Hårblegning med hydrogenperoxid

Brug langvarigt hydrogenperoxid fra uønsket hår af en kvinde. En simpel, smertefri og billig måde var ønsket af mange damer.

 • 1. Fordele ved fremgangsmåden
 • 2. Egenskaber ved brug af hydrogenperoxid og forholdsregler
 • 3. misfarvning
 • 4. Folkerecept og hvordan man udfører proceduren
 • 4.1. Ansigtet
 • 4.2. Bikini område
 • 4.3. ekstremitet
 • 4.4. Til hårdt hår
 • 5. Ulemper ved metoden

Fordele ved fremgangsmåden

 1. Baktericidal - ved hjælp af hydrogenperoxid proces sår og nedskæringer.
 2. Lavpris er et af de billigste midler, prisen på et apotek er mindre end 50 rubler per flaske.
 3. Smertefri - håret lyser bare, og til sidst forsvinder, er der ingen mekanisk indvirkning.
 4. Kontrolleret gennem årene - det kaldes også bedstemors metode eller folkemusikens måde.

Funktioner ved brug af hydrogenperoxid og forholdsregler

Metoden er designet til at kæmpe med tyndt, blødt og lyst (lysebrunt, rødt) hår, for at slippe af med sort og hårdt, vil det ikke lykkes, undtagen at blanke dem og gøre dem mindre mærkbare.

Hydrogenperoxid til hårfjerning bør bruges med forsigtighed, denne metode er ikke egnet til alle, belysning kan ikke udføres:

 • mennesker med ømt og følsom hud;
 • ofte, da peroxidet også virker som en skrælning, kan det skade cellerne;
 • mennesker med mørk hud, især på ansigtet, da der ikke kun er lynhår i ansigtet, men også i huden.

Før du fjerner uønsket hår med hydrogenperoxid, skal du gøre dig fortrolig med forholdsreglerne:

 • tjek følsomheden i et lille område af armen
 • du kan ikke rense huden før du anvender værktøjet, et fedtet lag vil være en ekstra beskyttelse af cellerne;
 • Brug aldrig 30% perhydrol og jod, som nogle "håndværkere" råder over - dette er en 100% brænde;
 • Derudover påfør en rig creme til huden før blegning.

misfarvning

Ansigtet på en kvinde er hendes telefonkort. Det er altid i sikte, så damer, der har en let mærkbar antenne eller et par hår på deres kin, skal ofte bruge pincet eller voks. Og mange af dem drømmer om at slippe af med antennerne for evigt eller gøre dem usynlige. Derfor er lette håret med peroxid til dette formål en fremragende udvej.

Ved gentagen behandling af overskæg med 6% hydrogenperoxid blandet med barberskum, bliver håret let og tyndt først og forsvinder derefter helt.

Misfarvning af håret med brintoverilte kan gøres på alle dele af kroppen, herunder bikini-området, kun den tid, det vil tage meget mere, men hvis patienten og udføre procedurer regelmæssigt en gang om ugen, hårene er bløde og næsten umærkelig, men ikke slettet fuldstændigt.

Folkerecept og hvordan man udfører proceduren

Der er mange dokumenterede folkelige opskrifter til hårfjerning på forskellige dele af kroppen, da hårets tykkelse ikke altid er den samme.

Bland ammoniak (ammoniak) - 2 ml, hydrogenperoxid 6% - 50 ml og barberskum i en glaskop. Påfør lysstyrken i 30 minutter, skyll derefter med varmt vand og fugt med cremen. Der er mange andre opskrifter til at lette en overskæg hos kvinder, men denne er den sikreste og mest effektive.

Bikini område

Peroxid 6% - 5 ml, vaseline - 7 gram, ammoniak - 0,1 ml, salve lanolin - 10 gram, shampoo eller flydende sæbe - 5 ml. I en glasblandingsblanding blegesammensætning. Ansøg om hår i bikiniområdet, med undtagelse af kontakt med slimhinde i labia, efter hærdning, vask massen af ​​med varmt vand.

ekstremitet

Håret og hænderne er ret stive, og huden er ikke så blød som på ansigt og lyske. Derfor er epilering udført af en anden sammensætning.

De tager 6% hydrogenperoxid - 25 ml, 2 tabletter hydroperit, vand -25 ml, 2 ampuller ammoniakopløsning, sodavand - 1 tsk. Bland i glasvarer, læg huden på fødderne eller hænderne i en time. Hvis du begynder at kraftigt klemme, vaskes straks af.

Til hårdt hår

Det er muligt at lette håret ved hjælp af peroxid og hydroperit - en blanding af hydrogenperoxid og urinstof (peroxid), der sælges i form af tabletter i ethvert apotek.

Pund 3 tabletter af hydroperit, tilsættes 10 ml varmt vand og 10 dråber flydende ammoniak. Påfør huden med en vatpind i 15-20 minutter. Derefter vaskes med sæbe og vand og behandles med petroleumsgelé.

Ulemper ved metoden

Før du bleger hår med hydrogenperoxid, skal du ikke glemme, at kemikalier kan skade ikke kun hårsækkene og huden, men også sundhedens sundhed, de vigtigste er:

 • allergiske reaktioner er mulige;
 • hvis den ikke er proportioneret eller overeksponeret, kan du blive brændt
 • huden er skadet, begynder at tørre og skrælle, hvis peroxid påføres mere end en gang om ugen;
 • langsom effekt - for et godt resultat har du brug for mindst 5 procedurer, regelmæssigt.

Hver kvinde på sin egen måde beslutter at lette håret eller fjerne dem med andre midler. Hver metode har sine fordele og ulemper.

Men fjernelse af hydrogenperoxid er en gennemprøvet metode i årevis og har været populær blandt kvinder.

Lynhår med hydrogenperoxid: hvordan man gør vegetationen på kroppen usynlig

De nu populære procedurer for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, kan desværre ikke altid udføres uden at skade sundheden. Dette skyldes, at nogle af dem har en række kontraindikationer, mens andre nogle gange koster mange penge i en skønhedssalon. Et alternativ til at fjerne vegetation på dine arme, ben eller ansigt kan være hydrogenperoxidhårbelysning.

Egenskaber og driftsprincip

Køb hydrogenperoxid er let. Hun er i et apotek og koster kun nogle få rubler. Det er en væske uden farve og lugt, der i vid udstrækning anvendes i medicin som et antiseptisk middel til ekstern brug. Det bruges til at løse et antal problemer, som kan læses i detaljer i instruktionerne til forberedelsen. Du kan imidlertid ikke finde i instruktionerne et ord om de yderligere egenskaber ved dette kemikalie: evnen til at ødelægge hårpigmentceller. Og det gør det muligt hjemme, ikke kun for at lette håret, men også forstyrre hårets akselstruktur, gør den skør, tynd og svag.

Bemærk, at du ved salg kan finde hydrogenperoxid med forskellige koncentrationer. Jo højere koncentrationen af ​​stoffet er, desto stærkere effekt har det på håret.

På grund af det faktum, at forskellige mennesker i forskellige dele af kroppens vegetation kan have en anden struktur, såvel som varierer i farve, udføres misfarvning i henhold til forskellige opskrifter under hensyntagen til individuelle egenskaber.

Til blegning af vegetation på hænderne kan du bruge sammensætningen af ​​følgende ingredienser:

 • 30% hydrogenperoxid - 25 ml hætteglas
 • filtreret vand - 25 ml;
 • sodavand - 0,5 skeer (teskefuld);
 • flydende ammoniak - 10 ml.

Kombiner alle komponenterne i en ikke-metallisk beholder (fortrinsvis glas, porcelæn eller keramik) og udfør peroxidlysning af håret i følgende rækkefølge:

 • Brug en bomuldspindel, anvend kompositionen til områder af hænder, der er dækket af vegetation.
 • Lad være med at handle i 30-40 minutter.
 • Vask resten af ​​stoffet på hænderne med vand
 • Smør huden i hænderne på baby creme.

Prøv et par dage før proceduren ikke at vådte huden på dine hænder på de steder, hvor du vil misfarve hår.

Dette er nødvendigt for at bevare den naturlige fede hudbeklædning, som beskytter den mod mulige forbrændinger af kemiske elementer.

Før du begynder at lette håret på benene, skal du vurdere tykkelsen og farven på hårene, der dækker overfladen af ​​dette område af kroppen. Til tynde og ikke for mørke hår er en lav koncentration af hydrogenperoxid (4-8%) egnet til brug derhjemme. For stærkere og mørkere vegetation er det bedre at anvende en opløsning med en koncentration på 8-12% eller derover.

En af følgende opskrifter kan bruges til at blegge håret på benene med almindeligt hydrogenperoxid:

 1. Til 50 ml hydrogenperoxid, svarende til typen af ​​hårkoncentration, tilsættes 5-7 dråber ammoniak. Behandles grundigt med en blanding af hår på benene. Når væsken er helt tør, vask den af ​​med vand.
 2. Dampet bomuldsstof i 5% hydrogenperoxidopløsning, fortyndet med vand i et forhold på 5: 1. Wrap huden over vegetationen på benene. Efter 30 minutter skal du fjerne kompressen, skyl kroppen på fødderne med vand.
 3. Forbered en skummasse på 50 ml 30% hydrogenperoxid, en tsk ammoniumcarbonat, 20 ml flydende sæbe (fortrinsvis uden duftstoffer) og 30 ml vand. Påfør sammensætningen med en bomuldspinne på hårene på benene. Vent til tør. Vask resten af ​​blandingen med vand. Bemærk, at denne opskrift bruger høj koncentration af hydrogenperoxid. Derfor bør det anvendes på piger med rigelig mørk og hård vegetation på deres ben. For personer med mindre udtalt vegetation på kroppen er det bedre at bruge mere blide metoder.

Repræsentanter for det svagere køn, der har uønskede hår på deres ansigt, ved, hvor svært det er at håndtere disse problemer. Pincet og en barberkniv i denne sag er tvivlsomme hjælpere. Efter barbering eller plukning ses vegetationen igen og igen, og hver gang bliver den tykkere og mere mærkbar.

Ved hjælp af hydrogenperoxid er det ikke svært at være hjemme, ikke kun for at gøre håret på ansigtet mindre synligt, men også for at påvirke deres struktur for at gøre det svagere og tyndere.

Der er flere forskellige måder at bekæmpe ansigtshår på:

 • 1 tsk, købt i et apotek af hydrogenperoxid, kombineres med 5 dråber ammoniak og 1 dråbe flydende sæbe. Brug en bomuldspinne, læg forsigtigt sammensætningen på hårene. Vask den lysende forbindelse efter 15-20 minutter. Påfør huden på fugtgivende nærende creme. Forvent ikke et fantastisk resultat med det samme, hvis dine hår er sorte og hårde. For en mærkbar effekt skal du have mindst 3-4 procedurer.
 • For at misfarve mørke antenner i ansigtet, kan du tørre områder af ansigtet med udtalt vegetation med en bomuldsstuds eller klud fugtet med 3% hydrogenperoxid daglig i 5 minutter.
 • Vel hjælper med at lette hårmasken af ​​barberskum blandet med hydrogenperoxid. Påfør det skal være på ansigtets områder i 20 minutter hver 2-3 dage. Efter nogle få behandlinger vil du bemærke, at håret på dit ansigt er blevet mærkbart lettere.

Husk, i hvilken del af kroppen du lyser dit hår med hydrogenperoxid (på dine arme, ben eller ansigt), skal du teste for allergier, før du starter proceduren. Hvis du føler stærk forbrænding eller kløe, er det bedre ikke at risikere, vaske kompositionen og se efter en anden måde at slippe af med vegetationen.

Sådan laver vi usynligt hår på ansigtet, arme eller ben, der vises i videoen.

Hårblegning med hydrogenperoxid på kroppen

Skønhed og sundhedSpA kropspleje

Mange kvinder tror, ​​at hårfjerning på kroppen er en ny trend, og moderne Welness-virksomheder har opfundet det for at tjene så mange penge som muligt, men det er slet ikke tilfældet.

Hår på den kvindelige krop blev betragtet som en dårlig form for tusinder af år siden: I Egypten, Rom og Grækenland blev det betragtet som uanstændigt at have endog skamhår, for ikke at nævne andre dele af kroppen - selvom det syntes at mænd ikke rørte ved det og kvinder kom op med mange måder at fjerne dette hår. Mange af de anvendte metoder i en forbedret form anvendes i dag - for eksempel voksning eller shugaring, men de er ikke så lette at gøre hjemme, og de er dyre i salonen. Det er vigtigt at besøge saloner og tage sig af dig selv, og så vil uønsket hår på ansigt og krop gradvist blive næsten umærkeligt, og så stoppe med at vokse helt, men hvad hvis salonerne ikke har tid eller penge nok?

Som en alternativ fremgangsmåde kan man bruge hydrogenperoxid blegning håret: håret vil ikke forsvinde, men tid vil være diskret, og desuden er denne procedure ikke ramt på tegnebogen - på apoteket flaske 3% hydrogenperoxid er fra 10 til 25 rubler.

Uønskede hår kan vokse overalt, og hvis hænder og fødder, de tiltrækker sig opmærksomhed på mindre (hvor de vokser på alle - så naturen bestemt), hår på en kvindes ansigt, gør maven eller andre dele af kroppen ikke altid ser attraktivt - men nogle gange omvendt. Men vi vil tale om, hvordan man lettere de hår, der virkelig er "ude af sted" - for eksempel ansigtshår.

Lysere hår med hydrogenperoxid på ansigtet

Hvis en kvindes hår vokser på sin overlæbe eller på hagen og endda mørk, er det ikke et godt humør - hydrogenperoxid hjælper her. Det er nemt: Du skal bare fugte en bomuldspindel i en 3% hydrogenperoxidopløsning, og tør forsigtigt området med hår i 5 minutter om dagen - efter et par dage vil hårene lyse og derefter begynde at bryde og blive næsten usynlige.

Der er andre muligheder ved brug af peroxid. Du kan lave en lynblanding af barberskum - det bliver endnu bedre for huden: Skummet blandes med 1: 1 peroxid og påføres på problemområdet i 20 minutter, vaskes derefter af og en nærende creme påføres huden.

Du kan tilføje ammoniak til blandingen - håret lyser hurtigere. Alkohol har brug for ½ tsk, peroxid - 40 g, og barberkrem for at gøre en homogen blanding. Denne sammensætning holdes på problemområdet i ca. 10 minutter, vaskes derefter og smøres med nærende hudfløde.

En anden måde er at bruge hjemmelavet perhydrol salve. Perhydrol er navnet på en vandig 30% hydrogenperoxidopløsning - den behøver kun 2 g og en anden vaselin - 8 g, lanolin - 12 g, ammoniak - kun en dråbe og lidt shampoo. Ingredienserne blandes, piskes til en ensartet konsistens - blandingen bør ikke flyde - og påføres området med hår. Når blandingen er helt tør, vaskes den af ​​med varmt vand.

Lysere hår med hydrogenperoxid på kroppen

Lightening kropshår vil også kræve opmærksomhed og tålmodighed: meget afhænger af hårets struktur - til tynde og svage hår er 4-8% opløsningskoncentration tilstrækkelig; for tyk og hård - 10-12%; For hår af mellemtykkelse bør koncentrationen af ​​opløsningen også være medium. En mere koncentreret løsning virker hurtigere, så der er også brug for opmærksomhed her.

Til 50 g af den fremstillede peroxidopløsning tilsættes 5 dråber ammoniak - ikke mere, ellers kan hårfarven blive rød - og straks lægge en opløsning på hårene. For at forberede opløsningen er det nødvendigt at bruge en glas- eller keramikbeholder, men i intet tilfælde en metallisk - i den kemiske reaktion vil det ske øjeblikkeligt, og der vil ikke være noget punkt i at anvende blandingen på håret.

Det er nødvendigt at anvende opløsningen omhyggeligt for ikke at forbrænde dig selv - smør problemområdet med en tampon gennemblødt med en tampon, vent derefter lidt, og skyll straks efter at peroxidet er helt tørt. For at få et mærkbart resultat skal proceduren udføres to gange om dagen, indtil håret er lyst.

Meget mørkt, næsten sort, og også rødt hår er sværere at lyse end hår i andre nuancer. Efter hver procedure, hvis alt er gjort korrekt, lyser håret med 3 toner, så du skal lette dem flere gange med en pause i en uge eller to - hvis huden er følsom. For at kunne misfarve mørkt hår af normal tykkelse kan vi anbefale følgende blanding: perhydrol - 40 g, ammoniumbicarbonat - 1 tsk. (dette stof anvendes til bagning, konfekture, farmakologi osv.), flydende sæbe - 20 g, vand - 30 g

Du kan bruge en opløsning af hydrogenperoxid 6% og ammoniak: ingredienserne blandes i 1 tsk og 3 gange om dagen smører problemområder. Denne blanding kan også bruges til at lette håret på ansigtet: det skal forsigtigt påføres håret, men ikke gnides ind i huden. Når blandingen tørrer fuldstændigt, vaskes den ud med vand med tilsætning af citronsaft, og baby creme påføres huden for at forhindre irritation.

Det er muligt at lette kropshår med en opløsning fremstillet med hydroperit tabletter - mange kvinder siger, at denne metode er endnu hurtigere. Hydroperit er en antiseptisk, en kompleks forbindelse af urinstof med hydrogenperoxid; Du kan købe det på ethvert apotek - dets vandige opløsning bruges til at skylle halsen, munden osv. En tablet af hydroperit opløses i 1 tsk. vand, tilsæt et hætteglas med ammoniak, en nip af soda og shampoo - 1-2 dråber, alle blandede, og en blanding af problemområder påføres med en vatpind. Det er ikke nødvendigt at vaske huden før påføring af produktet - dette kan reducere sandsynligheden for irritation.

Lysere hår med hydrogenperoxid på hænderne

Mørk hår på hænderne er også et problem for mange kvinder, og det er næppe værd at fjerne dem med mekaniske metoder: efter at de vokser tilbage og bliver endnu hårdere og mørkere.

Sammensætningen fremstilles i stort set samme: det er nødvendigt at fortynde peroxidet med varmt vand 1: 1 i et glasbæger og derefter 50 ml af den resulterende opløsning blandes i en anden skål - fortrinsvis porcelæn - med ammoniak (2 hætteglas) og 1 tsk sodavand. Først skal du kontrollere blandingen: Påfør en lille dråbe af blandingen på armens bøjning og vent ca. 10 minutter. Hvis alt er normalt, gør huden ikke kløe og rødder ikke, du kan lette håret, men prøv at ikke gnide det i huden. Hvis hårene vokser i områder, hvor huden er øm, er det nødvendigt at forsmøre huden med en fedtet creme. Hold blandingen på hårene i ca. en time, og vask derefter af med varmt vand; en let forbrænding eller stikning er normalt, men hvis disse fornemmelser stiger, skal blandingen straks vaskes af, og man må søge andre måder at lette håret på. Efter proceduren kan huden på de steder, der behandles med opløsningen, lyse, men efter nogle dage vil den normale farve komme tilbage til den.

Lynhår med hydrogenperoxid på benene

Ligning håret på en kvindes ben bliver ofte husket om foråret, på tærsklen til en varm sommer: Før du lægger på lyse kjoler og sandaler, vil du gøre huden på dine ben glatte og smukke. I princippet er det let at lette håret på benene, og huden på dem er ikke så ømt som på andre dele af kroppen. Du kan også tage hydroperit tabletter: en af ​​dem skal fyldes med vand (1 spsk), vent til det er opløst, tilsæt et lille stykke neutral sæbe og slå blandingen med en pind pakket i en bandage. Derefter tilsættes ammoniak - 1 spsk. 10% opløsning og bland. Du får en skummende sammensætning, som du skal sætte på dine fødder, holde i 15 minutter, skyll med koldt vand og påfør en fugtighedscreme på huden.

Der er en anden opskrift, hvormed du kan lave en creme, der blødgør uønsket hår - det bruger Fuller jord eller ler - et naturligt stof med magnesiumaluminiumsilicat, som har blegningsegenskaber. Tidligere blev Fuller's ler brugt til fremstilling af klud, til rensning af uld, i dag bruges den i forskellige industriområder - for eksempel lette fedtstoffer og olier. 2 tsk. ler blandet med 1 tsk. 20% hydrogenperoxid, tilsæt 6 dråber ammoniak, bland og sæt blandingen på problemområdet. Hold i 10 minutter og skyll grundigt med varmt vand.

Forfatteren: Gataulina Galina
Artiklen er beskyttet af ophavsret og beslægtede rettigheder. Ved brug og genoptryk af materialet er et aktivt link til kvinders hjemmeside www.inmoment.ru obligatorisk.

Tilbage til toppen af ​​kropsplejen
Tilbage til toppen af ​​Skønhed og sundhed

Hårblegning med hydrogenperoxid på kroppen

Lysere hår overalt på kroppen er meget simpelt. For at gøre dette skal du have et minimum af tilgængelige værktøjer. Resultatet afhænger af målet, men i hvert fald vil det være.

Head lightening

Hvis du pludselig vågner op ønsket om radikalt at ændre noget i dig selv, lad det være hår. Og hydrogenperoxid er en pålidelig assistent i dette, forresten, billig, men meget effektiv.

Så proceduren kan udføres hjemme. Ingen særlige betingelser kræves. Hvor skal man starte? Start bedre med hovedpunktet. Nemlig, med definitionen af ​​typen og strukturen af ​​deres hår.

 • For tykt hårdt hår har hydrogenperoxid 8-12%.
 • Til mellem 6%.
 • For sjældne og tynde - 5%.

Det vil tage redskaber, som ikke bør være metal og glas, plast eller emaljeret. Påfør peroxid på håret bedre plast kam eller børste, men ikke nødvendigvis fra syntetiske fibre, da naturlige fibre vil interagere med peroxid, hvilket slet ikke er nødvendigt.

Du bør ikke vaske dit hår før du påfører lynnedslag, da der ikke er noget naturligt fedtlag i hovedbunden, og det beskytter hovedet mod forbrændinger, der kan opstå på grund af hydrogenperoxid. For at undgå samme skæbne er det også nødvendigt at sprede enhver fedtfløde.

 • 50 g vand
 • 60 g peroxid,
 • 40 g shampoo
 • 3 teskefulde ammoniak.

Løsningen skal fremstilles direkte den dag, hvor håret er lyst. Så før denne blanding påføres håret, er det bedre at sikre, at der ikke er nogen mulige allergiske reaktioner. Og for at gøre det enkelt: bare slip en dråbe af den tilberedte blanding på hudområdet bag øret. Ingen brænding, stikkende og andre ubehagelige fornemmelser? Så du kan sikkert gå videre til den fulde procedure.

Det er bedre at beskytte dine hænder også: almindelige handsker vil hjælpe. Dernæst skal du adskille håret i tråde. Nødvendigt at forlade, og samtidig unødvendigt stukket, så de ikke blander sig. Løsningen anvendes simpelthen med en børste til strengene. Hvis håret er mørkt og du har brug for en betydelig afklaring, så kan løsningen på hovedet stå i 15-20 minutter. Når alt er færdigt, skal håret vaskes ved hjælp af shampoo og en anden opløsning (vand med citronsaft) for at stoppe den kemiske proces selv.

Da håret er lidt skadet, skal du passe på dem efter proceduren. Og hvis du ofte gør afklaringen, kan de blive meget tørre og sprøde. Derfor er det meget ønskeligt at følge enkle anbefalinger:

Reducer i det mindste brugen af ​​hårtørrer, strygejern, ployk og al den teknik, som har negativ indflydelse på hårets sundhed.

Det er ikke nødvendigt straks efter håret er vasket, at pinse dem, vride, binde, da dette ødelægger dem.

Det er ikke nødvendigt at vaske dit hoved dagligt, fordi det bidrager til udvaskning af naturligt fedt, og det er en slags beskyttelse af hår mod brummeløshed.

Hånd Lightening Opskrift

Hvis hænderne har mærkbart hår, så kan du misfarve dem. Og igen vil hydrogenperoxid hjælpe her. Hvad der kan være nødvendigt:

Hårblegning med hydrogenperoxid

Hjem »Skønhedssalon derhjemme» Sådan lyser du kropshår derhjemme

Øget kroppshår vækst tyder på, at din krop indeholder en stor mængde testosteron, et mandligt hormon. Du kan klare håret på benene med en barbermaskine eller et middel til fjernelse (f.eks. Ved hjælp af voks), men denne metode er ikke egnet til hår på hænderne eller over læberne, så du skal kigge efter en anden vej ud.

Nogle gange er løsningen på mange problemer lige under vores næser. Lys dit hår hjemme ved hjælp af folkelige opskrifter. Du behøver ikke at klatre op til toppen af ​​bjerget for at få den nødvendige ingrediens. Alt dette kan være lige ved hånden.

Hydrogenperoxid (3%)

Med dette stof kan du lette håret og gøre det tyndere. På grund af dette vil de være næsten usynlige. Tør problemområdet med en vatpind fugtet med hydrogenperoxid. Spyl opløsningen er ikke nødvendig. Det er vigtigt ikke at overdrive det, gøre alt gradvist. Ellers vil der være forbrændinger, som det er værd at bemærke, trænge dybt ind i huden. Gentag denne procedure hver dag i 1-2 uger, og så bliver du ikke længere forstyrret af mørkt hår. Lad afklaringsprocessen være lang nok, men du vil bemærke resultatet straks efter flere procedurer.

En blanding af hydroperiton, ammoniak og shampoo

Det er nødvendigt at male 10 tabletter af hydroperit i pulver, bland dem derefter med to ampuller ammoniak (80 ml), en teskefuld shampoo og varmt vand (også en teskefuld), blandes grundigt. Lad være at blande i en time. Påfør blandingen i huden, og når det tager 5-10 minutter, skylles det af. Du vil se resultatet straks. Før du anvender den resulterende vrøvl på de dele af din krop, der forstyrrer dig, skal du teste din hud for følsomhed ved at anvende lidt af blandingen på din hånd. Derefter beslutter du, om du skal bruge denne opskrift på lynhår.

Hydroperiton og hydrogenperoxid tabletter opløsning

I dette tilfælde skal ammoniak udskiftes med hydrogenperoxid (80 ml), som skal blandes med 10 pundede hydroperit tabletter. Smør håret med en vatpind med denne blanding, og de vil straks blive lys, tynde og sprøde. Hvis du gentager denne procedure, kan du endda slippe af med mørkt hårdt hår for evigt.

Stærk kamille afkogning for følsom hud og delikat hår

På apoteket skal du købe tør kamille (ikke i poser). Ca. 2/3 kop tør kamille hæld et glas kogende vand, sæt derefter i et vandbad og hold i 4 minutter. Herefter skal bouillonen gennemsøges i 30-40 minutter. Klar afkogning ligner mush. Det skal anvendes på hænder eller fødder, så såres med en plastikpose eller cellofan og dækkes af en varm klud (du kan fugtige med varmt vand eller varme på batteriet). Vi bliver nødt til at sidde i to timer. Efter indpakning skal blandingen vaskes af. Denne opskrift er ikke bekvem at bruge til at lette ansigtshår.

Lysende maling

Velegnet til lyn og hår. Men i processen kan der opstå en uventet reaktion (brændende eller rødme), så prøv at anvende en børns fede fløde eller vælge en anden måde at lette håret på. Følg instruktionerne på emballagen omhyggeligt. Malingen bør bleges, ikke tonet, så vælg omhyggeligt.

Bemærk venligst:

Brug kun glas eller porcelæn, da dette materiale ikke er modtageligt for oxidation. Efter proceduren skal du skylle huden grundigt med koldt vand og derefter påføre en fedtet beroligende creme.

Det er værd at huske på, at der ikke er et universelt middel til lynhår. Hver type hår og hud har brug for en individuel tilgang. Hvis der efter proceduren er en brændende fornemmelse eller rødme, så brug en mere følsom metode til afklaring.

Fordele ved fremgangsmåden

 1. Baktericidal - ved hjælp af hydrogenperoxid proces sår og nedskæringer.
 2. Lavpris er et af de billigste midler, prisen på et apotek er mindre end 50 rubler per flaske.
 3. Smertefri - håret lyser bare, og til sidst forsvinder, er der ingen mekanisk indvirkning.
 4. Kontrolleret gennem årene - det kaldes også bedstemors metode eller folkemusikens måde.

Funktioner ved brug af hydrogenperoxid og forholdsregler

Metoden er designet til at kæmpe med tyndt, blødt og lyst (lysebrunt, rødt) hår, for at slippe af med sort og hårdt, vil det ikke lykkes, undtagen at blanke dem og gøre dem mindre mærkbare.

Hydrogenperoxid til hårfjerning bør bruges med forsigtighed, denne metode er ikke egnet til alle, belysning kan ikke udføres:

 • mennesker med ømt og følsom hud;
 • ofte, da peroxidet også virker som en skrælning, kan det skade cellerne;
 • mennesker med mørk hud, især på ansigtet, da der ikke kun er lynhår i ansigtet, men også i huden.

Før du fjerner uønsket hår med hydrogenperoxid, skal du gøre dig fortrolig med forholdsreglerne:

 • tjek følsomheden i et lille område af armen
 • du kan ikke rense huden før du anvender værktøjet, et fedtet lag vil være en ekstra beskyttelse af cellerne;
 • Brug aldrig 30% perhydrol og jod, som nogle "håndværkere" råder over - dette er en 100% brænde;
 • Derudover påfør en rig creme til huden før blegning.

misfarvning

Ansigtet på en kvinde er hendes telefonkort. Det er altid i sikte, så damer, der har en let mærkbar antenne eller et par hår på deres kin, skal ofte bruge pincet eller voks. Og mange af dem drømmer om at slippe af med antennerne for evigt eller gøre dem usynlige. Derfor er lette håret med peroxid til dette formål en fremragende udvej.

Ved gentagen behandling af overskæg med 6% hydrogenperoxid blandet med barberskum, bliver håret let og tyndt først og forsvinder derefter helt.

Misfarvning af håret med brintoverilte kan gøres på alle dele af kroppen, herunder bikini-området, kun den tid, det vil tage meget mere, men hvis patienten og udføre procedurer regelmæssigt en gang om ugen, hårene er bløde og næsten umærkelig, men ikke slettet fuldstændigt.

Folkerecept og hvordan man udfører proceduren

Der er mange dokumenterede folkelige opskrifter til hårfjerning på forskellige dele af kroppen, da hårets tykkelse ikke altid er den samme.

Bland ammoniak (ammoniak) - 2 ml, hydrogenperoxid 6% - 50 ml og barberskum i en glaskop. Påfør lysstyrken i 30 minutter, skyll derefter med varmt vand og fugt med cremen. Der er mange andre opskrifter til at lette en overskæg hos kvinder, men denne er den sikreste og mest effektive.

Bikini område

Peroxid 6% - 5 ml, vaseline - 7 gram, ammoniak - 0,1 ml, salve lanolin - 10 gram, shampoo eller flydende sæbe - 5 ml. I en glasblandingsblanding blegesammensætning. Ansøg om hår i bikiniområdet, med undtagelse af kontakt med slimhinde i labia, efter hærdning, vask massen af ​​med varmt vand.

ekstremitet

Håret og hænderne er ret stive, og huden er ikke så blød som på ansigt og lyske. Derfor er epilering udført af en anden sammensætning.

De tager 6% hydrogenperoxid - 25 ml, 2 tabletter hydroperit, vand -25 ml, 2 ampuller ammoniakopløsning, sodavand - 1 tsk. Bland i glasvarer, læg huden på fødderne eller hænderne i en time. Hvis du begynder at kraftigt klemme, vaskes straks af.

Til hårdt hår

Det er muligt at lette håret ved hjælp af peroxid og hydroperit - en blanding af hydrogenperoxid og urinstof (peroxid), der sælges i form af tabletter i ethvert apotek.

Pund 3 tabletter af hydroperit, tilsættes 10 ml varmt vand og 10 dråber flydende ammoniak. Påfør huden med en vatpind i 15-20 minutter. Derefter vaskes med sæbe og vand og behandles med petroleumsgelé.

Ulemper ved metoden

Før du bleger hår med hydrogenperoxid, skal du ikke glemme, at kemikalier kan skade ikke kun hårsækkene og huden, men også sundhedens sundhed, de vigtigste er:

 • allergiske reaktioner er mulige;
 • hvis den ikke er proportioneret eller overeksponeret, kan du blive brændt
 • huden er skadet, begynder at tørre og skrælle, hvis peroxid påføres mere end en gang om ugen;
 • langsom effekt - for et godt resultat har du brug for mindst 5 procedurer, regelmæssigt.

Hver kvinde på sin egen måde beslutter at lette håret eller fjerne dem med andre midler. Hver metode har sine fordele og ulemper.

Men fjernelse af hydrogenperoxid er en gennemprøvet metode i årevis og har været populær blandt kvinder.

Folkerecept

Med den regelmæssige brug af folkemetoder til misfarvning af uønsket hår bliver de tyndere, skøre og sprøde. Men forvent ikke at bruge for meget peroxid. Det tager tid og tålmodighed at virkelig gøre huden glat og hårløs. Overvej de mest populære folkeopskrifter til en sådan misfarvning.

Hydrogenperoxid med ammoniak

 1. Bland en lille mængde af 5 eller 10% hydrogenperoxidopløsning med et par dråber ammoniak.
 2. Den resulterende opløsning smør jævnligt stedet med unødvendige hår. Det er ønskeligt - flere gange om dagen, ikke vask af.

Hydrogenperoxid med ammoniak

 1. Bland 6% hydrogenperoxid med sæbecreme.
 2. Tilsæt 5 dråber ammoniak.
 3. Påfør den resulterende emulsion på den hårige del af huden. Hold i 15 minutter.
 4. Hvis du føler en ubærelig brændende fornemmelse, skal du først afvaskes blandingen og straks smøre med et beroligende middel.
 5. Skyll bedre med kamille tinktur.
 6. Fremgangsmåden udføres fortrinsvis en gang om ugen.

Det er vigtigt at huske! Før brug skal du kontrollere dette produkt på håndledets hud for at undgå allergiske reaktioner.

Prøv denne økonomiske mulighed for at fjerne uønsket hår, og du vil se, hvor effektiv det er! Del en nyttig artikel med venner - klik på knapperne på sociale netværk!

Hydrogenperoxid

Dette er nok et af de mest brugte midler til at misfarve kropshår. Afhængig af hårets tykkelse og farve i 8-14 procedurer kan de være fuldstændig lette og samtidig lavet ikke så hårdt som før. Over tid, som brugen af ​​hydrogenperoxid, bliver håret blødere, bliver værre og kan forsvinde fuldstændigt fra hænder og maves hud.

For forskellige typer hår er det nødvendigt at anvende en opløsning af peroxid med forskellige koncentrationer. For tyndt og ikke meget mørkt anbefales det at tage 3-5% opløsning og for tykt, tykt og mørkt hår - 8-10%.

For den procedure, du har brug for:

 • Tag 50 ml hydrogenperoxidopløsning med den ønskede koncentration og tilsæt 6-7 dråber ammoniak i den;
 • straks, uden at tabe tiden, påfør med en bomuldspinne sammensætningen til områder med hår;
 • Skyl med kamille på 15-20 minutter og dekorér huden med en nærende creme;
 • Gentag proceduren dagligt i 2 uger, og tag en pause i en uge eller to.

Advarsel! Før du forsøger at misfarve kropshår med peroxid, skal du sørge for at teste for allergier på indersiden af ​​albuens skæl. Hvis der er en reaktion, skal du vælge blødere måder, som diskuteres lidt længere. Dette er honning, citron og kamille.

Brug ikke en metalbeholder til fremstilling af opløsningen, det er bedre at vælge en plast, emaljeret eller keramisk.

gidroperit

Det er en kompleks forbindelse af urinstof og hydrogenperoxid, som også effektivt hjælper med at misfarve håret på hænder eller i maven. Brug dette værktøj som følger:

 • På en spiseskefuld tilsættes to hydraterede peroxid-tabletter knust i pulver;
 • så skal den tilsættes til opløsningen af ​​10 dråber ammoniak;
 • derefter hæld sodavand i blandingen ved spidsen af ​​en kniv og 4 dråber shampoo;
 • Bland opløsningen og påfør håret i 15-20 minutter.

Efter at du har skyllet væk, smelter huden med en nærende creme eller kosmetisk baseolie, for eksempel oliven, hvedekim, kokosnød. Det er også vigtigt, som i tilfælde af flydende peroxid, at udføre en foreløbig testtest for følsomhed og først efter det, hvis der ikke er nogen reaktion, bør man begynde at afklare.

Kamille blomster

Som du ved, anbefales kamille lægemiddel som en balsam til at lynhår på hovedet. Men dets egenskaber kan med succes anvendes for at misfarve kropshår, for eksempel på maven. Den bløde og sikre effekt af kamilleinfusion giver dig mulighed for at bruge denne mulighed selv under graviditet og hvis du er allergisk over for peroxid eller hydroponit. Mere end det. Det vil aldrig forårsage irritation, men tværtimod vil berolige huden og blødgøre den.

Hæld 5 spiseskefulde kamilleblomster i en bekvem beholder med 400-500 ml kogt vand. At insistere midler er nødvendige inden for 4-5 timer. Derefter tørres huden, som du vil misfarve hårene flere gange om dagen. Du kan ansøge mindst hver dag.
For at øge effekten er det nyttigt at tage varme bade med kamilleinfusion og honning, som ikke kun forstærker effekten af ​​lynet, men også har en gunstig virkning på hudens tilstand, blødgør og fugter det.

citron

Juice af citron kan bogstaveligt talt blegge hårene på kroppen. Men her er det også nødvendigt at lave en følsomhedstest, da mange mennesker er allergiske over for citrusfrugter. Desuden er det bedre ikke at bruge citronsaft til at blegge hår under graviditeten. For at misfarve håret på kroppen skal du klemme saften fra en eller to citroner og tørre dem på de nødvendige områder på kroppen.

Det anbefales at bruge produktet hver anden dag, og hvis der er mulighed for at gå ud i den åbne sol, skal du ikke bruge den. Dette skyldes det faktum, at lysstyrken af ​​citronsaft er under påvirkning af sollys.

Til mild misfarvning kan du prøve at anvende mælk. Til dette gøres pr. 100 ml produkt, tilsættes 10 dråber citron æterisk olie og blander også huden med hår med en blanding. Dette værktøj er mere blidt end citronsaft, men lyser håret længere på kroppen.
Kombinationen af ​​citronsaft og naturlig organisk æblecidereddike, som skal blandes i lige store mængder, virker effektivt.

Og man kan ikke undlade at nævne en sådan naturlig klarer, som honning. Det kan bruges separat, smøre huden på kroppen hver dag, samt at kombinere det med andre midler til lynet - med kamille, med citron.

For at misfarve hårene på armene eller underlivet, skal du vælge acacia honning. Men hvis dette ikke er muligt, kan du bruge nogen. Påfør det på huden i 1-2 timer, skyll derefter med varmt vand. Citron æterisk olie kan tilsættes til honning ved at tage 5 dråber phyto-essens pr spisesked af biavlsprodukt.

En anden opskrift på lynhår er:

 • bryg 4 tsk. l. kamille med kogende vand og lade i 30 minutter;
 • Tilsæt 3 spsk til denne urte gruel. l. honning;
 • Påfør huden og luk den med klæbestof i 3 timer.

Da honning er et allergen for mange, skal du ikke være doven for at udføre en følsomhedstest, og derefter fortsætte med blegning af kropshår.

Håndblegningsteknikker

Mange kvinder lyser hår på deres hænder, som en mere drastisk foranstaltning at fjerne fremkalder væksten af ​​sorte og tykke hår, som, når de vokser, begynder at prikke.

Valget af midler til farve afhænger af hårets tykkelse og skygge. Til tynde elementer anvendes kamilleinfusion. Til dette fremstilles en stærk bouillon af mættet farve. Hænder falder ind i det i 15-20 minutter.

For mørk vækst af en sådan sammensætning vil ikke misfarve. For at gøre dette skal du bruge mere kraftfulde værktøjer og maling.

En speciel maling sælges i kosmetikforretninger, som hjælper med at misfarve håret på hænderne.

Ulemperne ved farvning indbefatter en allergisk reaktion. Det er umuligt at forudsige, hvad resultatet vil være i sidste ende.

Blegende kropshår har følgende fordele:

 • efter proceduren vises ikke stive børster;
 • lysfarvet fluff ser naturligt ud og er behageligt at røre ved;
 • under afklaringen forekommer ikke smerte.

Måder at slippe af med sort hår på dine hænder: hydrogenperoxid, hydroponit, amma

At lette håret på hænderne på flere måder:

 • Hænderne gnides hver dag med hydrogenperoxid. Ved regelmæssig brug begynder håret at lyse. Dette værktøj skal anvendes hver dag for at få resultatet.
 • Du kan misfarve kropshår med hydroperipit. Lægemidlet sælges i apoteker. Det positive punkt er, at afklaringen sker på én gang.
Hænder uden hår gør pigen mere attraktiv
 • Hvis der er en meget hård og mørk vækst, anvendes en mere effektiv metode. Til dette fortyndes hydrogenperoxid 1 i 1 med vand. Derefter tilsættes to ampuller ammoniak til en fjerdedel af et glas af den resulterende blanding. Derefter tilsættes en halv teskefuld soda til opløsningen. Før påføring bør kontrolleres for følsomhed over for komponenterne i opløsningen.
 • Afklaring af håret på hænderne med hydrogenperoxid udføres også med tilsætning af sæbe. Tag baby sæbe og gnid på et rivejern. Derefter sættes den i en beholder og opvarmes til en smeltet tilstand. Peroxid hældes i den varme blanding i en tynd strøm. Pasty sammensætning påføres huden.
 • Du kan lave en creme. Til dette har du brug for en skje ammoniak, hvid ler og en ske med vand. Disse komponenter blandes og anvendes til problemområdet. Efter hærdning skal du straks afvaskes.
 • Den effektive blanding fremstilles ud fra perhydrol, lanolin, vaseline, peroxid og nogle få dråber ammoniak.

Det skal tages i betragtning, at proceduren for afklaring er ledsaget af en let brændende fornemmelse. Hvis det brænder utåleligt, så skal du vaske af sammensætningen. Anvend derefter fedtfløde. Tiden for proceduren afhænger af vækstenes farve og dens tykkelse.

Naturlige produkter derhjemme: eddike i

Naturlige midler, der hjælper med at misfarve hår på dine ben eller arme er populære. Æblecidereddike, der kombinerer med citronsaft, hjælper med at løse dette problem. I dette tilfælde er to dele citron taget en del af eddike. Man bør huske på, at med denne metode bliver huden også bleg ud over skuddene. Derfor er det værd at iført tøj med ærmer, når du bruger det.

Gradvist lyser hår på ben eller arme med citrus.

For at gøre dette bliver problemområder smurt hver dag med friskpresset citronsaft. Hvis du soler på samme tid, vises resultatet hurtigere.

Hvordan slippe af med hår på hænderne for evigt

Hvis håret vokser stærkt på hænder, vil lynnedslag ikke være nok. Desuden er denne procedure ikke egnet for alle på grund af en mulig allergisk reaktion. I sådanne tilfælde anvendes hårfjerning.

Du kan bruge følgende metoder til at eliminere skud:

 1. Ved hjælp af en barbermaskine fjernes ekstra vækst. For det bedste resultat anvendes skum- eller barbergel.
 2. For at forhindre, at hårene vises så længe som muligt, bruges en elektrisk epilator. Det hjælper med at fjerne lige små genstande.
 3. Du kan fjerne hår med voks. Der anvendes et specielt værktøj i dåser, som opvarmes og påføres hænderne.

De mere radikale metoder omfatter fotoepilering og laserbehandling.

Laser behandling er smertefri. Denne procedure er velegnet til alle hudtyper.

Laser hårfjerning er en smertefri procedure.

Egenskaber og driftsprincip

Køb hydrogenperoxid er let. Hun er i et apotek og koster kun nogle få rubler. Det er en væske uden farve og lugt, der i vid udstrækning anvendes i medicin som et antiseptisk middel til ekstern brug. Det bruges til at løse et antal problemer, som kan læses i detaljer i instruktionerne til forberedelsen. Du kan imidlertid ikke finde i instruktionerne et ord om de yderligere egenskaber ved dette kemikalie: evnen til at ødelægge hårpigmentceller. Og det gør det muligt hjemme, ikke kun for at lette håret, men også forstyrre hårets akselstruktur, gør den skør, tynd og svag.

Bemærk, at du ved salg kan finde hydrogenperoxid med forskellige koncentrationer. Jo højere koncentrationen af ​​stoffet er, desto stærkere effekt har det på håret.

På grund af det faktum, at forskellige mennesker i forskellige dele af kroppens vegetation kan have en anden struktur, såvel som varierer i farve, udføres misfarvning i henhold til forskellige opskrifter under hensyntagen til individuelle egenskaber.

Til blegning af vegetation på hænderne kan du bruge sammensætningen af ​​følgende ingredienser:

 • 30% hydrogenperoxid - 25 ml hætteglas
 • filtreret vand - 25 ml;
 • sodavand - 0,5 skeer (teskefuld);
 • flydende ammoniak - 10 ml.

Kombiner alle komponenterne i en ikke-metallisk beholder (fortrinsvis glas, porcelæn eller keramik) og udfør peroxidlysning af håret i følgende rækkefølge:

 • Brug en bomuldspindel, anvend kompositionen til områder af hænder, der er dækket af vegetation.
 • Lad være med at handle i 30-40 minutter.
 • Vask resten af ​​stoffet på hænderne med vand
 • Smør huden i hænderne på baby creme.

Prøv et par dage før proceduren ikke at vådte huden på dine hænder på de steder, hvor du vil misfarve hår.

Dette er nødvendigt for at bevare den naturlige fede hudbeklædning, som beskytter den mod mulige forbrændinger af kemiske elementer.

Før du begynder at lette håret på benene, skal du vurdere tykkelsen og farven på hårene, der dækker overfladen af ​​dette område af kroppen. Til tynde og ikke for mørke hår er en lav koncentration af hydrogenperoxid (4-8%) egnet til brug derhjemme. For stærkere og mørkere vegetation er det bedre at anvende en opløsning med en koncentration på 8-12% eller derover.

En af følgende opskrifter kan bruges til at blegge håret på benene med almindeligt hydrogenperoxid:

 1. Til 50 ml hydrogenperoxid, svarende til typen af ​​hårkoncentration, tilsættes 5-7 dråber ammoniak. Behandles grundigt med en blanding af hår på benene. Når væsken er helt tør, vask den af ​​med vand.
 2. Dampet bomuldsstof i 5% hydrogenperoxidopløsning, fortyndet med vand i et forhold på 5: 1. Wrap huden over vegetationen på benene. Efter 30 minutter skal du fjerne kompressen, skyl kroppen på fødderne med vand.
 3. Forbered en skummasse på 50 ml 30% hydrogenperoxid, en tsk ammoniumcarbonat, 20 ml flydende sæbe (fortrinsvis uden duftstoffer) og 30 ml vand. Påfør sammensætningen med en bomuldspinne på hårene på benene. Vent til tør. Vask resten af ​​blandingen med vand. Bemærk, at denne opskrift bruger høj koncentration af hydrogenperoxid. Derfor bør det anvendes på piger med rigelig mørk og hård vegetation på deres ben. For personer med mindre udtalt vegetation på kroppen er det bedre at bruge mere blide metoder.

Repræsentanter for det svagere køn, der har uønskede hår på deres ansigt, ved, hvor svært det er at håndtere disse problemer. Pincet og en barberkniv i denne sag er tvivlsomme hjælpere. Efter barbering eller plukning ses vegetationen igen og igen, og hver gang bliver den tykkere og mere mærkbar.

Ved hjælp af hydrogenperoxid er det ikke svært at være hjemme, ikke kun for at gøre håret på ansigtet mindre synligt, men også for at påvirke deres struktur for at gøre det svagere og tyndere.

Der er flere forskellige måder at bekæmpe ansigtshår på:

 • 1 tsk, købt i et apotek af hydrogenperoxid, kombineres med 5 dråber ammoniak og 1 dråbe flydende sæbe. Brug en bomuldspinne, læg forsigtigt sammensætningen på hårene. Vask den lysende forbindelse efter 15-20 minutter. Påfør huden på fugtgivende nærende creme. Forvent ikke et fantastisk resultat med det samme, hvis dine hår er sorte og hårde. For en mærkbar effekt skal du have mindst 3-4 procedurer.
 • For at misfarve mørke antenner i ansigtet, kan du tørre områder af ansigtet med udtalt vegetation med en bomuldsstuds eller klud fugtet med 3% hydrogenperoxid daglig i 5 minutter.
 • Vel hjælper med at lette hårmasken af ​​barberskum blandet med hydrogenperoxid. Påfør det skal være på ansigtets områder i 20 minutter hver 2-3 dage. Efter nogle få behandlinger vil du bemærke, at håret på dit ansigt er blevet mærkbart lettere.

Husk, i hvilken del af kroppen du lyser dit hår med hydrogenperoxid (på dine arme, ben eller ansigt), skal du teste for allergier, før du starter proceduren. Hvis du føler stærk forbrænding eller kløe, er det bedre ikke at risikere, vaske kompositionen og se efter en anden måde at slippe af med vegetationen.

Sådan laver vi usynligt hår på ansigtet, arme eller ben, der vises i videoen.

Hårdt mørkt hår på hænderne er et almindeligt problem, som pigerne står over for, især brunetter. Brugen af ​​barbermaskiner og andre mekaniske midler forårsager kun accelerationen af ​​hårvæksten. Derfor kan den bedste mulighed i en sådan situation være deres misfarvning.

Lynhår med hydrogenperoxid

Et meget almindeligt middel, der hjælper mange piger, der undrer sig over at lette håret på deres hænder er almindeligt hydrogenperoxid.

Du skal bruge koncentreret 30% hydrogenperoxid, fortyndet med vand i lige store mængder, en halv teskefulde sodavand, to ampuller ammoniak.

Det er nødvendigt at tage højde for, at hydrogenperoxid er et meget stærkt oxidationsmiddel, for at undgå ubehagelige konsekvenser bør huden testes for fravær af allergier. For at gøre dette, slip et par dråber af den tilberedte blanding på den indvendige armbøjning og vent i 15 minutter. Hvis der ikke er rødme, kløe eller en brændende fornemmelse i dette område af huden, kan du sikkert bruge dette oxidationsmiddel til at lette håret.

Så fordel hårene på dine hænder med en bomuldsstuds, der tidligere er fugtet med en opløsning uden at gnide den i huden og lade den stå i omkring en time. Vær meget forsigtig, fordi hvis du overdriver løsningen, kan du blive brændt.

Før du begynder at blegne håret på hænderne, prøv ikke at vådte dem i to dage - det vil gøre det naturlige lag af fedt muligt at beskytte huden mod skade.

En mildere udgave af, hvordan man lette mørkt hår på hænderne med hydrogenperoxid, indebærer brugen af ​​dette værktøj med sæbe. Rist en bar af babysæbe på et rivejern og smel det i en gryde, og hæld det forsigtigt i en ikke-metallisk skål. Hæld tre teskefulde af 30% hydrogenperoxid i en varm blanding i en tynd strøm, rør godt og læg varm blanding på dine hænder. Med regelmæssig brug har dette værktøj en vidunderlig effekt. Hår bliver meget lettere efter den første procedure, måske endda et lille tab af det.

Hydroperitol-afklaring

Ikke mindre relevant metode til at blegge hår er muligheden for at bruge hydroperit. Spred 10 tabletter hydroperit i en porcelæn eller glasbeholder, hæld i en spiseskefuld varmt vand, en teskefuld shampoo og to ampuller ammoniak, og bland. Påfør blandingen med en bomuldsstykke på håret og lad den gå i en time.

Hårfarvningsmaskiner

Du kan også blegge mørkt hår på dine hænder med en creme med fyldigere jord eller ler - et stof indeholdende magnesiumaluminiumsilicat, der har hvidtningsegenskaber. Tidligere var denne ler brugt til at rense uld i fremstillingen af ​​klud. I dag anvendes dette stof i forskellige brancher - det hjælper for eksempel med at lette olier og fedtstoffer. For at forberede masken blandes to teskefulde ler med 1 tsk 20% hydrogenperoxid, tilsættes 6 dråber ammoniak, blandes og fordeles blandingen i mørke hår, der skal afklares. Masken skal efterlades i hænder i 10 minutter, så skylles grundigt med varmt vand og sæbe.

Nogle piger bruger med succes følgende maske: 1 spiseskefuld 3% hydrogenperoxid fortyndes med en lige så høj mængde hvid tandpasta. Masken påføres hårene, efterlades i 15 minutter og vaskes derefter af med vand.

Særlig salve til blegning af hår

Apoteket kan forberede en særlig salve med følgende komponenter til ordre: vandfri lanolin, perhydrol, antifebrin, vaselin.

På grund af den konstante og langsigtede behandling bliver hårene misfarvede, bliver mere sprøde, tynde og ømme, måske endda deres tab.

Du kan også lette håret på dine hænder ved hjælp af specielle cremer, der bruges til at blegge håret på hovedet. I dette tilfælde skal du være opmærksom på, at der ikke bør være en tyndeffekt i den.

Lightening med eddike og citronsaft

I hvert køkken har en kvinde eddike. Det viser sig, at æblecidereddike kan lette håret på kroppen. For at gøre dette blandes det med citronsaft i proportioner på 1: 2 og gælder for hårene. Det skal bemærkes, at når man bruger denne metode, falder huden.

Du kan også lette hårene på hænderne med kun en citron. For at gøre dette, flere gange om dagen for at smøre dem med frisk citronsaft. Og hvis det efterfølgende også solbade, vises effekten endnu hurtigere.

Hvad skal man gøre med allergier?

Interesseret i, hvordan man misfarver håret i hænderne i tilfælde af overfølsomhed eller forekomst af allergiske reaktioner? I dette tilfælde kommer kamilleblomster til undsætning. Brugen af ​​dette værktøj forårsager ikke hudirritation i modsætning til anvendelsen af ​​hydroperit eller peroxid.

For at forberede dette middel er det nødvendigt at tage en halv pakke tørret kamille, hæld blomster med et glas kogende vand og varm det i fem minutter i en mikrobølgeovn eller i et vandbad. Lad være med at insistere i en halv time, så læg en varm vassel på hårene i hænderne, luk med plastfolie på toppen og luk med et håndklæde. Fjern kompressen efter 2 timer og vask dine hænder godt.

Brændende brunetter sikrer, at mørkt hår på hænder kan gøres lettere af piger med følsom hud på følgende måde: Det er nok til at øge kamillevirkningen ved at tilsætte 1: 1 citronmasse og vin eller æblecidereddike. Som følge af den konstante brug af denne metode lyser håret med tiden, og skønheden og ømheden af ​​huden opretholdes.

Tips og tricks

Beholderen, hvor du skal forberede en løsning til lynhår, skal være glas eller porcelæn, men ikke metal.

Efter de ovenfor beskrevne procedurer skal du helt sikkert vaske de behandlede områder med sæbe og vand og derefter dække dem med en fed, nærende creme, bedst af alt - for børn, beroligende. Du kan også bruge mælk eller emulsion til at fjerne makeup.

Det anbefales at begynde at lette håret på hænderne om vinteren, før solbadning, fordi huden som følge af denne behandling også svinder lidt.

Har tålmodighed, fordi hver af de ovennævnte procedurer indebærer flere gentagelser, langvarig og regelmæssig brug - kun i dette tilfælde vil resultatet være i stand til at behage dig.

Top 15 bedste elektriske barbermaskiner til mænd

Piger er piger: shugaring i kritiske dage.