Lys håret derhjemme

Hair Brightener bruges i tilfælde hvor der ikke er behov for kardinalfarvning. Virkningsprincippet for klarere er sammensætningen i rødderne. Hårskalaer udsættes for farvning og beskytter dem mod eksterne negative faktorer.


Komponenterne i klareren er rettet mod at ændre melanin eller dets udtømning. Melanin er et naturligt farvestof pigment, der giver en naturlig farve. Ved anvendelse af aggressiv kosmetik begynder skalaer at knække og tørre.

Derefter ser håret livløst og kedeligt ud. De bliver tynde og skøre, bringer ubehag. For at bevare helbred og korrekt lysere hår, skal du bruge en kvalitetsklarer.

Fra et stort udvalg af farvestoffer på markedet, skal du bestemme den mest egnede sammensætning. Risikoen for skade på hårakslen forbliver altid, men du skal reducere det til et minimum. De mest populære clarifiers omfatter følgende mærker:

Blondea clarifier - 10. plads

Denne clarifier betragtes som den billigste blandt konkurrenterne. Den gennemsnitlige pris er 30 rubler. Det er ideelt til at farve individuelle tråde, men med fuld maleri anbefales Blondea ikke. Talrige kundeanmeldelser er for det meste negative og hvorfor:

 1. Malingen har en ubehagelig stærk lugt.
 2. Ved kontakt med hovedbunden forårsager svær brænding og irritation.
 3. Håret brændes fuldstændigt under påvirkning af aggressive stoffer.
 4. Svær genopretningsperiode.
 5. Tynde typer kan være helt udarmet - en irreversibel proces.

Lav pris er altid attraktiv, men når det kommer til hår, kan du ikke spare. Ved maling af hele hovedet er blondea-lyseren ikke egnet til hår. Hvis maleriet kun har brug for et eller nogle få tynde tråde, så kan du bruge dette værktøj, men du skal holde sådan maling på håret i højst 15 minutter.

Efter lynproceduren er det nødvendigt at skylle dagligt med en genoprettende balsam, lave naturlige masker, brug ikke en hårtørrer og krølletænger.

Clarifier Solvex - 9. plads

I placeringen af ​​de ti bedste lysere er Solvex den næstsidste position, men det betyder ikke dårlig kosmetik af dårlig kvalitet. Omkostningerne ved en pakke er 90-100 rubler.

 • hurtig afklaring
 • langvarigt resultat
 • nem anvendelse
 • Mindste mængde skadelige komponenter.
 • stærk lugt
 • brændende hovedbund;
 • lille mængde pr. pakke
 • efter påføring på fint hår er udseendet mærkbart værre.

Efter afklaring med Solvex bliver håret mere tørt og uretfærdigt, men det bliver hurtigt genoprettet efter blot nogle få procedurer med en balsam. Som følge heraf erhverver de den ønskede skygge.

Brightener Chantal - 8. plads

Chantal kosmetik skelnes af lave omkostninger og god kvalitet. På markedet varierer prisen på clarifier "BlondVariete" fra 80 til 100 russiske rubler. Dette middel remitterer fortrinsvis de striberede tråde og hårfarvet ved anvendelse af balayazh-teknikken.

Mængden af ​​en pakke er 500 ml, så ejere af tykt langt hår kan ikke bekymre sig. Strukturen "BlondVariete" omfatter komponenter, der ikke ødelægger strukturen, men du bør passe på en beskyttende balsam.

Clarifier-mærket Chantal sælges uden yderligere blødgøringsmidler, og dette er måske den største ulempe. Hår skal behandles med en balsam hver gang efter lynnedslag, ellers bliver de skøre, smertefulde.

Estel clarifier - 7. plads

Estel kosmetik er populær blandt piger og modne kvinder. Pris clarifier - 70 rubler. Fuld omsmaling finder sted om få uger.

Det er vigtigt at huske, at den følsomme hud på hovedet let beskadiges efter maling, så det er tilrådeligt at vælge de blødeste midler, som er mulige, eller blande klarere med blide komponenter eller udholde proceduren og behandle derefter huden.

 1. Selv mørkt hår lyser hurtigt;
 2. Let at anvende
 3. har ikke aggressive stoffer
 4. irriterer ikke hovedbunden (med sjældne undtagelser)
 5. Sættet omfatter balsam og handsker.
ulemper:
 1. Har en skarp lugt;
 2. meget tørt.

Estel clarifier kan bruges regelmæssigt. Hår er hurtigt vant til det, så der er ikke behov for at kigge efter et andet farvestof.

Schwarzkopf clarifier - 6. plads

De mest almindelige klarere til dette mærke er SchwarzkopfPerfectMousse og Igora. Omkostningerne er lidt højere end de andre - 200 rubler. Mousse er meget nemmere at bruge hjemme. Det er nemt at påføre, tømmer ikke og forårsager ikke irritation og kløe. Du kan vælge de ønskede nuancer: Lysere 2, 3 eller flere toner. Når du bruger en clarifier, skal du bære beskyttelseshandsker.

I tilfælde af Igora farvestoffet er malingsprocessen kompliceret. Her skal du bruge pulver og ilt, som er en del af klareren. Konsekvenserne efter maling er de samme som ved brug af mousse. Huden er ikke irriteret, håret forbliver blødt og sundt. Det eneste, der ved første tynde hår kan være for tørt, men med brug af beskyttende masker, bliver de genoprettet.

Clarifier SYOSS - 5. plads

Syoss er et ret populært mærke på kosmetikmarkedet. Ved at bruge det på blondt hår kan du opnå det perfekte resultat, men i tilfælde af kastanje og mørkere farver kan der opstå en ubehagelig gullig farve. Du kan kun slippe af med det med nogle få procedurer. Blandt fordelene er:

 • sparsommelig effekt på hovedbunden;
 • lys skygge selv på mørkt hår;
 • Tilstedeværelsen af ​​balsam i sættet;
 • behagelig lugt;
 • ikke-aggressiv effekt.

Ulemperne er:

 • efter en eller to procedurer forbliver en gul skygge, som efterfølgende elimineres ved gentagen farvning;
 • mængden af ​​balsam er kun nok til tyndt hår, for tykkere behov for mere volumen;
 • til langt hår skal du købe 2 pakker;
 • omkostningerne er over gennemsnittet.

Clarifier Garnier - 4. plads

En pakke af Garnier Color Naturals Brightener omfatter blegekrem og pulver, udviklermælk, balsam og handsker. På trods af den rige bestand af komponenter, overstiger produktets pris ikke 100 rubler.

Perfekt lyser rødderne og er godt fastgjort langs hele længden af ​​håret. Ideel til ejere af "square", men hvis håret er tykt og langt, skal du bruge mindst 2 pakker. Fordelene ved clarifier er:

 1. Behagelig, ikke skarp lugt.
 2. Hurtig lysning.
 3. Manglende yellowness.
 4. Forsigtig indvirkning.
 5. Langvarigt resultat.
 6. Blødt og fedtet hår efter lynnedslag.
 1. Lille mængde i en pakke.
 2. Uoverkommelige handsker.
 3. Lang fastgørelse af pigmenter på mørkt hår.

Palette Clarifier - 3. plads

Dette kosmetiske produkt er i rangordningen af ​​de tre bedste clarifiers. Palette Phytolynia udfører blidt hårbelysning og på samme tid perfekt fikseret. Den gennemsnitlige pris er 120 rubler. Malingen brænder ikke hår, tørrer eller ødelægger ikke deres struktur.

Langvarig kontakt med følsom hovedbund og nakke kan forårsage let irritation. Den blødgørende creme efter proceduren vil berolige huden og genoprette dens tilstand. Hår efter maling bliver bleget og blødt, let at kamme.

"Pleje skal tages med løs eller beskadiget hår, fordi farvestoffets komponenter trænger dybt ind og kan gøre hårene til tynde, smuldrende tråde."

For ejere af tykt eller medium hårfarve er ideelt.

Clarifier Wella - 2 pladser

Hårbelysningsmidler kan påvirke håret negativt, hvis malingen ikke vælges korrekt, håret er for tyndt eller skadet på forskellige måder (kemisk perm, analfabeter farvning osv.).

Resten af ​​afklaringsproceduren er sikker, især med passende pleje efter maling. Wella lyser forsigtigt og efterlader ikke en gullig farvetone. En stor minus kan betragtes som en aggressiv effekt på flydende hår.

Resultatet efter farvning er bedøvelse, ifølge mange fotos af kunder er det let at bemærke, hvor stærkt og kvalitativt den hvide farve er fast, selv på mørkt hår. Men der er også tilfælde af øget skrøbelighed af langt hår. I alle andre henseender er Wella med rette placeret som nummer to i rankingen af ​​de 10 bedste klarere.

L'Oreal clarifier - 1. plads

Den bedste hårklarer er L'OrealPlatinum. Det er en blegepasta, som indeholder de styrkende komponenter, der er nødvendige for et sundt hår. Der er ingen skarpe lugte under maleriet. Huden er ikke beskadiget og føles ikke brændende fornemmelse, når den kommer i kontakt med maling.

Loreal clarifier har en høj pris - omkring 1.500 rubler, men resultatet berettiger alle forventninger. Det eneste der kan forårsage utilfredshed, hurtigtørrende maling. Under proceduren er det nødvendigt at gøre alt hurtigt for at have tid til at anvende hele sammensætningen, indtil de første lag tørrer. Denne klarere bedre end andre maler i en hvid tone og på samme tid ødelægger ikke deres struktur.

1. plads - L'Oreal

Natural Hair Brighteners

Naturen kan også hjælpe med at lette håret uden at beskadige dets struktur. Blandt de naturlige komponenter er følgende:

 • Kamilleafkogning: Kog 100 g blomster i 0,5 liter vand og afkøles. At påføre kold bouillon på separate låse i 40 minutter.
 • Skat: proceduren skal udføres om natten. For hver streng skal du sætte lidt honning og forlade et par timer. Håret får en gylden skygge.
 • Citron: Fortynd saften af ​​en citron i en liter vand og skyll med hår. Time solbadning og kan blive overrasket af resultatet.

Hvilken hårklarer er bedre? Den der sikkert påvirker håret og sikres i hårstængerne.

Midler til lyn: Vælg den bedste hårklarer

Vil du blive blondine, men ved ikke, hvor du skal begynde? Selvfølgelig med valg af midler til afklaring. Klargørelsens hovedopgave er at fjerne det naturlige pigment (melanin). Masters i skønhedssalonen til denne brug sammensætninger med tilsætning af hydrogenperoxid, ammoniak. Sådanne klarere er meget aggressive, så specielle kendskab til proceduren er yderst vigtig.

Det er vigtigt! Blegeprocessen har en robust aktionsalgoritme: Affarvningen skal påføres jævnt til tørt og uvasket hår, der må stå i et stykke tid afhængigt af den ønskede effekt og producentens anbefalinger og skyl først med rent vand, derefter med tilsætning af shampoo. Husk på, at det er umuligt at holde lysere på håret med aggressive kemiske komponenter i mere end 50 minutter, ellers vil de blive til "strå" af silkebløde, bløde krøller.

For kærester af uafhængig "kreativitet" har kosmetiske virksomheder skabt blide formuleringer til lynnedslag: ikke-ammoniakmaling, specielle lynchampoer, cremer, masker. Med dem er chancerne for at brænde dit hår få, men du vil ikke være i stand til radikalt at ændre farven på dit hår.

Bemærk, at det kan tage meget tid at lette tråde, især for ejere af mørkt hår. Brunetter, brunehårede kvinder anbefales først at gøre sig bekendt med finesserne i proceduren: Hvilken form for maling for at lette mørkt hår: Hemmelighederne ved at vælge lysende farvestof.

Nu definerer vi, hvor meget et nyt billede koster. Professionel belysning i en skønhedssalon koster omkring 1.500 rubler. Prisen på tjenesten er påvirket af længden, krøllens struktur, den oprindelige tone i håret. De, der besluttede at udføre proceduren i hjemmet, bliver blonde bliver billigere, du skal bruge penge på at købe et godt lysapparat og det nødvendige udstyr (børster, kamme, pander). Når du vælger farvestoffer til hjemmebehandlinger, anbefaler vi artiklen: Lysere hårfarve: Hvordan vælger du det bedste?

Vi har valgt dig de bedste værktøjer til hjemme- og professionel belysning:

Radikale produkter

Stærk ammoniak maling, pasta og pulver. Sådanne midler garanterer en udtalt effekt (3-8 niveauer af afklaring) efter den første anvendelse, fordi de påvirker krølleformens struktur gennem partikler af hydrogenperoxid, ammoniak. Aggressive komponenter forårsager væsentlig skade på trådene i strid med farvningsteknikken, så flere af sådanne produkter er beregnet til professionel brug. Flere oplysninger finder du her:

Lysere til hår: Hvilken er bedre at vælge?

Til den gradvise forandring af hårfarve bruger piger kosmetik som lysere. Dette er den hurtigste nemme måde at få et originalt og interessant billede på, mens det ikke ændrer billedet radikalt. Det er nødvendigt at henvende sig til at købe en oxidator meget ansvarligt, fordi tilstanden af ​​dit hår og det endelige resultat afhænger af dets kvalitet.

Hvordan man vælger

Hvis du gik til butikken for at købe en clarifier, skal du overholde følgende udvælgelseskriterier:

 1. Koncentrationen af ​​rødt pigment og mængden af ​​farvet hår. Som regel vil effekten altid være et par toner mørkere.
 2. Du skal kun erhverve en oxidator i bestemte butikker, da der er risiko for, at du slipper falsk.
 3. Maleri er nødvendig ikke mere end en gang hver anden uge.
 4. Bleget hår har brug for særlig pleje. Ellers vil håret ikke komme sig efter en aggressiv indflydelse.

Topbedømt

Blondea - 10. plads

Dette lysende produkt er en budgetmulighed, da prisen er lavere end dens konkurrenter. Hun er 30 rubler. Du kan bruge den til at male hotellåse, men produktet er ikke egnet til fuldfarvning.

De negative sider af oxidatoren indbefatter:

 • skarp og ubehagelig aroma;
 • ved kontakt med hovedets hud er der en stærk brændende fornemmelse og irritation;
 • håret er helt brændt under påvirkning af aggressive komponenter;
 • vanskelig rehabiliteringstid.

Efter farvning af hår skal du skylle hver dag med en balsam med en genoprettende virkning, bruge masker baseret på naturlige ingredienser, brug ikke tang og en hårtørrer.

Solvex - 9. plads

Omkostningerne ved dette produkt er 90-100 rubler. På trods af at oxidationsmidlet var på det 9. plads, er det kendetegnet ved ganske anstændige kvalitetsegenskaber.

Fordelene er:

 • hurtig afklaring
 • langvarigt resultat
 • brugervenlighed;
 • Mindste antal aggressive komponenter.

Ulemperne er:

 • skarp aroma;
 • brænding af hovedets hud
 • lille volumen i pakken
 • hvis det bruges til tyndt hår, bliver det skørt.

Efter brug af Solvex bliver trådene tørre og kedelige. Men rolig, da genoprettelsesprocessen er meget hurtig. Det er nok at udføre flere procedurer med brug af en balsam, og håret er igen blødt, silkeagtig og velplejet.

Chantal - 8. plads

Produkterne i dette firma er i stor efterspørgsel, da de har en lav pris og fremragende kvalitet. Udgifterne til clarifier er 80-100 rubler. Anvend produktet til at fremhæve og farve hår ved hjælp af balayazh teknikken.

Under udviklingen af ​​klareren blev der anvendt komponenter, der ikke har en destruktiv effekt, men dette er ikke en grund til at nægte en reducerende balsam. Den største ulempe ved Chantal er, at den implementeres uden hjælpemidlere. Hår vil få daglig behandling med en balsam, ellers vil den være skør og kedelig.

Estel - 7. plads

Produkter fra denne producent er kendt blandt piger. Udgifterne til clarifier er 70 rubler. Det vil tage flere uger at færdiggøre gentagelse.

Fordelene ved produktet omfatter:

 • hurtigblegning af mørkt hår
 • brugervenlighed; ingen aggressive ingredienser; ingen irritation af hovedets hud;
 • Kit indeholder balsam og handsker.

Ulemperne ved produkter kan kun henføres til tilstedeværelsen af ​​en stærk lugt og det faktum, at oxidatoren tørrer håret stærkt. Du kan regelmæssigt bruge Estelle, da der ikke er behov for at søge efter et andet farvestof.

Schwarzkopf - 6. plads

Schwarzkopf Perfect Moussei Igora er den mest populære clarifier af dette mærke. Dens pris er 200 rubler. Du kan ansøge dig hjemme. Det er let at anvende, det spredes ikke og fremkalder ikke irritation. Anvendelse af en clarifier, skal du bære beskyttelseshandsker.

Ved hjælp af farvestof Igor er processen med farvning lidt kompliceret. Du skal bruge ilt og pulver, som er en del af oxidationsmidlet. Konsekvenserne efter anvendelse af værktøjet er de samme som ved brug af hårfarve-mousse. Huden er ikke beskadiget, og håret bliver blødt og sundt. Den eneste ulempe ved produktet er, at tynde krøller efter maling bliver lidt tørt, men dette problem kan elimineres ved hjælp af reparationsmasker. Linket beskriver paletten af ​​hårfarve Igor.

Syoss - 5. plads

Dette mærke er meget populært i dag, da det er involveret i fremstilling af kosmetik til hår. En oxidant er til stede i sit sortiment, som kan bruges på både lys og brunt hår. I det andet tilfælde vil der være en ubehagelig gul farvetone. Eliminere det vil kun være muligt med nogle få procedurer.

De positive kvaliteter af produkterne omfatter:

 • sparsommelig effekt på hovedets dermis
 • lys tone selv på den mørke hæl af balsam inkluderet;
 • behagelig aromaneagressiv effekt

Hvad angår ulemperne, er de også:

 • mængden af ​​balsam er så lille, at den kun er nok til behandling af fint hår, men for et tykt hårhår er der behov for et større volumen;
 • til præcisering af lange tråde har brug for 2 pakker;
 • høj pris.

Hvordan er afklaringen af ​​æterisk olie af citron til hår beskrevet i detaljer i denne artikel.

Hvordan kan masken med kanel til lynhår ses i denne artikel.

For dem, der ønsker at lære mere om hvordan håret er afklaret med kanel æterisk olie, er det værd at læse indholdet af denne artikel.

Garnier - 4. plads

Inkluderet med oxidatoren er der handsker, balsam. Produktionsomkostningerne er 100 rubler. Clarifier Garnier maler perfekt over rødderne og håret langs hele længden. For langt og tykt hår skal du købe 2 pakker.

Fordelene ved produkterne omfatter:

 • behagelig aroma;
 • hurtig afklaring
 • ingen gul farvetone
 • omhyggelig indflydelse
 • langvarigt resultat
 • blødt og fedtet hår efter blegning.

Hvad angår ulemperne med hårfarvestof Garnier, så kan de medtage en lille mængde lysende stoffer i pakken, ubehagelige handsker og langsigtet fiksering af pigmenter på det mørke hår.

Palette - 3 pladser

Når du bruger dette produkt, kan du ikke kun lette håret, men også have en sparsom virkning på håret. Udgifterne til clarifier er 120 rubler. Farve brænder ikke hår, tørrer dem ikke og ødelægger ikke strukturen.

Ved længerevarende kontakt med hals og hoved er der ingen irritation. Hår efter blegning bliver blødt og let at koge. Brug forsigtigt palletten med en svag og beskadiget aflos. Dette skyldes det faktum, at bestanddelene af farvestoffet er dybt indlejret inde og kan gøre hår til tynde tråde.

Wella - 2 pladser

Farve Vella blødgør forsigtigt hår og efterlader ikke en gul skygge. Ulempen ved produktet er, at den aggressivt kan påvirke væskestrengene.

Efter proceduren er effekten simpelthen fantastisk. Hvid skygge sikkert fastgjort på et langt mørkt hår. Selv om der har været tilfælde af øget skrøbelighed.

L'Oreal - 1. plads

Det er en whitening pasta, som i sin sammensætning indeholder de styrkende ingredienser, der er nødvendige for hårets sundhed. Under maleriet er der ingen skarpe og ubehagelige lugte. Pigen føler sig ikke brændende.

På foto-lysere til hår L'Oreal:

Clarifier L'Oreal er ikke billigt - 1500 rubler, men resultatet er det værd. Det eneste negative er, at farvestoffet hærder hurtigt. Under maleriet skal du gøre alt hurtigt, så hele sammensætningen blev påført håret. Produkt L'Oreal giver ikke kun håret en hvid farve, men det har ingen skadelig virkning. Lær mere om Loreal lightening hair oil fra denne artikel.

Men hvilken slags maling til lysere mørkt hår er detaljeret her i artiklen.

Hvad er de bedste lynhårfarver uden yellowness, der beskrives detaljeret i denne artikel.

Du kan også være interesseret i at vide, hvilken slags maling til farvet bleget hår.

Hvad er den mest effektive maske til lynhår, der beskrives detaljeret her.

anmeldelser

 • Alexandra, 24 år gammel: "Jeg har en naturlig mørk blond hårfarve. Men jeg ville altid være blond. Og for 2 år siden var jeg aktivt engageret i søgen efter en effektiv clarifier. Jeg kom til støtte for et produkt fra L'Oreal. Prisen på ham er selvfølgelig meget høj, men resultatet blev jeg glædeligt overrasket: mit hår blev blødt, og farven var snehvid og ingen rødhud. "
 • Ksenia, 35 år gammel: "For at lette mit blonde hår, brugte jeg Garnier clarifier. Resultatet var meget tilfreds. Spanking holdt hjemme, da produktets konsistens er tyk og ikke spredes. Pakken har en balsam, der genopretter hår efter farvning. Som et resultat blev mit hår livligt, blødt, og farven viste sig at være ensartet og ingen yellowness. "
 • Natalia, 41: "For at bekæmpe gråt hår, brugte jeg Estelle brightening produktet. I princippet kan jeg ikke sige noget ondt om ham, mit hår var jævnt farvet, ingen gråt hår. Men dette middel har flere ulemper. Dette kan tilskrives en skarp lugt, der forårsager rive i mig. Også efter maleri-proceduren bliver trådene tør og kuglestang. Men genoprettelsesmasken hjælper mig med at løse det andet problem. "

Som enhver maling skal hårklareren vælges omhyggeligt, fordi hårets kvalitet afhænger af kvaliteten. På trods af at hver af de præsenterede klarere har sine egne minuser og fordele, er de i stor efterspørgsel i dag, ikke kun blandt almindelige brugere, men også blandt fagfolk.

4 fejl ved lynhår i hjemmet

Mange piger drømmer om en luksuriøs askeblond og bliver bittert skuffede, når de ser en kylling i spejlet efter hjemfarvning. Layfhaker talte med en ekspert og fandt ud af, hvad der kunne gå galt og hvad du behøver at vide, før du afklarede.

Fejl 1. Identificer afklaring og toning

Beslutningen om at blive blond er ofte spontan. En kvinde går simpelthen til butikken og køber hendes yndlingshvidmaling. I hjemmet blander hun noget i et rør med noget i en flaske, anvender det på hendes hår og venter. Ikke overraskende er resultatet anderledes end forventningerne.

Oprettelse af en blond sker altid i to faser.

 1. Lightening (misfarvning). Dette er den proces, hvormed det naturlige eller kunstige hårpigment er ødelagt.
 2. Toning. Giv dit hår den ønskede skygge.

Lightening er lavet med et særligt pulver eller fløde og et oxidationsmiddel af en vis procentdel. For eksempel at gøre mørkt hår lysere ved 4-5 toner, har du brug for et oxid på mindst 6%. Hvis håret er lys, brug normalt en 1,5-3 procent oxidator. Men alt er meget individuelt. Nogle gange, for at opnå det ønskede resultat, bruges 6-9 procent oxid til at lysne blondiner.

Resultatet af lynet er altid varmt. Hvorfor dette sker, finder du lidt senere. I mellemtiden husk: mellem begreberne "lightening" og "farvning i blond" kan ikke sætte et lighedstegn. Når alt kommer til alt kan du lette op og skabe et nukleartapelsyre eller syregrønt hår.

Lightening er kun det første skridt til en blond. Det sætter substratet, hvorpå farven nødvendigvis skal ligge.

Resultatet af farvning afhænger af mange faktorer: hårets tilstand, indledende tone og skygge og selvfølgelig farvesammensætningen og metoden for dens anvendelse.

Fejl 2. Tag ikke højde for baggrundsafklaringen og toneniveauet

I hverdagen er folk opdelt i blondiner, brunhårede, røde og brunetter. Professionelle frisører og colorists er mere komplicerede.

Menneskehår består af en fodringsstang (medulla), som giver styrken og elasticiteten til cortexen og en beskyttende neglebånd (en lang række tætte skalaer på overfladen).

I cortex er melanin, som er ansvarlig for hårfarve. Melanin består af to pigmenter eumelanin og pheomelanin. Den første har en mørk skygge (fra brun til blå-sort) og formen af ​​langstrakte granulater. Den anden er et rundt molekyle af gule og røde farver.

Naturlig hårfarve afhænger af forholdet mellem melaninpigmenter. Jo mere eumelanin, jo mørkere håret og omvendt: blondien hersker i feomelanin.

Toneniveauet (eller, som de siger, niveauet af dybden af ​​tone) afhænger af mængden af ​​eumelanin.

Tone niveauet (UT eller UGT) er graden af ​​naturlig hårfarve i henhold til lysstyrke.

Der er 10 UT'er, hvor enheden er sort, og den blonde er alt, hvad der er højere end syv.

Når lynet øger niveauet af dybden af ​​tone og vises baggrundsafklaring. Dette er den farve, der opnås efter delvis ødelæggelse af naturlige eller kunstige, hvis håret blev farvet, pigment.

Forestil dig en kolbe med røde og gule bolde inde. Det oprindelige tonniveau er 6. Lyset til 9. Kun gule kugler forbliver i kolben. Det næste trin er toning, og du skal forstå, hvor meget der skal tilføjes blå og rødt, så farverne blandes op, og pæren ser beige langt væk.

Før du skifter til blond, skal du bestemme toneniveauet, det overvejende pigment og det ønskede resultat. Det afhænger af, hvad man skal lette (med et pulver eller en fløde), hvilken procentdel af oxidanten der skal anvendes, hvor skal man begynde at anvende sammensætningen og andre nuancer. Frisører laver specielle formler til at beregne, hvor mange gram fra hvilket rør der skal presses ud for at tynde et bestemt hår.

Fejl 3. Følg ikke vejledningen.

Det er vigtigt at tage ikke kun højde for tone og baggrund for afklaring, men også at forstå, hvilken type sammensætningen tilhører, og hvordan man bruger den korrekt. Lightening og farvning af hår - det er kemiske reaktioner, hvis forløb afhænger af det anvendte farvestof.

Alle farvestoffer kan opdeles i direkte og indirekte.

Rette linjer blandes ikke med oxidationsmiddelet og trænger ikke ind i håret. Deres molekyler er deponeret på cuticle. Direkte farvestoffer fremstilles hovedsageligt i form af tonede shampooer, balsams og mousses. Også henna og farvede farveblyanter tilhører direkte farvestoffer. De er nemme at bruge derhjemme (ingen grund til at blande noget) for at opretholde eller opdatere farven.

Indirekte farvestoffer åbner krybdyret, trænger ind i håret og ødelægger det naturlige pigment for at gøre plads til kunstig. Sådanne farvestoffer blandes altid med et oxidationsmiddel - hydrogenperoxid med forskellige additiver. De produceres normalt i form af cremer. Det er sværere at arbejde med dem (nøjagtige proportioner er nødvendige).

Indirekte omfatter også farvestoffer, hvor der ikke er ammoniak, men dets derivater er til stede. De har ikke så stærk lugt, men handlingsprincippet er det samme som for ammoniumfarvestoffer.

Ved arbejde med indirekte farvestoffer er det meget vigtigt at vælge den rigtige procentdel af oxidant. Det afhænger af ham, hvor meget du kan klatre niveauet af dybden af ​​tone og hvor meget at holde sammensætningen på håret.

Mange tror fejlagtigt, at jo længere de holder farvestoffet på håret, desto bedre effekt. Faktisk foretager producenter mere end et klinisk studie for at beregne, hvor meget tid en specifik formulering skal lette, udvikle og rette det kunstige pigment. Hvis pakken siger "Hold 30 minutter", hold i en halv time. Perederzhivaya maling, du tørrer bare dit hår.

Fejl 4. Pas på ikke hår

For at blive en luksuriøs blondine er det ikke nok at lyse op. Blond kræver konstant pleje. Ellers vil det hår, der har passeret gennem lynreaktionen, hænge sammen med et livløst slæb.

Hår har ikke styrke og energi, fordi disse er keratiniserede hudens vedhæng. Nogle genoprettende kosmetik regenererer disulfidbindinger og protein, men de fleste balsamstoffer lukker bare tætningsskalaerne for at afspejle lys. Som et resultat ser håret godt ud, det er rart at røre dem.

På internettet er massen af ​​folkelige opskrifter til lynhår. Du skal forstå, at citronsaft, afkogning af kamille eller kefir aldrig vil gøre dig til en platinblond. Maksimum vil gøre lysebrunt hår halvlighter.

Men naturlige ingredienser kan bruges til at forbedre tilstanden af ​​farvet hår. Her er nogle flotte masker.

 1. Honning. Bland i lige store mængder honning, aloe juice og ricinusolie. Hold håret i 30 minutter. Vask af med rigeligt varmt vand.
 2. Banana. Blenderblanding for at fuldføre homogenitet et mellemlangt banan, et æg, en teskefuld honning, en spiseskefuld af burdockolie og to spiseskefulde fuldfedt yoghurt uden tilsætningsstoffer. Hold i omkring en time, vask derefter og vask dit hår med shampoo.
 3. Ægget. To spiseskefulde gelatine hæld varmt vand og lad i 10-15 minutter at gelatine svulme. Smel det derefter i et vandbad, tilsæt æggeblommen til et æg og en spiseskefuld af dit hårbalsam. Påfør blandingen på dit hår, læg på en plastikkappe og luk dit hoved med et håndklæde. Hold 40-60 minutter. Efter proceduren skylles håret med varmt vand.

Pas på med folkemægler. De kan ødelægge selv den smukkeste kolde blonde. "Mad" på håret vil aldrig give en sådan virkning som professionel kosmetik. Fra det faktum, at det er usandsynligt at gøre det værre - eddike (et surt medium vil glatte skalaerne), kokosolie (men det er svært at vaske det væk).

Derudover skal du konstant opretholde de farvede tonede shampooer og andre midler, som også ofte indeholder sygeplejerske ingredienser.

4 typer clarifiers til skønhed og sundhed i dit hår

Lynhår er en forberedende proces før farve. En lysere bruges til at bringe trådene til den ønskede skygge. Professionelle blonder blev oprettet med det eneste formål at misfarve det naturlige melanin indeholdt i hårets bark.

Hvordan man bruger en hårklarer?

Den professionelle colorist lover aldrig sin klient at lysere mørkt brunt eller sort hår til lys platin eller hvid.

Fordi hovedpigmentet muligvis ikke tillader dette. Nogle virtuoser formår undertiden at gøre mørke tråde meget lettere. Men denne procedure kan kræve flere gentagelser.

Skal jeg bruge produktet?

Kun omhyggelig brug af lysemidler kan reducere den negative virkning og opnå den ønskede skygge. Det er forsigtigt, da der i processen hurtigt er ødelagt på grund af den højere dosis kemikalier.

Hvilket stof skal der anvendes til en bestemt type hår?

Colorists bruger professionelle brighteners til hår i forskellige former, som hver finder sin anvendelse. Hvis håret er lystet med maling, så er der ingen grund til at bekymre sig om brightener, som det er inkluderet i dens formel. Men en professionel colorist er simpelthen forpligtet til at kende lysere til hår, hvilken er bedre for en eller anden type end at lette håret bedre, hvilken slags farvestof der skal bruges.

Typer af de bedste og naturlige sammensætninger: maling og olie

Lysere, der anvendes af fagfolk, kommer i følgende former:

Oliebaserede blonder til en attraktiv pris

Olieklarere består af en blanding af hydrogenperoxid og sulfoneret olie. Normalt indeholder de 6% peroxid (20 vol.) Og en eller flere blegningsaktivatorer. De fleste aktivatorer er sammensat af ammoniumpersulfat. Interagerer med hydrogenperoxid og clarifier fjerner overskydende nuancer af rød, gul og orange.

Den maksimale effekt observeres inden for en time efter påføring, og i nogle tilfælde kan effekten vare to timer. Olien giver den største kontrol, så det er bedst at lette mørkt hår. Hvilken maling at misfarve håret, desto bedre at bruge?

Farvede og neutrale stoffer til mørke krøller Syoss og Super Blond

Neutrale midler fjerner pigmentet uden at tilføje toner. Anvendes til tråde, der er vanskelige at farve eller for deres fornemme blødgøring. Oliefarvestof for at lette håret samtidig med fjernelse af pigment giver farve. Typisk er lynhårfarver certificeret af producenten og kan anvendes uden forudgående hudallergi test. Blegning hårfarve kan give forskellige nuancer:

 • Guld lyser ved at tilføje orange toner.
 • Sølv - misfarvning med en sølvfarvet nuance af grå eller hvide tråde. Minimer også røde og guldtoner.
 • Rød - lyser og toner rødt.
 • Aske - misfarves med tilsætning af gråbrune nuancer. Blødgør eller fjerner røde og guldtoner.

Sådan korrekt lysere hår derhjemme uden skade.

Nogle gange sker det, at du virkelig vil ændre dit udseende, og du har ikke penge eller mulighed for at komme ud af huset for at besøge en skønhedssalon (for eksempel hvis du er på barselsorlov med et lille barn, og du kan ikke forlade ham i et par timer). I sådanne tilfælde kan du gå til butikken, købe alt hvad du behøver for dine store reinkarnationer og. at handle! Lige hjemme! I vores artikel lærer du, hvordan du korrekt bruger professionelle lette produkter til hår derhjemme, samt hvordan du ikke kan skade håret ved at blegge hår.

Vi vurderer hårets tilstand og dets evner

Ifølge frisørreglerne, før nogen farvning, og især lynnedslag, er det nødvendigt at vurdere tilstanden af ​​håret og hovedbunden. Sundt hår er stærkt og elastisk, har en naturlig glans, en lille del splittede ender er tilladt. På hovedbunden bør der ikke være sår, udslæt, sår, allergier.

Tegn på hårskader er alvorligt hårtab, brølhed, overdreven tørhed og en ændring i strukturen. Denne tilstand af håret kan observeres efter gentagen farvning med aggressive farvestoffer, efter kemisk perm, overførsel af eventuelle sygdomme såvel som på grund af hypovitaminose. I hvert fald, hvis håret er hårdt beskadiget og svækket, bør du forlade ideen om lynnedslag, da risikoen for at miste hår efter blegning er meget høj.

Bestem, hvor mange toner du har brug for for at lette dit hår

For at gøre dette kan du bruge paletten af ​​nuancer af ethvert hårfarve. Sammenlign din hårfarve med nuancer af det naturlige udvalg af enhver palette af professionel maling, og find også den ønskede nuance, som du vil få som følge heraf. Så du får en ide om, hvor mange toner der skal lysere håret.


At vide det ønskede resultat er meget vigtigt for at vurdere deres evner. Hvis du vil lysere hår 5 eller flere toner, så vær forberedt på et mærkbart tab af hårkvalitet. For stærkt bleget hår bliver nødt til at bryde sig mere, de har tendens til at blive meget tørre og meget modtagelige for mekaniske skader og brud.

For at lette dit hår derhjemme skal du købe:

 1. Lysepulver eller pulver. Normalt sælges de i poser designet til engangsbrug eller i større banker.
 2. Oxiderende emulsion (oxidant). Kan også fås i hætteglas med engangsbrug og større flasker.
 3. handsker
 4. Ampuller med beskyttende olie. Næsten alle producenter har beskyttelsesmidler, der tilsættes til farvnings- eller lysningsblandingen umiddelbart før påføring. De er designet til at reducere de skadelige virkninger af kemisk sammensætning på hårstrukturen. Dette er i princippet ikke et obligatorisk produkt, og de kan overses, hvis dit hår er stærkt nok.
 5. Tinting permanent farvestof + aktivator. Lysepulveret giver ikke den ønskede skygge af hår, men fremstiller kun basen til dens produktion, idet de naturlige pigmenter fjernes fra håret til en bestemt baggrundsbelysning. Desuden ser bleget hår livløst ud og er meget tørt at røre ved. For at få en smuk skygge, samt at genoprette hårets fortabte elastik, skal du holde toning.

Hvad er baggrundsbelysning? Lidt farve teori

I naturen er der kun tre primære farver, som ikke kan opnås ved blanding - det er rødt, blåt og gult. Alle andre farver opnås ved at blande disse tre hoved, for eksempel:

 • Rød + Gul = Orange
 • Rød + Blå = Lilla
 • Blå + Gul = Grøn
 • blå + rød + gul = brun.

Baggrundsbelysning er den farve, der opnås efter den delvise ødelæggelse af det naturlige pigment på grund af kemisk eksponering for håret. Som regel bliver den første i håret ødelagt af det blå pigment, så håret i lysprocessen bliver først rødt. Derefter ødelægges det røde pigment, og håret bliver gul. Gul hårfarve i forbindelse med lynnedslag betyder, at baggrundsbelysningen allerede svarer til niveauet af "blond". Desuden bliver jo mindre det gule pigment i håret, hårfarven er tættere på hvid. På forhånd bestem baggrundsbelysningen, som du vil misfarve håret for at opnå den ønskede skygge.

Hvor kan man købe professionelle hårprodukter?

 • Den nemmeste måde er at købe lysere og farvestoffer i butikkerne af professionel kosmetik til håret i din by. Der kan du se farvepaleten, bestemme om den ønskede nuance, få råd fra sælgeren. Hvis du ikke kan shoppe, kan du søge efter lignende online butikker i din by. Siden jeg bor i Ufa, vil jeg give eksempler på flere onlinebutikker af professionel kosmetik til håret i vores by:
 • http://cosmeticufa.com
 • http://profcosmetic-shop.ru/
 • http://kudriprof.ru/
 • Online-butikker af professionel kosmetik til hår med levering i hele Rusland. I sådanne butikker er det fordelagtigt at købe produkter i små mængder, så du kan genoprette leveringsafgiften. For eksempel er en af ​​de populære butikker af professionelle hårprodukter "HiHair.RU" butik http://www.hihair.ru
 • Fælles indkøb. I dag bliver denne form for shopping stadig mere populær. Hvis du har erfaring med at bestille varer i fælles køb, kan du nemt finde et par indkøb af professionelle hår kosmetik, der er organiseret i din by.

Hvilket lysende pulver (pulver) skal du vælge?

Generelt bliver brugen af ​​salonprodukter derhjemme ofte problematisk. Specielt indeholder professionelle lyndannende stoffer normalt en masse ammoniak, den skarpe og ubehagelige lugt, som kan sprede sig gennem lejligheden. I processen med at påføre en blødgøringsforbindelse til dit hår vil du også opleve stor ubehag forbundet med frigivelse af ammoniak, for eksempel brænding og rødme i øjnene. Også, hvis der er børn i lejligheden, så er det uønsket at anvende ammoniak klarere.

Heldigvis er der sikrere produkter til lynhår. Firmaet Kapous producerer for eksempel et ammoniakfrit lyspulver Kapous Magic Keratin. Fra min egen erfaring ved jeg, at mens du arbejder med dette pulver, er der ingen ammoniak duft, og der er ingen brændende og rødme i øjnene. Plus, det er relativt billigt (ca. 80 p. Per sæk 30g, 450r. Per kan 500g).

Tilsvarende lysende pulvere uden ammoniak er tilgængelige fra andre producenter, for eksempel:

 • L'Oreal Professionnel Platinum (3500 r.)
 • Brelil No AMMONIA Bleaching (2700r.)
 • Baco Soft Colour Collection Pulver Lightener Ammoniakfri - Lysende pulver uden ammoniak med gul effekt (1200 r.)
 • CHI Professional Blondest Blonde Pulver Lightener Ammoniakpulver Cream (4000r.)

Hvor meget skal jeg købe et lysende pulver og oxidant?

Den nemmeste ting derhjemme er at lette kort hår og skulderlængde hår. For at lyse kort hår, vil 1-2 poser pulver tage 30 g hver, 2-3 poser på skulderlængde hår, 3-4 poser på skulderlængde, op til 8 poser pulver til længere hår. Beregningen af ​​mængden af ​​oxidativ emulsion er baseret på antallet af lysende pulver i et forhold på 2: 1 (for eksempel 60 g oxidant og 30 g lysende pulver)

Hvordan vælger man en oxidant?

Til lynnedslag var mindre traumatisk for hår, tage en oxidativ emulsion indeholdende 3% hydrogenperoxid. Oxiderende stoffer med et højere indhold af hydrogenperoxid ødelægger hårstrukturen stærkere. Desuden indebærer brugen af ​​oxidanter med højt indhold af hydrogenperoxid en meget hurtig anvendelse, så du bør ikke risikere og købe en høj procentdel oxid til at blegge hår derhjemme.
Oxidanter med 1,5% hydrogenperoxid er også kommercielt tilgængelige. Disse er de såkaldte "activators", der er designet til at toning blondt hår. De er heller ikke egnet til lynhår med pulver, da resultatet i bedste fald næppe kan mærkes.
Sådan lyser du håret hjemme trin for trin guide til begyndere
Lynhår er ikke en nem opgave, uanset hvordan det virker. Vælg en dag, hvor du får et par gratis timer til at gøre alt rigtigt.
Blegning og blødgøring gør kun KUN på snavset hår for at minimere de skadelige virkninger af den lysende forbindelse på håret. Det ville også være dejligt at lave en oliemask på håret i et par dage før proceduren.

Så lad os komme til handling:

 1. Kombinere håret, opdel dem i 4 zoner (langs skillevæggen og på tværs), håret i hver zone samles med et gummiband i halen.
 2. Brug handsker
 3. Fremstilling af den klargørende struktur:
  Bland pulveret og oxidatoren i de anbefalede proportioner (normalt 1: 2). Tilføj eventuelt en beskyttelsesolie. Bland ingredienserne grundigt. Det skal være en homogen masse. Hvis sammensætningen er for tyk, og det er svært at anvende på håret, eller det tørrer hurtigt, så tilsæt en lille oxidant Noah-emulsion og bland.
 4. Opløs håret på et område af hovedet, adskilt den tynde streng og begynd at påføre lysstyrken. Kan påføres direkte med handske hænder, så det bliver hurtigere. Bemærk venligst, at din ansøgningstid er begrænset, så du bør ikke tabe et øjeblik. Det er tilrådeligt at have tid til at anvende sammensætningen så hurtigt som muligt, så han kan jævnt lette håret. Pas på ikke at forlade håret uberørt af klareren, især hvis du tager for tykke tråde.
  Gør det samme med andre zoner, det vil sige først på bagsiden af ​​hovedet og derefter på fronto-parietal zone.
 5. Forlad sammensætningen på håret på det tidspunkt anbefalet af producenten. Men ikke mere end 50 minutter. Kontinuerlig overvågning af den igangværende reaktion på håret, det vil sige ændringen i deres farve. Hvis du ser, at den ønskede baggrundsafklaring allerede er opnået, så fortsæt du sikkert til skylning.
 6. Skyl lysstofforbindelsen fra håret med rindende vand, vask derefter håret med shampoo. I salonen til dette brug shampoo dyb rengøring. Derhjemme er enhver egnet shampoo til fedtet hår.
 7. Toning er den sidste fase af farvning efter lysning af hår med et blegemiddel. Eksperter anbefaler ikke at forsømme denne procedure, men at gøre det samme dag efter afklaring. I dette tilfælde fodres håret med pigmenter fra et farvestoffarve og vil være mindre modtagelige for at skade mekanisk stress.

Til toning tager de et farvestof pr. Ton lettere end den ønskede, såvel som en oxiderende emulsion på 1,5% eller 3% for et mere stabilt resultat. Processen med toning selv ligner den sædvanlige hårfarvning, men i dette tilfælde anvendes farvestoffet på vådt hår. Du bør også omhyggeligt læse instruktionerne for den anbefalede eksponeringstid, fordi bleget hår kan males mere intenst.

Efter eksponeringstiden for farvet farvning skal du vaske håret under varmt rindende vand og anvende en balsam til farvet hår.

Vigtige tips

 • Undgå at tømme håret ved hjælp af professionelle produkter, hvis dit hår tidligere var farvet med naturlige farvestoffer, såsom henna eller basma, samt i en måned efter at have brugt farvet balsamer som "Tonics".
 • Strikt studer og følg instruktionerne for brugen af ​​hvert brugt værktøj, tag ikke afkald på en kombination af professionelle værktøjer og folkeråd (fx tilsæt vegetabilsk olie til lysemulsionen).
 • Brug ikke metalskåle og metalgenstande i forbindelse med lynnedslag og farvning af hår.
 • Efter blekningsprocessen vil håret have brug for særlig pleje i lang tid, kombinere specielle shampooer til farvet hår og fugtighedsgivende og nærende masker.
 • I første omgang efter farvning skal du stoppe med at bruge aggressive børster og hårbørster. Det er bedre at tørre dit hår på en naturlig måde.

Tak for din opmærksomhed! Lad dit hår være sundt og smukt, og du er altid tilfreds med dit udseende!

Misfarvning af hår på hovedet. Midler til dette og procedurens regler

Enhver pige står over for et sådant problem som blegende hår. Selvfølgelig lykkes ikke alle fra første gang at gennemføre denne procedure med succes både hjemme og med hjælp fra specialister. For ikke at imødegå de ubehagelige konsekvenser af hårblegningsproceduren, skal du kende nogle regler og udføre processen, styret af dem.

Hårblegemiddel

I professionel aktivitet, og mere specifikt på frisører, betyder det, at blegemiddel hår kaldes farvestoffer fra den første gruppe.

Hovedparten af ​​dem betragter den femogtyve til tredive procent hydrogenperoxidopløsning. Men for at processen går hurtigere, tilsættes en såkaldt katalysator til peroxidet. Ofte bliver det ammoniak. Indholdet af tre procent alkohol i 30 procent peroxid bør være som følger: For hver milliliter hydrogenperoxid tilsættes en dråbe alkohol. Hvis du tilføjer mere ammoniak, vil peroxidet nedbrydes hurtigt nok. Alle dens egenskaber forsvinder øjeblikkeligt.

I nogle tilfælde anvendes ammoniumbicarbonat i stedet for ammoniak. Takket være ham er hårets skygge ved blegning naturligt forsvundet, det røde pigment forsvinder. Imidlertid vil ammoniumblandingen ændre den kvantitative sammensætning. For hver tres milliliter hydrogenperoxid bør der ikke tilsættes mere end ti gram ammoniumbicarbonat.

Ud over hydrogenperoxid og katalysator tilsættes vand til blandingen. Det skal være varmt - halvtreds grader. Og også en shampoo i mængden af ​​tres gram.

Ovennævnte blandinger kan misfarve kropshår. For blegning af hår på hovedet er det bedst at bruge færdige pulvere.

Vi anbefaler at læse: Læksmaske, typer og opskrifter af masker

Særlige midler til at blegge hår på hovedet

 1. Et af de mest almindelige og professionelle produkter til blegning af hår på hovedet er Blondoran-special. Den bruges af fagfolk til at lette og fremhæve. Denne blanding håndterer næsten alle nuancer af hår. Fortynd dette pulver i seks til tolv procent hydrogenperoxid. Blandingen skal være cremet. Det påføres håret med en børste. Afhængigt af skyggen for at holde håret skal være fra femten til halvtreds minutter.
 2. Ligesom det tidligere lægemiddel er Blondoran Supra. Dette pulver har også en lysende egenskab. Fremgangsmåden til fremstilling, påføring og fastholdelse på håret af denne blanding er det samme som det for det foregående præparat.
 3. Blondorsoft fortyndes også i seks til tolv procent hydrogenperoxid til en cremet blanding. På håret skal det holde fra tredive til halvtreds minutter. Tiden afhænger af det ønskede resultat.

Der er også budgetmidler til at blegge hår på hovedet. De mest almindelige er følgende.

 1. RoColor Blondi. Denne clarifier rådes af mange fagfolk. Dens fordel er, at den bevarer en naturlig skygge.
 2. L'Oreal Blonde Supreme. Dette lægemiddel er i stand til at lette håret i fire nuancer. Det brænder ikke hår og er den mest velegnede brightener af sin art.

Vi anbefaler at læse: Plumper til læber - en enhed til læbeforøgelse

Grundlæggende regler for blegning hovedbund hår hjemme

Før du går videre til proceduren, skal du beskytte dig mod skader, der kan opstå under implementeringen.

Sørg for at dække skuldrene med et stort håndklæde eller wrap. Derefter skal du smøre hårbunden fedt fløde. Der skal lægges særlig vægt på området i panden, templerne og halsen.

Også før proceduren med blegning af hår, skal du forberede blandingen. Dette skal ske umiddelbart før det udføres, da mange blandinger af en sådan sammensætning hurtigt mister deres kemiske egenskaber.

Den næste regel er hårforberedelse til blegning. Det er nødvendigt at kæme dem og opdele dem i tråde. Vask ikke dit hår i tre dage før proceduren.

Alle nødvendige redskaber skal udarbejdes på forhånd: bomuldspuder, tamponer, børste og handsker.

Hvis håraffarvning på hovedet udføres for første gang, skal blandingen påføres i en afstand af tre centimeter fra hårrødderne.

Ved blegning anvendes tyndt hår til fire til otte procent peroxidopløsning, og når blegning er tyk og tykk - ti til tolv procent.

Endelig udføres blødning af dunet hår, da de er meget tyndere end de andre og som følge heraf misfarger meget hurtigere.

For vellykkede procedurer for blegning af hår på hovedet, bør du følge disse regler, fordi du bliver nødt til at handle hurtigt.

Stadierne i proceduren for blegning af hår på hovedet

Første fase er blegning af hår på bagsiden af ​​hovedet. Du skal starte fra nakken og gradvist flytte til kronen. Blandingen bør påføres på begge sider af strengen. Afskedning skal være lodret. Du skal forlade to eller tre centimeter fra rødderne. Da de misfarves hurtigere, males de sidst.

Anden fase er anvendelsen af ​​en blekningsblanding til håret i de tidsmæssige og parietale dele af hovedet. Her er det nødvendigt at starte fra toppen af ​​hovedet og gå ned til templerne. Coating blandingen, som i det foregående trin, udføres på begge sider af strengen, og afskæringen holdes lodret.

Den næste fase - kæmper hår. Når alt håret skal påføres blegemiddelblanding, skal de kædes på toppen og stukkes. Ti minutter efter det, fortsæt til fjerde fase.

I fjerde fase er det nødvendigt at anvende et blegemiddel til hårrødderne. Du skal også starte fra bagsiden af ​​hovedet og gradvist flytte til kronen. Og så fra parietal hovedet flytte til templerne.

Det femte trin er afvaskningen af ​​blekningsblandingen fra håret. Efter 30 minutter med sæbe og lunkent vand er det nødvendigt at vaske sammensætningen grundigt. Derefter færdigberedt opløsning af citronsyre og ni procent eddike for at vaske håret. Dette vil hjælpe med at slippe af med restene af blandingen. Så skal du blanke hår med et håndklæde og kam.

Hvis det bliver nødvendigt at give en mere naturlig skygge til håret, skal du efter skylning med en opløsning vaske håret med afkogning af persillerod. For at lave mad skal du hugge de to persille rødder og koge dem på en lille brand i 20 minutter.

Vi anbefaler at læse: Fyldstoffer til læber: øge, eksempler

Sammensætningen af ​​blandinger til blegning af mørkt hår

Et af problemerne med kvinder er mørkt hår på deres hænder. Hvis du fjerner dem ved barbering eller fjernelse af hår, kan du kun forværre problemet. På grund af mekaniske virkninger vil de vokse hurtigere. I sig selv vil de blive meget hårdere og mørkere. Derfor er det værd at ikke fjerne håret på hænderne og misfarve.

For at fremstille en blekningsblanding er det nødvendigt:

 1. Bland femogtyve milliliter hydrogenperoxid med 25 milliliter vand;
 2. Tilsæt opløsningen ammoniak bestående af to ampuller og en teskefuld sodavand. Alt dette er grundigt blandet.

Dernæst bør du finde ud af kroppens reaktion til den resulterende blanding. Ved bøjningen af ​​børsten er det nødvendigt at droppe en lille dråbe af denne blanding. Hvis der efter ti minutter ikke vises nogen reaktioner, nemlig kløe eller rødme, kan du på en sikker måde anvende blandingen til begge hænder. Hold hende i dine arme i omkring en time. Efter det er det nødvendigt at vaske det af med varmt vand.

Hvis der opstår en let brændende fornemmelse i løbet af proceduren, skal du ikke panikere, det er normalt. Det skal dog bemærkes, at hvis sådanne følelser gradvist begynder at stige, skal du straks vaske blandingen fra dine hænder og ikke længere bruge denne metode til at blegge hår. Lejlighedsvis kan hvide pigmentpletter forekomme ved hårets blegningspunkt. Det er heller ikke skræmmende, efter et stykke tid vil huden få sit sædvanlige udseende.

Blanding til blegning af mørkt hår på hovedet

Som allerede nævnt, før denne procedure ikke kan vaske dit hår i tre dage. I løbet af denne tid vil der være dannet et beskyttende lag af fedt på overfladen af ​​hovedet, hvilket vil bløde effekten af ​​kemikalier på håret.

Hvis du ikke ønsker at bruge store penge på dyre moderne præparater, så kan du lave en særlig blanding for at blegne mørkt hår på hovedet med hydrogenperoxid.

Direkte forberedelse af opløsningen:

 1. Sixty milliliter hydrogenperoxid med den ønskede koncentration (afhængig af hårets struktur) skal blandes med 40 gram shampoo;
 2. Til den resulterende blanding tilsættes 50 ml vand og blandes igen;
 3. Til sidst fortyndes opløsningen med tre teskefulde ammoniak. Bland ingredienserne grundigt i en behagelig skål.

Så sørg for at kontrollere om der er nogen reaktioner i huden. Hvis de ikke ser ud, skal du smøre huden af ​​panden, templerne og halsen med en fed fløde og fortsætte til proceduren.

Blegemidlet bør fordeles på håret efter trinene beskrevet ovenfor. Men for mørkere hår efter tre uger, skal du gentage proceduren.

Restaurering af hårstruktur efter mislykket blegning

Ofte efter håret mister håret sit oprindelige udseende. De bliver bløde og falmede. Men fortvivl ikke. Det er muligt at genoprette dem efter en sådan procedure ret hurtigt ved hjælp af tilgængelige midler. Derhjemme kan du oprette en række næringsmasker, der hjælper med at genoplive hår.

Disse masker er klassificeret efter hårtype:

 1. Til en normal hårtype er en ægmaske med honning egnet. Det er allerede blevet klart, hvilke hovedingredienser der vil være en del af. For at forberede en sådan maske er det nødvendigt at adskille æggeblommen fra den hvide. Bland derefter den første med en spiseskefuld honning. For at fordele denne blanding skal være jævnt i hele håret, fra rødderne og ende med spidserne. Når masken er påført håret, er det nødvendigt at sætte en pose eller en hætte på hovedet. Hold masken på håret i 20 minutter. Denne procedure skal gentages tre gange om ugen. Masken af ​​æg og honning genopretter det ydre lag af håret (kutiklen) og giver rødderne naturlige og vitaminer.
 2. Æteriske olier er egnede til genopretning af tørt hår. At håndtere problemet med tørt hår vil hjælpe burdock olie. Det kan bruges som en del af næringsmasken, eller separat. Før du vasker håret, anbring en lille mængde olie på håret og lad det stå i 20 minutter og vask det derefter af under hårplejen. Masken påføres i samme tidsrum. Sammensætningen af ​​de ti dråber af burdock olie tilsættes en spiseskefuld honning. Æteriske olier nærer hår med særlige fedtstoffer og vitaminer, der hjælper med at forhindre tørhed.
 3. For skørt hår beskadiget af misfarvning er burdockolie også velegnet, kun som en del af en mere kompleks maske. At burde nødt til at tilføje kokos og ricinusolie. De bør flyttes i lige store mængder og opvarmes i et bad. Den resulterende blanding skal være let pressende bevægelser gnides i hovedbunden i fem minutter. Derefter dække håret med en plastikpose og læg den i et håndklæde på toppen til varme. Denne blanding kan gøres om natten eller i to timer. Vask det af med varmt vand og shampoo.

Mandlige depilation af intime steder derhjemme

Sådan barberes lige barberkniv