Næsehår kan ikke fjernes - vi vil placere kommaer

Folk forsøger konstant at slippe af med overskydende kropshår, især kvinder. En sådan kosmetisk defekt som mærkbare hår i næsen synes at være det mindste problem, fordi de er nemme at fjerne med almindelige tang i løbet af få minutter. Men få mennesker tænker på de mulige konsekvenser af en sådan procedure og hvordan det påvirker kroppens helbred.

Hvorfor har jeg brug for næsehår?

Det organ, gennem hvilket en person trækker vejret, hvilket betyder at luft kommer ind i lungerne, og blodet er mættet med ilt - det er næsen. Det er logisk at antage, at hårene i det vokser af en grund og ikke er et ekstra element. Medicinske studier har længe bekræftet deres behov: Hår i næseborene udfører beskyttende funktioner.

 1. For det første fælder de støvpartikler fra omgivende luft og fint snavs, der kan beskadige slimhinderne.
 2. For det andet forhindrer hårene i næsen virus, bakterier og patogene bakterier i at komme ind i luftvejene. Dette gælder især under epidemier, når du skal omringes af syge mennesker i lang tid, for eksempel på arbejdspladsen eller i offentlig transport.
 3. For det tredje hjælper håret i næseborene med at reducere virkningen af ​​giftige stoffer på kroppen. Nogle gange sparer den sig fra forgiftning. Derudover har nyere studier inden for medicin vist, at folk, der foretrækker at ikke fjerne hår i næsen, er 3 gange mindre tilbøjelige til at udvikle astma end andre.
 4. For det fjerde er bag den synlige linje af hårvækst en anden serie af dem, mindre i størrelse men med større densitet. De hedder cilia og er konstant i bevægelse. Disse hår giver retention af de mindste skadelige partikler og molekyler, og den efterfølgende omslutter dem med slim, som derefter afvises under nysen eller renser næsen. Fjernelse af hår i næsen øger således belastningen på cilia, fremkalder allergiske reaktioner, øger risikoen for indtrængning af patogen mikroflora i det øvre luftveje og de maksillære bihuler.
 5. For det femte spiller hårene i næserne en vigtig rolle i vintersæsonen. De øger friktionen af ​​kold luft under indånding, og dette bidrager til dets varme. Desuden opretholder hårene fugt og beskytter slimhinden fra frysning.
Sådan fjerner du hår i næsen?

Hvis du stadig beslutter at slippe af med synligt og mærkbart hår i næseborene, så skal du vælge den mindst sikre måde. Umiddelbart er det værd at bemærke, at den hurtige træk af hår med almindelige pincet foran et spejl bærer en betydelig trussel mod helbredet. Under plukning dannes mikroskopiske sår på overfladen af ​​slimhinden, i hvilken patogene bakterier fra de fjernede hår kan trænge igennem. Dette vil føre til betændelse og udvikling af purulente processer, såvel som indtræden i blodet af skadelige organismer.

Den nemmeste måde at slippe af med næsehår er at trimme dem. Til sådanne formål kan du bruge specielt udstyr, såsom en trimmer eller almindelig neglesaks. Før du udfører proceduren, skal du desinficere enhver alkoholopløsning og hårene selv og værktøjet.

En anden simpel måde er at kontakte en kosmetolog i salonen. Føreren kan hurtigt og næsten smertefrit fjerne håret med en særlig voks, som ikke helbreder fuldstændigt og ikke skader den sarte hud i næsen.

Langsigtede resultater kan opnås ved hjælp af elektrolyse. Fremgangsmåden er at ødelægge hårsækkene ved hjælp af en elektrisk strøm. Flere sessioner giver dig mulighed for at slippe af med dette kosmetiske problem fuldstændigt og i meget lang tid.

Er det muligt at fjerne uestetiske hår i næsen?

Næsehår er kroppens naturlige forsvar mod indtrængen gennem næseborene af forskellige uønskede partikler og bakterier. De kaldes nasale cilia, de hjælper med at holde tilbage støv og snavs, fungere som en barriere, beskytte kroppen mod sygdomme i det øvre luftveje.

Normalt er håret i næsen kort, i princippet er mange usynlige. Der er dog ikke kun mænd, men piger og kvinder, hvis hår vokser meget længe og er synligt. Dette problem er mere almindeligt hos mænd, testosteron er årsagen til alt. Den øgede mængde i en kvindes krop kan også manifestere sig netop ved en stigning i ansigts- og næsehår.

Mange kvinder og piger bliver stillet spørgsmål, hvordan man kan slippe af med næsehår? Er det muligt at gøre dette hjemme, er det sikkert eller er det obligatorisk at gå til en skønhedssalon?

Den ældre generation af skønheder mener, at når du ofte fjerner hår, bliver de hårdere og mørkere. Modernitet har længe vist det modsatte, du kan slippe af med næsehår. Sandt nok kan du ikke fjerne dem permanent, og der er måder at fjerne, hvilket ikke anbefales til en sådan procedure.

Forbudt metode

Den mest uønskede måde at fjerne vegetationen i næsen på er at fjerne dem med pincet eller plukning.

Årsagerne til forbuddet mod proceduren:

 • det er ubehageligt og smertefuldt;
 • efter plukning er næseslimhinden skadet, hvilket kan føre til infektion og følgelig til sygdomme; såret, der dannes efter hårfjerning, heler ikke i lang tid på grund af det faktum, at slim er konstant til stede i næsen, og gennem sådanne sår bliver bakterier indført i kroppen;
 • der er risiko for at røre grenene på blodkarrene (kapillærerne), hvilket vil føre til blødning, og dette er ikke kun ubehageligt, men også livstruende;
 • helt at trække håret i næsen er uønsket, fordi det er et naturligt forsvar af kroppen, anbefales det kun at forkorte "cilia".

Du kan slippe af med grimt nasal hår i skønhedssalonen og hjemme.

Der er flere metoder til behandling af nasale cilia, nemlig:

 • søm saks;
 • trimmer;
 • depilatory creme;
 • voks til depilation.

Og du kan også bruge tjenesterne i en skønhedssalon og lave en kølig fjernelse af håret.

Fjernelsesmetoder

1. Manicure saks.

Dette er den billigste vej til at fjerne næsehår.

Til denne procedure skal du have en saks med afrundede ender, disse bruges normalt til at skære negle hos babyer. Sådanne saks kan ikke skæres, prikkes, såres. Du skal også finde et godt oplyst rum og et spejl.

Skæring af hår i næsen er let, hæve næsen let op med din hånd op og afskær de udragende spidser. Det anbefales ikke at skære det meget kort tid, fordi ingen har annulleret beskyttelsesfunktionen mod penetrering af mikrober.

Det anbefales at gøre denne procedure en gang om ugen, så håret på næsen vil ikke vokse for lang tid.

Proceduren med trimmeren til at fjerne hår er den mest bekvemme og hurtige. Enheden er ikke særlig dyr og kan tjene i lang tid. De fleste trimmere arbejder på almindelige batterier, der simpelthen ændres.

Trimmere er mandlige og kvindelige. Kvindesættet indeholder en dyse til hårfjerning i bikiniområdet.

Trimmeren har en behagelig afrundet spids, der skal indsættes i næseboret og roteres af den. Enheden vil uafhængigt fjerne overskydende hår uden at skade slimhinden. Dette er en meget hurtig og smertefri procedure.

Før du bruger trimmeren hjemme, skal vi huske at enheden skal desinficeres, tørres med alkohol. Og efter at proceduren er overstået, skylles trimmeren igen, tørres af, børstes med fløde og lægges i beholderen.

3. Voks eller creme til fjernelse af hår.

Teknikken til at fjerne næsehår med voks blev opfundet af østrigske kosmetologer. Denne procedure er ret smertefuld og bruges oftest af mænd. Denne metode anvendes kun, når vegetationen i næsen er for tyk og lang.

Varm en særlig voks, så skal du sætte den på den stribede og holde den til overskydende hår, det er mere bekvemt at gøre det med en applikator. Vent lidt, når voksen hærder og rives af strimlen med en skarp bevægelse.

Når du har brugt denne metode til at fjerne nasal hår, vil effekten vare meget længere. Og for at lindre smerten, før proceduren, kan du bruge bedøvelsescreme.

Ulempen ved denne metode er også, at hvis voksen opvarmes for meget, kan du lægge en forbrænding på næseslimhinden.

Et alternativ til voksning er en epilationskrem. Denne metode er enklere: Du skal lægge en lille smule creme på et hudområde, vent 10 minutter og fjern cremen med en speciel spatel. Skyl derefter næsehulen med varmt vand og smør det med balsam.

Ulejligheden er, at mens cremen påføres, anbefales det kun at trække vejret gennem munden. Og før proceduren skal du teste for følsomhed og kroppens respons på stoffet i et lille område af huden.

Denne procedure er lavet i skønhedssaloner med en laser. Den sikreste metode har en varig effekt. Dette er imidlertid en dyr procedure.

Håret fjernes ved hjælp af en retningsstråle, mens der ikke er opvarmning og forstyrrelse af slimhinden. Effekten varer fra seks måneder.

Den negative side af denne metode - fjernelsen sker i lang tid, effekten sker efter flere sessioner. Dette er en temmelig dyr procedure, det kræver ikke kun materielle omkostninger, men også midlertidige. Det er nødvendigt at finde en passende klinik, lave en aftale, tildele tid til at besøge salonen flere gange.

Det største plus ved en kølig epilering er en ubestridelig og langvarig virkning, for nogle mennesker forsvinder deres hår for evigt.

Hvorfor ikke trække håret ud af næsen?

Hvorfor ikke fjerne håret i næsen?

Mange af os forsøger at fjerne håret på kroppen, især denne "synd" kvindelige repræsentanter. Det ser ud til at hårene i næsen nemt kan fjernes med pincet i blot et par sekunder. Kun denne procedure er nyttig for kroppen, og hvad kan det true med? Hvorfor ikke trække håret ud af næsen?

Hvorfor har vi brug for dem

Næsten alle ved, at vi bruger vejrsnøret let og har ansvaret for at fylde blodet med ilt. Naturen er naturen klog og giver intet forgæves. Derfor har hårene i næsen deres funktionelle betydning, hvilket giver beskyttelse af luftvejene.

De redder vores krop mod overdreven støv og snavspartikler, der skyder i atmosfæren, hvilket kan skade luftvejene. For det andet blokerer de vejen for patogene bakterier og vira. Hvad er meget vigtigt i perioder med epidemier, såsom influenza, når vi går på arbejde, i transport eller hospital blandt de syge.

En anden grund til at håret ikke kan fjernes, kan være at håret i næsen hjælper med at forhindre giftig skade. Det har vist sig ved medicin, at folk, der tillader hår at vokse i næsen, er astma tre gange mindre end dem, der fjerner det.

Bag vækstlinjen af ​​store hår i næsen er der flere flere rækker af mindre størrelse. Funktionen af ​​disse hår er at nå ud til bakterier og skadelige partikler, så i næsehulen er de omsluttet i slim og kan let kaste ved nys eller vaske næsen. Hvis du fjerner dem, er personen mere syg med allergier. Og porten til infektion, der trænger ind i de maksillære bihule og luftveje, er åben.

En anden funktion, de udfører om vinteren. Når kold luft kommer ind i næsen, holder de det et stykke tid, så det opvarmes og beskytter slimhinderne mod lav temperatur.

Men hvis du beslutter dig for at slette

I dette tilfælde bør du ikke fjerne dem med pincet. Denne metode beskadiger de sarte slimhinder. På grund af det dannes sår i hvilke patogener der kan trænge igennem. Det kan true med sår, furunkulose, irritation og penetration af mikrober i blodet.

Det er bedst at bare trimme dem. For at gøre dette skal du bruge en trimmer eller almindelig neglesaks. Før apparatet skæres, er det nødvendigt at desinficere med alkohol eller alkoholholdige formuleringer.

Du kan gå til skønhedssalonen, hvor mesteren vil udføre proceduren, anvende voks, som ikke kun fjerner håret godt, men forårsager ikke væsentlig skade på slimhinderne. Den samme virkning kan opnås ved elektrolyse. Denne procedure hjælper med at blive lavet ved hjælp af nuværende. Så du kan fjerne hårene fra næsen i lang tid.

At beslutte at fjerne eller ikke fjerne håret i næsen kun dig, men det er værd at huske konsekvenserne. Og hvorvidt skønheden med at ofre sundhed er værd, er en anden sag helt. Skal jeg fjerne hårene for altid at lide af allergi, bihulebetændelse og forkølelse?

Stop straks! Træk hår fra næsen er dødelig!

Fra denne døde komponisten Scriabin. Og du er ikke forsikret!

Du har en vigtig dato snart, og du har besluttet, at tykkelser, der stikker ud af din næse, ikke øger dine chancer for at besøge den unge dame til kaffe? Det lader til, at den førstnævnte et eller andet sted her har glemt pincet til at plukke øjenbryn, han vil tjene dig. Pas på: Du er døds hår!

Det første der sker med dig er helt sikkert, tag det i hovedet for at trække håret ud i din næse - du vil sobre fra smerten og helvete med pensel (desværre testet af din egen erfaring). Derefter begynder du ikke garanteret, men meget sandsynlige bonusser. Hårpæren af ​​nogle af det trækne hår kan ikke forstå, hvor det nu vil vokse, og håret begynder at vokse under huden overalt. Og der er allerede tæt på dannelsen af ​​en abscess.

Nogle heldige mennesker på internettet fortæller, hvordan de i sådanne tilfælde først oppustede polnosa, og da kogen briste, lå langt hår ud af det uden for næsen. Men de er stadig heldige. Du skal have hørt, at håret i næsen fungerer som et filter - de tillader ikke nogen unødvendig form for støv og vira længere ind i kroppen. Så det er logisk, at filteret selv er en meget beskidt ting. Især ved hårets rødder er der en masse af mikroskopiske skadelige levende væsener. Træk håret ud af roden, du forlader en mikrorank, det vil sige, du åbner vejen for alle disse brødre direkte ind i dit kredsløbssystem. Hvis du tænker på det, fjerner mange kvinder jævnligt på samme barbariske måde en hel masse hår fra deres kroppe - og ingenting. Men de gør det på helt forskellige steder. Og nu er du i trigonum mortis - "dødens triangel"!

Læger kalder den nasolabiale trekant (terrænet på ansigtet afgrænset af munden, næse og nasolabiale folder). Uafhængige invasive handlinger på dette område kan føre til de alvorligste konsekvenser, herunder død. Faktum er, at der findes mange skibe i det arterielle og venøse netværk her. Og af en eller anden grund er disse åre, i modsætning til årer i andre dele af kroppen, ikke udstyret med ventiler her. Som et resultat, er noget affald, der kommer fra denne zone ind i blodbanen, let leveret direkte til din smukke hjerne.

Selvfølgelig kan du komme ind i infektionen, ikke kun ved at trække ud (eller skære med neglesaks, hvilket ikke er mindre traumatisk) håret i næsen, men også for eksempel ved at klemme ud en snigende acne, som faktisk vil vise sig at være en begyndelseskog. Her er det ikke engang nødvendigt at plukke den med beskidte hænder: Når man presser, trænger pus og så i det meste ikke udad, men indad, det vil sige ind i blodet. Læger anbefaler stærkt at håndtere alvorlig betændelse i dette område ved hjælp af en kirurg. I nogle tilfælde kan du endda blive indlagt på hospitalet. Og hvis for eksempel sorte prikker på næsen er irriterende, så vil en kosmetolog og udvalgte kemiske peeling hjælpe dig. Hvis du ikke er ligeglad med sikkerheden, så vil måske alt koste, og måske shlobobesh nogen interessante komplikationer som hjerneabces eller purulent meningitis.

Men der er gode nyheder. Hvis du dør som et resultat af at klemme en kog i "triangle of death", vil du være i godt selskab: herfra gik den store komponist Scriabin og Queen Württemberg Ekaterina Pavlovna til forfædrene. Og i tiden med antibiotika deler nogle mindre fremtrædende medborgere deres skæbne.

Hvad skal man gøre med hår, spørger du? Godt, enten gå med dem stolt, fordi levende, eller køb en speciel trimmer, der vil forkorte dem pænt og uden traume. Voila.

Sådan fjerner du hår fra næsen hjemme eller i salonen

Næsehår kan forårsage mange problemer. Hvis det for mænd er helt naturligt, så må kvinder tænke på, hvordan man fjerner hår fra næsen. På trods af at den smukke halvdel af menneskeheden ikke er så modtagelig for dette fænomen, kan cilia i næse blive et alvorligt problem. Det kan løses på flere måder.

Saksskæring

Til hårfjerning kan du virkelig bruge små saks til manicure. Men ikke alle værktøjer er egnede til denne opgave. Det er meget vigtigt, at han havde afrundede tip. Dette vil undgå beskadigelse af slimhinden, men selv sådanne saks kan ikke presses dybt ind i næseboret.

Saksen du har brug for, produceres ofte specielt til børn. De gør det let at fjerne overskydende hår uden skade. Du skal skære de hår, der er synlige og krænke billedet æstetik.

For at udvide næseborene, hæv din næse med din fri hånd. Derefter skal værktøjet være grundigt indsat i næseboret og forsigtigt fjerne den ekstra længde af håret, der bevæger sig i en cirkel.

Hvis du tænker på, hvordan du fjerner overskydende vegetation i næsen, skal du under alle omstændigheder ikke trække den ud med pincet. Det skal huske på, at hårene i næseborene er fastgjort til slimhinden. Når du trækker håret ud af næsen, kan du derfor udløse blødning eller betændelse i slimhinden. Der er en mulighed for, at en infektion vil komme ind i såret, hvilket vil forårsage mere alvorlige komplikationer.

Selvfølgelig kan du finde anmeldelser på internettet, for eksempel: "Min mand trak alt hans hår ud, og der er ikke noget forfærdeligt sket" eller: "Vi fjerner kun overskydende vegetation i næsen med pincet. Meget effektiv, og vigtigst af alt - billig. " Men alle disse kommentarer er krydset af den virkelige situation, da pigen begyndte at trække håret ud og beskadige fartøjet, hvilket førte til hendes død.

Derudover er det meget smertefuldt at trække håret ud af næseborene med pincet.

Brug af trimmer

Når det kommer til hvordan man fjerner hår fra næsen, tænker de fleste på en specialiseret armatur - en trimmer. Denne enhed er sikker og nem at bruge.

Kvinder er ikke vant til at bruge sådanne enheder, men nogle trimmere er designet specielt til dem. Sådanne modifikationer er udstyret med specielle dyser til at skære bikiniområdet.

Trimmerne er batteridrevne og udstyret med specielle dyser for at forhindre beskadigelse af næseslimhinden.

For at fjerne hår med en trimmer skal du tænde enheden, holde den i næseboret og fjerne overskydende hår med glatte bevægelser i en cirkel. Efter hver sådan procedure skal du skylle dit ansigt og skrivemaskinen med vand.

Maskinen selv og dysen til fjernelse af hår fra næsen skal tørres og tørres med hydrogenperoxid eller chlorhexidin.

Dette gøres for at forhindre reproduktion af skadelige mikrober.

Du skal følge nogle regler ved brug af maskiner:

 1. Deres knive skal altid være skarpe.
 2. Det er nødvendigt at afstå fra haircuts for forkølelse.
 3. Batteriet skal være fuldt opladet. Hvis det ikke giver nok strøm, kan trimmeren trække hår ud og forårsage smertefulde fornemmelser.

Skønhedsbehandlinger

For nylig har østrigske forskere udviklet en særlig voks, der i modsætning til det sædvanlige giver dig mulighed for at fjerne vegetation fra næsen uden at skade slimhinden. Denne voks påføres strimlen og limes til indersiden af ​​næseborene i 90 sekunder. Så skal du strippe strimlen skarpt. På trods af procedurens enkelhed bør den udføres i en gennemprøvet skønhedssalon, hvor en erfaren mester vil tage sig af din sikkerhed.

Der er også den såkaldte kølige hårfjerning - ødelæggelsen af ​​hårsækkene af en laser. Denne procedure er helt sikker og smertefri. Det efterlader ikke ar og brænder i næsen. Den eneste væsentlige ulempe ved denne hårfjerningsmetode er den høje pris. Men efter en kølig epilering, skal du i nogle få år ikke tænke på, hvordan man fjerner hår fra næseborene.

Næsehår: slippe af med utilsigtet visuel effekt

Hvorfor vokse hår i næsen, næsten hver eneste af os ved. Nasal "cilia", som de kaldes ellers, tjener som et kraftigt skjold for penetration af støv og en række patogene bakterier, der fremkalder sygdomme i det øvre luftveje. Men hvis denne "barriere" vokser ekstremt tykt og bogstaveligt talt stikker ud af næseborene, vil det ikke give æstetik til noget udseende.

Langt næsehår ses hos både mænd og kvinder. Og repræsentanter for begge køn bør kæmpe for deres pæne udseende.

Da en høj mængde østrogen er koncentreret i legemet af det retfærdige køn, er dette problem mindre akut og almindeligt for dem.

Hos mænd, hvis krop er kontrolleret af testosteron, er det imidlertid meget mere almindeligt.

På trods af det faktum, at forskere har længe vist, at det er utilstrækkeligt at fjerne "cilia", er antallet af personer, der ønsker at fjerne dem fra deres næsebor, ikke faldet.

Tweezing med pincet: udelukk straks!

Hvis hår vokser på næsen, og de reducerer livskvaliteten op til udseende af psykologisk ubehag og komplekser, er det nødvendigt at bekæmpe dem. Nogle damer gør en alvorlig fejl ved at beslutte at plukke ud uønsket vegetation med øjenbrynpincetter.

Under ingen omstændigheder kan dette gøres!

 • Først og fremmest er det en meget smertefuld, knap tolerabel procedure;
 • Efter en så radikal procedure forekommer der et naturligt traume af næseslimhinden. Forresten, "knibe" hårene anbefales ikke selv over overlæben, da huden i den nasolabiale trekant er den mest ømme på hele ansigtet. Når du trækker håret ud af næsen, forbliver der et lille sår på plads, som ikke heler i lang tid på grund af konstant kontakt med slimhinden - den naturlige nasalpharynx-fugtighedscreme. På grund af det faktum, at forsvarsmekanismen nu er fraværende, kan patogene mikroorganismer let komme ind i det. Resultatet er en ret smertefuld inflammatorisk proces, og endda suppuration, eller udseendet af en koge;
 • Ved du, at fra en sådan "harmløs" procedure kan du dø? Citat: "For nylig døde en af ​​mine venner. Tro ikke, hvor dum denne død var. For en måned siden fjernede hun håret ud af næseborene med pincet, greb et blodkar, en infektion trængte ind i kroppen, sepsis begyndte... Hun blev ikke reddet. Dette er virkelig forfærdeligt. "Skal jeg give kommentarer til dette, eller forsøge at overbevise dig om at afstå fra sådanne manipulationer yderligere? At ramme "gren" af kredsløbssystemet, minimum, end du "går af" - blødning. Og husk på, at hele processen kan være lige fatalt. Af samme grund anbefaler lægerne kraftigt at afstå fra at stikke næsen eller gøre det med specialister med medicinsk uddannelse.

Du har allerede forstået, at det er bedre at kategorisk afvise pincett i denne sag. Dens brug er ikke kun farligt, men helt urimeligt. Frostigt hår i næsen af ​​smukke piger - et fænomen, selvfølgelig ikke-standard og ubehageligt, men du behøver kun at skjule det fra nysgerrige øjne, hvilket betyder, at det er helt muligt at lave den sædvanlige "hårklipp" af lange tips.

Er der nogen chancer for at kæmpe med snigende "cilia"?

Sådan fjerner du håret hurtigt i næsen? Hvis dette skal gøres hurtigst muligt, er det nok at ty til hjælp fra almindelige neglesaks. Omhyggeligt trimme tipsene i den uattraktiv vegetation - og dit problem er løst. Det er ikke smertefuldt og helt sikkert, medmindre du skubber saks tænder langt ind i næseboret og ridse slimhinden.

Trimmer er et godt alternativ til saks. Dette produkt blev oprindeligt udviklet til mænd, og dets koncept var at hjælpe med at fjerne det hårde hår i næsebor og aurikler.

Senere, da verdenssamfundet værdsatte enhedens lethed og bekvemmelighed, begyndte de at udstede det til kvinder. Og for de dejlige damer er der tre specielle tip - til næsen, ørerne og de mest delikate dele af "bikini" zonen.

Næsehår trimmer har en behagelig, afrundet spids. Du kommer ind i infusionsvæsenet i næseboret og gradvist roterer, og dysen udelukker i mellemtiden alle overgroede hår. Dysen er udformet på en sådan måde, at den ikke sårer den delikate slimhinde og på ingen måde påvirker den. Dette er grunden til trimmerens absolutte sikkerhed og smertefri applikation.

Otolaryngologists bemærker enstemmigt, at fjernelse af hår med en trimmer er mest acceptabelt ud fra et synspunkt at opretholde næsekavitets sundhed.

Voksning passer ikke kun til kroppen!

Ledende østrigske kosmetologer har udviklet en hidtil uset version af hvordan man fjerner hår i næsen. Til dette formål begyndte de at anvende en særlig voks. Proceduren blev imidlertid udelukkende udviklet til mænd, fordi dens forfædre naivt foreslog, at en kvinde ikke ville tolerere sådan smerte for at slippe af med nasal vegetation. Men damen, der regelmæssigt benytter sig af epilatoren, kan en sådan procedure virke som himmelsk glæde!

Mekanismen for dens handling er baseret på fjernelse af kun de hår, som væsentligt stikker ud over næseborene. Så slimhinden er ikke skadet, dens integritet er ikke beskadiget. Essensen af ​​ansøgningen er som følger: læs særlig strimmel, der skal belægges, opvarmes i en voks, ved hjælp af applikatoren indføres i basisstrukturen næsebor hår klynger sig til klæbemidlet og størkne, hvorefter en strimmel fjernes brat.

Denne følelse kan ikke kaldes behagelig, men smerten går hurtigt, men resultatet fortsætter i lang tid. Før proceduren kan du bruge speciel creme med bedøvelsesvirkning, for eksempel Emla-salve.

Salon teknologi - køligt hårfjerning

For dem der er trætte af at bekæmpe nasal "cilia" på de ovenfor beskrevne måder, er der en procedure udført af specialuddannede herrer. Hvis du er på udkig efter en måde at stoppe med at skære håret i næsen og slippe af med dem i lang tid - bør du prøve køligt hårfjerning.

Det indebærer ødelæggelse af hår ved en præcist rettet laserstråle. Denne procedure er intakt og helt sikker, det forårsager ikke opvarmning og ødelæggelse af næseslimhinden, handlingen er kun rettet mod hårsækkene.

Sådan fjernelse tager lang tid, men håret forsvinder i flere år. Og for nogle helt for evigt.

Hvorfor skære, barbere eller trække håret i næsen? Dette spørgsmål kan ikke besvares utvetydigt, men en ting er tydelig - for visuel forbedring af udseende. Hvilken metode af ovenstående at vælge - du bestemmer dig. Vær smuk, velplejet og ryddeligt, og lad ingenting forkæle dit udseende i andres øjne!

Sådan fjerner du næsehår derhjemme

Hår stikker ud af næsen, ødelægge udseendet, så mange mennesker forsøger at håndtere problemet på mange måder. Det enkleste, du kan gøre, er at kontakte salonen. Du kan dog slippe af med hårene i næsen eller gøre dem mindre mærkbare hjemme.

Er det nødvendigt at fjerne næsehår til mænd og kvinder

Næsens vegetation er ikke ønskeligt at fjerne både mænd og kvinder, fordi hårene har en beskyttende funktion. Takket være dem trænger støv og bakterier ikke dybere ind i bihulerne og luftveje. Det er derfor, at læger er imod sådanne procedurer. Ikke så farligt hårklipp i næsen som deres fjernelse fra roden. For det første er det ekstremt ubehageligt og fører til betændelse i slimhinden, og for det andet mister kroppen sin beskyttende barriere.

Især er det ikke nødvendigt at fjerne håret i næsen til dem, der tidligere havde tonsillektomi. I mangel af mandler øges sandsynligheden for, at bakterier indtrænger gennem næsehulen i luftvejene flere gange.

Næsehår udfører en beskyttende funktion.

Sådan fjerner du næsehår derhjemme

Den mest smertefri og sikre måde at fjerne næsehår derhjemme er hårklipp med saks eller trimmer. I dette tilfælde bevares roten, og follikelen er ikke beskadiget. Dette fjerner kun den synlige del af håret. Den beskyttende barriere er ikke ødelagt, hvilket forhindrer indtrængen af ​​infektion.

Moderne trimmere med forskellige vedhæftede filer giver dig mulighed for at styre processen med at skære hår i næsen, hvilket gør proceduren sikker og smertefri.

Fjernelse med en epilator

Ved brug af epilatoren fjernes håret sammen med roden. Proceduren er ret ubehagelig. En særlig dyse skal nedsænkes i hver næsebor og trække ud. Det anbefales at gøre dette selektivt, og fjern kun de hår, der er synlige.

Epilatoren greb håret tættere på roten og trækker det ud.

Betjeningen af ​​epilatoren er ret vanskelig at kontrollere, når den nedsænkes i næshulen. Derfor er det tilrådeligt at indstille enheden til den laveste hastighed.

Træk med pincet

En anden måde at fjerne næsehår på er at trække det ud med almindelige tang. Proceduren, som den forrige, er ret smertefuld. Imidlertid er det en fordel, at en person er i stand til at kontrollere processen uden at fjerne overskydende hår. Træk ud er bedst udført for kvinder efter menstruation, og ikke under eller om dagen, ellers kan der være meget intens smerte. Nye hår vil kun blive vist om en måned.

Efter trækkeproceduren kan slimhinden blive betændt. For at eliminere denne konsekvens anbefales det at anvende salve på basis af calendula eller kamille, børstning af næsehulen.

Pincet anvendes bedst med afrundede ender.

Laser fjernelse

Laser hårfjerning i næsen - den mest holdbare måde at slippe af med problemet. Fremgangsmåden udføres af en specialist ved hjælp af en tynd dyse, som føder en laserstråle ind i hulrummet. En procedure varer mere end en måned. Hvis du hele tiden tyder på laserfjernelse, så vil håret ophøre helt med tiden.

Ved anvendelse af denne metode påvirkes follikelen, som gradvist ophører med at fungere.

Laser hårfjerning vælges med en vis strålingsdybde

Sådan skæres hår i næse

Trim håret i næsen kan være en saks eller bruge en speciel enhed - en trimmer.

Saksafskæring

At trimme håret i næsen og ikke beskadige slimhinden, er det nødvendigt at bruge små saks med afrundede ender. Inden proceduren udføres, skal behandles med chlorhexidin eller alkohol. Du skal kun klippe den synlige del af håret, ikke sænke saksen for dybt.

Proceduren giver dig mulighed for at slippe af med problemet hurtigt og sikkert, men det skal gentages hver uge.

Saks med afrundede ender beskytter slimhinden mod utilsigtet skade

Trimmer haircut

Du kan også afskære håret i næsen med en trimmer - en miniature clipper. Enheden drives af batterier og er udstyret med en speciel beskyttelsesdyse, som ikke beskadiger slimhinden under drift.

For at trimme håret med en trimmer, skal du tænde det, forsigtigt indsætte det i næseboret og gøre flere cirkulære bevægelser, jævnt og langsomt. Gentag derefter på det andet næsebor. Efter proceduren er det vigtigt at rengøre enheden fra skåret hår.

Bemærk: Apparatet må ikke bruges under forkølelse.

Fotogalleri: forskellige modeller af trimmere til næsehår

Mulige konsekvenser

De mest almindelige virkninger af næsehårfjerning er:

 • smerte sensationer;
 • beskadigelse af slimhinden
 • nasal udledning
 • vanding;
 • blødning;
 • tør næse.

I sjældne tilfælde kan hårfjerning fra roden fremkalde atrofi af slimhinden.

Er det muligt at fjerne næsehår for evigt

Den eneste måde at slippe af med næsehår for evigt er at bruge en laser, hvis du udfører en sådan procedure regelmæssigt. Det anbefales ikke at ty til fjernelse af vegetation ved hjælp af voks eller shugaring. Dette kan være farligt. Du bør heller ikke helt fjerne dit hår selv med en sikker procedure som en laser.

Det anbefales ikke at fjerne, hvis der er forkølelse eller feber, eller hvis mucosal betændelse eller herpes infektion er til stede.

Næse hårfjerning derhjemme - video

Hårfjerning hjemme bør kun udføres i tilfælde af kontraindikationer til proceduren. Det er bedst at give præference for sikre og enkle metoder, hvoraf den ene er brugen af ​​en trimmer. Før man beslutter at fjerne håret helt fra næsen eller ej, anbefales det at veje fordele og ulemper.

Hvordan vælger man sikkert næsehåret?

Hvordan man udfører proceduren for at plukke hår fra næsen uden smerte?

plukning næse hår er en vanskelig ting. Der er mange nerveender i næsen, så det er en meget dårlig ide at trække dem ud. så snart du forsøger at trække et par hår med almindelige pincet, bliver det straks meget smertefuldt, og dine øjne vil vokse. Der er en mulighed for at spørge en elskede, så han bare ville skære de fremspringende hår. det er bestemt ikke meget effektivt. Der er også specielle maskiner til at skære hår i næsen. du sætter det lige i din næse, og hun skærer det smertefrit. Det vigtigste her er ikke at tage ærlige kineser, ellers vil hun rive håret. og mere. Jo mindre hår du har i din næse, desto mindre filtreres og opvarmes den indgående luft. som dette)).

MirTesen

Tillykke! Du har besluttet et seriøst skridt - at trække håret i næsen! Alvorlig - fordi det virkelig er en afgørende beslutning, fordi denne proces aldrig har bragt glæde for nogen. Men sommetider er smerten og et stærkt ønske om at nyse lukke øjnene, for det ser ud til, at enden retfærdiggør midlerne. Men vi må advare: Fjernelse af nasalhår er ikke kun en ubehagelig proces, men også meget farlig for dit helbred og endda livet!

For det første truer plukningen af ​​nasalhår dannelsen af ​​sår. Og det sker ikke så sjældent. Og årsagen er, at det hår, du har trukket ud, vokser, men de gør det i den forkerte retning.

Derudover er der tilfælde af dannelse af koge (ubehageligt ord, er det ikke? Forestil dig nu, at det er i din næse), hvorfor næsen vokser i størrelse på grund af at den blæser indvendigt. Koglen brækker hurtigere eller senere, og efter "eksplosion" pus i værste fald kan komme ind i din krop og endnu mere farligt ind i blodet.

Resultatet kan være helt forskellige sygdomme, herunder purulent abscess, meningitis eller hjerneabces. Derfor anbefaler læger at kontakte en kirurg eller en kosmetolog for enhver betændelse (for alvorlige problemer som koger, kirurgen er at foretrække).

Træk håret i næsen, vi sætter vores krop i fare fra den anden side. Vi har alle hørt, at næsebarnets funktion ikke må tillade skadelige stoffer og bakterier at passere gennem luftvejene. Og når du fjerner dette "filter", forbliver al filth i næsen, og det lille sår, der er tilbage efter at håret er fjernet, kan blive en "gateway", hvorigennem bakterier kommer ind i blodet og kredsløbssystemet.

Og da skibene i dette område af ansigtet (det kaldes også af læger som "dødens triangel" - det talende navn...) er dårligt beskyttet med ventiler til forsinkelse af skadelige stoffer, kommer de samme stoffer ind i hjernen næsten uhindret. Hvad der sker næste er let at gætte.

Glem derfor ikke, hvordan du handler korrekt i sådanne situationer, og håber ikke at "det er en eller anden måde selv...", men det er bedre at kontakte en specialist - og så hurtigt som muligt.

I professionelle saloner kan du fjerne næsehår hurtigere og sikrere end hjemme. Eller prøv at bruge en trimmer designet specielt til sådanne "hjemmeoperationer".

At slippe af med næsehår højre

Næsehår vokser overhovedet, fordi det kun er et vigtigt luftfilter i vores krop. Hår holder snavs, støv, bakterier, vira, toksiner og beskytter vores krop mod at få dette "skrald" inde. Næsehår er den første forsvarslinje for vores luftveje. Næsehår flytter frem og tilbage selv efter døden. Det er for dem, der bestemmer dødsårsagen til en person. Nylige undersøgelser har vist, at personer med en lille mængde nasalhår er tre gange mere tilbøjelige til at lide af astma end dem med tykke næsebor...

Men manden med buskene fra næsen skubber som regel os væk... uanset om kvinden er den, eller manden.

Hvordan skal man være, hvad ville kroppen gøre ikke skade og se velplejede?

Kvinder er mere heldige, deres hår er meget mindre på grund af det kvindelige hormon østrogen. Og lad dem være mindre, men nogle gange klipper et to lange lange hår forræderisk ud af næsen.

Sådan fjerner du?

1. En række eksperter anbefaler ikke at trække ud og trække hår ud (mænd gør det undertiden ved hoops, trækker ud). I næsen er der mange vitale fartøjer. Den enkleste skade - du kan skade skibet og stoppe blodet i lang tid. Eller endda røre ved et meget vigtigt fartøj, som endda kan føre til døden: (.

Hvis vi taler om et par hår, kan du selvfølgelig forsigtigt trække dem ud med pincet. Det vigtigste er ikke at fjerne en masse hår, for ikke at forlade næseborene forsvarsløse.

2. Den sikreste og mest korrekte måde at fjerne hår fra næse og ører på er en trimmer. Trimmeren skal vælges individuelt (undskyld, men du skal prøve trimmerhovedet på næseborens størrelse) og gem ikke på det. Han vil tjene dig i mange år.

Her er et par regler for brug af en trimmer:

Hold ikke trimmeren tæt på næsens vægge, det kan beskadige og ridse.

Vask trimmeren før og efter hver brug.

Brug ikke en trimmer under forkølelse.

Vælg en trimmer med lysdioder, at processen var godt oplyst.

Gode ​​trimmere med indbygget støvsuger, som straks fjerner hår fra næseborene.

Du kan hente en trimmer med tilbehør til trimning af whiskers, overskæg, ører eller andet ansigtshår.

3. Det er tilladt at forkorte flere lange hår i næsen med små saks og afrundede ender.

4. Skønhedssaloner tilbyder mange moderne metoder til hårfjerning i lang tid. Især qool epilation (laser epilation). Men jeg minder dig om, at fuldstændig fjernelse af hår fra næseborene vil føre til, at du vil begynde at gøre ondt oftere, snavs og støv vil akkumulere i din næse.

Det er bedre at spørge din kosmetolog om at fjerne hårene fra næsen med enten den samme trimmer eller saks.

5. Nå, og endelig vil jeg afholde dig til at fjerne hår fra næsen med voks eller depilatory creme. I det første tilfælde er det bare vold. Og i det andet... er næseslimhinden meget følsom. Desuden er næsen en lugtezone. Jeg kan ikke engang forestille mig denne henrettelse.

De mest populære aftershave lotions til mænd

Nødvendige procedurer før shugaring