Hvordan misfarve hår derhjemme: Få viden, få færdigheder. Hemmeligheder for sikker hårblegning derhjemme

Enhver kvinde, mindst en gang i livet, ændrer med glæde hårets frisure eller farve.

Ofte vender vi os til fagfolk, men der er tidspunkter, hvor vi bevæger os med købt hårfarvestof, vi hjælper mennesker tæt på os. Og meget ofte er vi ikke tilfredse med resultatet - håret bliver skørt, farven er heterogen, stemningen er forkælet, billedet er uharmonisk.

Hvordan bleges hår - er det værd at prøve

Hvis du spørger dig selv, spørgsmålet "er det værd at forsøge at ændre farven selv?", Så kan du få et tvetydigt svar, fordi vi ofte mangler evnen, mod og viden til at ændre vores udseende og føle sig helt harmoniske i den nye rolle. Når du har besluttet at føje solens "ømhed" til dit hår, skal du være opmærksom på din hårs tilstand, fordi lethedproceduren er ret "stressende" på trods af de sparsomme ingredienser, der kan tændes hjemme.

Og også overveje tilstanden i hovedbunden. Hvis der er små sår på hovedet eller du har nogle problemer (seborrhea, skæl), så er det bedre at nægte denne procedure, indtil huden er fuldstændig restaureret.

Før du farger hår, er det bedre ikke at vaske dit hår. Så du vil skabe en lille beskyttelse for dit hår. Hvis håret er meget snavset, er det nok at vaske det en gang med shampoo uden at bruge balsam. Samtidig forsøger du ikke at påvirke hovedbunden, vask kun hårets overflade. Hvis der er stylingprodukter på håret, skal du bruge en kam og fjerne dem, mens de kæmper aktivt.

Hvis alle disse faktorer overholdes, og du er sat til "innovation", så kan du helt sikkert sige: "Det er værd at skifte!".

Hvilket hårblegemiddel foretrækker

At ændre (misfarvet) hår ved flere nuancer er en simpel procedure. Hvis du er ejer af tjærehår eller en brændende brunette, skal du tage højde for at du kan gøre dit hår lettere, men ikke straks. Det kan være nødvendigt at bruge meget tid (en måned - tre måneder) for at gøre dit hår, med en lynprocedure hver 2-4 uger, blevet lysere.

Hvis du kan prale med en hårdfarvet hårfarve eller rødt, reducerer belysningsproceduren for dig den tid, der kræves for at resultatet skal vises.

Uanset om du vælger noget "aggressiv" hårbelysning eller vær opmærksom på den sparsomme, er det op til dig. Under alle omstændigheder vil dit hår med den rette brug af alle midler og instruktioner få den ønskede skygge, og måske vil du og de omkring dig på en ny, unik måde.

Hvordan misfarve hår derhjemme med peroxid

Måske er den mest "kemiske" af ingredienserne til blegning hår hydrogenperoxid. Denne komponent har længe været kendt for alle kvinder med sin evne til at lave en "solskinnende" blondine ud af en brændende brunette. Lad os prøve en "blid" version af blegning med hydrogenperoxid og forstå, hvordan du bleger håret bedre, sammenligner med de efterfølgende naturlige ingredienser.

Det er nok at lagre en flaske 3% hydrogenperoxidopløsning, en kam og en spray. Yderligere hjælpere kan være handsker, hårnålskrabber eller hårnåle, shampoo og balsam.

Overhold følgende trin i "reinkarnation":

▪ vaske dit hår med hår shampoo, blut med et håndklæde, kam dit hår, så der ikke er tangles og knuder;

▪ Hæld hydrogenperoxidopløsningen blandet med vand i samme mængde i forstøveren (sprinkler). Tidligere kan du lave en test på en enkelt streng hår for at forstå, om det er værd at fortynde peroxidet med vand, eller du kan bruge det ikke fortyndet;

▪ divider håret i flere tråde, pin dem med hårnåle eller pins, der skal males senere, frigiv en (slip hver enkelt trin for trin);

▪ Brug handsker til at beskytte dine hænder, dække dine skuldre med en særlig kappe eller bære gamle tøj, da løsningen kan ødelægge stoffets farve;

▪ Vi sprøjter peroxid på overfladen af ​​håret fra rødderne til enderne, og straks tørre disse områder med en våd tampon, som om farvepigmentet fordeles jævnt;

▪ Forlad resultatet i 40-60 minutter;

▪ vask af peroxidet med varmt vand, og anbring en balsamhår balsam, der passer til din type.

En lignende farvningsprocedure anbefales ikke ofte. En gang om måneden er nok. Det hele afhænger af dit hårs tilstand. Under alle omstændigheder i mellemrummet mellem farvning skal du nære og fugtige håret med specielle masker og kompositioner, så de ikke mister deres elasticitet og sund glans.

Produkter der bleges hår i hjemmet

▪ Kamille

En meget enkel og effektiv måde at misfarve hår på og samtidig lidt helbrede dem - brug opløsningen eller infusionen af ​​lægemidler (apotek) kamille. Denne delikate blomst er kendt for sin vitamin rigdom.

For en liter vand nok to spiseskefulde kamille blomster. Hæld kogende vand over blomsterne og lad dem blande i flere timer. Nå gør denne tinktur med en termos.

Vask dit hoved med din yndlings shampoo.

Når blomsterne farger vandet i en gylden farve, kan opløsningen påføres håret, det er nok at hælde dem på toppen, opnået ved tinktur.

Denne procedure kan anvendes regelmæssigt. Kamille gør ikke håret skade. Det vigtigste - se deres tilstand, lad ikke "overdrying" af håret. Denne metode er velegnet til enhver form for hår.

▪ Kefir maske

Hvad der er at blegge hår derhjemme, kefir, kan være egnet til denne procedure, det er let at gætte - jo fede håret, jo mindre procentdelen af ​​kefir skal bruges. Syren udskilles af mælkeproduktet hjælper med at lette håret og genoprette talgkirtlerne, hvis de er tilbøjelige til at blive fede. Hvis kefir er ret fedt, vil det tjene som et naturligt næringsstof til håret, og endda hjælpe dem lidt lysere.

Masken påføres håret fra rødderne til enderne, indpakket med en plastikhue med et håndklæde. Du kan gå med denne maske hele dagen.

▪ Citron

Lysere hår med citronsaft er enkelt og nyttigt. Citronsyre vil give dit hår en skygge af lys og "solrig" ømhed. I kombination med vand (to spiseskefulde juice per glas vand) eller uden det - din beslutning. Det er nok at holde et stykke citron på overfladen af ​​håret og få resultatet. Eller dække håret med en opløsning af vand og citron. Den nemme effekt af præcisering er givet til dig. Du kan anbefale solprocessen, efter at du har anvendt citron på håret, men denne metode vil være mere "hård" for håret og kan tørre og tynde dine krøller.

▪ Vodka

Denne metode bruges af nogle kvindelige modeller. Han lyser ikke kun håret, men behandler det også.

Bland vodka med medicinsk mineralvand (med sodavand) i forhold: en portion vodka til to portioner vand. Den resulterende opløsning kan sprøjtes hår med en sprøjtepistol. Hvis du i øjeblikket er i direkte sollys, får dit hår yderligere lysning.

▪ Ølmaske og vaskesæbe

Enhver øl kan bruges til at lette håret. Det er nok at lægge det på håret og forlade det, indpakket i hovedet, for hele dagen. Masken har en ulempe - en specifik aroma. Du kan vaske øl fra dit hår i slutningen af ​​dagen. Derudover kan du vaske af masken ved hjælp af sæbe. Håret kan blive mere stift og vil kræve ekstra pleje med ernæring, men denne metode vasker farvestoffet perfekt fra håret og hjælper med at ændre dit billede.

Anbefalinger om, hvordan man misfarve hår derhjemme

Mange kvinder drømmer om blondt hår, har naturligt kastanje eller sort hårfarve. Blegning er en meget alvorlig og ret traumatisk procedure for hår, hvilket er bedre at overlades til en erfaren frisør. Selv om du kan forsøge at eksperimentere med farve og hjemme.

anbefalinger

 • Før du bruger farvestoffer, anbefales det at teste for allergier.
 • Du bør ikke udføre misfarvning på rent hår. Det er bedre, hvis det tager 3-4 dage efter vask, i hvilken tid en fedtfilm dannes på trådene, hvilket forhindrer krøllerne i at tørre ud og forhindre hårforbrændinger.
 • Håret skal være godt kæmmet og opdelt i zoner. Farvning er bedre at starte fra den occipitale region.
 • Panden langs hårlinjen skal spredes med en tyk fløde for ikke at brænde huden.
 • Maling bør påføres med en børste, jævnt fordelt over hele overfladen af ​​krøllerne fra rødderne til enderne. Efter påføringen bør håret være lidt fugtet og kæmmet, så farven bliver ens.
 • Sæt ikke hovedet på dig. Under indflydelse af varme opvarmes blegemiddelsammensætningen, og dette kan medføre hud- og hårforbrænding.
 • Efter den tid, der er angivet i instruktionerne, skal du afskrive malingen med varmt vand uden at anvende shampoo og anvende en nærende balsam på rene krøller.
 • Efter proceduren skylles håret med en vandig opløsning af eddike eller citronsaft. Dette fjerner alkalirester, lukker hårets skalaer og gør håret skinnende.


 • Det er meget sværere at misfarve sort hår. En sådan procedure kan kræve gentagne afklaringer. Efter den første farvning vil hårfarven som regel være rød, så begynder den at lyse.
 • Ejere af farvet sort hår, du skal først vaske af maling. Til dette formål anvendes en særlig hårfjerner, som kan købes hos professionelle kosmetikforretninger.
 • Efter blekningsprocessen bliver håret mere sårbart og tyndt, så i fremtiden behøver de konstant pleje, ernæring og hydrering.
 • til indhold ^

  Professionelle værktøjer

  Moderne professionelle blekemidler renser ikke kun kvalitativt, men også sørger for håret og forsøger at minimere den negative virkning.

  maling

  En af mulighederne for selvlysende krøller - professionel maling. Her afhænger valget af dine præferencer og farvepalet. Blonde kan variere fra varme til ashy nuancer.

  Professionel lysende maling er præget af et højt indhold af ammoniak og kan ændre den naturlige farve med 4-5 toner. Oftest i paletterne er de markeret med tal 10, 11, 12.

  For at blegge håret skal farvestoffet blandes med et oxidationsmiddel (9-12%) i et forhold på 1 til 2 og påføres først til rødderne og derefter til spidserne. Den totale eksponeringstid på håret 40-50 minutter. Procentdelen af ​​oxidationsmiddel og proportionerne af blandingen kan variere afhængigt af hårets farve og tilstand.

  De bedste anbefalinger fra frisører har tjent superblobs fra L'oreal Professional, Redken Shade EQ, Paul Mitchell, Gold Well, Garnier Color Naturals, Wella Color Touch Sollys, Igora Royal, Estel.

  Blondoran

  For at misfarve hår derhjemme kan du købe et specielt pulver til blødning - blondonoran. Det bruges af frisører, når det lyder i salonen. Han vasker effektivt pigmentet ud af håret og kan oplyse op til 7 toner selv en svingende brunette.

  Når du begynder at blonder hjemme, er det nødvendigt at købe blondoran, et oxidationsmiddel (3-12%) og farvemaling. Farvestoffet er nødvendigt for at fylde de nye pigmenthuler, der er dannet i håret efter påføring af Blondoran.

  Opskriften af ​​blekningsblandingen og procentdelen af ​​oxidanten afhænger af hårets oprindelige farve og tilstand og er angivet i instruktionerne til præparatet.

  Lignende blekepulver findes i Estel, Matrix, Wella, INDOLA, Nouvelle, Igora linjer.

  supra

  Velprøvet hvid henna eller supra. For at forberede en blegemiddel i en keramisk beholder er det nødvendigt at blande supra med en aktivator, som sædvanligvis sælges i sættet. Men om nødvendigt kan den erstattes med 3 eller 6% hydrogenperoxid.

  Som et resultat heraf bør sammensætningen have en konsistens af cremefløde. Kapaciteten bør opvarmes lidt i et vandbad. At anvende struktur på hår og holde ikke mindre end en halv time. Skyl uden shampoo. Desuden skal håret skylles med forsuret vand og tørres.

  Hjemmelavede opskrifter

  Ved hjælp af improviserede midler og hjemmeopskrifter skal du forstå, at håret ikke kan være helt misfarvet, de kan kun oplyses. Og så passer det bedste af disse værktøjer til ejerne af blondt hår.

  Hydrogenperoxid

  En af de hurtigste lynoptioner er brugen af ​​hydrogenperoxid. Men for ikke at skade håret, er det vigtigt at vælge den rigtige koncentrationsprocent. For mørke og hårde krøller er det bedre at bruge 8-11%, og for tyndt og let hår er 3-4% hydrogenperoxid tilstrækkelig.

  En sådan sammensætning fortyndes kun i keramik eller glasvarer og påføres ved anvendelse af en særlig syntetisk børste. Det er bedre at blande opløsningen umiddelbart før brug, da det kan oxideres.

  Til madlavning skal du:

  • 60 ml hydrogenperoxid;
  • 50 ml vand
  • 40 ml shampoo;
  • 3 teskefulde ammoniak.

  Komponenterne skal blandes og påføres håret og trækkes tilbage fra rødderne på ca. 1 cm. Ved hjælp af en kam fordeles værktøjet jævnt i hele længden. Farvning sammen med sammensætningen skal tage højst 15 minutter. Det er nødvendigt at konstant overvåge processen med farveændring.

  Derefter skylles hovedet godt og skylles med forsuret vand.
  Harehårede piger har kun brug for en ansøgning, brunhårede kvinder og brunetter skal gentage farve i 2-3 uger.

  gidroperit

  Denne metode hjælper med at misfarve håret med flere toner. Til forberedelse af midler skal 2 tabletter hydroperit. De skal knuses til støv. I en keramikbeholder blandes pulveret med 2 ampuller ammoniak og 1 spiseskefuld shampoo.

  Det færdige produkt påføres håret og efterlades strengt i 5 minutter. Vask håret grundigt med varmt vand.

  Det er meget sjældent muligt at opnå den ønskede snehvid hårfarve ad gangen; håret kan give yellowness, så proceduren skal gentages.

  citron

  Citronsaft har en god lysende effekt, især under direkte sollys. Friskpresset citrusjuice belyses sædvanligvis kun af enkelte tråde, men ikke hele hårets hoved, da efter en sådan procedure kan hudskrælning og skæl forekomme.

  Til fremstilling af blegemiddelsammensætningen skal saften af ​​en halv citron fortyndes med vand i et forhold på 1: 3. Tilsæt kamilleafkogning (50 gram pr. Kop kogende vand) og 2 spsk olivenolie.

  Sammensætningen bør opbevares på håret i mindst 2 timer, mens det er ønskeligt at gå ud i solen.

  Æble eddike

  Naturligt lysende maling kan laves med æblecidereddike. Til madlavning skal du:

  • 500 ml æblecider eddike;
  • 20 gram tørrede blomster af kamille og calendula;
  • 30 gram Rabarberrod;
  • 4 citroner;
  • 50 ml alkohol.

  Hæld rabarberne, hæld eddike, kog og kog over lav varme i 10 minutter. Derefter tilsættes kamille, calendula og saft af 2 citroner, kog i yderligere 5 minutter. Afkøl blandingen og spænd de resterende 2 citroner med saften.

  Midler til at sætte på håret og lade i 1 time.

  Sammensætningen af ​​honning indeholder naturligt hydrogenperoxid, så det kan også bruges som en sikker clarifier. Hvidt hår kan naturligvis ikke opnås, men resultatet bliver mærkbart afhængigt af hårets porøsitet.

  Til fremstilling af sammensætningen skal blandes med en blander 100 gram flydende honning, 50 ml kokosolie og halv banan. Aromatisk masse insisterer på 15 minutter. Ansøg derefter på hår og lad i 40 minutter.

  kanel

  Kanel er et naturligt blegemiddel.

  For at forberede sammensætningen vil kræve:

  • 3 spsk kanel;
  • 3 spiseskefulde honning;
  • 6 spiseskefulde destilleret vand
  • 2 spiseskefulde citronsaft;
  • 100 ml olivenolie;
  • 100 ml balsam.

  Fortynd honning med vand og bland med andre komponenter. Blanding insisterer 1 time. Derefter påføres det på vådt hår og dækkes med en plastikhætte. Blegemidler skal holdes på hår fra 3 til 8 timer.

  kamille

  For at forberede lysende forbindelse skal 2 spsk kamilleblomster fyldes med et glas vand. Kog og kog i 15 minutter. Klar til afkogning afkøles, spændes og skylles regelmæssigt håret efter shampooing. For den bedste effekt i afkogning af kamille kan du tilføje nål i samme proportioner.

  Lightening hår med folkemæssige retsmidler hjemme: 8 effektive måder

  Hvordan giver dit hår en lysere nuance hjemme - dette er et spørgsmål, der interesserer mange piger. Ønsket om at blive ejer af den mest populære hårfarve er ikke altid uden negative konsekvenser.

  Mange af os var opmærksomme på sådanne resultater af peroxidafklaring, som gennembrænding, såkaldt "perhydrol" hår, der minder mere om uld end en smuk gave af naturen.

  Generel oversigt over tilgange

  I mellemtiden er der gode naturlige produkter, der giver dig mulighed for sikkert og forsigtigt at lette håret med et par toner derhjemme. Hvad handler det egentlig om? Sikkert om velkendt for alle:

  Du bør ikke indstille dig selv til en vis og udtalt effekt. Den naturlige farve og sammensætning af hår hos mennesker er meget anderledes, denne faktor bestemmer resultaterne af virkningerne af opskrifter akkumuleret i folket.

  Pigen med blond og let blondt hår kan forvente den største effektivitet fra applikationen.

  Deres hår vil være lidt lysere, vil få en gylden skygge.

  Appel til en opskrift på piger med en anden farve vil ikke medføre skade, tværtimod vil det helbrede rødderne og hele hårets struktur, men man bør ikke forvente nogen særlig æstetisk effekt.

  De mest anbefalede muligheder med hensyn til sikkerhed såvel som brugbarhed er kefir og kamille.

  Med samme middel som citronsaft skal du udvise maksimal forsigtighed.

  Hertil kommer, at sidstnævnte mulighed fører til negative konsekvenser.

  Metode nr. 1

  Metoden til at blegge hår med citronbaserede var velkendt for vores bedsteforældre. En perforeret hætte sættes på hovedet, hullerne i hvilke håret skubbes igennem, og citronsaft påføres dem.

  I denne form skal du gå en tur i direkte sollys. Hurtig, gratis og vintage metode til fremhævning er tilgængelig for enhver pige, der elsker eksperimenter.

  Ikke alt er så simpelt: du kan beskadige de fleste tråde meget. Faktum er, at under den øgede indflydelse af citron og direkte sollys bliver håret skørt og tørt.

  For selvstændige kendetegnere bør du ikke glemme: dit hår bør beskyttes mod udsættelse for ultraviolet stråling.

  Metode nr. 2

  Denne mulighed for præcisering i hjemmet er optimal for hår med højt fedtindhold. For tørre hår er citronsaft farlig på grund af risikoen for overdrydning.

  I ½ liter vandpresset juice af 1 citron. Efter den sædvanlige vask af håret skylles håret med den tilberedte opløsning. Afklaringen med citronsyre forekommer på grund af afklaringen af ​​pigmentet indeholdt i håret.

  For at forbedre effekten opnået ved denne metode til afklaring hjemme, skal du gå ud i solen i 10-15 minutter.

  Meget snart vil det være muligt at bemærke, at det blonde hår oprindeligt blev lysere og lysere med 1-2 toner. Hvis det tidligere var malet, vil metoden eliminere yellowness.

  I dette tilfælde ser håret ud og forsvinder ejendomme elektrificeret.

  Metode nummer 3

  Virkningen af ​​brugen af ​​honning til at afklare hjemme er relateret til resultaterne af brugen af ​​hydrogenperoxid. Men i dette tilfælde skal du være forberedt på, at du bliver nødt til at lægge større indsats end i tidligere tilfælde.

  Metoden er kendt for sin sparsomme effekt. For ejere af lys eller lysebrunt hår er dette en glimrende mulighed for at opnå et par lysende farver med samtidig lysstyrke og ingen risiko for hårskader.

  I dette tilfælde fodres håret med vitaminer og næringsstoffer, får volumen og glans, forvandles.

  Før du anvender denne metode til afklaring hjemme, bør du vaske dit hår korrekt. Til dette er en ret god simpel shampoo - i dette vaskemiddel sandsynligvis ingen klimaanlæg, silikoner osv.

  Klemme shampooet ind i palmen, du skal tilføje en tredjedel eller en fjerdedel af en teskefuld sodavand.

  Du kan vaske dit hår og skylle som normalt. Derefter skal du tørre det vaskede hår med et håndklæde, hvilket eliminerer overskydende fugt. Du bør ikke ty til balsam eller andre former for hårpleje.

  Nu kan du anvende honning på dit hår. Honningen, der kræves til proceduren, skal være naturlig og relativt flydende. Med et overskud af honningtykkelse kan du varme lidt op, det er også tilrådeligt at tilføje noget varmt vand.

  I intet tilfælde kan du bruge en mikrobølgeovn til opvarmning - det fratager honning af sine gavnlige egenskaber. Anvendelse af produktet på håret, er nødvendigt at gøre det langs hele længden af ​​hver streng - startende fra rødderne, der slutter med spidserne.

  For nemheds skyld kan du bruge en kam. Og så kan du massere hovedbunden.

  For at forhindre honning i at løbe af, kan du dække dit hoved med plastfolie og pakke det med et håndklæde. Dette er kun til beskyttelse og ikke til isolering.

  Masken skal være på håret i ca. ti timer. Det mest hensigtsmæssige er at gøre det inden sengetid. Det er kun nødvendigt at tage sig af bekvemmeligheden - for at forhindre dronning af honning og forekomsten af ​​klæbrighed på sengen.

  Efter ti timer påkrævet for denne metode til afklaring hjemme, bliver håret skyllet med varmt vand, vasket med shampoo og skyllet - eller med afkogning af kamille eller vand med saften af ​​en halv citron.

  Denne teknik giver dig mulighed for at lyse op på tre toner. Men det anbefales dog at fokusere på typen og farven på håret, der skal behandles - det er dem der bestemmer de endelige resultater.

  Hvis effekten efterlader meget at ønske, kan du ty til at gentage proceduren. Du skal ikke bekymre dig om den sandsynlige skade - metoden vil give dit hår mere glans, sundhed og tiltrækningskraft.

  Metode nr. 4

  Og den mest populære eller blide metode er brugen af ​​kamille. Det hjælper med at lette håret til en delikat gylden nuance. Det er også nødvendigt at understrege den leverede behandling.

  For at lette håret med afkogning af kamille skal vi tage to spiseskefulde tørrede blomster af planten. De skal hælde 200 ml kogende vand. Alt er tæt dækket med et låg. Den afkølede infusion filtreres - skylles med forvaskede hår.

  Det anbefales ikke at pakke det behandlede hoved med et håndklæde. Faktum er, at kun på denne måde kan afkogingen have den forventede virkning.

  Metode nr. 5

  Denne metode adskiller sig fra den foregående, idet en maske fremstillet ud fra et koncentreret ekstrakt af kamille anvendes.

  Så for at lette håret med denne store naturlige ingrediens, fyldes 2 spiseskefulde tørrede kamilleblomster med kogende vand. Det er nødvendigt at respektere proportionerne 1 til 3.

  Værktøjet hældes bedst i en termos i flere timer. Efter at buljonen er filtreret, bliver deres hår gennemblødt. Hovedet er pakket med film og efterladt i denne tilstand i en time.

  Metode nr. 6

  Denne teknologi giver dig mulighed for at lette hårmasken af ​​kamille og glycerin. Anbefales til tørt hår type.

  To spiseskefulde tørrede planter blomster hældes med kogende vand. Infusionsvarighed: to timer. Infusionen afkøles og filtreres, 60 g glycerin tilsættes til den.

  Masken påføres over hele længden. Hovedet er pakket med en film - i fyrre minutter.

  Metode nr. 7

  For at lette håret med denne metode skal du forberede en maske af komponenter som f.eks

  Madlavningsteknologi er som følger: 2 spsk. l. tørret kamille blandet med en kniv saffron, brygges med et glas kogende vand og forlod i en halv time - at insistere.

  For at lette håret, skal du anvende den forberedte maske i en tredjedel af en time, i slutningen af ​​den - vask det af med varmt vand. Håret skal holdes rent.

  Metode nr. 8

  Den maske der bruges i dette tilfælde er lavet af gurkemeje og citron.

  Tag tre spiseskefulde af tørrede kamille blomster. De omrøres med knust skræl af en citron, en teskefuld gurkemeje. Alt er fyldt med en liter kogende vand.

  Opløsningen, der kan tænde håret, skal efterlades i to timer. Derefter skal det filtreres. Opbevaringstid betyder i køleskabet: et par dage. De skal dække rent hår en gang om dagen i en uge eller lidt mindre.

  Bredden af ​​udsigterne er altid god

  Kombinationen af ​​praktiske værktøjer, der er egnede til at udføre en sådan kosmetologisk procedure, såsom blegning, er i dag mere end nok. De er altid glade for at dele vores ældre kære, bøger om personlig pleje og utallige internetsider.

  Men når du vælger en metode, skal du altid afveje fordele og ulemper. Det er nødvendigt at tage hensyn til både generelle tilgange til håret og specifikationerne i din krop.

  Dette er den eneste måde at vælge den rigtige metode på - en metode, der giver dig ikke kun mulighed for at whiten hår sikkert, men også at give dem næringsstoffer og vitaminer.

  Sådan lyse håret hjemme

  Ønsker du at understrege din naturlige blonde eller lette det mørke hår? Lynhår derhjemme vil være et billigt og sundt alternativ til salonprocedurer.

  Præcisering af hydrogenperoxid

  Hydrogenperoxid - det billigste og overkommelige middel til at lette håret. Men det er umuligt at bruge det permanent - selv en fortyndet blanding kan fuldstændig ødelægge folliklerne og forårsage, at trådene falder ud.

  At lette behovet:

  • Peroxid 3% (ikke mere!) - 1 fl.;
  • kam;
  • Sprøjteflaske (ren og tør) eller bomuldspindel;
  • Krabbe eller klemmer;
  • handsker;
  • Gamle tøj;
  • Shampoo og balsam.

  Vi går videre til proceduren:

  1. Jeg vasker mit hoved med shampoo og kam det godt, ellers vil hårfarven i knuderne være meget anderledes. Overskydende fugt våde håndklæde.
  2. Vi klæder gamle tøj, fordi værktøjet forkæler stoffet. Håndbeskyttelseshandsker.
  3. Fyld flasken med hydrogenperoxid. Det kan fortyndes med vand (1: 1) eller anvendes rent. Det er bedre at teste værktøjet på en tynd streng, og derefter fortsætte til resten af ​​håret.
  4. For at lette hele hovedet opdele håret i sektioner, der sikres ved hjælp af krabber. Alternativt sprøjte peroxid på trådene fra rod til spids eller tørre dem med en fugtig bomuldssvamp. Hvis du vil lette en del af håret, skal du kun behandle agenten med de nødvendige tråde.
  5. Vi forlader peroxid i 40-60 minutter - jo mørkere håret, desto længere tid vil det tage. Efter ca. en halv time afvaskes blandingen med flere tråde og kontrolleres resultatet. Hvis der i løbet af proceduren er ubehagelige fornemmelser, skylles tyndet straks og vasker af kompositionen.
  6. Vask af peroxidet fra håret med varmt vand. Vi anbringer en balsam på dem i mindst 30 minutter.

  Brintperoxid lyser ikke i en spids, du kan have brug for flere procedurer. Gentag en session hver anden dag eller daglig, afhængigt af tilstanden af ​​tråde. Forresten vil den termiske effekt accelerere dine resultater, så du kan bruge en hårtørrer eller sidde i solen. I det første tilfælde samles tråderne i et bundt og gemmes under en foliehætte. Når du opvarmer folien med en hårtørrer, skal du flytte den fra side til side i 15 minutter. I den anden - bare kam dit hår med en kam.

  Afklaring af hydrogenperoxid (før og efter)

  Citron - den bedste brightener

  Et andet effektivt værktøj, der giver dig mulighed for at blive lysere uden at skade håret. Citronsyre lyser pigmentet og gør håret skinnende.

  Folkeskonologi tilbyder to opskrifter:

  Opskrift nummer 1 - til tør type:

  • Aircondition - ¼ kop;
  • Friskpresset citronsaft (ca. 4 stk.) - 1 kop.

  Opskrift nummer 2 - for den normale type

  • Varmt vand - ¼ kop;
  • Friskpresset citronsaft - 1 kop.

  Vi går videre til proceduren:

  1. Hæld citronsaft i en beholder med en spray eller en ren skål. Hæld i vand eller balsam og ryst. Sæt til side i 15 minutter.
  2. Påfør sammensætningen på håret med en bomuldsvamp, spray eller børste til farvning (ideel til klimaanlæg).
  3. Efter at have behandlet alle trådene, sæt dig ned et sted i solen i hele 2 timer.
  4. Mit hoved med shampoo, sætter vi balsam.
  5. Re-afklaring (yderligere 30 minutter) kan udføres omgående eller den næste dag. Resultatet vises først efter 2-4 uger.

  Medikeret kamille

  Hvordan lyser håret for ikke kun at forkæle dit yndlingshår, men også for at gavne hende? Selvfølgelig daisy! Vi tilbyder dig nogle effektive og harmløse opskrifter.

  • Kamille - 30 g.
  • Juice 0,5 citron - om ønsket;
  • Vand - 250 ml.

  Vi går videre til proceduren:

  1. Fyld kamillen med kogende vand, lad infusionen afkøle og filtrere gennem gasbind.
  2. Mit hoved
  3. Skyl håret med kamilleekstrakt og lad det tørre.

  At lette behovet:

  Vi går videre til proceduren:

  1. Falder i søvn kamille i en termos.
  2. Fyld blomsterne med kogende vand.
  3. Insister 4-5 timer.
  4. Filtrer gennem ostekloth.
  5. Vi suger håret med infusion, vi pakker hovedet med en film og lader i 60 minutter.
  6. Skyl med rent vand.

  Kamille med glycerin - til tør type

  • Kamille - 2 torsdag l.;
  • Glycerin - 60 gr.

  Vi går videre til proceduren:

  1. Fyld kamillen med kogende vand og sæt til side i et par timer.
  2. Tilsæt glycerol til den afkølede og filtrerede infusion.
  3. Påfør i fuld længde, wraps hovedet med en film og vent 45 minutter.
  4. Skyl dit hoved med rent vand.

  Kamille, safran og æterisk olie

  At lette behovet:

  • Kamille - 2 el. l.;
  • Saffron pinch;
  • Vand - 200 ml;
  • Juice 1 citron;
  • Lavendel Eter - 3-4 dråber.

  Vi går videre til proceduren:

  1. Kamille med safran hæld kogende vand.
  2. Lad dem stå i omkring en halv time.
  3. I den filtrerede bouillon hældes i æterisk olie og citronsaft.
  4. Mæt håret med denne blanding i 20 minutter.
  5. Skyl med rent vand.

  Kamille, citron, gurkemeje

  • Kamille - 3 el. l.;
  • Vand - 1 l;
  • Gurkemeje - 1 tsk;
  • Citron - 1 stk.

  Vi går videre til proceduren:

  1. Bland kamille med gurkemeje.
  2. Tilsæt finhakket citronskal.
  3. Fyld med kogende vand.
  4. Efter et par timer, filtrer blandingen.
  5. Det kan påføres dagligt for at rengøre strenge. Overtagelser til opbevaring i køleskabet.

  Denne effekt kan opnås:

  Kefir til lynhår

  Lynhår derhjemme med kefir har været kendt i lang tid. Denne fermenterede mælkedrik accelererer væksten af ​​tråde, genopretter deres struktur, nærer og fugter. Kefir bruges både solo og i kombination med andre ingredienser. Den eneste ulempe - denne maske er svær at vaske af.

  Og lad os nu se på opskriften.

  Vi anvender kefir på tørre tråde, vi pakker en film rundt om hovedet, vi opvarmer det med et håndklæde og venter 2-2,5 timer.

  Kefir med Cognac

  • Kefir - 50 ml;
  • Juice 0,5 citron;
  • Hårbalsam - 1 tsk;
  • Cognac - 2 el. l.

  Vi går videre til proceduren:

  1. Bland hele sammensætningen.
  2. Smør tråderne.
  3. Vi sætter på opvarmningsdækslet.
  4. Hold lynmaskeren i mindst 8 timer, men det er bedre at forlade det til natten.
  5. Vask af med vand.
  6. Påfør balsam.

  Lysende kanel

  Lækre, sunde, duftende kanel kan lette selv en brændende brunette! Selvfølgelig vil resultatet ikke komme straks, så vær så tålmodig og brug en af ​​vores opskrifter.

  Kanel og olivenolie

  At lette behovet:

  • Kanel - 3 spsk. l.;
  • Destilleret vand - 1 spsk. l.;
  • Honning - 2 spsk. l.;
  • Aircondition - 3 el. l.;
  • Olivenolie - 3 el. l.

  Vi går videre til proceduren:

  1. Bland honning med vand.
  2. Tilsæt kanelpulver. Hvis du bruger sticks, send dem gennem en kaffekværn.
  3. Hæld i balsam og olivenolie.
  4. Smør håret i 2-3 timer.
  5. Hvis det ønskes, kan du tilføje citronsaft til masken (2 spsk.).

  At lette behovet:

  • Destilleret vand - 3 el. l.;
  • Honning - 3 spsk. l.;
  • Kanel - 3 spsk. l.

  Vi går videre til proceduren:

  1. Bland hele sammensætningen.
  2. Varm det i et vandbad.
  3. Påfør varmt på trådene.

  Tip 1: Hvor bedst kan du lette håret i 2018

  • hvordan man bedst kan lyse mørkt hår

  Tip 3: Sådan lyser du håret ved hjælp af naturlige produkter

  • Professionelle lysere til hår - dette er blondonoran, mærket er ligegyldigt, oxygenatoren (oxidator) er 6% og 1,5%, maling til farvning af hår.

  Hvilke regler skal følges?

  I øjeblikket er der mange værktøjer, som du måske har med dette problem. Men lad os begynde med at huske de regler, der skal følges.

  • For at forberede en maske til lynhår, foretrækker plastikbeholdere eller rustfrit stålredskaber, skal du også tage en lille sigte, cellofanhandsker og selvfølgelig en hat.
  • Før du anvender lynmasken, vask dit hår, tør det lidt (det skal være vådt) og kog det grundigt.
  • For at afklaringen skal finde sted jævnt, er det bedre at anvende masken med en speciel børste til farvning eller med en almindelig kam.
  • Sørg for, at du har nok masker til hele længden af ​​dit hår, så at efter påføring er der ingen mørke striber. Piger med tykt hår har brug for flere masker end dem med mindre hår.
  • Efter at du har distribueret masken, skal håret samles i en bolle og stuves med en plast eller træharpik. Men brug aldrig en metal hårnål!
  • Sæt derefter en hat på hovedet. Hvis det pludselig ikke var det, kan du gøre med et almindeligt håndklæde. Hvis du har lidt tid, skal du forlade masken i en time, men hvis du vil have et bedre resultat, skal du gå med det i mindst 6 timer.
  • Efter at du har fjernet masken, skyll håret med varmt vand med din yndlings shampoo. Hvis resultatet ikke er helt ordnet, skyll håret med afkogning af kamille, det vil øge effekten!
  • For de bedste resultater anbefales det at gøre proceduren inden for 2 til 3 uger.

  Prøv en række masker, og du vil helt sikkert finde en der passer dig helt! Ja, og helbrede dit hår.

  Hårfarvningsmaskiner

  På internettet kan du finde et utroligt stort antal opskrifter, men ikke alle er velegnede til brug, medmindre du vil skade dig selv. Før lethed skal du sørge for at bestemme din hårtype, i hvilket tilfælde du nemt finder en maskeopskrift, der passer til dig. Og også ignorere den anbefalede tid for proceduren.

  Honning maske

  Vask dit hår godt med lidt sodavand. Tør dit hår med et håndklæde og forsigtigt anvende acacia honning. Sæt derefter en cellofanhætte og sæt et hoved på med et tæppe. Lad masken stå i 8-10 timer. Med denne maske bliver dit hår sundere og får en gylden skygge.

  Maske med citron for fedtet og stærkt hår

  Citronsaft er uønsket for ejere af tørt og svagt hår. Maske med citron er mere velegnet til personer med olieagtigt hår. Klem saften af ​​en citron og i lige store mængder blandes med vand. Ansøg derefter på håret og lad det gå et stykke tid. Citronsaft, der interagerer med solen, vil gøre dit hår lysere med 1 - 2 toner. Plus, dit hår vil være skinnende og silkeagtig.

  Maske med citron for svagt hår

  Det svækkede hår har brug for den sparsomme afklaring. Derfor, når du laver en maske, tilsæt to spiseskefulde flydende honning og tre spiseskefulde kanel til saften af ​​en citron. Påfør denne maske til vådt hår, men gnid det ikke i hovedbunden! Dæk hovedet med cellofan og et håndklæde i 40 minutter. Derefter efter 3 til 4 timer vasker dit hår. Som et resultat bliver dit hår stærkere og lysere med 2 toner.

  Citronmaske til mørkt hår

  Tilsæt kamille til 500 ml kogende vand og bryg. Hæld derefter rabarber med eddike (ca. 500 ml) og varme. Klem saften af ​​fire citroner og bland alt sammen. Til den resulterende opløsning tilsættes 50 gram flydende honning og alkohol. Bland alt godt og anbring det på fugtig hår i en halv time. Derefter vaske dit hår med varmt vand. Mørkt hår vil lyse lidt og blive mere sundt.

  Kamille maske

  Tag 100 gram kamille og tilsæt i 300 ml kogt vand. Rør og lad det komme i 30 minutter. Derefter spændes og tilsæt 50 ml 30% hydrogenperoxid. Påfør denne blanding over hele længden af ​​håret og læg på en hætte. Vent 30-40 minutter og vask dit hår med shampoo. Efter en sådan maske kan en brunette blive brunhåret.

  Kamille og nøle mask

  I 1 liter vand tilsættes 1 spiseskefuld kamille og 1 spiseskefuld nældebrød. Derefter brygges og spændes afkogningen. Skyl håret med denne blanding og pakk det i et varmt håndklæde i 15 til 20 minutter. Efter en time skylles håret med kamille.

  Lysende maske af safran og kamille

  Tag 2 spsk kamille og en kniv saffron. Lad bouillon stå i ca. 30 minutter, og tilsæt saften af ​​en citron og et par dråber lavendel æterisk olie. Påfør blandingen på dit hår i 25 minutter, skyll derefter med køligt vand.

  Kefir maske

  Vores bedstemødre elskede kefir i hårpleje, så der er mange opskrifter med kefir. Her er en af ​​dem. Tag 50 ml kefir og tilsæt det: saft med halv citron, 1 æg, 40 ml brandy og 1 tsk shampoo. Bland godt og bland blandingen på håret. Pak dit hår i cellofan og et håndklæde. Efter 8 timer afvaskes masken og påføres et balsam på håret.

  Kefirno - gærmaske til lynhår

  Dette er en ret simpel opskrift. Du skal tage 1 kop kefir eller yoghurt og kombinere den med 1/2 spsk tør ølgær. Sæt derefter et varmt sted og lad stå i en time. Påfør den resulterende maske jævnt på håret og lad det stå i ca. en time. Denne maske vil helbrede håret godt og genoprette dets struktur.

  Løg Husk Mask

  Til forberedelse af denne opskrift spenderer du næsten ikke penge og indsats. Tag løgskræl, dæksel med vand og kog. Sæt denne bouillon og skyll deres hår. Som et resultat bliver dit hår skinnende og får en kobberskygge. Denne maske har imidlertid en ulempe, efter at den har brugt det, kan en ubehagelig lugt forblive.

  Mærke af cremefløde

  For at forberede masken skal du tage citrusskræl og ingefær, og hæld dem derefter med varmt vand og lad stå for en dag. Tilsæt i en skål 200 ml rømme og et par dråber citronsaft, og hæld derefter halvdelen af ​​den kogte bouillon. Rør og anbring den resulterende opløsning på håret. Sæt derefter en cellofanhætte på hovedet og vind håndklædet. Efter vask skylles dit hår med resterne af opløsningen. Efter regelmæssig brug af en sådan maske bliver dit hår en gylden nuance og lysere med to toner.

  Frugtmaske.

  Dette er en meget velsmagende maske. For hende skal du tage en banan og æg. Bland disse produkter med en blender indtil glat, og anvend derefter på hår. Efter en time vasker du dit hår med shampoo.

  For at opsummere

  Takket være den regelmæssige brug af sådanne masker bliver dit hår sunde og mærkbart lysere. Selvfølgelig behøver du ikke vente på et øjeblikkeligt resultat, naturlige masker giver det ikke. Og alligevel, hvis du har tålmodighed, kan du opnå det ønskede resultat! Så vær smuk og vær ikke bange for at eksperimentere!

  Sådan korrekt lysere hår derhjemme uden skade.

  Nogle gange sker det, at du virkelig vil ændre dit udseende, og du har ikke penge eller mulighed for at komme ud af huset for at besøge en skønhedssalon (for eksempel hvis du er på barselsorlov med et lille barn, og du kan ikke forlade ham i et par timer). I sådanne tilfælde kan du gå til butikken, købe alt hvad du behøver for dine store reinkarnationer og. at handle! Lige hjemme! I vores artikel lærer du, hvordan du korrekt bruger professionelle lette produkter til hår derhjemme, samt hvordan du ikke kan skade håret ved at blegge hår.

  Vi vurderer hårets tilstand og dets evner

  Ifølge frisørreglerne, før nogen farvning, og især lynnedslag, er det nødvendigt at vurdere tilstanden af ​​håret og hovedbunden. Sundt hår er stærkt og elastisk, har en naturlig glans, en lille del splittede ender er tilladt. På hovedbunden bør der ikke være sår, udslæt, sår, allergier.

  Tegn på hårskader er alvorligt hårtab, brølhed, overdreven tørhed og en ændring i strukturen. Denne tilstand af håret kan observeres efter gentagen farvning med aggressive farvestoffer, efter kemisk perm, overførsel af eventuelle sygdomme såvel som på grund af hypovitaminose. I hvert fald, hvis håret er hårdt beskadiget og svækket, bør du forlade ideen om lynnedslag, da risikoen for at miste hår efter blegning er meget høj.

  Bestem, hvor mange toner du har brug for for at lette dit hår

  For at gøre dette kan du bruge paletten af ​​nuancer af ethvert hårfarve. Sammenlign din hårfarve med nuancer af det naturlige udvalg af enhver palette af professionel maling, og find også den ønskede nuance, som du vil få som følge heraf. Så du får en ide om, hvor mange toner der skal lysere håret.


  At vide det ønskede resultat er meget vigtigt for at vurdere deres evner. Hvis du vil lysere hår 5 eller flere toner, så vær forberedt på et mærkbart tab af hårkvalitet. For stærkt bleget hår bliver nødt til at bryde sig mere, de har tendens til at blive meget tørre og meget modtagelige for mekaniske skader og brud.

  For at lette dit hår derhjemme skal du købe:

  1. Lysepulver eller pulver. Normalt sælges de i poser designet til engangsbrug eller i større banker.
  2. Oxiderende emulsion (oxidant). Kan også fås i hætteglas med engangsbrug og større flasker.
  3. handsker
  4. Ampuller med beskyttende olie. Næsten alle producenter har beskyttelsesmidler, der tilsættes til farvnings- eller lysningsblandingen umiddelbart før påføring. De er designet til at reducere de skadelige virkninger af kemisk sammensætning på hårstrukturen. Dette er i princippet ikke et obligatorisk produkt, og de kan overses, hvis dit hår er stærkt nok.
  5. Tinting permanent farvestof + aktivator. Lysepulveret giver ikke den ønskede skygge af hår, men fremstiller kun basen til dens produktion, idet de naturlige pigmenter fjernes fra håret til en bestemt baggrundsbelysning. Desuden ser bleget hår livløst ud og er meget tørt at røre ved. For at få en smuk skygge, samt at genoprette hårets fortabte elastik, skal du holde toning.

  Hvad er baggrundsbelysning? Lidt farve teori

  I naturen er der kun tre primære farver, som ikke kan opnås ved blanding - det er rødt, blåt og gult. Alle andre farver opnås ved at blande disse tre hoved, for eksempel:

  • Rød + Gul = Orange
  • Rød + Blå = Lilla
  • Blå + Gul = Grøn
  • blå + rød + gul = brun.

  Baggrundsbelysning er den farve, der opnås efter den delvise ødelæggelse af det naturlige pigment på grund af kemisk eksponering for håret. Som regel bliver den første i håret ødelagt af det blå pigment, så håret i lysprocessen bliver først rødt. Derefter ødelægges det røde pigment, og håret bliver gul. Gul hårfarve i forbindelse med lynnedslag betyder, at baggrundsbelysningen allerede svarer til niveauet af "blond". Desuden bliver jo mindre det gule pigment i håret, hårfarven er tættere på hvid. På forhånd bestem baggrundsbelysningen, som du vil misfarve håret for at opnå den ønskede skygge.

  Hvor kan man købe professionelle hårprodukter?

  • Den nemmeste måde er at købe lysere og farvestoffer i butikkerne af professionel kosmetik til håret i din by. Der kan du se farvepaleten, bestemme om den ønskede nuance, få råd fra sælgeren. Hvis du ikke kan shoppe, kan du søge efter lignende online butikker i din by. Siden jeg bor i Ufa, vil jeg give eksempler på flere onlinebutikker af professionel kosmetik til håret i vores by:
  • http://cosmeticufa.com
  • http://profcosmetic-shop.ru/
  • http://kudriprof.ru/
  • Online-butikker af professionel kosmetik til hår med levering i hele Rusland. I sådanne butikker er det fordelagtigt at købe produkter i små mængder, så du kan genoprette leveringsafgiften. For eksempel er en af ​​de populære butikker af professionelle hårprodukter "HiHair.RU" butik http://www.hihair.ru
  • Fælles indkøb. I dag bliver denne form for shopping stadig mere populær. Hvis du har erfaring med at bestille varer i fælles køb, kan du nemt finde et par indkøb af professionelle hår kosmetik, der er organiseret i din by.

  Hvilket lysende pulver (pulver) skal du vælge?

  Generelt bliver brugen af ​​salonprodukter derhjemme ofte problematisk. Specielt indeholder professionelle lyndannende stoffer normalt en masse ammoniak, den skarpe og ubehagelige lugt, som kan sprede sig gennem lejligheden. I processen med at påføre en blødgøringsforbindelse til dit hår vil du også opleve stor ubehag forbundet med frigivelse af ammoniak, for eksempel brænding og rødme i øjnene. Også, hvis der er børn i lejligheden, så er det uønsket at anvende ammoniak klarere.

  Heldigvis er der sikrere produkter til lynhår. Firmaet Kapous producerer for eksempel et ammoniakfrit lyspulver Kapous Magic Keratin. Fra min egen erfaring ved jeg, at mens du arbejder med dette pulver, er der ingen ammoniak duft, og der er ingen brændende og rødme i øjnene. Plus, det er relativt billigt (ca. 80 p. Per sæk 30g, 450r. Per kan 500g).

  Tilsvarende lysende pulvere uden ammoniak er tilgængelige fra andre producenter, for eksempel:

  • L'Oreal Professionnel Platinum (3500 r.)
  • Brelil No AMMONIA Bleaching (2700r.)
  • Baco Soft Colour Collection Pulver Lightener Ammoniakfri - Lysende pulver uden ammoniak med gul effekt (1200 r.)
  • CHI Professional Blondest Blonde Pulver Lightener Ammoniakpulver Cream (4000r.)

  Hvor meget skal jeg købe et lysende pulver og oxidant?

  Den nemmeste ting derhjemme er at lette kort hår og skulderlængde hår. For at lyse kort hår, vil 1-2 poser pulver tage 30 g hver, 2-3 poser på skulderlængde hår, 3-4 poser på skulderlængde, op til 8 poser pulver til længere hår. Beregningen af ​​mængden af ​​oxidativ emulsion er baseret på antallet af lysende pulver i et forhold på 2: 1 (for eksempel 60 g oxidant og 30 g lysende pulver)

  Hvordan vælger man en oxidant?

  Til lynnedslag var mindre traumatisk for hår, tage en oxidativ emulsion indeholdende 3% hydrogenperoxid. Oxiderende stoffer med et højere indhold af hydrogenperoxid ødelægger hårstrukturen stærkere. Desuden indebærer brugen af ​​oxidanter med højt indhold af hydrogenperoxid en meget hurtig anvendelse, så du bør ikke risikere og købe en høj procentdel oxid til at blegge hår derhjemme.
  Oxidanter med 1,5% hydrogenperoxid er også kommercielt tilgængelige. Disse er de såkaldte "activators", der er designet til at toning blondt hår. De er heller ikke egnet til lynhår med pulver, da resultatet i bedste fald næppe kan mærkes.
  Sådan lyser du håret hjemme trin for trin guide til begyndere
  Lynhår er ikke en nem opgave, uanset hvordan det virker. Vælg en dag, hvor du får et par gratis timer til at gøre alt rigtigt.
  Blegning og blødgøring gør kun KUN på snavset hår for at minimere de skadelige virkninger af den lysende forbindelse på håret. Det ville også være dejligt at lave en oliemask på håret i et par dage før proceduren.

  Så lad os komme til handling:

  1. Kombinere håret, opdel dem i 4 zoner (langs skillevæggen og på tværs), håret i hver zone samles med et gummiband i halen.
  2. Brug handsker
  3. Fremstilling af den klargørende struktur:
   Bland pulveret og oxidatoren i de anbefalede proportioner (normalt 1: 2). Tilføj eventuelt en beskyttelsesolie. Bland ingredienserne grundigt. Det skal være en homogen masse. Hvis sammensætningen er for tyk, og det er svært at anvende på håret, eller det tørrer hurtigt, så tilsæt en lille oxidant Noah-emulsion og bland.
  4. Opløs håret på et område af hovedet, adskilt den tynde streng og begynd at påføre lysstyrken. Kan påføres direkte med handske hænder, så det bliver hurtigere. Bemærk venligst, at din ansøgningstid er begrænset, så du bør ikke tabe et øjeblik. Det er tilrådeligt at have tid til at anvende sammensætningen så hurtigt som muligt, så han kan jævnt lette håret. Pas på ikke at forlade håret uberørt af klareren, især hvis du tager for tykke tråde.
   Gør det samme med andre zoner, det vil sige først på bagsiden af ​​hovedet og derefter på fronto-parietal zone.
  5. Forlad sammensætningen på håret på det tidspunkt anbefalet af producenten. Men ikke mere end 50 minutter. Kontinuerlig overvågning af den igangværende reaktion på håret, det vil sige ændringen i deres farve. Hvis du ser, at den ønskede baggrundsafklaring allerede er opnået, så fortsæt du sikkert til skylning.
  6. Skyl lysstofforbindelsen fra håret med rindende vand, vask derefter håret med shampoo. I salonen til dette brug shampoo dyb rengøring. Derhjemme er enhver egnet shampoo til fedtet hår.
  7. Toning er den sidste fase af farvning efter lysning af hår med et blegemiddel. Eksperter anbefaler ikke at forsømme denne procedure, men at gøre det samme dag efter afklaring. I dette tilfælde fodres håret med pigmenter fra et farvestoffarve og vil være mindre modtagelige for at skade mekanisk stress.

  Til toning tager de et farvestof pr. Ton lettere end den ønskede, såvel som en oxiderende emulsion på 1,5% eller 3% for et mere stabilt resultat. Processen med toning selv ligner den sædvanlige hårfarvning, men i dette tilfælde anvendes farvestoffet på vådt hår. Du bør også omhyggeligt læse instruktionerne for den anbefalede eksponeringstid, fordi bleget hår kan males mere intenst.

  Efter eksponeringstiden for farvet farvning skal du vaske håret under varmt rindende vand og anvende en balsam til farvet hår.

  Vigtige tips

  • Undgå at tømme håret ved hjælp af professionelle produkter, hvis dit hår tidligere var farvet med naturlige farvestoffer, såsom henna eller basma, samt i en måned efter at have brugt farvet balsamer som "Tonics".
  • Strikt studer og følg instruktionerne for brugen af ​​hvert brugt værktøj, tag ikke afkald på en kombination af professionelle værktøjer og folkeråd (fx tilsæt vegetabilsk olie til lysemulsionen).
  • Brug ikke metalskåle og metalgenstande i forbindelse med lynnedslag og farvning af hår.
  • Efter blekningsprocessen vil håret have brug for særlig pleje i lang tid, kombinere specielle shampooer til farvet hår og fugtighedsgivende og nærende masker.
  • I første omgang efter farvning skal du stoppe med at bruge aggressive børster og hårbørster. Det er bedre at tørre dit hår på en naturlig måde.

  Tak for din opmærksomhed! Lad dit hår være sundt og smukt, og du er altid tilfreds med dit udseende!

  Korrektion af øjenbryn efter tatovering: funktioner og omkostninger ved proceduren

  Valg af den bedste barbergel