Barber inden fødslen

Efter 9 måneders venter på kvinder kommer det mest efterlængte og spændende øjeblik - den kommende levering. Gynækologer advarer fremtidige mødre om, at denne proces også skal udarbejdes omhyggeligt. En kvinde skal ikke kun tage forskellige medikamenter, tøj til sig selv og barnet i barselshospitalet, men også fjerne hår i det intime område.

Hvis dette ikke sker hjemme, vil barberingen blive afholdt på barselshospitalet. De fleste unge damer føler sig generet og flov, så de foretrækker selv at udføre proceduren. Mange piger tvivler på at barbere sig før fødslen, fordi de ikke forstår, hvad proceduren er for.

Udtalelser fra læger om behovet for prænatal barbering

For nogle få år siden blev spørgsmålet om barbering af en intim zone før fødslen ikke engang diskuteret.

Hvis den forventede mor af en eller anden grund kom til barselshospitalet, der ikke var skåret i bikiniområdet, blev depilationen under alle omstændigheder udført af sygeplejersken.

Selv om kvinden i arbejde ikke ønskede at barbere, var ingen interesseret i hendes mening. En barbermaskine, ligesom en skalpel, var en obligatorisk attribut på medicinskabellen i fødestedet.

I dag er barbering inden fødslen også ønskeligt at gøre, men hvis en kvinde ikke ønsker at fjerne håret, vil ingen gøre det med magt. Ingen læge vil insistere på behovet for depilation.

Hvis en kvinde ønsker at lette fødselsprocessen så meget som muligt, ville den optimale løsning være at lytte til gynækologens mening. Lægen vil fortælle dig, hvorfor du skal fjerne overskydende dør, og hvordan det kan påvirke selve fødselsprocessen.

Medicinske grunde til barbering

Skal jeg barbere inden fødslen, skal hver kvinde bestemme sig selv. Men selvom den unge dame lægger særlig vægt på en intim frisyre og konstant støtter hende, er det ikke en grund til at nægte at barbere, da nye hår vil vokse om et par måneder.

Hvis en kvinde er i tvivl, er det første, du skal forstå, hvorfor gynækologer insisterer på hårfjerning.

Læger forsikre kvinder om, at det er nødvendigt at barbere håret ikke på grund af veletablerede krav, men for at sikre maksimal komfort og sikkerhed for moderen og barnet selv. Under fødslen og under rehabiliteringsprocessen kan lægen udføre nogle manipulationer, der vil være vanskelige i nærvær af vegetation.

Hovedårsagerne til at begrunde behovet for prænatal depilation:

 1. Hår i bikiniområdet er en gunstig betingelse for udviklingen af ​​patogene bakterier. Eksperter advarer om, at ingen behandling og hyppig personlig hygiejne ikke vil gøre hårene helt sterile. Som praksis viser, er forskellige infektioner og infektioner ofte resultatet af vitaliteten af ​​mikrober, der lever på håret.
 2. Hele fødselsprocessen overvåges af sygeplejersker. Når babyens hoved kommer tæt på udgangen, ændres skygge og spænding i huden, det vil være synligt for det blotte øje. Hvis huden bliver hvid for meget, indikerer dette overdreven stress og angiver sandsynligheden for at rive. Hvis der er tyk vegetation i den intime zone, kan jordemoderne måske ikke mærke en ændring i hudens hud og ikke have tid til at lave et snit.
 3. I tilfælde af indsnit skal sømmes. Det gøres bedst på en glat hud. Det skal også tages i betragtning, at vegetationen helt sikkert vil blande sig i behandlingen og desinfektionen under helbredelsen.
 4. Efter fødslen er der altid observeret rigelige uterussekretioner, da bortskaffelsen af ​​barnets affaldsprodukter finder sted. Ekstra vegetation i perineum i denne periode er yderst uønsket, da det vil bidrage til akkumulering af mikrober, hvilket øger sandsynligheden for en inflammatorisk proces.

Selvfølgelig forbliver den endelige beslutning for kvinden i arbejde, men sikkerhed og komfort under en så vigtig proces er meget vigtigere end æstetisk skønhed.

Hvad er de bedste måder at fjerne hår på?

På trods af det faktum, at depilation kan udføres på hospitalet, er det meget mere fornuftigt og mere behageligt at udføre proceduren derhjemme. Hvis du fjerner håret på forhånd, vil huden have tid til at berolige sig til selve fødselsprocessen, hvilket vil reducere sandsynligheden for irritation og betændelse.

Ofte er kvinder interesseret i hvilken måde der er bedst at fjerne hår i det intime område? De fleste eksperter anbefaler at bruge en konventionel maskine, fordi barbering er den sikreste mulighed for en baby.

På trods af den tilsyneladende kompleksitet kan du selv udføre denne procedure ved hjælp af det sædvanlige spejl.

Under barberingen skal et ben sættes på en stol, og sæt et spejl på det. Dette vil bidrage til fuldt ud at se arbejdsområdet og fjerne alle hår. Hvis en kvinde ikke kan udføre proceduren alene, kan du spørge din søster eller kæreste om hjælp.

Ud over barbermaskinen er det også tilladt at anvende depilatory cream. Sådanne værktøjer er også sikre og vil hjælpe med at klare opgaven så hurtigt som muligt.

Moderens vigtigste opgave er at vælge et middel, der er egnet til brug under graviditeten, hvilket kendetegnes af en allergivenlig sammensætning.

Tips og tricks

Mange fremtidige mødre er bekymrede over hvornår de skal udføre en intim træning. Du skal navigere, fra den forventede fødselsdato. Træk barbering indtil sidste øjeblik ikke er det værd.

På trods af det faktum, at det er muligt at udføre depilation selv i kampene, vil det være meget mere rimeligt at gøre det på forhånd. Selvom håret har tid til at vokse lidt tilbage, vil det være meget mere bekvemt end tyk vegetation i bikiniområdet. Hvis en kvinde af en eller anden grund ikke havde tid til at barbere, skal maskinen og skummet tages med dig til hospitalet.

Ud over de betingelser og metoder til depilation, en kvinde har brug for at vide, hvordan man barberer før fødslen. Du skal overholde følgende tips:

 • Før depilation er det tilrådeligt at tage et varmt brusebad, hvilket vil hjælpe med at blødgøre hårene og gøre dem mere bøjelige;
 • efter det er det nødvendigt at behandle hænder og epidermier i det intime område med et antiseptisk middel. Det er bedst at bruge Miramistin, da effekten varer mere end 5 timer;
 • Derefter skal du anvende en speciel barbergel på huden og lade den virke i nogle få minutter. Dette sikrer maksimal glidning
 • Så fortsæt til selve behandlingen. En barbermaskine er ønskelig at køre i retning af hårvækst og undgår stærkt pres på epidermis. Det skal forstås, at nedskæringer i det intime område på dette stadium er yderst uønskede;
 • Efter proceduren skal rester af gelen vaskes af med varmt vand.

Efter barbering anbefales en beroligende lotion til huden. Som et alternativ kan du også bruge et afkog baseret på kamille eller kalendula.

Anmeldelser af gravide kvinder

Meninger om fremtidige mumier om behovet for prænatal barbering er radikalt forskellige. På trods af at gynækologer hævder at proceduren vil hjælpe med at lette fødselsprocessen og reducere sandsynligheden for komplikationer, nægter nogle unge damer kategorisk at slippe af med intime hårklipp.

Andre kvinder gør hele tiden det depilering af det intime område, så barbering er en standard hygiejnisk proces for dem. Absolut alle de piger, der lytter til lægenes mening, udfører depilationen i forvejen hjemme. Ingen ønsker at stole på en så intim procedure til det medicinske personale.

Du kan dele dine tanker om dette i kommentarerne under artiklen.

konklusion

At udføre depilation før fødslen eller ej - den private affære for enhver kvinde. Men det skal huskes, at under fødslen bør fordelen ikke være på siden af ​​skønhed og æstetik, men på siden af ​​sikkerhed og komfort.

Som praksis viser bliver overdreven vegetation ofte årsagen til infektion og yderligere betændelse, hvilket er yderst uønsket for en kvindelig krop svækket ved fødslen.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Skal jeg barberes inden fødslen, og hvordan man barberer dem, vil det gøre det lettere

06/10/2017 kl. 16:23

Tidligere blev spørgsmålet om, hvorvidt man skulle barbere før fødslen, ikke engang diskuteret, da jordemødrene rejste spørgsmålet om denne procedure med en kant. Jeg gjorde det selv - det gjorde jeg ikke - sygeplejersken ville tage barbermanden i hendes hænder. I de senere år ser flere og flere moderskabssygehuse mod vest, som følge heraf får de lov til at forlade vegetationen på et intimt sted. Hvad er resultatet?

På et af foraene skrev den unge mor, at hun ikke havde tid til at sætte sig i orden, hele klanprocessen følte forfærdeligt ubehag. På den anden side var der en historie, der beskrev forfærdelige irritationer efter barbering, og på den tredje person med en lægeuddannelse forsikrede han sig om, at en ren skridt er afgørende for helbredet hos en nyfødt. Hvorfor? Lad os finde ud af det sammen.

Skal jeg barbere og hvorfor

På trods af loyaliteten til håret i bikiniområdet skal spørgsmålet om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at forlade dem, diskuteres med din læge. Bare fordi hvis personalet på hans hospital er imod det, bliver de nødt til at blive barbert. Især for dette blev der tidligere tilføjet en engangsbærer til listen over obligatoriske genstande til hospitalet, som sygeplejersken arbejdede med.

I dag er barbering en obligatorisk hygiejnisk procedure, der udpeges, hvis kvinden har en kejsersnit. Desuden dømmer personalet ved hjælp af forumchanokrapporterne en barberkniv, selvom der er en let stub, der kommer igennem den næste dag. Spørgsmålet: "Hvorfor og faktisk er det virkelig nødvendigt?" Lægerne svarer udtømmende.

Det viser sig, at en ren og glat skridt ikke er en hyldest til etablerede traditioner, men en grundlæggende regel for bekvemmelighed og sikkerhed under og efter fødslen.

Hvorfor barberer:

 • Hår i bikiniområdet er en ideel yngleplads for bakterier. Bare fordi det er umuligt at gøre dem sterile, forbliver mikroorganismer stadig på dem, hvilket forårsager en ubehagelig lugt og øger risikoen for infektion og infektion under forskellige manipulationer.
 • Vegetation forhindrer medicinsk personale i at kontrollere leveringsprocessen. Ligesom det eller ej, og udgangen af ​​hovedet strammer huden. I tilfælde af renlighed og glathed bemærker jordemoder overdreven spænding på grund af forandring i deres farve (de bliver blege hvide) og træffer beslutning om behovet for en episiotomi - et skridt indsnit. Dette lindrer ikke kun den delurientiske kvinde fra smerten forårsaget af tårer, men letter også og fremskynder arbejdskraften.
 • Hårfri overflade - et løfte om sterilitet og kvalitet, når der søges i tilfælde af brud. Selvfølgelig bør du ikke indstille dem, men du kan heller ikke udelukke dem.
 • Overskydende hår vil forstyrre søm efter arbejde.
 • Et andet svar på spørgsmålet om hvorfor du bør barbere før fødslen er at reducere risikoen for komplikationer og betændelse. Udflod fra urinen er en forudsætning for postpartumperioden, og vegetationen i deres lokaliseringszone er et ideelt miljø for akkumulering og levesteder for patogen mikroflora.

Selvfølgelig, i de fleste tilfælde, den endelige beslutning - for kvinden i arbejde. Men at tage det, bør du tage højde for udtalelser fra eksperter. Bare fordi de er mere kvalificerede og erfarne i denne henseende.

Sådan barberes korrekt

Før fødslen af ​​en kvinde oprigtigt overrasket over at høre dette spørgsmål. I mellemtiden forsvinder alle spørgsmål i den 9. måned, når en stor mave forhindrer at se det oplagte i bikini-zonen. Som følge heraf delegerer nogen ansvar for at slippe af med unødvendig vegetation til hendes mand eller sygeplejerske på hospitalet, men fakta er stadig: det er mere bekvemt at gøre alt selv.

På den ene side er der i denne sag ingen følelse af skam og forlegenhed foran en fremmed (hvis det er en person fra det medicinske personale) på den anden side - der er en fast tro på, at de vil kunne udføre hygiejneproceduren. Af og til begynder arbejdsaktiviteten pludselig og tvinger den til at udsætte mindre sager indtil senere.

Således er det bedst at gøre alt på forhånd hjemme. For at opnå det mest effektive resultat skal du bruge tips og anbefalinger om, hvordan du barberer, før du fødes.

 • Det anbefales at fortsætte efter at have udført alle hygiejneprocedurer - det vil sige efter et varmt brusebad, der blandt andet bidrager til blødgøring af håret.
 • Det er ekstremt vigtigt at vaske dine hænder grundigt og desinficere dem med antiseptika. Til desinfektion af intime zoner kan du bruge Octinisept, Miramistin. De er ikke fortyndet og erstattes ikke med alkohol, cologne, for at undgå irritationer.
 • For at fjerne vegetation bør du tage en ny engangs maskine, der er forbehandlet med alkohol eller et desinfektionsmiddel.
 • Nu er det vigtigt at udstyre arbejdspladsen. Det er nok at forberede et spejl, som er forudinstalleret på stolen. De sætter en fod på den, hvilket giver et glimrende overblik. Hvis du udfører denne procedure regelmæssigt på badeværelset eller i brusebadet, så er det logisk ikke at ændre den etablerede procedure nu. Det vigtigste er din bekvemmelighed og sikkerhed.
 • Barbergel er nøglen til at minimere risikoen for irritation. I modsætning til skum giver det maksimal glidning. Det er kun vigtigt at anvende det på ren hud et par minutter før barberingen. Som en mulighed bruger nogle kvinder i arbejdskraft talkum, når de planlægger at udføre proceduren på tør basis. I mellemtiden, hvis du vil undgå irritation, bør du vænne sig til denne metode. Bare en kvindes hud er meget delikat og let at skade.
 • Hvordan barberes? Razor bør holdes udelukkende på væksten af ​​hår. Strækker eller strækker huden anbefales ikke for at minimere risikoen for irritation.
 • Efter proceduren skal du vaske bikiniområdet med varmt vand ved hjælp af en intim hygiejne gel. I slutningen kan du behandle huden med en lotion eller komprimere fra en infusion af en streng eller kamille, som vil berolige, tørre og desinficere yderligere. Det er kun vigtigt at tage lotioner og geler med et mindste alkoholindhold, ellers kan irritation ikke undgås.

Andre måder at fjerne hår på før fødslen

Er det nødvendigt at bruge en barbermaskine til at slippe af med uønsket vegetation? Det viser sig nej, for det vigtigste er ikke selve processen, men dens resultat.

Den moderne kvinde er tilgængelig på mange måder for at sikre hudens renhed og glathed. Blandt dem er:

 • anvendelse af depilatory creme;
 • voks hårfjerning;
 • epilator.

Men første ting først.

Depilatory cream

Dette er en sikker og pålidelig løsning, der bruges af fremtidige mødre i udlandet. Barbering der er en indikation for en operation, som er en kejsersnit. Vores metode er ikke særlig almindelig. Dette skyldes, at mange kvinder har "smagt" mere effektive metoder til fjernelse af hår.

Ja, og vælg en god fløde er ikke altid let. Nogle klare ikke deres "ansvar" på grund af hårets stivhed, andre - forårsager alvorlig irritation. Under graviditeten, før du bruger cremen, er det især vigtigt at gennemføre en hudallergi test, for ikke at tjene en kemisk forbrænding.

Under alle omstændigheder eksisterer denne metode og hjælper virkelig meget, som det fremgår af mange anmeldelser.

voks

Denne procedure er ikke for svag i hjertet, mens den i mellemtiden har testet det og følt alle sine fordele (langvarig mangel på hår, præstationshastighed, glathed i huden efter kontakt med voks), vender det ufrivilligt igen og igen. Det er overflødigt at sige på grund af smerten, at det ikke anbefales at bruge den til første gang i den 9. måned af graviditeten, fordi stress kan fremkalde for tidlig fødsel.

Samtidig er det muligt at bruge det konstant inden graviditeten. Resultatet vil helt sikkert tilfredsstille dig - 3 - 4 uger af glathed og skønhed. Nogle beslutter at gøre det selv, og ikke i kabinen, men det er ikke den bedste løsning. Alligevel er det i indgreb med en afrundet mave.

epilator

En effektiv måde at fjerne hår derhjemme. Meget smertefuldt, da det indebærer at trække dem ud en efter én og endda din egen hånd. I mellemtiden er det med alt dette aktivt brugt af dem, der er vant til det. Effekten varer også 3 - 4 uger, men du kan ikke prøve det selv for første gang i den 9. måned. Husk stress, for tidligt arbejde?

Under andre forhold hjælper spejlet og behandlingen af ​​epilatoren med desinfektionsmidler inden brug.

Sammenfattende ovenstående er det værd at bemærke, at naturlighed er den vigtigste modstander af vegetationsfjernelse, i mellemtiden skal den falde tilbage i baggrunden inden fødslen. Bare for at reducere risikoen for infektion til ingenting og tillade moderen at føde en sund og stærk baby, samt hurtigt komme sig fra fødslen.

Barber inden fødslen. Hvordan barberes og hvorfor?

Ni måneder med at vente er forbi, og det længe ventede og spændende øjeblik for fødslen af ​​en baby nærmer sig endelig. Forberedelse til levering er en ansvarlig og følsom proces. Og hvis der ikke er nogen problemer med de nødvendige lægemidler, er tøj til den fremtidige mor og baby, ernæring, intime hygiejneproblemer, nemlig barbering inden fødslen, meget spændende og giver tvivl til de gravide kvinder.

Indhold:

 1. Moderne syn på prænatal hygiejne.
 2. Medicinsk begrundelse for behovet for barbering.
 3. Sådan fjerner du intim vegetation.
 4. Tips og råd.
 5. Anmeldelser af gravide kvinder om barbering.

Moderne syn på prænatal hygiejne

For nogle få år siden blev spørgsmålet om at skære kvinder i arbejde ikke engang diskuteret. Og hvis den fremtidige mor ikke havde tid til at tage sig af dette på forhånd, kæmpede sygeplejersken nådesløst med hår, ikke interesseret i patientens mening. En barbermaskine eller kniv til det var en nødvendighed på listen over nødvendige ting.

I dag trænger tendenser fra vest til kulten af ​​hårløse kroppe, det har også påvirket intime steder. Denne tilgang til personlig hygiejne afspejles i prænatal forberedelse. Skal jeg barberes inden fødslen, bør kvinden i arbejdskraft bestemme for sig selv. Læger på ingen måde vil ikke insistere på dette utvetydigt. Og hvis det er besluttet, at fødsel ikke er en grund til at dele med hårene, vil du ikke se den overraskede jordemoder, og du vil ikke høre gynækologens kategoriske mening.

Men sådanne synspunkter om problemet med barbering kan ikke understøtte personalet på dit hospital. Og selvom læger ikke har ret til at insistere på at fjerne hår på intime steder, er det bedre at kende på forhånd lægeudtalelsen og høre på hans råd.

Medicinsk begrundelse for behovet for barbering

Mange damer betaler nok opmærksomhed til deres intime hårklipp. Men sådan vokser ikke gennem årene. At dele med hår i en kort periode er helt sikkert muligt. Og hvis denne proces giver anledning til tvivl, er det nødvendigt at finde ud af hvorfor at barbere sig før fødslen.

Mange eksperter, der udtrykker deres holdning til dette spørgsmål, anbefaler at barbere håret i perineum ikke af hensyn til veletablerede krav, men for at sikre bekvemmeligheden og sikkerheden ved forskellige manipulationer under og efter fødslen. Vægten af ​​skønhedens intime zone og generisk hygiejne opvejer klart sundhed og sikkerhed.

Faktorer, der berettiger behovet for barbering:

 1. Hår i intime steder - et godt sted for udseendet af bakterier. Det er umuligt at gøre håret helt sterilt. Forskellige infektioner og infektioner i fødslen kan provokere disse mikroorganismer.
 1. Fødselsprocessen overvåges nøje af det medicinske personale. Hovedets udgang ledsages af ændringer i hudens farve og spænding. Overdreven spænding og muligheden for uønskede tårer er indikeret af en mærkbar hvidblegning af huden. Tæt vegetation tillader ikke at se disse ændringer og i tide til jordemor at gøre et pænt snit.
 1. Syning i tilfælde af pauser er ønskeligt at udføre på en hårløs overflade. Behandling af søm efter fødslen er også svært på grund af de ekstra hår.
 1. Postpartumperioden ledsages af livmoder sekret. Og overskydende vegetation i perineum vil bidrage til ophobning af infektioner og udvikling af inflammatoriske processer.

Beslutningen om at gøre en enestående kvinde i arbejde, men sikkerheden og bekvemmeligheden af ​​en så vigtig proces som fødsel afhænger også af sådanne baggrunde som at barbere intime områder.

Sådan fjerner du intim vegetation

Du kan selvfølgelig ikke undre sig over dette spørgsmål og overlade proceduren til en erfaren jordemoder på hospitalet. Men nogle kvinder oplever skam eller forlegenhed foran en fremmed. Ja, forbigående fødsel må ikke give tid til at udføre depilationen på hospitalet. Forbered også huden og lad det roe sig ned efter en sådan intim proces i en hospitalsindstilling er meget vanskelig.

Derfor er det ønskeligt at udføre prænatal pubic og perineal forberedelse derhjemme. Hvordan barberes før fødslen, når en ret afrundet mave lukker den nødvendige gennemgang? Ved hjælp af det sædvanlige spejl kan du lette processen. For at gøre dette, sæt spejlet på stolen, som sætter et ben. Åben anmeldelse giver dig mulighed for at barbere med lethed.

Hvis denne valgmulighed er uacceptabel, kan du kontakte din mor, ven eller endda din fremtidige far til hjælp. Her afhænger alt af personlige forhold, skamhed eller afsky for partnere.

Ud over mulighederne for barbering bruger nogle mødre specielle depilatory cremer til hårfjerning, voksstrimler eller epilatorer. Også tilbyder salon procedurer med service af intime hårklipp. Men under graviditeten er det ikke sikkert at ty til denne type tjeneste.

Fremtidige mumier bekymrer sig også om timingen af ​​intim træning. At kende den omtrentlige fødselsdato, kan du navigere sikkert. Forlad ikke denne træning i sidste øjeblik. Når sammentrækningerne begynder, kan du få tid til at barbere, men i de fleste tilfælde har patienterne ikke tid til det. Selvom en smule fejlberegnes og hårene lidt vokser tilbage, er det stadig bedre end tyk vegetation. Manglede muligheden for at forberede sig hjemme - på hospitalet vil hjælpe. Bare glem ikke at tage med dig en ny barbermaskine, en frisk kniv og barberkrem.

Tips og tricks

Ud over timing og metoder til hårfjerning i perineum, skal du vide, hvordan man barberer korrekt før fødslen. For at gøre dette skal du følge disse retningslinjer:

 1. Tag et varmt bad for at blødgøre hårene. Hvis vand er begyndt at flyde væk, er det strengt forbudt at gøre dette.
 1. Sørg for at vaske dine hænder og behandle intime steder med personlig pleje. Egnet til desinfektion miramistin, oktinisept.
 1. Irritationer kan undgås ved brug af en barbergel. Det er meget bedre end skum giver glidning. Gelen påføres et par minutter før barberingen.
 1. Du kan forsøge at barbere tørre ved hjælp af talkumpulver.
 1. Kør kun en barbermaskine på hårets vækst, uden at strække huden og ikke tillade stærkt tryk.
 1. Efter udførelsen skylles stedet med varmt vand. Ansøg om denne intime gel. Derefter behandles huden med lotion.
 1. Komprimerer med kamille eller en snor hjælper med at berolige huden.
 1. Vælg lotioner og geler med lavt alkoholindhold for at undgå unødig irritation.

Brug den rigtige teknik og passende plejeprodukter, og barbering bliver ikke til tortur for dig.

Kvinde anmeldelser om barbering

Meninger af kvinder i arbejdskraft og fremtidige mumier er radikalt forskellige. Nogle kvinder i deres anmeldelser på forummet udtrykker forvirring over behovet for sådan uddannelse og kategorisk nægter at slippe af med hår i perineum.

Andre udfører en sådan procedure konstant, uanset den afrundede mave. Derfor er spørgsmålet om barbering for dem ikke relevant, det er en normal hygiejnisk proces.

Den tredje kategori er neutral og ser frem til chancen. Jeg vil have tid - godt, jeg har ikke tid - de vil hjælpe dig på hospitalet hvis det er nødvendigt.

Meningerne konvergerer kun i en. Hvis vi allerede slipper af håret, så er det bedre at gøre det på forhånd, hjemme, ved at vælge egnede metoder og midler.

Vælg en kvinde i arbejde, hvad hendes skridt vil dukke op for lægerne. Men husk at barbering før fødslen har ikke kun den æstetiske side, men også hygiejnisk.

Sådan barberer du dig selv før fødslen

Barbering inden fødslen kræver, at sygeplejersken er i stand til at kontrollere processen under barnets udseende. Hvis kvinden allerede har indtrådt i den generiske proces, er den hygiejniske procedure ikke brugt, du skal forberede babyens udseende på forhånd.

grunde

Barbering inden fødslen hjælper med til at sikre manipulationens bekvemmelighed. Hår bliver ofte ynglepladsen for skadelige bakterier, der kan komme ind i moderen og babyen. Behandling af perineum udføres hjemme, i en skønhedssalon eller i barselshospitalet.

Hvorfor barberer inden fødslen:

 1. at eliminere udseendet af skadelige bakterier, der danner på hårlinjen;
 2. til at udføre en episiotomi, og også at jordemor kunne estimere forandring af en skygge og intensitet af et integument;
 3. For at suturere og behandle dem efter fødslen skal du forsigtigt barbere perineumet;
 4. reducere akkumuleringen af ​​infektioner i postpartumperioden forårsaget af uterussekretioner.

Sikkerheden og bekvemmeligheden ved fødslen af ​​et spædbarn til verden afhænger af den rigtige, intime hygiejne. Det er nødvendigt at barbere bikiniområdet for kejsersnit for ikke at inficere moderens krop med en infektion.

Skal jeg barbere før jeg fødes? Barbering af hår i det intime område er ikke en forudsætning. Det er vigtigt at huske at hårlinjen bidrager til spredning af infektioner, forstyrrer overvågningen af ​​den generiske proces.

Hårfjerning vil påvirke leveringen både positivt og negativt. Mikroskader forårsaget af razor eksponering bliver en kilde til infektion. Dette sætter barnet og moren i stor risiko.

Barberingsmetoder

Det er ret svært at barbere før fødslen på grund af en stor mave. Proceduren er betroet af jordemor i barselshospitalet, mesteren i salonen, manden. Det er bedre at forberede huden på forhånd, da fødslen kan være forbigående.

Måder at barbere sig foran hospitalet:

 • værktøjsmaskiner;
 • creme - depilatory;
 • epilator;
 • voks;
 • Laser hårfjerning;
 • laser.

Den mest almindelige metode er hårfjerning med en barbermaskine. Dens anvendelse forårsager ofte hudirritation hos kvinder. Høj sandsynlighed for nedskæringer og microcracks.

Depilatory cream er sikker og forårsager ikke skade. Det forkerte valg af midler forårsager irritation, rødme i huden. Cremen er ikke effektiv til ejere af hårdt hår.

Epilator anbefales ikke til gravide på grund af den smertefulde procedure. Men med regelmæssig brug fjernes hår i 3-4 uger. For at reducere smerten ved hjælp af barberskum.

Voksning er tilladt, hvis den gravide kvinde har udført proceduren før. Det er bedre, hvis specialisten gennemfører sessionerne for at undgå blå mærker, skader, revner. Epilation bikini sparer effekt i 3-5 uger.

Fotoepilering under graviditet er forbudt. Dette skyldes, at virkningen af ​​metoden på fostrets udvikling ikke er blevet fuldt undersøgt. Det anbefales at udelukke fotoepilation, hvis kvinden ikke tidligere har brugt tjenesten, har en lav smertegrænse, og er også i de sene stadier af at bære barnet.

Laser hårfjerning før fødslen påvirker ikke fosteret negativt. Bestråling af huden fører ofte til tør hud, kløe. Metoden er ikke effektiv for ejere af let hår.

Barberingsteknologi

At uafhængigt barbere det intime område i lang tid, brug et spejl, det vil hjælpe med at se skridtområdet og lette processen. Det anbefales at udføre proceduren 2-3 uger før den forventede dato.

Sådan barberer du dig selv før fødslen:

 1. tag et varmt brusebad
 2. vask hænder med sæbe og desinficere med en barbermaskine, for eksempel Miramistin;
 3. et spejl er installeret på stolen, så ved at placere benet er skridtet tydeligt synligt;
 4. spejl kan sættes på bunden af ​​badeværelset;
 5. På den behandlede overflade påføres creme, barberskum;
 6. brug en barbermaskine til at fjerne håret i retning af dets vækst for at minimere skader på huden;
 7. Efter proceduren skylles bikiniområdet med varmt vand og behandles med et antiseptisk middel.

For at forberede sig på fødsel bør der anvendes engangs barbermaskiner, der er forbehandlet med alkohol. Efter proceduren anbringes en beroligende creme, kamille ekstrakt eller serie.

Barberer de inden fødslen på et barsels hospital? Ja, jordemor hjælper den gravide til at barbere sig ordentligt inden fødslen, men moderen skal tage en maskine eller barberkrem med hende til barselshospitalet.

Hvis du ikke kan barbere dig selv, kan en kvinde bede om hjælp fra hendes mand. Desinfektionsregler ændres ikke. En mand skal vaske hænderne grundigt før proceduren.

Kvinden har et intimt område, før man går på hospitalet, skal være helt barberet. I lang tid, når maven blander sig, vender kvinder til skønhedssaloner. Erfarne kosmetologer i sterile forhold fjerner uønsket hår.

Tips

Intim barbering inden fødslen hjælper med at undgå hudskade, nedskæringer og irritation. Der er ikke behov for at udskyde hygiejneprocedurer før arbejdsgang. Det er forbudt at barbere sig, hvis vandet har afledt eller sammentrækninger er begyndt, da der er risiko for infektion, og fødslen af ​​et barn kan være hurtigt.

Hvad skal du barbere inden fødslen:

Skal jeg barbere min lyske inden fødslen? Ja, i tilfælde af brud og udskæringer af perineum, vil fraværet af hår lette processen med suturering. Hår i lysken er også en yngleplads for infektioner.

Før proceduren i hjemmet anbefales det at tage et varmt brusebad. Dette vil gøre det muligt for huden at dampe ud og reducere smerte. Ved brug af en maskine eller en epilator er det nødvendigt at bruge et gel- eller barberskum.

For at reducere irritation efter proceduren skal der anvendes kølecreme, antiseptika. Rødheden af ​​huden fjernes med kamille og en række lotioner. Til dette hældes 2 spiseskefulde tørrede urter med kogende vand og afkøles.

Hvornår kan barbere efter fødslen? Ved syning er barbering tilladt senest en måned efter barnets fødsel. Hvis fødslen af ​​barnet gik godt uden tårer og nedskæringer, kan du udføre proceduren i en uge.

Depilatory cream anbefales fra den 39. uge af graviditeten. Det fjerner forsigtigt håret, vil ikke forårsage mekaniske skader. Cremen bruges til bikini depilation umiddelbart før fødslen.

Om epilation

Epilation udføres kun i specialiserede saloner og klinikker. Metoden adskiller sig fra depilation, idet hårene permanent fjernes fra roden. Til dette skal du gennemgå et forløb af procedurer.

Kan jeg gøre hårfjerning før fødslen? Hvis en kvinde før graviditeten gjorde hårfjerning i salonen, så er proceduren tilladt. Hvis den fremtidige mor har svangerskabsdiabetes og hudsygdomme, er epileringsproceduren forbudt.

Laser hårfjerning er kun effektiv til mørkt hår. Metoden er baseret på laserstrålens indvirkning på pæren, næsten smertefri. For at opnå effekten kræves mindst 3 procedurer.

Under fotoepilation påvirkes håret af strøm. For fuldstændig hårfjerning i bikiniområdet har du brug for op til 10 sessioner, der hver tager cirka 40 minutter. Metoden anbefales ikke under graviditet.

Elos hårfjerning er en ret ny metode. Det kombinerer en lysstråle og en strøm samtidigt. Indflydelse på fostrets udvikling er ikke blevet fastslået, derfor bør mødre afstå fra denne metode til fjernelse af hår.

Hvornår kan jeg gøre hårfjerning efter fødslen? De første 3 uger kan ikke være kosmetiske procedurer. Hvis leveringen var vanskelig, forlænges perioden til 2 -3 måneder. Når amning ikke anbefales at gennemføre foto epilation sessioner.

Kontraindikationer

Der er en række kontraindikationer til udførelse af hårfjerning til gravide og ammende kvinder. De er forbundet med det særprægede at bære et barn og moderens sundhed.

Depilation inden fødslen er kontraindiceret i følgende sygdomme:

 • diabetes mellitus
 • tendens til allergiske reaktioner
 • tilstedeværelsen af ​​ar og ar
 • højt blodtryk
 • hudsygdomme;
 • øget kropstemperatur;
 • hududslæt og rødme;
 • åreknuder.

Brugen af ​​barbermaskiner og cremer kan forværre tilstanden af ​​huden, føre til tørhed og flak. Smerter fremkalde stress for en svækket kvindelig krop. Derfor er brugen af ​​voks og sukkerpasta forbudt i tilfælde af fare for abort og tidlig fødsel.

Hormonjustering øger følsomheden af ​​huden, så i helbredende sår og nedskæringer heler længere. Epilering anbefales ikke til brug, når vandet har trukket sig tilbage eller sammentrækninger begynder.

Den optimale tid til depilering er 2-3 uger før rejsen til barselshospitalet. Dette vil gøre det muligt for huden at slappe af efter proceduren, microcracks og udskæringer vil have tid til at stramme. Beauticians anbefaler at bruge en barbermaskine eller voks, og i senere perioder - en creme til følsom hud.

Hvis der efter en depileringssession forekommer udslæt, irritation, rødme i huden og alvorlig kløe før fødslen, konsulter en læge. For at lindre symptomer anvendes lægemidler og afkog af urter.

Epilering af en fremtidig mands dybe bikini er et vigtigt punkt i forberedelsen af ​​processen med at føde en baby. Når man vælger en hårfjerningsmetode, er det værd at overveje hudens egenskaber, under graviditeten, forekomsten af ​​allergier overfor kosmetik. Hvis en kvinde ikke kan udføre proceduren alene, bør du bruge hjælp fra sin mand, en nær ven, en skønhedsekspert.

Barber før fødslen - alle nuancer af en intim procedure

For nogle år siden i barselssyge i Rusland blev kvinder tvunget til at barbere intime steder før fødslen. Det blev antaget, at skindhår "reduceret synlighed". Men i de senere år er denne regel forsvundet, og i dag forbliver barberingen af ​​det intime område efter kvindeens skøn. "Barber eller ikke barbere? Det er spørgsmålet. " Lad os finde ud af det.

Skal jeg barberes inden fødslen

Skal jeg barbere min lyske før fødslen? I dag har russiske obstetrikere og gynækologer ikke et entydigt svar på dette spørgsmål, og derfor har hvert hospital sine egne regler. Hvis du ved, hvem der lige skal tage fødslen, tøv ikke med, spørg ham om det direkte. Ofte afhænger præferencer i at vælge et intimt hårklipp afhængigt af den pågældende læge.

Imidlertid tror de fleste eksperter stadig på, at tæt voksende pubhår er en "yngleplads" for alle slags bakterier, som under fødslen giver mulighed for at observere processen med fødslen af ​​babyen i verden "fra de første rækker". Mikrober kan trænge ind i det intime område, mens barnet bevæger sig ind i vagina og derved truer den nyfødte. Også mikroorganismer risikerer at komme ind i såret i tilfælde af revner eller brud, hvilket kan forårsage ubehagelige konsekvenser i form af lokale betændelser. Desuden aktiverer en kvinde i flere uger efter fødslen frigivelsen af ​​lochia, som forbliver i håret og skaber et gunstigt miljø for reproduktion af bakterier. Ja, og det er nemmere at behandle et godt barberet skridt inden levering med specielle løsninger - præparaterne absorberes hurtigere i vævene, hvorfor effekten af ​​effekten øges.

Ifølge læger kan uhårede pubier udløse væksten af ​​bakterier, der kan skade en baby under fødslen.

I denne sag er der en anden udtalelse. Nogle læger tror: barbering før fødslen kan forårsage mikroskopiske revner, hvor infektionen trænger ind. Det er derfor, at kun en lille, intim hårklipp er "foreskrevet" til en kvinde i arbejde.

Ifølge nogle eksperter, hvis du aldrig har gjort "intime hårklipp" før - bør du ikke begynde at praktisere før du fødes. Ellers kan du fremkalde en sammentrækning af livmoderen og forårsage ubehagelige konsekvenser.

Hvor og hvornår at gøre en intim procedure

Barbering intime områder rådes umiddelbart før fødslen. Det er bedre for en dag, at i tilfælde af irritation har huden tid til at roe sig ned. Dette vil lindre ubehaget i leveringsrummet. For eksempel, hvis du kommer fremkaldt arbejdskraft (det vil sige kunstig, forårsaget af obstetrikere), kan du barbere din lyske om aftenen både uafhængigt og ved at kontakte salonen (ja! - nogle saloner er involveret i intime hårklipp til gravide kvinder). På den måde kan du undgå at skynde sig og sandsynligvis vil alt undvære unødvendige nedskæringer. Men hvis vandet allerede er flyttet, og du, som de siger, ikke behøver at barbere - ikke rolig. I dag, i barselssygehus, kan denne procedure udføres af læger direkte i arbejdshallen (mod et gebyr). For at gøre dette skal du tage en barbermaskine med dig hjemmefra, samt nogle beroligende olie.

Nogle kvinder foretrækker at barbere det intime område på hospitalet, og stoler på proceduren for obstetrikere og gynækologer.

Kvindernes mening

Generelt, hvordan og hvor man barberer før fødslen, bestemmer kvinden for sig selv. Her er et par udtalelser om dette:

Jeg havde sammentrækninger på barselshospitalet og tog et bad og barberede grundigt, pænt der. Og da, da de sænkede ind i venteværelset, sagde sygeplejersken: "Åh, hvor vidunderligt er alt sammen med dig!". Enema, og fremad... Jeg har ingen anden måde. Jeg skammer mig, du ved...

aleks11

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4196193#4196193

Min favorit løst dette problem for mig! Og hvorfor var jeg så otbrykalas? Jeg gjorde alt meget omhyggeligt, jeg ville ikke have kunnet i det øjeblik! Og at barbere i barselshospitalet - nej, meget, de har travlt med at tage den gravide kvinde ind i prænatalet...

Enigma 26

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4204508#4204508

Da jeg fødte for første gang, blev jeg barbert på hospitalet; føler sig som en skraber med en kniv og en anden sygeplejerske mumlede, at hun ikke havde noget mere at gøre, hvordan man barberer alle gravide kvinder... Horror. Så for den anden fødsel overvandt jeg mig selv og bad om min mand. Han gjorde alt meget omhyggeligt, selv om jeg var flov.

Hrizantema:

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4254703#4254703

Sådan fjerner du håret sikkert af dig selv

Du kan gøre depilation hjemme selv før fødslen, men pas på. Du skal være meget forsigtig med ikke at blive såret. Og selvfølgelig skal du følge alle hygiejnereglerne ved at bruge desinficerende lotioner.

Barbermanden

Den første regel om selvstændig barbering er "gør ingen skade". Brug kun nye barbermaskiner. Ældre maskiner er som brugt tandbørster: Det ser ud til at virke, men på grund af hyppig brug efterlader den hygiejniske tilstand meget at ønske. Hold din knivskarpe skarpe. Kedelige blade vil forårsage ikke kun alvorlig irritation, men også nedskæringer.

Før du barberer, skal du vaske dine hænder med antibakteriel sæbe eller desinficere dem med alkohol. Det er også værd at behandle maskinen selv, selvom den netop er pakket ud. Ved fødselsprocessen er renhed og sterilitet nøglen til ikke kun dit helbred, men også dit barns helbred.

Dernæst desinficer det intime område. Alkohol er ikke det værd - der vil være irritation. Det er bedre at bruge specielle lægemidler, såsom Miramistin eller Octinesept.

Til barbering skal du bruge et særligt skum. Det vil blødgøre din hud og gøre processen mere komfortabel og sikrere.

Det er klart, at på grund af den fremragende i enhver form for maven, vil barbering ikke være meget praktisk. Du skal bruge et spejl, som du skal sætte foran dig, så skæringsområdet er tydeligt synligt. Du kan forresten overlade "frisøren" arbejde til sin mand.

Hvis pubic håret er for langt, skal du først klippe det. Pas på med saks! En akavet bevægelse og blodtab kan ikke undgås. Træk derefter huden og start vikbistrowa: 01/25/2018, 14:24
Sikkert. Irritationer og nedskæringer vil være, hvis barbering mod hårvækst, selvom det er mere effektivt.
Hvis du barberer hårene, virker den første gang ikke, smør dette sted med skum igen og vent to minutter for at huden skal roe ned. Fortsæt derefter med at fortsætte procedure.

Efter barberingen skal huden i det intime område behandles igen, men denne gang med en barberingskrem. Du kan også bruge en blødgørende creme. Sørg dog for, at det ikke på grund af dets anvendelse forårsager allergier. Det er bedre at tage et dokumenteret produkt.

Video: Sikker barberingsregler

epilator

Hvis du aldrig har brugt en barberkniv eller er bange for at blive såret, kan du bruge epilatoren. Effekten af ​​denne depileringsmetode varer længere, hårene efter proceduren forbliver så bløde og ikke kedelige, og epilatoren kan bruges nogle dage før fødslen. For at gøre proceduren lettere, brug et spejl. Glem ikke at desinficere huden.

Hvis du ikke har brugt denne slags intime haircut før, starter lige nu ikke den bedste idé. En epilator kan provokere livmoderkontraktioner, hvilket vil medføre meget ubehagelige konsekvenser.

Du kan "barbere" ved hjælp af voks både i salonen og hjemme. I sidstnævnte tilfælde skal du også have et spejl og meget tålmodighed, fordi denne procedure ikke er behagelig. Først skal du opvarme voksen, så brug det straks til det intime område i retning af hårvækst. Det er værd at forberede på forhånd, fordi den varme voks ikke venter. Efter påføring og hærdning af teksturet, med en skarp bevægelse rive stripen i retning mod hårvæksten. Hvis det ikke virker - kan du bede om hjælp fra din mand. Efter alt, på grund af underlivet for at kunne gennemføre proceduren er det selv meget vanskeligt.

Effekten af ​​voksdannelse kan ikke men glæde sig over. Han vil holde omkring 3-4 uger.

Depilatory cream

Metoden til fjernelse af hårfjerning før fødselskræmmende creme i dag er fortsat en af ​​de mest populære. Mindste smerte, langvarig effekt og resultatet er bare et eventyr. Fremgangsmåden er meget enkel:

 1. Påfør cremen til lyskeområdet.
 2. Vent nogle få minutter (eksponeringstiden er angivet på pakken).
 3. Brug en speciel spatel til at fjerne eventuelle hårrester.

Denne metode er ikke egnet til hårfjerning i området af en dyb bikini, da den kan komme på slimhinderne og forårsage forbrændinger.

Usikker udtørring

Hvad du ikke bør bruge, når du fjerner skamhår er pincet. Denne metode til depilation kan forårsage alvorlig betændelse, samt fremkalde smerte. Både den ene og den anden inden fødslen er uønsket. Ellers kan du ikke kun forårsage betændelse i inguinalområdet, men også provosere livmoderkontraktion.

Det er ikke nødvendigt at fjerne håret med pincet - dette kan forårsage alvorlig langvarig irritation og smerte.

Uanset hvilken hårfjerning du vælger, husk: det vigtigste er, at det er sikkert. Du må aldrig tage din tid, hvis du våger at barbere sig selv og aldrig haste til "frisøren", hvis du har valgt at stole på specialisten. En anden mulighed er slet ikke at barbere. I sidste ende er intim hygiejne en personlig sag.

Sådan fjerner du håret permanent hjemme: effektive måder vil spare dig for dette problem

Hvad er forskellen kassett serien Gillette Fusion