Har mænd brug for at barbere røven? Hvordan barberer du røvet?

Goddag, kære læser. Det er på tide at tale om et sådant tvetydigt emne som en mandlig skæg eller rettere om hendes barbering. I denne artikel vil vi finde ud af om mænd barberer deres røv, hvor udbredt denne praksis er, og også hvorfor og hvordan man gør det.

Hvorfor barber mændene røvet?

Hvis barbering et medlem af mange mænd forårsager en tvetydig reaktion, så præsten og endnu mere. Næsten 90% af den mandlige befolkning klassificerer disse procedurer som personer med en ikke-traditionel seksuel orientering. Naturals henviser til det faktum, at med ukonventionelle personer er alt klart, de barberer, så det er bedre at kneppe i rækken. Måske delvis har de ret. Men i virkeligheden barberer de deres hårede røv og faste mænd, som udelukkende tiltrækkes af den kvindelige krop. Derudover synes kvinder som barberede mænds røv. Ifølge den kvindelige halvhårede røv har et mindre attraktivt udseende.

Men på æstetik skal listen over grunde til, at en mand tænker på barbering af hans præster, ikke stoppe. Så kommer den hygiejniske side af problemet. Hvem har en unødigt håret røv konstant danner crunches på håret, og de står over for et sådant problem hver dag som den problematiske tørring af et håret røv. Og at fjerne hår fra præsterne hjælper meget godt i kampen mod stykker afføring, som stræber efter at blive fast i hårene, der vokser på det tidspunkt.

Jeg tror, ​​at disse grunde er nok til at retfærdiggøre det faktum, at barbering af røvet ikke kun er pedik, undskyld udtrykket.

Hvis nogen mener, at håret på hanen har en beskyttende funktion, så er de dybt forvekslet. Tag eksemplet på kvinder. Langt fra hver pige på præsten vokser håret, men i mængder som hos mænd og generelt i enheder, sandsynligvis. Og det forhindrer dem ikke i at leve. Eller tror du, at deres røv er mere immun og modstandsdygtig overfor kulde end en mand? Taler om koldt. Håret på æselet vil ikke i høj grad spare dig i den bitre kulde, men for at være mere præcis, vil den være nøjagtigt 0. Men i de varme sommerdage taler de tværtimod for overdreven opvarmning. Som følge heraf svetter dit femte punkt stærkt, porerne bliver tilstoppede, og der skabes et gunstigt miljø for udviklingen af ​​bakterier. Som et resultat vises acne på rækken.

Endelig, som bevis for, at ikke bare homoseksuelle barberer deres røv, vil jeg gerne nævne atleteres eksempel. For mange mænd er en udviklet bodybuilder krop et eksempel at følge. Fortæl mig, har du set en bodybuilder udfører på scenen med et håret røv?

Hvordan barberer man rævene?

Hvis ovennævnte grunde er nok til at du kan vælge imod et skaldet punkt, så skal du følge nogle regler under barberingen. Der er flere måder at fjerne hår fra præsterne på:

Bemærk venligst, at denne proces kan være traumatisk, så du skal være yderst forsigtig, især hvis du bruger en barbermaskine. Hvis det er muligt, spørg nogen om at hjælpe dig, for eksempel en kone. Tro mig, hun vil ikke nægte dig og endda støtte dig.

Hårfjerning fra mandlige præster med barbermaskine

For at barbere skinker er det bedre at vælge en genanvendelig maskine med flere knive, som du bruger til ansigtet. Det er mindre traumatisk. Disposable barbermaskiner er ikke meget effektive og nemme at skære, det er ikke værd at spare.

Selve processen kan opdeles i flere faser:

 • Vask din røv godt først
 • Påfør derefter gel- eller barberskum på det.
 • Barber håret på skinkerne i retning af deres vækst, ellers kan irritation opstå
 • Vær særlig opmærksom på området nær anusen, her skal du være meget forsigtig. I området omkring anusen barberer du dit hår og leder bladet i modsat retning fra ham. Prøv ikke at trykke på maskinen. Snit i anus er ekstremt uønsket, da dette kan føre til betændelse og infektioner. Der er mange bakterier, der kan forårsage uønskede virkninger, hvis de kommer i kontakt med det beskadigede område.
 • Rengør razeren regelmæssigt fra håret, skyll det grundigt. Det anbefales at skylle i en beholder og skyll derefter under rindende vand. Dette forhindrer håret i at tilstoppe vasken.
 • Brug aldrig en barberkniv på den allerede barberede hud, du vil provokere irritation, da barbermaskinen skærer af det øvre epitel
 • Efter røvberberet vask det igen. Det anbefales at bruge en skrubbe, når du vasker, det vil rense det døde væv fra porerne og reducere risikoen for indvækst i huden
 • Vi vender nu til den sidste fase af barberende præster. Tør det tørt med et håndklæde med blødgøring. Smør derefter med barbergel. Du behøver ikke bruge for meget gel.
 • Lad straks ikke barberes, lad huden afkøle, tørre og absorbere gelen.

Beskæftigelsespræster mænd

Hvis du beslutter dig for at ty til depilatory cremer, er det ekstremt nødvendigt at følge instruktionerne på emballagen. Det anbefales at bruge en creme, der er designet til at fjerne håret i sarte områder. Sådanne produkter kan forårsage en allergisk reaktion i huden, så før du bruger dem, skal du kontrollere, om de passer til dig. Hvordan gør man det? Meget simpelt, gælder på et lille område af hud og vent et stykke tid, hvis alt er ok, så kan du bruge. Ellers er der ingen grund til at ty til denne metode. Bemærk også, at en plastikspatel er inkluderet med depilation cremer for at fjerne cremen. Kontroller, at det ikke ridser huden, ellers vil der være irritation. Men det er bedst at fjerne cremen med et håndklæde eller serviet. De vigtigste fordele ved denne tilgang er:

 1. Det er smertefrit
 2. Sjældent irriteret.
 3. Håret vokser langsomt, og de er bløde.

Hårfjerning fra mandlige røv voks

Der er en anden mulighed for at fjerne hår fra en mands præster - det er voks. Men denne vej er smertefuldt.

Der er vokspastaer, der anvendes til det overgroede område, så fryser de og skal fjernes med en hurtig bevægelse. For at reducere den smertefulde effekt anbefales det at straks anvende en hånd på huden fjernet fra håret eller noget andet.

Du kan også bruge voksstrimler, princippet om drift er det samme. Vanskeligheder i ansøgningen opstår heller ikke.

Barber dig eller ej, hver enkelt bestemmer for sig selv. Men tror ikke, at dette erhverv udelukkende er for ikke-traditionelle individer. Mænd skal være opmærksomme på hygiejnen i deres intime steder og røv, herunder, foruden kvinder som barberede mænds røv.

Vi ønsker dig succes med at fjerne vegetationen på ræven!

God dag! Og jeg tror, ​​at barbering af det femte punkt i mænd ikke er nødvendigt. Endnu mere sandsynligt overflødigt. En mand skal være en mand. Det maksimale, at de kan barberer, er kun ansigtet, armhulen, godt i lyskeområdet. Men den barberede røv.... Da det ikke ophidser, herrer.

og hvad spænder. en slags björnpels på 5 point eller hvad. du er lidt underlig

Anus poti molyuchy vil være.. brrr

Alt det samme, barberer bagsiden af ​​dette til fagots

Du siger, at håret skal barberes i retning af deres vækst, anus er tragtformet, og håret på bunden vokser mod sphincteren, og ikke fra det! Hvorfor siger artiklen - "barber anusens sider"? Disse afsnit udelukker hinanden! Vil hår vokse under din hud, hvis du barberer den mod vækst? Hvordan man barberer området omkring sphincteren præcist?

Barbering af håret omkring anus er noget forskelligt fra den pubic barbering. Især er de mindre tætte og bliver let afskåret. I livet skal du altid ofre noget. Ingen 100% rigtige beslutninger. Med enhver tilgang er der både positive og negative. Derfor er det nødvendigt at træffe en sådan beslutning, så risikoen er minimal. Barbering af håret omkring anusen mod pelsen er meget sikrere, og en mulig bivirkning (som ikke skal forekomme med 100% sandsynlighed) medfører mindre konsekvenser end anus cut.

Og jeg barberede min røv

At mænd angreb mig: "(og kærtes hele natten

Faktisk har hele dette hår ikke nogen mening. Hvad angår queers - de ser mere ud som nogen form for freaks i skinny jeans, så de ikke barberer noget, de kan ikke engang barbere deres ansigter. Personligt barberer jeg stadig min anus fra skolen. Det var et spørgsmål om grundlæggende hygiejne: Mamma lærte at du stadig skulle vaske din røv efter et toilet. Der er folk, der ikke vasker hende overhovedet - han tørrede det af med et stykke papir og gik, og så klør det, stinker, efterlader spor på hendes underbukser, og de er ligeglad. Her blev jeg undervist, at alt dette ikke er godt. Nå, og så kom det på en eller anden måde ud, at røven var renere, og det var lettere at vaske det, hvis der ikke var noget hår på brillerne (som oprindelig ikke var i barndommen, og det er ikke klart, hvorfor de dukkede op). Ved begyndelsen af ​​seksuel aktivitet begyndte jeg at barbere æg, fordi en mand med uskadede æg i vores tid... godt, det er som en mand med uskadede armhule. Senere flere år senere begyndte jeg at barbere min pubis, fordi min kone kan lide det på den måde. Nu fjerner jeg også håret fra skinkerne (voksagtige striber - intet vokser med dem i lang tid), fordi det viste sig, at hvis der ikke er noget hår på rækken, så sveder det meget mindre, især om sommeren, når i lang tid i bilen, så røvet våd, så acne på det på grund af det... ja, ingen hår - ikke noget problem. Og stort set er hår et rudiment, hvorfra vi allerede skal slippe af med (undtagen øjenbryn og øjenvipper).

Jeg tror du skal barbere, du kan ikke hele røvet, men lige rundt om anusen. lige når dyrkning er meget lang, er det slet ikke behageligt og ikke hygiejnisk. Du kan trimme med en trimmer og også normal.

Jeg barber dybe bikinier og min kone nravitsa også hans kone barberer ryggen og vi trimmer trimmeren og går til kælderen og nekaktiva kun misundelige blik.

Fuldt støtte, fyre, barber popper og røv! Vi piger gør dette for at gøre det mere behageligt for dig at have sex med os. Forestil dig, om en pige med et håret røv vil ligge med dig i sengen. Ja, du har et hjerteanfald, nok nok. Så, vi har nøjagtig den samme reaktion. Uhabilitet er ikke moderne, ikke æstetisk tiltalende, ikke hygiejnisk og undertiden endog modbydelig. At gøre et blowjob til en uberørt mand er ubehageligt. Selv om jeg barberede mine æg og pubier, er det ikke en kendsgerning, at et stykke lort ikke blev fast i håret på røven, da det nærmede sig det var duftende ikke en rose. Respekter dine kvinder, og du vil være glad! Alle med lindring.

Jeg tror ikke, jeg skal barbere hele mit røv. Der er nok pointe om. Kakashich har ret, der vil ikke være nogen kiks

Jeg barberer en pubis og et røv allerede 10 lad. Jeg går til nudik og alt er OK! Piger kan lide

Det er godt at barbere, kun det skal gøres regelmæssigt, da det voksende hår er stikkende. For nylig gik jeg på forretningsrejse - jeg barberet mit hår omkring anusen (jeg havde ikke gjort det før) til hygiejniske formål - for nemheds skyld

Unikke barberet røvelkøler

På grund af et sådant problem som et baghold, tørrer jeg min røv med toiletpapir, det er ikke behageligt at blive på grund af det hårde hår i min røv og endda bukserne er ikke meget beskidte. Jeg besluttede at skære dem lidt. P. S. Jeg er ikke en fagot

Mand barberer - han tilbød. Og jeg kan godt lide ham og komfortabel.

Kun en minus: efter at have barberet anusen, er det ikke længere muligt at lade hvisken stille. Det viser sig den høje lyd af revne bukser.

For nylig kom jeg til det punkt, at jeg begyndte at barbere min anus for hygiejne, jeg besluttede ikke at google det, jeg er glad for, at det ikke er en. Faktisk så behagelig, og røven sveder ikke, især for dem, der driver en fortjeneste. På bekostning af balderne tror jeg stadig, at hans kone er knusende fra en sådan begivenhed))

Hårfjerning mellem skinkerne

Problemet med uønsket vegetation bekymrer mange. Reklame på tv, bannere af kosmetologiske saloner og kontorer, tips til skønhedsbloggere. Overalt siger de hvordan, hvor og hvordan man fjerner uønsket kropshår. Problemet med uønsket benplantage diskuteres overalt, og præstens hår er delikat stille. Men problemet med uønsket hår i denne krydrede zone er desværre relevant for mange. Enig: håret på skinkerne ser ikke attraktivt ud. Vegetation i denne zone findes hos både mænd og kvinder.

Hele vores krop, med undtagelse af palmer og fødder, er dækket af hårsække. Og afhængigt af den hormonelle baggrund og arvelighed kan håret på bunden ikke ligne en fjer på en fersken. Nogle har skinker dækket af hår, mens andre har et analområde. Men i dag kan et sådant æstetisk problem løses både hjemme og i kosmetologerum. Heldigvis er valget af alle slags værktøjer og procedurer ret bredt. Vi slår ikke rundt om busken, men begynder at tale om fordele og minus de mest almindelige metoder til hårfjerning i dette område.

Brug en barbermaskine

Den nemmeste måde at fjerne hår fra benene på kan bruges på skinkerne. Ubetingede fordele ved denne metode:

 • enkelhed (kun et par slag af en barbermaskine - og alt er glat og pænt);
 • billigt.
Brug en barbermaskin til at fjerne håret på bunden

Men i løbet af få dage vil din sarte hud på præsten ligne en pindsvin. Og de spikfulde voksede hår vil "male" din hver bevægelse. Hårfjerning omkring anusen på denne måde er ikke den bedste løsning: mikrober og infektioner kan komme ind i huden mikroskader. En trivial betændelse eller suppuration vil begynde. Det viser sig, at det, der er godt for benene, ikke er meget godt for præsterne.

Depilatory cremer

Sådanne kosmetiske midler påvirker selve hårproteinet (keratin), ødelægger det. Forårsaget, ventede et par minutter, vasket væk - og nyd følelsen af ​​glat hud. De indlysende fordele ved denne metode omfatter:

 • lavpris cremer;
 • langvarigt resultat (op til 7-10 dage).

Ved regelmæssig brug vokser hårene tyndere og svagere, og hårsækkene atrofi helt.

Depilation creme til bikini og underarms

Det ser ud til at hårfjerning aldrig har været så let. Men for at fjerne håret mellem skinkerne og omkring anus anbefales det ikke. På dette område er huden for følsom, og en kemisk forbrænding fra cremen er mulig. Du skal også kigge efter en anden afskallingsmetode på præsten til dem, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner og har følsom hud.

Voks eller Shugaring

Disse metoder er velbevist for at fjerne uønskede benplantage og bikiniområder, så de kan også bruges til skindområdet. Voksstrimler, specielle kassetter - fra nu af kan voksning også gøres hjemme. Der er mange opskrifter til fremstilling af sukkerpasta (karamel) til shugaring (sukkerhårfjerning) på internettet samt trinvise instruktioner til videre brug. Og nogen stoler på beslutningen om et så delikat problem som hårfjerning på præsten, til professionelle kosmetologer. Alle bestemmer for sig selv. Fordelene ved denne metode omfatter:

 • langvarigt resultat (ca. 2-4 uger);
 • hår efter hver procedure bliver svagere, så intervallet mellem behandlingerne bliver mere og mere.

Men en betydelig ulempe frygter mange - smerte. Styrken af ​​fornemmelser afhænger af den individuelle smertegrænse. Mange råder folk, der er særligt følsomme for smerte ved at bruge smertestillende salve før proceduren.

Laser hårfjerning

Den nyeste metode, men har allerede sine fans. Dem, der har prøvet det til ben, er klar til at overlade mere intime dele af kroppen til denne mirakel enhed. Det kan anvendes på balderne selv og omkring anus. Dette er en helt smertefri procedure, hvor laserstrålen virker direkte på hårpæren selv uden at røre hudvævet.

Hvis du er i hænderne på professionelle i høj klasse, vil der slet ikke være ubehag. Flere ture (fra 3 til 8) - og du vil glemme problemet med uønsket hår for evigt.

Med indlysende fordele bør nogle nuancer af en lignende procedure noteres:

 • Laseren virker kun godt på mørkt pigment. Det er imod blondt hår på præsten, han vil være magtesløs;
 • høje omkostninger ved proceduren. Da laser hårfjerning udføres af bestemte kurser, vil mængden være ret "rund".

Folkerecept

På internettet går der mange populære metoder til depilation. Nisse, dope, valnød og andre planter samt nogle lægemidler fra førstehjælpskit (hydroperit, kaliumpermanganat (kaliumpermanganat) osv. Bruges til at fjerne benhår derhjemme.

De har et handlingsprincip: Effekten er ikke på håret selv, men på hårsækken. Alle lover ikke øjeblikkelige resultater, men med regelmæssig brug i flere måneder er det muligt at løse problemet med uønsket vegetation for evigt.

For eksempel er valnødsaft, som asken fra dens skal, gnides i problemområder flere gange om dagen. Det synlige resultat vil være bogstaveligt om et par uger.

Nitroljeolie (knuste frø frø infunderet med vegetabilsk olie) bidrager til atrofien af ​​hårsækkene med regelmæssig brug. I modsætning til mange lignende produkter kan den bruges til følsom hud uden frygt for udslæt eller irritation.

Nudelolie til hårfjerning på skinker

En mere radikal metode til at fjerne hår på skinkerne er følgende opskrift. Bland 30 gram alkohol (96%) med 6 gram castorca, tilsæt 2 gram åndtinktur af jod. Hud kan smøres med agenten flere gange om dagen. Det konkrete resultat vil være mærkbart efter et par dage. Men der kan være en inflammatorisk reaktion på applikationsstedet. Derfor skal du lave en test, før du bruger dette værktøj.

Med et stort udvalg af værktøjer og metoder til hårfjerning er det muligt at vælge den der passer dig. Det er kun nødvendigt at omhyggeligt undersøge fordele og ulemper ved hver. Derefter vil det delikate problem med uønsket vegetation på kroppen stoppe med at bekymre dig mere. Det er så nemt at være smuk!

Skal en mand barbere sin røv?

Skal en mand barbere sin røv? Eller er det forbløffende? Det er bare, at folk med en bestemt orientering normalt barberer det.

Nå, hvis du ikke gør noget andet, så kan du barbere dig. Hvis vi tager hensyn til den mandlige heteroseksualitet, så er skarpheden af ​​den mandlige røv kun partnerskabets ønske. Hvis hun er "på tromlen", så bør du ikke spilde tid og kræfter på denne besættelse.

Nej, ja, hvis du kan lide at vælge ud, undskyld skidt fra krøller - så kan du i det mindste vokse op til knæet. Eller hvis selvværd er så lavt, at vittigheden af ​​venner i badet forårsager nerver.

Armhuler, Gud Gud, de fleste mænd har lært at barbere sig, og de bliver vant til hygiejne i bikiniområdet. Denne sommer er trods alt varmt, svedig og ildelugtende. sandsynligvis. Ja, og rent af æstetiske grunde, en pæn skind er simpatichnee))) Hvis du slet ikke barberer, kan du endda afskære kortere vegetation.

Alle undskyldninger mænd opfinde fra dovenskab, dem, der ikke ønsker at tage sig af sig selv. Må Gud give dem til at finde den samme ubehagelige kone og være lykkelige.

Generelt tror vi ikke. Smarte mennesker sagde engang til mig: "En mand skal være hårig." En mand bør kun barbere sit ansigt - det er min mening. De resterende barbermaskiner ser virkelig mere ud som en anden orientering. Det vigtigste er renlighed, fravær af ubehagelig lugt, nethed. Og røv barberer denne slags perversion af en slags. Øget hår i en mand taler om gode hormoner, selv på paven.))

Åh, du ved, alle har deres egne problemer :) En mand kan ikke være homoseksuel, men en glødende alpha-mand til at have en fad - barbere alt! Det er også pigerne: man kan lide, når han har alt barberet, andre gør det slet ikke. Jeg tror, ​​at en mand ikke bør være særlig bekymret over dette problem :) Der er vigtigere ting at gøre!

Hvis en mand ikke skal vises på forsiden af ​​et blankt blad, så er barbering absolut ubrugelig. Jeg tror, ​​at en mand ikke bør barbere på tre steder: denne pop, bryst og ben, og resten efter ønske. En velskaaret mand er mere som en kvinde.

hvorfor barberer du det ikke, hvis du ikke arbejder i en striptease. Ifølge min mands hårdhed, herunder på præsten, er det normalt. Tværtimod forekommer det mig ikke, at det ikke er normalt, hvis hun helst ikke har hår. men hvis du er ubehagelig.. og så tror det, at det ikke vil vokse og levere bekvemmelighed. Generelt elsker dig selv, hvordan naturen har skabt dig, og til tider er det svært at skelne en mand fra en kvinde, bukser, der er depileret, håret er langt og øreringe er i ørerne.

Etiketter i spørgsmålet tilfreds og generelt sidder griner :-).

Generelt er spørgsmålet vanskeligt. Når børsterne skal vokse, vil det blive revet ubehageligt. Men ikke alle kan lide tykkelser. Jeg synes, at det ikke er nødvendigt, end nødvendigt.

På tv bliver der ofte lavet reklame om en razzar. Manden i ørerne barberer i næsen arme og bryster barberer. Jeg ler altid med ham. Det er nødvendigt at stå op hver morgen og barbere hele kroppen, undtagen øjenbryn og hår på hovedet.

Barberhule og røv - ikke hygiejnisk. I mænd sveder denne del af kroppen meget, og i løbet af gangen vil de voksne hår skade huden, der bliver pustler, indgroede hår og kløe.

Hertil kommer, at hvis du tager højde for min personlige mening, er det på en eller anden måde mistænkelig. En normal, sund, ren person ser ret æstetisk glædeligt og med hår. En normal kvinde vil ikke blive flov over håret på naturlige steder. Når alt kommer til alt forstår hun, at en mand med et barberet røv ikke vil lyve i dages ende, benene spredes. Han bliver nødt til at løbe på arbejde og gå til gymnastiksalen. med en fælles bruser, hvor skødet på ham vil være præcis preset. Naket, barberet røv antyder infantilisme eller latent-homoseksuel til at tiltrække opmærksomhed på ovennævnte zone.

Hvordan fjerner håret på paven og omkring anus?

Overflødig vegetation på forskellige dele af kroppen ser uæstetisk ud, så den er nådeløst ødelagt af alle kvinder. Mange står over for et så sart problem, som hårene på bunden. Endvidere erkender selv mænd, at vegetationen på skinkerne er et problem, og vi skal bekæmpe det. Du kan slippe af med overskydende hår både hjemme og i salonen, men først skal du forstå årsagerne til dette problem.

Smooth ass - et løfte om tillid.

Årsager til hårvækst omkring anus

For længe siden var tilstedeværelsen af ​​vegetation på præsten og i anusen nødvendig for at undgå frostskader. Hårene omkring anus forhindrede infektion og betændelse. I udviklingsprocessen er behovet for "opvarmning" af kroppen ved hjælp af vegetation forsvundet, så håret på menneskekroppen er blevet flere gange mindre. Det antages, at væksten af ​​hår på balderne er et problem kun for mænd, der er forbundet med et overskud af testosteron. Dette er imidlertid også karakteristisk for nogle kvinder.

Hårsække er placeret gennem hele kroppen. Under påvirkning af nogle faktorer aktiveres deres livscyklus, og hår vokser på uventede steder. Så på grund af hormonel ubalance hos kvinder, synes tendrils, såvel som vegetation på hagen og i den tidlige region.

Årsagerne til udseendet af uønsket vegetation på skinkerne er:

 • adrenal dysfunktion;
 • ovarie sygdom (polycystisk);
 • hormon ubalance.

At finde et problem, bør du besøge en endokrinolog. En ubalance af hormoner kan føre til udvikling af forskellige sygdomme, derfor er det umuligt at forlade dette uden opsyn. Kun at have forstået, hvorfor et sådant problem har vist sig, skal man fortsætte med metoderne til sin løsning. I tilfælde af forstyrrelse af æggestokkene bør du besøge en gynækolog. Sygdommen kan være fyldt med alvorlige komplikationer på kvindens legemes reproduktive system.

Hårvækst på paven hos mænd er normalt forårsaget af testosteronproduktion. I dette tilfælde er der kun tre metoder til at løse problemet - at acceptere og ikke gøre noget for permanent at fjerne hår derhjemme eller at foretage en radikal fjernelse af vegetation (laser eller fotoepilation).

Måder at fjerne hår på skinkerne

I hjemmet anvendes følgende metoder til at fjerne hår på præsten hos mænd og kvinder:

 • barbering;
 • voksning eller shugaring;
 • depilation creme;
 • brug af epilatoren.

Barberer balderne og anus med en barberkniv

Hver metode har sine fordele og ulemper. Den nemmeste og billigste måde er at bruge en almindelig barberkniv eller elektrisk barbermaskine, der sikkert findes i mændens badeværelse. Barber uønskede hår på skinkerne bør være strengt langs hårets vækst. Ulempen ved metoden er risikoen for indvækst af nogle hår og resultaternes skrøbelighed.

Barbermaden fjerner kun den synlige del af det regrown hår, og allerede bogstaveligt den næste dag mister huden sin glathed, da hårvæksten fortsætter, så afhugningen skal gentages. Få mere at vide om barbering intim zone fra en separat artikel. Metoden kan anbefales til dem, der har meget fritid til den daglige adfærd af en sådan procedure.

Barbering er den nemmeste, men ineffektive metode til at håndtere et problem.

Razor hjælper også med at slippe af med det sarte problem mellem skinkerne derhjemme, men her skal du være forsigtig. Zonen er vanskelig at få adgang til, så enhver uforsigtig bevægelse kan føre til et snit, der vil helbrede i meget lang tid, samtidig med at der opstår alvorlig ubehag.

Voksende depilation

Voksning er den mest effektive metode til at fjerne uønsket vegetation, hvis den vokser i skinkernes område. Deponering af anus kan gøres med varm voks (det er let at købe i enhver butik) hjemme eller ved hjælp af voksstrimler. Ulempen ved metoden kan kaldes en lille smerte, når du trækker hår ud og ulemperne ved at udføre proceduren uafhængigt. Denne hårfjerning hjælper dog med at glemme uønsket vegetation op til en måned.

Det skal bemærkes, at fjernelsen af ​​vegetation mellem skinkerne med voksmetoden er meget mindre smertefuld end den samme procedure for andre dele af kroppen. Omkring sphincteren vokser håret langsomt, så voksproceduren hjælper med at opretholde resultatet i lang tid, op til flere måneder.

Kemisk depilering

Cream depilation er en anden simpel og billig løsning på et problem. Metoden gør det muligt at fjerne hår i en periode på en uge. Sammensætningen for depilation ødelægger hårsækkenet, så hvis håret ikke holder op med at vokse over tid, bliver det mærkbart blødere og tyndere. Depilation bør kun ske med en creme til følsom hud.

Depilatory cream hjælper med at slippe af med problemet i cirka en og en halv til to uger. Før du anvender det, skal du imidlertid kontrollere følsomheden af ​​din egen hud for at undgå udviklingen af ​​en allergisk reaktion.

Creme til følsomme hudområder, der passer til anus og skinker.

Når du vælger en creme til depilation, skal du sørge for, at den er beregnet til intime steder. Barberkrem til ben og hænder er mere aggressiv sammensætning, så den kan ikke bruges. Læs anmeldelsen af ​​populære mærker af kemisk depilation fløde.

Depilation creme og barbering er ikke egnet, hvis håret er stramt og mørkt. I dette tilfælde er der sorte prikker synlige for øjet i stedet for hvert hår, som ikke ser æstetisk glædeligt ud.

Epilation præster epilator

Glemme uønsket vegetation i lang tid vil hjælpe epilator. Denne enhed hjælper med at fjerne hår i lang tid, op til tre uger. Minus af metoden er alvorlig smerte, som huden i den delikate zone ikke bliver brugt til, selvom proceduren gentages. Bekendtgør dig med smertelindring under epilering. Epilatoren anbefales ikke at bruges til at fjerne vegetationen mellem skinkerne på grund af begrænset adgang til det behandlede område.

Hårfjerningsmetoder i salonen

Salonen byder på to metoder, der vil fjerne vegetation fra præsterne for evigt - det her er laser hårfjerning og photoepilation. Fotoepilation er baseret på ødelæggelsen af ​​hårsækkenet ved lysstråling. Metoden er helt smertefri.

For fuldstændig ødelæggelse af folliklerne i det behandlede område af enheden skal mindst 10 procedurer mindst en gang om måneden. Resultatet afhænger af hårets struktur og farve. I nogle tilfælde forsvinder vegetationen for evigt, men normalt holder hårene op med at vokse i fem til syv år efter proceduren.

Salon apparat til fotoepilation procedure.

Laser hårfjerning af anus og skinker er baseret på hårfollikelens evne til at absorbere laserstråling. Således bliver en stråle i løbet af proceduren rettet mod follikelen, som helt absorberes af håret og ødelægger den fra indersiden. Effektiviteten af ​​proceduren afhænger ikke af hårets tykkelse, men på farvekontrasten mellem håret og huden.

Livslang fjernelse af vegetation med denne metode opnås kun, hvis mørke hår vokser på let hud, eller meget let vegetation observeres på naturligt mørk hud. Ellers vil strålingen blive absorberet af epidermis, og kun en lille del af den nødvendige kraft vil falde ind i folliklen for at ødelægge den.

Så er proceduren for laser hårfjerning i salonen.

Laser- og fotoepilation har en række kontraindikationer, som du skal læse, før du tilmelder dig proceduren.

Video: Sådan fjerner du hår på paven?

Håret omkring anusen tilføjer ikke tillid. Derudover er det ikke hygiejnisk og sundhedsfarligt, så du bør slippe af med dem. Dette kan gøres med en creme, voks eller almindelig barberkniv. Ved at vælge en bekvem måde at fjerne uønsket vegetation, kan du hurtigt og næsten smertefrit slippe af med det sarte problem på præsten.

Hvordan barberer manens røv

Sveder du katastrofalt om sommeren på grund af den øgede hårdhed på bagsiden? Måske er det fornuftigt at slippe af med vegetationen. Hår på skinkerne fjernes ikke kun af strippere eller bodybuilders, for hygiejnens skyld er det det, almindelige mennesker vil have. Men hvordan man barberer røvet, hvis det er umuligt endda at se i spejlet? Fremgangsmåden bør næres med omhu, har forberedt værktøjerne i forvejen og gennemtænkt en række handlinger.

Skal en mand barbere sin røv?

Nå, hvis du kan lægge op med en barberet skrot og lyske, især i betragtning af hvordan penis uden hår øges visuelt, vil mange mænd fordømme barberpræsterne. På en eller anden måde ser glatheden af ​​billedet af et stærkere sex alarmerende ud. Min første tanke: Hvad hvis han er homoseksuel? Og den næste er den samme.

I modsætning til en mand, en kvinde er endda lidt underholdende glatheden af ​​denne del af hendes krop. Og nogle, især omhyggelige, kræver stærkt partnere at barbere deres røv. Eller i det mindste slippe af med vegetationen omkring anusen. Selvom ikke alle tager i betragtning, at efter barbering under sex under deres hænder vil det ikke altid være glat, som et barns røv. To dage - og den behagelige glathed vil blive erstattet med en stikkende børstehår.

Skal jeg barbere mig, hvis min partner insisterer på det? Det hele afhænger af, hvor meget hår en mand har i skinkens område, deres længde og "bushiness" -sagen, samt hvor meget en person er villig til at ofre personlig komfort til et andet menneskes indtryk. Så gode grunde til at barbere dit røv:

 • Håret gør det svært at rengøre anus. Hvis du efter hver tarmbevægelse er nødt til at vise underværker for at slippe af med "krakkerne" på håret, skal du nok fjerne dem i det mindste nær anus.
 • Manden sveder tungt og intertrigo foldene vises blæseudslæt. Eliminering af hår vil præcist reducere sveden og hjælpe med at undgå rødme mellem skinkerne.
 • En mand forbereder strandsæsonen eller arbejder som fotomodel, bodybuilder, stripper. Så hårfjerning er bare en professionel nødvendighed.
 • En person skal gennemgå kirurgi. For eksempel har han en fistel i endetarmen eller en furunkel på skinken. Selvfølgelig kan du overdrage barberingsproceduren til en sygeplejerske på et hospital, men det er ikke altid moralsk komfortable for en mand.

Derfor, hvis du har et spørgsmål, om mænd barber røvet, skal du ikke bekymre dig - barbere. Men for det meste ud af nødvendighed, og ikke af skønhedens skyld.

Hvorfor har vi brug for hår på bunden

Støget hårfjerningsteknik

Ikke alle mennesker kan undvige på en sådan måde, at han kan skære sit skinker godt. Og selv et spejl hjælper ikke meget med at fjerne overskydende vegetation. Den bedste mulighed er at spørge din intime partner om hjælp. Hvis hun ønsker "rene og glatte" mandlige præster, så vil hun naturligvis ikke nægte at rense din røv fra håret.

barbering

Men i hvert fald betragter vi bedre den række handlinger, der vil hjælpe med at slippe af med præstens hår til en mand alene uden hjælp udenfor. Til barbering er det bedst at bruge en barbermaskine til ansigtet. Vælg maskiner med tre til fire blade. De er ret manøvrerbare, men de beskærer slet ikke huden, i modsætning til enkelte blade. Husk - maskinen skal være helt ny og super skarp.

I princippet ville det ikke skade for at forkorte vegetationen på skinkerne, hvis den overstiger en centimeter i længden med en klipper. I ekstreme tilfælde skal du bruge en trimmer, men husk - du kan ikke klippe dit hår omkring anusen.

Før du barberer dig, skal du tage et bad. Vask din røv med sæbe flere gange, hvilket giver perfekt renlighed. Sørg for at dampe kroppen, så håret er lettere at adskille fra roden. Trin for trin gør følgende:

 1. Påfør barberingen på dit hår jævnt. Det anbefales at bruge et værktøj, der er egnet til intim hygiejne.
 2. Begynd at rense huden fra håret i anusen, forsøge at barbere sig i løbet af hårvæksten for at undgå yderligere hårindvækst.
 3. Buttocks, om nødvendigt, barberer fra fold-out. Bevægelsen skal være glat og pæn.
 4. Tryk ikke på, prøv at fjerne hele håret i én bevægelse, for ikke at fjerne utilsigtet det øverste lag af epidermis. Ellers vises irritation senere på huden.
 5. Skyl barberingen hver gang. Hvis du er bange for at hamre røret i vasken, skylles det i et bassin og det andet - under varmt rindende vand fra hanen. Varmeblade fjerner håret bedre, men overdriver ikke det, du kan brænde dig selv med kogende vand.

På dette stadium har mænd ofte et spørgsmål: Hoved håret er fjernet, og hvordan man barberer et punkt? I gluteal fold og nær sphincter bør ringlet være yderst forsigtig. Der er mange blodkar, en nervebevægelse - der bliver blødning. Derudover opsamles en masse mikrober og bakterier i balleforbindelsen. Nedskæringer og slid kan yderligere blive betændt, selv fester.

 1. I spejlet er det meget svært at se på det "femte punkt", derfor er det at fastslå, hvor rent overfladen kan være ved berøring. For ikke at forveksle, barber til hårene sidder fast i maskinens knive.
 2. For at kontrollere, vask skummet væk, og prøv et lille spejl med at se på dig selv i en stor. Du kan bøje sig over og kigge op mellem dine ben, for ikke at gå glip af noget.
 3. Før du barberer dit hår på bunden, skal du forberede en antibakteriel gel, som du vil rense den rensede overflade på. Hvis du har ekstremt følsom hud, for at undgå betændelse og irritation, kan du anvende Bepanten salve eller Bepanten creme med Chlorhexidin, men Solcoseril creme på skinkerne.

Det anbefales nogle gange at gnide huden med en hård vaskeklud efter barbering, tilsyneladende for at undgå irritation af huden. Faktisk kan denne metode forårsage skade, da en hård vaskeklud beskadiger renset hud, hvilket bidrager til udviklingen af ​​betændelse.

Hvis du ikke var meget forsigtig i processen og såre din bund, kan sår behandles med hydrogenperoxid og cauterized med Zelenka eller Fucorcin.

Vi anbefaler at læse:

Depilatory cream

Hvis du forstår, hvordan du barberer din røv, men er bange for at skade dig selv, og der er ingen til at hjælpe med sådan en delikat sag, prøv at rense huden med en speciel creme. For at fjerne, skal du bruge værktøjet til at fjerne hår fra intime steder. Det virker fint, men samtidig håndteres det hårdt hårdt hår. Sørg for at tjekke cremen for allergi, hvilket forårsager et tyndt lag på albuens bøjning. Hvis der ikke er udslæt og rødme efter 15 minutter, kan du bruge.

Før proceduren skal du også tage et bad. Men det anbefales at tørre grundigt, så væsken ikke forstyrrer cremenes arbejde.

Læs instruktionerne til hårfjerner og følg omhyggeligt anbefalingerne for ventetiden. Påfør et ensartet lag af creme, vent på det rigtige tidspunkt. Frakken fjernes med en speciel spatel sammen med produktet.

Da håret mellem skinkerne hos mænd er meget svært, fjernes de nogle gange ikke efter den første anvendelse af cremen. For at fjerne "vækst" skal du skubbe skinkerne og anvende lidt mere midler med et tyndt lag, vente på den nødvendige tid og fjerne.

Efter aflejring skal du tage et bad og tørre tørre. Du bør ikke bære stramme syntetiske tøj, bomuldsbukser passer bedst efter proceduren.

Depilation i skønhedssalonen

Hvis du ikke beslutter dig for selvhår fjernelse derhjemme, kan du få denne service i en skønhedssalon. Håret fjernes fra enhver overflade. Desuden anvendes en depilator, en fotoepilator, en laser.

En mand selv kan vælge hvilken måde der passer til ham. Fordelene er, at du ikke kun skal tænke på, hvordan du barberer dit hår i paven, men du kan være sikker på, at om et par dage vil æselet se ud som en pindsvin.

Det er tilrådeligt at gå til hårfjerning om aftenen, da det på nuværende tidspunkt er nemmere at udholde smerten. Derudover efter proceduren er det bedre at gå hjem og slappe af, og ikke at køre på business. Afgør ikke for voksning - det er meget smertefuldt. Du kan kun udholde, når du anvender lokalbedøvelse.

Hvordan skære håret på præsten

Pas på skælens rensede hud

Sørg for at anvende en beroligende creme på din balder efter barbering. Hvis der ikke er nogen behandling, den sædvanlige creme efter barbering til ansigtet eller baby cremen. Det er bedst at se lidt efter proceduren med en udtværet støvle uden at tage på undertøj. Dette vil give et middel til at suge.

Brug kun bomuldsundertøj for at undgå irritation. Kassér for stramme trusser, de kan forårsage svedtendens, hvilket vil medføre blæseudslæt.

Hvis du stadig ikke kan undgå irritation, skal du behandle udslæt med antibakterielle og sårhelende creme, der regelmæssigt tager luftbad. En mand, før han barberer sin røv for første gang, skal vide - nu skal denne procedure gentages regelmæssigt. Derfor vejer fordele og ulemper ved 1000 gange før hårfjerning.

Skal en mand barbere sin røv?

Skal en mand barbere sin røv?

Hvis en mand ikke skal vises på forsiden af ​​et blankt blad, så er barbering absolut ubrugelig. Jeg tror, ​​at en mand ikke bør barbere på tre steder: det er rumpen, brystet og benene, og resten på vilje. En velskaaret mand er mere som en kvinde.

Nej, ja, hvis du kan lide at vælge ud, undskyld skidt fra krøller - så kan du i det mindste vokse op til knæet. Eller hvis selvværd er så lavt, at vittigheden af ​​venner i badet forårsager nerver.

Armhuler, Gud Gud, de fleste mænd har lært at barbere sig, og de bliver vant til hygiejne i bikiniområdet. Denne sommer er trods alt varmt, svedig og ildelugtende. sandsynligvis. Ja, og rent af æstetiske grunde, en pæn skind er simpatichnee))) Hvis du slet ikke barberer, kan du endda afskære kortere vegetation.

Alle undskyldninger mænd opfinde fra dovenskab, dem, der ikke ønsker at tage sig af sig selv. Må Gud give dem til at finde den samme ubehagelige kone og være lykkelige.

Hvis en bonde har en hård hård ryg, lad han så barbere sig for ikke at skræmme andre, hvis der er små og uhyggelige hår, så synes jeg det ikke er værd, generelt overvejer jeg barbering eller ikke barberer hver persons personlige forretning uanset køn).

Etiketter i spørgsmålet tilfreds og generelt sidder griner :-).

Generelt er spørgsmålet vanskeligt. Når børsterne skal vokse, vil det blive revet ubehageligt. Men ikke alle kan lide tykkelser. Jeg synes, at det ikke er nødvendigt, end nødvendigt.

På tv bliver der ofte lavet reklame om en razzar. Manden i ørerne barberer i næsen arme og bryster barberer. Jeg ler altid med ham. Det er nødvendigt at stå op hver morgen og barbere hele kroppen, undtagen øjenbryn og hår på hovedet.

hvorfor barberer du det ikke, hvis du ikke arbejder i en striptease. Ifølge min mands hårdhed, herunder på præsten, er det normalt. Tværtimod forekommer det mig ikke, at det ikke er normalt, hvis hun helst ikke har hår. men hvis du er ubehagelig.. og så tror det, at det ikke vil vokse og levere bekvemmelighed. Generelt elsker dig selv, hvordan naturen har skabt dig, og til tider er det svært at skelne en mand fra en kvinde, bukser, der er depileret, håret er langt og øreringe er i ørerne.

Det er værd at en mand skal barbere sin røv, hvis han er bodybuilding - der er et must til shows - da svømningstunker er meget små og hår vegetation vil være meget mærkbar. I denne sport, alle barberet. Måske modellerne er stadig barbering, til nogle krævende modeshows.

Åh, det ved du, alle har sine egne problemer. En bonde kan ikke være homoseksuel, men en flot alfamand, der har en fad på samme tid - barberer alt! Det er også pigerne: man kan lide, når han har alt barberet, andre gør det slet ikke. Jeg tror, ​​at en mand ikke bør være særlig bekymret over dette problem :) Der er vigtigere ting at gøre!

Nå, hvis du ikke gør noget andet, så kan du barbere dig. Hvis vi tager hensyn til den mandlige heteroseksualitet, så er skarpheden af ​​den mandlige røv kun partnerskabets ønske. Hvis hun citerede; på drumquot; du bør ikke spilde tid og energi på denne aktivitet.

Sådan barberer du en mands røv: billeder og videoer

Skal jeg barbere min røv?

Spørgsmålet om hårfjerning fra en sådan delikat del af kroppen er rent individuel. Mange mænd er kategorisk mod dette ritual af sådanne grunde:

 • - uden ordentlig pleje, et par dage efter barberingen begynder hårene at vokse og vokse under huden, irritation, pustler optræder;
 • - der er en opfattelse af, at den fyr, der barberer sin røv, har en ikke-traditionel orientering;
 • - Daglig barbering af hår fra ansigtet og så tager det meget tid, og hvis du stadig gør og støder, hvornår skal du gøre forretninger?

Men mange repræsentanter for det stærkere sex barberer deres balder og stoler på sådanne argumenter:

 • - hår opsamler snavs og ubehagelige lugte, og glat balde er grundlaget for perfekt renlighed;
 • - uberørt flerårige fordybninger ser sjusket ud, men fyren skal også tage sig af sin krop, foruden er det bare smukt (billedet er vist som bevis);
 • - om sommeren glatter huden uden hår sveder mindre.

Det skal bemærkes, at for nogle erhverv raget røv - en obligatorisk regel. Dette gælder ikke kun de berygtede strippere, men også professionelle bodybuildere, modeller der virker i smalle svømningstunker, hvorfra grimme hår ikke bør komme ud, fordi alt dette vil være synligt for seerne i billedet.

Barberingsteknik

Det er ikke nok bare at beslutte at fjerne hår fra denne del af kroppen, du har også brug for at vide, hvordan du barberer balderne korrekt. Der er flere måder at fjerne overskydende vegetation, de mest populære af dem er:

 1. Razor - hovedparten af ​​repræsentanterne for det stærkere sex barberer deres hår, fordi denne enhed er kendt for enhver mand siden ungdomsårene. Du kan fjerne hår med en barberkniv ikke kun fra ansigtet, men også fra sarte områder - skrot, penis, lyske og naturligvis skinker. Men der er også nogle nuancer. For det første er det ikke let at barbere dig selv, du må alvorligt undvige for at fjerne alt dit hår. Nogle anbefaler endda at overdrage denne proces til en anden person, som vist i videoen. For det andet er det bedre at barbere sådanne delikate områder med specielle barbermaskiner med beskyttelsesgitter, da en almindelig maskine med et eller to blade kan skære huden grundigt. For det tredje, efter at have fjernet håret, skal balerne smøres med beroligende lotioner for at forhindre irritation.

Voks til fjernelse af kropshår af mænd

 1. - Ofte barberer balderne radialt fra anus, forsigtigt fjerner hår efter sektor, processens træk beskrives i videoen;
 2. - Sphincterringen bør omhyggeligt undgås, da snit let kan ses på den delikate hud, der vil forårsage ubehagelige fornemmelser, er processen vist på billedet;
 3. - efter hver bevægelse er skraberen bedre at skylle i vandet - et bassin eller under rindende vand, ellers bliver det tilstoppet og ikke barberer;
 4. - For fuldstændig hårfjerning kan du forsigtigt gå maskinen fra venstre mod højre og fra top til bund som på billedet;
 5. - da det er umuligt at visuelt overvåge kvaliteten af ​​fjernelse af håret, bortset fra at oprette et system af spejle på forhånd, barberer vi vores røv, indtil hårene forbliver på bladene;
 6. - det anbefales at vaske hårene tilbage på huden og kontrollere kvaliteten af ​​arbejdet ved at trykke eller bruge det samme spejl;
 7. - om nødvendigt barbere de manglende områder
 8. - Smør huden med en creme eller lotion efter barbering, det samme som for ansigtet.
 9. - For at undgå indtrængende hår, en dag efter barberingen, mens du tager et brusebad, skal du forsigtigt gnide det barberede område med en hård vaskeklud.

For øvrig er det ikke fuld, men ofte hårfjerning fra skindområdet praktiseres. For eksempel rager fyren ikke hele præsternes område, men kun en cirkel omkring anusen, fordi det er der, at håret er længst og tykkeste og fæces kan ophobes i dem, hvilket ikke er meget hygiejnisk. Et eksempel på en sådan barbering er vist på billedet.

 1. Depilatory creme er også meget populær for at fjerne hår fra lændene i kroppen. Dette værktøj er tilgængeligt for kvinder, men passer til enhver mand. Fra hele produktets overflod bør du vælge dem, der er beregnet til at depilere ikke kun benene, men også de mere delikate dele af kroppen - bikiniområdet, underarmene, ansigterne. De er mere følsomme og vil ikke forårsage forbrændinger. En detaljeret bekendtgørelse med instruktionerne hjælper også med at beskytte dig mod ubehagelige konsekvenser - hvis det er skrevet om at forlade cremen i 10 minutter, betyder det for 10, og ikke at gælde og glemme i en halv time. Også til påføring af cremen er det bedre ikke at bruge spatelen fastgjort til sættet, hvis dets skarpe kant ridser den sarte hud, så kan en forbrænding ikke undgås.

Elektrisk epilator til fjernelse af hår

 • - Kontrollér cremen for allergi på forhånd. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af det på armbøjningen og vente 15-20 minutter. Skyl, hvis huden ikke rødmer i løbet af de næste par timer - du kan sikkert gå videre til depilation;
 • - Rens huden på forhånd og tør den tør - hvis der kun er en fugtdråbe tilbage, virker det ikke i dette område.
 • - Påfør et tyndt lag fløde på skinkens hud uden at savne et enkelt stykke hud;
 • - vent på den tid, der er foreskrevet af instruktionerne, ikke sidde på røven og ikke tørre fløden
 • - vask af produktet med varmt vand under bruseren sammen med de fjernede hår - og glatte balder leveres i et par dage. Flere detaljer om processen hjælper videoen.

Fordelen ved denne metode er smertefrihed, hastighed og fravær af irritation, fordi efter håret bliver hårene blødere, svagere og ikke har skarpe kanter som efter en barbermaskine. Selvfølgelig varer den ideelle effekt kun et par dage, men for periodisk hygiejne er ideel. Blandt ulemperne er den relativt høje pris for produktet og behovet for at finde den rigtige creme, da nogle prøver kan forårsage forbrændinger og rødme.

 1. Epilation - hvis en fyr er bodybuilding eller er konstant vist på folk i undertøj efter aktivitetstype, så vil dette være en ideel mulighed for fjernelse af hår. Fremgangsmåden udføres ved hjælp af en voks eller elektrisk epilator som på billedet og giver dig mulighed for at slippe af med overskydende vegetation i et par uger, mens de voksende hår er tynde, sjældne og svage, er de næsten ikke synlige. Desværre er fjernelsesprocessen nødt til at udholde nogle ubehagelige øjeblikke, fordi hårene trækkes ud sammen med rødderne, hvilket er ret smertefuldt, men du behøver ikke at barbere store hudområder dagligt, og præsten vil se pæne, velplejede og smukke i lang tid.

Hvorvidt det er nødvendigt at fjerne håret fra skinkerne, skal hver fyr bestemme for sig selv, for nogle er det normen og det sædvanlige ritual for omsorg for sin egen krop, for andre - stadig vildskab, spild af tid og faren for at blive misforstået i mandsholdet. Ikke desto mindre kan du i hvert fald i dit liv forsøge at barbere dig for at kontrollere dig selv alle fordele og ulemper ved denne innovation. Og hvordan man gør det, er det allerede klart fra ovenstående tips, billeder og videoer.

Sådan barberer du dine røv piger

Fra tid til anden er der ubehagelige situationer, hvor pigerne ikke vokser de mest attraktive hår på præsten, hvilket kan forvirre pigen selv og hendes mand, og derfor er det nødvendigt at på en eller anden måde slippe af med dette problem. Sådan barberer du dine røv piger: hvordan man kan slippe af med hår derhjemme.

Sådan barberer du dine røv piger

Og selv om emnet for overdreven hårplantage på skinkerne er mere relevant for mænd, oplever mange piger faktisk også lignende problemer. At slippe af med hår i problemområder er vigtigt både æstetisk og med hensyn til grundlæggende hygiejne.

Hvordan barberer du røvpiger? Dette spørgsmål er meget let at svare. Den menneskelige hud er helt dækket af hårsække, og overdreven vegetation på visse steder skyldes mængden af ​​hormoner. Så vil du lære om en række måder at effektivt slippe af med vegetationen på skinkerne.

Voksning derhjemme

Den mest effektive er naturligvis depilation. Depilation med voks kan accepteres hjemme, da kosmetologer tilbyder en meget bred vifte af værktøjer til en sådan proces. Det største problem her er valget af voks.

Den nemmeste metode er billige og brugervenlige voksstrimler. Denne hårfjerning bør være nok i ca. 2 uger. Og hvis du gør denne procedure hele tiden, vil hårene gradvist forsvinde helt.

Denne metode er imidlertid ikke den eneste mulige. Det er også muligt at gennemgå en sådan procedure i salonen ved hjælp af foto eller laser hårfjerning. Hvordan går det her?

Photoepilation er fjernelse af hår med en lyspuls. Hvis du udfører en fotoepilation procedure månedligt i 5-6 måneder, vil du være i stand til permanent og muligvis permanent at fjerne vegetation.

Med hensyn til laser hårfjerning fjernes vegetationen under påvirkning af infrarøde stråler, som lindrer dig fra både hår og hårsække. Det skal forstås - denne procedure udføres i fase af hårvækst, så hårene kan forsvinde for godt. Minus af laser hårfjerning er en ret stor pris for proceduren, såvel som cyklicalitet, det vil sige en række sessioner, da det er nødvendigt at falde sammen med fasen af ​​hårvækst.

Mange piger er flov over at gå til salonen for de rette procedurer, fordi de bliver nødt til at tage de mest naturlige holdninger og endda foran en fremmed. Derfor er det nødvendigt at erkende, at selv oplever ubehag fra øget vegetation på præsten, skal pigen enten acceptere vegetationen eller anvende mindre komplicerede hjemme metoder, for eksempel barbering.

Sådan barberer du røvpiger: folkemægler

 1. Meget effektiv ikke-stærk manganopløsning. Det gøres på denne måde - hæld varmt vand i bassinet, fortynd kaliumpermanganatet i det og sæt i bassinet i en halv time. Denne procedure skal udføres af dig ca. 4 gange om ugen, og et sted efter en måned vil kaliumpermanganat virke på hårsækkene, og de vil forsvinde i lang tid eller for evigt.
 2. Hæld 1 liter vand i enhver varmebestandig beholder, hæld citronsaft med halv saft og tilsæt 10 ss. l. sukker. Sæt derefter beholderen på en let ild, og vent indtil den bliver tyk. Derefter ruller det op med små bolde, og så med disse bolde vil du kunne rulle ud vegetationen på de rigtige steder.
 3. Brug skel af pinjekerner. Ring 2-3 spsk. skal og fyld dem med et glas kogende vand. Lad derefter stå i 30 minutter, kølig og belastning. Den resulterende opløsning gnider en bomuldsstuds i området for dit problemområde.
 4. Bland vand og skaller af valnødder. Brænde skallen til aske på forhånd og bland den med kogt vand. Brug en blanding af 4-5 gange om dagen, behandl de nødvendige zoner. Det er også muligt at bruge saften af ​​umodne valnødder til gnidning.
 5. Bland 30 gram medicinsk alkohol, 6 gram ricinusolie og 2 gram jod. Påfør de ønskede områder 2-3 gange om dagen. Den næste dag får du den ønskede effekt, men med en lille bivirkning - lidt betændelse på huden. Betændelsen forsvinder en dag efter proceduren. Effekten af ​​denne metode er meget lang.
 6. Krybbe 50 gram tørrede frø af nældeblanding med 100 gram vegetabilsk olie, lad det brygge i 2 uger, dekanter og 2-3 gange om dagen, behandle den resulterende tinktur i den ønskede zone.

Disse er de grundlæggende måder at skrabe røv piger hjemme, hvis du er flov over at gennemgå en procedure hos kosmetologerne og ved hjælp af moderne midler til hårfjerning.

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvordan kan skærpe en genanvendelig barbermaskine