhed over for smerte: nogle af disse drikkevarer bidrager til en bedre tolerance af proceduren, men der er dem, der har ophidselse fra alkohol eller koffein, fører til øget følsomhed overfor smerte;
 • Vælg den "rigtige" dag til hårfjerning med fokus på menstruationscyklusperioder. For de fleste kvinder forekommer den mest smertefri epilation i den første uge efter menstruation, og epilering før eller under dem kan være uudholdeligt smertefuldt;
 • se din vejrtrækning, det hjælper med at flygte fra fornemmelser, når du fjerner hår: du skal trække håret i begyndelsen af ​​et dybt åndedræt;
 • før proceduren er det godt at tage et varmt bad, sidde i en sauna eller et bad, dvs. at dampe huden på nogen måde, til samme formål kan du bruge kompresser fra håndklæder dyppet i varmt vand; men inden påføring af voks skal huden tørres tørt
 • tag kun hårfjerningen ud, når du er bekendt med procedurens regler, da du skal bruge voksene korrekt, og vigtigst af alt skal du rive det med håret med en skarp, skarp bevægelse; hvis du trækker op eller sidelæns og ikke skarpt nok, vil det være meget smertefuldt og risikoen for skade på huden vil stige.

Eventuelle procedurer for hårfjerning i området med dyb bikini samt metoder til radikalt bortskaffelse af uønsket hår, for eksempel når laser hårfjerning, de fleste mennesker brug for smertestillende midler.

Der er tre muligheder:

 • brugen af ​​ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler inde
 • anvendelse af smertestillende midler på huden på stedet for den påtænkte procedure
 • infiltrativ anæstesi - subkutan injektion af smertestillende midler.

Orale tabletter

Smertepiller i tabletter kan simpelthen være ikke-steroide antiinflammatoriske (NSAID'er) såsom indomethacin, diclofenac, ketoprofen, naproxen, ibuprofen og andre. Det er værd at bemærke, at dette er en notering i faldende rækkefølge af sværhedsgrad af bedøvelsesvirkningen fra de stærkeste.

Foto: Tempalgin smertestillende middel

Også nu er der piller, hvor ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler kombineres med moderate beroligende midler, for eksempel Tempalgin.

Disse stoffer sælges i apoteker uden recept, er helt sikre og letter en følelsesmæssig reaktion på smerte. Det er således meget nemmere at overføre proceduren ved hjælp af en mindre mængde NSAID'er, hvis virkning på kroppen ikke er den mest nyttige.

Til lokalbedøvelse anvendes stoffer som lidokain og prilocain.

lidokain

Lidokain anvendes i form af et opløseligt lidokainhydrochloridsalt.

Raster af lidokainhydrochlorid kan påføres topisk, hvilket forårsager det til hud og slimhinder, subkutant, intramuskulært og intravenøst.

Når det indgives intramuskulært og subkutant, begynder lægemidlet at virke efter 5-15 minutter, når det påføres slimhinderne og huden og med akkumulering af en tilstrækkelig mængde af det i området af nerveender.

Akkumuleringstiden er meget individuel og afhænger af mange forhold:

 • hudtemperatur og tilstedeværelse og tykkelse af et lag af hudfedt eller cremer;
 • mængder af lægemidlet på huden og slimhinderne
 • opløsningen har tørret eller er under en fugtighedsbevarende bandage, det kaldes også okklusiv;
 • tid at finde opløsning af lægemidlet på huden.

Kontraindikationer for brug af lidokain

 • idiosyncrasi af stoffet: før du bruger lidokain, skal du huske, om du har behandlet dine tænder under lokalbedøvelse, og om du havde en reaktion på indførelsen af ​​et bedøvelsesmiddel;
 • Tilstedeværelsen af ​​tidligere konvulsioner, herunder indførelse af lidokain;
 • tilstedeværelsen af ​​atrio-ventrikulær blok 2 og 3 spsk., sykt sinus syndrom, Wolff-Parkinson-White syndrom, Adams-Stokes syndrom;
 • med et fald i hjertefrekvensen, en tendens til at sænke blodtrykket
 • med myasthenia gravis, porfyri, markant nedsættelse af lever og nyrer;
 • alder op til 12 år.

Bivirkninger af lidokain

 • svaghed, døsighed eller omvendt eufori;
 • hovedpine;
 • nystagmus, fotofobi, dobbeltsyn;
 • nedsat hørelse
 • følelsesløshed i læber og tunge
 • dystende lemmer, krampeanfald;
 • krænkelse af hjerterytme, blodtryksfald
 • udseendet af åndenød;
 • allergisk over for lægemidlet i form af rhinitis, conjunctivitis, angioødem, kløe, urticaria, anafylaktisk shock;
 • kvalme, opkastning;
 • smerte på injektionsstedet
 • kuldegysninger, følelse af varme, faldende kropstemperatur.

prilocain

Sammenlignet med lidokain udvikles analgesi fra prilocain langsommere, og det har mindre risiko for bivirkninger. Med deres samtidige brug kan du få en længere effekt af lokalbedøvelse. Anvendelse af stoffer på huden.

For at slippe af med håret på overlæben, skal kvinder enten gå i salonen eller fjerne håret derhjemme. Lad os se på hvilke metoder du kan bruge til at fjerne antennerne både hjemme og i kabinen, og som kun kræver kontakt til salonen. Alle detaljer i artiklen Elos hårfjerning over overlæben.

For at undgå infektion, som kan føre til brasiliansk hårfjerning, er det helt umuligt at røre huden straks efter proceduren. Se videoen på dette link.

Lidocaine spray

Til hud og slimhinder skal du bruge en 10% opløsning af lidokainhydrochlorid. Hvis lægemidlet absorberes hurtigt fra slimhinderne, trænger lidokain dårligt gennem huden.

Ofte er anæstesi under epilering af bikiniområdet fra en spray med lidokain baseret på placebo-effekten, når patienten er sikker på, at stoffet vil hjælpe, og denne tillid hjælper ham med at reducere sin følsomhed overfor smerte.

Ikke meget øger virkningen af ​​spray og okklusiv dressing, som du skal bære i mindst en time for at få minimal effekt. Hvis du anvender sprayen på huden i 15-30 minutter før proceduren og lader den tørre, kan du slet ikke få anæstesi.

Emla creme og gips

Emla indeholder lidokain og prilocain, som er specielt designet til brug på huden. Du kan kun smerte huden ved klart at følge instruktionerne, som siger, at det er nødvendigt at holde fløden under okklusiv dressing i 60 minutter til en dybde på 2 mm, 120 minutter til 3 mm.

For at fremskynde absorptionen i huden kan cremen fornyes. Effekten varer i 2 timer efter at dressingen er fjernet.

Ca. forbruget af creme - 1-2 gram pr. 10 cm 2 af hudområdet af kroppen. For området af huden og slimhinderne i kønsorganerne skal du bruge 5-10 gram fløde.

Emla patches kan også bruges til at bedøve huden før hårfjerningsproceduren. Men brugen af ​​patches er begrænset til deres lille størrelse. Og samtidig kan du kun bruge 3 patches. Derfor kan de limes i de mest smertefulde områder for epilering, hvis disse områder er små i størrelse, for eksempel i armhulerne. Når bikini hårfjerning er bedre at bruge fløde "Emla".

Video: Smertelindring under udtørring

Light Dep Cream

Nyheden, som ikke desto mindre formåede at forsøge sig selv og endog sammenlignede effekten af ​​den nye fløde med den allerede kendte "Emla". Cream bruges til hårfjerning, når der er en allergi mod "Emla" eller individuel intolerance over for nogen af ​​dets bestanddele.

Der er to slags Light Dep: til ansigtet med et volumen på 15 ml og til kroppen med et volumen på 30 ml. Det kræver også en okklusiv dressing, for udbrud af den analgetiske virkning.

Occlusive dressing

For at forhindre, at cremen tørrer ud på huden og forøger virkningen af ​​dets bestanddele, er det nødvendigt at anvende et materiale, der lukker stedet tæt med cremen, der påføres det fra vanddampning og luftadgang.

Den nemmeste måde er at bruge en tynd plastfilm. Som regel klæber en tynd film godt på huden med creme påført den og kræver ingen yderligere fiksering under vasken.

Hvis du planlægger at bruge et bandage ikke kun på skridtområdet, kan du desuden fiksere filmen med tape og tæt påklædning.

Ekstern anvendelse af anæstetika som lidokain og prilocain forårsager ekstremt sjældne bivirkninger og allergiske reaktioner og er ikke forbudt til brug hos gravide kvinder, da stofferne ikke akkumuleres i kroppen og ikke kan skabe høje plasmakoncentrationer.

Infiltrering af huden på injektionsstedet

Injektioner af lokalbedøvelse gør i mange lægecentre, og nogle af de mest modige bruger dem i hjemmet. Anæstesi under epilering udføres oftest ved subkutan administration af 2% lidokainhydrochloridopløsning. Du kan kun bruge lidokain derhjemme, hvis du helt sikkert ved, at du ikke har kontraindikationer og intolerance over for stoffet. Men selv i dette tilfælde bør du ikke give dig selv lidokaininjektioner, hvis der på nuværende tidspunkt ikke findes andet end dig selv. Lidocaine injiceres under huden med en insulinsprøjte i pubic regionen, lårets indre overflade, labia majora til en dybde på flere millimeter. 0,1-0,3 mm af lægemidlet injiceres i ét injektionssted før dannelsen af ​​en lille papule (en forsegling der stiger over huden). Injektioner skal foretages i forskudt rækkefølge i en afstand på 2,5-3 cm fra hinanden. Slimhinden i labia minora bør ikke afskæres.

Du kan opleve en let brændende fornemmelse med indførelsen af ​​lægemidlet. Hvis du rører det vaskulære under injektionen, kan små hæmatomer danne sig, som vil passere alene uden behandling.

Efter subkutan administration af lidokainopløsning er det meget vigtigt ikke at overskride den nødvendige dosis: det er bedre at begrænse 1 ampul af lægemidlet til hele perinealområdet. Det er mere rationelt at anvende den kombinerede metode til anæstesi under bikini depilation: Påfør Emla creme under påføring af hud og slimhinder i perineum, og derefter før proceduren, prik lidocaine kun i de mest følsomme områder. Dette giver dig mulighed for sikkert at overføre proceduren for hårfjerning uden risiko for bivirkninger.

Ifølge videnskabelige undersøgelser er diode lasere det mest effektive for epilering. Vi anbefaler at læse artiklen diode laser hårfjerning.

Er der behov for yderligere undersøgelser før Elos hårfjerning? Er der nogen kontraindikationer for Elos hårfjerning? Alt om dette kan findes her.

Regelmæssige procedurer for laser hårfjerning af overlæben vil hjælpe med at slippe af med håret helt. Omkostningerne ved proceduren findes på dette link.

Smertehjælp til Bikini Depilation

På trods af den velkendte udsagn om, at skønhed kræver ofre, er det ikke nødvendigt at udholde ubehagelige og smertefulde fornemmelser, for eksempel når man fjerner en bikinizone. I moderne kosmetologi er der mange værktøjer til bedøvelse af en sådan ubehagelig procedure.

Effektive metoder til smerte under depilering

Alle metoder, der kan anvendes under fjernelse af unødvendig vegetation, for ikke at skade, er opdelt i stof og ikke-medicin. Normalt under processen, for at reducere smerte, er sådanne handlinger ret nok:

Smertefulde fornemmelser, når man fjerner et bikiniområde

 • brugen af ​​skrubbe før sessionen vil bidrage til at reducere smerte symptomer, og også i høj grad forenkle fjernelsen af ​​overskydende vegetation;
 • så det ikke gør så ondt i løbet af en session, er det godt at besøge en sauna, et bad eller simpelthen tage et varmt bad lige før depilationssessionen. Proceduren kan kun udføres på tør hud, så den skal tørres grundigt
 • For at korrigere smertefulde symptomer anbefales det at følge vejret under depilation: du skal trække håret ud i dyb vejrtrækning, så det vil ikke være så smertefuldt;
 • Selvopbevaring af uønsket vegetation ved hjælp af voks er kun mulig efter omhyggelig overvejelse af vejledningen. Hovedprocessen i denne proces er at rive strimlen korrekt af med voks i den rigtige retning.

  Tager et varmt bad før en bikini depilation session

  Smerte relievers til depilation

  At komme af med uønsket vegetation i bikiniområdet er præget af stærk smerte. Huden her er meget tynd og følsom med et stort antal nerveender. Følgende metoder kan hjælpe i anæstesi procedurer:

  • subkutan administration af lægemidler (infiltrationsanæstesi);
  • anvendelse af lægemidler på hudoverfladen;
  • indtagelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler.

  Lidokain er den mest kendte, bevist gennem årene betyder at fungere som en tilgængelig og enkel bedøvelse. Lægemidlet er tilgængeligt i form af en spray, der hurtigt kan dumpe de områder, der skal depileres.

  Lidokain til smertelindring under udtørring

  Desværre fungerer dette værktøj kun på overfladen uden at berøre det dybe subkutane lag. Lægemidlet kan bruges i saloner og hjemme.

  Ofte tilbyder saloner anæstesi med lidokaininjektioner. I denne udførelsesform anvendes en tynd insulinsprøjte, hvormed kosmetologen laver injektioner, hvilket gør det muligt for dig at fjerne følsomheden i mindst en time. Med denne type anæstesi er proceduren absolut ikke smertefuld. Denne metode er bedst egnet til kunder med meget følsom hud.

  Spray lidocain analgetisk som anæstetik er bedst egnet til depilation i området bikini, underarms, arme og ben. Den eneste og uundværlige tilstand, der skal udføres, når du bruger lægemidlet, er at kontrollere, at der ikke er allergi overfor dette lægemiddel.

  En nemmere mulighed for anæstetisering af aflejringsprocessen langs bikinilinjen og i ansigtet er brugen af ​​specielle cremer og geler.

  Brugen af ​​creme med lidokain "Emla"

  Det mest kendte og effektive middel, der indeholder i sit sammensætningsanæstetik lidocaine og prilokain - creme "Emla". For at bedøve bikiniområdet med fløden er det nødvendigt at omhyggeligt studere instruktionerne og nøje følge alle anbefalingerne. Normalt påføres cremen på overfladen af ​​huden, hvilket kræver depilation en time før proceduren. Øverste omslag madpakning, så alle stoffer i stoffet absorberes godt i huden. Så er det ikke smertefuldt at følge op. Emla patches kan også bruges som anæstetik til fjernelse af hår. Sandt nok skaber deres lille størrelse visse vanskeligheder i applikationen.

  Ud over Emla lidocaine cremer er der en række cremer og geler til rådighed, der kan bedøve fremgangsmåden til fjernelse af overskydende vegetation, især i bikiniområdet. Disse omfatter: Golden Rose, Ane Stop, Xylocaine. Nu er der en ny creme - Light Dep. Det ligner den traditionelle "Emla" i sine egenskaber. Light Dep kan med succes erstatte det i tilfælde, hvor et af ingredienserne i Emla er allergisk.

  Ud over de ovennævnte stoffer, der bruges til at fjerne overskydende hår som lokalbedøvelse, anvendes ofte smertestillende midler i tabletter. Disse kan være: ibuprofen, diclofenac, indomethacin, tempalgin. Alle disse lægemidler er sikre og reducerer kroppens reaktion på smerte betydeligt.

  Generelle tips til bikini område depilation

  Uanset om smertestillende midler anvendes i løbet af en depilationssession, skal du følge visse anbefalinger vedrørende fjernelse af overskydende vegetation langs bikinilinjen:

  • depilation udført den første uge efter afslutningen af ​​menstruationen vil være den mindst smertefulde. Men shugaring under menstruation eller før de begynder vil være uudholdelig. Dette øjeblik er af særlig betydning under en dyb bikini-session;
  • en procedure udført tidligt om morgenen eller om eftermiddagen vil være mindre smertefuld end aftenen;
  Er depilering et bikini område sikkert?
  • Det anbefales at bære et nederdel eller en kjole i stedet for bukser på dagen for sessionen. Dette bidrager til mindre friktion af den beskadigede hud på stoffet og nedsættelse af ubehag.
  • Anbefalinger inden depilation i bikiniområdet
  • Du bør aldrig udføre fjernelse af unødvendig vegetation i bikiniområdet, hvis du har en dato. Beskadiget og betændt hud er ikke den bedste ledsager for en sådan begivenhed;
  • Det anbefales ikke at behandle huden i bikiniområdet før sessionen med isterninger. Dette er spændingen af ​​musklerne, som hæver håret og indsnævring af porerne, hvilket som følge heraf meget komplicerer hårfjerningsprocessen. Is i dette tilfælde vil være mere hensigtsmæssigt at bruge ved afslutningen af ​​proceduren;
  • behøver ikke bruge umiddelbart før sessionen alkoholbaseret kosmetik. De strammer huden og gør det svært at fjerne vegetation, hvilket bidrager til at styrke smerten;

  For at få et kvalitetsresultat efter at have fjernet unødvendig vegetation i bikiniområdet anbefales det at bruge professionelle kosmetologers service og besøge salonen herfor.

  Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

  Når du fjerner uønsket vegetation i bikiniområdet, kan du stå over for problemet med stærke smerter, da dette område er udstyret med et stort antal nerveender, og der kan ikke undgås særlige smertestillende midler her.

  Til disse formål anvender lokalbedøvelsesmidler i form af sprøjter, salver, geler. Det bedste middel er en bedøvelsesgel til bikini epilation.

  Retsmidler til smerte under epilering

  Cremen til hårfjerning vælges individuelt, fordi stofferne indeholdt i cremerne kan irritere følsom hud.

  Et stort udvalg af eksisterende lægemidler med bedøvelsesvirkning giver dig mulighed for at vælge den, der passer til dig og opfylder alle dine behov.

  Lidocaine spray

  Sprøjtet på overfladen af ​​stedet for at blive udsat for depilation. Vedhæftet til dyseforberedelsen, hvilket giver jævnt sprøjt på overfladen af ​​zonen. Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

  Fordele: stoffet har god smertelindring, men kun på overfladen, uden at trænge ind dybt inde.

  Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

  Ulemper: Mulig allergisk reaktion på lidokain, som forekommer hos mennesker med individuel intolerance over for lægemidlet.

  Før du anvender sprayen, skal du læse annotationen til lægemidlet.

  Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

  Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

  Emla creme

  Anæstesi opnås ved penetration af en creme indeholdende analgetika - lidokain og prilocain, ind i de dybere lag af epidermis.

  For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge 2 rør af creme på 5 g hver, et rør er beregnet til behandling af et område på 25 kvadrat cm.

  Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned. Efter 1 time kan du begynde at fjerne hår. Varigheden af ​​anæstesi er 2 timer.

  Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned.

  Fordele: god og langsigtet analgesi.

  Ulemper: mulig midlertidig blanchering eller rødme i huden, hævelse, svag brænding, kløe. I sjældne tilfælde, en allergisk reaktion og anafylaktisk shock.

  Cream "Light Dep"

  Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla". Anæstetisk epilering gel-creme er vandbaseret, indeholder ricinusolie, som giver god hudhydrering i bikiniområdet.

  Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla".

  Hovedkomponenten - anesthoderm, indeholder en lang række bedøvelsesmidler, der giver god bedøvelse.

  Effekten af ​​cremen vises efter 1 time og varer i 4 timer, hvilket gør det muligt at udføre aflejringen omhyggeligt. Fremkalder ikke allergier, trænger kun ind på overfladen, trænger ikke ind i blodet.

  Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

  Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

  Andre cremer og geler

  Brugen af ​​andre cremer og geler giver dig også mulighed for at opnå det ønskede resultat, men det anbefales ikke at stole på billige cremer, såvel som cremer fra kendte producenter.

  Det er bedst at konsultere en kosmetolog, medarbejder i salonen, hvor proceduren for epilering. Bare husk på, at der ikke er behov for at købe cremer i saloner, især nyligt åbnede, uanset hvor hårdt specialisten insisterer.

  Relativt nyt er Dr. Namb cremen.

  Sådanne midler indbefatter for eksempel de følgende geler og salver:

  1. Cream "Doctor Namb", den gennemsnitlige pris: for 10 ml fra 450 rubler.
  2. Gel «Depilflax», gennemsnitspris: fra 700 rubler.
  3. Gel "AneStop", den gennemsnitlige pris: fra 1200 rubler. til 30 gr. rør.
  4. Anæstetisk kolloid opløsning "Golden Rose", gennemsnitlig pris: ca. 1.700 rubler til 20 ml.
  5. Spray "Lidocaine 10%", den gennemsnitlige pris: for 38 g 350 rubler.
  6. Løsning Menovazin, gennemsnitspris: 18 rubler.
  7. Deep Numb creme, gennemsnitlig pris: pakke 10 ml 550 gnid.

  Hjemmelavede måder at reducere smerte på

  Hvis det ikke er muligt at anvende en bedøvelsesgel til epilering, og bikiniområdet kræver pleje efter fjernelse af håret, kan du bruge nogle af nedenstående metoder.

  Bikiniområdet, som enhver anden, kræver en særlig tilgang, når man vælger en metode til barbering eller hårfjerning, samt pleje efter hårfjerning.

  Til hjemme metoder omfatter:

  1. Dampning. Når du udfører depilation derhjemme, skal du tage et varmt bad for at grundigt dampe huden. Efter damping vil porerne åbne, og processen bliver lettere.
  2. Komprimer. Du kan også lave en varm komprimering. Det vigtigste - overdriv det ikke, damp ikke ud for meget.
  3. Køling. Brug af is reducerer smertefølsomhed. For at gøre dette gør kold komprimering på bikiniområdet. Før afrullingen skal huden tørres af.
  4. Hudspænding For at reducere smertefulde fornemmelser under epileringsproceduren er det nødvendigt at trykke på zonen med din hånd for at opnå spændingsvirkning.
  5. Lokal massage. At udføre massage bevægelser i depilation området vil hjælpe kedelig smerten og reducere smerte.
  6. Andet muligt. De udfører renseprocedurer ved hjælp af skrubber, der blødgør stratum corneum og frigør hårsækken. Dette reducerer følsomheden af ​​nerveceller.
  7. Også brugt medicin anæstesi.

  Husk, at før du fjerner hårfjerning, skal du forudindstille det ønskede resultat.

 • Enhver selvforeskrevet medicin kan skade dit helbred.

  Occlusive dressing

  Anvendelse af en bedøvelsesgel til hårfjerning "Cody" i bikiniområdet, skal du skabe et fugtigt miljø på applikationsstedet. Til dette formål anvendes okklusive forbindinger.

  Sådanne forbindinger øger aktiviteten af ​​anæstetiske stoffer og sikrer deres ensartede fordeling over huden og derved skaber en god bedøvelsesvirkning.

  Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen.

  Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen. En okklusiv dressing er indlejret i en kasse med creme, eller du kan købe den separat på et apotek.

  Fordele ved epilatorer med dyser

  Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

  Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

  Dyser kommer i forskellige former:

  1. Massage. Dysen er udstyret med massageruller, som muliggør en blød epilering af bikiniområdet.
  2. Køling. Sådanne vedhæftede stoffer reducerer modtagelsen af ​​nerveender til smerte og forhindrer udseende af rødme og irritation på huden.
  3. Til følsomme områder. Dysen med et bredt hak i midten bruges til punkthårfjerning i bikiniområdet.
  4. Barbering. Dyser med flydende barberhoveder og trimmere, der trimmer alle hårene, selv på vanskelige steder.
  5. Vand. For at udføre en epilering under vandprocedurer, er de beskyttet af de specielle gummierede indsatser.

  Vær opmærksom! Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden. For at gøre dette skal du bruge en bedøvelsesgel til hårfjerning i armhulen eller mere ømhud i bikiniområdet.

  Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden.

  Tips til effektiv fjernelse af håret i bikiniområdet

  For at depileringsprocessen skal finde sted smertefrit og den ønskede effekt er opnået, er det nødvendigt at følge visse regler:

  1. Anæstetisk gel påføres først til albuens område i 30 minutter. Hvis der ikke opstår irritation (rødme, brændende kløe) på huden efter denne tidsperiode er gået, kan epilering udføres.
  2. Depilation udføres i den første uge efter menstruationscyklusens afslutning.
  3. Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår vil være mindre smertefuldt, hvis det udføres om morgenen.
  4. På dagen for epilationen må du ikke bære bukser for at undgå mekanisk friktion på huden; epilering vil føre til irritation, og i de følgende dage vil smerten øges.
  5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal is påføres til det område, der er blevet depileret - det er en måde at midlertidigt lindre smerte på, fugt og lindre huden.
  6. Inden sessionen må du ikke bruge cremer og kosmetik med alkoholindhold, da den resterende alkohol på huden kan forårsage smerte eller neutralisere effekten af ​​anæstetisk creme.
  7. Med en betydelig hårlængde i bikiniområdet fjernes de foreløbigt med saks, hvorefter proceduren ikke vil være så smertefuld.
  8. Tør hårfjerningsområdet efter depilation med noget antiseptisk eller hydrogenperoxid 3%.
  9. Efter proceduren skal du ikke tage et varmt bad, kun et varmt brusebad inden for 2 dage efter proceduren. Dette vil igen ikke irritere det behandlede hudområde.

  Det vigtigste råd: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af det ømme bikiniområde. Den mindst smertefulde shugaring procedure.

  De vigtigste råd, som kosmetologer giver, er: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af en sådan delikat bikinizone og ikke at stole på mindre kendte annoncerede mærker og produkter fremstillet i asiatiske lande.

  Derudover skal smertestillende midler købe i et apotek, men i hvert fald ikke fra handlende, der distribuerer kosmetik på gaden.

  Hvor sikkert er bikini hårfjerning

  Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

  Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

  Glem også at læse omhyggeligt, hvordan du bruger smertestillende midler på etiketterne.

  Og hvis noget gik galt, så det frem til hudirritation, er det bedre at straks kontakte en hudlæge, måske er du allergisk over for en del af cremen (det sker meget sjældent, men du skal være klar til noget).

  Anæstetisk epileringsgel, især i bikiniområdet, gør proceduren smertefri og hjælper med at få et godt resultat.

  Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

  Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

  Denne video vil introducere dig til Esla creme til smertelindring.

  Fra denne video vil du lære om de forskellige metoder til smertelindring under depilation.

  I denne video for dig mange nyttige tips om smertefri fjernelse af hår.

  Smertehjælp under hårfjerning og udtørring

  Ved ankomsten af ​​foråret står hver pige over for mindst to problemer. En af dem er relateret til det faktum, at du skal sige farvel til stramme strømpebukser og varme tøj generelt. På grund af det faktum, at alle store områder af kroppen bliver barne, er det nødvendigt at kæmpe med overskydende hår, og denne procedure kan være ret smertefuldt, så næsten straks er der et så varmt emne som anæstesi under epilering.

  Hvad er hårfjerning?

  Selvom målet om depilering og fjernelse af hår er at fjerne hår, er der faktisk nogle forskelle i måder at nå dette mål på. Depilation er proceduren, når fjernelsen af ​​håret selv foregår direkte uden at ødelægge pæren (follikel), trække håret ud med pincet eller barbering. Dette er en midlertidig foranstaltning direkte, og efter et stykke tid er det nødvendigt at udføre proceduren igen. Epileringsproceduren udføres direkte med direkte virkning på follikelet. Og med nogle procedurer kan du permanent slippe af med hår.

  Faktisk er absolut alle metoder, der på en eller anden måde hjælper med at klare hårfjerningsproceduren opdelt i stof og dermed ikke-stof. For eksempel, hvis vi taler om den banale metode til at plukke hår med pincet, så i dette tilfælde vil ikke-medicin metoder være nok til at reducere ubehag og smerte. Samtidig er det nødvendigt at følge et par enkle tips:

  Smertelindring under epilering

  • En specialist, der skal begynde at fjerne hår, skal have en stor oplevelse, så hans valg bør tages meget alvorligt. Dette skyldes det faktum, at det er på hans klarhed om handling, at smerten i denne procedure vil være direkte afhængig.
  • For at reducere smerte, kan du anvende en kropsskrub, takket være hvilken hårfjerning bliver lettere.
  • Nogle mennesker tror fejlagtigt, at anæstesi ved hjælp af is hjælper med bedre hårfjerning, selvom alt sker med det modsatte, fordi musklerne er i en spændingsstilstand, og porerne er indsnævret. Is anvendes bedst efter alle procedurer.
  • Brug af alkoholbaseret kosmetik, der strammer huden, anbefales ikke. Således bliver proceduren endnu mere smertefuld, brugen af ​​sådanne midler er vigtig efter selve proceduren er afsluttet for at efterfølgende desinficere huden.
  • Hvad angår koffein og alkoholforbrug, er alt strengt individuelt. Nogle mennesker tolererer bedre proceduren, med brug af dem, mens andre øger den ophidsede tilstand, på grund af hvilken følsomheden for smerte er forværret.
  • Vi må ikke glemme, at for kvinder er det yderst vigtigt at vælge den rigtige dag for epilering af den relative menstruationscyklus. Mange kvinder tolererer proceduren meget smertefuldt før eller under menstruation.
  • For at distrahere lidt, kan du følge din vejrtrækningsteknik, hvor du skal trække håret ud i toppen af ​​et dybt åndedræt.
  • Umiddelbart før proceduren er det bedst at tage et varmt bad, en god metode ville være et bad eller en sauna i almindelighed på nogen måde forsøge at grundigt dampe huden. Men før proceduren skal du tørre huden tørt grundigt.
  • Og endelig må vi ikke glemme, at du skal fjerne håret selv, det er kun nødvendigt, når du har fuldt ud bekendtskab med alle nuancer af proceduren. Hvis det udføres ukorrekt, øges risikoen for skader på huden betydeligt.

  Absolut enhver procedure, der vedrører epilering af en bikini zone, kræver relativ anæstesi hos et relativt flertal kvinder.

  I dette tilfælde kan man skelne mellem følgende metoder:

  • Orale antiinflammatoriske lægemidler.
  • Smertepiller, der påføres direkte på det område af huden, hvor proceduren skal udføres.
  • Indførelsen af ​​lægemidler til smertelindring under huden (infiltrationsbedøvelse)

  Hårfjerning: piller

  Det ville med det samme være ønskeligt at bemærke, at smertestillende midler under epilering kan være ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er), for eksempel ibuprofen, naproxen, ketoprofen, diclofenac, indomethacin. Forresten er narkotika opført i stigende rækkefølge af anæstesi effekt, startende fra de svageste.

  I øjeblikket kan du let opdage og tabletter, hvor antiinflammatoriske lægemidler kombineres med beroligende midler, såsom "Tempalgin". De sælges frit tilgængelige på apoteker og kræver ikke en læge recept. Takket være dem er det helt sikkert at lindre reaktionen på smerte.

  Baseret på dette er det meget lettere at udsætte proceduren for depilering og samtidig minimere antallet af NSAID'er, hvilket ikke er så godt for den menneskelige krop som ønsket. Hvad angår narkotika, som anvendes til lokalbedøvelse, anvendes lidokain og prilocain ofte.

  Epilation lidokain

  Som tidligere nævnt anvendes lidokain til epilering som et middel til lokalbedøvelse i form af et opløseligt salt af lidokainhydrochlorid. Universaliteten af ​​denne type er indlysende, fordi den kan anvendes ikke kun intravenøst, intramuskulært, men også subkutant og topisk påført direkte på huden og slimhinderne.

  Hvis lægemidlet indgives subkutant eller intramuskulært, så begynder dets virkning inden for 15 minutter. Hvis det påføres huden og slimhinderne, så begynder dets handling, så snart en tilstrækkelig mængde af lægemidlet akkumulerer direkte i området af nerveenderne.

  Lidokain til smertelindring under epilering

  Kontraindikationer for brug af lidokain til depilering

  Med hensyn til perioden for ophobning af lægemidlet afhænger alt af flere faktorer og er udelukkende individuel:

  • Temperaturen i huden og tykkelsen af ​​hudlaget af fedt og tilstedeværelsen af ​​cremer.
  • Direkte mængden af ​​lægemidlet påført huden.
  • Den tid, hvor stoffet er på huden.
  • Der er en individuel intolerance over for lægemidlet. Hvis der ikke findes sådanne oplysninger, kan du huske, hvornår der var et besøg hos tandlægen, om der var nogen konsekvenser eller reaktioner på det, efter at lægemidlet blev injiceret.
  • Syndromer: Adams-Stokes, Wolf-Parkinson-White, svag sinus node eller tilstedeværelsen af ​​atrio-ventrikulær blokade i anden og tredje grad.
  • Alder op til 12 år.
  • I strid med nyrer og lever, porphyoria og myastheni.
  • Tendens til skarpe dråber i blodtryk, samtidig med at hyppigheden af ​​hjerte sammentrækninger reduceres.
  • Eufori eller omvendt døsighed og svaghed.
  • Migræne.
  • Dobbelt øjne.
  • Hørselshæmning, følelsesløshed i tunge og læber.
  • Kramper.
  • Opkastning, kvalme.
  • Faldende kropstemperatur, kuldegysninger, feber.
  • Ubehagelig smerte på injektionsstedet.
  • Reduceret blodtryk, hjerterytmeforstyrrelser og forekomsten af ​​åndenød.
  • Allergiske reaktioner, der kan manifestere som kløe, rhinitis, urticaria, conjunctivitis og endog anafylaktisk shock.

  prilocain

  Hvis du sammenligner dette lægemiddel direkte med lidokain, så har den første en meget langsommere udvikling af den analgetiske effekt, men samtidig er bivirkningerne meget mindre. Der er en praksis, når både det første og det andet lægemiddel bruges til at få den længst mulige effekt af lokalbedøvelse som følge heraf.

  Lidokain spray til hårfjerning

  Det er værd at bemærke, at for slimhinder og hud skal du bruge en 10% opløsning af lidokainhydrochlorid, så den bedste måde er egnet - lidokainspray til hårfjerning. Det skal forstås, at hvis stoffet absorberes gennem slimhinderne relativt godt og hurtigt, så trænger det direkte ind gennem huden lidokain meget dårligt. Jeg vil også gerne bemærke, at anæstesi ved hjælp af en spray i bikini-zonen ofte er baseret på placebo-effekten. I dette tilfælde er patienten 100% sikker på, at stoffet virkelig hjælper ham, og derfor er følsomheden for smertefulde fornemmelser takket være hans handlingers tillid.

  Hvad er en okklusiv dressing: Anvendelse af en okklusiv dressing

  Denne bandage er designet til at reducere tørring af spray eller creme på huden, samtidig med at de komponenter, der er inkluderet i dets sammensætning, styrkes. For at dette bliver muligt, er det nødvendigt at bruge noget tæt materiale for fuldstændigt at lukke den del af kroppen, som præparatet påføres for at undgå luftindtrængning og fordampning. Anvendelsen af ​​en okklusiv dressing bør ikke forårsage nogen vanskeligheder, og enhver person kan klare det uden selv at have minimal medicinsk viden.

  Occlusive dressing

  En af de nemmeste måder er at bruge en tynd film af polyethylen. Det er meget bekvemt, fordi det klæber meget tæt på huden og kræver ingen yderligere fiksering under tøj. Hvis der anvendes et andet materiale eller yderligere fixering er påkrævet, kan der bruges flere patches.

  Emla creme og gips

  Emla creme indeholder prilocain og lidokain. Denne medicin blev specielt oprettet for at kunne bruge den direkte på huden. Men før du begynder at anvende denne creme, skal du læse instruktionen og følge den helt.

  For at dumpe huden til en dybde på 2 mm er det nødvendigt at påføre cremen på huden og derefter holde den under okklusiv dressing i mindst 1 time. Hvis det kræver anæstesi til 3 mm, så 2 timer. For at fremskynde dens indtrængning i hudens porer kan du jævnligt opfriske cremen.

  Emla creme til hårfjerning

  Hvad angår forbruget af cremen, så på et hudområde på ca. 10 kubik cm kræves der ikke mere end 2 gram af lægemidlet. Med hensyn til slimhinderne i de kønsorganer og huden, der støder op til dette område, kræver lidt mere fløde, op til 10 gram.

  Gipset "Emla" er nøjagtig det samme som cremen er i stand til at dumpe huden før epileringsproceduren. Det skal forstås, at deres anvendelse er begrænset på grund af dens forholdsvis lille størrelse. Vi må ikke glemme, at kun 3 patches kan anvendes samtidig, så hvis du beslutter dig for at købe dem til fremtidig brug, er det ikke nødvendigt. De vil være relevante for de mest smertefulde og små steder, disse omfatter de axillære huler.

  Emla gips til anæstesi under epilation

  LightDep Cream

  Din opmærksomhed er givet et nyt lægemiddel, som faktisk allerede er sammenlignet med Emloi og viste meget gode resultater. Jeg vil gerne med det samme sige, at LightDep-creme i øjeblikket oftest anvendes i tilfælde, hvor der er allergiske eller andre reaktioner på Emla, der er forbundet med komponenterne. Der er kun to former for frigivelse af denne creme, hvoraf den første er beregnet direkte til ansigtet i et volumen på 15 ml, mens den anden for kroppen er 30 ml. Det kræver også indførelsen af ​​en okklusiv dressing for at forbedre effekten.

  Brug af specielle tip på epilatoren

  I tilfælde af hårfjerning ved hjælp af en elektrisk epilator, kan du selv vælge en passende blid dyse, som smertelindringerne reduceres mærkbart. Det er godt, at producenterne af sådanne enheder reflekterer over dette og skaber alle de nødvendige betingelser. Blandt sådanne tips kan følgende noteres:

  • En speciel dyse, der har flere tynde skiver, så færre hår udtages ad gangen.
  • Dyser af køletypen, som har en beholder hvor væsken hældes, hvorefter den skal anbringes i en fryser i en vis mængde tid. På trods af at isen selv ikke er i stand til at reducere smerten signifikant, er der stadig en vis effekt, men det er faktisk mere for at forhindre irritation end smerte.
  • En type massage dyser som følge af, at den direkte transmission af smerte signaler er forstyrret under massage.

  Spare tip til epilator

  Hårfjerning anæstesi: subkutane injektioner

  Nu er der næsten ingen sådanne medicinske institutioner tilbage, hvor der er givet injektioner af lokalbedøvelse, men samtidig forbliver en vis procentdel af "modige" mennesker, der bærer dem hjemme. I sådanne tilfælde er det for sådanne injektioner den subkutane injektion af en 2% opløsning af lidokainhydrochlorid.

  Det må ikke glemmes, at hvis du ikke er sikker på stoffets intolerance eller stofferne i dets sammensætning, er det bedre at opgive denne anæstesemetode. Gør heller ikke smertestillende indsprøjtninger, og hvis der i øjeblikket ikke findes nogen undtagen dig derhjemme.

  Subkutan lidokaininjektion til smertestillende behandling

  Lægemidlet administreres ved hjælp af en insulinsprøjte i området, som skal bedøves til en dybde på 1-2 mm. Til en injektion kan du ikke indtaste mere end 0,3 mm lidokain, indtil der er dannet en lille tætning, som vil være lidt forhøjet over hudens niveau. Injektioner udføres i forskudt rækkefølge ca. i en afstand af tre centimeter fra hinanden. I tilfælde af slimhinden er det ikke værd at afskrive væk.

  Med indførelsen af ​​opløsningen under huden er det meget vigtigt ikke at overskride den maksimalt tilladte dosis af stoffet. I sådanne tilfælde er det bedre at overholde den "gyldne" regel og kun begrænse 1 ampul til hele området, der vil blive underkastet proceduren.

  Hvad angår et sådant udbudsområde som bikiniområdet, er det bedst at anvende den kombinerede metode til anæstesi til depilering. Det er bedst at begynde med at forsøge at behandle slimhindeområdet med en creme og lige før selve proceduren injicere lidokain, men kun i mere følsomme områder. Takket være denne metode er det muligt at opnå den bedst mulige bedøvelse og uden problemer overføre proceduren for fjernelse af håret, mens der ikke opstår ubehag og udvikling af mulige bivirkninger.

  stereotyper

  Jeg vil gerne konkludere med at sige, at trods det faktum, at tilstedeværelsen af ​​hår anses for helt normalt for mænd, er det endda betragtet som et tegn på maskulinitet trods alt er der sådanne tilfælde, hvor de også har brug for en epileringsprocedure. Procedurer udføres hovedsageligt på grund af at hårlinjen begynder næsten straks fra øjenbrynene, eller når skæget på ansigtet vokser næsten fra øjnene.

  Det er ikke ualmindeligt, at årsagen til hårfjerning er netop behovet for arbejdsgiverens krav eller fagets særlige forhold. Sådanne erhverv omfatter: croupiers, kokke, vægtløftere, balletdansere, gymnaster, bodybuilders, svømmere, atleter, politikere, skuespillere, tv-præsentanter. Derfor, for at hævde, at dette er et rent kvindeligt problem er mere end forkert. Forresten må vi ikke glemme, at under disse procedurer vælges narkosemetoden af ​​mændene selv, og der er ikke noget skamfulde over det.

Depilation cream Fito depilation - anmeldelser

Top blogging rating af Runet