Skal en mand barbere sin lyske og testikler? Åbenbaringer fra fora

Mænd og kvinder har forskellige meninger om dette. GR indsamlede de mest interessante svar fra foraene og holdt stavemåden og tegnsætning af forfatterne.

"Hvis der ikke er noget hår i lysken, synes kønsorganet visuelt større."

"Kom nu, tag et kæledyr med din hatchet."

"Kun homoseksuelle barberer."

"Nej, jeg har brug for hår, jeg skal fylde stedet i shorts med noget."

"Selvfølgelig barberer du. Du tager plæneklipperen... "

"I dag hjælper ekstra hår med at holde varmen i de alvorlige urale frost, og om sommeren er det absolut nødvendigt at slippe af med håret".

"Hvis der anbefales rådgivning her, så er dette rrrraz - og et halvfabrikat er klar til stegte æg. "

"Og min anden kone slog mig til det. Cool, lige nu, barber altid. Og de sveder mindre og pigerne i tænderne sætter sig aldrig fast. "

"Jeg hørte, at efter det begynder håret at vokse hurtigt igen, og så bliver det en buske overhovedet, hvis du holder op med at barbere."

"Jeg skærer håret på æggene med en razor streamer. Skræk, hvis hånden ryster, så streamer streamerne ind i æggene indtil blodet. "

"Hvilken anden depilatory cream? Vil ichku falde væk fra dette? "

"Håret på æggene er det samme som et skæg, hvis du ikke følger det, bliver der så meget ophobning. "

"Pubisk hår spiller en vigtig rolle i termoreguleringen af ​​det omkringliggende rum omkring kønsorganerne. De skaber et beskyttende lag mellem kroppen og undertøjet, der består af luft og hår, der beskytter mod temperaturændringer, og som følge af en forøgelse af fordampningsrummet fjerner man overskydende varme og øger svampens fordampningshastighed ved kopiering. I kønsorganernes omgivelser er der mange små lymfeknuder, som også har brug for beskyttelse mod virkningerne af kulde, som håret er designet til at beskytte. Pubisk hår er også involveret i beskyttelsen af ​​huden under samleje, ligesom samarbejdsprocessen producerer partnere i kønsområdet en for stor mængde forskellige syrer og salte udskilt i sved og urin. "

"Der er en ulempe med en kort hårklippning, pigerne kan lide det, men mændene ser skævt på fagot."

"Så det er smukt med mig. For seks måneder siden trimmet jeg det med en trimmer. "

"Gør ikke! så vil du blive ridset som en spøgelseskrot omkring hvert hjørne! "

"Og jeg ville ikke, skræmmende, gør stadig noget galt. "

"Oral sex indebærer flere nuancer og glathed, og da praktisk talt alle praktiserer det), så trækker man konklusioner fra en mand. "

"Der er kvinder, der hårdhed spænder. Så det afhænger af damerne. "

"Barber ikke noget og rør ikke zhopen-identiteten, jeg elsker det, når det er bustet, krøller er vævet langs pølsen))))".

"Det er bedre at væve en pigtail."

"Kløe og kløe senere. ))))))))) Lutshe kort smuk haircut. )))))))) "

Sådan barber du æg en mand

Mange af de stærkere sex undrer sig om at barbere deres eget skridt. Dette er selvfølgelig en forretning for alle, der er altid en masse mennesker, der er til fordel for og mod barbering af den intime zone. Nogle mænd gør det ikke på grund af fordomme, idet de frygter at miste deres maskulinitet, men dette er en dybtgående vildfarelse.

Skal en mand barbere sine testikler?

Mange barberer deres lysken for at behage deres elskede kvinder. Den smukke halvdel foretrækker at følge den intime zone og bruger meget personlig tid til denne pikante forretning. Nogle piger følger kun bikiniområdet af hygiejniske grunde og anbefaler det samme til deres kærester. Forresten, ifølge de fleste eksperter er barbering af et intimt område for mænd meget lettere end den samme procedure for kvinder.

Mange mænd tænker på, om man skal barbere æg, fordi denne del af kroppen er sværere at barbere. Samtidig er der flere store ulemper og fordele ved barbering af den inguinale zone, som bør overvejes, inden man endelig vælger for eller imod.

Argumenter for

De vigtigste fordele ved intim barbering hos mænd omfatter:

 1. Huden på dette sted er ret øm og derfor grove hår er næsten fuldstændig fraværende. Når den intime zone er barberet glat, tiltrækker den også kvinder af det modsatte køn.
 2. Når en mand kigger på det indinale område og barberer det regelmæssigt, møder han aldrig problemet med ubehagelige lugt på grund af ophobning af sved og snavs mellem hårene i inguinalområdet.

Det skal bemærkes, at hele processen med barbering ikke tager meget tid, og derfor vil en teenager selv klare det.

Argumenter "imod"

Ulemperne ved at barbere den inguinale zone omfatter følgende fakta:

 1. Efter lidt tid vises små hår i lyskeområdet, hvilket kan medføre ubehag for manden. Derfor er det nødvendigt at skifte det intime område rettidigt og så omhyggeligt som muligt. Ellers kan der forekomme alvorlig irritation.
 2. Ved barbering i lyskeområdet er der altid risiko for at håret vokser ind i huden. Derfor skal du kun bruge højkvalitetsmaskiner til barbering og følge alle regler for barbering. Ellers kan rødmen forekomme på stedet for indgroede hår, hvilket kan forårsage kløe.
 3. For hyppig barbering kan forårsage irritation af huden.

Efter at have afvejet alle fordele og ulemper, kan alle mennesker selvstændigt vurdere alle fordelene ved en sådan hygiejnisk procedure. Men ikke alle mennesker ved, hvordan man barberer æg og lyske korrekt.

Barberingsproces

Sådan barberes håret på æggene - mange mænd spørger dette spørgsmål. For at udføre en sådan hygiejnisk procedure skal du følge disse tips:

 1. Sørg for at barbere lysken, du skal bruge alle de enheder, der er designet til følsom hud. Disse omfatter geler og skum, der bruges til barbering. Du bør ikke bruge almindelig sæbe, da den tørrer huden, som er fuldstændig utilgængelig på et intimt sted.
 2. Maskinen er bedst at bruge en, der ikke har et blad, men flere. Som regel jo mere jo bedre.
 3. For at gøre hårene blødere godt, skal de fugtes med varmt vand. Ideelt er den bedste barbering bedst praktiseret umiddelbart efter et bad eller bad i brusebadet, når hud og hår er dampet. Så barberer hårene hurtigt og nemt.
 4. Når huden i det intime område er befugtet og dampet, er det nødvendigt at anvende et barberingsmiddel på det.
 5. Barber alt håret skal være strengt i retning af deres vækst, ellers efter proceduren kan du ikke undvære den forfærdelige irritation og kløe.
 6. Efter afslutning af barberingsproceduren er det nødvendigt at vaske skummet grundigt af og blotte skridtet med et blødt håndklæde. Gnid aldrig et rent barberet sted. Derefter bør en fugtighedscreme for følsom hud forsigtigt påføres det barberede område.

Det skal også bemærkes, at før du begynder at barbere, skal du trimme alle lange hår. Faktum er, at lange hår er svære at barbere af, de vil hele tiden blive hamret ind i bladet. Til dette er det muligt at bruge både almindelig saks og en speciel klipper.

Hele processen med barbering skal udføres meget omhyggeligt og forsøger ikke at beskadige huden på et intimt sted. Overdrive det ikke ved barbering - du kan ikke trykke hårdt på maskinen, ellers kan du beskadige huden og forårsage infektion.

Hvis det imidlertid ikke var muligt at undgå udskæringer, skal alle beskadigede områder omhyggeligt behandles med hydrogenperoxid.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan barberes testiklerne og hvad er bedst egnet til at barbere mænds intime zone?

 1. For det første er det vigtigt at bruge kun et kvalitetsblad. Det er bedre ikke at eksperimentere med engangsmaskiner. Den bedste mulighed er at bruge maskinen til genbrug. Men her er alle deres egen herre.
 2. En vigtig rolle spilles af barberingsprodukter - det er også vigtigt at bruge skum af høj kvalitet eller geler. Det er bedre at give præference til midler med ekstra fugt.
 3. I nærværelse af allergiske reaktioner er brugen af ​​kosmetik med duftstoffer, additiver og farvestoffer uacceptabel.

Med hensyn til hygiejne er forskellen mellem barbering af mænd og kvinder kønsorganer næsten ikke-eksisterende. Undtagelsen er, at risikoen for en utilsigtet nedskæring hos mænd er meget højere end for det retfærdige køn.

Der er flere måder at barbere æg på. Så, hvordan man barberer testiklerne:

 • Start barbering direkte under medlemmet.
 • Når du har barbert forsiden af ​​testiklerne, kan du flytte til bagsiden og siden.
 • Løft testiklerne til maven for at maksimere stramme huden, så langsomt og forsigtigt trim dem fra bunden.

Skal jeg barbere æg?

Af indlysende årsager vil denne artikel kun være af interesse for mænd. I dag tænker mange fyre om, hvorvidt de skal barbere æg. I denne artikel vil jeg gerne give nogle argumenter "for" og "imod". Måske, efter at have læst denne artikel, vil du endelig beslutte, om det er værd at tage et så afgørende skridt.

Lad os starte med minuserne. Hvorfor ikke barbere der? For det første, hvis du gør det en gang, bliver du nødt til at gøre det hele tiden. Hvis håret vil vokse lidt tilbage, så vil en påmindelse om den gentagne procedure være ubehagelig prikken. For det andet, hvis du barberer æggene en gang, og så omdanner dig til at gøre det i fremtiden, bliver håret mere stift og tykt. En anden ulempe kan betragtes som, at ikke alle stadig forstår i dag, at en mands barberede æg er normal. Nogle smalle mindede fyre mener, at en mand bare bør barbere sit ansigt. Og dem, der barberer deres æg, er homoseksuelle. Skal jeg sige, at dette er langt fra sagen? "Hvor kan andre mænd se mine æg?" En nysgerrig læser vil spørge. Faktisk er der mange uforudsigelige situationer i vores liv. For eksempel i garderoben eller på en nudiststrand. I almindelighed bør du generelt ikke bryde sig om, hvad andre synes om dig. Derudover i dag, ægger rager meget, meget mange, du vil ikke være den første og ikke den eneste. Således går vi jævnt videre til æggeskæringen.

Lad os sige med det samme, der er mange flere fordele. Lad os begynde med det faktum, at barberede æg ser smukkere og æstetisk glædeligt ud end hårede. Hertil kommer, at hvis du har oralsex med din kæreste, vil hun være meget mere behagelig at gøre det, hvis du ikke har noget hår der. Og generelt tror jeg, at enhver pige kan lide barberede mænd mere end hårde, som primitive mennesker. Tross alt er barberede æg mere hygiejniske end uhårede. Især i varmen. Du og jeg bor i det 21. århundrede. Tiderne ændres, og med dem ændrer folk.

Hvis du, takket være vores artikel, alligevel har besluttet spørgsmålet om, hvorvidt det er nødvendigt at barbere æggene positivt, så anbefaler vi at læse en anden artikel fra vores hjemmeside, hvor vi vil tale om "Sådan barberes æg?".

Hvordan kan en mand barbere håret på æg?

Ægtefællen er ekstremt ikke glad med min intime haircut. Insisterer på at jeg barberet alt der. Jeg tror ikke uformel, giver nok hendes ubehag under sex. Hvordan barberer mænd deres hår på æg?

Det første skridt er at få en kvalitets rakemaskine med 3-4 blade. Disponible valgmuligheder virker ikke. Barbermaskinen skal være af medium skarphed - dette undgår nedskæringer. Maskinens hoved skal være fastgjort. I første omgang skal du stramme huden på testiklerne og gå på den med en godt skærpet elektrisk barbermaskine. Huden skal være tør. Barbering hår fjernes med papirservietter. Et sted kan ikke holdes mere end tre gange. Skal på testiklerne er ømme, derfor er det let at skader. Det skal forstås, at efter barberingen vil håret vokse hurtigere, blive hårdere. De skal barbere hver dag eller hver anden dag. Dette forhindrer indtrængning samt barbing direkte under penis. Problemet kan være en kløe af voksende hår. Derfor er det vigtigt at bruge blødgørende cremer til følsom hud. 30-40 minutter før barbering er det bedre at smøre testiklerne med fugtighedscreme. Som et resultat bliver håret blødere. Før processen selv vil drage fordel af et varmt brusebad. Det er bedst at anvende en creme indeholdende aloe vera. Alkoholbaserede produkter er ikke tilladt.

Hvis huden er lidt skåret, er det nødvendigt at behandle såret med chlorhexidin eller hydrogenperoxid ved hjælp af en bomuldsstynge. For gradvis tilpasning til denne intime procedure er det bedre at forlade 1-2 mm hår ved den første barbering. For at undgå irritation anbefales ikke tæt på undertøj.

Skal jeg barbere æg? Det enkle svar på et delikat spørgsmål

Det sidste årti var præget af en række ikke-standardiserede designløsninger inden for både kvindelig og mandlig skønhed. Hvad de skal gøre, de "aggressive" firserne er gået, og mode for hårede intime steder - også. Nu er det usandsynligt, at nogen vil begejstre synspunktet på skridtet, hvilket vil vise sig disheveled "frisyre." Verden er tiltrukket af barnlig uskyld, og voksne onkler og tanter stræber deres legemer til alderen, da der ikke var noget antydning af hår i deres lyskne og armhuler. Selv mænd spørger i stigende grad: "Skal jeg barbere mine testikler?" - og mere og mere glemmer de den absurde advarsel om, at kun homoseksuelle gør det. Men er det berettiget? Er det virkelig det værd, for at have begyndt at barbere sin lyske en fin dag, bliver nødt til at acceptere regelmæssigheden af ​​denne procedure? Lad os prøve at finde ud af det.

Skal jeg barbere mine testikler? Verdensbillede af den charmerende halvdel af verdens befolkning

Hvad er sandt for fyre (henviser til synspunkterne kastet i bikini zone), så gælder det for damerne. Tidligere har tilstedeværelsen af ​​hår i denne zone bragt nogle romantiske ørkener forbundet med kærlighed til sindet, men nu, i deodorants og epilatorernes tid, kommer kun tanker om ulejlighed og lugt til hjernen. Når man taler om kvinder, er det værd at tage i betragtning, at en lignende følelse af afsky forekommer i dem endnu oftere end hos mænd. Og selvom et intimt sted for en gentleman bare bliver vasket og "pulveriseret", kan tilstedeværelsen af ​​hår i lysken være en betydelig årsag til svigt i intim intimitet. Og det er ikke bare en naturlig tendens til renhed i din egen krop, langt hår bringer en masse grimme følelser af kvindelig kød, for ikke at nævne den nye følelse af afsky når det kommer til orale kærtegn.

Skal jeg barbere mine testikler? Se fra den mandlige side

Den skarpe skrots mandlige side ser kun ud fra hygiejnenes synspunkt. Det er overraskende, at dette er den mest almindelige årsag til skridtberøring blandt den mandlige befolkning i kloden. Men bortset fra at slippe af med den ubehagelige aroma og håret "fast" fra sveden, eliminerer barbering en gang for alle en mand fra mere alvorlige og ubehagelige i alle henseender - blæseudslæt, der forekommer hos hver tredje mand i varmt vejr. De bringer ikke kun den ubehagelige lugt af forfaldne kød, men også meget smertefuldt. Så valget til barbering er mere end berettiget.

Skal jeg barbere mine testikler? fund

Når man svarer på dette spørgsmål, er det værd at sige en entydig og endelig "ja", fordi det som tidligere nævnt eliminerer mange af problemerne i forbindelse med det modsatte køn og med dit helbred.

Sådan barber du æg korrekt

Hver mand, der blev taget til denne funktion, blev uundgåeligt mødt med små stykker og derefter smertefulde betændelser, som næsten altid forårsager smertefuld kløe. På samme tid anser de fleste det som normalt. Men disse problemer undgås virkelig: det er nok at dampe huden, før du barberer testiklerne med en vaskeklud eller en svamp dyppet i varmt vand. Maskinen selv bør være ny til barbering, og bevægelser skal være glatte og kun rettes mod hårets vækst. Selvom de virker akavede. Kun ved at følge disse sædvanlige regler for barbering et intimt sted kan muligheden for nedskæringer og irritation minimeres.

Sådan barber du æg i hjemmet til en mand

VIGTIGT! For at gemme en artikel til dine bogmærker, tryk på: CTRL + D

Spørg DOCTOR et spørgsmål og modtag et GRATIS SVAR, du kan udfylde en speciel formular på vores hjemmeside, via dette link >>>

Hvordan barberer man æg og lyske uden irritation og nedskæringer: instruktioner

I feriesæsonen er der altid spørgsmålet om at fjerne uønsket hår i lyskeområdet for både mænd og kvinder. For mange rejser spørgsmålet om, hvordan man barberer lyske, i bedste fald en gang om året, når han skal besøge stranden eller tilmeldte sig poolen. Kvinden til dette problem er ret simpelt, og snag er kun hvad man skal fjerne dem. Mænd tvinger på den anden side om det er nødvendigt at fjerne hår overhovedet, bortset fra skæg. Nogle mænd anser det for en forringelse for at barbere deres ben, for ikke at nævne lyskeområdet. Ikke desto mindre vil du helt sikkert føle dig ubehagelig på stranden med en tyk "skov". Nogle mænd er ikke involveret i fjernelse af overskydende hår på grund af mislykket oplevelse, og spøgende forsøger at fjerne dem før og som regel er forkert.

I denne artikel vil vi i detaljer analysere hvordan man barberer lysken hos repræsentanterne for det stærkere køn med det mindste tab af tid og nerver.

Fjernes håret i lysken?

Forskere udførte endda undersøgelser om dette spørgsmål og fandt følgende statistikker: for mænd er det karakteristisk og helt naturligt at dyrke vegetation i næse, i ørerne, i lyskeområdet og så videre, hvor de faktisk ikke burde være. Mænd er mere skeptiske over dette spørgsmål end kvinder.

De unge, der ønsker at øge deres chancer for at have sex, skal behandle hårfjerning i lysken som en given. Hvis du mener, at dette kun gælder for et bestemt æstetisk udseende, så tænk på hygiejne.

Hårfjerningsmetoder

Den nemmeste måde at fjerne hår i lyske er at barbere en almindelig maskine. Hvis du spørger om en løsning på dette problem, kan du endda finde en video på internettet, hvor alle trin i denne procedure beskrives detaljeret, så det viser sig at være mindre traumatisk. Så beskriver vi i denne artikel alle stadier af hårfjerning, som normalt beskrives i videoen.

 • Før du begynder at barbere dit hår, skal du først forkorte dem til en længde på omkring en halv centimeter. Det er nødvendigt at gøre det, at håret er mindre tilstoppet barbermaskinen, og det forsinkede ikke processen. En trimmer bruges til at forkorte håret, men almindelige saks er også egnede;
 • Samtidig skal man huske på, at håret på pungen kun anbefales at afkorte med en saks, da den elektriske trimmer kan skære delikat hud. Elektriske barbermaskiner og trimmere kan efterlade mikrobeslag, som efter proceduren kan føre til ubehag. Derfor tænk flere gange, hvad der er vigtigt for dig - hastigheden eller kvaliteten af ​​proceduren;
 • Baseret på erfaring anbefaler mange mænd proceduren for at udføre liggende på ryggen.

Nyttige tips

En anden hårfjerningstip:

Piger ved nok, men vi gentager det specifikt for mænd: Det anbefales ikke at bruge kemikalier til hårfjerning.

Disse omfatter cremer og geler, hvorefter håret selv falder ud. Det anbefales ikke at gøre dette, da huden i lyskeområdet er meget tynd og følsom, og cremen kan fremkalde en allergisk reaktion. Hvis du stadig er bange for at anvende et sår med en barberkniv eller trimmer, kan du prøve at påføre cremen på de enkelte indinale områder, vent et stykke tid og se om reaktionen kommer frem. Hvis din hud ikke har reageret på komponenterne i depilatory cremen, kan du anvende den på lyskeområdet, men pas på og brug en lille mængde. Prøv kun at anvende på de områder, hvor hår vokser.

 • Der skal lægges særlig vægt på den position, hvor du vil fjerne håret, da denne procedure er ret lang, og du bør ikke skynde dig i denne sag;
 • At barbere lyske er ideel bad med varmt vand. Varmt vand forbereder forsigtigt huden til barbering, og den udsatte position er bedst egnet til barbering af lyskeområdet. En anden fordel ved at udføre denne procedure i vand er, at du kan skylle barbermaskine uden særlige tricks;
 • Som et alternativ badeværelse kan du overveje toilettet. Når du sidder på toilettet, kan du også umuligt slippe af med uønsket hår i lyskeområdet ved at indsætte papir eller papirkasser under skridtet. Dette foruden komfort reducerer også tiden til rengøring efter proceduren;
 • For nogle kan det være en bekvem løsning og bare barberer badeværelset, mens du står. Nem adgang til vand gør det stadig, at badeværelset foretrækker andre eksisterende alternativer.

Anbefalinger til lyske barberingsprocedure

Hvordan fjerner du hår i lyskeområdet? Så da vi er kommet til den konklusion, at barbering med en almindelig barbermaskine er den sikreste og mest effektive måde at fjerne hår på, så er barberskum den mest egnede måde til barbermaskine. Dette værktøj, vi tror, ​​kan findes i enhver mand, da de barberer skæget hver dag eller hver anden dag. Det skal dog bemærkes, at skummet bør være for følsom hud og uden tilsætning af menthol og forskellige giftige additiver, da de kan fremkalde en hudreaktion over for disse komponenter.

Tja, hvis du vælger et barberingsprodukt mærket "antibakteriel virkning" - sådanne værktøjer forhindrer indtryk af forskellige bakterier i mikrokuttet under barberingen.

Teknik for barbering af hår

Så lad os se på selve teknikken til barbering af huden i lyskeområdet:

 • Det er bedre at bruge en ny barbermaskine med tre eller fire blade, som er ret godt fjernet efter hinanden, række efter hårrækker;
 • For at fjerne muligheden for mikroskæringer bør huden i barberingsområdet altid strækkes. Du bør ikke trykke på barbermaden med indsats, bevægelsen skal være glat svæveflyvning;
 • Det er nødvendigt at barbere æggene over penis, på siderne generelt, hele lyskeområdet og efterlader intet unødvendigt hår;
 • For maksimal glathed anbefales det at barbere håret ikke kun i højden, men også mod hårvækst. Når du har lavet alt, hvad du har planlagt, vask skummet væk med vaskemiddel. Det er ønskeligt, at det ikke indeholder aggressive komponenter;
 • Husk at huske at gøre den våde rengøring efter dig selv.

I første omgang kan der opstå ubehag i form af irritation efter hudens barbering, eller hud og testikler kan kløe. For at minimere disse fornemmelser anbefales det at anvende en antiseptisk creme og efter et par dage at lave en eksfolierende procedure. For at minimere friktionen af ​​det barberede område kan babypulver også anvendes. Det er nødvendigt at afstå fra at have sex umiddelbart efter hårfjerning i lyskeområdet.

Skal jeg barbere lykken hos en mand og hvordan man gør det rigtigt?

Er det det værd, og hvordan man barberer en lyske til en mand, vil ingen sige helt sikkert. En sådan beslutning er i de fleste tilfælde lavet af en mand uafhængigt. Kun i nogle situationer, såsom kirurgi i lyskeområdet, er barbering obligatorisk. Inden der træffes beslutning om proceduren for depilering, skal det forstås, at hårets natur i det intime område er "opfundet" af en grund. Hår forhindrer indtrængen af ​​forskellige bakterier og infektioner, samt opretholder mikroklimaet i kønsområdet. Derudover er der en teori om, at skindhår bevarer lugten af ​​feromoner, hvilket gør mændene attraktive til det modsatte køn.

Barbering er ikke den eneste måde at fjerne hår på. Der er flere muligheder for at slippe af med uønsket vegetation:

 1. 1. Depilation voks. Proceduren kan udføres både uafhængigt og i kabinen. Hårfjerning ved hjælp af voks udføres på flere måder. Voks kan være varmt eller koldt. Derudover kan specielle stofstrimler anvendes. Denne metode er ikke egnet til alle, da hårfjerning ledsages af smerte.
 2. 2. Hårfjerning ved hjælp af specielle cremer. Der er forskellige cremer, hvorefter hårstangen er ødelagt og bliver sprød. Håret fjernes uden alvorlige konsekvenser. Ulempen ved denne fremgangsmåde kan være en allergisk reaktion på en af ​​bestanddelene, som er en del af den depilatoriske creme. Det skal tages i betragtning, at skrotets hud er følsomt nok, og derfor anbefales det ikke at anvende skræmmende creme i dette område.
 3. 3. Epilator. En særlig mekanisme, der fjerner hår ved at trække dem ud. På epilatorens arbejdsflade er plader, der arbejder på princippet om pincet. Fjernelsesproceduren er effektiv, mindre traumatisk for huden, men smertefuld.
 4. 4. Elektrolyse eller termolyse. Hårfjerning sker i salonen. Hvert hår påvirkes af vekselstrøm, hvilket har en ødelæggende effekt på follikelet. Elektrolyse er smertefuldt, og det er derfor oftest udført ved hjælp af et bedøvelsesmiddel af lokal handling. Resultatet af proceduren, ud over manglen på hår, kan udgøre forbrændinger og ar. Elektrolyse kan også udføres ved hjælp af galvanisk strøm. Det har en lidt anden effekt på hårsækkenet og de omgivende væv. Fjernelsesproceduren giver næsten ingen ubehag, men det tager cirka 2 minutter at fjerne 1 hår.
 5. 5. Laser og fotoepilation. Begge metoder er ret effektive og udføres ved hjælp af lysstråler eller bølger. Lysteknikker anses for at være blandt de bedste, da der ud over smerte ikke forekommer hudtrauma i løbet af fjernelsesprocessen.

På trods af et så stort udvalg af hårfjerningsmetoder foretrækker de fleste mænd den klassiske metode til barbering.

For at depilering af det intime område skal passere uden nedskæringer og irritation, skal du gøre alt rigtigt og ikke skynd dig.

Før den første barbering skal en mand bruge en trimmer (hårklipperen). Hår trimmet med en maskine for at sikre maksimal komfort og derved forenkle barberingsprocessen. Hvis dette ikke er gjort, vil langt hår hurtigt blæse barbermaskinen.

Hvis trimmeren ikke er slået ud, kan håret forkortes med saks.

Barberingsklinger skal bruges under barberingen. Sandsynligheden for at skade dig selv med en kedelig barbermaskine er meget højere end den akutte. Desuden kan udvælgelsen af ​​barbermaskiner ikke behandles med foragt. Det moderne marked tilbyder en bred vifte af barberingstilbehør af forskellige kvaliteter. Det optimale valg for en mand ville være en barbermaskine med udskiftelige kassetter til mindst 2 blade og et fugtighedsbånd.

Fjernelsesproceduren anbefales at blive udført i en siddestilling i badeværelset, selv om den optimale (mest komfortable) holdning er liggende stilling. Stående under brusebadet for at barbere dit hår bliver ubehageligt. Alt hvad du behøver for proceduren, skal være ved hånden: et barberingsprodukt (creme, gel eller skum), en børste, en skyllemiddelflaske, et håndklæde og en aftershave creme.

Før du begynder barbering, anbefales det at tage et bad.

Kroppen skal være ren. Dette vil reducere risikoen for infektion i såret i tilfælde af en skæring.

Barberhvirvel hos mænd tager ca. 20 minutter eller mere, især hvis det er første gang. Derfor, hvis en mand er økologisk i tide, bør han udsætte den indinale hårfjerningsprocedure til senere.

Når barberskum anvendes på det behandlede område, kan du gå videre til de mest basale. Lys, korte slag anvendes til barbering, og huden er lidt spændt. Du kan ikke trykke på barbermaskinen. Ellers kan du skade huden. Maskinens bevægelsesretning skal være på væksten af ​​håret - dette forhindrer indvækst. Efter hver skæring af hårstrimlen vaskes bladet.

Hver mand bestemmer for sig selv hvilken del er bedre at begynde at arbejde, men det anbefales fra zonen over penis. Fortsæt derefter med at barbere håret, som er placeret på siderne og derefter på pungen.

Når barberingen skal skrotes være forsigtig. For ikke at beskadige huden skal den strækkes i forskellige retninger. For at lette hårfjerningsprocessen på pungen anbefaler nogle mænd at bruge en isterning. På grund af forkølelsen vil huden stramme og barberingen bliver lettere. Nogle mænd bemærker, at med en oprejst penis er forarbejdningsprocessen forenklet.

Når al vegetation er fjernet, er det nødvendigt at behandle det intime område godt, så infektion ikke opstår. Alle barberede steder vaskes med rent vand, og så brug sæbe, helst baby. Ren og barberet hud skal tørres. Det er umuligt at gnide og stærkt trykke med et håndklæde - vand i det intime område gennemblødes. Den endelige fase af barbering er anvendelsen af ​​fugtgivende antiseptisk creme.

Glat barbert pubis og testikler vil ikke vare længe. Desuden bliver håret hårdere efter barberingen. Gentagen barberingsprocedure skal udføres regelmæssigt ca. en gang hver 2-3 dage. På baggrund af ovenstående skal en mand selv bestemme, om han skal fjerne hår i et intimt område og i givet fald beslutte sig for afsmudsning.

Hvis alt blev gjort korrekt, bør der ikke forekomme irritation på huden i det intime område efter barbering. Men der kan være andre grunde, der kan forårsage uønskede reaktioner efter barbering. Dette kan være syntetisk undertøj, overdreven svedning, en allergisk reaktion på cremer, geler eller skum anvendt i processen.

En mand skal være ansvarlig for barberingsproceduren. Ud over det faktum, at de anvendte knive skal være skarpe og rene, må de heller ikke vise rust. Sådanne barberingstilbehør er ikke egnet til brug og betragtes som farlige, da der i tilfælde af krænkelse af hudens infektion kan forekomme blod.

Og lidt om hemmelighederne.

Har du nogensinde lidt problemer på grund af PROSTATITIS? At dømme efter, at du læser denne artikel - sejren var ikke på din side. Og selvfølgelig ved du førstehånds hvad det er:

 • Øget irritabilitet
 • Forstyrret vandladning
 • Oprettelsesproblemer

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at udholde problemer? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektiv behandling? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe dette! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre et link til råds urologens råd: "Hvordan slippe af med prostatitis uden hjælp fra læger, hjemme?" Læs artiklen...

Alle oplysninger på webstedet er kun til orienteringsformål. Før du anvender nogen anbefalinger, skal du sørge for at konsultere din læge.

Fuld eller delvis kopiering af oplysninger fra webstedet uden at angive et aktivt link til det er forbudt.

Hvordan barberes æg?

"Sådan barberes æg?" - Dette spørgsmål bliver spurgt af enhver fyr, der har kommet til en vigtig beslutning for sig selv - at barbere lygten, for at forbedre hygiejnen såvel som kulturelle og æstetiske kvaliteter. Spørgsmålet synes simpelt, men det har mange faldgruber. Lad os gå på dem.

Hvorfor skal jeg barbere æg?)

Dette er det allerførste spørgsmål, uden at det går videre til videre udvikling. Guys barbere æg til:

 • Først og fremmest at øge (omend som en optisk illusion) din penis. Ja, med en lyskehule ser det ud til, at størrelsen af ​​fyrens husstand er steget, og en centimeter med to eller tre. Dette kan være en væsentlig årsag.
 • De barberer også æg fra hygiejnisk synspunkt - når alt er "rent" der, falder antallet lugt, dine kære drenge vil tabe mindre i varmen. For skilsmisse af alle levende ting er der simpelthen ingen springbræt. For ikke at nævne bakterier og svampe.
 • Nogle barberer skridtet for at se ud som pornohelterne, som kan bringes til det første punkt.

Årsagerne synes at blive afklaret. Nogle gutter også barbere æg af piger, der kan lide renlighed og orden. Men ikke alle fyrene barberer skridtet, og det er ikke en almindeligt accepteret regel som piger, så der er absolut ikke behov for at straks løbe til badet og barbere alt, hvad du ser.

For at barbere æg, har du brug for en stærk vilje beslutning, for for det første er det meget usædvanligt at gå uden et hårstød, og for det andet begynder alt efter at klare det hele at kløfte forfærdeligt. Nastko er stærk, at ikke enhver fyr kan udholde dette mel. Men spørgsmålet "hvordan man barbere æg, så det ikke ville skade?" Folk fandt ganske pålidelige svar og anbefalinger.

Hvordan barberes æg, så det ikke klør?)

Lad os undersøge dette spørgsmål mere detaljeret. Huden på perineum er kæmmet, for efter barbering begynder håret at vokse og med skarpe barberede kanter under mikromovner i huden, og de sker næsten altid, de prikker denne hud. Der er irritationer. Hvis du barberer meget glat, kan håret endda vokse ind i huden, og det er ikke meget behageligt. Men det er normalt kun en kløe to gange, når du barberer, så bliver huden grov og tager ikke hensyn til barberingen. Nå, før du har brug for at udholde disse tider, så senere har du den perfekte skridt fra en porno skuespiller.

Hvordan minimerer de ubehagelige virkninger af barberæg?

 • Til barbering tager vi gode maskiner, jeg vil anbefale Dzhilet Mak3, ikke dyrt, men en god maskine, generelt, hvad du har brug for. Billige engangsmaskiner er ikke så gode, de er ru og deres hud er mere irriteret af dem. Du skal også køre dem mere og oftere omkring barberingsområdet. Plus barbering gel - helst til følsom hud.
 • Barber kun i løbet af hårvækst, men ikke imod det. Dette vil minimere ubehagelige konsekvenser. Du kan også barbere med en elektrisk barberkniv, der efterlader omkring en millimeter hår, så vokser hårets vækst ikke.
 • Efter barbering går vi igennem hele kampsonen med en god aftershave creme til delikat og følsom hud.
 • Forsøg ikke at barbere alt glat og under nul - dette vil øge irritationen og mængden af ​​hår, der med voksende vil vokse og prikke dig. Men forlader ikke for meget en millimeter eller to, den eneste ting. Det er bedre at barbere alt ud til nul for andet og næste gang - huden vil blive brugt, og du vil føle næsten ingenting.

Der er ikke så mange tips, men de er virkelig nyttige, og til spørgsmålet om, hvordan man barberer æg, og således at senere kløe ikke reagerer fuldt ud. Men dette er hovedproblemet, på grund af hvilket de fleste fyre ikke ønsker at barbere deres skridt.

Bemærk mænd: skal jeg barbere æg?

Video: Skal vi barbere lykken hos en moderne mand

Mænd, tror du det er nødvendigt at barbere æg? Spørgsmålet er selvfølgelig omhyggeligt og intimt-personligt. Men hvad det er, er formålet med vores artikel at fremhæve alle subtiliteter og nuancer af denne tvivlsomme procedure.

Er det farligt?

Selvfølgelig er det farligt at bringe forskellige skarpe genstande til dine kønsorganer og gælder både kvinder og mænd. Hvis alt er klart hos kvinder - barbering er pubis et hygiejnisk forhold til forebyggelse for dem, men med mænd - ikke helt. Er det nødvendigt, og vigtigst af alt, er det muligt at barbere æg?

Barberer eller ikke barberer?

Heldigvis havde Hamlet ikke noget sådant problem. Indtil nu eksisterer der ikke et klart svar på dette spørgsmål. Men hvis vi vender os til historienes oprindelse, kan det forstås, at mænd, selv fra oldtiden, tænkte på, om de skulle barbere æg. Hvordan ved vi det her?

Video: Hvorfor er det vigtigt at barbere armhulerne og lysken

Det er simpelt, venner! Arkæologer i de gamle folks steder fandt stenknive og skaller, der tilsyneladende blev brugt til manicure formål (tjente som pincet og fjernet overskydende hår fra kroppen). Forestil dig, om selv de gamle mænd tog sig af for hård hårdhed, selvom de tænkte på, om de skulle barbere æg, hvad kan vi sige om moderne fyre! Dagens læger har dog deres egen mening om dette.

Hvad siger lægerne

De fleste læger støtter ikke ideen om barbering af mandlige og kvindelige kønsorganer. Og det er ikke overraskende, fordi fjernelse af hår fra lysken og kønsorganerne fører til en svækkelse af deres beskyttelse mod forskellige infektioner og mekaniske skader.

Ikke desto mindre er tusindvis af mænd fuldt sikker på, at barbering af deres skrot er nøglen til seksualitet og deres tiltrækningskraft i øjnene af kvinder. Dette er især den opfattelse, som tilhængere af metrosexualitet er. Da dette emne stadig er relevant, vil vi nu fortælle dig, kære mænd, nogle af hemmelighederne i denne procedure.

Lær at barbere pungen

 1. Først og fremmest skal du dampe huden, hvilket vil gøre håret på pungen blødere.
 2. Brug en dobbeltbladet barbermaskine (Gillette er perfekt) og barberskum.
 3. Tag en behagelig stilling (sidde eller ligge meget lettere end at stå) og start barberingsprocessen.
 4. Hvis et badeværelse hænger et spejl - se på det. Barber scrotum forsigtigt og langsomt. Ellers kan du få små, men ret smertefulde og ubehagelige nedskæringer.
 5. Husk altid at skylle maskinen forsigtigt under vand!
 6. Du spørger: "Sådan barber du æg uden irritation?" Ikke så svært, mænd! Barber håret på pungen er nødvendigt i retning af deres egen vækst. I dette tilfælde vil du aldrig få irritation, og chancerne for dit hår vokser under huden vil være minimal.
 7. Guys, husk! Hvis din hud på skrot eller lyske allerede er irriteret - skal du ikke barbere dit hår på dette sted! Ellers vil du få hududslæt og forskellige komplikationer der hidrører fra dette.
 8. Ved afslutningen af ​​hårfjerningsprocessen skal du sørge for at smøre pungen med efterskæringslotion eller den samme creme.

Her er nogle enkle regler for at gennemføre en relativt sikker procedure for at fjerne hår fra pungen, og om du har brug for at barbere æg eller ej, er det op til dig, kære mænd. Held og lykke!

Har jeg brug for at barbere æg

For få årtier siden var en mands hår over hele kroppen et tegn på maskulinitet. Hvem ville have troet, at efter lidt tid ville barbering af forskellige dele af kroppen komme i mode? Og hvad er mest overraskende, er moderne mænds hår fjernet overalt - på brystet, benene, armhulerne og lysken. Er dette normalt, og hvorfor er det overhovedet nødvendigt?

Skal jeg barbere lykken hos en mand: Hvorfor og hvorfor?

De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn mener, at kun kvinder bør gøre dette. Men tendenser er ved at ændre sig, og hvis du vil være velplejede, bliver du nødt til at slippe af med vegetationen på nogle steder.

Af en eller anden grund tror mange mennesker, at kun jordbæraktører barberer dette område. Det er ikke sådan, flere og flere mænd har travlt med at slippe af med vegetationen og ikke fortryde det overhovedet. Barberet lyske - et tegn på pleje, hygiejne. Men i hvert fald er det op til dig at barbere dig eller ikke at barbere dig.

Hvis du for øjeblikket ikke kan tage dette skridt og fjerne alt hår helt, anbefaler vi at du stopper valget på et hårklipp. Du kan lære om typer af haircuts til din "ven" og hvordan man laver dem fra vores artikel.

Hvis du stadig vil gøre det, være forberedt på det faktum, at du bliver nødt til at barbere regelmæssigt, da brystet vil dukke op på dette sted om et par dage, hvilket vil prikke. Barbering kan bruges som en konventionel maskine og elektrisk barbermaskin.

Så hvorfor skulle en mand barbere sin lyske? Først og fremmest - han skylder ingenting for nogen, ligesom en kvinde. Hvis du kan lide at gå med buske i bukser - det er dit rette og kun du kan løse dette problem. Ikke desto mindre har barbering af lyskeområdet flere væsentlige fordele:

 • Hygiejne. Snavs, sved og hudpartikler akkumuleres i håret. Derudover, da denne del af kroppen er skjult af tøj, sveder den meget mere, og håret skaber også en drivhuseffekt. Som et resultat - en ubehagelig lugt, udseendet af et udslæt.
 • Personligt liv. Selvfølgelig, hvis du foretrækker at gøre dette i 1-2 traditionelle poser, behøver du ikke at bekymre sig om at skære hår under dit undertøj. Men hvis du kan lide at eksperimentere, skal du fjerne vegetationen - det vil give din partner en masse sjov, og du vil se, hvor glad hun vil være.
 • Visuelt mere. Desuden vil din ven med barberet hår virke meget større, og du vil helt sikkert have en effekt på din kvinde.

Men der er en minus, men det er kun en - nogle kvinder opfatter ikke mænd uden hår i dette område, da de mener, at de er tegn på en ægte mand. Som et resultat - ingen hår, ingen nærhed.

Og selvfølgelig skal du henvende dig til proceduren ansvarligt - i intet tilfælde have travlt! Få en kvalitetsmaskine eller elektrisk barbermaskine og langsomt fjerne hår, du kan gøre det foran spejlet, for ikke at gå glip af håret.

Før du beslutter dig for dette vigtige skridt og fraråder dig vegetation i lysken, vejer du alle minus og fordele. I første omgang vil du ikke føle sig for behagelig, men efter et par dage vil du vænne sig til det og begynde at lægge mærke til alle fordelene ved et hårklipp. Spørg også din kæreste, hvis hun vil være imod det. Måske elsker hun ægte mænd - håret og ildelugtende.

Sådan barberer du dig selv under bæltet: 7 vigtige tips

Brug kun værktøjet til det tilsigtede formål.

Hvis du skærer dit pubic hår, skal du bruge en separat sakse. Det betyder, at den saks, som du hugger på, og dem, som du åbner en mælkekasse på i køkkenet, ikke skal gøre arbejdet under bæltet. "Visse bakterier og svampe lever i ljummen, der ikke bør spredes til andre dele af kroppen," siger Anthony Rossi, en hudlæge fra Medicinal College Vale Cornell (USA). Før du begynder proceduren, tørre saksene med alkohol og vask dine hænder og lyske grundigt. Så mindre tilbøjelige til at afhente infektionen i processen.

Læg fundamentet

Resultaterne af en undersøgelse foretaget sidste år i USA siger, at omkring halvdelen af ​​kvinder foretrækker et fuldstændigt eller delvist manglende hår i en partners lyskne. Hvis du vil slippe af med vegetationen, skal du først forberede alt. Slip ikke straks deres buske - så du kan forårsage hudirritation og kløe. Langstædige hår sættes fast i en barbermaskine og kan føre til smertefulde nedskæringer. "Hvis du har en tyk vækst, skal du først klippe den med saks," rådgiver Rossi. "Fordi pubic hår er mere groft og krøllet, vokser det ofte." Trim dem kort, men ikke til huden, men til ca. 2 mm. Så de kan ikke krølle og vokse.

Tag et varmt brusebad

Barberingstørt skindhår er en dårlig ide. Bedre at gøre det efter et varmt brusebad. Varmt vand blødgør huden, vasker væk snavs og fedt. Vand væsker også den behandlede overflade og forhindrer håret i at blive trukket ud med en barberkniv. Du bør ikke bruge din almindelige sæbe: det er bedre at tage en barbergel, det fugter bedre. "Køb en alkoholfri gel, der indeholder aloeekstrakt," råder Rossi. Dette forhindrer irritation.

Bray i den rigtige retning

"Hvis du vil opnå perfekt glathed, skal du barbere i retning af hårvækst og ikke imod det," siger Rossi. Kig på den retning, hvor håret stikker ud, og brae i lige bevægelser i samme retning. Dette vil undgå stub og greb på indgroede hår. Derudover er der mindre sandsynlighed for irritation efter barbering, fordi barbermaskinen ikke trækker håret i en usædvanlig retning.

Pas på med dine testikler

Huden på pungen og i bunden af ​​penis er rynket, hvilket betyder, at det er let at skære med en barberkniv. "Der er mange bakterier i disse områder, og den mindste snit kan føre til infektion," advarer direktøren for Institute of Men's Health i Atlantic City (USA), Brian Steakesner. Panniculitis, abscesser, Fourniers gangren - tror, ​​du vil ikke se på det, så søg ikke engang billeder på internettet. Så, forsigtighed og forsigtighed igen. "Stret din hud med din brugte hånd, før du barbere eller skære det," rådgiver Rossi. Og for at se alle hjørnerne godt stå over et spejl i et godt oplyst badeværelse.

Skyl skære

Selvom du er super forsigtig, kan du stadig skære dig selv. Dette er den mest almindelige skade ved barbering af kønsorganerne. Ikke panik. "Det vigtigste er at vaske klippeområdet med varmt vand og sæbe og gnid det med alkohol," råder Rossi. Hvis klippet er lavt, skal du blot trykke et stykke toiletpapir på plads for at stoppe blødningen. Hold 10-15 minutter. Hvis blodet ikke stopper eller hvis det slår i pulserende trickles, skal du ringe til en ambulance. Dybder kan kræve søm.

Afslut proceduren med fugtning

Irritation og kløe er almindelig efter barbering. "Dette skyldes den øgede følsomhed af kønsorganernes hud samt den buede struktur af folliklerne," forklarer Rossi. Fugtgivende aftershave hjælper med at forhindre disse fornemmelser. "Vælg aloe eller kamfer lotion", rådgiver Rossi. Men hvis problemet fortsætter efter et par dage, kan du have startet en infektion eller en betændelse i follikelet. Gå til en hudlæge for at ordinere behandling.

Måder at håndtere en barbermaskine korrekt og effektivt

Elos epilationsteknologi